Digidexo.com

varme føtter om natten

Naturlige måter å varme føtter

Naturlige måter å varme føtter


Ifølge National Institute of Health, hender og føtter er de første kroppsdeler for å bli kaldt. Når føttene er kalde, vil hele kroppen føle seg kald og ulykkelig. Finne naturlige måter å varme føttene kan føle deg bedre --- og varmere --- over. Så når du føler deg kald, prøv å varme føttene først og resten av kroppen din er sikker på å føle varmere snart.

Slitasje varme sokker og sko

Varm, tykke sokker vil bidra til å holde varmen i føttene og varme deg raskt. Faktisk, har du kanskje lagt merke til at når du får altfor varme det første du vil gjøre er å fjerne skoene og sokker! Det er fordi tettvevd sokker og sko hjelpe tak i varmen.

Suge føttene

Soaking føttene i en balje med varmt vann vil også varme dem naturlig og raskt. Vann har fordelen av å skape et varig varme som synes å gå hele veien ned til beinet. Og når føttene er kalde, det er akkurat det du trenger.

Holde føttene tørre

Fuktighet forårsaket av fotsvette kan gjøre føttene føles kaldere enn normalt. Holde sokker og føtter tørre vil legge til varmen i føttene og holde hele kroppen mer behagelig.

Warm Up Dine Sheets

Plasser en varmeflaske, eller murstein varmet i ovnen og innpakket i et tykt håndkle, ved foten av sengen ca 15 minutter før du sovner. Dette var et triks som brukes av pionerene, som ikke ble velsignet med sentral varme som de fleste av oss er i dag --- og det fortsatt fungerer veldig bra!

Kaste sokkene i tørketrommel

Plassere dine sokker eller tøfler i tørketrommelen for fem eller ti minutter før du setter dem på er sikker på å varme føttene. Elektrisiteten som brukes er minimal, og komfortnivået du får fra varme, toasty sokker er verdt det.

Pakk føttene i Fleece

Fleece er et naturlig stramt, vevd stoff, og varmer kroppen raskt. Det har blitt et populært materiale for å lage en rekke elementer, for eksempel klær, jakker, tepper og mer, fordi det er kjent for å varme deg raskt og holde deg varm. Hvilken bedre måte å naturlig varme føttene enn å pakke dem godt inn i en myk fleece teppe for en stund?

Kose Up

Når alt annet svikter, kanskje du kan overbevise noen til å la deg varme føttene opp mot dem. Plassere føttene på noens varme ben er den mest naturlige måten å varme føttene. Og det er mye raskere enn noen annen metode du kan prøve. Den koselige kos vil gjøre dere begge føler seg godt over --- selv etter at føttene har varmet.

Hva er årsakene til Prikking føtter om natten?

Hva er årsakene til Prikking føtter om natten?


En kriblende følelse følte i ekstremiteter, spesielt i føttene, kan være forårsaket av en rekke ting. Noen av disse årsaker er selv pålagt, mens andre kan være et resultat av en mer alvorlig tilstand.

Mangler

Mangler av ulike vitaminer har vært kjent for å forårsake parestesi, eller en nummen, kriblende følelse. Mangel på B-vitaminer 1, 5 og 12 er forbundet med denne lidelsen.

Menopause

Hos kvinner med kriblende føtter, kan overgangsalder være den skyldige. Under overgangsalderen, kan hormoner bli sterkt ubalansert, noe som kan forårsake prikking i ekstremiteter, oftest følte i føttene.

Dårlig sirkulasjon

Å ha et sirkulasjonssystem som ikke skikkelig regulere strømmen av blod utenfor kroppen er ofte årsaken til den prikkende følelse følt i ekstremitetene, spesielt føttene.

Perifer vaskulær sykdom (PVD)

En mer alvorlig form for dårlig sirkulasjon er perifer vaskulær sykdom (PVD), som kan være årsaken til foten ling om natten. PVD er sykdommen av arterier og vener av ekstremitetene og forstyrrer flyten av blod til og fra disse områdene, noe som fører en tingly eller nummen følelse.

Restless Leg Syndrome (RLS)

Dette er en nevrologisk lidelse som fører til en person til å ha en uimotståelig, ufrivillig trang til å stadig holde føtter og ben i bevegelse. Personer med RLS ofte oppleve en tugging eller kløende følelse eller en kriblende følelse mye som når benet sovner. Symptomene ofte er verre om natten.

Hvordan holde beina varme om natten

Hvordan holde beina varme om natten


Kroppstemperatur naturlig senker om natten, som blodtrykk og generell kroppsfunksjoner tregere. Som blodsirkulasjonen bremser litt, kan føttene kjølig og bli kaldt, spesielt i den kalde vintersesongen. Det er ubehagelig og absolutt ikke bidrar til god søvn til å ha kalde føtter. Du dona € ™ t nødt til å lide av kalde føtter om natten, men. Du kan ta flere forebyggende tiltak for å holde føttene varme hele natten.

Bruksanvisning

•  Sett på et par tynne og løstsittende sokker laget av isolerende materiale, slik som ull eller silke.

Plasser en større par ullsokker i løpet av disse sokkene. Pass på at sokkene dona € ™ t bind - god sirkulasjon er viktig. Hvis du aren € ™ t kommer til å sette oppvarming booties løpet disse sokkene, mikrobølgeovn et par microwavable fot-varmere sålene og sette dem inn i sokkene før du setter dem på.

Sett på et par varme sokker som har microwaveinnleggssåler eller innstikk (etter youâ € ™ ve varmes i mikrobølgeovn de sålene / inserts). Disse kan brukes om igjen mange ganger. Som et alternativ, kan du bruke engangs luft aktivert fot varmere, men disse kan ikke brukes om og om igjen, og kan derfor bli dyrt hvis du trenger å varme føttene hver kveld.

Brett en ekstra teppe av noe varmt materiale og plasser den over foten av sengen. Den ekstra lag bør bidra til å holde føttene varmere mens du sover.

Tips og advarsler

 • I tillegg til å varme føttene, kan du ønsker å ha på seg en løstsittende lue til sengs for å holde hodet varmt, noe som igjen kan bidra til å holde føttene varme. Som websiterepairguy.com forklarer, er mye varme tapt fra toppen av hodet. Legemet kompenserer for dette ved å trekke blod - og derfor varme - fra ekstremiteter. Resultatet: kalde føtter.
 • Hvis føttene svetter mye, bruke foten pulver til dem før du tar på sokker. Tørketrommel føtter er varmere føtter.

Hjem Utbedring Foot Bath for myke føtter

Hvis du elsker å bruke sandaler og åpne toed sko, vil du føttene og tåneglene å se bra ut. Videre vil du myke føtter, ikke tøff, tørre, callused seg. Når føttene er i dårlig form, viser det. Hjem rette fotbad myke føttene. Finner mange av de ingrediensene du trenger for disse fotbad i ditt eget kjøkken.

Lemon Juice

Hell 1 kopp sitronsaft i en kopp med vann. Dypp en papirhåndkle i vannet og bruke det på føttene. Dette vil gjøre føttene mykere, myk og vil fjerne lukt, ifølge Pioneerthinking.com

Honning til unnsetning

Kombiner 1 ss. honning, 1 ss. flytende såpe, 1 ts. vaniljesukker og 2 ss. av søt mandelolje. Hell blandingen i en fot bolle eller vask og stikke føttene i. Sug i 15 minutter

Andre ideer

Et annet forslag er å blande 12 dråper eucalyptus eterisk olje med 1 ss. mandelolje, 1 ss. olivenolje og 1 ts. hvetekimolje. Snarere enn å bade foten i denne blandingen, slather den på føttene og hælene. La den stå på så lenge du vil.

Cracked Heel Dilemma

Sprukne hæler er skjemmende og smertefull. Bland 1/2 kopp glyserin og 1/2 kopp rosevann og bruke denne blandingen til føttene. Vurdere å helle sitronsaft i en container sammen med 1 ts. vaselin. Dyppe føttene i. Dette bør bidra til å helbrede dine sprukne hæler. Gni en moden banan på sprakk hælen huden og la den være der i 10 minutter, ifølge Home-remedies-for-you.com.

Eteriske oljer

Bland rosmarin, geranium og peppermynte oljer og sette denne blandingen i en bolle. Suge føttene i blandingen. Dette vil revitalisere din slitne føtter samt gjøre dem mykere. Eller, prøve en "foryngende fotbad" oppskrift fra Birchillhappenings.com. Bland fire dråper myrt, peppermynte og grapefrukt sammen med 3 dråper cajeput og 1 ts. av en transportør olje som sesam, hasselnøtt eller mandel. Bland dem i en bøtte med varmt vann. Suge føttene i 15 minutter. Dette vil også kjøle deg ned varme føtter.

Melk og Pumice Stone

Best-natural-cures-health-guide.com anbefaler at å legge noen dråper eterisk olje til fotbad for å gjøre føttene mykere. Bruk en pimpstein på hælene. Dette bidrar til å kvitte seg med tørr, grov sprukken hud. Legg melk til et fotbad for å fremme myk hud.

Fiendesoldat på Cocoa Butter

Frakk føttene med kakaosmør og deretter skli på sokkene. Dette bidrar til å fukte føttene, spesielt mens du sover.

Piske opp en Blanding

Suge føttene i en blanding av natron, Epsom salter, hav salter og eteriske oljer, for eksempel patchouli, sandeltre, mandarin oransje eller lavendel, sammen med 1 ts. av kanel, ½ ts. ingefær, ¼ ts. fedd; 1 kopp sukker og 1 eller 2 ts. glyserin. Glycerin er spesielt effektiv når det kommer til nedtoningen huden din.

Hvordan hjelpe leggkramper

Hvordan hjelpe leggkramper


Leggkramper kan være en frustrerende problem som kan skje når som helst, men ofte skjer om natten når du prøver å hvile. De kan variere fra mildt smertefullt å uutholdelig og er mer vanlig i midlife. Bli kvitt leggkramper er vanskelig, så å være proaktiv kan være en stor fordel. Det er mange ideer om hva som fungerer og hva som ikke virker; hva som fungerer for noen andre kanskje ikke fungerer for deg, så fortsette å prøve til du finner lettelse.

Her er noen tips om å bli kvitt leggkramper, samt forebygge dem.

Hvordan hjelpe leggkramper

Forebygging

Bedtime ritualer:

Drikk et glass tonic vann før sengetid. Den kinin i tonic vann kan bidra til å forhindre kramper.

Før leggetid, drikke en kopp varmt vann med 1 ss. hver av honning og cider eddik blandet.

Ta 400 mg ibuprofen med et fullt glass vann før sengetid.

Bruk sokker til sengs. Varme føtter kan gjøre hele forskjellen.

Strekk leggmusklene tidlig på dagen, og igjen i tidlig kveld.

Drikk minst åtte 8 oz. glass vann per dag, som dehydrering kan føre til muskel kramper.

vurdere å ta kosttilskudd: kalsium, magnesium, kalium og vitamin B-komplekset. Kramper kan være et tegn på visse vitamin, mineral eller elektro mangler. Sjekk med din lege før du legger disse kosttilskudd til kosthold.

Fortell legen din om alle medisiner og vitaminer som du tar; visse medisiner, for eksempel diuretika, kan utarme mineraler og elektrolytter.

Cures

Hold en oppvarming puten ved siden av sengen, koblet til og klar til å gå, når du føler at du er utsatt for kramper. Ved første tegn på en krampe, gjelder varme og massasje til de berørte musklene.

Påfør en kald komprimere til muskelen, og deretter bruke varme. Du kan gjenta dette helt til krampe er borte.

Suge en klut i eple cider eddik og bruke den direkte til krampe.

En ayurvedisk (alternativ medisin) kur er å trykke hardt på overleppen.

Kom deg opp og gå på den berørte beinet, strekke det ut.

Hint

 • En splint leggen er ikke en muskelkrampe; det er en skade på forsiden av leggen. Leggkramper påvirke leggen, føtter eller tær.
 • Før du prøver å behandle denne tilstanden selv, ta kontakt med din lege. Hvis leggmuskelen gjør vondt hele tiden, bør du søke medisinsk hjelp, som det kunne være et tegn på claudification --- en vaskulær problem, slik som dyp venetrombose (DVT). Denne alvorlige tilstanden krever medisinsk assistanse.

Tegn og symptomer på diabetisk nevropati

Tegn og symptomer på diabetisk nevropati


Nevropati, eller nerveskade, er en vanlig langvarig komplikasjon av diabetes som vanligvis påvirker hender og føtter. Den nevropati Association, Inc. anslår at mer enn 20 millioner amerikanere lider av denne tilstanden. Ved å lære å gjenkjenne faresignalene, kan diabetikere beskytte seg mot virkningene av denne lidelsen.

Foot og Leg Problemer

Når blodsukkeret er høyt, kan skade nerver og blodårer som forsyner bena og føttene føre til tap av følelse. Uten å føle i føttene, kan smerten forbundet med fotskader gå ubemerket. Nerveskader i seg selv kan føre til at føttene til å endre form, øker risikoen for problemer som følge av feilaktig montering sko. Fordi høyt blodsukkernivå og dårlig sirkulasjon (vanlig i diabetes) forsinke helbredelsesprosessen, kan diabetiske fotproblemer raskt bli alvorlig. Perifer vaskulær sykdom er en tilstand forårsaket av aterosklerotisk plakk i blodårene, noe som over tid reduserer blodstrømmen til leggene og føttene. Leg og foten symptomene på diabetisk nevropati inkluderer tap av følelse i beina og føttene, smerter forårsaket av trening som bedrer på hvile, smerter i ben og føtter om natten og kronisk kalde føtter. Huden på leggene kan vises skinnende og hårløs. Blåmerker, sår og varme, hovne ømme flekker på føttene kan også utvikle seg.

Tegn på autonom nevropati

Skade på det autonome nervesystemet (som styrer ufrivillige handlinger som pusting og fordøyelse) er kjent som autonom nevropati. Symptomer kan inkludere seksuell dysfunksjon, svimmelhet, halsbrann og andre gastrointestinale forstyrrelser. Personer som lider av autonom nevropati kan ikke være i stand til å oppdage når blæren er full og kan ikke være i stand til å tømme blæren helt. Urinveisinfeksjoner kan forekomme hyppig på grunn av urinretensjon. Øvre gastrointestinale symptomer relatert til autonom nevropati inkluderer følelser av fylde i magen snart etter å ha spist, hypoglykemiske episoder etter å ha spist, halsbrann, magesmerter og oppblåsthet, refluks, oppkast av ufordøyd mat og anoreksi. Lavere gastrointestinale problemer varierer, fra forstoppelse til diaré.

Cardiovascular Problemer

Diabetikere med autonom nevropati kan ha en fast puls, noe som betyr at kroppen ikke justere riktig til økt fysisk aktivitetsnivå, eller de kan utvikle ortostatisk hypotensjon, noe som fører til et fall i blodtrykket når du står opp fra en liggende stilling. Man kan føle deg svimmel, ør, svak eller har visjon endringer på stigende.

Andre tegn og symptomer

Diabetisk nevropati kan svekke kroppens evne til å svette, noe som øker risikoen for heteslag og fot problemer på grunn av tørre føtter. Nerver av elevene i øynene kan ha vanskeligheter med å tilpasse seg mørket. Hudproblemer er mer vanlig og kan forårsake symptomer som sår som ikke leges. Rødhet, hevelse, puss, varme og smerte kan være tegn på infeksjon.

Hvordan lage en flytende diett Taste Better

Flytende dietter kan være tørt og kjedelig. Etter en stund på diett, tilstedeværelsen av et sugerør gjør du begjærer "ekte" mat. Likevel, med nok utholdenhet og kreativitet på kjøkkenet, kan en flytende diett være ganske smakfull. Hvis den flytende diett er basert på blanding av ulike pressing og frukt og grønnsaker, kan forsterke smaken oppnås på en rekke måter.

Bruksanvisning

Bruk bare produsere som du liker. Mange flytende Kosten finne første juicing oppskrift og gjøre det, uavhengig av ingrediensene. Men et flytende diett krever ikke bruk av en hvilken som helst bestanddel, per se. Velg grønnsaker og frukt som er velsmakende etter dine egne standarder. Bestill oppskrifter trenger ikke å være bokstavelig, men fortolkende. Kanskje du ikke liker grapefrukt, men elsker appelsiner. Hvis dette er tilfelle, så bruker appelsiner hvis oppskriften krever grapefrukt. Den samme logikken gjelder for mange juicing oppskrifter, så mange frukter er utskiftbare. Føl deg fri til å endre mengden av ingrediensene, også.

Hvis en oppskriften krever en spesielt bitter grønn, som grønnkål, deretter spinat er en mildere alternativ som kan tilby de samme helsemessige fordeler. Prøv ikke å unngå greener helt når juicing. Boken, "Greens Glorious Greens" forklarer at viktige mineraler og fytokjemikalier som finnes i grønne blader ikke kan finnes i andre poster for pressing, som frukt.

Gjør sunne, men likevel velsmakende supper. Mange tenker på supper laget over en varm ovn, ved hjelp av kjøtt, pasta, kyllingbuljong og andre ikke-flytende ingredienser. Men med hjelp av en blender, mulighetene for en væskebasert, sunn suppe er uendelige. Kombinasjonen av enda et par ingredienser kan gi svært velsmakende supper. For eksempel, er ett alternativ å blande tre agurker og en avocado, mens du legger vann etter behov. Tilsett en klype hvitløk salt. Erstatte agurker med selleri er akseptabelt også.

Soaking cashewnøtter over natten, og blande dem med Juiced gulrøtter eller dampet brokkoli er en annen måte å lage en suppe som er både kremet og fylling.

Se ressurser for en liste over andre enkle supper som bruker rå, sunne ingredienser.

Eksperimenter med krydder. Hvitløk, kan persille, og krydre salt all forbedre smaken av væsker, spesielt juice concoctions laget med grønne blader. Enkelte krydder har en rekke helsemessige fordeler, og bør ikke unngås. Hvitløk, ifølge boken, "For the Love of Hvitløk," senker blodtrykket, hjelpemidler i blodet levrer seg, og reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Andre krydder å bruke når juicing er cayenne pepper, gurkemeie, ingefær, svart pepper, kanel, muskat, og karri.

Hint

 • Hvis kjent med noen av disse krydder, DAB en liten mengde på Pinkie og prøven på forhånd.
 • Gradvis tilsett krydder og smak som du går å unngå å lage mer juice for en over-krydret drink. Dessverre, når et krydder tilsettes til en pressing oppskrift, sin smak ikke kan maskeres.

Tegn og symptomer på Late-Stage Diabetes

Tegn og symptomer på Late-Stage Diabetes


Høyt blodsukkernivå kan skade nerver og blodårer i hele kroppen, som fører til ulike helseproblemer og redusere kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Opprettholde riktig blodsukkerkontroll og får regelmessige kontroller er viktig slik at diabetikere kan bidra til å forhindre disse komplikasjonene.

Gastrointestinale problemer

Ifølge Martha Håp McCool, forfatter av «Min Legen sier jeg har en liten Diabetes", den vanligste årsaken til gastrointestinale problemer hos diabetikere er forsinket tømming av magesekken etter å ha spist, noe som påvirker 40 prosent av diabetikere. Øvre gastrointestinale symptomer inkluderer følelser av fylde i magen etter å ha spist, mett tidlig, halsbrann, magesmerter og oppblåsthet, refluks, oppkast av ufordøyd mat og anoreksi. Lavere gastrointestinale problemer kan variere fra forstoppelse til diaré.

Urinveisproblemer

Diabetiker nefrologi (nyresykdom forårsaket av diabetes), som ofte er ubemerket, fører til manglende evne til å oppdage når blæren er full og å tømme blæren helt. Dette resulterer ofte i urin-veisinfeksjoner, preget av hyppig vannlating, skyet, blodig urin eller illeluktende urin, ryggsmerter, frysninger og feber.

Seksuelle problemer

Opp til anslagsvis 35 prosent av kvinnene og 75 prosent av menn med diabetes opplever seksuelle problemer, som trolig forårsaket av nerveskade og sirkulasjonsproblemer. Seksuelle symptomer for kvinner inkluderer problemer å bli vekket, redusert vaginal smøring, færre orgasmer og økt hyppighet av vaginale infeksjoner. Menn kan oppleve problemer med å få ereksjon selv om sexlysten er normal, medisinsk kjent som impotens eller erektil dysfunksjon.

Cardiovascular Problemer

Diabetisk nevropati kan forårsake kardiovaskulære symptomer, for eksempel fast hjertefrekvens og ortostatisk hypotensjon, som er preget av et fall i blodtrykket når du bytter fra liggende ned stilling til en stående posisjon, forårsaker svimmelhet, svakhet eller visjon endringer på stigende.

Eye Problemer

Høyt blodsukkernivå kan skade øynene uten å forårsake endringer i synet. Etter hvert oppstår diabetisk retinopati som følge av skade på de små blodårene som forsyner netthinne. Personer med diabetes er dobbelt så sannsynlig som ikke-diabetikere å utvikle glaukom og katarakt.

Hudproblemer

Diabetikere er utsatt for hudinfeksjoner som følge av dårlig sirkulasjon fra nerveskader, noe som fører til sår hud og treg sårhelende. Tegn på infeksjon er sår som ikke leges, med pus, varme, rødhet, hevelse og ømhet.

Fot og leggen Problemer

Perifer vaskulær sykdom fører til tap av følelse i beina og føttene, smerter fra trening som letter med hvile, smerter i ben og føtter om natten og kronisk kalde føtter. Huden på leggene og føttene kan vises skinnende og hårløs. Blåmerker, sår, tendernes og hevelse i føttene kan også forekomme.

Andre symptomer

Diabetisk nevropati svekker kroppens evne til å oppdage og reagere på hypoglykemi og evnen til å svette, noe som øker risikoen for heteslag og fot problemer knyttet til tørre føtter. Dessuten kan elevene i øynene har problemer med å tilpasse seg mørket.

Hvordan Stopp kaste og snu i seng

Hvordan Stopp kaste og snu i seng


Forskning tyder på at så mange som 44% av folk ikke får en god natts søvn fordi de kaste og slå i sengen hele natten. Den gode nyheten er at det finnes måter å stoppe kaste og slå i sengen naturlig.

Bruksanvisning

Stopp kaste og slå i sengen ved å lytte til beroligende lyder av naturen. Nyere forskning tyder på at ved å lytte til lyden av vann, tweeting fugler og vind, de fleste stopper kaste og slå i sengen i løpet av ti dager. Kjøp CDer med disse beroligende lyder på Target eller Amazon.com.

Stopp kaste og slå i sengen ved å unngå koffein, nikotin og alkohol i seks timer før sengetid. Disse stoffene er sentralstimulerende midler og vil holde deg kaste og slå hele natten. Alkohol kan virke som en beroligende, men det er det ikke. Alkohol har en tendens til å forstyrre søvnen noen timer etter å ha drukket det. Koffein blokkerer effekten av adenosin, som er produsert av hjernen din til å gjøre deg søvnig.

Du må ikke trene fire timer før sengetid. Trene tidlig på morgenen har vist seg å bedre søvn i løpet av natten.

Stopp kaste og slå i sengen ved å få opp på samme tid hver dag, selv i helgene. Å ha en tidsplan for søvn vil bidra til å normalsøvnmønster.

Unngå å gå på datamaskinen før du går til sengs. Forskning tyder på at lyset fra skjermen kan tilbakestille våkne og søvnsyklus.

Stopp kaste og slå i sengen ved å skrive ned dine bekymringer i journal hver natt. Tenk om noen løsninger for dine problemer. Før du går i dvale, fortell deg selv at du har gjort alt du kan i dag for å løse dine problemer og det er ingen grunn til å bekymre dem lenger i kveld.

Tryptofan, som finnes i helse-butikker, hjelper mange mennesker til å slutte å kaste og slå i sengen. Sørg for å ta det med litt karbohydrater for god absorpsjon.

For å stoppe kaste og slå i sengen sørg for å drikke nok vann i løpet av dagen. Å være dehydrert kan påvirke søvnsyklus.

For å stoppe kaste og slå i dårlig hele natten, prøve å ta et varmt bad ved hjelp av aromaterapi. Lavendel og vanilje er dufter som vil hjelpe deg å sove godt.

Studier viser at iført sokker til sengs vil stoppe folk fra å kaste og slå hele natten. Å ha varme føtter sømmer for å øke kroppstemperaturen, som hjelper folk å få en god natts søvn.

Alkohol og nattesvette

Nattesvette er et vanlig problem som kan være forårsaket av en rekke ting. Alkoholmisbruk og avhengighet er vanlige årsaker til svette i søvne. Etter anfall av misbruk, kan du våkne opp og finner ut at klærne er gjennomvåte av svette, selv om du ikke føler deg varm. Denne typen natten svetting kan også forekomme hos personer som går gjennom symptomer på alkoholabstinens.

Hva er nattesvette?

Ifølge The Mayo Clinic, er en natt svette en episode av svette under søvn som skjer selv når rommet er ikke veldig varmt. Dette svetting kan suge din pyjamas eller ark, og er et vanlig problem som ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelse av en sykdom.

Vanlige årsaker til Night svette

Den Mayo Clinic fremgår det at en rekke faktorer, i tillegg til alkohol-relaterte seg, kan føre til nattesvette. Kvinner kan oppleve dem når du går gjennom overgangsalder. De som tar antidepressiva kan ha nattesvette som en bivirkning. Nattesvette kan også være forårsaket av en rekke lidelser, inkludert HIV, tuberkulose, hjerneslag, leukemi og non-Hodgkins lymfom.

Alkohol og nattesvette

Ifølge American Family Lege, kan overdreven alkoholforbruk bidra til nattesvette. En person som er avhengig av alkohol kan være mer utsatt for nattesvette enn en som bare misbruker det. Alkoholavhengighet er kronisk, og betyr den enkelte har et fysiologisk behov for alkohol. Alkoholmisbruk er den farlig inntak av alkohol, og kan være episodisk. Den spesifikke mekanismen som alkohol bidrar til nattesvette er ikke forstått.

Tilbaketrekking og nattesvette

For en kronisk alkoholmisbruker som forsøker å slutte, kan nattesvette fortsette selv etter at alkoholforbruket har opphørt. Ifølge SoberRecovery.com, kan kroppens justere seg til en mangel på alkohol forårsake nattesvette. Disse nattesvette kan også være ledsaget av andre symptomer på abstinens, inkludert natteskrekk, hørselshallusinasjoner og rystelser

Snakk med legen din

Hvis du er bekymret for episoder av natten svette eller om drikkingen din, snakk med legen din. Han kan videre forklare mulige årsaker til dine nattesvette, bidra til å finne ut om de er knyttet til noe større problem og hjelpe deg i å få behandling for alkohol misbruk.

Om Cleansing Med Foot Pads

Om Cleansing Med Foot Pads


Mennesker er utsatt for en rekke miljøgifter hver dag, fra forurensing til plantevernmidler til andre potensielt skadelige stoffer. På grunn av dette, helse-tenkende individer ofte lete etter en måte å utføre en hjemme-rens. En av de mest populære måtene å gjøre dette på er gjennom føttene. Selskaper selger tredeputene som er påstått å være i stand til å rense kroppen og forbedre den generelle helsen. Disse putene er ikke regulert av Food and Drug Administration, slik at brukerne bør utdanne seg før du gjør en fot pad rens.

Beskrivelse

Rensing med fot pads er en prosess der spesialklossene er slitt på fotsålene over natten. Mens en person sover, er putene sies å trekke giftstoffer ut gjennom føttene. Dette er ment å rense kroppen, fordi det angivelig fjerner giftige stoffer. I morgen blir foten pads vanligvis misfarget, og misfarging sies å være laget av stoffene som ble trukket ut og absorberes av bremseklossene.

Ingredienser

Foot pads er sagt å jobbe fordi de inneholder visse ingredienser basert på asiatisk kultur medisin. De har vanligvis en kombinasjon av ingredienser, så som bambus eddik for å trekke ut de giftstoffer og en stein eller mineralforbindelse for å avgi negative ioner.

Scope

Selv fot pads er ment å trekke giftstoffer ut gjennom føttene de er sagt å ha en rensende effekt på hele kroppen. Refleksologi prinsipper si at en persons føtter har soner som tilsvarer alle hennes andre kroppsområder. Avfall fra disse områdene visstnok bosetter seg i den relaterte foten området, hvor det kan trekkes ut over natten ved foten pads. Dette renser det tilsvarende området. En annen forklaring er at elektrodene stimulerer en brukers lymfesystemet, slik at giftstoffer for å flytte inn i kroppens indre eliminering kanaler og filtreres der ute, heller enn gjennom pads. Noen eksperter sier de jobber gjennom en placebo effekt, noe som gir en følelse av velvære på grunn av brukerens tro på deres rensende kraft.

Bruk

Foot pads for rensing brukes ved først å vaske og peeling føtter, deretter bruke pad med sin selvklebende siden oppover. Den eksfoliering trinn er viktig fordi det sikrer at porene er åpne slik at giftstoffene kan lett bli trukket gjennom dem. Elektrodene skal brukes rett før du går til sengs slik at den kan utføre sin rensende over natten. Du kan bruke sokker over pads for å holde dem fra å falle av mens du sover.

Tilgjengelighet

Rensing foot pads selges via TV-annonser, nettsider og nettauksjoner. De vanligvis varierer fra $ 19,99 til $ 39,99 (som i 2009) for en pakke med 14-32 pads.

Advarsel

Dr. Ed Zimney of Everyday Health sier at misfarging på brukte tredeputene ikke kommer fra rensing av kroppen. I stedet er det mest sannsynlig smuss, død hud, og andre normale rusk som normalt finnes på undersiden av en persons føtter om natten. Eddik på pads bare renser overflaten smuss stedet for å trekke ut interne giftstoffer. Dr. Zimney sier det er fysisk umulig for en effektiv rensing som skal utføres gjennom føttene. Han sier også at lymfesystemet ikke kan stimuleres til fots rensing pads.

Sykling og Fotproblemer

Sykling og Fotproblemer


Sykling er en utmerket kardiovaskulær aktivitet. Det kan få blodet pumpe og brenne kalorier. Men er det mulighet for skade, spesielt i nærheten av fotsålene og knærne, hvor de mest trykket er brukt. Her er hvordan du kan unngå fotproblemer som du pedal veien rundt i byen:

Klemte nerver, Betente Muskler og varme føtter

En rekke fotproblemer kan beskjære opp med konstant sykling. Det kan føre til klemte nerver, en tilstand som forårsaker smerte å stråle gjennom føttene. Hvis sålene på gym sko er ikke godt polstret nok, kan pedalen plassere intens press på ballen av foten din, noe som gjør walking en smertefull prosess. Betente muskler, nummenhet og brennende føtter er andre tilknyttede problemer. Dette kan bli helbredet ved å behandle med is, fullstendig hvile og smertestillende medisiner.

Beskytte føttene

Dersom du sykler regelmessig, må du beskytte føttene mot slitasje. Den beste måten å gjøre dette på er å kjøpe god kvalitet gym sko, med en fast base og tykt polstret puter under tåballene. Velg mellom en rekke sko som har blitt designet for racing, fotturer og terrengsykling. Det bør være en god og behagelig passform, men ikke for stramt.

Unngå Common Sykling feil

Plasser føttene godt på pedalene. For å hindre ømhet i hælen, justere setet i sync med din høyde og lengden på bena. Du bør være i stand til enkelt å pedal uten å vri eller snu i setet. Dette kan hjelpe deg å unngå smerte, ømhet og kronisk hevelse.

Dietter som hjelper Clear Up Acne

Dietter som hjelper Clear Up Acne


Akne rammer opp til 85 prosent av alle unge og kan vedvare inn i voksen alder. Selv om en sammenheng mellom kosthold og kviser er fortsatt kontroversielt, kan sunne matvaner være nøkkelen til klar hud. En fersk norsk studie ledet av Universitetet i Oslo forsker Jon Anders Halvorsen antyder en diett høy i raffinert eller bearbeidet mat og lite friske rå grønnsaker kan innvirke negativt på klarhet i huden hos ungdom. Det er tre dietter du kan prøve som kan bidra til å redusere symptomene på akne og forbedre helsen din.

The Paleo Diet

Paleo Diet er basert på teorien om at den altetende diett av tidlig jegere og sankere er den sunneste måten å spise. Eliminer kornprodukter, melkeprodukter, bønner og soya fra kosten, samt eventuelle raffinert eller sukkerholdige matvarer. Spis hele matvarer som inneholder mye fiber, slik som knoller og rotfrukter, frukt, bær og nøtter. Øk protein inntaket ved å legge frittgående kylling, magert sunne kjøtt, egg og sjømat. Velg produkter som er i så nær sin naturlige tilstand som mulig.

The South Beach Diet

The South Beach Diet er lav glykemisk og fokuserer på å eliminere karbohydrater, raffinert mat og sukker. I en undersøkelse gjort av Dr. Panta Rouhani og hennes kolleger fra American Academy of Dermatology, rapporterte 87 prosent av personer som lider av mild til moderat akne deres hud forbedret innen tre måneder etter oppstart av South Beach Diet. Dietten er gjort i tre faser. For de to første ukene, spise masse kylling, biff, kalkun, og skalldyr med grønnsaker, egg, ost, nøtter og salater. Unngå karbohydrater som brød, ris, poteter, pasta, bakevarer, frukt og sukkerholdige matvarer. Etter to uker, legge små mengder av hele korn brød og korn, hele hvete pasta, brun ris, søtpoteter og frukt som epler, bananer, appelsiner, pærer og honningmelon. Den tredje fasen er vedlikeholdsfasen. Spise tre porsjoner frukt og fullkorn i en dag og så mye protein som du vil. Justere kostholdet etter behov opprettholde en stabil og sunn vekt.

The Raw Foods Detox Diet

The Raw Foods Detox Diet ble formulert av klinisk ernæringsfysiolog Natalia Rose og består av ubehandlet og ukokt plantemat forberedt ved temperaturer lavere enn 116 ° C. Matlaging er tenkt å ødelegge gunstige enzymer og redusere næringsverdien av matvarer. En studie gjort av Lenka J. Zajic sier at deltakerne på en rå mat diett rapporterte en forbedring i alle hudsykdommer. Fokus på frisk frukt, grønnsaker, spirer, frø, nøtter, bønner og tang. Gradvis fjerne tilberedt mat, kjøtt og meieriprodukter fra kostholdet ditt før du spiser minst 75 prosent rå mat. Bruk en dehydrator henhold til temperaturer på 116 ° F til tørr frukt og grønnsaker. Spire frø, korn og bønner i glasskrukker og suge nøtter over natten. Bland frukt og grønnsaker i juice og smoothies. Vurdere å legge frisk ung kokosmelk til kosthold. Kjøp økologiske produkter når det er mulig å unngå mulig forurensning fra plantevernmidler og kjemikalier.

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed


Medisinske årsaker til kalde føtter inkluderer sirkulasjonsproblemer og tilstander som Raynauds sykdom. Når du ligger i sengen, bremser blodsirkulasjonen, og varmen kan bli tapt gjennom ekstremiteter, som hender og føtter. Hvis føttene blir ubehagelig kaldt i løpet av natten, kan du våkne opp og deretter ha problemer med å sovne igjen. Effektive oppvarmingsmetoder som krever minimal forberedelse vil hjelpe deg raskt drive tilbake til hvilemodus.

Foot Spa og Bed Sokker

Plasser føttene i varmt vann som er mellom 100 og 115 grader Fahrenheit. Unngå vann som er for varmt, da det kan øke risikoen for frostknuter. Når føttene føles behagelig varme, tørke dem med et mykt håndkle og umiddelbart plassere dem i seng sokker. Velg sokker som er laget av naturlige fibre, som ull og bomull, som de inneholder luftlommer som felle varm luft, mens syntetiske fibre er mer tett bundet.

Redusert Breathing

Breath omskolering ekspert Dr. Artour Rakhimov ved normal pusting hjemmeside anbefaler Buteyko Breathing Method å varme opp kalde hender og føtter. Metoden fungerer gjennom puste redusert, noe som forbedrer sirkulasjonen og kroppsoksygeninnhold i løpet av noen få minutter. Å gjennomføre det, ligge på din venstre side og slappe kroppen din. Ta en litt mindre enn vanlig inhalering gjennom nesen, puste ut og deretter slappe helt av. Gjenta denne rutinen for rundt 2 til 3 minutter. Dine åndedrag vil bli mer hyppig som du begynner å oppleve en følelse av luft sult, og som oksygennivået øker rundt i kroppen, bør du begynne å føle deg varmere. Denne puste metoden anbefales ikke for personer som lider av høyt blodtrykk, hjertesykdom, migrene eller panikkanfall.

Massasje

Stimulere svak sirkulasjon i føttene ved å massere dem. Skyv fingertuppene og tommelen i sirkulære bevegelser å massere hver fot i sin tur begynner med tærne og jobber mot hælen. Påfør en fot balsam som inneholder ingefær eller eukalyptusolje for ytterligere effekter oppvarming.

Hvete Vesker

Mens en tradisjonell varmeflaske vil raskt varme opp kalde føtter, kan du føle motvillige til å bruke en på grunn av faren for lekkasjer, brannsår og forbrenninger. En hvetesekk kan gi et tryggere alternativ, hvis det varmes opp på riktig måte. Hvete Posene er myke stoff poser som er fylt med bokhvete og deretter varmes i mikrobølgeovn, i henhold til produsentens instruksjoner. Ministry of Consumer direktoratet anbefaler bruk av produsert hvete poser fremfor hjemmelaget hvete poser, som det tidligere er gitt et trygt, maksimal oppvarmingstiden som er egnet til fuktighetsinnhold og volum av posene. Plasser en kopp vann i mikrobølgeovn ved oppvarming en hvetepose for ytterligere å redusere risikoen for overoppheting, og aldri forlate mikrobølgeovn uten tilsyn når du varmer en hvetepose.

Tips og advarsler

 • Sjekk med en lege for å se om sirkulasjonsproblemer er årsaken til de kalde føtter. Finn ut hva medisinske rettsmidler kan være tilgjengelig for problemet.

Hvordan få varme om natten

Hvordan få varme om natten


Som kroppstemperaturen naturlig faller mens du sover, føttene og hendene er utsatt for følelsen isete, som avbryter søvn og kan føre til dårlig konsentrasjon dagen etter. Mens Harvard Medical School anbefaler å senke temperaturen på soverommet til mellom 60 og 75 grader Fahrenheit å indusere søvn, kan det hende du trenger å justere søvn miljø for å få en god natts søvn uten søvnforstyrrelser.

Bruksanvisning

•  Bruk tube sokker til sengs. Sokker holde føttene varme, som hindrer kroppen din varme fra senking i løpet av natten. Cotton tube sokker er ideelt, da ullsokker føre føttene til å svette mens du sover.

Legg en ekstra teppe til sengen. Dårlig isolerte rom tillate luft å snike seg inn, noe som senker romtemperaturen og gjør at du føler deg kald. Et teppe er lett å fjerne hvis du får for varm mens du sover.

Bruk en plass varmeapparatet. En varmeovn presser varm luft gjennom soverommet ditt, og kan justeres for å øke eller redusere nivået av distribuert varme. For å unngå risiko for brann, hold plass varmeapparatet borte fra stoffer og minst 2 meter fra sengen.

Hang termiske gardiner. Termiske gardiner blokkere trekk fra vinduet og å opprettholde romtemperaturen. Gardinene samtidig blokkere ut naturlig lys, som holder rommet mørkt for en god natts søvn.

Behandlinger for Kalde Føtter

Behandlinger for Kalde Føtter


Brrrrr! Har du problemer med kalde føtter? Kalde føtter kan gjøre det vanskelig å sove om natten, og de kan være en distraksjon i løpet av dagen. Heldigvis behandling kalde føtter er ikke vanskelig. Det er flere måter du kan behandle dine kalde føtter for å gjøre dem varm og komfortabel - fra iført lag med sokker til å dyppe dem i varmt vann.

Sokker

Hvis du kronisk lider av kalde føtter, spesielt om natten, kan iført sokker bidra til å holde føttene varme. Lagdeling sokker kan spesielt hjelpe. For det innerste laget, plukke et par sokker med naturlige fibre eller laget av et syntetisk stoff som transporterer fuktighet vekk fra føttene. For det ytterste laget, velger løsere sittende sokker som er laget av et isolerende materiale, slik som ull. Denne kombinasjonen vil holde føttene tørre og holde på varmen som genereres av din egen kropp.

Varmt vann

Soaking føttene i varmt vann, eller tar et bad eller dusj i varmt vann, er en god behandling for kalde føtter. Ikke bruk vann som er varmt, fordi dette kan føre foten smerte og muligens brannsår. Soaking føttene i varmt vann er effektivt fordi vannet omgir foten og varmer hele overflaten. Forsiktig swishing føttene vil hjelpe sirkulere vannet, tar bort vannet kjøles av dine kalde føtter.

Trening

Kalde føtter kan være forårsaket av dårlig sirkulasjon. Trene øker blodsirkulasjonen og vil hjelpe varm dine kalde føtter. Aerob trening er bedre enn mosjon for det formål å behandle kalde føtter.

Rubbing

Rubbing føttene gir varme på to måter. Hvis du eller noen andre gnir føttene med varme hender, vil det overføre varmen fra hendene til føttene. Du vil også produsere varme gjennom friksjon, noe som fungerer selv om du gni kalde føtter sammen.

Advarsel

Kalde føtter kan være et symptom på en sirkulasjons blodsykdom, diabetes og andre sykdommer. Hvis du ofte opplever kalde føtter, konsultere legen din for å finne ut om det er en underliggende årsak som krever medisinsk behandling.

Hvordan du løser Ekstremt tørre hender & føtter

Vinter og tørre sprukne hender og føtter ser ut til å gå sammen. Men alt fra klorerte bassenger og varme dusjer kan rane dyre fuktighet fra huden din. Disse tipsene fra Skin MD og University of Iowa Healthcare kan bidra til å løse problemet med din tørre, sprukne føtter og hender.

Bruksanvisning

Behandling av tørr hud

Vask hender og / eller føtter i varmt vann med en mild såpe og skylle vel like før du går til sengs. Selv om en varm dusj eller bad føles herlig, vil det oppløse den naturlige oljer i huden din. I stedet bruker cool-til-varmt vann.

Pat huden tørr med et mykt håndkle. Du ønsker å utslette vannet fra huden din, for ikke å vri den ut. Huden vil absorbere noe av fuktigheten fra bading naturlig.

Spre et tynt lag med vaselin i løpet av hendene. Sørg for å få webbing mellom fingrene og fra fingertuppene til håndleddene. Gjør det samme for dine føtter og ankler. Dette vil bidra til å forsegle i fuktighet fra din vask og vil oppmuntre rehydrering og healing.

Trekk på et par rene sokker og hansker. Dette vil ikke bare beskytte dine hender og føtter, men vil også beskytte dine arkene fra vaselin.

Tørk forsiktig av eventuelle gjenværende gelé påfølgende morgen. Du vil finne det meste av det har absorbert inn i huden i løpet av natten. Tørre, sprukne områder vil trolig vise tegn til bedring.

Tips og advarsler

 • Bruk en fuktighetskrem i løpet av tre minutter til å forlate dusjen ifølge The University of Iowa Hospital og klinikker.
 • Bruk hansker når du bruker husholdningskjemikalier eller gjør retter.
 • Unngå kremer og lotion som inneholder alkohol fordi de vil tørke ut huden din.

Hvordan Sett Vicks på babyens føtter

Det kan være en gammel koner 'tale for noen og en gammeldags middel for andre, men å bruke Vicks BabyRub til din lille ens føtter for en hoste og forkjølelse er en må-gjøre for et økende antall foreldre. Ingen vet egentlig hvorfor det ser ut til å fungere. Det er ingen medisinske bevis på at det faktisk fungerer, men attester er rikelig fra foreldre som mener Vicks har hjulpet sine hoste spedbarn. En teori hevder blodårene utvider seg når Vicks er gnidd på føttene, utløser en refleks for å stoppe hoste. Hvis du har en hostende barn, kanskje du føler det er minst verdt et forsøk.

Bruksanvisning

•  Prøv dette på natta, noe som er ofte når babyens hoste er på sitt verste. Først gi barnet ditt et varmt bad for å slappe av henne. Dampen vil også hjelpe til med å rydde nesegangene.

Etter badet, ved hjelp av fingrene, påfør en liten mengde Vicks til begge fotsålene, akkurat nok til å massere inn i midten av hver fot. Den massasje vil også hjelpe henne å slappe av og gjør deg klar for søvn. Du kan også bruke Vicks bruker baksiden av en metallskje hvis du ikke ønsker å få Vicks på fingrene, spesielt hvis du skal håndtere babyen etterpå.

Sett varme bomull sokker til babyen for natten. Ikke bare hjelper dette de Vicks absorbere i hennes føtter, vil den stoppe eventuelle Vicks fra å komme inn i barnets øyne og holde underlaget rent. Det vil også stoppe damp fra å være for kraftig. Hostingen skulle lette i omtrent fem til ti minutter etter påføring, og kan brukes på nytt hver sjette time om nødvendig.

Hint

 • For å hjelpe til med barnets hoste og kaldt, også bruke en luftfukter.
 • Vicks VapoRub anbefales ikke for barn under 2 år gammel. Rådfør deg med barnelege hvis du ønsker å bruke VapoRub. Den BabyRub er trygg på barn 3 måneder og eldre, og inneholder milde ingredienser som aloe, eukalyptus, rosmarin og lavendelolje.
 • Må ikke brukes på en baby som har falsk krupp. Mentol kan irritere henne hoste.
 • Hvis barnets hoste vedvarer eller forverres, kan du se barnelege.
 • Dette er en alternativ løsning for en baby hoste og forkjølelse, og har ikke noe vitenskapelig grunnlag.

Hva er årsakene til forbrenningen og ømme føtter?

Smerten fra brennende føtter kan holde deg våken om natten og kan være en kilde til kontinuerlig smerte. Det er mange grunner til at en persons føtter vil verke og brenne. Årsaken kan er vanligvis vanlig og lett å fikse. Men det er noen mer alvorlige årsaker bak denne sykdom.

Vanlige årsaker

Noen av de vanligste årsakene bak brennende føtter er å ha vært på føttene hele dagen og være overvektig. Hvis foten din er varm og svett, kanskje en brennende følelse oppleves.

Diabetes

Personer med diabetes ofte utvikle nevropati (nerveskade) og vil oppleve smerten ved brenning og verkende føtter.

Hudproblemer

Fotsopp eller andre soppinfeksjoner kan også forårsake brennende føtter. Også personer med sensitiv hud har en reaksjon på kjemikalier eller stoffer i sko og sokker.

Alvorlige årsaker

Blodsykdommer, nerve entrapment, nevropati og vitaminmangel kan være noen av de mer alvorlige grunner. Også, lever, skjoldbruskkjertelen og nyreproblemer kan være årsaken.

Easy Solutions

Bomull sokker og riktig montering sko er måter å hjelpe avhjelpe situasjonen. Husk også å unngå lange perioder med stående og prøve seg støtdempende innleggssåler.

Behandling Revmatoid artritt smerter om natten

The United States National Library of Medicine nettside melder at smerter om natten er et betydelig problem for de med revmatoid artritt. Det legger til trøtthet i forbindelse med sykdommen ved å frata pasienter med desperat behov for søvn. Men det er skritt som kan tas for å minske revmatoid-leddgikt smerter om natten.

Før du går til sengs

Før du trekker deg, dra nytte av en av metodene som vil bidra til å redusere sengetid smerte. The Arthritis Foundation nettstedet forteller besøkende om ulike metoder for smertereduksjon som kan være nyttig. For eksempel kan varme eller kalde omslag redusere stivhet og smerte. Varmt pakker bringe lettelse for verkende ledd og muskler. Hvis det er hevelse og rødhet, imidlertid ville kalde pakker være mer anvendelige ved kontroll av disse symptomene.

Metoder for self-massasje, som for eksempel massasjestoler, pads eller håndholdte massører, kan vise seg nyttig i lindre leddgikt lidelse. I tillegg kan selvmassasje hjelpe avslapping, som vil hjelpe deg å sovne raskere.

Varme bad eller boblebad bringe varme og forsiktig kna ømme ledd. Hvis du ikke eier et spa, er det flere enheter som er designet for å passe i et badekar for å produsere vannstråler som simulerer et boblebad.

Mange pasienter opplever at over-the-counter medisiner tilgjengelig til enhver narkotika butikken ta kanten av av deres smerte. Legemidler som ibuprofen, aspirin eller paracetamol kan bidra til å redusere smerte og hevelse. Det er også holistiske behandlinger som kan tas for å lindre smerte. For eksempel inneholder The Mayo Clinic nettsiden rapporter om aktuelle produkter som er produsert fra chili-pepper frø. Disse produktene produsere varme når de påføres på huden. Ved hjelp av disse eller lignende produkter før sengetid bør fortsette å redusere smerte i flere timer.

Mens i Bed

Iført en spenne eller innpakning leddene med en elastisk bandasje gir beskyttelse til området og bidrar til å redusere betennelse. Dette kan gi lindring fra nighttime smerte.

Den ArthritisToday hjemmeside anbefaler bruk av best mulig pute for dine spesielle behov. En pute bør gi støtte til nakken din uten å vippe hodet fremover. Det er puter spesielt utformet for hvert søvn posisjon.

Foruten en skikkelig pute, er en madrass som støtter kroppen viktig for å minimere leddgikt smerter om natten. Hvis madrassen er for hard, mener en skum topper for å myke det. Et annet tillegg til madrassen som kan redusere smerte om natten er en madrass-oppvarming pad. Disse er designet for å passe på toppen av madrassen din og lage så mye varme du diktere. Denne konstante strømmen av skånsom varme kan gi smertelindring gjennom hele natten.

I løpet av dagen

Riktig vaner i løpet av dagen kan avgjøre hvor godt en leddgikt pasienten kan sove om natten. Får nok mosjon, ha riktig matvaner og lære hvordan du best kan håndtere stress er alle faktorer i leddgikt smerte nivåer som kan påvirke søvnen.