Digidexo.com

hvordan drenere blomkål

Hvordan redusere Blomkål Ear

"Blomkål øret" refererer til overdreven svelling av det ytre øret, som vokser til å ligne en stilk av blomkål, etter en stump-kraft skade. Vanligvis forbindes med høy effekt idretter som boksing, bryting, fotball eller rugby, kan blomkål øret være svært smertefullt og kan gi forbigående hørselstap i de berørte øret. Selv om tiltak kan iverksettes for å redusere svelling og inflammasjon assosiert med denne tilstanden, drenering og påfølgende søm i øret av en lege er vanligvis nødvendig.

Hvordan redusere Blomkål Ear

Press mot de berørte øret umiddelbart etter påvirkning. Legge hånden i et mykt håndkle og trykk bestemt mot øret.

Klargjør et kaldt omslag (en ispose eller pose med frosne grønnsaker) og legg den over øret. Sammen med anvendt trykk, forhindrer den kalde temperaturen overdreven svelling og begrenser blodstrømmen til området.

•  Ta et dose av ibuprofen. Se i flaskens etikett for å bestemme den anbefalte doseringen for din alder. Ibuprofen bidrar til å redusere betennelse.

Spør legen din så snart som mulig. Å ha øret raskt tappet for noen samlet væske vil redusere sjansene for skjemmende og lindre smerte. Hvis brusken i øret må sydd, holde øret rent, og unngå å delta i fysisk aktivitet før stingene er fjernet.

Hint

 • Unngå blomkål øret ved å bruke riktig hodebeskyttelse, for eksempel bryting eller boksing masker og polstret hjelmer, når du deltar i høy-effekt idrett.
 • Forsøk aldri å renne eller sy ørene selv, eller la et familiemedlem eller en venn for å prøve. Du kan gi deg selv alvorlig skade, eller en infeksjon, ved å gjøre det.

Hvordan fikse Blomkål Ear

Blomkål øret er en vanlig skade påført bryting og rugby-spillere. Denne smertefulle tilstanden forårsaker øret til å hovne opp og bli fylt med væske. Hvis den ikke behandles raskt og riktig, kan øret bli infisert. For å sørge for at øret er skikkelig drenert og behandlet, bør du alltid gå til en lege. Det er aldri anbefalt at du drenere øret selv, da dette drastisk øker risikoen for infeksjon. Når du spiller rugby eller bryting, bør du alltid ha på seg beskyttelseshodeplagg for å beskytte mot blomkål øret.

Bruksanvisning

Utøve hardt, direkte press på øret så snart skade oppstår ved å holde isen posen mot den. Dette vil bidra til å redusere hevelse samt nummen smerten.

Ha væske buildup i øret drenert av en lege. Prøver å drenere øret selv vil trolig gjøre tilstanden verre. I tillegg bør legen gi deg en kompress, som brytes tett rundt øret og holder konstant trykk på den.

Ha på kompress i 10 dager. Dette vil bidra til øret leges raskt og naturlig. Du bør også ta noen medisiner eller antibiotika foreskrevet av lege for å redusere risikoen for infeksjon.

Hvordan Drain Blomkål Ear

Blomkål øret, er en tilstand der brusken i øret pauser og fylles opp med blod og andre væsker. Også kjent som en hematom aurius, er blomkål øret vanlig blant brytere, boksere og andre "kamp" idrettsutøvere. Når brusken er revet, siv blod mellom sprekker, og kroppens forsvarsmekanismer begynne å koagulere blod. Når brudd inntreffer, må væsken som skal dreneres. Hvis det ikke er drenert av tiden koagulasjonsprosessen er fullført, kan fluidet i øret stivne, noe som resulterer i permanent skjemmende. Alternativene for å bli kvitt blomkål er ganske begrenset: drenere det selv, har en lege tappe det for deg eller ikke gjør noe. Sistnevnte, som nevnt, kan la deg permanent vansiret. Hvis du bestemmer deg for å gå til legen, han vil stikke en god størrelse nål inn i hematom og tøm alt av blod og væske. Flere behandlinger kan være nødvendig. Hvis du insisterer på å drenere det selv (som er en dårlig idé), kan du gjøre følgende.

Bruksanvisning

•  Steriliser nålen. Renslighet er nøkkelen. Du ønsker å minimere sjansen for infeksjon.

Finn en lomme av væske og stikk nålen inn i det området av øret. Dette vil skade, og huden vil være tøff, så du må legge litt kraft bak den. Når nålen er inne, er du klar til å begynne drenering.

Ikke frik ut når du begynner å drenere øret. Du er nær trommehinnen, så du kan godt høre huden knaser, nålen beveger seg rundt, væsken som slurpet ut, etc. Hold ro og fokusere på oppgaven.

Påfør steril kompress. Du må få såret for å stoppe blødningen, og du vil ønske å holde det dekket. Endre gasbind daglig.

Overvåk øret. Det er en sjanse for at du kanskje må drenere øret igjen. Hvis en annen drenering er nødvendig, gjenta trinnene ovenfor.

Tips og advarsler

 • Jeg anbefaler ikke å prøve dette. Hvis du utvikler blomkål øret, har en lege tømme den.

Hvordan drenere væske fra øre Etter et fly tur

Hvordan drenere væske fra øre Etter et fly tur


Trykket som bygger seg innenfor det indre øret under et fly kan forårsake ubehag inntil øret justeres til utsiden lufttrykk. Dessverre, hvis du allerede har væske i øret fra dusjing, bading eller fra en øreinfeksjon, kan smertene være intens. Fly turen, seg selv, ikke vil føre til væske bygge opp, men det vil øke presset når oljen er til stede. Hvis du ikke klarer å avlaste trykket under flyturen, kan du prøve noen teknikker ved landing for å drenere væske og hastighet lettelse.

Hvordan drenere væske fra øre Etter et fly tur

•  Gi et spedbarn en smokk eller flaske. Babyer er ikke i stand til å fortelle deg når deres øre ubehag blir intens, men ved å suge og svelge, kan de være i stand til å "pop" sine egne ører og avlaste trykket. Hold barnet i en halvveis sittende stilling for å oppmuntre til drenering.

la små barn drikke malten og andre tykke drikker gjennom sugerør å oppmuntre samme popping effekt. I tillegg kan tygge sukkerfri tyggegummi og suger på lollipops gi noen lettelse.

Prøv en alternativ løsning for væsketrykk buildup i ørene kalles varmt kopper. Denne behandlingen innebærer å dyppe en papirhåndkle i dampende vann og vred den ut til den er bare fuktig. Plasser den varme papirhåndkle inn i bunnen av en kopp og holder koppen over øret som gjør vondt. Den varme håndkle bør ikke berøre huden, men varmen oppmuntrer utvidelse av det indre øret, og den etterfølgende drenering av innestengt fluid. Trykk koppen tett rundt øret for å tillate press for å bygge.

Sniff din øresmerter unna. Ørene kontakt med din lomme hulrom gjennom Eustachian rør og noen ganger en sprut av en nesespray etter landing kan slippe det indre øret press.

Bruk en svømmer øre medisiner hvis væske fanget i øret før du flyr er nå forårsaker mye smerte. Mens er best å sørge for at det ikke er væske i øret før du går om bord i flyet, det er ikke alltid mulig, og resultatet er en betent øregangen og smerte. Etter produsentens anbefalinger, plasserer et par dråper i den utsatte øret og tillate dem å absorbere overflødig væske.

Prøv å lage din egen press til pop væske buildup i øret. Noen leger anbefaler å holde neseborene og øynene lukket mens "blåser" for å motvirke trykket i ørene. Gjør dette forsiktig, og ørene vil komme raskt hvis det kommer til å være effektive.

bruke spesielle ørepropper neste gang å fly for å hindre væske buildup i det indre øret. Utformet for å forhindre eller redusere trykket, kan disse ørepropper lindre problemet helt. (Se Resources)

Hint

 • Ikke sett varm væske i ørene.

Hvordan behandle Blomkål Ears

Blomkål øret, eller aurikulær hematom, er en tilstand som refererer til måten ører hovne opp etter fysiske traumer. Når øret er skadet, kan det perichondrium atskilt fra aurikulær brusk; blodet fylles inn i dette mellomrom, slik at øret utseendet av en blomkål. Det er viktig at tilstanden behandles umiddelbart så blodet ikke stivne og resultere i en mer invasiv prosedyre.

Hvordan behandle Blomkål Ears

•  Se en lege umiddelbart etter øret svulmer opp. Be om blodet tappes ut av øret. Det er viktig at dette blir gjort før heller enn senere, da det etter noen dager blodet stivner og er vanskeligere å renne.

Wrap gasbind rundt pannen slik at den dekker øret. Pakk flere lag av gas rundt øret. Målet er å komprimere øret, slik at trangere er det bedre. Fest gasbind med et klipp eller sikkerhetsnål.

Ta gasbind før du tar en dusj. Fyll en pose med is og legg den over øret i 10 minutter, og deretter dusj.

Påfør et gasbind komprimering etter du kommer ut av dusjen.

Gjenta trinn 2 til 4 for to uker.

Hvordan unngå Blomkål Ear

Hvordan unngå Blomkål Ear


"Blomkål ear" er betegnelsen på den tilstand der berørte øret fylles med væske, skiller fra øret brusk og stivner i vev. Øret tar på en deformert utseende som ser ut som en blomkål plante, derav navnet. Blomkål øret forekommer ofte hos personer som deltar i bryting, rugby eller mixed martial arts. Enhver trauma til øret kan føre til denne tilstanden er imidlertid, slik som et fall. Du kan unngå denne tilstanden og lagre utseendet og helsen til ørene dine med noen forholdsregler.

Bruksanvisning

•  Unngå å delta i aktiviteter der øret er utsatt for sterke slag. Ikke delta i bryting, mixed martial arts, eller rugby som de idretter har en høy forekomst av blomkål øret.

Bruk hørselvern i form av øret vakter eller hjelmer. Hvis du må delta i idretter hvor ørene er utsatt for skade, alltid ha beskyttende hodeplagg. Dette sikrer at ørene dine er fullstendig beskyttet mot skader.

Besøk en lege umiddelbart hvis du tror at øret er blitt skadet. Så snart øret begynner å hovne opp eller bli smertefullt, gå til en lege som kan være i stand til å behandle tilstanden før det blir irreversible.

Hvordan behandle Blomkål Ear hjemme

Hvordan behandle Blomkål Ear hjemme


Som navnet antyder, indikerer blomkål øret en deformert ytre øret, slik at det ser hoven, humpete og som et stykke blomkål. Vanlig blant high school, college og profesjonelle brytere, øre skader krever umiddelbar behandling for å unngå permanent misdannelse. Når det ytre øret lobe lider traumer, et hematom former mellom brusk og hud på øvre øreflippen. Hvis venstre ubehandlet, stivner blodet i øvre øret og fører til varig vevsskade. Hvis du ikke kan komme til en lege, kan du effektivt behandle blomkål øret hjemme.

Bruksanvisning

Bruk en tørr, ren klut, legge press direkte på utsiden av skadde øret. Dekk øret med kluten og klem eller trykk, spesielt på den øvre delen av det ytre øret. Hold press på øret i 15 til 20 minutter etter skade. Ved umiddelbart å legge press, vil du bidra til å redusere indre blødninger og vev hevelse.

Varme 02:58 fedd hvitløk i ovnen eller mikrobølgeovn til den er myk. La hvitløk kjølig til kroppstemperatur. Smash ett fedd hvitløk og trykk den opp mot skadde øreflippen. Du kan bruke et lite håndkle for å dekke og hold varm hvitløksfedd på øret. Hold hvitløk presset på øvre øreflippen for 15 til 20 minutter.

Ta andre varme fedd hvitløk, presse eller knuse dem og lagre juice. Hold hvitløk juice romtemperatur og gni litt juice på øvre øreflippen ett femtinitti ganger om dagen.

Hvitløk er en naturlig anti-inflammatorisk og vil bidra til å redusere vev hevelse.

Legg en ispose, kald klut eller kald kål blader på det ytre øret lobe. Kalde kompresser vil redusere øret hevelse. Bruk en kald komprimere i 10 til 15 minutter om gangen, to til tre ganger om dagen.

Påfør Arnica salve til din skadde øreflippen tre til fire ganger om dagen i opptil en uke. Arnica er en urt som fremmer helbredelse. Arnica salve har vært brukt med hell for å behandle idrettsskader som forstuinger, brudd og tårer. Arnica også hjelpemidler i helbredelse av blåmerker. Arnica salve eller krem ​​kan kjøpes på alle helsekost butikk, og er kun til utvortes bruk.

Tett vikle en bandasje rundt hodet, trykke din skadde øret på siden av hodet. Dette innpakning vil holde press på øret og fremme helbredelse. Gni enten Arnica krem ​​eller hvitløk juice på øreflippen før innpakning. Bruk en bomullsdott på hver side av øreflippen å kvele øret inne i bandasje.

Unngå ytterligere skade på det ytre øret. Bruk om mulig atletisk hodet utstyr laget for å beskytte ørene. Repetitive øret traumer kan gi varig vevskade, hørselstap og vertigo.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe hvitløk lim på matbutikk, varme den opp å gni på din skadde øreflippen.
 • Aldri prøve å pop og avløp blomkål øret hjemme-øret er utsatt for smitte. Selv når profesjonelt gjort, er det en risiko for infeksjon.

Hvordan drenere vann Dypt i øret

Hvordan drenere vann Dypt i øret


Å få vann i øret er en fare for svømme under vann. Noen ganger vannet vil reise dypt inn i øregangen og være ute av stand til å flykte. Dette skaper en irriterende skvulpet lyd, og kan til slutt føre til en ørebetennelse hvis vannet ikke er fjernet. Å få vann ut av øret er derfor svært viktig, og relativt enkelt å gjøre.

Hvordan drenere vann Dypt i øret

•  Ligg på din side med de berørte øret vendt mot taket.

Dypp en bomullspinne i en beholder med isopropanol. Sørg for at den er helt mettet og alkohol drypper fra bomullspinne.

Hold bomullsdott dynket i alkohol over øret, og la en dråpe eller to av alkohol faller inn i øret ditt.

Sitt opp. Du vil sannsynligvis høre et lite "pop" som alkohol møter vannet og hjelper det fordampe.

Gjenta med det andre øret hvis det er nødvendig.

Hint

 • Du vil sannsynligvis ønske noen til å hjelpe deg med dette.
 • Det er øredråper som er kommersielt formulert for å fjerne vann fra øret på samme måte som alkohol. Imidlertid er den alkohol mye billigere og like effektive.
 • Hvis du ikke klarer å få vannet ut av øret på denne måten, skal lege kontaktes.

Hvordan Drain Ear Fluid

Hvordan Drain Ear Fluid


En ørebetennelse kan noen ganger oppstå etter utbruddet av en kald eller en øvre luftveisinfeksjon. Dette resulterer i en oppbygging av væske i mellomøret, plassen rett bak trommehinnen. Den Øretrompet, som forbinder mellomøret til halsen, blir koblet slik at væsken ikke kan renne av seg selv. Dette kan forårsake midlertidig hørselstap, mildt ubehag eller til og med alvorlig smerte som et resultat av fluidet presser mot trommehinnen. Leger anbefaler tre grunnleggende metoder for drenering øret væske. I størrelsesorden invasivitet, er disse metoder: venter den ut, tar antibiotika og setter rørene inn i trommehinnen. En rekke faktorer bidra til å bestemme hvilken metode som skal brukes, blant dem lang av buildup og alvorlighetsgraden av symptomene.

Hvordan Drain Ear Fluid

•  Ta kontakt med din lege. Fluid i mellomøret, eller otitis media med effusjon (OME), er vanligvis en infeksjon forårsaket av forkjølelse. I sjeldne tilfeller, men OME kan være et symptom på en svulst.

Vurder å bruke slimhinneavsvellende midler og antibiotika som foreskrevet av legen din. I de fleste tilfeller fjerner dette opp infeksjonen - og i forlengelsen av, fjerner øret væskeoppbygning - i løpet av noen få dager. Fluidet vil renne ut gjennom Eustachian rør og inn i nesen.

Prøv en medisin som inneholder kortison, som Medrol eller Prednisolon. Dette er vanligvis for folk som har regelmessige problemer med sine bihulene. Igjen, vil noen dager med behandling vanligvis klare opp øret væske buildup i mellomøret. Medrol og prednison er reseptbelagte medisiner og kan kun fås som en del av en behandlingsplan utarbeidet av helsepersonell.

Gå inn for en mindre operasjon fra øre, nese og hals (ØNH) lege. ØNH lege vil plassere en liten tube inn i trommehinnen via et snitt. Etter noen uker, bør væsken tømmes fullstendig fra mellomøret.

Ta kontakt med en kiropraktor. En kiropraktor teknikker for drenering væske fra mellomøret inkluderer masserer ganen og omstilling kjeven og halsen.

Prøv en varm pakke presset mot øret som en naturlig rette.

Tenk venter det ut. De fleste opplever at dette fungerer helt fint, og som til slutt væsken renner ut gjennom øretrompeten som normalt, selv om det tar opp til ni måneder.

Hint

 • God generell helse er ofte oversett når man forsøker å behandle spesifikke helseproblemer. Sørg for at du drikker rikelig med vann, spise en balansert diett og få litt mosjon hver dag. Kroppen din kan vite hvordan å drenere øret væske helt av seg selv. Du trenger bare å gi kroppen din de riktige verktøyene som å arbeide.
 • Noen mennesker opplever at ingenting fungerer for å drenere væske fra sin mellomøret, og at venter det ut er det eneste rette.

Hvordan Drain Ears

Hvordan Drain Ears


Ear utflod er vanligvis forårsaket av overdreven ørevoks eller vann buildup fra svømming. Hvis du trenger å drenere ørene, prøv å bruke hjemme rettsmidler som rubbing alkohol og varmt vann for å fjerne dem. Men hvis du begynner å føle sterke smerter eller erfaring hørselstap, bør du søke legehjelp så snart som mulig.

Hvordan Drain Ears

Hvordan drenere vann fra øret

•  Bland like deler av rubbing alkohol og hvit eddik i en liten kopp eller skål. Denne blandingen vil drepe bakterier og tørke ut øret.

Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket.

Klem 4 til 6 dråper av blandingen inn i den berørte øret ved hjelp av en medisindråpeteller.

Hold hodet på skrå i 20 sekunder for å la blandingen reise ned øregangen.

Drain øret. Bøy hodet til den andre siden slik at berørte øret vender nå nedover. Bruk et håndkle til å fange noen væske som siver ut.

Hvordan Drain Ørevoks fra øret

Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket. Plasser 3 til 5 dråper babyolje i øret. Gjenta denne prosessen for en uke for å myke opp voksen.

Fyll en gummi pære sprøyte med varmt vann.

Tips hodet til den ene siden med de berørte øret mot taket. Bruk sprøyten til å presse litt vann inn i øret ditt.

Drain øret ved å vippe hodet over vasken. Se etter klumper av ørevoks i vasken.

Fortsett sprut og dreneringsprosess inntil alt av ørevoks er fjernet.

Place 3 til 4 dråper rensevæske inn i øret for å tørke den. La rubbing alkohol sitte i øret i 3 sekunder før du tapper det ut.

Hint

 • Se en medisinsk faglig umiddelbart hvis øret utslippet er hvit, gul eller blodig. Du bør også oppsøke lege hvis utflod varer mer enn fem dager. Ikke stikke bomullspinner, Bobby pins eller andre fremmedlegemer i øret.

Hvordan bli kvitt ørevoks Drenering

Ørevoks drenering er resultatet en oppbygging av ørevoks, eller voks i øregangen. Under normale omstendigheter, ørevoks er produsert, tørker deretter faller fra det ytre øret. Symptomer oppstår når voksen blir påvirket i øret, blokkerer bevegelse av luft inn og ut av øregangen. Forstoppelser er vanligvis et resultat av å bruke bomullstuppen applikatorer, bobby pins og andre små gjenstander for å prøve å rense øret. Noen mennesker opplever problemet på grunn av komplisert øregangen struktur. Symptomer omfatter vanligvis nedsatt hørsel og øresus, eller tinnitus, fylde, smerte og kløe. Alle har forskjellige mengder ørevoks, eller ørevoks, produksjon. Ørevoks beskytter øret mot infeksjon, samt vevet inne, men når det blir et problem fra toppelse, er det anbefalt tiltak du kan ta for å få lindring av symptomer. Omvendt kan obstruksjon av øret fra for mye ørevoks bidra til utvikling av ørebetennelse. Generelt sett er det voks som drenerer ut av din (eller ditt barns) øre, er der for en grunn. Ingen behov for unnskyldning. Legen renser øret slik at hun kan se trommehinnen tydelig.

Hvordan bli kvitt ørevoks Drenering

Ear Wax Drenering og hvordan å behandle den

•  Få en diagnose først. Snakk med legen din om dine symptomer og har en eksamen. Legen din vil se ut i øret med et otoskop for å avgjøre om en forstoppelse er til stede. Når du får "bra" (dvs. er ingenting strukturelt galt med øret, og at alvorlige infeksjoner eller øret skaden ikke er en sannsynlig årsak til symptomene dine), bør du følge legens anbefalinger.

Hold ytre øregangen ren og tørr. Drenering som kommer fra ørevoks produksjon og som er synlig kan rett og slett bli utryddet med såpe og en vask klut pakket rundt fingeren og bør utføres forsiktig. Igjen er normalt for de som produserer mer enn andre, og kan styres med daglige hygienetiltak ørevoks drenering.

Over-the = teller øredråper kan mildne ørevoks. Merkenavn inkludere Murine øredråper og Debrox. Legen din kan forskrive Cerumenex.

Legen din kan ønske å vanne øret med en liten kateter festet til en sprøyte. Varmt vann, peroksyd, alkohol eller annen antiseptisk kan brukes. Prosessen kan noen ganger være vanskelig og tidkrevende. Pasienter kan oppleve svimmelhet og kvalme under et øre vanning. Hvis legen din ikke kan fjerne effekten, kan du bli henvist til en EENT (øye, øre, nese og hals) spesialist. En ørespesialist kan noen ganger fjerne voksen med en liten kirurgisk instrument som ser ut som en veldig liten skje (curette) eller med en mild vakuum enhet.

Forebygging av ørevoks drenering er mulig ved hjelp av mineralolje, 02:58 dråper, innpodet i øregangen en gang i uken. Oljen er skylt med varmt vann etter at den har vært i øregangen 2:58 minutter. Snakk med helsepersonell hvis du er usikker angående behandlingstilbud, og igjen følge hans råd.

Hint

 • Alltid se en lege i stedet for å engasjere seg i ethvert hjem behandling hvis du har blitt diagnostisert med diabetes eller har noen sykdom som kompromitterer immunforsvaret, for eksempel HIV.
 • Ear candling kan skade øret og er ikke en effektiv måte å behandle ørevoks drenering.

Hvordan bli kvitt Blomkål Ear

Hvordan bli kvitt Blomkål Ear


Blomkål øret er en misdannelse av øret. Det er en ervervet tilstand, ofte som et resultat av en idrettsskade. Det oppstår når øret er hardt rammet, ofte flere ganger. Dette kan føre til en blodklump å danne under huden. Tilstanden kan utvikle seg når huden er adskilt fra brusk, som forstyrrer blodstrømmen og kan forårsake brusk å dø. Hvis brusken dør, kan øret ser misdannede og innskrumpet. Boksere og brytere er spesielt utsatt for å utvikle denne skaden.

Hvordan bli kvitt Blomkål Ear

•  Påfør en ispose til den skadde øret så snart som mulig etter at den er skadet. Trykket og kulde vil bidra til å forhindre noe hevelse.

Oppsøk lege så snart som mulig. Opprettholde en permanent misdannelse fra denne skaden er mindre sannsynlig hvis du får medisinsk hjelp omgående. Legen vil gjøre et snitt i hematom for å suge ut den akkumulerte blod.

Informer legen din hvis du har allergi mot noen medikamenter. Han vil sannsynligvis fore antibiotika for å forhindre infeksjon eller til å behandle en eksisterende infeksjon av øret. Slutt å ta alle medisiner foreskrevet til deg; ikke slutte å ta antibiotika bare fordi skaden er helbredende.

Forventer å ha en komprimering dressing på den skadde øret for tre til sju dager etter den vellykkede drenering. Dette hindrer hematom fra re-forming. Det gir også mulighet for skikkelig blodstrømmen, som hindrer brusk fra å dø. Følg legens nøyaktige instruksjoner for å ta vare på komprimering dressing.

Diskuter dine kirurgiske alternativer med en lege hvis blomkål øret er en gammel skade, eller om det er en alvorlig, fersk skade. Ifølge Merck, er blomkål øre noen ganger forbundet med en rift som fullstendig trenger gjennom øret. Dette krever kirurgi. Kirurgi for å behandle blomkål øret innebærer å gjøre en innsnitt og drenering av oppsamlet væske. Huden er sydd sammen, men det er ikke brusk.

Hint

 • Når engasjerende i kontaktidretter, ha beskyttende hodeplagg for å hindre traumatiske skader.

Hvordan å gjøre Postural Drenering

Hvordan å gjøre Postural Drenering


Postural drenering er en teknikk som brukes til å rydde lungene av slim. Det gjøres ofte i kombinasjon med et perkusjons prosedyre. Den kombinasjonsterapi anvendes for pasienter med lunge-sykdommer slik som cystisk fibrose og kronisk obstruktiv lungesykdom. Postural drenering hjelper en pasient å puste lettere. Det hjelper også holde lunge infeksjoner i sjakk eller bidrar til å redusere deres alvorlighetsgrad. Teknikken bør ikke brukes av noen som har problemer med å komme inn i teknikken stillinger. Sjekk med legen din før du gjør postural drenering og perkusjon.

Hvordan å gjøre Postural Drenering

•  Få inn en mage ned posisjon enten på gulvet eller på en seng. Posisjon to eller tre puter under magen. Hoftene bør være høyere enn brystet. Hvil ansiktet ditt på en liten pute. Plasser armene etter ansiktet ditt. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Ligg på ryggen på en seng eller på gulvet. Bøy knærne og plassere to puter under dem. Sette en liten pute under hodet. Sett armene ved siden av deg på sengen eller gulvet. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Ligg på din side enten på gulvet eller på en seng. Posisjon to eller tre puter under hoftene. Hvile hodet på en liten pute. Hoftene bør være høyere enn brystet. Pust sakte inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Bo i denne posisjonen i fem minutter. Hvis du trenger å hoste, sitte opp til å gjøre det.

Legg deg ned på gulvet eller på en seng. Sette en av hendene i en cupped posisjon til å legge til perkusjon teknikken til lunge-clearing rutine. Klapp din cupped hånd mot din rib området over området med overflødig slim. Dette bør gi en hul lyd. Klapp i et rytmisk mønster, kraftig nok til å effektivt løsne slim. Det bør ikke være smertefullt, men. Har noen andre utfører denne teknikken på deg, hvis det er enklere. Gjør hver perkusjon sesjon i tre til fem minutter.

Hint

 • Når du gjør postural drenering, puste ut lenger enn du puster inn.
 • Gjør postural drenering og perkusjonsteknikker på tom mage, enten før et måltid eller minst 1 1/2 timer etter at du spiser.
 • Ikke utfør perkusjon over brystbenet, rygg, mage eller lavere tilbake området. Ikke utfør perkusjon på bar hud. Oppsøk lege hvis du har problemer med å puste, har smerter, føler deg syk til magen, har tetthet i brystet som ikke vil gå bort, er du hoste opp blodig, grønt eller gult slim, eller har feber.

Hvordan Substitute Smashed Blomkål for poteter

Hvordan Substitute Smashed Blomkål for poteter


De fleste mennesker elsker kremet rik potetmos, men hvis du er diabetiker eller prøver å gå ned i vekt denne versjonen av mock potetmos er akkurat hva legen bestilt!

Hvordan Substitute Smashed Blomkål for poteter

Mock potetmos

•  Skyll og kutt blomkål i små biter. Steam blomkål bruker et innstikk dampbåt til myk. Du kan koke eller mikrobølgeovn blomkål men enkelte næringsstoffer kan gå tapt på den måten. Frossen hakket blomkål fungerer godt også. Bare følg instruksjonene for å tilberede dem på pakken.

Plasser kokt blomkål inn i food prosessor.

Legg smør eller margarin, rømme, og bare en dash av salt og pepper etter smak.

Blend i prosessor til blomkål er av en most konsistens. Du kan legge litt revet ost om du ønsker, og prosessen med ovenstående ingredienser.

Fjern fra food prosessor og oppvarmer til varmt. Hvis blandingen er for tykk legge en skvett melk.

Legg i bolle og server umiddelbart. Disse mock potetmos vil gå med noen middag der du ville tjene ekte potetmos.

Hint

 • Du kan legge til et fedd eller to av hvitløk for smak.
 • Du kan erstatte extra virgin olivenolje for margarin eller smør.

Hvordan klar væske drenering fra øret

Væske kan oppstå i ørene fra mange forskjellige problemstillinger. Heldigvis kan det tømmes lett. Følg disse enkle trinnene for å drenere væske fra ørene. Hvis dette ikke fungerer, søke råd hos en profesjonell.

Hvordan klar væske drenering fra øret

•  Trekk enhver og alle hår tilbake og ut av veien for de berørte øret.

Trykk på en ren klut mot øret, og deretter legge ned. Væsken inni skal renne sakte og bli fanget opp i klut. Dette kan ta litt tid, så vær tålmodig, og gi det minst 15-30 minutter for å tømmes helt.

•  Tørk innsiden av øret, etter at det er blitt tappet for å fjerne enhver væske som er blitt fanget inn. Vær forsiktig så du ikke gå inn i ørekanalen. Rense forsiktig innsiden av øret ved hjelp av en Q-tip å fjerne væske fra øret.

Bruk en over-the-counter ørevoks fjerning. Dette vil bidra til å befri øret av voks, som kan føre til at noen drenering. Kjøpe fra alle apotek, narkotika butikk, super-senter eller dagligvarebutikk. Følg instruksjonene på pakken nøye.

Gjenta trinnene ovenfor til all væske er tappet helt fra øret. Det kan ta et par ganger for å fullstendig fjerne all væsken fra øret.

Hint

 • Hvis væsken kommer fra øret er resultatet av en hodeskade, søke hjelp umiddelbart.
 • Snakk med en lege om problemet blir verre, eller det er noe blod eller puss. Du kan ha en infeksjon, i så fall medisinsk hjelp vil være nødvendig.

Hvordan Stopp Sinus Drenering og deretter Hoste

Et vanlig problem som utvikler seg fra overbelastet eller irriterte bihuler er postnasal drypp. Postnasal drypp oppstår når overdreven mucus er utvist ned på baksiden av halsen og inn i brystet eller magen. Denne tilstanden kan produsere en kronisk hoste på grunn av slim oppbygging i halsen. Det finnes en rekke måter å stoppe postnasal drypp (sinus drenering) og deretter hoste.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter decongestant å løse sinus drenering. En slimhinneavsvellende vil effektivt tørke opp overproduksjon av slim og sette en stopper for den postnasal drypp. Kjøp en 12- eller 24-timers pillen, slik at du ikke trenger å huske å ta medisiner så ofte. Bruk decongestant for 2 til 3 dager eller til symptomene er lettet. Drikk rikelig med vann mens du tar en decongestant å forhindre dehydrering.

Adresse kilden til lunger. Ta et antihistamin hvis lunger er knyttet til allergi. Bruker en 24-timers antihistamin konsekvent for varigheten av allergi sesongen. Hvile, spise en godt balansert kosthold, og ta et vitamintilskudd hvis lunger er på grunn av forkjølelse. Bruk en varm komprimere for å roe betent eller irritert sinus hulrom to til tre ganger om dagen. Plasser komprimere direkte over øynene og nesen i 5 minutter om gangen.

Ta en slimløsende i kombinasjon med en hoste suppressant å avverge hoste. Alt av medisiner i denne artikkelen kan tas sammen, men det er tilrådelig å behandle sinus drenering først og deretter ta opp hoste. Kjøp en slimløsende som er kombinert i én pille med en hoste suppressant. Bruk hoste drops og en flytende hostesaft sammen med andre stoffer i tillegg, dersom hosten er alvorlig. Se en lege dersom disse medikamentene ikke lindre symptomene på 7 dager.

Hvordan bli kvitt Drenering i Mornings

Hvordan bli kvitt Drenering i Mornings


Snørr er et viktig stoff som nese og hals produsere å smøre neseganger og felle og ødelegge fremmede stoffer, som for eksempel allergener, bakterier og virus. Imidlertid kan overflødig slim bygge opp eller tykkere på grunn av bihulebetennelse, allergi eller forkjølelse, blir vanskelig å fjerne. Postnasal drypp, eller drenering, oppstår når overflødig slim renner ned på baksiden av halsen. Drenering kan gi irritasjon i halsen, hoste eller trang til å fjerne strupen for å fjerne slim. Drenering er vanligvis verre om natten eller i morgen, men du kan vanligvis forebygge eller lindre det enkelt.

Bruksanvisning

Bruk en luftfukter for å fukte luften i soverommet over natten. Fukt hjelpemidler i tynning slim.

sove med puter støttet opp eller bruke en forhøyet kontur pute å holde drenering fra å kjøre ned på baksiden av halsen.

Hydrate selv ved å drikke vann og andre væsker i løpet av dagen. Riktig fuktighet bidrar til å holde slim tynn slik at det renner lettere.

Bruk over-the-counter saltvannsnesespray eller nese vanning (for eksempel en neseskylle kit eller neti pot) ved å følge instruksjonene i pakken. Sprøyting eller skylle nesegangene kan bidra til å fjerne overflødig slim eller irritanter som bidrar til drenering. Medline Plus advarer deg ikke å bruke saltvann nesespray oftere enn tre dager på og tre dager av med mindre regissert av legen din.

Ta en over-the-counter slimløsende (for eksempel, guaifenesin) for å tynne slim, eller ta et antihistamin eller decongestant for å redusere mengden av slim produsert. Legen din kan anbefale en passende over-the-counter medisiner for deg. Husk at noen over-the-counter antihistaminer eller slimhinneavsvellende midler har bivirkninger som tretthet, eller kan samhandle med andre medisiner du tar.

Kontakt legen din hvis dreneringen er gul eller grønn, spesielt hvis det er ledsaget av sinus smerte eller feber. Denne fargestoffer kan signalisere en virusinfeksjon, for eksempel en kald, eller en bakteriell infeksjon. Antibiotika kan behandle bakterielle infeksjoner bare, og legen din kan foreskrive eller anbefale andre behandlingsalternativer for å avlaste viral infeksjon symptomer.

Hvordan å opprettholde en Foley kateter Drenering Bag i Dependent plassering

Et Foley kateter, også kjent som et kateter, er en myk plast eller gummi slange inn gjennom urinrøret inn i blæren for å tømme urin fra blæren. En Foley kateter er plassert når en person ikke kan kontrollere blærefunksjon. Urinen dumpes i en dreneringspose som ligger ved enden av røret. Avløpsposen må plasseres i avhengige stilling for å hindre urin fra sikkerhetskopiering i blæren. Avhengig posisjonering av posen utnytter tyngdekraften for å holde urinen strømmer inn i posen.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og vann eller bruk et vannløst antibakteriell løsning. Sett på et par engangs lateks eller nitril eksamen hansker. For å hindre smitte, tett opprettholde håndhygiene når du manipulere kateterstedet, slange eller drenering pose på noen måte.

•  Hold enden av kateteret som ligger nærmest innføringsstedet. Dette vil hindre at kateteret fra å bli fortrengt mens du plassere Foley kateter og drenering bag.

Plasser kateter drenering pose under nivået av hip bein. Blæren ligger bak skambenet over hoftene, noe som gjør hoftene en god landemerke for å bestemme avhengige stilling.

Inspiser slangen, som ønsker å sikre at det ikke er brettet eller vridd. Knekk i slangen vil skade slangen og årsaken urin for å sikkerhetskopiere i røret. Støttet opp urin vil resultere i en bakteriell infeksjon i urinblæren og urinveiene.

Sikre drenering bag til sengerammen ved hjelp av tape eller en plast krok når du er i et sykehus eller når du arbeider med en overnatting bag hjemme. Avløpsposen skal ikke berøre gulvet på noe punkt, så dette går posen sårbar for bakterier. Hvis du manipulere en etappe bag, sikre drenering bag til leggmuskelen med tape. I begge tilfeller, sørg for at du har litt slakk i slangen slik at omfanget av bevegelse.

Hvordan Plasser for Forankrings Drenering

Hvordan Plasser for Forankrings Drenering


Sykdom og kronisk sykdom kan forårsake slim for å hope seg opp i lungene, noe som gjør det vanskelig å puste. Hoste er ikke alltid nok til å fjerne overskudd av slim fra lungene. Postural drenering er en teknikk som benytter forskjellige kroppsposisjoner for å tillate slim til å bevege seg ut av lungene og inn i halsen gjennom gravitasjonskrefter. Flere posisjoner er pålagt å tømme alle fem fliker av venstre og høyre lungene. Pasienten kan bli instruert i hoste eller dyp pusteøvelser for å bistå i å rydde slim mellom endringer i posisjon. Fremgang gjennom hver posisjon og opprettholde posisjonen i fem til ti minutter.

Bruksanvisning

•  Plasser en pute mot baksiden av en stol. Sitt på kanten av stolen og lener mot puten, slik at overkroppen er i en 30-graders vinkel. Denne posisjonen vil tappe den apikale - toppen - del av de øvre lobes av lungene.

Sitt i stolen og legg en pute på fanget. Bøye seg i midjen til ca 30 grader og lå på puten. Denne posisjonen vil tappe de bakre deler av øvre fliker.

Legg den flatt på ryggen på et fast underlag. Dette vil tappe de fremre deler av de øvre fliker.

Plasser puter eller puter ved foten av sengen eller gulvet. Lå på den ene siden med bena hevet på putene til ca 15 grader. Litt rotere overkroppen bakover. Denne posisjonen blir gjentatt på den motsatte side, og vil renne slim fra lingula av den venstre lungen og den midtre flik av høyre lunge.

Lay på den ene siden med bena støttet opp ved ca 30 grader over nivået av hodet ditt. Denne posisjonen vil bli gjentatt på den motsatte side, og vil drenere de fremre deler av de nedre fliker.

Lay på magen med bena hevet i en 30-graders vinkel og en pute under hoftene for å heve dem over nivået av hodet ditt. Denne posisjonen vil tappe de bakre deler av både lavere fliker.

Lay på den ene siden med bena hevet til ca 30 grader. Litt rotere overkroppen fremover. Gjenta på den motsatte side for å drenere de laterale deler av de nedre fliker.

Lay på magen med to puter under hoftene for å drenere den overlegne segmenter av de nedre fliker av begge lungene samtidig.

Hvordan går jeg til en ØNH for Sinus drenering problemer?

Hvordan går jeg til en ØNH for Sinus drenering problemer?


Kommer til å se en øre, nese og hals spesialist (ØNH) om en sinus drenering problemet er ganske enkel. Jo mer informasjon du gir ENT under konsultasjonen, jo raskere vil han være i stand til å tilby en diagnose og mulig løsning på problemet. Dokumentere når du opplever den mest drenering, om den har en farge, og hva du gjorde da drenering skjedde (spiser, jobber i hagen, eller rengjøring) er alle nyttig for ØNH å vite.

Bruksanvisning

Sjekk med din helseforsikring carrier å se hvilke ØNH leger er i nettverket ditt. Din copay kan være høyere når besøke ØNH fordi hun regnes som en spesialist, og kostnadene vil bli enda høyere hvis du velger en ut-av-nettverksleverandør. Avhengig av din forsikring plan, kan det hende du trenger å se din primære omsorg lege først for å få en henvisning for å se ENT.

Kontakt ENT du velger å besøke. I tillegg til leverandøren liste fra din helseforsikring carrier, spør venner og familiemedlemmer om de har sett en ØNH at de likte. Når du ringer for å planlegge avtalen, spør hvilke materialer du trenger for å få til avtalen. Holde en rekord som detaljer når symptomene oppstår og hva som skjer mens du opplever symptomer kan gi ENT litt innsikt i hva som kan være årsaken til sinus drenering. Sinus drenering kan være miljø eller allergi-relatert hvis det ikke er en indikasjon på en infeksjon.

Meet med ENT for å diskutere dine sinus drenering problemer. Noen problemer kan løses med medisiner. Andre, slik som en avveket septum, må repareres kirurgisk. Spør ØNH spørsmål om ditt problem og lære om ytterligere tester som en X-ray eller CT-skanning vil være nødvendig før ENT kan tilby en mer presis diagnose. Hvis ØNH foreskriver et antibiotikum, spør hva de potensielle bivirkningene er, og om han tror dette vil løse sinus problem.

Tips og advarsler

 • Hvis ØNH føles du har en kronisk bihulebetennelse, sørg for å ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre før du er ferdig med dem.
 • Sørg for at du føler deg komfortabel med ENT. Noen bihuleproblemer må korrigeres kirurgisk, og en god rapport med ENT er nyttig i denne situasjonen.
 • Være vedvarende, men høflig hvis sinus drenering fortsetter etter at behandlingen er ferdig. Det kan være en annen grunn til at du fremdeles har sinus drenering problemer.
 • Kronisk bihulebetennelse kan forbli uherdet hvis du ikke klarer å ta de foreskrevne antibiotika.
 • Sinus drenering problemer er ikke bare upraktisk, men kan indikere en mer alvorlig problem. Hvis ØNH du besøker ikke hjelper deg, søke en annen mening.