Digidexo.com

sol og varme svimmel

Er det trygt å leke ute i 100 graders varme?

Er det trygt å leke ute i 100 graders varme?


Sommervær bringer en rekke utendørsaktiviteter til glede for alle. Den varme temperaturen, derimot, er noe å ta hensyn til når du planlegger din sommer moro. Som kvikksølv stiger liste over passende aktiviteter blir kortere. Temperaturer 80-90 grader Fahrenheit er fortsatt komfortabel, men når været klatrer opp i trippel sifre din tid ute kan bli farlig. Bruk sunn fornuft når engasjerende i fysiske aktiviteter.

Medvirkende faktorer

Når det skal avgjøres om det er trygt å leke ute, ta hensyn til faktorer i tillegg til temperature.The termometer alene er ikke det som avgjør hva det faktisk føles som utenfor. Det kan være 100 grader, men hvis du spiller på blacktop i åpen sol kan det føles mye varmere. Fuktighet bidrar også til varmeindeksen. Den type aktivitet og nivået på treningen bør også vurderes. I tillegg til alder, generelle helse og fitness nivå på hver enkelt vil påvirke hvor mye varme kroppene deres tåler. Lokale advarsler bør ledes, spesielt hvis eksperter har besluttet overflødig fysisk aktivitet bør unngås på visse dager.

The Role of Hydration

Bor hydrert er viktig til enhver tid, uavhengig av været; men det blir avgjørende hvis du er overbelaste kroppen din i et varmt klima. For å svette og opprettholde riktig kroppsfunksjoner kroppen må ha nok væske. Bære vann med deg når du går ut og nippe ofte. Ikke vent til du er tørst. Sport drikker, ofte designet for å erstatte elektrolytter tapt med svette, er også egnet for mer rigorøse aktiviteter.

Erkjennelsen Heat nødhjelp

Hvis du begynner å føle svak og trøtt, svimmel eller begynner å få hodepine eller utslett - Dette er alle tegn på heteslag. Flytt til en lyssky, kjøligere området umiddelbart. Slurk vann, fjerne overflødig klær og unngå anstrengelse. Heteslag bør behandles som et medisinsk nødstilfelle. Det er ikke noe å ignorere. Hvis ubehandlet, kan det føre til heteslag som kan være dødelig.

Heteslag er tilkjennegitt av en endret mental tilstand, bryst og magesmerter, pustevansker og oppkast. Et tap av bevissthet er også mulig. Personens indre kroppstemperatur vil være 104 grader Fahrenheit eller høyere, og vil fortsette å stige til tross for forsøk på å kontrollere den. En person som lider av heteslag trenger umiddelbar medial oppmerksomhet.

Hva skal unngås

Ved hjelp av sentralstimulerende midler som energidrikker og kosttilskudd kan gjøre deg mer utsatt for varmeproblemer. Alkohol og narkotika kan svekke dømmekraften og få deg til å ignorere tidlige faresignaler. Tving aldri en venn til å holde ut noen flere minutter hvis de ønsker å gå inn. Folk reagerer på varme annerledes. Hvis du tar reseptbelagte medisiner for visse vilkår være spesielt skeptisk til sol og varme. Forskjellige medikamenter kan hemme svette, påvirke væskebalansen i kroppen, og forårsaker at huden å være altfor følsom overfor sollys.

Summer sikkerhet for barn

Summer sikkerhet for barn

Foreldre er alltid bekymret for sikkerheten til sine barn, men bør være spesielt så i sommermånedene. En Safe Kids USA studie fant at 42 prosent av tilfeldige dødsfall hos barn forekommer i løpet av sommeren, og for barn i alderen 10 til 14, antall utilsiktede dødsfall øker med 14 prosent i løpet av sommermånedene. Visse typer skader også er vanlig i sommermånedene.

Områder av bekymring

Utilsiktede skader og dødsfall kan forebygges, og foreldre bør være oppmerksom på at det er fem primære områder av bekymring for barna i løpet av sommeren. De inkluderer sykkel rideulykker, bilulykker, fall, drukning og fotgjengerulykker. Foreldre må også være opptatt av sol og varme eksponering, insektbitt og stikk, og andre typer bakgård skader.

Beskytte barna

Den beste måten å holde barna trygge er å overvåke dem. Ifølge Marie Lozon, direktør for akutt pediatrisk medisin ved University of Michigan Health System, er det mange foreldre ikke overvåke barna sine nøye nok.

"Hver dag jeg hører:" Jeg snudde bare min tilbake for andre ", sier Lozon.

Så, mens det kan være upraktisk, ikke ta øynene bort fra dem for et øyeblikk, spesielt yngre barn, og spesielt mens involvert i en potensielt farlig aktivitet.

Spesifikke forholdsregler

Barn bør alltid bruke vernehjelmer mens riding sine sykler. Gjør det til en ikke-omsettelig regelen --- ingen hjelm, ingen tur. Hjelmer skal være godkjent av Consumer Product Safety Commission (CSPC) og vil ha en CSPC klistremerke festet. Hvis ikke, er det tid for en ny. Pass på å sjekke at hjelmen sitter godt og er riktig justert for å passe ditt barns hode, og alltid sikre stroppene. Sykkelbutikker ofte vil hjelpe deg å sikre at du har en riktig passform.

I bilen kan barna som veier mindre enn 80 pounds sikres i et bilsete eller beltestol, og alle (inkludert mamma og pappa) skal ha setebelter. Foruten å være loven, melder National Highway Traffic Safety Administration at setebelter reddet mer enn 15.000 liv i 2007 faktisk 63 prosent av bil-ulykke-relaterte dødsfall involvert folk som ikke hadde på seg sine setebelter, inkludert 34 prosent av barn under fem år.

The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at barna bruke lange ermer, løstsittende klær laget av et lett og pustende stoff når tilbringe tid utendørs.

"Den første og beste forsvarslinje mot solen er dekket opp. Bruk en hatt med en tre-tommers brem eller en regning vendt forover, solbriller (se etter solbriller som blokkerer 99 til 100 prosent av ultrafiolette stråler), og bomull klær med et stramt veve, "sier AAP rapport.

For å unngå brannskader, sørg for barna holde seg hydrert. De fleste barna vil ikke drikke nok vann (uten å spørre fra foreldre), fordi de generelt ikke føler deg tørst nok, spesielt når du svømmer, eller når de har allerede begynt å føle dehydrert.

"I løpet av aktiviteten, bør regelmessig drikking bli håndhevet," anbefaler AAP. "For eksempel, hver 20 minutter, 5 gram av kaldt vann fra springen eller en smaksatt sportsdrikk for et barn som veier 90 pounds, og 9 gram for en ungdom veier 130 pounds, selv om barnet ikke føler deg tørst."

Når du er klar til å treffe bassenget eller stranden, sørg for å sette solkrem på barna for å unngå solbrenthet. Du kan også ønske å bruke en solhatt for å tilby ekstra beskyttelse for ansikt og hodebunn.

Barn under fire regnes ikke utviklingshemmede klar til å ta individuelle svømmetimer, og selv "Mamma og meg" klasser vil ikke bidra til å forebygge drukning før den tid. La aldri barn være uten tilsyn i et basseng, og barn under fire skal alltid være innenfor en armlengdes avstand fra en voksen.

Holde barna trygt fra insektsbitt og stikk kan være vanskelig. Begynn ved å unngå parfyme eller parfymerte såper og vaskemidler, som kan tiltrekke seg insekter. Hold deg unna stillestående vann (en vanlig yngleplass for mygg). AAP og Centers for Disease Control anbefaler at barn over to måneder gamle bør bruke insektmiddel som inneholder en 30 prosent konsentrasjon av DEET. Babyer under to måneder bør ikke bruke produkter som inneholder DEET. Bruke citronella lys og stikker tøymykner ark i lommer kan også bidra til å holde insekter i sjakk.

Heat Stroke Førstehjelp

Heteslag er en potensielt livstruende tilstand forårsaket av langvarig eksponering for varme temperaturer. Varme slag slås kroppens evne til å regulere temperaturen, noe som fører til overoppvarming, og kan føre til organsvikt, sirkulasjonssvikt og død. Tegn og symptomer er ofte til stede som en indikator på at heteslag er overhengende. Heteslag er en medisinsk nødsituasjon som krever 911 tjenester, selv om førstehjelp behandling kan gis for å hjelpe offeret til akutthjelp kommer.

Tegn og symptomer

Den kroppen reagerer på varme ved å sende signaler fra nerve-reseptorer i huden til hjernen, som deretter utløser svette som et middel for kjøling av kroppen. Svette dekker huden og fordamper på overflaten av huden, noe som resulterer i et avkjølende følelse, noe som virker til å bringe ned kroppstemperatur. Eksponering for langvarig sol eller varme kan redusere hudens evne til å oppfatte varme og begynne svette prosessen.

Ofre for heteslag har ofte varm, tørr, rød hud på grunn av manglende evne til å produsere svette. Blodstrøms bassengene til armer, ben og overkropp i forsøk på å hjelpe kjøle ned kroppen og bistands hud reseptorer. Dette kan sette belastningen på hjertet, noe som resulterer i en rask hjerterytme og redusert sirkulasjon. Ofre for heteslag kan ha en rask puls, kvalme og oppkast, grunne pust, og kan bli irritabel eller forvirret som blodstrømmen til hjernen er redusert; til slutt resulterer i bevisstløshet.

Førstehjelp Behandling

Gjenkjenne symptomene på heteslag er første skritt i behandling. Umiddelbart fjerne en heteslag offeret fra direkte sollys eller varmekilder, ved å ta ham med til en lyssky, kjølig sted.

Løsne offerets klær eller fjerne lag med klær. Utsette huden luftsirkulasjon hjelper med kjøling. Deretter bruker kule, fuktige kluter eller håndklær og dekke offerets eksponert hud for å hjelpe med kjøling. Hold kluter fuktig med kaldt vann og sett dem etter behov.

Gi offeret slurker med vann hvis han er ved bevissthet og i stand til å svelge. Dehydrering oppstår ofte under heteslag og gi små, hyppige slurker med vann vil bidra rehydrere offeret. Ikke tilby offeret alt annet enn vann, som andre væsker, som for eksempel alkohol eller koffein, kan gjøre dehydrering verre. I tillegg må du ikke forsøke å gi vann til et offer ute av stand til å svelge, som choking kan føre til.

Tillate offeret til å ligge på hennes side. Dette gir beskyttelse mot skader bør offeret svak, og også holder luftveiene klart om oppkast oppstår. Deretter bo hos offeret til lege eller ambulanse.

Hvordan velge Foods for en Pitta ayurvedisk Type

I Ayurveda, den 5.000 år gamle science fra India, det er 3 mind-typer kroppen kjent som vata, pitta og kapha. Ayurveda gir distinkt forskjellige retningslinjer for kosthold for hver enkelt. Pitta er en person av medium bygge, moderat muskel og noen ganger en rødmusset hud. Selvsikker, konkurransedyktig, ambisiøs og drevet for å oppnå mål, Pittas generelt har en sterk appetitt og god fysisk utholdenhet. Med sin sterke metabolisme, Pittas sjelden hoppe over måltider. Ayurveda balanserer de 5 smaker av bitter, sur, bitter, snerpende, søtt og salt i hvert måltid.

Hvordan velge Foods for en Pitta ayurvedisk Type

En liste på et stykke papir hvilke typer mat du for tiden spiser. Vær spesifikk: liker du gulrøtter, men ikke erter og liker du epler, men ikke appelsiner? Lage en lignende liste over matvarer du er forhindret av eller kan ha en matallergi til. Opprettholde en matdagbok i en uke og registrere alle matvarer og væsker du forbruker, til hvilken tid du ende på dem og hvordan du følte senere. Hvilke matvarer ble lett fordøyd og andre ikke?

spise en diett som er 50 prosent av hele korn, 20 prosent fra protein og 20 til 30 prosent fra grønnsaker. Siste er 10 prosent valgfritt for frisk frukt. Vanligvis muskuløs og atletisk, er Pittas ikke tjent med å gå på kjepphest dietter som sterkt begrenser kalorier eller eliminere hele kategorier av matvarer, for eksempel karbohydrater.

favorisere matvarer som har en bitter, søt, eller snerpende smak. Spis bitre grønnsaker som arugula, lacinto grønnkål, grønn grønnkål, greener Collard balansert med søt fennikel eller ingefær rot. Tenk søte grønnsaker som gulrøtter, paprika, mais eller erter og snerpende matvarer som baby grønn salat av alle typer og frukt.

Unngå eller redusere sterkt krydret mat. Å være av brannen element og uvillig til sol og varme, kan Pittas begjærer krydret paprika i deres salsa, men det gjør egentlig ikke støtte deres helse. Pittas tendens til å bli "hot under kragen" og forbruker svært oppvarming, er krydret mat telleren til det.

Spis nylagde måltider. En vegetarianer Pitta kan velge dahl fra røde linse tilberedt med ghee (smør med melkefett fjernet), brun basmati ris og dampede sesongens grønnsaker som squash, gulrøtter og grønnkål. Soyabønner er fint hvis tolerert.

Velg snacks som ikke er for salt. Som krydret mat, er høy natrium inntak anbefales ikke. Pop din egen varmlufts popcorn og kaste den i en papirpose med olivenolje og ernæringsmessige gjær og salt-free krydder. Toast smurt med fersk hummus eller søte frukter av noe slag er gode snacks valg.

Velg mellom disse hele korn og søte frukter som de er lett fordøyd av den sterke fordøyelsen vanlig for Pittas: amaranth, bygg, couscous, havre (kokt), ris (hvit, basmati, vill), riskaker, spelt, spiret korn, hvete og hvetekli. Velg mellom disse friske frukter: søte epler, aprikoser, avokado, søte bær, moreller, kokos, dadler, fiken, rødt og lilla druer, moden mango, pærer, søt ananas, søte plommer, granatepler, svisker, rosiner og vannmelon.

Konsumere noen av følgende bitre, søte og snerpende grønnsaker som de er pitta-pasifiserende: artisjokk, asparges, kokte rødbeter, bitter melon, brokkoli, rosenkål, kål, kokte gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, løvetann greener, fennikel, grønne bønner, grønnkål, grønne blader, sopp, okra, sorte oliven, persille, kokt løk, erter, paprika, søtpoteter, gresskar, rosenkål (ikke krydret), spaghetti squash, taro rot, brønnkarse, hvetegress, zucchini.

Pittas er kjent for sine store appetitt. Velg belgfrukter og melkeprodukter som de er lettfordøyelig og gir protein for generelt atletisk Pittas. Inkluderer: Adzuki bønner, svarte bønner, black-eyed bønner, erter, bønner, brune og røde linser, Lima, mung, mung dahl, marineblå, tørkede erter, pinto, soyabønner, soya, tempeh, tofu, hvite bønner. Spis meieri som usaltet smør, myke oster, cottage cheese, kumelk, ghee, geitemelk, geitost, iskrem, fersk og utvannet yoghurt.

Spis proteiner inkludert bøffel, hvitt kyllingkjøtt, egg hvite, ferskvannsfisk, kanin, reker, hvitt kjøtt kalkun og vilt. Inkluder sort pepper, søt chutneys, koriander, dulse, hijiki, kombu, lime og lav-salt tamari. Legg lin, halva, popcorn Psyllium, gresskar, solsikkefrø. Oljer som ghee, raps, oliven, soya, linfrø, primrose, valnøtt er fine. Eksternt, kan avocado og kokos oljer brukes.

Hint

 • Spise en hovedsakelig rå mat diett er sannsynligvis ikke "ulovlig", men Ayurveda anbefaler å spise mat som er lett fordøyd. Mange rå matvarer bruker veldig krydret urter til å varme sine matvarer. Som Pittas har en sterk fordøyelsen, kan de spiser mange frukter og grønnsaker rå men bør legge merke til om de bearbeider alt grundig uten magesyke eller forstoppelse.

Behandling for Burn Blisters

Enhver brenne, uavhengig av stoffet, kan føre til blemmer å danne. Denne type brenning er klassifisert som en annengrads forbrenning, og krever mer omsorg og oppmerksomhet enn en mindre, eller første-graders, brenn. Annengrads forbrenninger må behandles forsiktig for å hindre smitte under healing prosessen, som kan ta opptil to til tre uker, avhengig av plasseringen og størrelsen på det forbrente området.

Blister Burns

En annengrads blemme kan danne etter eksponering for sol, kjemikalier, varm olje, varmt vann eller noen annen rekke varme eller etsende stoffer. Når det er mulig, må du skylle det forbrente området med kjølig, ikke kaldt vann for å skylle bort stoffet som har forårsaket den brenne i første omgang. Ikke pop blemmer eller tørk bort fuktighet forårsaket av væsketap. Hvis det forbrente området er liten (mindre enn størrelsen på håndflaten din) kan du behandle det hjemme med omsorg, men noe større eller eventuelle brannskader i ansiktet eller genital området bør sees og behandles av lege.

Behandling for Closed-Burn Blisters

For en annengrads blemme brannskade som er lukket, beskytte området ved å fjerne gjenstander som klær eller smykker fra hele området. Expose det forbrente området for å kjøle rennende vann i ca 10 til 15 minutter for å hjelpe kjøle ned temperaturen i huden samt å spyle stoffer som kjemikalier eller væsker bort fra huden. Unngå dunking eller utsette blemmer huden til isvann, da dette vil bidra til å øke sjansene for hudinfeksjon. Det samme gjelder for dukker eller bryte åpne blemmer.

Ikke bruk oljer som smør eller solid matlaging forkorting til det forbrente området, da dette lukker porene og ikke tillater varmen å unnslippe, noe som er målet. Løft eller litt heve ekstremiteten å bidra til å redusere hevelse.

For umiddelbar førstehjelp til noen som har andre-grad eller blister brannsår fra en etsende eller kjemisk substans, fjerne klær umiddelbart, og kjøre det forbrente området av huden under kaldt rennende vann for mellom 15 og 30 minutter.

Behandling for Open-Burn Blisters

Åpen brenning blemmer kan behandles med antibiotika salver som Neosporin eller aloe-baserte geleer som vil drepe bakterier. Dekk det forbrente området forsiktig og løst med gasbind for å beskytte mot smitte. Prøv ikke å kikke eller avdekke det forbrente området i minst 24 timer for å stimulere helbredelsesprosessen. For å fjerne bandasjen, må du kanskje å suge den første til å hindre at det fester seg til såret. Se etter eventuelle tegn på infeksjon, på nytt antibiotika salve eller krem, og re-cover med ren bandasje.

Fakta om Rosacea

Rosacea er en kronisk hudsykdom karakterisert av rødhet, hevelse eller kviser lik dem man ser i akne. Selv om rosacea ses oftest i ansiktet, det kan også påvirke andre deler av kroppen, inkludert bryst, rygg, hodebunn, ører og nakke, ifølge American Academy of Dermatology sin RosaceaNet nettside. Sett hyppigst hos kvinner og personer med lys hud, vanligvis vises først uorden mellom 30 og 60.

Symptomer

Symptomene på rosacea har en tendens til å være syklisk, etter et mønster av sporadiske bluss-ups etterfulgt av perioder der få, om noen, symptomer er åpenbar, ifølge MayoClinic.com. Annet enn den karakteristiske rødhet og betennelse i ansiktet eller andre berørte områder, symptomer inkluderer en rød og oppsvulmede nesen; utseendet av synlige små blodkar på kinn og nese; en følelse av svie eller grittiness i øynene; og en tendens til å rødme lett.

Årsak

Medisinske fagfolk har ikke definitivt fant frem en sak for rosacea, men en håndfull av teorier har vært å gjøre runder i løpet av de siste tiårene. Noen mener utvidelse av blodårene som er ansvarlige for rosacea karakteristiske rødhet og rødme kan være relatert til solskader til bindevev, blodstrøm anomalier, bakterier på huden, mikroskopiske hud midd eller psykologiske faktorer. Andre forskere ser på den rollen spilles av miljømessige og arvelige faktorer.

En utbredt tilstand

The National Rosacea Society anslår at mer enn 14 millioner amerikanere lider av denne hud tilstand, selv om de fleste av dem ikke engang vet at de har det. Denne mangelen på kunnskap om den delen av rosacea ofre er ikke spesielt overraskende, i lys av en gallupundersøkelse som viste at nesten 80 prosent av alle amerikanere vet absolutt ingenting om sykdommen.

Diagnose og behandling

Det finnes ingen kur for rosacea, men hvis du opplever noen av sine symptomer, gjøre en avtale for å se din hudlege. Han kan tilby en rekke behandlingstilbud for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene. Behandlingen avhenger av karakteren av de symptomene du opplever, som RosaceaNet bryter ned inn i fire kategorier: rødhet, Flushing og synlige blodkar; Humper og pus-fylt lesjoner; Jevning Skin; og Eye Problemer.

Triggere

De fleste rosacea pasienter vil lære at visse faktorer satt av fakkel-ups av sine symptomer. Disse utløser varierer mye fra person til person. Noen av de vanligste utløsere, ifølge National Rosacea Society, er sol eller varme eksponering; emosjonelt stress; vinden; tung trening; alkoholforbruket; varme bad; og kaldt vær. Når du har identifisert dine personlige triggere, prøv å unngå dem og dermed redusere sannsynligheten for en akutt rosacea blusse opp.

Grunner for Stadig Alvorlig Sprukne Lips

En mangel på fuktighet i huden og / eller rundt lepper er den vanligste årsaken til sprukne lepper. Sprukne lepper kan være skjemmende og i alvorlige tilfeller svært ubehagelig. Til kan være skyld i de fleste tilfeller, men andre årsaker eksisterer.

Betydning

Kulde, vind, sol og varme kan alle føre til sprukne lepper. Været kan definitivt tørke ut leppene, og den normale reaksjonen til å slikke dem til å lindre tørrhet faktisk kan forverre tilstanden.

Betraktninger

Periodontale sykdommer og tannkrem som inneholder guaiazulene eller natrium lauryl sulfate kan føre til sprukne lepper. Leppestifter og leppepomader med fenylsalicylat (salol) kan også være en årsak.

Allergier

Allergier og allergiske reaksjoner er årsaker til sprukne lepper. Fiken, kanel, sitrusfrukter, nikkel, vitamin B12 kosttilskudd og vitamin A kan utløse reaksjoner.

Forhold

Visse sykdommer og tilstander kan forårsake sprukne lepper. Diabetes, Sjøgrens sykdom, skjoldbrusk sykdom, Downs syndrom, stress, forstørrede mandler og adenoids, snorking, søvnapné, lupus og psoriasis kan alle være årsaker.

Vaner

Konstant slikking av licks kan føre til sprukne lepper. Vante slikking av leppene kan også gjøres om natten og føre til alvorlig rød, sprakk og sprukne lepper

Forebygging og løsninger

Behandle årsaken kan bidra til å kurere de sprukne lepper. Vaselin og bivoks leppepomade fungerer bra. Noen ganger resept styrke medisinering er nødvendig.

Burn Cream Innbyttere

Burn Cream Innbyttere


Burns kan komme fra en rekke årsaker, blant annet sol, ekstrem varme eller kulde, damp, friksjon og kjemikalier. Du kan ikke ønsker å kjøpe en burn krem ​​hyllevare, eller kanskje du foretrekker å bruke mer naturlige erstattere der det er mulig. Et par forskjellige alternative løsninger kan fungere godt på brannsår.

Manuka Honey

Manuka honning fra New Zealand inneholder helbredende egenskaper i sin nektar. Brukes på et sår, stopper Manuka honning er antibakteriell aktivitet brenne fra å bli smittet, og bidrar til å reparere skadet hud og vev. Manuka honning har også anti-inflammatorisk egenskaper, noe som bidrar til å opptre som et smertestillende middel.

Melk

En melkebasert løsning du kan gjøre hjemme kan bidra til å lindre symptomene på solbrenthet. Bland en teskje av pulverisert melk med fem teskjeer vann for å lage en tykk pasta og legg to klyper salt. Bruk en slikkepott til å bruke lim til de brente områdene på huden. Ikke dekk den med en bandasje for å få de beste resultatene. Smerten fra solbrenthet vil snart begynne å forsvinne. Legg til mer av pastaen hvis smertene begynner å komme tilbake etter en stund.

Eddik

Utvannet eddik sies å være en av de beste stillende for smerter forårsaket av et brannsår. Som mange husholdninger har eddik i skapet, kan du bruke løsningen raskt. For å gjøre fortynnet eddik, blande en del av eddik av enhver variasjon i en del av vann, for eksempel en teskje av eddik og 1 teskje vann. Suge en klut i den fortynnede eddik. Eddik tilbyr både smertelindring og hjelper deg å slappe av etter traumer. Hvis smertene kommer tilbake etter en stund, få en ny klut fuktet i fortynnet eddik og bruke den til området igjen.

Aloe Vera

Ved hjelp av bladene fra en aloe vera plante kan tilby en ypperlig middel for brannskader. Klipp av en liten bit av en kjøttfull blad fra aloe vera plante og klem ut aloe vera saft direkte på såret. Aloe vera inneholder snerpende og har vev helbredende egenskaper, noe som gjør det ideelt å lindre og reparere et brannsår også. Det er en god idé å holde en aloe vera plante i ditt hjem for å håndtere kjøkken-relaterte brannskader.

Cotton-Ash Paste

Dette alternativ til et brannsår krem ​​er avledet fra det gamle indiske Yunani healing art og sies å ha vært brukt i århundrer for å behandle brannskader. Ta et stort stykke vatt og brenne den i en metall potten. Ta aske fra brent vatt og bland det med olivenolje for å lage en tykk pasta. Hvis du ikke har noen olivenolje da noen matolje kan brukes. Påfør den sorte lim til brenne og dekke den med plastfolie. Smerten begynner å forsvinne innen øyeblikk og sjokket fra traumer forsvinner. Bruk frisk lime hvis smertene kommer tilbake. Fortsett å bruke den i en uke, avhengig av alvorlighetsgraden av brenne, da det brenner burde ha helbredet.

Hva er homeopatisk Rosacea Treatment?

Rosacea er en hud tilstand som forårsaker betennelse og rødhet - vanligvis til kinn, nese, panne og hake. Personer med rosacea vanligvis opplever sykliske fakkel-ups av tilstanden. Hvis ubehandlet, kan betennelse av rosacea bli permanent. Små blodkar kan bli synlige på de berørte områdene, og nesen kan bli rød, hoven og humpete ute. Hvis du mistenker at du har rosacea, se heia grafen for en diagnose. Flere homeopatiske metoder og behandlinger kan hjelpe kontroll rosacea.

Aloe Vera

Aloe vera har anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper, ifølge profesjonell herbalist Non Shaw. De egenskaper som gjør aloe så anvendelige ved behandling av brannskader er de samme som gjør det fordelaktig for behandling av rosacea. Bruk gel fra bladene til å søke til de berørte områdene. Hvis du bruker flaske aloe gel, sørg for at det ikke er noen andre ingredienser i utarbeidelsen andre enn aloe. Andre stoffer kan irritere huden og gjøre problemet verre.

Rosewater

Rosewater har lyse snerpende egenskaper som kan være nyttig for rosacea behandling. Du kan kjøpe rosevann på helsekost og urte butikker. Igjen, sørg for at rosevann du kjøper, har ingen andre ingredienser som kan irritere huden. Rosevann er også enkelt og billig å lage (se lenke i Referanser).

Sol og varme

Ifølge Dee Anna Glaser, MD, professor i dermatologi ved St. Louis University School of Medicine, noe som kan gjøre ansiktet ditt varmt og rødt bør unngås. Derfor bør folk med rosacea unngå alkohol, varme, varme drikker, krydret mat, koffein, stress og soleksponering. Hun råder også ved hjelp av en bredspektret solkrem med minst 15 SPF året og iført en bredbremmet hatt med minst en 4-tommers kant hvis du vil være i direkte solen. Høyintensive økter er heller ikke anbefalt. I stedet trener oftere, men for kortere perioder. Også holde seg borte fra badstuer og badestamper.

Stay Cool

Å holde fra å bli overopphetet, drikk rikelig med avkjølt drikke, tygge på is chips og spray kaldt vann i ansiktet ditt, spesielt hvis du er trener eller om det er en varm dag. Hvis det er sol ute, sørg for å holde seg i skyggen. Bruk en paraply, hvis det er nødvendig.

Andre forslag

Slites løs bomull klær som vil hjelpe deg å holde seg kjølig. Å de-understreke noen rødhet på grunn av rosacea, bruke klær i nyanser av blått, gult, khaki og beige. Hvis du bruker sminke, velge en concealer med en grønn tone å oppveie den røde av rosacea.

Slik unngår du at Heat Stress

Slik unngår du at Heat Stress


Når folk jobber, delta i sport og fritidsaktiviteter og andre aktiviteter som krever fysisk anstrengelse de risikerer å bukke under for varmerelaterte sykdommer. Svette er kroppens mekanisme for kjøling selv. Når at mekanismen er overveldet varmerelaterte sykdommer som varme utslett, varme kramper, heteslag, og heteslag kan forekomme. Heteslag er en ekte medisinsk nødstilfelle preget av forvirring; irrasjonell atferd; tap av bevissthet; kramper; en mangel på svetting; varm, tørr hud; og en unormalt høy kroppstemperatur. Hvis den ikke behandles umiddelbart kan det raskt føre til døden.

Bruksanvisning

Akklimatisere individer ikke vant til å være i det varme miljøet ved å utsette dem til aktiviteter i det miljøet for korte perioder av gangen deretter gradvis utvide aktivitetene til lengre perioder. Vanligvis vil en person fullt akklimatisere til varme omgivelser i ca to uker.

Skift væske ved å gi kjølig vann eller kjølig alkoholfrie, ikke-koffeinholdige væske til enkeltpersoner. Væsker som skal konsumeres i små mengder ofte i løpet av en tidsperiode. Rikelig forsyninger av væsker bør være tilgjengelig.

Reduser de fysiske kravene til aktiviteten ved å redusere fysisk anstrengelse. Dreven løfting, klatring, eller grave med tunge gjenstander bør minimaliseres. Bruke flere mennesker enn normalt nødvendig for å minske overanstrengelse og fullføre oppgaven på kortere tid eller for å avlaste enkeltpersoner engasjert i oppgave å tillate dem å hvile og komme.

Utvikle en passende arbeid-hvile timeplan som tillater tilstrekkelig restitusjonstid for personer øve seg i varme omgivelser. Gi områder for utvinning i løpet av hvileperioder som er aircondition eller godt skyggelagt og utstyrt med vifter eller andre former for bevegelse i luften.

Ny tidsplan aktiviteter for den kjøligere delen av dagen. Andre rutinemessige aktiviteter som vedlikehold og reparasjonsarbeid skal være planlagt for de kjøligere vær perioder.

Monitor personer som er tungt øve seg i varme omgivelser og de ​​som kan være av større risiko som individer iført tung eller ugjennomtrengelig klær kreves for oppgaven som verneutstyr eller uniformer, og den svært gamle og svært ung.

Tips og advarsler

 • Noen faktorer som påvirker kroppens respons på varme omgivelser og fører til varmestress er høy temperatur og luftfuktighet, direkte sol eller varme, begrenset bevegelse i luften, fysisk anstrengelse, dårlig fysisk tilstand, noen medisiner, utilstrekkelig toleranse for varme arbeidsplasser, utilstrekkelig vanninntak og stress.
 • Varmerelaterte sykdommer kan komme på svært raskt og kan føre til døden. Det er svært viktig å ta forholdsregler for å beskytte deg selv og andre når øve i varme omgivelser og til å bli kjent med tegn og symptomer på heterelaterte sykdommer. Man bør lære riktig førstehjelp respons å varme relaterte sykdommer, spesielt heteslag og vet hvordan de skal tilkalle akutt medisinsk hjelp raskt.

Fordeler med Redusere CO2

Fordeler med Redusere CO2


Karbondioksid (CO2) er en stor bidragsyter til global oppvarming og drivhuseffekten. Om lag 72 prosent av alle klimagasser som slippes ut er karbondioksid. Metan står for 18 prosent; lystgass står for ni prosent; og andre gasser utgjør de resterende en prosent. Konsentrasjonen av karbondioksid i jordatmosfæren har økt med over 30 prosent siden starten av den industrielle revolusjonen på 1700-tallet. Redusere karbondioksid kan redusere global oppvarming og bane vei til en sunnere atmosfære for fremtidige generasjoner.

Omvendt Global Warming

Ifølge Natural Resources Defense Council, utslipp av karbondioksid og andre luftforurensning samle seg i jordas atmosfære som et varmt teppe, fangst varmen fra sola og varmer hele planeten. De to største kildene til karbondioksid i USA er kull-brenning kraftverk og utslipp fra biler.

Borgere kan redusere utslippene av karbondioksid ved å plante trær og velge hybridbiler og biler som brenner mindre gass. Bytte til en hybridbil kan forhindre rundt 16.000 pounds av CO2 blir sluppet ut i atmosfæren. Ved å redusere produksjonen av karbondioksyd i luften, er det mulig å minimalisere tendensen til global oppvarming. Miljøet har naturlig karbon-absorberende evne, men denne prosessen tar tid. I dagens miljø, mennesker slippe mer karbondioksid enn miljøet er i stand til å absorbere. Redusere CO2 kan bidra til å forsinke global oppvarming trender.

Redusere CO2 Sparer penger

Selv om du ikke tror på global oppvarming, kan redusere karbondioksid utslipp spare deg for tusenvis av dollar i året. For eksempel, hvis du erstatter tre vanlige lyspærer i huset ditt med sparepærer, vil du spare 300 pounds av CO2 og lagre et gjennomsnitt på $ 60 årlig.

En annen måte du kan spare penger hvert år og redusere karbondioksid er å justere termostat opp to grader om sommeren og ned to grader om vinteren. Dette kan spare 2,000 pounds av CO2 og legger til $ 98 ekstra i lommeboken.

Som nevnt i § 1, kan kjøpe en hybridbil redde den gjennomsnittlige sjåfør rundt 16.000 pounds av karbondioksid slippes ut i atmosfæren, og han eller hun vil spare ca $ 3750 i året i gass.

Renere luft

Når du redusere mengden av karbondioksid i luften, kan du forbedre luftkvaliteten i ditt miljø. Berørte borgere kan bidra til å redusere CO2-utslipp ved å bytte til en hybrid eller mer drivstoffgjerrig bil. Plante et enkelt tre i hagen kan også kutte ned på nivået av CO2 i miljøet. I sin levetid, vil ett tre absorbere ett tonn CO2 i luften. Med renere luft, kan mennesker har færre helseproblemer.

Forhindre tidlig død og helseproblemer

I dagens industrialiserte verden, forskere vurdere karbondioksid som hoved forurensende i jordas atmosfære. C02 og andre forurensende stoffer i luften bidrar til bronkitt, astma og andre pusterelaterte helseproblemer. Ved å redusere hvor mye karbondioksid slippes ut i atmosfæren, er det mulig å forbedre menneskets helse.

Siden Clean Air Act ble vedtatt i 1990, har reduksjonen i luftforurensning forhindret 1,7 millioner astmaanfall, 130.000 hjerteinfarkt og 160.000 tilfeller av tidlige dødsfall.

Årsakene til Solstikk

Årsakene til Solstikk


Solstikk er en alvorlig, potensielt livstruende tilstand som påvirker kroppens temperaturregulering. Dødsfall fra solstikk er mer vanlig enn mange er klar over. For eksempel, i årene 1992 og 2002 var det tilskrives solstikk i Arizona 52 dødsfall. Risikoen for solstikk varierer avhengig av hvor en person bor.

Eksterne årsaker

Solstikk, noen ganger kalt heteslag, er forårsaket av overdreven og langvarig eksponering for sol eller varme i varmt klima eller miljøer. Som miljø temperaturen stiger, kroppens naturlige kjølesystemer begynner å jobbe. I tider med fysisk aktivitet eller etter lengre tid i solen eller varme, kroppens systemer enten ikke fungere godt nok, eller slutte å virke helt.

Fysiske Triggers

Kroppen reduserer kroppens varmetap via svette. Som en person svetter, svetten på huden fordamper. Legemet blir avkjølt gjennom denne fordampningskjøling. Dersom den omgivende lufttemperaturen er for høy, kan dette fordampende kjølevirkningen ikke tilstrekkelig senke kroppskjernetemperatur. Som denne temperaturen stiger, blir kroppen nærmere og nærmere solstikk. Solstikk kan også være forårsaket av kroppen har lite væske på grunn av overdreven svette. Hvis kroppen ikke har nok væske til å svette, begynner kroppens naturlige kjølesystemet til å mislykkes. Når kjølesystemet svikter, kan kjerne kroppstemperatur begynner å nå farlig høye nivåer.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer på forestående solstikk kan inkludere varme kramper, som oppstår like kroppen begynner å gå inn i fase av kritisk dehydrering som står foran solstikk. Symptomer på sol eller heteslag kan være mangel på svette, spyles hud, blek hud, lilla hud, rask pust og puls, utvidede pupiller, apatisk atferd eller forvirring.

Behandle Mistenkt Solstikk

Solstikk kan være dødelig. Hvis du mistenker at du eller noen du kjenner kan være lider av solstikk eller noen annen form for heteslag, er det svært viktig at personen får medisinsk behandling. Hvis det ikke er mulig, vil fordype personen i et kjølig bad bidra til å redusere kjernekroppstemperatur. Dersom dette ikke er mulig, kan plassere håndklær dyppet i kaldt vann direkte på huden hjelpe. Cool, våte håndklær må re-gjennomvåt og re-anvendt til kjernetemperaturen senkes. En av de farligste fysiske årsaker til solstikk er en mangel på blod til hjernen. Det er viktig å heve offerets føtter for å hjelpe blodstrømmen til hjernen.

Hindre Solstikk

Den beste måten å unngå solstikk er å sikre en tilstrekkelig grad av fuktighet. Bruk lyse, lette porøs klær som vil reflektere solens varme bort fra kroppen og gir mulighet for enkel fordampning eller svette. Hatter som reflekterer solen vekk fra hodet er også nyttig. Den viktigste måten å forebygge solstikk er å drikke rikelig med væske.

Hva å gjøre med Utløpte Bilseter

Ikke alle er klar over at spedbarn og barneseter faktisk har utløpsdatoer. Faktisk er mange kjøpes og selges på garasje eller verksted salg, selv om de har passert utløpsdatoen. Et barn eller spedbarn sikkerhet sete anses utløpt fem-seks årene etter at produksjonen (ikke kjøpe). Plast som brukes i å gjøre dem kan svekkes på grunn av eksponering for sol og varme, rende setene usikre. Enkelte lokalsamfunn har utpekt spots for å slippe av utgåtte bilseter, sammen med noen detaljer om hvordan de vil motta dem.

Ødelegge

Det viktigste å merke seg når du kaster et utgått bilsete er at de nesten aldri ser ut som de er i dårlig form. Faktisk, noen av utgåtte bilseter ser ut som de er i flott stand; spesielt de som var ganske dyrt å begynne med. Hvis et utgått bilsete er rett og slett sittende ved siden av søppelbøtta på søppel dag, er det nesten en garanti for at noen vil komme sammen og plukke den opp enten for bruk eller videresalg. For den gjennomsnittlige person, vil dette bilsete vises som en et barn har rett og slett vokst ut - og det vil trolig bli gitt videre, på en eller annen måte, til en intetanende familie.

Hvis det er mulig, er det lurt å bryte den tunge plast på bilsetet struktur. Selv saging den i to er et alternativ, hvis du kan gjøre det trygt.

Skjule

For den samme grunnen Kamufler kasserte utløpt bilsete er en annen levedyktig alternativ. Dobbelt bag setet i grønne søppelsekker og legge til ekstra søppel til posen slik at fristelsen til å rote gjennom posen unngås. Tar det direkte til fortauskanten når søppel lastebil kommer og se dem kaste posen inn på baksiden av lastebilen vil også lindre eventuelle bekymringer om bilsetet gjør sin vei inn i andres bil. Hvis du har tilgang til en søppelcontainer, kan du skjule bilsetet på en lignende måte og dumpe det der - å kaste ekstra poser med søppel over det.

Drop Off

Enkelte lokalsamfunn har drop-off-nettsteder for utgåtte bilseter, og bedrifter og til vil gjøre dette som en samfunnstjeneste. Hvis du ikke kan finne en slik en drop-off plassering i samfunnet, ringe ditt lokale politi eller brannvesen skal produsere en adresse for en nærliggende drop-off plassering for utløpte bilsete.

Noen av disse programmene vil kreve at den utløpte bilsete være i noen form for demontering, så det er alltid best å ringe på forhånd for nærmere detaljer før slippe en av.

Gjør en god gjerning

Enkelte lokalsamfunn nå tilby visse programmer som lar disse utgåtte bilseter som skal resirkuleres. Dette betyr ikke at de blir resirkulert som i gjenbrukt, men rett og slett betyr at de vil bli tatt fra hverandre og avhendes på en måte som ikke vil skade miljøet.

Som med drop-off programmer, vil noen resirkuleringsprogrammer krever litt demontering, så sjekk med dem før resirkulering den utløpte bilsete.

Hvordan behandle varme intoleranse

Hvordan behandle varme intoleranse


Dreven svetting merkbar gjennom klærne kan føre pinlige øyeblikk når lider av varme intoleranse. En person føler over oppvarmet uten noen åpenbar grunn. Det kan skje langsomt og vare i lange perioder. Skjoldbrusk forhold som produserer for mye skjoldkjertelhormon, overgangsalder og multippel sklerose kan forårsake varmeintoleranse. Triggere for varmeintoleranse inkluderer koffein og appetittdempende midler. Unngå disse stimulerer kan redusere tilfeller av overoppheting og overflødig svetting.

Hvordan behandle varme intoleranse

Lov ved første tegn på varmeintoleranse. Nedkjølt rommet med aircondition eller vifte eller senk varmen temperatur. Drikk isvann eller tygge på is chips. Hold en is pose i fryseren for slike anledninger og plassere den på hodet i noen minutter. Ta en kald dusj eller plassere en kul våt fille på halsen din.

•  Stopp aktivitet. Hvis du går eller trener, stoppe og slappe av. La kroppen din kjølig ved å fjerne kallende stoffer som fysisk aktivitet. Fjern noen tunge eller bindende klær. Slapp av og ta dype åndedrag for å senke pulsen og temperatur.

Søk profesjonell hjelp hvis tilstanden vedvarer. Lag en liste over andre symptomer som er ledsaget med varmeintoleranse. Føler du deg svimmel eller ørhet? Har du noen gang kastet opp under et angrep? Kan du føle ditt hjerte palpating eller på pulsen? Har du noen gang besvimt? Dette er svært viktige symptomer som kan varsle legen din til mer alvorlige tilstander.

Unngå situasjoner som kan føre til varmeintoleranse. Personer med multippel sklerose erfaring en formaning av symptomer når de utsettes for varme. Som forklart i en artikkel på Daglig Health, er nervesystemet for en multippel sklerose pasient som et elektrisk system som driver bedre under kjølige betingelser. Pasienter oppfordres til å unngå varme steder som solarium, badstuer eller damp rom, og for å begrense mosjon.

Følg et regime for å kjøle ned som fungerer for deg. Hold noe på hånden hvis du vet at du kommer til å være ute i varmen, som en liten bærbar fan som vil kjøle ansiktet. Carry en kald drikke, bruke en paraply i solen og slitasje lys, bomull klær som lar huden din å puste. Hvis du får nattesvette kle lys og holde rommet kjølig.

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk


Varme slag finner sted når en persons kroppstemperaturen stiger til en unormalt forhøyet nivå. Dette skjer når kroppen blir utsatt for ekstrem varme eller fuktighet under fysisk aktivitet som regel i sola. Unn heteslag raskt, siden kroppen ikke er i stand til normalt å spre varmen og noen ganger blir dehydrert. Dette kan føre til fysisk og noen ganger nevrologiske skader på kroppen.

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk

Treat Heat Stroke

Administrer umiddelbar behandling. Ofre for heteslag må få hjelp så snart som mulig for å unngå permanent skade på indre organer eller hjernen.

Avkjøl person ved å finne et skyggefullt område. Ta person under et tre eller til en rasteplass. Du ønsker for at luften kan treffe persons hud. Fjern så mye av pasientens klær som du kan.

Påfør kaldt eller lunkent vann til huden. Finne vann der du kan. Det kan være fra en drikkeflaske eller annen kilde.

Hovedårsaken en person får heteslag er kroppen ikke effektivt kan kvitte seg med varmen raskt nok gjennom svetting. Du ønsker å vifte kroppen å kjøle den. Kroppen kjøler normalt selv, men under unormalt varme forhold, kan det ikke.

5 plass poser med is eller kjøligere pakker under a offerets armhulene og lysken. Hvis du ikke har disse elementene, kan du bruke håndklær (eller et annet stoff element) dynket i kaldt vann.

Monitor offerets kroppstemperatur. Mens han fortsatt hjelpe personen holde kjølig, må du etablere hva hans kroppstemperatur er. Ta temperaturen med et termometer. Det bør falle til et område på 101 til 102 ° F.

Hint

 • Forstå at heteslag kan være mer til stede i visse segmenter av befolkningen. De fleste som blir offer for heteslag er de eldre, spedbarn, idrettsutøvere, og utendørs arbeidere. Heteslag er mer utbredt i de som tar visse medisiner og vanligvis lider av helsemessige forhold, inkludert hjerte-eller lunge sykdommer.
 • Varmt vær aktivitet bør ledsages av måter å kjøle kroppen og hindre heteslag som å bære en vannflaske. En person som lider av heteslag kan ha kroppstemperatur opp til 106 grader F.
 • Du må ringe nødtelefonen for å behandle et offer for heteslag. Gjør så mye du kan for å hjelpe personen til utrykningspersonell kommer. Nøds arbeidstaker kan selv instruere deg om hva du skal gjøre til hun kommer.

Hvordan å vurdere de tre stadier av varme sykdom

Hvordan å vurdere de tre stadier av varme sykdom


Varmerelaterte sykdommer består av tre faser, alt fra relativt mild til livstruende: varme kramper, heteslag og heteslag, henholdsvis. Gjenkjenne og behandle symptomer så snart som mulig, spesielt før tidligere stadier videre til heteslag. Disse retningslinjene følger anbefalingene fra det amerikanske Røde Kors og Center for Disease Control.

Hvordan å vurdere de tre stadier av varme sykdom

Varme Cramps

•  Se etter en kramper i musklene eller magen.

Be personen om han eller hun er trøtt, har hodepine eller føler kvalm eller svimmel.

Se etter kraftig svette.

Fortsett til neste del for å vurdere for heteslag. Ellers behandler person for varme kramper (se "Treat varme kramper," under Relaterte eHows).

Heteslag

Se på personens hud for en blek farge og føler det for moistness.

Kontroller for en svak, men forhøyet puls.

Se for oppkast.

Fortsett på neste del for å vurdere for heteslag. Ellers behandler for heteslag (se "Treat Heteslag," under Relaterte eHows).

Heteslag

Observer personens atferd og temperament. Hvis han eller hun synes desorientert eller opptrer ute av karakter, eller stille ut en merkelig personlighet, mistenkt heteslag og behandle umiddelbart.

Ta personens temperatur. Hvis over 104 grader C, behandle umiddelbart for heteslag.

Se på og føle persons hud: Er det varmt og rødt? Hvis ja, mistenker heteslag og behandle umiddelbart.

Sjekk personen hjerte og respirasjonsfrekvens. Hvis enten er forhøyet, mistenkt heteslag og behandle umiddelbart (se "Treat Heteslag," under Relaterte eHows).

Hint

 • Heteslag er svært alvorlig. Oppsøk lege med en gang, mens du prøver å kjøle den personen ned.
 • Heat sykdom oppstår i høye temperaturer (95 grader C eller høyere) og fuktighet og under svettefremkallende aktiviteter som utføres i solen eller i de varmeste timene på dagen. I slike forhold, være på utkikk etter de ovennevnte tre stadier av varme sykdom.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan overleve en veldig varm dag

Enten det er på grunn av global oppvarming eller ikke, i det siste har temperaturer skyter over hele Amerika. Det er viktig å bruke forsiktighet ved temperaturer sveve over 90 grader F. Drikk rikelig med vann og finne pusterom fra varmen på et kjølig eller luftkondisjonerte rom.

Hvordan overleve en veldig varm dag

•  Drikk vann gjennom hele dagen når temperaturen stiger. Holde kroppen hydrert og ikke over-anstrenge deg.

Stock opp på frukt, for eksempel canteloupe, vannmelon, druer, honningdugg, mango og appelsiner. Disse vil bidra til å holde deg hydrert.

Freeze biter av cut-up frukt. Dette frossen frukt er en utmerket snack som vil bidra til å kjøle ned kroppen din. Frukt som fryser godt inkludere druer, vannmelon og canteloupe.

Unngå anstrengende trening eller utendørs arbeid i sterk varme. Ikke overdriv. Gi kroppen en sjanse til å avkjøle seg selv ved å slappe av og unngå direkte sollys.

Bruk kule klær i lyse farger på svært varme dager. Hold en kald klut og litt isvann hendig for når du kommer inn fra utsiden og er overopphetet. Hvil klut på halsen og pannen for å hjelpe kjøle ned kroppen.

Hint

 • Ring 911 eller gå til legen hvis du begynner å føle deg kvalm, svimmel eller woozy på svært varme dager.
 • Drikker mye vann.
 • Kle deg i lyse farger.
 • Ikke gå utenfor i rush sollys timer på ekstremt varme dager.

Hvordan behandle varme sykdommer og varme utslett

Selv om folk i alle aldre kan få varmeutslett, er tilstanden mer vanlig blant små barn. Symptomer inkluderer kløe, svie eller stikkende hud. For mye varme og sol kan føre til andre varme-relaterte sykdommer i tillegg, noen som kan være alvorlige eller livstruende. Hvis du følger disse trinnene vil du være i stand til å gjenkjenne og behandle tegn på varme-relaterte sykdommer ved tidlig debut.

Hvordan behandle varme sykdommer og varme utslett

•  Den beste måten å behandle varmeutslett er å være kul og holde huden tørr. Flytt til en luftkondisjonerte rom eller ta en kald dusj eller badekar. La huden lufttørke og deretter bruke Calamine lotion eller en over-the-counter hydrokortison krem ​​for å lindre kløe.

Påfør et kaldt omslag eller fuktighetskrem til mindre tilfeller av solbrenthet. Du kan også få lindring ved å dyppe den solbrent området under kaldt vann. Mer alvorlig eller blemmer solbrenthet kan kreve medisinsk behandling.

Unngå anstrengende aktivitet og trening i de varmeste periodene på dagen. Mens svetting er kroppens mekanisme for å kjøle seg ned, hvis du svetter voldsomt, mister kroppen salt, og kramper i armer og ben kan forekomme. Hvile og rehydrere med vann, utvannet fruktjuice eller sport drikke for å gjenopprette kroppens elektrolyttbalanse. Du kan også snack på salte nøtter eller kjeks.

Hvis du begynner å føle deg syk etter å ha vært ute i den varme solen for lenge, kan du bli lider av heteslag. Umiddelbart flytte inn i skyggen eller inn i en luftkondisjonerte rom. Løsne klærne og svamp huden med kaldt vann. Drikke og hvile.

Heteslag er et medisinsk nødstilfelle. Ring 911 på en gang. Iverksette tiltak for raskt å senke kroppstemperaturen ved å blåse kald luft på personen, og sprøyting ham eller henne med kaldt vann eller innpakning løst i våte håndklær eller ark.

Hint

 • Mens symptomer på heteslag inkluderer rikelig svett og kald, klam hud, i tilfeller av heteslag personen faktisk stopper svette og huden er varm og tørr å ta på.
 • I perioder med ekstrem varme og fuktighet, er det viktig å holde godt hydrert. Drikk en 8-unse glass vann hver halve time. Ikke vent til du føler deg tørst å drikke.
 • Individer mer utsatt for varmerelaterte sykdommer inkluderer de som er sterkt dehydrert, lider av kronisk sykdom, er kosten, tar visse medisiner eller er i dårlig fysisk form.

Måter å få varme

Måter å få varme


Ankomsten av vinteren bringer bitre kalde temperaturer og blåsende snøfall. Etter å ha tilbrakt tid utenfor Kjøring med familien, lager snømenn med barna, måke oppkjørselen eller noen ganger bare vandre fra bilen til huset, kan det være vanskelig å varme deg opp igjen. Men det er mange måter å få varme og holde varmen i løpet av denne kalde årstiden.

Layer Klær

Trap kroppen din varme og holde kulden ute ved lagdeling klærne. Start med langt undertøy deretter legge en langermet t-skjorte og turtleneck genser eller fleece genser. På den nederste halvdelen bruke tights eller lange underbukser og jeans, corduroys eller joggebukse. Ikke glem føttene. Invester i en tykk par ullsokker og tøfler. Du kan også legge til en lue, skjerf og hansker.

Tepper

Få koselig under en haug av tepper. Bruk en dundyne, ullteppe eller fleeceteppe. Hvis du er virkelig kaldt, laget i tepper. En elektrisk teppe vil ikke bare felle kroppsvarmen under stoffet, men genererer varme for å få deg varme opp raskt.

Sollys

Kjæledyr som katter og hunder har en tendens til å lur i sollyset kommer gjennom vinduet i vinter. Dette hjelper dem å holde seg varm. Det kan hjelpe deg også. Åpne persienner og gardiner i alle sydvendt vindu i ditt hjem på en solrik vinterdag og sole seg i sollys. Du vil føle deg varm opp på kort tid.

Drikk noe varmt

Varme deg fra innsiden og ut. Drikk en kopp varm kaffe, te eller varm sjokolade. Ikke bare vil dette varme insides, men det varme krus vil føle fantastisk til kalde hender. Du kan også spise opp en bolle med suppe som kylling noodle, grønnsaker eller tomat.

Cuddle

Dele kroppsvarme av en kjær ved kosing sammen med en du er glad på sofaen. Ikke bare vil du varme opp, men du får til å tilbringe tid med den spesielle personen. Dine kjæledyr også produserer mye kroppsvarme, så hvis du ikke har en betydelig andre, kose med dyret ditt. Inviter katten din å legge på fanget eller du hunden til å legge på føttene.

Space Heater

Sitt ved siden av varmeovn. En ovn holder et hus ved en viss temperatur. Mens være i dette varmere omgivelser vil varme deg, vil det ta ganske mye tid. En plass patronen som produserer varme du kan sitte ved siden av og varme deg hender og føtter. Det vil raskt varme et lite rom i tillegg.

Hvordan varme opp vann med et forstørrelsesglass

Hvordan varme opp vann med et forstørrelsesglass


Energi fra sola, kjent som solenergi, kan utnyttes og brukes for termisk energi, eller varme. Selv om folk er ofte avhengige av termisk solenergi til å varme bassenger og selv hele boliger eller bedrifter, kan du også bruke den til mindre applikasjoner. Hvis du er i et avsidesliggende sted eller på annen måte ønsker å varme vann med et forstørrelsesglass, kan du stole på solenergi for en trygg og praktisk metode for å utnytte solenergi.

Bruksanvisning

•  Forbered en beholder for å holde vannet. Selv om andre materialer som plast og tre kan fungere, er kobber det beste valg, da det er en bedre varmeleder enn de fleste andre materialer og mindre utsatt for korrosjon. Den smalere en beholder du bruker, jo raskere vil vannet varmes opp. For tube-formet containere, må du forsegle bunnen for å skape en solid base før du fyller med vann.

Fyll beholderen med vann.

Plasser beholderen i et område utenfor med direkte utsikt over solen.

Flytt på forstørrelsesglasset over toppen av beholderen, plassert på en direkte vinkel fra solen gjennom forstørrelsesglasset til beholderen. Du kan plassere på forstørrelsesglasset rett over toppen av vannet eller rette den mot beholderen dersom du bruker kobber eller en lignende metall. Varmer opp røret i dette tilfellet ville lede varme hurtigere og resultere i vanntemperaturen øker raskere.

Hold forstørrelsesglasset på plass før vannet når den ønskede temperatur.

Tips og advarsler

 • Man kan bruke mer enn en lupe på samme tid, og dette vil resultere i oppvarming av vannet fortere.