Digidexo.com

new york luftforurensing

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal lidelse som forårsaker kramper i magen, gasser og diaré eller forstoppelse. IBS generelt påvirker kvinner oftere enn menn. IBS fører til mange plager hos mennesker med sykdommen, men det vanligvis ikke medfører varige skader. Her er noen tips på å finne de beste IBS leger i New York.

Hvordan finne den beste IBS Leger i New York

•  Identifiser om symptomene ligner symptomene på IBS. De vanligste IBS symptomene inkluderer; smerter i magen, hyppig diare eller forstoppelse og gasser. Husk at noen av disse symptomene kan være forårsaket av andre helsemessige lidelser. Legen vil bestille blod, urin og avføringsprøver for å diagnostisere IBS.

Mens du venter på en lege eksamen, justere noen matvaner. Personer som lider av IBS kan ha nytte av IBS dietter som er rike på fiber. Unngå å spise for mye fett med måltider. Også prøve å redusere stressnivået. Diskutere med en lege eller en sykepleier fordelene med riktig kosthold for IBS.

Finn de beste IBS leger i New York ved å se på de beste sykehusene for fordøyelsessykdommer. Svært ofte, Columbia Presbyterian og Mount Sinai Medical Centers er nevnt i medisinske tidsskrifter som beste sykehus i New York. Sjekk deres lege databaser på nettet for å finne en IBS lege. Sjekk også sentre for fordøyelsessykdommer i New York City.

Diskuter dine symptomer med din primære omsorg lege og be om en henvisning til en IBS lege i New York. Legen din vil ha en liste over IBS leger, få to eller tre navn og sjekke deres sykehus bevisninger og legitimasjon.

Gjennomgå helseforsikring plan katalog for å finne en IBS lege i New York. Se under avsnittet for fordøyelsessykdommer og finne noen leger i ditt område. Spør din lege eller sykepleier dersom de vet legene du funnet og se etter anbefalinger fra andre pasienter.

Se Resources nedenfor for mer informasjon om IBS behandlinger.

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet


The Ultimate New York Diet var en bok forfattet av David Kirsch, en trener som jobber med en rekke kjendiser. Spising plan som han skisserer er ment å bli fulgt for livet og i løpet av uker av dietten bør du tape mer enn 10 pounds.

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet

•  Start i den første fasen av dietten. Den første fasen er to uker lang og har du eliminere karbohydrater og sukker fra kostholdet ditt. Du har lov til å spise nøtter, egg hvite, magre proteiner og visse typer fisk.

•  Legg i flere mer mat på den andre fase. Det er tillatt en serverer en dag med elementer som epler, bønner og søtpoteter på fase 2.

Opprettholde vekttap med livslang fase. Du har lov til å ha noen av de tidligere forbudt mat i moderate mengder.

Begrens ditt daglige kaloriinntak. Den vanskeligste delen av å følge The Ultimate New York Diet er at du bare kan ha et lite antall kalorier hver dag. For første fasen, er du begrenset til mellom 800 og 1000 kalorier mens på den andre fasen, du bare legge på ytterligere 100 kalorier.

Følg oppskrifter gitt i The Ultimate New York Diet bok. For å hjelpe deg sammen med kostholdet ditt, gir Kirsch oppskrifter som du kan gjøre for frokost, lunsj og middag.

Forvent å følge en intens treningsprogram. Forfatteren anbefaler en og en halv av kondisjonstrening og vekttrening hver dag time.

Hint

  • The Ultimate New York Diet vil arbeide for vegetarianere også. For dyreproteinbehovet, bruke tofu og tempeh stedet.
  • Dette kan være vanskelig å opprettholde livslang diett på grunn av det høye antallet mat restriksjoner.

Hvordan finne en New York State Sertifisert Stoff-misbruk Counselor

Hvordan finne en New York State Sertifisert Stoff-misbruk Counselor


The National Institute on Drug Abuse rapporterte i 2008 at nesten 75 prosent av illegale narkotikabrukere er ansatt. Men disse narkomane bytter jobb ofte, har høyt sykefravær nivåer og ofte fil for arbeiderens kompensasjon.

New York State har tre typer legitimasjon for alkohol og rusproblemer rådgivere. Arbeidsgivere som ønsker å gi en rusfri arbeidsplass og enkeltpersoner kan søke behandling fra disse sertifiserte New York fagfolk.

Hvordan finne en New York State Sertifisert Stoff-misbruk Counselor

•  Kjenn akkreditert prosess. New York State Office of Alkohol og rusmiddelomsorgen legitimasjon rusmiddel rådgivere på tre nivåer - Credentialed alkoholisme og rusmiddel Rådgivere (CASAC) arbeider direkte med personer som misbruker narkotika; Akkreditert på forebyggende arbeid (CPP) og akkreditert Spesialister i forebyggelse (CPS) tjener i sysselsetting innstillinger for å hindre bruk av alkohol eller kontrollerte stoffer på arbeidsplassen. Velge yrkes basert på hvilken type tjeneste du trenger.

Utarbeide en liste av fagfolk fra en profesjonell katalog eller database. The Employee Assistance Program-Substance Abuse Program tilbyr oppføringer for misbruk rådgivere i New York og de andre 50 landene. The US Department of Health tilbyr også et stoff-misbruk anlegget locator som inneholder informasjon om behandlingstilbud i de 50 statene.

Samle navnene på fagfolk ved hjelp av henvisninger fra en lege eller en medisinsk helseplan leverandør. Spør din fastlege for navnene på rusmiddel rådgivere i ditt område. Kontakt legen din for en liste over rusmiddel rådgivere.

Sjekk navnene du har kompilert mot New York State Office of alkoholisme og rusmisbruk Services for å se hvilke som er akkreditert CASAC, CPP eller CPS fagfolk. The New York State Office of alkoholisme og rusmisbruk Services har en online verifisering søk der du kan avgjøre om en profesjonell er oppført i databasen, kvalifiserte fagfolk.

Velg en profesjonell hvis navn vises i New York State Office of alkoholisme og rusmisbruk Services database og som kan tilby den type tjeneste du trenger. Ring profesjonell og bekrefter at hun tilbyr de tjenester som etterspørres. Bekrefte at hun er akkreditert av New York State Office of alkoholisme og rusmisbruk Services.

Hvordan søke på en Access Pass for New York State Parks

Hvordan søke på en Access Pass for New York State Parks


En Access Pass til New York State Parks innvilger pass holder fri bruk av parker, campingplasser, historiske steder, offentlige golfbaner og offentlige fritidssentre innenfor staten New York. Kun beboere med visse funksjonshemninger New York State er berettiget til å motta en tilgang pass. The New York State Parks Access Pass fraskriver ca $ 3 millioner i året i gebyrer og avgifter for den estimerte 34.000 personer med en tilgang pass.

Hvordan søke på en Access Pass for New York State Parks

•  Finn ut om du er kvalifisert for en tilgang pass. I henhold til gjeldende retningslinjer, det er åtte kategorier av funksjonshemmede personer kvalifisert for en New York State Park Access Pass. Personer som er blind, døv, ikke-gående, amputerte, funksjonshemmede veteraner, eller personer med en psykisk funksjonshemming er berettiget til å motta en New York State Park Access Pass. For tiden er personer som mottar trygd funksjonshemming eller supplerende inntekt også er berettiget til å motta tilgang pass, samt de under halv ambulerende kategori som krever mobilitet assistanse for eksempel en rullator; men lovforslag ville eliminere disse personene fra tilgang pass valgbarhet.

For å søke om en individuell tilgang pass, laste ned programmet (se referanser) og fylle ut søknaden i sin helhet. Fyll inn ditt navn, fødselsdato, personnummer, adresse og telefonnummer og tape en 1-by-1-1 / 4-tommers bilde av deg selv til bildet område av søknaden. Fest funksjonshemming sertifisering. eller har legen din fylle ut legen sertifisering del informasjon om deg og din lege underskrift.

medlemmer av en gruppe der medlemmene har en varig nedsatt funksjonsevne kan søke om en gruppe tilgang pass. En autorisert representant for gruppen må fylle ut sine personlige opplysninger og gi konsernets funksjonshemming sertifisering eller konsernets legens sertifisering for å bekrefte valgbarhet.

The New York State Office of Parks Recreation and Historic Preservation (OPRHP) har foreslått endringer i Access Pass Program. Endringene, hvis de får endelig godkjenning, ville eliminere to kategorier av personer som er for tiden kvalifisert for tilgang passerer. Personer som krever en rullestolen som en stokk eller krykker (klassifisert som semi-ambulerende) vil ikke lenger være berettiget. Enkeltpersoner i dag kvalifisert fordi de mottar trygd funksjonshemming eller supplerende sikkerhet inntekt vil heller ikke lenger være berettiget.

Send avsluttet søknader til New York State Office of Parks (se referanser). Det kan ta åtte til ti uker for at søknaden skal bli godkjent.

Rå mat restauranter i Syracuse, New York

Rå mat restauranter i Syracuse, New York


Den rå mat og levende mat dietter øker i popularitet på østkysten av USA, og antall restauranter catering til rå Foodism er langsomt økende. Selv om flere alternativer er tilgjengelige i større byområder, mindre byer i nærheten av et universitet er også hjem til flere ulike livsstils restauranter. Syracuse, New York har flere alternativer for de som ønsker å opprettholde sin rå mat diett.

Strong Hearts Cafe

Strong Hearts Café har noen rå menyelementer inkludert salater, smoothies og juice. Atmosfæren er oppskalere, men uformell og vennlig, og online lesere bemerke gjentatte ganger om de rimelige priser på mat laget fra bunnen av og god service.

Strong Hearts Café
719 E Genesee St.
Syracuse, New York 13210
315-478-0000
strongheartscafe.com/index.html

Sugarpearl Cafe

The Sugarpearl Café er et stolt av å være en kvinne-eid og drevet virksomhet, og er et vennlig sted for uformell bespisning og lokalt stekt kaffe. The Sugarpearl har den største vegan meny i området, og tilbyr rå vegan granola, rot frites, salater, juice og en rå vegansk smoothie for de som leter etter rå matvarer alternativer.

Sugarpearl Cafe
600 Burnet Ave.
Syracuse, NY 13203-2498
315-422-7427
sugarpearl.org/menu.php

Syra-Juice Juice Bar og spisested

Ligger nær Syracuse University campus i Marshall Square Mall, og tilbyr Syra-Juice et bredt utvalg av vegansk mat og rå organiske smoothies og juice. Lokalt, er dette uformelt spisested kjent for sin hjemmelagde veganer ranch saus.

Syra-Juice Juice Bar og spisested
Marshall Square Mall
720 University Avenue,
Syracuse, NY 13210
315-475-8423

Speedy Greens

En lokal favoritt for one-stop-shopping, er Speedy Greens bare ni miles plassert fra Syracuse University, og serverer salater, frisk frukt og fersk juice. Speedy Greens er en del av en helsekostbutikk som tilbyr lokale og økologiske råvarer, samt en helhetlig praksis medisin som inneholder flere utøvere.

Speedy Greens
8169 Brewerton Road
Cicero, NY 13039
315-752-0333
rnholistic.com/index_files/Page1233.htm

Hvordan å miste vekt i Bronx, New York

Hvordan å miste vekt i Bronx, New York


Med fedme treffer epidemiske proporsjoner i USA, er det viktig at enkeltpersoner være oppmerksomme på vekten sin. Når det er nødvendig, bør et vekttap diett følges for å holde seg innenfor den anbefalte vektområdet og fremme en sunn kropp. Mens utendørs aktivitet er begrenset i Bronx i løpet av vinteren, er det fortsatt mulig å gjennomføre et program som vil hjelpe kaste uønskede pounds.

Bruksanvisning

•  Start dagen riktig med en liten frokost inkludert en bolle med havregryn toppet med bær, kopp kaffe eller te og glass appelsinjuice. Holde seg borte fra frokost mat som pølse muffins, donuts, kaker og sukker korn.

Pakk en lunsj hver dag i stedet for å spise fra arbeid kafeteria. Lunsj ideer inkluderer en tunfisk eller bønne spredt på grovbrød med tomater og grønnsaker etter eget valg sammen med en side salat eller lav-natrium grønnsakssuppe. Vask lunsj ned med et høyt glass med vann eller en kopp varm te.

Cook hjemmelaget mat til middag bestående av bakt laks eller tofu, en side av ris og dampede grønnsaker. Slå proteinet til andre typer av fisk eller plantebaserte proteiner for variasjon. Holde seg borte fra fett kjøtt og stekt mat. Begrense mengden du spiser ute på restauranter til en gang i uken eller mindre.

Stick med snacks som mandler, sukker fri syltetøy, frukt, unbuttered popcorn og frø mellom måltidene. Begrense sukkerinntak ved å unngå brus, spesialitet kaffedrikker og desserter. Drikk varm te eller vann med snacks.

Tren minst 30 minutter hver dag. Prøv high-impact aerobic trening DVDer i komforten av ditt hjem eller bli med et lokalt treningssenter. Vurdere å bli en av de mange treningssentre i eller rundt Bronx inkludert Powerhouse Gym, 24 Hour Fitness, New York Sports Clubs og Curves. Ansette en trener som hjelper deg å nå målene dine, hvis du har plass i budsjettet. Få utenfor eller dra til et innendørs kjøpesenter å gå hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio eller trening DVDer.

Vurdere å bli en lokal gruppe av individer i Bronx som også er interessert i å miste vekt. Finn et vekttap kompis for eksempel en venn eller et familiemedlem som kan bli med deg i din innsats. Planlegg måltider og trening regimer sammen.

Sett realistiske mål og ikke bli motløs. Avstå fra å veie deg daglig som som kan føre til unødvendig frustrasjon. Forstå at å miste vekt tar tid og tillate deg selv å lette inn i prosessen.

Rehab Residential programmer i nærheten av Long Island, New York

Rehab Residential programmer i nærheten av Long Island, New York


Long Island, New York, som ligger i det sørøstlige New York, like øst for Manhattan, omfatter fylkene Kings, Queens, Suffolk og Nassau. Utvide 118 miles fra New York Harbor, med et samlet areal på 1401 square miles, er det en av de lengste og største øyene i USA. Long Island rehabiliteringsprogrammer inkluderer Cobble Hill og Ditmas Park i Brooklyn bydeler, Eger Helse i vest, og Glen Cove på den nordlige kysten.

Cobble Hill Health Center

The Rehabilitation Institute ved Cobble Hill Health Center tilbyr et bredt utvalg av rehab tjenester i ortopediske, nevrologiske, vaskulær, tannlege, smertebehandling og dialyse spesialitet klinikker. Programmets mål er å gjenopprette funksjonaliteten etter hjerneslag, hjerteinfarkt, brudd, amputasjon, hodeskade og ryggmargsskader. Andre forhold som ble behandlet med Cobble Hill inkluderer brannskader, dysfagi, afasi og kneproteser. Cobble Hill Health Center var dobbelt mottaker av New York State Best Practices Award og fungerer som et demonstrasjonsprosjekt for New York State Department of Health.

Cobble Hill Health Center
380 Henry St.
Brooklyn, NY 11201
718-855-6789
cobblehill.org/patient-services/short-term-rehabilitation/

Ditmas Park Rehab / Care Center

Ditmas Park er varemerkebeskyttet "quick-n-out" rehab program vektlegger "short" i kortsiktig rehabilitering. Programmets mål er å gjenopprette funksjonalitet, normalitet og uavhengighet til behandlede pasienter så snart som mulig. Tilstander som behandles ved Ditmas Park inkluderer hofte eller kne erstatninger, amputasjon, leddgikt svekkelse, hjerneslag, traumer til hjernen og ryggmargen og ulike sports-relaterte skader. Mens gjennomgår rehabilitering ved Ditmas Park, pasienter bor i leilighetsstil boliger komplett med soverom, stuer, salonger, spiseområde og kjøkkenkrok.

Ditmas Park Rehab / Care Center
2107 Ditmas Ave.
Brooklyn, NY 11226
718-462-8100
ditmasparkrehabcare.com/index.html

Eger Health Care og Rehabilitation Center

Grunnlagt i 1916 av og for norsk-amerikanere, har Eger Health Care og Rehabilitation Center siden kommer til å tjene folk av alle nasjonaliteter og bakgrunner. Eger kortsiktige rehabiliteringstjenester omfatter fysiske, yrkesmessige og tale språk patologi tjenester. Program deltakere inkluderer post-kirurgiske pasienter utvinne fra kneet kirurgi, brudd og diverse andre ortopediske skader og personer utvinne fra en ødeleggende sykdom, som for eksempel hjerte- og nyresykdom. Hensikten med programmet er gjen pasienter til et nivå av aktivitet som er tilstrekkelig til å opprettholde dem i hverdagen. Ytterligere tjenester inkluderer spesialisert sårpleie, intravenøs behandling, hospice omsorg, luftveis tjenester og voksen barnehage.

Eger Health Care og Rehabilitation Center
140 Meisner Ave.
Staten Island, NY 10306-1200
718-979-1800
eger.org/CMS/MobiRenderContent.aspx?contentGroupID=1416

Glen Cove Center for sykepleie og rehabilitering

Glen Cove, som ligger på Long Island nordkysten, er en 154-seng lokaler som gir ortopediske rehabiliteringstjenester. Ortopedisk kirurg Eugene S. Krauss er direktør for Senter for leddproteser ved Glen Cove, og kirurg Steven M. Erlanger spesialiserer seg på rekonstruktiv kirurgi i skulder, kne og hofte. Glen Cove fasiliteter er datamaskiner med internettilgang, flatskjerm-TV med filmkanaler, sykehus socials, on-site frisørsalong, in-house kafé, iskrembar, resepsjonstjenester og studio gjesterom.

Glen Cove Center for sykepleie og rehabilitering
6 Medical Plaza
Glen Cove, NY 11542
516-671-9010
glencoverehab.com/about.php

Hvordan finne en god akupunktør i Queens, New York

Hvis du trenger akupunktur behandling for smertelindring eller smerte forebygging, er det avgjørende at du nærmer kvalifiserte akupunktører. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) advarer om at en ukyndig bruk av akupunktur kan føre til alvorlige bivirkninger.

I tillegg til akupunktører, er akupunktur healing praktiseres også av en rekke konvensjonelle medisinske utøvere, inkludert leger, tannleger og andre utøvere. Disse anbefalingene vil hjelpe deg å finne kvalifiserte akupunktører i Queens, New York.

Bruksanvisning

•  Spør helsepersonell for henvisninger. Familie leger og apotek der du regelmessig kjøpe dine medisiner er en god start. Du kan også spørre venner og slektninger. Hvis dette ikke? € ™ t arbeid, bruke helse nettsteder og nettbaserte katalogtjenester.

Helse nettsteder som Wellness.com har kataloger for leger basert på regionen. Du kan søke etter akupunktører og akupunktur spesialister i Queens.

Besøk offisielle hjemmesidene til National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (NCCAOM) eller American Academy of Medical Acupuncture (AAMA). Disse er nasjonalt anerkjent akupunktur organisasjoner og er gode kilder for å finne kvalifiserte akupunktører i Queens.

Sjekk om legitimasjon av akupunktører. New York State regjeringen krever akupunktører for å fullføre en treårig profesjonell akupunktur treningsprogram etter minst to år med college, og gjennomgå en state-godkjent lisens eksamen for å bli lisensiert akupunktører.

New York State nødvendig sertifisering av staten for lisensierte leger og tannleger til å praktisere akupunktur innenfor New York. Akkreditering krever hundrevis av timer med akupunktur trening, praktisk og veiledet erfaring generelt samt spesialiserte akupunktur teknikker. Sertifisering er gitt bare dersom alle krav er oppfylt.

I tillegg se etter NCCAOM nasjonalt styre sertifisering. Det indikerer høye krav til kunnskap om akupunktør. Den NCCAOM sertifiseringsprogram setter strenge standarder for akkreditering inkludert flere timer med opplæring, utdanning og erfaring.

Sertifiserte utøvere tjene tittelen Diplomate i Akupunktur. Du kan også gå for akupunktører som holder medisinsk akupunktur sertifisering fra AAMA; disse medlemmene krever hundrevis av timer med undervisning, opplæring og praktisk erfaring for akkreditering gjennom styre eksamen.

Samle grunnleggende informasjon om akupunktur fra NCCAOM, den AAMA nettside eller fra ditt lokale bibliotek.

Plasser et kall til acupuncturistâ € ™ s klinikken og snakke med henne for flere detaljer. Gjør en avtale for å møte akupunktør i personen slik at du blir kjent med hverandre bedre. Du kan bruke din kunnskap hentet fra forskning og spør akupunktøren relevante spørsmål. Hvis du er fornøyd, søker behandling.

Hjem Programmer for Elders i Rochester, New York

Hjem Programmer for Elders i Rochester, New York


Eldste som bor i Rochester, New York, kan møte vanskeligheter i å få rundt i byen, og noen møter utfordringer i å utføre noen av sine dag-til-dag oppgaver. Heldigvis flere programmer i Rochester yte bistand til uavhengige levende pensjonister.

Hjem Meal service

Bon Appetit på Home tilbyr en måltider-på-hjul service til kvalifiserte eldre individer. For å kvalifisere må en person ha fylt 60 år, være ute av stand til å forlate hjemmet uten hjelp, og må enten leve alene eller leve med noen som ikke kan tilberede måltider, enten på grunn av manglende evne eller fravær i arbeidstiden. Tjenesten tilbyr en rekke måltider; selv om måltider kommer uten kostnad, foreslår programmet en per måltid donasjon. Besøks Sykepleier Service of Rochester administrerer programmet.

Besøks Sykepleier Service of Rochester, New York

2180 Empire Boulevard

Webster, NY 14580

585-787-8397

monroecounty.gov

Non-Emergency Medical Transport

Mange eldste leve selvstendig, men de kan ikke kjøre for å komme seg til ulike ikke-akutt medisinsk avtaler. Pensjonister som bor i Rochester kan få ikke-akutt medisinsk transport fra lokale taxi-tjenester, men også mer spesielt fra Genesee Transport, Inc. Tjenestene plukker eldste opp på deres hjem og leverer dem til medisinsk avtaler på mindre kostnader enn å ta en vanlig drosje. Tjenesten har også muligheten til å gi dør-til-dør tjenester for folk i rullestol, og selv for de som krever transport via en båre.

Genesee Transport

355 Portland Ave.

Rochester NY 14605

585-256-1510

geneseetransport.com

Utvidet i hjemmet Services

Den katolske Family Center tilbyr mange tjenester for eldre i hele Rochester og Monroe County. Blant andre programmer Senteret tilbyr utvidet i hjemmet for eldre program (EISEP). Dette programmet gir hjelp til eldre som trenger litt hjelp, ennå ikke full tid omsorg. Det kan gi lys rengjøringstjenester, vaskeri eller hjelp med personlig stell, avhengig av individuelle behov. Dette programmet fokuserer på å gi hjelp til de vanskelighetene forbundet med høy alder, men gir ikke medisinsk behandling. Andre programmer på den katolske Family Center hjelpe pensjonister og deres familier bestemme hva hjelp er nødvendig, og hvor du finner ressurser til å løse disse behovene.

Catholic Family Center

87 N. Clinton Ave.

Rochester, NY 14604

585-546-7220

cfcrochester.org

Hvordan du skal tolke Meieri Manufacturing Facility Koder i New York

Hvordan du skal tolke Meieri Manufacturing Facility Koder i New York


Siden 1965 Food and Drug Administration har krevd melkeprodusenter til å følge føderale koder på emballasjen. Kodene gir en enkel måte for forbrukerne å spore hvor melken kommer fra. Forbrukere som velger å handle og spise lokalt kan spesielt ha nytte av denne kunnskapen, så kan alle i sjeldne tilfelle et problem på en bestemt produksjonsanlegg.

Bruksanvisning

Finn anlegget koden på melkeprodukt. Den ligger vanligvis mot toppen av beholderen, på lokket eller etiketten. Det består av to deler: en to-sifret tall etterfulgt av andre tall, bokstav og kan inneholde en bindestrek.

Slå opp de to første tallene, som viser staten hvor produktet kommer fra, på FDAs Interstate Milk Shippers List. New Yorks kode er 36.

Match de resterende tall og bokstaver i koden til listen over produsenter, også tilgjengelig på FDA nettside.

Svar ytterligere spørsmål om sanitær eller produksjon på den spesifikke anlegget på FDAs Interstate Milk Shippers nettsted, som har lister over typer produkter samt de nyeste karakterer for sikkerhet og etterlevelse.

New York State Autisme Refusjon Grants

New York State Autisme Refusjon Grants


Omtrent en av ett hundre ti barn i USA antas å ha en av flere autismespekterforstyrrelser, ifølge New York State Department of Health. Autisme er en av flere utviklingsforstyrrelser som vanligvis vises først i tidlig barndom. Symptomene varierer blant barn, men i de fleste, er alvorlig svekket et barns evne til å kommunisere og samhandle med andre.

Grants er tilgjengelige i forbindelse med autisme, fra en rekke kilder som kan være av verdi for barn, husholdninger og pedagoger i New York State.

Sikkerhet Grant

The Albany kapittel av Autism Society of America utsteder sikkerhets tilskudd til familier, bidra til å dekke kostnadene av sikkerhetsutstyr som er ofte nødvendig for familier som har barn med autisme. Målet med foreningen er å gi hjelp til familier som er klart behov for økonomisk hjelp til å få tilgang til denne type utstyr.

Søkere kan være i alle aldre, og medlemskap til ASA er ikke nødvendig. Søkere må være fra en av følgende fylker: Albany, Chenango, Columbia, Delaware, Greene, Otsego, Rensselaer, Saratoga, Schenectady, Schoharie, Warren og Washington.

Diagnosen er spesifikke for en av autismespekterforstyrrelser og et brev fra behandlende lege eller lisensiert psykolog er nødvendig.

De ASA utsteder tilskudd til maksimalt $ 500 til familier, på det meste, en gang i året. De har en $ 5000 budsjett for disse sikkerhets tilskudd.

Albany kapittel av Autism Society of America

101 State St.

Schenectady, NY 12305

albanyautism.org

New York State Department of Health Grants

Dette New York State Department of Health siden lister tilskudd som er tilgjengelige, og noen av disse gjelder for autistiske barn og relaterte spesielle tjenester. Disse tilskuddene er generelt for programmer, snarere enn for enkeltpersoner, og som regel innebære offentlig sektor eller 501 (c) 3 veldedige organisasjoner. Fordi tilskudd oppføring på denne siden er i konstant forandring, er det ikke praktisk å liste spesifikke tilskudd, som de fleste i dag oppført har en kort frist terskel.

Imidlertid er området en praktisk en å gå til for organisasjoner som jobber med autistiske barn, og midler til forskning og spesifikk for omsorg for behovene til autistiske barn er tildelt fra tilskudd er oppført på dette nettstedet fra tid til annen spesifikke til New York State .

health.state.ny.us/funding/

Loven i dag!

ACT dag! gir bevilge penger for familier som ikke har råd eller tilgang behandlingene sine autistiske barn trenger. Loven i dag! gir tilskudd til sikkerhetsutstyr som beskyttelseshjelmer, samt for sosial ferdighetstrening, og ulike behandlinger.

Spesifikke elementer som omfattes av dette tilskuddet er: Bio-medisinsk behandling, logopedi, ergoterapi, sosiale programmer, Auditory Integration Training (AIT), fekting for hjem og resepter / medisiner. Tilskudd tildelt mellom $ 100 og $ 5000. Husholdninger med inntekt under $ 100 000 anses først.

act-today.org/act-today-grant-program.php

Helping Hand Program

The Helping Hand Program gir familier med økonomisk bistand for å få nødvendige medisinsk behandling, kosttilskudd og terapi tjenester for sin autistiske barn. Den fastslår at formålet med tilskuddet er å hjelpe familier som er "in dire finansielle behov".

Søknader mottas kun under visse tidsrammer i løpet av kalenderåret.

Barn må være 18 år eller yngre, født i USA, og diagnostisert med en autismespekterforstyrrelse. En engangs tilskudd på opp til $ 1500 er gitt. Penger er gitt til tjenesteleverandører, men ikke direkte til familier.

National Autism Association

Helping Hand-prosjektet

22136 Westheimer Pkwy. # 104

Katy, TX 77450

877-622-2884

nationalautismassociation.org/helpinghand.php

Hvordan få Medical Records i New York

Hvordan få Medical Records i New York


Medisinske journaler, som også kan kalles medisinske diagrammer eller helsejournaler, er systematisk dokumentasjon av pasientens historie, som inkluderer behandlinger, diagnostikk og behandling. Sensitiv informasjon finnes innenfor disse postene har forårsaket medisinske fasiliteter til tett beskytte dem. The New York Department of Health sier alle pasienter og andre kvalifiserte personer kan få kopier av deres journaler når som helst.

Bruksanvisning

•  Skriv en offisiell forespørsel om en kopi av din journal. Dette kan gjøres for hånd eller maskinskrevet på en datamaskin tekstbehandlingsprogram. Innenfor forespørsel, oppgi ditt fulle navn, og navnet funnet på medisinske poster. Tilstand du er kvalifisert til å be om en kopi av din journal, og hvorfor du ber om en kopi av dine poster. Signer og dater skriftlig forespørsel, og har anmodningen offisielt attestert av en New York State Notar. Eksempelvis

"Hei, mitt navn er John Carl Smith og jeg ber om en kopi av mine sertifiserte medisinske poster, under navnet" John Carl Smith. Under New York State lov skissert av New York Department of Health, er jeg kvalifisert til å be om dette. Mine medisinske poster er holdt av "General Hospital" og formålet med denne forespørselen er å vurdere min medisinske historie. Tusen takk for din tid. "

Hvis de medisinske poster skal sendes til en tredjepart, må du ta med navn og adresse til den tredje part i slutten av forespørselen brevet.

Mail de attestert medisinske poster be til helsepersonell. Ved mottak av denne forespørselen, har helsepersonell minst 14 dager til å overholde. The New York Department of Health sier det er ingen juridisk frist for helsepersonell å svare på denne forespørselen; Imidlertid tyder Health Department venter minst 14 dager før forfølge videre handling.

Betal eventuelle avgifter knyttet til å hente en kopi av din journal. The New York Health Department sier en lege eller medisinsk leverandøren kan ikke kreve mer enn $ 0.75 per side for papirkopier; men hvis du ikke klarer å betale avgifter helsepersonell eller lege er forbudt å nekte forespørselen basert på din manglende evne til å betale avgifter.

Kontakt New York State Health Department ved 800-663-6114 hvis den medisinske anlegget eller leverandøren ikke svare på forespørselen, eller benekter forespørselen. New York State lov rapporterer at hvis en medisinsk faglig eller anlegget benekter en medisinsk rekord forespørsel fra en kvalifisert person, er det anses medisinsk uredelighet. Dette ulydighet mot statlige loven kan føre til disiplinærtiltak mot den medisinske leverandøren eller anlegget.

Tips og advarsler

  • Kontakt New York State Health Department hvis en lege belaster deg et gebyr henting eller nekter tilgang til postene på grunn av manglende betaling for en siste behandling.
  • Ikke be om en kopi av medisinske poster med mindre du er en kvalifisert person, da dette er en forbrytelse, og forespørselen vil bli nektet.

Hvordan å støtte din RN lisens til New York

Fordi New York er ikke et medlem av den nasjonale lisens Compact avtalen, skaffe en registrert sykepleier lisens av påtegning krever at samtlige kriterier fastsatt av New York State Board of Nursing være oppfylt. Videre, om status for den aktive lisensen er medlem av Linksys bestemmer om du vil be om din lisens bekreftelsen per post eller via Internett. To separate sertifikater etterutdanning må også fylles ut via Internett. Søknad om lisensstatusen til New York state er mer komplisert enn sponsorsøknader til andre stater.

Bruksanvisning

Naviger til New York State Board of Nursing nettstedet og laste ned PDF Nursing konsesjonssøknaden Packet. Skriv ut PDF-filen som inneholder flere dokumenter (se lenker i Resources).

Finn Nurse Søker Sjekkliste for å hjelpe deg å holde tritt med de mange biter av papirene denne prosessen vil kreve. Sett denne sjekklisten til side hvor du enkelt kan referere til det. Avgjøre om din nåværende tilstand av lisensstatusen er en deltakende medlem av Linksys ved å sjekke nettsiden funnet i Resources. New York state er medlem av Linksys.

Kontroller din nåværende lisens gjennom Linksys hvis din nåværende tilstand er medlem. Betale for denne tjenesten med kredittkort eller debetkort. Gebyret for denne tjenesten er $ 30 til $ 60 avhengig av lisenstype og antall jurisdiksjoner du ber om å motta denne informasjonen. Naviger til å Linksys verifisering nettstedet på adressen nevnt i Ressurser og klikk på Nurse License knappen Verifisering til høyre. Følg datamaskinen ber å be om at din nåværende tilstand bekrefte lisensstatusen til New York State. Bekrefte din nåværende lisens av post hvis din nåværende tilstand er ikke medlem av Linksys. Fullfør tosiders Verifikasjon av Annen Faglig lisens / sertifisering form (skjema 3). Komplett Side 1 av skjemaet og send begge sider til din nåværende State Board of Nursing.

Komplett Side 1 av skjema 2, den tosiders Sertifisering av Professional Education og send begge sider til skolen av sykepleie som tildeles din sykepleier grad.

Fullfør fire siders skjema 1 Søknad om lisensstatusen i blekk, som gir all informasjon som kreves. Ikke signere den endelige § 26 på side 4.

Besøk en notarius publicus med utfylt konsesjonssøknaden, dine artikler for identifikasjon og fastsatte avgifter. Presentere dine ID-dokumenter og underskrive søknaden når regissert av og i nærvær av notarius.

Fullfør mandat trening på barnemishandling. Dette kurset kan gjennomføres på nettet. En sertifisering av din gjennomføring av dette kurset skal enten sendes elektronisk til New York State eller en trykt selskap må følge søknaden om godkjenning. Gebyret for dette kurset avhenger av valgt leverandør. En liste over godkjente leverandører for denne opplæringen kan bli funnet i Resources.

Fullfør mandat trening på infeksjonskontroll. Dette kurset kan gjennomføres på nettet. En sertifisering av din gjennomføring av dette kurset skal enten sendes elektronisk til New York State eller en trykt selskap må følge søknaden om godkjenning. Gebyret for dette kurset avhenger av valgt leverandør. En liste over godkjente leverandører for denne opplæringen kan bli funnet i Resources.

Fullfør din del av tre-siders skjema 5, Søknad om begrenset tillatelse, dersom det er hensiktsmessig. Denne tillatelsen kan gjennomføres bare hvis du har en arbeidsgiver som er villig til å støtte deg og overvåke din praksis inntil permanent lisens kommer. Din arbeidsgiver og veileder vil fullføre side 2 og 3. Return dette utfylte dokumentet til adressen angitt på skjemaet.

Mail skjema 1, Application for lisensstatusen og Form 5; Søknad om en begrenset tillatelse, hvis aktuelt, lisensavgiften på $ 143; og begrenset tillatelse avgift på $ 35 til adressen i fet skrift helt nederst på side to.

Tips og advarsler

  • Send inn din søknad for lisens gir tid for verifisering av organisasjoner til å sende de nødvendige uavhengige verifikasjoner til Office of yrker. Dette kan ta åtte uker eller mer.
  • Når du er lisensiert til å praktisere sykepleie i New York state, er du lovpålagt å varsle Utdanningsdepartementets Seksjon for profesjonelle tjenester av noen endring i din postadresse eller navn innen 30 dager. Per i styret, "unnlatelse av å gjøre dette kan vurderes faglig uredelighet." Det kan også forsinke fornyet lisens, noe som resulterer i sent avgifter.

Topp sykehus i New York, NY

Topp sykehus i New York, NY


New York City har noen av de beste sykehusene i landet. New York Magazine rangerte de beste sykehusene i New York i 2006 og rangert de ti beste i undersøkelsen. New York-Presbyterian, Mount Sinai Medical Center, NYU Medical Center, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, og Yale-New Haven Hospital var på topp fem. Pasienter kommer fra hele landet til de beste New York sykehus.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center er en av de fremste kreft sykehus i USA for pasientbehandling, laboratorium og klinisk forskning, utdanning og post-cancer livsstil utdanning. Grunnlagt i 1884, har Sloan-Kettering en lang historie i New York og i dag har mer enn 10.000 ansatte aktivt engasjert i state-of-the-art kreftbehandling.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center behandler mer enn 50 typer kreft, er med i forskningsstudier, kjører kliniske studier, utdanner og informere pasienter om det siste innen kreftbehandling og omsorg. Senterets omfattende nettside gir pasient ressurser på alle aspekter av kreft.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
1275 York Avenue
New York, NY 10065
212-639-2000
mskcc.org/mskcc/html/44.cfm

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell er den beste samlede sykehus i New York Magazine beste sykehusets New York rangering i 2006, og er det beste sykehuset for pediatri, hjertebehandling og ob-gyn omsorg. Det har vært på US News & World Report sin Honor Roll av USAs beste sykehus fire strake år.

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell er en omfattende universitet sykehus med spesialister i hver medisinsk spesialitet og fem sykehus sentre. Det er av de stedene hvor pasienter i New York og fra hele landet gå for kvalitet omsorg og eksepsjonelle medisinske tjenester.

New York-Presbyterian Hospital, Weill Cornell
525 East 68th gate
New York, NY 10065
212-746-5454
nyp.org

Mount Sinai Medical Center

Mount Sinai Medical Center bekjenner "en hengivenhet til overlegen, medfølende medisinsk omsorg" som et mål og en livsstil. Mount Sinai ble kåret til den nest beste sykehuset i New York samlet i 2006 i New York Magazine sin beste Sykehus rangeringer, tredje beste sykehus for akuttbehandling, kreft, hjertebehandling, nevrologi / nevrokirurgi, pediatri og psykiatri, fjerde for øre, nese, hals, femte for ortopedi, andre for ob-gyn og først for fordøyelsessykdommer.

Mount Sinai Medical Center
1 Gustave L. Levy Place
New York, NY 10029
212-241-6500
mountsinai.org

Hvordan finne en liste over Psykiatere Hvem Godta Medicaid i New York by

Hvordan finne en liste over Psykiatere Hvem Godta Medicaid i New York by


New York State beboere, og spesielt de som er bosatt i New York City, som kvalifiserer for Medicaid noen ganger trenger hjelp av fagfolk som er spesialister i psykiatri. Psykiske problemer kan være så alvorlig som andre medisinske problemer og mange mennesker er uvitende om alvoret i å forlate psykiske problemer ubehandlet. Skulle du eller noen du kjenner krever tjenester av en New York State psykiater, kan du få en liste over psykiatere som aksepterer Medicaid som en form for betaling ved å kontakte New York State Psychiatric Association.

Bruksanvisning

•  Besøk New York State Psychiatric Association på sine kontorer Garden City, som ligger på 400 Garden City Plaza Suite 202, mandag til fredag ​​fra 9 am til 17:00 for en liste av New Yorks psykiatere som aksepterer Medicaid.

Call New York State Psychiatric Association, 516-542-0077, for å spørre om en liste over Medicaid-akseptere psykiatere i New York City.

Send en epost til New York State Psychiatric Association ved [email protected] å be om en liste over psykiatere som aksepterer Medicaid i New York City.

Slik beskytter psykisk utviklingshemmede bor i ditt eget hjem i staten New York

Slik beskytter psykisk utviklingshemmede bor i ditt eget hjem i staten New York


Psykisk funksjonshemming er en lidelse som fører til betydelig interferens med evnen til å håndtere grunnleggende leveferdigheter; disse inkluderer spise, bade og fornuftig forvaltning av penger. Mennesker med psykisk utviklingshemming vil kunne være vellykket hjemme. Americans with Disabilities Act tråd like muligheter for personer med nedsatt funksjonsevne. I New York Divisjon psykisk Hygiene tilbyr et bredt spekter av tjenester til beboere som huser mennesker med nedsatt funksjonsevne i samfunnet utviklings.

Bruksanvisning

Verve for hjemmetjenestene som tilbys under DMH til personer som har familiemedlemmer som bor hjemme med utviklingshemming. Divisjonen gir støtte på adressering atferdsdagliglivets aktiviteter problemer og bekymringer. Rådgivning og informasjon henvisning programmer er også gjennomført for å utstyre personer som har omsorg for mennesker med psykisk funksjonshemming.

•  Skaffe vergemål. Gi vergemål er en beskyttende ordning etablert av rettssystemet på vegne av en mentalt uføre ​​individ. Du kan få vergemål ved å begjære med Superior Court of New York. Etter vellykket underskriftskampanje, få bokstavene i vergemåls. Erverve en obligasjon, som sikrer mot potensielle vanstyre eller misbruk av psykisk utviklingshemmede individuelle eiendeler.

Hør og betale ivrig oppmerksomhet til den generelle trivsel på den skrantende individ, ifølge psykologen Dr. John Grohol. Tilbyr et lyttende øre til den enkelte lider av angst hjelper i utvinningen. Gi emosjonell støtte og temperament meninger for å imøtekomme den sårbar person. Være objektiv og unngå fordømmende meninger og alltid være en god lytter. Office of Mental Health, gir New York State støttetjenester til beboere som lever med psykiske pasienter.

4 Sett den enkelte i sosiale aktiviteter for å hindre ham fra videre drivende inn i en depresjon. En tur i parken eller en spesielt forberedt måltid kan forbedre lidelse persons selvfølelse. Accord pasienten samme behandling som alle andre medlemmer av husstanden og unngå unødige press for normalitet. Involver mental pasient i kommunale oppgaver, som kan distrahere dem fra tanker som kommer fra deres tilstand, særlig de med antisosiale personlighetsforstyrrelser.

Unngå avgrensa psykisk syke mennesker i institusjoner eller hjemme, da dette er mot sin hensikt. Effektive legemidler har blitt utviklet, og det har vært en endring i samfunns holdning om psykisk syke. Fastlegen spiller en viktig rolle i rehabilitering av pasienten. I New York, National Alliance for psykisk syke supplerer et støttesystem for familiemedlemmer av personer som har psykisk funksjonshemming.

Sunn New York Insurance Retningslinjer

Som svar på antall uforsikrede amerikanere som ikke har råd til private helsetjenester planer, har enkelte stater etablert programmer som gir rimeligere alternativer. I New York, kan beboerne søke om dekning gjennom Sunn NY program.

Valgbarhet

Ifølge New York State Insurance Department, beboere er kvalifisert for innmelding i Sunn NY programmet hvis de eller deres ektefeller er for tiden ansatt eller har vært ansatt i løpet av det siste året. Arbeidsgiver kan ikke tilby forsikring eller de må ha mistet sin dekning. I tillegg kan beboerne ikke være kvalifisert for Medicare og må ha en brutto inntekt som oppfyller programmets gjeldende retningslinjer.

Funksjoner

Sunn NY planer dekke en rekke tjenester, inkludert forebyggende behandling, laboratoriearbeid, svangerskapsomsorg, helseundersøkelser og innlagte pasienter på sykehus. Medlemmer har også muligheten til å legge en resept dekning plan til sin politikk.

Betraktninger

Før du søker for en sunn NY forsikring plan, bør individer vurdere deres spesifikke helsebehov. Enkelte tjenester er ikke omfattet i disse retningslinjene, inkludert mental helse, hospice, tannlege og visjon omsorg. I tillegg kan søkere som har blitt diagnostisert med eller fått behandling for en pre-eksisterende tilstand i de siste seks månedene ikke får dekning for det i inntil ett år.

New York Public Health Insurance programmer

New York Public Health Insurance programmer


Forsikringspremier kan være en kostbar økonomisk belastning for de som ikke har råd til dem. Helsekostnader konsekvent øke hvert år, og premiene følge etter. Borgere av New York (en tilstand som er største byen topper en 2009 "Forbes" liste over de dyreste byene i Amerika) kan finne seg selv på jakt etter rimeligere folkehelse alternativer som gir tilstrekkelig dekning til reduserte priser.

Child Health Plus

Child Health Plus er en offentlig helseforsikring programmet tilgjengelig for barn som er bosatt i New York. Dekningen omfatter medisinsk, visjon og dental behov i tillegg til forebyggende behandling. For å kvalifisere for programmet, må barna være under 19 år, og kan ikke bli dekket av en annen helseforsikring plan. Valgbarhet er også avhengig av foreldrenes / verge inntekt. Inntektskrav variere basert på familiens størrelse, men noen familier kan ha tilgang til gratis premie.

Medicaid

Medicaid er tilgjengelig for folk i alle aldre som oppfyller minimumskravene inntekt. For barn, kan Medicaid dekning være tilbakevirkende for opp til 90 dager før påføring og blir tatt opp i Medicaid-programmet. Premiene er alltid gratis for Medicaid medlemmer, og dekningen inkluderer hjem helsevesenet koster, reseptbelagte legemidler, regelmessige kontroller, sykehusinnleggelse, sykehjem omsorg, dental, visjon og legevakten omsorg. New York beboerne kan ringe 311 og be om HRA Medicaid hjelpetelefon for å finne ut om de er kvalifisert for Medicaid.

Family Health Plus

Family Health Plus er en helseforsikring tjenesten tilgjengelig i New York. Det er et tilbud til innbyggere i alderen 19 og 64 som ikke dekkes av andre helseforsikring planer og oppfyller visse krav til inntekt. Dekningen omfatter sykehusbesøk, regelmessige kontroller, akuttmottaket besøk, resepter og spesialistbehandling. Noen tjenester omfattes av Family Health Plus programmet krever co-betalinger. Inntektskrav oppdateres årlig.

Prenatal Care Assistance Program

Den svangerskapskontroll Assistance Program er tilgjengelig for gravide kvinner som bor i New York, uavhengig av deres statsborgerskap eller innvandring status. Alle tjenester knyttet til graviditet, dekkes av programmet, inkludert laboratoriearbeid, sonograms, prenatal sjekk-ups, ernæring tjenester og HIV-tester. Babyer er omfattet av programmet etter fødselen for opp til ett år. I likhet med andre statlige helseprogrammer, enkeltpersoner registrert i planen må oppfylle inntekt kvalifikasjonskrav.

Medicare

Medicare er levert av den føderale regjeringen til borgere av alle stater som er over 65 år, uavhengig av inntekt. Programmet er delt inn i fire seksjoner: Deler A, B, C og D. Personer som deltok i alle deler har tilgang til sykehus, hjemmetjenesten og hospice omsorg. Polikliniske tjenester, kontorbesøk og reseptbelagte legemidler er også dekket under programmets fordeler. Noen deler av Medicare krever månedlige premier. I tillegg til pensjonister, kan personer med visse funksjonshemninger være kvalifisert for Medicare dekning.

Hvordan Fil en Charge av etiske overtramp av en sosialarbeider i New York by

Sosialarbeidere er pålagt av sine lisens styrene til å følge en bestemt etiske retningslinjer. For eksempel må de respektere konfidensialiteten av sine klienter. Imidlertid er sosialarbeidere mandat reportere, som betyr at de må rapportere alle tilfeller av barnemishandling eller omsorgssvikt til de rette myndigheter. Sosialarbeidere bør ikke ha doble relasjoner med kunder, noe som betyr at de bør ikke gi sosiale tjenester til en slektning, venn eller ansatt. De må heller ikke ha noen form for romantisk eller seksuelt forhold til klienter. Hvis en sosialarbeider har opptrådt på en uetisk måte mot deg, kan du sende en klage og lisensiering styret vil undersøke.

Bruksanvisning

Telefon 800-442-8106 å sende inn en kostnad av etiske overtramp mot en sosialarbeider i New York City. Oppgi navn og forretningsadresse sosialarbeideren, og forklare i detalj hvordan sosialarbeideren opptrådt uetisk.

Ring eller skriv til en av de regionale kontorene hvis du foretrekker det. Din klage kan behandles raskere på den måten. New York City har flere regionkontorer.

Skriv ut en profesjonell disiplin klageskjema. Fyll ut skjemaet med sort blekk eller skriver informasjonen. Gi så mye informasjon som mulig. Deretter mail skjemaet til kontoret ditt regionkontor.

Hvordan søke om Medicare i New York

Medicare er det nasjonale helsevesenet som gir dekning for alle eldre og funksjonshemmede borgere av USA. Vanligvis alle innmelding protokoller er universell uansett hvor du bor i USA. Å registrere seg for Medicare er den samme i New York State som det ville være noe annet sted. Men hvis du bor i New York, har du alternative ressurser til hjelp og informasjon og flere programmer som kan du kvalifiserer.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvorfor du er kvalifisert for Medicare. Dette er et viktig skritt fordi grunnen til at du er kvalifisert kan bestemme hvordan du registrerer deg for Medicare, eller om du må registrere deg i det hele tatt. De som er kvalifisert på grunn av funksjonshemming eller de som mottar trygd pensjonsytelser, for eksempel, blir automatisk innmeldt.

Sørg for at du er i en påmeldingsperiode. Du kan ikke registrere deg for Medicare når du vil. Du må være i et utpekt innmelding periode for å registrere deg. Disse innmelding perioder inkludere din første måleperioden som oppstår når du først bli kvalifisert. Det er Seve-måneders periode rundt kvalifisert måned (tre måneder før den måneden, og de tre månedene etter). Du kan også registrere deg under den årlige koordinert valgperioden (november 15 til desember 31 årlig) og under åpen påmelding periode (1 januar til 31 mars hvert år).

Vurdere hva helsevesenet du trenger og deretter gjennomgå Medicare alternativer. Det er flere faktorer å vurdere, samt om du får dine fordeler gjennom tradisjonelle Medicare eller en Medicare Advantage plan (et privat helse plan), hvorvidt du bør ta del B (den medisinske forsikring), enten du trenger Part D reseptbelagte stoffet dekning , og til slutt, om du skal kjøpe noen Medicare supplerende dekning for eksempel en Medigap, som er forsikring som bidrar til å betale for noen av kostnadene leftover fra tradisjonelle Medicare.

De som har problemer med å velge en plan eller forstå de mange Medicare alternativene kan ta kontakt med New York State Health Insurance Assistance Program for hjelpen, som kalles Health Insurance Informasjon Rådgiving og Assistance Program (se Resources for mer informasjon).

Meld. Igjen, avhengig av om du er kvalifisert status, kan dette ikke være nødvendig hvis du har bestemt deg for å feste med tradisjonelle Medicare fordi de på Social Security Funksjonshemming Forsikring og Social Security avgang er automatisk innmeldt i del A og B. Ellers kan du melde deg på ditt lokale Trygdekontor.

De som startet på Medicare Advantage planer, Medicare Part D planer eller Medigap planer bør kontakte planene direkte for å melde deg på.

Forskning eventuelle programmer som du kan kvalifisere for som vil bidra til å redusere noe av din ut av lommen kostnader. New York State har mange programmer som hjelper med Medicare-relaterte kostnader, inkludert Medicare Savings Programmer og en stat Pharmaceutical Assistance Program (kjent som den eldre Pharmaceutical forsikring dekning).