Digidexo.com

hjemmelaget hostemedisin til barn

Hjemmelaget hostemedisin for barn

Kommersiell hoste medisin for barn kan inneholde ingredienser som ikke trengs for hoste lettelse som konditorfarge og alkohol. Når hjemmelaget hoste medisin gis til barna dine, kan du være sikker på at de får ingrediensene til hoste lettelse uten tilsetningsstoffer. Hjemmelaget hostemedisin kan være enkelt eller komplisert i sin make-up, men effekten er bevist gjennom testen av tid.

Pulverisert lakrisrot

Bland 1 ts. pulverisert lakris rot med en 1/2 kopper varmt vann. Legg honning eller sukker etter smak. Gi barnet mens lakris infusjon er fremdeles varm. Lakris strøk og lindrer halsen, lindre trangen til å hoste. Lakris er en slimløsende betyr det hjelper utvise overflødig slim fra lungene.

Honning og sitron

Bland 1 ss. honning i 1/4 kopp varmt vann og rør godt. Legg en spiseskje med sitronsaft og drikke ned alt på en gang. Honning er antibakteriell og antimikrobiell, drepe bakterier i halsen som det er svelget. Sitronsaft er kjent for å bryte opp lunger i lungene, og dermed gjøre det lettere å puste.

Ginger Infusion

Tilsett 1 ts. pulverisert ingefær til en kopp varmt vann. Legg honning eller sukker etter smak og nippe til mens den fortsatt er varm. Ingefær har kraftige helbredende evner, og når kombinert med honning, pakker en stor trøkk som en bakterie-morder.

Cherry Bark

Skrell ca 2 oz. av bark fra en vill kirsebær tre. Plasser bark i en kjele og kok i 10 minutter i 2 kopper vann. Etter koking, legg lokk på kjelen og la de medisinske egenskaper av bark som skal trekkes ut til vannet. Heggen bark er ekstremt bitter; søtningsmiddel vil være nødvendig for å gjøre dette legemidlet spiselig. Legg sukker eller honning etter smak og ta en jigger om gangen, hver 4. time.

Den Beste hjemmelaget hostemedisin

Den Beste hjemmelaget hostemedisin


Når du har en dårlig hoste, må du behandle det raskt som det kan bli ganske irriterende problem. Hostemedisin kan være dyrt, og du kan kjøre ut av det så fort, så hvorfor ikke prøve et billig alternativ: hjemmelaget hostemedisin.

Hvitløk hostesaft

Hvitløk er en av naturens mange mirakel arbeidere. Den kan brukes til å hjelpe fordøyelsesproblemer, behandle influensa og forkjølelse, så vel som mange andre forhold. Hvitløk kan også brukes til å undertrykke en hoste. Hvitløk hostesaft høres ikke veldig appetittvekkende, men det er ganske effektivt. Enzymene i hvitløk hjelp helbrede betent hals og luftveier, som forårsaker hoste i første omgang. For å forberede hvitløk hostesaft, hogge opp en håndfull hvitløken og legg dem i en krukke. Deretter dekker hele hvitløk med honning og lukke krukke med lokk eller plastfolie. Sett blandingen i kjøleskapet og la det marinere i minst 24 timer. Ideelt sett bør det marinere i to uker, men hvis du har en hoste nå, vil 24 timer være nok. Ta en spiseskje av blandingen når du føler trang til å hoste.

Eddik

Bruker eple cider eddik for å stoppe en hoste er ikke veldig godt kjent, men det er effektivt. Eddik er sure kvaliteter bidra til å helbrede betent luftveiene som ofte forårsaker hoste, og eddik i seg selv smaker ikke så ille. For å forberede, legge til et par spiseskjeer av eple cider eddik til et glass med vann og bland godt. Når du føler trang til å hoste, drikke blandingen sakte for å undertrykke hoste refleks.

Ingefær

Ingefær er en annen av de mirakler av naturen. Som hvitløk, den har mange helbredende egenskaper som er sentrale i bekjempelse av sykdom. Ved hjelp ingefær å stoppe hoste er faktisk ganske enkelt. Skjær opp litt frisk ingefær og plassere det inn i munnen din når du har trang til å hoste. Tygg ingefær inntil hoste smelter bort. Du kan også bruke pulverisert ingefær å gjøre en drink. Bland en spiseskje av pulverisert ingefær med et glass vann og drikk sakte.

Hjem hostemedisiner for barn

I dagens verden legetimer, resepter og selv over-the-counter medisiner kan være kostbart, og kan ofte mer enn det som er nødvendig. Det er sunnere, mer naturlige måter å lindre symptomene på forkjølelse eller influensa, spesielt for barn. Den vanlig hoste er en av de enkleste symptomene å avlaste med enkle husholdning ingredienser som folk flest holder i sine spiskammers.

Bokhvete honning

Bokhvete honning er en av de mest vanlige stillende midler av hoste hos barn. Den søte sirup strøk halsen og letter irritasjon samtidig øke ciliary handlingen i lungene. Men mens honning er god for hoste i barn, aldri gi honning til barn under 18 måneder gammel. Honning kan være dødelig for spedbarn på grunn av botulisme sporer.
Blande sitronsaft med honning i en kopp varmt vann (nesten en te) vil også bidra til å lette hoste og kan være mer smak-vennlig for barnet. Noen barn ikke bryr seg for smaken av honning i seg selv. En teskje honning kan også legges til et glass druesaft for å overtale en pirkete barn.

Te og peppermynte

Te har ofte en beroligende effekt på irritert hals. Kamille-te er en av de mer vanlige te på markedet som vil bidra til å lette hoste hos et barn. Siden kamille er et slikt lys-flavored te, de fleste barn ikke tankene smaken.
Te laget med peppermynte tjene et dobbelt formål; de vil lette en hoste, og de vil bidra til å bryte opp lunger. Peppermynte drops eller mints er en enkel bestikkelse for barn som er motstandsdyktig mot medisin. Til et barn det er rett og slett et stykke godteri, har de ikke innser at det vil hjelpe i medisinske måter.
Te og peppermynte samt urter som rosmarin, timian og horehound kan være gode stillende midler av ikke bare hoste men lunger, mageproblemer og tette bihuler.

Basic Care

Enten en hoste er tørr eller overbelastet, vil fuktighet i luften hjelpe enormt i lettelser lungene. Vaporizers eller til og med en gryte med kokende vann på komfyren kan hjelpe.
Holde et barn hydrert vil hjelpe fortynne slimet som bygger seg opp i lungene for en kronisk hoste samtidig som det gir lettere sirkulasjon i en tørr hoste. Et barn bør drikke seks til ti glass vann i løpet av dagen for å opprettholde en stabil hydrering.
Unngå mat som er salt eller krydret er tilrådelig. Salt og tunge krydder kan forårsake begrensning i allerede forverret luftveiene, noe som øker en hoste fremfor å senke den. Mye til et barns skuffelse, bør iskrem og andre frosne behandler også unngås, da en dramatisk reduksjon i kroppstemperaturen har en tendens til å utløse hoste spasmer.

Hvordan forklare Mental Health Services til barn

Å finne ut hvordan jeg skal forklare psykiske helsetjenester til barn trenger ikke å være komplisert, så lenge du vet hva barnet terapi er virkelig om deg selv. Donald Winnicott, en barnelege og forfatter praktiserer fra 1940-tallet til 1970-tallet, mente at barna kan utvikle et "falskt selv" for å møte forventningene til voksne. Han antar at disse falske selv kan ta over som en person virkelig er, noe som resulterer i følelsesmessig skade. Den eneste måten et barn kan bli hans "sanne jeg" er gjennom situasjoner, for eksempel terapi, der han kan uttrykke sin sanne individualitet uten frykt for dommen. Forklare dette til barn vil bidra til å få sitt samarbeid med psykisk helsevern.

Hvordan forklare Mental Health Services til barn

Finne en terapeut

•  Sjekk ut legitimasjon, referanser og stole på mage instinkter når du intervjuer psykologer som er spesialister på barn og ungdom. Gå deg selv på disse initialer møte-ups, uten barnet ditt, for å få dem hjelpe deg videre lære å forklare psykiske helsetjenester til barn.

Still så mange spørsmål som nødvendig om terapitimer som de gjennomfører for å sikre at du helt forstår og er enig med sine teorier og praksis før de starter. Ikke stol på dine egne personlige erfaringer med terapi som, i henhold til terapeut Robin Walker, en terapeut for barn og ungdom fokuserer økter annerledes enn for voksne gjør.

Ta barnet ditt til å møte ham og måle sin komfort nivå med psykolog i tillegg. Selv om det tar noen unger til lengre varme opp til nye mennesker enn andre, bør du føle deg trygg på at ditt barns personlighet vil klikke med at av terapeuten.

Å forberede barnet

Diskusjon ærlig med barnet om hva en terapeut er og hvorfor han kommer til å se ham. Hvis det er en spesifikk hendelse som har garantert du oppsøke hjelp for, sier "Dr. So & So kommer til å hjelpe deg med det." Enkel fortelle et yngre barn "Jeg føler at du trenger en venn å snakke med om ting, og Dr. So & So spesialiserer seg på å være den beste av venner til små barn."

Fortell barnet ditt, på en enkel måte, hva du kan forvente fra økter. Dr. Walker sier barneterapitimer er mer "fremtidsrettet" for å hjelpe unggutten finne ut hvem han er nå og hva han kommer til å være, heller enn å bruke tid på fortiden (som ofte skjer i voksenpsykologi). Han sier at tiden sammen er ofte "non-verbal", med dialogen mellom pasient og lege skjer mer gjennom aktiviteter og lek.

La barnet være guide på hvor mye detaljer å gå inn. Når finne ut hvordan jeg skal forklare psykiske helsetjenester til barn, oftere enn ikke, barna er fornøyd med de enkle svarene på "vil du ha det gøy og leke med Dr. So & So, og du kan fortelle ham noe du ønsker å fortelle ham, uansett hva det er. " Resten av det de vil lære for seg selv når de går.

Hint

 • Disse trinnene fungerer for tjenester utenfor hjemmet eller inne i hjemmet. Den enkleste av forklaringer er best. Stole på fagfolk til å hjelpe et barn helt forstår.

Hvordan få gratis medisin til barn

Mer enn 8 millioner barn i USA mangler helseforsikring, og mange flere millioner er underforsikret, ifølge US Census Bureau. Mangelen på tilstrekkelig dekning kombinert med økonomiske bekymringer gjør det vanskelig for mange familier å ha råd resept eller over-the-counter medisiner for sine barn. Heldigvis finnes det mange ressurser for å finne gratis eller redusert kostnader medisiner for barn. Kommunale etater og private veldedighetsorganisasjoner kan hjelpe deg med å finne og melde deg på programmer som gir resept hjelp til barn i lavinntekts eller på annen måte økonomisk urolige familier.

Hvordan få gratis medisin til barn

Request medisinering prøver fra ditt barns barnelege. Legemiddelkonsulentene ofte gi leger trial-sized prøver av ulike reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å gi videre til pasienter.

Be farmasøytisk selskap som produserer barnets medisiner hvis du er kvalifisert for å få hjelp. Pfizer nyttig svar, for eksempel, tilbyr assistanse programmer for de uforsikrede og underinsured som trenger hjelp til å komme Pfizer medisiner.

Sjekk med din lokale velferdskontor for familiens valgbarhet for offentlig støtte. State Medicaid programmer og State Barnas helseforsikring programmer (SCHIP) dekker reseptbelagte legemidler, og flere også betale for noen over-the-counter medisiner. SCHIP programmer er finansiert av den føderale regjeringen og administreres av statene til å dekke lavinntektsfamilier med barn.

Kontakt lokale barnesykehus for informasjon om medisinering hjelpeprogrammer. Hvis sykehuset ikke har et program, bør ansatte være i stand til å peke deg i riktig retning.

Kontakt lokale veldedige organisasjoner om hjelp for din familie. Begynn med The United Way, en paraplyorganisasjon for ulike veldedige organisasjoner.

6. Påfør online på SelectCare Fordeler Network (www.scbn.org). Denne pasienten hjelpeprogram gir hjelp i å finne, kvalifisere for og tilgang til gratis reseptbelagte medisiner.

Hint

 • Besøk FamilyWize.org for et gratis kort som tilbyr reseptbelagte-stoffet rabatter på deltakende apotek. Programmet har ingen påmelding eller kvalifikasjonskrav.
 • Aldri gi barnet ditt et stoff som ble foreskrevet for noen andre; det er ulovlig og potensielt farlig.

Hvordan forklare celleåndingen til barn

Hvordan forklare celleåndingen til barn


Celleånding er en ganske komplisert forekomst innen levende ting. Resultatet av denne forekomsten er konvertering av energirike molekyler til energi som opprettholder livet og alle livets prosesser. Mens det er mange tekniske detaljer som er involvert i celleåndingen, hvis du holde det enkelt og grunnleggende, vil du være i stand til å forklare det med hell til barn.

Hvordan forklare celleåndingen til barn

Utfør en online søk for å lære så mye du kan om celleåndingen før du prøver å forklare det til barn. En mulig søkeordet: "Hva er celleånding?" Konsultere noen online medisinske leksikon du finner. Du kan også be legen din for en enkel definisjon for cellulær respirasjon.

Gjennomføre et eget søk for å sikre at du forstå de viktigste begrepene i mobilnettet åndedrett. Noen eksempler på sentrale begreper inkluderer glykolyse, pyruvat, anaerob respirasjon og aerobic respirasjon. Pass på at du helt forstår hva de betyr og deres roller i celleåndingen. Du trenger en grundig forståelse av et emne før du kan bryte det ned til enkle vilkår for barn.

Tegn bilder av disse prosessene for å forklare dem bedre til barn. For eksempel, i stedet for bare å forklare at prosessen med glykolyse innebærer konvertering av ett glukosemolekyl i to pyruvat molekyler, tegne et bilde av den. Ikke bekymre deg om de molekylene ser nøyaktig på tegningen. Det viktige er at barna forstår prosessen.

Gi barna et regneark til å fylle ut under presentasjonen. Pass på at spørsmålene er klare. Hvis barna skrive ned svar på spørsmål som de lærer om celleåndingen, de er mer sannsynlig å forstå prosessen og beholde den informasjonen de har lært. Har mindre barn tegne bilder som de du viser dem av de ulike prosessene.

Spill et spill med barna etter at du forklare celleåndingen. Spillet bør inkludere det de nettopp har lært om prosessen. Vær sikker før du begynner å fortelle dem at det vil være et spill etter presentasjonen. Dette vil gi dem motivasjon til å betale oppmerksomhet som du forklare. Del barna inn i små grupper eller team og har små premier klar for vinnerlaget.

Hint

 • Hvis du arbeider med svært små barn, være sikker på at du har små premier til alle dem etter at du spiller et spill og større premier for vinnerlaget.

Faren ved Dog & Cat Worms til barn

Faren ved Dog & Cat Worms til barn


Hunder og katter er populære kjæledyr for barn, og disse dyrene vanligvis eksistere godt i hjem med barn. Men katter og hunder kan bære innvollsorm som kan overføres til barn og forårsake helseproblemer.

Typer

De vanligste typer ormer overføres til barn fra hunder og katter er rundormer, hakeorm og bendelorm.

Transmission

Rundormer, hakeorm og bendelorm lever i dyrenes fordøyelseskanaler og er spredt via forurenset avføring. Barn kan få rundormer når de legger sine forurensede hender i munnen og svelges eggene. Barn kan fange hakeorm ved inntak av dem eller når parasittene trenge gjennom huden av deres rumpe eller fotsålene. Barn kan fange bendelorm dersom de ved et uhell svelges infiserte lopper.

Rundorm Farer

Rundorm Eggene klekkes i menneskelige tarmen, og larvene blir sluppet ut i blodet. Disse parasittene reiser i hele kroppen, blant annet til hjerte, lever, lunger, øyne og hjerne. Rundormer kan føre til forstørret lever, anemi, magesmerter, lungebetennelse og i sjeldne tilfeller blindhet.

Hakeorm Farer

Hakeorm feste til veggene i menneskelige tarmen og avløp barn av viktige næringsstoffer. De kan føre til anemi, diaré, underernæring, intestinal blødning og magesmerter.

Bendelorm Farene

Bendelorm krype rundt anus og på toppen av avføring. De kan forårsake alvorlig leversykdom hos barn.

Forebygging

For å hindre spredning av hund og katt ormer, lære barna å vaske hendene etter å ha håndtert dyr, og holde innendørs kjæledyr områder pyntet. Har kjæledyr behandlet for ormer og lopper etter behov, og ikke la barn gå utenfor med bare føtter.

De forente Healthcare Tilskudd til barn som trenger Speech Therapy

De forente Healthcare Tilskudd til barn som trenger Speech Therapy


Forente Healthcare Barnas Foundation (UHCF) er en non-profit organisasjon som ble opprettet for å dekke hullene i helsevesenet. De gir tilskudd til barn dekket av helseforsikring som har omfattende medisinske behov som ikke er fullstendig dekket av helseforsikring. Tilskudd gis direkte for enkeltbarn for å lindre medisinske kostnader til familiene. De gir tilskudd til et bredt spekter av behov, inkludert tale terapi som ofte ikke dekkes av standard sykeforsikring.

Beløp

Mengden av tilskuddet bestemmes fra sak til sak. De forente Healthcare Barnas Foundation gir tilskudd i varierende mengder opp til $ 5000 per barn hvert år. Foreldre kan søke om tale terapi tilskudd hvert år. Det er en levetid grense på $ 7500 per barn.

Valgbarhet

Barn 16 og under kan kvalifisere for støtte. Ifølge United Healthcare Barnas stiftelsens hjemmeside på "Søkeren må være dekket av en kommersiell helsegevinst plan." Kostnadene ved de tjenester som trengs må ikke være dekket av at helse plan eller co-lønn må være vist seg å være en økonomisk motgang til familien. Andre begrensninger er at talen tjenester anses som nødvendig og fordelaktig for barnet og at barnet bli sett av en profesjonell logoped.

Søknad

Søknader er tilgjengelig på UHCF hjemmeside. Etter å ha vist en kort video om stiftelsens stipendkriterier forente Healthcare Barnas og behandle UHCF nettsiden tar betrakteren til en liste med spørsmål som prescreens potensielle søkere. Foreldre som oppfyller kriteriene for å søke om tilskudd vil da bli sendt til deres elektroniske søknaden. Informasjon som vil bli bedt om i søknaden omfatter barnets medisinsk diagnose og anbefalt behandling, personlige økonomiske dokumenter og informasjon helsetjenester dekning for tale terapi.

Administrasjon

Enhver bevilge penger Prisen vil gå direkte til logoped for tjenester. Dersom familien ønsker refusjon for tjenester som allerede er betalt for de kan sende inn kvitteringer for disse tjenestene.

Denial

Søkere som blir nektet et stipend kan på nytt igjen i 12 måneder. Det finnes unntak fra denne regelen dersom de medisinske forholdene til barnet og deres behandlingsbehov har endret seg.

Parykk Tilskudd til barn

Parykk Tilskudd til barn


Brenne ofre, kreftpasienter og personer med alopecia areata alle oppleve en tilstand som kalles medisinsk håravfall, noe som er spesielt vanskelig for små barn og deres familier. Mens medisinsk hårtap kan være fysisk og følelsesmessig problematisk for barn, er kostnaden for en parykk ofte bare ett av mange utgifter som familier står overfor når du arbeider med disse forholdene. Tilskudd og donert parykker gjøre det enklere for foreldre å gjenopprette sine barns hår.

Låser av kjærlighet

Låser av kjærlighet serverer barn under 21 år i USA og Canada som har opplevd langvarig hårtap for noen medisinsk grunn, inkludert alopecia areata eller kreftbehandling. Låser av Kjærlighet bruker donert menneskelig hår til å lage hår protetikk. Protetikk skapt av låser av kjærlighet er donert til kvalifiserte barn eller gitt til en lav kostnad, avhengig av familiens nivå økonomisk nød. Låser av kjærlighet er en ideell organisasjon som er avhengig av donor støtte for å lage parykker til barn; de fleste av hairpieces Locks of Love skaper ville detaljhandel for flere tusen dollar. Parykker Locks of Love gir har en vakuumpakningen for å holde dem trygge på hodet. De kan brukes mens du svømmer og vasket i dusjen.

Låser av kjærlighet
234 Southern Blvd.
West Palm Beach, FL 33405
561-833-7332
locksoflove.org

Parykker for Kids

Parykker for Barn er en ideell organisasjon som gir parykker for barn under 18 år som har medisinsk hårtap eller annen grunn, for eksempel brannskader, kreft behandling eller alopecia areata, og har ikke råd til kostnadene for en parykk. Parykker for Barn godtar donasjoner av hår eller økonomisk bistand, og utgir instruksjoner på nettet for hvordan å kutte en hestehale for donasjon. Frisører kan bli aktive med parykker for barn ved å delta i nettverk av deltakende salonger og vise et klistremerke i sitt vindu. Salonger kan også bli filialer og får spesiell opplæring for styling parykker for barn.

Parykker for Kids
24231 Senter Ridge Rd.
Westlake, OH 44145
440-333-4433
wigsforkids.org

National Barnekreftforeningen

The National Barnekreftforeningen (NCCer) gir økonomisk støtte til lavinntektsfamilier med barn som har blitt diagnostisert med kreft. NCCer tilskudd er direkte økonomiske tildelinger som kan brukes for helseforsikring, transport til behandlingssentre, måltider og losji under behandling. NCCer tildelinger også dekke eventuelle medisinske utgifter som ikke er betalt av forsikringen, inkludert parykker eller hairpieces. NCCer er en ideell organisasjon viet til å gi økonomisk støtte til behandling av barn kreft.

National Barnekreftforeningen
Pasient og familietjenester
1 S. Memorial Dr., Suite 800
Saint Louis, MO 63102
800-532-6459
barn-cancer.org

Barnas Body-Image Foundation

Barnas Body-Image Foundation er en ideell organisasjon bemannet av frivillige og viet til å øke barns tilgang til allierte helsetjenester. Barnas Body-Image Foundation gir begrenset økonomisk bistand for barn som trenger allierte helsetjenester som parykker og andre proteser, rådgivning eller rehabilitering. For å være kvalifisert, må familier indikere økonomisk nød som følge av foreldre arbeidsledighet, mangel på medisinsk forsikring eller har inntekt som er under 250 prosent av fattigdomsgrensen utgitt av Helse og menneskelig service Fattigdom retningslinjer. Awards er begrenset til $ 500 per barn per økonomisk støtte forespørsel.

Barnas Body-Image Foundation
5195 Hampstead Village Center Way, Suite 106
New Albany, OH 43054
Childrensbodyimagefoundation.org

Hvordan administrere øredråper til barn

Hvordan administrere øredråper til barn


Det er mange grunner til at du kanskje må gi barnet øredråper, fra behandling av ørebetennelser til å forebygge reisesyke. Øredråper er en svært effektiv måte å administrere medikamenter, forutsatt at de er administrert på riktig måte. Hvis det brukes feil, vil du ikke få nok dråper i øregangen, og medisinen kan være mindre effektive. Mens de fleste voksne kan lett administrere sine egne dråper, å anvende dem til barn kan være vanskelig, og krever en annen prosess.

Hvordan administrere øredråper til barn

•  Vask hendene, og sørge for at de er helt tørre. Oppmuntre barnet til å gjøre det samme.

•  Rist øredråper å blande medisiner. Dette er spesielt viktig hvis formelen ser skyet.

Oppmuntre barnet til å varme dråpene ved å gni flasken i hendene. Dette vil gjøre at barnet føler seg mer involvert i prosessen, og vil også gjøre øredråper varmere når du administrere dem.

Legg deg barnet ditt ned, eller be henne om å vippe hodet til den ene siden. Avhengig av hennes alder og størrelse, kan du finne en posisjon lettere enn den andre.

Hold forsiktig øreflippen ned og tilbake. Sørg for at barnet er komfortabelt.

Klem dråper inn i øret. Ikke klem for hardt, og sørge for dråpene falle inn i øregangen, ikke på øreflippen.

Trykk forsiktig på øret klaff for å "forsegle" øret i noen sekunder. Du kan også bruke en bomulls plugg.

Hint

 • Ikke la øret dråpe applikator å røre noe for å sikre at den er fri for infeksjon.

Økonomiske faktorer på helsen til barn

Økonomiske faktorer på helsen til barn


Dårlig skoleprestasjoner og fattigdom har lenge vært knyttet; Men er det nå erkjent at fattigdom ikke bare påvirker et barns IQ, men også hans oppførsel og hjernens funksjon, bemerker Martha Farah, en hjerneforsker ansatt ved University of Pennsylvania.

Faktorer

Andre faktorer som påvirker et barns helse og intelligens inkludere eksponering for bly, mangel på jern (mikronæringsstoffer), underernæring, eksponering for illegale rusmidler mens i utero og stresshormoner.

Aptitude

Sosioøkonomisk status, eller SES, er assosiert med kognitiv evne. Når et barn støter tidlig i livet stress eller mangel på kognitiv stimulering, kan dette skape anatomiske forskjeller i hjernen. Hjernen til disse barna faktisk ser ut hjernen til noen som har hatt slag.

Brain Development

Hjernens funksjon av barn fra lavinntekts boliger er ikke like bra som hos barn fra velstående hjem, konstaterer Mark Kishiyama, en kognitiv psykolog ved University of California, Berkeley. Nevrale systemer av fattige barn utvikle seg på en annen måte enn de barna i middelklassen. Den pre-frontal funksjon av hjernen til barn fra lavere inntekt boliger ser ut til å bli avbrutt eller redusert, og dette påvirker deres problemløsende evner så vel som deres evne til å gjøre høyere ordens tenkning. Barn fra lavere sosioøkonomiske boliger opplever lavere språkutvikling.

At Risk

Når en familie er fattig, barn er i fare for å oppleve helseproblemer, voldelig kriminalitet og ulovlig bruk av narkotika. Selv kortvarig eksponering for fattigdom har betydning for et barns kognitive utvikling, bemerker American Psychological Association nettside. Disse barna er mer tilbøyelige til opplever dårlige kognitive og pedagogiske resultater. Dette antas å være et resultat av stressende situasjoner som følge av fattige og manglende mental stimulering. Resultatet er at disse barna ikke kan behandle informasjon samt de barn fra høyere inntekt familier.

Vanskeligheter

Barn fra fattige miljøer få en tregere start samt fremgang tregere om kjøp av ferdigheter. Barn som kommer fra vanskeligstilte hjem har mer problemer med å stenge ute forstyrrende stimuli. Deres hjerner må jobbe mye hardere for å utføre en oppgave, og det er svært vanskelig for dem å konsentrere seg om hva som blir sagt til dem.

Tips når du arbeider med foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne

Tips når du arbeider med foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne


Foreldre til barn med nedsatt funksjonsevne kan være altfor sensitiv og overbeskyttende av sine barn. Til tross for din beste intensjoner, kan du opprørt eller fornærme foreldrene ved å stille upassende spørsmål. Hvis du gir tjenester til barn med nedsatt funksjonsevne, gjøre et godt førsteinntrykk med foreldre ved å være imøtekommende og vise en positiv holdning. Sett foreldre og nytelse ved å stille støttende spørsmål om hvordan man best kan ta vare på sine barn og med sine barn i samtalen.

En positiv holdning

Hils foreldrene med en innbydende tone og positiv holdning. Hvis barnet deres følger dem, introdusere deg selv til barnet med et varmt smil og oppmuntrende hilsen. Gjør det klart for foreldrene at du ønsker å gi et støttende miljø for sine barn, og at det er viktig for deg at barnet deres føler seg velkommen til gruppen. Denne holdningen vil berolige foreldre og gi dem tillit til at du er glad for å akseptere sine barn, og er villig til å møte noen spesielle krav at deres barn kan ha.

Bygge tillit

Gjør det klart for foreldrene at deres barn vil bli behandlet med den samme grad av respekt som er gitt til alle barn med eller uten spesielle behov. Forklar til foreldrene at deres barn ikke vil bli så utelukkende som et barn med en funksjonshemming, men som et barn som ønsker å ha det gøy og bli inkludert med gruppen. Bygge et nivå av tillit med foreldrene vil gjøre det lettere å diskutere eventuelle atferdsrelaterte bekymringer fordi foreldrene vil være mindre sannsynlig å tro du peke ut sine barn basert på hans spesielle behov.

Spesifikke spørsmål

Dersom barnet kommer til å bli plassert i din omsorg, spør foreldrene konkrete spørsmål under ditt første møte. Dette vil vise foreldrene at du ønsker å gi best mulig omsorg og riktige tjenester for sine barn. Spesifikke spørsmål å stille er: "Hvilke aktiviteter gjør barnet ditt liker" og "Er det noen oppgaver der barnet trenger hjelp, for eksempel fôring selv, vaske hendene, eller gå på do?" Finn ut fra foreldrene om deres barn har noen spesielle matbehov, allergi mot visse matvarer, og eventuelle medisiner som må administreres.

Feil spørsmål

Adresse foreldrene på samme måte som du ville enhver annen forelder. Hvis barnet deres er hos dem, ikke ignorere barnet. Inkluder barnet i samtalen, uavhengig av sin funksjonshemming. Se på barnet når du snakker om ham, og behandle foreldrene og barnet med respekt til alle tider. Unngå å stille spørsmål som innebærer noe er galt med barnet i sin nåværende tilstand. "Hva er galt med barnet ditt" eller "Vil han / hun vokser opp til å bli normal" vil ikke bare sette foreldre på defensiven, men også støte dem.

Hvorfor kan du ikke feed Honey til barn under 1 år gammel?

Hvorfor kan du ikke feed Honey til barn under 1 år gammel?


Honning er et naturlig søtningsmiddel laget av bier og består av fruktose og glukose sukker samt diverse andre spormineraler og enzymer. Naturlig mat talsmenn fremme honning som et sunnere alternativ til sukker og høy fruktose mais sirup, fordi det ikke er sterkt raffinert. Selv om det kan være mer næringsrik enn andre søtstoffer, trenger barneleger anbefaler ikke å mate honning til barn under 12 måneder eller til barn med nedsatt immunforsvar.

Botulisme

Som honning er et naturlig produsert mat og er ikke sterkt bearbeidet, er det en mulighet for at det inneholder en liten mengde av sporer av en bakterie som kalles Clostridium botulinum. Dette C. botulinum spore kan føre til en potensielt dødelig bakteriell infeksjon i nedre fordøyelseskanalen kalles botulisme. Som små barn ikke har tilstrekkelig immunitet for å beskytte mot en botulisme infeksjon fra å spise honning, barneleger og andre helseeksperter advarer mot fôring spedbarn under ett år gammel rå honning.

Tegn på Botulisme

En botulisme infeksjon er en alvorlig helsetrussel og kan være dødelig for et spedbarn. Derfor, hvis du mistenker at barnet ditt kan ha botulisme du bør ta ham til legevakten for umiddelbar behandling. Symptomer på botulisme hos spedbarn inkluderer apatisk atferd, forstoppelse, redusert evne til å suge mens du drikker eller pleie og svak gråt.

Mikroflora

Grunnen honning utgjør en betydelig helserisiko for spedbarn, men ikke eldre barn og voksne er fordi babyer ikke har utviklet tilstrekkelig bakteriekulturer i sine lavere tarmen for å bekjempe eventuelle C. botulinum bakteriesporer som kan være seg ved å spise honning. Men som barn modnes utover 12 måneder gammel, utvikler kroppen tilstrekkelig mikroflora bakterier for å tillate dem å trygt fordøye rå honning uten risiko for botulisme forgiftning.

Forholdsregler

I tillegg til å ikke mate spedbarn rå honning, eksperter anbefaler at du ikke mate et spedbarn mat som har honning kokt eller bakt inn i det som en ingrediens. Botulisme sporer er vanskeligere å drepe gjennom hjemme måltid preparat som koketemperatur og varighet kan ikke være tilstrekkelig til å nøytralisere de bakteriesporer. Kommersielt forberedt mat som inneholder kokte honning rapporteres å være trygt å mate til barn i alle aldre.

Tilskudd til barn Heart Health

Mange organisasjoner tilbyr programmer for å få barn interessert i hjerte helse. Grants er også tilgjengelig for personer på jakt etter midler til å betale for aktiviteter og arrangementer for å bidra til å utdanne barn om hjertet helse.

Hoppe tau for hjertet

Den hoppetau for hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Programmet inkluderer medlemskap til American Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD), et sertifikat til å kjøpe utstyr som brukes for en kroppsøving hendelsen. Tilskuddet inkluderer også en tur til landsmøtet for AAHPERD.

Sunt hjerte

Hjerte Forskning i Storbritannia tilbyr en rekke sunt hjerte Grants. Hjerte Forskning gir tilskudd til lokale grupper og organisasjoner, så vel som for dem å drive forskning.

Hoops for hjerte

The Hoops For Hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Tilskuddet programmet har likheter å hoppe tau for hjertet. Begge stipendprogram mottar sponsorstøtte fra den amerikanske Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD). Tilskuddet Programmet inkluderer medlemskap til AAHPERD, til et sertifikat for å kjøpe utstyr brukes til å sette på en kroppsøving hendelsen. En tur til landsmøtet for AAHPERD er også inkludert i tilskuddet.

Barnas Hjertefondet

Foreldrene til barn som led av hjertelidelser startet Barnas Hjertefondet. Organisasjonen gir tilskudd og støtte til aktiviteter samt forskning.
Barnas Hjerte fondet gir tilskudd og støtte til aktiviteter, forskning og mer.

NY sunt hjerte

The Department of Health i staten New York tilbyr et tilskudd kalt "Comprehensive School helsepolitikk for Tobacco, fysisk aktivitet og ernæring." Ifølge Department of Health nettsted for New York bevilge bruksområder inkluderer programmer for "sunt hjerte."

Hvordan forklare Vitaminer til barn

Hvordan forklare Vitaminer til barn


Prosessen med å forklare vitaminer til barna innebærer å ha dem til å forstå i en generell forstand begrepet hva vitaminer er, hvordan de hjelper kroppen til å opprettholde et optimalt nivå på helse og hvorfor kroppen vår trenger disse næringsstoffene. Enkel og grei språk er best for å artikulere hva vitaminer er, sammen med å holde disse forklaringene relativt kort i lengden.

Hvordan forklare Vitaminer til barn

Visuelle hjelpemidler

•  Gi visuelle hjelpemidler som bilder, artikler, fargekart og grunnleggende videopresentasjoner for å hjelpe deg forklare vitaminer til barna. "Earl Mindell vitamin Bibelen for barna" kan bidra til å gi enkel informasjon og forklaringer.

Utnytte fysiske eksemplene for å gi et konseptuelt grunnlag for å forklare vitaminer, for eksempel ulike frukter, grønnsaker og kosttilskudd som tabletter som er produsert av vitamin selskaper.

La barna å ta del i å få kunnskap om vitaminer ved å la dem delta i aktiviteter som kan fremme deres forståelse. Dette inkluderer innkjøp av mat, søke ut oppskrifter som har matvarer med betydelige vitaminer i dem og forske bøker og Internett for å gi dem ytterligere forklaringer om hvor gunstig vitaminer er for menneskekroppen.

Hvordan forklare HIV til barn

HIV kan være en utfordrende begrep å forholde seg til barn. Det krever adressering noen voksne atferd og også ta opp hvordan sykdommer er (og ikke) overføres. Når man snakker med barn om hiv, er det viktig å bruke alder riktig informasjon basert på fakta. Det er viktig på forhånd for å utdanne deg selv på de punktene du kommer til å diskutere, slik at du kan forklare denne informasjonen klart og sannferdig, og slik at du kan være forberedt på å svare på spørsmål som kan bli stilt til deg.

Hvordan forklare HIV til barn

Forklare HIV til barn

•  Vurdere en alder av publikum og ta avgjørelser om hvilken informasjon som skal inkludere basert på dette. Husk at selv når adressering små barn, bør du ikke bruke eufemismer eller feilinformasjon.

Fortell barna hvordan HIV kan kontrakt. HIV smitter først og fremst ved ubeskyttet sex, deling av sprøyter, og fra en gravid eller ammende mor til barn, ifølge Avert.org. Når du adresserer seksuell aktivitet og bruk av injeksjon narkotika, bruker moralsk nøytralt språk. Bruk alltid det virkelige navnet for ting. Ved å fortelle barn hvordan hiv smitter, kan du også lære dem hvordan de skal beskytte seg selv: gjennom bruk av kondomer og ved å ikke dele nåler. Selv om barna du snakker med er ikke å ha sex eller bruker narkotika, denne informasjonen, spesielt hvis gjentas med jevne mellomrom, kan hjelpe dem å beskytte seg når de gjør valg i fremtiden.

Informere barn av måtene som er det ikke mulig å trekke HIV. Du kan ikke stifte HIV fra å spille med eller å være rundt noen som er HIV-positive, gjennom deling av ting som briller eller sølvtøy, ved hoste eller nysing, gjennom tårer, spytt eller urin, eller fra en bug bite. Oppfordre barna til å ha interaksjoner med HIV-positive mennesker som klassekamerater, venner eller familiemedlemmer; la dem vite at det å være rundt HIV-positive mennesker er trygg og at fortjener å bli behandlet akkurat som alle andre.

La barna vet hva HIV gjør. Barn kan ikke være i stand til å håndtere spesifikk informasjon om hvordan HIV påvirker menneskekroppen, men du kan introdusere konseptet av immunsystemet, som er kroppens naturlige måte å holde seg trygt fra infeksjon. Når en person har HIV, bryter dette forsvaret ned, noe som betyr at de blir syke oftere og mer alvorlig enn folk som ikke har HIV.

Forklar barna forskjellen mellom hiv og aids. HIV er et virus, en liten partikkel som ikke er i live, men kan gjøre deg syk når du er infisert. AIDS er et syndrom, noe som betyr en gruppe av relaterte medisinske tilstander som er forårsaket av infeksjon med HIV. AIDS er den siste fasen av HIV-sykdom. Fortell barna at selv om det er ingen kur for HIV / AIDS, er det medisiner som kan brukes til å hjelpe mennesker med hiv lever lengre og sunnere liv.

Hint

 • Avviser falsk informasjon eller oppklarende et poeng for dem kan ha en innvirkning på deres liv, og de vil også være i stand til å fortelle sine venner sannheten.
 • Ikke improvisere svar hvis du ikke har et svar på et barns spørsmål om hiv.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Linfrøolje, avledet fra frøene av lin anlegget, gir en kombinasjon av omega 3 og 6 fettsyrer. Det er en kilde til protein og inneholder både løselig og uløselig fiber. En teskje linfrøolje lagt til et barns kosthold kan øke immunforsvar og kardiovaskulær helse, og lindre forstoppelse og tørr hud. Ved hjelp av linfrøolje til å steke eller stek anbefales ikke fordi høy varme vil forringe dens ernæringsmessige egenskaper.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Velg en linfrøolje merkevare som er uraffinert, nedkjølt og har datoen for behandling klart angitt. Linfrøolje er vanligvis stabil i opptil fire måneder fra behandlingsdato.

Hold alltid linfrøolje i kjøleskapet for å hindre rask harskning. Rancid linfrøolje smaker bittert og lukter maling, og bør bli kastet ut.

Flax olje kan gis til barn direkte fra en teskje eller lagt til deres favoritt mat.

Legg det til salatdressinger eller lage en salat dressing ved hjelp av oljen. For en enkel dressing, bland linfrøolje med olivenolje i like mengder.

Mix med mutter Butters, legge til korn, rister og humper, eller bruke på pasta.

Hint

 • Sjekk linfrøolje ukentlig for harskning.
 • Ground linfrø har mer ernæringsmessig verdi enn linfrøolje.

Hvordan forklarer jeg til barn viktigheten av salt i kroppen?

Hvordan forklarer jeg til barn viktigheten av salt i kroppen?


Mange barn er ikke primært opptatt av sin helse. Men barna er raske til å plukke opp på vaner og skikker av andre, spesielt foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer. Hvis, som forelder, er du bekymret for saltinntaket, vil barna sannsynligvis vokse opp med de samme bekymringene. Mens kontrollere salt i kosten er viktig, må du også forklare barna den viktige rollen salt spiller i menneskekroppen. Dette armene dem med informasjon for å balansere sin tenkning om salt.

Hvordan forklarer jeg til barn viktigheten av salt i kroppen?

•  Legg et snev av salt på spissen av barnas tungen til å lære dem om salt sensoren på sin tunge.

Forklar barna hvordan å balansere det gode med det dårlige. Mens for mye salt kan stave en rekke helseproblemer som hjertesykdom og slag, også være sikker på at de forstår salt relasjon til heteslag, muskel kramper og dehydrering. For lite salt, som også er en elektrolytt, hindrer kroppens evne til å avkjøle og å regulere kjernetemperatur, i henhold til Organic fakta.

Still et eksempel for barna dine. Skjær ut svært bearbeidet pakket mat til fordel for friske kjøtt, frukt og grønnsaker. Gi avkall på fast food drive-through og velge kylling og poteter på grillen. Flertallet av salt overbelastning kommer fra fastfood og svært bearbeidet mat, og begrense dem setter et godt eksempel, og også setter barna opp for gode voksen matvaner.

Hint

 • Ifølge HelpGuide.org, knyttet informasjon til barna i en umiddelbar måte hjelper dem til å forstå bedre enn å prøve å overbevise dem om langsiktige helsemessige fordeler og risiko.
 • Balanse er nøkkelen i alt. Lær balanse for å holde barna fra å gå over bord og sette seg opp for saltrelaterte problemer.

Hvordan lære ernæring til barn

Hvordan lære ernæring til barn


Barn er beryktet for å være "kresen eaters", forårsaker mange foreldre å understreke om hvorvidt deres avkom får den næringen de trenger. Når et barns kosthold ser ut til å bestå av litt mer enn chicken nuggets og makaroni, er det grunn til alarm. Utdanne barn om riktig ernæring er ikke bare gunstig, er det nødvendig. Heldigvis er det lett å lære hvordan å lære ernæring til barna.

Hvordan lære ernæring til barn

Modell gode matvaner. Barna lærer ved eksempel mer enn noe annet. Hvis de vitne du spise en balansert diett bestående av næringsrik mat, vil de (eventuelt) følge etter.

Involver barnet i valg av matvarer for pantry. Ta henne til butikken for å hjelpe plukke ut produsere elementer. Minn henne måltid samtidig at dette er "hennes brokkoli" eller "henne blomkål", og hun vil være mer sannsynlig å spise den.

Lær barnet ditt ernæring gjennom lek. Lag og farge en næringspyramiden sammen. Pass på å forklare betydningen av pyramiden form som det er relatert til hvor mye av hver type mat å spise hver dag.

Insister barna spise en bit av en "ny" mat, men ikke gjør dem spise hele servering hvis de ikke liker det. Tilby barna et kjent valg fra samme matvaregruppe i stedet.

Gjeninnføre mat til barn som ikke liker dem i utgangspunktet. Vent noen uker å gå av før du prøver en "ny" mat igjen, og bare insistere på at barnet tar en matbit. Mange matvarer som kreves flere introduksjoner før de blir en ervervet smak.

Cook med barnet ditt på en hyppig basis. Et barn vil være stolt av sin deltakelse i utarbeidelsen av et måltid - noe som gjør det mer sannsynlig at han vil nyte å spise hans skaperverk.

Godta tider når barnet bare "plukker" på mat eller ikke vil spise i det hele tatt. Unnskylde henne fra bordet etter 10 til 15 minutter, og tillate henne å gå spille uten å gjøre henne sitte gjennom hele måltidet.

Arbeid ernæring utdanning til andre læringsopplevelser. For eksempel, hvis barnet ditt studerer reptiler i vitenskap, lære forskjellene mellom en øgle-eller alligator kosthold og vår.

Ros barnet ditt når hun gjør en god mat valg ved å ringe oppmerksomhet til det. Ikke merke noen matvarer som "dårlig" når undervisning barnet om ernæring, men forklare hvordan vi bør spise mindre av mat som kaker og godteri og mer av mat som frukt og grønnsaker.

Social Security Disability Krav til barn

Social Security Disability Krav til barn


Når en av foreldrene har et funksjonshemmet barn, kan de medisinske kostnader og utgifter til spesielle behov programmer være høy. Regjeringen kan gi midler til foreldrene til barna i denne situasjonen gjennom Social Security Disability Program og Social Security Disability Inntekt (SSI). For en familie å få tilgang til disse fordelene, må barnet oppfylle visse krav.

Tjener mindre enn $ 1000 Månedlig

Som i 2010, for å være kvalifisert for Social Security funksjonshemming, kan et barn ikke tjene mer enn $ 1000 per måned. The Social Security Administration sier at barn som jobber og tjener at beløpet ikke anses deaktivert.

Funksjonelle begrensninger

Et barn må ha en fysisk og / eller psykisk tilstand som sterkt begrenser hans eller hennes aktiviteter for å kvalifisere for Social Security funksjonshemming. Disse funksjonelle begrensninger, i henhold til Social Security Administration, må "merket og alvorlig."

Lengde of Time

Et barn regnes som funksjonshemmet hvis han eller hun har hatt en begrensende betingelse for minst de siste 12 måneder, eller har en invalidiserende tilstand som er forventet å vare i at mye tid. Alternativt kvalifiserer barnet også hvis hans eller hennes tilstand er "forventes å resultere i død," i henhold til Social Security Administration.

Spesifikke betingelser

Det kan ta opp til fem måneder for en stats Social Security Administration for å avgjøre om et barn er deaktivert. Men, er det spesifikke medisinske tilstander som gjør at en familie å motta SSI betalinger med en gang, mens et statlig organ avgjør et barns funksjonshemning status. Disse forholdene omfatter total døvhet, total blindhet, HIV-infeksjon, Down syndrom, muskeldystrofi, lav fødselsvekt (mindre enn 2 pounds, 10 gram), cerebral parese og alvorlig mental retardasjon hos barn i alderen 7 eller eldre. The Social Security Administration sier at hvis en familie mottar SSI betalinger i løpet av de månedene det tok å vurdere et barns tilstand, men byrået da besluttet funksjonshemming ikke er "alvorlig nok", familien slipper å betale tilbake de SSI fordeler.

Søknad

Et av kravene en familie må oppfylle for et barn å tjene Social Security uføretrygd er å fylle ut SSI-programmet og et barn Disability Report. Foreldre trenger å fylle ut informasjon om barnets medisinske tilstand, navn og kontaktinformasjon for barnets leger og terapeuter, en liste over reseptbelagte medisiner, bevis på familiens inntekt, og så videre. I tillegg kan en forelder også snakke med et byrå representant i en barndom funksjonshemming intervju om barnets tilstand.