Digidexo.com

add og depresjon

Forskjellen mellom ADD og depresjon

Forskjellen mellom ADD og depresjon


Attention Deficit Disorder (ADD) og depresjon er to separate forhold som ofte følger hverandre. Det er imidlertid viktig å huske på at disse er uavhengige forhold. Barn med ADD vil uttrykke følelser av depresjon annerledes enn en voksen vil. Både voksne og barn ofte håndtere depresjon fordi de ikke klarer å kommunisere eller fokusere den måten at de ønsker å på grunn av forholdene på ADD og frustrasjon fører ofte til depresjon.

Symptomer på ADD

Attention Deficit Disorder vises i barndommen og fortsetter i den enkeltes liv. Tilstanden til ADD gjør det vanskelig for en person å kontrollere sine spontane reflekser. De spontane reflekser kan vises i tale, bevegelser eller oppmerksomhet. Mange barn med ADD finner det svært vanskelig å fokusere på en enkelt oppgave på veldig lenge, og vil se etter andre måter å gi nødvendig innspill. Voksne med ADD er i stand til å finne måter å kontrollere sine symptomer og holde spontane reflekser i sjakk.

Tegn på depresjon

En person med ADD vil ofte vise tegn på depresjon på grunn av frustrasjon de ofte føler. Imidlertid er depresjon en separat tilstand. Depresjon kan være vanskelig å diagnostisere; Men hvis en person begynner å trekke seg tilbake, begrenser sosiale interaksjoner og stopper omsorg om personlig utseende, kan de være opplever symptomer på depresjon. Voksne som arbeider med depresjon kan begynne å savne jobben og sliter med å fullføre nødvendige daglige oppgaver.

LEGG Treatment

ADD er en livslang tilstand og kan ikke vokst eller medisinert bort. Mens det finnes medisiner som kan bidra til å redusere symptomene, vil tilstanden av oppmerksomhet underskudd alltid være med den enkelte. Terapi brukes til å behandle ADD og hjelpe barn i å lære mestringsteknikker, slik at når de føler seg miste kontroll, har de metoder som er nødvendig for å bringe seg selv tilbake under kontroll.

Behandling av depresjon

Depresjon kan behandles med medisiner for å bidra til å redusere symptomene. Imidlertid er rådgivning også en effektiv måte å håndtere depresjon uten bruk av medikamenter. Rådgiving lar en person til å uttrykke personlige frustrasjoner og jobbe med å bygge selvfølelse. Depresjon er ikke en livslang sykdom i de fleste tilfeller, og kan overvåkes og forbedres.

Forbindelse mellom ADD og depresjon

Ikke alle mennesker som har ADD vil utvikle symptomer på depresjon. Men jo mer som en person med ADD sliter med å passe inn i sosiale situasjoner, jo mer sannsynlig at han vil være å utvikle depresjon. Som barn med ADD vokse, er det viktig å gi tilfredsstillende muligheter for barnet til å uttrykke seg. Finne aktiviteter som barnet kan fokusere på og utmerke seg på vil bidra til å øke barnets selvfølelse og bidra til å forebygge depresjon fra å ha en sjanse til å utvikle.

Medisinering for ADD hos barn

Attention Deficit Disorder (ADD) er preget av en manglende evne til å få og holde fokus på en gitt aktivitet eller oppgave. Et barn kan være veldig lett distrahert også. ADD er et resultat av en biologisk problem med nevrotransmittere i hjernen. Ifølge ADD nettsted, er den beste behandling for ADD en kombinasjon av terapi og medisiner. Flere forskjellige medisiner er for tiden foreskrevet for å kontrollere ADD symptomer.

Ritalin

Ritalin er en stimulere ofte foreskrevet til barn med ADD. Ritalin virker ved å påvirke kjemikalier i hjernen som kan utløse hyperaktivitet og det hjelper med kontroll av impulser.

Dexedrine

Dexadrine er også en stimulerer forskrives til barn med ADD. Det fungerer også ved å påvirke hjernen kjemikalier som omhandler hyperaktivitet og impulskontroll.

Adderall

Barn med ADD kan også foreskrive Adderall. Det er en amfetamin og det fungerer ved å påvirke kjemikalier i hjernen som påvirker atferd og oppmerksomhet span.

Bivirkninger av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan føre til rastløshet, søvnproblemer, irritabilitet, depresjon, nedsatt appetitt, svimmelhet, hodepine, racing hjerteslag, tics og urolig mage. I sjeldne tilfeller kan sentralstimulerende midler forårsake død hos personer med underliggende hjerteproblemer.

Strattera

Strattera er en ikke-stimulere. Strattera virker ved å øke noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen. Virkningene av Strattera vare i opptil 24 timer, som er lengre enn de stimulerer medikamentene som er nevnt ovenfor. Strattera hjelper også med depresjon. Strattera kan ha følgende bivirkninger: hodepine, magesmerter, søvnighet, svimmelhet, kvalme og irritabilitet.

Wellbutrin

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere munntørrhet, svimmelhet, forstoppelse, irritabilitet, hodepine, kvalme, svetting, søvnproblemer og skjelvinger.

Hvordan ADD medisiner arbeid?

ADD

Ifølge NIH, kan oppmerksomheten-underskudd uorden (ADD) påvirker så mange som én av 20 barn. Personer med ADD sliter med å holde fokus og blir lett distrahert. ADD oppstår når problemer eksisterer med de neurotransmittere som er tilstede i hjernen. Ulike medisiner kan være foreskrevet for å behandle ADD symptomer.

Sentralstimulerende medisiner

Ritalin og Dexadrine er sentralstimulerende stoffer ofte foreskrevet for å behandle ADD. De virker ved å stimulere og øke dopamin og serotonin i hjernen. Dopamin er en neurotransmitter som tar meldinger fra ett område av hjernen til den andre. Når dopamin økes, er det i stand til mer effektivt å overføre meldinger i hjernen. Serotonin er et kjemisk stoff i hjernen som påvirker hvor lykkelig eller godt en person føler overall.

Amfetamin

Adderall er en amfetamin som noen ganger foreskrevet for barn med ADD. Adderall hjelper enkeltpersoner til å være våkne og konsentrere seg mer enkelt på en gitt oppgave. Adderall øker mengden av nevrotransmittere dopamin og noradrenalin tilstede i hjernen. Dopamin styrer evnen til å konsentrere seg. Noradrenalin kan føre til uoppmerksomhet og problemer med hukommelsen når utilstrekkelig. Ved å øke disse to nevrotransmittere, hjelper Adderall individer til å overvinne symptomene på ADD.

Ikke-sentralstimulerende medisiner

Strattera, et ikke-sentralstimulerende, øker noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen som hjelper med oppmerksomhet span. Stattera fungerer ved å stoppe den presynaptiske noradrenalin-inhibitor fra å arbeide slik at ytterligere noradrenalin vil være til stede i hjernen. Mer noradrenalin bidrar til å øke oppmerksomheten span og kontrollatferd impulser.

Antidepressiva

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Ifølge ADHDhelp.org, nøyaktig hvordan Wellbutrin fordeler de med ADD er usikkert. Imidlertid, er det foreslått at Wellbutrin har en effekt på dopamin og noradrenalin.

Strategier for barn med opposisjonell Defiance Disorder

Opposisjonell Defiance Disorder, også kjent som Opposisjonell Defiant Disorder eller ODD, er en lidelse som påvirker barn i skolealder som er preget av lite samarbeidsvillig og fiendtlig atferd mot autoriteter, noen ganger til det punktet at det seriøst forstyrrer barnets dag-til-dag liv .

Symptomer

Symptomer på Opposisjonell Defiance Disorder kan omfatte overdreven krangler med voksne, raserianfall, nekter å etterkomme forespørsler fra foreldre eller andre voksne, felles sinne og bitterhet, hevngjerrige aktiviteter eller bevisste forsøk på å irritere eller opprørt andre. ODD oppstår i et sted mellom 2 prosent og 16 prosent av befolkningen, og kan føre til andre lidelser eller kan være assosiert med andre lidelser som ADD, ADHD, depresjon og angstlidelser. Det anbefales at et barn som viser symptomer på ODD bli tatt med til en lege for en omfattende evaluering.

Foreldre Strategier

Foreldre et barn som viser tegn på opposisjonell atferdsforstyrrelse kan være stressende. Det er noen teknikker som kan være nyttig i arbeidet med barnet ditt. For det første understreke det positive, og sørg for å belønne og gi ros for samarbeid og andre nondefiant atferd. Dernest, sørg for at du ikke grave deg et hull som er for dypt - velge dine kamper. Det kan ikke være verdt den ekstra foreldre angst for å prøve å vinne visse argumenter. Langs de samme linjene, husk at barnet ditt ikke kommer til å gi opp - barn er sta - og er absolutt ikke kommer til å se din side i en krangel. I stedet for å stanger hodet mot en vegg og gjøre ting verre ved å argumentere eller prøver å straffe barnet, noen ganger er det best å ta en timeout så dine reaksjoner vil holde måles og moden. Det er OK å oppmuntre barnet til å ta en timeout seg for å unngå overreagerer. Sett på plass rimelig og alderstilpassede regler, herunder regler for belønning av god oppførsel.

Husk Self

Paren et barn med ODD kan være, til tider, alt krevende, men dette er en del av problemet. Når foreldre blir stresset med konstant ulydighet eller trass, blir de terser og kortere med barna sine, stressa, trøtt eller slitt ned. Dette, selvfølgelig, gjør ODD mer fastlåst; et barn med trassig tendenser vil ikke gi opp i denne saken, og vil normalt presse tilbake hardere. I stedet prøver å opprettholde andre interesser enn omsorg for barnet med ODD, og ​​søke å opprettholde ro og balanse. Trening eller meditasjon kan være nyttig. Det er viktig å erkjenne at ODD er en barnesykdom som bare kan løses av en foreldre løsning, og hvis foreldrene jobber bakover ved å prøve å håndheve enda mer strenge regler som svar på trass, er det sannsynlig å være mot sin hensikt. Roligere og mer fornuftig du er, jo mer sannsynlig at barnet vil være rolig og fornuftig.

Narkotika effekt på barnets utvikling

Narkotika effekt på barnets utvikling


En gravid mor som bruker illegale rusmidler er å skape en dobbel fare for henne og hennes baby. Narkotika har en negativ effekt på et barns evne til å være sunt, som de forstyrre prenatal utviklingsprosessen. Det er viktig at mødre opprettholde en ren og nøktern livsstil under svangerskapet hvis de ønsker å gi sine spedbarn sjansen til å leve et sunt liv.

Nevrologiske effekter

Når en mor bruker narkotika på noe punkt i hennes graviditet hun utsetter fosteret for nevrologiske farer. Spedbarn født av mødre som brukte stoffer under svangerskapet har risiko for å utvikle nevrologiske lidelser, for eksempel cerebral parese og infantile anfall. Et spedbarn nervesystemet begynner å komme sammen som et foster, men narkotika påvirke muligheten for en babyens hjerne og nerver til å danne sunt. En uutviklet nervesystemet kan også føre til hjerneskade, som kan påvirke et barns evne til å lære og være i stand til å se og høre.

Fødselsskader

Spedbarn kan ikke utvikle seg i fysisk form når foreldrenarkotikabruk er involvert. Leppe-eller ganespalte, ubebygde lemmer, fingre og tær og hjertefeil er eksempler på fødselsskader knyttet til bestemte typer narkotika, som heroin, kokain og metamfetamin. Ved hjelp av slike medisiner under svangerskapet øker sjansene for barnet ikke danner riktig. The March of Dimes forklarer også at bruk av visse typer reseptbelagte legemidler, som for eksempel Accutane - akne medisinering - øke sjansene for spedbarn utviklings medfødte hjertefeil.

Atferdsproblemer

Spedbarn født med preexposure til narkotika er i faresonen for å utvikle emosjonelle og atferdsmessige problemer på grunn av kjemiske ubalanser. Mens bevis for emosjonelle eller atferdsmessige problemer kan ikke være helt utbredt på barnestadiet, som barnet blir eldre kan han begynne å vise symptomer på ADD, ADHD, depresjon eller bipolar lidelse. Slike emosjonelle og atferdsforstyrrelser kan spores tilbake til legemiddeleksponering i livmoren, samt eksponering for narkotika etter fødselen dersom mor brukte stoffer og ammet barnet sitt.

Baby Uttak Symptomer

Gravide mødre som bruker vanedannende stoffer som heroin under svangerskapet kan også få sine barn avhengige av narkotika mens de fortsatt i livmoren. Resultatet er at når barnet er født han begynner å vise symptomer på seponering. Oppkast, alvorlig risting, gripe og unormal gråt passer er bevis for at barnet kan trekke seg ut av stoffet. Leger må ivareta barnet umiddelbart, slik at barnet ikke går inn i sjokk og dø av den plutselige tilbaketrekning.

Tegn og symptomer på Attention Deficit Disorder hos barn

Når den fjerde versjonen av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM IV) ble publisert, definerte det noe som kalles oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) til forskjell fra ADHD (ADD), som ble det "overveiende uoppmerksom" subtype av ADHD. Selv om noen barn har atferd som lener seg mer mot enten hyperaktive side eller uoppmerksom side, er begge typer atferd ofte kombinert.

Definisjon

ADD er en nevrobiologisk funksjonshemming som griper inn i et barns evne til å fokusere eller å kontrollere hyperaktiv og impulsiv atferd. Dette høres ut som det kunne beskrive nesten alle barn på et tidspunkt i livet sitt, så det er viktig å forstå at det er en betydelig forskjell mellom atferd som tilsier diagnosen ADHD versus typisk uro, raserianfall eller skiftende oppmerksomhet span.

DSM Kriterier

For å skille ADD fra typiske atferd, DSM IV inneholder svært spesifikke kriterier. Symptomene må være til stede før fylte sju og de må ha blitt observert i minst seks måneder. Symptomene må også vises oftere og være mer alvorlig enn atferd sett i typiske barn på samme alder. En av de viktigste kriteriene er at atferden må forårsake en forstyrrelse i barnets evne til å fungere i mer enn ett miljø. Det er tre forskjellige undergrupper av ADHD; overveiende hyperaktiv-impulsiv, hovedsakelig uoppmerksom og den kombinerte typen.

ADHD - Uoppmerksom Type

DSM IV viser ni ulike atferd som er symptomene på uoppmerksomhet. For å bli diagnostisert med ADD, må seks av de ni være tydelig. Barn med ADD har en hard tid betale oppmerksomhet til detaljer, noe som får dem til å gjøre feil. De finner det ofte ganske vanskelig å opprettholde oppmerksomheten i lengre tid. De kan opptre lei eller synes ikke å lytte når snakket med. De ofte ikke følger instruksjonene og ikke klarer å fullføre skolearbeid eller husarbeid, men de er ikke opposisjonell eller trassig, de enten har en hard tid å følge instruksjonene eller ikke har betalt oppmerksomhet til dem.

Barn med ADD kan ha problemer med å organisere oppgaver. De ofte mister elementer som er viktig og nødvendig, som for eksempel lekser eller bærbare PC. De blir lett distrahert av ting som andre barn lett tune-out for å betale oppmerksomhet. De kan ofte glemme daglige aktiviteter. Det er vanlig for barn med ADD å prøve å unngå oppgaver som krever vedvarende mental anstrengelse.

Miljøer

For å kvalifisere som ADD, må symptomene sees i mer enn ett miljø. Dette omfatter hjem, samfunn, klasserommet, lekeplass, og andre sosiale sammenhenger. Dette kriteriet er viktig fordi det indikerer at symptomene er gjennomgripende nok til å møte ADD diagnose. Hvis symptomene er bare sett i ett miljø så de kan være forårsaket av noe annet enn ADD. For eksempel, hvis barnet ditt bare er uoppmerksom i klasserommet, men er fint i samfunnet, på lekeplassen, og hjemme, så er det sannsynlig at noe annet enn ADD står bak problemet.

Co-eksisterende lidelser

ADD ofte eksisterer ikke alene. Det ofte co-eksisterer med andre lidelser, noe som gjør det mer av en utfordring å avdekke symptomer og skjelne en nøyaktig diagnose. To vanlige lidelser som sameksistere med ADD er depresjon og angst. Affektive lidelser, opposisjonell atferdsforstyrrelse og tvangslidelser er andre funksjonshemminger som trenger å bli styrt ut av en kvalifisert mental helse profesjonell.

Bipolar lidelse Tall og fakta

Bipolar lidelse omfatter flere typer. Les videre for noen vanlige symptomer, risikofaktorer og behandlingsstrategier.

Hva er bipolar?

Bipolar, opprinnelig merket manisk-depresjon, er en stemningslidelse identifisert av back-og-tilbake episoder av mild til alvorlig depresjon og mani. Det kan være ødeleggende for en persons daglige liv og har en tendens til å forverres over tid hvis den forblir ubehandlet.

Typer

Det er fire grunnleggende typer: bipolar I, bipolar II, bipolare ikke-ellers-spesifisert og cyklotymi. Forskjellen mellom typene varierer basert på alvorlighetsgraden av en persons symptomer. For eksempel, noen med bipolar I vil ofte oppleve full blåst mani. Cyklotymi, derimot, er en mild form, og symptomene ikke nå de nivåer av alvorlighet at andre typer gjør.

Symptomer på Mania

Folk opplever mani kan føle seg "høy" på livet, som de er i stand til noe. De kan være altfor glad eller veldig irritabel og kan også bli lett distrahert. Racing tanker føre dem til å snakke fort, skifte fra en idé til en annen, og ofte vil de handle impulsivt. Søvnbehovet kan være redusert eller til og med unødvendige.

Symptomer på depresjon

Depresjon er det motsatte av mani. Folk føler meg tom, synes det er vanskelig å fokusere. De kan være urolig, men kan også sove for mye. Endring av vaner og tap av interesse i favoriserte aktiviteter er vanlig. Selvmord er en høy risiko, spesielt for personer med type I.

Statistikk og risikofaktorer

Ca 2,3 millioner amerikanske voksne er diagnostisert som bipolar. Nitti prosent av de amerikanerne innrømme at lidelsen påvirker deres evne til å fullføre hver dag oppgaver. Diagnoser for bipolar krever voksne kriterier, så mange barn med sykdommen er ofte utgangspunktet diagnostisert med ADD eller depresjon. Med en bipolar forelder, er et barns risiko for å få sykdommen mellom 15-30 prosent. Hvis begge foreldrene har det, øker risikoen til 50-75 prosent.

Behandling

Bipolar er en forstyrrelse i hjernen som påvirker humør og atferd. Stemningsstabiliserende som Litium eller Depakote er ofte foreskrevet sammen med psykoterapi for atferd.

Tenkte Kontroll Teknikker

Trodde hersketeknikker er nyttig hvis du har tvangslidelser (OCD) eller ADHD (ADD). Barn og voksne kan ha enten OCD eller ADD og mens leger kan foreskrive medisiner for disse forholdene, er det noen nondrug tanke kontroll teknikker som kan hjelpe. EMDR er også en spesialisert måte å behandle slike atferd.

Hvis du ikke klarer å fungere og utføre normale daglige aktiviteter, som å kle på for skole eller arbeid, eller kjører, på grunn av OCD eller ADD, bør du oppsøke lege.

Hvorfor vi trenger Thought kontroll Do?

Trodde hersketeknikker er nyttig hvis du har et relativt lite problem som OCD eller ADD. Selv om disse forholdene kan behandles med medikamentell behandling, ikke alle er komfortable å ta det kurset. I stedet, ved å praktisere ulike metoder for å fokusere oppmerksomheten og handle for å begrense OCD eller ADD atferd, noen mennesker er i stand til å sterkt redusere sin angst.

For eksempel, i stedet for å undertrykke behovet for å gå tilbake til bilen for å se om du har låst alle dører, kanskje tillate deg selv å sjekke to ganger og si en setning som "Det er komplett nå" som en måte å markere at handlingen og som et spørsmål om å gjøre noe annet, som tur inn i ditt hjem eller gå inn i butikken. Tanken kontroll teknikk i dette tilfellet er å si en setning å oppveie obsessive atferd.

Ved hjelp av Mindfulness-meditasjon

En variant av mindfulness meditasjon, for som man kan ta 10 dager eller lengre på en stille retrett å bokstavelig talt se hvert åndedrag vekst og fall, kan bidra til å tjene som et middel til å kontrollere tanker.

Ved å merke hvis du lar dine tanker å distrahere deg inn i en dagdrøm --- som du finner urovekkende snarere enn avslappende eller hyggelig --- bruk øyeblikk til øyeblikk bevisstheten å bringe deg tilbake. Hvis du ønsker å bryte en vane av compulsive hånd-vask, for eksempel, kan du legge merke til at du hadde vasket hendene tre ganger på rad, pause, og skape en tilsiktet pause i aksjon for å legge merke til din tvang og finne ut om du kan gjøre noe annet, for eksempel tur til et annet rom, og dermed bryte det ritualet.

Akkurat som i løpet av en vipassana stille sittende meditasjon det er mot sin hensikt å tvinge tankene ut av tankene dine, i stedet legge merke til dem, og ikke tillate dem å overvelde eller kontrollere deg. Observere dem, pause, og flytte oppmerksomheten og handling i en ny retning.

EMDR

Øyebevegelser desensitivisering og reprosessering (EMDR) muliggjør en spesialtrent helse utøveren (ofte en psykolog eller psykiater) for å fjerne minner om traumer ved å bevege hånden foran øynene dine på en måte som fjerner hjernens mønster som holder visse atferd "installert" i din tenkning. Ved å gjennomgå EMDR noen mennesker har vært i stand til å redusere angst og å kontrollere tanker som bringer om OCD, ADD, eller depresjon.

Foreløpig EMDR er vanligvis bare tilgjengelig fra utdannet helsepersonell. Det er forskjellig fra subliminal forslag, og det er ikke hypnose. Se legen din om en henvisning til en kvalifisert medisinsk faglig.

Intelligens og angst

Intelligens og angst


Lave IQ har vært forbundet med høyere nivåer av angst. IQ står for intelligenskvotient; Det er et tall som bestemmes ved testing, brukt som en indikator på en persons nivå av intelligens. Angstlidelser finnes i forskjellige former, men de alle involverer frykt og bekymring som er ute av proporsjon til en gitt situasjon.

Angst Disorder

Angst er en normal fysisk og mental reaksjon på stress eller fare. En angstlidelse refererer til tilstanden av vedvarende, uberettiget angst som hemmer normal funksjon. Det finnes forskjellige typer av angstforstyrrelser, inklusive generell angstforstyrrelse, obsessiv-kompulsiv forstyrrelse (OCD), panikklidelse, sosial angstforstyrrelse og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Symptomer på en angstlidelse kan variere mellom individer og hvilke typer lidelser. Ifølge HelpGuide.org, kan typiske symptomer inkluderer følelser av spenning, frykt for overhengende fare, hodepine, søvnforstyrrelser, svetting og økt hjertefrekvens.

IQ og Angst

Ifølge Education Resources Information Center (ERIC), hevder en 1967 studie at det er "signifikante negative sammenhenger" mellom intelligens og angst, dårlig impulskontroll og uforsiktig atferd, noe som betyr at høye nivåer av intelligens ble funnet å være assosiert med lave nivåer av angst, impulsiv atferd og uforsiktighet. Flere nylig, forskning utført av et team fra Harvard School of Public Health og beskrevet i en 2008 artikkel i Harvard Crimson finner at de som er født med lav IQ har økt risiko for å utvikle "kroniske psykiske lidelser", slik som en angstlidelse, i voksen alder.

Årsak

Den Harvard forskere identifisert en sammenheng mellom lav barndom IQ og økt risiko for å utvikle generalisert angstlidelse, depresjon og / eller schizofreni. Men naturen av sammenhengen mellom lav IQ og psykiske lidelser er fortsatt uklart. Forskerteamet spekulerer at de med lav IQ ikke kan ha tilstrekkelige intellektuelle ressurser som kreves for å håndtere "moderne kompleks hverdag", noe som gjør dem utsatt for psykologisk svekkelse.

ADHD

Ifølge forskning publisert i 2008 i Journal of American Academy of Child og ungdomspsykiatri, unge mennesker med høy IQ og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) utstilt "betydelig" økt forekomst av angst, samt økt humør og atferdsforstyrrelser. ADHD ble funnet å korrelere med dårlig faglig og sosial fungering på tross av høy IQ.

Betraktninger

Ifølge HealthyPlace.com, personer med tilstander som generalisert angstlidelse, ADHD (ADD) og depresjon kan ikke gi gode resultater på en IQ-test på grunn av sin tilstand. Derfor ville IQ test ikke nøyaktig avsløre personens nivå av intelligens.

Hva skyldes en kjemisk ubalanse?

Kjemiske ubalanser er viden kjent for å være ansvarlig for psykiske lidelser som ADD og depresjon. Ingen er 100 prosent sikkert hva som forårsaker disse ubalansene, men det er noen teorier for å vurdere.

Definisjon

Nevrotransmittere, slik som noradrenalin eller acetylkolin, som formidler nerveimpulser over en synapse fra en nervecelle til en annen, kan være mangler eller overabundant, noe som skaper en kjemisk ubalanse.

Genetikk

En populær teori for årsaken til kjemiske ubalanser er genetikk. Folk har større risiko for å utvikle en psykisk lidelse hvis de har en nær slektning med samme lidelse. Det er mulig at det samme gjelder for ubalanse i nevrotransmittere.

Uregelmessig Brain Development

Uregelmessigheter i utviklingen av en persons hjerne er en annen mulig forklaring for kjemiske ubalanser.

Tanker og atferd

Tanker og handlinger påvirker følelsesmessige reaksjoner og bistå i menneskelige reaksjoner på ulike situasjoner. Dreven nivåer eller til og med mangel på slike følelsesmessige reaksjoner kan potensielt være ansvarlig for å lage kjemiske ubalanser som forårsaker visse psykiske lidelser.

Expert Insight

Joseph M. Carver, Ph.D., påpeker at til en viss grad bærer alle en risiko for endring i deres hjernens kjemi, siden vi alle opplever stress, glede og depresjon. Nøkkelen er å gjenkjenne endringer og løse dem, om nødvendig, før de forvandle seg til større problemer.

Gluten & ADD hos barn

Lenker blir gjort mellom gluten intoleranse og ADHD, særlig blant barn i skolealder. Diagnoser for ADD, ADHD, og ​​autisme er ofte ledsaget av glutenintoleranse eller cøliaki (glutenallergi), eller annen matallergi (ofte laktose intoleranse eller allergi mot tilsetningsstoffer i mat). Håndteringen av disse matallergier har vært kjent for å roe symptomene på ADHD og hyperaktivitet.

Historie

Gluten intoleranse rammer opp til 35 prosent av amerikanere, og er den mest vanlige mat-baserte autoimmun sykdom. Mens dens viktigste symptomene er relatert til fordøyelsessystemet, er gluten intoleranse og cøliaki knyttet til en rekke av revmatiske lidelser og atferdsforstyrrelser, inkludert ADD, ADHD, autisme, bipolar lidelse, og kronisk utmattelsessyndrom.

Forskning

En studie 2005 knyttet atferdsforstyrrelser, spesielt depresjon, mot gluten forbruk hos ungdom. Etter tre måneder på en glutenfri diett, ungdom studerte viste en signifikant reduksjon i ADHD og depresjon.

Glutenfri diett

Bytte til et glutenfritt kosthold krever litt omtanke og planlegging, men det er mange glutenfrie alternativer tilgjengelig i supermarkeder og restauranter, og det er enklere enn noensinne å holde en glutenfri diett for deg selv eller dine barn. Gluten er et protein som finnes hovedsakelig i korn, som hvete, rug og bygg, men ofte skjult i mange bearbeidet mat, som for eksempel soyasaus. Felles utstyr, enten fra bearbeidet mat eller i hjemmet, kan være farlig for folk som er ekstremt følsomme for gluten, og ofte kan de trenger å spise fra en dedikert glutenfri anlegget. Det er mange ressurser på nettet, samt bøker og blader, gir råd, oppskrifter, og anmeldelser for cøliakere.

Advarsel

Koblingene mellom gluten og atferdsforstyrrelser har blitt studert, men, som med alle store helse beslutning for deg eller dine barn, bør en lege konsulteres. Blodprøver for gluten intoleranse er tilgjengelige, eller spørre legen din om en matallergi kan være kilden til barnets atferdsforstyrrelse. Forsiktighet bør utvises ved å innføre noen ny diett, for å sikre at viktige næringsstoffer ikke blir neglisjert.

Betydning

Den mulige sammenhengen mellom gluten intoleranse og atferdsforstyrrelser, for eksempel ADD er, for det meste, positive nyheter. Samtidig unngå gluten involverer en betydelig diett endring, kan dette være en mer naturlig måte å behandle atferdsforstyrrelser og hjelpe barn overvinne lærevansker. Etter hvert som flere og flere mennesker blir diagnostisert med cøliaki, er en glutenfri diett blitt mye mindre vanskelig å vedlikeholde, selv for travle foreldre.

Hva er den beste naturlige middel for ADD?

Attention Deficit Disorder, eller ADD, fører mangel på konsentrasjon og hyperaktivitet hos barn og voksne. Noen 3 til 5 prosent av barn har lidelsen, og mange er behandlet for dette med narkotika. Noen foreldre og voksne kan ikke være fornøyd med stoffet regime og kanskje foretrekker naturlige rettsmidler for å bidra til å løse ADD problemer.

Diett

Noen leger mener at visse tilsetningsstoffer og mat varianter forårsake atferdsproblemer hos barn som dem utstilt ved lider av ADD. Dette kan være forårsaket av tilstedeværelse av allergener i disse matvarene som påvirker kjemiske balanse i hjernen. Kosten kontroller som å kutte ut sjokolade, farge tilsetningsstoffer, melk, har egg og hvete noen ganger forbedret atferdsproblemer. Feingold Diet, en additiv-fri diett, er et populært ADD alternativ rette. Disse dietter krever strengt oppsyn som de er bare effektive hvis de blir overholdt hele tiden.

Herbal rettsmidler

Flere urter har vist seg å bedre konsentrasjon og atferd hos barn og voksne som lider av ADD. GotuKola og Ashwaganda er to indiske urter kjent for å forbedre konsentrasjonen samt redusere angst. Hyoscyamus brukes til å hjelpe hyperaktivitet samt lindre noen av de muskulære tics forbundet med ADD. Disse kan bli funnet som supplement piller eller som pulver som kan bli utvannet i vann eller juice.

Næringsstoffer

Næringsstoffer er også stadig mer populært som en måte å naturlig behandle ADD symptomer. Tyrosin og Ievodopa er næringsstoffer som er syntetisert, eller endres i kroppen til dopamin, en naturlig relaxer. Disse næringsstoffene kan bli funnet på helsekostbutikker, men bør brukes under tilsyn av en lege i tilfelle av ADD. Overforbruk av Tyrosin og Ievodopa kan føre til en reduksjon i serotonin, som fører til depresjon.

Hva er ADD?

ADD står for Attention Deficit Disorder, en hjerne tilstand som rammer millioner av voksne, ungdom og barn. Mens det er lett behandles, kan det føre til mye stress og forvirring for de udiagnostiserte personer som lider av det.

Funksjoner

Personer som lider av ADD vise symptomer som problemer med å betale oppmerksomhet eller konsentrere seg. De kan ha en vanskelig tid etter retninger, og kan bli lett lei eller frustrert med oppgaver. De kan vise impulsiv adferd, snakker ustanselig, og synes ikke å lytte. Ingen tilfeller av ADD er det samme, slik at hver enkelt vil vise ulike symptomer.

Identifikasjon

Diagnostisering en person med ADD er ikke en lett oppgave, og krever mange skritt for å utelukke andre tilstander. Fordi hver enkelt på et tidspunkt i livet sitt viser symptomer som ligner ADD, kriteriene for diagnosen må være veldig konkret for å hindre feildiagnostisering. Generelt bør symptomene være langvarig og tilsynelatende i minst seks måneder. Symptomdebut bør skje før fylte syv. Voksen symptomer bør være tilstede siden barndommen og påvirke daglige omgang og sosiale interaksjoner. For barn, må atferdsproblemer være mer alvorlig, hyppige og forstyrrende enn andre barn på samme alder. For enten aldersgruppe, skal symptomene ha negativ innvirkning på to områder av dagliglivet.

Effekter

En skikkelig diagnosen ADD er viktig å hjelpe den enkelte lykkes i livet. Uten riktig diagnose og behandling, kan den enkelte oppleve alvorlige konsekvenser som svikt i arbeid og skole, lav selvfølelse, atferdsproblemer, depresjon, mislykkede forhold og selv rusmisbruk. En riktig diagnose er avgjørende for trivsel og suksess for den enkelte.

Misforståelse

Inntil nylig, det medisinske miljøet mente at barn vokste ADD i ungdomsårene. Dette har siden blitt avkreftet. Selv om symptomene kan avta i ungdomsårene, mange symptomer fortsetter inn i voksenlivet, forstyrrer dagliglivet.

Betraktninger

Forskning har vist at ADD er en biologisk tilstand. Mens det er liten tvil om at arvelighet spiller en stor rolle i ADD, andre årsaker har aldri vært helt identifisert. Visse omstendigheter, for eksempel en vanskelig graviditet, kan prenatal eksponering for alkohol og tobakk, høye nivåer bly, for tidlig fødsel og en lav fødselshastighet bidrar til risikoen for ADD, men har ikke blitt definitivt verifisert som en årsak til sykdommen.

Forebygging / løsning

Siden ADD har en tendens til å være en biologisk uorden, er det vanskelig å forhindre. Men det finnes måter å behandle det. Legene tar en helhetlig tilnærming til behandling av ADD kjent som multimodal, der de bruker flere intervensjoner som jobber sammen som en del av en større helhetlig behandlingsplan. Behandling omfatter undervisning og opplæring av lærere, foreldre, kollegaer og venner av ADD pasienten om tilstanden og hvordan du best kan håndtere det. Atferdsstrategier brukes samt utdanningsprogrammer, psykologisk hjelp og medisiner om nødvendig. Den viktigste delen av behandlingen av ADD er å bruke konsistens og positiv forsterkning med den enkelte arbeider med det.

Potensial

Pasienter med ADD har så mye potensiale til å lykkes i livet som individer uten den. Når en riktig diagnose har blitt gjort og nødvendige skritt er tatt for å behandle tilstanden, er det ingen grense for hva en ADD pasienten er i stand til.

Kan Adult ADD føre til angst?

ADD og andre lidelser

ADD (Attention Deficit Disorder) er en lidelse som effekter både barn og voksne. Mange barn som er diagnostisert eller sliter med udiagnostisert oppmerksomhet underskudd lidelser kan fortsette å ha problemer senere i livet. ADD er ofte diagnostisert gjennom observasjon av atferd, for eksempel sterk uro, snakker utenom tur, og problemer med å vente eller å være lei. Voksne med ADD ofte at andre problemer vedvarer sammen med sykdommen, enten det er behandlet eller ikke.

Angst er en vanlig klage blant voksne med ADD, sammen med depresjon. Det er også viktig å merke seg at noen symptomer på ADD er svært lik angst og depresjon, slik som rastløshet, tretthet og irritasjon. Personer med ADD ofte vise disse symptomene uten å angi noen ekstra problemer.

ADD medisiner bivirkninger

Hvis vises angst symptomer plutselig eller bare av og til følt av en ADD lidende, er det viktig at behandling søkes av lege eller psykiater. Hvis følelser av angst eller depresjon som følger med en endring i medisinering, er det viktig å huske at mange ADD medisiner som Ritalin eller Concerta har bivirkninger som kan forårsake humør forvrengning som de slites av og videre overdrive følelser av angst. Plutselige symptomer på angst og depresjon uten endring av medisiner kunne indikere et problem.

Angst / depresjon medisiner

Wellbutrin er skrevet ut til noen personer med ADD for forvaltning av angst og følelsen av krasj gang ADD medisiner har mistet sin effekt. I tillegg til angst, ADD pasienter ofte viser tegn på depresjon, og Wellbutrin kan ha en viss effekt i lettelser depresjon symptomer.

Behavioral Therapy

Mange ADD lider finne betydelig komfort i kognitiv atferdsterapi, som det kan brukes i forbindelse med medisiner eller i mildere tilfeller, uten noen medisiner. Personer rapporterer at atferdsterapi kan hjelpe til med å endre og tilpasse deres livsstil for å bedre takle symptomene på ADD. Angst kan også bli behandlet sammen med ADD terapi, tillater endringer i tankemønstre og rutiner som tidligere brakt på angst og depresjon.

Pasientene er på reseptbelagte medisiner er oppfordret til å holde seg på medisiner før en lege indikerer at behandlingen bli rullet tilbake, som ferdigstillelse av kognitiv atferdsterapi ikke tillater alltid for bortfall av ADD, angst eller depresjon medisinering.

Søker hjelp

Folk som mistenker ADD og angst i seg selv eller et familiemedlem skal diskutere saken med sin lege for å planlegge testing og utforme en plan for behandling. Behandling av ADD kan minske intensiteten av angst eller depresjon, men separate planer kan gjøres for å imøtekomme disse lidelser, så vel.

Medisiner brukes til å behandle ADD

Velge en medisiner for å behandle ADD (Attention Deficit Disorder) kan være utfordrende. Det finnes et antall tilgjengelige reseptpliktige medisiner som har vært effektive. Å vite forskjellene mellom dem, forstå hvordan de fungerer og forstå de potensielle bivirkningene kan hjelpe deg å ta den beste beslutningen mulig å behandle din tilstand eller som av barnet ditt.

Sentralstimulerende

De fleste har hørt om Ritalin. Det var en gang behandling av valget for pasienter med ADD og det første metylfenidat-baserte medisiner for å gjøre det. Det er nå en del av en større gruppe av medikamenter som stimulerer hjernen til å bidra til å roe kroppen. Teorien bak vitenskapen er at ADD lider ikke får tilstrekkelig stimulering fra den daglige miljø, som fører til atferdsproblemer, kjedsomhet og spenningen-søkende atferd. Psykostimulerende midler som Ritalin, Concerta, Meta, Focalin, Daytrana og Methylin hjelp til å sørge for at manglende stimulering, og dermed øke fokus og berolige pasienten.
Det finnes forskjellige former av legemiddel tilgjengelig.

Dextroamphetamine-baserte medisiner som Dexedrine, Adderal og Dextrostat fungerer på samme måte som de metylfenidat-baserte medisiner. Forskere er usikre på årsaken, men ofte en medisin vil jobbe mens den andre ikke. Hvis du tar sentralstimulerende medisiner og ikke ser noen bedring i symptomene dine, justere dosen eller bytte medisiner kan være svaret for deg.

Stimulerende bivirkninger

Bivirkninger av sentralstimulerende medisiner inkluderer redusert appetitt, hodepine, rastløshet, humørsvingninger, svimmelhet, depresjon, søvnproblemer, økt blodtrykk og økt puls. Utvidet-release og langtidsvirkende versjoner av medisiner har mindre alvorlige symptomer. Hvis du har en historie med hjerteproblemer eller en familiehistorie med hjerteproblemer, kan legen din vil undersøke andre medisiner.

Nonstimulant medisiner

For noen pasienter, er en nonstimulant medisinering et bedre valg. Strattera (atomoksetin) er en SNRI (selektive noradrenalin reopptakshemmere) som kan brukes til å behandle ADD symptomer hos voksne, tenåringer og barn. Det fungerer ved å påvirke hjernens noradrenalin (en nevrotransmitter) regulering for å lindre ADD symptomer og angst som ofte følger sykdommen. Mulige bivirkninger er ubehag i magen, vekttap, tretthet og svimmelhet. Det er også økt risiko for å utvikle selvmordstanker for barn og tenåringer som tar Strattera.

Alpha-2A adrenerge agonister som klonidin og guanfacine har hatt suksess i å hjelpe til å håndtere symptomene på barn med sykdommen. Begge medikamentene er tradisjonelt brukt til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk) og påvirke noradrenalinnivåene. Bivirkninger inkluderer tretthet, nedsatt blodtrykk og mulig ørhet.

Antidepressiva

Noen antidepressiva som bupropion (Wellbutrin) har hatt gunstig effekt på ADD pasienter. Medisinen er rettet mot flere hjerne nevrotransmittere (som dopamin og noradrenalin) og påvirker ADD symptomer mye som psykostimulerende. Bivirkninger generelt inkluderer redusert appetitt, søvnvansker og økt blodtrykk. I tillegg har enkelte antidepressiva vært knyttet til økt selvmordstanker og handlinger hos noen barn og tenåringer.

Betraktninger

Arbeide tett med legen din vil bidra til å veilede deg i å gjøre den rette medisinen valget for deg eller barnet ditt. Se nøye for bivirkninger, og hvis du opplever alvorlige bivirkninger, allergisk reaksjon eller forverring av mental status, ringe legen din umiddelbart.

Kosthold for ADD barn

Kosthold for ADD barn


Barn med ADD og ADHD har ofte utilstrekkelig nivå av dopamin, et signalstoff i hjernen som bidrar til å fremme mental årvåkenhet og oppmerksomhet span. Barn med ADD / ADHD kan bidra til å motvirke disse symptomene ved å konsumere mat som gir optimal hjerne drivstoff og ved å unngå matvarer som gjør symptomene verre. Det er også noen bevis for at nevrotransmitteraktivitet kan forbedres gjennom kosten intervensjon.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er viktig for hjernens utvikling og funksjon og kan også bidra til å forbedre nevrotransmitteraktivitet. En studie rapporterte i Bedre ernæring, fant at omega-3 fatty acid kosttilskudd hjulpet lindre symptomer på ADHD og depresjon hos barn. Begge lidelser innebære problemer med signalstoffer. En annen studie, rapportert i American Journal of Psychiatry, viste lignende resultater. Kilder til omega-3 fettsyrer er laks, valnøtter, tofu og linfrø måltid. Fiskeolje og linfrø kosttilskudd er også allment tilgjengelig.

Iron

Jern er nødvendig for produksjon av hemoglobin, som transporterer oksygen fra lungene til resten av kroppen - inklusive hjernen. Jernrike matvarer inneholder rødt kjøtt, bønner, gresskarfrø, soyaprodukter, grønne blader og svart rem melasse. Forbruker vitamin C med en høy jern måltid bidrar til å øke jernopptaket.

Fresh Produce

Antioksidant-rik mat bedrer blodsirkulasjonen, noe som øker flyten av oksygen og næringsstoffer til hjernen. Alle frukter og grønnsaker inneholder antioksidanter, men bær, rødbeter og mørke grønne blader er spesielt potente kilder. Disse matvarer er også rik på fiber og andre næringsstoffer barnet trenger.

Konserveringsmidler

En mye rapportert studie ved University of Southampton fant at hyperaktivitet hos barn økte etter at de konsumert drikke som inneholder kunstige farger og natriumbenzoat. Natriumbenzoat er et konserveringsmiddel ofte lagt til brus og juice. FDA krever at selskaper å liste konserveringsmidler og tilsetningsstoffer på den ernæringsmessige etiketten.

Blood Sugar Stabilitet

Opprettholde blodsukkernivået er spesielt viktig for barn med ADD. Sult kan bryte konsentrasjonen av selv de mest fokuserte studenter. I tillegg blodsukker pigger og krasjer, forårsaket av måltider høy i enkle karbohydrater og lite protein, kan føre til atferdsproblemer eller humørsvingninger som kan gjøre ditt barns prestasjoner inkonsekvent - en vanskelig grunnlag for å møte utfordringene i oppmerksomhetssvikt. Prøv å tjene protein og sunt fett (avokado, nøtter, olivenolje) med hvert måltid for å sikre en langsom og jevn levering av glukose til blodet.

Casein- og glutenfri diett

Den gluten- og kaseinfri diett er basert på "opiat overflødig teori", ifølge Eksepsjonell Parent. Denne teorien hypothesizes at visse fysiske forhold føre til at kroppen til å forvandle gluten og kasein i opiater. Disse opiater forstyrre neurotransmitter aktivitet i hjernen, noe som kan resultere i ADD eller autisme. Gluten er proteinet som finnes i hvete, bygg og rug. Kasein er det protein som finnes i melk og melkeprodukter. Stikker til denne dietten er ikke så vanskelig som det høres ut. Naturlige dagligvarebutikker nå gjennomføre et bredt utvalg av hvete og melkeerstatninger.

Tester for ADD og ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), også referert til som ADHD (ADD), er en kronisk tilstand som fører til at pasienten blir hyperaktive, impulsive og / eller uoppmerksom. Lidelsen generelt manifesterer i løpet av barndommen. Det er ingen kjent årsak til ADHD, selv om det kan være relatert til kjemisk ubalanse i hjernen.

Tester

Det er ingen bestemt test som overbevisende måte kan diagnostisere ADHD. Leger vanligvis fokusere på å samle informasjon fra pasientens familie og folk i konstant kontakt med pasienten. Humør og atferdsmønster hjelper legen sammenstille en profil av pasientens livsstilen.

Diagnose

"Diagnose & Statistisk Manual for Mental Disorders" (DSM-IV) gir en oversikt over symptomer som legene baserer sin diagnose på. Ifølge disposisjon, er det tre typer av ADHD: kombinert (både uoppmerksomme og hyperaktive-impulsiv), hovedsakelig uoppmerksom og hovedsakelig hyperaktiv-impulsive.

Primært Uoppmerksom

En uoppmerksom ADHD pasienten viser disse symptomene: sprell, manglende evne til å bli sittende, kjører på upassende tidspunkter, manglende evne spille rolig, overdreven snakke og avbryter samtaler.

Primært Hyperaktiv-Impulsiv

En hyperaktiv-impulsiv ADHD pasienten viser disse symptomene: lite oppmerksomhet på detaljer, slurvefeil, unnlatelse av å holde seg til en oppgave, problemer med å følge instruksjoner, unngå vanskelige oppgaver, og distraksjon eller glemsomhet.

Voksne

ADHD er sjelden diagnostisert hos voksne. ADHD hos voksne kan føre til lav selvfølelse og til slutt depresjon. Leger bruker skriftlige tester for å diagnostisere ADHD hos voksne. Den Wender Utah Rating Scale (WURS) er en slik test som søker å finne ut hvilke symptomer pasienten kan ha utstilt i løpet av barndommen.

Hva er behandlingen for Uoppmerksom ADD?

Hva er behandlingen for Uoppmerksom ADD?


En diagnose av Attention Deficit Disorder (ADD) Uoppmerksom type betyr at barnet lider av dårlig konsentrasjon, glemsomhet og hyppig dagdrømmer. Selv hyperaktivitet ikke er tydelig som i ADHD, fortsatt sliter barnet å følge en samtale og lytte til instruksjoner. Han kan ha problemer med å huske detaljer og fullføre en oppgave. Behandlinger er variert og omfattende og kan omfatte medisiner, rådgivning, atferd modifikasjon, neurofeedback, kosthold endringer og mosjon. Bestemme hvilken behandling som er best vil være et personlig valg basert på barnets personlighet, familieverdier og virkningen av lidelsen på barnets liv.

Fordeler med medisiner

Medisinering fungerer godt, noen ganger dramatisk så, i behandling av ADD. Sentralstimulerende midler som Adderall, Ritalin og Dexedrine øke dopamin nivåer og skape en beroligende effekt. Medisinering gjør barnet til bedre å delta i sin utdannelse og øker kognitive ferdigheter. Bedre skoleprestasjoner betyr forbedrede sosiale interaksjoner og selvtillit. Stigmatisering av å måtte gå til helsesøster på dagtid unngås med langsom frigjøring medisiner som Adderall XR, som varer opptil 12 timer. For barn som sliter tar piller, kommer medisiner i en væske og en hud patch.

Betraktninger

Kontroversen surrrounds bruk av sentralstimulerende midler på grunn av mangel på langtidsstudier og FDA-godkjenning. For eksempel, hvis stoffet er "av label" betyr det at legen får lov til å foreskrive stoffet, selv om det ikke har blitt godkjent av FDA. Mulige bivirkninger er raskere puls, manglende appetitt, søvnløshet og rystelser. Dessuten kan bruk av en stimulerende resultere i behov for en annen foreskrevne medisiner for å motvirke symptomene.

Alternative behandlinger

Neurofeedback er en interessant og morsom behandling. De arbeider for å øke barns evne til selvregulering beta hjernen waves.The barnet bruker en biofeedback video spill basert på NASAs produktet opprettet i 1994 for å trene opp flygere til å fokusere. Neurofeedback har vært effektiv og øker oppmerksomheten span over lang sikt.
Kosthold er et annet alternativ. Mange foreldre tar ordtaket "Du er hva du spiser" til hjertet. Eliminere allergener (soya, hvete, egg, nøtter) sammen med mat farger og tilsetningsstoffer øker oppmerksomhet og har samme beroligende effekt på medisinering.
Fordelene med daglig mosjon, også, kan ikke overvurderes. Barn med ADD er mer utsatt for depresjon. Trening øker dopamin nivåer og avdelinger av tristhet.

Skole Støtter

Barn med ADD er ikke like sannsynlig å bli lagt merke til som de med atferdsproblemer. Mange er sjenert og stille i grunnskole. Likevel, som kravene øker i ungdomsskolen, blir barnet ofte mer glemsom, og lekser ferdigstillelse, studievaner, og til slutt, karakterer lide. Hvis problemene er alvorlige nok, kan barnet kvalifisere for spesialundervisning og en individualisert pedagogisk program eller en 504 plan. Overnattingssteder kan omfatte utvidelser på tester, bryter når det trengs, spørre, stikkord, sitte preferanse og en visuell timeplan.

Aksept

Etter å akseptere diagnosen, er det viktig å søke behandling. Ignorerer problemet med ADD kan ha alvorlige implikasjoner. Barnet, ute av stand til å holde opp sosialt og faglig, kunne lide dårlige karakterer, lav selvfølelse, depresjon og eventuelt stoffmisbruk. Fortsatt rådgivning og veiledning for familien og barnet påvirkes er nødvendig for å hjelpe dempe angsten som kommer med en diagnose.

Symptomer på de seks typer av ADD

ADD, eller Attention Deficit Disorder, kan deles inn i seks ulike typer eller kategorier: ". Ring of Fire" Classic, uoppmerksom, overfokusert, Oral, Limbiske, og Denne artikkelen vil utforske de respektive symptomer på disse seks ulike kategorier av ADD for å hjelpe deg å bedre forstå hvordan de skiller seg fra hverandre.

Classic ADD

Classic ADD er oftere funnet hos menn enn hos kvinner. Det er preget av hyperaktivitet, uoppmerksomhet og manglende evne til å organisere arbeidsbelastning eller tidsstyring. Classic ADD er generelt tilskrives mangel på dopamin, og behandles med dopamin stimulatorer som Ritalin, Concerta eller Dexedrin.

Uoppmerksom ADD

Barn med Uoppmerksom ADD har ofte problemer med å konsentrere seg. Uoppmerksom ADD er ikke preget av hyperaktivitet, men det motsatte. Barn med Uoppmerksom ADD er ofte sløv og motvillige til å gjøre fysisk aktivitet. Uoppmerksom ADD tilskrives en mangel på dopamin og noradrenalin, og kan behandles med dopamin stimulatorer pluss L-tyrosin.

Overfokusert ADD

Barn med som overfokusert ADD ofte blir over involvert eller besatt av aktiviteten eller oppgaven. De lider ofte av angst og har problemer med å overføre fra arbeidet med en oppgave til en annen. Overfokusert ADD skyldes en ubalanse mellom nevrotransmittere serotonin, noradrenalin og dopamin, og kan behandles med antidepressiva.

Temporal ADD

De med Temporal ADD viser ofte aggressive, trassig, stridslystne atferd. De lider av dysleksi og depresjon. Temporal ADD skyldes utilstrekkelig aktivitet i i prefrontal cortex, mangel på dopamin og / eller en funksjonsfeil i tinninglappen. Temporal ADD kan behandles med dopamin stimulatorer, og hemmende nevrotransmitter aktivatorer som Tegretol.

Limbiske ADD

Limbiske ADD er preget av kronisk depresjon og negative utsikter. De med Limbiske ADD sliter med selvbildet. Limbisk ADD er forårsaket av redusert aktivitet av orbital og lateral prefrontale cortex, så vel som en mangel på dopamin og noradrenalin. Limbiske ADD kan behandles med en kombinasjon av antidepressiva, stablizers humør dopamin stimulatorer, og noradrenalin stimulatorer.

"Ring of Fire" ADD

"Ring of Fire" ADD presenterer et utvalg av alt ADD symptomer, og resulterer ofte i antisosial atferd og rusmisbruk. Årsaken er knyttet til en dysfunksjon av flere områder av hjernen, så vel som en mangel på dopamin og serotonin. Behandling omfatter dopamin stimulatorer og antipsykotiske medisiner.

Herbal homøopatiske midler for ADD

ADHD eller ADD, er et begrep som brukes for å beskrive flere ulike symptomer som påvirker konsentrasjon samt den enkeltes evne fokus og fullføre oppgaver. Både barn og voksne med ADD noen ganger opplever humørsvingninger og lider av sosiale problemer. Foreskrevet medisiner ofte har negative bivirkninger, så mange mennesker er ute etter en mer naturlig eller urte metode for behandling.

Håndteringen av Angst

Ta johannesurt og / eller pasjons for angst. Disse urtene er ofte brukt i kombinasjon for å behandle angst. Mange ADD lider oppleve mye angst på en daglig basis. Dette kan være vanskelig for både den enkelte og deres venner og familiemedlemmer.

Du kan også bruke argentum NITRICUM å behandle angst. Hvis du har ADD, kan du bli opphisset rett før en stor test eller noe viktig at du har å gjøre. I tilfeller som dette, kan Argentum NITRICUM være svært nyttig. Denne behandlingen hjelper også hvis du er lett opphisset. Du kan også kreve (og spise) en masse søtsaker, som har en tendens til å gjøre tilstanden verre.

Mood Swings

Ignata Amara er ofte brukt som et homøopatisk middel for humørsvingninger. Den anbefalte dosering er en potens av 30. Ta det tre ganger i løpet av dagen. Det er en svært nyttig behandling hvis du har en tendens til å være altfor sensitiv og humørsyk, blir lett opphisset, eller har en tendens til å gå rundt i en mørk stemning. Den brukes til å behandle sorg og depresjon.

Konsentrasjonsproblemer

Bruk ginkgo biloba å behandle konsentrasjonsproblemer forbundet med ADD. Ginkgo er en urte supplement som ofte brukes til å forbedre hukommelsen og for å hjelpe deg å fokusere. Ta mellom 120 og 240 mg av ginkgo per dag.

Bruk både Sibirsk ginseng og gotu kola for å hjelpe med problemer med hukommelsen. Begge forbedre mentale evner og er kjent for å hjelpe med konsentrasjon, evner, atferd, årvåkenhet og intelligens.