Digidexo.com

er det puriner i krabbe

Purine nivåer i Krabbekjøtt

Purine nivåer i Krabbekjøtt


Purine er en naturlig del av maten vi regelmessig konsumerer, en integrert del av genetisk liv. Høye nivåer av purine imidlertid bidra til kroppen din produserer usunn konsentrasjoner av urinsyre, som er ansvarlig for et felles-verkende medisinsk utvikling som kalles gikt. Krabbe kjøtt, både i hermetisk og fersk form, har høye nivåer av forbindelsen, men det er ikke blant de høyeste.

Hva det har

Krabbekjøtt er nesten 75 prosent vann, i forhold til den totale kroppsvekt, med så mye som 25 prosent av sin vekt som kommer fra protein, fett og mineraler, ifølge FNs Food and Agriculture Association. Den inneholder det som anses av ernæringseksperter for å være høy til moderat høye nivåer av purine. I en 3,5-oz. servering av hermetisert eller fersk krabbe, det er mellom 5 til 100 mg av purin.

Hva er for høy?

Ifølge The George Mateljan Foundation for verdens sunneste Foods, er krabbe lavere på listen over høy purine matvarer. De med de høyeste konsentrasjonene, som bør unngås ved gikt-lider, har så mange som 1000 mg av purine i en 3,5-oz. serverer: rødt kjøtt, spesielt spillet; fjærfe; sardiner; sild; fiskeegg; saus; buljong; nyre; leveren; søtt brød; gjær og noen skalldyr som blåskjell og kamskjell. Stiftelsen setter den anbefalte daglige inntak av puriner på mellom 600 til 1000 mg for friske voksne. De som lider av gikt rådes til å konsumere mer enn 150 mg daglig.

Andre lovbrytere

En lang liste over matvarer er gruppert med krabbe i moderat konsentrert kategori. Andre skalldyr som østers, reker og hummer er like utsatt for høyere-enn-gjennomsnittet nivåer, samt nyre og lima bønner, spinat, asparges, sopp, blomkål, erter, havre, hvete bakterie og helkorn. Ifølge Drugs.com, begrense disse matvarer samtidig lider av gikt kan bidra til å behandle tilstanden, som produserer mindre urinsyre som skal behandles av kroppen.

Kokt og Raw

Nivået av purin i krabbe endrer seg lite i kokeprosessen. Etter koking en krabbe i en saltet pot - vanligvis i ca en halv time eller mindre til mellomstore krabber - sin proteininnhold endrer seg lite, noe som betyr at du ikke kan endre mengden av purine i krabbe. Det er imidlertid mulig å begrense din del størrelser, hvis krabbe er en spesielt glad godbit.

Hva er den naturlige kilden til Halodrol?

Hva er den naturlige kilden til Halodrol?


Halodrol Liquigels og Halodrol MT er varemerkebeskyttet kosttilskudd produsert av Gaspari Nutrition for bruk av toppidrettsutøvere for å hjelpe til å bygge muskelmasse og styrke, og for å øke blodgjennomstrømningen og metabolisme effektivitet. De to Haoldrol produkter inkluderer flere ingredienser som kan utledes fra naturlige kilder. Ifølge Gaspari Nutrition hjemmeside, en av testosteron booster forbindelser, Halodrol Liquigels, "er ikke en prohormone type produkt." Prohormones er noen av stoffene som kan konverteres til hormoner, spesielt testosteron, i kroppen.

Anabole-androgene steroider

Steroider er en gruppe stoffer som inneholder anabole-androgene steroider (AAS), som ble brukt av avanserte utøvere for å forbedre ytelsen. "Anabole" refererer til muskelcellevekst, og "androgene & rdquo; indikerer mannlige egenskaper Bruken av anabole steroider, som øker testosteron, produserer mer muskelmasse og styrke, og gjør det mulig for brukeren å trene hardere på grunn av anabole steroider 'mange uønskede side.. effekter, gjorde den amerikanske kongressen ikke-foreskrevne steroider ulovlig i 2004.

Post-anabole-androgene steroider: Halodrol-50

Løpet var på å finne en lovlig erstatning som ville etterligne testosteron & rsquo; s evne til å forbedre treningen, og Gaspari Nutrition funnet suksess med Halodrol-50. Etter spørsmål oppsto om innholdet, men selskapet trakk seg frivillig det fra markedet i 2005 Gaspari Nutrition deretter leid et team av spesialister for å oppfinne et kosttilskudd som kan bli markedsført som & ldquo;. Helt naturlig & rdquo; Garpari Nutrition selger nå to Halodrol mimickers som angivelig inneholder ingen hormoner eller prohormones: Halodrol Liquigels og Halodrol MT. De to produkter & rsquo; proprietære blander gjør, faktisk, har forløpere i naturen, selv om det ofte i slike ubetydelige beløp som laboratorie syntetisk er uunngåelig brukt.

Halodrol Liquigels

Halodrol Liquigels er laget av fem ingredienser: arachidonsyre, 5-alfa, dehydroepiandrosteron (DHEA), 20-hydroksy-ecdysterone - (-) 3 og 3,4-divanillytetrahydrofuran.

Arachidonsyre kan finnes i spormengder i peanøttolje og maisolje, men soppen Mortierella alpina er en mer kommersiell kilde.

Gaspari Nutrition varemerkebeskyttet navnet 5-alfa. Den kombinerer 5-etioallocholan-3, 6 og 17-trione. Etioallocholan og 17-trione produseres av binyrene som en del av en kjede av hormonelle endringer som fører til testosteron. De er også en del av den molekylære sammensetningen av androstendion, et steroid hormon som ble forbudt av US Food and Drug Administration i 2009.

DHEA er en av de mest vanlige prohormones tilgjengelig uten resept. Det er en forløper hormon som skilles ut av binyrene som fungerer i å skape kvinnelige og mannlige kjønnshormoner.

Også kjent som ecdysterone, 20-hydroksy-ecdysterone - (-) 3, en insektvekst steroid, er oftest avledet fra silkeormen.

Den siste ingrediensen, er 3,4-divanillytetrahydrofuran en form for divanillytetrahydrofuran, som finnes i brennesle røtter.

Halodrol MT

Halodrol Liquigels og Halodrol MT dele tre ingredienser: 3,4-divanillytetrahydrofuran, 5-alfa og DHEA.

En annen Halodrol MT ingrediensen er adenosin-5-trifosfat dinatriumsalt (PEAK ATP, en Gaspari Nutrition registrert varemerke), som er avledet fra hestemuskulatur og gjær.

Den ingrediensen R-alpha lipoic acid sodium salt er funnet i innmat, brokkoli, spinat og gjærekstrakt.

Aspartat, også i Halodrol MT, er produsert av kroppen og leverer sink til celler. Det er også i planter, spesielt i spirende frø. Blant de andre rollene, fremmer sink metabolsk funksjon. Det er i krabbe og østers, det mørkt kjøtt av fjærfe, kjøtt, meieri mat, nøtter og belgfrukter.

Dietary Supplemental Lekser

Grundig lese etikettene på noen supplement som hevder å hjelpe deg bulk opp er avgjørende. Gaspari Nutrition råder brukere av Halodrol Liquigels og Halodrol MT at de kan ha en falsk positiv hvis testet for steroider. Det fastsetter også produktene er for menn over 21 år som konsultert leger om deres bruk. Produktenes etiketter anbefaler at alle som har eller har hatt kreft, systemiske inflammatoriske eller autoimmune sykdommer absolutt ikke bruker produktene. Legevitenskapen har bekymring for inntak av prohormones som DHEA. Mange ingredienser er like i molekylære strukturen til anabole-androgene steroider, som kan påvirke noen konsumentenes bruk om deres filosofi om helse og ytelse idealer.

Hvordan bli kvitt av Crabs

Kontrahering et tilfelle av lus er ikke bare slags urovekkende, tenker på alle de små bugs kravlesøk over deg, men også svært irriterende på grunn av all kløe at resultatene fra de ekle små biter. Som om alt dette ikke var nok, når ordet kommer ut at du har lus selv dine nærmeste venner og familie er sannsynlig å behandle deg som du nettopp har kontrahert et alvorlig tilfelle av Ebola. Så, hva kan være verre enn alt dette? Å fange et tilfelle av krabber, eller kjønnshår lus er sikker på å bli enda mer plagsomt og pinlig. Så, hvis du finner deg selv kjemper en sak av krabber, lese trinnene nedenfor for å lære hvordan du kan kvitte deg med de små bugs.

Bruksanvisning

•  Avstå fra all seksuell kontakt med andre før du er i stand til å kvitte seg med kjønnshår lus. Krabber kan lett overføres fra en partner til en annen gjennom nær kontakt, så du bør unngå slik nær kontakt med andre for å redde dem bryet med å måtte hanskes med krabber selv.

Tror ikke at du skal kvitte deg med krabber helt enkelt ved å barbere kjønnshår området, så dette er ikke tilfelle. Andre tiltak vil måtte bli tatt. Barbering vil trolig bare gjøre kløe verre. Det anbefales imidlertid at du trimme kjønnshår ned for å gjøre det enklere for deg å behandle området.

Ta kontakt med en lege hvis du ikke er komfortabel å velge en over-the-counter behandling for krabber.

Kjøp en over-the-counter lus shampoo, for eksempel RID, som din lokale apotek og følg instruksjonene som følger med settet. Husk å sjekke over-the-counter lus behandling kit instruksjoner og advarsler før du bruker det på kjønnshår området for å forsikre deg om at det er trygt for den slags bruk.

Prøv den gamle hjem rette for å vaske håret med eddik og en vaskeklut til krabbene er borte.

Gre håret gjentatte ganger med en fin tann kam for å fjerne de døde krabber og eggene sine fra kjønnshår regionen. Du bør foreta en nøye gjennomgang av området ved hjelp av et speil for å sørge for at du har kvittet området av alle krabber.

Vask alle klær og sengetøy for å bli kvitt dem om eventuelle krabber som kan skjule seg ut, venter på en sjanse til å få deg til sitt nye hjem på nytt.

Installere en Bruno Scooter Lift

Bruno Scooter Lift Installasjon

Det er tre egenskaper som kreves av alle som installerer en Bruno Scooter Lift --- muligheten til å krype rundt under og inne i et kjøretøy, en sterk komfort nivå med elektrisitet og en viss grad av omtanke og logikk. Hvis du ikke er komfortabel å jobbe med et bilbatteri eller kjører ledninger gjennom kupeen, leie noen til å bistå i installasjonen.

Plassere Lift Base

Sørge for at installasjonen kjøretøyet er riktig for heisen og Bruno Scooter er viktig for vellykket bruk av heisen. Klaring for høyde, vinkel og lengde på løftearmen er justerbare målinger, slik at den Bruno Scooter heis skal installeres i alle typer kjøretøy. Plassering i bagasjerommet og nærmeste punktet til baksiden av kjøretøyet vil resultere i et godt posisjonert lift base og vanligvis gir god plass for heisen å utføre jobben sin. Begynn med å finne riktig plassering for hovedposten. Innlegget posisjon bør tillate for løftearmen til å flytte ut av bagasjerommet og danne en 90-graders vinkel i forhold til biler støtfanger. Dette krever et løft arm rotasjon på 90 grader. Hvis dette kravet ikke er oppfylt, kan det Bruno scooter traff baksiden av bilen når du bærer den inn i bagasjerommet.

Klareringer

Kontinuerlig kontroll for utstyr klaringer vil sikre langsiktig bruk av heisen. Ved plassering av heisen og så igjen etter selve installasjonen, se etter hindringer fra døren, tailgates og bagasjelokk i åpen og lukket stilling. Ikke bare er heis og scooter bevegelse en nødvendighet, men identifisere hvor gasstanker og drivstoffslanger er plassert er viktig, også. Ved å stabilisere installasjonen av basen og løft, kan bruken av festeskruer og andre festeanordninger punkteres eller skade tanker og ledninger. Ikke bore og feste gjennom viktige eller brennbare deler av bilen. Dette kan kreve krabbe under bilen for å kontrollere borelokasjoner.

Elektriske behov

Bruno Scooter opererer gjennom elektrisk kraft. Koble strøm til heisen omfatter jording løftemotoren til metall kroppen av bilen og ruting strøm fra bilbatteriet til løftemotoren. En innebygd sikring satt på batteriet er nødvendig før de elektriske tilkoblingene kan fullføres. Prosessen krever frakobling av jordkabelen på batteriet og gjør den lange reisen fra fronten på bilen til den bakre eller bagasjerommet. Dette innebærer å holde ledningene unna områder av bil som blir varm og områder hvor føttene kan vikle seg inn. Følg alle instruksjonene i håndboken produsenter installasjon for å få et fullt oppladet scooter lift.

Matvarer som inneholder store mengder av puriner

Matvarer som inneholder store mengder av puriner


Puriner er kjemiske forbindelser som finnes i alle våre celler i kroppen og nesten alle matvarer. En del av den kjemiske strukturen av de gener og genene for dyr og planter består av puriner. Kjemikaliene blir deretter brutt ned til urinsyre. For mye urinsyre, men kan føre til sykdommen kjent som gikt å oppstå. Mens de fleste purine er laget av vår kropp, kommer noen purine fra hvilke typer mat vi spiser. Å spise mat med høyt puriner kan føre til gikt å bli verre og bringe på et angrep.

Innmat

Innmat er ekstremt høy i puriner. Dette inkluderer kjøtt som nyrer, hjerne, brissel, hjerter og lever. Disse høy-protein kjøtt inneholder konsentrerte mengder av puriner. For en person som lider av gikt, bør disse kjøtt unngås helt.

Andre Meats

Andre typer kjøtt som er høy i puriner inkluderer biff, bacon, lam og svinekjøtt, samt viltkjøtt. Høye nivåer av puriner kan også bli funnet i buljong, lager og saus laget med disse kjøtt. Proteinrik mat, som kjøtt, pleier å ha de høyeste mengder av puriner og bør ikke inntas i store mengder.

Seafoods

De typer sjømat høyeste i puriner er ansjos, sild, makrell, blåskjell, smelte og sardiner. Andre Seafoods som er høy og moderat høy i puriner inkluderer bluefish, krabbe, karpe, hummer, kveite, østers og ørret.

Fjærkre

Fjærkre høy i puriner er kalkun, rapphøne, rype, gås og fasan. Bare små mengder av disse typer fjærkre skal spises. Kylling og kyllingsuppe er moderat høy i puriner og kan spises i moderate mengder.

Diverse Foods

Gjær er ekstremt høy i puriner og bør unngås av alle som har en gikt tilstand. Også ekstremt høy i puriner er øl og alkoholholdige drikkevarer. I høy og moderat høy kategori er flere grønnsaker som asparges, blomkål, spinat, sopp, marineblå bønner, nyre bønner, linser og erter.

Hva er farene ved å spise Spoiled Krabbe?

Hva er farene ved å spise Spoiled Krabbe?


Krabbe Ben er en allment spist sjømat parabolen. Som alle bedervelige matvarer, krabbe ben er utsatt for svinn. Du bør alltid unngå å spise bortskjemt mat. Matforgiftning er et vanlig resultat av inntak av dårlig eller kokt krabbe kjøtt. Det er noen giftstoffer som forurense krabber og skalldyr som kan forårsake problemer med helsen din, uansett hvor fersk sjømat er.

Staphylococcus

Staphylococcus er en vanlig type matforgiftning forårsaket av bakterier som trives i bortskjemte kjøtt og andre matvarer som har gått dårlig. Hvis du spiser bortskjemte krabber ben som vert denne bakterien, vil du oppleve symptomer enten umiddelbart eller innen et par timer. De vanlige symptomene på denne type matforgiftning inkluderer kvalme, oppkast, diaré, svakhet og magesmerter. Symptomene vanligvis forsvinne i løpet av få timer. Medisinering er ikke nødvendig i de fleste tilfeller, men vann og væsker kan bidra til å forhindre dehydrering fra væsker tapt til oppkast og diaré.

Vibrio Parahaemocyticus

Vibrio parahaemocyticus er en bakterie som er funnet i krabber og andre skalldyr. Å spise rå eller kokt krabbe bein som har bortskjemt setter deg i fare for smitte fra denne bakterien. Symptomer på denne typen infeksjon er diaré, magekramper, kvalme, frysninger, feber og oppkast. Disse symptomene kan oppstå i løpet av 24 timer etter inntak. Sykdommen varer vanligvis i tre dager og så den trekker seg. Personer med svekket immunforsvar kan oppleve en alvorlig og langvarig sykdom. Antibiotika er bare foreskrevet for alvorlige tilfeller av infeksjon.

Lammende Skalldyr Forgiftning

Lammende skalldyr forgiftning er forårsaket av biotoksiner produsert av et hav plante som heter dinoflagellate. Skalldyr spiser disse biotoksiner og bli infisert. Krabber som spiser andre infiserte skalldyr blir deretter smittet. Matlaging infiserte skalldyr eller krabber ikke ødelegge toksin eller gjøre det trygt å spise. Det er umulig å si uten laboratorietesting hvis sjømat er infisert. Derfor kan du bli syk med paralyserende skjellforgiftning selv om dine krabbe ben er ikke nødvendigvis bortskjemt. Symptomer på denne sykdommen inkluderer kvalme, en følelse av flytende og prikking i lepper, tunge, fingre og tær. Disse fornemmelser begynner mellom noen få minutter og noen få timer etter inntak. Du kan også miste kontroll over dine lemmer og har problemer med å puste. Personer med alvorlige tilfeller av paralyserende skjellforgiftning bli lammet i sitt bryst og buk. Musklene som kontrollerer deres puste stengt ned, og de til slutt kveles i løpet av 30 minutter.

Andre skalldyr Forgiftninger

Noen ganger giftstoffer blir inntatt av skalldyr som er hjemsøkt av krabber. Disse krabber ta giftstoffer i sine egne systemer og deres kjøtt blir utrygt å spise. Symptomer på nevrotoksiske skalldyr forgiftning vises innen tre timer etter å ha spist dårlig krabbe. Symptomer inkluderer nummenhet, tap av koordinasjon, urolig mage og prikking i munn og lemmer. Disse sykdommene er vanligvis ikke-dødelig og trekker seg tilbake i løpet av tre dager. Amnestisk skalldyr forgiftning er preget av urolig mage, svimmelhet, forvirring, kortsiktig hukommelsestap og krampeanfall. Disse symptomene vises innen 24 timer etter inntak.

Hva er et syntetisk Purine Analogue?

Hva er et syntetisk Purine Analogue?


En syntetisk purin analog er et stoff som etterligner en byggeblokk av DNA å bli innlemmet i DNA av sykdomsfremkallende celler, senere å forstyrre DNA-syntesen. Denne klassen av medikamenter har funnet klinisk anvendelse ved behandling av blod kreft og virale infeksjoner.

Puriner og purine Analoger

DNA er kodet i fire molekyler som kalles nukleosidene. To av disse nukleosider er utledet fra en enkelt karbon-ringforbindelse kalles pyrimadine, og de to andre er utledet fra en større, to-komponent som kalles ring purin. Adenin og guanin, purin-baser avledet, er kollektivt referert til som "purin" baser; et syntetisk purin analog er et kunstig syntetisert molekyl som er lik en av disse baser, men i avgjørende grad annerledes. Syntetiske pyrimadine analoger også eksisterer og har terapeutiske egenskaper som er noe forskjellig fra de av purin analoger.

Virkningsmekanisme

Syntetiske purinnukleosider, når innlemmet i replikere DNA, interferere med aktiviteten av ett eller flere enzymer som fortsetter replikasjonsprosessen. Den anti-kreft-aktivitet av disse stoffene avhenger av det faktum at kreftceller vokse raskere enn friske celler, og derfor tar opp mer av DNA-inhiberende analog enn friske celler. De enzymer som finnes i kreftceller kan også ha mutasjoner som gjør dem mindre selektive enn de i friske celler. Purin analoger aktive som anti-virals kan dra nytte av enzymatiske forskjeller mellom humane celler og virus for bedre spesifisitet. Siden disse stoffene avta DNA-syntese i de syke celler, men ikke reversere sykdom, er syntetiske purin-analoger som vanligvis brukes i kombinasjon med andre terapier.

Cancer Therapy

Fludarabin og kladribin er syntetiske purin-analoger hvori et karbonatom er erstattet med et fluor eller kloratom. Denne substitusjon tillater dem å bli innlemmet i DNA, men forstyrrer ytterligere replikasjon av DNA. Disse legemidler brukes i behandling av lymfomer og leukemier. Selv om flere kandidater har blitt testet, og ingen syntetiske purin analogt ennå ikke vært effektive i behandlingen av faste tumorer.

Virusinfeksjoner

Alle naturlige nukleosider har en vedlagt sukker gruppe som er medvirkende i nukleosid er riktig å inkorporeres i DNA. Flere syntetiske purin-analoger i hvilke sukkergruppen er blitt endret er effektive til å inhibere replikasjon av virus-DNA. Acyclovir og dens nyere søsken valaciklovir og famciclovir er effektiv ved behandling av herpes simplex virus (HSV). Ganciklovir brukes til å behandle visse opportunistiske infeksjoner hos AIDS-pasienter, mens defovir er en standard behandling for hepatitt B-infeksjon. Tenofovir er en av flere antivirale purin-analoger som brukes som en del av anti-HIV-behandlingsregimer; mange flere er under utvikling.

Toksisitet

Syntetiske purin-analoger er en svært viktig klasse av legemidler for behandling av forhold som ikke har andre effektive behandlinger. Imidlertid kan bivirkningene av disse DNA-inhiberende forbindelser være alvorlige og ofte gir problemer i nervesystemet, hjertemuskel, lever og bukspyttkjertel. Denne multi-systemrespons synes å være grunn til skade på mitokondriene, hvor energi til cellen blir generert.

Forskjeller mellom Purines & Pyrimidines

Forskjeller mellom Purines & Pyrimidines


Puriner og pyrimidiner er byggesteiner for mange av de organiske forbindelser som finnes i naturen og i kroppen vår. Faktisk, puriner og pyrimidiner er grunnlaget for det genetiske materialet som er lagret i vårt DNA. De er mono-og dicykliske organiske forbindelser som inneholder nitrogen og karbon i sine ringer. I tillegg har disse molekylene varierende substituentgruppene som tillater dem å ha stort mangfold.

Kjemisk sammensetning

Den grunnleggende strukturen av et pyrimidin (C4H4N2) er et monocyklisk 6-atom cyklisk aromatisk ring med nitrogenatomer i posisjonene 1 og 3. posisjoner 2, 4, 5 og 6 er opptatt av karbonatomer. En purin (C5H4N4) på ​​den annen side er en dicyklisk aromatisk forbindelse. Nitrogenatomer er lokalisert i posisjonene 1, 3, 7 og 9. karbonatomer befinner seg i posisjoner 2, 4, 5, 6 og 8. En purin-molekyl er faktisk en pyrimidin-molekyl med en imidazol (C3H4N2) ring bundet til karbonatomer i 4 og 5-stillingene. Disse er bare den grunnleggende struktur av pyrimidiner og puriner. Substituent-grupper kan bli tilsatt for å vesentlig øke variasjonen av begge disse typer av molekyler.

Kjemiske egenskaper

Fordi puriner er så mye større, tyngre og har mer inter interaksjoner, de har en mye høyere smeltepunkt og kokepunkt enn gjør pyrimidiner. På grunn av denne forskjell flyktighet, kan disse forbindelsene bli separert ved destillasjon relativt lett.

Hydrogen Bonding i DNA

I tilfelle av DNA har vi fire nukleotider: adenin, cytosin, guanin og tymin. Adenin binder med tymin, og cytosin binder seg med guanin. Dette har alt å gjøre med antall hydrogenbindinger (svake bindinger) at hver type molekyl kan donere eller mottar. Tymin og cytosin er begge pyrimidiner, men de kan delta i et annet antall hydrogenbindinger. Adenin og guanin er begge puriner, men har også et annet antall hydrogenbindinger. Adenin og tymin både kan delta i to hydrogenbindinger og dermed binde sammen. Cytosin og guanin kan hver delta i tre hydrogenbindinger og dermed binde sammen. Denne spesielle typen sammenkobling avgjør vår genetiske makeup.

Viktigheten i Natural organiske forbindelser

Selv om puriner og pyrimidiner er viktig i syntesen, og DNA-strukturen, er en pyrimidin viktig i syntesen, og strukturen av RNA. Tymin er erstattet med et derivat som heter uracil.

Pyrimidiner er ikke på langt nær like vanlig som prekursorer for naturlig forekommende forbindelser som er puriner. Puriner, for eksempel, er en forløper for den naturlige syntese av sentralstimulerende teobromin, teofyllin og koffein. Puriner er også en viktig del av ATP, cAMP, AcetylCoA og NADH.

Hvordan finne mat lave i Purines

Hvordan finne mat lave i Purines


Puriner er naturlige stoffer som finnes i kroppen og i næringsmidler. Kroppen bryter dem ned i urinsyre som filtreres gjennom nyrene. Urinsyre kan bygge opp hvis du får i deg for mange puriner, skaper urat krystaller og hevelse i ledd, som kalles en tilstand gikt.

Hvordan finne mat lave i Purines

•  Lær om mengden av puriner voksne forbruker. Gjennomsnittlig voksen kostholdet har 600-1000 milligram puriner daglig. Dietitians anbefale folk med gikt redusere purine inntak til 100 til 150 milligram per dag. Forstå at du kan lindre smertefulle gikt symptomer hvis du følger en lav purine diett.

Begrens mengden av høy purine matinntak. Eksempler på slike matvarer inneholder ansjos, hjerne, nyrer, lever, sardiner, kamskjell, sweetbread og hjerter. Medium purine matvarer inneholder asparges, sopp, spinat, biff, lam, havregryn, hvetekim og helkornbrød. Mat som er lav i purine nivåer er grønnsaker, nøtter, fettfattig ost, brød, kaffe, te og sjokolade.

Carry en liste som minner deg hvilke matvarer er høy i puriner. Fortell familie og venner at du spiser en lav purine diett.

Spør en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for å få hjelp med en diett plan. Kontakte American Dietetic Association for mer informasjon om å finne en kostholdsekspert. Dette er den største organisering av mat fagfolk.

Hva er Purine?

Purine er en forbindelse som finnes i nuklein-syrer, heterosykliske forbindelser laget av imidazol-ringer og pyrimidin. Når purin metaboliseres, skaper det en krystallinsk forbindelse med urinsyre, koffein og xantin. Det er denne urinsyre som er årsaken til gikt, en smertefull artrittisk sykdom. Puriner finnes i mange matvarer.

Nyrene

Nyrene fjerne urinsyre. Mangelen på at funksjonen eller minsket funksjon av nyrene forårsaker en oppbygging av urinsyre fra purin. Det er oppbyggingen av purin som forårsaker gikt lider mer smerte og flere gikt symptomer.

Purin-rik mat

Urinsyregikt er forårsaket av purin-rik mat er faktisk ansett som den mest smertefulle av de revmatiske lidelser. Urinsyregikt påvirker anslagsvis 5 prosent av alle leddgikt tilfeller. Noen purin-rik mat inkluderer øl og andre alkoholholdige drikkevarer, ansjos, sardiner i olje, fisk rogn, sild, gjær, orgel kjøtt, belgfrukter, sopp, spinat og blomkål.

Fordelaktig Mat

Det er mat som er gunstig for dem som lider av gikt. Det er foreslått å ha et kosthold som inneholder kirsebær, friske kirsebær juice, noen mørke bær, lin eller olivenolje og fettsyrer som finnes i visse fiskeslag som laks.

AMA på gikt

The American Medical Association (AMA) identifiserer fire forskjellige stadier av gikt: asymptomatisk symptom; akutt urinsyregikt; intercritical gikt; og kronisk tophaceous gikt.

Kontrollere det

Purin-rik mat er bare en del av kampen for mennesker som lider av gikt. Det er viktig å holde tritt med medisiner foreskrevet av lege. Regelmessig mosjon og inntak av mye vann vil også bidra til å redusere gikt lidelser.

Matvarer for å unngå på en lav purine diett

Opplever en gikt angrep kan være en av de mest smertefulle opplevelsen av livet ditt. Leddene - som regel i stortåen - hovne opp og bli varm og øm å ta på. For å unngå fremtidige gikt angrep, må du forplikte seg til en diett lav på en type stoff som heter purine. Visse matvarer inneholder mye puriner, så du må kutte ned på å spise disse matvarene eller unngå dem helt.

Grunner

Hvorfor folk med gikt har å spise en lav-purine diett? Når du spiser mat som inneholder puriner, er puriner brytes ned til urinsyre. Nyrene filtrerer urinsyre, men noen ganger er det noen til overs. Hos personer med gikt, danner urinsyre krystaller som lodge i leddene, forårsaker smerte og rødhet. Hvis gikt går ubehandlet, kan disse krystallene danne avleiringer som faktisk kan føre til felles misdannelse. Jo færre purin-rik mat du spiser, jo mindre urinsyre kroppen din har filtrere ut, og jo mindre sannsynlig er det at du lider av gikt fakkel-ups.

Høy / middels purine Foods

Hvis du prøver å unngå puriner, holde seg borte fra ansjos, sild, makrell og sardiner. Andre produkter fra havet, som kaviar, kamskjell og blåskjell, er også høy i puriner. Fisk og sjømat generelt inneholde en middels nivå av puriner. Innmat og spillet har massevis av puriner, som gjør sjy og saus, men alt rødt kjøtt og fjørfe inneholde noen puriner. Noen grønnsaker, som tørkede bønner og tørket linser, spinat, blomkål, asparges, sopp og erter, alle inneholder et middels nivå av purin.

Andre tips

Drikker masse vann kan hjelpe skylle ut urinsyre, men drikker alkohol er et dårlig valg. Øl er spesielt høy i puriner, mens harde brennevin som vodka eller gin er noe bedre valg. Vin kan ikke påvirke purine nivåer veldig mye en eller annen måte. Senke din generelle fett inntak er også en god idé, ikke fordi det vil redusere gikt angrep, men fordi gikt øker risikoen for å utvikle hjertesykdom.

Liste over Foods høy i Purines

Nøyaktig hva er puriner og hvorfor skulle noen bry seg hvor mye som er i visse matvarer? Akkurat som mennesker med diabetes må se sitt sukkerinntak eller de som lider av høyt blodtrykk se deres salt bruk, må folk som lider av gikt se deres purine inntak.

Definisjon

Puriner er et farveløst, krystallinsk, nitrogenholdig organisk base som finnes naturlig i DNA og RNA, byggesteinene genetiske sammensetningen i planter og dyr, inkludert mennesker. Når dette materiale brytes ned i kroppen som celler dør og resirkuleres, skaper det urinsyre. Dette er normalt sunne ettersom urinsyre er en antioksidant, og hindrer skade på slimhinnen i blodkar. Urinsyre forblir i blodet og blir formidlet gjennom nyrene, men noen ganger kan det bygge seg opp. Når dette skjer, er en person mer sannsynlig å utvikle gikt.

Gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt, og rammer vanligvis ett ledd om gangen, ofte stortåen. Symptomer kan inkludere plutselig intens smerte og hevelse, og leddet kan være varm å ta på og utvikle røde eller lilla hud. Den er forårsaket av en opphoping av urinsyre krystaller i leddbrusk, som senere slippes ut i væsken som omgir skjøten. Sykdommen går gjennom ulike stadier: asymptomatiske (høyere urinsyrenivå, men ingen andre symptomer), akutt (smerter og betennelse i ledd), intervall (periodene mellom akutte anfall) og kronisk (varig skade på felles og noen ganger nyrene ).

Hvorfor kosthold er viktig

Visse matvarer er høy i puriner som brytes ned til urinsyre, slik at folk med gikt eller en arvelig risiko for å utvikle sykdommen bør se maten de spiser og unngå de høyt i puriner. Selv om ikke en kur for gikt, kan kosthold endringer være nyttig. Likevel, er medisiner som regel nødvendig for å kontrollere sykdommen. Ikke overraskende, en 2004 studie rapportert i The New England Journal of Medicine rapporterte at dietter høyere i protein (hovedsakelig rødt kjøtt og sjømat) var mer som å forårsake gikt. Matlaging, spesielt koking, av mat med høyt puriner, ser ut til å redusere purine innhold.

Matvarer for å unngå

Mange av de organ-matvarer, slik som lever, hjerte, milt, og boller, er høyest i puriner. En av de høyeste er teobromin, et alkaloid med en struktur som ligner på den for koffein. Det finnes hovedsakelig i kakaobønner, som er den viktigste ingrediensen i sjokolade (spesielt mørk sjokolade), men er også funnet i teblader og kolanøtter. Brewer og bakegjær også en tendens til å være høyere i puriner, som gjør spiselige Boletus sopp og sardiner pakket i olje.

Foods moderat høy i puriner inkluderer biff, fjærfe (kylling, kalkun og gås), mest fisk, skalldyr (blåskjell, hummer, kamskjell og reker), svinekjøtt (inkludert pølse), kalvekjøtt, og vilt.

I tillegg bør gikt lider unngå alkohol, særlig øl, og opprettholde en ideell kroppsvekt. Legemidler som må unngås inkluderer aspirin, vann piller, og noen immunsystemet dempere som ciklosporin, som kan gjøre nyrene beholde urinsyre.

Mat å spise

Noen av de beste lav-purine matvarer inneholder et bredt utvalg av grønnsaker (asparges, kål, bønner, salat, reddiker, mais, poteter og gulrøtter) og frukt (druer, epler, bananer, appelsiner og meloner). Det finnes også mange nøtter (Brasil, hasselnøtter og peanøtter), oster (cheddar, Edam, hytte, og Limburger), pasta laget med egg, og hele korn. De fleste gikt dietter anbefaler rikelig med væske i form av juice eller vann.

Hva Purine mat er dårlig for urinsyre?

Inntak av mat som inneholder puriner er direkte knyttet til kroppens produksjon av urinsyre. I de fleste tilfeller, er kroppen i stand til å kvitte seg med urinsyre, uavhengig av hvor mye som er gjort. Imidlertid, i noen tilfeller, urinsyre kan ikke bli skikkelig behandlet, noe som kan føre til en meget smertefull tilstand som kalles gikt. En person som lider av gikt bør enten eliminere eller sterkt begrense visse purin-rik mat i kostholdet sitt fordi disse matvarene produsere for mye urinsyre.

Forholdet

Puriner finnes i alle plante-og dyreceller. Når cellene dør etter at de er inntatt i matvarer kroppen metaboliserer de puriner, å konvertere dem til urinsyre. I de fleste tilfeller er den urinsyre utstøtt fra kroppen som avfall. Men hvis en stor mengde av purin-rik mat er fortært, urinsyrenivået i kroppen stiger. Dette kan være et problem for visse mennesker som har systemer som ikke er utstyrt for å håndtere økningen i urinsyre.

Gikt

Gikt angrep utvikle seg når høye nivåer av urinsyre ikke er skikkelig kontrollert av kroppen. Når urinsyre forblir kroppen, krystalliserer det rundt leddene i tær, ankler, fingre og håndledd. Disse krystallene føre til smertefull rødhet, stivhet og hevelse som varer i fem til ti dager. Gikt slår uten forvarsel, men kan noen ganger ved kontrollert ved å overvåke inntak av purin-rike næringsmidler.

Høyrisiko

Visse matvarer inneholder en slik mengde av konsentrert purin at de er eksepsjonelt høy risiko for personer med gikt. Denne kategorien av matvarer inneholder innmat og visse fisk og sjømat, som for eksempel sild og blåskjell. Det inkluderer også sopp og gjær. De som er opptatt av å ha forhøyet urinsyre bør unngå disse matvarene.

Moderat risiko

Noen matvarer utgjør en moderat uric syre risiko, men kan fortsatt brukes av de med gikt. Disse elementene er kalkun, ansjos, asparges, bacon, lever, ørret, gås, kamskjell, fasan og fårekjøtt. De med gikt kan velge å spise disse elementene på en svært begrenset måte, eller bare fjerne dem helt.

Alkohol

Alkoholholdige drikker inneholder en lav til moderat mengde av puriner, men de kan også påvirke kroppens evne til å behandle urinsyre effektivt. Derfor er de fleste leger anbefaler at alle som allerede har en økt risiko for gikt ikke bør drikke alkohol. Øl inneholder det høyeste nivået av puriner, men alle typer alkohol kan bringe på en gikt angrep.

Forskjeller i Purines & Pyrimidines

Forskjeller i Purines & Pyrimidines


Puriner og pyrimidiner har mange fellestrekk. Begge er organiske, nitrogenholdige forbindelser som er vidt fordelt i naturen; hver tjener en viktig formål i funksjon og replikasjon av biologiske systemer. Begge puriner og pyrimidiner er klassifisert som heterosykliske aromatiske forbindelser, noe som resulterer i lignende kjemiske atferd. På tross av disse likheter, er forskjellene i struktur og funksjon av disse viktige forbindelser gjør livet mulig. For eksempel, de forskjeller i disse to typer av molekyler tillate DNA for å eksistere som dobbelt-trådet struktur. Evnen av levende organismer for å gjenskape den genetiske informasjonen som ligger i den spesifikke sekvensen av puriner og pyrimidiner, er grunnlaget for utviklingen og alle moderne biologi.

Struktur

Puriner har en molekylstruktur som inneholder en seks-leddet ring bundet til en fem-leddet ring, som begge inneholder nitrogenatomer. Den molekylære struktur av pyrimidiner er enklere, inneholdende kun en enkelt, seks-leddet ring.

Purine Funksjon

Flere former av puriner er vanlige i naturen. Representerer omtrent halvparten av din genetiske kode, er purine molekyler finnes adenin og guanin, to forbindelser kjent som nukleotidbaser. Vanligvis forkortet "A" og "G", disse to nukleotider er byggesteinene i DNA, og er kritisk til prosessen med informasjonslagring og replikering. Andre eksempler på puriner omfatter urinsyre og koffein.

Pyrimidin Funksjon

Den andre halvdelen av din genetiske kode er stavet ut med pyrimidiner. Cytosin og tymin, også kjent som "C" og "T", er pyrimidiner i din DNA sekvens. En annen rikelig pyrimidin i naturen er kjent som uracil. Dette molekylet er tilstede bare innenfor en bestemt nukleinsyre, kjent som RNA. Når den kombineres i rekkefølge med A, G og C, er uracil en byggekloss av RNA-molekyler, som er kritisk for cellefunksjon og replikasjon.

Bruker i Metabolisme og nevrotransmisjon

Puriner utføre flere funksjoner som er viktige for cellenes stoffskifte. Avgjørende for produksjon og lagring av energi i cellen, er puriner inneholdt i den biokjemiske struktur av molekyler slik som ATP, GTP, cAMP, NADH, og koenzym A. Puriner også fungere som kjemiske neurotransmittere; adenosin, for eksempel, kan overføre informasjon til celler ved å binde til reseptorer på membranoverflater.

Rolle i sykdom

Puriner har vært knyttet til gikt, en ekstremt smertefull felles stand. Denne typen leddgikt oppstår når forhøyet urinsyre i blodet nivåer utvikle. Det vanligst forekommende purin deretter akkumuleres i leddet, som fører til alvorlig hevelse, inflammasjon og smerte.

Hvordan er Krabbe sykdom overførbare?

Arv

Krabbe sykdom er en autosomal recessiv tilstand, noe som betyr at hver av foreldrene har en kopi av det muterte genet. Selv om de ikke viser tegn eller symptomer, de gi det videre til sine barn som deretter viser symptomene.

Affliction

Krabbe sykdom rammer ca 1 i 100 000 mennesker i USA Spedbarn er den mest berørt, med utbruddet oppstår i løpet av første leveår. Infantil Krabbe sykdom er også de mest alvorlige, forårsaker kramper, ataksi, kramper, og muligens blindhet og døvhet. Juvenile Krabbe sykdom presenterer seg en gang mellom 2 og 10 år, og voksen angrep Krabbe sykdom skjer etter 10 år. De sistnevnte to former forårsake spastisitet, demens, ataxi, perifer neuropati og blindhet.

Hvem Oppdaget Krabbe sykdom?

Krabbe sykdom er en sjelden genetisk forstyrrelse som forårsakes av en mangel av et enzym kalt galactocerebrosidase, noe som fører til produksjon av toksiner i hjernen og neurologisk svekkelse. Sykdommen er oppkalt etter den danske nevrologen Knud Krabbe som først diagnostisert spedbarn med denne tilstanden i 1900. Sykdommen er mest utbredt hos spedbarn i alderen 3 til 6 måneder, som er kjent som infantile Krabbe sykdom. Sen infantil Krabbe sykdom er diagnostisert i alderen 6 måneder til 3 år gammel. Juvenile Krabbe sykdom rammer i alderen 3 til 8. voksen alder Krabbe sykdom oppstår etter fylte åtte.

Historie

Krabbe sykdom kan spores tilbake til 1916 da Krabbe først diagnostisert spedbarn med sykdommen. Krabbe forsket fem spedbarn fra to familier som hadde dramatiske episoder med gråt og irritabilitet før de var seks måneder gammel. Babyene senere utviklet spasmer forårsaket av lys, støy og berøring. Før de var 2 år gammel, alle spedbarn døde. Krabbe spesifisert cellene i hjernen mangler riktige enzymer, og sykdommen ble oppkalt etter ham.

Betydning

En av hver 100.000 leveranser i USA resulterer i en baby født med Krabbe sykdom, ifølge Hunter 's Hope Foundation, som ble grunnlagt av tidligere NFL quarterback Jim Kelly og hans kone Jill å gi forskning og informasjon om Krabbe sykdom. Nesten to millioner mennesker er bærere av genetisk mangel som er ansvarlig for tilstanden. Ingen kur finnes for denne sjeldne sykdommen.

Effekter

Effekter av Krabbe sykdom omfatter forsinkelser i utvikling, kramper, irritabilitet, tap av evnen til å kontrollere muskler og en nedgang på øyet muskel. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag rapporterer at spedbarn som pådrar seg sykdommen er mest sannsynlig å dø før fylte to.

Misforståelse

I de tidlige stadiene av Krabbe sykdom, spedbarn har problemer med fôring, få anfall, og gråter mye. Det er vanlig for babyer på denne fasen for å bli feildiagnostisert med tilstander som kolikk, reflux, matallergier og cerebral parese. .

Forebygging / løsning

Mens ingen kur i dag eksisterer, National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes sier at i noen tilfeller der pasienter med genetisk mangel mottatt umbilical-ledningen-blod stamceller fra donorer før symptomene dukket opp, de stamcelle mottakere utviklet mindre nevrologiske skader. Benmargstransplantasjon er effektive i milde tilfeller. Behandlingen er mest støttende og fysioterapi kan forbedre muskel tone og sirkulasjon.

Mat som inneholder Purines

Mange forskjellige typer matvarer inneholder puriner i varierende grad. Matvarer som inneholder teobromin eller gjær er høyest i purin-innhold på vektbasis. Neste i purine konsentrasjonen er innmat og bevart sjømat. Til slutt tørket råvarer som bønner og sopp har bare et moderat nivå av puriner.

Teobromin

Teobromin er en purin-rik alkaloid som finnes i mange matvarer som inneholder den stimulerende koffein. Matvarer laget av kola nut, teblader, acai bær og kakao anlegget har svært høye nivåer av teobromin. Kakaopulver og kakaosmør er laget cacao anlegg og blir brukt som smaksmidler i mange desserter og søtsaker. Acai bær er en populær kilde til naturlig koffein ofte servert i smoothies. Svart og oolong te har de høyeste teobromin nivået blant te.

Gjær

Gjær, spesielt ølgjær, inneholder høye nivåer av puriner. Hevemidler som brukes for å gjøre brødet inneholde noen nivåer av purin, men det vanligvis forblir i små mengder i det endelige bakte produkt. Når de fleste kommersielle øl er laget ved hjelp av ølgjær, er det meste av gjær filtrert vekk før tapping. Marmite og Vegemite er laget av ølgjær som er igjen fra øl-making prosessen og er høy i puriner.

Innmat

De fleste dyre kjøtt inneholder puriner, men innmat er de verste synderne. Calf sweetbreads har de høyeste nivåene av puriner av alle innmat. Lever, nyrer, hjerte, lunger, hjerne og milt fra griser og kuer er blant innmat kjent for å inneholde høye nivåer av purine. Tunge og huden har litt lavere purine innhold enn de fleste andre slakteavfall kjøtt. Noen pølser og spekemat inneholder en blanding av disse innmat og er veldig purin-rik.

Seafoods

Mat fra havet kan inneholde store mengder purine. Sardiner som har blitt pakket i olje har den mest purin-innhold. Noen ganger er disse filetene er oppløst i sauser og salatdressinger for deres salte smaken. Skalldyr er den neste i purine nivået blant sjømat. Høyere purine innhold blant fersk fisk inkluderer sild, tunfisk, ørret og uer. Skalldyr som reker og kamskjell inneholder puriner, men vanligvis i lavere nivåer enn de fleste andre sjømat.

Tørre bønner og sopp

Moderate nivåer av purin kan bli funnet i noen tørkede bønner og sopp varianter. Tørket sopp av de spiselige Boletus slekten kan være svært høy i purine innhold. Tørr hvit, soya og mungo bønner er de tørre bønne varianter kjent for å inneholde de høyeste purine nivåer mellom råvarer. De samme elementer inneholde mye mindre purin mengde ved vekt før de blir tørket.

Lav Purine Yoghurt Diet

Puriner finnes i hver eneste celle i kroppen og i de fleste matvarer. Visse mat løfter puriner, som produserer urinsyre. Når urinsyre er forhøyet det bringer på et angrep av smertefulle gikt. Urinsyregikt er behandlet med medisiner og kosthold. I noen tilfeller gikt kan styres ved et lavt purin diett alene. Denne guiden forklarer en lav purine diett for å redusere puriner i kroppen.

Puriner

Puriner blir normalt dannet i legemet, og er i hver celle. Puriner finnes i en rekke matvarer som lever, nyrer, sardiner og ansjos. Femten prosent av kroppens urinsyre kommer fra puriner. Dreven urinsyre i kroppen skaper en smertefull tilstand som kalles gikt. Nyrefunksjonen fungerer for å holde urinsyrenivået til et normalt nivå. I selskap med en nyre lidelse, vil urinsyrenivået stiger. Når høye urinsyre forårsake gikt, kan tilstanden behandles med medisiner og kosthold. Diet og medikamenter vil senke urinsyre ved å redusere tilstedeværelsen av for høye puriner i kroppen.

Lav purine diett

I Amerika en servering av noe mat er en halv kopp. Det finnes noen få unntak. En brødskive eller et medium eple er en servering. Et glass juice eller melk er 8 gram (en kopp). Det er en forskjell mellom mengder rå vers kokte grønnsaker. En kopp rå grønnsaker eller en halv kopp kokte grønnsaker er en porsjon. Ett egg, to spiseskjeer med peanøttsmør, eller en halv kopp kokte bønner er en porsjon. Den lave purin diett måles i porsjoner.

Spis seks til 11 porsjoner om dagen fra brød, korn, ris og pasta gruppe. Har 03:58 porsjoner frukt hver dag. Merk: Avocado er en frukt, men inneholder høye nivåer av fett og bør inntas i moderate mengder. Spis twp porsjoner daglig av lettmelk og lite fett meieriprodukter eller yoghurt. Har tre porsjoner hver dag av grønnsaker.

Velg seks gram daglig fra kjøtt, fjærkre, fisk, tørkede bønner, erter, egg og ost gruppe. En unse av fettfattig ost regnes som en porsjon. Unngå innmat fordi det vil øke purine nivåer. Begrens biff, erter og tørkede bønner til to porsjoner i uken. Limit fett (smør, margarin, olje eller majones) til tre teskjeer om dagen.

Akseptable drikke er brus, kaffe, te, lav fett supper, lettmelk, og alt vannet du kan drikke. Krydder er salt, urter og krydder, og lite fett sauser. Øde valg er sukkerfri gelatin, sukker gratis lite fett pudding (teller som en porsjon meieri), lite fett frossen yoghurt (teller som en porsjon meieri), og vanilje wafere. Frukt til dessert er langt mer tilfredsstillende.

Følge dietten

Drikke åtte glass vann om dagen. Unngå høye purine matvarer som fruktfyll, sweetbreads, kamskjell, gås, lever, nyre og sauser. Alkohol øker purin produksjon og bør unngås. Begrense kjøtt til tre gram per måltid. Slutte å spise fettrik mat som iskrem, pommes frites, og kremet høy fett, høyt kalori salat dressing.

Spis anbefalte mengder av karbohydrater for å hjelpe fordrive urinsyre fra kroppen. Rapid vekttap kan øke urinsyre nivå så gå ned i vekt sakte. Unngå bakere eller bryggere gjær funnet i ikke-kake donuts eller øl for eksempel.

Tips

Med noen diett for helse eller vekttap en god regel å følge er å unngå noe hvitt (behandlet sukker, hvitt mel, hvit ris, etc. Et eksempel på hvit mat er behandlet sukker. For å gå et skritt videre, er hvitt sukker i cola , cookies, godteri, iskrem og mange andre ting. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Velg grovbrød, muffins, eller bun i stedet for hvite bakevarer. Koffein er en kraftig stimulant som øker appetitten. Gjør det et mål å fullstendig eliminere koffein fra ditt daglige inntak. Koffein er ikke noe du bare kan slutte å bruke uten intens bivirkning som kvalme og sever hodepine. Sakte fjerne koffein fra kosten din over en seks til åtte uker periode for å unngå symptomer. Salad Spritzer kommer i flere smaker , har én kalori per spray, gir smak til noen salat, og hjelper deg å gi opp fett fylt salat dressing.

Purine diett

Purine diett


Puriner finnes i alle celler i kroppen og gir kjemiske struktur for genene. Høy-protein matvarer som innmat, fisk og sjømat inneholder konsentrerte mengder av puriner. Puriner finnes også i alkohol, grønnsaker, belgfrukter og havremel. Når kroppen bryter ned puriner, urinsyre, noe som virker som en antioksidant, er dannet. Imidlertid kan for mye urinsyre fra kjøtt-og fiske puriner forårsaker gikt, en type artritt. Individer på en lav-purine diett må unngå kjøtt og fisk og bruke grønnsaker og bønner med puriner i moderasjon.

Puriner

Puriner brytes ned av kroppen til urinsyre, en viktig antioksidant som bidrar til å hindre skade på slimhinnen i våre blodkar. Nyrene er ansvarlig for å holde urinsyre ved normale nivåer, men nyre problemer kan føre til en opphopning av urinsyre. En overdreven opphopning av urinsyre til slutt blir til urinsyrekrystaller, som er avsatt i sener, ledd og organer, forårsaker gikt. Forskning ved HK Choi, som rapportert på whfoods.com, viser at forbruket av kjøtt og fisk inneholder purine kan øke ens risiko for å utvikle gikt. Puriner fra kjøtt og fisk utgjør en større risiko for gikt enn gjør plante puriner.

Gikt

Gikt er en type artritt karakterisert ved leddsmerter, spesielt i føtter og ben, som et resultat av overdreven urinsyre i leddene. Vanlige tegn og symptomer inkluderer feber, leddsmerter og hevelse eller stivhet i leddene. Personer med gikt er vanligvis foreskrevet kolkisin å hjelpe med smerte, hevelse og betennelse i leddene og er også bedt om å vedta en lav-purine diett. I mer alvorlige tilfeller kan ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) være foreskrevet, ifølge ADAM, Inc.

Kilder

Foods med høyest mengder puriner inkluderer ansjos, sardiner og innmat som hjerne, lever, boller og nyrer. Bacon, biff, bluefish, tunge, karpe, kylling, torsk, krabbe, and, gås, kveite, skinke, lam, hummer, østers, svinekjøtt, kanin, laks, sau, snapper, ørret, kalkun, tunfisk, kalv og vilt er også gode kilder til puriner. I tillegg er puriner også finnes i grønnsaker og belgfrukter som asparges, blomkål, kidneybønner, linser, limabønner, sopp, marineblå bønner, erter og spinat.

Diet

En lav-purine diett fokuserer på å unngå purin-rik mat som innmat, skalldyr, sauser, boullions og kyllingsuppe, og samtidig øke forbruket av meieriprodukter, noe som kan bidra til å redusere risikoen for gikt. Grønnsaker, bønner, havregryn og kjøtt som ikke er så høy i puriner (oksekjøtt, svinekjøtt, fjærfe) skal brukes i moderate mengder.

Er fiskeolje høy i Purines?

Er fiskeolje høy i Purines?


Folk på dietter for å lindre gikt og noen andre lidelser blir ofte rådet til å begrense sitt inntak av puriner. Puriner er naturlig forekommende kjemikalier funnet oftest i kjøtt og fisk.

Puriner i fiskeolje

Ifølge nettstedet arthritistoday.org, er puriner finnes i fisk, men destillasjon prosess fjerner dem fra oljen.

Fish Oil Quality

Bruk bare høy kvalitet fiskeolje. Sjekk produsentens spesifikasjoner for å bekrefte kvaliteten av fiskeoljen supplement.

Fisk og Purines

Ansjos og sardiner har høye konsentrasjoner av puriner, ifølge nettstedet best gikt-remedies.com. Folk som er opptatt av purine inntaket bør begrense inntaket av fisk generelt og av disse variantene spesielt.

Deler av fisk

Høyere nivåer av puriner finnes i de organer i fisk enn kjøtt.

Fish Oil og General Health

Fiskeolje kosttilskudd kan bidra til lavere kolesterol og tynne blodet. Individer på blodfortynnende kan ønske å begrense forbruket av fiskeolje.