Digidexo.com

Sår flekk ansikt

Hvordan gjenkjenne Dysmorfofobi

Hvordan gjenkjenne Dysmorfofobi


Dysmorfofobi er en vanlig lidelse som rammer om lag én prosent av befolkningen. Siden det ikke er godt kjent, folk ofte har problemer med å gjenkjenne sine symptomer og ofrene har problemer med å akseptere diagnosen av lidelsen. Følg disse trinnene for å gjenkjenne Dysmorfofobi.

Bruksanvisning

•  Vet at en person som lider med Dysmorfofobi tenker på seg selv som forferdelig stygg. De kan faktisk være svært attraktive, men de oppfatter ikke seg selv på den måten.

Innse en person med denne lidelsen er stadig sjekke hans utseende i speilet. Han nekter ofte å ha bilder tatt.

Legg merke til at denne personen kan søke kosmetisk kirurgi, men er aldri fornøyd med resultatene. Hun kan også utvikle tidkrevende grooming ritualer.

Innse at en person med denne lidelsen vil ofte unngå sosiale situasjoner til poenget med å bli bundet til hjemmet. De søker konstant oppmuntring om deres oppfattede feil og vil at andre skal være enig med dem.

Merk at en lidende vil ofte være besatt med muskler, skallethet, bryststørrelse, kviser, fregner og føflekker, ansikts form, størrelse på kjønnsorganer, mindre arr eller kroppshår. De vurderer ofte deres oppfattede feil og sammenligne den med andre.

Tips og advarsler

 • Erkjenne at dette er en alvorlig lidelse, og du bør søke behandling hvis du eller noen du kjenner kan være lider av det. Uten behandling, symptomene vanligvis forverres i stedet for bedre.
 • Lider av denne lidelse har en svært høy selvmordsrate. Det er ikke kjent hva som forårsaker sykdommen, men den kan være forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker


Ansikts mørke flekker kalles også pigmentflekker, leverflekker og sol lentigines. De pleide å være tenkt å være forårsaket av leverproblemer, derav navnet, men nå er ofte forbundet med photodamage fra overflødig sollys. Ifølge Mayo Clinic, disse plassene er ufarlige, men kan nød folk som de er knyttet til aldring. Det er vellykkede måter å behandle disse aktuelle lesjoner.

Bruksanvisning

•  Hold ut av direkte sol under den lyseste delen av dagen når solen står rett over hodet. Dette er når de ultrafiolette stråler er den sterkeste og mest skadelige. Forskere har endret sine anbefalinger for å nå inkludere litt tid utenfor hver dag uten solkrem for at huden vår skal kunne produsere vitamin D viktig for helsen.

Bruk en hatt og solkrem hvis du vet du kommer til å bli utsatt for mange timer med sollys. Selv om det ikke vil endre hud misfarging du allerede har, vil det hindre deg fra å få mer i de samme områdene.

Påfør aktuell tretinoin krem (retinsyre). Ifølge New England Journal of Medicine, forskere etter en dobbeltblind studie konkluderte med at "aktuell 0,1 prosent tretinoin forbedrer både klinisk og mikroskopiske manifestasjoner av leverflekker ... (og) disse lesjonene ikke tilbake i minst seks måneder etter behandlingen opphører. " Se legen din for en resept.

Bruk laser behandlinger. Det er faktisk flere former nå: Medlight C-6 laser, Lumenis en IPL, Fraxel Laser og Lumenis Ultrapulse Encore. Hver av disse bruker ulike former av lys å skrelle hudens øverste lag. De er effektive, men kostbare behandlinger, alt fra $ 500 til $ 2000 per besøk, og kan også skade de lavere lag av huden.

Prøv naturlige kremer som inneholder ekstrakt fra mutteren grasrot som er kjent for å lette huden uten skurring av syrer. Vitenskapelige studier er fortsatt mangler på denne behandlingen, men det er fortsatt brukes i land som India og Filippinene hvor plantemedisin er allment akseptert.

Effektiv behandling for ansikts brune flekker

Brune flekker som vises på forsiden kan er et resultat av hyperpigmentering. Disse brune flekker eller lapper er forårsaket av forekomsten av for mye melanin i ett område av huden. Hyperpigmentering oppstår på grunn av en av tre årsaker i de fleste tilfeller. Det er enten et resultat av melasma, aldersflekker eller en inflammatorisk skade på huden slik som akne eller utslett. Disse brune flekker kan behandles på en rekke måter.

Skin Rejuvenation

Ifølge TotalDermatology.com, alle pigmentering problemer begynner med melanin cellene rett under hudens overflate. Å styre produksjonen av melanin på cellenivå, mange foryngelse programmer bruker reseptbelagte Hydrokinon og bruke Retin-A eller alpha hydroxy syrer å eksfoliere det øverste laget av huden.

Denne type behandling kan være nok for noen mennesker å få huden utseendet de ønsker, mens andre kan ha behov for å kombinere dette med andre behandlinger.

Fraxel Laser Treatment

Fraxel laser behandling brukes til å fjerne brune flekker forårsaket av melasma, en misfarging av huden ofte forårsaket av hormonelle endringer, p-piller, overgangsalder eller graviditet, ifølge TotalDermatology.com.

Behandlingen innebærer den milde overflatebehandling av huden gjennom en serie av laserbehandlinger. Laseren resurfaces 20 til 25 prosent av den berørte huden per behandling, og gjøres vanligvis i fire økter. Denne metoden brukes til å behandle ansikt, nakke, armer og hender.

Kjemisk Peel

En kjemisk peeling omfatter bruk av en kjemisk, for eksempel trikloreddiksyre til ansiktet. Den kjemiske vil tillate det øverste laget av huden som skal skrelles av, avslører sunnere klar hud under for å være synlig. Denne behandlingen er sikker og blir typisk utført uten bedøvelse sedativa eller, i henhold til TotalDermatology.com.

Kjemisk peeling er også effektive for pigmentering problemer som er litt mer sta enn de som kan avhjelpes med Fraxel metoder eller hudforyngelse.

Microdermabrasion

Microdermabrasion er den polering av hud med mikrokrystaller. Prosessen oppnår noe lignende til sliping, bare mye mildere med bare mildt ubehag, ifølge TotalDermatology.com.

Når huden har blitt polert, blir løst materiale støvsugd bort og frisk utseende lysere hud er umiddelbart synlig. Normale aktiviteter kan videreføres umiddelbart da det ikke er noen betydelig utvinning tid.

IPL

IPL står for IPL, og det er en bredbånds lys som brukes til å behandle de dypere deler av huden (dermis) uten å påvirke eller å skade overflaten av huden, i henhold til DermaNetwork.org.

I tillegg til hyperpigmentering, denne typen behandling fungerer godt på edderkopp årer og vaskulære fødselsmerker. IPL fører også til økt produksjon av kollagen, som bidrar til å redusere rynker.

Fjerning av ansikts føflekker

Føflekker er uregelmessigheter i huden som vises som mørke flekker. Noen føflekker er til stede ved fødselen, mens andre utvikler i løpet av barndommen. Mens noen ansikts føflekker regnes som "skjønnhet merker," andre kan være skjemmende. Ikke-kreft føflekker er ikke farlig. Mange mennesker, derimot, er misfornøyd med sitt ansikts føflekker. Kosmetiske prosedyrer er ett alternativ å fjerne de fleste ansikts føflekker hell.

Mole Eksisjon

En metode for mole fjerning er excision. En kosmetisk kirurg vil rense føflekken og området rundt, påfør en bedøvelse og bruke sin skalpell for å fjerne føflekken og noen av de tilstøtende huden. Ifølge Cosmeticsurgery.com, er stingene vanligvis nødvendig. Kirurgen vil plassere dem enten på det øverste laget av huden eller dypere i hudens struktur.

Ekstirpasjon ikke bare fjerner den topiske utseende av mol, men også den underliggende hud struktur. En streikebryter vil danne og vil falle av i en uke eller to. Fremgangsmåten utgjør en potensiell risiko for arrdannelse. Disse arr imidlertid vanligvis svekkes over tid.

Mole Barbering

For overfladiske føflekker, kan kirurgen bruke sin skalpell til å barbere av føflekken. Da vil han cauterize området for å stoppe blødninger og bruke en aktuell antibiotika for å stoppe eventuelle infeksjoner oppstår.

Mens barber fjerner overflaten av mol, forårsaker den til å forsvinne, forblir den underliggende hud struktur, slik at mol- kan vokse tilbake over tid. Som med mole fjerning kirurgi, vil en skorpe danne og vil gro i løpet av en til to uker. Det er en risiko for arrdannelse med denne prosedyren, men disse arrene vanligvis falmer over tid.

Laser Therapy

Overfladiske ansikts føflekker kan med hell fjernes med laser terapi. Under denne prosedyren, vil den kosmetiske kirurgen bruke en lysstråle på føflekken. Huden vil absorbere lys og bryte opp pigmentet. Dette pigment vil svekkes over tid. Du vil vanligvis må ha tre laser behandlinger for å fjerne en føflekk.

Etter prosedyren, vil området se mørkere. Dette mørket blekner raskt og mole vil falle av innen en uke etter behandlingen. Risikoene for arrdannelse er veldig minimal.

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Ansikts Fordeler med Vitamin E

Vitamin E er en utmerket, immunstyrkende, antioksidant-rik næringsstoff som er bra for hjertet og for skader forårsaket av frie radikaler, når det spises som en del av et balansert kosthold. Men det er en annen, mindre kjent nytte av vitamin E som har ingenting å gjøre med å spise den. Hvis du vil ha bedre hud, bør du kanskje vurdere å ta vitamin E og sette den på ansiktet ditt.

Vitamin E og Acne

Acne, enten i tenåringer eller voksne, er en pinlig tilstand forårsaket av en rekke ting som spenner fra hormonell ubalanse i kostholdet. Hva er verre enn akne er det som følger; den synlige rødhet og uunngåelig arrdannelse. På Acne.org nettsted, et nettsted dedikert til å vurdere produkter for akne, vitamin E mottatt strålende kritikker som et kraftig verktøy mot avtagende pock merker, arr og selv redusere akne selv.
Vitamin E er antioxidant krefter kan ha noe å gjøre med disse resultatene. National Institutes of Health erkjenner at Vitamin E spiller en sterk rolle i å ødelegge frie radikaler, som er tenkt til alder og lyte huden. Så sammen med å ødelegge de frie radikalene, Vitamin E påføres lokalt er utmerket for å redusere rødhet og hevelse i acne arr, sammen med condition og bidra til å balansere oljer i ansiktet.

Hva slags for å bruke?

Det finnes mange kremer som inneholder Vitamin E som er utmerket for ansiktet, men for de mest drastiske resultater er det best å bruke ren Vitamin E olje.
Ideelt sett ønsker du å finne den høyeste konsentrasjonen av ren Vitamin E olje for å oppnå de beste resultatene, men husk at Vitamin E er en veldig tykk olje som kan føle seg svært tungt på ansiktet ditt. Hvis denne følelsen er ubehagelig, så spe den med noen dråper olivenolje. Hvis dette fortsatt ikke føles bra, så er det Vitamin E oljer blandes med andre typer olje, men husk at dette ikke kan være like effektivt for huden din.
Hvis du ikke finner en flaske av oljen, så ser ikke lenger enn ernæring gangen for en flaske Vitamin E piller. En eller to piller bør ha akkurat den rette mengden av olje er nødvendig for å dekke hele ansiktet - og de er bærbare.

Er det noen risiko?

Påføring Vitamin E direkte til ansiktet ditt bør ikke ha noen skadelige bivirkninger, men for å være trygg, teste en liten mengde av det på huden på innsiden av albuen. Hvis du har en bivirkning som et utslett eller rødhet. deretter oppsøke lege eller allergolog før du bruker Vitamin E.
Hvis du har ekstremt sensitiv hud, så bør du definitivt vurdere å bruke den reneste, høy konsentrasjon av vitamin E du kan finne. Det er mange konsentrasjoner tilgjengelig over disk - bare finne den høyeste og bruke den.
Som med de fleste aktuelle salver og kremer, bør vitamin E ikke brukes på et åpent sår.

Hvordan å bruke den

Siden ren Vitamin E olje er ganske tykk og tung, gjør det til et utmerket munnbind for å bære til sengs - bare sørg for at du har noe å holde den fra flekker på puter. Du vil våkne opp med mykere, lysere hud etter et par netter med å bruke den.
Ellers kan du blande litt vitamin E i din solkrem før du går ut, eller blande litt i din daglige fuktighetskrem. Det vil ikke være for fet, og det vil beskytte huden din hele dagen lang.

Annet enn Acne, Hva er det godt for?

Som vi hadde kort nevnt før, NIH faktaark oppført Vitamin E som et godt verktøy mot å bekjempe frie radikaler. Antioksidanter som vitamin E beskytter cellene fra de skadelige effektene av frie radikaler, som er molekyler som kan skade celler og kan bidra til utvikling av hjerte-og karsykdommer og kreft.
Selv om det høres ut som mer av en intern sak, det har en effekt på ansiktet ditt. Ansiktet er stadig utsatt for miljømessige frie radikaler som sigarettrøyk, luftforurensing og ultrafiolett stråling fra solen. Hva dette betyr er tidlig alderen og uren hud. Påføring Vitamin E topically kan fukte huden, kaste de gamle-skadede celler og bidra til å reparere skaden av disse frie radikaler.

Endelig

Før du setter noe på ansiktet ditt, ta kontakt med en lege eller ernæringsfysiolog. Vitamin E skal være sikker for de fleste mennesker, og har ikke vist seg å ha uønskede bivirkninger når de anvendes topisk. Det er pågående forskning om effekten av vitamin E på gamle arr, på psoriasis og en hel rekke hudsykdommer som ser svært lovende. Til syvende og sist er du den beste til å bedømme hva som fungerer for ditt ansikt, og vitamin E kan være et billigere alternativ til mange produkter på markedet som lover deg en sunn, yngre ansikt.

Hvordan forbedre ansikts hår vekst

Hvordan forbedre ansikts hår vekst


Selv kontrollert av testosteronnivå og derfor knyttet til voksenlivet, en persons rase og genetikk påvirker vekst også. Faktisk kan noen 30-eller 40-år gamle menn ikke vokse ansiktshår. Hvis du er misfornøyd med veksten av ansiktshår, kombinere kosmetiske metoder som øker den opplevde tykkelse med tradisjonelle metoder som kan øke veksten.

Hvordan forbedre ansikts hår vekst

En farge ditt eksisterende ansiktshår med ansikts-hårfarge mørkere enn din naturlige farge. Noen ganger er årsaken til din tilsynelatende mangel på ansiktshår vekst relatert til lysstyrken i håret; gjennomskinnelig blondt hår en tendens til å vise fargen på huden gjennom håret.

Form den eksisterende hår i ansiktet ditt ved å lage ansiktshår linjer som fjerner tynne eller "usammenhengende" flekker. Fjerne usammenhengende flekker later de resterende håret tykt, noe som gir en illusjon av total hår tykkelse. For eksempel, hvis du har flekkvis spots i nærheten av haken din, kan det være lurt å fjerne haken hår og fokus på voksende kinnskjegg mens du prøver behandlingsmetoder.

Diskuter testosteron injeksjoner med legen din. En redusert mengde ansiktshår etter puberteten kan være indikasjoner på redusert testosteronnivå eller enda hypogonadisme. Dersom legen finner at dette er tilfelle, kan han administrere testosteron injeksjoner, som kan i sin tur øke ansikts-hårvekst.

Ta biotin, et B-vitamin kompleks. Fordi en sjelden biotin mangel er knyttet til hårtap, kan supplere din diett med biotin vitaminer oppmuntre ansikts-hårvekst.

Slutte å spise rå eggehviter (over-lett egg kan inneholde en viss mengde av rå eggehvite). Eggehviter inneholder avadin, en antimikrobiell protein som festes til biotin og hindrer absorpsjon, ifølge Oregon State University. Selv om det er sjelden, hvis du spiser rå eggehviter regelmessig for en lengre periode, kan du åpne deg til håravfall forårsaket av biotin mangel.

Hint

 • Barbering ikke øke tykkelsen eller mørkere fargen på skjegget, ifølge MayoClinic.com.
 • Noen mennesker er ikke i stand til å vokse ansiktshår på grunn av genetikk. Hvis du er en av disse menneskene, vurdere glattbarbert look. Ofte kan usammenhengende skjegget være mer frustrerende enn ingen skjegg.
 • Rådfør deg med en lege før du tar testosteron eller biotin.

Slik Cure hårløse flekker

Hårløse flekker, som pleier å starte ut størrelsen på et kvartal, er en pinlig tilstand som noen ganger kan spre seg over hele kroppen. Denne tilstanden kan eliminere nøkkel primære hår fra øyenbrynene og ansikt. Hårløse flekker kan være ødeleggende for en tenåring selvbilde og en smertefull forslag av alderdom til voksne. Men hårløse flekker ofte gå bort på egenhånd, og med en legens råd, kan du føre krig mot dem.

Slik Cure hårløse flekker

•  Ta kontakt med en medisinsk faglig for å finne roten årsaken til hårløse flekker: Dette kan være en familiehistorie med hårløse flekker, eller det kan være så alvorlig som diabetes eller en skjoldbrusk ubalanse. Følg legens råd om behandling for årsaken til de hårløse flekker.

Påfør lokale kortikosteroider, i de tidlige stadier, for å stoppe de hårløse flekker fra å spre seg.

Tenk hår implantater. Dette vil lette den umiddelbare kosmetisk problem, selv om de ikke vil hindre spredning.

Lever flekker på huden

Lever flekker på huden


Leverflekker eller "pigmentflekker" er mørke flekker som oftest dukker opp på huden til mennesker 55 år og eldre. De er harmløse flekker av økt pigmentering som kan være forårsaket av solen eller av ukjente årsaker. Leverflekker har en tendens til å dukke opp på hender eller pannen. De er ikke knyttet til leverkreft eller skade, til tross for den tradisjonelle tenkningen om at de var et tegn på en feil leveren. Snarere er det bare et spørsmål om alder.

Diagnose

Leverflekker som oftest dukker opp i områder som er utsatt for sollys, slik som ansikt eller underarmene. De kan, imidlertid, bli funnet på mindre utsatte områder.

Beskrivelse

Leverflekker er vanligvis flat å ta på, lys brun eller brun i fargen, har skarpe grenser og er oval eller uregelmessig i form. De kan være opp til en tomme i diameter.

Betraktninger

Leverflekker ikke mørkere når den utsettes for sollys. De vil heller ikke bli kreft. Men hvis flekkene endres i det hele tatt i størrelse, farge eller form, få det sjekket ut av legen din.

Behandling

De fleste mennesker ikke får behandling for pigmentflekker. Du kan imidlertid lette dem ved hjelp av en hud-bleking produkt. De kan også fjernes ved å fryse dem med flytende nitrogen, en teknikk som kalles kryoterapi.

Forebygging

For å hindre utseendet av nye leverflekker, bruk en solkrem med høy SPF faktor når du er utenfor. SPF 15 eller høyere er det beste valget.

Ansikts & Neck Utslett

Ansikts & Neck Utslett


Utslett er irriterende for den enkelte og kan være en indikasjon på et underliggende helseproblem. Mens de fleste utslett oppstår på grunn av hud irritanter eller allergener, noen utslett krever legehjelp. Utslett i ansiktet og nakke området kan noen ganger bli unngått ved å praktisere god hygiene, unngå irritanter og behandle berørte områdene med aktuelle løsninger.

Lupus

Utslett kan utvikle seg i ansiktsregionen som et symptom på lupus. Ifølge Mayo Clinic, oppstår Lupus når kroppens immunsystem angriper friskt vev og organer, forårsaker kroniske betennelser i ledd, hud, nyrer, hjerte og lunger. En uforklarlig sommerfugl-formet utslett i ansiktet ledsaget av feber og vedvarende smerter kan være et tegn på lupus. Andre symptomer er tretthet, vektendring, hud og munn lesjoner, lett blåmerker og hukommelsestap. Rådfør deg med legen din dersom du opplever disse symptomene for å finne ut om du har lupus eller annen kronisk sykdom.

Allergier

Allergi kan føre til at huden til å reagere ved å bryte ut i et utslett eller elveblest. På halsen, kan utslett oppstå på grunn av solbrenthet, kviser, insektbitt, mat eller medisiner allergi, helvetesild og sykdommer i lever eller nyre. Noen vanlige allergier inkluderer smykker som inneholder nikkel, uvaskede klær, hår fargestoffer og kosmetikk som irriterer huden; og matvarer som peanøtter, skalldyr, og frukt som inneholder pektin. De fleste allergiske utslett er ikke en trussel for helsen din, men hvis utslettet er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, bør du kontakte lege umiddelbart.

Irriterende Contact Dermatitis

Irritanter som kan forårsake kontakteksem inkluderer såper, rengjøringsmidler, glassfiber, løsemidler og Poison Ivy eller forgifte eik. Disse typer av utslett oppstå når de irriterende skader huden ved kontakt. Irriterende kontakteksem kan påvirke alle i alle aldre med nok eksponering eller gjenta eksponering mot det samme irriterende. Utslett kan variere fra mild med sprukken hud til alvorlig med hevelse, blemmer og avskalling av huden. Utslett fra irriterende kontakteksem kan reduseres ved hjelp av emollients og kremer til det berørte området. Du kan også bruke en aktuell kortikosteroid å redusere mengden av hevelse i det berørte området.

Hot Tub Rash

Boblebad utslett er forårsaket av bakterie Pseudomonas aeruginosa, og kan infisere et individ som har vedvarende kontakt med vann som er forurenset med bakterie. Utslett vises etter bading i en privat eller offentlig basseng som ikke er godt vedlikeholdt, og kan utvikle seg på ansikt, nakke eller andre deler av kroppen. Det kan også dukke opp etter bading i et forurenset innsjø. Utslettet ser ut som kløende røde flekker som til slutt blir en humpete utslett i det berørte området. Pus-fylt blemmer er også vanlig rundt hairlines. Badestamp utslett kan påvirke folk i alle bakgrunner og forsvinner vanligvis uten komplikasjoner etter flere dager. Du kan beskytte deg mot badestamp utslett ved dusjing umiddelbart etter bading i et basseng, innsjø eller badestamp og vaske badetøy umiddelbart etter bruk. Opprettholde riktig nivå av bakterie-drapet kjemikalier i bassenget eller spa for å redusere sjansen for spiren forurenser vannet.

Forskjellen mellom portvins Flekker og Stork Bites i New borns

Port vin flekker, også kalt nevus flammeus, og stork biter, også kjent som lakse patcher og makulære flekker, er begge typer vaskulære fødselsmerker. Vaskulære fødselsmerker dannes når en mangel på nervefibre tillater små kapillærer for å ekspandere og forårsake en flekk under huden.

Identifikasjon

Portvin flekker ligne rødvin ble sprutet eller sølt på den nyfødte hud. Stork biter fremstå som mindre, lys rosa flekker.

Funksjoner

Portvin flekker ofte vises rosa og glatt på nyfødte, men blir tykkere og mørkere som barnet vokser. Stork biter ofte visne på egen hånd før barnet fyller to år.

Beliggenhet

Port vin flekker er først og fremst funnet på bein, armer, nakke og ansikt av nyfødte babyer. Stork biter vanligvis dannes på øyelokkene, pannen, overleppe, nese eller baksiden av halsen.

Effekter

Verken portvin flekker eller stork biter føre til at nyfødte noen form for smerte eller lidelse. Eldre personer kan vurdere sine portvin flekker pinlig og skjemmende.

Behandling

Laser terapi brukes ofte på fødselsmerker for å gjøre dem mindre synlige. Plastiske kirurger og hudleger vanligvis lysne mørke port vin flekker med en gul Pulsed-dye laser.

Betraktninger

KidsHealth.org rapporterer at om lag tre av 1000 nyfødte har port vin flekker. Stork biter er mer vanlig, som vises på 30 til 50 prosent av babyer, ifølge MedlinePlus.gov.

Effektiv produktet til Fade Alder flekker i ansiktet

Alder flekker kan være en pinlig del av å bli eldre, særlig hvis de dukker opp i ansiktet. Det finnes en rekke forskjellige måter å effektivt behandle og redusere synligheten av disse ansikts blemishes trygt, ved hjelp av naturlige produkter som kan finnes lokalt eller ved å kjøpe dyrere produkter som er spesielt utviklet for å fjerne pigmentflekker.

Produkter for kjøpet

Peeling kremer brukes for en rekke hudproblemer som akne og fjerning av arr forårsaket av føflekker eller pigmentflekker. Disse kremene har vanligvis en blanding av hydroxy syrer og andre mineraler som vil bidra til å redusere de fysiske symptomer forårsaket av alder flekker. Fordi disse kjemikaliene kan også irritere huden din og få det berørte området for å reagere negativt, er det viktig å konsultere en hudlege før du bruker disse produktene. Din hudlege kan også tilby en rekke alternativer til disse ferdigprodukter inkludert kjemisk peeling, Microdermabrasion og foto-foryngelse behandlinger. Disse prosedyrene kan være dyrt, men håndteres av fagfolk som kan avgjøre hvilket produkt som er egnet til hvert enkelt tilfelle.

Matvarer

Det er nok av lett tilgjengelige matvarer som har helbredende egenskaper når påføres huden.

Buttermilk kan dytter på de berørte områdene med en bomullspinne eller en Q-tip. Buttermilk inneholder melkesyre, blant andre nyttige mineraler, og har vært brukt i mange år som en hjemmelaget skjønnhet produkt. Sur melk kan også påføres hud problemer for lignende resultater.

Kikerter, eller kikerter, kan brukes til å lage en eksfolierende lime. Ta en boks med kikerter og bland i ca 1/3 kopp vann og forsiktig smøre det på ansiktet ditt. La pastaen tørke før du fjerner.

Sitrusfrukter, som sitroner og appelsiner, kan også være Juiced og brukes på huden. Kombinasjonen av naturlig vitamin C og surhetsgrad er gunstig for hudforyngelse. Ved bruk av sterkere sitrusfrukter som sitroner eller lime, er det viktig å vente til juice har tørket før eksponering til solen som den sure juice vil gjøre huden mer følsom for solens UV-stråler.

Urtemedisiner

Aloe vera er en effektiv, beroligende plante som kan bli "melket" eller kan kjøpes i gel form for å gi avlastning for ulike hudsykdommer. Bruk aloe vera krem ​​to ganger om dagen i en måned å begynne å merke resultater.

Løvetann kan høstes eller kjøpt og sevjen som vises når du bryter stammen er gunstig for huden. Gni sap på det berørte området to til tre ganger om dagen for best resultat.

Castor olje er også effektiv på å fjerne ansikts arr hvis gnidd på huden en gang om morgenen og en gang om kvelden.

Pepperrot root kan bli revet og lagt til en blanding av en halv teskje hver av eddik og sitronsaft og tre dråper rosmarin olje for å lage en annen hjemmelaget eksfolierende krem ​​som vil fungere som en ansiktsskrubb.

Bruk av produkter

Ingrediensene og prosedyrer som er nevnt ovenfor bør brukes individuelt og bør ikke kombineres, da de kan føre til at huden til negativt reagere under stress av så mange ulike aktive ingredienser. Når du starter behandling med noen av disse produktene, tillate minst en måned etter bruk før de forventer å se resultater. Hvis et produkt er fortsatt ikke å gi positive resultater etter en måned eller mer, bytte produkter.

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer

Hvordan fortelle om en svart flekk på ansiktet er Skin Cancer


Ifølge Mayo Clinic, er hudkreft på vei oppover. Det er tre typer hudkreft: basilikum cell carcinoma, plateepitelkarsinom og melanom. Melanom er den mest alvorlige typen hudkreft, men hvis du oppdage det tidlig, kan behandlingen være vellykket. De områdene som er mest sannsynlig å ha flekker er hodebunnen, lepper, ører, hals, bryst, armer, hender, ben og ansikt. Flekker kan vises plutselig eller sakte over tid.

Bruksanvisning

•  Kjenn typer hudkreft. Kunnskap er nøkkelen til helse. Basalcellekreft er en voksaktig kul eller et flatt arr-lignende lesjon som kan være kjøttfarget eller brun. Plateepitelkarsinom er en fast rød knute eller en flat skjellete lesjon. Basal og plateepitelkreft vanligvis dukker opp på lepper, ører, hals, hender eller armer. Melanom kan dukke opp hvor som helst på kroppen eller på en eksisterende molo. Den har forskjellige former og farger. Det kan være en stor brun form med svarte flekker. Det kan være en føflekk som endrer farge eller blødninger. Det kan være en lesjon, som har uregelmessige kanter eller en kuppel-formet brak.

Undersøk ansiktet regelmessig. Hudkreft vil endre seg over tid. Se etter eventuelle lesjoner som forandret farge, størrelse eller form. Føl stedet for å se om det endret. Se etter asymetriske former. Den ene siden kan heves og den andre siden flat. Grenser kan være vage. Se for flere farger.

Inspiser hele kroppen. Melanom sprer, mens basalcelle ikke sprer seg og plateepitelkreft er ikke egnet til å spre seg. Melanom kan dukke opp på stammen, hode eller nakke av menn og på ben eller armer av kvinner. Se etter raske størrelse økning over noen uker.

Snakk med legen din. Selv en liten, svart flekk kan være alvorlige. En lege bør se noen vekst som er større enn en blyant viskelær. Legen din kan fortelle umiddelbart hvis et punkt er kreft. Legen vil gjøre en biopsi for å bestemme kreft stadium. Ikke alle hudforandringer er på grunn av kreft, skjønt, og en svart flekk betyr ikke nødvendigvis kreft. Det er viktig å se legen slik behandling kan starte umiddelbart, hvis det er kreft.

Tips og advarsler

 • Beskytt huden din. De fleste hudkreft er forårsaket av over eksponering for solen. Bruk solkrem selv om vinteren og på overskyete dager. Unngå solen i løpet av de travleste timene på dagen 10:00 til 04:00 Bli kjent med kroppen din, så du er klar over nye flekker.
 • Utsett aldri se en lege når en lesjon eller spot dukker opp og forsvinner ikke.

Hva er årsakene til ansikts hud misfarging?

Ansikts hud misfarging kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet acne arr, insektbitt eller skraper. Det er viktig å vite hvordan man skal behandle disse hud misfarging slik at huden kan gå tilbake til normal, balansert tilstand.

Acne

Akne arr er forårsaket av gjentatt plukking av akne blemishes og cyster. Daglig bruk av en mild exfoliant kan redusere forekomsten av akne arr.

Insektbitt

Insektbitt kan etterlate områder av huden misfarging når de er helbredet. Du kan effektivt løfte og lette insektbitt arr ved å spraye sitronsaft på huden to ganger per dag.

Eksem

Eksem er en allergi-relaterte hud tilstand som kan forårsake alvorlig kløe i huden, først og fremst rundt kinnene. Dette kløe kan føre til hud misfarging. Masserer området med en daglig fuktighetskrem, vil både hydrat huden og redusere forekomsten av misfarging.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan gjøre huden tykkere og ta på seg en tøff tekstur. Dette kan gjøre at huden ser mørkere på de områdene berørt. Masserer vitamin E olje på de misfargede områdene daglig kan bidra til å redusere og lette de misfargede steder i ansiktet.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å produsere rosa flekker dekket i sølvfargede skjell. Når helbredet, kan disse områdene forbli misfarget. Masserer huden daglig med olivenolje kan redusere misfarging og kan holde huden næring.

Slik fjerner Blueberry flekker fra tennene naturlig

Slik fjerner Blueberry flekker fra tennene naturlig


Et vakkert smil er en viktig funksjon på noen ansikt, men å spise eller drikke visse matvarer kan føre til at tennene til å bli mørkere og flekkete. Fordi tennene er porøse, kan spise fargerike matvarer som blåbær lage skjemmende flekker som er vanskelige å fjerne. Normal munnhygiene kan ikke være nok; Men blåbær flekker på tennene er flyttbar med noen spesifikke tannpleie.

Bruksanvisning

Brush og floss tennene for å fjerne overflødig tartar buildup som kan bidra til utseendet på blåbær-stained tenner. Bruk en tannbørste med bust og mellom pensel i en nedadgående bevegelse kraftig i minst tre minutter for å grundig å rense tennene.

Skyll hele munnen med 3 prosent over-the-counter peroxide i ett til ti minutter å bleke tennene og fjerne blåbær flekker. Hydrogenperoksyd fungerer som en oksidant og løfter flekker fra porøst material, inkludert tenner.

Bland et lim som inkluderer en teskje av hydrogenperoksid, ¼ ts natron og ¼ ts havsalt. Variere i mengder til å danne en klebrig pasta hvis det er nødvendig. Puss tennene dine ved hjelp av denne blandingen i opptil tre minutter. Skyll og gjenta om nødvendig. Følg med en peroxide skyll i opptil 10 minutter, og deretter et klart vann skyll å fullstendig rense blåbær flekker fra tennene.

Hvordan behandle Red akne flekker med destillert eddik

Hvordan behandle Red akne flekker med destillert eddik


Årsakene til akne spenner fra bakterier-fangst sportsutstyr nær huden din til hormoner og hudtype. Rød, acne-relaterte flekker oppstår når blokkerte porer tvinge den omkringliggende blod til overflaten av huden din. Disse røde flekker forblir ofte etter kviser er borte. Astringents, både naturlig og kjemisk produsert, er kjent for sine sure egenskaper i å tørke ut porene, og dermed redusere røde flekker. Destillert eddik er en potent snerpende, med en nesten 5 prosent syrenivå.

Bruksanvisning

•  Fyll sprayflaske med destillert hvit eddik. Hvis du har sensitiv hud, fyll halve flasken med eddik og tilsett vann til den er full. Dette utvannet snerpende vil redusere stikket eller mulig irritasjon av huden. Rist flasken godt å riktig fortynne eddik.

Vask og tørk ansiktet. Bruk en peeling ansikt vask for å fjerne døde hudceller på overflaten og å tillate eddik til mer fullstendig trenge porene. Syren i eddik vil redusere bakterier på overflaten av huden din og stimulere celleveksten ved å fremme tynne lag av huden peeling.

Spray en bomullspinne eller bomullsdott med eddik og tørk området av røde akne flekker. Hvis huden din er sensitiv, kan du oppleve en stikkende følelse på grunn av eddik surhetsgrad. Stikkende er en vanlig bivirkning av sure produkter, spesielt hvis du har tørr eller sensitiv hud. Slutte å bruke eddik hvis stikk fortsetter i mer enn et minutt eller hvis du begynner å legge merke til elveblest, rødhet eller hevelse i nærheten av påføringsstedene.

Skyll eddik av ansiktet med kaldt vann. Avhengig av alvorlighetsgraden av akne og følsomheten i huden din, kan du gjenta denne søknadsprosessen opp til tre ganger daglig. Synlige resultater kan ta opptil to uker.

Slik fjerner mørke flekker på huden

Slik fjerner mørke flekker på huden


Noen hudtyper er utsatt for mørkere flekker. Aldring rammer de fleste hudtyper med det som kalles "pigmentflekker". Ingen liker å se mindre enn sitt beste, så her er noen måter å håndtere disse uønskede mørk hud flekker og flekker.

Bruksanvisning

•  Lær om hva som forårsaker mørke flekker på huden. Tyrosinase (et kobberholdig enzym) regnes som den skyldige i klatter og flekker sett på overflaten av huden (ofte kalt leverflekker eller solflekker). De fleste av disse stedene er forårsaket av solen, aldring, hormonelle problemer, leverproblemer, dårlig hudpleie eller sterke kjemikalier.

Du har hørt dette før, men holde seg ute av solen! Eller slitasje en sterk SPF solkrem og en lue.

Trening og et godt kosthold virkelig hjelper tilstanden til huden vår ved å opprettholde god leveren helse, fjerner giftstoffer og forbedre blodsirkulasjonen. En godt balansert kosthold forbedrer funksjonen av alle organer og reduserer skade av frie radikaler som vi blir eldre.

•  Bruk produkter med hydrokinon som er en inhibitor tyrosinase. Du kan kjøpe det over disk på 2% og høyere prosenter på resept.

Prøv å bruke aktuell vitamin C. Det fungerer for noen, og det kan ikke skade deg på noen måte.

Glykolsyre vil fjerne de overfladiske lag av huden og kan hjelpe slites bort brune flekker. Det er både over-the-counter og reseptbelagte produkter tilgjengelig. Du kan nyte en glykol ansikts på din lokale spa.

•  Noen av disse behandlinger kan bli anvendt i kombinasjon. Mer alvorlig misfarging kan trenge behandling av hudlege med lasere eller andre mer aggressive metoder. Sjekk alltid med din hudlege når du er i tvil.

Tips og advarsler

 • Hvis du oppdager flekker av hud som ikke er normal og kjent, alltid sjekke med legen din. Det er mange mindre hudproblemer som kan behandles enkelt. Men du vil aldri overse alt som kan være mer alvorlig. Noen svært uskyldige hudutslett kan være et viktig tegn på en farlig kreft mens noen virkelig stygge manifestasjoner kan være bare mindre. Ikke gjett og ikke vente. Har legen din sjekke det ut for å være sikker!

Slik fjerner brune flekker fra ansiktet

Brune flekker eller melasma er en vanlig hud-lidelse, hvor det er ujevn fordeling av pigment i huden melanin. Melasma oppstår vanligvis i ansiktet. Det kan være forårsaket av langvarig eksponering for solen. Det er også forbundet med graviditet, hormonbehandling i overgangsalderen og bruk av p-piller. Det finnes ingen symptomer assosiert med melasma annet enn brune flekker. Melasma forsvinner gradvis i løpet av åtte måneder etter avsluttet p-piller, etter fødselen eller etter å ha fullført hormonbehandling. Den kommer tilbake med bruk av disse medikamentene eller flere svangerskap. Du kan imidlertid effektivt fjerne brune flekker fra ansiktet ditt uten å måtte vente åtte måneder.

Bruksanvisning

•  Påfør en over-the-counter ansikt blekekrem til ansiktet ditt. De fleste bleke kremer inneholder hydrokinon, som er et kjemikalie som lysere huden. Masser kremen på ansiktet to ganger om dagen eller som anvist. Bleking kremer er tilgjengelig på ditt lokale apotek; apoteket kan hjelpe deg å velge riktig blekekrem for din hudtype.

Påfør en havremel og melk blandingen til ansiktet ditt. Havregryn er en naturlig hud eksfolierende substans og kan lyse hud misfarging. Havregryn er også høy i antioksidanter. Bland 2 kopper ukokt havre og en kopp melk, noe som vil bidra til å myke opp huden din. Masser blandingen på ansiktet og la virke i ca 30 minutter. Skyll godt med varmt vann og tørk. Gjør dette en gang hver dag.

Exfoliate ansiktet med en eksfolierende krem. Hudavskalling er metoden for å fjerne lag av døde hudceller fra overflaten av huden din, som gradvis kan redusere hud misfarging som brune flekker. Se etter ingrediens alpha hydroxy syre (AHA) kompleks når du kjøper en eksfolierende krem. AHA kan lette brune flekker og andre hud misfarging du måtte ha. Bruk som anvist. Exfoliating kremer kan kjøpes på apotek din.

Masser ansiktet med aloe vera gel. Aloe vera inneholder en potent stoff som heter mucilaginous polysakkarid (MPS), som lysere og myker brune flekker. Påfør gel liberalt på ansiktet og masser i sirkelbevegelser i ca 15 minutter og la på over natten. Du kan kjøpe aloe vera gele på en helsekostbutikk.

Påfør solkrem til ansiktet ditt før du går utendørs for å hindre mørkere og ytterligere misfarging. Kjøpe su blokk lotion med en solfaktor (SPF) på 35 eller høyere.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du tar fatt på noen form for egenbehandling for huden din.

Hvordan Fade mørke flekker med hjem rettsmidler

Hvordan Fade mørke flekker med hjem rettsmidler


Som vi alder, kan hudens pigmentering endres, spesielt på de delene av kroppen vår regelmessig eksponert for solen. Mørke flekker (hyperpigmentering) kan forekomme hvor som helst, men de er mest vanlig på ansikt, nakke, skuldre, armer og ryggen av hender. Også kalt alder flekker og lever flekker, disse flekker av misfarging er vanligvis flat og ufarlig, melder Medline Plus, en gren av National Institutes of Health. Hjem rettsmidler kan bidra til å dempe mørke flekker, men du må ta vare på dem for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Bruksanvisning

•  Påfør saften fra en frisk sitron to ganger om dagen til den mørke flekken. Mothernature.com foreslår å dyppe en bomullsdott inn i juice og dabbing den på, slik at saften tørke på huden din. Sitronsaft fungerer som en mild blekebehandling å falme mørke flekker, men ikke forvent å se resultater før seks uker.

Gni en liten del av rødløk direkte på mørkere hud. Saften fra løken inneholder bleking egenskaper, og det kan virke som en mild exfoliant, sloughing bort døde hudceller og la saften å nå den nye huden, fremskynde falming prosessen, ifølge Mothernature.com.

Kombiner en del av enten sitronsaft eller appelsinsaft til to deler av eple cider eddik i en liten bolle, og bearbeid blandingen på mørke flekker. For variasjon, tilsett 1/4 ts. av revet frisk pepperrot til løsningen for ekstra falming strøm, anbefaler Healthguidance.org.

Velg en vanlig løvetann fra hagen din og bearbeid klebrig sap fra revet stammen direkte på mørke flekker. En annen plante stoff, aloe vera, kan hjelpe fade mørke flekker ved å bryte av tuppen av en aloe vera blad og dabbing sin klare gel på de mørke flekker.

Tips og advarsler

 • Påfør solkrem før du går utendørs, og bruke den på nytt hver par timer for å hindre ytterligere misfarging av huden.
 • Når leverflekker utvikle, kan de gå tilbake hvis du utsetter ubeskyttet hud for solen. I tillegg til å bruke hjemme rettsmidler å falme mørke flekker, unngå harde middag solstråler, og bære en bred brem lue og verneklær.
 • Mørke flekker som skifter farge eller størrelse bør føre et besøk til legen din, råder Mayo Clinic.

Slik Clear Up Brun eller lilla flekker fra Acne

Slik Clear Up Brun eller lilla flekker fra Acne


Akne påvirker mennesker i alle aldre. Alvorlig akne ofte forlate brune eller lilla flekker på huden selv etter akne klarner. Dette skjer fordi huden vår reagerer til skade gjennom det som kalles post inflammatorisk hyperpigmentering. Det er rett og slett hudens måte å helbrede seg selv, og er en helt naturlig reaksjon. I de fleste tilfeller flekkene vil svekkes over tid, men det kan ta opp til 24 måneder. Det er ting du kan gjøre for å minske forekomsten av brune, lilla eller mørke flekker som resultat av akne blemishes.

Bruksanvisning

Hjem Utbedring

•  Bland en del frisk sitronsaft til en del frisk agurk juice. Begge er lette blekemidler og vil lysne mørke flekker mens du venter for dem å forsvinne helt.

Fukt en bomullsdott med saften og DAB på berørte områdene.

Vent i 15 minutter og skyll ansiktet grundig med varmt vann. Følg med din vanlige fuktighetskrem.

Gjenta to ganger om dagen, morgen og kveld, i flere måneder eller til dine mørke flekker falme.

Over-the-Counter Option

Rens ansiktet med en over-the-counter alpha hydroxy ansikt vask to ganger hver dag. Bruk en liten mengde i håndflaten din, og jobbe opp en mild skum i hele ansiktet.

Skyll grundig med varmt vann og tørk.

Følg rensing med en alpha hydroxy serum. Påfør en liten mengde direkte til mørke flekker med tuppen av fingeren.

Avslutt med en alpha hydroxy fuktighetskrem påføres lett til hele ansiktet og halsen.

Tips og advarsler

 • En av de beste måtene å unngå mørke eller lilla flekker fra acne er å redusere så mye skade på huden som mulig. Unngå å plukke på akne blemishes og la fjerning av hudormer og whiteheads med hudlege.
 • Sitronsaft er veldig surt, og vil tørke ut huden. Hvis du har tørr hud, erstatte agurk juice med honning.
 • Alpha hydroxy produkter er tilgjengelig på stoff butikker, kjøpesentre eller spesialitet hudpleie butikker.
 • Bruk den laveste prosentandelen av alpha hydroxy du trenger for å få de resultatene du ønsker. Going for sterk for fort kan føre til svie når den brukes.