Digidexo.com

hvordan tape kne menisk

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball


Du elsker å spille basketball, men du hater den verkende smerter i kneet som følger alt det harde arbeidet på banen. Den McConnell Taping Technique, skapt av australske fysioterapeut Jenny McConnell, er en enkel måte å redusere smerte og for å hjelpe deg trene med større intensitet. Denne artikkelen vil vise deg trinn-for-steg hvordan å vikle kneet for både på og utenfor banen handling.

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball

•  Samle eller kjøpe de leverer det du trenger for å tape kneet.

Shave området på kneet hvor båndet vil dekke. Pass på at det ikke er olje eller lotion på kneet. Tapen holder seg best å tørre overflater.

•  Påfør den hvite beskyttelsestapen først. Du vil ønske å vikle denne stramt rundt kneet flere ganger. Ikke pakk den så hardt at det gjør vondt. Du fortsatt ønsker å være i stand til å bevege kneet.

Påfør brunt bånd på toppen av det hvite bånd. Dette båndet vil styrke wrap og også beskytte hvit tape mot slitasje. Ikke påfør brun tape direkte på huden din.

Ha på båndet hver dag i ca to uker. Etter to uker, begynner å avvenne deg fra tapen enten ved å ha det annenhver dag i to uker eller bruker det bare når du spiller basketball.

Hint

 • Endre tape en gang om morgenen og en gang om kvelden.
 • Hvis huden blir kløende fra tapen, bruke en hydrokortison krem.

Hvordan bruke Knee Wraps for Powerlifting

Knee wraps er ikke bare viktig for din sikkerhet når styrkeløft, de også kan hjelpe deg i huk med tyngre vekter og gi deg en bedre trening generelt! For å få de beste resultatene fra kneet wraps, må du lære å bruke dem riktig, ellers kan de bli for stramt eller for å miste, noe som resulterer i en heller ubehagelig styrkeløft økt på treningsstudioet.

Bruksanvisning

Hvordan Wear Knee Wraps for Powerlifting!

•  Rull dine wraps før du prøver å sette dem på, og deretter fortsette å sitte ned. Utvid benet ut, rett fram. Sørg for at beinet er helt rett for kne wrap søknad. Deretter holde leggmusklene avslappet og ikke anspent.

Ta tak i første kast med en hånd. Ta den løse enden med den andre hånden. Plasser den løse enden bak kneet, under deres felles. Pass på at den lengste siden av kneet wrap er foret opp med det press bak kneet. Når du tar den lengre halvdel av sjal rundt, bør den nedre delen av kneet bli helt skjult.

Rull ut vikle rundt den nedre delen av kneet. Trekk den slik at den holder den løse enden på plass. Sørg for at den er tettsittende, men ikke stramt. Hold unrolling vikle rundt kneet. Strekk wrap litt, men ikke hele veien. Hvis wrap er strukket i overkant, vil du risikere kvelning kneet fordi det ikke vil være noen "gi"! Så unngå at alle kostnader. I den andre enden av spekteret, for lite "gi" vil ikke være nok støtte, og wrap vil bare falle av, så finn en gyllen middelvei. Ikke bli lat her!

Hold unrolling sjal rundt kneet. Begynn nederst i kneet og deretter ende på toppen. Etter wrap har alle blitt rullet ut, brette den løse enden på en sikker måte. Du kan bryte i ett lag, fra bunn til topp, eller du kan bruke to separate lag, bunn til topp til bunn (det er hvis wraps du bruker er lang nok). Det er bare et spørsmål om personlig preferanse.

Bøy kneet litt. Stå opp og prøve å sitte på huk på plass. Hvis du ikke føler noe, betyr at din wrap er også tape, og du bør pakk inn. Hvis du føler ubehag og liker blodsirkulasjonen blir avskåret, da, ikke overraskende, er din wrap altfor stramt, og du bør også pakk inn! Test vikle ut med andre beinet og sørge for at begge bena dine føles komfortable i sine wraps. Når du føler deg komfortabel og wraps er ikke for løst eller for stramt, er du god til å gå!

Hint

 • Pass på å vaske kne wraps med jevne mellomrom, omtrent en gang i uken. De kan bli skitten fort!
 • Alltid feile på siden av forsiktighet. Hvis du føler kneet wrap er for stramt, nytt dem for å unngå blodsirkulasjonen blir avskåret!

Hvordan Tape en rehabiliterende akillessene ruptur

Oftest brudd på en Achilles sene resultater i kirurgisk korreksjon og en måned eller så i en støpt, men nå er det nye rutiner i behandling for akillessene brudd som ikke involverer kirurgi av noe slag. Dette er gunstig for å påskynde den helbredende prosessen og også i å få pasienten tilbake på hans eller hennes føtter igjen raskere. Når pasienten er ute av kastet, er rehabilitering i orden, men sjansene er ankelen vil fortsatt kreve noe taping for å støtte healing senen mens du trener.

Bruksanvisning

Hvordan Tape en rehabiliterende akillessene ruptur

•  Begynn med å tape rundt buen på foten og igjen rundt leggen. A 'bøylen' blir så tapet fra toppen av leggen til bunnen av foten og opp til den andre siden. Ofte blir en underwrapping er utført for å gi båndet med en overflate til følge.

Tape rundt baksiden av gro der akillessene ligger. Dette vil støtte senen og holde den plassert der den er ment å være.

Tape i løpet av de allerede tapede områdene to ganger til, beveger seg plasseringen av bånd noe for å skape en vevd innvirkning.

Criss-cross båndet i et åttetallsmønster bak hælen og over og rundt buen på foten. Dette skulle gi tilstrekkelig støtte til den skadde senen.

Hold deling før hele foten og ankelen er dekket. Den akillessene skade bør holdes tapet eller støpt i minst en måned for å gi den en sjanse til å gro skikkelig.

Hint

 • Du kan utføre varianter av denne taping teknikken uten å forårsake ytterligere skade på senen.
 • Ikke pakk båndet for hardt, da dette vil utrydde sirkulasjonen i foten, noe som kan føre til dårlig helbredelse.

Hvordan avlaste Knee Leddgikt

Artritt er en av de mest vanlige lidelser i Amerika i dag. På grunn av hvordan kneet er bygget, er det gjenstand for enorm stress og, på et tidspunkt, er sannsynlig å utvikle noen form for leddgikt. Artritt er ved nedsliting av det beskyttende brusk rundt kneleddet, og den resulterende skaden fører til smerte og betennelse. Å vite hvordan å lindre noe av smerten kan være en stor hjelp for leddgikt.

Bruksanvisning

Hvordan avlaste Knee Leddgikt

•  Begynn med å få av kneet og heve den. Plasser kneet over hoftenivå og bruke en ispose. Is kneet i minst 20 minutter. Sørg for å plassere et håndkle mellom kjød og pakkisen, for å unngå frostskader.

•  Ta en over-the-counter NSAID (ikke-steroide anti-inflammatorisk legemiddel) som ibuprofen, aspirin eller naproxen. Disse stoffene virker spesielt godt på leddgikt smerte, som de redusere hevelse og betennelse samt smerter.

Påfør en aktuell smertestillende til sår kneet og på nytt som beskrevet på etiketten retninger.

Ta et varmt bad før sengetid, og deretter bruke en varmepute til kneet mens i seng. Sørg for at varmeputen er en som slår seg av automatisk. Hvis du sovner med en varmepute på det kan føre til alvorlige brannskader.

Legg inn en ekstra teppe over knærne om natten. Holde leddgikt knær varm, spesielt om natten når kroppstemperaturen senkes, er nøkkelen til å holde dem fra å verke.

Tips og advarsler

 • Hvis du kan ordne å ta NSAIDs før sengetid, vil det hjelpe deg å sove bedre.
 • Aldri sovne med en varmepute på som ikke har en timer. Dette kan være farlig.

Hvordan Tape en Knee For Athletic Sports

Idrettsutøvere er spesielt utsatt for kneskader på grunn av høy aktivitet og stress plassert på leddene. Alle løping, hopping, raske retningsendringer, taklinger, bryter og fallende setter en enorm mengde belastning på kroppen. Kneskader er vanlig. Taping på kne for å ta del i idrettsaktiviteter er en god måte å gi kneet med den ekstra støtten den trenger. Den spesifikke innpakning teknikken vil avhenge av type skade, så husk å sjekke med legen din først.

Bruksanvisning

Taping Knee

•  Pakk den fleksible teip rundt beinet en gang eller to ganger om lag 2 inches over toppen av kneet. Dette vil bli den øverste anker og danner en flate for den stive bånd.

Pakk fleksibel tape rundt benet en gang eller to ganger om lag 2 inches under bunnen av kneet, og dermed danner bunnen anker. Toppen og bunnen ankere skal være nøyaktig like langt fra kneet.

Plasser den stive tape på forsiden av bunnen anker på høyre side av kneet. Kryss tape diagonalt over på siden av kneet, og endte på baksiden av den øverste anker på høyre side av beinet.

Plasser en annen del av stive båndet på baksiden av den nederste forankrings også på høyre side av benet. Kryss tape diagonalt over kneet danner en "x" med den andre stykke stiv tape og endte på forsiden av toppanker på din høyre side.

Fest en siste stykke tape på midten av toppanker. Forlenge båndet rett ned gjennom midten av "x" og traff bunnen anker på midten.

Gjenta trinn 3, 4 og 5 på venstre side av kneet, slik at du har en "x" med en vertikal linje gjennom den på både høyre og venstre side av kneet.

Tips og advarsler

 • Før taping kneet, barbere området, men ikke bruke fuktighetskrem eller olje. Tapen vil holde beste på et glatt, ikke-fet overflate.
 • Taping kneet bør ikke ta plassen til fysioterapi eller behandling for skaden din. Det skal bare være én del av restitusjonsprosessen.

Hvordan Tape et ess bandasje Inne i Thigh av Knee

Hvordan Tape et ess bandasje Inne i Thigh av Knee


For felles skader, slik som de i kneet, wrapping området med en elastisk bandasje som et ess bandasje wrap, kan gi lindring fra hevelse og smerte. Bandasjen kan også begrense mobilitet i leddet, noe som kan bidra til å forhindre ytterligere skade. Innpakning opp en skadet kneet ofte krever at du tape bandasjen til låret, der det kan holde til støtte for mobile felles og lindre effektene av kneskaden før det gror, eller du kan ta kontakt med en medisinsk faglig for andre råd.

Bruksanvisning

•  Linje opp den løse enden av rullet Ace bandasjen slik at toppen av stripe sitter ca ½- til ¾-tommers nedenfor hvor knebøyninger. Bøye kneet litt slik at du ikke pakker det inn i en låst posisjon.

Pakk bandasje rundt det samme området slik at den overlapper seg selv helt; Dette holder den første løse enden på plass.

Gradvis bryte opp over kneet og på låret. Med hver passering, lapper bandasjen minst 1/4 vei ned, for å kutte ned på de løse kanter og sikre en tett hold.

Pakk bandasje med bare lett til moderat press på den skadde området. Innpakning for hardt kan føre til økt hevelse, nummenhet og smerter i området.

Fortsett å vikle til den andre løse enden av rullen hviler på låret like over kneet. Slutten er sikrere hvis den sitter på innsiden av låret, der det er mindre sannsynlighet for å ta på noe, men dette kan ikke alltid være tilfelle.

Tape slutten av Ace bandasje til huden din, eller til seg selv, ved hjelp av atletisk tape. Athletic tape er mindre sannsynlighet for å dra i huden eller smertelig trekke ut håret når du tar det senere.

Stå opp og teste motstanden i bandasje på kneet. Fjern tapen og løsne eller stramme bandasjen som nødvendig til du er komfortabel og skjøten er riktig støttes.

Tips og advarsler

 • Et ess bandasje gir ikke ekstra beskyttelse for din skade kneet; det bare bidrar til å redusere hevelse.
 • Ess bandasjer også kommet med små metallklips som lar deg feste de løse endene til resten av bandasjen.
 • Hvis du føler prikking, kulde, hevelse, øker smerte eller nummenhet i området under eller rundt Ace bandasje, fjerne den umiddelbart og løsne det. Innpakning et ess bandasje for stramt kan potensielt føre til større skade.
 • Innpakning en skadet kneet er ingen erstatning for profesjonell hjelp. Hvis du vikler opp skaden i 48 timer, og ser ingen reduksjon i hevelse eller smerter, bør du oppsøke lege for å få hjelp.

Hvordan Ease Knee Pain

Knesmerter skyldes ofte forhold som overforbruk av kneleddet, dårlig stretching, eller utilstrekkelig form fra en fysisk aktivitet. I tillegg overvekt attributter til økt risiko for problemer som fører til smerter i kneet. Selv om disse årsakene kan virke skadelig for generelle kneet helse, knesmerter men kan klare opp med riktig egenomsorg. Ved å følge disse trinnene kan du lette eventuelle knesmerter du måtte ha.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, følge en diett plan og hold deg til den. Miste ekstra pounds kan dramatisk redusere knesmerter ved lettelser belastningen på kneledd. Å miste vekt kan også redusere risikoen for å utvikle slitasjegikt.

Styrke musklene som støtter knærne. De viktigste musklene du trenger for å styrke er dine quadriceps (musklene på forsiden av lårene). Svake lår kan føre til smerter i kneet og øke sjansene for å få slitasjegikt. Sitte i en stol og sakte heve bena med ankelvekter. Rådfør deg med lege før du begynner noen kneet øvelser som andre muskler i ben kan påvirke hvordan kneet er justert.

Ta en over disk smertestillende som for eksempel aspirin eller ibuprofen. Følg instruksjonene på flasken for riktig doseringsanvisningen og ikke ta mer enn flasken anbefaler. Disse medikamentene kan ha bivirkninger hvis de tas i lange perioder av gangen.

Påfør en ispose direkte til kneet. Is kan redusere betennelser og smerter i knærne. Pakk ispose med en ren, tynn klut for å beskytte huden din. Påfør ispose på kne i ca 15 minutter tre ganger daglig. Hold kneet hevet mens du Ice Det å ytterligere redusere betennelse.

Se en fysioterapeut hvis knesmerter er for forstyrrende for dagliglivet. Fysioterapeuter er eksperter som kan lære deg teknikker og øvelser for å lindre leddsmerter. Snakk med legen din om en henvisning til riktig fysioterapeut for deg.

Tips og advarsler

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandlinger for knesmerter eller starte et treningsprogram. Legen din vil hjelpe deg å finne de riktige medisiner og øvelser for din situasjon.

Hvordan Tape Svake håndledd Sport

Hvordan Tape Svake håndledd Sport


Deltakelse i idrett er en fin måte å holde seg i form, men det er også viktig å ta nødvendige forholdsregler for å unngå skader. For svake ledd og muskler, bukseseler og taping blir ofte brukt metoder for å forebygge skade eller belastning. Her er noen tips for å følge når taping svake håndledd.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine svake punkter. For å effektivt tape svake håndledd når du spiller sport, må du forstå problemet og hvordan du kan unngå skader. Før du begynner noen idretter som tennis, basketball eller fotball som kan forårsake håndleddsskade, diskutere dine helsespørsmål med en lege som fullt ut kan forklare årsakene til at taping håndleddene vil være fordelaktig.

Bruk kvalitetssportstape. Rimeligere tape, enten disponibel eller gjenbrukes, kan virke som et godt kjøp, men billigere produkter vil slites ned raskere, må skiftes oftere og vil ikke tilby håndleddene så mye støtte. Billig tape kan også være mer slitende på huden og gnage håndleddet når du svetter.

Tape i én retning. Påfør tape over håndleddet og pakk i en konsistent nedadgående bevegelse. Innpakning i en retning og deretter overlappende i motsatt retning vil ikke gi deg ekstra støtte og faktisk vil begrense bevegelsen til håndleddet for mye.

Påfør tape jevnt. Vikle båndet omtrent samme tykkelse over, over og under håndleddet. Hvis du er usikker på hvor mange lag med tape du bør bruke eller hvor tykk lag med tape bør være, bør du oppsøke lege.

La håndleddet for å flytte. Den sportstape bør støtte håndleddet, men bør ikke holde den fra å bevege seg helt. Gjør du det kan føre til skade eller belastning til andre deler av armen eller hånden.

Få hjelp fra en ekspert. Sport leger og personlige trenere er svært kunnskapsrik om muskel og ledd svakhet og måter å unngå skade. Dobbeltsjekk pakketeknikken med en av disse fagfolk til å sørge for at du har gjort alt rett.

•  Vær forsiktig. Hold din oppgave diett moderat og unngå aktiviteter som kunne sliter på håndleddene og andre svake ledd på tross av båndet.

Hvordan Tape Hands for Boxing

Boksing er en livsstil, og for andre er det en fin måte å kaste uønsket vekt og redusere stress. Uansett hvorfor du boksen, må du vite hvordan du nøyaktig vikle hendene. Innpakning hendene for boksing vil hindre enhver form for håndskader skjer og vil holde hendene i riktig posisjon for slåssing. Les videre for å lære å tape hender for boksing.

Bruksanvisning

•  Start med å åpne hånden i en avslappet stilling. Pass på at fingrene dine er spredt fra hverandre. Ta din handwrap og plassere tommelen gjennom tommelen loop. De fleste bandasjer vil ha ordene "This Side Down" på den ene siden av wrap, og dermed sørge for at det er den siden som vender ned. Begynn pakkeprosessen ved å pakke den over baksiden av hånden din og rundt håndleddet (gjør dette to eller tre ganger, avhengig av størrelsen på hendene). Hold wrap minst 2 inches over håndleddet felles.

Flytting fra håndleddet, vil du ønsker å ta wrap over baksiden av hånden din, og deretter gå rundt å håndflaten. Avslutte denne bevegelsen ved å pakke den over knokene.

Du vil ønske å vikle knokene to til tre ganger, igjen, avhengig av størrelsen på hendene. Når du har pakket knokene, flytte den over baksiden av hånden din, ned til håndleddet, og tilbake rundt. Gjenta dette mønsteret to til tre ganger.

Fra håndflaten din, flytter wrap til bunnen av tommelen, innpakning nedre halvdelen av tommelen helt. Deretter tar wrap tilbake til håndleddet, og flytt den til håndflaten din. Kontroller at wrap ikke vri når du reiser rundt tommelen.

Ta wrap og flytte den rundt til baksiden av hånden din og rundt til tommelen. Du vil begynne å vikle tommelen igjen, men denne gangen går i motsatt retning.

Fra tommelen, flytter wrap til baksiden av hånden din, og deretter rundt håndleddet.

Du vil ønske å fortsette denne bevegelsen rundt håndleddet til baksiden av hånden din, og deretter ta wrap mellom ringfingeren og din pinkie. Ta wrap ned håndflaten og deretter tilbake mot håndleddet. Gjenta denne bevegelsen for hver av fingrene. Nå vil vikle være i mellom hver av fingrene. Når du har helt innpakket mellom hver av fingrene, ta wrap ned over håndflaten din, og flytte den til håndleddet.

8. Ta wrap og flytte den over baksiden av hånden din mot øvre-knokene der du vil flytte handwrap rundt knokene en gang til. Fortsett bevegelsen ved å ta wrap mot håndleddet.

Med resten av wrap, vil du sørge for sikkerhet for håndleddet ved å pakke den rundt håndleddet-joint. Ta wrap kroken og fest den godt. Dette kan ta praksis, men snart vil det bli andre natur.

Tips og advarsler

 • Ikke bli overrasket om du ikke kan vikle hendene på den første go-round.
 • Kontroller at wrap holder seg så flat som mulig med ingen rynker.
 • Du kan oppleve at etter femte forsøk på å pakke hendene, er du klar til å slå et hull gjennom en vegg.

Hvordan Tape en skadet kneet

En kneskade er en av de mest irriterende og frustrerende skader du kan få, spesielt hvis du er på føttene hele dagen på grunn av jobb eller skole. Men taping en skadet kneet er ganske enkel og kan være svært effektivt hvis du gjør det riktig.

Bruksanvisning

•  Begynn med å plassere 38 mm rull med tape under hælen av kneet vil du bli taping. Dette vil gi kneet med en 10-graders vinkel, noe som er perfekt for taping.

Ta elastisk plaster (75 mm), og vikle en fast bandet rett over kneet, samt nedenfor. Disse er kalt anker.

Du vil da legge ytterligere to ankere på toppen av 75 mm bandasje. For å gjøre dette, vil du bruke 35 mm stiv stropping tape. Sørg for at disse ankrene er fast, men ikke for stramt slik at blodsirkulasjonen blir hindret.

Påfør to stropper av den stive Strapping tape (38 mm) diagonalt til kneet. Ta første stroppen og plassere den på utsiden av leggen, og deretter krysse den over innsiden av kneet og fullføre det på innsiden av låret. Du vil deretter ta den andre stroppen og begynne på innsiden av leggen, beveger seg oppover / skrått mot innsiden av kneet og etterbehandling bevegelsen ved å avslutte den på utsiden av låret. Disse stroppene vil i utgangspunktet starte på bunnen anker og deretter ende på toppen anker.

For å øke kne-støtte, gjenta disse trinnene flere ganger.

6. Påfør to ekstra stropper på innsiden av låret. Disse stroppene må gå fra toppen anker til bunnen anker.

Med en figur-åtte bevegelse, ta plaster (75 mm) og overwrap kneet. Du vil ønske å dekke helt rigid tape.

Tips og advarsler

 • Du vil ønske båndet skal være fast, men ikke for sammentrekkende.
 • Ikke over-anstrenge skadet kneet, da dette kan føre til ytterligere skade som kan kreve kirurgi.

Hvordan Tape patellofemoralt

Hvordan Tape patellofemoralt


Patellofemoral taping er en mye brukt metode for å lindre patellofemoral smerte, men det er ikke helt forstått hvordan denne metoden fungerer. Patellofemoral smerte er et begrep som brukes for å beskrive smerter på forsiden av kneet som er årsaken er ikke kjent. Den McConnell metode for patellofemoral taping ble utviklet av Jenny McConnell i 1984 og er designet for å skifte og stabilisere patella eller kneskålen på femur eller lårbeinet.

Bruksanvisning

•  Har pasienten la seg på ryggen med kneet bøyd. Rull håndkle og legges under deres bøyd kneet. Be pasienten om å slappe av sine ben.

Klipp av en 6 tommers stykke atletisk tape og plassere den ene enden over den ytre kant av kneskålen. Hold tommelen på båndet for å sørge for at det ikke sklir ut av huden som du bruker tommelen til å forsiktig trykk på kneskålen mot den indre delen av leggen. På samme tid, bruker resten av hånden til å skyve huden på den indre delen av kneet i motsatt retning som presser kneet.

Ta den frie enden av båndet med den ledige hånden og trekk den over og la seg over kneskålen og hud. Gjenta trinn 1-3 for å oppnå den ønskede mengden av kneet støtte.

Hvordan våkne noen Når Sleep WalkingSleepwalking er mest vanlig hos små barn mellom tre og 12. Selv om tilstanden ikke er en lidelse med mindre det forstyrrer daglige prestasjoner på skolen eller arbeid, betyr det kjøre i familier. Søvngjengeri vanligvis skjer i løpet av den første timen med søvn, når personen når det dypeste nivået. Dette er grunnen til å våkne en søvngjenger er prekær. Ingen skade kommer til ham ved å bli vekket. Men ofte ender han opp desorientert, redd og uforutsigbar.

Bruksanvisning

•  Ta av lokket på en metallbeholderen og fylle innsiden halvveis med små og harde gjenstander. Objektet skal være høyt når rystet. Mynter, skruer eller små perler ville alt fungere godt.

Plasser beholderen lokket på igjen. Tape lokket på plass med en stripe av duct tape. Sett beholderen i nærheten av sengen, slik at du har enkel tilgang til det om natten når du trenger det.

Før søvngjenger tilbake til sengs, hvis det er mulig. Forsiktig la en hånd på en av albuene og styre ham mot hans rom. Hvis han ikke følger, stå 2-3 meter fra ham og kraftig riste beholderen.

Fortsett å riste beholderen før personen har våknet opp. Når våken, fortell ham hvem du er, på en betryggende stemme, men ikke gå mot ham. Siden personen ikke gjenkjenner deg i starten, kan han bli opphisset og slå ut.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan vekke søvngjenger, og han ikke tillater deg å føre ham tilbake til rommet, bo hos ham for å sikre at han ikke forårsaker skade på seg selv eller noen andre.
 • For en gjentakelse lovbryter søvngjenger, installere en liten dør alarm på soverommet hans dør, som går av når han vandrer ut.

Hvordan Tape Cracked Ribs

Hvordan Tape Cracked Ribs


Skader i ribbeina produsere nesten uutholdelig smerte. Forskjellen mellom en ribbe og sprakk en brutt man kan bare bli definert som differansen av smerte grad mellom dem. En sprukket rib vil føre til intens smerte når du nyser eller hoster, tar plutselige bevegelser og selv puste. I "gamle dager", sprakk og brukne ribben ble tapet i den tro at dette ville øke stabiliteten og redusere smerte. Men vær advart om at mange leger ikke tape eller bind ribbeina lenger fordi det hindrer dyp pusting, som kan føre til lungebetennelse eller lungekollaps. Les følgende retningslinjer for å lære hvordan man skal behandle en sprukket rib.

Bruksanvisning

Kontroller hva som er galt er en sprukket rib. Symptomer på en sprukket ribbe (r) kan omfatte mild til alvorlig smerte. Det kan være smertefullt å puste. Hvis du må bryte ribbeina for å lindre smerten, ikke pakk for hardt, og fjerne bindinger innimellom for å ta et dypt åndedrag en gang i timen eller så. Strimler av tøy eller atletisk wraps (den typen som brukes til å pakke inn boxer hender) kan brukes.

Plasser en stripe av bindende ovenfor den skadde ribben. Har den skadde personen puster så mye luft som mulig, og deretter starter på den ene siden av brystkasse, komplett rundt kroppen med wrap en eller to ganger. Du kan enten feste bindingen (på uskadde side) eller fortsette å bruke samme lengde for trinn 3.

Gjenta pakkeprosessen under den skadde ribben. Noen mennesker bruker en figur-åtte utforming fordi det vil holde sin posisjon bedre.

Besøk en legevakten umiddelbart hvis pusten er i det hele tatt begrenset, da dette kan føre til kortpustethet og mangel på oksygen til vitale organs.Cracked ribbeina kan ikke dukke opp på en x-ray, men en lege vil trolig behandle skaden som en pause. Han eller hun kan foreskrive smertestillende eller foreslå over-the-counter smertestillende medikamenter for å håndtere smerte og ubehag.

Vær tålmodig. Sprukne ribbeina vil leges på egen hånd. De behøver ikke å bli tapet eller innpakket, som nevnt ovenfor. De som lider av en sprukket rib må være tålmodig, så det tar rundt seks uker for en sprukket eller ødelagt ribbein å helbrede. Sikre skadeområdet og gi den nok hvile. Helbredelsesprosessen kan gjøres lettere ved å ta et dypt åndedrag en gang i timen for å holde lungene fri. Selv om dette kan føre til ekstremt ubehag, er det den beste måten å forebygge lunge lunger som fører til lungebetennelse.

Hint

 • Bruke sunn fornuft når man behandler en sprukket rib. Unngå ytterligere skade og la ribben å fullstendig helbrede før du gjenopptar mange fysiske aktiviteter.
 • Ikke la tape eller bindinger på ubestemt tid. Ta ut og ta et dypt åndedrag en gang i timen for å forhindre lungekollaps eller lunger som fører til lungebetennelse.

Hvordan Tape for Deweighting kneleddet

Hvordan Tape for Deweighting kneleddet


Kneskader kan være spesielt smertefulle og forstyrrende i dagliglivet, og er en av de vanligste skadene oppstår på nytt. Dette er vanligvis på grunn av dårlig vare på skadde felles, som hindrer vellykket healing. Å helbrede en kneskade, felles behov for å bli teipet på en måte som hindrer felles fra å ta noen belastning, og benet må behandles med forsiktighet. Taping et kne kan være forvirrende første gang, men er lettere å gjøre riktig når du har fått teken på det.

Bruksanvisning

•  Plasser kneet på en 10-graders vinkel fra gulvet ved å plassere et lite element under hælen. Dette bør vinkelen kneet riktig, slik at det er lettest å bandasjere.

Pakk en stripe av elastisk bandasje over kneet, slik at den ikke kuttet sirkulasjon. Gjenta dette med en stripe rett under kneet.

Bryt de samme strimler, denne gangen med stropping tape. Tapen vil holde bandasjen på plass og gir ekstra støtte og komfort til kneet.

Påfør en stripe av Strapping tape diagonalt over kneet. Start fra innsiden og pakk over og under kneet. Gjenta dette i motsatt retning, slik at de to strimler foreta en "X" på tvers av kneet.

Gjenta prosessen ovenfor, vekslende retninger for å mesh tape sammen. Gjenta videre for å gjøre støtten sterkere.

Påfør et ytterligere lag av stivt bånd over strimlene ved toppen og bunnen av kneet, sjekke at blodstrømmen ikke er begrenset.

•  Pakk den klebende bandasje rundt hele kneet, over toppen av båndet. Bruk en figur 8 bevegelse hvis mulig, noe som vil sikre bandasje.

Tips og advarsler

 • Hvis kneet har noen åpne sår eller kutt, påfør et lag av gasbind til skaden før taping og bandasje leddet.
 • Vær forsiktig så du ikke overanstrenger benet eller joint under gjenopprettingsprosessen, da dette vil hindre gjenvinning eller kunne gjøre den eksisterende skaden verre.

Hvordan forbedre Knee Pain Associated med Artrose

Hvordan forbedre Knee Pain Associated med Artrose


Osteoartritt er forårsaket av nedbrytning og tap av brusk i en felles. Minor kne smerter forbundet med slitasjegikt svarer godt til egenomsorg tiltak, mens avansert artrose krever en leges hjelp. Følg disse tipsene for å forbedre kne smerter forbundet med slitasjegikt.

Bruksanvisning

•  Ta anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen og naproksen å lindre smerte.

Bruk bue støtter eller bukseseler for å lindre osteoarthritic knesmerter. Arch støtter i sko kan lindre smerte ved å skifte press fra kneet. En "losser" brace kan lette presset på de mest leddgikt siden av kneet.

Kjøp over-the-counter medisiner som inneholder glukosamin og chondroitin for å lindre smerten ved slitasjegikt.

Påfør aktuell smertestillende til knærne. Disse medikamentene kan kjøpes over-the-counter.

Bruk en varmepute og en ispose, alternerende mellom varmt og kaldt å gi smertelindring. Sett deg ned og heve kneet mens søknad is eller varme.

Loose vekt hvis du er overvektig. Det er en av de beste tingene du kan gjøre for knesmerter og din generelle helse.

Få injeksjoner fra legen din. Kortikosteroid injeksjoner kan gi flere måneders smertelindring. Injisere hyaluronsyre i skadede ledd letter smerte ved å gi smøring.

Resort til delvis eller total kneprotesekirurgi å forbedre alvorlig kne smerter forbundet med slitasjegikt. Rådfør deg med legen din for å se om dette alternativet er riktig for deg.

Hvordan Tape en kneskade

Hvis du har skadet kneet i det siste, og smertene begynner å komme tilbake, er det en god idé å tape din skadet kneet. Enten du har planer om å trene eller er du bare stå på føttene for de fleste av dagen, vil et kne i smerte har en tendens til å bli irriterende. Hvis du teiper kneet riktig, men det vil gi støtte som kan muligens lindre noe av smerten.

Bruksanvisning

Bruk skum under-wrap først. Pakk dette tett rundt den nedre delen av kneet (den øvre kalv) for å begynne. Fortsett å bryte opp til kneet og gå hele veien opp til nedre lår området. Tape endene av under-wrap til huden.

krysser båndet for å gi fleksibilitet og stabilitet for din skadde området. Legg et stykke tape bak kneet der under-wrap når låret. Deretter krysser denne tapen over og legg den på leggen området. Deretter ta en annen stykke tape, og begynner på innsiden av øvre kalv, krysser den over og pakk det rundt utsiden av den nedre delen av låret. Gjenta dette trinnet går motsatt vei fra der du startet.

Forsterk tape som allerede er på plass. Kontroller at du betaler oppmerksomhet til kneskål. Kontroller også at du holder taping i en diagonal slik at kneet kan føle nok støtte. Når kneet føles støttes, plassere vertikale biter av tape på utsiden av leggen og låret samt innsiden.

Pakk mer sportstape rundt hele tapet området. Begynn taping ved den nedre låret. Du vil vikle dette rundt bredden på benet til båndet når kalv. Stanse båndet der skum under-wrap stopper. Dette bør også passe perfekt, men det bør ikke være ubehagelig stramt.

Tips og advarsler

 • Hvis noen del av beinet ser ut til å bule over båndet, er sjansen stor for at du har pakket kneet for hardt.
 • Hvis kneet fortsatt vondt, eller du begynner å se blåmerker, bør du oppsøke lege.

Hvordan redusere Knee Joint Pain

Finne måter å redusere kneet leddsmerter, kan bidra til å gi deg bedre mobilitet og bidra til å gjenopprette fra en kneskade. Ulike årsaker kan føre til kneet leddsmerter. Kneet senebetennelse, artrose, kne bursitt, revet leddbånd, eller revet brusk er noen vanlige typer knesmerter. Knesmerter kan skyldes en idrettsskade, eller bare aldring, hvor artrose eller kneet senebetennelse kan tendens til å skje. Kneet senebetennelse synes å være han vanligste kneskade. Ulike knesmerter skader, vil resultere i ulike symptomer.

Ligamentskader medføre sterk smerte, der du hører en høy lyd, og du vil slite med å sette noen vekt på kneet. Du har en tendens til å gå med en krykke. Walking vil være ekstrem fullt smertefull, og vanskelig å gjøre. Kneet senebetennelse forårsaker betennelse til en, eller til og med begge knærne. Betennelse skjer i senene, og kan føre til hevelse i kneet caps. Knee oesteoarthritis er hvor den forårsaker tåre på brusken. Knee oesteoarthritis symptomer føre til hevelse, stivhet og tap av fleksibilitet i kneledd. Du vil føle stivhet om morgenen. Revmatoid artritt forårsaker betennelse og hevelse i leddene.

Du må bli vurdert av en lege å bestemme knesmerter betingelse at du lider av. Det finnes en rekke effektive måtene å redusere kneet felles smerte symptomer. Noen ganger enkle hvile kan bidra til å redusere symptomer på smerte, som kneet senebetennelse. Uavhengig av dere kneskade symptomer, kan denne artikkelen hjelpe deg metoden for å redusere smerte symptomer, til du får en avtale for å se din lege.

Bruksanvisning

•  Bruk et kne spenne eller kne støtte. Iført et kne spenne eller en slags kne støtte kan hjelpe. En knee brace kan bidra til å stabilisere leddet i kneet. Du har kanskje ikke trenger en knee brace, avhengig av tilstanden din kneskade. De med leddgikt i kneet, har en tendens til å ikke trenge et kne spenne. Du kan fortsatt ha en, og det kan bidra til å stabilisere leddet.

Øvelse kneet. Avhengig av alvorlighetsgraden av kneet leddsmerter. Hvis du ikke kan bøye kneet i det hele tatt, så resten er nødvendig. Du ønsker å styrke felles, skjønt. Vær forsiktig med øvelsene du velger. Kjører mye kan gi mer slitasje på leddet. Kanskje plukke opp svømming, eller aerobic kan være nyttig. Rehab for revet ACL-er eller avrevne leddbånd vil kreve fysisk rehab. Du bør rådes av leger under det anbefalte fysisk trening er nødvendig, eller fysiske rehabs ville være best. Strekk kneet også. Stretching felles ute kan hjelpe. Du kan gjøre enkle strekninger først, hvis du føler at du ikke er klar for noen faktiske øvelser til rehab kneet.

Bruk isen for å redusere betennelse. Isposer kan bidra til å redusere betennelse. Ice skal brukes til din kneskade daglig, til symptomene på betennelse er redusert. Mange idrettsutøvere bruker is til å redusere betennelse på kneskader hele tiden. Det er en av de første de gjør å behandle smerte og redusere hevelse.

Spis et godt kosthold. Du ønsker å spise mat som gir god felles styrke. Spesielt hvis du har leddgikt. Mange av de matvarene som du spiser kan bidra til å gi med riktig felles styrke. Foods høy i vitaminer og mineraler bør legges til kosthold. En høy mengde kalsium, vitamin D, magnesium, jern og fiber bør brukes på kostholdet ditt også.

Bruke urte kosttilskudd for å behandle smerte. Mye av essensielle oljer kan redusere betennelse i leddene. Eteriske oljer bør fortynnes, og kan føre til irritasjon i huden for de som har allergi. Gurkemeie kan brukes som en urtemedisin for å redusere betennelse. Gurkemeie bidrar til å gi sterkere ledd i kroppen. Hvis du tar foreskrevne medisiner, ta kontakt med en lege først.

Hvordan Tape en Broken Pinky Toe

Hvordan Tape en Broken Pinky Toe


Bryte minste tå kan være en svært smertefull opplevelse. Dessverre, på grunn av hvordan beina er plassert, er det ikke mye legen din kan gjøre for å fikse det annet enn å spenne den opp. Derfor kan du enkelt gjøre det selv. De fleste tå frakturer helbrede på eget initiativ og trenger bare å være fastspent for å sikre tå setter seg rett. Innen seks uker din lille tå bør være tilbake til det normale.

Bruksanvisning

•  Bruk is til ødelagte tå til nummen smerte og redusere hevelse.

Tørk tå nøye og kutte gasbind inn i en stripe som måler 1 tomme med 3 inches. Brett stripen i to og en halv gang.

plasser gasbind forsiktig mellom fjerde tå og din lille tå. Dette vil stoppe huden mot gnagsår og gjør tåen mer smertefull.

Skjær 6 inches av medisinsk tape og sakte vikle tape rundt fjerde tå og din lille tå. Prøv å holde båndet i midten av tåen og av tånegl. Tilsett mer tape hvis tærne ikke føler som om de er godt festet sammen.

Endre bryting etter hver dusj, så gasbind ikke bli våt mot huden din. Prøv å holde vekten av din skade foten og holde det løftet når det er mulig.

Tips og advarsler

 • Smertestillende kan bidra til å redusere smerter etter den første skaden.
 • Hvis tåen fortsatt vondt, bruke is og holde foten hevet.

Hvordan Tape for Trigger Finger

Hvordan Tape for Trigger Finger


Finger er en tilstand som påvirker sener i hendene. Ofte er det dukker og smerte på fingerledd. Imidlertid, når betingelsen skrider frem, og en hvilken som helst sene i finger kan ikke riktig strekker seg, blir fingeren låst og ikke er i stand til å rette. Å vite hvordan du skal tape de berørte fingrene kan gjøre deg i stand til å holde tilstanden fra framdrift. Det er spesielt viktig for å stabilisere de berørte fingrene under søvn slik at du ikke utilsiktet bøye fingrene på unaturlige vinkler og gjøre tilstanden verre.

Bruksanvisning

Mål 1 tomme av medisinsk tape. Klipp stykke tape fra rullen.

Fest den ene enden av båndet til de berørte finger, slik at lengden på båndet vil vikle rundt fingeren. Tapen bør være over rste ledd.

Pakk tape komfortabelt rundt hele rste ledd.

Glatt tape med fingrene for å sikre at den holder seg på plass.

Hvordan Tape en lyskeskade

Noe som gjerne kalles en lyskeskade, eller lysken pull, er vanligvis overstrekk av en eller flere av adductor musklene i hofte og bekken. Musklene i lysken kan bli veldig sår eller rive når strukket for langt. Hensikten med taping en lyske skade er å tillate at så mye normale bevegelses i musklene som er praktisk gitt alvorligheten av skaden uten å tillate ytterligere overstrekk som kan forverre tilstanden.

Hvordan Tape en lyskeskade

•  Pakk låret. Start med å sikre den ene enden av bandasjen til låret. Starten på innsiden av låret og vikle frem en gang rundt låret, tett nok til å anvende moderat strekk på tvers av forsiden av låret.

•  Vikle rundt midjen. På den andre vikle rundt låret, i stedet for å pakke tilbake mot baksiden av låret, fortsetter rundt baksiden av midjen til fronten over lavere magemusklene. Etter å ha passert rundt midjen, brytes over hoften og ned til den opprinnelige startpunktet.

Gjenta. Fortsett å pakke på den måte som er beskrevet i trinn to, går halvveis rundt låret og hele veien rundt midjen tilbake til den opprinnelige startpunktet. Bruk tape for å feste enden av bandasjen.

Påfør tape. Sporet av bandasjen vil nå fungere som en overflate som til å anvende bånd som vil begrense bevegelsen av lukkemuskelen. Påfør bare ett lag av bånd følge den nøyaktige fremgangsmåte som er beskrevet i trinn 2.

Hint

 • En alternativ måte å tape lyske skader presenteres av SpiderTech kinesiologi tape, som ligner en hånd med tre fingre. Snarere enn å bruke avfall som en motkraft for å feste lysken muskelen, er dette båndet påføres kun til låret. For mindre skader eller påkjenninger, er det mulig å unngå helt taping med bruk av en neopren lårstøtte.