Digidexo.com

infeksjon tampong

Hvordan vite om en tampong har forårsaket en infeksjon

Hvordan vite om en tampong har forårsaket en infeksjon


Selv om tamponger er vanligvis trygt å bruke, en gang i en stund de kan være årsaken til en infeksjon. I sjeldne tilfeller kan tamponger føre til at du utvikler unormal utflod eller utløse mer alvorlig toksisk sjokksyndrom (TSS). For å utelukke eventuelle andre medisinske problemer, vil du ønsker å finne ut om en tampong er årsaken til infeksjonen.

Bruksanvisning

•  Tenk hvor lenge du har holdt tampong i. Hvis du har holdt en tampong i skjeden din for en dag eller mer, så det har sannsynligvis forårsaket din vaginal infeksjon.

Hold et notat av type tamponger som du bruker. Det er funnet at super absorberende tamponger er mer sannsynlig å forårsake en infeksjon, fordi de holdes i vagina i en lengre tidsperiode.

Snakk med en gynekolog. Fortell legen at du tror du har en vaginal infeksjon, og du mistenker at det var forårsaket av en tapt eller glemt tampong.

Fortell legen hvis du lidd noen skrubbsår når du fjerner tampong. Hvis du har hatt en lett flyt, så du kan ha forårsaket små skrubbsår når du tok den ut.

Relay dine symptomer. Legen kommer til å ønske å vite symptomene på infeksjonen. Unormal og stygg luktende utflod er ofte et symptom på en tampong-indusert infeksjon.

Få en vaginal eksamen dersom det er nødvendig. Legen kan ønske å undersøke deg og ta noen tester for å finne ut den eksakte årsaken til vaginal infeksjon. Under behandlingen, kan hun anbefale å bytte til bind.

Tips og advarsler

 • Å hindre en infeksjon forårsaket av en tampong, bør du endre tampong på en svært regelmessig.
 • Vaginale infeksjoner kan være forårsaket av mange andre medisinske tilstander foruten tampongbruk. En STD, trost og skylling kan også forårsake infeksjoner å manifestere.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

De fleste kvinner har hatt, på et eller annet tidspunkt, feminin kløe, lukt og utflod. Dette er en tilstand som kalles en gjær infeksjon. Noen gjær infeksjoner er forårsaket ved å ta en reseptbelagte medisiner med sulfa i den. Sulfa er en ingrediens som finnes i antibiotika. Det finnes et par av forskjellige typer av soppinfeksjon. Den vanligste er forårsaket av en bakterie som heter Candida albicans. Når du har lest denne artikkelen, vil du vite hvordan du skal velge riktig medisin for infeksjon.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

•  Få en bekreftelse på din tilstand. Hvis det er ditt første gjær infeksjon, kan det være lurt å ta kontakt med lege eller OB-GYN før selv medisinering. Etter å få bekreftelse, eller hvis du allerede vet hva problemet er fordi du opplevd det før, gå til din lokale stoffet butikken.

•  Gå til den feminine hygiene delen og finne gjær infeksjon medisiner. Det finnes flere forskjellige typer, merker og dosering. Noen er en dag behandlinger som høres ut som en god løsning, men noen ganger er det ikke. Det er tre dagers behandlinger og syv dagers behandling. Den mest brukte er de ett-og tre-dagers behandlinger. Noen av legemidlene har samme virkestoff i dem, så det spiller ingen rolle om merke eller type. Du leter etter en med en annen aktiv ingrediens. Dette vil bli skrevet på sidepanelet av pakken.

•  Finn den aktive bestanddel panelet. Du er ute etter en ingrediens som miconazol nitrat, trioconosol eller klotrimazol. Disse er de aktive ingrediensene som dreper infeksjon eller sopp. Du bør være i stand til å finne minst tre forskjellige aktive ingredienser i ulike medikamenter.

Se etter den vanligste ingrediensen, som er miconazol. Det er den mest brukte i denne behandlingen; Men noen gjær infeksjoner ikke svare på det, og du blir nødt til å prøve en av de andre typene av aktive ingredienser. Etter å ha brukt miconazol, hvis infeksjonen ikke er borte, tilbake til butikken og kjøpe en av de andre medisiner med en annen aktiv ingrediens. Dette er en prøve og feile metoden, men når du finner den riktige medisinen, neste gang du får en, kan du starte med en som jobbet den siste tiden.

Bruk medisiner som skiltene anbefaler. Hvis du kjøpte en ett-dagers behandling med ekstra krem ​​til utvortes bruk, bruker den like før du går for å være om natten. For tre dagers behandlinger og syv dags behandlinger, bruke dem om natten også, og bare som anvist av pakken.

Hint

 • Pass på at du rådfører deg med en lege før selv forskrivning hvis dette er din første gjær infeksjon.
 • Pass på at du bruker alle medisiner som du har kjøpt. Du kan føle deg bedre, men infeksjonen kan fortsatt være der.
 • Pass på at du bade etter at du har brukt medisinen.
 • Ikke bruk tamponger under behandling eller hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon.
 • Rådfør deg med lege hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, og du har aldri hatt en før.
 • Forfatteren av denne artikkelen er ikke en helsearbeider og er ikke ansvarlig for uhell eller skader bør de oppstår mens engasjerende i de foreslåtte løsninger.

Kroniske gjær infeksjon symptomer

Gjær infeksjoner, også kalt candidiasis eller moniliasis er forårsaket av en sopp som heter Candida albicans og kan oppstå hvor som helst på eller i kroppen din som er varm, fuktig og holdt dekket eller mørk. Menn, kvinner og barn i alle aldre kan ha gjær infeksjoner, og noen mennesker kan oppleve symptomer på hyppige eller kroniske gjær infeksjoner. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på kronisk gjær infeksjoner avhenger av hvor infeksjonen er lokalisert og inkluderer smerte og kløe.

Hudforandringer

Gjær infeksjoner i genital områder, munn eller på brystvortene dine bryster kan forårsake vedvarende hevelse, rødhet og intens kløe i huden din.

Pain

Kroniske gjær infeksjoner i skjeden og kjønnsorganene kan føre til langvarig smerte, spesielt fra friksjon forårsaket av samleie eller skrubbe huden din mens du bader.

Seksuelle Effects

Kvinner med kroniske vaginal gjær infeksjoner kan oppleve en uvanlig mengde utflod, en ubehagelig vaginal lukt, og hevelse som gjør bruk av en tampong eller å ha vaginal sex vanskelig.

Fordøyelses effekter

Babyer og voksne med kroniske muntlig gjær infeksjoner kan ha smertefullt og vanskelig å svelge som følge av hevelse av tungen og betennelse i halsen og spiserøret.

Vekttap

Vekttap kan føre til kroniske infeksjoner i fordøyelsessystemet på grunn av en problemer med å spise og drikke, og kan være et alvorlig helseproblem for babyer og små barn.

Blod Infeksjoner

Hvis soppen kommer inn i blodet, kan kroniske gjær infeksjoner spres gjennom hele kroppen. Uten akutt medisinsk behandling, kan dette være en livstruende tilstand.

Natural Cures for en Staph Infeksjon

Natural Cures for en Staph Infeksjon


Staphylococcus bakterier kan forårsake ubehagelige infeksjoner på huden eller i kroppen, og kan være vanskelig å behandle, spesielt hvis pasienten har hatt flere behandlinger og er resistente mot antibiotika.

Menneskekroppen vanligvis bærer staph bakterier på huden sin, og et lite kutt gjør at den kan gå inn i kroppen og bryter ut i en infeksjon. Variasjoner av Staphylococcus bakterier kan føre til hudinfeksjoner, endokarditt (infeksjon i hjertet), matforgiftning, lungebetennelse, blodforgiftning, hjernehinnebetennelse og toksisk sjokksyndrom.

Som staph bakterier er blitt mer vanskelig å behandle, har alternative medikamenter blitt viktigere.

Forholdsregler

Den beste forsvarslinje er et godt angrep. Vask hendene ofte med såpe og varmt vann, og bære en liten beholder med no-skyll antiseptisk rengjøringsmiddel til bruk før og etter offentlige steder som dagligvarebutikker, sykehus, bibliotek og skole. Når du vasker hendene på et offentlig sted, kan du bruke et papirhåndkle å skru av kranen og slå døren knott.

Hold sår dekket, og passe på å holde sårene rene.

Hold sunt, og styrke ditt immunsystem ved å bruke probiotika, spise riktig og få nok søvn og mosjon.

Hvis du er i tvil, ikke spise majonesbaserte produkter. Staph bakterier kan vente i den.

Hvis du er utsatt for staph infeksjoner og trenger tannarbeid, snakk med legen din om du bruker et antibiotikum før dental arbeid for å hindre en staph infeksjon i hjertet, noe som er svært vanskelig å behandle med alternative og naturlige botemidler.

Limit tampong bruke hvis du vet tampong vil være i skjeden i lang tid og kan muligens føre til toksisk sjokksyndrom.

Når bør du oppsøke lege

Hvis du mistenker en staph infeksjon, bør du bli testet. Det betyr ikke at du må ta en resept. Du kan bruke naturlige behandlinger som kan fungere bedre enn en resept.

Staph infeksjoner er alvorlige. De har utviklet seg å være motstandsdyktige mot de fleste antibiotika, og infeksjonen kan bli meget farlig, meget raskt. Ikke ta sjanser. MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) er svært farlig, og er blitt svært vanlig, spesielt i sykehus og sykehjem.

Aktuelt alternative behandlinger

En av de beste tingene å ha i medisinskapet er tea tree olje. I medisinske studier, har vist seg tea tree olje lykkes i å tørke ut staph bakterier raskt. Bare bruk en bomullsdott eller pinne for å bruke tea tree olje til en hudinfeksjon, og dekk til med et rent bind. Gjenta to eller tre ganger per dag til infeksjonen er borte.

En annen naturlig behandling er å lage en pasta av natron og eple cider eddik, og gjelder for infeksjon med en bomullsdott eller bomullspinne. Dekk med en ren bandasje. Gjenta flere ganger om dagen.

Bland 1 ss. honning med 1 ts. tea tree olje, og dekke infeksjon med klissete masse. Dekk med en ren bandasje, gjenta flere ganger per dag.

Bland 1/4 kopp eple cider eddik, 3 ss. honning og en kopp varmt vann. Suge en ren klut i løsningen, og vri ut. Bruk som en varm pakke tre ganger per dag, ved hjelp av ny løsning og en ren klut hver gang. Pass og hvitvaske disse kluter med blekemiddel etter bruk for å holde infeksjonen sprer seg.

Skjær ut et stykke bacon eller salt svinekjøtt omtrent størrelsen på hudutbrudd. Plasser svinekjøtt direkte på infeksjon, og fest med en tung tape. La stå i 12 timer, og det bør bringe smitte til et hode. Deretter bruker bandasjer lett fuktet i tea tree olje, endret tre ganger per dag før infeksjonen er helt borte.

Kjøp kolloidalt sølv i en spray, og bruke flere ganger per dag til det infiserte området.

Interne Alternative Cures

Bland 2 tbsp.of honning og 2 ss. eple cider eddik i 2 kopper veldig varmt vann. Rør og drikke. Gjør dette morgen og kveld.

Ta acidophilus to ganger daglig.

Tilskudd av oliven blad ekstrakt, oregano olje, grapefruktkjerneekstrakt, gurkemeie og jod har vist seg å bidra til å helbrede staph infeksjoner.

Vær rask om det

Uansett hvordan du velger å behandle en staph infeksjon, jo tidligere du starter behandling, jo bedre sjanse har du for å få overtaket. Hvis du har hatt en byll før, vet du hvordan det føles ved første tegn - begynne å behandle det riktig da. Arbeide flittig på å holde kroppen frisk slik at den kan bekjempe infeksjonen. Unngå stress, få nok hvile, og gjøre ditt beste for å holde det for deg selv. Ikke la andre bruke hudprodukter du bruker, for eksempel såpe, barberhøvler og håndklær. Kast bandasjer i en pose, rulle posen opp tett, og sette den i søpla - deretter vaske hendene.

Abdominal Staph infeksjon symptomer

Det finnes flere typer stafylokokkbakterier, som alle er ofte referert til av lege og legfolk både som staph. Staph kan invadere en hvilken som helst del av kroppen, og vanligvis går inn i en pasient gjennom et åpent snitt eller sår. Avhengig av mange faktorer, inkludert type staph infeksjon, det området av kroppen din der den vises, og hvor lenge den har vært i kroppen din usett, kan staph infeksjoner være dødelig. Det finnes flere typer sykdommer forårsaket av staph bakterier som har symptomer merkes i stor grad i mageområdet. Kunnskap om symptomene på disse slags staph infeksjoner kan bokstavelig talt redde livet ditt, siden en staph infeksjon som har spredd seg inn i blodstrømmen, kan luftveiene eller nervesystemet være dødelig.

Stafylokokk Matforgiftet

Selv om ikke vanlig, kan staph infeksjoner inntas sammen med mat forurenset med giftstoffer produsert av staph bakterier. Vanligvis den skyldige er mat som er høy i sukker eller salt innhold, og har blitt sittende for lenge. Eksempler på mat sannsynlig å utvikle staph bakterier hvis la ut å sitte for lenge inkluderer svinekjøtt, potetsalat og krem ​​fylt bakverk. Når du spiser mat fylt med staph, vil bakteriene angripe tarmene. Symptomer inkluderer kvalme, oppkast, magekramper og diaré - som alle kan føre til dehydrering.
Hvis du har spist mat forurenset med staph bakteriell, vil symptomene dukke opp innen seks timer og kan vare opp til tre dager. Stafylokokk matforgiftning blir ansett som mer alvorlig og mer langvarig når det forekommer i svært unge og svært gamle. Det finnes ingen medisiner for å behandle denne bakterien, og folk med stafylokokk matforgiftning regnes ikke smittsomt.

Toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokk syndrom oppstår når toksiner utgitt av staph bakterier vokser i et område av legemet hvor det er begrenset oksygen. Selv om toksisk sjokksyndrom er mest vanlig hos kvinner som bruker tamponger under menstruasjon, kan det forekomme i andre områder. Mange toksisk sjokksyndrom symptomer oppstår i mageområdet, og er oppkast, magekramper og diaré.

Urinveisinfeksjoner hos IBS pasienter

Staphylococcus saprophyticus står for alt fra 5 til 15 prosent av alle urinveisinfeksjoner eller urinveisinfeksjon. Hos personer som også har irritabel tarm syndrom, i tillegg til smerter og problemer med vannlating, symptomer inkluderer også lavere magesmerter.

Risiko for abdominal kirurgi

Du er spesielt utsatt for å pådra en abdominal staph infeksjon umiddelbart etter abdominal kirurgi. Staph bakterier er utbredt i sykehus - og om du hadde en blindtarm eller en abdominal brokk operasjon, vil post-kirurgiske teamet sannsynlig ta forholdsregler for å avverge staph infeksjon.
Symptomer på en underlivs staph infeksjon etter mageområdet kirurgi inkluderer lymfeknute hevelse, smerte og hevelse rundt såret ditt nettsted, og utvikling av røde byller eller styes rundt snittet.

Felles Symptomer

Uansett hvor staph infeksjon kommer inn, enten på et kutt i magen eller et kutt på fingeren, felles eller delte symptomer inkluderer hovne lymfeknuter, smerter eller kraftig hevelse rundt et område av huden din som er punktert, og røde byller eller styes .

Forebygging av blære infeksjoner

Blære infeksjoner kan være smertefullt og kan gjøre deg ulykkelig. Heldigvis, blære infeksjoner reagerer godt på behandling med antibiotika så symptomene vanligvis bedre i løpet av et par dager etter behandlingsstart. Det finnes noen enkle hygienepraksis som kan bidra til å forhindre blære infeksjoner fra å ta tak i første omgang, noe som vil spare deg smerte, elendighet og en tur til legekontoret.

Hold deg tørr

Bruk bomull undertøy, som absorberer fuktighet og holder underlivet tørt. Hvis du bruker strømpebukse, velge en stil som har en bomull i skrittet. Ikke ha en våt badedrakt for lenger enn du må, fordi dette holder området fuktig og varm, og gir en perfekt grobunn for bakterier. Unngå hyppige lange bad og velge dusj i stedet. Løstsittende klær i stedet for trange jeans, som felle fuktighet og forårsake irritasjon.

Utøve god hygiene

Vask underlivet med mild såpe. Kvinner bør tørke forfra og bakover etter vannlating eller å ha en tarmen bevegelse for å unngå å spre bakterier på urinrøret. Endre undertøy så ofte som nødvendig for å holde dem tørre. Sett på en ren par hver dag. Kvinner bør velge bind i løpet av tamponger og erstatte serviett i løpet av dagen og etter hver vannlating. Vask kjønnsorganene etter seksuell aktivitet og prøve å urinere før og etter samleie.
Urinere når du føler behov. Holde på urin gir bakterier nok tid til å blomstre i en infeksjon. Drikk rikelig med væske hver dag. Det anbefales å drikke seks til åtte glass vann om dagen for å holde urinveiene spyles. Ikke drikk brus da disse kan irritere blæren. Drinker med koffein og alkohol bør unngås eller brukes i moderate mengder. Drikke et glass tranebærjuice hver dag kan bidra til å forhindre blære infeksjoner siden tranebærjuice har vist seg å forhindre E. coli-bakterier fra å feste seg cellene i urinveiene.

Unngå kjemiske Irritanter

En annen måte å forhindre blære infeksjoner er ved å unngå genital kontakt med irriterende stoffer. Vask undertøy i myke parfymefrie vaskemidler. Unngå toalettpapir behandlet med parfyme eller fargestoffer. Ikke bruk Douches eller feminine hygieneprodukter med mindre anbefalt av en lege. Ikke bruk deodorant spray i underlivet. Når bading, bruk kun varmt vann uten tilsatt parfyme eller boblebad. Bruk mild såpe for å vaske kjønnsorganene. Kjemikalier kan føre til uttørking og irritasjon i urinrøret, som kan føre til en blære infeksjon.

Hva er farene ved Staph infeksjon?

Mens det er mer enn 30 typer av infeksjonen forårsaker staph bakterier, er de fleste staph infeksjoner forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Omtrent 20 prosent til 30 prosent av den voksne befolkningen antas å ha Staphylococcus bakterier på huden eller i nesen. Mens normale immunforsvar vanligvis hindre staph infeksjoner, er det mulig for svært alvorlige forhold å oppstå når staph infeksjoner oppstår.

Toksisk sjokksyndrom

En av farene som staph infeksjoner positur, spesielt for kvinner, kalles toksisk sjokksyndrom. Toksisk sjokksyndrom er forårsaket av toksin sekresjon av staph bakterier når det er det begrenset oksygen eller et fravær av oksygen. Tilstanden begynner med høy feber, oppkast, smerter og diaré. Dette blir vanligvis etterfulgt av et dramatisk fall i blodtrykk som kan føre til sjokk og i alvorlige tilfeller, død. Dette er mest vanlig blant kvinner som bruker tamponger under menstruasjon.

Matforgiftet

Staph baserte matforgiftning er forårsaket ved å spise mat som er blitt forurenset av giftstoffer skilles ut av staph bakterier. Dette er vanligvis forårsaket av mat som har blitt urettmessig behandlet, forberedt eller lagres. Giftstoffer påvirke tarmene og symptomer er diaré, dehydrering og oppkast. Symptomer vanligvis utvikler innen seks timer, og normalt vare i en til tre dager før kroppen kommer seg. Matforgiftning kan ikke spres fra en annen person.

Skåldet Skin Syndrome

Staph infeksjoner oppstår vanligvis når det er skader på hud og bakterier infiserer det skadede området. Infeksjonen fører vanligvis moderat inflammasjon i et lokalisert område. I visse alvorlige tilfeller kan imidlertid skåldet hud syndromet oppstår. I denne tilstanden, lagene av huden begynner å falle fra hverandre, og det øverste laget er ofte tapt. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til dødsfall, mye som om store områder av huden hadde blitt brent.

MRSA

MRSA eller Meticillinresistente Staphylococcus aureus er en potensielt dødelig situasjon. MRSA-stammer ikke responderer på behandling med standard antibiotika som penicillin og amoxicillin. Dette kan føre til infeksjoner i blod eller ben, som er vanskelige eller umulige å behandle, og kan føre til døden. Disse infeksjonene er mest vanlig i medisinske innstillinger og er generelt bestått av direkte fysisk kontakt med noen som bærer MRSA-bakterier.

Interne Infeksjoner

Når staph infeksjoner flytte inn i kroppen, er det en rekke forhold som kan utvikle seg. Hvis staph infiserer ventiler i hjertet, kan det føre til en tilstand som kalles endokarditt som kan føre til hjertesvikt. Staph kan også føre til en type lungebetennelse, som kan utvikle dødelige komplikasjoner. En annen risiko forbundet med staph er muligheten for sepsis, en infeksjon i blodet ved staph bakterier som har spredt seg i hele kroppen og en vanlig dødsårsak for brannskadde.

Hva er årsaken til Staph infeksjoner?

Staph infeksjoner er forårsaket av en hvilken som helst en av bakterier av slekten Staphylococcus. Stafylokokker er helt rund og vokser i klynger. De bor hovedsakelig på menneskelig hud og i nesen. Stafylokokker vanligvis ikke føre til alvorlig sykdom med mindre du allerede er syk eller har et svekket immunsystem. Staphylococcus aureus og Staphylococcus epidermidis er de to vanligste årsakene til staph infeksjoner hos mennesker.

Staphylococcus Aureus

Staphylococcus aureus finnes for det meste i nesen, men det kan også finnes de fleste andre steder på og i legemet. Det kan føre til byller, styes, lungebetennelse, infeksjon i melkekjertlene og bryst, infeksjon i venene, meningitt, urinveisinfeksjoner, infeksjon i bein og beinmarg, infeksjon i slimhinnen i hjertet og hjerteklaffene, matforgiftning, og toksisk sjokk syndrom.

Staphylococcus epidermidis

Staphylococcus epidermidis bor vanligvis på menneskelig hud. Når Staphylococcus epidermidis bevirker sykdom, er det ofte i et sykehus. Det kan forårsake infeksjon på biomaterialer som katetre, protese ventiler, cerebrospinalvæsken shunter, leddproteser, vacular protese, postoperative sår og venekatetre.

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA)

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en stamme av Staphylococcus aureus som er ansett som en supervirus, en bakterie som er resistent mot de fleste eller alle antibiotika tilgjengelig for øyeblikket. Et stoff som kalles vankomycin kan brukes til å behandle MRSA-infeksjoner. MRSA brukes til å bare bli funnet på sykehus, men i dag blir funnet utenfor sykehus mer og oftere.

Vancomycin-resistente Staphylococcus aureus (VRSA)

Et resultat av behandling av MRSA med vancomycin er fremveksten av vancomycin-resistente Staphylococcus aureus (VRSA), en stamme av Staphylococcus aureus som er resistent mot vancomycin. Hvis du har VRSA, til legen din vil kjøre tester mot infeksjonen avgjøre hvilke Food and Drug Administration (FDA) -godkjent behandlingen infeksjon er sannsynlig å svare på. Medisiner som kan være effektive mot VSRA inkluderer Clindamycin, daptomycin, linezolid, quinupristin / dalfopristin, rifampicin, og trimetoprim-sulfametoksazol.

Forebygging

Du kan redusere risikoen for å utvikle en staph infeksjon ved å vaske hendene grundig i 15 til 30 sekunder (spesielt etter bruk av badet eller besøke noen på sykehuset); holde skrubbsår, kutt og sår rene og dekket med rene, tørre bandasjer inntil de blir helbredet; endre tamponger ofte (hver 4-8 timer) og unngå å dele personlige ting som sengetøy, håndklær, klær, barberhøvler og atletisk utstyr. Når du har et skrubbsår, kutt eller sår, vaske håndklær og sengetøy ved hjelp av varmt vann, vaskemiddel og blekemiddel og tørk dem i tørketrommelen på høy varme.

Hva er årsakene til Hyppige gjær infeksjoner?

Hyppige gjær infeksjoner kan bety mer enn irritasjon og ulempe. Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket av alvorlige forhold.

Hva er en gjær infeksjon?

Vaginal gjær infeksjoner hos kvinner er forårsaket av en overvekst av gjærsopp som kalles Candida albicans. Mens gjær er alltid til stede i skjeden, en overvekst av denne gjær resulterer i en infeksjon.

Gjær infeksjoner kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet å ta medisiner som antibiotika eller p-piller, hormonelle endringer, iført trange klær, eller selv å spise mye sukker.

Symptomene på en vaginal gjær infeksjon inkluderer irritasjon, kløe og brenning av vaginal området, utflod og smerter under samleie eller ved vannlatning.

De fleste kvinner vil oppleve en gjær infeksjon på et tidspunkt i løpet av livet. Imidlertid kan hyppige gjær infeksjoner signal andre forhold eller problemer som trenger behandling.

Årsaker

Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket ved å innføre kjemikalier eller gjenstander inn i skjeden som stimulere veksten av sopp. Dette inkluderer hyppig skylling, daglig bruk av produkter som feminine deodorant spray og badeprodukter som er i utvidet kontakt med skjeden (boble bad, badesalt), og utvidet bruk av pads og tamponger. For å unngå hyppige gjær infeksjoner forårsaket av disse faktorene, unngå bruk av Douches, spray og boble bad, og ved bruk av pads og tamponger, endre dem ofte.

Og samtidig unngå de faktorene som forårsaker vaginal gjær infeksjoner vil ofte hindre dem for de fleste kvinner, hyppige gjær infeksjoner som ikke kan forebygges er ofte et resultat av medisinske tilstander.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som demper immunsystemet kan føre til hyppige gjær infeksjoner. Blant disse forholdene er:

Graviditet
GO
Diabetes mellitus
GO
HIV / AIDS
Kreft blir behandlet med immun-undertrykkende narkotika.

Hvis du har hyppige vaginal gjær infeksjoner, snakk med legen din om eventuelle andre medisinske tilstander som du kan ha som kan være årsaken.

Tilbakevendende Vulvovaginal Candidainfeksjon (RVVC)

Hvis du opplever hyppige gjær infeksjoner, se din lege eller helsepersonell. Dine hyppige gjær infeksjoner kan være tilbakevendende vulvovaginal candidiasis. Selv RVVC er oftest et problem for kvinner med sykdommer som demper immunsystemet, kan RVVC også forekomme hos ellers friske kvinner.

RVVC er ofte behandlet med en soppdrepende medisiner som brukes for en varighet på inntil seks måneder.

Response

Mange kvinner som opplever symptomer assosiert med gjær infeksjoner behandle seg selv ved hjelp av over-the-counter medisiner. Men hvis du opplever symptomer på gjær infeksjoner ofte, kan du være forverre problemet ved å bruke disse produktene, eller at du ikke har en gjær infeksjon, men heller en annen, potensielt farlig vaginal infeksjon.

Se din lege eller helsepersonell hvis du ofte opplever symptomer på gjær infeksjoner for å utelukke andre tilstander.

Hva er Staphylococcus infeksjon?

Staphylococcus, eller staph, infeksjoner varierer fra mild til livstruende. Visse livshendelser, kroniske sykdommer og livsstilsvalg kan øke sannsynligheten for å få en staph infeksjon, men hverdagslige forholdsregler kan minske sjansen for å få en.

Staphylococcus: En vanlig Bakterier

Mer enn 30 forskjellige stafylokokkbakterier kan forårsake infeksjoner hos mennesker, og de sykdommer forårsaket av staph infeksjoner varierer fra mindre til dødelig.

Ifølge MedicineNet.com, Staphylococcus aureus infeksjoner er den vanligste. Staphylococcus-bakterier er normalt finnes på huden og i nesen. Det er mulig for alle å avtale en staph infeksjon, men personer med forhold som svekker deres immunsystem, slik som diabetes, har større risiko. Også større risiko er personer med vaskulær sykdom, kreft eller lungesykdom, de som bruker intravenøse medikamenter, og mennesker med en hudsykdom eller hud skade. En kirurgisk innsnitt, blir et sår på huden, er et mulig område for en staph infeksjon.

MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) infeksjoner, som en gang ble funnet bare hos sykehuspasienter, er mer vanskelig å behandle fordi bakteriene er resistente overfor mange antibiotika. På grunn av MRSA motstand mot noen antibiotika, er det ofte kalles en "supervirus", men det er antibiotika som vil erobre den.

Flertallet av MRSA-infeksjoner forekommer blant folk som nylig har gjennomgått en invasiv medisinsk behandling som for eksempel kirurgi, men MRSA-infeksjoner er også dukke opp som ble ervervet utenfor sykehus. MRSA-utbrudd er rapportert i treningssentre, skoler og barnehager.

Sykdommer forårsaket av staph infeksjoner

En staph infeksjon på huden forårsaker ofte en rød, pus-fylte område, for eksempel en koke eller byll. Det kan føre til utvikling av impetigo (forårsaker skorpedannelse av huden), cellulitt (infeksjon i bindevevet under huden), mastitt (brystbetennelse) eller skåldet hud syndromet - når et protein frigjort av bakterier fører til at lagene av i huden til å løsne fra hverandre, slik at blærer og Huden til å forekomme.

Hvis bakterier inn i blodbanen, kan sepsis oppstår, forårsaker høy eller lav kroppstemperatur, rask puls, rask pust og unormale hvite blodceller. Hvis en hvilken som helst to av disse symptomene eksisterer, er pasienten diagnostisert med sepsis. Sepsis er potensielt livstruende, fordi det kan føre til sjokk og kollaps av sirkulasjonssystemet. Staph infeksjoner kan også angripe lungene og forårsake en abscess å danne i lungene; angripe ventiler i hjertet, som muligens fører til hjertesvikt; eller angripe bein, som fører til alvorlige betennelser.

Staphylococcus aureus vokser under forhold med liten eller ingen oksygen utskille et giftstoff som forårsaker toksisk sjokksyndrom, først beskrevet i kvinner ved hjelp av høyt absorberende tamponger.

Spise mat som er forurenset med giftstoffer produsert av Staphylococcus aureus bringer på en matforgiftning som varer en til tre dager, men vanligvis løser på egen hånd.

Behandlingstilbud

Avhengig av stedet og alvorligheten av infeksjonen, kan staph infeksjoner behandles med anvendelse av et antibiotisk salve, orale antibiotika, intravenøs antibiotika, kirurgisk drenering av en svulst eller en kombinasjon av disse behandlinger. Laboratorietesting kan gjøres for å finne ut hvilke antibiotika som er mest effektive for de spesielle bakterier som forårsaker infeksjonen.

Forebyggende tiltak du kan gjøre

Siden stafylokokkbakterier er så vanlig og forårsake en slik en rekke sykdommer, visse forholdsregler er en klok idé i warding av infeksjon.

Ta hensyn til brannsår, skrubbsår og kutt, og behandle dem med aktuelle antibiotika.

God hygienepraksis er effektive i å forebygge mange typer sykdommer, inkludert staph infeksjoner. Øv grundig håndvask og dusj snart etter å ha deltatt i noen kontakt sport.

Tørk skap, benker og andre garderoben kontaktflater før du bruker dem.

Unngå hud-til-hud kontakt eller dele personlige elementer som håndklær med noen som kan ha en staph infeksjon.

Nøye mat håndtering og forberedelse bidrar til å unngå Staphylococcus matforgiftning.

Tamponger bør skiftes regelmessig eller vekslet med elektrodene for å unngå toksisk sjokk.

Komplikasjoner fra Staph infeksjoner

Komplikasjoner fra Staph infeksjoner


Stafylokokkbakterier - vanligvis finnes på huden og i nesen av selv friske mennesker - vanligvis føre bare ganske små hudinfeksjoner som koker eller abscesser. Når Staph bakterier invadere blodet, lunger, hjerte eller andre organer, alvorlige eller livstruende komplikasjoner kan oppstå.

Noen pasienter er en høy risiko for komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, alvorlige komplikasjoner av Staph infeksjoner forekommer vanligvis hos personer som har svekket immunforsvar, ble nylig innlagt på sykehus eller har en kronisk sykdom. Komplikasjoner noen ganger oppstå hos mennesker som er ellers frisk, skjønt.

Staphylococcus aureus er den mest vanlige kilden Staph infeksjoner, men en mutert form av bakterier, meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA), er vanskeligere å behandle, fordi den svarer til færre antibiotika. De fleste MRSA-infeksjoner skje med pasienter som har hatt en invasiv medisinsk behandling som for eksempel kirurgi, men MRSA-infeksjoner også oppstå fra å kontakte MRSA-bakterier i lokalmiljøet.

Sepsis

Når Staph bakterier inn i blodbanen, kan sepsis videre til septisk sjokk. Symptomer på sepsis inkluderer høy eller lav kroppstemperatur, rask pust, økt hjertefrekvens, rask pust og forhøyet antall hvite blodlegemer. Hvis en hvilken som helst to av disse symptomene eksisterer, blir en pasient diagnostisert med sepsis. Som sepsis utvikler seg, kan pasientens mentale status brått endre seg, huden blir marmorert, urinmengde drastisk reduseres, hjertefunksjon blir unormal, blir puste anstrengt og antall blodplater kan slippe. Dersom pasientens blodtrykket faller, blir diagnosen endret til septisk sjokk.

"De fleste mennesker gjenopprette fra mild sepsis, men om lag 15 prosent dø," leser en Mayo Clinic faktaark om sepsis. "Noen studier tyder på at dødeligheten for alvorlig sepsis eller septisk sjokk er nær 50 prosent."

Pasienter med sepsis er vanligvis innlagt på intensivavdelingen og gitt intravenøs antibiotika. Avhengig av symptomene, kan de også bli gitt medisiner for å redusere betennelse, stabilisere blodsukkeret, eller modifisere immunsystemtiltak. Beroligende medisiner og smertestillende kan også gis.

Endokarditt

Endokarditt kan oppstå når Staph bakterier migrere og infisere hjertet. Symptomer på endocaritis inkluderer feber, hjerte knurrer, tretthet, verkende ledd eller muskler, kortpustethet, nattesvette, vedvarende hoste, hevelse, smerter i milten og blekhet. Endokarditt kan føre til skade på andre organer, hjerneslag og hjertesvikt. Endokarditt behandles med intravenøse antibiotika. Kirurgi for å erstatte eller reparere hjerteklaffer kan være nødvendig.

Toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokksyndrom ble først beskrevet i tilknytning til bruken av høyt absorberende tamponger, men det utvikles også i forbindelse med sår. Det ser ut til, og beveger seg raskt, forårsaker kvalme og oppkast, feber, muskelsmerter, hodepine, forvirring og beslag. Som sepsis, behandling av toksisk sjokksyndrom innebærer antibiotika, intravenøs væske, dialyse for eventuelle alvorlige nyreproblemer og medisiner for å kontrollere blodtrykket.

Septic leddgikt

Septic leddgikt er ofte forårsaket av staph infeksjon. Kneet er et typisk mål, men håndleddet, ankel, albue, skulder eller hofte kan påvirkes også. Symptomer kan inkludere hevelse og sterke smerter i de berørte felles, frysninger og feber. Antibiotika og drenering infisert væske fra skjøten er de standarder for behandling.

Forebygging

Selv serøs komplikasjoner ikke oppstår med de fleste Staph infeksjoner, hverdagslige forholdsregler er en god idé.

Vask hendene grundig og ofte. Hvis du er på et sykehus eller besøke en medisinsk klinikk, spør alt helsepersonell til å vaske hendene før du tar på deg og sørge for at de er iført hansker, kappe og maske og sterilisere huden din før du injiserer deg eller setter inn en tube, kateter eller lignende enhet.

Unngå hud-til-hud kontakt med noen som kan ha en Staph infeksjon og dusj etter å ha deltatt i atletisk aktivitet.

Ikke del personlige eiendeler.

Hold sår dekket og unngå kontakt med andres bandasjer.

Bruke antibiotika på riktig måte og ta hele beløpet en lege foreskriver. Misbruk av antibiotika er en faktor i utviklingen av MRSA.

Staph Infeksjon Informasjon

Staph infeksjon (Staphylococcus aureus) er en bakteriell infeksjon som kan føre til en rekke sykdommer i forskjellige områder av kroppen din. Det kan resultere i en mild sykdom eller en livstruende tilstand. Ifølge medicinenet, er det mest vanlig å finne på huden eller i nesen.

Symptomer / Sykdommer

Symptomer på staph sykdom på huden din inkluderer en abscess, furunkel (som involverer en hårsekken) eller byll som er hoven, rød og smertefull. Du kan ha en drenering av puss. Mens hudinfeksjoner fra staph er mest vanlig, kan bakterier inn i blodet (kalt bakteriemi eller sepsis) og involvere andre organer, noe som resulterer i en alvorlig sykdom. Eksempler er staph lungebetennelse, som kan føre til abscess i lungene; infeksjon i hjerteklaffene, noe som kan resultere i hjertesvikt; og toksisk sjokk-syndrom, som er bakterievekst i et område der det er lite eller ingen oksygen og oftest rammer kvinner som bruker super eller super-pluss tamponger.

Diagnose

Mindre hud infeksjoner fra staph vanligvis er diagnostisert ved undersøkelse alene. Alvorlige infeksjoner blir diagnostisert av en kultur av en blod-eller fluidprøve. Laboratoriet som bekrefter diagnose av staph infeksjon vil også teste for å identifisere hvilke antibiotika skal brukes for å behandle infeksjonen.

Behandling

En antibiotisk salve brukes vanligvis til å behandle mindre hud staph infeksjoner, for eksempel en trippel-antibiotika som kan kjøpes uten resept. Oral antibiotika kan være nødvendig i enkelte tilfeller. Abscesser må dreneres kirurgisk. I tilfelle av alvorlige, livstruende infeksjoner, kan du bli gitt antibiotika intravenøst.

MRSA

MRSA er meticillinresistente staphyloccoccus aureas, en stamme av staph som har blitt resistente mot mange antibiotika. Ifølge Mayo Clinic, det ofte oppstår i sykehus, sykehjem, dialysesentre og andre helseinstitusjoner. Selv om det fortsatt er mulig å behandle, vanligvis med antibiotika vancomycin, MRSA etter hvert kan bli resistente mot denne antibiotika også. Hvis det ikke er riktig behandlet, kan MRSA være dødelig.

Komplikasjon

En potensielt alvorlig komplikasjon av staph infeksjon på huden din blir skåldet hud syndrom, der bakterier produserer et protein som påvirker lagene av huden din. Det resulterer i blemmer og løsing av hudens øverste laget. Når det påvirker store deler av kroppen din, kan det være livstruende. Det er behandlet med intravenøs antibiotika og beskyttelse av huden mot dehydrering. Ifølge medicinenet, er det mest vanlig hos barn.

Forebygging

Forebyggende tiltak er hyppig håndvask; riktig behandling for kutt, skrubbsår og sår; unngå nær kontakt med personer som kan være smittet; og riktig mat håndtering og forberedelse. I tillegg bør kvinner endre sine tamponger ofte og bruke tamponger med lavest mulig absorpsjonsevne.

Hjem rettsmidler for å drepe en gjær infeksjon

Gjær infeksjoner er forårsaket av en gjærsopp, candida albicans. Disse bittesmå organismer naturlig lever i vår fordøyelseskanal og genital traktater. En overvekst av gjær fører til utslett, vaginale infeksjoner og trost. Ved å holde et surt miljø i kroppen din, er du i stand til å forebygge eller redusere disse infeksjonene. Prøv ut noen av disse hjem rettsmidler for å legge sunne bakterier i blodet, støtter immunforsvaret og drepe av gjær.

Diet

Sukker, bearbeidet mat, raffinert mel og alkohol all fremme veksten av gjær. Styr dine nivåer av Candida ved å spise egg, fisk, kylling, spinat, tomater, avokado, belgfrukter, erter og helkorn. Avstå fra å spise noen melkeprodukter. Dairy undertrykker immunforsvar og skaper et ideelt miljø for gjær. Spis sukkerfri yoghurt for å få den sunne bakterier acidophilus. Lactobacillus acidophilus er i stand til å gjenopprette kroppens balanse og avverge sopp. Du kan også ta acidophilus i en kapsel form, men sørg for å holde flaske nedkjølt.

Hvitløk

Hvitløk har rikelig egenskaper for bekjempelse av gjær. Ifølge forfatteren Tori Hudson ND som skrev "kvinner Encyclopedia of Natural Medicine," hvitløk er en av de beste urter for å ta for en gjær infeksjon. Prøv å tilberede måltider med masse hvitløk eller ta to hvitløk kapsler tre ganger om dagen. Du kan også bruke hvitløk som aq stikkpille hvis du har vaginitt. Lag små hull i hvitløk og knyt en hyssing gjennom hullene som en tampong. Sett inn i skjeden i 15 minutter om dagen.

Andre hjem rettsmidler

Tea tree olje brukes til å behandle mange soppinfeksjoner. Bland tre dråper olje med 2 ss. av vegetabilsk olje og gni inn i huden eller bruke tea tree olje direkte på en gjær utslett. Du kan lage en soppdrepende stikkpille ved å blande fem dråper tea tree olje, fem dråper hvitløksolje, fem dråper thuja olje, en kapsel av vitamin A og 1 ts. kakaosmør. Gjelde for en tampong, setter tampong over natten og ta det ut i morgen. Følg fremgangsmåten ovenfor for syv dager.

Tranebærjuice også hjelpemidler i å hindre bakterier fra klamrer seg til urin vegger, og kan bidra til å avlaste en gjær infeksjon. Drikk et glass usøtet juice en dag eller ta tranebær kapsler.

Hvordan finne Natural Cures For en gjær infeksjon

Så du har blitt truffet av det kløende følelse på en fredag ​​kveld, og det er ingen 24-timers klinikk i ditt område? Eller du er camping i skogen? Eller kanskje du er i mellom forsikring planer? Her er noen triks for herding gjær infeksjoner uten resept.

Hvordan finne Natural Cures For en gjær infeksjon

Yoghurt Method

Kontroller at yoghurt er kremet og godt rørt

Dypp en tampong i yoghurt. La den stå der i noen minutter for å sikre at det er mettet.

Sett inn tampong. Yoghurten vil berolige kløe og bakterier i yoghurt vil avverge gjær.

Gjenta hver morgen og hver kveld før sengetid, så lenge det er nødvendig.

Den Teatree Oil Method

Smør den øverste halvdelen av en tampong uten en applikator.

6. Sett noen dråper teatree olje til de smurte deler av tampongen. Dette hindrer oljen fra å bli absorbert av tampongen.

•  Sett inn tampong. Gjenta hver morgen og kveld etter behov.

Hvitløk Method

Skrell papery huden av et fedd hvitløk.

Pakk fedd i gasbind, binde endene med tynn streng. Tanntråd fungerer vanligvis best. Sørg for å forlate et lengre stykke tanntråd som en "pull-streng."

Sett innpakket fedd inn i skjeden din. Sørg for at du kan nå floss.

Gjenta morgen og kveld etter behov.

Hint

 • Hvitløksfedd metoden kan gjøre at du lukter hvitløk!
 • Hvis gjær infeksjon vedvarer i mer enn fem dager, bør du kontakte lege eller apotek.

Hvordan å kurere gjær infeksjoner

Det er anslått at 80 til 90 prosent av kvinnene vil ha en gjær infeksjon på et tidspunkt i sitt liv. Gjær infeksjonen er forårsaket av en sopp kjent som candida albicans. En gjær infeksjon er vanligvis preget av kløe og svie i vaginal området samt en tykk hvitaktig utflod.

Hvordan å kurere gjær infeksjoner

Gjær infeksjoner er vanligvis behandles med over-the-counter eller reseptbelagte medisiner som soppdrepende kremer, men det er flere andre måter å behandle gjær infeksjoner naturlig. En av de vanligste metodene er med en eddik douche. Bland en teskje eddik i en liter varmt vann og bruke som en douche å gjenopprette den naturlige balansen i skjeden.

Hydrogenperoksid kan også brukes til å lage en douche til behandling av soppinfeksjon. Tilsett 2 capfuls av hydrogen peroxide til en liter varmt vann. Et alternativ til denne metoden er å legge til et par capfuls av hydrogen peroxide til badevann og suge. Det er viktig å huske på at skjeden er selvrensende. Når gjær infeksjonen har ryddet opp er det ikke nødvendig å douche på en jevnlig basis.

Sitronsaft kan bidra til å gjenopprette de sure nivåer i vagina. Legg en teskje eller to av sitronsaft til badevann og suge i badekaret.

Bruk yoghurt for å vinne kampen mot soppinfeksjon. Yoghurt inneholder sunne bakterier som kan være gunstig i bekjempelse av infeksjon. Dypp en tampong i yoghurt og sett inn i vagina. Erstatt 2 til 3 ganger daglig. Et alternativ til bruk av en tampong er å plassere yoghurt på en pute og slitasje, endring etter behov.

Hint

 • Følgende tips kan bidra til å forebygge gjær infeksjoner: Øv god hygiene, drikke mye vann, slitasje bomull truser som holder området tørt, unngå klær som er for stramt og løstsittende klær som lar huden puste.
 • Hvis gjær infeksjon ikke rydde opp innen en uke i gjennomsnitt bør du kontakte lege.

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon


Det er ingen tvil om det, kan en gjær infeksjon slår en perfekt god dag i en elendig kamp av svie og kløe så intense du ønsker å tilbringe dagen sitter i en balje med kaldt vann. Siden det er ikke alltid mulig, det finnes alternative metoder for å behandle problemet uten beskytningen ut store penger for en lege besøk.

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon

Kontroller at det virkelig er en soppinfeksjon. Hvis du har lidd fra en før, vet du symptomene. Men hvis dette er en første for deg, noen medisinske eksperter foreslår at du ser en lege for en innledende diagnose, og deretter behandle påfølgende infeksjoner hjemme.

Følg dine symptomer når diagnostisere en gjær infeksjon. Ofte vagina og vulva vil klø og brenne, og du kan oppleve en hvitaktig utflod som har distinkt lukt av gjær.

Fremme en sunn pH balanse i skjeden din med bruk av acidophilus. Spise to eller tre små kartonger med yoghurt hver dag etter kontrollerer at etiketten lister Lactobacillus som en ingrediens. Du kan også douche med vanlig, unflavored yoghurt. Acidophilus kommer også i kapsel og tablettform.

Sett inn en eller to skrelte hvitløksfedd i skjeden før du går til sengs om kvelden. Hvitløk inneholder en sterk soppdrepende middel som dreper gjær bakterier. Hvis du er bekymret for et uhell "miste" nellik, finne en fersk te-pose, fjern tealeaves og sette hvitløken i posen, sikre den med en streng. Sett posen inn i skjeden som du ville en tampong, fjerne det i morgen med strengen.

Gjør en urte douche som pakker en soppdrepende punch. Kok vann og kast i noen få never vanlige løvetann blader, slik at blandingen til å steile i 20 minutter. Sil og avkjøl væsken før skylling med det. Vill løvetann blader er et godt valg siden de er lite sannsynlig å bli behandlet med kjemikalier.

Drikk en rekke urtete som fremmer en sunn pH i kroppen din, beroligende en gjær infeksjon og hindre fremtidige utbrudd. Gode ​​valg er berberis, kamille og UVA Ursi, kombinert eller alene.

•  Bruk kraften i tea tree olje når du trenger lindring raskt fra intens svie og kløe. Fukt en tampong i en kopp vann med noen dråper tea tree olje lagt til. Sett inn i skjeden og bære en bind for å beskytte klær fra "lekkasjer"

Cut karbohydrater ut av kostholdet ditt når du har en gjær infeksjon. Gjær bakterier trives på høyt sukker nivåer i kroppen. Bytt til en low-carb diett før du oppleve lettelse, og deretter gradvis legge karbohydrater i dietten din.

Hint

 • Hvis fanget tidlig, kan alternative metoder helbrede svie og kløe av en gjær infeksjon i løpet av få dager.
 • Hvis du opplever utflod som er mørk brun eller grønn med en stygg lukt, kan du ha en bakteriell infeksjon som trenger legehjelp.

Rette for en gjær infeksjon

Så mange som tre av fire kvinner vil oppleve en vaginal gjær infeksjon i sin levetid. Hvis du har vært gjennom dette elendig forfatning, vet du svie, kløe og ubehag som kommer sammen med den. Den gode nyheten er at det er mange alternativer for å effektivt behandle en vaginal gjær infeksjon, fra legemidler til hjem rettsmidler som finnes midt i kjøkkenet ditt. Ut av de mange måter å behandle en gjær infeksjon du er sikker på å finne den rette for deg.

Rette for en gjær infeksjon

Kjøp over-the-counter kremer og stikkpiller. Det er mange merker tilgjengelig i resept styrke på apotek hyller, for eksempel Monistat, eliminerer behovet for å gå til legen din. Disse gjær infeksjon medisiner er enkle å bruke og rimelige i pris.

•  Besøk helsepersonell og be om en muntlig medisiner som flukonazol (selges under merkenavnet Diflucan). Flukonazol er vanligvis utlevert i en en-pille dose og er et godt alternativ hvis over-the-counter gjær infeksjon behandlinger har ikke klart å løse problemet.

Bruk borsyre stikkpiller. Borsyre har blitt vist i studier for å være like effektivt som resept gjær infeksjon medikamenter når de brukes i en dose på 600 mg per dag i 14 dager.

Ta probiotiske kosttilskudd. Probiotika, særlig Lactobacillus, kan gjenopprette balansen av gode bakterier i vagina, som bekjemper overvekst av Candida. Probiotika kan kjøpes på helsekostbutikker og er mest effektive når de brukes i deres nedkjølt form, som probiotika raskt miste potens hvis det er lagret på sokkelen.

Spis yoghurt. Yoghurt inneholder probiotika i form av Lactobacillus acidophilus og kan ikke bare kjempe gjær infeksjoner, men også hindre dem når spist på en jevnlig basis. Det er best å spise ren, usøtet yoghurt fordi sukker feeds Candida. Hvis du ikke kan tolerere litt sur smak, tilsett litt naturlig søtningsmiddel i form av honning eller frukt.

6. Påfør tea tree olje krem til din vulva på daglig basis til gjær infeksjon avtar. Tea tree olje inneholder anti-bakterielle egenskaper, noe som gjør den allsidig og effektiv. Du kan også plassere smøremiddel på en tampong, deretter bruker noen dråper tea tree olje til det og sette inn i skjeden. Smøremiddelet holder tampongen fra å absorbere olje.

Hint

 • Sette en kopp eller to av eple cider eddik i badevannet ditt kan berolige ubehag og kjempe en gjær infeksjon.
 • Bruk løstsittende klær og all-bomull undertøy å unngå å skape en fuktig grobunn for gjær.
 • Kutt ned på behandlet sukker eller eliminere den helt når kjemper en gjær infeksjon. Sukker feeds gjær og oppfordrer gjengroing.
 • Aldri ta borsyre muntlig.
 • Hvis symptomene vedvarer til tross for behandling, søke råd fra helsepersonell som en mer alvorlig tilstand kan være til stede.

Naturlig rettsmidler for gjær infeksjoner

Naturlig rettsmidler for gjær infeksjoner


De fleste kvinner har minst en soppinfeksjon (Candida albicans), i løpet av sin levetid, men noen kvinner synes å avtale en noen få måneder. Når diagnostisert av din gynekolog, kan du med hell behandle tilbakevendende gjær infeksjoner hjemme med naturpreparater. Hvis du opplever mer enn en gjær infeksjon per år, kan det være lurt å inkludere naturlige forebyggende tiltak sammen med behandling av en gjeldende gjær infeksjon.

Naturlig rettsmidler for gjær infeksjoner

•  Klipp raffinert sukker ut av kostholdet ditt ved første tegn på en gjær infeksjon. Selv om studiene er mangelfulle om høyt sukker dietter bringe på en gjær infeksjon, er det kjent at inntak av mye sukker kan forlenge varigheten eller alvorlighetsgraden av en gjær infeksjon.

Stock opp på yoghurt. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at du kjøper en splitter med levende kultur siden acidophilus hjelper kroppens pH-nivået normaliseres. Kjøp sukkerfri flavored yoghurt å spise og sette inn vanlig yoghurt inn i skjeden med en stor gummi sprøyte eller en vaginal applikator og bære en bind for å beskytte undertøy.

Suge en tampong i en kopp med vann som du har lagt til noen få dråper tea tree olje. Tea tree olje inneholder viktig ingrediens, terpinen-4-ol, som dreper bakterier og Candida gjær, en type sopp. Sett inn tampong og bære en pute å fange drypp. Gjenta tre ganger om dagen til gjæren infeksjonen er borte.

Bruk eple cider eddik fortynnet med like deler vann for en ekstern genital vask for å lindre kløe og svie. Alternativt, kan du bruke hydrogen peroxide fortynnet i forholdet ¼ kopp for hver 2 kopper varmt vann og klapp området tørt med et rent håndkle. Bruk så ofte som nødvendig for klør lindring.

Spis hvitløk og bruke det som en vaginal stikkpille i tillegg. Krydre supper og salater med fersk hvitløk eller ta en hvitløk supplement, som kan finnes i vitamin midtgangen på matbutikk eller apotek. I tillegg kan du suge en hvitløk olje kapsel i vann bare til den er myk og deretter sette den vaginalt. Velg ikke-lukt hvitløk kapsler.

Legg usøtet tranebærjuice til kosthold på en ukentlig basis for å avverge nye infeksjoner ved å senke den sure pH-nivået i kroppen din. For ytterligere beskyttelse mot smitte, unngå nylon undertøy og redusere sukkerholdige matvarer i kostholdet ditt.

Hint

 • Bruk naturlige rettsmidler etter at du mottar en innledende legens diagnose for en gjær infeksjon.
 • Hvis du opplever magesmerter, feber eller kramper, gjøre en avtale for å se din lege for å utelukke andre medisinske tilstander.

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner under svangerskapet

Gjær infeksjoner er vanlig hos gravide kvinner, og mange kvinner foretrekker å behandle infeksjonen med hjem rettsmidler i stedet for medisinsk. Flere kjente hjem rettsmidler eksisterer, men gravide bør være forsiktige. Mange hjem rettsmidler innebære skylling eller setter inn en tampong inn i skjeden, to ting du aldri skal gjøre mens hun var gravid.

Probiotika

Probiotika er sunne organismer som lever i skjeden, og de kan bidra til å bekjempe en gjær infeksjon. Prøv en probiotiske supplement av noen av de probiotiske yoghurter på markedet i dag.

Tea Tree Oil

Påføring utvannet tea tree olje til vaginal området kan lette gjær infeksjon symptomer hos gravide kvinner. Imidlertid er tea tree olje veldig sterk og bør alltid fortynnes før bruk.

Apple Cider Eddik

Dabbing det berørte området med eple cider eddik vil gi noen lettelse. Legge til en liten mengde hvitløk kan hjelpe mot kløe.

Honey

Påføring honning til vaginal området og la den sitte i 15 til 20 minutter bør å lette symptomer på en gjær infeksjon mens de er gravide. Etterpå må du skylle området med vann for å fjerne alle honning.

Buttermilk

Å drikke to glass kulturmelk om dagen vil bidra til å forhindre gjær infeksjoner oppstår.

Hvordan bli kvitt en vaginal gjær infeksjon

Gjær infeksjoner er ubehagelig. Hvis venstre ubehandlet, kan de somle i flere dager eller uker. Forårsaket av en sopp, gjær infeksjoner ofte rammer kvinner. Imidlertid kan menn og barn utvikle disse kløende, smertefulle infeksjoner. Heldigvis finnes det mange måter å behandle en gjær infeksjon. Enten du velger å behandle infeksjonen naturlig eller med medisiner, kan du motta umiddelbar lindring og helt kurere infeksjonen innen syv dager.

Hvordan bli kvitt en vaginal gjær infeksjon

•  Spis yoghurt. Yoghurt er en favoritt gjær infeksjon behandling fordi den inneholder en bakterie som er bevist å drepe sopp som forårsaker infeksjonen. Å spise yoghurt kan bidra til å kurere en infeksjon og hindre fremtidige infeksjoner. Du kan også bruke yoghurt til vulva og området rundt vagina.

•  Spis hvitløk. Hvitløk er en effektiv anti-sopp ingrediens som har vist seg å bli kvitt vaginal gjær infeksjoner. Spis et fedd hvitløk, eller kjøpe hvitløk kapsler fra matbutikk eller et helse-mat butikk.

Påfør utvannet tea tree olje til vaginal området. Tea tree olje effektivt dreper soppinfeksjoner som ringorm på kroppen og hodebunnen, og vaginal gjær infeksjoner. Legg noen dråper fortynnet olje direkte inn i vagina, eller bruke noen dråper på en tampong, og deretter sette inn tampongen inn i skjeden. Denne behandlingen alternativet er trygt og anbefalt av leger og farmasøyter. Imidlertid kan ufortynnet tea tree olje føre til brenning og ytterligere irritasjon.

Drikk tranebærjuice. Brukes også til å behandle urinveisinfeksjoner, er friske tyttebær og tranebær juice mye brukt til å kvitte seg med vaginal gjær infeksjoner. Cranberries redusere pH-nivået i urinen, noe som igjen kan bidra til å bekjempe infeksjoner.

Ta over-the-counter medisiner. Hvis naturlig rettsmidler ikke fungerer, gå til din lokale stoffet butikken eller apotek og kjøpe en over-the-counter anti-fungal medisiner for vaginal gjær infeksjoner. Bruke kremer direkte til vaginal området for å lindre kløe, svie og smerter.