Digidexo.com

god sanseintegrasjon

Ideer for gode liv mål å ha

Ideer for gode liv mål å ha

Livsmål forme dine handlinger og aktiviteter. Målene dine kan endres etter hvert som du beveger deg gjennom ulike stadier av livet. Svært god i undervisningsøyemed, utvikle en karriere, ha en familie eller venner og forfølge utviklingen av en ferdighet eller talent alle er veldig normale liv mål. Noen ganger er disse målene er avsporet eller livshendelser tvinge deg til å nå utover disse grunnleggende forventninger.

Være en livslang Learner

En livslang elev beveger seg utover det grunnleggende for å fullføre klasser og tjene grader til en vane å lese, observere og utforske verden rundt ham. Når du velger å være en livslang elev, åpner du opp hele vistas av ideer som kan være lønnsomt, underholdende, morsomt eller til og med skremmende. Selv om du aldri gjøre noe med den kunnskapen du samle, holde deg ditt sinn livlig og hevde din evne til å utvikle seg med endringene i verden.

Opprettholde en holdning av Tolerant Vennlighet

Verden har en rekke spennende og varierte kulturer - inkludert de som kan bli funnet i din egen by. Mens det er aktiviteter som kun kan sees som skadelig eller ulovlig, er det mange ting som folk gjør som er rett og slett annerledes. Ser på disse forskjellene som en del av den utrolige kaleidoskop av livet kan du liker å lære om og selv delta i en rekke kulturaktiviteter. Mer enn det, som du åpner deg selv til andre, du vokser og din nytelse av livet vokser også.

Delta i Forbedre Your World

Forbedre verden der du bor kan ha mange aspekter. Det kan inkludere å holde din personlige plass ryddig, betale regninger, holde opp med skolearbeid eller arbeidet som kreves av din arbeidssituasjon. Det kan være enkle ting som å plukke opp søppel og gi et smil til fast-food arbeideren som serverer ditt måltid eller sykepleieren som bringer legemidlet. Du kan være heldig nok til å gjøre store forbedringer, men alle kan gjøre minst en liten ting hver dag for å gjøre verden til et bedre sted.

Lær å tilgi og Let Go

"Å feile er menneskelig, å tilgi, guddommelige." Ingen får gjennom livet uten å gjøre feil. Tilgivende feil er ofte en av de vanskeligste tingene i hele verden å gjøre. De fleste av oss holde på nag, hamstre gamle urett - forestilt eller ekte - husk skade påført oss selv og snu om og om igjen i våre sinn ting vi angrer du gjør. Letting go av de triste, negative og bitre hendelser kan være svært vanskelig for noen å gjøre. Flytte på, med fokus på positive hendelser, minner og gode ting som er i livet ditt, vil la deg utvikle nye minner som er bedre enn de triste, sårende seg.

Vanskeligheter med en svært emosjonell barn diagnostisert med sanseintegrasjon

Vanskeligheter med en svært emosjonell barn diagnostisert med sanseintegrasjon


Dysfunksjon av sanseintegrasjon, også kjent som Sensory Processing Disorder, oppstår når et barns hjerne misreads informasjon mottatt fra sansene. Som det er en nevrologisk dysfunksjon, trenger barn ikke konsekvent opplever de samme symptomene eller vise de samme egenskapene fra den ene dagen til den neste. Følelsesmessige utbrudd som synes å dukke opp uten forvarsel er vanskelig å håndtere, men foreldre og lærere til barn med DSI kan lære å gjenkjenne symptomer og unngå triggere.

Tactile dysfunksjon

Barn med DSI enten frykt og avsky touch eller begjærer det. Noen takler ikke følelsen av visse stoff teksturer, vind og regn mot huden, rørende gjenstander eller til og med noen som står nær dem. Andre ikke legger merke berøring med mindre det er intens.

Øredysfunksjon

Dysfunksjon av sanseintegrasjon fører til at enkelte barn til å miste balansen enkelt og opplever frykt for høyder, faller og raske bevegelser. Andre barn elsker høyder, konstant bevegelse, spinning og aktiviteter som kan anses som farlig. Noen synes ukoordinert, dekk lett og har problemer med å lære dansetrinn.

Proprioceptiv dysfunksjon

Mange barn med DSI har problemer med å kontrollere muskler og ledd. Dette resulterer i å bruke for mye kraft, for eksempel slamming dører, spille for grovt, stomping, svingende bena når du sitter og bryte leker. Noen skjærer tenner og tygger på uspiselige elementer.

Oral Input Dysfunction

Barn med dysfunksjon av sanseintegrasjon er ofte kresen eaters som er svært følsomme for smak, teksturer og temperatur av mat. Noen foretrekker tørt mat, mens andre bruker store mengder krydder og krydder. Noen har en hard tid å svelge og tygge mens andre tygge på upassende gjenstander som hår, negler og klær.

Lukte dysfunksjon

Noen barn med SPD ser ut til å ha en altfor forståelsesluktesans, mens andre synes å mangle en. De mer følsomme for lukt kan nekte å spise eller være rundt noe som lukter ille for dem, blir kvalm ved koking eller hygiene lukt. Andre er ofte ute av stand til å legge merke til forskjeller i lukt.

Visual Input Dysfunction

Barn med Sensory Processing Disorder kan bli plaget av sterkt lys, forvirre venstre og høyre, blir lett distrahert og reversere bokstaver og ord. De har en hard tid å finne elementer, gjenværende fokusert på oppgavene, bedømme avstand og skrive bokstaver og tall på riktig måte.

Auditiv-Language Processing Dysfunction

Lignende ord høres det samme til barn med DSI, og de ofte ikke kan skille forskjeller mellom stemmer og lyder. Skingrende, plutselige og høye lyder ofte bry dem, og de har problemer med å filtrere ut bakgrunnsstøy. De har en hard tid å sette tanker i ord, lesing muntlig og snakke tydelig. Noen er sinte, plaget eller skremt av lyder andre ikke legger merke til. Andre ikke legger merke til lyder, kan ikke høre hvor de kommer fra, foretrekker høy lyd, og må ha ting gjentatte til dem ofte.

Sosiale, følelsesmessige og regulatoriske Dysfunksjoner

Barn med dysfunksjon av Sensory Integration kan ikke regulere sult, tørst eller nivå av stimulering. De har ofte forstoppelse og diaré, humørsvingninger og åndedrett eller puls som er for fort eller for sakte. Noen er svært følsomme for varme og kalde temperaturer, mens andre ikke synes å føle dem. De er impulsive, ikke kan håndtere endringer i rutine, og har en hard tid å komme overens med andre.

Aktiviteter for å fremme sanseintegrasjon

Aktiviteter for å fremme sanseintegrasjon


Sensorisk integrering er når hjernen kombinerer signalene samlet fra sansene for å få orden på all informasjonen den mottar. Isolert sett ville mange av sansene ikke gir god nok informasjon til hjernen for å finne mening i en gitt situasjon. Sansene og hjernen behov for å utvikle slik at informasjonen kommer umiddelbart sammen for å lage en forståelig melding. Barn med autisme noen ganger har problemer med sensorisk integrering.

Spill

En måte som terapeuter arbeidet med barn som har sensoriske-behandling lidelser er å spille med dem på en lekeplass-lignende miljø. Swings, store baller og andre trygge deler av utstyret skape et miljø for barnet å utforske. Terapeutens rolle i denne type terapi er ikke å lære barnet hvordan å bruke noe av utstyret, men å trygt veilede barnet og la ham utforske på egen hånd for å se hvordan han lærer eller reagerer på signalene han får fra sin leting.

Auditiv Therapy

Forskning har indikert at bruken av bestemte lydsignaler til hjernen tvinge den til å integrere sensoriske data på en mer effektiv måte. Dette gjøres ved å innføre forskjellige lydsignaler i hvert øre samtidig. Hjernen tar de to separate signaler og integrerer dem inn i en resulterende lyd. Hos personer med dårlig sensorisk integrasjon, har denne type terapi vist noen lovende resultater i form av bedre atferd og evner for barn som sliter med sensorisk integrering.

Kineseo Taping Therapy

Ergoterapeut Nancy Silverman-Königsberg skriver om en interessant terapi fra Japan heter Kinesio taping. Dette innebærer å plassere elastisk bånd på et barn i en bestemt måte for å skape en reaksjon. For barn med fysiske sensoriske problemer, den konstante tilstedeværelsen av tapen på kroppen ser ut til å gjøre dem mer bevisst på sanseinntrykk som blir levert fra dette området, bidrar til slutt forbedre den generelle sensoriske integrering. Dette er ikke en primær terapi, men viser noen lovende som en supplerende sensoriske integrering behandling.

Sanseinntrykk

En terapeut arbeider med en person som har sensoriske integreringsproblemer evaluerer pasienten for å se hvordan hun reagerer på ulike typer sensoriske stimuli. Deretter er målet å skape faste tider når pasienten er innført jevnlig på stimuli som er utfordrende for henne å behandle. Dette gjøres samtidig lærer pasienten å gjøre følelse av disse stimuli, og hvordan du kan roe seg og fornuft gjennom problemene som presenterer seg selv om hun ikke vet hvordan de skal reagere på først.

Hvordan å lese en bok med god holdning

Hvordan å lese en bok med god holdning


Selv en ivrig leser tidvis kan føle smerte og ubehag i hans eller hennes overkroppen etter bare minutter lesing. Uriktig stilling forårsaker problemet. Hunching over og overextending ryggen fører til belastning på musklene gjennom unaturlig kropps posisjonering og krefter visse muskelgrupper til å bære mer vekt som vanlig. Heldigvis trenger du ikke å lese skolebøker eller bærbare datamaskiner i ubehag. Tvert imot, mindre endringer i kroppen din posisjonering og noen leseverktøy betraktelig bedre holdning og lesekomfort.

Hvordan å lese en bok med god holdning

•  Len deg tilbake mot stolryggen. Baksiden gir den støtte som er nødvendig for å holde belastningen av nakke, rygg og skuldre. Aldri anelse over å lese. Hvis lene seg tilbake er ubehagelig, sitte på kanten av stolen. Dette posisjonering reduserer sannsynligheten for hunching.

Hold lårene parallelt med gulvet. For å gjøre dette, enten justere høyden på stolen, hvis mulig, eller bruke en fotstøtte å ta beina opp.

Plasser boken på en bok stativ slik at den ikke hviler flatt på skrivebordet. En flat bok tvinger deg til å anelse over. En bok stativ løfter boken opp og peker teksten mot deg. Tilsvarende når du leser på en bærbar PC, kan du justere skjermen slik at teksten peker direkte på deg når ryggen er fullt ut mot baksiden av stolen.

Bruk en pute på stolen for å redusere mengden av press plassert på korsryggen. Redusert trykk bidrar til å eliminere ubehag og dermed reduserer mengden av reposisjonering nødvendig mens du leser. Kort sagt, hjelper padding holde din holdning i kø.

Ta pauser når du føler deg stiv eller sliten. Stivhet og fysisk tretthet kan sakte spise bort på god holdning til din bøyd over boken din som vanlig. Noen pauser holde kroppen frisk og forynge muskler.

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp

Gode ​​Strekker å gjøre når du våkner opp


Med mindre du kaste og slå mens du sover eller sove gange, er du kroppen kan ha vært i bare én eller to posisjoner for det meste av natten. Liggende i en posisjon for lengre perioder kan føre til stive muskler og ledd. Overforbruk av musklene i de siste 24 til 48 timer kan også føre til stivhet, noe som kan bremse deg ned og gjøre deg trett hele dagen lang. Stretching i morgen er en effektiv måte å lindre stive muskler og ledd.

Fordeler

Stretching i morgen kan bidra til å løsne stive ledd og få blodet strømmer til stramme muskler, samt forbedre fleksibilitet, slik at du starter dagen med mindre risiko for skader ved belastning eller forstuing. Når du strekker musklene, øker du blodtilførselen til både ledd og muskler, noe som resulterer i større spekter av bevegelse. Stretching også bidrar til å styrke musklene for bedre holdning og balanse. Morning strekker også bidra til å gjøre du føler deg mer energisk.

Warm-Up

En varm opp før stretching er nødvendig for å forberede dine stive muskler og ledd, som er utsatt for skade fra mangel på blod flyte. Hvis kroppstemperaturen allerede er forhøyet fra å bli krøp under et teppe, kan oppvarmingen bestå av lette øvelser, for eksempel, marsjerte på plass eller hopping knekt. Når pulsen er litt forhøyet, vil du være klar til å strekke.

Strekker

Når du varmer opp, kan du ligge på senga eller på gulvet for å gjøre noen liggende hamstring strekninger. Strekk ut venstre ben og bøy høyre kne mot brystet. Passe fingrene på baksiden av høyre ben og dra det forsiktig nærmere brystet. Hold skuldrene, hodet og øvre del av ryggen flat. Trekk benet til du kjenner at muskelen på baksiden av beinet begynner å strekke. Hold i opptil 20 sekunder og deretter slappe av og strekke venstre hamstring.

For hip strekninger, ligge på ryggen og bøy knærne. Kryss høyre fot over venstre ben i nærheten av venstre kne. Grab din høyre kne med venstre hånd og forsiktig dra den mot venstre skulder. Gjenta på den andre siden.

Få på hendene og kne på gulvet for å strekke ryggen din. Katten / kamel innebærer avrunding ryggen opp mot taket og deretter overordnede ryggen mot gulvet. Gjør fem på åtte repetisjoner for en god stretch.

Stretching Sikkerhet

Øve øvelsen sikkerhet vil hjelpe deg å unngå en smertefull muskel eller leddskade. Bevege seg sakte når stretching og unngå rykk eller hoppende bevegelser. En trygg strekning bør gjøre muskler og ledd føle deg avslappet og varm. Hold hver strekning for ikke mer enn 20 til 30 sekunder og slappe av mellom strekninger. Hvis du føler smerte, stopp stretching. Ikke hold pusten. Pust ut under strekk og puste i løpet av avslapningsperioden.

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

Sensoriske integrering aktiviteter er en nødvendig del av barns utvikling, om barnet har sensorisk prosessering lidelse (SPD) eller ikke. Barn er naturlig tiltrukket av ting som gir dem sanseinntrykk, så unn dem! Disse aktivitetene er enkle å gjøre og massevis av moro, og de fremmer riktig nevrologisk utvikling hos barn. Du er bare begrenset av din kreativitet, så komme i gang!

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

En Approach sensoriske integrering aktiviteter med et åpent sinn. Presenter barnet ditt med valg, og la deres preferanser lede aktivitetene. Du får bedre samarbeid og deltakelse på den måten.

Gi barna en rutine og la dem vite hva som vil komme neste. Dette vil bidra til å holde barn rolige og følelsen i kontroll fordi de ikke er "overrasket" av ekstra sanseinntrykk, og de vet hva du kan forvente.

Unn teksturer. Barn er naturlig tiltrukket av rotete spill og å arbeide med hendene, som hjelper dem å utvikle normal taktil behandling. Berøring og spille med et utvalg av teksturer er enkelt og morsomt. Bruk noen av de forskjellige merker av modelleire gir barnet muligheten til å manipulere og eksperimentere med teksturer. La dem sette leker som spisepinner, pinner eller bomullspinner i leire for å oppleve kontrasten former og teksturer - kanskje en leke leire bløtkake?

Få flytting! Barn som har problemer med å regulere energinivået nyte heavy-arbeidsaktiviteter og bevegelse, noe som vil bidra til å roe dem ned. Noe som får dem flytte og bruke sine muskler er en stor aktivitet. Disse aktivitetene omfatter skyve, dra, rocking, hoppende, svingende, hoppe og grave i skitt eller sand. Alltid gjøre en sit-down aktivitet før du gjør en energi aktivitet.

Spill i sand og surfe. En annen stor taktil innspill aktivitet er sand og vann lek. Barna kan leke i lange perioder av tid på å lage, eksperimentere med og opplever teksturer. Vær kreativ, være greit med litt rot og bryte ut sand, vann, ris, mais, barberskum og annen strukturert ting du kan tenke på. Ungene vil elske det, og rotet er lett å rydde opp.

Prøv wind-up eller batteridrevne leker. Mange barn elsker sanseinntrykk fra en vibrerende leketøy eller tannbørste. Vibrerende seter eller puter fungere godt, også. Disse tingene kan brukes til å roe eller stimulere et barn med sensoriske problemer.

•  La barnet for å hjelpe deg med husarbeid hvis du ikke har tid til å tillate en rot eller til å vie til en bestemt aktivitet. Matlaging, baking, vaskerom, feiing og rengjøring er alle flotte sanseintegrasjonsaktiviteter. Du får jobben gjort og kanskje få litt hjelp, også - hva en avtale!

Hint

  • Sensoriske integreringsarbeidet ikke ser ut som "terapi"; de ser ut som normal avspilling. Barna elsker dem!
  • Disse aktivitetene trenger ikke å være kostbart. Mens det er mange sanseintegrasjons leker og aktiviteter tilgjengelig for kjøp, er det ikke nødvendig. Materialer rundt huset ditt og din kreativitet er alt du trenger. Vær forberedt på å ha mye moro!
  • Du kjenner barnet ditt bes; ikke tvinge dem til å gjøre en aktivitet. Gi barnet valg, og la deres preferanser veilede deg.
  • Hvis barnet ditt får altfor distrahert, altfor dum eller ute av kontroll, stoppe aktiviteten og gjøre en beroligende aktivitet som du vet vil roe dem ned.
  • Hvis barnet ditt viser frykt eller ubehag, stoppe aktiviteten umiddelbart. Dette er ditt barns nervesystem reagerer på stimulering, og er noe barnet ikke kan kontrollere.

Gode ​​kjæledyr for Astma Kids

Gode ​​kjæledyr for Astma Kids

Foreldre som søker etter kjæledyr for sine astmatiske barn er i godt selskap. Ca 9 millioner barn i USA har astma, ifølge American Academy of Allergy Asthma & Immunology. Det er den vanligste alvorlig barnesykdom (se Ressurser).

Teorier / Spekulasjoner

Noen helsemyndigheter mener miljøfaktorer og livsstil, som for eksempel eksponering for visse dyr, kan intensivere astmasymptomer.

Identifikasjon

Furry Animals og astma vanligvis ikke blande. Direkte kontakt med dyrets pels, spytt eller dander kan utløse astmaanfall.

Typer

Fisk og frosker gjøre gode kjæledyr for astmatiske barn. Men hvis du foretrekker å klappe kjæledyret ditt, bør du vurdere en som ikke skur, for eksempel en hårløs katt. Som for hunder, anbefaler American Kennel Club pudler og schnauzere som gode kjæledyr for folk med astma (se Ressurser).

Expert Insight

Fordi allergier varierer blant barn, eksperter anbefaler familier test for astmatiske reaksjoner før vedta et kjæledyr. Dette kan være så enkelt som å utsette din familie til visse raser for å se om det er en reaksjon.

Forebygging / løsning

Når du har valgt ditt kjæledyr, treffe tiltak for å holde astmatiske barn sunt. Støvsug regelmessig, rene områder hvor dyrehår kan samle, og aldri tillate dyret til å sove sammen med barnet ditt.

Hva er definisjonen på sanseintegrasjon?

Sensorisk integrering er en undergruppe av sensorisk prosessering. Det innebærer bruk av syv definerte sansene. Noen barn opplever problemer med sine sanseintegrasjons ferdigheter og krever behandling.

Definisjon av sanseintegrasjon

Sensoriske behandling er når hjernen sorterer gjennom innspill fra de ulike sensoriske systemer i kroppen for å lære om ens miljø. Sensorisk integrasjon oppstår når hjernen deretter syntetiserer og relaterer bearbeidet informasjon til å gjøre funksjoner skje i en skikkelig reaksjon på stimuli. Barnet kan utføre motor planlegging ferdigheter, som å gå opp trapper, og ellers samhandle med omgivelsene sine.

The Seven Senses av sanseintegrasjon

Sensoriske integrering krever bruk av informasjon mottatt gjennom sju forskjellige systemer. Visuelle input, eller seeing, kommer gjennom øynene. Auditiv input, eller hørsel, kommer gjennom ørene. Lukte input, eller lukter, kommer gjennom nesen. Gustatory input, eller smak, kommer gjennom tungen. Tactile input, eller berøring, kommer gjennom huden. Vestibulære input, eller balanse og bevegelse, bestemmes gjennom reseptorer i det indre øret. Proprioseptive inngang eller posisjon, bestemmes av muskler og ledd.

Sensory Processing Disorder

Noen barn er ute av stand til på riktig måte å motta inngangs eller behandler inngangs som kommer inn gjennom de sensoriske systemer. Det fører dem problemer i sitt daglige virke, ofte forvekslet med enkle atferdsproblemer. Med diagnosen Sensorisk Integrasjon Disorder (SID) eller Sensory Processing Disorder (SPD), kan barnet få gunstige terapi, som ergoterapi, for å hjelpe ham integrere sanseinntrykk. Disse diagnosene kan bli ytterligere brutt ned.

Sensorisk Modulation Disorder

Sensorisk Modulation Disorder (SMD) kan oppstå når barn er overresponsive eller overfølsom for sensoriske stimuli. Andre kan være underresponsive eller hyposensitive til sensoriske stimuli. Atter andre vil oppsøke så mye sanseinntrykk som mulig. Endelig vil en være en blanding av alle disse, avhengig av situasjonen, og sanseinntrykk.

Sensorisk Diskriminering Disorder

Noen barn som har Sensory Diskriminering Disorder (SDD) har problemer med å skille mellom ulike sanseinntrykk, derfor feilaktig å reagere på stimuli. De har problemer med sine sosiale interaksjoner og funksjon i deres miljø.

God helse Tips for Kids

Barndommen er den perfekte tid for et barn å utvikle gode helsevaner. Hvis et barn vokser opp med å spise riktig, få rikelig med mosjon, å få riktig mengde søvn og praktisere god hygiene, jo større er sjansen de sunne vaner vil feste med henne inn i voksenlivet.

Trening

Barn er vanedyr, så det er viktig å etablere gode treningsvaner tidlig. Barn bør trene omtrent en time hver dag (inkludert en 10 til 15-minutters oppvarming av stretching og enkel aktivitet som å gå eller lys calisthenics.) Trening kan være individuelle eller i par (rulleskøyter, sykling, hoppe tau), eller det kan være en gruppe aktivitet som svømming eller atletisk lag. Vekt trening anbefales kun etter barn nå det som kalles den Tanner stadium fem utviklingsnivå; dette skjer vanligvis rundt 15 år.

Ernæring

Hvis barn lærer å spise godt, vil de utvikle sunne favoritt mat som vil forbli favoritter gjennom hele livet. The National Institutes of Health anbefaler fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen, og protein fra kilder som magert kjøtt, nøtter og egg. Hel-korn brød og korn anbefales for sin høye fiberinnholdet. Unngå fast food og junk food (og junk food som stiller som helsekost, slik som lav-fett eller nonfat versjoner av populære snacks). Matvarer bør broiled, grillet eller dampet i stedet for stekt, når det er mulig, og barn bør drikke vann, melk og ekte juice i stedet for sukker-fylt brus og fruktdrikker.

Håndvask

Barn gjerne røre ting, og som et resultat, de plukke opp og spre en rekke bakterier. En viss grad av bakterie eksponering er sunt for kroppens immunsystem, men et barn med dårlig hygiene vil være et sykelig barn (og det samme kan sies for voksne.) Innpode gode håndvask vaner hos barn: Få dem til å vaske hendene grundig med såpe og varmt vann, før og etter måltidet (eller håndtering av mat, hvis de er å hjelpe på kjøkkenet). De bør også vaske hendene etter bruk av toalettet, og når du bruker offentlige toaletter, bør de være forsiktig med å berøre dørhåndtaket på vei ut (for å unngå bakterier fra folk som ikke vaske sine hender.)

Få nok hvile

Prøv å etablere en sengetid for barnet mellom 1 og 3. Småbarn trenger 10 til 13 timers søvn i døgnet (inkludert lur ganger.) Barn som er 6 til 9 år gammel bør få ca 10 timer søvn en natt. Tenåringer trenger om åtte til ni 1/2 timer, og at behovet vokser som de gjør sin vei gjennom puberteten. Mangel på søvn fører til redusert oppmerksomhet, korttidshukommelsesproblemer og dårlig ytelse på skolen.

Gode ​​måter å utøve for barn

Trening kan bringe tankene visjoner av vekter, en tredemølle eller en elliptisk maskin, men trening kan oppnås på mange måter som ikke krever spesielt utstyr. Trene kan gjøres mens du nyter utendørs, viser av familiens hund, eller måke snø. I tillegg fordelene ved trening omfatter bedre helse, styrke og utholdenhet, samt reduserte risiko for diabetes og fedme. Barn som er fysisk skikket også sove bedre, og kan bedre håndtere stressende situasjoner, for eksempel fysiske og følelsesmessige utfordringer.

Sport

Delta i et idrettslag er en fin måte for barn å lære om sportsånd, disiplin og målsetting, og vil hjelpe dem å komme i form samtidig ha det gøy. Informasjon om idrettsgrupper kan fås hos din lokale rekreasjonssenter, skole, eller YMCA.

Sykling

For barn som er gamle nok til å sitte på en sykkel, kan sykling være en måte å utøve og bli kjent med nabolaget deres. Sykling forbedrer balansen, forbrenner kalorier, og styrker bena. Tar en familie tur mens du utforsker stier er god trening for alle.

Løping / Walking

Løping er også gunstig. Besøke en lokal spor og timing et barns utvikling kan være en stor motivator. Gjør dette flere ganger i uken vil øke barnets utholdenhet og forbedre sin fysiske form. Ifølge National Association for idrettsfag, bør barn i skolealder får en time med trening per dag, så å kombinere fotturer med rennende øvelser er en god måte å møte det daglige behovet.

Gammeldags Play

Forbedring av styrken kan gjøres uten bruk av utstyret. Mens hoppe tau og klatrestativ er nyttig, kan barna også få sterk med gammeldagse øvelser som push-ups, crunches og ben heiser. Klatrer i trær, leke sisten, og bryting er andre måter barn kan styrke sine muskler.

Video Games

Ifølge Kaiser Family Foundation, den gjennomsnittlige barnet klokker ca 3 timer med TV per dag. I tillegg har hun tilbringer 5 ½ timer daglig på datamaskinen, se DVD-er, eller spiller videospill. Alle disse aktivitetene er stillesittende, krever lite fysisk anstrengelse, og barnet bør oppmuntres til å komme bort fra skjermen og gjøre noe aktivt. Men for de som liker å spille dataspill, noen moderne spillsystemer gjør det mulig å komme i form med interaktive spill som forbedrer fysisk form. Og mens dette kan være et dyrt alternativ, kan det gjøre noen foreldre føler seg bedre om deres barns videospill besettelse.

Gode ​​Snacks for Kids

Gode ​​Snacks for Kids


Gir god snacks for barna dine er faktisk mye mindre utfordrende enn du forventer. Du kan gi sunne alternativer til junk food og med litt kreativitet, kan du opprette en snack opplevelse som er morsom og spennende, samt sunt for barna dine.

Moro med Frukt og grønnsaker

Barn er ofte fascinert av spennende matvarer og kan bli oppmuntret til å prøve nye, sunne snacks hvis de blir kuttet i ulike former. Prøv å kutte nye frukter og grønnsaker som du vil være å innføre til barna i former som halvmåne kiwi, melon kuler eller jicama kuber. Foreldre kan også bruke kreativiteten til å lage gode snacks for barna liker å dyppe en banan i yoghurt, rulle den i knust frokostblanding og plassere den i fryseren for å skape et alternativ frossen godbit til sukkerholdige popsicles. Kombiner frukt som en banan, frosne jordbær og fettfattig yoghurt, og blande for å lage en sunn smoothie snack.

Grønnsaksupper gjøre en god snack som barna kan forberede seg i mikrobølgeovnen og spise med hele korn kjeks eller pretzels. Serverer en bakt potet med salsa og ost eller lage en vegetarisk collage ved hjelp av blomkål for skyer, brokkoli for trær, tomater og gulrot blomster med selleri stengler og en skive squash for en solen. Lag finger-mat snacks som er barnevennlige ved å gjøre snack kebab laget av druer og ost som raste på pretzel sticks.

Creative Snack Ideer

Bruke ulike cookie stanser å klippe ut figurer av smørbrød å lage ulike, spennende formet smørbrød som et hjerte, stjerne eller smilefjes. Kaste brød og velger en tortilla å tjene med sennep, lav-fett kjøttpålegg som skinke eller kalkun med ost; rulle opp og tjene for en god matbit for barna. Gjøre barna dine til å le med en innside-out smørbrød ved å pakke lunsj kjøtt og skivet ost rundt en sesamfrø stick

Sunn søt snacks

Lag en banana split alternativ ved topping en banan med ditt valg av frossen yoghurt smaker og sprinkling med granola eller hel-korn frokostblanding. Lokke barna med en sunn versjon av en steinete vei ørken ved å knuse en graham cracker inn i lav-fett sjokolade pudding og sprinkling det med miniatyr marshmallows. Designe en parfait laget av lag av lav-fett vanilje yoghurt, blåbær, mandarin appelsiner og / eller jordbær og granola, eller lage en bærbar god snack for barna ved å fylle opp en vaffel kjegle med frisk frukt som jordbær, bringebær og blåbær og topp med lav-fett vanilje yoghurt.

Strategier for å hjelpe barn opprettholde god oppførsel

Strategier for å hjelpe barn opprettholde god oppførsel


Raising veloppdragne barn kan være en reell kamp, ​​uansett hvor involvert en forelder kan du være. Selv om det kan være florerer med vanskeligheter, er det ikke umulig å oppdra barn som viser god oppførsel i hjemmet, på skolen og andre steder. For å forsterke god oppførsel i barnet eller barna, må du gi dem en måte å forstå forskjellene mellom god og dårlig oppførsel. Positiv forsterkning, overser dårlig oppførsel og livsstil valg kan positivt påvirke barnet og hjelpe dem å opprettholde god oppførsel.

Positiv tilbakemelding

Artikkelen "Styrking god oppførsel og redusere dårlig oppførsel" på FamilyEducation.com råder foreldre til å bruke positive tilbakemeldinger når god skjer. Positive tilbakemeldinger er basert på psykologisk teori kjent som behaviorisme. Behaviorisme hevder at når mennesker blir belønnet for en adferd, de er mer sannsynlig vise at atferden igjen. Når du legger merke til barnet ditt gjør noe "godt" som deling, sier "please" eller "thank you", eller begynt å spille av seg selv, bør du gi henne verbal ros som øker sin tillit og lar henne vite at du setter pris på henne god oppførsel . Straff kan brukes også, men bare i små doser og eneste ikke-fysisk avstraffelse. For eksempel hvis barnet vet at de har en viss plikt til å gjøre, og de ikke gjør det, kan du gi dem en "time-out" eller ta bort en belønning som dessert på middag eller en del av sin kvote. Ved bruk av straff, er det ekstremt viktig at du tydelig mens barnet blir straffet og hvor lang straffen vil vare. Vær konsekvent. Ikke tilordne en straff når du er sint eller opprørt. Være rasjonelt om konsekvensene av ditt barns handlinger, og husk at straffen er ment å eliminere den negative atferden, ikke gjøre dem lide for deres overtredelse.

Ignorerer dårlige oppførsel

Den samme artikkelen på FamilyEducation.com antyder også at du ignorerer dårlige oppførsel. Nå betyr ikke dette at du lar barnet ditt til å kjøre gjennom huset juling på veggene med en plast balltre eller unn deg en annen dårlig oppførsel. I stedet føre til at du de dårlige atferd for å bli "utryddet" ved ikke lenger å gi noen belønning for oppførselen. Barn av naturen søker oppmerksomhet og for noen barn, blir skreket til av en forelder er bare en annen type oppmerksomhet som forsterker deres atferd. Selv om det kan være vanskelig å holde temperamentet ditt og tungen når barnet oppfører seg dårlig, opprettholde ro ved å fjerne deg fra den fysiske plassen du deler med barnet ditt, ta noen dype åndedrag, og deretter gå tilbake. Hvis du er barn er å ha et raserianfall, ignorere ham inntil tantrum passerer. Dette la oss ham vite at slik oppførsel ikke hjelper ham med å få det som han vil.

Livsstil strategier

Artikkelen "En dose av god oppførsel" av Natasha Raymond på PsychologyToday.com streker at sunn ernæring kan føre til og oppmuntre god oppførsel. Siterer en 2001 studie publisert i International Journal of Alternative and Complementary Medicine, fant forskerne at barn mellom 6 og 12 som fikk ernæringsmessig komplett vitaminer var mindre sannsynlig at du trenger disiplin og hengi i upassende atferd enn de som ikke mottar vitaminer. I tillegg til en godt balansert kosthold, også hjelper det å sørge for at barnet ditt har en følelse av stabilitet og sikkerhet i hjemmet. Artikkelen "Child Behavior: Hva foreldre kan gjøre for å endre barnets oppførsel" antyder at foreldre og omsorgspersoner etablere en rutine hjemme og hold deg til den. Dette er spesielt viktig om morgenen, under måltidene og sengetid, da dette er ofte når barn har en tendens til å få masete eller utålmodig. Tilby barnet ditt valg i stedet for ultimatum. For eksempel, under frokosten, spør henne om de ønsker en type frokostblanding over en annen i stedet for å insistere på at hun har en spesiell type eller merke. Presentere barnet ditt med valg ikke bare fremmer god oppførsel, men også forbedrer tillit, kommunikasjonsevner og egenverd.

God hygiene læringsaktiviteter for en åtte år gammel

God hygiene læringsaktiviteter for en åtte år gammel


Hvis du har barn, har du bakterier; barn i alle aldre passerer rundt utallige bakterier hvert år, og åtte-åringer er ikke noe unntak. Kaldt og influensa bakterier er to av de viktigste gjerningsmannen i kid bakterie krigføring, men du kan lære barna selvforsvar. Den beste hygiene strategi er en enkel en: lære dem å vaske sine hender.

Tell til Twenty

Åtte-åringer blir uavhengige tenkere og deres evne til å holde på oppgaven er i bedring. En god hygiene læringsaktivitet for en åtte-åring ville være for ham å øve telle til tjue mens han vasker hendene, siden tjue sekunder er den anbefalte tiden for å oppnå maksimal renslighet når du vasker hendene, ifølge Mayo Clinic.

Tann-Børsting Teknikker

Lese-og skriveferdigheter er også utvikler seg raskt i åtte år gamle, og et godt prosjekt ville være å ha henne skrive en enkel en-siders bok rapport om hvordan å pusse tennene og supplere den med passende bilder. Har henne praktisere disse teknikkene ved å børste i to minutter mens du ser på klokken - også en god erfaring. Lære henne å bruke korte, milde slag når børsting og for å være sikker på å børste som er vanskelige å nå tilbake tennene.

Les en bok

Ta din åtte-åringen til biblioteket og la ham velge en bok om generell hygiene. Som han leser det til deg, sjekk hans lesing og ordforråd ferdigheter for forståelse og deretter stille ham spørsmål om hva han nettopp leste. Deretter har han lage en liste over trinnene involvert i å pusse tennene, vaske hendene og ta et bad, og la ham fortelle deg hvorfor disse tingene er viktig.

Bading

Forklar din åtte-åring hvorfor bading er viktig; hun vil være i stand til å forstå en enkel forklaring på bakterier og hvordan de gjør oss syke. Gjør bading moro med badekar diagram som viser hver dag i uken, og har plass til et klistremerke hver gang hun er ferdig et bad. Dra nytte av alle de badeleker på markedet og la åtte år gammel velge den som vil gjøre henne bad tid moro.

Gode ​​bakterier og barn

Gode ​​bakterier og barn


God eller "vennlige" bakterier er gunstige bakterier som lever i menneskekroppen. Gode ​​bakterier hjelpe bekjempe infeksjon og / eller fortrenge dårlige eller "uvennlige" bakterier. Noen studier tyder på at barn-utbruddet allergier er knyttet til mangel på vennlige bakterier.

Sykdomsbekjempende Capabilities

Ifølge Helse-og sosialfag delingen av Nord-Irland, kan gode bakterier hjelpe bekjempe smittsomme sykdommer som hjernehinnebetennelse. Mange barn har disse gunstige bakterier i nesen og halsen, tilbyr noen mengden av beskyttelse mot skadelige patogener som meningokokkbakterier.

Gode ​​bakterier og allergi

Perth Princess Margaret Hospital i Australia gjennomførte en studie hvor probiotika - en form for gode bakterier - fikk to ganger om dagen til spedbarn i de første seks månedene av livet. De pasientene som fikk probiotika var halvparten så sannsynlig å utvikle hud allergi, ifølge Medical News Today. Probiotika kan også bidra til å behandle eller forebygge problemer som smittsom diaré og atopisk eksem hos spedbarn.

Studier Under Way

Som i 2010, studier er i gang for å bestemme forholdet av gode bakterier for barns risiko for matallergi og astma. Studier vurderer også om disse bakteriene kan forebygge urinveisinfeksjoner hos barn eller forbedre spedbarn kolikk symptomer, ifølge nettstedet friske barn.

Hvordan få barna holde god holdning

Hvordan få barna holde god holdning


Ifølge National University of Health Sciences, mange barn lider av kroniske nakke, rygg og skuldersmerter på grunn av dårlig holdning. I tillegg til kroniske smerter, kan dårlig holdning også påvirke vekst og utvikling av muskel-skjelettsystemet forårsaker spinal kurvatur, subluxations, og selv nerve komprimering. Årsaker til dårlig holdning kan variere, men kan inkludere lav selvfølelse, bruk av tunge ryggsekker, eller rett og slett mangel på bevissthet. Tar skritt for å sikre at barnet ditt holder god holdning vil redusere risikoen for musculosketelal problemer i fremtiden.

Hvordan få barna holde god holdning

Stående og sittende

•  Forklar betydningen av å ha god holdning til barnet ditt. Har barnet ditt stå og sitte og justere sin holdning til det er riktig å vise dem den riktige måten å stå og sitte.

Sørg for at barnets hode er opp og haken er i, og at de ser rett frem. Sørg også for at når du står og sitter, barnets skuldre er tilbake, er brystet frem, og magen er gjemt i.

Når man står sørge for at barnets knær er rett, men ikke låst. Når du sitter, sikre at knærne er i 90 graders vinkel og føttene hviler flatt på bakken.

lede ved eksempel og opprettholde riktig holdning selv. Hvis barnet ditt har problemer, sette opp en tidsplan for å praktisere den riktige måten å stå og sitte daglig eller engasjere barnet i aktiviteter som vil bidra til å opprettholde bedre holdning som svømming, kampsport og dans.

Bære og Ryggsekk

begrense vekten på ditt barns ryggsekk. Sørg for at sekken ikke veie mer enn 10 prosent av sin kroppsvekt, som tyngre ryggsekker føre barna til å lene seg fremover for å kompensere.

Kjøp en riktig montering ryggsekk for barnet ditt. Sørg for at sekken ikke henge mer enn fire inches lavere enn barnets midje, da dette kan føre til at vekten bæres av barnets rygg i stedet for sine skuldre.

Lær barnet ditt å bære begge skulderstroppene på ryggsekken som iført bare en stropp årsak føre til at vekten bæres av den ene siden fører til muskelproblemer i nakke og rygg.

Hint

  • Periodiske pauser under lange perioder med stående eller sittende er gunstig for holdning som musklene kan få utmattet og barn kompensere ved å bruke dårlig kroppsholdning.

Gode ​​sko for barn

Gode ​​sko for barn


Et barns fot helse er i stor grad knyttet til den type sko han har på seg. Barns føtter er fortsatt vekst og utvikling. Sko som binder føttene, la lite rom for fleksibilitet eller gi for mye støtte tillater ikke for riktig utvikling av foten bein og muskler. De beste barnesko tett etterligne den nakne foten.

Myk og fleksibel

Sko som er utstyrt med myke og fleksible såler gi beskyttelse uten å risikere utvikling av sterke foten muskler og balanse. En myk og fleksibel såle kan barna føle seg som om de går barbeint. Soft Star Sko har pjokk og ungdoms størrelser tilgjengelig i sandaler, sko, støvler og mokasiner. Robeez bærer myke såler tilgjengelig i spedbarn og småbarn størrelser. Lapsaky, en organisk og naturlig linje, bærer pjokk og ungdoms størrelser i myk såle snø støvler. Velge en myk såle sko er viktig for stabiliteten, muskelstyrke og beinutvikling.

Sklisikker

Sikkerhet er en nummer-en bekymring for mange foreldre å kjøpe sko for barnet sitt. Sko som har sklisikre såler er viktig, spesielt når et barn deltar i en innendørs idrett. Suede, ku skinn og tynn gummi er alle gode materialer for sklisikre sko. Saucony og Asics er to joggesko som tilbyr sklisikre gummisåler som fremdeles er fleksibel. Pedipeds er laget av høy kvalitet ku skinn, noe som gir skoen trekkraft uten stivhet. New Balance 630 er en podiatrist-godkjent sneaker med en gummisåle for løping og daglig slitasje. Pedipeds er egnet for seg ute så vel som inne, men de har ikke nok støtte for å delta i idrett.

Pustende materialer

Barns føtter svette, spesielt når barn er aktive. Pustende og naturlige materialer er best for komfort av barnets fot. Keen lager sko av alle slag for spedbarn, småbarn og ungdom. Alle Keen sko, sandaler og støvler er laget av pustende materialer som mesh, naturlig lerret og naturgummi.

Bred og romslig

Barns føtter er ikke fullt utviklet, og småbarn og små barn har ofte brede føtter. Av denne grunn, og slik at barnas tær har plass til å vrikke og strekke seg, bør gode barnesko være dypt og bredt i tå-området. Dette sikrer at barnas føtter vil utvikle riktig og være fri for bunions og hard hud. Sko som Acorn mokasiner, Pedipeds og Keen Maybell sko er bredere i tåen for mer slingringsmonn. Barn som kan bevege tærne pleier også å ha bedre balanse og mobilitet.

God rutine for en fire måneders gamle

Av den tiden barna er fire måneder gammel, er de som regel å sove gjennom natten. Med litt sunn fornuft restaurert til huset, kan dette være tiden for å sette i gang den første av mange tidsplaner barnet ditt vil følge. Tilnærminger til planlegging et barns dag varierer. Noen foreldre foretrekker omhyggelig målt ut, to-the-minutters regler, mens andre foretrekker en mer naturlig tilnærming. Hver stil har sine fordeler, og alle har et felles mål: å møte barnets behov og hjelp i sin utvikling.

Velg en stil

Avgjør om å lede, følge eller gjøre litt av begge deler. Ifølge foreldre råd tjenesten Babycenter, babyrutiner kommer i tre typer: foreldre-ledede, baby-ledede og kombinasjon. Parent-ledede tidsplaner er strenge og to-the-minute. De diktere spisetider, spise mengder, sove tid og spille tid. Ofte, de er basert på atferd babyen har utstilt så langt.

Baby-ledede tidsplaner krever foreldre å svare på barnets signaler for å diktere sove og fôring ganger. Tanken bak denne metoden er at babyer vil falle inn i en rytme som de møte sine grunnleggende behov naturlig.

Kombinasjon tidsplaner sette generelle rutetider for å spise, sove og spille, men de endrer seg fra dag til dag; foreldre kan utsette naps eller utvide spilletid, for eksempel.

Dekke grunnleggende

Uansett hvilken stil du velger, møte barnets behov. Ifølge Babycenter, fire-måneders-åringer generelt krever 12 til 24 gram av morsmelk eller morsmelkerstatning (spørre lege for en eksakt anbefaling.) De trenger også ca 15 timer med søvn - tre naps og en lang, gjennom-the- natt resten. Spille, kompetanseutvikling og sosial interaksjon bør ta opp resten av sin tid.

Tenk deg selv

Tidsplaner er bare så god som de foreldre som gjør (og håndheve) dem. Hvis du er grundig og organisert, kan en forelder-ledede planen være best. Hvis du er en go-with-the-flow person, og har en fleksibel daglig rutine selv, kan en baby-ledede planen være det beste alternativet. Hvis du ser gyldigheten i begge tilnærminger, er en kombinasjon tidsplan veien å gå.

Vet når du skal bryte Schedule

Tidsplaner hjelpe babyer utvikle, men bør aldri håndheves bare for sin egen skyld. For eksempel American Academy of Pediatrics frowns på foreldre-ledede tidsplaner fordi de kan føre til dårlig vektøkning og dehydrering. Likeledes, hvis et barn synes sliten, ikke frata en lur bare fordi planen sier at det er ikke tid ennå.

Tolke Crying

Vet hva barnet ditt gråter om. Mange foreldre automatisk tilskrive gråter av sult, utmattelse, utslett eller sykdom. Dette kan føre dem til å tvangsfore eller på annen måte avlede fra planene sine unødvendig. Ifølge The Paren Group, vanlige årsaker til gråt hos nyfødte til barn fire måneder gamle inkluderer overstimulering og manglende dempende krefter. Rettsmidler inkluderer enkel fred og ro (inkludert fjerning fra velmenende, men Ogling familiemedlemmer), walking baby i en barnevogn eller gi barnet et varmt bad.

Gode ​​Foods å spise på Weight Watchers

Weight Watchers (WW) er en mat og livsstil plan som har vært svært effektive for mange mennesker. Den store mengden av spillerom i å spise er litt forvirrende for noen mennesker, men. Med så mange valg for hvert måltid, er det vanskelig å peke ut nøyaktig hvordan du skal fordele dine "poeng." I Weight Watchers systemet, har hver mat en poengverdi avhengig av kalori, fett og fiber teller. Med litt planlegging fremover og noen smarte valg, kan du spise det meste sunn mat og nyte godbiter også.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker vil gjøre opp en stor mengde av menyen på WW. Minst halvparten av overflaten av hver plate bør være dekket av grønnsaker og frukt. Frukt og grønnsaker er høy i fiber, slik at de hjelper deg å holde deg fyldigere lenger, og de er lavere i kalorier også. Nøkkelen til å miste vekt på WW er å holde deg mett og ikke fratatt, og frukt og grønnsaker er nøkkelen til dette. Spis litt på hvert måltid, inkludert snacks, å gjøre minst fem halv kopp porsjoner per dag. En porsjon kan være en halv grønn pepper eller 10 baby gulrøtter med noen ranch dressing, eller en halv kopp brokkoli i pasta alfredo eller en kopp jordbær med noen fettfri pisket krem.

Helkorn

Sunn hele korn vil gi deg energi, og også bidra til mett og fornøyd. Hel hvete brød og pasta, havregryn, brun ris og quinoa er alle gode kilder for hele korn.

Magert kjøtt

Å miste vekt trenger ikke trenger å bety å gi opp din favoritt måltider. Biff, kylling, svinekjøtt og sjømat kan alle være en del av et sunt måltid plan. Protein er svært viktig for å bygge sunne, muskelmasse, så hvis du tjener aktivitetspoeng, må du spise ekstra protein. Grill din biff, bruker crockpots, broil og steke kjøtt, sette reker i pasta eller salat. Det finnes mange sunne måter å lage mat protein. Oppstuss yngel kan være en velsmakende måte å legge til protein også, så lenge du begrense mengden olje du lage mat i til rundt 2 ss. per porsjon.

Sunne oljer

En sunn magrere kosthold betyr ikke noe fett. Kroppen din trenger sunt fett på daglig basis. Fett holder huden smidig og hydrert, holder håret ditt skinnende og sunt, hjelper fordøyelsen og legger nødvendig næringsstoffer. Du trenger to porsjoner av sunne oljer, som olivenolje eller linfrøolje, hver dag. Og selv om det ikke teller som en olje servering, har avocado sunt fett i tillegg, og gjør en velsmakende tillegg til mange måltider.

Snacks og behandler

Weight Watchers betyr ikke frata deg selv, så snacks og behandler bør absolutt være en del av din diett på daglig basis. Prøv Granny Smith eple skiver med fettfritt karamell dip, eller air-poppet popcorn strødd med bbq krydder. Strawberry shortcake, Laughing Cow ost og kjeks, og bakt chips og salsa kan alle være overraskende lav i poeng. Prøv diett vørterøl og lav-fett iskrem for en root beer float. Uansett snack craving, det er en måte å passe det inn med Weight Watchers livsstil.

God måte å miste vekt

God måte å miste vekt


Gode ​​måter å miste vekt inkludere de metoder som fokuserer på næringsrik mat, en tilstrekkelig mengde kalorier og regelmessig aktivitet. En god, sunn måte å gå ned i vekt hjelper deg å sakte og gradvis slippe pounds ved hjelp av metoder som lett kan bli innlemmet i din normale daglige rutine, redusere sannsynligheten for å få vekten tilbake i fremtiden.

Funksjoner

Vellykket miste vekt på en god måte resultater fra flere viktige faktorer. Først bør dietten ikke være for strenge. En ideell tommelfingerregel er å følge en 80/20 plan. Åtti prosent av uken bør være fokusert på lavere kaloriinnhold, næringsrike matvarer, mens 20 prosent av den uken du kan innlemme din favoritt snacks eller godteri i moderate mengder. Mange synes at det å holde en matdagbok og opptak matvarer spist, da de ble spist og hvordan de følte seg etterpå er nyttig å kontrollere overspising og snacking ut av kjedsomhet eller stress. Regelmessig mosjon er en annen funksjon av sunn vekttap. Fysisk aktivitet forbrenner kalorier, toner kroppen og reduserer stress.

Typer

Du kan utvikle din egen mat og mosjon plan for vekttap gjennom å redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier hver dag, men ikke spis under 1200 kalorier daglig. Fokuser mat utvalg på ferske råvarer, magert kjøtt og meieriprodukter, hele korn som havregryn og sunt fett som nøtter og olivenolje. I tillegg, får 30 minutter fysisk aktivitet på minst fem dager per uke. Du kan også kjøpe vekttap bøker som "South Beach Diet Supercharged" for å veilede deg. Du kan også vurdere å bli en kommersiell vekttap gruppe eller en støttegruppe på ditt lokale samfunnshus, helsemyndigheter eller kirke.

Time Frame

Den sunneste måten å gå ned i vekt er å satse på å miste en til to pounds per uke. Noen uker kan du miste mer, spesielt når du først kommer i gang. Hvis du begynner trening og innlemme styrketrening, er det mulig at muskelen du bygger vil føre til at vekten til å forbli uendret. Dette er normalt, og vekten din vil begynne å reduseres etter et par uker hvis du holder deg til programmet. Etter en måned eller to, kan du oppleve det som kalles et platå hvor det ikke er tap i flere uker på rad. Når dette skjer, må du endre opp rutine litt, enten det er å spise mer av karbohydrater om morgenen eller legge til fem minutter til din treningstid. Du vil etter hvert bryte gjennom platået.

Fordeler

Sakte miste vekt og innlemme regelmessig mosjon reduserer sjansen for at du vil få vekten tilbake senere. Ved hjelp av en diett plan som er fokusert på et utvalg av sunn mat at du vil få alle de næringsstoffene kroppen din trenger for riktig funksjon, for eksempel antioksidanter vitamin E og C og mineraler som kalsium for beinhelse. I tillegg tillater deg selv å spise den maten du liker for eksempel sjokolade eller rødvin i moderate mengder vil holde deg fra følelsen fratatt og gi opp på din vekttap plan. Den langsomme utviklingen av vekttap og muskel tone oppnådd gjennom trening vil hjelpe kroppen din tilpasse som pounds kommer av, slik at du ser mer tonet og sunn.

Betraktninger

Når du søker etter et vekttap plan, unngå de som eliminere en hel matvaregruppe for en lengre periode, og de som gjør løfter om store mengder vekttap på kort tid. Disse diettene er anerkjent som kjepphest dietter. De kan produsere kortsiktige resultater på grunn av vann vekttap, men de vil ikke hjelpe deg å holde vekten av for godt og er ikke ansett som en god måte å miste vekt. Også huske på at du ikke trenger å følge tradisjonelle spise metoder for å miste vekt. Eksperimentere med nye matvarer for å finne næringsstoffer på måter du ikke er kjent med. For eksempel, i stedet for kjøtt, få protein fra bønner eller korn som quinoa, eller få sunt fett fra avokado.

Gode ​​fettforbrenning mat

Fordøyelse av alle typer mat brenner kalorier. Foods muligens fett brennere imidlertid bruke mer energi for fordøyelsen enn andre matvarer gjøre, eller er kjent for å øke forbrenningen for en kort tid. Noen matvarer som har svært få kalorier passe regningen, men høyere kaloriinnhold alternativer som krever fettforbrennende fordøyelses arbeid er tilgjengelig. Dette er magert kjøtt, fisk og magre meieriprodukter.

Grønnsaker

Mange grønnsaker falle inn i "negativ kalori" arena så lav i kalorier som fordøyelse krever nesten like mange kalorier som den mengde som forbrukes. Du har kanskje hørt om selleri som en negativ-kalori mat. Andre inkluderer asparges, brokkoli, kål, blomkål, agurk, grønne bønner, purre, reddik, spinat og squash.

Hot Peppers

Jalapeno, habanero, cayenne, chili og andre chilipepper øke hastigheten på stoffskiftet ved å øke hjertefrekvensen.

Magert kjøtt

Magert kjøtt, inkludert vilt, hastigheten på stoffskiftet og brenne fett fordi de krever betydelig energi for fordøyelsen.

Fisk

Fisk med store mengder omega-3 fettsyrer også fremskynde metabolismen. Noen gode typer er laks, tunfisk og sardiner.

Helkorn

Hele korn i brød og korn hindre fettlagring ved å holde insulinnivået normalt.

Dairy

Kalsium i meieriprodukter, inkludert lav-fett melk, ost og yoghurt, er også en effektiv fettforbrenner.