Digidexo.com

prøve på reduserende sukker

Forskjeller mellom Redusere & Non-reduserende sukker

Forskjeller mellom Redusere & Non-reduserende sukker


Sukker, en spiselig, vannløselig krystallinsk karbohydrater, er avgjørende for energiproduksjon i alle levende vesener. Selv om de fleste vanligvis forbindes med sukrose funnet i sødmefylte matvarer, er sukker også finnes i de fleste frukt (fruktose) og i nesten hver eneste matbit, bearbeidet mat eller flavored drikke så høy fruktose mais sirup. På et kjemisk nivå, er en sukker ansett som "reduserende" hvis den reduserer et oksydasjonsmiddel i en kjemisk reaksjon, mens de som ikke reduserer oksideringen er kalt "ikke-reduserende".

Kjemiske sammensetninger

Sukkerarter med kjemiske strukturer som inneholder en fri anomere karbonatom (for eksempel glukose, maltose, laktose og fruktose) bruker denne fri ende til å redusere oksygen i løpet av en kjemisk reaksjon ved å donere elektroner til den andre (delta) molekyl.

Andre sukkerarter (så som sukrose) har lukket kjemiske strukturer, der åpne atomer benyttes for å binde strukturen sammen, og derfor har ikke de frie elektroner til å donere til forbindelsesmolekylet. På grunn av dette, blir oksidering reduseres ikke under reaksjonen.

Typer av reduserende sukker

Alle monosakkarider (enkle sukkerarter som ikke kan brytes ned til mindre molekyler) er reduserende sukker. To av tre typer disakkarider (sukker med to kjemiske ringer), maltose og laktose, har den åpne kjemisk struktur er nødvendig for å virke som reduksjonsmidler. Den enkle strukturen monosacchrides tillater dem å bli brutt ned dobbelt så raskt som disakkarider, mens disakkarider må deles inn i sine mindre deler først.

Typer ikke-reduserende sukker

Den tredje type av disakkarider, sukrose og andre polysakkarider (sukker med flere kjemiske ringer) er ikke-reduserende sukker. Polysakkarider - stivelse - har stengt strukturer, som bruker frie atomer til å binde sammen sine flere ringer, og ta en mye lengre tid å bli brutt ned.

Dietter lite sukker og natrium

Går tungt på sukker og salt vil ikke bare gjøre deg overvektig, kan det få alvorlige helsemessige konsekvenser. Mange av salter og sukker spist på en daglig basis er faktisk skjult i emballasje og foredling av våre matvarer, og i store mengder. Forbruker mindre salt og sukker er ikke enkelt, men med tipsene nedenfor vil du være i stand til å kutte ned på begge og motta betydelige helsemessige fordeler mens du ser og føler fabelaktig.

Kutt Salt

The National Academies 'Institute of Medicine anbefaler vi forbruker maksimalt 1 ts. av salt daglig, som er 2,300 mg. For de med høyt blodtrykk, bør mengden reduseres til 1500 mg. Tips for å innlemme lav natrium i kostholdet ditt inkluderer lese ernæringsmessige etiketter og leter etter mat med 5 prosent eller mindre av det anbefalte daglige verdi. Unngå kjøtt kurert med salt som svinekjøtt produkter; salte seafoods som sardiner og røkt laks; og brined matvarer som pickles, oliven og surkål. En måte å redusere mengden av salt på disse typer matvarer er å skylle dem med vann for å fjerne så mye som en tredjedel av natrium. Når det kommer til matlaging og krydder, prøv å erstatte etniske krydder for salt mens minimere mengden av ketchup og biff sauser.

Reduserende sukker

Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler ikke mer enn 40 gram raffinert sukker per dag i en 2000-kalori diett, ifølge Anne Collins Vekttap Program. Forslag for å redusere mengden av sukker i kosten inkluderer bytte godteri etter sunnere snacks, eller handel sukkerholdige drikker som brus eller søtet drikke for vann tilsatt flavored te, sitronsaft eller en fruktjuice isbiter. Når det kommer til baking, kan du eliminere så mye som en fjerdedel av sukkeret ved å erstatte applesauce eller ved å kutte pai fyllinger i halvparten. Krydder som naturlig blidgjøre mat inkluderer kardemomme, kanel, koriander, ingefær, muskatblomme og muskat.

Helse Fordeler

Et høyt salt kosthold kan bidra til høyt blodtrykk; øke kalsiumutskillelsen, som fremmer nyrestein formasjon; og føre til at kroppen til å beholde væske og veie flere takket være vann vekt. Den gode nyheten er at folk har en tendens til å reagere kraftig og umiddelbart til redusert saltinntak, og på blodtrykket foran vil de se en rask nedgang.

Dietter høy i raffinert sukker kan føre til fedme, som i det lange løp øker risikoen for type 2 diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag og hjertesykdom. På kort sikt vil dietter høy i sukker føre til tannråte og hulrom. En lav-sukker diett plan, derfor vil redusere risikoen for alle sykdommer knyttet til fedme og samtidig spare tennene. I tillegg, dietter høy i tilsatt sukker har en tendens til å ha tilstrekkelige mengder av vitaminer og mineraler, så ved å gå på en lav-sukker diett du nærende kroppen din med sunne næringsstoffer.

Effekten av Benedict Løsning på Glukose

Effekten av Benedict Løsning på Glukose


En rask metode for å teste for nærværet av glukose i en prøve er å legge til Benedict Løsning, en kobber-inneholdende reagens. Benedict løsning er en løsning som er lyseblå farge når ureagert, men når det tilsettes til glukose og oppvarmet, fikk brun-orange. Benedict Solution kan også oppdage tilstedeværelsen av andre liknende struktur sukker.

Hva er glukose?

Glukose er et enkelt karbohydrat, og det er den mest grunnleggende energienhet for planter og dyr. Strukturelt er glukose et seks-karbonsukkeret som har en aldehyd på enden i sin lineære form (asyklisk).

All mat som vi spiser slutt blir konvertert, eller syntetisert, gjennom en serie av metabolske reaksjoner, til glukose, som brukes eller lagres for energi. Planter utnytte energien fra solen og syntetisere glukose gjennom prosessen med fotosyntese.

Hvordan Benedict Works

Benedict Solution er lys blå fordi den inneholder kobber sulfat. Når den er blandet og oppvarmet med et sukker, slik som glukose, som har elektroner som er tilgjengelige for å gi, vil kobberet akseptere elektroner og blir redusert, noe som viser det brun-orange. I løpet av denne prosessen, er den blå kobber (II) ion redusert til et rødt kobber (I)-ion. Mens kobber blir redusert, gir glukose opp et elektron og blir oksydert. Fordi glukose er i stand til å redusere kobber i Benedict Solution, kaller vi det en reduserende sukker.

Reduserende sukker

Glukose er ikke den eneste reduserende sukker. Enhver sukker som er strukturelt i stand til å donere elektroner til Benedict løsning (eller et lignende reagens) faller inn i denne kategori. Aldehydbaserte sukker som er i deres lineære, asyklisk formen er i stand til å donere elektroner og redusere andre molekyler. Noen sukkerarter er "låst" i sine syklisk form og strukturelt i stand til å åpne i deres lineær form. Disse er som oftest ikke-reduserende sukker. Andre eksempler på reduserende sukkere inkluderer ribose og sukrose.

Metode

Den Benedict test er rask og gir konsistente resultater. Fyll et reagensglass med noen ml test løsning og tilsett samme mengde Benedicts løsning. Etter en kort stund miksing og varme røret noen få minutter ved 95 grader C, bør du se resultater. Den Benedict test er kvantitativ, i tillegg, slik at mengden av brun-orange bunnfall ble dannet, er proporsjonal med mengden av reduserende sukker du hadde i testrøret. Ikke bli forstyrret hvis røret blir en gjørmete grønn. Den opprinnelige glukosekonsentrasjon var sannsynligvis så lav at bare en del av det blå kobber (II) ioner reagert.

Bruksområder

Den mest vanlige bruk i Benedict løsning er deteksjon av glukose i urin for diagnostisering av diabetes. Diabetikere skille ut glukose i urinen, fordi de ikke er i stand til å absorbere det inn i sine celler. Etter en positiv diagnose, er flere tester som er nødvendig for å kvantifisere mengden av glukose utskilles.

Hva bør du spise for nyrestein?

Alle som lider av nyrestein forstår hvor vondt denne tilstanden kan være. Selv om det finnes flere ulike typer av nyrestein, den vanligste er kalsium oksalat innskudd som dannes når kroppen din ikke er riktig å filtrere ut avfall. Når du har nyrestein, kan du prøve å passere dem naturlig, eller du må kanskje ha kirurgi for å fjerne dem. Men du kan definitivt redusere sjansene for å få nyrestein ved å gjøre noen endringer i kostholdet ditt.

Reduserende sukker og natrium inntak

Dietter som inneholder mye sukker og natrium kan øke sannsynligheten for at nyrestein vil utvikle seg. Mens du spiser mat som inneholder naturlig sukker (frukt, for eksempel) er vanligvis fint, hvis du spiser mye av høyt sukker bearbeidet mat eller mat med høyt natrium, kan du være å sette deg selv med økt risiko for å få nyrestein. Selvfølgelig er det sunnere å redusere bearbeidet sukker mat og salt mat, så dette er noe å huske på for din generelle helse.

Riktig Fluids

En annen effektiv måte å redusere sjansene for å få nyrestein er å drikke nok vann. Vann vil hjelpe fortynne urinen for å hindre steiner fra forming. Hvis du vet at du er utsatt for nyrestein, kan det hende du trenger å drikke mer enn de generelt anbefalte åtte, åtte unse glass vann per dag, flytte opp til 12 glass daglig.

Effekten av kalsium og Oxalate på nyrestein

Overvåking kalsiuminntak er ikke høy på de fleste folks liste over helseprioriteringer. Kalsium er svært gunstig for kroppens helse og effektivitet, men hvis du lider av nyrestein kan være lurt å overvåke inntaket. Ett godt tips er å kombinere mat med høyt kalsium, spesielt meieriprodukter, med andre matvarer. På grunn av at høy-kalsium maten ikke blir spist av seg selv, ikke kroppen ikke å fordøye den på egen hånd, og dette bidrar til å redusere dannelsen av kalsiumbaserte nyrestein.

I tillegg er det viktig å begrense forbruket av høye oksalat matvarer, inkludert sjokolade, nøtter, bønner, bær og spinat blant andre matvarer. Selv om disse er sunn mat, de kan hjelpe til med utviklingen av nyrestein.

Enkle måter for menn å miste vekt

Enkle måter for menn å miste vekt


Menn som ønsker å se bra ut på stranden - eller bare føler bedre om seg selv - bør vurdere å miste magen fett. Ifølge Mayo Clinic, menn er mer tilbøyelige til å få vekt i midjen - som kan føre til medisinske problemer som hjertesykdom og søvnapné. Det finnes enkle måter for menn å miste vekt. Det tar bare engasjement.

Eat Right

Nøkkelen til å miste vekt er å starte hver dag med rett type frokost, i henhold til menns helse. Sett ned smultring eller sukkerholdig frokostblanding og har noen eggerøre og pølse. Snarere enn kaffe med sukker, har noen appelsinjuice. Sunnere frokost som inneholder proteiner og redusere sukker vil hjelpe deg å føle deg energi lenger og redusere fristelsen til å snack i løpet av formiddagen. Reduserende sukker vil også hjelpe deg å miste vekt. The Mayo Clinic foreslår å kutte ned på porsjonene du spiser for å gå ned i vekt raskt. I stedet for to smørbrød til lunsj, bare spise en. I stedet for en soft drink, har vann. De små endringer i kostholdet ditt kan gjøre en umiddelbar innvirkning på vekten din.

Drikk vann

Ifølge Leserens Digest, hvis den gjennomsnittlige amerikaner mannlige drakk vann i stedet for brus han kunne miste et gjennomsnitt på 25 pounds i året. Snarere enn å drikke en sukkerholdig sportsdrikk mens du trener eller spiller sport, drikke vann. Det fylles kroppen din og kan gjøre at du føler deg mer full enn sukkerholdige drikker.

Spise oftere

Gutta som spiser tre sunne snacks og tre sunne måltider om dagen vil begynne å se et vekttap, ifølge menns helse. Sprer ut å spise i løpet av dagen setter fart på stoffskiftet. Du vil også føle deg mindre sulten, som hjelper deg slutte å spise usunn snacks.

På kontoret

Det er noen enkle måter du kan begynne å miste vekt på kontoret. Snarere enn å bruke selskapet telefonsystem å ringe en kollega i bygningen, gå bort til pulten hennes og snakke med henne. Ta trappen i stedet for heisen. Få opp en gang i timen og ta en rask spasertur rundt på kontoret. Når du kombinerer disse enkle øvelser med bedre matvaner, vil du miste vekt raskt.

Belønn deg selv

Bryte de dårlige matvaner kan være vanskelig. En måte å holde seg på den nye kosten er å tillate deg selv en dag i uken der du kan spise hva du vil - i begrensede mengder. Hvis du overdrive det vil du begynne å gjenvinne noen vekt du har tapt. Hvis du tillater deg selv to stykker av pizza til lunsj på fredag, men du vil tilfredsstille dine krav og lettere holde seg sunn spising plan.

Hvordan bruke Sugar å kutte surhet

Hvordan bruke Sugar å kutte surhet


Det kan være lurt å kutte surhet i matvarer som tomatsaus, chili eller kaffe hvis du ønsker å unngå sure oppstøt, halsbrann eller bare for å forbedre smaken. Sukker kan være blandet med natron for å både redusere surhetsgraden for mageproblemer og gjøre en mer akseptabel smak. Bland et par teskjeer natron i din sukker parabolen for å ha en syre reduserende sukker pre-laget når du trenger det.

Hvordan bruke Sugar å kutte surhet

Tiltak 2 kopper sukker og hell det i bollen.

Mål 2 ts natron og hell det i bollen med sukker.

•  Rør sukker og bakepulver sammen i bollen og holde dekket inntil bruk for å unngå klumper.

Tilsett sukker blandingen til sauser, kaffe og i noen matvarer som du må kutte surhet. Tilsett noen teskjeer sukker for å starte og smake på maten fortsetter å legge sukker til det er den foretrukne redusert surhet.

Anti-Gjær dietter

Anti-Gjær dietter


Den gjærlignende sopp Candida, så vel som andre potensielt skadelige stoffer, bor i alle. I de fleste tilfeller, disse stoffene finnes i små mengder og ikke forårsake noen problemer. Når den ikke stoppes skytende candida kan føre til vaginal candida-infeksjoner, så vel som infeksjoner i munnhulen og mage-tarmkanalen. Det har også vært knyttet til et bredt spekter av helseproblemer som akne og depresjon, men dette er fortsatt et spørsmål om debatten. Ingen offisiell diett for å hindre gjær er etablert som den har for andre typer helseproblemer som høyt kolesterol. Du vil høste optimal nytte av konsulenttjenester med helsepersonell godt bevandret i ernæringsterapi, for eksempel en naturopathic lege.

Reduserende sukker og karbohydrater

The University of Maryland Medical Center sier forskning har vist å redusere sukkerinntak førte til færre gjær infeksjoner. Dr. Bruce Semon av Wisconsin Institute of Nutrition sier at laboratorieforsøk har vist at gjær strømmer hovedsakelig av karbohydrater, inkludert sukker, heller enn proteiner og andre kilder. Dette betyr å kutte ned på mat og drikke som er rik på sukker som godteri, brus og fruktjuice. Sukker kommer i mange former, og hvis du ser noen av de følgende ordene på en ingredienslisten, har det tilsatt sukker: stokk juice, stokk sirup, druesukker, maltose, laktose, maltodekstrin, fruktose, mais sirup og melasse. Høyt sukker frukt inkluderer appelsiner, bananer, dadler, rosiner og alle typer tørket frukt.

Stivelsesholdige matvarer har høye mengder av karbohydrater og holistisk helse rådgiveren og pedagog Cynthia M. Perkins anbefaler å kutte ned på poteter, gulrøtter, søtpoteter, yams, mais, bønner og vinter squash. Hun foreslår også å begrense visse typer korn som ris, hvete, havre, bygg, spelt, rug og mais og å fokusere på de som kamut, quinoa og amaranth.

Eliminere gjær vekstfaktorer

Semon streker kutte ned på matvarer som inneholder kjemikalier som fremmer vekst av gjær, ikke bare mat det strømmer av. Dette inkluderer de fleste av alkohol. Han anbefaler også å kutte ut alt som er laget med malt, som kommer fra behandling bygg. Dette betyr å kutte ned på noe som lister malt, malt aroma, malt eddik eller maltose og de fleste typer øl. Til slutt, råder han deg til å redusere inntaket av eddik og mat laget med den.

Andre Foods å kutte ned på

The University of Maryland Medical Center sier noen dietter kaller for eliminering av melk og andre meieriprodukter. Et unntak kan være yoghurt, som inneholder sunne bakterier kroppen din trenger for å bekjempe candida. Du kan også være lurt å redusere inntaket av gjær inneholder matvarer. Perkins foreslår også å begrense noen form for bearbeidet mat, alkohol, konserveringsmidler, tilsetningsstoffer og koffein.

Foods å inkludere

En anti-gjær kosthold vil fokusere på sunne proteiner som egg og magert kjøtt, lav karbohydrat grønnsaker som grønne greener, brokkoli, hvitløk, løk og paprika og lite sukker frukt som bær av alle slag og pærer. Se etter matvarer søtet med sukker alternativer som agave, stevia og ris sirup.

Fruktose Struktur Beskrivelse

Fruktose er et naturlig sukker / karbohydrat som vanligvis finnes i frukter. Fruktose er kjent som et monosakkarid, ketose sukker og reduserende sukker.

Ringer

Fruktose har en fem-punkts-ring av fire karbonatomer og et oksygen. Ringen er lukket av-OH (hydroksid) gruppe lokalisert på karbon-5.

Alpha g Beta fruktose

Det er to fruktose strukturer, alfa og beta. Den eneste faktor som skiller mellom de to er plasseringen mellom OH og -CH2OH stilling ligger på karbon-2.

Fruktose g glukose

Fruktose og glukose er både monosakkarider som er kombinert for å danne den disakkarid sukker sukrose. I motsetning til fruktose, har glukose seks stillinger i sin ring, snarere enn fem.

3-D struktur

Den tredimensjonale strukturen av fruktose er i en stol konformasjon.

Fruktose Nærvær

Fruktose kan det meste bli funnet i kilder som frukt, honning, og høy fruktose mais sirup. Bier vanligvis trekke sukrose fra pollen og bryte det ned i fruktose for honning.

Behandling for magen gass

Behandling for magen gass


Ifølge National Institute of Health, produserer gjennomsnittlig person mellom 1 og 4 pt. av gass, og at gass-utslipp i gjennomsnitt 14 tid hver dag. I noen tilfeller kan for mye gass opprettes i magen forårsaker smerte og oppsvulmethet. Det finnes en rekke behandlinger for å lindre dette problemet.

Over disk behandlinger

I mange tilfeller er magen gass ikke alvorlig nok til å rettferdiggjøre bruken av reseptbelagte medisiner. I stedet kan mange mennesker finner trøst i over disk behandlinger av gass som en Beano og fordøyelsesenzymer tabletter. Laktase er et alternativ for de med magen gass relatert til en intoleranse overfor laktose produkter. Hvis magen gass symptomer utvikle seg til diaré, kvalme, oppkast, feber, eller du ser blod i avføringen, bør du kontakte lege så snart som mulig for å se om det kan være en mer alvorlig underliggende årsaken til magen gass.

Diet

Redusere visse typer matvarer i kostholdet ditt kan bidra til å forhindre magen gass. Sukker, stivelse og fiber er de tre viktigste matvarer som er ansvarlig for overproduksjon av magen gass. Reduserende sukker som raffinose (ofte finnes i bønner), laktose (finnes i melkeprodukter), sorbitol (finnes i frukt) og fruktose (brukt som søtningsmiddel i brus og juice) kan hjelpe behandle magen gass. Reduksjon av stivelser, så som poteter og pasta, og løselig fiber, slik som havrekli og bønner, vil også bidra til å forhindre mage gass.

Vaner

Gassproblemer kan også skyldes vaner som fører til suger skytende mengder luft inn i kroppen. Fritt, for eksempel, kan det oppstå små mengder av luft som skal inhaleres inn i fordøyelseskanalen. Denne luft har til slutt å unnslippe gjennom passering av gassen gjennom rektum eller tilbake gjennom munnen. Å spise for fort kan også føre til overskytende mengder luft inn i fordøyelseskanalen. Stoppe disse vaner kan bidra til å redusere den totale mengden gass buildup i magen.

Reseptbelagte medisiner

Hvis magen gass blir et vedvarende problem, kan legen forskrive medisiner for å lindre noen av symptomene. Reseptbelagte medisiner er utviklet for å hjelpe kroppen flytte magen gass gjennom systemet raskere. Dette bidrar til å lindre oppblåsthet og smerter ofte følt av kroniske gass lider. Den vanligste reseptbelagte medikamenter for dette formål er metoklopramid, også kjent som Reglan. Metoklopramid er spesielt foreskrevet for dem som lider av gass problemer knyttet med irritabel tarm syndrom (IBS).

Hvordan bli kvitt din Sweet Tooth

Hvordan bli kvitt din Sweet Tooth


Kanskje konstant sukker cravings sabotere dine forsøk på å spise sunnere, føler seg bedre og gå ned i vekt, eller du kommer for en middag sjokolade bar å gi deg selv en rask serie av energi. Det amerikanske Department of Agriculture anbefaling for maksimal daglig sukkerinntak er 10 teskjeer, men den gjennomsnittlige amerikaner bruker mer enn doble dette beløpet. Reduserende sukker i kosten er en utfordring, men du kan oppnå at bragd ved å gjøre noen få endringer i dine daglige vaner. Etter noen tips kan hjelpe deg å redusere sukker cravings og bli kvitt din søt tann.

Bruksanvisning

•  Gå en tur hvis du føler en craving kommer på. Ifølge AskDrSears.com kan søtsaker utløse en frigjøring av endorfiner, feel-good hormoner som kan holde deg i en sukker-craving syklus. Trening frigjør også endorfiner, som kan gjøre at du føler deg som du ville gjort hvis du hadde en sukker-høy. Ved å trene hver gang du søthunger, er du trene kroppen din til å kreve aktivitet i stedet for en søt godbit. Trening reduserer også stress, som kan føre til trøstespising.

Fjern alle sukkerholdig snacks ut av ditt hjem. Eliminere fristelsen ved å fjerne alle søte godbiter, som for eksempel kaker, kjeks, sjokolade barer, godteri og iskrem.

Drikk mer vann. Økende vanninntaket vil gi deg en følelse av fylde, noe som bidrar til å undertrykke cravings. Vann hjelper også flush giftstoffer fra kroppen din.

Legg fiber til kosthold. Frukt, grønnsaker og hele korn vil holde deg fyldigere lenger enn annen mat og vil bidra til å regulere blodsukkernivået. AskDrSears.com rapporterer at mett bidrar til å undertrykke din sukker cravings.

Tygg sukkerfri tyggegummi når søte cravings rammet. Tyggegummi fungerer som en appetitt suppressant, og det vil gi deg en smak av noe søtt uten sukker og kalorier.

Hint

  • Hold en matdagbok. Ta opp alt du spiser i løpet av dagen, selv den minste matbit. Dette vil gjøre det lettere å kontrollere sukkerinntak.
  • Lær hvordan du skal se etter skjult sukker i mat. Hvitt brød, hvit pasta, salat dressing, sauser, supper, sauser og alkohol inneholder store mengder sukker.
  • Bytt søtet drikke med vann eller usøtet drikker som urtete.
  • Drikk rikelig med vann rett før måltider, slik at du vil føle deg fyldigere og spise mindre.
  • Reduser sukker fra kostholdet ditt gradvis. Plutselig eliminering av sukker kan føre til abstinenssymptomer, som for eksempel intens sukker cravings, tretthet, hodepine, humørsvingninger og influensalignende symptomer.
  • Ikke bruk kunstige søtningsmidler et bytte sukker as. De kan øke sukker cravings.

Hvordan håndtere Menopause Uten medisin

Selv om mange mennesker tror menopause er en tilstand som må behandles med hormoner, dette er ikke alltid sant. Menopause ikke krever medisinsk behandling i henhold til Mayo Clinic og American Academy of Family Physicians (aafp). Men symptomene på overgangsalder krever ofte noen livsstil justeringer. Den gode nyheten er at det finnes måter å håndtere menopause uten medisin, og du kan begynne disse strategiene nå.

Bruksanvisning

Kjøl ned hetetokter. Hetetokter er utløst av en rekke ting, inkludert krydret mat, koffein, alkohol, varm drikke og varme temperaturer. Ganske enkelt å unngå disse triggerne kan gi lindring. "Dress i lag, og holde en fan i ditt hjem eller arbeidsplass," sier kvinners helse, den amerikanske regjeringens kvinners helse informasjonskilde.

•  Bedre søvn. Fysisk aktivitet bidrar til å hjelpe i en god natts søvn. Trening er alltid bra, men ikke gjør det for nær sengetid. Det er også en god idé å unngå arbeids, tunge måltider og røyking før sengetid. Alkohol og koffein forbruk bør aldri skje før sengetid fordi disse sentralstimulerende midler kan holde deg våken. Noncaffeinated te og varm melk er mer utsatt for å fremkalle søvnighet. Ikke ta naps. Hold soverommet mørkt, stille og kjølig som anbefalt av kvinners helse.

Kople inn i fysiske aktiviteter. Ledende en aktiv livsstil er bra for deg på mange måter. Det hjelper å opprettholde vekten og hjelpemidler i å forbedre energi, mental helse og stemninger. Kvinner som deltar i øvelsen redusere alvorlighetsgraden av hetetokter i henhold til aafp. Nitti minutter med aerobic aktivitet per uke er anbefalt av kvinners helse.

Spis et sunt kosthold full av en rekke grønnsaker, frukt og helkorn. Pass på at du får nok kalsium (1200 mg per dag) og vitamin D (800 IE per dag). Reduserende sukker og koffein vil redusere menopause symptomer, hevder Harvard Health.

Øv god psykisk helse. Ikke overse dine følelser. Varierende hormoner og humørsvingninger vil øke stress. Høye nivåer av stress gjør menopausale symptomer verre, ifølge Harvard School of Public Health (HSPH). For å bekjempe denne stress, trene avslapping teknikker, inkludert pusteøvelser, yoga, meditasjon eller biofeedback. Vurdere en støttegruppe som å snakke ting ut med jevnaldrende lindrer spenninger.

6. Slutte å røyke. Røykeslutt kan redusere intensiteten av hetetokter, ifølge HSPH. Røyking kan også føre til tidlig overgangsalder.

Tenk soya. En diett høy i soya er knyttet til "sterkere bein, spesielt i de første 10 årene etter overgangsalderen," rapporterer aafp. I tillegg, "regelmessig spise og drikke soya kan også hjelpe selv ut overgangsalder symptomer." Imidlertid påpeker aafp også ut at studier har produsert blandede resultater.

Tips og advarsler

  • Ring legen din dersom du merker noen unormal blødning eller dersom symptomene blir stadig verre og forstyrrer dine daglige aktiviteter.

Hva Er Idiot Proof Diet?

The Idiot Proof Diet lover vekttap på £ 11. i ni dager, og er basert på en bok av forfatterne Neris Thomas og India Knight. Kosten kan følge trinn-for-trinn retningslinjer i boken, eller delta i et nettsamfunn for å holde tritt med hver fase av dietten. Dietten i seg selv består av 10 "regler" og oppfordrer dieters å spise mer kalorier på bestemte dager av dietten plan for å øke sin metabolisme.

Betydning

Forfatterne av Idiot Proof Diet mistet totalt 140 pounds sammen ved å følge denne dietten plan, og hevder at de klarte å gå ned i vekt med svært liten innsats. Mange av reglene i Idiot Proof Diet er sunn fornuft tips for å spise sunt. Hvis man følger en begrenset, lite sukker, mye proteiner og moderat karbohydrat diett har vist seg å være en effektiv måte å gå ned i vekt, og dieters trenger ikke å kjøpe spesielle matvarer for å feste med denne planen.

Funksjon

De veiledende prinsippene for Idiot Proof Diet oppfordrer dieters å begrense totale kaloriinntaket og å spise bare høy kvalitet, næringsrik mat. Måltidene er adskilt, slik at kroppen kan forbrenne kalorier mer effektivt; Kosten er pålagt å feste med bestemte prinsipper gjennom hver av de tre fasene, og boken er organisert med tips for en tolv-ukers periode.

Funksjoner

The Idiot Proof Diet er designet for å være syklisk; Kosten må følge dietten akkurat i elleve dager og kan deretter følger tre "frie dager" før du starter 11-dagers syklus igjen. Dette bidrar til å nullstille metabolic rate kontinuerlig gjennom hele dieter vekttap plan, slik at de aldri treffer et platå. Forfatterne av The Idiot Proof Diet tror at dette er den samme metoden som brukes av profesjonelle kroppsbyggere og idrettsutøvere som trenger å gå ned i vekt mellom årstidene; spise en variert mengde kalorier sikrer at stoffskiftet ikke bremse ned og at vekttap fortsetter mens du er på diett.

Viktige punkter

The Idiot Proof Diet er basert på ti viktige prinsipper. Disse er: sykling karbohydrater og høy-protein måltider i løpet av 11-dagers syklus; spise fire måltider, 2,5 timer fra hverandre; forberede måltider hjemme; roterende ulike måltider i løpet av dagen; unngå sauser som har unødvendige kalorier; å slutte å spise når mett; drikke kalorifattig drikke; drikking på minst 8 til 10 10 oz. glass vann per dag for å øke hastigheten på vekttap; vandre på minst 45 til 60 minutter per dag; reduserende sukker i kosten.

Betraktninger

Dietten ikke eliminere matvaregrupper, men krever Kosten å velge fra magert kjøtt, magre meieriprodukter og redusere overflødige kalorier. Selv på en "off diett" dagen, er dieters oppfordres til å lage sunn mat valg og begrense overspising eller binging. Denne dietten er ikke støttet eller godkjent av noen leger eller det medisinske miljøet, men ble formulert av to kvinner som oppnådde resultater med sin egen plan.

Hvordan er Akupunktur Ferdig for å slutte å røyke?

Hvordan er Akupunktur Ferdig for å slutte å røyke?

Akupunktur en effektiv metode for å slutte å røyke

Akupunktur kan brukes som et hjelpemiddel for å slutte å røyke, redusere cravings og effekten av avgiftning, men de røyker må også være svært motivert for å gi opp vane. I en serie på 30-minutters økter, blir nålene settes inn i kroppen på trykkpunkter, å forbedre energiflyt og balanse.

En eldgammel helbredende prosess

Akupunktur er mer enn 5000 år gammel og basert på konseptet med å regulere "qi" eller flyt av energi via 12 meridianer, som også er forbundet med spesielle organer. En trenet akupunktør setter nåler i flere av 1.000 steder langs disse energi linjer, styrking av røyker vitale organer og fungerer.

Wing-Benn Deng, PhD, sammenligner forurensning i luften for å røyke der "kroppens celler og indre organer er stadig lever i et forurenset miljø." Akupunktur returnerer kroppen til en sunn tilstand, som naturligvis avviser lukten av sigaretter og trangen til å røyke.

Selv om akupunktur kan påvirke cravings, må den enkelte justere sine vaner og livsstil. Avslutte kan også kreve støtte fra venner og familie, samt ernæringsmessige endringer. Reduserende sukker og koffein inntak er viktig, som øker mengden av vann som forbrukes og grønnsaker.

Akupunkturbehandling prosessen

Leah Martino, OMD, l.ac., en utøver med mer enn 12 års erfaring, har utviklet et program som har vist seg vellykket med mange av hennes pasienter.

Pasienten bør ikke røyke på den første dagen av behandlingen, sier hun. Hvis de røyker kan stoppe for de første 24 timene, er hennes suksess 90 prosent garantert, Martino skrev på Acupuncture.com. Den første uken, hun tidsplaner to avtaler to dager fra hverandre. Hun setter nåler i begge ørene og kroppen for å støtte lunger, nyrer og andre organer. Behandlingen roer pasientens nerver, og reduserer appetitten, cravings og impulsen til å komme til en sigarett.

Martino er neste to akupunktur økter er en uke fra hverandre. Akupunktur avskjærer hjernens signaler til kroppen krevende nikotin. Cravings bør redusere fra 20 til tre eller fire om dagen, skrev hun. Røyker må fortsatt utøve viljestyrke, men å motstå disse fristelsene. Urter kan også gi støtte til prosessen.

San Francisco naturmedisin klinikk understreker betydningen av den innledende analyse som identifiserer de personlige vaner og triggere som kan føre de røyker å nå for en sigarett. Den anbefaler fem økter i løpet av en måned for effektiv opphør av røyking.

Hvilke matvarer bør ikke gis til en hyperaktiv barn?

Hyperaktivitet er en tilstand definert av visse atferdsmønstre. Dette begrepet brukes ofte når de beskriver atferd som problemer med å konsentrere, impulsivitet, konsentrasjonssvikt og overdreven oppstemthet. Hyperaktivitet og ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) brukes ofte om hverandre. Noen matvarer og tilsetningsstoffer er mistenkt for å bidra til et barns hyperaktivitet.

Tidlige studier

I 1970, Dr. Benjamin Feingold, en barnelege og Chief of Allergy ved Kaiser Permanente i San Francisco, publisert en studie som siterte en sammenheng mellom tilsetningsstoffer, kunstig smak, kunstig farge og hyperaktivitet. En 1994 studie av North Shore Hospital-Cornel Medical Center studert ADHD barns reaksjon på en diett som eliminerte mange matvarer, konserveringsmidler og fargestoffer. Rapporten konkluderte med at det er en "gunstig effekt av å eliminere reaktive mat og kunstige farger", og at endringer i kostholdet "kan spille en betydelig rolle" i oppførselen til barn med ADHD.

Hyperaktivitet og mat fargestoffer

Ifølge den britiske Food Standards Agency (FSA), kan spesielle blandinger av kunstige mat fargestoffer være innflytelsesrike i hyperaktivitet av noen barn. Følgende mat fargestoffer oppført finnes i mange mat og drikke: paraoransje FCF (E110), kinolin gul (E104), carmoisine (E122), Allurarød (E129), Tartrazine (E102) og ponceau 4R (E124). Disse fargene er spesielt lyse og blir ofte brukt i matvarer rettet mot barn som for eksempel iskrem, kaker og noen typer brus.

Mat Søtstoffer

Sukker og kunstige søtstoffer aspartam og den påfølgende effekt på hyperaktive barn er et kontroversielt og er ikke støttet av vitenskapelige studier. Men noen barn er naturlig følsomme for søt mat, og kan opptre mer engstelig og nervøs etter å ha spist søtsaker. Sukker og andre karbohydrater er kjent for å bevege seg inn i en persons blodet raskt og lage en "sugar rush." Blodsukkernivået kan stige og falle raskt og barn kan reagere med hyperaktiv atferd.

Salicylate

Dr. Feingold studie nevner også et stoff som heter salicylate som forekommer naturlig i mange matvarer. Noen av de matvarer som inneholder høye nivåer av salicylate er epler, kirsebær, druer, appelsiner og tomater. Dr. Feingold anbefales voksne å eliminere disse matvarer fra barnets kosthold for 4-6 ukers perioder, og se etter noen forbedring i den tiden. Han rådet erstatte lave salicylate matvarer som bananer, skrelt pærer og sitronsaft.

Betraktninger

Foreldre er veldig klar over sine barns atferd og vet hvilke situasjoner utløse hyperaktiv atferd. Det er en god del motstridende informasjon om hvilke matvarer bidra til hyperaktivitet. Foreldre oppfordres til å ta informerte beslutninger basert på behov og atferden til sine barn. Hvis eliminere en bestemt mat har en positiv effekt på barnet ditt, bør du notere det. Mange foreldre opplever at reduserende sukker eller spesielle frukter er tilstrekkelig, mens for andre en mer restriktiv diett har bedre resultater.

Matvarer for å gjenoppbygge binyrer

Binyrene er de to kjertler som sitter på toppen av nyrene. De produserer hormoner som kortisol, adrenalin og nor adrenalin. Homeopati og kinesisk medisin utøvere bruker en diagnose som kalles binyretretthet. Binyretretthet kan avhjelpes ved å spise hele matvarer og endre livsstil.

Binyrene

Gjenoppbygging binyrene kan gjøres ved å spise stort sett hele matvarer. Visse matvarer støtte binyrene og andre matvarer skatt binyrene, ifølge både naturopathic og tradisjonell kinesisk medisin. De to delene av binyrene, cortex og medulla, utskille mange viktige hormoner i et komplekst forhold med hypofysen og hypothalamus. Kortisol, som utskilles fra cortex, er viktig for betennelse respons. Betennelse er en av kroppens reaksjoner på infeksjon. Adrenalin og noradrenalin er viktig å "fight or flight" respons i kroppen. "Fight or flight" respons hjelper kroppen din reagerer på stress.

Adrenal Fatigue

Ifølge naturopathic og tradisjonell kinesisk medisin, kroppen fortsatt reagerer på stress på en måte som ikke fungerer i en moderne livsstil. Dette kan føre til at kroppen er i en konstant tilstand av lav-nivå stress og inflammasjon lavt nivå. For eksempel kan en typisk dag inkluderer drikker kaffe mens du sitter ved skrivebordet på jobben, mens bekymre deg for hvordan du skal klare å hente barna dine fra skolen, og hvordan sjefen din kan reagere på ditt nyeste prosjekt. Kroppens binyrene vil skille ut adrenalin og nor adrenalin som svar på kaffe og bekymringer. Kroppen din gjør ingen forskjell mellom reelle og innbilte påkjenninger. Allopathic eller konvensjonell medisin ikke gjenkjenner begrepet binyretretthet for mangel på bevis. Ikke nok studier har blitt gjort ennå å bevise eller motbevise teorien om binyretretthet ifølge National Institutes for Health.

Matvarer for å gjenoppbygge binyrer

Symptomer på binyretretthet inkluderer stole på koffein; craving sukker, raffinerte karbohydrater og salt; depresjon; søvnløshet, eller generell tretthet, selv om du får nok søvn. Hvis du lider av disse symptomene, kan du ha nytte av å spise en hel-mat diett for å støtte dine binyrer. Spis minst fem ganger om dagen for å støtte binyrene, og sørg for at du sover nok. Sleeping i minst 8 timer hver natt, og definitivt mellom klokken 10:00 og 02:00, bidrar til å støtte dine binyrer.

En diett som støtter binyrene inkluderer en frokost rik på protein. Naturopathic Doctor Marcy Holmes av kvinner-til-kvinner klinikk foreslår å supplere din diett med fiskeoljer for å støtte dine binyrer. John G. Conner, Master akupunktør, antyder en oversikt over ca 30 til 40 prosent hele korn, 30 til 40 prosent grønnsaker, 10 til 20 prosent kjøtt, 10 til 15 prosent frø og nøtter, og bare 5 til 10 prosent frukt. Reduserende sukker, selv i form av naturlig sukker som finnes i frukt, er en viktig del av å støtte binyrene.

Tips for å redusere magen Fat

Tips for å redusere magen Fat


Gammeldags trening, stressreduksjon og spise sunn mat kan redusere mage fett. Spot-reduserende fungerer ikke siden genetikk fastslå hvor fett lagres på kroppen din. Det er viktig å redusere mage fett siden magefett øker risikoen for slag, hjertesykdom, type 2 diabetes, metabolsk syndrom, søvnapné og andre helseproblemer. Ved å unngå alkohol og Sen spising, reduserende sukker og utføre viktige oppgaver og aerobic, kan du redusere mage fett.

Trening

Å miste magen fett, må du utføre både kjerne øvelser som pilates og aerobic. Sentrale oppgaver inkluderer abdominal crunch, broen, single-leg abdominal trykk og planken posisjon. Yoga Postures og pilates øvelser vil også skape en slankere midje linje. Aerobic er viktig for å brenne samlede kroppsfett. Øvelsen vil også hjelpe deg å redusere stress, slik at kroppen ikke slipper hormonet kortisol, noe som øker appetitten.

Unngå alkohol, Night Eating

Folk som drikker tomme kalorier fra alkohol ofte lagre overflødige kalorier som fett i deres midtseksjon eller "øl mage." Unngå å spise raffinerte karbohydrater om natten siden kroppen din ikke trenger kalorier eller energi før sengetid, og vil lagre det som fett. Alkohol inneholder 7 kalorier per gram som er nesten det dobbelte av protein og karbohydrater. Dessuten kan alkohol øke visceralt fett, som er det farlige fettet rundt kroppen organer.

Spis fullkorn

For en trim magen, spise sunne karbohydrater som havregryn, spiret korn brød, ris og bokhvete i morgen og tidlig ettermiddag når kroppen din kan brenne karbohydrater. Hvit pasta, kaker, søtsaker og raffinerte karbohydrater kan forårsake oppblåsthet. Hele korn inneholder fiber, som kan hjelpe deg å eliminere dette.

Lean Muskel-Building Diet

Redusere mage fett ved å spise matvarer som hjelper deg holde deg til en redusert kaloriinntak, for eksempel egg. Egg har blitt funnet å holde folk føler seg mett mer enn karbohydrater. Andre kilder til magre proteiner for å få en slank mage inkluderer laks og annen fisk, kylling, kalkun, gress-matet magert kjøtt, reker og tofu. Spise en høyere protein diett kan også fjerne overflødig vann vekt siden karbohydrater holder vann som en svamp.

Reduser Sugar

Eliminer raffinerte karbohydrater og sukker som øker blodsukkeret og øker appetitten. Sukker finnes i junk food og brus, som også kan gi deg en oppblåst mage og gass. Selv om sukker er en form for karbohydrat, blir det til fett når kroppen ikke bruker den.

Fordelene av Fruktose

Fordelene av Fruktose


Fruktose er et monosakkarid karbohydrater, noe som gjør det til en enkel sukker.

Fruktose er det viktigste ketose sukker og er også et reduserende sukker, ifølge elmhurst.edu. Fruktose finnes i frukt, fruktjuice, honning og søte grønnsaker. Fruktose er ofte forveksles med høy fruktose mais sirup og krystallinsk fruktose. Disse behandles blandinger av fruktose, glukose og maissirup. De har ikke de samme egenskaper og effekter som fruktose. Bier samle sukrose fra blomster, og når du gjør honning, bryte det ned til fruktose og glukose.

Sødme

"En viktig forskjell er at fruktose er opptil dobbelt så søt som sukrose, og søtere enn HFCS," ifølge caloriecontrol.org. Fordi fruktose er søtere enn andre søtstoffer, mindre av det er nødvendig å gjøre et produkt smaker søtt. Dette hjelper de som prøver å gå ned i vekt for å redusere sine samlede kalorier. Sødme av fruktose også skiller seg fra andre søtningsmidler med smaker som frukt i motsetning til sukker. Dette gjør fruktose en ideell søtningsmiddel for å gjøre produktene smaker mer som frukt. Produkter som frukt-flavored yoghurt, kake og bakevarer bruke fruktose for en frukt-aktig smak.

Additiv

Produkter med lang holdbarhet som ernæring barer, cookies og frosne juice bruke fruktose som søtningsmiddel fordi den har en lang holdbarhet. Fruktose fryser ved en lavere temperatur enn andre søtningsmidler. Dette gjør fruktose den ideelle søtningsmiddel for produkter som iskrem, frossen yoghurt og sorbet, og det gjør det mulig for disse myke frosne matvarer for å forbli scoopable og myk ved minusgrader.

Lav glykemisk indeks

Når sukker er inntatt, mengden av sukker i blodet toppene. Etter pigg de blodsukkeret fall under basisnivå. Insulin styrer sukker i blodet. Når kroppen ikke kan produsere nok insulin, er den personen i fare for hjertesykdom. Hvis kroppen blir for ineffektiv på å skape insulin, vil personen bli diabetiker. Fruktose er en lav glykemisk mat. En lavere glykemisk mat ikke forårsaker en stor topp i blodsukkeret som gjør høyere glykemisk mat. Skifte høy glykemisk mat med lav glykemisk alternativer kan redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes.

Hjem rette for Vinkel Chelitis

Kantete Cheilitis, eller kantete stomatitt, er en tilstand som påvirker munnvikene. Denne tilstanden oppstår når leppene blir tørket og sprukken, eller til og med split, forårsaker en åpning som kan bli irritert og infisert. Mens mange mennesker opplever sprukne lepper av ulike grunner, kan komplikasjoner som fører til kantete Cheilitis utvikle seg til mer alvorlige problemer. Det kan også være en indikasjon på, i noen tilfeller, av nærværet av human immunsviktvirus (HIV).

Årsaker

Ifølge College of Family Physicians of Canada, det er en sammenheng mellom mangel på jern og vitamin B-2 (ellers kjent som riboflavin) og kantete Cheilitis. En mangel på sink i kroppen kan også være en årsak. Disse mangler kan føre til en uttørking av det orale labiale vev, noe som fører til invasjonen av området av sopp og bakterier. Veksten av soppen kan føre til en kronisk infeksjon syndrom som forårsaker tilstanden for å fortsette hvis ikke behandlet.

Behandling

Ifølge National Library of Medicine, er aktuell anti-fungals ofte brukt til å behandle vinkel chelitis. Hydrokortison kan også være foreskrevet for mer alvorlige tilfeller. I noen tilfeller er beskyttende stoffer som for eksempel vaselin brukes for å oppnå stase i det infiserte området, slik at infeksjonen ikke skal forverres ytterligere.

Hjem Rettsmidler

Ifølge helseforsker Bill E. Cham, Glykoalkaloider ha gunstige effekter for hudsykdommer. Aubergine inneholder disse alkaloider, og en metode for forberedelse er å kutte opp en hel aubergine og suge den i en beholder med eple cider eddik i romtemperatur i en uke. Alkaloidene vil bli utlutet inn i eddik, og de aubergine stykker kan deretter kastes. Eddik løsningen kan anvendes etter behov for å behandle de infiserte områder.

Kostkontroll av gjær

Ett symptom på denne betingelsen er nærvær av gjær i kroppen. Selv om dette ikke kan være relatert spesifikt til cheilosis, er gjær faktisk en sopp som kan bli en del av en infeksjon syklus som kan forverre kantete Cheilitis. Reduserende sukker og gjær forbruket ble rapportert å ha en merkbar effekt. Dette vil omfatte å redusere inntaket av alkohol, samt frukt og andre matvarer som har høyere nivåer av sukker i dem.

Andre hjem rettsmidler

Aloe vera kan være nyttig i medisinering de infiserte hudområder. Inntak av vitamintilskudd, spesielt riboflavin og niacin, samt å spise mer grønne bladgrønnsaker som spinat og grønnkål kan ha en gunstig effekt. Å holde kroppen hydrert kan også være fordelaktig samlet, som tørke ut av en hvilken som helst del av kroppen, er vanligvis et tegn på dehydratisering. Drikker mer vann hver dag ville dermed være en potensiell nytte i behandlingen av denne tilstanden.

Hva Frukt kan jeg spise på et triglyserid-reduserende diett

Hva Frukt kan jeg spise på et triglyserid-reduserende diett


Et triglycerid-reduserende diett er lav i sukker og fett. Å fremme god generell helse, er målet å få triglyserider (fettstoffer) under 150 milligram per desiliter (mg / dl). Jo høyere de er, jo større er risikoen for hjertesykdom. Til lavere nivåer, må du holde deg unna enkle sukker som brus og honning. Frukt gjør inneholder sukker, og noen har mer enn andre. I tillegg gjør formen av frukten en forskjell.

Hele Frukt

Spis hel frukt. Du er bedre å spise epler enn eplesaus. Det er alltid bedre å spise frukt i sin naturlige form enn når det har blitt behandlet på en eller annen måte. Processing legger mer sukker og vanligvis reduserer næringsinnhold. Spise druer i stedet for druesaft. Har bjørnebær snarere enn bjørnebær gelé. Ferske bringebær er mer næringsrik enn en bringebær frukt roll-up. Å spise hele frukten vil begrense sukkerinntaket og kan redusere triglyseridnivåer.

Frukt med lavere sukkerinnhold

Konsumere frukt med lavere sukkerinnhold. Ifølge kosttilskudd fiber.com, disse inkluderer sitroner, jordbær, melon, papaya, fersken, avokado, kiwi og plommer. Alle disse har lavere sukkerinnhold når det spises i rå form. The American Diabetes Association anbefaler sitrusfrukter på grunn av deres fiber innhold, men appelsiner har mer sukker enn andre sitrusfrukter.

Frukt med høyere sukkerinnhold

Begrens inntaket av frukt med høyere sukkerinnhold. Kost fiber.com tyder på at disse er datoer, svisker, hermetisert fersken og røde og grønne druer. Ifølge The Complete Guide til Fat-lagre karbohydrater, unngå vannmelon fordi det er glycemically uakseptabelt (raskt øker sukker i blodet). Også mange merker av frosne jordbær og blåbær har tilsatt sukker så sjekk ingrediensene nøye. Definitivt redusere inntaket av fruktjuice, frukt barer og tørket frukt.

Fresh Fruit

Nyt fersk frukt. Ifølge Forebygging er Food and Nutrition bok, mister frukten sin næringsinnhold tetthet jo lenger den er lagret. Også kokt frukt vil ha færre vitaminer og mineraler enn rå frukt. Så blåbær kokt i pannekaker har mistet noe av sin næringsverdi. Hermetisk fersken eller pærer er mindre næringsstoff tett og ofte sitte i sukkerholdige sirup. Å spise frisk frukt er et sikkert kort når det gjelder å senke triglyserider.

Triglyserid-reduserende stoffer

Triglyserider er den viktigste typen av fett i blodet. De er også den viktigste kilden til energi for kroppen. Kalorier som forbrukes er enten brukes umiddelbart etter ulike deler av kroppen, eller omgjort til triglyserider. En normal triglyseridnivå er sunt, men forhøyede nivåer kan føre til høyt kolesterol og hjerteproblemer. Når diett og fysisk aktivitet alene ikke redusere triglyseridnivåer, kan medisiner hjelpe.

Harpiks

Leveren bruker kolesterol til å gjøre galle som hjelpemidler i fordøyelsen. Harpiks er en type av gallesyrebindende stoff. Harpiks feste til gallen, slik at den ikke kan brukes i fordøyelsen eller reabsorberes av kroppen. I stedet gallen harpiks kombinasjonen forlater legemet i form av en avføring. Som et resultat gjør leveren mer galle for å kunne fortsette fordøyelsesprosesser. Siden leveren har til å bruke mer kolesterol for å gjøre gallen, har harpiksen effekten av å redusere mengden av kolesterol i blodet.

Statiner

Det er to hovedtyper av kolesterol: "gode" high-density lipoproteiner (HDL) og "dårlig" low-density lipoprotein (LDL), som begge er dannet i kroppen via leveren enzymet HMG-CoA reduktase eller inge i form av visse matvarer. Statiner inhiberer det enzymet, noe som reduserer mengden av kolesterol i leveren gjør. Statiner reduserer LDL kolesterol og triglyserider samtidig øke HDL. Imidlertid er reduksjonen av LDL vanligvis målbart bedre enn økningen i HDL nivåer.

Fibrater

I motsetning til statiner, fibrater ikke er svært effektive til å minske LDL nivåer, men de er effektive til å øke HDL-nivåer og senking triglyseridnivåer. Svært lav tetthet lipoproteiner (VLDL) transport triglyserider gjennom blodet. Fibrater redusere mengden av VLDL laget av leveren, og de hjelper til å bryte ned de enzymer som er triglyserider i blodet. De øker den hastighet med hvilken legemet utviser triglyserider.

Niacin

Niacin er et B-vitamin som i stor grad kan redusere LDL-nivå og øke HDL nivå. Den blokkerer produksjon av VLDL. Det stopper leveren fra snu sukker til triglyserider. Det senker nedbryting av fett, noe som betyr at det er færre fett for leveren å bruke til å lage triglyserider. Når niacin øker HDL nivå, fungerer HDL kolesterol å samle LDL kolesterol, transportere det til leveren, og deretter kaster det.

Ezitimibe

Ezitimibe er ikke et stoff som brukes like mye som andre, fordi, ifølge ENHANCE rettssak, kan det føre til åreforkalkning, der fettmaterialer samle på blodårene og kan blokkere arteriene. Det er noen ganger brukt som en siste utvei fordi det er svært effektiv på å senke LDL nivåer. Ezitimibe reduserer mengden av kosttilskudd kolesterol magen kan absorbere.

Betraktninger

Det er risiko og avkastning for hver triglyserid-reduserende stoffet. En lege kan finne ut hvilke medisiner vil være mest gunstig for en bestemt person. Diskutere eventuelle pre-eksisterende forhold med en lege slik at hun kan ta en avgjørelse.