Digidexo.com

bipap bruksanvisning

Hvordan du driver BiPAP

Hvordan du driver BiPAP


En bilevel positivt luftveistrykk - BiPAP - Maskinen er en enhet som vanligvis foreskrevet for lindring av søvnapné, eller lidelser der pasienten viser lav pustefrekvens - eller enda en pause med å puste - mens han sov. En BiPAP maskinen endrer luftveistrykk når den brukes, bistå brukerne i å holde sine luftrom åpent mens de sover. Det finnes en rekke merker og stiler av BiPAP maskiner, men de fleste inneholder noen form for luftfukter tank og strømforsyning som må settes opp før bruk.

Bruksanvisning

Finn BiPAP enhetens strømledningen, og koble til et strømuttak.

Koble strømledningen for luftfukter enheten til et strømuttak.

Koble strømledningen kontakten inn i luftfukter enhet, hvis det er nødvendig.

Fest plastluftslangen til luftuttaket, og sikrer forbindelsen er stramt.

Fyll luftfukter enheten med vann til streken. De fleste vanntanker er tilgjengelig med en dør eller et spor.

Strap på masken delen av enheten.

Trykk på På-knappen for å starte BiPAP maskin.

Tips og advarsler

 • Alltid utsette til produsentens instruksjoner for din spesifikke BiPAP enhet.

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP


Søvnapné er en svært vanlig tilstand som rammer opp til 18 millioner amerikanere, ifølge American Association for Respiratory Care. Søvnapné er en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der åndedrettsstans eller blir veldig grunt under søvn. En bi-nivå positivt luftveistrykk maskin (BiPAP) hindrer apnea ved å levere kontinuerlig luftveistrykk gjennom en ansiktsmaske og inn i lungene for riktig innånding under søvn. Philips Respironics er en verdensledende produsent av helsevesenet produkter, inkludert deres populær linje med BiPAP maskiner. Det er viktig å vite hvordan man skal feilsøke Respironics BiPAP maskinen, slik at det fungerer som det skal.

Bruksanvisning

Plasser Respironics BiPAP maskinen på et fast, plant underlag innen rekkevidde, og fra eventuelle varme- eller kjøleutstyr, for eksempel radiatorer, luftventiler og klimaanlegg. Pass på at det ikke er noen gardiner, sengetøy eller puter blokkerer baksiden av maskinen. Ifølge Respironics, må luften strømme fritt rundt enheten for at systemet skal fungere skikkelig.

Plugg din Respironics BiPAP maskin til en gjennomførbar stikkontakten og vente på skjermen til å lyse opp. Hvis du ikke får strøm til enheten, bytte til en annen stikkontakt og plugg i BiPAP maskin igjen. Forsikre deg om at strømkabelen er satt ordentlig i baksiden av BiPAP maskinens strøminnløpsåpning, så vel.

Sjekk alle fleksible rør for luftlekkasjer og splittelser i linjene. Hvis det er noen lekkasjer eller åpninger, må du bytte ut slangen. Ring din medisinske utstyrsleverandør for utskifting rør hvis du ikke har noen reserveslanger.

Fjern gjenbrukbare, grå skumfilteret fra filterholderen, vask med mild såpe og la filteret tørke helt. Plasser rent luftfilteret tilbake i filterholderen plassert på baksiden av BiPAP maskin rett under strøminntaket åpningen. Vær forsiktig så du ikke bump og løsne strømledningen når du setter filteret inn i filterholderen.

Koble fra og koble den fleksible slangen som går fra maskinen til din maske for å sikre at det er riktig tilkoblet. Pass på at det ikke er noen knekk eller bøy i slangen. Kontroller at den fleksible slangen er satt ordentlig inn i luftuttaket porten på baksiden av BiPAP maskinen og sikre den andre enden til Respironics maske.

Juster Respironics BiPAP maske og hodeplagg for å sikre at du har et stramt og sikker passform. The American Sleep Apnea Association sier at masker og hodeplagg kommer i mange forskjellige former og størrelser. Hvis du fortsatt har problemer med å få riktig passform, ring hjemmepleier å prøve en annen størrelse eller annen stil maske.

Tilbakestill maskinen ved å trekke ut strømkabelen og deretter koble inn strømmen igjen. Hvis det ikke fungerer, ring hjemmepleier utstyrsleverandøren for å se om dine BiPAP maskin behov repareres eller erstattes. Du kan også ringe Respironics Technical Product Support Center for å få hjelp.

Tips og advarsler

 • Når du bruker BiPAP maskin, drapere slangen over baksiden av hodegjerde for å redusere spenninger og trekke i masken.
 • Respironics BiPAP Maskinen skal kun brukes med deler som er godkjent av Respironics eller hjemme omsorg utstyrsleverandør.

Hvor å Endre EPAP på en Respironic BiPAPBilevel- positivt luftveistrykk er en ikke-invasiv metode for å støtte pusting hos pasienter med pusteproblemer. Det er den vanligste formen for respirasjon støtte og hjelper pasienten til å innhalere og puster. Vanligvis brukes i intensivavdelinger og på sykehusavdelinger, er BiPAP enheter også noen ganger brukt hjemme. Målet er å tilveiebringe en grad av støtte som gir et passende nivå av oksygen og ventilasjon, men samtidig er behagelig og tålelig for pasienten. Gjøre små justeringer i ansiktsmaske og nivå av press oppnår disse målene.

Bruksanvisning

•  Trykk på "stillhet" -knappen og høyre brukerknapp (finnes under displayet) sammen og hold i to sekunder til et "pip" lyder.

Trykk på høyre brukerknappen flere ganger til "setup" vises. Endre "0" til "1" ved å trykke på "varme" -knappen. Trykk på høyre bruker knappen igjen for å gå inn i innstillingsmenyen.

Trykk på den høyre brukerknapp for å bla gjennom innstillingene til du kommer til EPAP. Juster innstillingen til at foreskrevet av legen ved hjelp av "varme" og "rampe" knappene. Trykk på høyre bruker knappen igjen for å lagre den justerte innstillingen, og deretter gå videre til neste innstilling. Sjekk nøye med på skjermen for å sikre at innstillingene er riktige før du går videre.

Trykk på "stillhet" -knappen for å avslutte oppsettmenyen når du har justert alle innstillingene. Trykk på "Press på" -knappen for å aktivere maskinen.

Tips og advarsler

 • Følg alltid de spesifikke instruksjoner for maskinen. Be behandlende lege for å få riktig trykkinnstillinger for hver enkelt pasient.

Hvordan erstatte din CPAP eller BiPAP

De som bruker en CPAP eller BiPAP maskin for behandling av en sovende uorden forstår viktigheten av at maskinen din er funksjonelle og i god stand. Over tid, disse maskinene slites ut, akkurat som andre apparater gjør. Vet hvordan å få en ny maskin før du trenger det, og du vil unngå frustrasjon og mulige helsevirkninger forårsaket av ikke å ha en fungerende maskin.

Bruksanvisning

•  Finn ut når du fikk din nåværende maskiner. Hvis det har gått mer enn fem år, ta med maskinen til en søvnsenter for en evaluering for funksjonalitet og mulig erstatning.

Skriv et detaljert brev til forsikringsselskapet. Inkluder bilder av din eksisterende maskin som viser skader eller slitasje på maskinen. Forklar hvordan maskinen ikke fungerer, og be om en ny maskin.

Snakk med din lokale lege og be om en resept på en ny maskin.

Ta den eksisterende maskinen til en medisinsk forsyning butikken og be dem om å evaluere maskinen. Diskutere en erstatningsmaskin med personalet.

Delta på en søvn studie. Har din søvnforstyrrelse evaluert av medisinske fagfolk under en søvn studie. Ta resultatene av at søvn studie til forsikringsselskapet og be om en ny maskin.

Tips og advarsler

 • Forberede seg på forhånd for dagen når du trenger til maskinen erstattes. Kjenn din forsikringsselskapets erstatningsreglene og vet plasseringen og timer av flere medisinsk forsyning detaljister så du ikke er fanget opp av overraskelse.

Hvordan sette PS på BiPAP Auto

Respironics BiPAP Auto er et kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) enhet som gir et sett lufttrykk til pasientens maske mens pasienten puster inn. Den nødvendige lufttrykket for å hindre pasienten fra å ha en apnea episode (kjent som medisininnstilling) er vanligvis bestemmes under en søvnstudie og foreskrevet av pasientens lege. Den BiPAP Auto sin Klinisk Meny er lett tilgjengelig via kontrollpanelet på enheten.

Bruksanvisning

Plugg den lille runde pluggen på den ene enden av strømledningen inn i strømkontakten på CPAP-maskin.

Trykk og hold høyre og venstre piltastene på fjernkontrollen mens du kobler den andre enden av strømledningen inn i en stikkontakt. Deretter trykker du på "+" knappen på fjernkontrollen. Denne gir tilgang til behandlerens oppsettmenyen.

Trykk på høyre piltast til du ser IPAP skjermen. Dette viser positivt luftveistrykk oppgitt under innånding, målt i centimeter vann eller cmH20. Trykk på "+" eller "-" for å stille dette til reseptbelagte trykket.

Trykk på høyre piltast til du ser EPAP skjermen. EPAP- er mengden av lufttrykket tilgjengelig under utånding fase. Bruk "+" eller "-" knappene for å justere denne innstillingen.

Trykk på høyre piltast til du ser MAX IPAP skjermen. Dette er den maksimale lufttrykket maskinen vil levere hvis BiPAP funksjonen er aktivert. Bruk "+" eller "-" knappene for å justere denne innstillingen.

Trykk på strømknappen for å gå ut av kliniker modus og gå tilbake til brukermodus.

Tips og advarsler

 • Andre innstillinger som kan justeres i Klinisk modus inkluderer muliggjør BiPAP modus, sette BiPAP nivå, sette rampetiden og gjør det mulig maskelekkasje varsler.
 • CPAP maskininnstillinger bør bare endres etter råd fra en lege eller søvnterapeut. Bruker feil innstillinger kan redusere effekten av CPAP-behandling eller forårsake skadelige fysiske bivirkninger.

Hvordan å omprogrammere en BiPAP

Hvordan å omprogrammere en BiPAP


Alt er virkelig bedre med en god natts søvn. Hvert år bringer nye medisinske avsløringer om hvordan en restorative søvn er viktig for å opprettholde god helse. Men for millioner av mennesker, finne at natts søvn krever mekanisk hjelp gjennom bruk av søvn maskiner.

Selv om disse maskinene, som leverer trykkluft gjennom en pusterøret og ansiktsmaske, er foreskrevet for en rekke aliments som forstyrrer kvalitet søvn sykluser, deres mest vanlige bruken er i behandling av søvnapné, preget av mange episoder der musklene i ryggen i halsen slappe av og tett i hele natt, hindrer luftveier flyt.

Med et kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin, holder trykkluft baksiden av halsen åpne i løpet av natten. Men noen pasienter som trenger et høyt CPAP trykk finner at de har problemer med å exhaling mot et jevnt press. "BiPAP" står for BiLevel Positive Airway Pressure. BiPAP maskiner er også kalt BiLevel og VPAP maskiner, kan disse maskinene settes til ett press for å puste inn og en annen for exhaling. Jo større press på den innkommende pusten vil hjelpe puste prosessen, men pasientene vil ikke lide ubehag - og forstyrrelser i søvn - fra å måtte puste ut mot den samme innstillingen. Maskinene kan også komme andre lungelidelser som forårsaker pustevansker, for eksempel astma og lunge ineffektivitet.

Det endelige målet med CPAP og BiPAP terapi er å skape god søvn med færre enn fem søvnapné hendelser per time. Dette er avhengig av hvor mye lufttrykket kommer inn i røret, men at behovet kan bedra siden optimale trykkbehovet avhenge av alle slags faktorer - alt fra et tungt måltid til hvorvidt det er allergi sesongen eller dersom du har fått eller mistet noen pounds - som kan påvirke hvordan en person reagerer på hans eller hennes VPAP. Når en person har en søvn studie, er disse variablene tatt hensyn til og en søvn tekniker skriver en resept for å sette en rekke press som vil fungere på en ideell måte.

Mange mennesker trenger mer enn en søvnstudie for å justere maskinen for optimal komfort. Men hvis for en rekke årsaker, fra praktiske til økonomisk, er en annen søvn studie ikke i kortene, er det mulig å gjøre beskjedne endringer i en BiPAP maskin.

Bruksanvisning

•  Vend dekselet, hvis det er en, for å avsløre enhetens skjerm og kontroller.

Finn maskinens "kliniker" eller "set-up" -menyen. For noen maskiner, betyr dette å slå på strømmen samtidig som du trykker både + og - tastene eller ved å holde den "riktige" og "venstre" piler. For andre, er en spesiell knapp allerede merket.

Endre bare en variabel om gangen. Ikke øke eller redusere lufttrykket mer enn 0,5 cm / H2O til enhver tid. Andre alternativer kan være å endre den terapeutiske tiden maskinen er på eller mengden av fuktighet et oppvarmet enheten gir.

Gi hver justering minst en uke for å se hvordan det påvirker din generelle kvaliteten på søvn.

Hold en skriftlig søvn logg over hvordan du føler deg hver morgen, ettermiddag og kveld. Merke hvis du har en følelse av økt eller redusert søvnighet på dagtid, endringer i energinivå eller mental årvåkenhet.

Tips og advarsler

 • Ikke endre andre livsstilsvariabler, for eksempel mosjon nivå eller medisiner, som kan påvirke lufttrykket behov. Dette er virkelig en sak der "mindre" er mer.
 • Kontakt din lege dersom du ikke føler deg mer uthvilt i løpet av noen uker og ta søvnen din log med deg til avtalen. Dårlig søvnkvalitet, mens på noen form for søvn maskinen kan være et tegn på annen sykdom som bør vurderes

Hvordan sette press på en BiPAP Machine

A bilevel- positivt luftveistrykk (BiPAP) maskin fungerer på samme måte til en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin med unntak av én hovedforskjell. BiPAP kan du puster mer som du normalt ville når du ikke bruker maskinen. Når du bruker en CPAP, puster deg mot en kontinuerlig luftstrøm. Det er trykkinnstillingene på BiPAP maskin som skal settes i henhold til dine spesifikke behov. Forstå dine trykkinnstillinger vil hjelpe deg å få maksimal effekt ut av BiPAP maskin.

Bruksanvisning

Juster luftfukteren ved å enten øke eller redusere varmeinnstilling på BiPAP maskinen mens den er i standby-modus. Maskinen er i denne modusen når du først koble den til en strømkilde og før du trykker og holder Trykk På eller Av-knappen. Varmen innstillingen begynner på 1 og øker til 5. Trykk på knappen Varme til å endre innstilling.

Naviger til flex-skjermen ved å trykke på venstre eller høyre brukerknapp mens maskinen er i standby eller overvåkingsmodus. Endre flex innstillingen ved å trykke på knappen Heat å øke flex tid og ved å trykke på Ramp-knappen for å redusere flex tid. Flex-innstillingen er designet for å gi rom for nedgangen i lufttrykket når du puster ut. Du vil bare se dette skjermbildet hvis flex terapi er skrevet ut til deg.

Endre stige tid mens BiPAP maskinen er i standby eller overvåking modus ved å trykke på venstre eller høyre brukerknapp for å bla til rampen skjermen. Trykk på knappen Varme til å øke antall eller trykk på Ramp-knappen for å redusere antallet. Din stige tid begynner på 1 for den raskeste økningen tid og ender på 6 for den tregeste stigningstiden. Økningen innstillingen styrer hvor lang tid det tar maskinen til å skifte over fra EPAP (puster ut) for å IPAP (puste inn). Du vil bare ha denne skjermen hvis du har fått foreskrevet stige tid.

Juster rampetrykket ved å navigere til rampen trykket skjermen mens den er i standby-modus eller overvåkingsmodus. Trykk på venstre eller høyre brukerknapp for å navigere til rampen trykkskjermen. Bruk Heat knappen for å øke rampen trykk og Ramp-knappen for å senke rampen trykket. Rampen trykket er utformet for å starte maskinen på en lavere innstilling og deretter sakte øke til en høyere innstilling. Denne funksjonen vil tillate deg mer komfort når du er i de første stadiene av søvnen. Du vil ikke se denne skjermen med mindre det er skrevet ut til deg.

Tips og advarsler

 • Dine innstillinger har blitt foreskrevet av legen din for å møte dine spesifikke behov.
 • Ikke endre noen innstillinger før du har tillatelse fra legen din.

Slik starter en BiPAP

Slik starter en BiPAP


Få en god natts søvn hjelper forynge hjernen og medhjelpere minnet prosessen. Søvnforstyrrelser som søvnapné hindre en persons evne til å ha avslappet, søvnkvalitet. Søvnapné oppstår når bløtvevet i halsen kollapser, og dermed begrenser din evne til å sove. Derfor stopper søvnapné lidende puste og kan vekke hundrevis av gangen i løpet av natten. Ifølge data fra National Institute of Health notert på den amerikanske Sleep Apnea Association nettstedet, minst 12 millioner mennesker lider av søvnapné. For personer med obstruktiv søvnapné, en mer alvorlig form av sykdommen, den BiPAP (Bilevel positivt luftveistrykk) leverer høyt lufttrykk gjennom den blokkerte passasjen slik at pasienten kan ha en god natts søvn. For å få fullt utbytte av en fredfull søvn, bør en pasient lære å slå ordentlig på og drive en BiPAP maskin.

Bruksanvisning

Fyll BiPAP luftfukter med destillert vann. Hell i vannet til det blir på nivå med stopplinjen på luftfukteren. Plassere vann i luftfukteren skaper fuktighet, noe som bidrar til å hindre vanlige symptomer på søvnapné som tørr munn og svelg.

Fest den lange slangen til luftfukteren og deretter til åpningen på masken. Fest den korte slangen til luftfukteren og deretter til vedlegget nærheten av "On / Off" -knappen. I tillegg må luftfiltre brukes for å bidra til å rense luft som kommer gjennom slangene. Fjern filter toppen fra forsiden av maskinen. Plasser luftfilteret og sett det forsiktig inn i sporet. Luftfilteret bør ha en tettsittende passform og dekke hele tildelte plassen. Skift luftfiltre hvert halvår.

Juster masken og forberede seg til å slå på maskinen. Ordne masken slik at den sitter komfortabelt over ansiktet ditt. En dårlig passform kan forårsake luft glidning, som kan negativt påvirke søvnkvaliteten. Lufttrykket bidrar til å presse luft gjennom rørene for å støtte pusting i løpet av natten. Snu bryteren til "On". Du skal høre et lavt til middels summingen av luft, avhengig av lufttrykket. Ligge i en komfortabel posisjon på sengen mens iført masken.

BiPAP Filter Cap Installasjon

BiPAP Filter Cap Installasjon


BiPAP, eller bi-nivå positivt luftveistrykk, er en fremgangsmåte for å tilveiebringe støtte for åndedretts pasienter med pusteproblemer. BiPAP maskiner er ofte brukt i hjemmet for å hindre søvnapné så vel som for kroniske obstruktive pulmonære sykdom pasienter. Respironics, en enhet av verdensomspennende apparatet og elektronikkprodusenten Philips, er det mest vanlig fore merkevare av hjemme BiPAP maskin på markedet. Respironics maskiner er utformet slik at du eller din omsorgsperson lett kan vedlikeholde dem. Installere filterlokket etter at du bytter et filter er en veldig enkel oppgave for alle modeller av Respironics BiPAP maskiner.

Bruksanvisning

Bakre Filter modeller

Kontroller at strømbryteren på BiPAP maskinen er slått av, og trekk ut strømledningen. Snu enheten rundt slik at baksiden vender mot deg.

Skyv filteret eller filtre i fordypningen i bunnen av panelet. Avhengig av modell av maskinen du bruker, kan du være i stand til å bruke både en ultra-fine og et vanlig filter. Hvis ja, legg det ultrafine filteret under den vanlige grå filteret som følger med maskinen, og skyv dem begge inn i filterrommet sammen.

3 Rett filterlokket, slik at den lille åpningen på hetten vender nedover. Plasserer tappene i bunnen av hetten inn i hakkene ved bunnen av filterkammeret.

Trykk ned på toppen av filterlokket til å engasjere seg fanene på toppen av hetten med hakkene på toppen av filterrommet.

Slipp toppen av dekselet, slik at lokket smekker på plass.

Koble strømledningen til igjen og bruke enheten i henhold til helsepersonell instruksjoner.

Foran Filter modeller

Slå av og din BiPAP maskin trekk.

Center et nytt, hvitt, engangsfilter over filterholder rammen i fronten av enheten.

Trykk på knappen i midten av filterrommet i slik at filterholderen rammen åpnes. Tuck alle fire sider av det nye filteret inn i rammen åpningen.

Slipp knappen og sørg for at filteret er skikkelig festet til rammen. Gjenta trinn 3 hvis nødvendig.

11. Sett nedre kant av den fremre hette, kjent som "Whisper Cap", inn i spalten bak den indre nedre kant av filterrammen.

Rett inn toppen av hetten med toppen av filterrammen. Trykk ned på den øverste kanten av lokket, og skyv den inn i gapet bak den indre øvre kant av rammen til den klikker på plass.

Trykk ned på midten av lokket for å kontrollere at den er ordentlig på plass. Hetten smekker mer fast i rammen når du trykker på midten.

Koble til BiPAP maskinen og bruke den i henhold til helsepersonell anvisninger.

Hvordan sette press på en Respironics BiPAP

Hvordan sette press på en Respironics BiPAP


Hvis du har obstruktiv søvnapné, er dine netter delt inn i perioder med snorking, apné (ingen pusting), gisper og noen normal pusting. En bilevel positivt luftveistrykk (BiPAP) maskin, slik som BiPAP Pro 2-modellen fra selskapet Philips Respironics, består av en enhet som komprimerer luft, en nasal eller ansiktsmaske og tubing. Den produserer en strøm av luft ved et høyere trykk når du puster inn og et lavere trykk når du puster ut for å holde luftveiene åpne og fremme en god natts søvn.

Bruksanvisning

Finn standby og overvåkingsskjermer. Plugg Respironics BiPAP Pro 2 maskin i og se på displayet på toppen av det til du ser standby-skjermen, som har ord som "pasient" og "timer" som vises. Du kan holde nede "press on / off" -knappen på kontrollpanelet til du ser overvåking skjermbilde. Den vil ha et nummer og "cm H20" vises.

Finn session-telling view skjermen. Fra standby eller overvåking skjermen, holder du nede "rampen" -knappen til du ser ordet "netter" med et nummer til venstre for det.

Juster flex innstillingen. Dette alternativet angir Respironics BiPAP maskin for å gi deg noen trykkavlastning når du puster ut. Gå til økten-telling view skjermen, og trykk deretter på høyre "bruker" -knappen på kontrollpanelet til displayet sier "flex." Bruk "varme" knappen for å øke antall på skjermen og "rampe" for å redusere den. No. 1 gir minst lettelse, mens 3 gir mest.

Endre stigningstiden. Dette alternativet lar deg kontrollere hvor lang tid det tar Respironics BiPAP maskinen til å skifte fra utpust press til inhalasjon press. Gå til økten-telling visningsskjermen, og trykk på høyre "bruker" -knappen på kontrollpanelet til displayet sier "stige tid." Bruk "varme" knappen for å øke antall og "ramp" -knappen for å redusere den. Du kan velge en økning tid fra null (raskest) til 3 (tregest).

Juster rampestarttrykk. Denne innstillingen gir et lavere lufttrykk mens du sovner, med en gradvis økning (rampe) i press over en periode. Fra session-telling view skjermen, trykker du på høyre "bruker" -knappen til displayet sier "ramp start." Trykk på "varme" knappen for å øke antall og "ramp" -knappen for å senke den. Velg en rampe starttrykk mellom 4 og pre-programmert utpust trykk.

Tips og advarsler

 • Du kan også gjøre andre justeringer til Respironics BiPAP maskin. Du kan følge instruksjonene i bruker din håndboken for å slå luftfukteren på eller av, la LED-lys bak knappene på eller av, og aktivere eller deaktivere lydalarm som signaliserer en lekkasje i BiPAP system.

Hvordan endre Kliniske BiPAP Innstillinger

Hvordan endre Kliniske BiPAP Innstillinger


Dersom legen har forskrevet en bi-nivå positivt luftveistrykk (BiPAP) maskin, er det svært viktig å forstå hensikten med maskinen og til å bli kjent med innstillingene. Den BiPAP maskin gir oksygen og luftstøtte for å tillate enklere å puste. Hvis BiPAP innstillingene ikke er korrekte, eller hvis maskinen ikke blir brukt riktig, kan tilstanden din forverres. Basert på dine spesifikke behov, vil legen din forskrive visse funksjoner for BiPAP maskin.

Bruksanvisning

Øk eller reduser varmen innstillingen på BiPAP maskin for å justere luftfukteren. Sørg for at maskinen er koblet til en strømforsyning, men verken i eller på posisjon når justeringene er gjort. Trykk på knappen Varme til å endre innstillingen.

Trykk på venstre eller høyre brukerknapp for å navigere til flex skjermen. Trykk på knappen Varme til å øke flex tid eller trykk på rampen knappen for å redusere flex tid. Flex-innstillingen øker eller reduserer mengden av lufttrykket flyt når du puster ut.

Endre stigningstiden ved å trykke på venstre eller høyre brukerknapp for å bla til rampen skjermen.

Trykk på varmeknappen for å øke antallet og rampen knappen for å redusere antallet. Økningen Tiden varierer fra 1 for den raskeste økningen tid til 6 for den tregeste stigningstiden. Økningen innstillingen regulerer hvor lang tid det tar maskinen til å skifte fra EPAP (exhaling) til IPAP (inhalering). Dette skjermbildet vises bare dersom legen har forskrevet stige tid.

Naviger til rampen trykkskjermen ved å trykke på venstre eller høyre brukerknapp. Bruk varmeknappen for å øke rampen trykket og rampen knappen for å senke rampen trykket. Rampen trykkinnstilling starter BiPAP maskin til en lavere innstilling, og sakte øker til en høyere innstilling og åpner for mer komfort under de innledende fasene av søvnen. Denne innstillingen vises bare hvis legen har forskrevet rampe press.

Hvordan rense en BiPAP Machine

En BiPAP eller bi-nivå positivt luftveistrykk enhet, leverer to forskjellige trykk av luft for behandling av søvnapné. Et høyere trykk i luft levert når man puster inn, og et lavere trykk anvendes som man puster ut. Rutinemessig vedlikehold av maskinen din er viktig, ikke bare forlenge levetiden på enheten, men for å holde støv og rusk fra samler innenfor BiPAP.

Bruksanvisning

•  Vask BiPAP nesemaske eller neseputer med et mildt vaskemiddel såpe og varmt vann i vasken daglig. Ifølge CPAPnow.com, agitere utstyret i vann i opptil fem minutter.

Skyll utstyret grundig. Legg din nasal maskere ut på et håndkle for å lufttørke.

Vask BiPAP slangen to ganger i måneden, som indikert av den lutherske Medical Center. Slangen kobles fra BiPAP enheten til din ansiktsmaske. Vask slangen i vasken ved å plassere såpevann i røret og skylling røret ut. Plasser slangen over dusj stang til tørk.

Vask hodeplagg (stropper) i såpe og vann når det blir tilsølt med skitt. Legg ut hodeplagg på et håndkle.

Fukt en klut og tørke BiPAP maskin når det er nødvendig. Vask filtre i maskinen som er ikke-disponibel. Kjør filteret under vann fra springen og lufttørke.

Vask luftfukter kammer i såpe og vann ukentlig. Desinfiser din luftfukter kammer med en del eddik og opp til fem deler vann, som det fremgår av CPAPnow.com. Luftfukteren kammeret skal desinfiseres for å hindre opphoping av bakterier.

Tips og advarsler

 • Rengjøring av hodet utstyr i morgen vil ha utstyret ditt tørt om natten tid.
 • Støv rundt BiPAP å holde støv fra settling på enheten din.
 • Bytt éngangsfiltre gang i måneden og ikke-éngangsfiltre en gang i året.
 • Bruk aldri blekemiddel for å rense eller suge deler av BiPAP. Dette kan skade utstyret.
 • Ikke senk din BiPAP maskin i vann.

Hvordan bruke en BiPAP Machine

Hvordan bruke en BiPAP Machine


Obstruktiv søvnapné er en tilstand der luftveiene er blokkert av under søvn. Det fører til en person til å slutte å puste eller å puste ineffektivt i søvne, og dette kan føre til en hel rekke andre helseproblemer, for eksempel hjertesykdom. Kontinuerlig positivt luftveistrykk, eller CPAP, maskiner gir en konstant eksplosjon av luft gjennom hele pustesyklusen for å holde at luftveiene åpne. En BiPAP maskin gjør mye det samme, men gir en annen lufttrykk på utpust. Disse maskinene tar litt tid å bli vant til, men alle kan lære hvordan du setter dem opp og bruke dem.

Bruksanvisning

•  Sett enheten på hardt, flatt underlag som er fri for hindringer som draperi eller tepper. Hold enheten fri av klimaanlegg og ovner som kan påvirke måten den leverer luft til pasienten. Koble slangen til den store luftuttaket på enheten.

Plasser søvn maske på ansiktet godt. Det bør passe, men bør ikke være stramt nok til å forlate en sår. Alle stroppene bør trekkes til en lik spenning rundt ansiktet og hodet. Koble slangen til masken.

Slå på BiPAP enhet. Juster stroppene av masken til det er minimal luftlekkasje fra hvor masken er i kontakt med huden. Vær sikker på at luften ikke lekker inn i øynene. Plasser slangen slik at den flyter fritt og ikke vri eller knekk. Det bør også være ute av veien når den reposisjonering i sengen.

•  Finn en komfortabel søvn posisjon. Pust dypt inn gjennom nesen og prøver å slappe av. Hvis maskinen har en rampe funksjon, sørg for å bruke den til å starte med en lavere mengde press for de første tjue minuttene av søvn. Avslapping og konsekvent bruk er nøkkelen til å bli vant til å bruke en BiPAP maskin.

Hvordan sette BiPAP

Hvordan sette BiPAP


BiPAP står for Bi-level Positive Airway Pressure. En BiPAP maskin gir positivt lufttrykk til luftveis pasienter. Personer som lider av søvnapné ofte bruker BiPAP, som skiller seg fra en CPAP-maskin som gir kontinuerlig positivt lufttrykk. Den BiPAP maskin reduserer luftstrømmen under utånding å hindre at pasienten fra re-pust utåndet luft. En lege eller åndedrettsterapeut setter lufttrykket, og brukeren kan ikke endre det. Riktig lufttrykk er viktig. For lavt trykk vil gjøre noe godt og trykket for høyt kan forårsake lungeskade.

Bruksanvisning

Aktiver BiPAP maskin. En selvtest skjermen vil vise alle de digitale etiketter samtidig. Legen eller åndedrettsterapeut setter trykk og mottar data via en programvarepakke som grensesnitt maskinen med en datamaskin. Etter at maskinen utfører selvtesten, vil skjermen vise programvareversjon som er installert på maskinen. Den siste skjermen vil vise antall timer maskinen har vært i bruk. Hver av disse skjermbildene vises i flere sekunder, og tastaturet vil være inaktive i løpet av denne tiden.

Slå på maskinen. En overvåkings skjerm vises. Denne skjermen viser trykket foreskrevet samt Flex alternativet, hvis legen foreskriver. Under Flex drift, svarer maskinen til pasientene puste heller enn å endre trykket på en fastsatt plan.

Trykk og hold "HEAT" knappen i fire sekunder for å endre temperaturen på luftfukteren. Et tall vil vises på skjermen. Trykk på "HEAT" -knappen for å øke temperaturen. Trykk på "RAMP" -knappen for å redusere antallet. Trykk "SILENCE" for å gå ut av skjermen.

Trykk på "HØYRE" eller "venstre" knappene for å flytte med eller mot klokken rundt skjermen. Når hver av ikonene på "Ramp", "Rise Time", "Flex" eller "Light" vises, kan føreren endre det alternativet. Hvis "Flex" alternativ på ikke vises, er det fordi legen ikke har forskrevet det alternativet. Ta kontakt med din lege eller terapeut. Hvis legen har foreskrevet "Flex" optio, den "Rise Time" funksjonen vil ikke lyse. Denne modusen setter tiden for planlagt å puste og er unødvendig for Flex breathers.

Trykk på "HEAT" eller "RAMP" -knappen for å endre innstillingene i hver modus. Hver modus har en innstilling mellom ett og tre.

Trykk på "SILENCE" for å avslutte fra å sette en hvilken som helst modus.

Tips og advarsler

 • Den "rampe" -innstillingen forteller maskinen for å senke trykket når brukeren først slår på maskinen. Lufttrykket stiger sakte opp til foreskrevet nivå for å tillate pasienten å sovne.
 • Ikke prøv å endre den foreskrevne trykket av BiPAP maskin.
 • Ikke dekk noen av hullene i masken. Disse er designet for utpust. Dekker dem vil føre til kvelning.

Instruksjoner for hvordan du programmerer en Respironics BiPAP Auto

Respironics BiPAP Auto-serien er en linje av pusteapparater som brukes til å hjelpe puste av personer med søvnapné. Den BiPAP Auto-serien av enheter reagerer på pust av sine brukere. De øke eller redusere trykket av tilført luft i henhold til brukerens puste. Og med hjelp av din BiPAP Auto oppsetts og programmeringsmenyer kan du skreddersy din maskin for å passe dine søvnterapibehov.

Bruksanvisning

Plugg din Respironics BiPAP Auto til et strømuttak. Vipp opp BiPAP Auto 's cover, plassert på toppen av enheten, for å avsløre enhetens skjerm og kontroller.

Trykk enhetens "+" knappen ved siden av skjermen, for å gå inn i innstillingsmenyen. Den første undermenyen i Setup menu vil være "Therapy" -menyen. Bruk "+" knappen for å øke mengden av terapi timer. Bruk "-" for å senke dem.

Trykk på høyre piltast for å gå til neste meny - du kan bruke piltastene til å flytte mellom noen av oppsettmenyene. Den neste menyen er "Sessions" -menyen. Bruk "+" og "-" knappene for å øke eller redusere mengden av økt per sju og 30-dagers periode. Trykk på høyre piltast for å gå videre til "90% Trykk" -menyen.

Bruk "+" og "-" knappene for å øke eller redusere den gjennomsnittlige utgivelsen av "cmH20," centimeter eller vann, for hver ukentlig og månedlig syklus.

Trykk på "Power" -knappen for å avslutte oppsettmenyen.

Hvordan å drive en BiPAP Vision Machine

En BiPAP (bi-nivå positivt luftveistrykk) maskin er lik en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin. De begge hjelpe pasienten puster ved å innføre lufttrykket. Imidlertid, mens en CPAP maskin gir en grad av lufttrykket, en BiPAP kan være programmert til å gi et trykknivå for utånding, og en annen for inhalering. Den BiPAP Vision, produsert av Philips Respironics, er en merkevare av BiPAP at et sykehus kan bruke for pasienter sliter med å puste. Din sykehus bør trene deg i sin drift før du behandler pasienter med enheten. Før du bruker en BiPAP, dobbeltsjekke legens ordre.

Hvordan å drive en BiPAP Vision Machine

Koble oksygenslangen fra en utåndingsporten på ansiktsmaske til flow meter, som også ligger på masken.

Koble ledningen til et strømuttak.

•  Slå på maskinen med strømbryteren.

Trykk på knappen merket "Test Utåndingsport." Følg eventuelle andre spørsmål som kan dukke opp på skjermen, og deretter vente på "Test fullført" vises på skjermen.

Trykk på "Monitoring" knappen for å starte operasjonen.

Juster BiPAP innstillinger for å korrespondere med legens ordre. Trykk på "Parametere" knappen og bruke kontrollknotten for å velge en annen innstilling. For å bekrefte den nye innstillingen, trykk på "Overvåking" knappen.

Endre modus innstillingen med "Mode" knappen. Bekreft den nye modusen med "Aktiver New Mode" knappen.

Endre alarminnstillingene med "Alarm"-knappen. Bruk betjeningsrattet for å justere innstillingene; deretter bekrefte innstillingene med "Overvåking" knappen.

9. Sett ansiktsmasken på pasientens ansikt. Den BiPAP Vision ansiktsmasken har en stropp som går rundt hodet på pannen, samt en som kobler på hver side av munnen. Masken skal sitte tett, gjerne med noen luftlekkasjer.

Bo med pasienten i 15 til 30 minutter for å sikre at han justeres til maskinen. Hvis pasienten synes ubehagelig eller hvis han har problemer justering, ta kontakt med lege. Legen kan beslutte å endre BiPAP innstillinger.

Kan du bruke oksygen gjennom en BiPAP Machine?

Pasienter med søvnapné kan kreve ekstra oksygen tilskudd. Hvis pasienten allerede bruker en BiPAP maskin, kan pasienten bruke en "oksygen blø i" gjennom BiPAP.

Betydning

Pasienter som trenger oksygentilskudd og en BiPAP maskin kan bruke oksygen gjennom BiPAP. Den oksygenslangen er koplet til en adapter som passer inn i BiPAP krets. Dette kalles "oksygen blø i."

Identifikasjon

BiPAP maskiner behandle søvnapné, en søvnforstyrrelse hvor pasientene sluttet å puste. Disse pasientene kan lide komplikasjoner som søvnighet på dagtid og tretthet på grunn av avbrutt søvn forårsaket av tilstanden.

Funksjon

Obstruktiv søvnapné oppstår når en pasientens luftveier blir blokkert under søvn. En BiPAP maskin blåser luft trykk gjennom rør og en maske inn i pasienter Airway, holde luftveiene åpne for riktig pust gjennom søvn.

Fordeler

Søvnapné kan forårsake en pasient å ha lavt oksygennivå. Vanligvis gjenoppretter en BiPAP eller CPAP maskin pasientens oksygennivå. Men i noen tilfeller vil pasienten kreve ekstra oksygen tilskudd og vil trenge en "oksygen blø i" gjennom BiPAP eller CPAP-maskin.

Typer

Oksygen systemer som er aktuelle for hjemmebruk med en BiPAP maskin inkluderer komprimert gasstanker, flytende oksygen og konsentratorer. Pasienter kan kjøpe eller leie disse systemene gjennom en Home Medical Equipment Company.

Forskjellen mellom C-Pap & BiPAP

Kontinuerlig positivt luftveistrykk, CPAP, og bi-nivå positivt luftveistrykk, BiPAP, er maskiner som brukes til å behandle obstruktiv søvn apnea.These maskiner leverer lufttrykk i forskjellige måter å hjelpe pasienten puster.

Søvnproblemer

Obstruktiv søvnapné oppstår når lunge luftveier kollapser mens luft prøver å komme gjennom, forårsaker høyt snoring.Sleep apnea også oppstår når det er pauser mens puste eller grunne pust når en person sleeps.In begge lidelsene, kommer ikke nok luft i lungene.

CPAP

CPAP maskiner gi lufttrykket kontinuerlig når pasienten puster og inhalerer.

BiPAP

BiPAP maskiner gir luft til pasienten puster inn når de på ett trykk, og når de ånde ut ved et annet trykk for å åpne luftveiene.

Bruksområder

CPAP maskiner er det beste for søvnproblemer. BiPAP maskiner brukes når pasienten ikke kan tolerere CPAP-maskin eller når personen krever en høy mengde av lufttrykk på CPAP. Den BiPAP brukes også for folk som har lungesykdom og de med høyt karbondioksidnivået i kroppen sin.

Kostnad

Kostnaden for begge maskinene er expensive.CPAP maskiner varierer fra $ 750 til $ 1500 mens BiPAP maskiner kan koste fra $ 1200 til $ 6000.

Medicare er BiPAP Standards

Medicare er BiPAP Standards


Medicare er en amerikanske regjeringen helseforsikring program for folk som er kvalifisert, inkludert de 65 og eldre. Medicare gir penger til å dekke kostnadene for helsevesenet og utstyr under et sett av standarder. Disse strekker seg til BiPAP maskiner for behandling av søvnapné.

Sleep Apnea

Søvnapné er en tilstand som påvirker puste under søvn. Det er preget av grunne pust eller pauser i pusting. Disse pausene kan vare i noen sekunder, eller strekke seg inn minutter. Vanligvis, noen med søvnapné gjenopptar puster normalt etter pausen, noen ganger etter at en kvelnings støy. De lettere effekter av søvnapné inkluderer avbrudd i søvn, noe som fører til økt søvnighet på dagtid. Alvorlige virkninger kan omfatte høyt blodtrykk, hjerneslag, hjerteinfarkt eller diabetes.

BiPAP maskiner

Bilevel- positivt luftveistrykk, eller BiPAP, kan maskinene hjelpe behandle søvnapné. En BiPAP maskin benytter positiv ventilasjon gjennom en pustemaske som en ikke-invasiv metode for behandling av pusteproblemer. Disse maskinene gir et alternativ til mer invasive metoder for behandling av pusteproblemer, som for eksempel endotrakealtuber eller trakeostomi rør.

Kvalifisering for Utstyr

For bruk av BiPAP utstyr for å kvalifisere for Medicare dekning, vil du trenge et brev av medisinsk nødvendighet fra legen din. Medicare standarder krever at denne legen være kvalifisert etter erfaring og opplæring i bruk av ikke-invasiv respiratorisk assistanse. Medicare krever også at legen overvåke bruken av utstyret. Dersom disse kravene er oppfylt, så Medicare vil gi en første tre månedene av dekning.

Dekning og egenandel

Ifølge 2008 Medicare retningslinjene, vil Medicare dekke 80 prosent av kostnadene for utstyret ditt. Den nøyaktige kostnaden for utstyret varierer fra stat til stat, innenfor området satt av Medicare. De resterende 20 prosent av kostnads ​​teller som pasientens egenandel. For å fortsette denne dekningen utover de første 90 dagene, må utstyrsleverandøren bekrefter at du bruker utstyret. I tillegg må pasienten til å fullføre en konsultasjon med en luftveis terapeut innen utgangen av den 90-dagers sikt.

Hva er en BiPAP maskin som brukes til?

BiPAP, eller bi-nivå positivt luftveismaskiner, er en av to valg av pustemaskiner som vanligvis brukes til å behandle respiratoriske plager som søvnapné.

Funksjon

BiPAP maskiner fungerer ved å skyve oksygen gjennom en slange inn i en maske slitt over nesen eller munnen eller begge deler. Lufttrykket øker ved innånding og avtar på utpust.

Typer

En BiPAP maskin ville bli brukt hvis du har kortpustethet eller en hard tid exhaling mot lufttrykket pumpet inn i masken.

Effekter

En BiPAP maskin vil også utløse mellomgulvet til å slippe ut, noe som gjør det enklere for deg å puste.

Betraktninger

Noen BiPAP maskiner kommer med luftfuktere å dempe oksygen pumpet inn i din nese og munn. Dette vil lindre eventuelle tørrhet som kan følge maskinens bruk. De kan også utstyrt med en "ramp" -funksjonen, som automatisk øker lufttrykket til den foreskrevne mengde over en viss periode av tid.

Advarsel

BiPAP maskiner bare kan erverves gjennom en resept. En søvnundersøkelse på et sykehus er vanligvis nødvendig for diagnostisering av tilstander som krever maskinen.