Digidexo.com

viktigheten med personlig hygiene

Viktigheten av personlig hygiene hos barn

Viktigheten av personlig hygiene hos barn


Personlig hygiene er påkrevet for mer enn bare å vaske bort smuss av dagen. Øve riktig personlig hygiene bidrar til å hindre spredning av sykdom og smitte. Små barn trenger hjelp og veiledning med deres personlige hygiene for å sikre deres helse og for å forberede dem for uavhengig omsorg som de modnes og utvikle seg. Vi er ikke født med kunnskap og ferdigheter som trengs for å holde kroppen ren og sunn; disse ferdighetene trenger å bli undervist og oppmuntret.

Dental Hygiene

Riktig dental hygiene er viktig å beskytte mot tannråte og infeksjoner. Tørk en spedbarnets munn og første tennene daglig med en fuktig vaskeklut. Etter 2 år, begynne å bruke en liten mengde tannkrem og en tannbørste til å hjelpe et lite barn med rengjøring tennene. Etter hvert som barnet vokser og modnes, hjelpe henne med å bygge den kompetansen som trengs for å fullføre denne oppgaven på egen hånd. Alltid overvåke små barn med bruk av en tannbørste og tannpasta-fluorid. Lær barnet ditt å ikke svelge noen tannkrem, som inntak av for mye fluor kan være farlig. Regelmessige besøk til tannlegen bør begynne etter første bursdag.

Bading

Betydningen av bade begynner i barndommen. Regelmessig bading fjerner kroppslukt og bakterier som forårsaker vanlige infeksjoner. Enten å bade din ung barn daglig, er annenhver dag eller to ganger i uken opp til deg og ditt barns nivå av renhet. I de varme sommermånedene, er hyppigere bading vanligvis nødvendig og mer aktive barn kan kreve hyppig bading året rundt. Barn med sensitiv hud eller eksem kan trenge å bli badet sjeldnere. Gjør bad tid mer behagelig ved å legge vann leker, såpe fargestifter eller bobler.

Hårpleie

Holde håret rent og børstet er viktig kosmetisk. Noen barn liker ikke å ha vasket håret og kan gjøre denne prosessen ganske vanskelig. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske et lite barn hår daglig. Vaske det en gang eller to ganger i uken er som regel tilstrekkelig.

Nail Care

God spiker hygiene innebærer jevnlig klipping av negler og fjerne smuss og partikler fra under neglen. Bakteriene kan gjemme seg under lange negler, og hvis huden er skrapet med lange skitne negler kan det føre til en infeksjon. Bruk en neglebørste for å fjerne rusk fra under neglene. En annen spiker problem er tørre, sprø negler og negle senger som kan være et fristed for infeksjon. En mild fuktighetskrem kan brukes regelmessig hvis dette er et problem.

Håndvask

Behovet for regelmessig og grundig håndvask kan ikke undervurdert. Håndvasking, når preformed fullstendig, er den mest påvist fremgangsmåte for å redusere spredningen av infeksjon og sykdom. Bakterier blir ofte overført ved å berøre din ører, øyne, nese eller munn med skitne fingre. Bakterier kan ikke ses og hender vil ofte føle og ser rent etter å gå på do eller spiller utenfor. Det er spesielt viktig å oppmuntre til regelmessig håndvask før du spiser eller å sette noe i munnen.

Hvordan lære Personlig hygiene

Undervise barn om viktigheten av personlig hygiene er nødvendig. Når barn går på førskole eller grunnskole, vil de være i samspill med andre barn. På denne tiden, er det spesielt viktig for dem å vite det grunnleggende god personlig hygiene. Her er noen tips som vil hjelpe alle som prøver å undervise personlig hygiene.

Hvordan lære Personlig hygiene

•  Begynn undervisning barnet i ung alder. Det er ofte vanskelig å lære en ungdom om personlig hygiene, men dette betyr ikke at det er umulig å gjøre det. Lære barna tidlig, og fortsetter å lære dem gjennom tenårene, er nøkkelen til å lykkes instilling en følelse av personlig hygiene.

Lær barnet ditt hvordan du skal tørke etter å gå på do. Mange foreldre er under inntrykk av at dette er noe som barn lærer på egen hånd, men det er det ikke. Begge kjønn skal være trent til å tørke skikkelig. Men det er mye viktigere å lære jentene hvordan du kan redusere risikoen for å få en infeksjon på grunn av feil tørke.

Forsterk håndvask. Undervisning barnet å bruke varmt vann og såpe for å vaske hendene er svært viktig. Det er viktig å huske at han vil lære ved å se deg, så vaske dine egne hender etter bruk av toalettet eller før du gjør noe på kjøkkenet.

Start en bade rutine. Å ha barnet ta et bad eller dusj på samme tid hver kveld vil bidra til å oppmuntre henne til å gjøre det på egen hånd senere i livet. Mens barn som er veldig ung bare krever et bad annenhver natt, er det viktig for ungdommer å bade hver dag.

Lær barnet ditt å bruke deodorant når han er klar. Dette vil vanligvis skje i de pre-tenårene. La ham vite at kroppslukt kan skje hvis han ikke bruker deodorant eller bade på en daglig basis kan oppmuntre ham til å gjøre det på egen hånd.

Få barnet i rutinen for å pusse tennene. Det er viktig å ha henne pusse tennene om morgenen og om kvelden. Du kan også være lurt å oppfordre henne til å pusse middag. Etter hvert som barna blir eldre, er det også en god idé å lære dem å bruke tanntråd.

Snakk med din datter om personlig hygiene involverer menstruasjon. La henne vite at det er viktig å bade i løpet av denne tiden. Sørg for å snakke med henne om viktigheten av å endre tamponger eller bind hver tredje time for å redusere risikoen for toksisk sjokksyndrom.

Hint

  • Husk å lære barnet oppførsel. Barn bør vite om å dekke munnen og blåser nesen. Når barnet blir eldre, gjør at han vet at han må vaske laken på en jevnlig basis. La din datter å begynne barbering når hun begynner å vokse hår under armene og på bena. La henne vet at dette er en hovednøkkel til personlig hygiene.

Hvordan å opprettholde god personlig hygiene hos eldre

Bidrar til å opprettholde personlig hygiene av en eldre person i din omsorg ikke bare fremmer den enkeltes fysiske helse, men kan også forbedre sin følelsesmessige velvære. Riktig hygiene bidrar til en persons selvfølelse, siden å være ute av stand til å stelle som vanlig kan få henne til å føle seg frustrert og deprimert. Ifølge en artikkel publisert i september 1998 utgaven av emner av geriatrisk rehabilitering, vil en aldrende befolkning se en økning i antall eldre som vil kreve litt hjelp med daglige aktiviteter i livet. Men bistå eldre individer i å håndtere sin personlige hygiene kan hjelpe dem til å føle seg bedre om seg selv.

Bruksanvisning

•  Vask dine egne hender før du hjelper en annen person med personlig hygiene. Dette er en av de beste måtene å beskytte deg selv og den personen du har omsorg mot sykdom og infeksjoner.

La eldre person vet hva du kan forvente, slik at han kan slappe av. Det er ikke alltid lett å stole på noen andre til å gjøre slike ting for deg. Sin selvrespekt og verdighet må tas på alvor. Selv om en full bad eller dusj ikke kan være nødvendig hver dag, hyppigere perineum, eller peri, omsorg kan være nødvendig hvis personen er inkontinent.

Vær hensynsfull. Oppmuntre personen til å gjøre så mye for seg selv som mulig. Målet ditt er å gi bistand ennå fremme uavhengighet. Ikke gjør henne helt avhengige av deg. La henne til å gjøre hva hun kan for seg selv kan også bidra til å forbedre motoriske ferdigheter og bruk av armene.

Juster vanntemperaturen før bading. Bade bare en del av kroppen på en gang, særlig når personen er beskjeden. Vask ansiktet og overkroppen først, deretter armer og ben. Tørt og gni på lotion for å fukte huden.

Se etter endringer i personens hud mens du bader ham. Rapportering noen klumper, blåmerker eller andre fysiske endringer kan føre til tidlig diagnostikk av sykdom eller infeksjon.

Shampoo håret. Dette kan være en vanskelig oppgave hvis personen er sengeliggende. Men det er spesielle oppblåsbare shampoo kummer og hår-vaske skuffer tilgjengelig for bistands folk som har problemer med mobilitet og må forbli i sengen eller de som bruker rullestol.

Bruk en myk tannbørste til å børste personens tenner. Hvis han person har gebiss, bidra til å fjerne dem og deretter ren ved skrubbing med tannkrem og skylling. Oppmuntre noen grad av uavhengighet, selv om han utfører noen av disse oppgavene sakte.

Skjær personens negler og tånegler rutinemessig. Lange nagler kan være ubehagelig, spesielt hvis de er for tykke og sprø. Forsømt negler kan også bli smittet, og kan føre til fotsår. Kutte alltid tåneglene rett over, og deretter filen ujevn kanter.

Personlig hygiene aktiviteter for barn

Forskere sier barn så unge som tre år gamle kan forstå viktigheten og teknikker for riktig håndvask. Rene hender kan forebygge infeksjoner, og barn, som ofte berører deres øyne, nese og munn, kan aldri lære god personlig hygiene for tidlig. Faktisk er alle aspekter av personlig hygiene viktig for barnets god helse. Ved å knytte morsomme aktiviteter med renslighet, kan barna utvikle rutiner som fører til god personlig hygiene vaner som vil være med dem for en levetid.

Syng deg ren

Et godt sted å begynne når man underviser barn om munnhygiene er tennene. Eksperter sier barn bør gå til tannlegen etter sin første bursdag. Og etter den tid de er en pre-teen, bør barn pusser tennene tre ganger per dag. For bedre å bidra til å forhindre hulrom, bør de også børste innen 20 minutter etter å ha en sukkerholdig snacks.

For å gjøre dette gøy, synge "pusse tennene" sang av Barney hver gang de pusser. Denne sangen og andre, som "Splashin i badekaret," kan bli funnet på Barney Sleepy Time Songs CD (se referanser for link). Ikke bare er melodien fengende, men tekstene lære barnet om viktigheten av å pusse tennene - for eksempel hvor du børste og hvorfor, med noen gode råd om ikke å sløse med vann kastet i det, også!

Ikke glem å bruke tanntråd! Inntil barnet ditt har tilstrekkelige motoriske ferdigheter, kan de trenger din hjelp. Ved hjelp av en fluor skyll er en god idé, spesielt for et barn som er hulrom utsatt. Du kan nynne Barney sangen mens skylle med munnvann.

I tillegg til en sunn munn, rene hender gå en lang vei. Vaske hendene kan hindre spredning av smitte. Faktisk, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, holde hendene rene er en av de viktigste trinnene for å stoppe spredningen av infeksjonen.

Et triks for å gå sammen med dette er å ha barn synge ABC sang eller øve et barnerim, for eksempel "Det var en gammel kvinne som bodde i en sko" mens vaske sine hender. Dette vil bidra til å forlenge prosessen til 20 sekunder, som er hvor lang tid det tar å drepe de fleste bakterier. Oppfordre barna til å gni hendene sammen, da dette bidrar til å løsne bakterier slik at vannet kan vaske dem bort og å vaske under neglene og i mellom fingrene. Vurdere å investere i skumpumpe håndsåpe for barn laget av softsoap og håndklær håndklær for barna å fullføre rutinen.

Bath tid

Bad tid trenger ikke å være en tautrekking mellom deg og barnet ditt, spesielt siden barn trenger å bli badet minst annenhver dag. En måte å gjøre denne opplevelsen mer behagelig for alle involverte, ifølge www.Clorox.com, er å utpeke spesielle "badeleker" for å kun brukes under bad tid, slik som plastbåter. Du kan videre involvere barnet i prosessen ved å la ham gå til butikken og velge de leker.

Utpeke en bad tid, slik at barnet blir vant til en viss rutine. For eksempel kan en natt bad hjelpe dem til å slappe av på slutten av dagen. Prøv å lese barnet deres favoritt bok når badekaret er nærmer seg slutten eller etter badet, som igjen vil oppmuntre til en rutine. Og hvis junior er for stor for et bad, bør du vurdere en kid-trygt dusjhode. Disse er regulerbare og kommer i en rekke dyr figurer.

Tips for et barns Personlig hygiene

Tips for et barns Personlig hygiene


Undervisning barnet tips for god personlig hygiene er viktig for sunn utvikling. Personlig hygiene er et liv ferdighet som kan negativt påvirke ditt barns helse hvis riktig behandling er ikke tatt i ung alder. Det kan også påvirke hans evne til å få venner, siden lukt, skitt og en pjuskete utseende er noen av de eksterne virkningene av dårlig personlig hygiene. Gjøre personlige hygiene leksjoner underholdende slik at barnet blir engasjert og beholder informasjon som du lære ham.

Håndvask

Håndvask er en del av personlig hygiene, og er en vane barnet skal komme inn mens han er ung. Håndvask holder bakteriene unna, som holder barnet ditt sunt. Selv om håndvask virker som en enkel ting å gjøre, må barna gjøre det ordentlig. Å effektivt rengjøre hendene, bør vaske vare i 20 sekunder. Et tips for foreldre er å lære sine barn å synge en sang eller telle til 20, mens de vasker hendene. Sangen "Happy Birthday" tar omtrent 20 sekunder å synge, så får barnet ditt i vane med å synge den sangen mens han vasker hendene. Målet er for ham å holde skum skumming til slutten av sangen, når han kommer for å skylle av såpe.

Pusse tennene

God munnhygiene holder barnets pust lukter hyggelig, og tennene hulrom-free. Sett en tenner børsting tidsplan hjemme slik at barnet kommer inn i rutinen med å pusse om morgenen etter frokost og på kvelden etter middagen. Det er også viktig at du barnet pusse tennene etter å ha spist mat med høyt sukkerinnhold, siden sukker igjen i tennene for lenge kan forårsake hull i tennene. Overvåke at barnet børster riktig, ved å flytte tannbørsten frem og tilbake, opp og ned og ikke mangler noen flekker. Et annet tips for foreldre er å kjøpe sine barn en motorisert tannbørste som har en timer innebygd, slik at når tannbørsten slutter å bevege seg, barnet vet han kan slutte å pusse tennene.

Bath Time

Mange små barn kjempe bad tid for en eller annen grunn. Foreldre må finne en måte å gjøre bad tid fristende slik at barnet er interessert og glade for å få renset ut. En idé er for foreldre å bruke badekar leker for å gjøre den personlige hygiene aktivitet stimulerende. Badeleker, som dukker, figurer, flytende båter og plast vann dyr kan gi barnet ditt incitament for å få i karet. I tillegg bør foreldre komme opp med post-bade rutiner for å belønne barnet for å ta sitt bad. En hyggelig aktivitet, som for eksempel historien tid eller 20 minutter filmtitting kan gjøre det enklere for foreldre å vinne bad tid slaget, og i mellomtiden lære barna sine fordelene ved bading regelmessig.

Rent hår

Barn er aktive og derfor blir håret skitten og oljeaktig raskt. Lær barnet ditt viktigheten av å vaske håret, slik at skitt og olje ikke bygger opp og produsere en lukt eller forårsake en skrapete hodebunnen. Bortsett fra hår-vask, hårpleie tips også inkludere hår børsting for å holde trådene untangled og barnets hår værende ryddig.

Informasjon om personlig hygiene

Informasjon om personlig hygiene


Personlig hygiene er generelt definert som prosessen med å opprettholde renslighet og stell på en måte sammenfallende med standarder for ens sosiale struktur. Klippe håret og stil, bade standarder, ansikts-og kroppshår, og bruk av make-up, er deodoranter og parfyme alt diktert av sosiale standarder. For å bli akseptert av andre krever kunnskap om og etterlevelse av standarder for god personlig hygiene.

Helserisiko

Dårlig personlig hygiene er en bidragsyter til spredning av smittsomme diseases.Touching hender, klær eller kropper av mennesker med dårlig hygiene sprer forkjølelse, ringorm, hode og kropp lus og andre parasitter og virus. Bakterier i munnen til en person med dårlig munnhygiene kunne føre til tannråte, tannkjøttsykdom og dårlig ånde. Sår på huden kan lett bli infisert og føre til alvorlige helsemessige konsekvenser.

Sosiale implikasjoner

De fleste vil ikke fortelle deg at du har dårlig ånde, noe i nesen, eller usmakelig kroppslukt, og vil velge å unngå deg i stedet. Mangelfull hygiene kan påvirke deg både sosialt og faglig. En person som velger å ignorere standarder for hygiene vil bli sett på som noen som ikke passer inn eller bryr seg om seg selv eller andre.

Hygiene og Teens

Som barn kommer i puberteten, kroppen endres vesentlig. Utviklings organer krever nye rense ritualer for sosial aksept og å møte godkjenning av det motsatte kjønn. Foreldre bør understreke viktigheten av daglig vask av kropp og hår, og instruere sine tenåringer på hårfjerning prosedyrer og bruk av hår produkter for kontroll av fett hår og flass. Diskusjon av deodorant og svette, og riktig hudpleie / akne behandlinger er også viktig. Unge damer trenger informasjon om kroppslige endringer opplevd i løpet av menstruasjonssyklusen, bruk av menstruasjonsprodukter, og hygienisk disposisjon. Begge kjønn bør minnes på å rydde i og rundt ørene og negler godt, og å bruke antiseptisk regelmessig på piercinger.

Daglig Hygiene

Dusje eller bade med såpe og vann, vaske hele kroppen med et håndkle, bad svamp eller skurehånd. Etterpå, fukte huden med fuktighetskrem eller krem ​​for å forhindre flass og tørrhet. Bruk en antiperspirant deodorant. Vask, tilstand og style håret ditt. Grundig tanntråd og pusse tennene minst to ganger daglig. Vask hender og negler før hvert måltid, etter bruk av badet, etter at du hoster eller nyser, eller etter berøring kjæledyr. Vask føttene med såpe og vann, og klippet neglene om nødvendig. Skrubbe bort tørr hud fra føttene og behandle eventuelle soppinfeksjoner (fotsopp) umiddelbart.

Betraktninger

Begynn hver dag med rent undertøy og klær, endring i midten av ettermiddagen hvis det er nødvendig. Omskårne menn som må være sikker på å trekke tilbake forhuden og fjerne smegma når bading; kvinner bør betale ekstra oppmerksomhet til kroppslige svette og lukt under menstruasjonssyklusen.

Planlegg dental cleanings og eksamener to ganger per år.

Påføring av en SPF 15 solkrem etter bading vil bidra til å beskytte huden mot solskader.

Personlig hygiene tips for barn

Personlig hygiene tips for barn


Ifølge Hygiene Expert nettsted, kroppen din image og omsorgen du gir for det påvirke din selvfølelse, motivasjon og selvtillit. Undervise barn om personlig hygiene bør starte i svært ung alder. Å ha en åpen kommunikasjon med barnet ditt er viktig. Ved å praktisere god hygiene, reduserer barnet risikoen for å bli syk, spre sykdommer og blir mobbet på skolen.

Ta et bad

Som forelder, kan du motivere deg barnet å ta et bad ved å gjøre bad tid moro ved å inkludere badeleker, morsomme formede såper og boblebad. Mens bading barnet ditt, kan du inspisere ham for eventuelle skader, sår eller utslett. Vis barnet ditt hvordan du rengjør seg selv ved å vaske hele kroppen, inkludert hans ansikt, armhulene, føtter, hender og underlivet. Tidsplan bad tid på samme tid hver dag så det blir en del av ditt barns rutine og ikke en aktivitet som oppleves som et avbrudd i spilletid.

Oral Care

Barnet bør pusse tennene to ganger om dagen --- en gang om morgenen og deretter før du går til sengs. God munnhygiene kan holde hulrom i sjakk, og ved å hjelpe barnet i å pusse tennene, vil han lære hvordan du gjør det selv. For å oppmuntre til god munnhygiene, har barnet ditt plukke sin egen tannbørste i butikken. Du kan finne myke tannbørster med tegneseriefigurer på dem rett i din dagligvarebutikk eller apotek. Alderstilpasset tannkremer i ulike barnevennlige smaker kan også bidra til å gjøre tannpuss en hyggelig opplevelse. Få barnet vant til å gå til tannlegen på et tidlig alder, slik at regelmessige kontroller bli rutine.

Vaske hendene

Oppmuntre barnet ditt til å vaske hendene før du spiser, etter bruk av toalettet, etter å ha spilt eller klappe dyr er viktig. Ifølge Education.com, hender som ikke er vasket riktig er de viktigste bærere av infeksjoner. Plasser en krakk foran vasken for å gi barnet ditt lett tilgang til såpe og vann. Gi papirhåndklær til å tørke hendene etter vask dem. Belønn barnet ditt med klistremerker for å praktisere god hygiene. Det vil motivere ham til å fortsette det gode oppførsel.

Good Hair Care

Barnets hår bør vaskes en gang eller to ganger i uken, ifølge Education.com. Du kan kjøpe tårefrie sjampo i ditt apotek for å gjøre prosessen litt enklere. Etter vask barnets hår, bør du bruke en bred kam å gre gjennom barnets hår. God hårpleie vil gjøre tidlig deteksjon av hodelus lettere slik at du kan behandle det deretter.

Hvordan å vaske hendene og personlig hygiene

God personlig hygiene er direkte knyttet til vår helse. Håndvask er spesielt viktig fordi det kan stoppe spredningen av sykdommen. Som et resultat, er håndvask en viktig forebyggende verktøy i offentlige steder, institusjoner, skoler og helseinstitusjoner og barnehager. Gjør deg kjent med riktig hånd-rengjøringsmetoder og andre tiltak du kan ta for å opprettholde en sunn personlig hygiene.

Bruksanvisning

Sett hendene under rennende vann. Varmt vann er best. Påfør såpe. Gni hendene sammen inntil såpe lathers. Bruk skum til å skrubbe alle overflater på hendene i 15 til 20 sekunder. Legg hendene tilbake under rennende vann for å skylle. Tørke hendene. Hvis mulig, bruk en papirhåndkle å skru av kranen. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å rengjøre hendene med såpe og vann ofte.

Vask hendene med en alkoholbasert desinfeksjonsmiddel hvis du ikke får tilgang til såpe og rent vann. Tilsett produktet inn i en av håndflatene. Gni hendene sammen. Avslutt ved å gni sanitizer på alle overflater av hendene og fingrene. Fortsett å gjøre det før du er tørr på hendene.

Bade regelmessig. Dette trenger ikke nødvendigvis innebære dusjer eller tar et komplett bad hver dag. Du trenger imidlertid behov for å rense huden din og shampoo håret med jevne mellomrom.

Brush og floss tennene, ideelt sett, etter hvert måltid. Hvis du gjør dette er gjennomfør, børste og tanntråd to ganger om dagen. Munnhygiene er en viktig måte å forebygge tannkjøttsykdom og tannråte. Hvis det er mulig, har en dental checkup og rengjøring hver sjette måned.

Klipp ut eller klippe neglene rett over. Unngå å skape en buet form i spikeren, noe som kan føre kantene til å vokse inn i huden og føre til innvokste negler. Sikre en rett kant ved å sende den med en Emery bord. Cutting neglene for kort kan også føre til inngrodde negler. The American Orthopaedic Foot & Ankle Society anbefaler at negler kuttes slik at noen millimeter av huden over neglen forblir synlig.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en klokke å tid håndvask for å sikre at den oppfyller de 15 til 20 andre kravet, synge "Happy Birthday" i hodet to ganger.

Personlig hygiene regler i Kitchen

Personlig hygiene regler i Kitchen


Ta vare for å være ren, spesielt mens du arbeider på kjøkkenet, er av avgjørende betydning for helse og trivsel for deg selv og din familie. Arbeide uten personlig hygiene øker sjansene for å forurense mat med bakterier, skitt, etc. som kan bæres på hendene eller person og kan også føre til matforgiftning.

Hair Tilbake

Hair kontinuerlig røyter og er vanskelig å inneholde. En regel personlig hygiene på kjøkkenet før du starter matlagingen bør være å knytte tilbake håret. Hvis ikke, kan kortere hår bli klippet bort fra ansiktet slik at den ikke dingle over matlaging området. Uten tanke, håret faller ned i ansiktet kan føre til å presse det ut av veien med hendene. Hvis du tar deg selv å gjøre dette, Retie eller re-klippet håret tilbake og vask hendene.

Smykker

Fjern smykker som halskjeder eller dingler øredobber som kan henge ned i matlaging området. Også fjerne smykker der mat kan bli fastlåst som du tilbereder den.

Vask hender

Før du starter matlagingen, alltid vaske hendene. Vaske hendene innebærer å bruke varmt vann og såpe. Vask hendene og håndleddene og alle deler av armene som kan komme i kontakt med maten du skal tilberede. Vask under negler også. Skyll og tørk til den er tørr. Skulle du trenge å ta et bad pause eller du nyser eller hoster, re-vaske hendene. Hvis du føler et nys eller hoste start, snu eller flytte vekk fra maten området og dekke munnen. Rense tellere, panner, etc. som du kan ha utilsiktet hostet eller sneezed.

Cover Up

Når på kjøkkenet, dekke dine klær med en ren forkle eller håndkle. Et forkle sørger for at klærne overflaten nærmest maten blir tilberedt er ren. Klær slitt hele dagen til kontoret, shopping, skole og alt annet presentere et hygiene problem når du arbeider med matlaging. Rå mat er spesielt sårbare for forurensning.

Double Dipping

Bakterier er lett spre seg fra en person til en annen. Når smaker maten med en skje, alltid vaske den grundig i varmt vann, før du bruker den til å smake på nytt. Gjenbruk av en skje eller annet redskap med å rense den mellom ganger kan introdusere bakterier i maten du forbereder. Hvis du har vært utsatt for en hoste eller influensa, kan du sende dette videre når gjenbruk av en skje for å sjekke maten.

Dobbelt dyppe chips eller kjeks for å sjekke smaken eller konsistensen av dip for selskap går også på bakterier. Bare dypp hver chip eller cracker en gang inn i en dukkert. Hvis du vil ha mer, skje den ut på en plate.

Off the Floor

Bruk aldri bestikk eller andre elementer som brukes i matlaging eller oppbevaring som har falt på gulvet uten først å vaske og skylle dem grundig. Droppet mat må vaskes også.

Virkningene av personlig hygiene Choices

Virkningene av personlig hygiene Choices


Hygiene er definert som forhold og praksis som fremmer og bevarer helse, ifølge American Heritage Dictionary. Personlig hygiene er viktig i vårt daglige liv, som det holder kroppen ren, hindrer forlegenhet og bidrar til å hindre spredning av smitte.

Om Personlig hygiene

God personlig hygiene inkluderer å holde alle deler av kroppen ren gjennom jevnlig bading, hårvask og stell, tann og munn omsorg, sårbehandling, og gode håndvask teknikker.

Fysiske effekter

Mange sykdommer, deriblant influensa og forkjølelse, kan overføres gjennom kontakt med kontaminert hud. Bare å vaske hendene ofte kan kutte ned på spredningen av sykdommen, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Emosjonelle effekter

Dårlig personlig hygiene kan påvirke en persons evne til å få eller beholde en jobb, gjør ham til en målsetting om mobbing, fremmedgjøre de nær ham og forårsake forlegenhet, ifølge ygieneexpert.co.uk.

Fordeler ved god hygiene

Deltagelse i god personlig hygiene ikke bare bidrar til å hindre sykdom, men kan også gjøre at du føler deg bedre om deg selv ved å øke din selvtillit og selvfølelse.

Sårpleie Betraktninger

Holde sårene rene og sterile bidrar til å hindre spredning av sykdommer, og det kan også hindre ytterligere komplikasjoner og livstruende systemiske infeksjoner forårsaket av bakterier i blodet.

Hva er de viktigste Practices i personlig hygiene?

Hva er de viktigste Practices i personlig hygiene?


Personlige hygienepraksis omfatter alle handlinger du tar for å sikre at du holde deg ren og sunn. Men visse praksis er viktig, som å ignorere dem kan ha en direkte - og synlig - innvirkning på din helse og personlig utseende. I tillegg må du angi en streng tidsplan og retningslinjer for personlig hygiene for å sikre deg og din familie holde seg frisk.

Håndvask

Vask hendene flere ganger om dagen. Som hendene kommer i kontakt med en rekke overflater fra tastaturet til bussen håndtaket, potensielt skadelige bakterier kan "stikke" på deg. Følgelig, når du tar i mat, eller når barna legge hendene inn i munnen, disse bakteriene "invadere" din organisme og kan føre til sykdom. Av denne grunn, vask hendene før du spiser, etter toalettbesøk, før behandling av et sår, når du berører dyr og avfall, etter at du har tatt vare på en syk person, og før du bruker kontaktlinser.

Tannpuss

Flere ganger om dagen tennene tannkjøttet og tungen kommer i kontakt med mat som inneholder potensielt skadelige bakterier og danner plakk, en filmy og klebrig stoff på tennene. Hvis du ikke fjerner plakk, kan det føre til tannråte og tannkjøttsykdom, som fører til tap av tenner. I tillegg bakterielle populasjoner, først og fremst på tungen er den viktigste årsaken til dårlig ånde. Pusse tennene og rengjøring tungen må være den første og siste ting å gjøre hver dag, og etter hvert måltid.

Hår vask

Har bad eller dusj for å holde kroppen ren, men gi ekstra oppmerksomhet til håret ditt. På denne måten kan hindre "seborreisk dermatitt,« den vanligste årsaken til flass, som kan resultere i røde områder som noen ganger kan gråte. Flass kan også påvirke din personlige bilde. Langhåret menn og kvinner må vaske håret minst en gang i uken ved hjelp av såpe eller mild shampoo, unngå produkter med boraks eller baser.

Rengjøring av Ears

Ørene ikke kommer i kontakt med mange overflater, og skitt er ikke direkte synlig for andre mennesker. Som de organer som er ansvarlige for din følelse av hørsel, sikrer du rense ørene jevnlig. En viktig oppgave er å fjerne overflødig voks fra innsiden av ørene som kan ha en innvirkning på kvaliteten av hørselen. Bruk spesielle øret voks fjerning løsning dråper. Forsiktig bruk av en våt flanell eller, alternativt, men ikke ideelt, kan bomullspinner hjelpe deg fjerne øregangen.

Liste over Personlig hygiene elementer for Teen GirlsTenårene er en tid for å finne ut hvem du er og hva du ønsker for livet ditt. Blant funnene vil du gjøre i løpet av denne tiden er hvilke typer produkter er nødvendige for å ta vare på deg selv. Merkenavn og dufter er ting som du vil eksperimentere med til du finner ut hva som passer best for deg; disse tingene vil endre seg over tid. De tingene som vil forbli konstant er de produktene som vil hjelpe deg å være sunn, hygienisk og å legge frem det beste du at du kan bli.

Hair Care

En sjampo og balsam kombinasjon som er formulert for din håret tekstur er en viktig del av personlig hygiene. I tenårene håret ditt kan ha økte nivåer av olje. Vasking og condition håret på en jevnlig basis vil holde det sunt.

Facial Cleanser

Rense huden din godt kan kutte ned på kviser. I løpet av tenårene, er dine hormoner forsøker å jevne ut og dette kan føre til at kjertler som ligger i huden til å produsere overflødig olje. Høyt oljeinnhold kan bidra til kviser. Det er et bredt utvalg av over-the-counter produkter tilgjengelig på drugstores som kan hjelpe rense huden og redusere kviser. Husk at når du vasker ansiktet ditt, bør temaet være mildhet. Unngå rensemidler med slipe elementer som perler. Det kan se ut som sterke skrubbing vil få ansiktet ditt renere, men dette vil bare tjene til å irritere huden din. Hvis over-the-counter produkter ikke er effektive for dine kviser, kan konsultere med din lege eller hudlege gi deg andre sterkere medisiner og alternativer.

Deodorant

Når du skriver inn dine ungdoms år, kan du oppleve økte nivåer av svette når du utfører fysiske aktiviteter. Dette svette er ofte ledsaget av ubehagelig lukt. Bruker deodorant eller antiperspirant kan eliminere disse problemene. Deodorant deksler lukte med forskjellige hyggelige dufter. Antiperspirant tørker opp svettekjertlene og stopper svette skjer. Du kan kjøpe deodorant og antiperspiranter separat eller som en kombinasjon i et enkelt produkt. Eksperimenter med hvilke produkter som fungerer best for deg for å føle seg mer trygg når du navigerer gjennom dagen.

Feminine Hygiene Products

Moderne tenåringer har mange flere alternativer når du velger produkter for feminin hygiene enn sine mødre eller tidligere generasjoner av jentene hadde. Det finnes flere typer tamponger og pads som er laget spesielt med likene av tenåringsjenter i tankene. De er også laget for å samsvare med din travle livsstil. Dette er et annet område av hygiene der du vil sannsynligvis trenger å eksperimentere og prøve forskjellige produkter for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Oral Care

Du har sannsynligvis blitt fortalt siden du var ung at det å ta vare på tennene er viktig. Men som en tenåring, hvis du regelmessig drikker brus, sportsdrikke, kaffe, fruktjuice eller andre drikker som har et høyt sukkerinnhold, vil du måtte betale spesielt nøye med hvordan du ta vare på tennene og munnen. Pusser tennene regelmessig med tannkrem som inneholder fluor og tanntråd for å fjerne rester av matrester. Munnhygiene ikke bare holde munnen sunt, men de reduserer dårlig ånde som kan være pinlig.

Personlig Hygiene og mattrygghet

Personlig Hygiene og mattrygghet


Personlig hygiene kan ha en direkte innvirkning på mattrygghet. Ifølge National Food Service Management Institute, trenger dårlig personlig hygiene skal unngås da det er en risikofaktor i Foodservice operasjoner og kan forårsake matbårne sykdommer.

Unngå patogener

Noen ansatte som jobber med mat bør ikke få lov til å jobbe hvis de er syke med diaré eller kaster opp. Arbeidstakere som har bakterielle patogener som Shigella eller Salmonella, eller som har symptomer på hoste og nysing, bør ikke få lov til å jobbe med mat, kasseroller eller utstyr.

Personlig hygiene

Folk som jobber med mat bør vaske hendene ofte, og holde negler trimmet. Hvis en arbeidstaker har et sår på hånden eller armen, bør han ha en bandasje over såret og bør bruke hansker for å hindre videre forurensing av mat. De som arbeider med mat bør fjerne alle smykker med unntak av ren banded ringer. Hår begrensninger bør brukes av de som arbeider i kjøkken eller som er på noen måte involvert i matlaging.

Tasting Mat

I enhver situasjon, enten det er på jobb eller hjemme, da smaker maten som blir forberedt for andre, plassere en liten del i en egen rett, og ikke bruke et redskap som har vært brukt til å smake på maten.

Personlig hygiene Effects

Personlig hygiene Effects


Personlig hygiene er praksisen med omsorg for kroppen din i små men viktige måter som bading, tannpuss og vask hendene på en jevnlig basis. Hygiene innebærer enkle handlinger som har store effekter når fulgt skikkelig. God hygiene kan være en nøkkel til god helse, mattrygghet og sosial og profesjonell suksess.

Regelmessig håndvask - spesielt under kalde og influensasesongen - er en av de viktigste måtene å redusere spredningen av virus. Vaske hendene kan hindre deg fra å fange en forkjølelse eller influensa, samt hindre deg fra å spre en sykdom til andre hvis du allerede har det.

Helse

Tannpuss og tanntråd tennene på daglig basis er en viktig faktor i å holde dem sterke og friske gjennom hele livet. Holde tennene rene vil hindre tannråte (hull i tennene) og tap på grunn av overdreven forfall eller gingivitt (tannkjøttsykdom). I tillegg til tannpuss og bruk av tanntråd, spise mat lavt i sukker og syre - som begge kan skape et miljø vennlig å forfalle-bakterier - og regelmessige besøk til tannlegen vil bidra til å opprettholde tannhelse.

Food Safety

Selv om du ikke jobber i næringsmiddelindustrien, forbereder mat i et hjem kjøkken krever nøye personlig hygiene. Bakterier kan overføres fra kroppen din, klærne dine og til og med smykker til mat og gjøre deg og andre syke.

Vask alltid hendene grundig før du tilbereder mat. Også sørge for at arbeidsområdet er rent og det er ingen dyr i området. Fjerne noen smykker som ringer, armbånd og klokker som kan komme i kontakt med mat som du tilberede den. Et rent forkle vil ikke bare beskytte klærne fra mat søl, men vil holde klærne fra å spre bakterier til maten du forbereder.

Personlig suksess

Et rent, godt presentert kroppen kan ikke være noe folk flest legger merke til om hverandre, men når noen kropp er synlig skitne eller bærer en ubehagelig lukt, folk flest legger merke til. Grunnleggende personlig hygiene vil hindre sosial stigma knyttet til en ubehagelig personlig utseende eller lukt.

Profesjonell suksess

Hvis du jobber i næringsmiddelindustrien eller med små barn, vil god personlig hygiene være kritisk til dag-til-dag arbeidsplikt. Men på hvilken som helst jobb, er god hygiene et must.

Fra det første inntrykket du gjør på et jobbintervju til hvordan du får sammen med kollegaer, kunder eller klienter, er god hygiene nøkkelen.

Personlig Hygiene & the Kitchen

Personlig Hygiene & the Kitchen


Krysskontaminering, hvor bakterier fra rå mat blir overført til andre overflater mat og kjøkken, er en primær årsak til matforgiftning. Mennesker og dyr også kan bringe bakterier inn på kjøkkenet. Matforgiftning er lett forebygges hvis du håndterer maten ordentlig og holde kjøkkenet rent Hvis du kommer til å lage mat, er det også viktig å utøve god personlig hygiene.

Start med Your Hands

Vask hendene grundig i varmt vann før du begynner matlagingen. Du bør også vaske hendene umiddelbart etter håndtering rå mat eller skitne retter mens du er på kjøkkenet. Hvis du forlate kjøkkenet for å bruke badet, fjerne søppel, spis eller røyk, bør du vaske hendene når du kommer tilbake. Bruk papirhåndklær i stedet for oppvaskhåndklær til å tørke hendene når matlaging.

Antrekk og Jewelery

Bruk rene forklær og klær når du jobber på kjøkkenet. Hvis du er iført smykker som ringer eller dinglende armbånd, bør du fjerne dem før du berører noen mat direkte med hendene. Bakterier og bakterier kan klamre seg til smykkene dine og overføre til din ingredienser.

Vær forberedt på First Aid

Dessverre, kan ulykker være vanlig på kjøkkenet. Skarpe kniver og andre instrumenter kan føre til kutt og varme overflater kan føre til brannsår. Hvis du skader deg selv, stoppe matlaging umiddelbart og har en tendens til såret. Åpne sår bør dekkes for å unngå kontakt med mat eller kjøkkenutstyr. Hvis du har en bandasje på hånden eller armen, være forsiktig at det ikke faller inn i maten du forbereder. Det er en god idé å ha rene, engangshansker i dette tilfellet.

Hår og Negler

Hvis du har langt hår, trekke den tilbake før du begynner matlagingen. Du bør også passe på å rengjøre under neglene når du vasker hendene før matlaging. Unngå iført neglelakk på kjøkkenet.

Sunn Cooks, Helsekost Kitchens

Du bør unngå å lage mat hvis du er veldig syk, eller hvis du har en sykdom fra mat forgiftning selv. Ikke stek hvis du har en smittsom sykdom som smitter ved nysing eller hosting. Hvis du nyser eller hoster i hendene, må du vaske dem før du fortsetter matlaging, selv om du ikke er syk. Ikke spis, drikk, røyk eller tygge tyggegummi mens du arbeider på kjøkkenet.

Hva er personlig hygiene for Kids?

Hva er personlig hygiene for Kids?


Når de er babyer, barn er avhengige av sine foreldre til å holde dem rene. Som de blir eldre, trenger de å lære å ta vare på sin egen personlige hygiene. Ved å lære barna om personlig hygiene og hvorfor det er viktig for deres helse, utseende og velvære, du lærer dem en ferdighet de vil bruke for resten av livet.

Hvorfor Personal Hygiene Matters

Rene barn er sunne barn. Dårlig personlig hygiene fører til spredning av bakterier og sykdommer, spesielt for barn som går på skole eller barnehage. Sørg for at barna vet om hvordan du bor ren bidrar til å holde dem friske. Praktisere god personlig hygiene er også en viktig sosial ferdighet for barn. Mens vi ofte fortelle våre barn om ikke å dømme andre basert på utseende, gjenstår det faktum at vår personlige hygiene dramatisk påvirker hvordan vi blir oppfattet av andre.

Håndvask

Håndvask er en av de viktigste aspektene ved personlig hygiene når det gjelder å hindre spredning av bakterier. Barn bør alltid bruke såpe og bruker ca 20 sekunder lathering opp. Også barna trenger å vaske hendene ofte hele dagen - før spising, etter å ha spilt ute, etter å berøre dyr og før sengetid. En annen viktig del av å holde hendene rene er å se etter negler. Lær barnet ditt hvordan du rengjør og trim sine negler. På farten, lære barnet ditt hvordan du bruker rensemiddel, spesielt etter å berøre ting som handlekurver eller bruke offentlige toaletter.

Dental Hygiene

Barn bør pusse tennene to til tre ganger om dagen. Tanntråd er også viktig, og bør gjøres minst en gang om dagen. Lær barnet ditt hvordan du skal børste og floss tennene og forklare dem hvordan dette hindrer tannråte og hulrom. Sørg også for at barnet ditt ser en tannlege regelmessig for rutinemessige kontroller.

Bading

Hvor ofte barna bade avhenger av deres alder og hvor skittent de får. Yngre barn kan bare trenger å bade annenhver dag, mens eldre barn og barn som starter puberteten må bade daglig. Undervise yngre barna hvordan de skal vaske seg helt og den riktige måten å bruke forskjellige badeprodukter. For yngre barn som ikke alltid varme opp til bad tid, og legger leker til karet kan hjelpe. Du kan oppmuntre eldre barn å bade eller dusje oftere ved å installere en dusj radio på badet.

Clean Clothes

Iført rene, friske klær hver dag er en viktig del av å praktisere god hygiene. Sørg for at barna har et vaskeri kurv på rommet sitt for å plassere sine skitne klær. Barn bør være sikker på å endre sine sokker og undertøy hver dag, og for å velge en ren antrekk hver morgen.

Hva er fordelene med personlig vekst?

Hva er fordelene med personlig vekst?


Personlig vekst er viktig fordi det bidrar til å bygge opp din selvtillit og utfordrer deg til å vokse åndelig, mentalt, økonomisk, sosialt og emosjonelt. Det kan noen ganger være smertefullt. Hvis du sliter med konstant sinne eller irritabilitet, kan det være vanskelig å innrømme at din atferd blir ødeleggende. Men når det kommer til det punktet når familie og venner føler at de ikke kan diskutere hvordan de føler med deg, kan det være en indikator på at du trenger hjelp utenfra fra en rådgiver eller en pastor for personlig vekst.

Nye muligheter

Når du vokser som person, oppretter du nye muligheter. Tenk deg at du hadde en lang karriere i publisering, men du nylig har lagt merke til en mangel på positive påvirkninger for barna i din kommune. Du utvikler et ønske om å finne en måte å forbedre sine liv slik at du bestemmer deg for å starte en non-profit byrå som vil fokusere på å rekruttere mentorer for barna, eller du finner en måte å bruke publiserings erfaring til nytte for de samme barna. Dette er personlig vekst, fordi du lærer å se livet ditt som et fartøy i tjeneste for andre.

Legger til dine relasjoner

Emosjonell vekst forbedrer dine relasjoner. For eksempel, hvis du liker å være i kontroll over en rekke ting, men partneren din mener at du ikke ser hans eller hennes side av visse forhold, kan du innse at du er fremmedgjørende partner. Gjennom selvransakelse og å utvikle et nytt tankesett, ditt forhold er spenningen avtar, og du vokser som person.

Fosters Ydmykhet

Du lærer også ydmykhet. Når du aksepterer at du ikke er perfekt og at du vil mislykkes gjennom hele livet, blir det lettere å overvinne dine feil og lære av dem. Det instills også i deg medfølelse for de som gjør de samme feilene du en gang har gjort. Til slutt, når du har ydmykhet som et resultat av personlig vekst, lære deg å elske deg selv mer til tross for dine feil.

Bidrar til å utvikle Forfall

Emosjonell modenhet er en annen fordel med personlig vekst. Når du lærer å ta ansvar for dine handlinger og ikke legge skylden på andre eller når du velger å disiplinere deg selv og forsinke øyeblikkelig tilfredstillelse for langsiktige mål, du viser at du har vokst personlig og at du kan møte fremtidige hindringer med selvtillit.

Hvordan lære Personlig hygiene problemer

Hvordan lære Personlig hygiene problemer


Personlig hygiene problemer oppstår når folk ikke klarer å opprettholde gode grooming vaner. Undervisning om personlig hygiene problemer bør starte i tidlig alder. Disse erfaringene er generelt undervist i hjemmet og i skolen. Detaljerte diskusjoner og visuelle hjelpemidler skal brukes til å formidle et klart budskap om personlig hygiene og problemer som følge av dårlig omsorg.

Bruksanvisning

Detail elementer og kroppsdeler som krever pelsstell. Fortell elevene at klær og sko og kroppsdeler som føtter, tenner, hår og personlige områder må holdes ren.

Vis bilder av hva som er viktig å stelle. Bilder avklare hva som blir diskutert. De gjør leksjonen mer interessant og holde oppmerksomheten til deltakerne.

Forklar hva personlig hygiene innebærer. Personlig hygiene er å holde klær, sko og kroppen ren og stelt. Forklar at dette eliminerer lukt og andre forhold som påvirker måten en person ser ut og lukter.

Diskuter forhold som oppstår fra ikke riktig grooming. Fotsopp, flass, lus og infeksjoner kan oppstå når kroppen og klær er ikke rene. Forklar hvorfor uriktig grooming kan ha sosiale konsekvenser også.

Pose spørsmål om informasjonen som gis. Spør studentenes spørsmål avgjør om de har forstått hva som ble forklart og kan generere flere spørsmål om emner som ikke dekkes av leksjonen.

Gjennomgå de viktigste punktene i leksjonen.

Viktigheten av personlig verneutstyr for brannmenn

Viktigheten av personlig verneutstyr for brannmenn


Brannmenn engasjere seg i farlige aktiviteter i løpet av sitt arbeid bekjempe branner, utføring av redningsaksjoner og håndtering av krisesituasjoner. I 2010, 72 vakthavende brannmann dødsfall skjedde i USA I tillegg er om lag 80.000 brannmenn skadet hvert år. Brannvesenet gir brannmenn med personlig verneutstyr, eller PPE, for å minimere risikoen for skade og død i løpet av sine plikter.

Bakgrunn

Brannmenn svare på 1,8 millioner branner hvert år i USA. Mens de må ta rimelig vare på egen helse og sikkerhet, og at av de kolleger rundt dem, kan de ikke unngå å sette seg inn i farlige situasjoner som en del av jobben deres. De må bære PPE for å beskytte dem mot virkningene av varme og røyk som de takle branner og skriv røykfylte miljøer. PPE kan også varsle kolleger hvis en brannmann krever assistanse.

Grunnleggende PPE

National Fire Protection Association setter standarder for brannmenn 'PPE. NFPA 1971 ble sist oppdatert i 2007. Grunnleggende PPE er ofte referert til som bunker utstyr eller brannvernutstyr og består av frakk, bukser, hjelm, hansker, støvler og en hette. Den primære hensikten med en brannmanns PPE er å beskytte mot varme og ild. Brannmenn strøk har tre lag: en flammehemmende ytre lag, en vanntett midten lag og et indre lag som beskytter mot varmeoverføring. Hjelmer beskytte mot fallende materiale og ha en brannsikker hette for å dekke ørene og halsen. Vernesko inkluderer stålhette og Shanks.

Pusteapparat

Brannmenn bruke selvforsynt pusteapparat når du taster inn en brann eller røykfylt miljø. En SCBA er en lufttilførsel bæres på ryggen og holdt på plass av skulderstropper og et hoftebelte. De er laget av lett materiale som tåler høyt trykk. Den SCBA inneholder en enhet som kalles en personlig varsling sikkerhetssystem, som avgir en hørbar alarm hvis brannmann blir ubevegelig å varsle sine kolleger at han er i behov av hjelp.

Fremtidig utvikling

PPE gitt til brannmenn er kontinuerlig gjennomgått og oppgradert som ny teknologi blir tilgjengelig, og som svar på erfaringer fra hendelser der skader eller dødsfall inntreffer. Forskning utført av Firefighter Life Safety Research Center ved University of Illinois identifisert et behov for å videreutvikle lettere, pustende og mindre restriktiv PPE. Studien fant at mens dagens PPE gir effektiv beskyttelse mot varme og ild, kan det legge til varme stress og påvirke brannmenn balanse. Disse to spørsmålene kan bidra til hendelser som fører til skader eller dødsfall.

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth


Ifølge Troubled Teen nettsted, barn er mest lærevillig mellom 7 og 12. Etter det, undervisning god hygiene vil være mer utfordrende. Som barn vokse opp, opplever de en rekke kroppslige endringer. De begynner å vokse hår og ukjente lukter begynne å utvikle. Det er opp til foreldrene å hjelpe barna å forstå disse endringene og utdanne og oppmuntre dem på praktisering av god hygiene.

Hvordan lære Personlig hygiene til Youth

•  Snakk med barnet ditt om viktigheten av generelt god hygiene. Forklar at ikke praktisere god hygiene kan føre til dental problemer, lukt, sykdommer og vil mest sannsynlig påvirke deres dag-til-dag liv. Bruk veiledning og elsker å undervise, og unngå skjenn eller tvinge barnet ditt.

Ta din preteen barnet til butikken for å plukke ut sine første deodorant. Forklar at produktet bør brukes etter vasking og tørking av kroppen. Svette i seg selv lukter ikke, er det bakterier som strømmer på svette som forårsaker ubehagelig lukt.

Oppmuntre barnet til å dusje eller bade daglig. Bakterier hekker i urene områder og kan forårsake sykdom. Ifølge Troubled Teen nettstedet kan barna begynne å vaske seg fra ca 6 år gammel. Overvåke barnet ditt som vaskeprosessen skrider frem.

Ta med barnet til tannlegen hver sjette måned. Hvis du tar dem så tidlig som 1 år gammel, blir de brukt til regelmessige kontroller som en del av deres dental hygiene rutine. Forklar hvordan du pusser to ganger om dagen og unngå sukkerholdig snacks og drikke kan bidra til å fremme sunne tenner.

Forklar at regelmessig vaske håret vil fremme hår helse og holde håret fra å bli fettete og skitne. Ta barnet for vanlige hår kutt for å holde håret håndterlig.

Forbered din datter for hennes periode så det ikke komme som en overraskelse. Forklar hvordan kroppen hennes vil oppleve denne prosessen en gang i måneden, og at det er en naturlig ting at alle unge jenter går gjennom. Vis henne hvordan du bruker menstruasjons pads eller tamponger og feire det faktum at hun vokser opp.

Vis din sønn å kontrollere hans ansiktshår når den begynner å vokse. Utdanne ham på de ulike produktene han kan bruke til å barbere og lære ham å gå om barbering prosessen.