Digidexo.com

avslutte p-piller menstruasjon

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller


Å bli gravid etter røykeslutt pillen kan ta en eggløsning syklus eller mange flere. Alle kvinner er forskjellige, og hver graviditet vil ta sin egen tid. Fordi så mange ting må være helt riktig å lage en baby, er sjansene for å ha en spontanabort er høy.

Bruksanvisning

•  Ta prenatal vitaminer. Din kjemiske makeup i kroppen må være akkurat riktig for å bli gravid. Så, etter avslutte p-piller, eller til og med før, begynne å ta vitaminer spesielt laget for kvinner som er gravide prøver å bli gravid.

Gi deg selv tid. Noen kvinner, selv uten fysiske problemene som hindrer graviditet, kan ta opp til ett år å bli gravid etter røykeslutt pillen. Understreke ut om ikke å være i ferd med å bli gravid hver måned er skadelig for kroppen din helse og din evne til å bli gravid.

Få nok mosjon. Du ønsker å gjøre kroppen din inn i et hjem for liten baby. For å gjøre det hjemme den sunn ett mulig, må du virkelig ta vare på deg selv og kroppen din.

Gå til legen din. Du gynekolog har alt av din medisinske historie, og vil kunne bidra til å finne noen områder som kan føre til at du problemer. Han eller hun kan også være i stand til å gi deg tips om hvordan du kan øke dine sjanser for å bli gravid etter røykeslutt pillen.

Kjøp en eggløsning kalender eller en ovulation Predictor kit. Disse vil hjelpe deg å finne din eggløsning syklus. Etter å ha sluttet på pillen, vil det være viktig for deg å finne ut når kroppen din ovulates på egen hånd. Pillen tvinger mensen på samme tid hver måned, men denne syklusen kan ikke være det naturlige kretsløpet der kroppen din er på uten pillen.

Ha sex ofte, men ikke for ofte. Å ha sex annenhver dag er optimal, som hver dag kunne utarme sædkvalitet og effektivitet.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

Hvordan Les lutealfasen Resultater


Basal kroppstemperatur (BBT) kan måles gjennom kvinnens menstruasjonssyklus for å få informasjon om den mest fruktbare perioden. Syklusen er delt inn i forskjellige faser, og fasene kan sees i en BBT diagram. Lutealfasen er tidsperioden som begynner dagen etter eggløsning og slutter når kvinnen begynner menstruasjon, som betegner slutten av syklusen. I lutealfasen, er kvinnens høyere temperatur, som tjener til å ruge egg hvis den har blitt befruktet. Lese en BBT diagram kan gi indikasjoner på en kvinnes fruktbarhet til bestemte tider, vise noen fertilitetsproblemer knyttet til lutealfasen av menstruasjonssyklusen, og indikere graviditet.

Hvordan Les lutealfasen Resultater

En figur din temperatur for minst en hel syklus. Temperaturen må tas med en spesiell BBT termometer som gir resultater med to desimaler. Ta temperaturen hver morgen før du står opp av sengen og innen en time på samme tid hver dag.

Figur temperaturene på en BBT diagram eller en graf av din egen som viser temperatur versus dagen. Dag en av diagrammet er den første dagen i menstruasjonen, og syklusen avsluttes når menstruasjon begynner på nytt. Du kan også gjøre notater om syklusen din, men ikke lest inn temperaturene frem til prosessen er fullført.

•  Se på kartet og være sikker på at det er bifasisk, noe som betyr at deres en to klare faser sett. Vanligvis vil temperaturene før eggløsningen gjennomsnittlig 0,4 grader mindre enn de etter eggløsning, og skaper to separate seksjoner på diagrammet.

Bestem dag av eggløsning og lutealfasen dager ved lokalisering av dagen hvor temperaturen hoppet fra de lavere temperaturer til de høyere temperaturer. Denne dagen er eggløsning og alle dager etter dagen for eggløsning er lutealfasen.

bestemme lengden på luteal fase ved å telle det antall dager i diagrammet etter eggløsning. Eggløsning kan bli forsinket, slik at antallet dager før eggløsning for å endre hver måned; lutealfasen, men bør være den samme i løpet av en eller to dager.

Finn ut om din lutealfase er normalt. De fleste kvinner har en lutealfase som varer 12 til 16 dager. En kortere lutealfase kan bety problemer med å bli gravid, som implantering krever 10 dager med høyere temperaturer til å skje. En lengre enn normalt lutealfasen kan tyde på graviditet.

Hva er årsakene til ansikts acne?

Hva er årsakene til ansikts acne?


Akne er en pinlig hud tilstand som kan begynne å påvirke folk i ungdomsårene. Det vanligste stedet for kviser å danne er i ansiktet. Mens det er mange årsaker til ansikts akne, er det viktig å lære om dem for å lindre problemet og forebygge forekomsten av urenheter i fremtiden.

Bakterier

En overdoser eller bakterier og oljer i ansiktet kan tette porene, noe som fører til akne. Hetten over blokkert hullet kan være hvit (whitehead) eller sort (blackhead), avhengig av typen av akne som er opprettet. Vaske ansiktet daglig vil kvitte deg med disse blokkeringene, og hindre dem fra å oppstå igjen. Også, holde hendene vekk fra ansiktet så mye som mulig vil bidra til å holde skitt og rusk i sjakk.

Hormonelle endringer

Mange forhold kan oppstå når hormonnivået blir endret, og akne er intet unntak. De vanligste årsakene til hormonendringer som forårsaker ansikts blemishes omfatter p-piller, menstruasjon og graviditet.

Svette

Svette hjelper fylle porene i ansiktet ditt med skitt og rusk, noe som gjør dem tett. Hold huden din så tørr som mulig av blotting med et rent håndkle ofte. Dusjer bør tas umiddelbart etter trener eller spiller sport å hjelpe kvitt kanalene av bakterier slik kviser ikke vil danne.

Kosmetikk

Sminke er tradisjonelt brukt for å skjule kviser, men det kan noen ganger fremme spredning av blemmer mer effektivt enn det skjuler dem. Fettete og oljete produkter kan skape urenheter, så det er viktig å holde seg borte fra disse kosmetikk. Sats på olje-fri, ikke-comedogenic elementer.

Popping Kviser

Mange mennesker føler behov for å pop hvit og hudormer øyeblikket de oppstår i ansiktet. Selv om dette kan midlertidig lindre pore av pluggen, det gjør området mer utsatt for bakterier. Det blir et åpent sår, og er mer sannsynlig å reformere som en annen skavank, samt spredning til andre deler av ansiktet. Tillater kviser å bryte opp på egen hånd eller med bruk av medisinske eller naturlige behandlinger er anbefalt.

Bruk av p-piller for smertefull menstruasjon

P-piller har en rekke andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet. En slik fordel er behandling av smertefull menstruasjon. Faktisk er det ikke uvanlig at leger å forskrive p-piller for å behandle smertefulle perioder i kvinner som ikke ellers trenger prevensjon. Siden alle p-piller er bare tilgjengelig på resept, må du snakke med legen din om du bruker p-piller for å behandle smertefull menstruasjon.

Hvordan p-piller Unn smertefulle perioder

Under en normal menstruasjonssyklus, hormoner føre til at livmoren til å utvikle et tykt fôr som vil ernære et befruktet egg dersom de blir gravide. Hvis graviditet ikke oppstår, begynner denne tykke fôr produserer kjemikalier som kalles prostaglandiner før starten av mensen. Når mensen begynner, disse prostaglandiner fortelle livmoren til å trekke seg sammen for å kvitte livmorslimhinnen. Høye nivåer av prostaglandiner kan føre til smertefull menstruasjon.

Når du tar p-piller, piller kontrollere hormonnivået for å forhindre graviditet. Denne kontroll over dine hormoner begrenser også vekst av livmorslimhinnen. Når du får mensen, ikke tynnere livmorslimhinnen produserer ikke så mange prostaglandiner, en nedgang som fører til at perioden for å være mindre smertefull enn normalt.

Komme og ta pillene dine

Snakk med helsepersonell om bruk av p-piller for å behandle smertefulle perioder. Hun vil vurdere din medisinske historie og avgjøre om p-piller ville være et godt valg for deg. Hun vil da skrive ut resept for en viss type p-pille.

P-piller må tas på samme tid hver dag, selv om du bare bruker p-piller for smertefull menstruasjon. Minn deg selv å ta pillen ved å sette en alarm eller ta den på samme tid du gjør noen annen vanlig aktivitet, som å spise middag eller pusse tennene.

Ulemper

Noen kvinner opplever bivirkninger mens de tok p-piller, slik som hodepine, kvalme, eller humørsvingninger. Mange bivirkninger forsvinner av seg selv innen et par måneder, så prøv å vente tre måneder for å se om bivirkningene avta. Hvis du fortsatt lider etter dette tidspunktet eller hvis bivirkningene er for alvorlig til å vente, snakke med din helse-omsorg leverandøren. Hun kan skifte til en annen type p-pille. Du må kanskje prøve ut flere forskjellige piller før du finner en som fungerer for deg, men gitt det store antallet forskjellige typer tilgjengelig, vil du sannsynligvis til slutt finne en god passform.

Andre alternativer

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å ta p-piller, andre hormonelle prevensjonsalternativer, for eksempel prevensjon patch, skutt eller p-ring, er også ofte nyttig i behandling av smertefull menstruasjon.

Acne Pills 'Effekter på Menstruasjon

Går gjennom puberteten er komplisert nok uten å legge en haug med medisiner bivirkninger. Men mange tenåringer gjør nettopp det hvert år i et forsøk på å bekjempe akne. Dessverre, fordi akne er så knyttet til hormoner, behandling av akne kan noen ganger ha skadelige effekter på menstruasjonssyklusen.

Origins

Akne piller kan ha en innvirkning på menstruasjon, fordi mange kvinner opplever økt akne i tiden rundt menstruasjonen. Ofte blusser acne opp rett før menstruasjon. Dermed behandling av akne ofte indirekte påvirker menstruasjonssyklusen.

Årsaker

Akne piller vanligvis påvirke menstruasjon ved å endre kroppens frigjøring av androgener. Selv om androgener er vanligvis mer involvert i mannlig seksuell utvikling, de også regulere menstruasjonen.

Spironolakton

Spironolakton er en anti-androgen brukes til behandling av akne hos kvinner, og skallethet hos menn. Det har ikke alvorlige bivirkninger for mange brukere, men noen kvinner opplever at deres perioder er uregelmessig mens på stoffet.

Antibiotika

Antibiotika blir ofte brukt i behandling av akne, fordi det kan drepe bakterielle infeksjoner som forårsaker kviser. Dessverre, antibiotika også en tendens til å samhandle med andre legemidler i kroppen. Antibiotika ikke forstyrre menstruasjonssyklusen direkte, men de kommer i konflikt med p-piller - som i seg selv er ofte brukt for å regulere menstruasjonssykluser.

Prevensjon

Visse typer prevensjon er kjent for å bekjempe akne. Fordi prevensjon regulerer menstruasjon, hindrer det fakkel-ups av hormoner som ofte forårsaker akne.

Slik unngår du at Menstruasjon

Slik unngår du at Menstruasjon


For mange kvinner er det ikke et spørsmål om å ha "happy" perioder, det handler om ikke å ha dem i det hele tatt. Orale prevensjons undertrykke, men ikke eliminere menstruasjon. Menstruasjon er et tegn på at en kvinne er sunn og fruktbar. Forebygging mensen anbefales ikke med mindre en kvinne har tung, smertefull eller svekkende perioder. Noen p-piller begrense perioder til fire ganger per år, men det kan være gjennombruddsblødning eller spotting. Dette bør ikke være forsøkt uten tilsyn av lege.

Slik unngår du at Menstruasjon

Det er flere usunn, men naturlige måter å avslutte mensen. De vil bare undertrykke mensen - ikke fjerne den. Naturlige metoder for mensen undertrykkelse inkluderer tunge atletisk trening, alvorlig vekttap eller å bli gravid eller ammende. Alder, kirurgi, hjerneskade og alvorlig hormon ubalanse vil ende perioder permanent.

Figur minst tre fulle sykluser. En syklus er fra den første dag i en periode til den første dag i den neste periode. Bruk X er for å markere dagene av mensen: Bruk O å markere dagene av eggløsning. For å bestemme disse dager kan du bruke Sympto-termiske metoden, Creighton metode eller bruke en eggløsning kit. Disse pakkene kan kjøpes over-the-counter på ditt lokale apotek. Du bør være i stand til å forutsi mensen i løpet av timer. Også separat kartlegge symptomer som ømme bryster, bekkensmerter, feber, GI opprørt, tung flyt, humørforstyrrelser, vekttap eller gevinst, besvimelse eller svimmelhet. Presentere listene sammen med en fullstendig medisinsk historie til din Ob / Gyn. Hun kan avgjøre om mensen undertrykkelse er riktig for deg.

Når du har blitt godkjent for reseptbelagte p-piller, kan du få en p-pille som er en kombinasjon av etinyløstradiol og levonorgestrel - syntetiske former av østrogen, som kontrollerer blødning og progestin, som undertrykker perioder. Eller din Ob / Gyn kan foreskrive et medikament som inneholder progestin noretindron - som er rapportert å ha mindre uregelmessige blødninger med kontinuerlig bruk. Uavhengig av type narkotika, følg instruksjonene. Du må kanskje ta det i 21 dager, så ta placebo piller i syv dager. Eller du kan ta en type p-pille som har 84 dager igjen av progesteron piller etterfulgt av sju dager igjen av lavdose østrogen. Hvis du har spørsmål, kan du ringe din Ob / Gyn kontor - Ikke dobbelt opp på pillene dine hvis du savner en dose.

Hold kartlegging. Selv om mensen er undertrykt, kan du fortsatt bli gravid. Selv den høyeste potens fødselskontroller pille, brukt riktig er ikke 100% effektiv mot graviditet. Det kan være lurt å vurdere kondom bruk. Også gi deg selv litt tid. Du kan oppleve uregelmessige blødninger i inntil seks måneder, som du blir vant til pillen sin undertrykkende effekt.

Mens på dine mensen undertrykkende oral contraceptive, rapportere eventuelle symptomer til din Ob / Gyn. Bare fordi du har opplevd smerte, feber, kvalme, svimmelhet eller blødning før, betyr ikke at du bør forvente de samme symptomene mens på pillen. Rapporterer også urelaterte symptomer som kortpustethet, hodepine eller høyt blodtrykk.

Hint

  • Ikke prøv å unngå menstruasjon med mindre du blir guidet av en lege. Orale prevensjons bære risikoen for hjerneslag og blodpropp, og bør ikke tas uten tilsyn av lege. Kvinner som røyker, har høyt blodtrykk eller er over 35 år kan ikke bli bedt om å starte en prevensjon diett. Bare fordi du ikke har en periode, betyr ikke at du ikke har eggløsning. Har en nødsituasjon prevensjon plan hvis du ikke ønsker å bli gravid. Til slutt, trenger p-piller ikke hindre seksuelt overførbare sykdommer.

Hvordan kan en menstruasjon End tidlig?

Hvordan kan en menstruasjon End tidlig?


I de fleste kvinner, menstruasjonssyklusen normalt varer alt 21-45 dager, men hos noen kvinner, er dette ikke tilfelle. Flere ting kan gå galt i menstruasjonssyklusen for å endre lengden på menstruasjonsblødning og taktfrekvens. Disse forekomstene kan være arvelig medisinske tilstander, nyutviklede medisinske tilstander eller frivillige endringer. Noen kvinner velger å stoppe sine perioder for spesielle anledninger, som bryllup eller jubileer, og andre er nødvendig for å stoppe dem før du går videre med visse medisinske prosedyrer.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som hypotyreose (underactive skjoldbruskkjertelen) kan føre til det som kalles sekundær amenoré. Sekundær amenoré er forårsaket når en kvinne har hatt normale perioder i fortiden, og deretter stopper mensen for en periode på seks måneder eller mer. Skjoldbrusk sykdommer kan stoppe perioden ved å øke prolaktinnivå. Høye prolaktinnivå kan stoppe eggløsningen ved å deaktivere gonadotropin-frigjørende hormon (GnHR) og follikkelstimulerende hormoner (FSH), som er ansvarlig for utvikling og modning av egg i eggløsning.

Hormonell ubalanse

Ifølge Womenshealthcareforum.com, er 90 prosent av kroppens østrogen laget i eggstokkene. Forhold som forårsaker ubalanse i dette hormonet eller i hormonet progesteron, som for eksempel polycystisk ovariesyndrom eller perimenopause (menopause overgang) kan føre til menstruasjonsblødning å avslutte tidlig. Med polycystisk ovariesyndrom, kan nivået av østrogen svinge mye fra måned til måned, forårsaker det å være en manglende eggløsning og unormale menstruasjonssykluser. Cycle unormalt påvirke lengde, volum og frekvens av menstruasjonssyklusen og menstruasjonsblødning. Perimenopause er den toårige perioden frem til overgangsalderen. I løpet av denne tiden, blir redusert østrogen, forårsaker menstruasjonssyklusen blir lettere og mer sporadisk. Når post-overgangsalder begynner, østrogen er betydelig redusert, dersom eggstokkene er fjernet, dette nivået reduseres drastically.This reduksjon i østrogen vil føre til menstruasjonssyklusen til slutt. Post-overgangsalder begynner ett år etter perioder har stoppet helt.

Goserelin (subkutant)

Goserelin er en syntetisk hormon, i likhet med hormonet som er generelt frigjøres fra hypotalamus, som ligger i hjernen. Goserelin er et medikament som brukes til å behandle prostatakreft og brystkreft, hvis brystkreft utvikler før eller under overgangsalderen, og endometriose. Endometriose er en tilstand som fører til endometrievev å vokse utenfor livmoren. Dette vevet fungerer på samme måte som vevet i livmoren, å bli tykk og forårsaker blødning under menstruasjonssyklusen. Goserelin arbeider for å stoppe dette, ved å begrense østrogennivået i kroppen. Dette hindrer vekst av endometrialt vev. Den vanligste bivirkningen av goserelin er lys, uregelmessig, vaginal blødning, og den brå stopp av menstruasjonen.

Suprecur

Suprecur inneholder en aktiv ingrediens som kalles buserelin. Buserelin er et medikament skrevet som en gonadorelin (LHRH) analog. LHRH virker på hypofysen. Denne kjertelen er et stabbur for kjønnshormoner, luteiniserende hormoner (LH) og follikkelstimulerende hormoner (FSH). De to sistnevnte, LH og FSH, er hormoner hos kvinner som er ansvarlig for produksjonen av østrogen. Hormonet gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH) naturlig styrer LH og FSH ved å sende pulser i lave og høye frekvenser til å styre stimulering av hvert hormon ved forskjellige trinn i menstruasjonssyklusen. Lave nivåer av GnHR vil stoppe menstruasjon og høye nivåer vil starte eggløsningen. Buserelin er en syntetisk versjon av GnRH hormon. I fertilitetsbehandling, ingrediensen buserelin arbeider for å stoppe menstruasjonssyklusen ved å etterligne lavt nivå av GnRH, og blir administrert like før bruken av syntetiske FSH og LH, for å kunstig stimulere eggstokkene til å produsere flere egg. Denne medisinen på egen hånd brukes til å behandle endometriose.

Fødsel-pille

Seasonique er en p-pille som er tatt muntlig hver dag for å forhindre graviditet og stoppe perioder. Seasonique er utformet som en tre måneders pille pakke, med aktive piller som inneholder nok hormon for å forhindre graviditet; og lavdose østrogenpiller, for å starte en lett blødning. Når du tar Seasonique, kvinner har bare fire perioder i året; disse kalles pille perioder. Pill perioder skje i løpet av de siste sju dagene av de tre-måneders pakker, når du begynner å ta de lavdose østrogenpiller. En pille perioden er lettere og kortere enn din gjennomsnittlige menstruasjonsblødningen, og ifølge Seasonique.com, kvinner som har tatt Seasonique rapport at deres perioden varer bare tre dager mens på den.

Menstruasjon Symptomer

En kvinnes menstruasjon kan være ledsaget av en rekke symptomer som gjør hele prosessen spesielt vanskelig å administrere. Mens en menstruasjon vanligvis bare varer i 3 til 5 dager, kan symptomene faktisk begynne et par dager til en uke før perioden begynner, forårsaker ubehag og humørsvingninger. Det er flere behandlinger og hjemmebasert omsorg metoder tilgjengelig for å lindre symptomene som ofte følger menstruasjonen.

Identifikasjon

Endringer i hormoner føre menstruasjon oppstår. Hver måned forbereder livmoren til en mulig graviditet ved å skape et mykt fôr består av blod. Hvis en graviditet ikke oppstår, avslutter slimhinnen i kroppen gjennom vagina og fremstår som en jevn flyt av blod i flere dager. Gjennomsnittsalderen for første menstruasjon i USA er 12, ifølge National kvinner Health Information Center.

Premenstruelt syndrom Symptomer

Tegn og symptomer som begynner i løpet av dagene før menstruasjonen inntreffer er en del av pre-menstrual syndrom (PMS). Typiske PMS symptomer inkluderer magekramper, oppblåsthet, hodepine, ryggsmerter, depresjon, søvnløshet, ømme bryster, cravings og deprimert. Symptomene vanligvis bedre når menstruasjonen starter, men kan ikke forsvinne helt før menstruasjonen.

Vanlige Periode Symptomer

Kramper ofte oppstår som livmor kontrakter for å fordrive livmorslimhinnen. Smerten fra denne kramper kan være mild til alvorlig og kan variere i intensitet fra måned til måned. Hvis du opplever alvorlige kramper og smerter, kan du bli lider av en tilstand som kalles dysmenoré. Menstruasjonssmerter kan klassifiseres som dysmenoré hvis det forstyrrer dine daglige aktiviteter og krever medisinering. Symptomer på dysmenoré inkluderer kramper, diaré, kvalme, oppkast, ryggsmerter, svakhet, hodepine, smerter i nedre del av magen og smerter som stråler nedover beina.

Unormal livmor blødning

Uvanlig kraftig blødning, svært lange perioder, blødning mellom perioder eller perioder som skjer for tett sammen, er klassifisert som unormal livmor blødning. Hormonelle endringene som skjer i overgangsalderen og i puberteten kan føre til unormal blødning. Unormal blødning kan også være forårsaket av livmor polypper, som er vekster i veggene i livmoren, eller fibroids, ikke-kreftsvulster som vokser i livmor vegger. Livmorkreft kan også forårsake blødninger.

Behandling

Behandling for smertefulle perioder varierer avhengig av årsaken til symptomene. Over-the-counter smertestillende som ibuprofen og paracetamol kan være nyttig i å lindre kramper. Hvis hormoner antas å være årsaken til kraftige blødninger og smerter, bruke hormonell prevensjon, for eksempel p-piller, kan bidra til å kontrollere og redusere disse problemene. Trening kan redusere menstruasjonssmerter og stress forårsaket av PMS. Varme bad og varmeflasker plassert på magen kan være effektive i å redusere smerte fra livmor kramper.

Abort Pill Fakta

Abortpillen er en ikke-kirurgisk alternativ prosedyre for å avbryte svangerskapet. Hvis det gis på et tidlig stadium, kan det være en effektiv metode for en kvinne som ikke er komfortabel med andre mer invasive alternativer. P-piller har blitt godkjent av FDA, og det er ingen langsiktige effekter på framtidig fruktbarhet. En kvinne kan gå på å ha friske svangerskap etter bruk av abortpillen, sier den feministiske kvinner Health Center (23 mars 2009).

Hva er abortpillen?

RU-486, kjent som abortpillen, er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å avslutte en tidlig graviditet. I USA er det solgt som Mifeprex eller tidlig Option, ifølge RU486Facts.org.

Hvordan virker det?

RU-486 virker ved å blokkere progesteron, et hormon som er nødvendig for å fortsette en graviditet, med medikamentet Mifepriston, en kunstig steroid. Misoprostol, en prostaglandin, gis 48 timer senere for å indusere uterine kontraksjoner og utvise embryo, sier den feministiske kvinner Health Center (23 mars 2009).

Når bør jeg ta abortpillen?

Abortpillen må bare tas dersom det har vært mindre enn 49 dager fra siste menstruasjon. Da tas senere, faller effektiviteten og forekomsten av komplikasjoner kan oppstå, ifølge RU-486Facts.org.

Når begge stoffene blir tatt som anvist, kan effektiviteten bli 95-97% hvis tatt i løpet av de første to ukene av svangerskapet, ifølge Feministiske kvinner Health Center (23 mars 2009).

Hvor kan jeg få abortpillen?

Kun leger som oppfyller strenge kvalifikasjoner leveres Mifepristone. Abortpillen er ikke tilgjengelig for kjøp over disk, og er ikke lovlig solgt på internett.

Klinikker med en høy grad av aborter er mer sannsynlig å tilby RU-486 som et alternativ, ifølge RU486Facts.org

Side Effects

Bivirkningene av abortpillen er kraftige blødninger, kvalme, oppkast, diaré, hodepine og smertefulle kramper. Disse er i hovedsak forårsaket av det andre stoffet administreres, Misoprostol.

Misforståelse

RU-486, abortpillen, er ikke det samme som om morgenen etter pille, som er kjent som Plan B. De er to helt forskjellige medisiner som skal brukes til ulike situasjoner.
Plan B, eller "Morning After Pill", inneholder de samme medisiner som vanlig prevensjon og er ment å forhindre graviditet. Abortpillen brukes til å avslutte en eksisterende graviditet etter er har blitt etablert, Feminist kvinner Health Center (23 mars 2009) sier klart og tydelig.

Advarsler

Hvis du har visse vilkår abortpillen ikke kan være noe for deg. Blodkoagulerende lidelser, binyresvikt, alvorlig anemi og arvelig porfyri er alle grunner til at RU-486 ikke kan være et godt valg for deg. Andre faktorer vil være binyresvikt, alvorlig anemi, svangerskap utenfor livmoren og en allergi mot medisiner som finnes i abortpillen, sier Feministiske kvinner Health Center (23 mars 2009).
En kvinne må nøye vurdere alle risikofaktorer før du tar noen abortpillen.
En økt risiko for sepsis (en alvorlig infeksjon i blodet), er også rapportert med RU-486, i henhold til Food and Drug Administration.

Effekten på kvinner over 35 av Avslutte Prevensjon

Prevensjon, også kjent som prevensjon, er en hvilken som helst metode benyttes for å hindre befruktning. Metoder kan inkludere total seksuell avholdenhet, p-piller, kondomer, spermacides, og prevensjon patcher. Hvis en kvinne slutter å bruke prevensjon etter fylte 35 kan det være visse effekter avhengig av metoden hun brukte.

Graviditet

Inntil en kvinne har inngått overgangsalderen, som betyr at hun ikke hadde hatt en menstruasjonssyklus i minst 12 måneder, er hun fortsatt anses å være fruktbar. Hvis en seksuelt aktiv kvinne slutter å bruke prevensjon hun kan bli gravid.

Redusert risiko for visse vilkår

Kvinner som er over 35 som røyker eller har en historie med blodpropp eller brystkreft eller livmorkreft kan minske risikoen for visse bivirkninger som hjertesykdom, høyt blodtrykk, kvalme, uregelmessig blødning, depresjon og andre ved å avslutte sin bruk av fødsel piller.

Unormale Perioder

Kvinner som er over 35 år som slutter å ta p-piller kan ikke gå tilbake til normal eggløsning eller har normal menstruasjon med en gang. Hvis denne tilstanden, kjent som amenoré, vedvarer i mer enn seks måneder bør hun oppsøke sin lege.

Deprimert Libido

Noen kvinner over 35 år som har tatt p-piller har opplevd en redusert interesse for sex som ikke kom tilbake til normalt etter å slutte å ta p-piller. Frykt for en uønsket graviditet på grunn av mangel på prevensjon kan også resultere i en deprimert libido.

Misforståelse

Det er ingen bevis som støtter myten om at du tar p-piller fører til en økning i vekt, så slutte p-piller etter at av 35 vil ikke hjelpe en kvinne løs vekt.

Hva som forårsaker menstruasjons Migrene?

Hva som forårsaker menstruasjons Migrene?


Rundt 70 prosent av migrene lider er kvinner. Av de kvinner som har migrene, ca 60 prosent oppgir at deres migrene er påvirket av deres menstruasjonssykluser. Det er ikke klart nøyaktig hva som forårsaker disse migrene, men de månedlige endringene som en kvinne kroppen går gjennom ser ut til å bidra til tilstanden.

Hormonelle endringer

Menstruasjons migrene ser ut til å bli utløst ved forandringer i nivået av østrogen som oppstår under den månedlige syklus. Østrogennivået faller rett før menstruasjon begynner. Migrene forekommer ofte rett etter østrogen og progesteron falle til sitt laveste nivå.

Prevensjon

Hormonbehandling og prevensjon kan også utløse migrene. Piller som har en høy doser av østrogen kan utløse særlig alvorlige menstruasjons migrene. Tar en pille med et lavere nivå av østrogen kan redusere alvorlighetsgraden eller frekvens av hodepine.

Magnesium

Rett før en kvinnes periode begynner, hennes magnesium nivå går ned. Disse senket magnesium nivåer kan også utløse migrene. Dette gjelder spesielt hvis kvinnen allerede har lave magnesiumnivåer.

Behandling

Steroide anti-inflammatoriske medisiner, eller NSAIDs, synes å være den mest effekt måten å behandle menstrual migrene. De vanligste NSAIDs foreskrevet for migrene behandling inkluderer Advil, Motrin, Naprosyn og Relafen.

Graviditet

Kvinner som opplever menstruasjons migrene ofte opplever at deres hodepine forsvinne i løpet av svangerskapet. Dette er trolig på grunn av det faktum at en kvinne ikke går gjennom hennes månedlige sykluser mens hun var gravid.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Morning After Pill effekt på fruktbarheten

Morning After Pill effekt på fruktbarheten


Morgenen etter pille eller nødprevensjon er en populær metode for å hindre graviditet etter ubeskyttet sex eller prevensjon svikter. I enkelte land, deriblant USA og Storbritannia, kan du kjøpe morgenen etter pille fra apotek uten resept.

Identifikasjon

Morgenen etter pille kommer i to former: kombinasjoner av to hormoner, østrogen og progestin; og en eneste hormon, levonorgestrel, en syntetisk form av progesteron. Den amerikanske produkt Plan B og Storbritannia produktet Levonelle begge inneholder levonorgestrel, og er opp til 99 prosent effektiv når det tas innen 24 timer etter samleie.

Funksjon

Morgenen etter pille virker ved å hindre eggløsning, og dermed hindre graviditet. Hvis du tar det etter eggløsning, kan det også hindre et befruktet egg fra implanteres i livmoren.

Kortsiktige effekter

Fordi morgenen etter pille forstyrrer eggløsning, det midlertidig forstyrrer fruktbarheten i løpet av syklusen hvor du tar det. Hvis du ikke tar vanlig prevensjon, vil fruktbarheten tilbake til normalt etter neste menstruasjon.

Langtidseffekter

Ifølge produsentene av Plan B og Levonelle, ikke nødprevensjon ikke påvirke din fremtidige fruktbarhet. Men ifølge forskning trykt i The Daily Mail, hvis du tar EC på regelmessig basis, kan det være vanskeligere for deg å bli gravid. Levonorgestrel er syntetisk progesteron, som kan føre til slim i livmoren å tykne, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å komme inn.

Beskytte din fruktbarhet

Du kan redusere eventuelle innvirkning på din fruktbarhet ved bare å ta nødprevensjon i nødsituasjoner og begrense bruken til en eller to ganger i året. Produsenter av Levonelle anbefaler også å ta det ikke mer enn en gang per menstruasjonssyklus.

Hvordan å avvikle p-piller

Hvordan å avvikle p-piller


P-piller eller p-piller, er hormoner som tas daglig for å forhindre graviditet og regulerer menstruasjonssyklusen. Kvinner kan velge å avvikle bruken av p-piller når du prøver å unnfange et barn. P-piller kan også bli stoppet hvis en kvinne ønsker å endre type prevensjon hun bruker (for å bytte til et skudd, ring eller annen metode), for å gi kroppen en pause fra p-piller, eller om hun har oppdaget at hun er gravid mens du tar p-piller.

Hvordan å avvikle p-piller

Hvordan å avvikle p-piller

•  Diskuter med din lege årsaken til at du stoppe bruken av p-piller. Han kan være i stand til å anbefale alternative prevensjonsmetoder hvis du prøver å forhindre graviditet. Hvis du prøver å bli gravid, kan han anbefale prenatal vitaminer.

Slutt å ta p-piller. P-piller kan bli stoppet når som helst i løpet av syklusen eller etter en pakke har blitt ferdig. The Mayo Clinic anbefaler at når pillen er stoppet, kan vaginal blødning føre på grunn av hormonelle endringer.

Bruk en alternativ form for prevensjon hvis du prøver å forhindre graviditet. Kondomer, prevensjon skudd og ringer, og spermicider er alle tiltak som hindrer befruktning.

Forvent menstruasjonssyklusen å være uregelmessig i omtrent tre måneder. Eggløsning forekomme like etter avsluttet bruk av p-piller, eller det kan ta flere måneder for eggløsning og menstruasjon å skje.

Hint

  • Hvis du prøver å bli gravid, kan det være nyttig å bruke alternative metoder for prevensjon for de første månedene etter avsluttet p-piller for å bedre beregne datoen for unnfangelsen, ifølge Mayo Clinic.
  • Hvis menstruasjonen ikke har gjenopptatt innen tre måneder etter avsluttet p-piller, anbefaler Mayo Clinic å ta en graviditetstest hjemme. Hvis halvt år passere uten en periode, bør du oppsøke lege.

Hvordan endre et merke av p-piller

Hvordan endre et merke av p-piller


P-piller kommer i mange merker og typer. Kombinasjon piller er monofasisk eller multifasisk i formel. Monofasiske aktive piller inneholder samme mengde av progestin og østrogen hormoner. I multifasisk piller, varierer mengden av hver aktive hormoner i pille. Konvensjonelle p-piller inneholder 21 eller 24 aktive piller og syv eller fire inaktive piller. Menstruasjon inntreffer i løpet av den tiden da de inaktive pillene er tatt. Piller som inneholder kun aktive piller eliminere menstruasjon helt eller bare til visse tider av året. Hvert merke av p-piller gir disse formuleringene, det er avgjørelsen til lege og pasient å finne ut hvilken formel som fungerer best.

Hvordan endre et merke av p-piller

•  Bestem dine symptomer. Kjenne symptomene vil hjelpe legen forskrive riktig hormon.

2 omtale andre prevensjonspille alternativer. Noen p-piller hjelpe kvinner til å kontrollere antall ganger per år de menstruerer. Hvert merke og pille har forskjellige bivirkninger og metoder for å hindre graviditet.

Sammenlign den splitter tiden blir brukt til et annet merke. En ny type pille å bruke for sammenligning kan bli funnet gjennom medisinske bøker på det lokale biblioteket, besøke hjemmesidene til kjente merkevarer og gjennomgang av TV-reklame for nye og populære merker.

Finn en lege eller snakke med fastlegen din. P-piller må forskrives av lege eller sykepleier utøveren. Diskuter dine bekymringer om din nåværende p-pille. Den som yter helsehjelp kan bestemme et annet merke basert på din helse historie og behov.

Fyll resept på apoteket.

Start ny merkevare av piller i henhold til legens ordre.

Hint

  • Andre metoder for prevensjon kan være nødvendig når piller blir endret.
  • Følg alltid legens ordre.

Fordeler med p-piller

Fordeler med p-piller


Mange misforståelser følge p-pille, sier den amerikanske kongressen of Fødselsleger og Gynekologer. P-pillen gir mange forskjellige fordeler for kvinner. Mens hver kvinne bør diskutere med legen sin om hvorvidt pillen gir det beste alternativet for henne, tar p-pille beviser et trygt alternativ for de fleste kvinner. Mens noen kontrovers omgir bruken av p-piller, gjør det for lettelse fra mange menstruasjonsrelaterte problemer.

Hindre graviditet

P-pillen gir en 99% sjanse for å hindre graviditet, ifølge The American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. De p-piller beviser en av de beste måtene å hjelpe til med familieplanlegging fordi det kan gi et enkelt alternativ til over-the-counter prevensjon. Mens pillen ikke gardere ikke mot seksuelt overførbare sykdommer, betyr det bidra til å forhindre uønsket graviditet i tenåringer og unge voksne.

Skin Forbedringer

The Association of Reproductive Health Professionals rapportert at bruk av p-regningen reduserer hudproblemer som akne. Tar prevensjon regningen over en seks måneders periode, kan bidra til å administrere de hormonene som forårsaker akne. Kvinner kan ta p-piller for å kontrollere overdreven kviser.

Menstruasjons Suppression

Enkelte p-piller gir hormoner hver dag i måneden, slik at for lite eller ingen menstruasjonssyklusen, ifølge mayoclinic.com. Dette gjør at kvinner større bekvemmelighet i ikke å måtte bry seg med dette for en uke av hver måned. Redusere menstruasjonssyklusen også kutter kostnadene ved å kjøpe de nødvendige forsyninger.

Bedre Mood

The Association of Reproductive Health Professionals sier at å ta p-piller kan bedre humøret. Mange kvinner tar p-piller for å regulere symptomer på depresjon. Det kan også bidra til å lindre premenstruelt syndrom (PMS).

Menopause Relief

P-pillen kan hjelpe til lindring av menopausale symptomer, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. P-piller kan redusere hetetokter og kramper. Det kan også bidra til å øke bentettheten i overgangsalder.

Hvordan fikse uregelmessig menstruasjon

Hvordan fikse uregelmessig menstruasjon


Uregelmessig menstruasjon eller menstruasjonssykluser kan være velkommen for noen kvinner. Men hvis du prøver å unnfange et barn, å ha en uregelmessig menstruasjonssyklus kan hindre dine planer om å starte en familie. Flere faktorer kan resultere i uregelmessige sykluser. Noen årsaker er lett fixable med livsstil og vane endringer, mens andre kan innebære en tur til legen din kontor.

Hvordan fikse uregelmessig menstruasjon

•  Reduser stress. Vedvarende stress og angst kan stoppe menstruasjonssykluser eller forårsake uregelmessighet. Lær måter å slappe av og takle stressende situasjoner som dyp pusting. Frafalle ansvar hvis du føler deg overveldet, og ikke vær redd for å be om hjelp. Snakk med legen din om naturlig kosttilskudd for å roe angst og nerver.

Spis et sunt og balansert kosthold. Feil ernæring kan påvirke menstruasjonssykluser. Spis 4-6 små sunne måltider om dagen (frukt, grønnsaker og rikelig med protein som kjøtt, egg eller meieriprodukter). Å miste overdreven vekt kan også be uregelmessige perioder.

Senk intensiteten på treningsøktene. Oppholder seg i form og opprettholde en sunn kroppsvekt er bra, men for mange anstrengende trening kan føre til uregelmessige menstruasjonssykluser.

Spør om hormontilskudd. Oppsøke lege og diskutere muligheten til å ta kosttilskudd for å hjelpe regulere mensen.

utelukke andre medisiner forhold. Sykdommer slik som polycystisk eggstokk sykdom og inflammatorisk tarmsykdom kan fremkalle uregelmessige perioder. Se en lege for en nøyaktig diagnose.

Hint

  • Tenåringer og unge jenter kan oppleve uregelmessige perioder i løpet av de første tre årene av sin syklus. Sykluser gradvis regulere på egenhånd.
  • Ta p-piller (hvis du ikke har planer om å bli gravid) kan bidra til å regulere menstruasjonssykluser.

Hvordan Progesteron piller?

Hvordan Progesteron piller?

Hva er progesteron?

Progesteron er et naturlig forekommende hormon som utskilles hovedsakelig av corpus luteum (i eggstokkene), men også av binyrene i mindre mengder, og i placenta under graviditet. Lav progesteron kan føre til symptomer som menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet eller skjoldbrusk dysfunksjon blant andre symptomer.

Hva Progesteron Does

Når fungerer som den skal, utskillelsen av progesteron tykner Slimhinnen at implantasjon av et egg. Hvis egget ikke blir befruktet, opphører produksjonen og foring er utgytt, sammen med ubefruktet egg. På grunn av denne prosessen, kvinner som har lav progesteron blir gravid og abortere, eller kan oppleve problemer med implantering skjer helt.

Hvordan Progesteron piller arbeid

Progesteron behandlings piller blir brukt til å normalisere lave nivåer og kan være naturlig eller syntetisk. Et sunt miljø er opprettet i livmoren ved å øke lavt progesteron nivå til normalt nivå. Blodkar utvikling økes, og en tykkere foring er dannet. Dette er gunstig i å regulere unormale menstruasjonssykluser.

Progesteron i prevensjon

I de fleste p-piller, er progesteron sammen med østrogen og tatt muntlig. Når progesteron serumnivået er høyt, er miljøet i livmoren ikke lenger støttende av implantasjon, derfor graviditet forhindres. I løpet av en uke av menstruasjonssyklusen, kan en placebo pille tas, slik at progesteron nivåer for å slippe. Den tykke fôr er utgytt og menstruasjon inntreffer.

Hormonbehandling

Progesteron har normalt en naturlig balanse med østrogen under en kvinnes pre-menopausale år. Under en kvinnes peri-menopausal stadium, er denne balansen forstyrres når progesteronnivået synker. Denne ubalansen kan skape symptomer som lav libido, uklar tenkning, ømme bryster og depresjon. Disse menopausesymptomer kan bli behandlet ved å supplere systemet med progesteron til å gjenopprette denne balansen.

Fruktbarhet piller bivirkninger

Fruktbarhet piller er foreskrevet for kvinner som har problemer med å bli gravid naturlig. Disse pillene stimulere eggstokkene til å produsere flere egg, og dermed øke sjansene for en vellykket befruktning. Selv om mange kvinner har unnfanget lykkes ved å ta fruktbarhet piller, er det en rekke mulige bivirkninger forbundet med pillene. Bivirkninger inkluderer hetetokter, kvalme, oppkast, hodepine og synsproblemer. Noen kvinner opplever forstørrede eggstokker eller cyster på eggstokkene som følge av fruktbarhet piller.

Hetetokter

Kvinner som tar fruktbarhet piller har rapportert hetetokter som en bivirkning av medisinen. Hetetokter er en følelse av mild til intens varme ledsaget av svette og en rask hjerterytme.

Kvalme og oppkast

Fruktbarhet piller kan forårsake gastrointestinale bivirkninger, inkludert kvalme og oppkast. Abdominal oppblåsthet og ubehag er også mulige bivirkninger.

Synsproblemer

Et rapportert bivirkning av fruktbarhet piller er uskarpt eller svekket syn. Synsproblemer er ofte ledsaget av hodepine som varierer i alvorlighetsgrad.

Forstørrede eggstokker

Fordi fruktbarhet piller målrette eggstokkene for å stimulere eggløsning, er en bivirkning av fruktbarhet piller forstørrede eggstokker. Forstørrede eggstokker kan forårsake skarp magesmerter.

Cyster på eggstokkene

Tar fruktbarhet piller har vist seg å øke kvinners risiko for å utvikle cyster på eggstokkene. Disse cystene er vanligvis ikke kreft og avta etter behandlingen avsluttes.

Kan du tar p-piller mens du ammer?

Ammende mødre kan ikke tenke prevensjon er en prioritet, men siden du kan få eggløsning før din første post-partum menstruasjon, bør du velge en prevensjon alternativet på seks ukers post-partum eller så snart du gjenoppta seksuell aktivitet. Mens det er ikke-hormonelle alternativer, kan noen nye mødre foretrekker p-piller.

Typer

Det finnes to typer p-piller. De er progestin-only piller og p-piller. Verken har vist seg skadelig for babyer gjennom morsmelken, men de har forskjellig effekt på en mors melk forsyning.

Progestin-only piller

De beste p-piller for ammende mødre er progestin-only piller. Disse blir ofte referert til som "minitabletter." De er minst sannsynlig til å ha negativ innvirkning på mors melk forsyning, eller det nyfødte barnet.

Kombinasjon piller

Kombinasjon p-piller, som inneholder både progestin og østrogen, kan redusere en mors melk forsyning og forstyrre sykepleieprosessen. Noen leger er ubehagelig med mangel på langtidsstudier på effekten av hormoner som passerer over i morsmelk via kombinasjonen piller.

Time Frame

Den største effekten på en mors melk forsyningen er innenfor de første seks månedene etter fødselen. Hvis du kan holde ut så lenge, er det best å vente til barnet er over seks måneder gamle til å starte p-piller, slik at en god melk forsyning er etablert.

Betraktninger

Effekten av hormonell prevensjon i et morsmelken tilførselen er den samme, uansett hvor kontraseptivet administreres. P-piller, implantater og patcher vil alle ha samme effekt, hvis de inneholder de samme hormon.