Digidexo.com

eksistensiell angst

Hva er Eksistensiell angst?

Eksistensiell angst refererer til en sunn, konstruktiv form for angst som korresponderer med en bevissthet om personlig frihet og konsekvensene og ansvaret som følger beslutninger. Eksistensielle terapeuter vise eksistensiell angst som en katalysator for vekst.

Historie

Begrepet eksistensiell angst er forankret i eksistensialistiske filosofi. Ifølge historyguide.org, Søren Kierkegaard og Friedrich Nietzsche hjulpet formet eksistensialisme i slutten attende og tidlige nittende århundre ved å fokusere på betydningen av eksistens og betydningen av den enkelte.

Funksjoner

Fra en eksistensiell tilnærming, er angst som en normal del av å leve. Normal angst bør ikke bli eliminert, men kanaliseres inn rasjonelle beslutninger og konstruktiv oppførsel.

Behandling

Det finnes ingen spesifikk behandling for eksistensiell angst, som det er en normal - selv sunn --- universell tilstand. Men eksistensielle terapeuter mener at personer som står overfor eksistensiell angst vil dra nytte av personlig terapi for å hjelpe dem å definere sine mål og håndtere stress som følger med forandringer i livet.

Betydning

Ifølge psykolog og forfatter Gerald Corey, Ph.D, blir eksistensiell angst nyttig som individer vurdere sin egen dødelighet og tillate vissheten om døden å låne mening til stede. Uunngåelig død motiverer handlingene som gir livet mening.

Advarsel

Eksistensielle psykologer skille eksistensiell angst fra "nevrotisk" eller unormal angst. Eksistensiell angst reflekterer en passende reaksjon på livets risiko, mens unormal angst er en overdrevet reaksjon som kan signalisere en angstlidelse som krever behandling.

Kierkegaard og angst

Kierkegaard og angst


Søren Kierkegaard, «far til eksistensialisme," har hatt en betydelig innflytelse på filosofi og psykologi. Hans melankolske og tanker om synd, som han syntes å arve fra sin far, bidratt til hans synspunkter. Kierkegaard tyder på at de fleste mennesker lever livene til fortvilelse. Han analyserer og forsøker å gjenopplive kristendommen, spekulerer at frihet Adam følte seg ført ham til angst og deretter synd, og at dette er situasjonen for menneskeheten.

Historie

Søren Aabye Kierkegaard var en 19. århundre danske filosofen. En fruktbar og dyp skribent, levde han i løpet av "gullalderen" av intellektuelle og kunstnere. Hans verker rørte på de områdene av "filosofi, teologi, psykologi, litteraturkritikk, andakt litteratur og fiksjon", ifølge Stanford Encyclopedia of Philosophy.

Identifikasjon

Kierkegaards filosofi påvirket postmodernisme og eksistensiell psykologi. Han modellerte sitt syn etter Sokrates, med fokus på spørsmålet om hvordan man eksisterer. Han hevder at sannheten er funnet i subjektivitet fremfor objektivitet, eller at sannheten er funnet i hvordan man forholder seg til fakta i stedet for i fakta selv.

En betydelig innflytelse på Kierkegaard var hans far, som var svært religiøse og betraktet seg selv syndig. I likhet med sin far, Kierkegaard led av melankoli. Fokus på synd som han arvet fra sin far la grunnlaget for arbeidene "frykt og beven" og "The Concept of Angst."

Origin of Anxiety

Ifølge Filosofi Pages, Kierkegaard mente at flertallet er alltid galt om hva som betyr noe i livet, spesielt når det gjelder etiske og religiøse bekymringer. Han følte at ekte handlinger skulle oppstå fra den enkelte uten hensyn til andres meninger eller være bekymret for å bli akseptert av en gruppe. Dette betydde at folk trengte å være selvhjulpen og tillit i sine synspunkter. Kierkegaard spekulert at det å være selvhjulpen og fri fra andre ber frykt og angst.

Fortvilelse

I sin bok "The Concept of Dread" Kierkegaard undersøker dette følelsesmessig reaksjon på menneskets frihet, som han anser hensiktsmessig. Han sier at angst er den naturlige reaksjon folk føler når de vet at de er helt gratis og kan gjøre hva de vil. Han føler at livene til folk flest er i jakten på nytelse, som fører til slutt til livene til fortvilelse.

Synd og angst er knyttet til Kierkegaard, som i sin påstand om at Adams angst om frihet førte til hans begå synd.

Betydning

Kierkegaard mente at den måten å håndtere eksistensiell angst var oppriktig og genuint tror sannheter. Han hadde høye standarder for hva som regnes som ekte og oppriktige. Han mente at hvordan folk tror er mye mer betydningsfull enn hva folk tror. For eksempel hevder han at en religion som kristendommen må være helt trodde på å være nyttig og ikke føre til angst. På denne måten forsøker Kierkegaards arbeid for å analysere og revitalisere kristendommen, ifølge Stanford Encyclopedia of Philosophy.

Menns Support Group emner

Menns Support Group emner


Menn har ofte problemer med å uttrykke sine følelser. De kan føle at samfunnet forventer at de skal holde seg sterk og taus. Men menn har følelser også, og snakker om dem i en trygg setting kan hjelpe dem med å administrere deres stress og finne ut løsninger på livets problemer. Menn i en støttegruppe kan utvikle tillitsfulle obligasjoner med hverandre og avsløre ting til hverandre at de kan føle seg ubehagelig å fortelle noen andre.

Ekteskap

Ekteskap krever store grader av kompromisser, empati og utholdenhet. Problemer kan beskjære opp relatert til sex, intimitet eller andre problemer involvert med om noen av motsatt kjønn. Snakke om dine følelser med andre menn kan føre til deres forslag for å forbedre eventuelle problemer. I det minste kan de andre mennene føle med deg.

Skilsmisse

Hvis ekteskapet fører til skilsmisse, menn konfrontert med et helt nytt sett av problemer, inkludert barnefordeling og underholdsbidrag, dele opp eiendeler og vender dating scene som en eldre herrer. Skilsmisser kan være rotete og det kan hjelpe å snakke med andre menn. Noen menn i din støttegruppen har kanskje allerede møtt skilsmisse. De kan tilby praktisk informasjon om hvordan du navigerer de økonomiske, juridiske og følelsesmessige konsekvensene av separasjon.

Raising Children

Barn presentere sine foreldre med utfordringer på alle nivåer i utvikling. Fra sprø forferdelige toere til mutt tenårene, kan pappaer i menns støttegrupper uttrykke og handel tips for effektiv foreldre. De kan diskutere de beste måtene å håndtere dårlige karakterer, dårlige holdninger eller dårlig oppførsel. De kan også snakke om å finne tid til å bånd med sine barn til tross for travle liv.

Arbeid

Enten jobber for suksess eller bare for å tjene en lønnsslipp, kan menn i en støttegruppe snakke om sine følelser knyttet til arbeid. Klatring stigen presenterer vanskeligheter som å balansere arbeid og familieliv, håndtere stress og tidvis kjemper med følelser som de høyere ups ikke anerkjenner deg. Arbeide for å tjene en lønnsslipp kan føre sin egen stress, spesielt hvis både penger og tid er kort.

Svikt og Ambition

Menn ofte begynne sitt liv med store mål. Senere i livet, de fleste menn sliter med problemstillinger knyttet til suksess eller følelsen av å mislykkes. Menn i støttegruppen kjemper mid-livskriser kan snakke om sine følelser og mulige tiltak, enten de søker profesjonell rådgivning eller en skinnende rød sportsbil til å føle seg ung igjen. Følelser av middelmådighet kan stige opp når en mann ikke oppnå alt det han håpet på, eller om han føler fremgang beveger seg saktere enn han ønsker. Disse problemene kan føre til eksistensiell angst.

Svært ambisiøse menn kan føle et tilbakeslag fra sine familier hvis medlemmene føler at mannens ambisjon er å ta ham bort fra dem. Snakke med andre menn i en støttegruppe kan hjelpe en mann sortere gjennom disse følelsene.

Sorg

Som en mann aldre, han er sannsynlig å se familiemedlemmer, venner og kolleger dø. Snakker gjennom en manns sorg kan hjelpe ham å helbrede. Sorg er ofte en svært personlig reise, med hver person reagerer ulikt på tapet. Ingen regler veilede sorg, men snakker gjennom det kan hjelpe en mann helbrede. Høre andres historier om helbredelse kan forenkle en manns hånd.

Penger

Ofte et tabu emne, kan menn i en støttegruppe snakke ærlig med hverandre om penger. De kan diskutere praktiske bekymringer som å investere, eller samle ideer om hvordan andre menn håndterer penger med sine signifikante andre. Har menn gi barna sine kvoter? Har menn har separate bankkontoer fra sine ektefeller? Er det en spesielt flinke finansiell rådgiver i byen som kan bidra til å forbedre en manns aksjeportefølje? Snakker om disse spørsmålene kan gi hver mann ideer. Mennene kan også gi empati for hverandre som de søker økonomisk suksess.

Roots of Abandonment Issues

Roots of Abandonment Issues


Personer med oppgivelse spørsmål ofte finne seg oppslukt med fryktelige bekymringer når deres forhold - spesielt deres nære relasjoner - skriv turbulente faser. I virkeligheten er få, om noen, intime forhold kan forbli permanent jevn. Livet kaster altfor mange situasjoner i veien for folk flest for det. Men pre-eksisterende avbrudds angst kan ofte snu en vanskelig situasjon til en umulig ett. Psykoanalyse tyder på at oppgivelse frykt i dag har røtter i uløste og besvares oppgivelse spørsmål fra fortiden.

Det ubevisste aldri glemmer

I motsetning til populære forestillinger, ikke psykoanalyse ikke anser det ubevisste som en psykologisk lager fylt med nedgravde minner. De ubevisste liv, aktivt i utvikling og påvirke bevisste tanker og oppfatninger. Psykoanalytiker Christopher Bollas beskriver det som "unthought kjent," eller stedet der besvares eller nektet opplevelser fortsette å eksistere uten bevisst utdypning eller integrering i følelse av personlig identitet. Små barn og babyer mangler de mentale ressurser til å huske tidlige erfaringer og stole på foreldrene for å fortelle dem om deres tidlige liv, men en urolig forelder som forlater barnet på dette stadiet kan etterlate et varig avtrykk i det ubevisste.

Formative Erfaringer med Abandonment

Sigmund Freud hevdet at opplevelser som ikke kan behandles på riktig måte, enten fordi de skjedde for tidlig i livet, når mentale strukturer ennå ikke hadde rukket å reflektere over dem, eller fordi de var for sjokkerende og uforståelig, aldri forsvinne. Men det gjør heller ikke de blir lagret som minner. De vedvarer i sinnet som eksistensielle angst i stedet. Abandonment, fra dette perspektivet, kan ta mange former. Et lite barn kan føle seg forlatt gjennom tragedie av foreldrenes død, eller gjennom foreldrenes separasjon og skilsmisse. Hun kan også føle seg forlatt av en forelder drukner i personlig depresjon, for eksempel, eller en som er følelsesmessig ute av stand til tuning på barnets indre verden.

Gjenoppleve Tidlig Abandonment

I Bollas 'lesning av Freuds begreper, en frykt for oppgivelse som føles uhyggelig kjent, men samtidig ubeskrivelig er eksistensielt kjent, fordi et sted i utvikling det har vært opplevd, men bevisst "unthought." Tenkning, fra dette perspektivet innebærer å omfavne og integrere forstyrrende emosjonelle tilstander ved hjelp av de mest kognitivt avanserte ressurser av sinnet. Men forsvarsmekanismer hindre denne prosessen - hvis noe føles potensielt overveldende eller uutholdelig, sinnet slår den av fra bevisst bearbeiding. Freud kalte dette "undertrykkelse", men det er en mekanisme som noen ganger grunnleggere, ikke å beskytte sinnet fra angst. Påvente av oppgivelse signaliserer en mislykket undertrykkelse - den unthought kjente av tidlig oppgivelse blir kraftfullt overført til her-og-nå-relasjoner.

En trygg base

Vedlegg teoretikere som John Bowlby møysommelig observert små barns emosjonelle og atferdsmessige reaksjoner til atskillelse fra en forelder. Hvis en separasjon ikke ble forhandlet følsomt mellom foreldre og barn, eller at barnet var for ung til å opprettholde en trøst indre bilde av den overordnede i hans sinn i løpet av separasjon, ville enorm og utrøstelig nød følge. Bowlby hevdet at barn trengte en "trygg base" av trygge, ubrutt vedlegg til en elsket forelder som en forutsetning for å utforske verden mer selvstendig. Han så også psykoanalytisk terapi som tilbudet av en trygg base for voksne å utforske sine tidlige nedstenging angst og helbrede fra dem.

Konsekvenser av Abandonment Fear

Barn som lider uhåndterlig frykt for atskillelse tidlig i utviklingen uunngåelig utvikle en rekke forsvar sikte på å beskytte dem fra ytterligere nød. En alvorlig forsvar, som Bowlby kalt "defensiv avløsning" innebærer en umulig oppdrag for å forbli helt uavhengig av alle relasjoner med andre. Slike mennesker kan virke reservert eller overfladisk sjarmerende, men aldri risikere utdype deres tilknytning av frykt for å bli forlatt. En mer torturert utvikling skjer med mennesker som higer intimitet, men frykter det i lik grad; paradokset her er at intimitet er et desperat behov, men en gang opplevde, fremkaller umiddelbart frykt for oppgivelse, trans kjærlighet til hat i prosessen. Psykoanalytiker Eric Brenman beskrev dette pinefull vranglås som "klamrer og hate."

Hva er døden angst?

Hva er døden angst?


Dødsangst, også kalt thanatophobia, er definert av HypnoGenesis, et magasin for hypnose og hypotherapy som "En sykelig eller unormal og vedvarende frykt for død eller døende." Mennesker plaget med døden angst kan tilbringe en stor mengde tid fokuserer for mye på døden eller prøver å unngå å snakke om døden. Mange mennesker opplever frykt eller stress om døden på et eller annet tidspunkt i livet. Dødsangst blir et problem når det står i veien for å oppleve livet.

Definisjon og Symptomer

Dødsangst er, kort sagt, en unormal frykt for å dø. En person som lider av dødsangst blir redd, engstelig eller ute av stand til å fungere når de tenker på, snakke om, lese om, se på TV eller i allikevel hører eller opplever noe forbundet med å dø.

Ifølge Dr. Robert Langs, MD i sitt notat "Tre Forms of Death Angst," funnet på European Society for Kommunikativ Psykoterapi nettside, er det tre klasser av dødsangst. rov dødsangst, predasjon dødsangst og eksistensiell dødsangst.

Generelt kan symptomer på død angst inkluderer kvalme, ikke klarer å få igjen pusten, risting, tørr munn, overdreven svetting, hjertebank, problemer med å tenke klart, tap av kontroll, følelsen løsrevet fra virkeligheten, angstanfall og hyperventilering.

Rov Død Angst

Dr. Langs sier at rov død angst fører til at personen skal ha stressreaksjoner av fight or flight, i likhet med hva som skjer når du blir angrepet eller truet.

Predasjon Død Angst

Predasjon død angst oppstår når engstelig person skader en annen enten ved et uhell eller med vilje. Den primære reaksjon i predasjon dødsangst er selvskadende atferd eller beslutninger. Disse atferd kommer fra skyld fra å skade en annen person.

Eksistensiell Død Angst

Dr. Langs kaller eksistensiell dødsangst "mest kraftfulle form for dødsangst." Denne klassen av tilstanden er basert på det faktum at personen vet at de skal dø. De er klar og forutse sin egen død. Planlegging for døden blir et overveldende aktivitet.

Ofre

Ifølge Encyclopedia of Death og døende, de fleste opplever en lav til moderat nivå av dødsangst hele livet. De med mentale og emosjonelle lidelser ser ut til å ha et høyere nivå av dødsangst enn mennesker uten emosjonelle lidelser. Kvinner rapporterer et høyere nivå av dødsangst enn menn, og eldre mennesker synes å ha mindre dødsangst enn yngre mennesker.

Eksistensiell Gruppeverktøy

Eksistensiell Gruppeverktøy


Bruken av eksistensiell teori i psykoterapi begynte i det 20. århundre. De viktigste prinsippene i teorien, som brukes til psykoterapi, er at folk er til syvende og sist er alene og at dette fører dem angst. Dr. Irvin D. Yalom var en av de første psykiaterne å bruke eksistensiell filosofi innen psykologi. Eksistensiell terapi fokuserer både på den endelige av død og på å hjelpe pasienter bli mer selvbevisst.

Nekrolog / Eulogy

Eksistensialisme i psykoterapi er opptatt med å hjelpe pasienter redusere angst gjennom å forstå døden. Gi gruppen en oppgave å skrive sin egen nekrolog eller lovtale hvis de skulle dø i dag. Har medlemmer kle seg i svart og lese deres eulogies høyt for gruppen. Drøfte prosessen på slutten av gruppeøkten og har pasienter dele sine følelser om oppgaven.

Gendlin Fokusering

Bruk Gendlin fokus teknikk eller en annen form for meditasjon i gruppe terapi. I eksistensiell psykologi, bør hver gruppe medlem blir oppmerksom på seg selv, og Gendlin fokus kan hjelpe pasienter oppnå det. Oppmuntre gruppemedlemmer til å lukke øynene og konsentrere seg om å puste. Spør hver hvordan livet hans kommer til og ha ham velge ett personlig problem å fokusere på. Har gruppemedlemmene føler problemet og bidra til å definere det.

Empty Chair

Selv om den tomme stol teknikk er en del av gestaltterapi, mange eksistensielle psykoterapeuter også bruke den. Teknikken er nyttig i gruppe innstillinger fordi lar gruppemedlemmene til å behandle et tap eller uløst konflikt i et trygt miljø. Plassere en tom stol foran et gruppemedlem som har uttrykt noen uløste konflikten involverer en person som har dødd. Oppmuntre pasienten til å snakke med den tomme stolen som hun ville hvis personen hun mistet satt i den. Har hele gruppen diskutere og behandle trening når du er ferdig.

Narrative Therapy

En av de viktigste komponentene i gruppeterapi er slik at gruppemedlemmene til å gjenfortelle sin personlige historie eller fortelling. I eksistensiell gruppe terapi, slik at pasientene til å dele sine historier er like viktige. Som gruppeleder, for å veilede pasienter dele sine historier basert på temaet gruppen. Gruppeledere kan også bruke åpne spørsmål for å fylle hullene i fortellingen. Oppmuntre gruppemedlemmer for å diskutere og forholde seg til hverandres fortellinger ved å peke ut noen likheter.

Psykologiske symptomer på angst

På et eller annet tidspunkt, opplever alle angst. Ifølge dictionary.com, er angst "nød eller uro i sinnet forårsaket av frykt," vanligvis frykt for ikke å være i kontroll, og det kan være akutt (kort) eller kronisk (pågående). Akutt angst er vanligvis et resultat av en bestemt situasjon, som et jobbintervju eller skilsmisse, mens de som opplever kronisk angst generelt har lidd av det meste av sitt liv, og kanskje ikke engang vet årsaken. Symptomer på angst heisekupeer være enten fysisk eller psykisk, om få folks symptomer er henvist til én type. Her er noen av de psykologiske symptomer på angst.

Depresjon

Vi lever i utrolig stressende tider, mer fordi media rapporter om hver negativ hendelse rundt om i verden. Ser på nyhetene om bombeangrep, økonomiske nedgangstider, orkaner, Amber Alerts, bilulykker og andre plagsomme hendelser kan lett føre til depresjon, gjort verre i de med engstelig tendenser.

Agorafobi

Agorafobi, frykten for å være på offentlige steder eller folkemengder, er vanlig hos dem som lider angst. Fordi engstelige folk er vanligvis redd for å være ute av kontroll i en eller alle deler av sitt liv, har de en tendens til å isolere seg hjemme for å føle deg mer kontroll over sine omgivelser.

Søvnløshet

Engstelige mennesker har en tilbøyelighet for en racing sinn at de ikke kan slå av, så det er fornuftig at søvn ville bli forstyrret eller unnvikende. Søvnløshet kan deles inn i tre deler: den manglende evne til å sovne, forårsaker kaste og slå; vanskeligheter med å sove, forårsaker hyppige oppvåkninger for enten korte øyeblikk eller timer; og unnlatelse av å sove lenge nok, får deg til å våkne opp før alarmen går av.

Panikk

Følelsen fikk panikk, hjelpeløs, bekymret eller dømt er typisk for en lidelse som er definert som frykt for ikke å være i kontroll. Når angsten er årsaks --- miste en jobb, for eksempel --- er det realistisk å ha disse følelsene og å anta at de vil gå bort når problemet er løst. Men når det ikke er noen åpenbar ytre årsak, panikkanfall og konstant bekymring kommer ut av ingenting, bo hos deg lenger, og være vanskeligere å rette opp.

Gråter

Fordi symptomene på angst forårsaket av hjernen, og i retur påvirke hjernen funksjon, kan det være vanskelig å uttrykke seg selv tydelig. Det er lett å føle seg isolert og har ideen om at ingen forstår deg, og så tristhet og gråt for "ukjente" grunner kan være en vanlig foreteelse.

Frykt for å miste Mind

På grunn av alle de andre symptomene på angst, er det lett å se hvordan en person kan frykte at hun er gal. Problemer med å tenke eller huske ting, konstant panikk om livet ditt, forstyrrende eller selvmordstanker, følelse som ingen forstår deg, og isolasjon kan alle føre til følelsen av at du mister ditt sinn.

Oppløsning

Mens anti-angst eller antidepressive medikamenter kan gi midlertidig lindring, er det viktig å komme til roten årsaken til angst og utrydde den. Nyttige løsninger kan omfatte slike behandlinger som kognitiv-atferds, Psykodynamisk eller humanistisk / eksistensielle; meditasjon og avslapping ferdigheter; Emotional Freedom Technique (EFT); og akupunktur. For kortsiktig eller årsaks angst, hyggelige distraksjoner som besøker med venner eller gå på kino kan gjøre jobben. Venstre ubehandlet, kan angst føre til magesår, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, slag, lav selvfølelse, eller til og med selvmord.

Angst og panikkanfall symptomer

Alle som har hver led en angst eller panikkanfall, vet hvor helt hjelpeløs og deaktivere det kan føles. Det er antatt at minst én av hver 75 mennesker over hele verden vil lide et panikkanfall minst én gang. Faktisk er minst 40 millioner voksne i USA påvirket med panikkanfall og søke medisinsk hjelp for tilstanden.

Symptomer

Symptomene på et panikkanfall vanligvis komme plutselig og uten forvarsel. Det vil mest sannsynlig være den mest intense følelsen av angst du noensinne vil føle. En person som lider gjennom et panikkanfall vil mer enn sannsynlig føle hans hjerteslag racing, pustevansker, en nesten lammende redsel fylle hans kropp, brystsmerter, svimmelhet, kvalme og skjelving. Han kan også føle at han er i ferd med å bli gal eller dø.

Identifikasjon

Panikkanfall vil komme plutselig og vil være en kombinasjon av alle symptomene nevnt ovenfor. Dette kalles panikk angst lidelse og er diagnostisert når en person opplever alvorlige og plutselige episoder av panikk eller angst. Selv om panikkanfall er ikke livstruende, kan de fylle den personen med terror og en følelse av å miste kontrollen og bli gal. En person er ikke å ha et panikkanfall hvis hun blir møtt med en livstruende situasjon eller lider av en medisinsk tilstand som har de samme symptomene på et panikkanfall.

Et angrep når full intensitet i løpet av de første minuttene av utbruddet av angrepet. Det kan ta alt fra 30 minutter til flere timer for angrepet å avta. Mange mennesker som lider av et angrep for første gang vil søke legehjelp på legevakten.

Hvem er i faresonen?

Tre fjerdedeler av folk som lider av panikkanfall er kvinner. Panikk angstlidelse synes å påvirke folk i 20-årene eller 30-årene, tilsynelatende å avta som en person går inn i hennes 40-årene. Det er svært sjelden og usannsynlig at en person i hennes senior år vil lide et angrep for første gang. Noen forskere har funnet ut at folk som følte seg forlatt som barn ser ut til å være mer sannsynlig å bli rammet av denne lidelsen, men det kan påvirke følelsesmessig friske mennesker også. Det er antatt at selv med en frisk person, oppstod noen følelsesmessige eller angst problem før sykdommen begynte.

Årsaker

År siden panikk angst lidelse ble ikke forstått av de fleste medisinske eksperter, og ble antatt å være forårsaket av noen psykologisk problem som var dypt forankret i personen. Nå fleste eksperter ser på lidelsen som et fysisk problem forårsaket av et problem innenfor den metabolske kjerne. Forskere har funnet at det er en abnormalitet i locus ceruleus, som er en liten aldri sentrum ligger i stammen av hjernen. Denne delen av hjernen som kontrollerer funksjoner som hjerteslag og åndedrett, så vel som andre funksjoner i kroppen. Selv om vitenskap og bevisene som er funnet poeng til et fysisk problem, mange medisinske fagfolk likevel vurdere lidelsen en psykologisk en.

Behandlinger

Selv om et panikkanfall er ikke livstruende, kan det true livet en person fører normalt. Hvis en person har gjentatte angrep, kan han begynne å unngå visse aktiviteter og steder han normalt ville gå. Hvis du lider reoccurring anfall av panikk angrep, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig, samt utdanne deg til uorden. Panikk angstlidelse er en treatable tilstand, og de fleste vil gå tilbake til følelsen normal i løpet av uker eller måneder etter at du fikk riktig behandling.

Panikkanfall er behandlet med tre forskjellige typer medisiner. Antidepressiva har vist seg å blokkere angrepet helt uten langsiktige avhengighet problemer. Det kan ta uker til flere måneder for antidepressiva for å helt virke. Benzodiazepin beroligende midler er godkjent for bruk for panikkanfall i over et tiår. Bivirkningene av disse typer medisiner er få og de synes å stoppe angrepet nesten umiddelbart. Nardil er et medikament som er effektiv, men brukes som en siste utvei. Når du bruker Nardi det er viktig å følge legens strenge kosttilskudd og medisiner restriksjoner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ekstremt forhøyet blodtrykk. Denne medisinen er brukt når ingenting annet har virket å hjelpe panikkanfall.

Symptomer på Constant Angst

Symptomer på Constant Angst


Angstlidelse er en sykdom som rammer mer enn 40 millioner mennesker verden over. I motsetning til hvordan de fleste mennesker ansikt angst når forbereder en tale, test eller gjør seg klar til å be noen ut på en date --- kan angst bli en lidelse når disse følelsene aldri gå bort eller vises uten å være i en forferdelig situasjon. Mens mange angstlidelser er forårsaket av tidligere hendelser som post-traumatiske stresslidelser eller skjulte psykiske dysfunksjoner, noen symptomer på konstant angst oppstår og forsvinner uten forvarsel, uten reell grunn.

Frykt for å dø

En av de største symptomene på konstant angst er overveldende frykt for å dø. For den gjennomsnittlige person --- alle tenker på døden fra tid til annen. For den personen som lider av angst eller relaterte psykiske lidelser, er tanken på å dø en daglig hendelse. Denne personen kan se for seg noe forferdelige skjer med dem som et resultat fra sine overveldende angst symptomer. De tror kanskje de vil slutte å puste, har et hjerteinfarkt, har kreft eller bare uker å leve.

Å miste kontrollen

Et annet symptom med mange ofre for konstant angst er følelsen som om de har mistet kontrollen. De kan også føles som om de har et nervøst sammenbrudd. Mens symptomene etterligne nervøse sammenbrudd eller fysisk utmattelse, de er vanligvis ikke en ekte mentalt sammenbrudd. Grunnen til dette er at de fleste av disse symptomene er fysisk og forårsaket av en overstimulering av kjemikalier i hjernen som gjør at kroppen reagerer på stress og stimuli. Forferdelige tanker som dreper dyr og mennesker eller skade seg selv kan være en uhyggelig og skremmende symptom på en angstlidelse, men er sjelden handlet ut på. Heldigvis, disse symptomene er kortvarige eller kan behandles med reseptbelagte legemidler foreskrevet av lege.

Insomnia

En plagsom symptom på konstant angst er ikke i stand til å sovne. Dette er hovedsakelig på grunn av de andre fysiske symptomer som tar over kroppen og frykten for å dø i seg søvn. Noen kan ikke sove fordi de er altfor bekymret for hvordan den angstlidelse påvirker deres liv både hjemme og på jobb.

Tap av appetitt

Det er ikke uvanlig å se noen med et ekstremt tilfelle av konstant angst plutselig gå ned i vekt. Mens noen mennesker når de er stresset tendens til å spise mer og få vekt --- de med konstant angst ofte er for syke til å spise. Dette er hovedsakelig på grunn av de fysiske symptomene tar over kroppen og forårsaker kaos på psyken. Det er en modus som kalles "fight or flight" reaksjon eller respons. Denne modusen er der kroppen begynner å pumpe adrenalin og øke blodtilførselen til de viktigste organene i kroppen for å overleve. Mange ganger i mennesker med ekstrem angstlidelse --- denne reaksjonen går floke. Mens kroppen er i noen umiddelbar fare --- kan det etterligne symptomer at det er.

Fysiske symptomer

Noen av de fysiske symptomene involvert med konstant angst involvere de som føler at real-livstruende sykdommer eller tilstander. Noen av disse inkluderer hjertebank (racing hjerte) uregelmessig hjerterytme (hoppet beats) tetthet i brystet, prikking i armer, gelé ben (tap av stabilitet) og ørhet. Mens alle disse symptomene kan være tegn på en underliggende sykdom, de vanligvis er bare naturlige symptomer på kroppens fight or flight mekanisme kjører amok. Å ha en fullstendig fysisk utført ved den første start av en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer vil være den eneste måte å fastslå om det er angst eller fra en underliggende medisinske årsak.

Alvorlige symptomer på angst

Alvorlige symptomer på angst


Alle som noen gang har lidd av angst vil fortelle deg at alle symptomene på angst er alvorlige, men i virkeligheten, er det noen alvorlige symptomer på angst som kan holde en person fra å nyte livet. Disse alvorlige symptomer på angst er skissert her, og kan hjelpe deg å skille mellom tegn på angst og andre potensielle medisinske problemer

Brystsmerter

Brystsmerter er en av de mest alvorlige symptomer på angst. Det føles annerledes i forskjellige mennesker, men det kan føles som om brystet eller hjertet blir presset hardt. Det kan også føles som om det er en tung vekt på toppen av brystet. Dette er grunnen til at mange mennesker lider av et panikkanfall feil det for et hjerteinfarkt.

Frykt

Mange frykter kan komme med angst. Dette er grunnen til at noen mennesker med angst er redd for å forlate sitt eget hjem og komme i kontakt med andre mennesker. Selv om dette er svært alvorlig, andre mennesker har en mindre alvorlig frykt for dagligdagse ting og aktiviteter som hindrer deres liv på andre måter.

Dying

Nei, er døden ikke kommer til å skje fra angst, men mange mennesker lider med angst har en svært reell frykt for døden. Dette gjelder spesielt når du lider av en angst angrep. Det kan føles som et hjerteinfarkt eller noe like skremmende.

Temperaturendringer

Noen mennesker med angst kan føle frysninger eller føler overopphetet. Noen vil veksle mellom de to selv innenfor flere sekunder. Dette kan være spesielt problematisk hvis personen møter en temperaturendring som utløser deres angst heller enn angst forårsaker frysninger og overoppheting.

Breathing

Det er de mennesker med angst som kan oppleve kortpustethet eller grunne pust. Bilde en person puster inn i en papirpose eller å måtte legge hodet mellom knærne. Dette er på grunn av angst. Det kan også føles som om personen er kvelende, og kan ikke ta en pust. Ikke får nok oksygen er et alvorlig symptom på angst.

Disassociation

Disassociation går hånd i hånd med frykt, men personen kan ikke innse det er frykt. En person med denne symptom på angst kan føle at hun er ikke engang en del av verden. Hun har disassociated seg fra andre mennesker og hva som skjer i verden utenfor.

Klonopin for postmenopausale Angst

Klonopin ble godkjent for bruk i USA i 1997 Det kan tas oralt i doser fra 0,5 mg til 2,0 mg tabletter. Det ble godkjent som en kortvarig behandling, og det er ikke ment å bli tatt i løpet av en lang tidsperiode. Når du tar Klonopin du bør overvåkes nøye av legen din fordi du tar det kan føre til leverskade og leger må teste deg regelmessig for å sørge for at dette ikke skjer.

Funksjon

Klonopin brukes til å behandle panikklidelse, kramper og angst.

Legemiddelinteraksjoner

Klonopin kan samhandle dårlig med Propantheline, soppdrepende medisiner som Nizoral, MAO-hemmere og psykiatriske medisiner som Haldol og Serentil.

Time Frame

Klonopin bør bare bli tatt for en kort periode, fortrinnsvis ikke lengre enn ni uker.

Bivirkninger

Klonpin kan forårsake alvorlige bivirkninger som depresjon, selvmordstanker, uro, innstramming av brystet og muligens smertefull vannlating. Mindre alvorlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, munntørrhet, hukommelsesproblemer og uklar tale.

Advarsel

Du bør ikke ta Klonopin hvis du er allergisk Xanax, Librium, Valium eller Ativan. Også, hvis du er gravid, kan Klonopin forårsake skader på barnet.

Stress og angst Munntørrhet Cures

Stress og angst Munntørrhet Cures


Stress og angst kan påvirke enkeltpersoner - både barn og voksne. Hvis stress og angst påvirker deg, kan du legge merke til visse fysiske problemer som du ikke hadde før. En av disse problemene er tørr munn. Tørr munn oppstår fordi individer som lider av angst begynner å puste på en annen måte. Det er for å kurere denne tilstanden flere måter.

Pusteøvelser

Stress og angst kan føre til at du puster annerledes. Du kan ikke engang merke til, men kroppen din vil. Ved å jobbe på noen pusteøvelser kan du ikke bare stoppe munnen blir tørr, men roe deg ned også. Dette hjelper deg å håndtere både stress og tørr munn samtidig. Sørg for at du er i et rom med ingen støy og har et sete på en stol eller sofa. Pust dypt inn og hold den inne i 10 sekunder, deretter sakte la det ut. Ikke la det ut på en gang. Gjenta dette fire eller fem ganger og deretter ta en pause. Hvis du gjør det lenger enn at du kan få ør. Trikset er å gjøre dette en gang med noen timer i løpet av dagen, og når som helst at du begynner å føle deg engstelig. Etterhvert vil du være å puste normalt igjen og tørr munn vil gå bort.

Fuktighet

Holde munnen fuktig. Det er viktig at du drikker åtte glass vann hver dag, som dehydrering kan forverre tørr munn. Gjennom hele dagen, suge på harde drops for å holde munnen fuktig. Et annet triks er å ta en dusj om morgenen og sørge for at det er varmt nok til å forårsake damp. Breath dampen i nesen og ned i halsen din. Dette vil lindre eventuelle tørrhet forårsaket i løpet av natten.

Ting du bør unngå

Visse ting kan forårsake tørr munn og eller gjøre munntørrhet verre. Både alkohol og koffeinholdige drikker føre til dehydrering. Dette vil forlate munnen tørr. Du bør unngå dem. Du bør også holde deg unna matvarer som er sure eller krydret som de kan forårsake acid reflux. Acid reflux kan forårsake tørr munn også. Disse typer matvarer er også kjent for å forårsake angst nivåer til å stige i tillegg.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke er i stand til å kontrollere stress og angst nivåer, kan du ikke være i stand til å kvitte seg med tørr munn. Når du har prøvd uten hell å kurere din tørr munn selv, må du få en profesjonell involvert. En trenet rådgiver vil kunne hjelpe deg med roten av problemet. Ved å håndtere angst opprinnelse, kan du bidra til å redusere og til slutt eliminere angst. Din munntørrhet vil fortsette å være mindre av et problem før det er fullstendig kurert.

Mild angst behandling

Mild angst behandling


Når en angstlidelse er alvorlig det kan kontrollere deg, og det kan være ødeleggende. Enhver angstlidelse i denne naturen, enten det er en panikklidelse, en posttraumatisk stresslidelse, en fobi, en obsessive-compulsive disorder, eller en panikklidelse, bør behandles av en fagperson som er opplært i feltet. Milde former av angst kan imidlertid behandles med Reiki. Hvis du er usikker på alvorlighetsgraden av angst, bør du rådføre deg med legen din før du mottar en Reiki behandling.

Hva er Reiki?

Reiki er en komplementær alternativ medisin som startet i Japan. Den bruker universell livsenergi å øke kroppens helbredende kraft, og denne energien overføres til klienten fra hendene av Reiki utøveren. Reiki energi kan ikke bli sett, men det er ofte følt. Den energi som tilføres gjennom en Reiki behandlingen har blitt brukt til å behandle angst, så vel som en rekke andre helse-problemer, inkludert smerte.

Hva skjer under en Reiki sesjon?

Personen mottar en Reiki sesjon vil vanligvis ligge ned. Fjerning av klær er ikke nødvendig, men skoene kan bli fjernet for å tillate komfort. Forskjellige områder på kroppen blir rørt for det formål å overføre energi, men at utøveren kan bare holde hendene noen få inches over legemet. Uansett gir positive resultater. For å dekke hele kroppen, vil en time eller mer være nødvendig. Den trent utøver vil føle energien i hendene i form av en kriblende følelse. Hendene kan også bli varm eller varm. Den som mottar Reiki kan føle energien også.

Hvor mange Reiki Sessions vil være nødvendig?

Å behandle mild angst, vil en eller flere behandlinger være nødvendig. Det nøyaktige antallet Reiki økter kan ikke fastsettes før utøveren har fullført den første økten. En dag eller to etter behandling, bør kunden vet hvorvidt ytterligere Reiki behandlinger er nødvendig forresten han føler. Dersom kunden er usikker, kan han klare opp sin usikkerhet ved å snakke det over med Reiki utøveren.

Hvor kan jeg gå for Reiki behandling?

Reiki utøvere vanligvis jobber på anlegg som tilbyr helsetjenester. Du kan være i stand til å finne en kvalifisert Reiki utøver i et legekontor, en klinikk, et sykehus, eller i et spa-type anlegg. Du kan også finne en Reiki utøveren ved å lese annonsene plasseres i velvære kataloger du finner i helsekostbutikker. Du kan finne en Reiki utøver som vil komme hjem til deg å behandle deg.

Over skranke rettsmidler for angst

Over skranke rettsmidler for angst


Angst er en psykisk helsetilstand som produserer overdreven bekymring, frykt og usikkerhet. Det er over-the-counter rettsmidler for denne tilstanden, som rammer om lag 40 millioner amerikanere hvert år.

Homøopatiske midler

Homeopati behandler plager med stoffer som gir lignende svar som symptomer, mye måten vaksiner føre til en mindre versjon av en sykdom og dermed hjelpe kroppen bekjempe den. Homeopatiske midler for angst introdusere små mengder av stoffer som normalt vil føre til angst. Du kan få homøopatiske angst rettsmidler, for eksempel Beroliger Forte faner, over disk på de fleste stoff butikker.

Aromaterapi

Aromaterapi bruker essensielle oljer for å behandle mental og fysisk sykdom. Lavendel og kamille er de mest populære oljer brukes til å behandle angst. Duft oljer ikke gi samme effekt.

Urter

Urter som kan bidra til å redusere angst inkluderer kamille, vendelrot, kava og johannesurt. Disse urtene kommer i kapsler og løse blad for te.

Kosttilskudd

Vitaminer og mineraler er viktig for å holde systemet kjører problemfritt. Hvis angst er mild, kan du bli hjulpet av ekstra 5-HTP (eller 5-Hydroxytryptophan), en aminosyre som er en forløper til signalstoffet serotonin, og inositol, et næringsstoff som regulerer stoffskiftet.

Music Therapy

Det gamle ordtaket sier musikk lindrer villmann bryst. En studie av leger ved Temple University i Philadelphia har vist at musikk reduserer angst før kirurgiske prosedyrer, og kan hjelpe med andre angst.

Dietter for angst

Angstanfall er den hyppigst forekommende psykiske tilstand over hele USA, som berører mer enn 40 millioner individer. Mens din helse-omsorg leverandøren kan foreslå medisiner for regelmessig forekommende angst hendelser, vet at du har et alternativt mål å utmatte før utsette deg selv til de potensielle bivirkninger av reseptbelagte legemidler.

Angst

Kvinner er det primære målet for angstanfall, som de er omtrent dobbelt så stor risiko som menn for å bli berørt. Eksistensen av en angstlidelse i stor grad øker risikoen for å kreve profesjonell helsehjelp, som du er fem ganger mer sannsynlig å gå til en lege og seks ganger mer sannsynlig å bli plassert på sykehuset for psykiatriske lidelser enn personer som ikke er berørt med angst. Dermed tar alle potensielle tiltak for å redusere effekten av angst på livet ditt kan hjelpe deg på flere måter enn én.

Angst og kosthold

Mens kosthold er ikke en direkte kur for angst problemer, å følge riktige kosttilskudd standarder kan sikkert tippe vekten i din favør når føre krig mot angst. Et balansert kosthold kan bidra til å balansere humøret, øker hjernekjemi balanse og øke produksjonen av kjemikalier designet for å holde naturlig rolig og under kontroll.

Implementering av en angst-Free Diet

Kontrollere din angst begynner med å kontrollere blodsukkeret ditt - dette vil holde energinivået konstant, unngå potensielle humørsvingninger som kan oppstå når kroppen er i ubalanse. For å holde blodsukkeret stabilt, spiser lav glykemisk karbohydrater fordelt ut i hyppige, små måltider (fem eller seks) i løpet av dagen. Low-glykemisk karbohydrater er karbohydrater som er oppført på glykemisk indeks som å ha en mild effekt på blodsukkeret. Eksempler på disse karbohydrater inkluderer agurk, spinat, epler, appelsiner, kirsebær, pærer og brokkoli. Hele korn er også mindre plagsom for blodsukkeret enn hvitt mel elementer, så sørg for erstatninger der det er nødvendig å holde blodsukkeret ditt, og humør, stabil.

Matvarer for å unngå

Unngå eller strengt begrense koffein forbruk mens du er på en anti-angst kosthold. Koffein kan gjøre deg nervøs og hyperaktiv, mer tilbøyelige til å overreagere til vanlige stimuli. Videre unngår alkoholforbruk, som alkohol kan forårsake angstlignende symptomer som det er behandlet av kroppen. Til slutt, unngå matvarer som du vet du er allergisk eller intolerant, som stress på systemet i bearbeider makeløs matvarer kan fungere som en trigger for angst.

Andre utløse mat

Gå ett skritt videre i kampen mot angst, holde en mat og humør logg for å spore hvordan forbruket av ulike matvarer påvirker dine følelser av angst. Gjennom å holde en oversikt over dine angstanfall over en måned eller to, sammen med mattilbudet i umiddelbar nærhet til disse angrepene, vil du være i stand til å avdekke den spesifikke utløser at de fleste påvirke deg, slik at du kan optimalisere resultatene av anti- angst-protokollen.

Ondansetron for angst behandling

Ondansetron for angst behandling


Ondansetron, det generiske navnet for Zofran, ble opprinnelig utviklet for å forebygge kvalme og oppkast i kjemoterapi pasienter. Siden introduksjonen i det farmasøytiske markedet, har ondansetron blitt brukt til å forebygge morgenkvalme hos gravide kvinner og til å behandle alkoholisme og angst.

Hvordan Ondansetron Works

Det antas at ondansetron reduserer angst ved å blokkere serotonin hormon.

Effektiviteten av Ondansetron i behandling av angst.

Omfattende dyr og menneskelige tester har vist at ondansetron gjør avlaste angst symptomer; Imidlertid, tradisjonelle angst medisiner slik som benzodiazepiner, er mer effektive.

Betydning

Mens ondansetron ikke kan være den mest effektive ved behandling av angstsymptomer, kan den brukes til behandling av angst hvis tradisjonelle angst medisiner ikke kan brukes.

Bivirkninger

Ifølge MedicineNet.com, noen vanlige bivirkninger av ondansetron er diaré, forstoppelse, svimmelhet og tretthet.

Advarsel

Ondansteron er kostbar. I USA selger den for rundt $ 40 per pille.

Formålet med angst støttegrupper

Støttegrupper for de med angstlidelser kan deles i to typer: terapi og sosial støtte. De to forskjellige typer støttegruppen har også distinkt forskjellige formål med hensyn til hva slags støtte og hjelp de gir til dem som lider med angstlidelser. Terapigrupper har en bestemt struktur; mens sosiale støtte grupper har en løs struktur, eller kan selv ikke har noen struktur i det hele tatt. Begge har noen grad av opplæringsdelen involvert; men ellers fokus skiller mellom disse to typer av angstlidelse støtte grupper.

Distinksjoner

Terapigrupper avtale i en mer formell modus bistå angstlidelse lidende med faktiske måter å håndtere sykdommen gjennom spesifikk terapeutisk øvelse. Sosiale støttegrupper imidlertid gi mer av en havn der gruppen tar for seg psykologiske og sosiale konsekvensene av lider av en angstlidelse. Sosiale støttegrupper har et todelt formål av utdanning og sosial støtte for angstlidelse lidende som beskrevet på Socialanxiety webområde for kundestøtte.

Utdanning

Sosiale støttegrupper primært avtale i formidling pedagogisk informasjon. Videre sosiale støttegrupper begrense seg i disse pedagogiske innsats for å utdanne bare de som lider av angst lidelse. En vanlig situasjon blant lider angstlidelser er en oppfatning av at de er alene i sin erfaring, som er langt fra tilfelle. Denne lidelsen er blitt ganske vanlig i vår moderne verden. Lindre følelsen av fremmedgjøring har betydelig verdi i å støtte utvinningen av de med angstlidelser; og sosiale støttegrupper for angstlidelse lider søke å fremme at forholdet ved å bringe sammen personer som lider av angst lidelse som beskrevet på Bodymindandhealth nettside.

Sosial

Sosial støtte grupper har også et formål å bygge opp lider av sykdommen ved hjelp av validere sin erfaring gjennom en felles sammenheng lider. Nonsufferers finne forstå lidelsen nesten umulig, og kan ilegge velmenende, men ødeleggende interaksjoner med den lidende, som for eksempel å være fast og rådgivning den enkelte langs linjene av "bare komme over det." Sosiale støttegrupper har som formål å øke individuell bevissthet om at slike reaksjoner er faktisk blant de verste måtene å nærme seg en angstlidelse lidende, dermed validere den enkeltes egne erfaringer.

Bevahorial

Terapi støttegrupper har et annet formål. En terapi støtte gruppen søker å gi angst lider med verktøy til å administrere sin lidelse mer effektivt. Fokuset i slike grupper er på repeterende praksis av atferd for hensiktsmessig håndtering av situasjoner som skape angst kriser; og gir en trygg gruppe å sette for praktisering av slike mestringsatferd.

Mestring

Det primære formålet med behandlingen støttegruppe for angstlidelse er å hjelpe den lidende individ i å utvikle mestringsstrategier. Terapi støttegrupper for angst bruker en metode som kalles kognitiv atferdsterapi (CBT) i en gruppe miljø for å behandle enkeltpersoner plaget med sosial angstlidelse.

Barndommen angst symptomer

Akkurat som voksne, kan barn utvikle angstlidelser. Ofte kan angstlidelser utløses av en stressende situasjon som å miste en forelder eller flytting. Imidlertid kan angstlidelser uten å utvikle en ytre årsak. Yngre barn kan ha separasjonsangst eller fobier mens eldre barn er mer sannsynlig å ha generalisert angst eller sosial angst. Lær å gjenkjenne symptomer på generalisert angstlidelse (GAD) hos barn.

Overdreven Bekymrings

Barn med GAD tendens til å bekymre seg for mye om ting som karakterer, idrettsprestasjoner, familieproblemer og helseproblemer.

Insomnia

De som lider av GAD kan ha problemer med å sove. De kan holde seg våken bekymringsfull.

Tretthet

Et barn kan bli sliten som følge av både bekymring og søvnløshet.

Irritabilitet

Barn med GAD kan være veldig irritabel og lett opphisset.

Konsentrasjonsvansker

Barn kan ha problemer med å betale oppmerksomhet fordi de er overveldet av bekymring om andre ting.

Tegn og symptomer på angst hos barn

Angstlidelser er utbredt blant barn, "forekommer i om lag 13 av hver 100 barn og ungdom i alderen 9 til 17,» melder National Mental Health Information Center. Netto Wellness bemerker at tidlig oppdagelse og behandling av angst hos barn "kan forhindre fremtidige problemer som tap av vennskap, unnlatelse av å nå sosial og faglig potensial, og følelser av lav selvtillit", samt "klinisk depresjon eller dannelse av mer alvorlig angst lidelser. " Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å kjenne tegn på angst, slik at problemet kan diagnostiseres og behandles umiddelbart.

Worry

Bekymring er et vanlig symptom på angst hos barn. Selv om det er normalt for alle barn å være engstelig til tider, enten overfor en prøve på skolen, forbereder en viktig fotballkamp eller dans recital eller pakking for en tur til et nytt sted, barn med angst irritere over tanker, situasjoner og muligheter som ellers ikke fortjent til et nivå av bekymring. Et barn med angst kan bekymre overdrevet over hennes faglige prestasjoner når hun allerede er på toppen av sin klasse.

Fysiske symptomer

Barn med angst kan oppleve fysiske symptomer på sykdom, for eksempel magesmerter, muskel ubehag eller andre fysiske tegn på stress.

Frykt for Separation

Selv om det er normalt for små barn å bli skremt ved tanken på å bli skilt fra foreldre, omsorgspersoner eller kjente steder, en ungdom som fortsatt stiller overdrevent klengete tendenser kan ha oppstått et symptom på angst. Dette problemet kan holde et barn fra å sove om natten, eller det kan også føre til en irrasjonell frykt for å miste en glad til sykdom eller død.

Phobia

Barn som lider av angst kan også lider av en fobi, for eksempel en ekstrem frykt for tordenvær, lukkede rom, høyder eller sosiale situasjoner. Et barn med en fobi vil gå langt for å unngå at situasjonen eller objektet.

Panikkanfall

En av de mest ekstreme og om symptomer på angst hos barn er et panikkanfall. Et panikkanfall kan bringes videre av bekymring, et møte med en fobi, eller ingenting spesielt. Det kan føre til både en fysisk og psykisk reaksjon. Fysiske symptomer inkluderer en racing hjerterytme, skjelving, kvalme og svette; en psykologisk reaksjon kan inkludere en lammende og irrasjonell frykt for døden.

Hvordan å behandle angst i Kids

Angst er svært vanlig hos barn, ikke bare vanlig, men svært vanlig. Babyer kan utvikle seg fra fremmed angst til separasjonsangst. Eldre barn kan utvikle frykt for make-tro ting som monstre, eller alvorlige ting som stormer og tornadoer. Symptomer på angst kan inkludere nervøsitet, magesmerter, kvalme, problemer med å sove eller bli klengete. Foreldre kan vanligvis se om noe er galt med barnet sitt, og kan lære måter å hjelpe sine barn roe ned og håndtere angst.

Hvordan å behandle angst i Kids

Hvordan å behandle angst i Kids

gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de kan være ekte. Ikke gjør at barnet føler seg dårlig. Anxieties kan være vanskelig å forstå og forholde seg til, men gjør at barnet føler seg dum eller urimelig vil ikke hjelpe. Utvikle en vurderingsskalaen for å hjelpe, for eksempel fra 1 til 10 der 10 er den mest angst fremkallende. Dette kan hjelpe deg å forstå alvoret.

Rolle leke med yngre barn. For å gjøre dette, kan du se på bilder i bøker og spør barnet hvordan personen føler og hvorfor. Du kan hjelpe barnet å forstå hvorfor den enkelte på bildet er glad, trist, sint, etc.

Lær barnet ditt å forklare hans angst. Sammen med rating-systemet, kan du lære et barn å beskrive sine følelser, for eksempel nervøs, skvetten eller trist. Dette kan hjelpe deg med å identifisere angst og resultater.

Prosess angst. Hjelpe finne ut hvorfor det skjer eller hvor det skjer. For eksempel kan barnet bare få opprørt når hun er alene på rommet sitt, eller bare når hun har å ri skolebussen? Du kan bidra til å håndtere angst bedre hvis du begrense det ned til de spesifikke situasjoner.

Belønn barnet når han ikke overvinne sin frykt. Hvis barnet nekter å sove på rommet sitt fordi han er redd for å være alene, kan en belønning system brukes til å måle fremgang. Dette kan være en enkel klistremerke på et diagram daglig eller en ekstra bok ved sengetid.

Respekter barnets tilbakeslag. Mens du belønne henne for hennes fremgang, akseptere at det kan være tilbakeslag. Hvis du prøver å hjelpe barnet ditt overvinne en frykt, være tålmodig. Hvis denne angst er alvorlig, kan det ta lengre tid for å overvinne.