Digidexo.com

senebetennelse sov med bandasje?

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese


Når barnet opplever en forkjølelse eller influensa, sover en vanskelig oppgave. Med en tett nese, er hvile og avslapning nesten umulig. Dette er ikke bare hardt på barnet, men vanskelig på deg også. Når du vil at barnet skal føle seg bedre, men du må gå på jobb neste dag, søvn er viktig for deg også. Det finnes teknikker du kan gjøre for å hjelpe barnet sove med en tett nese.

Hvordan hjelpe et barn sove med en tett nese

Bruk saltvann dråper rett før sengetid. Vipp barnets hode tilbake slik at han er helt mot taket. Sprute en gang i hvert nesebor. Vent ett minutt og rense ut nesen. Bruk en nese pære for å fjerne de løse slim hos barn yngre enn tre. For en ungdom, ha ham blåse nesen i en vev to eller tre ganger.

Fyll badet med damp fra dusjen. Barn syv og eldre kan ta en varm dusj. Når hun er ferdig og skritt ut, slå vannet til ekstremt varmt. Hvis mindre enn ti år gammel, føre tilsyn slik at han ikke spiller med varmt vann. La barnet stå på badet og puste inn dampen med døren lukket. Med yngre barn, ta en stol på badet for barnet å sitte ned og følge med mens hun puster inn dampen.

Kjør en kjølig tåke luftfukter i løpet av natten. Dette vil holde barnets nesegangene åpne. Eldre barn bør holde vev og en søpla kan ved siden av sengen for å pusse nesen ofte. Sjekk barn yngre enn fem hele natten. Du må kanskje bruke nesen pære med jevne mellomrom.

Prop opp barnets hode. For et barn som sover i en vanlig seng, stable tre puter under hodet hennes. Med barn fortsatt sove i en barneseng, plasserer fire eller fem puter under sengen madrass. Plasser aldri puter i sengen av en baby under 18 måneder gammel.

Smear Vapor Gni på en ungdom bryst. Dette vil hjelpe i å hjelpe barnet sove gjennom natten. Duften av Vapor Rub vil åpne neseborene og la nesen til å renne. For barn som er yngre enn tre, massere Vapor Gni på ditt eget bryst. Deretter holder barnet tett slik at han kan puste det inn.

Hva skjer når du sover med kontakter på?

Hva skjer når du sover med kontakter på?


Noen mennesker finner kontaktlinser for å være et praktisk alternativ til briller. Men forskning viser at bruk av kontaktlinser i lange perioder kan være skadelig for øynene, spesielt hvis de er slitt mens du sover.

Effekter

Sovner med dine kontakter på Hindrer tårer fra å utføre en tilstrekkelig mengde oksygen til hornhinnen (den klare overflaten av øyet). Hornhinnen beskytter øyet mot skadelige partikler. Uten denne oksygen, linsene blir tørre og holder seg for øynene, noe som gjør fjerning vanskeligere.

Infeksjoner

Bortsett fra tørre øyne, sove med kontaktlinser på kan også forårsake alvorlige hornhinneinfeksjoner. Disse infeksjonene inkluderer hornhinnen magesår (ubeskyttet lacerations), keratitt (betennelse i hornhinnen) og neovascularization (økt vekst av blodårer i hornhinnen).

Symptomer

Symptomer på disse tilstandene er smerter, røde øyne (også kalt rosa øye), tåkesyn, kløende øyne, utflod, lysfølsomhet, tårer og hevelse. Hvis noen av disse symptomene oppstår, kontakt lege umiddelbart. Reduksjon i et syn og blindhet kan oppstå hvis den forblir ubehandlet.

Hvordan sove med øret infeksjoner

Ørebetennelser ofte plage barn, og også påvirke enkelte voksne. En kald, hoste eller allergi kan forårsake Eustachian rør i øret blir betent og blokkert. Som et resultat, smerte og kløe kan bli nesten uutholdelig, forårsaker søvnproblemer og i dag-til-dag oppgaver. Hvis en ørebetennelse er å holde deg fra å få en god natts søvn, kan du bruke noen av disse triksene for å lindre ubehag.

Hvordan sove med øret infeksjoner

Sove med en ørebetennelse

•  Bruk en smertestillende i løpet av dagen og før sengetid for å lette ubehag. Bare følge dette trinnet hvis den enkelte er eldre enn to år.

Drikk en slurk vann før sengetid eller når våkner midt på natten for å fjerne Eustachian rør.

avlaste noe av presset i øret ved å knipe neseborene med fingrene mens du sakte blåser nesen.

Plasser vannet i en liten skål. Legg en flaske mineralolje til vannet, og la det sitte i fem minutter. Bruke et øre dropper å plassere 02:58 dråper mineralolje inn i øret.

Hint

 • Prøve å sove på din side hvis du har en ørebetennelse. Å sove på ryggen legger mer press på ørene.
 • Ikke bruk smertestillende hvis den skadede personen er mindre enn to år gammel.
 • Se legen din dersom du mistenker en ørebetennelse.

Hvordan å sove med en hiatal brokk

En hiatal brokk oppstår når en del av magen presser gjennom åpningen på mellomgulvet (der spiserøret blir med magen din). Denne tilstanden kan være svært smertefullt og ubehagelig, og det kan føre til brystsmerter, halsbrann og raping. Å ha en hiatal brokk kan gjøre det vanskelig for deg å få en riktig mengde søvn. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg å sove bedre med en hiatal brokk.

Hvordan å sove med en hiatal brokk

•  Heve hodet på senga med et solid element. Prøv å plassere 6-tommers blokker eller klosser under beina på sengen (på hodet). Dette løfter hodet og brystet og gjør det mer behagelig for deg å sove med en hiatal brokk. Heve hodet av sengen også hindrer magesyre fra å reise opp i spiserøret mens du sover.

Bruk en kilt-formet pute i sengen. En kilt-formet pute er solid, og det gir mer støtte enn å sove på en stabel med puter. Du kan flytte kilt-formet pute rundt i sengen og du kan selv velge å flytte puten til forskjellige steder i huset (som til sofaen).

Installer en passende seng hevbar system. Hvis du allerede har en komfortabel seng og madrass, kan du vurdere å installere en Sleepcliner seng heve system eller et annet lignende system. Denne type system løfter boksen våren og madrass som en enhet, i stedet for å få deg til å bøye i midjen din. Du kan betjene Sleepcliner med din nåværende sengeramme eller det kan stå alene av seg selv.

Kjøp en justerbar seng. En justerbar seng gjør det veldig enkelt å bytte posisjoner ved ganske enkelt å trykke på en knapp. Du kan ofte heve hodet og brystet mens du ligger i din justerbar seng. Det finnes en rekke ulike stiler, farger og typer av justerbare senger å velge mellom, og du er sikker på å finne en seng som passer dine behov.

Velg en behagelig sovestilling. Hvis du har en hiatal brokk, er det alltid best å sove på ryggen eller siden. Du bør unngå å sove på magen eller i noen form for vanskelig posisjon.

Hint

 • Unngå å sove på en stabel med puter fordi dette kan føre til problemer med nakke og rygg.
 • Sørg for å sove i behagelig, løstsittende klær som ikke passer godt på magen.
 • Ikke legg deg ned etter å ha spist et tungt måltid, fordi dette kan føre til store ubehag når du prøver å sove med en hiatal brokk.

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter

Hvordan å sove med bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en alvorlig type hodepine som forårsaker symptomer som piercing eller bankende smerte i øvre nakke, baksiden av hodet og bak ørene. Noen mennesker som lider av denne lidelsen vil også ha smerter i pannen og bak øynene, og vil oppleve lysfølsomhet også. Occipital nervesmerter kan være forårsaket av traumer, kompresjon av ryggsøylen, blodåre betennelse, svulster og selv lokaliserte infeksjoner. Smerten forårsaket av denne tilstanden kan gjøre det vanskelig å sove, men det er noen ting du kan gjøre for å lindre ubehag og få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Behandling av symptomene smerte forårsaket av occipital nervesmerter er den beste måten å sikre en god natts søvn fordi det er vanligvis symptomer som holder deg våken. Oral medisiner kan være foreskrevet av legen din for å lindre smerten. Over-the-counter medisiner er også tilgjengelig som vil redusere betennelser og kramper, noe som i sin tur reduserer smerte.

Bruk av varme er en annen måte å lindre symptomene på occipital nervesmerter som ofte kan holde deg våken om natten. Varme hjelpemidler i å redusere betennelse. Du kan bruke varmeputer, varme wraps, varme gel pakker og selv fuktige washclothes varmes i mikrobølgeovn.

Justering av posisjonen du sove i kan også bidra til å redusere smerter forbundet med occipital nevralgi, som noen ganger disse hodepine er forårsaket av en klemt occipital nerve. Aldri sove i en skjev stilling fordi dette kan føre til at hode og nakke muskler til å bli stiv og til kontrakt, noe som kan legge press på nerve. Prøv å sove med en pute som støtter nakken, men som ikke tillater hodet for å være høyere enn halsen.

Hvordan å sove med leddgikt smerte i en Hip

Leddgikt hoftesmerter er forårsaket av slitasje av brusken rundt femur og bekken. Beskyttende brusk rundt disse knoklene kan bli slitt ned gjennom betennelse eller skade, som ofte fører til et begrenset utvalg av bevegelse, smerte og hevelse. Mange mennesker med hip leddgikt rapport problemer med å sove på grunn av konstant ubehag og smerte, men det er flere ting du kan gjøre for å sove med leddgikt hoftesmerter.

Bruksanvisning

sove i en recliner. Hip leddgikt gjør det vanskelig å ligge flatt i lange perioder, så prøv å sove i en recliner med bena litt forhøyet. Liggende i denne posisjonen hjelper med sirkulasjon, holder blodstrømmen beveger seg til hoftene og letter smerter. Bruke en leg-heve puten kan hjelpe hoftesmerter på samme måte, og kan brukes liggende flatt i sengen.

Snakk med legen din. Du må kanskje være på medisiner for å administrere din smerte, slik at du kan sove. Hvis smertene er kroniske, kan ta lavdose antidepressiva hjelpe forstyrre smerte og tillate deg å få litt hvile. Kortison skudd kan også gi lindring fra hip ubehag.

Bruk varmebehandling. Ta et varmt bad før sengetid for å løsne stramme ledd og bedrer blodsirkulasjonen. Bruk en varmepute på hoftene for en halv time før sengetid for å oppnå de samme effektene. Ikke bruk varme komprimering i mer enn 30 minutter, siden overopphetede delikat hip vev kan føre til mer smerte enn lindring.

Få en god madrass. Finn en madrass som ikke vil synke ujevnt. En fast madrass kan faktisk føre til trykkpunkter og bøy ryggraden, legger press på den berørte hoften. Et minne skum madrass er et bedre valg.

Sov med en pute mellom bena. Dette vil holde hoftene selv så det er ingen ujevnt trykk forårsaker smerte til hoftene.

Hvordan å sove med en klemt nerve

En klemt nerve oppstår vanligvis når omkringliggende vev som bein, muskler eller brusk utøver for mye press på nerverøtter. Klemte nerver kan oppstå i nakken, korsryggen, albue og nesten hvor som helst på kroppen. Ifølge artikkelen "klemte nerver" av de ansatte på Mayoclinic.com, kan symptomene er smerter, nummenhet, prikking og selv muskelsvakhet. Sove med en klemt nerve innebærer å behandle symptomer med aktuelle løsninger og medisiner før sengetid; og immobilisere den skadde området. Spør legen din for ytterligere anbefalinger.

Bruksanvisning

Sove med en klemt nerve

•  Stopp all fysisk trening rett etter at du opprettholde en klemt nerve skade. Bruk en spenne i løpet av dagen når du trenger å være mobile eller sitte i lange perioder. Ta spenne seg om en halv time før sengetid.

I løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av nervesmerter, sette isen i en ispose. Stropp eller sikre ispose rundt din kilde til smerte. Holde isen i stedet for 15 til 20 minutters intervaller i løpet av dagen. Tid dine isen behandlinger, slik at du gjør din siste ca en halv time før sengetid. Igjen, holde isen på skaden i 15 til 20 minutter. Fjern isen pack. Sette deg joint spenne på igjen.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver 4-6 timer i løpet av dagen etter utbruddet av smerte. Tid din siste dose, slik at du tar medisinen din høyre ved sengetid. Finn en stilling i sengen som er behagelig. Hev felles eller muskel over ditt hjerte med en eller flere puter. Plasser en pute på hver side av deg for å hindre for mye bevegelse i løpet av natten.

Hvis du våkner opp om natten med smerter, tar flere ibuprofen. Ikke overskrid den anbefalte mengden. Hvis du ikke klarer å ta medisinen uten dosering, fjerne spenne og bruke isen igjen for fem eller ti minutter. Sett spenne på igjen og prøve å gå tilbake til å sove.

Etter betennelse og hevelse er under kontroll, bruke fem eller ti minutter på å tøye dine muskler eller ledd i alle retninger, holder hver bevegelse i 15 til 30 sekunder. Også har noen massere det myke vevet rundt nervene i fem eller ti minutter ved sengetid. Bruk en varmepute etter stretching og massasje i stedet for is. Hvis du har en klemt nerve i nakken, sove på en kontur pute som anbefalt av legen din.

Tips og advarsler

 • Det tar mye forhånd forberedelse og behandling for å sove med en klemt nerve. Jo flere is behandlinger og anti-inflammatoriske medisiner du bruker i løpet av dagen vil ytterligere redusere smerter om natten. Disse behandlingene jobber sammen med hverandre, og de har en tendens til å utvikle seg gradvis i lindre en klemt nerve. Bruk det du kan i sengen for å begrense dine bevegelser. Den stramme skal forhindre ytterligere irritasjon av klemt nerve ved å isolere ditt felles eller muskel.
 • Bruk aldri is direkte på huden din, da dette kan føre til en forfrysning skade. Også aldri sove med en varmepute på fordi du kan brenne deg selv. En defekt varmepute kan også føre til brann.

Hvordan å sove med hodesett for Sound Blocking

Hvordan å sove med hodesett for Sound Blocking


Støydempende hodetelefoner kan brukes til å blokkere lyden under søvn. Fordelen med å bruke støydempende hodetelefoner er evnen til å lytte til ambient musikk mens du sover uten distraksjon fra eksterne lyder, som nabolaget hunder bjeffer eller squeaking generator fra en nærliggende restaurant. Sove med hodetelefoner, men kan kreve endringer i ulike sovestillinger. Bruk en myk headset kan gjengi endre søvnvaner unødvendig, men kan ikke gi støy-blokkerende evne som kreves for dine behov.

Bruksanvisning

•  Få i seng og sette hodesettet på. Hvis du planlegger å lytte til musikk mens du sover, pass på at ledningen er koblet til din mp3-spiller.

Spill musikk som er ambient eller har en langsom, jevn tempo, for eksempel REM er "Low".

Skru ned volumet så lavt som mulig, slik at du kan høre musikk, men det er ikke så høyt at du blir distrahert fra å falle i søvn.

Lay tilbake på puta, slik at du møter opp. Plasser mp3 spilleren under puta. Hvis du trenger å bøye hodet til den ene siden for å få mer komfortabel og avslappet, vipp så langt det er behagelig. Den harde ytre skallet av hodesettet vil gjøre sove på siden eller med hodet helt slått ganske smertefullt.

Tilrettelegge søvn ved å fokusere på pusten og puste inn og ut sakte.

Kan du sove med proteser?

Kan du sove med proteser?


Proteser, eller falske tenner, kan bidra til å lindre problemer forårsaket av manglende tenner som unormal ansikts utseende og problemer med å spise eller snakke. Mens noen mennesker gjør søvn med sine proteser fortsatt i, avgjør tannlegen din hva som er riktig for din situasjon.

Time Frame

Som en ny protese bæreren, anbefaler tannlegen hvor mange timer du bør holde proteser i munnen. Han forteller deg også om du bør sove med dem i. Du kan bli bedt om å bruke dem så mye som mulig i utgangspunktet, men det er generelt ansett best å fjerne dem om natten. Fjerne protesene når du sover, eller i åtte timer i løpet av dagen, fremmer helbredelse av tannkjøtt vev og stimulerer spytt flyt.

Betraktninger

Når du fjerner protesene før sove, har tannkjøtt vev en sjanse til å hvile. Dette fremmer også naturlig rensing av tungen, som kan redusere bakterier og redusere risikoen for infeksjon. I tillegg, ved å holde protesene ut i åtte timer mens du sover, den langsiktige helsen til muntlige vev og tannkjøttet er bedre vedlikeholdt.

Advarsel

Hvis du er tilbøyelig til å slipe tennene når du sover, og du bærer proteser til sengs, kan du våkne opp med kjeven stivhet eller smerte eller sårhet i munnen. Hvis du ikke sove med protesene på plass, men musklene i ansiktet ditt kan bli sår.

Hvordan sove med astma

Ved å fjerne de faktorene som vil utløse et astmaanfall, sjansene for å få en god natts søvn blir større. Lag en sovemiljø som har luftkvaliteten kontrollert og som er fri fra utenfor forurensing. Guard mot nattlige astmaanfall ved å følge noen enkle trinn for å ikke spise for sent på kvelden og tilbakelent i sengen din, i stedet for å ligge flatt.

Bruksanvisning

En støvmidd og støv kan utløse et astmaanfall, så holder omgivelsene dine sovende kvartalene rent fra forurensende stoffer vil hjelpe i å sikre en god natts søvn. Støvtette deksler for din puter og madrass holder irritanter ned til et minimum. Kjøp de allergifrie dekke elementer på noen lokale sengetøy butikken.

Hold møbler støvfritt ved å tørke av soverommet ditt et par ganger i uken. Bli kvitt teppet på soverommet. Solid gulv er bedre enn tepper for noen med astma fordi teppet materialet har en tendens til å fange støv. Bruk vindu behandlinger i stedet for stoff fordi det samler seg støv i gardiner eller forheng.

Hold luften på soverommet bidrar for å puste for astma. Fuktig varm luft fra en luftfukter vil levere de rette forholdene for en god natts søvn. For å holde luften ren, må du holde tuten av luftfukteren ren fra mold. Hvis du sover med et klimaanlegg, sørg for å holde filtrene rene på dette apparatet også.

Ikke sove med vinduene åpne når som helst på året. Utenfor forurensende stoffer kan utløse en nattlig astmaanfall. Ved å holde luften ren og inneholdt på soverommet, er miljøet kontrollert. Lukke soveromsdøren til resten av huset hele dagen og natten for å hjelpe til å holde forurensninger ut. Dusjing før du går til sengs for å fjerne allergener og forurensende stoffer vil også hjelpe på å holde sovemiljø kontrollert.

kjæledyr bør ikke sove på soverommet eller selv være tillatt i det rommet i det hele tatt. Deres pels og dander kan utløse et astmaanfall, noe som vil forstyrre din nattesøvn. Sov i en litt forhøyet posisjon til å få en god natts søvn uten et angrep.

Ikke spis for noen timer før du går til sengs som en forholdsregel i vakt mot å ha et astmaanfall mens du sover. Acid reflux kan forårsake spasmer som utløser et angrep. Følelsen av å være full gir deg den oppfatningen av anstrengt pust, som vil holde deg våken, venter på et mulig angrep.

Tips og advarsler

 • Tar medisiner på riktig måte kan påvirke om du har en god natts søvn.
 • Hvis du kommer hjem og klærne er fylt med kjæledyr dander, pollen eller andre typer irriterende fra aktiviteter, kle av seg i et annet rom enn soverommet. De forurensende vil falle av klærne og forurense soverommet.

Effektive øreplugger for å sove med en snorer

Sove med en snorer kan være vanskelig. Snorking har flere årsaker, blant annet søvnapné og neseproblemer. Uansett hvorfor partneren din snorker, kan den rette par øreplugger gi deg den natta lindring du søker.

Snore Calm Skum øreplugger

Snore Calm skum øreplugger er billig og disponibel. De er laget av allergitestet skum, slik at de er bra for folk med sensitiv hud.

SnorePlugs

SnorePlugs er spesielt utviklet for å absorbere fuktighet fra det indre øret, noe som gjør dem myke og holdbare. De er gjenbrukbare.

Macks Silikon Øreplugger

Macks silikon øreplugger er silikonbasert, noe som gjør dem behagelige å ha på. De er designet for å passe perfekt og mold til øret.

Hearos Ultimate Mykhet

Hearos Ultimate Mykhet øreplugger er utrolig myk og en av de mest rimelige merker av øreplugger. De er disponibel.

Howard Leight Laser Lite

Howard Leight Laser Lite er skumbasert øreplugger, noe som gjør dem svært formbar. De er designet for å frastøte smuss fra å bygge opp på utsiden av øreproppen.

Hvordan sove med en maske

Hvordan sove med en maske


Obstruktiv søvnapné rammer mange amerikanere, men de fleste som lider av denne lidelsen går udiagnostisert. Den vanligste behandlingen for sykdommen er kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, terapi, hvor du plasserer en maske over nesen, eller nese og munn, og tvinger trykkluft i nesen og stabilisere den bløte ganen av munnen. Dette hindrer den bløte ganen fra å kollapse og blokkerer luftveiene. Pasienter som bruker CPAP-behandling må sove med maske på ansiktet deres, som kan være vanskelig for noen.

Bruksanvisning

Finn den mest komfortable masken for deg. CPAP-behandling må forskrives, men valget av masken er opp til deg. Hvis en maske er ubehagelig, be om å prøve andre masker.

Sett masken pads ofte. De myke gel pads på ansiktsmaske er laget for å slites ut. Sørg for å erstatte dem så snart masken begynner å føle ubehag.

Akklimatisere deg til CPAP. Bli vant til press, vekten på ansiktet og støy som produseres av maskinen. En god måte å gjøre dette på er å bruke masken et par timer om dagen mens du er våken.

Bruk "ramp" -funksjonen til å bygge din toleranse for tvungen luft. De fleste CPAP maskiner har en funksjon som gradvis øker trykket i masken. Dette tillater deg å bli vant til lufttrykket. Hvis dette ikke hjelper, kan du be legen din om en BiPAP maskin som gir mer press når du inhalerer og mindre press når du puster ut.

Tips og advarsler

 • Juster masken til ansiktet ditt. Du er mer sannsynlig å bære masken hvis det sitter korrekt. Leverandøren av CPAP justerer vanligvis masken før du begynner å bruke systemet.
 • Gi CPAP en sjanse. Når du blir vant til det, vil du lure på hvordan du har levd uten.

Hvordan sove med en sprukket plate

En sprukket plate, også kalt en herniated eller skiveprolaps, er en smertefull tilstand forårsaket av bein i ryggraden svulmende ut og sette press på spinalnerver. Tilstanden er ofte forårsaket av feil løfte tunge gjenstander. Smerten fra en sprukket plate kan gjøre det svært vanskelig å sove, men det er noen ting du kan gjøre for å lindre smerte og ubehag av å ligge.

Bruksanvisning

sove på en fast madrass. En fast madrass vil bidra til å støtte ryggraden og ta presset av den knuste plate. Hvis madrassen ikke er fast nok, anbefaler familydoctor.org sette et tynt brett av kryssfiner under den.

sove på din side, med knærne bøyd. Sove med knærne bøyd tar trykket av ryggraden din, bidrar til å øke hastigheten helbredelse av en sprukket plate, ifølge Dr. Ron Daulton Jr. Dette er faktisk den beste måten å sove, uansett, fordi det hjelper deg å opprettholde riktig kroppsholdning.

Bruk puter. Familydoctor.org anbefaler å sette en pute under hodet for å støtte nakken og en mellom knærne om du sover på din side. Hvis du må sove på ryggen, sett en under korsryggen for støtte og også plassere en under knærne.

Du må ikke sove på magen. Denne posisjonen buer ryggen din naturlige kurver og vil trolig irritere sprukket plate.

Hvordan Juster til å sove med en CPAP

Hvordan Juster til å sove med en CPAP


Kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) ikke mer hjelpe de med søvnapné puste lettere. CPAP kan også bidra til å redusere risikoen for flere alvorlige helserisiko, blant annet hjertesykdom, slag og diabetes. I tillegg kan CPAP også gjøre noen som lider av søvnapné føler seg mer våken, konsentrere seg bedre, lider mindre depresjon og snorke mindre. En av de største klager blant førstegangs CPAP brukere er vanskeligheter å tilpasse seg seg masken under søvn. Selv justere til CPAP kan ved første være vanskelig, er det verdt din helse.

Bruksanvisning

Sett masken på plass mens du er oppreist. Hold stroppene av. Bli vant til å puste med masken på plass.

2 Sett stropper på når du blir vant til å puste med masken. Sørg for at masken sitter komfortabelt. Luften bør ikke lekke ut av masken.

Hold masken på en lav innstilling mens du gjør noe avslappende, som for eksempel å se på TV. Du begynner å bli vant til masken.

Ta en kort lur med masken på når du er komfortabel å holde masken på i lengre perioder.

Begynn å sove med masken på. Hvis du våkner opp og masken er av, bare sette den på igjen. Du vil sakte begynne å føle seg komfortabel sove med masken på i lengre perioder.

Hvordan å sove med en herniated plate

En herniated plate er en smertefull tilstand der platen mellom to ryggvirvler er skadet eller impinged. Denne reduksjonen i demping og den fortrengte væsken eller bule kan legge et press på ryggraden og nerver, som fører til postural justeringer, smerte og uførhet. De fleste herniated plater vil gro i løpet av 6 til 8 uker på egenhånd og ikke krever kirurgi. Selv om du vet din tilstand vil lindre seg selv, finne en komfortabel stilling å sove i kan være utfordrende.

Bruksanvisning

sove på en fast madrass som gir støtte til ryggen. Mens hun lå på en myk madrass kan føle seg bra i starten, når du begynner å bevege deg (eller få), vil du innse belastningen plasseres på kroppen din ved hver bevegelse. Stick med firmaet.

sove med en pute under knærne hvis du sover på ryggen, eller sove ved hjelp av en kropp pute hvis du sover på din side. Kroppen pute støtter lengden på kroppen din og lar knærne å skreve puten å riktig justere ryggraden redusere belastningen.

Unngå å sove på magen. Dette vil sette ekstra belastning på ryggen og føre til mer smerte og stivhet.

Ta smertestillende medikamenter før sengetid. Avhengig av alvorlighetsgraden av herniated plate, kan du bruke over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller sterkere reseptbelagte narkotika for å redusere hevelse og smerte. Ta som anvist.

Tips og advarsler

 • Langvarig bruk av anti-inflammatoriske medisiner (spesielt ibuprofen) kan føre til magesår. Bruk alle medisiner som anvist og konsultere legen din dersom medisinen ikke er å redusere smerte. Alltid spise noe når du tar medisinen for å hindre magen uro.

Problemer med å sove med en Tempurpedic Pillow

Problemer med å sove med en Tempurpedic Pillow


Tempur-Pedic puter er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser, avhengig av forbrukernes behov for å forebygge og lindre rygg, nakke og skuldersmerter. Produsenten hevder puten er laget av high-tech viskoelastisk materiale forsket mye av NASA for å gi maksimal komfort søvn. Men bortsett fra den høye prisen, det er en rekke problemer knyttet til å sove med en Tempur-Pedic pute.

Too Firm

Leger anbefaler ofte Tempur-Pedic puter til leddgikt og søvnapné lider. Imidlertid er ulempen med Tempurmadrasser puter er at putematerialet er av en slik høy densitet. Selv om mer holdbar enn tradisjonelle puter, Tempur-Pedic puter føler også fast mot kroppen og i utgangspunktet føre til nakke og ryggsmerter å sove på. Det tar lengre tid å bryte inn enn en tradisjonell pute. I tillegg presser fast materiale mot CPAP masker som apnea slitasje å sove.

Lukt

Brukere av Tempur-Pedic puter ofte klager om lukt. Produsenten hevder lukt er fra sin "unik produksjonsprosess" og forsvinner i løpet av få dager. Men mange brukere opplever lukt for et par uker.

Hete

Selv om fremstillingen hevder at puten materialet er pustende og selvventilerende, har brukere klaget over at Tempur-Pedic materialet gjør dem varme. Den økede varme er på grunn av den høye tettheten av materialet. I tillegg, fordi materialet er utviklet for å passe kroppen din ved å absorbere og fordele kroppsvekten din, gjør kroppen mer kontakt med materialet i stedet for å bli eksponert for luft.

Helse Bekymringer

Den syntetisk materiale som puten er laget av kan føre til reaksjoner som utslett, hodepine, øyeirritasjoner og bihuleproblemer. Ifølge Chem-Tox, et byrå som forsker effekter av kjemikalier og sprøytemidler på menneskers helse, kan de syntetiske kjemikalier som brukes i produksjonsprosessen i sengetøy materialer være giftig nok til å senke autoimmune system.

Alternativ Pillow

Et alternativ til Tempur-Pedic pute er å kjøpe et minne skum pute laget av naturlige materialer for å unngå lukt og eventuelle allergiske reaksjoner på kjemikalier.

Hvordan å sove med føttene opp

Hvordan å sove med føttene opp


Leg smerte kan bremse deg i løpet av dagen og påvirke arbeidet ditt ytelse. Det fører også til helseproblemer som hodepine, høyt blodtrykk, vektøkning og puffy øyne. Leg press og smerter kan vedvare i hele natt, som i stor grad kan forstyrre søvnen din syklus. I stedet, sove med bena hevet. Dette kan redusere smerte som du opplever i løpet av natten. Prøv noen av følgende muligheter for å finne en behagelig hvilestilling.

Bruksanvisning

•  Legg deg ned på sengen. Sørg for at ryggen er flatt mot madrassen.

Hev bena på en vegg eller på en haug av puter.

Kjøp en styrke. Det bidrar til å løfte og støtte nedre del av bena.

Bruk en leg-heve pute hvis du vil ha noe mer behagelig. Du finner dem på apotek og medisinske forsyne butikkene.

Bend bena på knærne mens du sover på magen. Selv om denne stillingen kan være ubehagelig i starten, er det et billig alternativ for å heve føttene mens du sover hele natten.

Tips og advarsler

 • Løstsittende klær for enkel heving.
 • Snakk med legen din hvis smerter vedvarer.

Er det greit å sove med en elektrisk teppe?

Det er greit for de fleste å sove med en elektrisk teppe. Det er imidlertid viktig å følge sikkerhetsregler og sjekk elektriske tepper for brannfare og andre problemer.

EMF Safety

Ifølge National Research Council, trenger elektromagnetiske felt (EMF) produsert av elektriske tepper ikke forårsake kreft, reproduksjons problemer eller atferdsproblemer. Uansett, moderne elektriske tepper produsere mye lavere EMFs enn eldre modeller.

Brannfare

Elektriske tepper kan overopphetes og starte branner hvis spolene er skadet. Aldri lå på teppet, gjeng den opp og la den på, eller jern eller vasker det. Hvis du kaste og slå mye i søvne, kan en elektrisk teppe ikke være for deg.

Helse Bekymringer

Personer som har diabetes eller andre forhold som reduserer følsomheten bør unngå elektriske tepper, som de kan få brent uten å vite det. Gravide kvinner bør snakke med sine leger om bruk av elektriske tepper.

Betraktninger

Ifølge en 1999 studie ved University of South Australia Senter for Sleep Research, kan elektriske tepper øke kroppstemperaturen for mye, noe som fører til forstyrret søvn. Se etter modeller med automatisk utkobling og justerbare temperaturer; ellers slå av teppet før du går i dvale.

Long-Term Care

Ifølge den britiske Brannvesen Resources Group, bør du erstatte elektrisk teppe hvert 10. år eller hvis det virker svidd, frynsete, brettet, fuktig eller skitten.

Hvordan å sove med en pustemaskin

Obstruktiv søvnapné er en tilstand som hindrer søvnkvalitet på grunn av en manglende evne til å puste skikkelig mens resten. Ifølge Stanford University søvnapné kan føre til mer alvorlige tilstander som hjerteinfarkt, hjerneslag eller hjertesykdom. Søvnapné er behandlet med en Continuous Positive Airway Pressure eller CPAP, maskin. Det er en pustemaskin som sirkulerer romluften gjennom en maske som den sovende bærer over hans eller hennes nese. Sove med en CPAP maskin kan ta litt tid å bli vant til, men det finnes måter å gjøre prosessen enklere.

Bruksanvisning

Sove med en CPAP Machine

Plasser en natt stativ som er bed-høy så nær din side av sengen som mulig. For å tillate maksimal bevegelse med en CPAP-maskin, hjelper det å ha det nivået med hodet mens du sover.

Juster CPAP maske slik at den sitter godt, men ikke for stramt. En CPAP tekniker har kanskje allerede justert det for deg, men når du er i din egen seng, kan det hende du trenger litt finjustering.

Slå på et vanlig rom på lav innstilling. Pek viften bort fra sengen hvis du ikke trenger luft sirkulerer rundt deg for komfort, men sørg for at det er nært nok slik at du kan høre det. Lavt nivå og kjent humming av viften vil bidra til å oppveie lyden av CPAP maskinen og la deg til å sove. Etter en stund, vil du ikke lenger trenger lyden av rommet vifte for å hjelpe deg å sovne med CPAP kommer. En CPAP maskin er ikke veldig høyt, men hvis du ikke er vant til å sove med konstant luft sirkulerer lyder, kan det være vanskelig å sovne med det første.

Sjekk for luftlekkasjer i masken når CPAP maskin kommer på. Luftlekkasjer kan holde deg våken ved å skyve luft inn i øynene. For å fikse en lekk maske, bare justere det å gjøre det strammere.

Plasser CPAP slangen over skulderen din og unngå låsing den under armen. CPAP slangen er lang nok til at hodet ditt til å flytte fra side til side i hele natt så ikke føles som om du har til å bo på ett sted hele natten lang. Den roterende tilkobling til masken vil tillate slangen til å bevege seg fritt som hodet ditt beveger seg.

Tips og advarsler

 • Viften leverer en konstant og velkjent lyd som kan oppveie lyden av det pulserende CPAP-maskin og vil hjelpe deg å sove. Det er et triks som brukes av personer med tinnitus å hjelpe dem å sove over høyfrekvent piping som foregår i deres ører. Hvis du sover på magen, har slangen lå på puta og kjører over baksiden av sengen. Dette vil tillate at slangen lett for å spinne med masken.
 • Du må ikke sove med masken for stramt. En stram maske vil forlate dype spor i ansiktet ditt som ikke vil gå bort i timevis. Hvis du trenger å gjøre masken for stramt, slik at luft fra rømmer, deretter ta masken tilbake til CPAP tekniker og få en erstatning.

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome


Lære å sove med Restless Leg Syndrome er noe tusenvis av mennesker må oppnå. Restless Leg Syndrome er en tilstand som skaper en smertefull følelse i bena. Denne følelsen er bare lettet når bena aktivt flytte, eller musklene engasjere. Det kan sterkt påvirke søvnen. Les denne artikkelen for å lære hvordan å sove bedre med Restless Leg Syndrome.

Bruksanvisning

•  Skru ned termostaten i ditt hjem eller på soverommet og fjerne noen deksler. Du må lære å sove i kaldere forhold. For noen grunn, hindrer kjøligere temperatur rastløse ben syndrom fra fakling opp eller å bli verre.

Hev føttene med en pute eller 2. Dette holder blod fra pooling og sirkulerer i føtter og ben. Igjen, hvis du ikke allerede sove på ryggen, må du lære å sove på ryggen.

Strekk før sengetid, eller hvis du ikke kan finne ut hvordan å sove under en RLS bout. Stretching kan lindre smerte. Dessuten kan en fin etappe massasje før sengetid bidra til å gjøre neste natts søvn.

Få opp en tur rundt hvis ingen av de foregående trinnene jobbet. Det er verre å ligge i sengen elendig enn å få opp og flytte rundt. Du bør bare knytte seng med fredelig hvile. Hvis du ikke er i fred, flytte rundt til du føler deg mer komfortabel. Kroppen din kan ikke lære å sove godt i sengen din hvis du er konstant ubehagelig.

Tips og advarsler

 • Ikke overse rastløs leg syndrom hvis det gi deg sterke smerter eller hvis du ikke kan sove for netter på slutten. Det kan faktisk være et symptom på en annen, mer alvorlig tilstand.