Digidexo.com

ablasjonsbehandling risiko

Risiko for en Sendetary Livsstil

Risiko for en Sendetary Livsstil

Stillesittende livsstil er vanlig, som mange enkeltpersoner opplever at jobbene sine holde dem lenket til pultene for mesteparten av dagen. Tid brukt sitter på jobben, i bilen under lange pendler og hjemme å slappe av foran fjernsynet bety at de fleste mennesker ikke får nok fysisk aktivitet.

Fedme

En stillesittende livsstil øker risikoen for fedme og overvekt. Sitte i lange perioder av gangen bremser ned stoffskiftet, og dermed redusere antall forbrente kalorier. Fedme er forbundet med helseproblemer som hjertesykdom og diabetes.

Sykdom

En stillesittende livsstil øker blodtrykket og reduserer de gode fettstoffer i blodet ansvarlig for å fjerne plakk fra arteriene, og dermed fører til en økt risiko i hjertesykdom, ifølge American Heart Association. I tillegg, blir stillesittende hele dagen øker risikoen for slag og diabetes, og kan føre til visse kreftformer.

Mental Helse

En stillesittende livsstil negativt påvirker mental helse. Personer som er stillesittende er en større risiko for å lide av angst eller depresjon. Regelmessig trening frigjør endorfiner, som er hormoner som løfter humøret og gjør at du føler deg bra. Fysisk aktivitet kan også jevne ut produksjon av hormonet Serotonin, en nevrotransmitter som er ansvarlig for å sende meldinger i hjernen. Ubalanserte serotonin kan føre til depresjon og påvirker appetitten og hukommelse, ifølge nettstedet WebMD. Fysisk aktivitet reduserer også stress.

Bein og muskler

Sitte i lange perioder kan føre til hyppige ryggsmerter, fordi musklene rundt ryggraden bli svak, ifølge publikasjonen kvinners helse. Trening styrker bein og muskler og holder leddene sunne; mangel på fysisk aktivitet svekker ben og muskler over tid.

Økt fysisk aktivitet

Legg til mer fysisk aktivitet på dagen ved å ta hyppige pauser for å stå opp og strekke på musklene, anbefaler nettstedet WebMD. Ta korte turer som du snakker i telefonen, og ta trappene i stedet for heisen. Stå for korte intervaller hele arbeidsdagen, siden stående forbrenner flere kalorier enn å sitte.

Risiko for mikrokirurgien på Disc Replacement i nakken

Risiko for mikrokirurgien på Disc Replacement i nakken


Hvis du vurderer å ha cervical kunstig ny plate mikrokirurgi for å avlaste trykket på nerverøtter i ryggraden samtidig bevare flytende bevegelse av nakken, snakke med legen din om fordelene versus risiko som kan være involvert i prosedyren. Mens mikro plate erstatning er mindre invasiv enn tradisjonelle spinal fusjon, mange av de potensielle risikoene - inkludert blodtap, spinalvæske lekkasje, infeksjon, skade på nerveroten, lammelser og død - er de samme.

Tap av Motion

Formålet med microendoscopic cervical dekompresjon eller kunstig plate erstatning mikrokirurgi er å avlaste presset på nerver og ryggraden forårsaket av en degenerert plate samtidig opprettholde flytende bevegelser i ryggsøylen. I motsetning til spinal fusjon, hvor de berørte platen er fjernet (diskektomi) og de tilstøtende plater av ryggraden er smeltet sammen for å gi stabilitet, mens trykkavlastning, kunstig ny plate ideell gir større bevegelsesutslag i nakken etter operasjonen. I sjeldne tilfeller, men bein i ryggraden kan re-sikring, gjennom en prosess som kalles spontan ankylose, som fører til et tap av fleksibilitet og bevegelse i nakken.

Infeksjon

Som en hvilken som helst operasjon, er det en viss risiko for infeksjon når et innsnitt har potensial til å tillate bakterier for å komme inn i blodbanen. Infeksjoner som påvirker huden kan behandles med orale eller injisert antibiotika, men noen ganger ytterligere kirurgi kan være nødvendig å ta opp dypere infeksjoner i muskler, vev og bein.

Blodpropp

Selv om sjeldne i cervical kirurgi, kan tromboflebitt (blodpropp) oppstår under eller etter operasjonen. Når klumper brytes av, kan de sendes til pasientens lunger, hjerne eller hjerte, forårsaker en emboli, som kan føre til slag, hjerteinfarkt eller en reduksjon av blodtilførsel til en del av kroppen. For å hindre dannelsen av blodpropper fra forming, kan pasienten bruke blod-tynning medikamenter før kirurgi.

Sinking

Når en implantert kunstige platen synker ned i eller over den vertebrale kroppen, neurologisk kompresjon og symptomene assosiert med sykdommen kan oppstå igjen. I slike tilfeller kan ytterligere kirurgi være nødvendig å gjenopprette platen til sin rette posisjon og avlaste trykket.

Implant Failure

Det er mulig at implantatet kan degenerere over tid på grunn av repeterende bevegelser, forårsaker en nedbrytning av ørsmå biter av materiale fra den kunstige plateoverflaten. Hvis dette skjer, kan pasientens immunsystem reagerer på det fremmede stoff i kroppen, forårsaker smertefulle immunologiske responser. Integriteten av implantatet også kan bli påvirket, forårsaker en løsning eller svikt av kunstig platen. Når den kunstige platen svikter eller bryter fra hverandre i kroppen, blir videre operasjon som kreves for å skifte ut platen.

Nerveskade

Under enhver spinal kirurgi, kan nervene i ryggsøylen bli skadet av en utilbørlig kutt, bump eller manipulasjon av nervevev. Resultatet kan være hevelse og / eller midlertidig eller permanent tap av følelse, funksjon eller styrke til musklene og huden som er koblet til det berørte nerve. Når musklene i forbindelse med blæren blir påvirket, kan midlertidig eller permanent inkontinens oppstå. Hvis eller når den kunstige platen ikke er riktig plassert, kan ytterligere eller økt kompresjon eller lammelse oppstår spinalvæskelekkasje under operasjonen, som krever ytterligere kirurgi.

Blodtap

Det er en viss risiko for at blodårene på forsiden av ryggraden kan bli skadet under en operasjon, noe som fører til tap av blod. I tilfelle av ekstreme blodtap, kan en blodtransfusjon bli nødvendig.

Risiko for Copaxone

Risiko for Copaxone


Copaxone er en injeksjon form av glatirameracetat som er foreskrevet for å behandle relapsing-remitting multippel sklerose. Ifølge produsenten, Teva Pharmaceutical Industries, er Copaxone "vanligvis godt tolerert, har en lavere forekomst av bivirkninger enn andre medisiner, og ... er tenkt å fungere både ute og inne i sentralnervesystemet (CNS) for å bekjempe skader på nervesystemet. "Men, som med alle medisiner, gjør Copaxone bære noen risiko og bivirkninger.

Injeksjon Reaksjoner

Den vanligste bivirkningen av Copaxone innebærer en kortsiktig reaksjon som vises kort tid etter injeksjon. Denne reaksjonen fører vanligvis rødme, hudutslett eller hevelse på injeksjonsstedet som reduserer i ca 15 til 20 minutter etter dosering. Noen pasienter har rapportert hjertebank, tetthet i brystet eller problemer med å puste som en del av disse første reaksjonene; men du bør kontakte legen din omgående dersom disse symptomene ikke forsvinner etter noen minutter, eller hvis du plutselig får disse typer symptomer. Uregelmessig hjerterytme, problemer med å puste eller sterke smerter kan indikere en alvorlig reaksjon som kan sette din helse i fare.

Hud innrykk

En liten, permanent innrykk eller smilehull i huden rundt et vanlig injeksjonsstedet er også rapportert hos pasienter på Copaxone. Injeksjon av Copaxone kan ødelegge underliggende, beskyttende kroppens fettvev. Kontakt legen din hvis du merker hudforandringer mens du tar Copaxone.

Graviditet og amming

De fleste av data om Copaxone og graviditet eller under amming har vært anekdotiske. Ifølge produsenten har bruk ikke undersøkt hos gravide kvinner, og det er ikke tilstrekkelige data for å avgjøre om stoffet er gått over i morsmelk. Hvis du tar Copaxone og bli gravid eller planlegger å amme, bør du snakke med legen din om risikoen for både deg og ditt ufødte barn av fortsatt behandling.

Risiko for å bli en eggdonor

Risiko for å bli en eggdonor


$ 2.500 gebyr anbefalt av American Society for Reproductive Medicine for kvinner donerer egg til par med fertilitetsproblemer kan være en fristende avgift for kvinner nær Society anbefalte alder av 21, hvorav de fleste har høyskole og kredittkort gjeld truende over dem. Mens eggdonasjon kan være en lukrativ og verdig prosess for mange unge kvinner, er det viktig å holde risikoen for potensielle bivirkninger i bakhodet når du gjør din beslutning om donasjon.

Risiko for Cycle Avbrudd

I mange tilfeller vil eggdonorer har sine regelmessige menstruasjonssykluser med vilje avbrutt, slik at legene kan nettopp spore sine sykluser. Vanligvis krever dette giveren til å ta medisiner for en til to uker for å stoppe henne syklus. Denne medisinen kan føre til menopause-lignende symptomer, inkludert hetetokter, tørr skjede, søvnløshet og ømme bryster.

Risiko for Stimulerende Rognproduksjon

I en normal syklus, produserer kroppen din og kaster ett egg om gangen. Hvis du serverer som et egg donor, men vil du ta medisiner for å produsere ekstra egg i løpet av syklusen, slik at legene kan høste mer enn ett egg. Den medisin skal tas intravenøst ​​eller intramuskulært. Denne medisinen kan ha flere bivirkninger, inkludert forverret menstrual symptomer humørsvingninger, hovne bryster og eggstokker og væskeretensjon. Mer alvorlig, i noen tilfeller kan disse injeksjonene stimulere for mye eggproduksjon, forårsaker en tilstand som kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom eller OHSS. Symptomer på OHSS kan være alt fra buktrykket for å sjokkere, og i noen sjeldne tilfeller kan OHSS nødvendiggjøre fjerning av en eller begge eggstokkene eller føre til døden av donor.

Risiko for fruktbarhet narkotika

Det er uklart hva de langsiktige risikoen for fruktbarhet narkotika kan være. De fleste har ikke eksistert lenge nok for konkluderende studier gjøres. En studie fra 2009 utført av den danske Kreftforeningen viser at risikoen for eggstokkreft ikke signifikant øke med bruk av fruktbarhet narkotika, men noen tidligere studier har signalisert at det kan.

Risiko for Egg henting

Når eggene er klare, blir de fjernet fra livmoren din gjennom en kombinasjon av nål og sug, en 30-minutters prosedyre som de fleste donorer trenger et par dager for å komme seg fra. Det kan være blødning når denne fjernes. I noen sjeldne tilfeller kan nålen punktering en blodåre eller organ, forårsaker alvorlig blødning som krever kirurgisk inngrep.

Andre risikoer

Hvis du opplever komplikasjoner, inkludert blødning eller eggstokk skade, under donasjon prosessen, kan det påvirke din evne til å bli gravid i fremtiden.

Det er også følelsesmessige og faglige risikoen ved eggdonasjon. På grunn av den tid som kreves for injeksjoner, ultralydundersøkelser, kontorbesøk og andre giverland plikter, kan det være vanskelig å opprettholde en normal timeplan på jobb eller skole, noe som kan føre til ytelsesproblemer. Hvis du er i et forhold, kan det faktum at du må avstå fra seksuell aktivitet i løpet av syklusen sette en belastning på forholdet.

Risiko for PPH behandling for hemorroider

Risiko for PPH behandling for hemorroider


PPH (Prosedyre for prolaps og hemorroider) er en kirurgisk hemorrhoid behandling som er mindre invasiv enn noen av de andre kirurgiske hemorrhoid behandlinger. Under prosedyren, er hemorrhoid stiftes, som kutter blodtilførselen av og vil resultere i hemorrhoid døende. Selv om det er mindre invasiv enn noen av de andre alternativene, er det fortsatt noen risiko forbundet med denne prosedyren.

Felles kirurgisk risiko

PPH har noen av de samme risikoene andre operasjoner har, inkludert blødninger, økt risiko for infeksjon og anestesi reaksjoner.

Urinering

Noen mennesker kan ha et problem med vannlating etter PPH. Dette kan være forårsaket av smerte, noe som kan gjøre det vanskelig å slappe nok for riktig urinstrømmen.

Avføring

PPH kan forlate noen mennesker med tarmproblemer på grunn av anal sfinkter blir skadet. Selv om det sjeldent, av og til problemet er alvorlig nok til å forlate pasienten med liten eller ingen tarmen.

Pain

Personer som har PPH kan oppleve smerter etter operasjonen. Smerten kan være mer alvorlig under avføring og kan kreve å ta medisiner for å kontrollere den.

Recovery Problemer

PPH tar vanligvis ca to uker, men noen mennesker kan ta opptil seks uker å fullt igjen og være tilbake til det normale.

Apple Vs. Pear Shape & Risiko

Apple Vs.  Pear Shape & Risiko


En persons kroppsfasong er noen ganger sammenlignet med et eple eller en pære, avhengig av plasseringen av kroppsfett. Spesifikke helserisiko og sykdommer er knyttet til hver type kroppsfasong.

Definisjoner

Eple formet kropp bærer mer fett over beltet linje, og har svært lite midje definisjon. Eplet har ofte en full brystet og tynne ben. En person med en pæreformet legeme bærer mer fett under beltet linje, og har en definert midje. Den pære kan ha en tynn overkroppen og komp hofter.

Fat Typer

Ifølge Dr. Marie Savard, forfatter av "Epler og pærer: The Body Shape løsning på vekttap og velvære," det finnes to typer fett. Den type fett en person bærer bestemmer hennes helserisiko. Visceralt fett, som finnes i epleformede kropper, omgir abdominal organer. Subkutant fett finnes under huden.

Apple Risiko

De med epleformede organer har en større risiko for hjertesykdom, brystkreft, diabetes, galleblæren problemer, høyt blodtrykk og tykktarmskreft, ifølge Mayo Clinic.

Pære Risks

Pære formet individer er mer sannsynlig å ha osteoporose, åreknuter og menopausale symptomer, ifølge Marie Savard, MD

Blodpropp

The American Heart Association sier at kvinner som er pære formet har en høyere risiko for livstruende blodpropp. For menn er det motsatt; eple form bærer mer risiko.

Risiko for Grey Asbest

Risiko for Grey Asbest


Forbudt i 1995, den nest mest utbredte formen for asbest, har amosite brune eller grå, rette fibre (amfibol), laget av jern magnesium silikat, ifølge SimplifyDIY. Grey asbest er et mineral som ble brukt mye i byggebransjen i løpet av første halvdel av det 20. århundre, er det svært motstandsdyktig mot varme og ild. Asbest ble brukt i alt fra biler til skip.

Avhengig av tilstanden til asbest kan det bli en helse bekymring. Hus bygget før andre verdenskrig er mer sannsynlig å ha asbest i bygningsmaterialene. Asbest i små fibre ble blandet med betong slik at det er umulig å vite om en bygning er forurenset med stoffet. Den eneste måten å finne ut om en bygning har asbest er å analysere en prøve av byggemateriale.

Risiko for asbest

Den eneste risikoen fra asbest er at av inhalasjon av luftbårne partikler. Asbest er laget av ørsmå fibre. Asbest er ikke skadelig med mindre det begynner å svekkes og fibrene blir luftbårne. Imidlertid, dersom stoffet er boret eller forstyrres på noen måte fibrene komme i luften. Når disse fibrene er luftbårne og inhalert de kommer inn i lungene, hvor de forårsaker lungesykdom. Det er ingen kur for noen lungesykdom forårsaket av asbest. Disse asbestfibre forbli i lungene for en lang tid hvor de forårsaker sykdom. Bevis av sykdom kan ikke manifestere i femten år eller mer.

Asbest-relatert sykdom

Pleural plakk er en tilstand forårsaket av eksponering for asbest i hvilken vevet rundt lungene og diafragmaet begynner å tykne og herde. Det er vanligvis ingen symptomer. Overskudd av væske kan begynne å bygge seg opp i rommet mellom lungene og brystveggen. Dette er kjent som pleuravæske. Asbestose er en tilstand der vev i lungene blir arrete gjøre pasienten har en større risiko for lungekreft. Røyking øker denne risikoen. Lungekreft danner vanligvis i lungevevet eller cellene lining luftveiene. Mesothelioma er kreft i pleura. Asbest kan også føre til kreft i slimhinnen i bukhulen.

Outlook

Utsiktene for mennesker utsatt for asbest varierer i henhold til graden av eksponering, skade, og hvilke sykdommer de har. Påvirker av asbest på lungene dine ikke kan reverseres ved noen behandling. Men det finnes behandlinger for å lindre smerten, bremse utviklingen av sykdommen, og hindre komplikasjoner ifølge National Institute of Health (NIH). Røykeslutt og gjøre andre endringer i livsstil kan forebygge komplikasjoner og lungekreft.

Årsaker og risikoer for Sjokk

Årsaker og risikoer for Sjokk


I tillegg til å være utrolig ubehagelig, kan elektriske støt være farlig. Et sjokk er kroppens naturlige reaksjon på elektrisk strøm passerer gjennom det, som kan forårsake brannskader, muskel og bein skader og nervesystemet svekkelser. Som Cornell University påpeker, kan en elektrisk strøm med en spenning så svak som 70V potensielt være dødelig. Den nøyaktige effekt av et støt vil imidlertid variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på offeret og kilden for sjokk.

Statisk elektrisitet

En av de vanligste typene av sjokk at folk møter i hverdagen er et resultat av statisk elektrisitet. Statisk elektrisitet er en friksjon-indusert, stasjonær elektrisk ladning, noe som betyr at den holder seg på ett sted eller et objekt til det utslipp. Avgiften bygger seg opp når to flater gni sammen og utveksle elektroner. En overflate blir negativt ladet, mens den andre blir positivt ladet, noe som skaper en elektrostatisk tiltrekning. Dette er grunnen til at når du gjentatte ganger gni en ballong mot stoff eller hår, det vil etterhvert "stick" til det. Som Oklahoma State University advarer, en av de vanligste risikoene for elektrostatisk sjokk berører eller rengjøring av skjermen.

Kraftlinjer

Kraftlinjer er tykke kabler som bærer elektrisk kraft til boliger, bedrifter, fabrikker og andre områder. Selv om de vanligvis er suspendert høyt over lokalsamfunn og veier på stolper og master, utenfor fare bort, kan de likevel potensielt føre til elektriske støt. Som Texas A & M notater, høy, mobilt utstyr, som for eksempel front-end lastere-og sakselifter-representerer noen av de største risikoene i form av kraftlinje sjokk. Operatører kan noen ganger undervurdere høyden linjer mens heve en arm eller plattform, eller kan komme til å støte dem mens utstyret er mobilt. Andre årsaker til kraftlinje sjokk inkluderer stormer og bilulykker, som kan banke førende ledninger ned til gatenivå.

Skjøteledninger

Som statisk elektrisitet, skjøteledninger representerer en nasjonal risiko for elektrisk støt. Ifølge Princeton University, er skjøteledninger bare ment for midlertidig bruk, og overforbruk kan føre ledninger til Fray eller delt, utsette sine live og farlig interiør kabling. Snorer med spesielt lette og tynne beskyttende belegg er enda større risiko for støt.

Lightning

Lyn er den ultimate sjokk, og kan levere, i en enkelt serie, 100 millioner volt. Selv om sannsynligheten for at du vil bli truffet av lynet er utrolig lavt, fortsatt utgjør den en potensiell risiko. Ifølge University of Florida IFAS Extension, lyn dreper 100 mennesker-i gjennomsnitt-hvert år i USA. I mange tilfeller av lynnedslag, er ofre ved hjelp av elektriske apparater, som TV og telefoner, eller er i nærheten av vann inventar, slik som vaskemaskiner og vasker.

Risiko for ikke å vaksinere barn

Risiko for ikke å vaksinere barn

Som foreldre må du ta viktige avgjørelser hver dag om dine barn. Noen av disse beslutningene er enkle, mens andre krever mye tid og forskning. Hvorvidt å vaksinere barna dine er en veldig personlig avgjørelse. Hvis du velger å vaksinere, er det din jobb å sørge for at du diskutere alle detaljer med legen din og velge om du vil at barnet ditt fullt vaksinert. Diskuter med legen din hva som er i vaksinene, og hvilke risikoer er knyttet til hver enkelt. Hvis du velger å ikke vaksinere, er det ekstremt viktig at du forstår risikoen forbundet med denne også. Ikke bare kan dette påvirke barnet ditt, men det kan påvirke andre familier også.

Risiko for barnet

Ikke gi vaksiner til barnet kan føre ham til en mye større risiko for å pådra en dødelig sykdom. To sykdommer som synes å være på vei oppover igjen er kikhoste og meslinger. En lege som arbeider med US Department of Health and Human Services 'National Vaccine Program, Dr. Daniel Salmon, sier: "Barn som er fritatt fra skole mandater i USA er 35 ganger mer sannsynlig at kontrakten meslinger enn barn som får sine vaksiner . " Selv sykdommer som meslinger kan være dødelig.

Noen studier hevder at vaksiner forårsaker ting som epilepsi og autisme, men vaksiner har reddet utallige liv. Hvis du ser på statistikken, siden bruk av vaksiner er blitt en norm, forekomsten av sykdommer som polio, stivkrampe og meslinger / kusma har vesentlig gått ned.

Risiko for Public

Hvis barnet ikke er vaksinert riktig måte, så hun er ikke bare i faresonen selv, men hun er å sette andre rundt henne i fare. Hvis hun kontrakter en sykdom, som for eksempel kikhoste, så hun kunne spre den til andre, spesielt barn, tenåringer og eldre. Babyer kan ikke ha noen av vaksinene før de blir litt eldre, slik at de er sårbare for sykdom. I 2008 var det en stor meslinger utbrudd i Amerika, og studier har funnet lenker til kildene av sykdommen; 90 prosent av tilfellene var hos uvaksinerte barn eller barn med vaksinasjon historie ble ikke kjent. Kanskje se på et par av sykdommer lukke opp vil bidra til å fastslå hvor alvorlig risikoen kunne være.

Stivkrampe

Tetanus er en svært dødelig sykdom. Mesteparten av tiden, pasienter som kjøper denne sykdommen vil ha fått kuttet, noe som førte til innføring av en bakterie som heter Clostridium tetani, inn i det kuttet. Tetanus forårsaker muskelspasmer i hele kroppen. Krampene er svært smertefullt og til slutt føre til døden.

Kikhoste

Kikhoste, eller kikhoste, er mest vanlig hos babyer eller tenåringer eller eldre. Hoste er det vanligste symptomet, og kan være så ekstrem at pasientens ribbeina kan brekke. Hun kan ha problemer med å puste også. Denne sykdom kan føre til lungebetennelse, noe som ytterligere kompliserer pasientens status. Kikhoste er i luften, noe som betyr at den kan spre seg gjennom luften ganske enkelt.

Konklusjon

Hvis du eller dine barn er uvaksinert når et utbrudd oppstår, kan du bli pålagt å bo i ditt hjem for en lengre periode, på grunn av karantene. Dette er for å beskytte deg og din familie.

Til syvende og sist er avgjørelsen om ikke å vaksinere deg, men det er ikke en beslutning om å bli gjort lett. Veie nøye hvert alternativ tilgjengelig, og hva som er viktigst for deg og din familie. Forskning som vaksiner er viktigere enn andre og hvilke sykdommer du ønsker å beskytte barna mot. Valget er ditt.

Risiko forbundet med FDG & PET Skanner

Risiko forbundet med FDG & PET Skanner


En PET-scan (Positron Emission Tomography) med FDG (fluor-D-glukose) er en bildeskanne som skaper et tre-dimensjonalt bilde av legemet. Denne skanningen blir primært brukt for å påvise kreft, men kan også brukes for kardiale og nevrologiske sykdommer. Denne behandlingen er en ikke-invasiv alternativ til tradisjonelle biopsier og kan oppdage den raske veksten av kreftceller bedre enn CT, MR eller ultralyd eksamener.

Risiko forbundet med Scan

Ifølge PETNET Solutions, "risikoen forbundet med en PET scan er svært minimal." Den radiopharmeceutical som brukes er en radioaktiv form av glukose, en naturlig forekommende substans i menneskekroppen. Dette stoffet kan lett elimineres fra kroppen, enten gjennom radioaktiv nedbrytning eller utskilt via urin. Mer enn 90 prosent av det radioaktive materiale har enten dekomponeres eller venstre legemet før pasienten selv forlater klinikken fordi mengden av stråling er meget lav. Denne prosedyren er enda trygt for diabetikere som må kontrollere sine glukose. En mindre risiko for prosedyren, ifølge WebMD, er at pasienter kan oppleve forbigående sårhet eller rødhet i armene der IV ble satt inn.

Hvordan forberede for Skann

Prosedyren utføres som et poliklinisk ett mindre pasienten allerede er innlagt på sykehus. Forberedelse inkluderer vanligvis restriksjoner på mat og vann og en grundig gjennomgang av noen medisiner, inkludert over-the-counter medisiner og naturopathic medisiner. Pasienter som for øyeblikket er på insulinbehandling er vanligvis gitt mer spesifikke instruksjoner om glukose inntak. Et urinkateter kan også plasseres i blæren, avhengig av hvor søket vil fokusere.

Hva kan man forvente Under Scan

Den FDG administreres gjennom en IV, eller intravenøs linje, og tar omtrent 45 minutter til en time for å absorbere inn i kroppen. Så snart det er absorbert, kan skanningen begynne og vanligvis tar alt fra 30 til 60 minutter. Under skanningen pasienten må være positiv og helt stille for de mest nøyaktige bilder. Hele prosessen fra innsjekking til utsjekking kan ta opp til fire timer å fullføre.

Scan Results

PET skanningsresultater blir lest av radiolog med spesialisert trening. Når de gjennom skanning og diktere en rapport, kan resultatene bli videresendt til bestilling lege og diskuteres med pasienten. Dette kan ta alt fra en til tre dager. En oppfølging avtale er vanligvis satt for pasienten å komme tilbake til legekontoret for å gjennomgå resultatene og diskutere fremtidig behandling og prognoser.

Arvelige Risiko for diabetes hos barn

Ifølge Center for Disease Control and Prevention (CDC), diabetes rammer om lag 151 000 barn og unge, noe som gjør den til en av de mest utbredte kroniske sykdommer for denne aldersgruppen. Mens Type 1 er fortsatt den mer vanlige formen hos barn, har tilfeller av type 2 økt betydelig. Begge typer har forskjellige årsaker, men American Diabetes Association (ADA) sier at hver bærer en arvelig predisposisjon for sykdommen.

Type 1 Diabetes

Type 1 (immun mediert) diabetes, tidligere kalt "yngel diabetes," er en autoimmun sykdom der bukspyttkjertelen ikke kan produsere insulin, et hormon nødvendig å konvertere sukker, stivelse og andre matvarer til glukose, den viktigste kilden til energi for legeme. ADA sier at oddsen for å utvikle sykdommen er omtrent 1 i 4 til 1 i 10 når begge foreldrene har type 1 diabetes.

Symptomer, diagnostikk, behandling

Symptomer på type 1 diabetes, som vanligvis utvikler i løpet av bare noen få uker, kan omfatte økt tørste samt vannlating; sterkt økt appetitt; vekttap; apati; irritabilitet; tåkesyn; gjær infeksjoner hos jenter; og alvorlig bleieutslett samt dehydrering hos spedbarn.

Diabetes er diagnostisert gjennom blodprøver som måler blodsukkeret. Når bekreftet, ekstra blodprøver som sjekker for auto-antistoffer vil muliggjøre en lege for å spesifisere om det er type 1 eller type 2 diabetes.

The Mayo Clinic anbefaler at behandling av type 1 diabetes krever en levetid på blodsukker overvåking, insulin, spise sunt og regelmessig mosjon. Pediatric endokrinologer arbeide med barnet og hans foreldre til å overvåke behandlinger 'slagkraft og gjøre justeringer når det er nødvendig.

Type 2 Diabetes

Med type 2 diabetes, er det en mangel, men ikke en fullstendig fravær av insulin. Det er den vanligste formen for diabetes blant voksne; det pleide å bli kalt "voksen-utbruddet" inntil den siste økningen i tilfeller blant barn og unge. Type 2-diabetes bærer et sterkt arvelig risiko. Ifølge ADA, når begge foreldrene har type 2 diabetes, har barnet en 50 prosent sjanse for å utvikle sykdommen.

Symptomer, diagnostikk, behandling

Ifølge KidsHealth.org, symptomer på type 2 diabetes hos barn er mye mindre opplagt enn de av Type 1, og kan utvikle seg sakte. De kan inneholde hyppig vannlating, overdreven tørst og trøtt. I tillegg er de med type 2 diabetes mer sannsynlig å ha hypertensjon (høyt blodtrykk), så vel som høyt kolesterol. Jenter som har nådd puberteten kan utvikle polycystisk ovariesyndrom.

En blodglukosetest blir brukt til å diagnostisere type 2 diabetes. En pediatrisk endokrinolog vil administrere behandling plan med barnet og foreldrene. Vanligvis vil legen veilede barnet til et sunnere kosthold og utvikle et treningsprogram, som de fleste barn med type 2 diabetes er overvektige eller fete. I tillegg må barnet overvåke sin blodsukker og, om nødvendig, tar insulin for å regulere den.

Forebyggende

The Mayo Clinic har utarbeidet følgende retningslinjer for foreldre å bidra til å forhindre type 2 diabetes i sine barn:

Spis sunn mat, de som er lav i fett og kalorier, med fokus på frukt, grønnsaker og helkorn.

Bli aktiv. Registrer barnet ditt opp for et idrettslag eller dansetimer, eller se etter aktive ting å gjøre sammen.

Opprettholde en sunn vekt. Hjelpe barnet løs overflødig vekt ved å endre sine spise-og mosjonsvaner.

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids


Barn med hjertefeil noen ganger får kunstige hjerter mens de venter på en transplantasjon. The Food and Drug Administration godkjent den første midlertidige kunstig hjerte i 2004, og en permanent kunstig hjerte ble godkjent i 2006 Mens kunstige hjerter gi mange fordeler til barn med potensielt dødelige hjertesykdommer, er det flere risikoer involvert også.

Langvarig Livet

Den viktigste fordelen med en implantert kunstig hjerte er en lengre forventet levealder for barn med hjertefeil og forhold som forårsaker hjertesvikt. De fleste barn får en midlertidig kunstig hjerte før de kan motta en vanlig hjertetransplantasjon, men noen barn kan gjennomgå en operasjon for å implantere en permanent kunstig hjerte hvis de er kvalifisert for en typisk hjertetransplantasjon. En midlertidig kunstig hjerte kan holde barna i live i flere måneder lenger enn de forventes å leve med sluttstadiet hjertesvikt, ifølge National Heart Lung and Blood Institute.

Kostnad

Den totale kostnaden for en kunstig hjerte kan lett overgå 100.000 dollar, inkludert kostnader for enheten, den kirurgiske prosedyren, og kostnadene ved medisinsk overvåking og omsorg under utvinning perioden. Kostnaden kan være helt eller delvis dekket av sykeforsikring, og usikrede barn kan få økonomisk hjelp for en kunstig hjerte gjennom Medicaid, veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner. Men ofte foreldre, selv de med forsikring, sitter igjen med en betydelig gjeld som følge av inngrepet.

Blødning

Barn som gjennomgår kirurgi for å implantere en kunstig hjerte er i faresonen for alvorlig blødning under og etter inngrepet. Kirurgi for å implantere enheten innebærer å åpne opp brystet og det er mange steder som er utsatt for store blødninger som kan resultere i at barnet krever en blodoverføring.

Blodpropp

Blodpropper kan utvikle seg etter implantasjon av et kunstig hjerte som en del av kroppens naturlige respons til et fremmed objekt inne i brysthulen. Blodpropp kan blokkere blodårene som forsyner vitale organer og føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert død, hvis de ikke blir behandlet raskt. Kunstige hjertepasienter ta anticlotting medisiner for å hindre farlige blodpropper for hele tiden de har en midlertidig kunstig hjerte.

Infeksjon

Som med alle kirurgi, kunstige hjertepasienter er i faresonen for å utvikle infeksjoner. Med et svekket organ etter operasjonen, kan disse infeksjoner føre til alvorlige komplikasjoner og kan være fatal i noen tilfeller. Barn som får kunstige hjerter overvåkes meget nøye for eventuelle tegn på infeksjon, slik at de kan motta antibiotika hvis det er nødvendig.

Feil

De fleste kunstige hjerter utføre svært godt med få komplikasjoner eller funksjonsfeil. Som med andre mekaniske innretninger, kan kunstige hjerter fungerer dårlig eller ikke i noen tilfeller, men. Hjertet kan ikke pumpe skikkelig eller kraften som holder den kunstige hjertet pumpe kan mislykkes.

SVØMMEBASSENG Risiko for Kids

SVØMMEBASSENG Risiko for Kids


Barn ser frem til sommermånedene for moro på bassenger og vannparker. Men mens de har det gøy i solen, er det skjulte risikoer. Foreldre bør være klar over risikoen hjemme og offentlige bassenger og badeland. De fleste infeksjoner og ulykker kan forhindres med riktig kunnskap og forholdsregel. Dine barn kan ha en morsom og sunn sommer i bassenget.

Parasitter

Parasitter som kan gi diaré utgjøre en stor helserisiko for barn ved hjelp av offentlige svømmebassenger, ifølge Centers for Disease Control. Cryptosporidiosis er en gastrointestinal sykdom forårsaket av parasitter som finnes i svømmebassenger. Kontakt med forurensede fecal bakterier i bassengene kan forårsake uker med vandig diaré.

Parasitter selv spre seg i bassenger behandlet med klor. I 2007, CDC annonserte strengere retningslinjer for offentlige bassenger og badeland for å følge for å redusere mengden av barn blir syke. "For å hindre utbrudd av cryptosporidiosis, er endringen som trengs i måten vi bygger og drifter landets desinfiserte fritids vann anlegg," CDC stater i en 2007 pressemelding. De anbefaler at bassenger legge ekstra klor og behandle vannet med ultrafiolett stråling. CDC krever også bassenger og badeland for å legge skilt som varsler foreldrene til å holde barna sine ut av vannet hvis de har nylig eller aktuell diaré.

Foreldre kan ta noen forholdsregler i tillegg til å beskytte sine barn, som lærer dem ikke å svelge bassengvannet, og dusjing før vi går et basseng. Også rapportere fekal forurensning til basseng arbeidere.

Drukning

Anslagsvis 1000 barn dør hvert år ved drukning i hjemmet svømmebassengene eller offentlige bassenger, ifølge kidshealth.org. I tillegg kan små barn drukner i mindre enn to inches av vann. Barn trenger tilsyn hele tiden når rundt vannet.

Sammen med tilsyn barnet i vann, er det viktig for deg å lære ham å svømme. Barn eldre enn 4 bør lære å svømme for å unngå fare i bassenget. Småbarn kan også lære å svømme i en alder av 1, med en legens tillatelse. En annen måte å unngå drukning bruker flyteutstyr som redningsvester. Sørg for at flotasjonsanlegget passer ordentlig i henhold til høyde og vekt. Barn skal bruke enheten når de er i nærheten av vann i tilfelle en ulykke. Foreldre bør også huske at en voksen bør overvåke selv barn som vet hvordan å svømme.

Infeksjon

Svømmer øre er en infeksjon av øregangen, behandlet med reseptbelagte øredråper. Denne infeksjonen oppstår ofte etter barn tilbringer tid i et basseng. En bakterie fra vannet infiserer tynt lag av huden på ørekanalen. Den øregangen tørker vanligvis i seg selv ut, men overskytende fuktighet i øret skaper infeksjonen. Symptomer på svømmer øre er smerter i øret, kløe eller hevelse i det ytre øret. I tillegg kan gul eller hvit drenering fra øret oppstå. I alvorlige tilfeller kan ørekanalen svelle lukket, ifølge Mayo Clinic.

Imidlertid er svømmer øre forebygges. Den enkleste måten å forhindre denne infeksjonen er for barn å bruke ørepropper. Dette er spesielt viktig for barn som tilbringer mye tid i bassenget. Også, tørke barnets øre med et håndkle eller kjølig hårføner etter bading. Ved hjelp av en bomullspinne for å tørke øret, er ekstremt farlig, ifølge Mayo Clinic. Bomullspinne kan lage riper i øregangen og skape en infeksjon nettstedet. Til slutt, alkoholbaserte øredråper bidra til å fjerne vann fra øret og redusere sjansene for en infeksjon.

Risiko for nyredialyse

Nyrene utføre de kritiske oppgaver for å fjerne avfall fra blodet og opprettholde volumet av blodet ved å fjerne overflødig væske. Det er livstruende dersom sykdom eller traume forårsaker skade på nyrene og de kan ikke lenger fungere. Dialyse er den eneste behandling er tilgjengelig for å ta plassen til nyrene.

Definisjon

Dialyse midlertidig renser blodet og opprettholder balansen av væsker og kjemikalier som er nødvendig for kroppen å fungere. Imidlertid må dialyse være kontinuerlig og regelmessig gjentatt så lenge som den person med nyre-svikt liv. Det må også være støttet av kosthold og medisiner. Det er to typer av dialyse: hemodialyse og peritoneal dialyse.

Hemodialyse

Ved hemodialyse, er en maskin som brukes til å filtrere blodet. Et rør fører blod ut av legemet og inn i et filter som kalles en dialyzer. Den dialyzer fjerner avfall, ekstra salt og vann, og deretter rent blod returneres til kroppen gjennom et annet rør. Den dialyzer er også koblet til en annen maskin --- en hemodialysemaskin --- som overvåker blodstrøm og fjerner avfallsstoffer fra dialyzer. Hemodialyse tar omtrent 3 til 5 timer og må gjentas flere ganger i uken. Denne fremgangsmåten utføres vanligvis i et medisinsk senter, men etter at lege implantater permanent tilgang til en vene og arterie, kan den gjøres hjemme. Doing hemodialyse hjemme muliggjør kortere, daglig dialyse. Men det kan ikke gjøres alene, slik at en partner må alltid være til stede.

Peritoneal dialyse

Peritoneal dialyse er en prosess der en væske som kalles en dialyseløsning går gjennom et rør inn i abdomen, væsken forblir i legemet i flere timer og absorberer avfall, da det er drenert, og prosessen blir gjentatt med en ren oppløsning. Det finnes to typer av peritoneal dialyse, kontinuerlig ambulatorisk peritoneal dialyse (CAPD) og kontinuerlig cycler-assistert peritoneal dialyse (CCPD). Begge disse typene kan gjøres alene hjemme, men CCPD benytter en maskin for å utveksle fluid flere ganger i løpet av natten.

Komplikasjoner

En av de vanligste komplikasjoner relatert til hemodialyse er problemer med vaskulær tilgang. Andre komplikasjoner er infeksjon, blokkering av rørene fra blodpropp og dårlig blodgjennomstrømning. Alle disse kan forstyrre prosessen med hemodialyse, spesielt hvis tilgang til vener og arterier blir et problem fordi det kan ta tid og kirurgi for å korrigere. Loven av å forstyrre dialyse blir enda en ekstra risiko som kan raskt utvikle seg til en akutt medisinsk situasjon. Noen komplikasjoner oppstår som et resultat av behandlingen. Endringene i vann og kjemikalier kan føre til lavt blodtrykk og muskel kramper. Den hyppigste komplikasjon relatert til peritoneal dialyse er en abdominal infeksjon kalt peritonitt. Peritonitis kan være forårsaket av en infeksjon i området hvor røret går inn i kroppen eller for urenheter som forekommer gjennom røret.

Faktorer

Andre variabler kan bidra til å redusere risikoen for dialyse. En av de viktigste er å følge bestemte kosthold anbefalinger. Mengden av salt og vann som forbrukes vil måtte bli redusert, og mengden av protein og kalium i dietten må overvåkes nøye. I tillegg er det svært viktig å ta de medisiner legen foreskriver for å sikre alle funksjonene til nyrene blir opprettholdt.

Infant cochleaimplantat kirurgi risiko

Infant cochleaimplantat kirurgi risiko


Mellom 03:58 av 1000 amerikanere er døv, inkludert mange barn, ifølge Gallaudet University. Hvis babyen er født helt eller hovedsakelig døv, på et tidspunkt vil du sannsynligvis bli bedt om å avgjøre om å gi henne cochlea implantat kirurgi.

Hva er et cochleaimplantat?

Cochlea-implantater er små elektroniske enheter som gir døve barn og voksne en følelse av lyd. Implantatet ytre del hviler bak øret og omfatter en mikrofon, og en prosessor som sender kodede signaler til den indre del, som må opereres inn under huden. Den interne delen stimulerer hørselsnerver, som deretter tolkes av hjernen som lyd. Mennesker med cochleaimplantat hører ikke ut som noen med normal hørsel, men de hører mer enn de ellers ville.

Må babyer får Cochlea implantater?

Babyer kan få cochlea implantat hvis de er døve eller nesten så. Omtrent 25 500 barn har hatt cochlea implantat kirurgi. Mens Food and Drug Administration (FDA) sier det er trygt for barn så unge som 12 måneder å få implantater laget for denne aldersgruppen, de fleste amerikanske barn ikke får implantater før minst alderen 2.

Likevel, ifølge en studie publisert av The American Laryngological, Rhinological, og Otological Society, otolaryngologists Adrian L. James (Bristol Royal Hospital for Children i Bristol, UK) og Blake C. Papsin (Hospital for Sick Children i Toronto, Canada) fant at babyer så unge som syv måneder kan trygt motta cochlea implantat.

Hva kan man forvente

En baby får vanligvis en beroligende før du forlater sitt rom på sykehuset; dette hjelper rolige engstelige følelser og setter ham til å sove. En liten bit av håret er barbert bak og over det ene øret, etterfulgt av et snitt måler ca 2 inches lang. Kirurgen lager et innrykk i øret bein og det indre øret er åpnet litt for å gjøre plass til enheten. Operasjonen varer ca to til tre timer.

Kortsiktig risiko

Babyer kan oppleve noen midlertidig smerte etter operasjonen, men det er vanligvis kontrollert av Tylenol. Operasjonen kan også føre til staph infeksjon og permanente eller midlertidige anfall av vertigo (svimmelhet) og tinnitus (øresus eller summende fornemmelser). Noen pasienter opplever også delvis og midlertidig ansikts nerve lammelse som varer alt fra dager til måneder.

Langsiktige risikoen

Barn og babyer som fikk cochlea implantat kirurgi er 30 prosent mer sannsynlig å få bakteriell hjernehinnebetennelse enn andre barn, ifølge FDA. Derfor kan barn med implantater eller som får implantater bør få Hib vaksine og overvåkes nøye for bakterielle infeksjoner.

Noen pasienter - inkludert barn som fikk operasjonen som babyer - rapporterer også tap av smak på siden av munnen der enheten ble implantert. Neonlys også forstyrre enheten, forårsaker en sterk summende lyd. I tillegg, i henhold til FDA, alle hørsel et barn har før operasjonen kan bli ødelagt under operasjonen. Dette betyr at hvis den kostbare enheten må skiftes ut, vil barnet være helt døv hvis hun eller hennes foreldre ikke har råd til å erstatte den. Det betyr også at hvis et bedre alternativ dukker opp i fremtiden, kan barnet ikke være i stand til å delta.

Mulige risikoer og Resultater av Tubal kirurgi

En kvinnes egglederne kan lide skade fra infeksjoner, operasjoner eller sykdommer, som for eksempel endometriose. Hvis arr eller voksn utvikle seg i egglederne, kan de forårsake en blokkering som kan gjøre å få barn veldig vanskelig. Tubal kirurgi fjerner blokkeringen ved å kutte ut arr eller åpne et rør som er fullstendig blokkert.

Ektopisk graviditet

En stor risiko for tubal kirurgi er en graviditet utenfor livmoren, ifølge American Society for Reproductive Medicine (ASRM). Normalt, når en kvinne blir gravid, reiser hun befruktet egg ned en av hennes eggledere inn i livmoren. En kvinne som har hatt tubal kirurgi er mer sannsynlig å ha henne befruktet egg opphold i en egglederen og vokse der. En egglederen er for liten til å holde en baby, så det er en komplikasjon som kan føre til at røret sprekker, forårsaker indre blødninger.

Scar Tissue

Selv etter tubal kirurgi, kan egglederne bli blokkert igjen. Tubal kirurgi fjerner arrvev, men det er mulig for arrvev å komme tilbake, ifølge The Beach Center For Infertilitet, Endocrinology og IVF. Tubal kirurgi må gjentas hvis dette skjer.

Kirurgi komplikasjoner

Som med alle kirurgi, kan tubal kirurgi føre til en rekke komplikasjoner. En dårlig reaksjon på anestesi kan føre til dødsfall. Ifølge ASRM, kan kirurgi på egglederne forårsake skade på andre organer, noe som resulterer i ytterligere problemer. Infeksjon og indre blødninger er også mulige risikoer med noen større operasjon.

Risiko for Organic Baby Food

Risiko for Organic Baby Food


De siste årene har folk blitt mer opptatt av plantevernmidler, gjødsel, hormoner, konserveringsmidler og andre kjemikalier i maten deres. Følgelig har trenden vært å flytte til økologisk mat som er sertifisert til å være fri for sprøytemidler, konserveringsmidler og andre kjemikalier. Likeledes, foreldre ønsker å gi sine barn den sikreste og mest næringsrik mat tilgjengelig, noe som fører mange til å kjøpe babymat merket som "organisk". Ifølge US Food and Drug Administration (FDA), barnemat som ikke har mye syreinnhold og har ingen konserveringsmidler kan plassere barnet i fare for matforgiftning forårsaket av bakteriell forurensning.

Patogener

Mange jord patogener kan dukke opp i maten, særlig de som oppstår i naturlig gjødsel som gjødsel. Økologiske bønder rundt om i verden bruker ofte husdyrgjødsel som en naturlig gjødsel. Men med mindre gjødsel komposteres riktig, kan farlige bakterier formere seg og finne sin vei inn mat. En studie ved University of Minnesota analysert konvensjonelle, sertifiserte og ikke-sertifiserte økologiske bønder. Ifølge Minnesota Institutt for bærekraftig landbruk, fant det at dyrkere som brukte gjødsel eller annen naturlig kompost gjødsel som ikke hadde blitt lagret i minst ett år produserte grønnsaker med koliforme bakterier nivåer 19 ganger høyere enn grønnsaker som ble behandlet med lengre aldrende materiale. Følgelig, økologisk mat er mer sannsynlig enn konvensjonelt dyrket mat å være forurenset med bakterier og muggsoppgifter. E. coli, Shigella og Salmonella representerer den største helserisikoen. Økologiske produsenter som er sertifisert av US Department of Agriculture (USDA) må bruke skikkelig kompostert gjødsel, men usertifiserte dyrkere er ikke bundet av forskriften. Det er ingen lov som forbyr bruk av uncomposted gjødsel i USA USDA godkjenner økologiske selene for matvarer som oppfyller minimums organisk ingrediens mengder, men gjør ikke noen påstand om at økologisk mat er mer næringsrik eller sikrere enn ikke-økologisk mat.

Botulisme

Det har også vært rapportert tilfeller av botulisme forurensning i økologisk barnemat. Ifølge Mayo Clinic, oppstår spedbarn botulisme når en baby forbruker Clostridium botulinum bakteriesporer i mat. Sporene vokser i tarmen, der de slipper en kraftig gift. Botulisme kan være dødelig, spesielt for spedbarn; det er ca 100 tilfeller av botulisme rapportert i USA hvert år, med 72 prosent av disse tilfellene som er rapportert som spedbarn botulisme, ifølge feil diagnose. Ifølge FDA, det nylig advarte publikum om enkelte produkter, for eksempel jordas Best Apple Barley Peach babymat, på grunn av en mulig risiko for botulisme forurensning. Plum Organics husket noe av sin Select Batch av Apple og gulrot Portable Pouches fordi syrenivået i produktene ikke oppfyller FDA retningslinjene, noe som øker risikoen for botulisme forurensning. Mer enn 4000 tilfeller av babymat, hver med 24 krukker, og mer enn 38.000 forskjellige pakker ble tilbakekalt, og produksjonen ble suspendert i påvente av en etterforskning, ifølge FDA. Clostridium botulinum bakterien er svært hardfør og kan overleve matlaging, med mindre maten er tilberedt i 10 minutter ved mer enn 176 grader Fahrenheit, som nevnt av University of Florida, IFAS Extension nettside. Den mest effektive måten å gardere seg mot en potensielt dødelig botulisme forurensning er å bruke konserveringsmidler og sanitære matlaging praksis.

Nitrater og Bakterier Forurensning

Hjemmelaget babymat laget med økologisk dyrkede grønnsaker og frukt er et alternativ til å kjøpe ferdige økologisk mat. Så lenge maten er tilberedt på en hygienisk måte ved å vaske den grundig før tilberedning, kokt på riktig temperatur, og deretter lagret på riktig måte etterpå, hjemmelaget barnemat skal være trygg fra bakteriell forurensning. The University of Maine Cooperative Extension sier foreldre bør ikke mate sine babyens hjemmelaget mat laget med rødbeter, gulrøtter, spinat, grønne grønnsaker eller neper, da det er fare for en høy konsentrasjon av nitrat i disse grønnsakene. Nitrater samhandle med jern i blodet og kan føre til anemi. Kommersielt forberedt barnemat, enten organisk eller uorganisk, er testet for nitrat nivåer i henhold til FDA krav. Følgelig kan et kommersielt produkt være tryggere.

Risiko for Sakkarin

Sakkarin er ofte brukt som et kunstig søtningsmiddel som finnes i dietetiske næringsmidler og drikkevarer. Noen toalettsaker inneholder også sakkarin. Arbeidsplasser, spesielt industri og fasiliteter som er involvert, enten ved fremstillingen av sakkarin og dets salter, eller håndteringen av dens behandling, er potensielle områder av sakkarin eksponering. Unites States har produsert sakkarin og dets natrium og kalium salter kommersielt for mer enn 80 år. Til tross for fjerning av sakkarin fra listen over kreftfremkallende kjemikalier ved National Toxicology Program Styret i US Department of Health and Human Services, bekymringer florerer sikkerheten sakkarin.

Kreft

I en rapport datert 24. oktober 1997 av Center for Science i Public Interest (cspi) til National Toxicology Program Board, anbefales cspi inkludering av sakkarin i "rimelig forventet å være et menneske kreftfremkallende" liste. Kreftfremkallende er kreftfremkallende stoffer. Cspi støttet sin innstilling med en rekke studier som viste sakkarin forårsake kreft hos rotter og mus. Hos mus, sakkarin førte til urinblæren og andre kreftformer inkludert vaskulær og lungekreft; sakkarin resulterte i en økt forekomst av livmorkreft hos hunnmus.

Mange case-kontroll studier knyttet menneskelig inntak av kunstige søtningsmidler med økt forekomst av kreft i blæren. Kasus-kontrollstudier er studier som sammenligner folk med en spesifikk sykdom med et sett av folk som ikke har sykdommen. Den cspi rapporten sier det er «svært uklok" for å fjerne sakkarin fra listen; det ville plassere mer enn en million mennesker, inkludert barn og fostre forbruker sakkarin, i fare. Rapporten fortsetter å forklare at fjerning fra listen fraråder også videre studier om potensielle risikoer av sakkarin. Men sakkarin ble fjernet fra listen som en kreftfremkallende fare på grunn av utilstrekkelige data til å støtte at det kan forårsake kreft hos mennesker.

Økning i Insulin

Ifølge november 2008 av Appetite forskning journal, kan sakkarin øker insulinkonsentrasjonen i blodet. Økning av insulin kan føre til vektøkning, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Dette er fordi jo høyere insulin, jo høyere glukose som går inn i celler i kroppen. Glukose som gjenstår etter celleaktivitet blir lagret som fett, noe som øker sannsynligheten for vektøkning.

Allergier

Ifølge medicinenet, sakkarin kan utløse allergiske reaksjoner hos mennesker forbruker søtningsmiddel. Hodepine, pustevansker, diaré og hudutslett er noen mulige allergiske reaksjoner. Dette er fordi sakkarin tilhører den klasse av sulfonamider forbindelser, noe som kan føre til allergiske reaksjoner hos mennesker intolerante av sulfa narkotika.

Andre helserisiko

Sakkarin i morsmelkerstatninger kan gi irritabilitet og gjengi muskel dysfunksjon. Forbruk av sakkarin av gravide kvinner, spedbarn og barn frarådes på grunn av disse potensielle helserisiko, ifølge medicinenet.

Helse relatert risiko for mennesker Fra Dog Urin

Sammensetningen av hunden urin er mye det samme som menneskelig urin, men hundene bruke nesa mer enn mennesker til å forstå verden rundt dem. Deres nysgjerrighet kan føre dem til å trekke seg sammen infeksjonssykdommer; i det minste en av dem kan overføres til mennesker.

Helse relatert risiko for mennesker fra hunden urin

Urin fra hunder er vanligvis ikke skadelig for mennesker, med mindre en hund kontrakter en bakteriell infeksjon som kalles leptospirose. Sannsynligheten for å bli smittet av leptospirose er lav, men menneskelige tilfeller har blitt dokumentert.

Farene ved leptospirose

Hvis utsatt for leptospirose bakterier, vil mennesker vanligvis utvikle influensalignende symptomer innen en til to uker, ifølge en studie utført av Massachusetts Department of Public Health. Når smittet, kan mennesker passere bakteriene videre til andre mennesker. Leptospirose kan forårsake infeksjoner i nyrer, lever og hjerne, og kan være livstruende hvis venstre ukontrollert. Leptospirose er behandlet med antibiotika.

Beskytt deg selv og andre

For å beskytte deg selv og andre, alltid vaske hendene grundig etter berøring hunden din eller noe hundens urin kan være på, og holde hunden borte fra vegetabilske hager og områder der barn leker. Hunder kan vaksineres for leptospirose, men fordi det er så mange varianter av sykdommen, ikke vaksinasjon ikke garantere at de ikke vil bli infisert.

Hvordan Hunder Contract Liptospirosis

Leptospirose er en sykdom som finnes i de fleste pattedyr. Bakteriene spres gjennom vanndammer eller merker dyrene etterlater seg. Rotter og vaskebjørn er de vanligste bærere av sykdommen. Når kjæledyret ditt kommer i kontakt med urin fra en infisert dyr, er det sannsynlig å bli smittet også.

Hunder avhengige av luktesansen

I Stanley Coren bok "Hvordan hunder tenker," han sier at hunder har en luktesansen 40 ganger større enn mennesker; Derfor, de bruker nesen til å forstå verden rundt dem.
Hunder plukke opp lukten av andre dyr som urinere på trær, brannhydranter og i gress og stoppe å lukte den. Hvis urinen er infisert, og en hund er våt nese berører urinen mens sniffing, passerer sykdommen vanligvis på.
Når hundene kommer over en urin flekk de kan diskriminere på kjønn, helse og rasen av hunden som gikk foran dem. Dessverre, kan deres nysgjerrighet også føre dem til å trekke seg sammen leptophrosis.

Er det risiko for en stivkrampe skutt?

Er det risiko for en stivkrampe skutt?


Stivkrampe er en alvorlig sykdom som uten behandling kan være dødelig. Sykdommen oppstår når Clostridium tetani, en jord-bebor bakterien, går inn i en hud sår og produserer en gift som påvirker nerver og muskler. Stivkrampe vaksiner forebygge sykdommen.

Stivkrampe

Ifølge Mayo Clinic.com kan symptomer på tetanus skje når som helst mellom tre dager og tre uker etter infeksjon. Muskelkramper og stivhet er de vanligste symptomene. Stivkrampe utgangspunktet påvirker musklene i ansiktet og halsen, der den hemmer kjeve mobilitet. Stivkrampe er ofte kalles lockjaw av den grunn.

Stivkrampe vaksine

En vaksine stimulerer kroppens immunsystemet til å produsere antistoffer, proteiner som fester seg til fremmede stoffer å svekke eller drepe dem. Ifølge Immunisering Handling Coalition, består stivkrampe vaksine av inaktivert Clostridium tetani toksin. Det sier også at fordi det ikke er en levende vaksine, immunitet det gir avtar over tid.

Vaksine Risiko

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), får stivkrampe er mye mer risikofylt enn å få en stivkrampevaksine. Vanlige milde reaksjoner inkluderer feber, hevelse på injeksjonsstedet, rødhet og ømhet, tretthet, dårlig appetitt og oppkast. Moderate, uvanlig problemer inkluderer høy feber og kramper. Svært sjeldne, alvorlige komplikasjoner er alvorlige allergiske reaksjoner, koma og hjerneskade.