Digidexo.com

normal vekt på kvinne

Normal Vekt for kvinner

Kroppsvekt er trolig den vanligste bekymring for kvinner i dag grunner knyttet til både helse og utseende. Med medias vekt på pinne-tynne kjendiser, er det lett å glemme at ikke alle er ment å være en størrelse 0. Snarere er det mer viktig å finne en sunn vekt rekkevidde og holde seg innenfor dette området.

Vekt og helse

En normal vekt er viktig som et tegn på generell helse. Undervektige kvinner er i fare for amenoré (manglende menstruasjon), infertilitet, anemi, bentap og næringsmangel. Overvektige kvinner er i faresonen for hjerteproblemer, flere typer kreft, diabetes, leddgikt og en rekke andre plager.

Vekt Variasjoner

Normale vekt er vist i en rekke fordi vekten svinger i løpet av hver dag, og for kvinner, hver måned. Videre kan kvinner i tilsvarende høyder og kroppstyper har forskjellige kroppsvekt fordi man kan ha mer eller mindre muskler eller fett enn en annen.

Høyde og vekt tabeller

I flere tiår har leger avhengig av høyde og vekt tabeller laget av Metropolitan Life Insurance Company. Separate diagrammer er tilgjengelige for menn og kvinner, og hver viser vekten varierer for små, mellomstore og store rammer. Mens disse listene er nyttige for generell informasjon, mange mennesker har problemer med å bestemme deres rammestørrelse, som fastsettes ved å måle albue bredde for disse tabellene.

I tillegg er menn og kvinner høyere nå enn i tidligere generasjoner og diagrammer, sist revidert i 1999, show "håpløst lave vekter" for høye mennesker, ifølge Dr. Steven B. Halls, MD

BMI

En måte å finne ut om du er i en sunn vekt rekkevidde er å måle din Body Mass Index (BMI). BMI er forholdet mellom vekt og høyde. En normal BMI bør være mellom 19 og 24,9. Under 19 regnes som undervektig, mens en BMI mellom 24,9 og 29,9 regnes som overvekt. En BMI over 29,9 regnes som overvektige.

Livvidde

I tillegg til vekt og BMI, medisinske fagfolk også vurdere livvidde. Ifølge National Institutes of Health, kvinner med en midje som er større enn 35 inches rundt har en økt risiko for kroniske sykdommer som kreft og hjertesykdom.

Betraktninger

Måle høyde og vekt på et legekontor for de mest nøyaktige resultater. Rådfør deg med en lege før du gjør noen endringer i kostholdet ditt, spesielt hvis du har en kronisk tilstand, som diabetes eller hjertesykdom.

Normal vekt Ranges for kvinner

Normalvektige områder for kvinner oppnås ved å sammenligne kroppsfett med høyde og kommer opp med gjennomsnitt basert på kvinnens høyde. Denne informasjonen blir så klassifisert som over, under eller gjennomsnittlig vekt.

Grunnlag for vekt classifciations

Leger vanligvis bruker et diagram basert på en persons høyde og vekt for å finne ut hva slags klassifisering en pasient er innenfor. Diagrammet vanligvis starter på 5 til 6 meter. En pasienter vekt ville være i forhold til hennes høyde for å gi legene en body mass index eller (BMI).

Fittng The Image

Det er noen kvinner som automatisk vil føle overvektige hvis de ikke samsvarer med vekt og høyde chart målinger. Figurene tar ikke hensyn til forskjeller i kulturell kroppen sminke. Mange kvinner baserer sin livsstil rundt diagrammet uten å ta i forhold som genetikk.

Eksempel høyde og vekt informasjon

Uten klær en kvinne som er 5 meter høy har en normal vekt rekkevidde på 97 til £ 128. Kvinner som er 5 meter, 4 inches høy har en normal vektområde på 110-145 kg. Høyere kvinner, på 5 meter, 8 inches har en normal vekt i området på 125 £ 164 og kvinner som er seks meter høye har en 140 til 184-lb. vekt rekkevidde.

Størrelse

Kvinner kan være lurt å bruke sin intuisjon for personlig størrelse idealer. Hensyn inkluderer hvordan klærne føler. Er du komfortabel med hvordan bukser, skjørt og topper passform. Legger du merke til ekstra plass i klærne. Hvis så du slippe inches som kan være like tilfredsstillende som å slippe pounds. Dette kutter også ned på for mange veie-ins som kan føre til stress.

Hensynet til helse

De normalvektige områder bør brukes som en retningslinje, og for å se hvor du faller i forhold til andre. En lege og ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å komme på sporet å tape og eller opp i vekt, slik at du opprettholder en sunn størrelse.

Normal kroppsvekt for kvinner

Mange kvinner lurer på hva deres ideelle kroppsvekt er. Finn ut om du er undervektig, overvektig eller innenfor normalområdet.

Kroppstyper

Finn ut om du har en liten, medium eller stor ramme. Mål rundt enten håndleddet med et målebånd. En middels ramme håndleddet måling for en kvinne 5-fot-2 eller kortere er 5,5 til 5,75 inches, for noen 5-3 til 5-5 er det 6 til 6,25 inches, og for kvinner høyere enn 5-5, er det 6,25 til 6,5 inches. Hvis målingen er mindre enn den medium ramme håndleddet måling, har du en liten ramme. Hvis målingen er større, har du en stor en.

Høyde og vekt

Hva som utgjør en normal vekt varierer i henhold til høyde og rammestørrelse. Din beste venn idealvekt sannsynligvis vil være svært forskjellig fra din.

Body Mass Index

Du kan videre forstå normal vekt ved å beregne din kroppsmasseindeks, eller BMI. Beregn deg BMI ved å ta vekten din i pounds, dele det med høyden din i inches kvadrat og multiplisere med 703. Enhver tall større enn 30 regnes som overvektige.

Midje måling

I tillegg til å bestemme din normal kroppsvekt, det også en god idé å vite din midjemålet. Måle like over hoftebenet gjør at målebåndet er tettsittende og parallelt med gulvet. En midje måling over 35 inches kan sette deg på et høyere risiko for mange sykdommer, som diabetes og hjertesykdom.

Unngå Obsession

Uansett hva skalaer eller diagrammer si, ikke la angst over vekten din styre livet ditt.

Hvordan beregne Normal Vekt

Hvordan beregne Normal Vekt


En av de første skritt mot en sunnere livsstil er å vurdere din nåværende situasjon og finne ut hvor endringer kan gjøres. En del av dette er å beregne hva din normalvekt bør være. Disse beregningene kan tjene som en god samtale forrett med din helse utøveren å lage en plan for å leve sunt.

Hvordan beregne Normal Vekt

•  Beregn din Body Mass Index, eller BMI. BMI skala bruker din høyde og vekt for å anslå hvor mye av kroppen din mass består av fett. BMI skala siterer en normal vekt som en BMI mellom 18,5 og 24,9. Bruk linken i Resources nedenfor for å regne ut din BMI.

Beregn kroppen fett prosentpoeng. Prosentandel av kroppen fett kan bidra til å avgjøre om du er på en sunn vekt. Et tilnærmet normalområdet er mellom 20 til 30 prosent, men disse tallene variere basert på alder. Se Resources for en fettprosent kalkulator.

Consult et diagram. Det er en link til en i Resources som viser hva din sunn vekt bør være basert på høyde og alder. Dette bør bare brukes som en approksimasjon, fordi det ikke alltid ta hensyn til ting som muskelmasse og væskeretensjon.

Få vurdert av legen din. Legen kan avgjøre om vekten bidrar til eventuelle generelle helseproblemer. Dette er sannsynligvis den beste måten å finne ut om du er på en sunn vekt. Visse faktorer som muskelmasse og benbygning kan gjøre målinger som BMI upålitelig. Genetikk og familie medisinsk historie spiller også en faktor i hva en person bør vurdere sin sunn vekt. Legen din kan kjøre tester og evaluere din personlige og familiens medisinske historie og vurdere din wight å ta alle faktorer i betraktning.

Hint

  • Vurder å kjøpe en skala som gir vekt og fettprosent.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell før du gjør radikale endringer i kosthold eller vekt.

Normal vekt Ranges for menn

Opprettholde en sunn vekt kan være vanskelig i dagens verden av fast food og takeaway. Ifølge en artikkel i USA Today, ble nesten 65 prosent av amerikanerne regnes som overvektige i 2003 mens fedme kan virke mye pounds bort fra deg, faktisk, artikkelen definerer det som å være bare 30 pounds overvektig.

Funksjon

Et menneskes normale vektområdet bestemmes av sin kroppsmasseindeks, som er et tall avledet fra sin høyde og vekt. En manns body mass index er en pålitelig indikator på hvor mye fett i kroppen hans.

Betydning

Beregning av en manns kropp mass index er en måte å fastslå om en manns vekt er passende for hans høyde. Bestemme hvorvidt en mann er overvektig for sin høyde kan hjelpe skjermen for potensielle helseproblemer. For å beregne din kroppsmasseindeks, se referanser for en lenke til en body mass kalkulator.

Misforståelse

Det finnes ingen generelt "normal" vekt for et menneske. Hva er normal eller sunn for hver mann varierer etter hvor mye muskler han har, hvor høy han er, og hans kosthold. For eksempel, en mann som er 6 meter høy og veier mer enn en annen mann som også er 6 meter høy er ikke nødvendigvis mindre sunt. Mannen som veier mer kan ha mer muskler enn fett i kroppen hans; siden muskler veier mer enn fett, veier denne mannen mer. Dette betyr ikke at han ikke er sunt eller bør veie mindre.

Eksempler

En sunn body mass index er et tall hvor som helst mellom 18,5 til 24,9. I denne kroppsmasseindeks rekkevidde, ville en sunn vekt rekkevidde for en 6 fot høy mann være mellom 139-183 pounds. En sunn vekt rekkevidde for en 5'8 "mann ville være mellom 124-164 pounds.

Ekstra fakta

En kroppsmasseindeks etter 18.5 viser en mann er undervektig. En kroppsmasseindeks over 24.9 indikerer at en mann er overvektig.

Fordelene ved å være en normal vekt

Fordelene ved å være en normal vekt


Det er allment kjent at å være over eller undervektig er skadelig for helsen din. Mange fokuserer på de negative punktene ved å være en unormal vekt, men det er best å fokusere på fordelene av å være på en sunn vekt i stedet. Fordelene er ikke bare bedre fysisk helse, men bedre mental helse også. Å miste eller opprettholde vekten er ikke lett, men når de vurderer fordelene, bør du finne deg selv tilstrekkelig motivert.

Lavere risiko for slag og hjertesykdom

Å være en sunn vekt reduserer risikoen for slag og hjertesykdom. Ifølge American Heart Association, tusenvis av mennesker dør av hjertesykdom hvert år. Holde kroppen på en sunn vekt er en av de viktigste handlinger du kan ta for å redusere risikoen for hjertesykdom. Da sammen med regelmessig mosjon, å være en normal vekt vil bidra til å forebygge hjertesykdom og slag. Dette skjer ved å senke blodtrykket, styrker hjertet og forbedrer blodsirkulasjonen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), å være en sunn vekt hjelper også heve gode kolesterolet og lavere dårlige kolesterolet.

Lavere risiko for kreft

Holde kroppen på en normal vekt minsker sjansene for å utvikle visse kreftformer. Ifølge CDC, fedme er en risikofaktor for mange forskjellige typer kreft. Blant disse er bryst, tykktarm, eggstokk, galleblæren, livmor og prostatakreft.

Mer energi

Å være en normal vekt øker de samlede energinivå. Ifølge American Council on Exercise, bærer overflødig vekt legger unødvendig belastning på muskler og ledd, forårsaker du å bli trett raskere. I tillegg til å være undervektig styrker kroppen beholde så mye energi som mulig for å opprettholde daglig funksjon. Når kroppen er en sunn vekt, virkningen på ledd og muskler er lavere og kroppen blir styrket, noe som resulterer i høyere energinivå.

Self-Esteem

Holde kroppen på en sunn vekt forbedrer din selvtillit og attraktivitet. Å være over eller undervektig kan gjøre deg flau eller ubehagelig i offentlige innstillinger. Når kroppen din er en normal vekt, vil du se bedre ut i klær og bli mer trygg rundt andre. Dette er fordi du kan ta stolthet i kroppen din og i gjennomføringen av å opprettholde din figur.

Normal vekt for en mann

Normal vekt for en mann


Ifølge Journal of American Medical Association nettside, var 32,2 prosent av voksne menn i USA overvektige i 2007 til 2008 En manns normal vekt er lett å beregne, men kan påvirkes av muskelmasse. Menn med stor muskelmasse, for eksempel kroppsbyggere, veie mer enn menn med mindre muskelmasse på samme alder og høyde.

Historie

I 1960, det normale, gjennomsnittlige mannen, i alderen 20-74 år, var 5 fot 8 inches høy og veide 166 pounds. I 2002 disse tallene gikk opp, med den gjennomsnittlige mann å være 5 fot 9 inches høy og veier 191 pounds. I 2008, i henhold til Wonder quest hjemmeside, den gjennomsnittlige mannlige var 5 fot 9,1 inches høy og veide 180 pounds.

Body Mass Index

En manns normal vekt kan beregnes ved hjelp av body mass index (BMI) formel. BMI regnes ut ved å ta kroppsvekten i kilo og dele dette med kvadratet av høyden din i meter. En normal BMI varierer fra 20 til 25. En BMI mellom 25 og 29,9 er overvektig, og en BMI over 30 regnes som overvektige.

Misforståelse

En høy BMI betyr ikke alltid at du er overvektig eller fete. Kroppsbyggere og husky fotballspillere, for eksempel, har en høy BMI, men en lav kroppsfettprosent. Dette er fordi de er muskulær og muskel veier mer enn fett. Ved beregning BMI, bør fett-til-muskel-forhold tas i betraktning.

Normal vekt Ranges for barn

Det er vanskelig å finne en "normal" vekt for et barn uten å se på flere faktorer. Noen barn er mer muskuløse enn andre. Noen vil treffe puberteten tidligere eller senere enn andre. Så det er barn som er genetisk disponert mot å være mindre eller større enn hva som regnes gjennomsnittet. Det finnes måter å fortelle om barnet ditt er i god fysisk form og vokser på en sunn måte.

Vekstkurver

De fleste leger bruker vekstkurver for å avgjøre om et barns vekst er sunt. Disse diagrammer ta alder, høyde og vekt i betraktning, og gjør det mulig for leger å avgjøre om resultatet møtes gjennomsnittet.

Persentilen

Persentil er måling brukes i vekstkurver for barn. Det viser hvordan barnet sammenlignet med andre barn på samme alder. Hvis ditt barns vekst opprettholder en jevn persentil, er han eller hun utvikler seg godt. Den 50-percentilen er median-høyde og vekt, men det betyr at det er et bredt område på begge sider.

Pubertet

Puberteten er en tid med stor vekst - barn kan få opp til 10 inches i høyden i denne fasen. Disse vekst spruter kan endre hva som anses å være en sunn vekt. Barn på samme alder kan være mye kortere eller mye høyere enn gjennomsnittet på grunn av puberteten relaterte svingninger.

BMI

En god måling av sunn vekt er body mass index (BMI). BMI beregnes ved hjelp av kjønn, alder og vekt, og kan indikere om kroppsfett er i en sunn rekkevidde.

Overvekt

Avhengig av alder og høyde, er gutter som overvekt hvis BMI er mer enn 30. For jenter, er en BMI på mer enn 32 regnes som overvekt.

Undervekt

Avhengig av alder og høyde, er gutter anses undervektig dersom BMI er mindre enn 14. For jenter, er en BMI på mindre enn 13 regnes som undervektig.

Hva er en normal vekt for en kvinne?

Når det gjelder vekt, er det ikke normalt. Mange faktorer avgjør om en person er i en sunn vekt rekkevidde. Og vekt er ikke den eneste determinant i hvorvidt en person er sunt.

BMI

En måte å finne ut om du er på en sunn vekt er å finne ut din midje størrelse og din BMI, eller kroppsmasseindeks. Dette blir bestemt ved å sammenligne vekt og høyde.

Midje Størrelse

En frisk midje størrelse for de fleste kvinner mindre enn 35 inches. En usunn vekt setter en person på en større risiko for plager som diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Midje -til- Hip Ratio

Midje-hofte ratio hjelper avgjøre om en person er "epleformet" eller "pæreformet".

Kosthold og trening

Trene regelmessig, og velg sunne matvarer. Tynn er ikke alltid sunt.

Betraktninger

Mange er i en sunn vekt rekkevidde, men fortsatt er misfornøyd med sin vekt. Da det ikke er ideelle eller norm når det gjelder vekt, form og størrelse.

Hva er en normal vekt Range for menn?

Det er ingen hemmelighet at mange kvinner besette over sin vekt. Men mange menn holde et øye på skalaen også, som ønsker å fremstå tonet og sterk. Med slik en rekke former og størrelser blant menn, kan det være vanskelig å avgjøre om han er innenfor normalvektområdet.

Range

Den gjennomsnittlige voksne menneske kan veie alt fra ca 100 til 200 pounds. Det er imidlertid også en rekke for hver høyde. For hver høyde et menneske kan være (for eksempel 6 meter), er det et område som spenner over ca 55 pounds. Det er derfor vanlig å ha en seks meter høy mann som veier 140 pounds og en annen som veier 195.

Magerhet

Leanness (dvs. fysisk form, ikke generell tynnhet) er en av de viktigste faktorene for å bestemme en "normal" rekkevidde for mannlige vekt. Muskelvev veier mer enn fettvev, og dermed et svært kort, men svært god fysisk form man kan veie det samme som en svært høye, men overvektig mann. Generelt, jo mer lik høyde og magerhet av to menn er, jo mindre deres utvalg av vekten sannsynligvis vil være.

Høyde

Høyde er en annen faktor av mannlige vektklasser. Mindre menn har en tendens til å veie mindre enn høyere menn, rett og slett fordi høyere menn vanligvis har mer bein og vev masse. Imidlertid, på grunn av magerhet som beskrives ovenfor, er dette ikke et hardt og fast tommelfingerregel.

Body Mass Index

Vektområdet for menn kan bli målt i pounds, men det kan også beregnes ved hjelp av kroppsmasseindeks, eller BMI. Kroppsmasseindeks måler mengden av kroppsfett man har i forhold til lean vev. En normalområdet for BMI målinger hos menn er 10 til 20 prosent.

Andre hensyn

Det er viktig å merke seg at metoder for beregning av hann vektklasser, og å bestemme hvorvidt man er "sunn" basert på et sted innenfor området er ikke en eksakt vitenskap. For eksempel er en sunn vekt rekkevidde for en mann som er 6 meter høy sies å være ca 140-185 pounds. Dersom man får 15 pounds av muskel fra riktig trening, vil han bli vurdert av den sunne området, både for sin høyde og for den mannlige befolkning, selv om vekten ikke er oppnådd fra fett. Han ville bli betraktet som å være overvektig, selv om hans kropp-fett prosentpoeng faktisk kan ha senket på grunn av øvelse. Dette er grunnen til at noen i den medisinske profesjon talsmann gjør unna med vektområde og BMI kartlegge helt og foreslå måling sunn vekt med en mer individualisert vurdering.

Raskeste måten å miste vekt for kvinner

Raskeste måten å miste vekt for kvinner


Millioner av kvinner over hele landet er i ferd med å gå ned i vekt. Noen tar drastiske tiltak, som å ta skadelige slankepiller eller under farlige fettsuging prosedyrer. Sannheten er, den raskeste måten å effektivt ned i vekt, og holde den av for godt, er å følge en strategi for helse og fitness.

Healthy Eating

Hva du spiser spiller en stor rolle i hvor godt kroppen din forbrenner mat og i hvordan kroppen mister vekt. For optimal helse og vekttap, erstatte bearbeidet mat som inneholder unaturlige ingredienser med sunn mat som er så nær den opprinnelige tilstanden som mulig. Dette betyr å bli kvitt eske eller prepackaged matvarer, og konsumere frisk frukt, grønnsaker, hele korn og magert kjøtt. Se referanser nedenfor for mer informasjon.

Get Moving

Flytte kroppen hjelpe fart metabolisme, bygge muskelmasse og brenne kalorier. Den ideelle fitness plan for kvinner er en som innebærer å øke hjertefrekvensen til minst 65 prosent av sin hvilepuls, og en som bidrar til å øke muskel tone. Kvinner har en annen kropp struktur enn menn og ofte gjør best med en lav-effekt trening. Noen av de mange tilgjengelige alternativer som gjør alle disse tingene, pluss gi deg en lav-effekt trening, er svømming, turgåing og sykling. Prøv å trene minst 30 minutter per dag, tre dager per uke. Gradvis bygge opp treningen ganger til 1 time per dag, hver dag. Se referanser nedenfor for mer informasjon.

Vanninntaket

Vann hjelper kroppens systemer fungere riktig, og hjelper kroppens stoffskifte økning. Dette kan stimulere til økt vekttap og kan utfylle de andre vekttap strategier. Den gjennomsnittlige person trenger minst åtte 8-oz. glass vann hver dag, og hvis du trener regelmessig vil du trenger enda mer. For å sikre at du får en tilstrekkelig mengde vann i løpet av dagen, holde en vannflaske med deg uansett hvor du går. Se referanser nedenfor for mer informasjon.

Hvordan å få vekt for Kvinner

Kvinner som er undervektige ofte ønsker å få vekt så mye som de som er overvektige ønsker å miste det. Det virker ganske enkel og grei; alt du trenger å gjøre er å spise mer. Faktum er at folk som er undervektige er på den måten, enten som følge av ikke å være store eaters eller de har arvet ectomorphic genetiske egenskaper som inkluderer en liten, lett benbygning, lange trevlet muskler, og et høyt stoffskifte. Fordi kroppen din naturlig tendens til å bo lean, vil det ta samme disiplin til å få vekt som det gjør for de fleste kvinner å miste det, og endringene du gjør må være de som du kan leve med på lang sikt.

Hvordan å få vekt for Kvinner

•  Glem den vanlige råd som du trenger å telle kalorier og legge 500 mer per dag for å få en kilo i uken. Dette setter press for å måtte møte visse vilkår på deg og vil bare føre til frustrasjon; du vil føle at du må spise for å møte dine daglige mål.

Blend dine egne shakes og drikke dem mellom regelmessige måltider. Flytende fordøyer raskt, og du vil ikke være full for regelmessige måltider. Forbered shakes med sunne ingredienser. Start med en scoop av whey protein pulver, en banan, en spiseskje peanøttsmør, og vann. Øke kalorier av vibrering når vektøkning stopper ved å legge til ett eller flere av følgende: melk, mer peanøttsmør, eller yoghurt.

Planlegg en dag fri fra kostholdet ditt. Den samme gode råd som er ofte foreskrevet for vekttap er like verdifull for de som prøver å vinne. Dette er din belønning for å holde seg til planen for uken.

Legg til en styrke-trening trening slik at du vil få muskel i motsetning til fett. Begrens gym tid til fire dager per uke. Bruk tunge vekter og lave repetisjoner (seks til åtte) for å få mest mulig muskelmasse. Hvis du føler at du er å få for mye muskler, redusere mengden av vekt, slik at du kan full 12 til 15 reps.

Eliminer eller drastisk redusere noen form for aerob trening du gjør. Cardio spiser opp kalorier og du trenger kalorier for å få gevinster.

Normal Vekt Chart av Age

Normal Vekt Chart av Age


Voksen vekt / alder diagrammer stede gjennomsnittlig vekt for bestemte aldersgrupper uten indikerer idealvekt, kroppsmasseindeks eller høyde. Barns vekstkurver viser høyde og vekt sammenligninger for bestemte aldersgrupper som barn vokser.

Kvinner

Kvinners vekt bør gjennomsnittlig 130 pounds, men mange kvinner i alderen 50 og eldre beskrive sin idealvekt som lag 160 pounds. Felle hormoner, spesielt etter menopause, og slippe kalori behov uten å redusere kaloriinntak bidra til vektøkning. Vekt diagrammer som tar høyde, kroppsmasseindeks (BMI), og kropp ramme hensyn gi mer nøyaktige vektklasser.

Menn

En manns vekt gjennomsnitt 160 pounds, men det varierer med alderen. Slippe testosteronnivå og redusere behovet for kalorier uten å redusere kaloriinntaket bidrar til vektøkning. Mer nøyaktige vekten nivåer kan fås ved å konsultere vekt diagrammer som inkluderer høyde og BMI eller rammestørrelse.

Barn

Genetikk, fysisk aktivitet og ernæring faktor i barns vekst. Aldersrelatert vekstkurver viser vekt og lengde for gutter og jenter fra fødsel til to år eller vekt og høyde for gutter og jenter i alderen to til 20 år, inkludert prosentiler for sammenligning mot andre barn på samme alder.

Hvordan øke vekt for kvinner

Hvordan øke vekt for kvinner


Det er vanligvis lite bekymring eller medfølelse for kvinner som har problemer med å få vekt fordi så mange mennesker plage om å være riktig størrelse eller miste vekt. Når du utelukke medisinske og psykologiske grunner for å være tynn, det er genetisk. To typer kvinner er tynne, de som ikke spiser mye og de som metabolisme justerer i henhold til hvor mange kalorier forbrukes. Hvis stoffskiftet justerer, vil du begynne å få vekt når du blir eldre og stoffskiftet bremser, men hvis du ikke spiser mye, kan du justere dine spisevaner for å få vekt.

Hvordan øke vekt for kvinner

Figur din kroppsmasseindeks ved bruk av BMI-kalkulator. En kalkulator kan bli funnet på en lokal rabatt butikken. En score på 18 eller mindre betyr at du trenger å få vekt.

•  Eksperimenter med antall kalorier du trenger for vektøkning. Begynn med 500 ekstra kalorier om dagen. Sett et mål. Hold en logg og justere kaloriinntaket etter behov i henhold til resultater. Legg kalorier med matvarer som bønner, avokado, druer, nøtter, ost og grovbrød.

Spis fire eller fem små sunne måltider hver dag for å øke kaloriinntaket med 500 kalorier. Gradvis legge til flere kalorier, om nødvendig, for vektøkning. Ikke prøv å få for fort.

Øvelse på et bestemt tidspunkt hver dag. Når du prøver å få vekt gjøre vekt trening og øvelser slik yoga og tai chi å tone musklene. De brenner færre kalorier enn aerobic øvelser og holde musklene tonet.

sove åtte timer i døgnet. Hvis du ikke kan sove åtte timer om natten, ta en lur. En uthvilt person kan kontrollere kaloriinntaket og trene bedre enn en sliten person.

Hint

  • Ikke prøv å få ved å spise junk food. Du trenger vitaminer, mineraler og proteiner for en sunn vektøkning.
  • Legg mer olivenolje i kostholdet ditt.

Tips for å få vekt for kvinner

Tips for å få vekt for kvinner


Det er mange grunner undervektige kvinner kan finne det vanskelig å få vekt, ifølge WebMD. Genetikk kan selvsagt spille en rolle, så vel som individuelle personligheter og miljøet. Imidlertid kan en litt planlegging og oppmerksomhet på god ernæring hjelpe deg opp i vekt.

Næringsrik Kalorier

Pakke så mange næringsrike kalorier i hver servering som mulig. Legg revet kokte egg til potetmos, bakken kylling til supper, og ost til gryteretter og egg.

Drikkevarer

Begrense drikke til en halvtime før og etter måltider vil hjelpe. Også prøve å drikke blandet juice, for eksempel fersken / orange / banan, i stedet for en juice drikke, for flere kalorier.

Alkohol

En liten mengde alkohol (4 gram av vin, 6 gram av øl, eller en halv unse av brennevin med juice) før et måltid kan stimulere appetitten. Imidlertid bør denne anbefalingen ble klarert av en lege, spesielt for kvinner som tar medisiner. For mye alkohol kan være dårlig for helsen og redusere din beslutning om å spise sunt.

Snacks

For sunn vektøkning, snacks mellom måltidene. Nøtter, tørket frukt eller yoghurt er gode alternativer. Også prøve å ha en næringsrik snack, for eksempel en peanøttsmør sandwich, før sengetid.

Hvordan å få vekt for kvinner Med et raskt stoffskifte

Hvordan å få vekt for kvinner Med et raskt stoffskifte


Stoffskiftet hjelper kroppen konvertere mat til energi og regulerer hvor raskt og effektivt at energien er brent av. Det er regulert av hormoner fra skjoldbruskkjertelen. Personer som har et raskt stoffskifte brenne mat energi raskere og har en hard tid å få vekt. Hvis du har et høyt stoffskifte og ønsker å få vekt, er det viktig å ta fatt på en diett som legger ekstra kalorier til din gjennomsnittlige daglige inntaket av inkludere matvarer som er rike på proteiner og næringsstoffer.

Hvordan å få vekt for kvinner Med et raskt stoffskifte

En sunn måte å få vekt

Finn en online vektøkning kalkulator som er utviklet for å beregne hvor mange kalorier du trenger å konsumere hver dag for å trygt opp i vekt. Input din alder, kjønn, nåværende vekt, høyde og antall måltider du spiser per dag. Instruere kalkulatoren for å gjøre beregningen som vil gi ditt daglige kalori mål. Bruker dette tallet som ditt daglige inntak målet når du oppretter din diett plan.

Kjøp en food journal for å bruke til å lage dine daglige måltid planer og holde styr på all den maten du spiser. Lag din diett plan ved å kartlegge din frokost, lunsj og middag menyer å være sikker på å inkludere matvarer som er rike på næringsstoffer og proteiner som: kjøtt, kylling, peanøttsmør, nøtter, bønner og egg. Inkluder friske frukter og grønnsaker som bananer, dadler, pærer, avokado, poteter og korn. Innlemme næringsrike snacks i planen så vel som whey protein shakes og protein barer. Se i din journal ofte i løpet av hver dag for å være sikre deg at du møter dine daglige mål, og har ikke gått glipp av et måltid eller en snack.

Vei deg på en ukentlig basis for å se om du beveger deg mot målet ditt. Juster-menyen og legge til minst én ekstra daglig snack hvis du ikke får de ønskede resultatene, eller hvis du har økt mengden av trening du deltar i daglig. Fortsett ukentlige veie-ins for ca en måned og legge til flere matvarer når det er nødvendig. Nøye overvåke fremgangen din, men hvis du fortsatt ikke opp i vekt kan det være nødvendig å ha familien din lege kjøre tester for å fastslå om skjoldbruskkjertelen din fungerer som den skal, eller hvis du trenger å legge kosttilskudd til din diett plan.

Hint

  • Sjekk med legen din før du starter noen vektøkning program. Spise større porsjoner måltid samtidig og drikke sunne drikker som melk og fruktjuicer; styre klar av brus og drinker som har et høyt sukkerinnhold.

Hvordan spore vektøkning under graviditet

Gravide trenger å holde et tett øye med hvor mye vekt de får under svangerskapet. Avhengig av deres pre-graviditet vekt, vil legen ha ulike retningslinjer for vektøkning under svangerskapet. Kvinner bør ikke bekymre deg for å få vekt mens du bærer barnet sitt fordi det meste av vekten vil bli regnskapsført av barnet, økning i bryststørrelse, økt blodvolum, og andre faktorer (se referanse).

Bruksanvisning

•  Gå til legen din så snart du finner ut at du er gravid. Skriv ned din vekt på dette besøket.

Spør legen din hva kroppen din mass index (BMI) er og hvor mye vekt du bør få i løpet av svangerskapet. Alle kvinner er forskjellige, og hvis du er normal eller undervektig, vil du trenger for å få mer enn en overvektig eller fete kvinne.

Last ned og skriv ut riktig vektøkning tabellen (se Ressurser). Kvinner med en BMI mindre enn 19,8 vil bruke undervektig bordet; de med en BMI mellom 19,9 og 26,0 vil bruke normal vekt bordet; kvinner som har en BMI mellom 26,1 og 29,0 vil bruke vektig bordet; og de med en BMI større enn 29.1 må bruke vektige tabellen.

Skriv din pre-graviditet vekt, høyde, BMI, navn, fødselsdato og forfallsdato i boksen på toppen av tabellen.

Ta bordet med deg hver gang du besøker legen. Trekk fra pre-graviditet vekt fra din nye vekt målinger (eller hver 4. uke etter 12. uke). Forskjellen mellom disse tallene er din vektøkning.

Skriv ned din vektøkning på første linje i tabellen starter fra uke 12. Hver fjerde uke etterpå, vil du spille inn din vekt på bordet. Vær sikker på at det faller innenfor retningslinjene for vektøkning på bordet.

Snakk med legen din dersom din vektøkning er høyere enn den maksimale eller lavere enn minimums retningslinjer fastsatt for hver fire uker på bordet.

Normale kvinner Vekt

Normale kvinners vekt er vanskelig å definere. Ulike tabeller skildre riktig vekt-til-høyde forholdstall, og kroppsmasseindeks eller BMI er også brukt. Livvidde er en annen faktor som bør vurderes.

Betydning

Opprettholde en normal kvinners vekt er viktig for riktig helse og levealder. Kvinner som spiser et sunt kosthold og opprettholde en sunn vekt har mindre sjanse for sykdom og sykdom.

Identifikasjon

Ifølge Metropolitan Life Insurance tabeller, som har vært en standard for år, en normal vekt for en kvinne som er 5 meter 4 inches høy Miljøkrav 114-151 pounds, avhengig av hennes kropp-rammestørrelse.

BMI benytter vekt i forhold til høyden. En person er klassifisert som overvektige hvis de har en BMI på 25 til 29,9. En BMI på 30 eller høyere klassifiserer en person som overvektige.

Betraktninger

En normal kvinners vekt avhenger av kroppsvekt og kroppsfett. Kvinnelige kroppsbyggere eller andre idrettsutøvere kan anses overvektig, ifølge standard vekttabeller. Disse tabellene tar ikke hensyn til kroppsfett versus muskelmasse.

BMI tar ikke hensyn til hvor fettet ligger i kroppen. En muskuløs kvinnelige idrettsutøver med en lav prosentandel av kroppen fett kan ha en høy BMI.

Livvidde hjelper vurdere fordelingen av magefett. Utskeielser abdominal fett er mer skadelig enn fett på hofter og lår. Hvis en kvinnes midjemål er større enn 35 inches hun har en større risiko for sykdom.

Fordeler

Fordelene med en normal kvinners vekt inkluderer å ha mer energi, høyere selvfølelse og selvtillit, og det å være sunn.

Forebygging / løsning

Calorie moderasjon og daglig mosjon vil bidra til å oppnå en normal kvinnes vekt.

Normal Mannlig vekt

Menn er i økende grad har en hard tid å opprettholde en normal kroppsvekt. Å være undervektig og overvektig begge kommer med alvorlige helseproblemer og må unngås. Å vite hva en mannlig normal kroppsvekt er, og arbeider for å opprettholde den med riktig kosthold og mosjon, kan hjelpe hvert menneske leve et sunnere liv.

Definisjon

Normal kroppsvekt for både menn og kvinner i alderen 20 og over er definert av CDC som å ha en Body Mass Index (BMI) mellom 18,5 og 24,9. En formel brukes til å beregne en persons BMI basert på hans eller hennes høyde og vekt. De som har en BMI under 18,5 regnes undervektig, mens BMI på 25 til 29,9 tyde på at noen er overvektig. En BMI over 30 indikerer en person er overvektig. Hvis en annen vurderingsform er ønskelig, kan du også prøve en livvidde måling.

Assessment

Du kan bruke en kalkulator på Internett for å finne din BMI (se Ressurser). Hvis du er under 20 år, må du få tilgang til CDC nettsted gitt i Resources for å sammenligne din BMI med andre hanner av din alder og høyde. Skulle du velge å måle midjen din, bare legge et målebånd rundt nakne underliv over hoftebenet; puster ut og måle. En mannlig waistline over 40 inches er et tegn på økt risiko for fedme-relaterte tilstander.

Funksjon

Normal vekt er nødvendig for å leve sunt. Å være undervektig er ofte et resultat av dårlig kosthold eller underernæring, men kan resultere som en bivirkning av visse medisiner eller fra visse sykdommer og tilstander. Overvekt omvendt, er assosiert med en dårlig diett store mengder mettet fett og kolesterol, ledsaget av liten eller ingen trening. Men å være overvektig kan også være forårsaket av visse medisiner, sykdommer og tilstander.

Betydning

I 2007 rapporterte CDC at amerikanske menn var fange opp til de høye fedme av kvinner, forårsaker fedme forebygging for å bli en topp folkehelse prioritet. To år tidligere, avslørte CDC at både undervektige og overvektige personer var på et høyere risiko for død. Ikke å ha en normal kroppsvekt kommer med risiko på hver ende, som fører til redusert generelle helse og lavere livskvalitet.

Betraktninger

CDC beskriver BMI som en "ganske pålitelig indikator på kroppen fedme for folk flest," forlater slingringsmonn for personer som kan ha svært tunge / magre kropp typer. Det er mulig å ha en BMI utenfor det normale område, men likevel være en frisk person. Spør legen din hvis du har spørsmål eller bekymringer angående din kroppsvekt, slik at du kan snakke om kosthold og fysisk aktivitet om nødvendig.

Normal Child Vekt

Normal vekt for et barn er basert på høyde, Body Mass Index (BMI) og alder. En lege tar disse tingene i betraktning når man skal avgjøre om et barn er på sitt riktig vekt. Når et barn faller over eller under normal vekt områder, vil legen hans diskutere alternativer for å hjelpe ham til å få eller miste vekt på riktig måte.

Barndom

Et spedbarn vekt er den første indikatoren på helsemessige problemer eller potensielle problemer. Hvis et spedbarn faller under normal vekt områder, kan det være fra fordøyelse problemer, for eksempel reflux. Et spedbarn over normalvektige områder kan trenge redusert feedings. Spedbarn født overvektig har potensial for å bli overvektig senere i livet.

I gjennomsnitt, babyer veier mellom 5,5 og 10 kg. ved fødselen. Det er normalt for et barns vekt for å svinge i løpet av de første ukene mens han tilpasser seg livet utenfor livmoren og til enten amming eller flaske-fôring. Noen spedbarn kan miste opptil 10 prosent av sin opprinnelige fødselsvekt, men normalt få den tilbake innen 2 uker.

Vekstkurver

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gir et vekstskjema som brukes av sykepleiere og leger i å bestemme normalvektige serier for barn. Disse listene er ikke utelukkende for å diagnostisere vekt problemer, men å gi et helhetlig inntrykk av et barns vekt og målinger.

Ved fastsettelse av normal vekt rekkevidde for barn, tar CDC i betraktning alder, kjønn, BMI og andre målinger som hodeomkrets. Barn er rangert etter prosentiler basert på diagrammet.

Tykkelsen kan variere

For 36 måneder gamle småbarn, gir CDC normal vekten varierer fra 12 til 18 kg. for gutter, og 11 til 17 kg. for jenter. For barn 5 til 10 år, viser CDC normal vekten varierer fra 50 til 100 kg. For alderen 10 til 15, normale områder falle mellom 100 og 170 kg.

Betraktninger

Et barns lege holder detaljert informasjon til å avgjøre sin normale vekt. Hvis hans vekten øker for fort i forhold til høyde, kan legen gi informasjon om å holde sin vekt på en sunn rekkevidde. Ved avvenning fra flaske eller bryst og kutte ned på drikkevarer og snacks, kan et barns vekt vende tilbake til sitt normale området.

Når et barn ikke er å få som lege føler han burde, kan ytterligere testing være nødvendig for å fastslå om et underliggende helseproblem. Ifølge babycenter.com, vil en lege gi et barn en fysisk og stille spørsmål for å fastslå et kurs av handlingen. En lege kan bestille blod arbeid og urinprøver, og overvåke fôring hvis et barns vekt faller under 20 prosent av hans eller hennes idealvekt. Mange ganger fôring problemer, gastrointestinale sykdommer, diaré eller melkeintoleranse er grunner til vekttap.

Konklusjon

Holde et barn aktiv og gi sunn mat valg hjelpe ham bo i normalområdet for sin alder og høyde. William Wilkoff, en pediatrisk ernæringsekspert for babycenter.com, skriver at det er viktig å sjekke med en barnelege for å sørge for at et barn er faktisk ansett som overvektig før du endrer kostholdet sitt. Gir voksende barn med sunne matvarer og tre planlagte måltider vil bidra til å unngå fedme og andre spise problemer i voksen alder.