Digidexo.com

kirurgisk superlim

Kirurgiske Cures for migrene

Kirurgiske Cures for migrene


Selv om det er flere teorier om hva som forårsaker migrene, nøyaktig hvorfor du får dem er ukjent. Som et resultat, er behandling i stor grad en prøving og feiling affære. Men for noen mennesker med migrene, til mindre hjerteoperasjon reparere en liten åpning kan være den beste behandling, særlig hvis de har også en mindre hjerteproblem.

Funksjon

Ifølge University of Kentucky, noen mennesker får migrene på grunn av komplikasjoner fra et hull i hjertet som normalt stenger under fødselen. Operasjonen stenger nettopp dette hullet.

Identifikasjon

Folk som er kandidater for kirurgi må ha både patent foramen ovale (PFO) og migrene. Noen ganger folk bare oppdager at de har en PFO etter et slag. Etter åpen hjertekirurgi for å korrigere PFO, kan medisiner gis.

Betydning

Det er ikke helt klart om eller hvorfor en PFO forårsaker migrene, selv om det ikke disponere en person å ha et hjerneslag.

Historie

Ifølge NationMaster.com, observasjoner av hull i gamle Maya hodeskaller tyder på at trepanning ble brukt for tilstander som migrene. Trepanning borer et lite hull i skallen og er ikke en kirurgisk metode som brukes i dag.

Misforståelse

I 2001 ble det fremsatt påstander om av en plastisk kirurg som en kombinasjon av plastisk kirurgi og Botox-injeksjoner i ansiktet kunne kurere migrene. Dette er imidlertid en svært eksperimentell praksis ikke anbefalt av FDA eller nevrologer

Ikke-kirurgisk Skoliose Treatment

Skoliose er en tilstand der det er en krumning av ryggraden. Kirurgi kan brukes til å behandle alvorlige tilfeller av skoliose, men det finnes også en rekke ikke-kirurgisk skoliose behandling.

Brace

En ryggvarmer kan anbefales hvis kurven er mellom 25 og 30 grader.

Massasje

Massasje kan brukes for å lindre ryggsmerter forbundet med skoliose.

Trening

Trening, inkludert yoga, kan bidra til å lindre ryggsmerter forbundet med skoliose samtidig styrke ryggen for å hindre ytterligere ryggsmerter.

Medisiner

Medisiner kan være foreskrevet for å behandle ryggsmerter som er forbundet med skoliose.

Chiropractic Care

Kiropraktorer kan gi spinal justeringer for å bidra til å redusere den smertefulle symptomer på skoliose.

Fysioterapi

Fysioterapi kan brukes til å bidra til å redusere ryggsmerter, styrke ryggmusklene, økt fleksibilitet og bedre holdning.

Kirurgisk indusert menopause & Libido

Kvinner som går inn menopause på grunn av kirurgi ofte står overfor den plutselige utbruddet av symptomene som naturlig indusert menopause gradvis introduserer til kroppen. Menopause kan påvirke libido følgende kirurgisk indusert menopause som kan være frustrerende; Men å forstå årsakene til virkningen og hvor lenge det vil vare kan bidra til å lindre den frustrasjon.

Indusert menopause

Begrepet indusert menopause brukes når menopause er påtvunget en kropp gjennom medisinske metoder, inkludert visse medisiner og sykdommer. Imidlertid, er den mest vanlige årsaken til indusert menopause er kirurgi.
For mange kvinner kirurgisk indusert menopause skaper en plutselig sett av symptomer, fordi de ikke har vært i stand til å gå gjennom den gradvise perimenopause perioden frem til overgangsalderen. All eggstokk-funksjonen er tapt i kirurgisk indusert menopause.

Sex Drive

Mens hver kvinne opplever ulike nivåer av ubehag eller symptomer når du taster inn overgangsalder, de fleste kvinner som går gjennom kirurgisk indusert menopause opplever symptomer som kan inkludere hetetokter og en betydelig reduksjon i seksuell stasjonen.

Årsaker

Det er flere faktorer som bidrar til et tap av seksuell stasjonen etter en kirurgisk indusert menopause. Kirurgi som umiddelbart kutter alle eggstokkene funksjoner (på grunn av fjerning av eggstokkene) skaper et plutselig fall i hormoner som produseres av eggstokkene. Dette hormonet reduksjon skaper et tap av seksuell stasjonen for mange kvinner.
Reduksjonen av østrogen som oppstår når eggstokkene ikke lenger eksisterer kan skape vaginale symptomer som kan bli alvorlig inkludert en alvorlig tørrhet, noe som gjør tanken på seksuell aktivitet tiltalende.
I tillegg kan atrofi av de vaginale vegger oppstå forårsaker nedsatt følsomhet samt et område som er lett irritert ved seksuell kontakt. Dette kan redusere en kvinnes seksuelle stasjonen.
Indusert menopause noen ganger fører til klitoris for å bli påvirket som igjen kan redusere eventuelle fornemmelser.

Økt libido

For noen kvinner, libido faktisk øker etter kirurgisk indusert menopause fordi de har endelig blitt løst fra bekken smerter, blødninger og kramper som førte til operasjonen. Dette kan skape en mental tilstand der kvinnen føler seg komfortabel og har en målbar økning i libido.

Behandling

Kvinner som opplever en redusert sexlyst etter en kirurgisk indusert menopause kan slå til sin lege for behandling. Mange ganger, vil et kurs av medisiner utviklet for å erstatte de tapte eggstokkhormonene bli gitt, men for noen kvinner, særlig de med kreft vil ikke være i stand til å delta i hormonbehandling.
I tillegg til hormonbehandling, kvinner med nedsatt sexlyst forårsaket av kirurgisk indusert menopause kan slå til sex terapeut eller en psykolog for å hjelpe til med overgangen til en sal tilstand.

Skleroterapi Vs. Kirurgisk Stripping

Åreknuter er hovne, blod-engorged årer som oftest dukker opp i bena og føttene. I tillegg til kosmetiske problemer, de forårsake betydelig smerte hos noen individer. Sclerotherapy og kirurgisk stripping er to metoder for å behandle problem årer.

Fakta

Sclerotherapy brukes til å behandle små-og mellomstore åreknuter, og innebærer injeksjon av en løsning som tetter disse årer lukket og får dem til å visne bort. Kirurgisk stripping anvendes for å behandle store åreknuter, og involverer kirurgisk fjerning av disse årer.

Typer

Sclerotherapy kommer i to former: standard sklerose og microsclerotherapy, som brukes til å behandle små "spider" årer. Kirurgisk stripping kommer også i to hovedformer: standard kirurgisk stripping og den tilhørende prosedyre ambulerende phlebectomy, der årer er fjernet i seksjoner gjennom en rekke små snitt.

Behandlingsmiljøene

Sclerotherapy gjøres typisk i et legekontor uten bedøvelse. Kirurgisk stripping er en poliklinisk prosedyre utført på et sykehus under lokal eller generell anestesi.

Effektivitet

Til tross for innledende effekten av behandlingen, kan åreknuter re-utvikle etter enten skleroterapi eller kirurgisk stripping.

Bivirkninger

Potensielle bivirkninger av skleroterapi inkluderer midlertidige kramper og blåmerker. Potensielle kirurgiske stripping bivirkninger inkluderer nerveskader og permanente arr. Ambulerende phlebectomy reduserer disse risikoene.

Post kirurgisk behandling av indre hemorroider

Hemorroider er preget av hovne vener nærheten endetarms og anus regioner. Med indre hemorroider svellingen foregår mot den indre overflate av anal og rektal kanalen. Økt press anstrengelse som følge av forstoppelse eller diaré er vanlige årsaker til hemorroider. Mange behandlinger er tilgjengelige for å kurere sykdommen.

Identifikasjon

En fysisk undersøkelse der en lege setter inn en hansker finger gjennom endetarmen er en vanlig prosedyre for å finne innvendige hemoroider.

Post-Kirurgiske behandlinger

Post-kirurgi du kan bli bedt om å bruke over-the-counter kremer som inneholder trollhassel og kortison for å hindre gjentakelse av hemorroider. Warm-vannbad kan også bli anbefalt for å redusere smerte etter inngrepet.

Time Frame

Leger anbefaler generelt bruk av over-the-counter kremer i 7 til 10 dager etter operasjonen.

Effekter

Over anvende kremer kan resultere i hudutslett, irritasjoner og betennelse i huden.

Forebygging / løsning

Per Mayo Clinic, spise et fiberrikt kosthold og drikke åtte til ti glass vann hjelper ofte hindre utvikling av hemoroider (inkludert interne hemorroider).

Kapselkontraksjon Non Kirurgisk behandling

Kapselkontraksjon Non Kirurgisk behandling


Capsular contracutre er en vanlig foreteelse med brystforstørrelse eller rekonstruktiv kirurgi. Interne arrvev utvikler rundt implantatet og kan føre til ubehag ved innsnevring og herding. Kapselkontraksjon skjer i ulik grad og mildere tilfeller kan behandles med ikke-kirurgiske prosedyrer.

Quadrant Massasje

Quadrant massasje innebærer manuell manipulering av implantatet inn i hjørnene av lommen for å hindre opphoping av arrvev. Ikke alle implantat tilfeller kan romme massasje.

Ekstern Ultralyd

En ekstern ultralyd kan hjelpe til i å holde implantat kapsler løs og redusere herding av arrvev oppbygging. Ultralyd hjelpemidler i å øke blodsirkulasjonen til området som oppfordrer omkringliggende vev for å holde seg myk.

Anti-inflammatoriske medisiner

De foreløpige resultatene viser at anti-inflammatorisk narkotika zafirlukast kan bidra til å redusere tidlig kapselkontraksjon med glatte vegger, saltvann fylt implantater, ifølge en studie utført av Feinberg School of Medicine ved Northwestern University.

Vasodilatorer

Noen leger vurdere bruken av papavarine, en vasodilator, for å redusere risikoen for kapselkontraksjon ved å øke blodstrømmen til omkringliggende vev, ifølge Department of Plastic Surgery ved Universitetet i Reisen i Tyskland. Papavarine kan injiseres lokalt eller de inntas oralt.

Betraktninger

Behandlingstilbud er avhengig av nivået av kapselkontraksjon. Kapselkontraksjon kan manifestere tidlig etter kirurgi eller år etter en prosedyre. Den kirurgiske prosedyren, implantat materiale og implantat form kan påvirke risiko og behandlinger for kapselkontraksjon.

Kirurgisk prosedyre for Entropion i spedbarn

Selv entropion, som oppstår når øyelokket slår innover, kan løse hos spedbarn uten medisinsk intervensjon, er kirurgi noen ganger nødvendig for å løse problemet, ifølge Minnesota Ophthalmic Plastic Surgery eksperter. Riktig diagnose og finne årsaken til entropion er kritisk i forhold til hvilken behandling plan og kirurgisk prosedyre for å følge for å korrigere tilstanden.

Entropion

Entropium er den medisinsk tilstand der den nedre øyelokk svinger innover, forårsaker øyenvipper og huden for å gni mot overflaten av øyeeplet, noe som fører til rødhet, irritasjon og ubehag, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan barn født med entropion oppleve permanent skade på den klare delen av deres øyne, kjent som hornhinnen, og lider tap av syn. Selv om sjeldne, kan entropion være til stede ved fødselen dersom øyelokkene ikke danner normalt.

Symptomer

Babyer med entropion kan oppleve en økning i tåreproduksjon, slimete utflod og øyelokk skorpedannelse, ifølge Mayo Clinic. Entropion fører også en følsomhet for lys, så spedbarn med det kan unngå å se inn i lyset, vende seg bort fra solen eller lukke øynene når du møter noe lyst. I tillegg kan den hvite del av det angrepne øyet blir røde.

Diagnose

En grundig en eksamen ved en pediatrisk øyelege er nødvendig for å diagnostisere entropion skikkelig hos spedbarn, ifølge KeepKidsHealthy.com. Øyelege vil undersøke øyet fysisk og vurdere plasseringen av øyelokket på øyet og finne årsaken til tilstanden. En komplett familie medisinsk historie, inkludert helse og nåværende medisiner til barnet og hvor lenge barnet har opplevd symptomer på entropion, også nødvendig er for en nøyaktig diagnose. Ved diagnose, kan legen anbefalt behandling med anti-inflammatorisk øyedråper før kirurgi, i henhold til de Mayo Clinic.

Kirurgi

Kirurgi for å rette entropion hos spedbarn er vanligvis gjort på poliklinisk basis. Barnet blir lett bedøvet med oral eller intravenøs (IV) medisiner, avhengig av preferanse for kirurgen, og øyet som skal opereres på er nummen med en lokal bedøvelse. Hvis årsaken til entropion er bestemt til å være muskel eller ligament avslapning, vil kirurgen fjerne en liten del av det nedre øyelokk, og sutur med masker. Hvis entropion har forårsaket arrvev å utvikle seg på øyeeplet, kan en hud pode fra øvre øyelokk eller bak øret være nødvendig å korrigere entropion.

Etter Care

Spedbarn som gjennomgår entropion kirurgi kan være nødvendig å ha en lapp på den berørte øyet i minst 24 timer etter operasjonen har oppstått. Bruke en kald komprimere til øyet flere ganger hver dag kan redusere hevelse og blåmerker som kan oppstå etter operasjonen. I tillegg kan barnet paracetamol være gi for å redusere hevelse og postoperativ smerte. Resept øyedråper med antibiotika og / eller steroid øyedråper eller salve skal anvendes flere ganger per dag i omtrent én uke, ifølge Mayo Clinic.

Ikke-kirurgisk vekttap metoder

Ikke-kirurgisk vekttap metoder omfatter slike strategier som forbruker færre kalorier, øke din fysiske aktivitetsnivå og vite hvilke matvarer og drikke er den mest bidrar til å miste pounds. Du må også være klar over hva slags mat vil hindre vekttap programmet slik at du kan unngå eller begrense dem. Ved å gjøre disse livsstilsendringer, ikke bare vil du være å miste vekt, men du vil også være å leve et mer tilfredsstillende og sunn livsstil.

Trene

Trene forbrenner kalorier. Sørg for å spise færre kalorier mens du øke din oppgave nivå. Avhengig av dine personlige preferanser og fysisk evne, er det mange øvelser å velge blant. Turgåing er den mest praktiske form for mosjon. Svømming gir en all-body workout som leverer kardiovaskulære fordeler sammen med muskel styrke. Det ikke medfører noen innvirkning på leddene. Selv rengjøring huset ditt kan være en form for fysisk aktivitet.

Naturlig appetittdempende midler

Å drikke et glass vann 20 til 30 minutter før du spiser kan hjelpe deg å miste vekt. Ifølge Dr. Melina Jampolis av CNN, er vann en naturlig appetitt suppressant. Å drikke usøtet te er også en god ide, ifølge American Dietetic Association. Matvarer som er naturlige appetittdempende midler vil hjelpe deg å føle deg full og få deg til å spise mindre. Noen matvarer som vil gjøre dette er fiber-rik mat som hele korn (havre, bygg, kamut, hel hvete); belgfrukter som linser og bønner; noen frø og nøtter (flaxseeds, mandler og valnøtter); og ferske råvarer. Friske grønnsaker og frukt er rike på næringsstoffer og også gi kroppen din med fiber.

Red Flag Foods

Mat og drikke som inneholder tomme kalorier er både usunn og bidra til vektøkning. De satte opp et rødt flagg for vekttap. Ved ganske enkelt å fjerne, eller begrense, dem fra dine spise preferanser, vil du legge merke til noen vekttap. Sukkerholdige drikker som brus, fruktdrikker og kremet drinker trenger å bli kontrollert eller eliminert. Substitute vann eller usøtet te for dem. Frityrstekte matvarer kan også hindre vekttap. Hele fete meieriprodukter (høy i kalorier) kan byttes ut med lav-eller fett-frie versjoner (lavere i kalorier), ifølge USDA og American Dietetic Association. Et annet forslag: eliminere fett-laden snacks som frityrstekte pommes frites og erstatte bakt pommes frites som du kan gjøre hjemme.

Porsjonskontroll

Vanligvis har noen overvekt spist porsjonsstørrelser som er for store for sin kroppsstørrelse. The American Dietetic Association, American Heart Association og USDA har alle retningslinjer du kan bruke til å finne ut de riktige delene for deg. Porsjonskontroll innebærer å måle det du forbruker. Men snart vil du være i stand til å bedømme del mengder visuelt uten å måle dem.

Ikke-kirurgiske behandlinger for Fibroids

Fibroids skyldes en ubalanse av østrogen og progesteron i en kvinnes kropp. Tradisjonelt kirurgiske metoder - spesielt hysterektomier - har vært en mye brukt for behandling av fibroids. Men det er nå mange tilgjengelige behandlinger som er mindre invasiv og kan eliminere behovet for kirurgi.

Uterina embolisering

Uterin arterie embolisering (FAE), også referert til som en uterin fibroid embolisering (UFE), er en minimal invasiv prosedyre. Det innebærer blokkerer blodtilførselen til fibroids. Ørsmå partikler som injiseres i livmor arteriene som forsyner blod til fibroids, kutte av deres tilførsel av oksygen og næringsstoffer.

Herbal rettsmidler

En rekke urter har lenge vært vant til i folk rettsmidler for å behandle fibroids. En av de mest brukte urter er rødkløver, som er rik på aktive forbindelser som kalles isoflavoner. Isoflavoner er plante forbindelser som har en struktur som er svært lik den for østrogen. Andre urter som brukes til å behandle fibroids inkluderer klaseormedrue, nattlysolje, røde bringebær, kysk treet og salvie.

GnRH Therapy

Gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH)-agonister, slik som Lupron, er hormonelle stoffer som er mye brukt i behandling av fibroider. De hjelper lavere nivåer av østrogen og progesteron i kroppen, som i sin tur bidrar til å krympe fibroids samt redusere livmor blødning.
GnRH-terapi kan benyttes som den primære behandling, eller de kan være et supplement terapi til kirurgi. Når fibroider kreve kirurgisk fjerning, kan GnRH-midler foreskrives for å bli tatt i minst tre måneder før-prosedyre for å lette selve operasjonen.

Jerntilskudd

Iron kosttilskudd er ofte anbefales når fibroids forårsake kraftig livmor blødning. Dette mineral er viktig for å forebygge eller behandle anemi, noe som ofte resulterer fra blodtap. Alternativt kan du øke inntaket av jern ved å spise mat rik på mineralet, som innmat som lever og grønne greener. Vitamin B12, som er viktig i produksjonen av røde blodceller, kan også trenge å bli supplert.

Fokusert Ultra-lyd Ablation

Denne ikke-kirurgiske prosedyren benytter svært fokusert lydbølger, kalt "sonications," å bli kvitt fibroids. Pasienten er plassert inne i et spesielt utstyrt magnetisk resonans (MR) skanner for fremgangsmåten. Et bekken-scan blir tatt for å bestemme plasseringen av fibroider, deretter sonications (fokuserte lydbølger) er rettet mot hver av fibroider, som de varmes opp og ødelegge (ablasjon).

Hvordan å miste vekt etter kirurgisk overgangsalder

En kvinnes metabolisme bremser naturlig ned etter overgangsalderen, men det er fortsatt mulig å gå ned i vekt. Hvis din overgangsalder er kirurgisk indusert, enten gjennom en hysterektomi (fjerning av livmor) eller ooforektomi (fjerning av eggstokkene), må du ta noen spesielle forholdsregler som kroppen heles.

Hvordan å miste vekt etter kirurgisk overgangsalder

Ikke bekymre deg om vektøkning for de første ukene etter operasjonen. Pass på å drikke rikelig med vann for å skylle væsken forårsaket av post-kirurgi hevelse ut av systemet.

Fire til seks uker etter operasjonen, opprette en food journal og registrere matinntaket i syv dager. Du kan finne kalori teller og med ta opp inntaket ved hjelp av verktøy på nettsteder som ediets og Sparkpeople.

Legg opp kalorier i dagboken din på slutten av syv dager og dele på sju for å få din gjennomsnittlige daglige inntaket av kalorier.

Trekk fra 500 kalorier fra det nummeret. Hvis gjennomsnittlig daglig inntak er 2000, vil det nye tallet være 1500. Dette er antall kalorier for å konsumere daglig. Ikke gå under 1200 kalorier.

Ta to glass lowfat melk i ditt daglige matinntak, som kalsium er et viktig næringsstoff i postmenopausale kvinner siden en reduksjon i østrogen har vært knyttet til en økning i osteoporose.

Inkluder to porsjoner med magre proteiner for å bevare muskelmasse.

Round ut din diett med frisk frukt og grønnsaker, minst seks kopper væske per dag (vann er best, men koffein-fri drikke er også akseptabelt), og en multi-vitamin.

Prøv å gå sakte i 15 minutter to ganger om dagen. Vand hjelper helbredelses samt vekttap. Husk å gå sakte til du føler deg bedre, og stoppe hvis du får omstendelig eller er i smerte.

Vei deg i en uke. Etter denne planen, bør du miste ca ett pund per uke.

Hint

  • Når legen gir deg klarsignal, kan du legge lette vekter til din tur, enten bære dem eller gjør armhevinger.
  • Hvis du følger denne planen for en måned og har ikke gått ned i vekt, bør du vurdere å ha din skjoldbruskkjertelen testet som hypotyreose blir mye mer vanlig hos kvinner etter overgangsalderen.
  • Sjekk med legen din før du starter noen vekttap programmet.
  • Stopp hva du gjør hvis du er i smerte eller føler ør, og søke legehjelp.
  • Ikke forbruke færre enn 1200 kalorier per dag.

Ikke-kirurgisk Håravfall behandlinger

Det er mange ikke-kirurgiske Hårtap behandlinger tilgjengelig, inkludert kremer, salver, vitamintilskudd, muntlige behandlinger, laser behandlinger, FDA-godkjente behandlinger, parykker og hairpieces, og reseptbelagte piller.

FDA-godkjente behandlinger

Rogaine og Propecia er aktuelle behandlinger som er godkjent av FDA. Disse produktene kan redusere hårtap eller gi en gjenvekst av hår.

Aktuelle behandlinger

Aktuelt Hårtap behandlinger inkluderer kremer, salver, vitaminer og muntlig løsninger. Bruk disse produktene direkte til problemområdet eller ta muntlig som hensiktsmessig.

Parykker

Parykker kan dekke balding områder. Disse kan kjøpes i butikker eller på nettet.

Laser Håravfall behandling

Laser hår tap behandling bruker laser for å intensivere blodtilførselen til hårsekkene. Denne prosessen søker å forynge hårvekst. Laser kammer er ofte anbefalt for pasienter som har gjennomgått hårtransplantasjon.

Effektiviteten av behandlingen

Verdien av ikke-kirurgiske Håravfall behandlinger er ubestemt. Rogaine og Propecia er de to eneste behandlingstilbud som produserer nok resultater til å være FDA-godkjent.

Ikke-kirurgisk helbredelse for Endometriose

Endometriose oppstår i mange kvinner i løpet av sine fertil år. Det er en tilstand der en del av slimhinnen i livmoren, også kalt endometrium, vokser utenfor livmoren, holde slike strukturer som eggstokkene, egglederne og gastrointestinale organer. Selv om endometriose er ikke dødelig, kan det forårsake mild til alvorlig smerte, tunge menstrual blødning og infertilitet. Mens det er kirurgiske behandlinger for å behandle endometriose, er det flere ikke-kirurgiske behandlinger. Årsaken til denne tilstanden er ikke klart.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, slik som naproxen og ibuprofen, er kostnadseffektive behandlinger for endometriose. NSAIDS kan kjøpes over disk og hjelpe til med å håndtere smerter forårsaket av denne tilstanden.

Hormonelle prevensjonsmidler

Hormonelle prevensjonsmidler bidra til å kontrollere smerte og blødning av mild til moderat endometriose fordi de kontrollerer fortykkelse av livmorvevet. Kvinner som tar hormonelle prevensjonsmidler kan forvente lysere, kortere og mer håndterbare perioder.

Ufrivillig barnløshet

Hormonterapi slik som Danazol kan bidra til å krympe i den endometriale vev og implantater kontrollere smerte forårsaket av denne tilstanden. Fordi endometriose er relatert til endringer i hormoner, er hormonbehandling en effektiv behandling for å bidra til å stabil hormoner.

Heat Therapy

Varmeputer og varme bad er nyttig med lettelser endometrial smerter. Disse teknikkene bidra til å løsne muskelsammentrekninger som forårsaker smerter og kramper i bekkenet og underlivet.

Effekter av kirurgisk overgangsalder

Effekter av kirurgisk overgangsalder


Kirurgisk menopause refererer til utbruddet av menopausen på grunn av en hysterektomi. Når eggstokkene er fjernet, produksjon av deres hormoner, østrogen og progesteron, stanses, forårsaker fysiske og psykologiske virkninger.

Psykologisk

Mulige negative psykologiske effekter fra kirurgisk overgangsalder er depresjon, angst og humørsvingninger. For noen kvinner, ikke lenger å ha en månedlig periode og slutten av menstrual kramper kan bli sett på som positive effekter.

Fysiske effekter

Trøtthet, hodepine, søvnløshet, irritabilitet, leddsmerter, hetetokter og urinveisproblemer er noen av de fysiske effektene som er vanlig fra kirurgisk menopause. Denne fremgangsmåten vil sette en stopper for den kraftige blødninger og tretthet forårsaket av endometriose.

Utseende

Noen kvinner opplever vektøkning og håravfall etter en hysterektomi. Ansikts hårvekst og tørr hud er også vanlig.

Hukommelsestap

Problemer med hukommelsestap er også rapportert som en bivirkning av kirurgisk menopause. Ifølge en artikkel fra 2008 hysterektomi Association, én av virkningene av både naturlig og kirurgisk menopause kan være hukommelsestap.

Lav Sex Drive

Kvinner har rapportert en lav sexlyst og vaginal tørrhet fra overgangsalder forårsaket av en hysterektomi.

Fremtidige Risks

Kirurgisk menopause setter deg i fare for å utvikle hjertesykdom, leddgikt og osteoporose. Hvis eggstokkene er fjernet, setter mangelen av hormoner som de produserer kvinner med risiko for flere typer kreft, inkludert endometrial cancer.

Hvordan fjerne superlim fra øyet

Superlim er et lim med en ekstremt sterk binding. Beholdere av superlim er ofte små og kan forveksles med oftalmiske løsninger som øyedråper, ifølge British Journal of Ophthalmology. Enten limet er et uhell falt inn i øyet i stedet for et medikament eller gnidd seg i løpet av et hjem reparasjon eller håndverk prosjekt, må fjerne superlim gjøres med forsiktighet.

Hvordan fjerne superlim fra øyet

•  Vask øyet og øyelokkene med varmt vann hvis øyelokkene er fast til øyet eller til hverandre. Vask så snart du innser at du har superlim i øyet for å prøve å skylle limet ut før det fullt obligasjoner. Vask flere ganger i løpet av dagen for å prøve å lette bindingsfjernende prosess.

•  Dekk til berørte øyet med et gasbind bandasje hvis superlim har limt øyelokkene eller øyevipper sammen. Unngå å prøve å lirke limet av øyevippene eller du kan skade øyet videre. Innen noen få dager, bør limet spre og du vil være i stand til å åpne øynene.

Påfør en natriumbicarbonatløsning til øyet hvis superlim er på øyeeplet selv. Natriumbikarbonat er en løsning som regel gitt gjennom en IV for å behandle tilstander som acidose. Den originale Super Glue Corp sier at med en 3 prosent konsentrasjon av løsningen som et øye vask kan hjelpe limet løsne fra øyeeplet. Forvent forbigående synsforstyrrelser mens du bruker løsningen, slik som overdreven rive og uskarphet.

Oppsøk øyelege hvis du ikke klarer å fjerne superlim fra øyet selv. Øyet legen kan utføre andre prosedyrer, for eksempel trimming øyet vippene for å fjerne lim fra øyet og dens omgivelser.

Kirurgisk behandling av acid reflux

Acid reflux er en medisinsk tilstand hvori de sure magesaft reise tilbake fra magen til spiserøret. Noen av symptomene er halsbrann, vanskeligheter med å svelge og dental erosjon forårsaket av tilstedeværelse av sure juice i munnen. Det finnes ulike typer medisiner som kan administreres for å lindre disse symptomene. Imidlertid kan alvorlig eller konstant syre reflux fortjener kirurgisk behandling.

Radiofrekvens

Radiofrekvens behandling er en form for endoskopisk fremgangsmåte som brukes til å behandle syre refluks. Å være minimal invasiv, kan det gjøres på poliklinisk basis. Legen setter et endoskop inn i pasienten, og bruker den til å sende ut radiofrekvens-energi. De radiobølger produsere varme og forårsaker lesjoner for å danne i det nedre spiserørlukkemuskel og den øvre delen av magen. De vev i disse deler av kroppen, så innsnevre å forbedre tykkelse av muskel vegger. Dette fører til økt trykk som forhindrer syre fra å inntreffe.

Laporascopy

Laporascopic operasjon er en av de mest vanlige kirurgiske behandlinger av sure oppstøt og det resulterer i reduksjon av halsbrann. Kirurgen samler og syr den øvre delen av mage rundt den nedre delen av spiserøret. Dette tillater spiserøret for å passere gjennom den lille åpning som er opprettet fra magen muskel, minske faren for syre refluks. Ventilen i spiserøret og magesekken er styrket for å hindre syre fra sikkerhetskopiering i spiserøret.

Åpen kirurgi

I åpen kirurgi, legen brytes en del av magesekken, kalt fundus, helt rundt i spiserøret. Denne prosedyren innebærer også store incisions som normalt fortjener oppholdet av pasienten på sykehuset i opp til 10 dager. Magen vikle skaper en krave-formet struktur som legger press på den nedre delen av spiserøret sphincter som forhindrer fluider fra å reise tilbake til spiserøret.

Intraluminal Endoskopi

Den intraluminal endoskopisk prosedyre strengthenis lukkemuskelen som ligger mellom spiserøret og magen. Dette resulterer i forhindring av tilbakestrømning av sure fluider fra magen til spiserøret. For å oppnå dette med minimal invasivitet, er snitt akkurat stor nok til å sette inn et lite videokamera opprettet for å gi kirurgen å se pasientens kropp uten å måtte gjøre store kutt. Fremgangsmåten er forholdsvis rask og krever ingen post-operasjons behandlinger.

Komplikasjoner

En av risikoene forbundet med kirurgisk behandling av acid reflux, er at det ikke direkte håndtere årsaken til acid reflux. Det kan også være problemer med å svelge, smerter og gass bloat syndrom etter operasjonen. Studier viser at komplikasjoner kan oppstå i omtrent 2 prosent av pasienter som gjennomgår kirurgi av syre tilbakeløp. De fleste av disse angår problemene med magen brytes. Til tross for potensialet for komplikasjoner, er acid reflux kirurgi ansett som trygt og anbefales for dem som lider av kronisk acid reflux.

Non Kirurgisk Alternativ til fettsuging

Non-invasiv vekttap har blitt populært de siste årene blant pasienter som søker løsninger uten de store problemer og bekymringer knyttet til kirurgisk behandling. Mens både kirurgisk og ikke-kirurgisk fettsuging kan føre til komplikasjoner, mange pasienter foretrekker å lære om opsjoner som injeksjoner, laser eller ion behandlinger og vekttap piller. Som med alle kosmetiske inngrepet, bør pasienten rådføre sine vanlige lege før du velger en behandlingsmetode, selv en ikke-kirurgisk prosedyre.

Oppløse Fat med injeksjoner

Phosphatidylcholine basert (PC) injeksjoner var en av de første ikke-invasive vekttap alternativer å dukke opp på markedet, og omfatter nå en rekke injeksjoner utviklet for å løse opp målrettede områder av fett celler. Vekttap injeksjoner kan inneholde en rekke kjemikalier og enzymer avhengig av merke og teknikk, men alle mål fet områder akkurat som tradisjonell fettsuging. Pasienter kan oppleve mindre smerte eller ubehag fra fettsuging injeksjoner, så vel som muligheten for komplikasjoner som følge av kjemikaliene i seg selv.

Smelt Fat med laser eller Ion Treatment

Mange kosmetiske kirurger og leger velger å tilby laser og ion behandlinger i en ikke-invasiv vekttap løsning. I disse fremgangsmåtene, er en laser eller ion stråle brukt til å målrette fettvev og bryter opp fettcellene. Lasere og ioner har blitt en populær fettsuging alternativ fordi de ikke krever bruk av kirurgi eller nåler, er relativt smertefri og gi rom for en svært rask utvinning tid.

Tenk piller som fettsuging Alternatives

En annen populær fettsuging alternativ er vekttap eller fettsuging pille. Fettsuging piller er non-invasiv, og mens noen kan kreve en resept og en lege bør alltid konsulteres når du begynner å bruke en ny medisin, dette trenger ikke å bli administrert av en lege. Fettsuging piller virker ved å kutte av blodtilførselen til fett celler, noe som resulterer i betydelig innledende vekttap og blandede resultater på lang sikt. Fettsuging alternative piller kan ikke være FDA-godkjent.

Konsultere legen din

Mens mange pasienter søker ikke-kirurgiske fettsuging behandlinger på grunn av mulige komplikasjoner forbundet med kirurgiske inngrep, bør pasientene være klar over alle mulige bivirkninger av fettsuging alternativer. Spør legen din for å forklare mulige komplikasjoner med andre medisiner du tar, og å sammenligne forventet utvinning tid fra både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger. Pass også på å finne ut hva, om noen, spising og mosjon vaner å følge for å holde seg frisk etter en ikke-invasiv vekttap prosedyre.

Kirurgisk behandling for DVT

DVT, eller dyp venøs trombose, er en medisinsk tilstand som fører til dannelse av blodpropper i store årer som er plassert dypt inne i en pasients kropp. Disse blodpropp ofte påvirke blodårer i lårene og leggene. Smerte, hevelse og redusert blodstrøm kan oppstå med denne lidelse og propper kan spre seg til andre deler av kroppen. Leger kan anbefale kirurgisk behandling for alvorlige tilfeller av blodpropp.

DVT

En dyp venetrombose kan forårsake rødhet, varme og ømhet i det berørte beinet. Smerter fra DVT kan bli verre når en person står eller går. En emboli er en blodpropp som beveger seg gjennom blodet og kan sette seg fast i de stedene som lunger, hjerte eller hjerne der et medisinsk nødstilfelle kan raskt utvikle. Pasienter med mulige tegn på en blodpropp som pustevansker, brystsmerter eller et tap av bevissthet trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Venøs Thrombectomy

Leger kan behandle DVT med en kirurgisk prosedyre som kalles en venøs thrombectomy. Legen kirurgisk fjerner en blodpropp fra en pasients vene eller ben benytter et kirurgisk verktøy for å bryte opp klumpen. Personer med alvorlig smerte i bena eller alvorlig vene blokkering kan få denne type kirurgi. En pasient kan motta antikoagulerende medisiner før operasjonen for å tynne blodet hans. Personer med DVT kan bære kompresjonsbind eller kompresjonsstrømper etter inngrepet for å redusere hevelse.

Betraktninger

En pasient kan vurderes for en venøs thrombectomy dersom andre former for DVT behandling ikke er vellykket. Gravide kvinner med dyp venøs trombose kan gjennomgå denne type kirurgi. Personer over 65 år, kan personer med blødningsproblemer og personer med dårlig nyrefunksjon, hjertesvikt eller høyt blodtrykk være mer sannsynlig å oppleve komplikasjoner etter operasjonen. Poste kirurgiske komplikasjoner av en venøs thrombectomy kan inkludere et slag, lungeemboli eller overdreven blødning.

Andre behandlinger

Dyp venetrombose pasienter kan få intravenøs antikoagulerende legemidler som heparin eller muntlig antikoagulerende medisiner som warfarin for å hindre koagulasjon i blodet og stoppe eksisterende propper fra å få større. Pasienter som ikke kan ta antikoagulerende legemidler kan få en implantert filter i vena cava for å hindre embolisms fra reiser til lungene. Vena cava er en stor abdominal blodåre. En lege kan injisere blodpropp oppløsende medisiner direkte inn i en dyp venetrombose under en trombolyse prosedyre.

DVT Risikofaktorer

Mennesker med kreft og kvinner som bruker p-piller eller østrogen medisiner har en økt risiko for å utvikle en dyp venetrombose. Reisende som sitter i en lengre periode har en større sannsynlighet for dyp vene blodpropp dannelse enn folk som ofte stå opp og gå. Overvektige mennesker, sigarett røykere og folk som får mye sengeleie har en økt sjanse for å utvikle blodpropp.

Kirurgiske Igler og Cellulitt

Kirurgiske Igler og Cellulitt


Igler er parasitter som brukes i århundrer for å behandle sykdom. Historisk årelating forårsaket alvorlig anemi. George Washington besluttet på igle terapi for en sår hals, mistet fire liter blod og døde i løpet av 24 timer. I dag er igler brukes postoperativt med nøye observasjon.

Kirurgisk Leech Therapy

Igler brukes på områder som har venøs lunger, hvor utvidede blodårer og kapillærer forstyrrer normal sirkulasjon. Igler suge blod fra området, noe som reduserer lunger. De er gunstig i rekonstruktiv kirurgi som involverer hud grafts, hud flaps og implantater.

Cellulitt

Kirurgisk igle terapi kan forårsake infeksjon i 20 prosent av tilfellene, ifølge RNceus, et pedagogisk nettsted for sykepleiere. Igler bære bakterier som er kjent for å forårsake cellulitt. Tegn på infeksjon oppstår i løpet av to til 11 dager. Antibiotikabehandling er nødvendig for å unngå ytterligere komplikasjoner som sepsis.

Betraktninger

En rapport i "Journal of Plastic Surgery" sier at en stor hud klaff kan kreve 200 igler i 10 dager, og skaper en risiko for anemi. Trekkende igler kan reise til ører, munn, nese og perineum, fester seg til friskt vev. Migrasjon kan unngås ved å suturere igler til behandlingsområdet. Personer med nedsatt immunforsvar og koagulasjon problemer bør ikke motta igle terapi.

Typer Kirurgisk Glue

Typer Kirurgisk Glue


Kirurgiske lim (også kalt kirurgiske tetningsmidler eller lim) brukes etter en operasjon eller traumatisk skade å binde sammen ekstern eller intern vev. Kirurgiske klebemidler kan brukes i forbindelse med eller som et alternativ til suturer og stifter; de bruker en kjemisk binding til å holde vevet sammen for helbredelse eller tjene som en barriere for å stoppe strømmen av kroppsfluider. De fem hovedtyper av kirurgiske lim er fibrinvevslim, cyanoakrylater, kollagen-baserte forbindelser, glutaraldehyd lim og hydrogeler.

Fibrinvevslim

Fibrinvevslim er en type kirurgisk lim avledet fra både mennesker og dyr (storfe) blodprodukter. Ingredienser i fibrintetningsmidlet samvirke under påføringen for å danne en blodpropp laget fra blod protein kalt fibrin. Fibrinforseglingsmaterialer er effektive for anvendelse i kardiovaskulær kirurgi, lungekirurgi og lukking av dural (en fibrøs membran som dekker hjernen og ryggmargen) og kan brukes til å lukke milt og lever flenger.

Cyanoakrylater

Cyanoakrylater er kirurgiske klebeforbindelser som brukes for å lukke topiske eller mindre alvorlige sår. De er ofte brukt for å lukke laparoskopiske inngrep og er mye sterkere enn fibrinvevslim og sting. Cyanoakrylater er vanntett, fleksibel og krever ingen dressing på såret. Dessverre er de ikke er bio-absorberbare og må begrenses til eksterne og midlertidige anvendelser.

Kollagen-baserte forbindelser

Kollagen-baserte forbindelser er kirurgiske klebemidler fremstilt fra bovint kollagen, bovint trombin eller human plasma. Kollagen-baserte forbindelser bistå med koagulering ved å levere fibrinogen til såret området, som bidrar til å kontrollere blødning. Kollagen-baserte lim er bio-absorberbare og egnet for kardiovaskulær kirurgi, men videre studier er nødvendig for å vurdere langsiktige risikoen.

Glutaraldehyd Lim

Glutaraldehyd lim er forbindelser bestående av bovint serumalbumin og et sterkt vevlim. De kan brukes i reparasjon av aorta disseksjoner å fylle i disseksjon området. Dette gir en sterk arterieveggen som bistår i aorta reparasjon. Glutaraldehyd obligasjoner raskt, tåler høye trykk og brukes primært for interne operasjoner. De langsiktige effekter fra eksponering til glutaraldehyd lim er ukjent.

Hydrogeler

Hydrogeler er syntetiske polyetylenglykol (PEG) polymerer som vanligvis anvendes i lungekirurgi og thorax på grunn av deres evne til å tette luftlekkasjer. Hydrogelene er bio-absorberbare og sterkere enn fibrinvevslim. De er også photoactivated, noe som betyr at silikonet sett med eksponering for lys, som kan være en ulempe i situasjoner der en pasient hemorrhaging.

Kirurgisk fjerning Vorter

Kirurgisk fjerning Vorter


Nesten alle har hørt den gamle "Hvis en frosk pees på deg, vil du få en vorte" myte. I virkeligheten er vorter forårsaket av virus, spesielt overfør humant papillomavirus. De finnes oftest på hender, føtter, ansikt og genitalia.

Behandling

Flertallet av vorter er lett behandles med over-the-counter produkter, slik som salisylsyre. Men noen vorter er mer alvorlige og må fjernes med kirurgi.

Kryoterapi

Kryoterapi er fremgangsmåten for frysing av vorter med flytende nitrogen. Fryseprosessen ødelegger cellene, og dermed forårsaker at vorten å få blemmer og til slutt falle av.

Kauterisering

Kauterisering, eller electrosurgery, fungerer i utgangspunktet på samme måte som kryoterapi. Imidlertid kauterisering gjennom vorten er brent og vev blir ødelagt ved elektriske midler.

Curretage

Curretage er fjerning av vorter gjennom kutting eller slitasje. Vorte fjernes ved hjelp av en skarp gjenstand, som kan føre til arrdannelse.

Laser Surgery

Laser kirurgi er utført ved å plassere en kraftig stråle av lys på vorte, forårsaker det å brenne. Arealet av kirurgi er nummen før fjerning. Laser kirurgi er anbefalt som et siste alternativ, og er generelt for store vorter.

Betraktninger

De fleste kirurgiske metoder for vorte fjerning er trygt og vellykket. Tilbakefall er forventet hos noen pasienter. Laser kirurgi er den mest kostbare og risikable vorte fjerning alternativer. De fleste vorte fjerning prosedyrer krever tre eller flere behandlinger.