Digidexo.com

lysin mange og depresjon

Organisk behandling av depresjon

Mange behandle depresjon som et enkelt tilfelle av blues, men faktisk er det en ekstremt ødeleggende følelsesmessig tilstand som kan forårsake betydelig skade hvis den forblir ubehandlet. Leger kan foreskrive antidepressiva i noen tilfeller, men hvis du ikke vil at tung medisinering, kan du bruke visse former for organisk behandling for å løse det.

Johannesurt

Johannesurt er en svært gammel urt som kan brukes til å behandle mild depresjon. Det kan påvirke effekten av andre medisiner, så du bør alltid fortelle legen din dersom du bruker det.

SAM-e

SAM-e er et supplement du kan ta som øker nivået av serotonin og dopamin i hjernen. Det forekommer naturlig i kroppen din, noe som gjør det svært trygt i de fleste tilfeller.

Gingko Biloba

Ginko biloba øker blodtilførselen til hjernen, øke energinivået og redusere stress og angst. Det er en urteekstrakt tilgjengelig i de fleste ernæring butikker.

Valerian Root

Valerian root bidrar til å bekjempe søvnløshet og gir en god natts søvn. Det er viktig å redusere stress og angst, som ofte bidra til depresjon.

Trening

30 minutter en dag med trening - spesielt utendørs på en solrik dag - kan heve energinivået og bidra til at du føler deg godt om deg selv.

Hvordan overvinne alvorlig depresjon uten rusmidler

Hvordan overvinne alvorlig depresjon uten rusmidler


Depresjon kan bli alvorlige og ødeleggende og kan kreve bruk av medisiner for å behandle det, men mange ganger du kan behandle depresjon uten bruk av medikamenter. Bruken av naturpreparater, samt deltakelse i rådgivning, kan avhjelpe de mange symptomer på depresjon. Så hvis du prøver å behandle depresjon uten bruk av medisiner, kan du prøve følgende forslag.

Bruksanvisning

Bli kunnskapsrik om depresjon. Forstå symptomene på depresjon kan hjelpe deg å gjenkjenne når du trenger hjelp. Perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, og som forstyrrer daglige fungering, følelser av verdiløshet, en manglende evne til å konsentrere seg, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønster, og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på depresjon.

Bygg et støttenettverk. Den vanskelige delen om depresjon er ønsket om å isolere deg selv når det du egentlig trenger er støtte. Lage dine venner og familie klar over din depresjon og ber dem om hjelp betyr at du ikke trenger å gjøre det alene. Ring på dem når du føler deg overveldet.

Utnytte naturlige rettsmidler for å behandle depresjon. Regelmessig mosjon, meditasjon og avslapningsteknikker, og massasje er alle effektive verktøy for å behandle depresjon. Tilbringe tid ute gjør at du kan høste fordelene av naturlig sollys også.

Ta del i utvinningen. Forskning årsakene til depresjon ved hjelp av pålitelige nettsteder som den som er oppført nedenfor for å hjelpe deg å få en bedre forståelse av sykdommen. Oppsøke en rådgiver og støttegrupper for å hjelpe deg å arbeide gjennom depresjonen. Se etter anbefalte teknikker som journalføring og frivillighet som måter å begynne å ta kontroll over din depresjon.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon kan bli så ødeleggende at du ikke kan bekjempe det alene. Hvis du har tanker om å skade deg selv eller din depresjon hindrer deg fra å fungere, oppsøke en psykiater som kan utføre en medisinsk evaluering. Klinisk depresjon er ofte på grunn av en ubalanse i hjernens kjemi og kan ikke være i stand til å bli kontrollert uten medisinering.

Behandling fasiliteter for depresjon

Behandling fasiliteter for depresjon


Behandling for depresjon kan ta flere former. Avhengig av typen og alvorlighetsgraden av depresjon, kan en vurdering foretas for å bestemme den passende behandlingsanlegget. Innleggelse og poliklinisk rådgivning tilbyr mange av de samme tjenestene, men er forskjellige i deres primære formål. Forstå hvilke typer behandlingstilbud tilgjengelig er viktig hvis du eller noen du elsker har blitt diagnostisert med depresjon.

Polikliniske behandlingsinstitusjoner

En person som lider med depresjon symptomer kan behandles poliklinisk dersom det ikke er noen psykotiske symptomer eller farlig atferd som krever sykehusinnleggelse. Poliklinisk behandlingstilbud kan inkludere bruk av medisiner for å behandle depressive symptomer samtidig tilby terapi for å løse problemene som bidrar til depresjon. Rådgiving behandler som regel årsakene til depresjon, samt å hjelpe den deprimerte personen utvikle effektive mestringsstrategier. Terapi kan utføres individuelt eller med familien er involvert. Støtte fra familien er ofte nyttig i å etablere en realistisk behandlingsplan. Målet med poliklinisk rådgivning er å hjelpe den deprimerte personen lære å håndtere hennes depresjon symptomer og arbeide for å løse dagens stressfaktorer.

Gruppe Treatment

Noen behandlingsanlegg tilveie gruppe terapi som et middel for behandling av depresjon. En kombinasjon av utdannelse og støtten kan være nyttig i behandling av depresjon. Disse gruppene kan ha ulike former og kan være mer støtte basert snarere enn terapeutiske grupper. En sunn støtteapparat er avgjørende for utvinning av depresjon. Fasiliteter som tilbyr grupper bør være i stand til å forklare sin teoretisk tilnærming og gi en detaljert beskrivelse av hvilken type terapi de gir.

Akutt behandling utstyr

Mange ganger depresjon blir så alvorlig at det ikke kan håndteres poliklinisk. Innleggelse anlegg er designet for å håndtere symptomer som forstyrrer i daglig fungering. Pasienter kan bli innlagt på sykehus for et par dager for å stabilisere humøret og sikre at pasienten ikke er en fare for seg selv eller noen andre. Ekstreme depresjon symptomer som isolasjon, vrangforestillinger og selvmordstanker kan kreve sykehusinnleggelse. Pasienter kan bli tatt opp frivillig, eller familiemedlemmer eller profesjonelle kan ha dem ufrivillig engasjert hvis de utgjør en fare. En evaluering vil bli gjennomført, og riktig behandling vil bli bestemt.

Long-Term Treatment facilitites

Etter en akutt sykehusinnleggelse, vil mange pasienter bli overført til et langsiktig innleggelse anlegg eller et boligbehandlingssenter for depresjon behandling. Antidepressiva kan være foreskrevet, og rådgivning vil begynne å ta roten av depresjon. Individuell og gruppevis rådgiving er vanligvis tilbys. Sykehusinnleggelse kan vare noen dager eller et par måneder. Når pasientens humør har stabilisert seg, og han er ikke lenger en fare for seg selv, vil han bli løslatt for å få poliklinisk behandling.

Finne Treatment

Hvis du er ute etter et behandlingssenter for depresjon, kan du snakke med legen din om lokale fasiliteter. Nettsteder som American Association of Marriage and Family Therapy og den amerikanske Rådgiving Association tilbyr en katalog av lokale leverandører i ditt område. Sørg for å stille spørsmål, og ikke nøl med å intervjue legen før du forplikter deg til en leverandør.

Spiseforstyrrelser forårsaket av depresjon

Depresjon er en krevende og forvirrende mental tilstand som kan oppstå av forskjellige grunner. Mens mange forbinder depresjon som følge av en trist hendelse, for eksempel et tap av en kjær eller en jobb, eller en traumatisk hendelse, kan depresjon også skyldes rett og slett av en ubalanse av kjemikalier i hjernen. Det er mange måter som depresjon kan påvirke livet til en individuell og manifestere seg selv, fra deres søvnmønster til deres evne til å konsentrere seg. En av de vanligste måtene depresjon påvirker mennesker er ved å endre sine matvaner, som noen ganger kan føre til en spiseforstyrrelse.

Symptomer på depresjon

Vanlige symptomer på depresjon kan omfatte en rekke tilsynelatende motstridende elementer. For eksempel, et ønske om å sove opptil 18 timer i døgnet er ofte forbundet med depresjon, men søvnløshet kan også være en indikasjon på tilstanden. På samme måte kan en tendens til å overspise være så mye et symptom på depresjon som en mangel på ønske om å spise. Resultatene av disse to stasjoner vil enten være vektøkning eller vekttap på opp til 20 pounds i begge retninger, avhengig av hvordan tilstanden påvirker den enkelte.

Overspising

Ønsket om å seg når trykket har vært knyttet til overproduksjon av melatonin i hjernen. Melatonin er et kjemisk stoff i hjernen hvis primære funksjon forskere forklare som en dvale trigger. Et overskudd av melatonin i den menneskelige hjernen fører til den enkelte å ha økt behov for søvn og også for mat. Mange deprimerte individer vil finne seg selv craving mat høy i karbohydrater og sukker, to typer mat som er lett lagret som fett. Dette vektøkning er normalt og kan reverseres gjennom trening og riktig behandling av depresjon.

Bingeing

Men i noen tilfeller tvang til å overspise mens deprimert krysser linjen fra bare suget etter karbohydrater til vanlige Bingeing episoder, som er en klassifiseres form for spiseforstyrrelse. Ifølge Mayo Clinic, er binge spiseforstyrrelse uten tvil den mest vanlige type spiseforstyrrelse og er ufravikelig forbundet med depresjon. Akkurat som depresjon kan gnist binges, skam og skyldfølelse av å konsumere opptil 20.000 kalorier på en tid på en binge kan hevde og utdype depresjon. Kognitiv atferdsterapi kan b brukes til å behandle bingeing samt depresjon, effektivt håndtere både bekymringer i tandem.

Redusert Eating

Mens noen individer opplever tvang til å overspise når du er i en depressiv episode, vil en del av den deprimerte befolkningen i stedet mister interessen for mat. Disinterest i mat er mer karakteristisk for melankoli, en form for nedstemthet brakt videre av forholdet og ikke en kjemisk ubalanse. En person midt oppe i melankoli har ikke en overflod av melatonin i hjernen, men vil fortsatt føler det samme mengde angst, lav humør og håpløshet som noen som er ansett som klinisk deprimert. En veldig vanlig bivirkning av denne formen for depresjon er en betydelig reduksjon i kaloriinntak.

Anoreksi

Akkurat som enkelte personer med melatonin ubalanser vil se sine matvaner skifte fra en ren tendens til en ekstrem, vil noen individer i melankolske stater befinner seg over grensen fra en disinterest i maten til anoreksi, til en patologisk tilstand der en person nekter å spise til poenget med selvskading. Mens det er sant at de fleste tilfeller av anoreksi er basert på spørsmål om selvbilde og vemmelse, kan anoreksi generelt brukt som en måte å takle en rekke følelsesmessige problemer, inkludert nedstemthet. Nøkkelen til behandling av anoreksi er å behandle kilden til følelsesmessig problem, vil derfor kognitiv terapi for melankoli være svært effektive i å hjelpe en anorektisk individ gjenvinne et bedre forhold til mat.

Depresjon behandlinger uten tabletter

Mange ganger depresjon kan være så overveldende at vi søker umiddelbar lindring. For mange mennesker lindring kommer i form av piller. Antidepresjonsmidler er svært vanlig og en av de mest utbredte formene for depresjon treatment.There er alternativer til å bruke piller for å behandle depresjon imidlertid, og disse metodene bør vurderes før du bruker medisiner.

Når skal behandle depresjon

Svekkende symptomer på depresjon vil føre mange til å søke den enkleste og raskeste måtene å lette disse symptomene. En periode med tristhet som varer lenger enn to uker er et typisk tegn på depresjon. Andre symptomer som vekt svingninger, forstyrret søvnmønster, tanker om selvmord, og følelsen av verdiløshet kan indikere behov for behandling. Finne en behandlingsmetode som tar for hver av disse symptomene kan være vanskelig og til tider kan kreve profesjonell hjelp til å sikre en riktig diagnose og behandling plan.

Behandling av depresjon med Therapy

Rådgivning, også kalt terapi, er en svært effektiv metode for behandling av depresjon. Det finnes flere typer terapi. Individuell terapi er når bare deprimert person er sett for behandling. Familieterapi vil inkludere hjelpeapparatet i behandlingsprosessen, mens gruppe terapi inkluderer andre mennesker også lider med depression.Outpatient terapi kan gjøres flere ganger i uken i begynnelsen av behandlingsprosessen hvis nødvendig. De fleste skalere tilbake til ukentlige økter etter krisen perioden ender for å ta opp de dypere og langvarige årsakene til depresjon. Terapi kan hjelpe den deprimerte personen identifisere triggere til deres depresjon. Det kan også bidra til å utforske fortiden vondt og nåværende stressfaktorer for å utvikle effektive mestringsstrategier.

Naturlige alternativer til å behandle depresjon

Det er mange ting som kan gjøres hjemme for å hjelpe en deprimert person uten bruk av piller. Delta i støttegrupper, terapeutiske teknikker som journalføring og avslapning og lufting med en støttende person er alle nyttige måter å håndtere noen depresjon symptomer. Naturlige alternativer som trening og får ute i sollys har også vist seg å bidra til å forbedre humøret. Det er mange bøker tilgjengelig for å hjelpe en deprimert person identifisere noen av de usunne situasjoner i livet sitt og begynne å utvikle effektive strategier for å håndtere dem.

Ved å søke Nødhjelp

Det kan være ganger når det er nødvendig for å få akutt hjelp. En person som har tanker om selvmord eller ønske om å skade seg selv vil trenge øyeblikkelig hjelp. Ring 911 eller gå til den lokale legevakten hvis det er noen bekymring for noen av disse mulighetene. Døgnbehandling hvor deprimert person er evaluert og midlertidig innlagt på sykehus kan være nødvendig i ekstreme tilfeller.

Slik Cure Depresjon Gjennom Runner High

Det finnes mange typer depresjon, og vi alle blir deprimert på ett eller annet i våre liv tid på grunn av ulike understreking grunner. For tilfeldig depresjon, kan man enkelt bidra til å kurere problemet ved å heve serotoninnivået i hjernen. Innholdsrik mengder aktivitet kan deretter opprette sendere i hjernen til å frigjøre endorfiner som bidrar til å øke serotoninnivået og gjør at du føler deg glad. Med rennende du kan oppnå en runner høye. Dette er når kroppen går inn i en recovery mode og frigjør endorfiner for å bidra til å gjenopprette muskelvev. Det er også noen ganger referert til som en "andre vind". Generere en løper høyt kan være en oppfylle prestasjon av utholdenhet som lindrer spenninger og stress.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for en løpende rutine. Få tid til å kjøre i morgen før du går på jobb eller skole. Også få tid til å kjøre og trene på ettermiddagen. Dette vil bidra til å holde tankene bort stress fra jobb eller skole.

Start ut med en sakte tempo. Ikke press deg selv for å oppnå det runner høye. En sunn grensen ville være å starte på en mil i morgen og jobbe inntil tre miles. Deretter kjører minst to til tre miles i ettermiddag. Prøv å skyve kjørelengde der du kjører av en kvart mil hver uke.

Øvelse før hvert løp for å strekke på leggen og resten av bena.

Spis mye karbohydrater før en lang utseilt distanse. Dette vil hjelpe deg å opprettholde en vellykket runner høye uten store smerter eller kramper.

Bli med på en lokal løper klubb eller skriv i 5 k og 10 k rase. Konkurrerer i løp vil bidra til å gi deg en konkurrent kanten som vil øke endorfiner.

Hint

 • Gjør tid hver uke til å trene ved å løfte vekten eller ved hjelp av en trener maskin. Kjører med andre vil gi deg en sjanse til å bidra til å bekjempe depresjon med nye venner som er en del av en gruppe.
 • Husk at depresjon kan mer alvorlig for andre, og at det for ekstreme tilfeller av depresjon, bør du ta kontakt med psykiater.

Hva er årsakene til depresjon i pensjonister

Depresjon eller til og med tilfeller av selvmord er ikke uvanlig blant eldres populasjoner. I mange tilfeller depresjon er forårsaket av følelser av ubrukelighet, eller følelsen av at de ikke er så viktig for de rundt dem som de en gang var. Andre forandringer i livet kan også forårsake anfall av depresjon som pensjonsalder, død av ektefelle, uløste familietvister eller ekstrem isolasjon og ensomhet.

Død av ektefelle

Når et ektepar har tilbrakt mesteparten av sitt liv sammen og har delt et bredt spekter av livserfaringer, er det en veldig sterkt bånd som knytter de to sammen. Når en av medlemmene i forholdet går, kan den gjenlevende medlem mener at en del av seg selv har blitt tatt bort. Dette fraværet kan være ledsaget av sterke følelser av tomhet og en fuktet vilje til å fortsette å utføre daglige aktiviteter.

Retirement

Etter å ha utført en jobb funksjon over et kurs for livet, kan pensjonering komme som et sjokk. Under avgang den daglige rutinen ikke eksisterer, og den eldre person kan føle at hans mål i livet eller hans bidrag til menneskeheten er blitt utført. For å hindre slike følelser noen pensjonister ta opp en hobby eller få en ny karriere at de kan være i stand til å utføre med minimal innsats.

Familie Tvister

Uløste problemer med sine kjære kan også være en årsak til depresjon hos eldre. Disse kan være i form av arv tvister med søsken eller problemer som har utviklet seg med sine barn. Som slutten av livet nærmer seg, følelser av skyld eller bitterhet som kan være forbundet med disse tvistene og forlater dem uløst kan forverre depressive symptomer.

Fear of Death

For mange enkeltpersoner tanken på å dø er vanskelig å begripe. Siden forestillingen om livet etter døden er ofte tåkete av åndelig tro og kulturelle normer kan det eksistere noen tvil eller frykt om hva som skjer med den posthumt sjel. Enkelte individer synes det er skremmende å tiltre muligheten for noe liv etter døden, som kan vike for følelser av desperasjon og angst. Heldigvis kan lider lette sine symptomer eller lære hvordan man skal håndtere dem på en mer rasjonell måte ved å delta i døden rådgivning.

Effektiv behandling

Forfatter Edward Post og hans kolleger foreslår at bruk av en teknikk kjent som Mellommenneskelige Psykoterapi (ITP) er ganske effektiv i å hjelpe pensjonister håndtere depresjon. Denne type terapi fokuserer på konkrete utfordringer av aldring som relatert til den enkeltes rolle identiteter. Disse kan være forårsaket av forandringer i livet, konflikter eller mellommenneskelige problemer venstre uløste. Men forskerne advarer om at denne behandlingen alene ikke kan være tilstrekkelig for de mest alvorlige tilfeller og anbefales sammen med andre behandlingsformer.

Hvordan å bekjempe depresjon Symptomer

Hvordan å bekjempe depresjon Symptomer


Dealing med depresjon kan være overveldende og utmattende. Du vet kanskje at du trenger hjelp, men være usikker på hvordan du får den hjelpen du trenger. Hvis du synes du har å gjøre med perioder med tristhet som påvirker din evne til å fungere, kan du være lider av depresjon. Du trenger ikke å gå gjennom det alene. Det er greit å be om hjelp.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomer. Kjenne symptomer på depresjon kan hjelpe deg å bedre forstå hva du føler og identifisere områder av interesse. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på depresjon.

Be om hjelp. Dealing med depresjon alene er ikke bare mer vanskelig, men ofte umulig. Oppsøke en venn eller et familiemedlem og be om deres støtte.

Del dine følelser. Later til å være i orden eller nekte du er deprimert hjelper ikke. Det gjør at depresjon for å holde kontroll over deg. Snakk med din kjære, og la dem vite at du lider.

Søk profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon symptomer blir uutholdelig, og du kan være ute av stand til å administrere din depresjon innenfor ditt eget støtteapparat. Hvis du blir klinisk deprimert, kan du se en terapeut for rådgivning og en psykiater for en medisinsk evaluering for å utforske muligheten for medisiner for å behandle depresjon.

Aktivt delta i utvinningen. Delta i behandling, ta medisiner, delta støttegrupper, registrere dine tanker i en dagbok. Gjør noe lar deg - ikke den depresjon - å være i kontroll.

6. Ta vare på yourself.Your fysiske, mentale og emosjonelle helse er alle koblet. Sikre at du tar vare på deg selv fysisk ved å spise sunt, trene og unngå høyrisikoatferd som overdreven alkoholbruk og narkotikabruk gjør at du kan ta opp din mentale helse i et bedre humør.

Hint

 • Mosjon og spise sunt.
 • Få utenfor og nyte fordelene av naturlig sollys.
 • Unngå høyrisikoatferd.

Hvordan overvinne klinisk depresjon

Hvordan overvinne klinisk depresjon


Når depresjon varer i mer enn to uker, og begynner å forstyrre daglige virke, kan du bli diagnostisert med klinisk depresjon. Klinisk depresjon kan være overveldende for den personen arbeider med depresjon samt for familiemedlemmer. Det kan føles som det er nå vei ut, og du kan føle lyst til å gi opp. Det finnes måter å behandle klinisk depresjon, men du må søke hjelp. Du kan føle at å isolere deg selv, men du vil trenge støtte og veiledning.

Bruksanvisning

Hvordan overvinne klinisk depresjon

•  Forstå symptomene. Klinisk depresjon er beskrevet som perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, og er i konflikt med daglig fungering. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på klinisk depresjon.

Snakk med noen. Oppsøke en venn eller et familiemedlem, og fortelle dem hvordan du føler. Fighting depresjon alene kan føle seg umulig. Hvis du har tanker om å skade deg selv eller du har lyst til å gi opp, er det viktig å søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon kan bli så ødeleggende at du ikke kan bekjempe det alene. Finne en rådgiver som kan hjelpe deg med å håndtere de følelsene du har, samt en psykiater som kan utføre en medisinsk vurdering for å vurdere for medisiner er viktige skritt i utvinningen. Klinisk depresjon er ofte på grunn av en ubalanse i hjernens kjemi og kan ikke være i stand til å bli kontrollert uten medisinering.

Stay engasjert i behandlingen. Selv om du kanskje lyst til å gi opp, å ta medisinen, deltar rådgivning og delta i støttegrupper vil hjelpe deg å ta litt kontroll over situasjonen. Terapeutiske aktiviteter for å behandle depresjon som å holde en journal, trening og avslapping kan hjelpe ved å utforske følelsene dine.

informeres. Spør dine utøvere spørsmål om behandlingen, besøk pålitelige nettsteder dedikert til diagnostisering og behandling av depresjon som de som er oppført nedenfor, og inkludere familien i behandlingen. Jo mer støtte du har, jo lettere vil det være for deg å lære å håndtere dine symptomer.

Hint

 • Få hjelp. Delta i utvinningen. Få utenfor. Nyte fordelene av naturlig sollys. Exercise.
 • Depresjon kan være mild eller alvorlig, situasjons eller biologisk. Hvis du har klinisk depresjon, kan du ikke alltid være i stand til å kontrollere dine tanker og impulser. Hvis du har tanker om selvmord eller et ønske om å skade deg selv, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Depresjon hos eldre Voksne og eldre

Depresjon blant eldre voksne er et betydelig helseproblem, med mer enn 2 millioner amerikanere 65 år og eldre som lider av tilstanden, ifølge Mental Helse Amerika. Mens den aldersgruppen utgjør bare 13 prosent av den amerikanske befolkningen, har aldersgruppen 20 prosent av alle selvmord dødsfall i dette landet. Når du ser på hvite menn over 85, statistikken er enda mer alarmerende, som selvmordsraten blant dem er seks ganger det nasjonale satsen. Foruten faren for selvmord, er depresjon kostbart. Eldre med depresjon bruke 50 prosent mer på helsetjenester enn sine ikke-deprimerte kolleger. Depresjon er ikke bare blues eller tristhet, det er en alvorlig, men behandles sykdom.

Identifikasjon

Depresjon hos eldre eller hos eldre voksne vanligvis manifesterer seg som tristhet; tretthet; tap av interesse for ting en gang viktige for den enkelte; isolasjon og tilbaketrekning fra venner, familie og aktiviteter; redusert appetitt; vekttap; sove problemer; rusmisbruk; skyldfølelse eller nedsatt egenverd; økende interesse for og snakke eller tanker om døden; og mulige selvmordsforsøk.

Årsaker

Depresjon hos eldre voksne kan oppstå fra en rekke situasjoner som er felles for de eldre for eksempel familieendringer, fysiske sykdommer eller problemer, frustrasjon med hukommelsestap, problemer med å være selvstendig spesielt med mobilitet, tap av en partner eller en nær venn, og overgangen til en omsorg anlegget fra familiens hjem.

Misforståelse

Mange ganger depresjon hos eldre viser seg annerledes enn i andre aldersgrupper. En deprimert eldre person kan nekte følelsen deprimert eller trist. I de eldre, andre ledetråder som uforklarlige smerter, redusert bevegelighet, irritabilitet, håpløshet; dreven angst eller bekymring; mangel på god egenomsorg som vist i et bortfall i personlig hygiene, ikke spise riktig, neglisjert medisinske behov som ikke tar reseptbelagte medisiner eller ikke søker behandling for åpenbare medisinske problemer, kan peke til depresjon.

Medisinske problemer

Mange ganger depresjon kan være knyttet til et medikament, sykdom eller tilstand. Bør depresjon symptomer til stede i en eldre voksen, bør screening gjøres for skjoldbrusk eller hormon ubalanser, ernæringsmessige mangler eller dehydrering. Medisinske tilstander som kan bringe på depresjon inkluderer hjertesykdom, Alzheimers, Parkinsons, hjerneslag, kreft, diabetes og multippel sklerose. Medikamenter som kan utløse depresjon blant annet leddgikt narkotika, hormoner, smertestillende, steroider, høyt blodtrykk medisiner, beroligende midler og kreft narkotika.

Behandling

Hvis knyttet til en medisinsk tilstand, behandling av tilstanden, kanskje med et annet legemiddel, kan lindre depresjonssymptomer. Hvis ikke medisinsk forårsaket kan depresjon behandles med terapi, og med mer alvorlig depresjon en kombinasjon av antidepressiva og terapi er den mest effektive behandling. Fysisk aktivitet kan være nyttig også. Medikamentell behandling må overvåkes nøye av lege som antidepressiva kan føre til alvorlige helseproblemer hos eldre, og pasienten må være i stand til å følge med på riktig å ta medisinen. Støttegrupper kan også være nyttig for en eldre voksen med depresjon. Behandling er potensielt like vellykket for eldre voksne som med yngre. Men prognosen er generelt bedre hvis personen har en sterk støtte nettverk av venner og familie.

Hvordan løse depresjon forårsaket av voldtekt

Hvis du har blitt voldtatt, kan du være sliter med følelser av depresjon og lurer på hva du kan gjøre for å lette din smerte. Blir voldtatt kan føre til mange forskjellige følelser, inkludert sinne, tristhet og angst. Mange kvinner sliter med selvmordstanker, en manglende evne til å stole på og flashbacks. Hvis du sliter med ekstreme følelser, er det viktig å kjenne symptomene på depresjon, og når du bør søke hjelp.

Bruksanvisning

Hvordan gjenopprette fra depresjon forårsaket av voldtekt

•  Forstå symptomene. Depresjon eller perioder med tristhet som varer lenger enn to uker kan forstyrre daglige fungering. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på depresjon og kan berettige medisinsk behandling.

Snakk med noen. Voldtekt er en ekstrem krenkelse og kan forlate en kvinne føler seg redd og isolert. Fristelsen til å trekke seg fra venner og familie kan være sterk. Oppsøke en venn eller et familiemedlem og fortelle henne hvordan du føler. Følelser knyttet til voldtekt kan være overveldende, og kan føre til betydelig depresjon og til og med selvmordstanker, hvis ikke adressert. Fighting depresjon alene kan føle seg umulig. Din kjære kanskje ikke vet hvordan de skal hjelpe, så fortell dem hva som er å hjelpe og hva som ikke er det. Hvis du tenker på å skade deg selv, eller du har lyst til å gi opp, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon relatert til voldtekt kan bli så ødeleggende, kan du ikke kjempe alene. Finne en rådgiver som kan hjelpe deg med å håndtere de følelsene du har og en psykiater som kan utføre en medisinsk vurdering for å vurdere om medisiner kan være nødvendig hvis din depresjon intensiverer og ser ikke ut til å være å la opp. Ikke vær redd eller flau for å be om hjelp og utnytte ressurser som er tilgjengelige for å hjelpe deg å håndtere dine følelser. Støtte grupper og voldtektsoffer assistanse programmer er tilgjengelige for å gi støtte og veiledning. Voldtekts misbruk og Incest National Network (Rainn) er et nettsted utpekt til å hjelpe deg med å finne hjelp i ditt lokale område.

Stay engasjert i behandlingen. Selv om du kanskje lyst til å gi opp eller å unngå de følelsene du har, er det viktig å møte dem for å ta tilbake kontrollen over livet ditt. Møtende rådgivning og delta i støttegrupper vil hjelpe deg å ta kontroll over situasjonen. Terapeutiske aktiviteter for å behandle depresjon relatert til voldtekt, for eksempel journalføring og rollespill, er nyttige strategier for å begynne å håndtere de følelsene du har. Mange kvinner sliter med å føle de er noe å klandre. Det er ingenting om voldtekt som er en kvinnes skyld, men terapi kan hjelpe deg å forstå disse følelsene og hjelpe deg å finne måter å takle.

Hint

 • Be om hjelp. Delta i behandlingen.
 • Depresjon kan bli ødeleggende og kan kreve medisinsk intervensjon. Hvis du har tanker å skade deg selv, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Måter å bekjempe depresjon uten piller

Hypotyreose, traumer, fødsel, de korte dager på vinteren --- disse kan alle utløse depresjon. Med så mange årsaker, depresjon er best forvaltede og selv kurert ved hjelp av en medisinsk faglig, spesielt en godt kjent med depresjon behandlinger. En familie lege kan bare foreskrive en pasient piller, men de fungerer ikke alltid for alle mennesker. Selv i mennesker for hvem medisinering gjør jobben, andre behandlinger som brukes i forbindelse med medisinering kan være aktuelt.

Talk Therapy

Samtaleterapi er også kjent som psykoterapi. Denne metoden for å bekjempe depresjon er noen ganger nødvendig å få på de underliggende årsakene til depresjon og gjøre konstruktive forandringer i livet å muliggjør gjenvinning og bygge en bedre fremtid. Det er noen ganger brukt i stedet for medisinering.

Livsstil endringer

Lifestyle har en innvirkning på depresjon og symptomer. Redusere og takle stress; å være i stand til å snakke med noen støttende, kanskje på en støttegruppe; gjøre tid for avslapning og rekreasjon; å ta vare på din fysiske kropp - alle disse og flere er med på å skape en livsstil som støtter utvinning av depresjon. Livsstilsendringer er best gjennomføres i tandem med andre depresjon behandlinger, spesielt psykoterapi.

Johannesurt

Johannesurt er brukt på resept i Europa for depresjon behandling. Noen studier har vist det hjelper, andre har ikke vist fordeler. Johannesurt interagerer med enkelte andre medisiner. Kontroller at du sjekke med din lege og apotek.

SAM-e

SAM-e, som står for S-adenosyl-L-metionin, er også brukt i Europa for depresjon. Den er produsert i det menneskelige legeme, og bidrar til å regulere den to-humør påvirke kjemikalier dopamin og serotonin. Noen studier viser løfte, men du bør ta det bare etter å ha snakket med legen din.

Omega-3

Akkurat nå omega-3 fettsyrer, som allerede blir spioneringen som er bra for hjertet ditt, blir undersøkt for å se om de kan være nyttig i behandling av depresjon. Disse oljer er funnet i fisk, raps og valnøtter, så vel som i andre næringsmiddelkilder. Det finnes også omega-3 pille kosttilskudd tilgjengelig over disk.

VNS

VNS står for vagus nerve stimulering. En liten generator plassert i legemet leverer vanlige elektriske pulser til visse steder i hjernen. Fordeler øke over tid. Behandlingen blir brukt for dem som ikke har respondert på andre former for behandling.

TMS

Transkranial magnetisk stimulering eller TMS er en 30- til 40-minutters behandling som innebærer å sende elektromagnetiske pulser inn i hjernen via en enhet satt på hodebunnen. Behandlinger foregår i løpet av fire til seks uker, med fem behandlinger i uken. TMS er effektiv og vanligvis brukes til å behandle de som ikke svarer til andre behandlinger.

Lys

Selv om ikke godkjent av FDA, er lyset ofte brukt til å behandle værsyke eller SAD. Behandlingen bruker en spesiell lysboks eller visir som produserer lys med bølgelengder av sollys. (Lyspærer ikke gi denne typen lys.) Du sitter i nærheten av dette lyset eller slitasje visiret, og lyset skaper en endring i hjernen kjemikalier, redusere symptomer.

Trening

Trening har vist seg å ha en betydelig innvirkning på mild til moderat depresjon --- så mye som behandling med medisiner. Bedre ennå, det tar bare moderat trening som gåing. Anbefalingen er 20 til 30 minutter per økt, tre til fem ganger per uke. De som trener fem ganger i uken i tre måneder ble vist å ha en 47 prosent reduksjon i depresjon. Du må sjekke med legen din før du starter.

Residential depresjon behandling Financial Assistance

Depresjon påvirker ca 14,8 millioner amerikanere, ifølge National Institute of Mental Health. Ikke alle depresjon krever bolig behandling, men depresjon som svekker noens liv vanligvis gjør. Denne behandlingen kan være ganske dyrt, og følgelig er noen økonomisk hjelp tilgjengelig.

Hva er depresjon?

Depresjon påvirker din kropp, humør, tanker og er ikke bare en forbigående følelse av tristhet, ifølge Psykologi Information Online. For mange er depresjon en alvorlig medisinsk tilstand; følgelig kan disse personene krever bolig behandling.

Hvem Krever Residential Treatment?

For å avgjøre hvorvidt depresjon er alvorlig nok til å kreve behandling i institusjon, som tilbyr individualisert og gruppe terapi, medisiner og mange andre behandlinger i en live-i anlegget, retningslinjer med nød typisk omfatte de som ikke kan dra omsorg for seg selv eller suicidal.

Kostnad

Institusjonsopphold for depresjon er svært kostbare, National Institute of Mental Health rapporterer at i ett år, ble eldre deprimerte mennesker fakturert $ 22 960, de uten depresjon ble fakturert halv dette beløpet.

Medicare

Hvis du er eldre eller funksjonshemmet, har Medicare nylig begynt å betale for psykiatere og psykologer og også foreskriver lavere kostnad eller generiske medikamenter. Forskrivning mindre dyre medisiner gjør det mulig for pasienten å kunne ha råd til sine resepter.

Hjelp fra sykehus

Ikke alle, men mange sykehus tildele penger for å tilby psykisk helsevern for depresjon. Siden det ikke er sett liste over deltakende sykehus, kan du kontakte lokale prøver og spørre om denne formen for bistand.

Medicaid

Medicaid betaler for de som er lav inntekt og kvalifiserer under strenge retningslinjer. Hvis godkjent, vil Medicaid betale for bolig behandling for depresjon samt medisiner etterpå.

Hvordan man skal håndtere depresjon symptomer

Hvordan man skal håndtere depresjon symptomer


Dealing med depresjon og symptomer på depresjon er ikke lett. Medisinske fagfolk dele depresjon i to kategorier: situasjons depresjon og klinisk depresjon. Ved anvendelsen av denne artikkelen vil jeg snakke primært om situasjons depresjon, som er en periode av sorg og fortvilelse brakt videre av et liv selv, slik som død av en venn eller elsket en eller en stor livet skuffelse. Situasjons depresjon løfter seg selv etter en tid og er svært behandles.

Hvis en person ikke reagerer på vanlig behandling, slik som terapi, trening og kosthold endringer, deretter medisiner er vanligvis anbefales. Medisinering er vanligvis foreskrevet for å behandle depresjon når andre endringer ikke fungerer. Det antas at den kjemiske balansen i kroppen har fått ut av klask og trenger medisiner for å rette seg selv. Antidepressive medisiner føre til lindring av depresjon i 90% av moderat til alvorlig depresjon da tatt ordentlig. Det er en utmerket måte å forholde seg til mange typer depresjon.

Her er noen tips for å bruke hvis din depresjon er mild eller i kombinasjon med terapi. Du trenger ikke å forholde seg til depresjon alene.

Bruksanvisning

ØVELSE å håndtere depresjon

Fysisk trening er en av de beste var å håndtere depresjon symptomer. Beinhard fysisk trening betydelig hever endorfiner i kroppen din. De er kroppens "feel good" kjemikalier. Inkorporere så mye fysisk aktivitet som mulig hver dag. Ta flere sterk turer om dagen, bli med helsestudio, uansett hva det tar å få kroppen i bevegelse. Det er enda bedre hvis du kan finne en aktivitet du liker eller nytes før depresjonen begynte.

Finn en walking kompis til å hjelpe deg å holde tritt med din walking rutine og om mulig finne noen som du liker å snakke med. Snakker også hjelper deg med å håndtere depresjon.

Hold en journal for å håndtere depresjon Symptomer

Kjøp en journal og skrive i den når du føler deg trist eller liker å snakke. Ikke bekymre deg for hva du sier eller hvordan du sier. Bare skrive hva som kommer til tankene. Du trenger aldri å vise det til noen. Skriving er en utmerket måte å håndtere depresjon på en dag til dag basis. Du vil bli overrasket over hvor den hjelper deg å uttrykke deg tanker og gjøre følelse av din verden. Selve prosessen vil få deg til å føle deg bedre.

spise sunt å håndtere depresjon

Eliminere sukker og junk food så mye som mulig fra kostholdet ditt. Spis et sunt, balansert kosthold med mye frukt, grønnsaker og proteiner. Ta en multippel vitamin. Holde et sunt, balansert kosthold vil holde blodsukkeret på et konsistent nivå som vil bidra til å hindre humørsvingninger.

Ikke drikk alkohol når du arbeider med depresjon

Alkohol er en depressant. Det bremser kropp og sjel ned og kan gjøre selv en person som ikke er deprimert føler ned. Hvis en drink gjør at du glemmer dine problemer for en tid, skjønner det er midlertidig og morgenen tristhet kommer tilbake. Alkohol påvirker blodsukkernivået og vil påvirke humøret. Hvis du er utsatt for depresjon bør du alltid unngå alkohol. Unngå alkohol er en utmerket måte å håndtere depresjon.

Tips og advarsler

 • Innse at din kropp, sinn og sjel har tatt en hit, og at det vil ta tid for deg å sprette tilbake. Vær tålmodig, du vil.
 • Be om støtte fra venner.
 • Hvis du er forvokste og kutte ned på aktiviteter og tillate deg selv tid til å komme seg.
 • Snakk med legen din om fordelene ved å ta anti-depressiva for å hjelpe deg med å håndtere depresjon.
 • Hvis du har tanker om kontakt selvmord en profesjonell umiddelbart.
 • Hvis depresjonen ikke løfte etter seks måneder kontakte en profesjonell

Implantater for depresjon

Implantater for depresjon


Depresjon er en alvorlig tilstand som påvirker ikke bare sinnet, men kroppen også. Det kan forstyrre kroppens evne til å utføre normale daglige oppgaver som å spise, sove og tenker. Ifølge Novant Helse, ca 19 millioner amerikanere lider av klinisk depresjon i et gitt år. Mange med depresjon ikke svare på tradisjonelle behandlinger. Heldigvis har medisinsk teknologi gjort flere gjennombrudd i implantatbehandling som kan hjelpe disse pasientene.

Problematiske Depresjon

Intraktabel depresjon er den mest alvorlige tilfelle av depresjon som ikke kan behandles med konvensjonelle metoder som anti-depressiva, psykoterapi eller elektrosjokk terapi. Ifølge den mentale nettsiden helse, sunn Place ", anslagsvis 30 prosent av deprimerte pasienter er behandlingsresistent." I mai 2003, seks pasienter gjennomgikk en ny kirurgisk prosedyre der et implantat ble plassert i hjernen for å forbedre den generelle stemningen. Selv om to pasienter ikke ble bedre, fire viste dramatisk forbedring.

Dyp hjernestimulering

Ifølge Psych Central, området av hjernen som antas å være relatert til depresjon er kjent som Brodmann området 25. dyp hjernestimulering omfatter implantering av elektroder dypt inne i området 25, kalibrere vevet i håp om å gjenopprette hjernen til å fungere som normalt. Elektrodene forbli i hjernen, og trådene blir tredd ut av skallen og under huden til forsiden av brystet i en liten batteripakke som styrer konstant, men svake, stimulering. Mengden av stimuleringen er tilpasset til pasienten, og er basert på alvorligheten av tilstanden og bivirkninger av behandlingen.

Dyp hjernestimulering er fortsatt i en tidlig fase av forskning. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent det som en behandling for depresjon, selv om det er godkjent for Parkinsons sykdom.

Vagus nerve stimulering

Vagus nerve Simulering (VNS) er et implantat å behandle kronisk, alvorlig depresjon. Utgangspunktet en behandling for pasienter med epilepsi, VNS ble funnet å endre stemninger av pasienter med depresjon.

I 2005 godkjente FDA VNS for behandling av problematiske depresjon hos pasienter som har lidd av tilstanden i mer enn to år. Implanteres i brystet, blir ledninger fra en pulsgenerator gjenget under huden til venstre vagusnerve i nakken. Anordningen typisk sender 30 sekunder av elektriske støt til hjernen hvert femte minutt, noe som skaper en reaksjon som kan forbedre den totale stemningen av pasienten.

Hvordan ta en depresjon Test

Mange har depresjon. Det kan være fordi de led gjennom en tragisk hendelse eller tapet av en kjær. Det kan også være et resultat av en kjemisk ubalanse eller mental problems.It er svært viktig for en person for å finne ut om han lider av depresjon. Hvis en person vet at han har et problem, kan han få hjelp så snart som possible.One måte en person kan finne ut om han lider av depresjon er ved å ta en depresjon test. Testen kan avgjøre om personen har depresjon og hvorvidt han trenger ytterligere behandling. Testen kan også avgjøre om en person er nær depresjon eller om han har alvorlige symptomer på depresjon. Tester kan være selv-administreres eller gitt av en lege eller sykepleier. Her er hvordan du tar en depresjon test.

Bruksanvisning

•  Ta en test på nett. Det er flere på linjer depresjon tester at en person kan ta. Ta den du føler deg mest komfortabel med. Gjør et søk etter "depresjon test" for å velge en test. Sørg for at testen ble opprettet av en helsearbeider. Testen vil være konfidensielle, og du vil få en rask respons.

•  Vær ærlig. Svar på spørsmålene så ærlig som du muligens kan. Svar på spørsmål basert på hvordan du vanligvis føler om en situasjon. Ikke lyv til deg selv. Se ting som de virkelig er. Hvis du gir nøyaktige svar, vil du motta nøyaktige resultater.

Beregn resultater. Les instruksjoner om hvordan du finner ut om du er deprimert. Finne ut dine resultater. Les beskrivelsen av hva resultatene sier du er. Les tips og råd at resultatene gir deg slik at du kan følge disse tipsene. Hvis du trenger å skrive ned de råd og tips slik at du kan huske dem og bruke dem.

Ta en annen test. Ta noen depresjon tester på nettet bare for å sørge for at resultatene er korrekte. Alle resultatene bør være lik. Hvis resultatene er ikke like, helle mot de resultater som var mest tallrike. Fortsett å sørge for at alle svarene er ærlige, slik at du kan få en nøyaktig diagnose.

Se en lege. Sett opp en avtale for å se en mental helse-omsorg profesjonell hvis resultatene fortelle deg at du er deprimert eller du er på randen av depresjon. La legen vurdere deg og gi deg en ny test for å bekrefte resultatene. Følg den behandlingen som legen gir deg. Ta noen medisiner som legen foreskriver.

Tips og advarsler

 • Det er en god idé å skrive ut test svar og resultater og ta dem til din avtale med den psykiske helsetjeneste.
 • Hvis du er komfortabel med on-line depresjon test, stopp. Du kan sette opp en avtale med en lege for å få en vurdering av legen.
 • Online depresjon tester ikke ta plassen til en skikkelig evaluering og vurdering av en kvalifisert mental helse leverandør. De er det første skrittet i å vurdere om du har en depresjon.
 • Hvis en person er så deprimert at han føler skade seg selv, ring 911 eller 24 timers kriselinje. Du kan også gå til nærmeste akuttmottaket.

Childhood Depresjon Behandling Teknikker

Mange tror depresjon er en voksen sykdom, men statistikken viser dette er ikke sant. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), påvirker depresjon rundt fem prosent av barn, slik at de mister interessen favoritt aktiviteter, være overdrevent selvkritisk, føler håpløs eller trist og selv underholde tanker om selvmord. Selv om symptomene kan være ødeleggende for barnet og foreldrene, er det svært behandles. Behandling av depresjon tidlig med terapi og antidepressiva kan redusere depresjon symptomer, slik at barnet kan leve et normalt og lykkelig liv.

Kognitiv terapi

Kognitiv terapi kan hjelpe barna kjempe depresjon. Ifølge personalityresearch.org, kognitiv terapi lærer barna hvordan de skal endre negativ tenkning, bedre sosiale ferdigheter og øke selvsikkerhet. Det også lærer barna hvordan de skal slappe av eller meditere for å bo musling.

Family Therapy

Familien terapi er også brukt for å behandle depresjon barndommen. Familie terapi lærer foreldrene og barnet å identifisere negative tanke atferd, hvordan du kan redusere stress og hvordan du kan hjelpe barnet i løpet av alvorlige depressive episoder. I tillegg foreldre også er informert om sykdommen og hva du kan forvente.

Antidepressiva

Antidepressiva også brukes med terapi for å forbedre depresjon symptomer. Ifølge NIMH, selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) effektivt redusere negative tanker og atferd i forbindelse med depresjon. Den inneholder også mindre bivirkninger sammenlignet med andre antidepressiva. Det er en økt risiko for selvmordstanker med SSRI, men som påvirker nesten fire prosent av pasientene.

Hvordan kan jeg oppnå optimal helse på femti år gammel Do?

Livskvaliteten ved 50 år og senere kan variere drastisk fra person til person. Noen mennesker opprettholde god helse, utholdenhet og personlig tilfredsstillelse, men andre tregere, blir syke oftere eller kamp depresjon. Forskjellen ligger ofte i valg av livsstil. Ved å ta noen viktige skritt kan du leve et sunnere liv i 50-årene.

Bruksanvisning

Fremme god helse

•  Oppsøk vanlig medisinsk behandling. Få med en fullstendig fysisk for å vurdere helsetilstanden din. Spør legen din om treningsprogrammer som er trygt for deg. La ham gi deg råd, basert på familie og personlig medisinsk historie, hvordan regelmessig for å få visse typer helsesjekk. Screenings som celleprøver, prostata sjekker, koloskopier, hud sjekker og hjerte-tester kan fange potensielle problemer tidlig. Og hvis du røyker, slutte så snart som mulig. Røyking kan føre til kreft, hjerte- og karsykdommer, emfysem og andre problemer.

Gjør kloke kosthold valg. Økende vekt blir et større problem som metabolisme bremser. Begrense porsjoner. Spis små måltider 4-5 ganger om dagen. Spise et bredt utvalg av matvarer. Dine stifter bør være frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og magre meieriprodukter. Limit mettet fett, kolesterol, sukker, natrium, koffein og alkohol.

Øvelse konsekvent. Etter samråd med legen din, gjør kardiovaskulær trening en del av ditt daglige liv. Øve noen form i minst 30 minutter, og minst tre til fem ganger per uke. Turgåing, jogging, sykling, svømming og tennis er gode måter å styrke ditt hjerte og lunger og kontrollere vekten din. Hvis du ikke har tid til en vanlig trening på noen dager, ta trappen eller lengst parkeringsplass. Vekt trening med frie vekter eller treningsapparatene flere ganger i uken kan bidra til å bygge og vedlikeholde bein og muskler og fremme fleksibilitet og balanse. Dette er spesielt viktig når du blir eldre fordi fall og pauser kan være alvorlige.

Opprettholde og danne meningsfulle forbindelser. Bli involvert med en kirke eller samfunn gruppe. Møtes regelmessig med folk til å snakke, koble til og bare ha det gøy. Planlegg en ukentlig kortspill eller lunsj med venner eller familie.

Bruk dine talenter og evner. Mange kjempe depresjon etter at de pensjonere. Vurdere en deltidsjobb eller frivillig arbeid. Være en mentor eller en veileder. Ta en klasse i noe som interesserer deg. Hold andre fokusert snarere enn selvfokusert ved å hjelpe på et sykehus eller aldershjem. Opprettholde en positiv holdning og følelse av selv-identitet fremmer optimal mentale, emosjonelle og fysiske helse.

Hvordan Cope i Independent Retirement Communities

Hvordan Cope i Independent Retirement Communities


Overgangen fra et privat hjem til en uavhengig pensjonisttilværelse samfunnet kan by på utfordringer for eldre. Mange opplever depresjon og kjedsomhet, og beklager tapet av frihet og uavhengighet. Mestring i dette nye miljøet krever en positiv holdning, ha et formål for hver dag, og å oppnå en følelse av fellesskap.

Bruksanvisning

•  Husk at du fortsatt er uavhengig og kan gå hvor du vil når du vil. Disse avgang fellesskap arbeide for en følelse av fellesskap og ha regler, men de tillater uavhengighet.

Delta på planlagte aktiviteter samfunnets. Sjekk oppslagstavler eller nyhetsbrev for å finne klasser, bokklubber, festivaler, lokale arrangementer og aktiviteter.

Sett et mål for hver dag for å gi deg en følelse av formål. Skriv et brev til et barnebarn, luke tomatplanter, vaske eller ta en tur rundt i byen.

Opprettholde en positiv holdning ved å være takknemlig for det du har og ikke fretting om hva du ikke har. Tenk om de positive måter livet ditt har endret seg siden du flyttet. Du ikke lenger leve i ditt private hjem, men du har det du trenger og ikke lenger trenger å bekymre deg hjem vedlikehold.

Besøk dine naboer og skape et nytt fellesskap for deg selv. Du kan finne naboer som har samme tvil du gjør og ønsker å snakke om dem. Lag en støtte gruppe eller et kortspill klubb.

Bo i nær kontakt med sine kjære. Besøk dem og oppmuntre dem til å besøke deg. Ring dem regelmessig.

Hint

 • Hold deg aktiv. Trene regelmessig.
 • Distansere deg fra nye bekjente som er negative.

Hva er Common Cold psykopatologi?

Hva er Common Cold psykopatologi?


Depresjon har blitt kalt forkjølelse av psykopatologi. Forfatter Paul Gilbert, PhD, sier at, som forkjølelse, er vanlig depresjon. Han understreker likevel at det kan være mye mer alvorlig enn forkjølelse.

Depresjon

The National Institute of Mental Health (NIMH) sier at depresjon som griper inn i ditt daglige liv er mer enn bare følelsen ned.

Typer

Det finnes mange typer depresjon, men de mest vanlige typene er depressive og dysthymiske lidelser. Major depresjon er alvorlig og forstyrrer normalt liv. Dystymisk kan være mindre alvorlig, men varer i minst to år.

Frekvens

Discovery Health anslår at nærmere 20 millioner mennesker i USA har en depresjon og at nesten en fjerdedel av kvinnene har en depresjon så alvorlig at de får behandling minst en gang. NIMH sier at postpartum depresjon forekommer hos opptil 15 prosent av kvinner etter barnets fødsel.

Kjønn

Kvinner opplever depresjon nesten dobbelt så ofte som menn. Major depresjon forekommer hos opptil 13 prosent av menn og opptil 21 prosent av kvinnene.

Behandling

Forkjølelse vil vanligvis gå bort av seg selv. Men alvorlig depresjon kan kreve behandling. De fleste som får behandling for depresjon kan bli hjulpet.