Digidexo.com

hcg metoden for menn

Bivirkninger av hormonbehandling for menn

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk diett utviklet for å lindre effektene av lavt testosteron på grunn av aldring. Pasienter med visse pre-eksisterende forhold bør ikke ta syntetisk testosteron, og hormonbehandling kan forårsake en rekke bivirkninger, noen som kan være dødelig.

Identifikasjon

Hos menn begynner naturlig testosteron produksjonen topper i alderen 18 til 25 og til deretter å falle med en hastighet på om lag 2 prosent årlig. Denne naturlige degenerasjon kan føre til en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, problemer med å huske og konsentrere seg, tretthet, erektil dysfunksjon, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære. Leger bruker hormonbehandling for å lindre eller reversere disse effektene og forbedre livskvaliteten hos menn som de gamle.

Under hormonerstatningsterapi, kan leger fore syntetisk testosteron som kan bli administrert ved intra-muskulær injeksjon, tas oralt eller påføres huden. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Testosteron kan forstørre prostata av eldre menn, og bør ikke tas av pasienter som lider av eller utsatt for prostatakreft. I tillegg bør menn med brystkreft og pasienter med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller noen som har hatt hjertesvikt tidligere oppsøke lege om disse forholdene før du tar syntetisk testosteron. Diabetikere kan ha til å endre sin insulindose, fordi testosteron kan påvirke blodsukkernivået.

De allergisk mot hormoner eller noen av innholdsstoffene (injiserbare testosteron inneholder benzylalkohol) bør unngå bruk.

The Federal Food and Drug Administration (FDA) har klassifisert testosteron som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte fostre.

Levertoksisitet

Long-term testosteron bruk kan resultere i peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand karakterisert ved dannelsen av blodfylte cyster inne i lever og / eller nyre. Visse orale former av syntetisk testosteron er modifisert ved en prosess som kalles 17-alfa-alkylering (binding av en alkylgruppe). Denne endringen øker levetiden på sine effekter ved å gjøre det vanskelig for leveren å bryte dem ned, men kan forårsake levertoksisitet. Testosteron kan endre lever nivåer, og kan føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som setter ekstra belastning på leveren og nyrene.

Andre fysiologiske bivirkninger

Testosteron bruk kan endre blod serum kolesterol nivåer, inkludert reduksjon av gode kolesterolet, og kan føre til høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom eller slag. Det kan også føre til gulsott (gul hud), vanskelig urinering (på grunn av prostata utvidelse), kviser, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Den psykologiske effekten av testosteron kan inkludere aggresjon, irritabilitet, depresjon, hodepine, oppstemthet og humørsvingninger.

Seksuell dysfunksjon

Testosteron viser sterke androgene (masculinizing) effekter, som kan inkludere en ytterligere dypere stemme, og fremveksten av overskytende ansikts-og kroppshår. Overflødig testosteron kan også konvertere til østrogen (via en naturlig enzymatisk prosess som kalles aromatization), noe som kan resultere i gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Men på hormonbehandling kan også oppleve endret libido og erektil dysfunksjon.

I tillegg kan lang tids bruk av eksogene (ikke-fysisk produsert) testosteron dempe kroppens evne til å produsere testosteron naturlig. Når hormonbehandling er avviklet, kan disse pasientene må bruke humant choriongonadotropin (en naturlig forløper til testosteron) for å starte kroppens naturlige produksjon.

Levering Komplikasjoner

Metoden for testosteron administrering kan også føre til bivirkninger. Injiserbare testosteron kan føre til abscesser, infeksjoner og svingninger i seksuell lyst, humør og energinivå; testosteron piller og tabletter kan skade leveren, og testosteron spray, plaster og kremer kan forårsake utslett, hudirritasjon og kan forbedre mannlig mønster skallethet.

Hvordan beregne Body Mass Index for menn

The Body Mass Index, eller BMI, er en internasjonalt anerkjent standard for å måle fedme. Den ble utviklet av Belgia statistiker Adolphe Quelet og var en gang kjent som Quelet skala. I dag er BMI brukes som en guide for å finne ut om folk er i fare for helseproblemer. Siden det er en enkel formel, er det lett beregne for menn, og krever ingen spesielle verktøy. Du kan regne det ut med enten metriske eller keiserlige metoden.

Hvordan beregne Body Mass Index for menn

•  Få din BMI ved hjelp av det metriske formelen ved å dele vekten i kilo med høyden i meter kvadrat: vekt (kg) / [høyde (m)] kvm. For eksempel, hvis vekten er 70 kg, og din høyde er 170 cm (1,70 m), beregne 70 ÷ (1,70) sq = 24.22

Beregn BMI ved hjelp av den keiserlige formel ved å dele vekt i pounds etter høyde i inches kvadrat og multiplisere med 703: vekt (lb) / [høyde (i)] kvm x 703. For eksempel, hvis vekten er 170 kg, og høyden din er 5-foot-10 (eller 70 inches), deretter beregne [170 ÷ (70) sq] x 703 = 24.38.

Både Center for Disease Control (CDC) og Verdens helseorganisasjon (WHO) tror ikke det skal være en forskjell mellom BMI brukes for menn og kvinner, og de ​​bruker vanligvis 25 som BMI avskåret punkt for å være overvektig. Imidlertid er det en betydelig vitenskapelige bevis som antyder at det skal være en forskjell på grunn av det faktum at kvinner har en tendens til å ha et høyere fettinnhold. Med dette i tankene, er den justerte diagrammet for både menn og kvinner under. Legg merke til at BMI verdier har en tendens til å være lavere for kvinner.

Vektklasser relateres til BMI på denne måten:
Undervektige: Menn 20,7 eller mindre, kvinner 19.1 eller mindre
Ideal Vekt: Herre 20,7 til 26,4, kvinner 19,1 til 25,8
Marginalt Vektige: Menn 26,4 til 27,8, kvinner 25,8 til 27,3
Overvektige: Menn 27,8 til 31,1, kvinner 27,3 til 32,2
Svært overvektig eller obese: Menn 31,1 til 45,4, kvinner 32,3 til 44,8
Ekstremt Vektige: Menn større enn 45,4, kvinner større enn 44,8

Hint

  • Husk at mens BMI er et ganske godt mål på overvekt for fedme og helserisiko for befolkningen generelt, betyr det gjelder ikke for barn, tenåringer, gravide og idrettsutøvere.

Sunn fettprosent for menn og kvinner

Sunn fettprosent for menn og kvinner


Alle har litt kroppsfett. Faktisk, kroppen trenger litt fett for å fortsette å leve. Det er imidlertid passende nivåer av kroppsfett for både menn og kvinner. Streve for en sunn fettprosent er viktig fordi for mye kroppsfett kan føre til helseproblemer, inkludert hjerte og hjerte-karsykdommer.

Hydrostatiske vekter og kroppen fett

Det er mange måter å bestemme prosentandel av kroppen fett, og noen metoder er mer nøyaktige enn andre. Dessverre er de mest nøyaktige metoder er som regel den mest kostbare. Langt, er den mest nøyaktige måten å måle kroppsfett gjennom hydrostatisk veiing. I denne metoden, er du veid under vann. En hydrostatisk skala er en kostbar del av maskiner, slik at disse skalaene er vanligvis bare finnes på high-end treningssentre, universiteter eller sykehus.

Hudfold Test

En hudfold test er også ganske pålitelig. Denne metoden bruker hudfold calipers. Disse kan kjøpes på helsekostbutikker, men du får et mer nøyaktig resultat hvis testen er utført av en profesjonell. I testen kalipperne måle hvor mye huden kan bli "klemt" på ulike områder over hele kroppen. Disse tallene brukes i forbindelse med ligninger som henter kroppen fett prosentpoeng.

Enkle metoder

Selv om de ikke er så nøyaktig, kan du bruke enklere versjoner å bestemme prosentandel. Det er kroppsfett skalaer som vil liste din andel ved veiing. Du kan også bruke en høyde og vekt diagram, eller bestemme din kroppsmasseindeks (BMI), som avgjør din risikofaktor for fedme basert på fastsatte områder. Disse metodene ikke anser vann vekt, og de tar ikke hensyn telle muskuløse kropper. De vil gi deg, men en generell idé om kroppen din fettprosent og hvor nær du er en sunn rekkevidde.

Akseptable tall

Kvinner selvsagt ha 10 til 12 prosent av kroppen fett, og dette er viktig for kroppen sin. Menn, på den annen side bare har 2 til 4 prosent av naturlig forekommende, essensielle fett. For det meste, bør kvinners kroppsfett faller innenfor området 25 til 31 prosent. Fordi menn har mindre kroppsfett naturlig, er deres akseptable området mye lavere. Menn bør falle i de områdene av 14 til 25 prosent. De fleste idrettsutøvere vil ha en prosentandel som er mye lavere enn gjennomsnittsområder for menn og kvinner.

Fedme

Kvinner som har 32 prosent kroppsfett eller mer er generelt ansett overvektige. Menn hvis prosenter er over 25 prosent er merket vektige. Fedme er et økende problem i USA, og mer og mer oppmerksomhet blir brakt til barndommen fedme. Å få et godt inntrykk av kroppen fett prosentpoeng og sørge for at antallet faller inn i sunne området er svært viktig for den generelle helsen.

Farene ved HCG injeksjoner for vekttap

Humant choriongonadotropin, eller HCG, et hormon som produseres i løpet av svangerskap, som finnes i blodet og utskilles gjennom urinen. HCG injeksjoner er foreskrevet for å behandle ufruktbarhet ved å forårsake eggløsning hos kvinner og økt sædkvalitet hos menn. Noen mennesker også bruke den til å hjelpe til med vekttap, selv om ingen forskning støtter teorien om at HCG injeksjoner er nyttig for dette formålet.

Misforståelse

Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent HCG injeksjoner for vekttap. Selv om legene kan foreskrive medisiner for ikke-godkjent, eller off-label, bruk, krever FDA reklamemateriell og produktmerking for HCG å si at ingen betydelige bevis viser noen effekt av HCG for vekttap. Det er heller ingen betydelige bevis for at HCG injeksjoner kan omfordele fett eller at det reduserer sult.

Graviditet Betraktninger

Kvinner som kan bli gravide må være veldig forsiktig med å bruke HCG injeksjoner for vekttap. Hormonet kan øke sjansene for en multippel graviditet, noe som resulterer i tvillinger, trillinger eller enda mer. Flere svangerskap, særlig de med mer enn to babyer, kan være høy risiko for både mor og barn, og ofte føre til for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. I tillegg kan HCG forårsake alvorlige fødselsskader. Kvinner som bruker HCG injeksjoner for å behandle ufruktbarhet må slutte å bruke hormonet så snart de blir gravide, og kvinner som bruker HCG for vekttap må også gjøre det.

Livstruende komplikasjon

HCG injeksjoner er assosiert med ovarialt hyperstimuleringssyndrom, en lidelse som kan være livstruende. Symptomer inkluderer alvorlig bekkenløsning, abdominal hevelse, kvalme, oppkast, diaré, hevelser i hender og ben, vektøkning, pustevansker og urinering mindre enn normalt. Disse symptomene oppstår mens du tar HCG injeksjoner bør betraktes som en medisinsk krise.

Sjeldne alvorlige effekter

Sjelden, kan HCG injeksjoner forårsake en blodpropp. Symptomer omfatter smerter, hevelse, varme, rødhet, og nummen eller kriblende følelse i en arm eller et ben. En person med en blodpropp også kan oppleve svimmelhet og forvirring og utvikle en alvorlig hodepine. En ekstra sjelden, men mulig bivirkning er en allergisk reaksjon på HCG. Tegn er et utslett eller elveblest, pustevansker, hals lukking, og ansiktsbehandling eller munnen hevelse.

Kontra

HCG injeksjoner kan være farlig hvis pasienten har en hormon-relatert kreft eller en annen tilstand som kan bli forverret av flere hormoner. Disse typer av kreftformer inkluderer prostata, bryst, ovarie, livmor, hypotalamus og hypofysen. Kvinner med en ovarialcyste og alle med en skjoldbruskkjertelen eller binyrene lidelse bør ikke bruke HCG injeksjoner.

Testosteron Replacement for menn

Testosteron Replacement for menn


Testosteron er et hormon som produseres av testiklene. Det er ansvarlig for å øke muskelstyrke og masse, ansiktshår, kroppshår, beintetthet, røde blodlegemer, utvikling av penis, sexlyst og sperm produksjon. Testosteronbehandling er en fornuftig løsning for menn med lavt testosteronnivå. For mange menn, kan denne behandlingen hjelpe enormt, og i noen tilfeller kan det være en livredder.

Hypogonadisme

Hypogonadisme er en medisinsk tilstand der testiklene ikke produserer nok testosteron. Noen menn er født med denne tilstanden, mens andre skaffe det som et resultat av en infeksjon eller etter å ha fått en skade. Kusma og hypofysen svulster kan også forårsake denne tilstanden. Tilfeller av hypogonadisme som oppstår i puberteten kan føre til utvikling av brystvev, og kan hindre en gutts stemme fra dypere. I en voksen mann, kan det føre til erektil dysfunksjon og infertilitet.

Symptomer på lavt testosteron

Lave nivåer av testosteron kan føre til ulike problemer for menn, inkludert: tap av bentetthet, nedsatt seksuell funksjon, tap av muskelmasse, redusert muskelstyrke, økt fettmasse, humørsvingninger, depresjon og hukommelsestap. Lav testosteron kan også føre til osteoporose hos menn. Dette er ofte en svært alvorlig tilstand, fordi menn ikke blir testet for osteoporose så ofte som kvinner. Osteoporose kan resultere i et hoftebrudd, som i noen tilfeller kan være dødelig. Alder spiller en faktor i lavt testosteronnivå også. Hypogonadisme forårsaket av økende alder er også kjent som Ufrivillig.

Metoder

Geleer og patcher er de foretrukne metoder for testosteronbehandling. Androderm er et testosteron plaster som kan plasseres på en hvilken som helst del av kroppen som ikke har hår. Ulempen til denne oppdateringen er at det forårsaker en hud utslett hos noen menn. Testosteron gel er den mest populære metoden for testosteronbehandling. Androgel og Testim er både FDA godkjente testosteron gels. De er påføres huden daglig, og er mye mindre irriterende enn lappen. Andre metoder for testosteronbehandling inkluderer injeksjoner og tyggegummi. Testosteron kan tas oralt, men det anbefales ikke fordi det kan føre til levertoksisitet.

Fordeler

Testosteronbehandling kan bære mange helsefordeler. Noen av disse fordelene er: mer energi, følelse av velvære, økt libido, økt bein og muskelmasse, bedre kroppssammensetning, økning i hemoglobinnivå og bedre humør. Det er viktig å snakke med legen din for å finne ut om fordelene ved testosteronbehandling oppveier risikoen.

Risiko

Akkurat som testosteronbehandling har sine fordeler, har det også nok av risiko. Menn som gjennomgår denne behandlingen kan oppleve: høyere risiko for prostatakreft, problemer urinating, leverskader fra orale medisiner, ømme bryster og hevelse, søvnapné, krympende testikler, utslett, fertilitetsproblemer, væskeretensjon, kviser, økt kroppshår og fet hud.

Den beste metoden for å teste for asbest

Asbest er et fibrøst mineral kjent for sin varmemotstand og isolasjonsegenskaper, men også for sin toksiske natur. Asbest har vært knyttet til lungesykdom inklusive asbestose, lungekreft og mesothelioma. Eldre hus og bygninger tendens til å ha materialer bygget med asbest og trenger å bli testet for dette farlig mineral før renovering eller riving.

Lab Testing

Byggevarer som antas å inneholde asbest må testes enten i et laboratorium innstilling eller med et hjem testing kit. En metode for testing for asbest er å ta en prøve av byggemateriale antas å inneholde asbest til et laboratorium som kan kjøre polarisert lysmikroskopi (PLM) tester. Dette er formen for lysmikroskopi som analyserer byggevarer brakt inn for spor av asbest fiber. Denne formen for testing er effektivt fordi polarisert lys er spesifikke for fiber isolasjon, er rask og tar litt forberedelse. En ulempe ved denne metoden er at en viss mengde av fibre ikke kan sees. Dette er et problem hvis det bare er spor av asbest i materialet. Også, fordi bare en liten mengde av materialet kan brukes, kan resultatet være høy eller lav på grunn av skjevhet prøvetaking.

Gjør det selv Testing

Hvis du ønsker å teste bygningen for asbest med et hjem testing kit du kan kjøpe en fra en lokal jernvarehandel. Pro-Lab gjør en asbest hjem testing kit der du samler et utvalg av dine byggevarer, legg den i en pose og legge den til Pro-Lab der de gjør en PLM test. Resultatene er tilbake i løpet av to uker. Dette er en billig og effektiv metode for å teste hjemme.

Kontakt EPA

Kontakte Environmental Protection Agency er den beste metoden for å få ditt hjem eller kontor testet for asbest. Office of Air Quality Planlegging og standarder er en divisjon av EPAs Office of Air og strålevern. Office of Air Quality Planlegging er ansvarlig for å bedre luft standarder i USA Hvis du mener ditt hjem eller kontor kan inneholde asbest fylte byggematerialer kan du kontakte dette kontoret for å få en risikovurdering og en grundig test av asbest i bygningsmaterialer .

Slik Cure hetetokter for menn

Slik Cure hetetokter for menn


Hanner vanligvis ikke opplever hetetokter som kvinner gjør, fordi de har en langsom nedgang på hormoner som de gamle. Men de fleste menn gjennomgår androgen deprivasjon terapi for prostatakreft opplever hetetokter. Som med kvinners hetetokter, det finnes behandlinger som kan lindre hetetokter for menn.

Slik Cure hetetokter for menn

Vit at hann hetetokter kan med hell behandles med et østrogen, så som østradiol. Men siden prostatakreft vekst kan stimuleres av hormoner, kan legen din vil at du skal unngå dette. Også, uønskede bivirkninger av østradiol er bryst hevelse og ømhet.

Innse at antidepressiva vanligvis foreskrevet for kvinner i overgangsalderen har vært vellykket i behandling av mannlig hetetokter. Ifølge Harvard Medical School nettside, kan selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) være foreskrevet, men kan føre til seksuell dysfunksjon. Venlafaksin fungerer også, men kan øke blodtrykket.

Spør legen din om du bruker en anti-anfall medikament kalt gabapentin. Det er vanligvis foreskrevet for epileptikere, men har vært vellykket i behandling av hetetokter hos menn og kvinner, selv om det kan føre til svimmelhet.

Stol på alternative behandlinger som vanligvis brukes av kvinner for hetetokter hvis du er den sjeldne mann som opplever dem i fravær av prostata kreft behandling. Vitamintilskudd, soya, progesteron krem ​​og en diett rik på frukt og grønnsaker kan lette ubehag av hetetokter.

Øvelse moderat flere ganger i uken for å regulere hormonene dine. Turgåing er ofte den enkleste og beste form for trening med flest langsiktige fordeler for eldre mennesker.

HCG behandlinger for Weight Loss

HCG (humant choriongonadotropin) er et naturlig hormon som finnes i menneskekroppen. Det er det hormonet som er oppdaget i en graviditetstest for å finne ut om en kvinne er gravid. Den HCG hormon er blitt syntetisert og brukt som et vekttap supplement. Kevin Trudeau bok, "The Weight Loss Cure", støtter bruk av HCG for vekttap.

Bruk

Legene har begynt å bruke HCG hormonet for ekstremt overvektige pasienter. Pasientene får injeksjoner av HCG og overvåkes under tilsyn av lege.

Vitenskapelige fakta

Det er ingen vitenskapelige fakta som støtter HCG er effektiv i å miste vekt. Leger som bruker det også plassere sine pasienter på en streng diett og treningsprogram.

Historie

Studiet av HCG og vekttap begynte i 1960. Fagfolk og forskere har gjennomført tester som ikke støtter Kevin Trudeau påstander.

FDA

Kunstig HCG ble forbudt i USA i 1974 av Food and Drug Administration. Siden da, kan produsenter av hormonet ikke gjøre vekttap krav på emballasjen.

Kritikk

Kevin Trudeau har hatt juridiske problemer og sonet fengselsstraff for flere FTC brudd. Kritikere kaller ham og bøkene hans en rip-off og en måte å tære på intetanende vektige mennesker.

Best måter for menn å miste Belly Fat

Best måter for menn å miste Belly Fat


Med billig, enkel mat overalt, de fleste av oss ikke bekymre deg for å gå sulten, men disse matvarene er så høy i kalorier og mettet fett som andre bekymringer kommet i forgrunnen. For menn, kan magefett være sta, men med en forpliktelse til å trene og spise sunt kan du snart si farvel til bule og hallo til føttene!

Reduser Kalorier

Hvis du bærer ekstra fett hvor som helst på kroppen din, er det fordi du har vært forbruker mer kalorier enn kroppen din kan bruke. De ekstra kaloriene lagres bort som fett, og intensjonen er at det vil bli slått tilbake til energi på en spesielt aktiv dag når du har forbrent mer kalorier enn du har forbrukt. Ta hensyn til hvor mange kalorier du spiser i et par dager. Du kan bli sjokkert av tallene, men å skrive det ned vil bidra til å holde deg ansvarlig. En gjennomsnittlig person kan gjøre det bra å forbruke 2000 kalorier per dag, men dette vil variere avhengig av stoffskiftet og aktivitetsnivå. Hvis du er langt over 2000, starter nedbemanning.

Spise riktig mat

Det er ikke nok å bare spise færre kalorier, må du spise de riktige kalorier. Hvis du parer enumettede fettsyrer (MUFAs) med hele korn, kan du doble mengden magefett du mister versus å følge en annen plan. MUFAs er rikelig i avokado, olivenolje, nøtter, frø, og mørk sjokolade blant andre matvarer, og hele korn finnes i mange frokostblandinger, brød, quinoa, ris og kjeks.

Trening

Trening er viktig fordi det vil brenne kalorier og benytte seg av de fete butikker for å finne mer energi. Kardiovaskulær trening, som løping, brenner masse kalorier og kan bidra til å tone muskler, men det er også viktig for å bygge muskler. Vekt eller styrketrening vil bygge muskler og jo mer du har jo flere kalorier vil du forbrenne til drivstoff disse musklene hver dag - selv bare sitter på sofaen. Selvfølgelig er det en god idé å gjøre øvelser som målrette midsection slik at når du lykkes i å miste buk fett du vil ha tonet muskler til å avsløre. Husk skjønt, sit-ups alene vil ikke virkelig bidra til å miste fett i ett område.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Den fryktede dobbel hake er umulig å skjule og kan virke umulig å bli kvitt. En dobbel hake utvikler for et par grunner. Hvis du er yngre, er det på grunn av vektøkning. Som du alder, din hud sags og musklene mister noe av sin ungdommelige tone som også kan føre til en dobbel hake.
Å bli kvitt en dobbel hake, må du fokusere på å miste vekt sammen med stramme huden og toning musklene i nakke og kjeve. Dette kan oppnås på en rekke måter. Selv om du har en predisposisjon mot å få fett i halsen, kan du likevel bli kvitt din dobbel hake.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Bli kvitt en dobbel hake for menn

•  Bytt til en godt balansert diett som er høyere i protein og lavere i mettet fett og stivelsesholdige karbohydrater. Dette vil tillate deg å gå ned i vekt over hele kroppen. Den høye protein vil fremme muskelvekst som vil føre til økt metabolisme og videre vekttap.

Begynn en god øvelse regime som inkluderer kardiovaskulære øvelser som løping samt vekttrening for å hjelpe stramme og tone musklene i hele kroppen. Selv når du arbeider andre musklene i kroppen, er dine nakke og kjevemusklene jobber statisk eller i noen tilfeller som sekundære movers.

Bruk litt av din gym tid på en gruppe av øvelser som spesifikt retter nakkemusklene. De fleste treningssentre vil ha en hals forlengelse maskin som vil tillate deg å utføre fire grunnleggende nakke øvelser.
For å utføre den første øvelsen du bare sette pannen mot en pad på maskinen. Mens du holder kroppen din immobile og rett opp og ned du trykker fremover med nakkemusklene til haken berører toppen av brystet og deretter sakte la hodet for å komme tilbake til en rett opp og ned posisjon. Utføre denne øvelsen til fronten og baksiden. Det bør også være en maskin som gjør at du kan utføre øvelsen på både venstre og høyre side.

Utfør platysma øvelser hjemme. Grunnen til at du bør utføre denne øvelsen hjemme er fordi du ser dumt å gjøre det offentlig. Denne øvelsen utføres ved å åpne munnen bred og strekker kjeven og underleppen over den øverste raden av tennene dine. Det resulterer i en dum ansikt, men det gjør utøve platysma muskelen som går langs haken og nedover halsen. Ved toning denne muskelen kan du bidra til å bli kvitt en dobbel hake.

5 Ha god holdning. Ved å lute i setet eller mens du står, oppretter du slakk i kjevemusklene. Fortsatt dårlig holdning kan bidra til å øke løshet av hud og muskler rundt halsen. God holdning kan hjelpe med ryggproblemer i tillegg.

Begynn tyggegummi på en jevnlig basis. Tyggegummi fungerer musklene i nakke og kjeve, og kan bidra til å holde dem tonet. Du bør holde deg til sukkerfri tyggegummi for å forebygge tannråte. Tyggegummi er vane som vil utøve din kjeven og bidra til å bli kvitt en dobbel hake for en mann.

Hint

  • Utføre alle nakke øvelser sakte for å få maksimal muskelkontraksjon og også bidra til å forebygge skader. Din hals er sterk, men svært utsatt for skader.
  • Husk at bare fordi du målrette nakke og kjeve med en øvelse, det betyr ikke at du vil brenne fett i dette området. Den kalles spot reduksjon myte. Når du brenner fett på kroppen din, brenner du det over hele kroppen din i henhold til genetisk predisposisjon for lagring og brenne fett. Bruk alltid vektløfting belte når du utfører dine vekt trening øvelser for å hindre skade på korsryggen.

Mest effektive metoden for å miste vekt

I USA, har antallet mennesker som er overvektige eller fete økt gjennom årene skyldes en kombinasjon av de ubalanserte dietter og inaktivitet av amerikanere. En person anses å være overvektig eller overvektig dersom hans eller hennes kroppsvekt er ikke proporsjonal med hans eller hennes høyde, i henhold til standarder satt av en skala kalt body mass index. Selv krasje dietter kan virke som en rask måte for disse personene og andre til å gå ned i vekt, er den mest effektive strategien for å etablere et balansert kosthold og mosjon plan.

Diet

Folk er ofte over sin idealvekt på grunn av deres livsstil, som inkluderer usunne matvaner. I USA, er dette spesielt et problem fordi mange mennesker har dietter høy i fet mat, inkludert rask mat. Selv om kroppsvekten er forårsaket av en rekke faktorer, inkludert folks metabolisme, gener, og sosioøkonomisk status, en av de viktigste grunnene til at folk er overvektige eller fete, er at de spiser for mange kalorier og ikke engasjere seg i nok fysisk aktivitet for å forbrenne denne energien. Det er viktig at folk med usunne matvaner, spesielt de som er overvektige og overvektige, gjøre endringer i sine dietter, fordi de har en høyere risiko for høyt blodtrykk og kolesterol, diabetes og hjertesykdommer.

Du vil ha en bedre sjanse til å miste vekt hvis du spiser mat som er sunnere, for eksempel frukt og grønnsaker, og kutte ut mat og drikke som inneholder mye fett og tilsatt sukker, slik som brus. Den anbefalte mengden frukt og grønnsaker per dag for en gjennomsnittlig person er ca ni serveringer av begge.

Fettinntaket bør være om lag 30 prosent av det totale kaloriinntaket, og du bør redusere mengden fett du får fra visse matvarer, inkludert meieriprodukter og egg. Matvarer som inneholder mye umettet fett, som ikke øker kolesterolet, anses å være sunnere. Dette inkluderer laks, tunfisk, oliven og avokado. Andre matvarer som du bør spise mest av i løpet av en gitt dag omfatter hele korn hvete produkter som brød og korn, brun ris og pasta laget av korn. Den anbefalte daglige mengden av disse typer matvarer, ifølge US Department of Agriculture næringspyramiden, er mellom seks og elleve porsjoner. Ved å spise snacks, er det spesielt viktig å spise disse sunnere mat i stedet for å falle tilbake på praktiske mat som sannsynligvis høy i mettet fett, som for eksempel potetgull. Du trenger også å drikke mellom seks og åtte glass vann om dagen. Kroppen trenger å være bygd opp av en viss mengde vann, på mellom 50 og 60 prosent, eller det blir dehydrert. Vann kan også hjelpe undertrykke appetitten og hjelpe kroppen i å bruke lagret fett.

Du kan redusere mengden kalorier du får hver dag ved å spise sunnere, men det er viktig å gjøre det med måte. Du kan risikere å få en spiseforstyrrelse, slik som anoreksi, hvis du gjør raske endringer i matvaner. Noen vekt på at du vil miste mens krasje slanking vil trolig være midlertidig fordi folk som har en tendens til å senke sine kalori inntak raskt ser ofte midlertidige endringer i vekttap. Etter drastisk vekttap, stoffskiftet tendens til å avta, så det vil være vanskelig å holde miste vekt i et hurtig tempo. Kroppen din vil også trolig begynner å føle sultet, og det kan begynne å trekke fra muskler i stedet for fett butikker for å få energi. Hvis folk begynner å få vekt etter en krasj diett, er dette kroppsvekt sannsynlig å slå til fett. Det er vanligvis vanskelig å bo på en diett hvor du spiser en god del mindre enn du vanligvis gjør fordi du vil sannsynligvis føle deg sulten hele tiden. Du bør generelt ikke forbruke færre enn 1000 kalorier om dagen, og selv dette nivået kan være farlig hvis du er involvert i en rekke fysiske aktiviteter. Normale kalori krav er vanligvis rundt 2250 for menn og 1940 for kvinner. Når jeg prøver å gå ned i vekt, kan en sikrere metode være å prøve å miste omtrent en halvkilo i uken eller mindre, noe som betyr at du bør redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier eller færre. Det er viktig å huske at menn ofte raskere metabolisme enn kvinner, fordi de har en større muskelmasse, slik at de taper vekt raskere.

Trening

Siden inaktivitet er en av de viktigste årsakene til vektøkning, for å gå ned i vekt, er det viktig at du kutter ut hvor mye tid du bruker på aktiviteter som å se på TV og filmer, surfe på nettet og spille videospill. Du kan legge til større aktivitet i hverdagen ved å gjøre aktiviteter som å gå til butikken i stedet for å kjøre og ta trappene i stedet for heisen.

Hvis du gjør dagligdagse oppgaver med andre aktiviteter, som for eksempel sport, aerobic øvelser og styrketrening, vil du ha en bedre sjanse for å miste vekt. Gjøre mageøvelser, for eksempel sit-ups, ikke kommer til å få deg til å gå ned i vekt fordi det er gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold som mengden av fett i kroppen din vil avta. Øvelser som sit-ups, men kan bidra til å forbedre muskel tone i mageregionen. Styrketrening, for eksempel løfte vekter, kan også være fordelaktig når det gjøres med andre øvelser fordi det vil hjelpe deg å få muskel massen. Hvis du er ny til å trene, kan det være lurt å delta i et lokalt treningssenter, slik at du vil ha trenere til disposisjon for å vise deg noen teknikker for å trene forskjellige muskelgrupper i kroppen din. Vanligvis vil du se bedre resultater hvis du løfter vekter to til tre dager i uken eller trene musklene i ulike deler av kroppen din på kontrasterende dager.

Det er viktig når du velger fysiske aktiviteter som de passer med din personlighet, eller du vil falle av rutinen svært raskt. Hvis du er en innadvendt person, vil du ønsker å gjøre aktiviteter som svømming, sykling, og / eller går. Hvis du er utadvendt, kan lagidretter som softball og fotball være mer egnet for deg. Du vil ønske å utvikle og opprettholde et program der du engasjere seg i ulike former for øvelser regelmessig slik at du vil gå ned i vekt på en jevn måte. Hvis du er en forelder, kan du starte dine barn av på sunne vaner tidlig ved å trene med dem.

Det er også viktig når du trener for å tempoet selv. Et tips til å vite om du trener for lenge eller for vanskelig er hvis du fremdeles føler ekstremt trøtte 10 minutter etter at du trener. Det anbefalte nivået på trening for en gjennomsnittlig person er ca 30 minutter per dag, tre ganger i uken. Hvis du er ute av form når du starter, kan det være lurt å jobbe opp til dette nivået. Rådfør deg med legen din om fysiske aktiviteter du bør engasjere seg i før du starter et treningsprogram. Dette er spesielt viktig hvis du har en pre-eksisterende helsetilstand som diabetes eller høyt blodtrykk. Før du starter din rutine, bør du gjøre fleksibilitet øvelser fordi de vil bidra til å redusere sjansen for skader og holde leddene fleksible. Du bør strekke i ca fem til ti minutter før du begynner å gjøre en aktivitet som gåing eller svømming. En populær tøyningsøvelser innebærer å sette en arm rett over brystet og holdt hånden til den andre armen på albuen, med armene i en 90-graders vinkel i forhold til hverandre. En strekning som funker bena innebærer å sitte på gulvet med det ene benet plassert rett og den andre bøyd under den. Mens du er i denne posisjonen, flytte midjen din fremover, og pass på å holde ryggen rett, og nå mot den utvidede ben.

Best Vekttap Planer for menn

Hvis du er ute etter en diett plan som vil fungere for deg og din livsstil, har du et bredt spekter av valgmuligheter tilgjengelig. Mange diett planer er skreddersydd for menn og deres daglige rutiner, så ta deg tid til å undersøke hvilken som vil fungere best for deg.

Online Planer

Et vekttap plan kan være så personlig eller upersonlig som du ønsker. Hvis utveksle motiverende historier og veie-ins vil hjelpe deg å holde deg til din diett plan, kan du finne støtte grupper og møter. På den annen side, hvis du har dårlig tid og ikke trenger et sosialt nettverk, kan du finne online diett planer som tillater deg å spore din fremgang anonymt.
Hvis du ønsker å ha gjetting tatt ut av kostholdet ditt, kan en diett plan som Nutrisystem fungerer best for deg. Ikke bare kan du bli med i et nettsamfunn, men du får all maten levert hjem til deg. Alt du legge til, er friske grønnsaker og frukt i henhold til din smak når du abonnerer på en diett plan utformet for menn.
Weight Watchers har også planer formulert spesielt for menn. Denne dietten plan kan være et bedre valg for deg hvis du liker å planlegge og forberede måltidene. Deres hjemmeside tilbyr trening videoer og klipp, samt artikler og råd som vil bidra til å holde deg på sporet.

Personlige trenere

Hvis du er ute etter ansikt-til-ansikt motivasjon uten engasjement av gruppemøter, kan en personlig trener være det du trenger. Se etter en helseklubb som personlige trenere ikke bare er eksperter i bodybuilding eller treningsøkter, men også kan hjelpe deg til å ta gode ernæringsmessige valg. En personlig trener vil sette seg ned med deg på ditt første møte, spille inn din vekt, høyde og fett ratio, og snakke om dine vekttap mål og tidstabeller.
En fordel en personlig trener kan gi deg er at du vil være ansvarlig overfor noen som sporer din fremgang. Du kan også finne at du mister inches eller forbedre din fett-til-muskel ratio selv om omfanget ikke alltid rikke. Nøkkelen til en vellykket vekttap plan er å finne en som vil motivere deg til å holde fast ved det. I beste fall vil du ikke bare møte dine vekttap mål, men også gjøre sunne endringer som vil gjøre at du føler og ser passform og trim.

Beste Diet tips for menn

Menn er ofte igjen lurer på hvordan du søker slanking tips til deres egen livsstil. De fleste dietter er rettet mot kvinner, og den samme taktikken ikke eller bør ikke alltid gjelde for menn. Menn, derimot, også kan nærme slanking i effektive og intelligente måter. Det viktigste elementet å huske er at å få i bedre form og å miste vekt er en hel livsstilsendring, med ernæring og mosjon.

Moderasjon er nøkkelen

For mange menn får på en ny diett og deretter raskt mislykkes etter en uke eller to. Problemet dreier vanligvis rundt det faktum at de forsøkte å ta ut alle sine favoritt mat helt fra kostholdet. Å gjøre dette er bare kommer til å forlate kroppen din craving favorittene dine, og du vil sette deg opp for en rask exit-strategi fra den nye kosten.

I stedet for å holde tilbake alt som du liker å spise fra deg selv; øve litt moderasjon. Ditt kosthold vil ikke bli ødelagt av å ha et stykke pizza eller to, bare holde avlat til en gang hver uke eller to. Et scoop av iskrem vil ikke ødelegge din ernæringsprogram heller, bare holde det til et scoop i stedet for en bøtte. Hvis du begrenser både frekvens og total del størrelsen på dine favoritter, kan du fortsatt spise mat som du elsker mest.

Alltid drikke vann

Drikkevann er en av de beste diett tips for menn. Erstatt alt av soda som du drikker med vann. Vann ikke bare slukker tørsten mer effektivt, men også er helt kalorifritt. Du vil være å eliminere mange tomme kalorier fra kosten din uten å miste mye substans. Du vil også være med på å behandle dine måltider mer effektivt, noe som resulterer i en høyere metabolic rate.

Du kan gjøre andre raske drikke endringer også. Kutte ned på øl inntak, men prøv å nyte lettere øl enn tyngre de. Hvis du har en cocktail, prøve å gjøre det med diett brus eller on the rocks i motsetning til fruktjuicer eller vanlig brus.

Ikke sulte deg selv

Sannheten er at du ikke trenger å sulte deg selv for å diett effektivt. Ved å spise flere mindre måltider i løpet av en dag, kan du spise det samme kalori belastning samtidig som mye bedre bruk av den.

Mens du trener er ikke et krav for slanking, er det en viktig ingrediens i forsøk på å se raske og effektive resultater. En god regel er at på dager du ikke treningen, bør du kutte ned kaloriinntaket med mellom 10 og 20 prosent. På dager du gjør treningen, kan du spise det samme beløpet som du normalt ville fordi kroppen din trenger ekstra energi og drivstoff.

Easy Diet for menn

Med så mye vekt på vekttap i vårt samfunn, er mange mennesker på jakt etter en enkel diett som fungerer. Selv om det er populære og effektive splitter dietter, som Atkins, Weight Watchers og Nutrisystem, de er også svært kostbart og vanskelig å vedlikeholde. Den enkleste diett for menn er en som ikke drastisk endre sine matvaner, og er mulig å opprettholde.

Påskynde stoffskiftet

Den beste måten å begynne å miste vekt umiddelbart er å få fart på stoffskiftet. Øke stoffskiftet hjelper kroppen fordøye maten du spiser, i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. For å gjøre dette, må du spise små måltider oftere. I stedet for å spise mindre og hoppe over måltider, er det bedre å spise en liten del hver time. Dette gjør at kroppen din til å holde stoffskiftet fungerer og hindrer sult, som vil ofte føre til overspising.

Å spise sunnere

Bortsett fra å spise på en bedre mønster, er det nødvendig å ta sunnere valg. Gode ​​eksempler på sunne små måltider er en halv kalkun sandwich eller en lav-fett kopp yoghurt og en banan. De fleste forstår hva som er sunt og hva som ikke er det. Prøv å lese etiketten av alt du spiser og unngå mettet fett, transfett, enkle karbohydrater og sukker. Bare å erstatte all juice og brus med vann vil i stor grad påvirke din vekt og helse. Det er viktig å gi kroppen din med mat som er næringsrik og lett å bryte ned. Frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, fettfattig yoghurt, usaltet nøtter, helkorn toast og eggehviter er alle sunne og deilige mat valg.

Bor On Course

En av vanskelighetene med slanking er å kunne holde kursen. Altfor ofte, folk bryte vekk fra sin rutine og hengi seg usunn overspising. For å unngå et slikt tilfelle, tillate deg selv ett måltid i uken når du gir til dine krav. Men pass på at dette måltidet er fortsatt riktig porsjonsstørrelsen, og som et resultat, vil det ikke negativt påvirke det samlede kostholdet. Faktisk vil det hindre deg fra å komme på sporet ved å gi deg en belønning for den sunne maten du konsumert i løpet av uken.

Vekttap programmer for menn

Ifølge en American Medical Association undersøkelse, nesten tre fjerdedeler av amerikanske menn over 20 år var overvektige, og at en tredjedel av disse mennene regnes som overvektige. Denne statistikken er et kall til å forandre seg, særlig i lys av det faktum at fedme kan føre til --- blant annet --- diabetes, hjertesykdom, slag, felles betingelser og depresjon. Genetikk spiller litt av en rolle i vekten din, men for de fleste, årsaken til vektøkning er en kombinasjon av dårlig kosthold valg, overdreven spising og mangel på mosjon. Iverksette tiltak for å kjempe deg vekten.

Porsjonskontroll

Menn har en tendens til å elske sine super-sized porsjoner, og mange har magene å bevise det. Som den menneskelige magen blir vant til å bli overstuffed, forstørrer det å tilpasse seg den mengden mat blir regelmessig dumpet inn i den. Sluttresultatet --- foruten en større mage --- er en stadig mer glupsk appetitt på grunn av økt kapasitet for mat, og en økt tendens til å føle seg sulten og misfornøyd når forstørret magen ikke er helt fylt. Dette er en av grunnene krasje dietter kan gjøre folk så elendig; strukket ut magen har blitt vant til å bli fråtset og fylt til bristepunktet.

For de fleste overvektige mennesker, er svaret gradvis del kontroll. Dette innebærer ikke kommer fra gorging til fastende i 24 timer. Snarere ta et ærlig blikk på mengden mat du spiser på en daglig basis, og gradvis begynne å redusere de delene av hva du spiser, for å la magen gradvis trekke tilbake til en grad som til slutt vil gjøre den gamle tendens til å overspise fysisk ubehagelig .

For å hjelpe med å bevege seg mot mindre porsjoner, bruke mindre tallerkener, slik at du ikke blir fristet til å avslutte alt på en stor middag plate. Når du tilbereder selv, endre ingrediens målinger i oppskrifter slik at du koke for en, som matlaging for to eller flere kan friste deg til å spise alt på en gang. Når sultfølelse oppstår, nå for rimelige deler av kalorifattig og sunn snacks, som ferske grønnsaker, frukt, pickles eller riskaker.

Begrense Kjøtt og øl Intake

Å foreslå at du begrenser inntak av kjøtt synes å fly i ansiktet av høy-protein diett, som er bygget rundt bevis for at den ekstra energien som trengs for å fordøye protein faktisk fører til en person til å gå ned i vekt. Dette er sant, hvis du spiser begrensede mengder kjøtt en gang om dagen. For de som spiser det med hvert måltid, være oppmerksom på at du legger mer kjøtt inn i fordøyelsessystemet enn den kan håndtere, som overvelder og skatter systemet ditt på en skadelig måte, forårsaker vektproblemer ganske raskt.

Anbefalt daglig inntak av kjøtt for menn som er moderat aktiv er en 6 oz. servering, en gang om dagen. For de som ikke er villig til å gå den ovo-lacto vegetarianer rute ved å eliminere kjøtt helt, prøver å spise en 6 oz. servering av magert kjøtt, fjærfe eller fisk til middag, med store side porsjoner friske grønnsaker og en liten del av grovbrød. For enda bedre vekt treff, prøv å ha det 6 oz. servering av kjøtt med middag annenhver dag, med sunn vegetarmat i mellom. Husk også å holde seg borte fra fett mettet, bearbeidet fastfood-kjøtt.

Som for øl, mener at den gjennomsnittlige servering av øl inneholder i overkant av 300 kalorier. Nå vurdere hvor mange menn drikker to eller tre av disse om dagen, hver dag. Hva disse mennene gjør er å drikke et måltid er verdt av kalorier, på toppen av hva de faktisk spiser. Som med kjøtt, for menn som standhaftig nekter å gi opp sin øl, er begrensning navnet på spillet. Prøv å ha en øl annenhver dag, eller gjøre et vedtak om ikke å ha noen under arbeidsuke, belønne deg selv med to eller tre i løpet av en helg.

Øke metabolismen

Diet / porsjonskontroll er en svært viktig komponent i enhver vekttap program, men det bør være halvparten av fokus, snarere enn alt. Stoffskiftet er den andre siden av mynten, og noen effektiv vekt-tap programmet må ta det i betraktning. Med fare for å forenkle, vil vektøkning fleste sikkert oppstå hvis du er forbruker mer kalorier enn du brenner av gjennom fysisk aktivitet.

De fleste forstår at cardio trening er en fin måte å jobbe opp en svette og brenne av ekstra kalorier. Disse treningsøkter kan ta form av den stadig populære jogging, selv om de med kne eller felles problemer kan oppleve fremragende resultater fra andre cardio øvelser som lap svømming, sykling og langrenn. Det mange ikke vet er at de forbrente kalorier av under cardio arbeid er ikke bare brent under øvelsen; kalorier blir brent i flere timer etter gjennomføring av øvelsen. Sluttresultatet av regelmessig mosjon er en metabolisme som har vært jevnt og konsekvent sped opp til jevnt og konsekvent brenne av hva du spiser, selv når du er i ro.

En anstrengende vektløfting økten, vanligvis utelukkende betraktet som en muskel-building forsøke, vil også hoppe-start stoffskiftet og brenne kalorier for så lenge som 48 timer. Prøv å gjøre alternative dager med kardio og vekt-trening slik at du ikke overtax kroppen din, og husk at treningsøktene må være 30 minutter lang eller mer å se synlig forbedring.

Hva er bivirkningene av Depo-testerone injeksjoner for menn?

Depo-Testosteron er en injeksjon form for testosteron. Det er generelt foreskrevet for menn med organer ikke naturlig produserer nok av hormonet. Testosteron er nødvendig for mange funksjoner, inkludert utvikling av mannlige seksuelle organer, muskler og bein. På grunn av hormonet rolle i seksuell utvikling, er Depo-Testosteron noen ganger foreskrevet for gutter med forsinket pubertet. Likevel er hormonet ikke uten bivirkninger.

Brystvekst

Hvis du opplever endringer i brystet området, inkludert vekst eller brystsmerter, mens du bruker Depo-Testosteron, bør du kontakte legen din.

Testiklene

Endringer i størrelsen eller formen på testiklene mens du tar Depo-Testosteron kan tyde på et alvorlig problem. Kontakt legen din umiddelbart.

Ereksjon

Hvis du opplever smertefull ereksjon eller ereksjon som varer i lang tid mens du tar Depo-Testosteron, slutte å bruke det og ta kontakt med legen din.

Mood Endringer

Hvis du begynner å føle seg deprimert, engstelig eller irritert, eller opplever andre humørsvingninger mens du tar Depo-Testosteron, bør du kontakte legen din.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre bivirkninger som bør rapporteres til legen din omfatter gulsott, mørk urin, gingivitt, kvalme, nedsatt appetitt, ankel og ben hevelse, vektøkning og problemer med vannlating.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen personer som tar Depo-Testosteron opplever milde bivirkninger som ikke er alvorlige og trenger ikke å bli rapportert til legen din. Disse inkluderer acne, endring i sexlyst, tannkjøttsmerter, hodepine og hårtap.

Ufrivillig barnløshet for menn

Hormonbehandling for menn holder løftet for menn som lider av forhold knyttet til lavt testosteron. Påstandene om hormonbehandling kan overtale mange menn å forfølge terapi, men det er noen hensyn som bør undersøkes før den brukes.

Forstå rollen av testosteron

Testosteron er skapt av den mannlige kroppen i testiklene. Hormonet er ansvarlig for å opprettholde bentetthet, muskelmasse, styrke, sexlyst, fordeling av fett, sperm produksjon og produksjonen av røde blodlegemer. Som den mannlige kroppen aldre, bremser produksjonen av testosteron. Etter fylte 40, produksjon av testosteron begynner å avta.

Se etter symptomer på mangel på testosteron

For å avgjøre om hormonbehandling er riktig løpet av behandling for en mann, vil legen utføre en test for å finne nivået av testosteron i kroppen. Mange menn som opplever symptomer på lavt testosteronnivå vil oppleve en økning i kroppsfett, humørsvingninger, tap av muskler, redusert bentetthet, en nedgang i sexlysten og funksjon og hukommelsestap. Det bør bemerkes at ikke alle menn som opplever disse symptomene har et lavt testosteron-nivå, og noen menn som har et lavt nivå av testosteron ikke opplever disse symptomene.

Veie risikoen ved hormonbehandling med fordelene

Det er noen potensielle risiko for menn som bruker hormonbehandling som bør vurderes før vedtaket fattes. Det er en økt risiko for hudreaksjoner, skallethet, søvnapné, forstørrede bryster, testikkel krymping, akne og et overskudd produksjon av blod. Det har også vært bekymring for at hormonbehandling for menn med testosteron kan føre til en utvidelse av prostata, men det har ikke vært noen konkluderende studier.
Fordelene med hormonbehandling for menn kan inkludere en økning i energi, forbedret muskelmasse, økt seksuell lyst og et skarpere sinn. Mens alle disse fordeler er absolutt ønskelig, er det viktig å veie dem mot mulige farer.

Diskuter Ufrivillig barnløshet hos legen

En lege vil kunne avgjøre om eventuelle symptomer du opplever er et resultat av et lavt nivå av testosteron. Behandlingen med hormonet kan minske symptomene. Det er ikke klart om menn som har et sunt nivå av testosteron vil dra nytte av hormonbehandling, men det er uenighet at hormonbehandling som gjenoppretter testosteron nivået av eldre menn som for en yngre mann vil ha fordeler. Det er ingen konkluderende studie for å vise at dette er sant. For nå er testosteron ikke en anti-aging medisiner og bruker den på menn som har sunne nivåer av testosteron er fortsatt kontroversielt. Menn bør diskutere med sin lege noen bekymring for at de kanskje har om deres testosteronnivå. Legen vil være i stand til å fastslå om det er et lavt nivå, eller på et nivå som er hensiktsmessig for en alder av pasienten.

Testosteron Gel Therapy for menn

Testosterongel terapi brukes til å behandle testosteronmangel hos menn i mange aldre og i mange situasjoner. Som menn alder, testosteronnivået faller naturlig, og dette har en rekke konsekvenser for menns helse; I tillegg er mange unge menn påvirket av lave testosteron. Ved å erstatte testosteron gjennom bruk av testosteron gel, kan mange menn gjenopprette eller forbedre den sunne funksjon av testosteron-medierte prosesser.

Årsaken til bruk

Ifølge Mayo Clinic, hypogonadisme, en tilstand der kroppen produserer bare svært lave nivåer av testosteron, er en grunn for bruk av testosteronbehandling. Det kan også brukes av menn som opplever fallende nivåer av testosteron som de gamle (med en nedgang i nivåene begynner en gang mellom 30 og 40).

Lavt testosteronnivå kan føre til en rekke problemer, blant annet, i henhold til de Mayo Clinic: en reduksjon i seksuell lyst og ytelse, tap av bentetthet og muskelmasse, en økning i nivået av kroppsfett, og hukommelsestap sammen med stemnings og psykiske helseproblemer.

Både Mayo Clinic og Palo Alto Medical Foundation (PAMF) rapporterer at det er ikke klart om det er fordeler for behandling av menn over 60 år som er funnet å ha lave testosteronnivå. Testosteron gel (og andre metoder) bør heller ikke brukes av menn som har normale nivåer av testosteron; en blodprøve brukes til å sjekke testosteronnivå. Menn som tror de kan ha oppstått lavt testosteron bør snakke med sine leger om mulige behandlingsplaner.

Effekter

Anvendelse av testosteron gel, kan føre til en rekke positive effekter for menn med en testosteron-mangel. Ifølge PAMF, disse inkluderer en økning i seksuell lyst og funksjon, forbedret muskelmasse, styrke og bentetthet, og lindring av testosteron-mangel relaterte psykiske helseproblemer. The Mayo Clinic rapporterer også forbedret kognisjon, økt energi og en fortykkelse av hår og hud.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, de mulige bivirkninger ved testosteronbehandling gel inkluderer akne, en reaksjon hvor gelen er brukt, en økning i bryststørrelsen, humørsvingninger, hodepine, økt blodtrykk, så vel som mulige prostata komplikasjoner. Andre mulige bivirkninger av testosteronbehandling, ifølge Mayo Clinic, er: skallethet, søvnforstyrrelser, redusert testikkelstørrelse og redusert spermieproduksjon.

Tidsramme

Alle som skal bruke testosteronbehandling oppleve effekten av behandlingen annerledes. Men i gjennomsnitt, ifølge PAMF, det kan ta mellom tre og seks måneder for å se positive resultater av behandlingen.

Kjønn overgang

Testosterongel terapi og andre testosteron behandling brukes av personer som gjennomgår kjønns overgang. Kvinne-til-mann transseksuelle bruke testosteron som en del av en bredere program for å utvikle et mer maskulint utseende; disse mennene opplever mange av de samme fordelene og effekten av testosteron terapi som gjør cis-kjønnede menn (menn født inn i en masculinized kroppen) sammen med å utvikle et mer maskulint utseende.

Hva er hormonbehandling for menn?

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk behandling anvendes for å lindre virkningene av lavt testosteron hos menn. Pasienter som trenger det oppleve en rekke symptomer eller kanskje lider skade eller sykdom som forårsaker lavt naturlig testosteron. Etter å ha sjekket testosteronnivå og utelukker andre forhold, kan leger foreskrive en rekke former for testosteron. Pasienter som lider av visse betingelser bør unngå terapi som den resulterer i en rekke bivirkninger.

Hva er det?

Hormonbehandling er en medisinsk behandlingsregime brukt til å lindre effektene av lavt testosteron produksjon hos menn som de gamle. I menneskelige hanner, begynner produksjonen av testosteron toppene i alderen 18 til 25 og til å avta etter 25 år med en hastighet på om lag to prosent per år. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære.

For å minske eller reversere disse forholdene og økt livskvalitet, leger har foreskrevet testosteron for å supplere eller erstatte kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Symptomer

Noen av symptomene forbundet med testosteronmangel inkluderer lavere libido, konsentrasjonsvansker eller huske, depresjon, tynning hud, erektil dysfunksjon, tretthet, og tap av muskel og økning i kroppsfett. Andre endringer kan omfatte endringer i hvordan kroppen behandler kolesterol, senket antall røde blodceller (mild anemi) og beinskjørhet.

Hvem trenger det?

Menn over 30 som legger merke til noen av de ovennevnte symptomene kan konsultere legen sin om å motta testosteronbehandling. Andre årsaker til testosteronmangel inkluderer testikkelskade eller infeksjon, kjemoterapi, hypofyse eller hypothalamus skader eller traumer, medfødte tilstander som forårsaker hypogonadisme (lav sædkvalitet), nyresvikt, sarkoidose (en sykdom som inflames lunge og orgel vev), og skrumplever av leveren.

Diagnose

Leger foreskrive hormonbehandling etter en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie, og testing av blod-serum nivåer av testosteron. Hvis testosteronnivået er lavt og sammenfaller med redusert libido, vil legen også måle serum prolaktin og nivåer av luteiniserende hormon (for å sjekke for hypofysen dysfunksjon). Hormonterapi indikeres når serumtestosteron er lav og luteiniserende hormon (en forløper til testosteronproduksjonen) er høy.

En lege kan også stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, hyppighet av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner), og hyppigheten av seksuell aktivitet, og oppfordrer til å ha seksuell aktivitet.

En lege kan også se etter endringer i kroppssammensetning, muligens inkludert en test av bentetthet.

Behandling

Pasienter som er foreskrevet hormonerstatningsterapi kan motta testosteron via et antall leveringsmetoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer, sprayer og påføres huden, og oral testosteron tatt som piller. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Overflødig testosteron kan forstørre prostata av eldre menn og er ikke anbefalt for menn som lider av prostatakreft eller kan være utsatt for prostatakreft. Som testosteron kan påvirke lever nivåer og blod serum kolesterol, bør pasienten rådføre seg med lege dersom lider av leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller har hatt hjertesvikt tidligere.

Testosteron kan også påvirke blodsukkeret og diabetikere bør konsultere lege først og overvåke blodsukkeret nøye mens under behandling.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved testosteron inkluderer høyt blodtrykk, reduksjon av gode kolesterolnivåer, gulsott, og hjerte-og leversykdom. De som mottar hormonbehandling kan også oppleve akne, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Testosteron kan også ytterligere forbedre mannlige egenskaper, dypere stemme og produsere overflødig ansikts-og kroppshår. Også fordi overflødig testosteron kan konvertere til østrogen, menn er i faresonen for gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Denne tilstanden er ikke alltid reversible og kan kreve kirurgi for å korrigere.

Den beste vekttap kosttilskudd for menn

Når du velger et vekttap supplement, er det viktig for menn å forstå at kosttilskudd, mens sunn og nyttig, er ikke en total erstatning for kosthold og mosjon. Men vil legge til en måltidserstatter, karbohydrat blocker eller thermogenic produktet i din diett og mosjon regime hjelpe deg å miste vekt. Mange vekttap produkter for menn er på markedet i dag.

Labrada EFA Lean Gull Softgel Caps

EFA Lean Gold Softgel Caps er formulert spesielt for de slanking og prøver å gå ned i vekt. Produktet er laget med Omega 3, Omega 6 og Omega 9 essensielle fettsyrer. Forbruker fettsyrer har flere helsefordeler, inkludert å hjelpe til å øke metabolic rate. Kapslene har også vitamin E og Tonalin CLA, som er en bestanddel vist å brenne fett og fremme muskelmasse.

EAS Body for livet

EAS Body for life er et måltid erstatning riste designet for menn til å begrense sitt kaloriinntak mens du fortsatt får en skikkelig blanding av næringsstoffer, inkludert proteiner, karbohydrater og fett. EAS Body for livet er solgt i fire-pakninger og er generelt en av de mer inexepensive - ennå sterkt effektiv - måltid erstatning vibrering.

Absolute Nutrition CBlock

Absolute Nutrition CBlock er et vekttap supplement som sies å blokkere karbohydrater, slik at du kan miste mer vekt. CBlock er en koffein og sentralstimulerende-fri urte kapsel som du forbruker før du spiser et stivt måltid. Dette er et flott produkt for de gutta som er nølende til å konsumere for mye koffein.