Digidexo.com

prolaktin og sexlyst

Tegn og symptomer på eggstokkreft forhøyet prolaktin Levels

Tegn og symptomer på eggstokkreft forhøyet prolaktin Levels


Hyperandrogenism, er en tilstand hvor binyrene eller eggstokkene skiller ut overflødig adrenalin hormoner. De overskytende androgener kan skyldes eggstokkreft eller en svulst i binyrene. Det fører til en kvinne å utvikle mannlige egenskaper.

Hyperandrogenism er også assosiert med hyperprolactemia, en lidelse hvor et hormon som heter Prolaktin utskilles på høye nivåer. På grunn av denne forbindelsen mellom skytende androgener og prolaktin, kan en kvinne med hyperprolaktinemi har eggstokkreft og vise tegn og symptomer på høyt prolaktin nivå.

Uregelmessig menstruasjonssyklusen

Unormal menstruasjonssyklusen er et symptom på høye nivåer av prolaktin. I dette tilfellet kan en kvinnes periode være uregelmessig eller fraværende. Prolaktin hemmer eggløsning hos kvinner, og dette kan påvirke menstruasjonen.

Amenoré-galaktoré syndrom.

Utskillelse av brystmelk i fravær av en periode, og når den ikke er gravid eller ammende kalles amenoré-galaktoré syndrom. Prolactin stimulerer produksjonen av morsmelk i svangerskapet, og utfører denne funksjon ved høye nivåer i ikke-gravide kvinner.

Reproduksjon

Økt prolaktin i blodet kan føre til redusert nivå av eggstokkhormonene. Dette kan i sin tur føre til ufruktbarhet, vaginal tørrhet, nedsatt sexlyst, smertefull sex, og tretthet.

Hyperandrogenism

Mannlige egenskaper som overdreven hårvekst på kroppen kan forekomme hos kvinner med hyperprolactenemia. Dette er fordi hyperandrogenisme er assosiert med høye nivåer av prolaktin og er indusert av eggstokkreft.

Bone Density

Høye nivåer av prolaktin kan forårsake ostoeporosis som er lav beintetthet. Østrogen er nødvendig for absorpsjon av kalsium i kroppen, og en mangel på kalsium fører til osteoporose. Lavt østrogennivå i hyperprolactemia forhindrer tilstrekkelig absorpsjon av kalsium.

Tegn og symptomer på høy hormon nivåer

Femti prosent av kvinner over 35 år vil oppleve høye hormonnivåer. Symptomer og tegn for høye hormonnivåer er varierte og ofte så generelle at kvinner som opplever dem forveksle dem som tegn på menstruasjon eller aldring. Det er også mer alvorlige helsemessige symptomer relatert til høye hormonnivåer. Derfor er det viktig for enhver kvinne opplever disse symptomene for å rådføre seg med sin lege for å fastslå årsaken.

Fysiske symptomer

Høye hormonnivået kan påvirke en kvinne fysisk. Noen av disse symptomene omfatter endringer i hennes menstruasjons og premenstruelle syklus. Kvinner med høye hormonnivåer kan oppleve uregelmessig menstruasjon, kramper og væskeansamlinger. Uforklarlig vektøkning, kviser, ømme bryster, migrene eller annen hodepine, hetetokter, tynt hår, facial hår, allergier, fet hud og basal kroppstemperatur uregelmessigheter er andre symptomer forbundet med høye hormonnivåer.

Emosjonelle symptomer

Kvinner med høye hormonnivåer kan oppleve symptomer som påvirker dem følelsesmessig, psykologisk og nevrologisk. Disse symptomene kan omfatte: humørsvingninger, depresjon, angst og hukommelsestap. Kvinner som lider av høye hormonnivået også kan oppleve en lav sexlyst.

Helse-relaterte symptomer

Det er mer alvorlige, helsemessige symptomer og tegn forbundet med høye hormonnivåer. Disse problemene omfatter osteoporose eller tynning av bentetthet, endometriose, urinveisinfeksjoner, høyt blodtrykk og spontanaborter. Siden noen av disse helseproblemer kan diagnostiseres uavhengig av en diagnose av en hormonell ubalanse, er det viktig å holde styr på disse helsemessige problemer med en lege, og å dokumentere om det er en gjentakelse av noen av disse helseproblemer over en lang periode med tid.

Årsaker

Hormonelle ubalanser kan være forårsaket av en rekke sykdommer. Kjertel problemer, for eksempel med hypothalamus, skjoldbruskkjertelen eller hypofysen, kan føre til høye nivåer av hormoner i kroppen. Problemer forårsaket av eggløsning også kan være en årsak. Høye nivåer av androgener, eller mannlige kjønnshormoner, eller prolaktin kan påvirke eggløsning og skape en ubalanse i en kvinnes hormoner. En annen årsak, polycystisk ovariesyndrom, oppstår når en kvinne genererer mannlige hormoner på nivåer som er unormalt høyt. Men en mer vanlig årsak til hormonelle ubalanser er for tidlig overgangsalder.

Løsninger

Enhver kvinne diagnostisert med høye hormonnivået bør konsultere sin lege for mulig behandling. Urte og homøopatiske midler, for eksempel chasteberry og klaseormedrue, kan lindre noen av symptomene for høye hormonnivåer, men en kvinne bør konsultere sin lege for å finne ut hvilke typer behandlinger er sikker og effektiv for henne.

Hvor raskt Betyr Dostinex arbeid?

Dostinex er merkenavnet for generisk legemiddel kabergolin og er et stoff som må tas regelmessig for at brukeren kan se sine fordeler. Vanligvis pasienter begynne med en lav dose av Dostinex, med dosering øket over en periode på flere måneder for å holde bivirkninger til et minimum. Kroppsbyggere som bruker steroider som nandrolones og trenbolones ofte lider av impotens, og Dostinex kan tas for å løse senket sexlyst og forbedre libido. Dostinex brukes også av enkelte idrettsutøvere fordi, som en dopaminagonist, har det blitt rapportert å forbedre lære nye motoriske ferdigheter, slik at brukeren kan lære og beholde ferdigheter raskere. Dostinex har også vært brukt som et sovemiddel og som et anti-depressivt.

Bruker og dosering

Dostinex administreres av leger til behandling av hormonelle problemer som forårsaker uvanlig produksjon av morsmelk (hyperprolaktinemi). Det virker for å redusere produksjonen av et hormon (prolaktin) som genererer melkeproduksjon. Dostinex er en oral medisin tatt to ganger ukentlig med justeringer i pasientens dosering vanligvis administrert etter en blodprøve. Standard dose starter vanligvis ved 0,25 mg to ganger i uken, og kan økes til en maksimal dose på 1 mg to ganger i uken for behandling av hyperprolaktinemi. Noen vanlige symptomer på hyperprolaktinemi som er sett hos kvinner inkluderer uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen og spontan sekresjon av melk. Menn kan lide av hyperprolaktinemi så godt og kan vise følgende symptomer: forstørrede melkekjertler, melkeproduksjon, nedsatt sexlyst og redusert spermieproduksjon.

Andre programmer

Dostinex brukes også til å behandle Parkinsons sykdom. I Parkinson-pasienter, har administrert dose vært så høy som 11,5 mg daglig i enkelte studier og forsøk, langt større enn maksimal anbefalt dosering for hyperprolaktinemi pasienter. Andre rapporterte effektene av stoffet er hyperseksualitet, økt libido og patologisk spilleavhengighet. Skallethet, aggressiv atferd og psykotiske lidelser har også blitt rapportert. Vanligvis blir disse uønskede bivirkninger reduseres eller elimineres når doseringen har blitt senket.

Side Effects

Typiske bivirkninger av å ta Dostinex inkluderer forstoppelse, hodepine, svimmelhet, oppkast, uvanlig svakhet og tretthet, døsighet, prikking eller nummenhet. Noen usannsynlig, men likevel mulige bivirkninger er humørsvingninger og besvimelse. Hvis noen av bivirkningene inntreffer, bør de umiddelbart meldes til en kvalifisert helsepersonell. Det finnes flere medisiner Dostinex bør ikke tas med, inkludert medisiner for psykiske eller stemningslidelser som for eksempel klorpromazin, prometazin, haloperidol, tiotixen, klorprotiksen, og metoklopramid. Det kan være andre medisiner som kan ha skadelige interaksjoner med Dostinex, og det anbefales at pasienten gjennomgang alle aktuelle reseptbelagte medisiner med en lege før du tar Dostinex.

Noen av de resulterende virkninger av overdosering av Dostinex omfatter hallusinasjoner, nesetetthet og variasjoner i blodtrykket.

Urter og krydder som øker testosteron

Urter og krydder som øker testosteron


En mangel på testosteron kan føre til en problematisk seksuallivet som inkluderer en redusert libido og impotens. Noen mennesker er også ute etter å øke sin testosteron for å bidra til å bygge større muskler. Uansett grunn, er det flere urtemedisiner og krydder som kan øke testosteron eller hjelpe det til å fungere mer effektivt.

Ansvarsfraskrivelse

Det anbefales at du sjekke med legen din eller integrert lege før du legger urter til kosthold. Enkelte urter kan ha negative reaksjoner med andre urter eller med medisiner som du tar. Et sunt kosthold og mosjon plan er det første skrittet for å forbedre din testosteronnivå, så sørg for å prøve det før du tar urter eller medisiner.

Ting du bør unngå

Flere aktiviteter eller matvarer kan hemme effekten av urter og krydder. Skjær disse ut av rutinen før du prøver naturmidler. Stress, depresjon, overarbeid, og utilstrekkelig søvn kan alle føre til impotens og lavere nivåer av testosteron. Tilsvarende kan reseptbelagte og rekreasjonsbruk av narkotika har bivirkninger relatert til manglende sexlyst og testosteron. Alkohol generelt og i større grad, humle i øl selv kan øke østrogen som kan føre til forstørret buk og bryst hos menn. Ta disse elementene ut av livet ditt, og over tid dine testosteronnivåer kan gå tilbake til normal på egenhånd.

Urter for tesosterone

Her er noen urter som kan direkte påvirke testosteron nivåer. Siberian og Panax ginseng har vært koblet til heve testosteron produksjonen i dyr og kan øke nivåene hos mennesker også. Prøv to uker etterfulgt av en to ukers den andre på 200 milligram to ganger om dagen. Den ayurvedisk (indisk) urt Gokshura (Tribulus terrestris) kan øke mengden av testosteron ved å øke dine nivåer av luteiniserende hormon. Tilsvarende urt Long Jack (eurycoma longifolia) øker testosteronnivået på samme måte. En annen ayurvedisk urt, Kapi kacchu (Mucana puriens) hever testosteron og veksthormon nivåer, samtidig som blokkerer prolaktin, testosteron hemmer. Disse siste tre urter er ikke så vanlig som de to Ginsengs så det kan være best å snakke med en herbalist for nøyaktig dosering beløp for din kroppstype.

Urter for Testosteron Support

Testosteron vil ikke være i stand til å fungere skikkelig hvis det blir hemmet på noen måte. Dette er grunnen til at mange impotens formler inneholder noen av følgende urter som forbedrer disse begrensende faktorer. Dårlig sirkulasjon kan føre til impotens og mangel på testosteron transport, så prøv Gingko biloba og Muira puama å håndtere dette problemet. Ta 80 milligram av Ginkgo tre ganger per dag og ta Muira i en kopp te hver morgen. Saw Palmetto, en velkjent urt for prostata helse, stopper reaksjonen som endrer testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Dette fører til mer testosteron stikker rundt i blodet. Prøv en 320 milligram tablett dose så Palmetto hver dag.

Krydder for Testosteron Support

Det er lite bevis som viser at noen krydder direkte stimulere testosteron produksjonen, men det er flere som fungerer på samme måte som de støttende urter i forrige avsnitt. Føl deg fri til å bruke disse krydder rikelig på maten. Ingefær og basilikum bidra til å øke kroppens sirkulasjon. Maca kan forbedre humøret, hjelp med ereksjonsproblemer, og øke styrke og utholdenhet. Hvitløk kan øke blodtilførselen til kjønnsorganene sammen med flere immunsystemet forsterkende egenskaper. Endelig er safran lastet med det sammensatte picrocrocin som bidrar til å gjøre kjønnsorganene mer følsom.

Hvor kjøpe

Mange av urtene kan kjøpes hos din lokale naturlige varer butikken, mens de fleste av krydder er tilgjengelig til enhver matbutikk. Prøv å kjøpe økologisk når det er mulig å sikre urter og krydder er friske.

Saw Palmetto bær fordeler for kvinner

Fordelene med så Palmetto for kvinner er hovedsakelig knyttet til den reproduktive system. Saw Palmetto, også kjent som Serenoa repens, er en av de mest brukte urtene i alternativ medisin, selv om det er mer akseptert i Europa enn i USA. Det har vært lite forskning om fordelene ved å bruke så Palmetto for kvinner, selv om det er bevis for at det er gunstig for menn med prostatahyperplasi. Saw Palmetto er mest vanlig brukt av kvinner for å lindre menstruasjonssmerter, øke sexlysten og fremme amming.

Amming

Bruken av så Palmetto for kvinner som ammer er kontroversielt. Tradisjonelt har så Palmetto blitt brukt til å øke amming og hjelpe nybakte mødre i amming, fordi det stimulerer produksjonen av prolaktin hos kvinner. Men, National Institutes of Health fraråder bruk av så Palmetto for kvinner under både graviditet og amming. Noen tinkturer av så Palmetto inneholder alkohol, noe som gjør dem uegnet for bruk mens du ammer.

Menstruasjonsproblemer

En av de største potensielle fordelene ved så Palmetto for kvinner ligger i lindring av menstruasjons ubehag som kramper og hodepine. Kvinner som opplever akne som oppstår nær menstruasjonene kan også bruke så Palmetto bær for å redusere kviser. Kvinne Encyclopedia of Natural Medicine bekrefter at sag salmetto kan bidra til å regulere androgen nivåer som forårsaker kviser. Det er noen anekdotiske bevis for at så Palmetto kan bidra til å regulere uregelmessige menstruasjonssykluser.

Sex Drive

En av de tradisjonelle bruk av så Palmetto for kvinner er å øke seksuell lyst og seksuell vitalitet. Kvinne Encyclopedia of Natural Medicine klassifiserer så Palmetto som en phytoestrogen, noe som betyr at det binder seg til celler på samme måte som hormonet østrogen gjør. Saw Palmetto bær kan bidra til å forbedre sexlysten ved å regulere hormoner; hvis det er for mye østrogen i kroppen, så Palmetto vil blokkere det, men hvis det ikke er nok østrogen, vil det skape østrogen effekter, og bringer hormonnivået tilbake til det normale og fremme en sunn sexlyst.

Urin

Saw Palmetto har blitt vitenskapelig bevist å dra urinveiene hos både kvinner og menn. En artikkel publisert i The Guardian melder at de anti-inflammatorisk effekt av så Palmetto bær kan være en grunn til at de er effektive i å øke urin flow eller lindre blære irritasjon. Saw Palmetto er normalt anbefales for menn med urinveisproblemer knyttet til deres prostata, men så Palmetto kan også ha nytte kvinner opplever urinveisproblemer.

Advarsel

Fordi så Palmetto bær har en mild østrogen effekt, påpeker National Institutes of Health ut at de potensielt kan forstyrre p-piller eller hormonbehandling. NIH lister også mindre bivirkninger forårsaket av Saw Palmetto, inkludert dårlig ånde, diaré, svimmelhet, hodepine eller kvalme. Du bør ikke ta så Palmetto hvis du har en blødning lidelse, hjertesykdom, leversykdom eller astma. Saw Palmetto er ansett som et alternativ middel og dens fordeler og effekter har ikke blitt grundig undersøkt.

Hvordan virker en aktiv skjoldbruskkjertel påvirke fruktbarheten?

Hvordan virker en aktiv skjoldbruskkjertel påvirke fruktbarheten?

Thyroid Funksjoner

Hypothalmus i hjernen utgivelser thyroid hormon (TRH). Denne handlingen utløser hypofysen i hjernen til å generere skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH). TSH virker på skjoldbruskkjertelen for det å lage to skjoldbrusk hormoner: T4 og T3. Disse hormoner spiller en rolle i kroppens prosesser for å produsere energi og opprettholde helse.

Virkninger av en aktiv skjoldbruskkjertel

Uten nok thyroid hormon, kroppen begynner å bremse ned hastigheten på sine prosesser. En underactive skjoldbruskkjertelen, som kalles hypotyreose, resulterer i en "kjøre" følelse. Mange med denne tilstanden opplever utmattelse, intoleranse for kulde, tørr hud, vektøkning, forstoppelse, tyngre enn normal menstruasjon og økt alvorlighetsgrad i premenstruelle syndrom symptomer og depresjon.

Kvinne Ufrivillig Effects

Når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner, ikke eggløsning ikke forekommer regelmessig. Active skjoldbruskkjertelen funksjon stimulerer en økning i mengden av TRH sluppet til hypofysen. Dette øker mengden av TSH i kroppen, men det er også forteller hypofysen til å utskille prolaktin. Luteiniserende hormon (LH) og follikkelstimulerende hormon (FSH) er reproduktive (sex) hormoner som vanligvis forteller eggstokkene når du skal slippe et egg, men en økning i prolaktin forstyrrer disse hormonene. Eggstokken da ikke slipper et egg. Kvinner med underactive thyroids fortsatt menstruere, og kan ha tyngre enn normale perioder, men de produserer ikke et egg til å bli befruktet av sperm.

Mann Ufrivillig Effects

Bare 1 prosent av mennene har fertilitetsproblemer på grunn av en underactive skjoldbruskkjertelen. Uten nok thyroid hormon som produseres sexlyst avtar. Som med kvinner, lave thyroidhormoner redusere mengden av kjønnshormoner som produseres av kroppen. Disse bidrar til fremstillingen av både testosteron og sæd. For menn, lave nivåer av disse hormonene fra en lite aktiv skjoldbrusk resultere i lav kvalitet sperm.

Symptomer på MS

Multippel sklerose (MS) er en alvorlig tilstand som angriper kroppens sentralnervesystemet (CNS), det området av legemet som styrer evnen til å fungere. Til tross for at det er utallige mulige symptomer, er det viktig å huske på at ingen av symptomene på MS er spesifikke for sykdommen alene. Å ha en av disse symptomene, eller enda mer, betyr ikke nødvendigvis at du har MS. Disse symptomene er alle alvorlig, skjønt, og garanterer oppmerksomhet av en helse-omsorg leverandøren dersom de presenterer seg selv - enten alene eller sammen med andre.

Optiske Symptomer på multippel sklerose

Symptomene på MS kan deles inn i en rekke forskjellige kategorier. Den første vil vi se på er de visuelle symptomer, eller symptomer på MS som påvirker øynene. De optiske symptomer på MS kan inkludere optikusnevritt (tåkesyn, blindhet, fargeblindhet eller øyesmerter); dobbeltsyn (dobbeltsyn); og nystagmus (plutselige krampetrekninger øyebevegelser).

Du kan også oppleve en tilstand som kalles afferent pupillen defekt (unormale responser i elevene), har problemer med bevegelse og lyd phosphenes (der du ser blinkende lys når du hører en plutselig lyd eller beveger øynene for fort) eller til og med utvikle inter oftalmoplegi (der øynene ikke kan koordinere med hverandre).

Motor Symptomer på MS

Fordi multippel sklerose angriper sentralnervesystemet, vil effektene på dine motoriske evner være veldig tydelig. De som lider av MS, kan lide av en rekke tilstander som påvirker muskelkontrollen og motorikk.

Noen av de motoriske symptomer på MS inkluderer paraparesis (svakhet i underkroppen), quadriparesis (svakhet i begge armer og begge ben), monoparesis (påvirker en lem) og hemiparese (enten høyre eller venstre side av kroppen), alle som bidrar til muskel svakheter som kan utvikle seg enten mild eller delvis lammelse. Forhold som plegia (lammelser), hemiplegi (den ene siden av kroppen er lammet), quadraplegia (begge armene og begge bena er lammet), paraplegi (påvirker bare ben) og tetraplegi (lammelse av alle fire ekstremiteter samt torso ) er mer alvorlige forhold som påvirker muskelstyrke og kan forårsake alvorlige eller total lammelse.

Andre vanlige symptomer er spastisitet (tap av muskeltonus, forårsaker smerte og stivhet), dysartri (talevansker), muskelatrofi, muskelkramper, muskelkramper, rastløse ben syndrom, droppfot, hypotoni eller clonus (holdningsproblemer) og dysfunksjonelle refleks lidelser .

Sensoriske symptomer på multippel sklerose

De sensoriske symptomer på MS kan være ganske skremmende. Noen vanlige sensoriske symptomer på MS omfatter parestesi (delvis nummenhet, summende eller prikking, og noen ganger også vibrasjoner, vanligvis følte i ekstremiteter); L'Hermitte tallet (summende eller elektrisk støt følelser ved hodebevegelser); og trigeminusnevralgi (ansikts smerter). Du kan også oppleve anestesi (komplett nummenhet i deler av kroppen) eller nervesmerter (plutselige smerter uten identifiserbar årsak).

MS symptomer som påvirker koordinasjon og balanse

På grunn av sitt engasjement med det sentrale nervesystemet, kan MS ha en betydelig innvirkning på din evne til å holde balansen og vedlikeholde din koordinasjonsevne.

Vanlige symptomer som påvirker disse evner inkluderer ataksi (manglende evne til å forbli koordinert), dysmetri (bevegelser som under-eller over-shoot), svimmelhet (en form for svimmelhet som kan forårsake oppkast eller kvalme), tale hindringer, risting, skjelving og tap av evne til å bevege seg i en rytmisk måte.

Reproduktive & Elimination Symptomer

Multippel sklerose kan ha en alvorlig innvirkning på din reproduktive system (spesielt på din sexlyst) samt på blæren og tarmene.

Vanlige symptomer på MS påvirker din evne til å eliminere avfall inkluderer urininkontinens, problemer med vannlating, forstoppelse, et presserende behov for å gjøre sitt fornødne eller fekal inkontinens.

Vanlige seksuelle symptomer på MS inkluderer impotens, en manglende evne til orgasme, mannlig utløsning tilbake i blæren og en manglende evne til å bli seksuelt opphisset.

Kognitive eller emosjonelle symptomer

Bare blir diagnostisert med MS kan ha en betydelig innvirkning på en persons tankesett. Som andre symptomer, spesielt i de senere stadier av sykdommen, kan du finne deg er å utvikle flere kognitive symptomer.

Disse symptomene er depresjon, humørsvingninger og angst, alle relatert til stress og bekymring forbundet med selve sykdommen. Du kan også utvikle hukommelsesproblemer, talevansker, demens eller til og med bipolar lidelse.

Primær progressiv multippel sklerose Symptomer

Primær progressiv multippel sklerose er en autoimmun svekkende sykdom karakterisert ved den gradvise angrep av utallige symptomer og økende nevrologisk skade. I multippel sklerose (MS), den beskyttende myelinlaget som dekker nervene (ofte sammenlignet med belegget som omgir ledningene i en elektrisk ledning) blir skadet, forårsaker nerveimpulser til å bli tent, og en rekke av MS-symptomer til å utvikle seg. Noen ppms symptomene kommer og går, mens andre kan være permanent og irreversibel.

Fakta

Ifølge Multiple Sclerosis Association of America, er omtrent 20 prosent av personer med MS diagnostisert med primær progressiv multippel sklerose. Primær progressiv multippel sklerose symptomer varierer fra individ, og ikke to sykdomsforløp er de samme, som gjør det vanskelig for legene å diagnostisere hvordan sykdommen vil utvikle seg.

Fatigue

Ifølge National multippel sklerose Society, tretthet, en av de mest vanlige MS-symptomer, oppstår i omtrent 80 prosent av de med MS. MS tretthet, ofte sammenlignet med den utmattelsen som følger med influensa, forverres med eksponering for varme, om at varmen er fra eksterne kilder (været eller et varmt bad) eller interne kilder (feber).

Pain

Kronisk og akutt smertesymptomer forbundet med primær progressiv multippel sklerose omfatter dysestesi (mer kjent som "klem MS"), som er en tetthet, eller "girdling" følelse rundt torsoen; og trigeminusnevralgi, en spontan, lyn-lignende ansikts smerter, ifølge Mayo Clinic. L'Hermitte fortegn, en elektrisk sjokklignende smerter som kan oppstå med visse hodebevegelser, er en annen vanlig MS symptom. Ifølge National MS Society, smerte, svie, spastisitet (muskelkramper), og "pins og nåler" i ekstremiteter, spesielt ben, er også vanlige primære progresjon multippel sklerose symptomer.

Gange og bevegelighet-relaterte symptomer

Nummenhet, leg svakhet, og balanse-relaterte problemer kan gjøre walking vanskelig. Noen av de vanligste primær progressiv multippel sklerose symptomer inkludere "tå drag", "droppfot," monoparesis (svakhet i det ene beinet) og paraparesis (svakhet i begge bena). Vertigo --- en følelse av spinning eller svimmelhet --- fører til tap av balanse som fører til ataksi, et ustødig eller "drukne" gangart, i henhold til Multiple Sclerosis Foundation.

Tarm, blære og seksuelle Symptomer

Ifølge Cleveland Clinic Neurological Institute, blære og tarm-relatert MS symptomer inkluderer inkontinens, tap av følelse, urinretensjon og obstipasjon. Seksuelle endringer skjer i 90 prosent av mennene og 70 prosent av kvinner med MS, i henhold til multippel sklerose Foundation, og kan inkludere tap av følelse, nedsatt sexlyst og tap av interesse.

Mindre utbredte symptomene

Noen typisk vanlige MS-symptomer --- visuell og kognitiv dysfunksjon, og rystelser --- synes å være mindre utbredt i PPMS enn i andre former av MS, ifølge Cleveland Clinic Neurological Institute.

PPMS Symptom Ledelse

Selv om forskerne har ennå å finne en kur for primær progressiv multippel sklerose, er det ingen mangel på MS symptom styringsverktøy: medisiner, hjelpemidler, alternative behandlingsformer, yrkesmessig, fysisk og tale terapi, akupunktur, massasje og meditasjon --- eller noen kombinasjon derav.

I tillegg kan trening hjelpe lindre ppms symptomer, holde depresjonen i sjakk, og øke energinivået. Multiple Sclerosis Foundation og lokallag av National MS Society tilbod modifiserte klasser i yoga, T'ai Chi, og andre former for terapeutisk trening og hjelpemidler lettelse.

Propranolol for Behandling av migrene

Propranolol for Behandling av migrene


Når legene begynte forskrivning betablokkere for sine pasienter med både høyt blodtrykk og migrene, mange av deres pasienter bemerket at hyppigheten og intensiteten av migrene minsket. Propranolol er en generisk betablokker ofte brukt off-label for behandling av migrene, om eller ikke pasienten har høyt blodtrykk.

Funksjon

Ifølge "Pharmacologic Forvaltning av akutte anfall av migrene og forebygging av migrene hodepine" (Snow, et al, Annals of Internal Medicine, 2002), er det ukjent nøyaktig hvordan propranolol eller andre betablokkere hjelper folk med migrene. Det er også ukjent nøyaktig hva som forårsaker migrene.

Dosering

Den anbefalte dosering for å forebygge migrene er mellom 80 og 240 milligram per dag. En pasient må arbeide opp gradvis til denne dosen, som propranolol kan ha sterke bivirkninger. Ofte vil leger prescibe å ta en 10 til 30 milligram tablett om dagen i en uke, og deretter gradvis øke dosen uke etter uke til ønsket dosering.

Bivirkninger

Ifølge propranolol produsenter, kan det gi en rekke bivirkninger, inkludert overdreven flatulens, kramper, diaré, tretthet, nedsatt sexlyst og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger som trenger en rask samtale til legen inkluderer manglende evne til å konsentrere seg, forvirring, sår hals, feber, hovne føtter eller ankler, alltid kuldefølelse i hender og føtter, svimmelhet, uregelmessige hjerteslag og pusteproblemer.

Time Frame

Det verste av bivirkningene skal være borte i to til fire uker. Det kan ta så lenge som tre måneder for å begynne å få nytte av betablokk. Hvis bivirkningene er for forstyrrende før dette tidspunktet, og deretter medisinen kan reduseres, byttet til et annet betablokkere eller svitsjet til en annen form for forebyggende, slik som et antidepressivt middel, eller en kalsiumkanalblokker.

Misforståelse

Propranolol må tas hver dag for å forebygge migrene. Det vil ikke bidra til å lindre migrene som allerede har startet, fordi det ikke har noen smerter drapet egenskaper. For migrene smerte, over disk NSAIDs er ofte effektive hvis de tas så snart pasienten innser en migrene har startet. Reseptbelagte smertestillende som triptaner også kan være effektive.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. PCOS forårsaker væskefylte sekker (cyster) å danne på eggstokkene og et høyere-enn-normalt antall androgener (mannlige hormoner) til å være til stede i systemet. De mannlige hormoner er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomene på PCOS.A diagnosen PCOS kan være vanskelig å få fordi det er ikke ett bestemt sett av symptomer eller en bestemt test som skal utføres. I stedet, leger vanligvis prøver å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Gjør deg klar for diagnose

Bli kjent med de ulike symptomer på PCOS, men husk at du kan ikke oppleve dem alle. Her er noen symptomer vanligvis assosiert med PCOS: Cyster på ovariesAmenorrhea (ingen eller sjeldne menstruasjonen) InfertilityLack av eggløsning eller sjeldne ovulationHigher enn normal mengde av mannlige hormoner, slik som testosteroneObesityInsulin motstand eller type II diabetesHirsutism (overdreven kroppshår) Thinning hår eller mannlig -pattern baldnessCholesterol uregelmessigheter, enten for høyt eller for lowAcne eller fet skinSkin tags, spesielt i armhulene eller neckHigh blod pressureDandruffPelvic smerte

Diskuter dine symptomer med din lege eller helsepersonell. Du kan finne det nyttig å lage en liste over symptomer du har opplevd så du ikke glemmer dem når du sitter på kontoret.

Klargjør for et batteri av tester! Din helsepersonell vil ønske å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Vet at en full fysisk og bekken eksamen er sannsynlig å være den første bestillingen av handling. Legen din vil ønske å se etter ting som unormal hårvekst (hirsutisme) og hud koder. Husk datoene for dine siste menstruasjon - dette vil hjelpe legen avgjøre hvorvidt du har eggløsning.

Innse at en ultralyd kan utføres for å fastslå om det er cyster på eggstokkene og for å se etter eventuelle andre reproduktive unormalt. Transvaginal ultralydundersøkelser, som benytter en sonde settes inn i skjeden, blir ofte benyttet for dette formål.

Lab tester og blodprøver du kan forvente

Forstå at androgen, eller mannlig hormon, vil testene kjøres. Legen er spesielt å se på Dehydroepiandrosteron (DHEA) og testosteronnivå. Mens høye testosteronnivå kan være et symptom på PCOS, høye DHEA nivåer er mer sannsynlig å indikere et problem med binyrene.

Forbered legen din for å sjekke dine nivåer av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), som begge er involvert i eggløsning. Et forhøyet FSH-nivå kan noen ganger bety menopause.

Erkjenne at som med de fleste fysiske undersøkelser, vil legen din vil teste din kolesterol, eller lipid, nivåer. Kvinner med PCOS har ofte forhøyet kolesterol og høyt blodtrykk, og det er viktig at legen din overvåke disse nivåene for å redusere risikoen for hjertesykdom.

Vær oppmerksom på at legen kan sjekke din prolaktin (et hormon involvert i amming) nivåer, fordi høyere enn vanlig mengde prolaktin i systemet kan føre til perioder for å stoppe.

Planlegg en thyroid funksjonstest hvis din lege antyder det, siden tyreoidforstyrrelser kan produsere mange symptomer som ligner på de av PCOS.

Gjør deg klar for en blodsukker test (vanligvis krever du drikke sukkerholdig løsning og rask i flere timer). Man kan kjøres for å se om du har insulinresistens, eller har en økt risiko for å utvikle diabetes.

Hint

  • Ikke glem å skrive ned alle symptomene dine - dette vil bidra til å lette disse diskusjonene med din helse profesjonell.
  • Sørg for å få din helse profesjonell er ok før du tar fatt på noen behandling for PCOS eller annen tilstand.

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

En gåtefull syndrom

Fibromyalgi er en kronisk lidelse som berører 2 til 4 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge en juni 2006 faktaark fra American College of Rheumatology. Hovedsakelig afflicting kvinner, personer med fibromyalgi opplever utbrudd av utbredte smerter, tretthet og andre relaterte symptomer. En New York Times helse guide rapportert at noen studier har funnet forekomst av fibromyalgi toppene rundt 35 år, mens andre sier sykdommen er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Samme helse guide sitert en studie som fant tilfeller av fibromyalgi øker med alderen, og nådde en frekvens på mer enn 7 prosent blant folk i 60-årene og 70-tallet.

Med ingen kjent årsak, er fibromyalgi vanskelig å diagnostisere og behandle. Som et resultat av disse faktorene, kan tilstanden påvirke nesten alle aspekter av en persons liv - inkludert forholdet til venner og familie.

En Forferdelig Toll

The American College of Rheumatology faktaark viser de vanligste symptomene på fibromyalgi som kronisk utbredte muskelsmerter, tretthet og ømhet. Andre symptomer kan være hodepine, irritabel tarm syndrom, irritabel blære, kognitive og hukommelsesproblemer, kjeveledd lidelse, bekkensmerter, rastløse ben syndrom, følsomhet for støy og temperatur, angst og depresjon.

På grunn av disse symptomene, fibromyalgipasienter ofte finner det vanskelig å opprettholde eksisterende vennskap eller møte nye mennesker. På grunn av manglende kunnskap og forståelse om tilstanden, kjære kan finne seg å bli frustrert med mennesker som lider av fibromyalgi. Den følelsesmessige uro og fysiske smerter forbundet med fibromyalgi - samt noen av de medisiner som brukes til å behandle det - kan også redusere en persons sexlyst, legger ytterligere press på intime relasjoner.

Mestringsstrategier

Eksperter sier følgende forslag kan hjelpe personer med fibromyalgi og de som er nær dem takle tilstanden:

Juster forventningene: Personer med fibromyalgi kan finne sin daglige virke sterkt begrenset på grunn av smerter og tretthet. Ektefeller og andre kjære kan hjelpe ved å ta ansvar for husarbeid som rengjøring og matlaging. Dette gjør at fibromyalgipasienter å få mindre energi og få mer hvile.
* Forbedre kommunikasjon: Sykdommer skape stress på familier og kommunikasjon ofte falters. Det er viktig for personer med fibromyalgi til å uttrykke sine følelser, og også be om hjelp når det er nødvendig. Familiemedlemmer bør lytte oppmerksomt, vise empati og gi hjelp når du blir spurt. Utdanning: Lære om tilstanden og dens symptomer er nyttig ikke bare for pasientene, men for deres venner og familie. Søk medisinsk hjelp: Lider i stillhet med fibromyalgi er ikke et tegn på tapperhet eller mot. Personer med denne lidelsen bør være under omsorg av en revmatologi spesialist som er kjent med fibromyalgi diagnostiske kriterier, forskning og de nyeste behandlingstilbud. Finn en støttegruppe: The National Fibromyalgi Association har skapt et nettverk av støttegrupper på tvers av oss dele problemer og løsninger med andre som står overfor liknende utfordringer kan være spesielt nyttig for alle deltakere. Hold deg så aktiv som mulig: Ifølge American Academy of Family Physicians, en av de beste tingene som fibromyalgipasienter kan gjøre er trening. Stretching og lav-impact aktiviteter som turgåing, svømming eller sykling er sterkt anbefalt.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hvordan virker bryst Fibroids Utvikle?

Hva er bryst Fibroids?

Bryst fibroids er også kjent som fibrocystic bryst sykdom, bryst displasia eller godartet bryst sykdom. Bryst fibroider er bevegelige, gummiaktige noduler som kan forårsake smerte og hevelse nær overflaten av brystet. Bryst fibroids er godartet, som betyr at de er ikke kreft. Bryst fibroids er relativt vanlig, spesielt hos kvinner som er eldre enn 30. Om lag en tredjedel av dem er på grunn av naturlige konsekvenser av den månedlige menstruasjonshormonelle syklus. Bryst fibroid utvikling begynner i puberteten og fortsetter til menopause, hvoretter de er vanligvis ikke et problem.

Hva som forårsaker bryst Fibroids?

Selve årsaken til bryst fibroids er ikke helt forstått. En faktor som fører til deres utvikling er det naturlige kretsløpet av hormoner i menstruasjonssyklusen. Nivåer av østrogen og progesteron, to hormoner som er berørt av menstruasjonssyklusen, forårsake brystvevet cellene til å vokse og formere seg. Andre hormoner som prolaktin, skjoldbruskkjertel, insulin og vekstfaktor også spille en rolle. Den brystvevet i seg selv produserer også hormoner fra dens kjertelceller, så vel som fra fettvev. Disse hormoner spiller også en viktig rolle i initiering og utvikling av bryst fibroids.

Symptomer og Diagnose

Fordi menstruasjonssyklus spiller en rolle i utviklingen av bryst fibroids, kan symptomene bli verre like før menstruasjon. Den vanligste symptom er dannelsen av uregelmessige områder av vev som er klumpet eller ridgelike i brystet. Disse områdene kan være svært følsom for berøring og kan skape en brennende følelse eller en kjedelig, verkende smerter. Disse fibroids kan også endre følelsen av brystvorten og forårsake kløe. Fibroids er vanligvis diagnostisert ved fysisk undersøkelse av de berørte områdene. Mammografi og spesialisert ultralyd kan også brukes til å oppdage brystkreft fibroids. For å skille bryst fibroider fra brystkreft, noen ganger en biopsi vil bli utført.

Menopause symptomer og diagnose

Menopause symptomer og diagnose


En kvinne er diagnostisert til å være i overgangsalderen hvis hun ikke har hatt en periode på ett år. Menopause, noe som betyr at i slutten av menstruasjonen og fertilitet, kan også bli kirurgisk indusert. De fleste kvinner opplever menopause et sted mellom 43 og 57.

Perimenopause

Perimenopause er en periode som kan vare så lenge som 10 år når en kvinnes kropp opplever alle de hormonelle endringene som vil ende i overgangsalderen.

Årsaker Symptomer

Symptomer på overgangsalder er forårsaket av den varierende nivåer av hormoner i kroppen, spesielt endringer i østrogen og progesteron. En kvinnes fruktbarhet avtar og hennes perioder blir mer uregelmessig, noen ganger de er kortere, noen ganger lengre. Kvinner opplever fysiske så vel som følelsesmessige symptomer som kan omfatte depresjon, angst, søvnforstyrrelser, tap av energi og libido. Mange kvinner omfavne menopause fordi risikoen for å bli gravid er ikke lenger der, og de ikke lenger trenger å være bekymret for å ha en periode.

Long Term Effekter

Kvinner i overgangsalderen kan oppleve endringer i kolesterolnivået og er en større risiko for hjerteinfarkt enn er premenopausale kvinner. Kvinner opplever også bentap og har større risiko for osteoporose. Vaginal veggene tynne ut og kjønnsleppene atrofi, og noen kvinner har problemer med smøring.

Fysiske symptomer

På samme måte som hver kvinne opplevelse av å ha en periode er forskjellige, hver kvinne opplever menopause annerledes. Noen har store problemer med mye ubehag, mens andre seiler rett sammen. Mange kvinner opplever en redusert sexlyst, inkludert tørrhet i skjeden og mer smertefullt samleie. Hetetokter og nattesvette er også vanlig. Mens den eksakte årsaken til en hot flash ikke er kjent, er det resultat at en kvinne blir ubehagelig varmt og ofte vises spylt og svett. Mens kort, kan en varm flash være svært ubehagelig og noe urovekkende. Kvinner noen ganger vekke i løpet av natten for å finne sine nightclothes dynket i svette. Dette forstyrrer søvnen i tillegg til det forårsaker ubehag.

Emosjonelle symptomer

Angst, depresjon og en generell følelse av irritabilitet er ikke uvanlig i denne perioden. Noen kvinner rapporterer at de har problemer med å tenke klart. Kvinner opplever andre forandringer i livet som et barn å forlate hjemmet, skilsmisse eller død av en forelder i løpet av denne tiden i livet sitt, og det er noen ganger vanskelig å skille hva den eksakte årsaken til en kvinnes nød er. Dermed kvinner ofte søke hjelp av en mental helse profesjonell til å bidra til å håndtere de følelsesmessige problemer som oppstår.

Andre endringer

I tillegg til livsstil og familieendringer, mange kvinner opp i vekt i løpet av denne perioden. Noen kvinner opplever at fordelingen av vekten på kroppen har endret seg, med mer vekt rundt midten deres. Huden kan endre og rynker utvikle og noen kvinner, hvis de var akne utsatt tidligere i livet, finne akne å bli et tilbakevendende problem.

Betraktninger

Det er viktig å se en helsearbeider både under perimenopause og overgangsalder. Helsepersonell kan bistå i forebyggende helsearbeid samt hjelpe med behandling av harde å tolerere symptomer.

Farene ved bruk av Dostinex

Dostinex går også under navnene Cabaser og kabergolin. Det er en reseptbelagte medikamenter som opprinnelig ble laget for å behandle svulster i hypofysen som ble forårsaket av et høyt nivå av en substans som kalles prolaktin. Det har også vært brukt til å øke testosteron og forbedre energinivåer. Men det har også ulike farer knyttet til den.

Svimmelhet

Dostinex kan føre til at du blir svimmel, spesielt hvis den er tatt i forbindelse med alkohol.

Breast Milk

Effekten av Dostinex er ikke kjent i morsmelk slik at kvinner rådes til ikke å ta den hvis de ammer.

Søvnmønster

Sove kan bli problematisk. Søvnløshet kan utvikle og våkner flere ganger i løpet av natten er ikke uvanlig.

Magen

Bivirkninger kan også sees i magen. Hvis du tar Dostinex, kan du bli kvalm.

Hode

En annen fare for Dostinex foregår i hodet. Du kan utvikle hodepine og også en rennende nese.

Hva er Dostinex brukes til?

Dostinex er et medikament som også går under navnene Cabaser og kabergolin. Opprinnelig ble det opprettet for å behandle svulster i hypofysen ved å senke nivåene av en substans som kalles prolaktin i kroppen, men andre anvendelser er funnet for medikamentet så vel. Som med alle legemidler, spør legen din for å sikre at det er trygt og vil ikke samhandle med andre medisiner du tar.

Testosteron

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet. Når det er mangelfull i kroppen, er Dostinex brukes til å øke den.

RLS

Restless legs syndrom er en tilstand der ubehagelig følelse i bena føre folk til å flytte dem ukontrollert. Dostinex kan brukes til å behandle det.

Tremors

Parkinsons sykdom er en tilstand som fører til skjelvinger og stivhet i muskler. Dostinex kan bidra til å lindre disse symptomene.

Energi

Folk som lider av lavt energinivå og trøtthet bruke Dostinex for heis.

Bodybuilding

Dostinex brukes av kroppsbyggere for å redusere forhøyede prolaktinnivå, som er et resultat av steroider.

HGH Oral Spray bivirkninger

Menneskelig veksthormon, eller HGH, arbeider for å øke energi, vekttap og vev vekst. Den er produsert i hypofysen, som er plassert i den fremre delen av hjernen. Når HGH nivåer er lave, kan en person oppleve mangel på energi, endret søvnmønster, lav sexlyst og muskelsvakhet. Som en måte å øke HGH nivåer, noen mennesker tyr til hormonbehandling i form av en HGH oral spray. Selv om det kan være effektiv ved å øke nivåene av HGH, kan den også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Muntlig spray er skutt inn i munnen og bli absorbert gjennom munnens indre fôr. Ideen er at denne form for HGH ikke trenger å bli brutt ned som en kapsel eller tablett, som gjør opptaket raskere. Sprayen hjelp til å reprodusere organ og muskelceller, og er laget for å gjenskape de 191 forgrenede aminosyrer som finnes i kroppen naturlig.

Diabetes

I Type 1 diabetes, ikke bukspyttkjertelen ikke frigjøre insulin, og insulin injeksjoner må tas. I type 2, frigir bukspyttkjertelen insulin, men bare i små mengder. En av de bivirkningene av oralt HGH er at det kan føre til type 2 diabetes.

Leddene

Leddene kan bli påvirket av oral HGH bruk, og kan bli såre, stive og betente - symptomer som ligner på dem man ser i leddgikt. Carpal tunnel syndrom kan også skyldes oral HGH bruk. Dette er en tilstand der median nerve blir klemt, noe som resulterer i smerter, ømhet og prikking i hender og håndledd.

Personlighet

En tilstand som kalles duell personlighetsforstyrrelse kan også utvikles som et resultat av HGH muntlig spray. I denne tilstanden, begynner en person som vanligvis er rolig og samlet til å miste hodet lett og utstillinger voldelige atferdsmønstre. Dette ligner på veien raseri, og er også ofte sett i kroppsbyggere som bruker steroider.

Blood Pressure

HGH muntlig spray øke blodtrykket. Høyt blodtrykk kan ha uønskede virkninger på kroppen, og kan føre til hjerteinfarkt, nyresvikt, slag og hjertesvikt.

Advarsel

Gravide kvinner, nåværende eller tidligere kreftpasienter, folk som tar andre reseptbelagte legemidler og noen under 35 år bør ikke bruke HGH muntlig spray (se Ressurser).

Bivirkninger av Cabergoline

Kabergolin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle pasienter som har for mye av hormonet prolaktin i kroppen. I noen tilfeller kan en svulst eller svulst på hypofysen resultere i kroppen produserer for mye prolaktin, men i mange tilfeller er det ingen forklaring på høye prolaktinnivåer. Kabergolin kan også tas for å stoppe kroppens produksjon av brystmelk, men den kan ikke brukes umiddelbart etter fødsel. Andre bruksområder for kabergolin inkluderer behandling for mennesker med Parkinsons sykdom og justere hormonnivået hos kvinner med ovarian lidelser.
Kabergolin er en generisk legemiddel; det er også tilgjengelig som en merkevare-navnet narkotika heter Dostinex. Det er generelt foreskrevet for å bli tatt to ganger i uken, slik at pasienter må markere sine kalendere eller på annen måte tenke ut metoder for å sørge for at de tar medisiner på riktig dager.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen pasienter som tar kabergolin vil oppleve bivirkninger som svimmelhet, hodepine, slapphet, tretthet, forstoppelse, kvalme, oppkast, halsbrann og dårlig fordøyelse. Ingen av disse bør være grunn til bekymring, men informere legen dersom de blir belastende.

Alvorlige bivirkninger

Det er sjelden at folk tar kabergolin å oppleve bivirkninger fra medisiner, men noen bivirkninger kan tyde på at en potensielt alvorlig komplikasjon har utviklet som kan nødvendiggjøre behandling. Slutte å ta medisiner og informere legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: mental forvirring; hallusinasjoner; atferd endringer, inkludert aggresjon og økt seksuelle lyster; synsforstyrrelser; depresjon; mentale eller humør endringer; besvimelse; brystsmerter; plutselig uforklarlig vektøkning; hoste; uregelmessig hjerterytme; kortpustethet; og hevelse i føttene eller hendene.

Allergiske Reaksjoner

Som med alle medisiner, i sjeldne tilfeller folk tar kabergolin kan få en allergisk reaksjon på noe i medisinen. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i munn, tunge, hals og lepper; kortpustethet; tungpustethet; elveblest; og tetthet i brystet. En allergisk reaksjon bør vurderes et medisinsk nødstilfelle fordi det kan føre til at du går inn i sjokk og mister bevisstheten. Pass på å oppsøke lege umiddelbart ved første tegn på en allergisk reaksjon.

Advarsler

Kabergolin er ikke trygt for alle mennesker. Personer med høyt blodtrykk som ikke er kontrollert av medisiner eller annen behandling og de med fibrotisk, eller arrdannelse, bør sykdommer i nyrer, lunger, hjerte og mage ikke ta medisiner. I tillegg bør de som tidligere har tatt legemidler som er klassifisert som ergot-derivater og hadde en allergisk reaksjon ikke ta kabergolin fordi en lignende reaksjon kan forekomme.

Legemiddelinteraksjoner

Mange medikamenter er kjent for å forårsake interaksjoner, og kabergolin er ikke noe unntak. For eksempel pasienter som tar kabergolin med makrolidantibiotika som klaritromycin øke sjansene for å oppleve plagsomme bivirkninger fra kabergolin. I tillegg er kabergolin kjent for å være mindre effektive når de tas med metoklopramid, tioxantener, butyrofenoner og fentiaziner. Sørg for å fortelle legen og apoteket om eventuelle andre medisiner du tar.

Bivirkninger av Dostinex

Dostinex (kabergolin) er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander som oppstår når kroppen produserer for mye av hormonet prolaktin. I noen tilfeller gir kroppen skytende prolaktin på grunn av en tumor eller tumor på hypofysen. Men årsaken skytende prolactin produksjon er noen ganger kjent. Dostinex kan også brukes for å stoppe kroppens produksjon av morsmelk, unntatt i de tilfeller umiddelbart etter fødsel. Andre bruksområder inkluderer behandling av pasienter med Parkinsons sykdom og kvinner som trenger å få sine hormonnivået justeres på grunn av ovarian sykdommer. Dostinex er vanligvis tas oralt to ganger ukentlig. I mange tilfeller vil legen din endre doseringsnivåene hver fjerde uke basert på resultatene av testene som bestemmer hvor mye prolaktin kroppen din produserer.

Milde bivirkninger

Noen personer som tar Dostinex rapport opplever bivirkninger, inkludert forstoppelse, dårlig fordøyelse, halsbrann, kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine, svakhet og tretthet. Hvis disse bivirkningene fortsatt mild, de er ikke grunn til bekymring, men pasientene bør informere legen sin dersom de blir belastende.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan ta Dostinex gi alvorlige bivirkninger som kan indikere en mulig komplikasjon som krever medisinsk behandling. Slutte å ta medisinen, og varsle legen din umiddelbart hvis du opplever atferd endringer, inkludert aggresjon og økt seksuelle lyster; depresjon; forvirring; hallusinasjoner; mentale eller humør endringer; besvimelse; synsforstyrrelser; brystsmerter; kortpustethet; plutselig og uforklarlig vektøkning; en hoste; hevelse i hender eller føtter; eller uregelmessig hjerterytme.

Allergiske Reaksjoner

I sjeldne tilfeller mennesker kan ha en alvorlig allergisk reaksjon på Dostinex. Tegn og symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer kortpustethet; tungpustethet; hevelse i lepper, tunge, munn eller ansikt; elveblest; alvorlig kløe; eller tetthet i brystet. En allergisk reaksjon bør betraktes som en medisinsk nødsituasjon fordi du kan gå inn i sjokk og mister bevisstheten. Ved en alvorlig allergisk reaksjon, oppsøke lege umiddelbart.

Advarsler

Dostinex er ikke trygt for personer med høyt blodtrykk som ikke er kontrollert av medisiner eller behandling; hjerteklaffproblemer; en historie med arrdannelse lidelser, spesielt av lungene, hjertet og magen; eller leverproblemer. Også folk som tidligere har hatt en allergisk reaksjon på medisiner som er klassifisert som ergotderivater bør ikke ta Dostinex fordi en annen alvorlig reaksjon kan forekomme.

Legemiddelinteraksjoner

Dostinex er kjent for å samhandle med andre legemidler som kan føre til skadelige reaksjoner eller øke sjansene for å oppleve plagsomme bivirkninger. Når tatt med makrolidantibiotika som klaritromycin, Dostinex brukere er mer sannsynlig å oppleve stoffets bivirkninger. Dessuten er Dostinex kjent for å være mindre effektive når pasienter er også å ta metoklopramid, butyrofenoner, fenotiaziner eller tioxantener.

En øvelse for å øke kvinnelig libido

Mens mange mennesker akseptere at en reduksjon i kvinnelig sexlyst er et naturlig biprodukt av aldring, andre er ikke fullt så villige til å lide i stillhet. Tap av libido kan la deg følelsen deprimert med en generell følelse av ubehag, som er neppe en ideell sinnstilstand for å takle livet. Heldigvis finnes det øvelser som kan hjelpe. Utføre en daglig rutine av Kegel øvelser kan du gjenoppdage underverkene av en sterk libido.

Om Kegels

Kegel øvelser er ideen om Dr. Arnold Kegel og var opprinnelig ment å hjelpe kvinner vinne urininkontinens etter fødsel. Kegels har sett en oppblomstring i popularitet, men på grunn av deres effektivitet ved behandling av en rekke forhold. I tilfelle av senket kvinnelige libido, kan Kegels bidra til å jumpstart avtagende ønske ved å stimulere blodtilførselen til kjønnsorganene regionen. Og som bloodflow er en nøkkelkomponent i seksuell opphisselse, kan Kegels hjelpe forenkle prosessen. I tillegg vil utføre Kegels hjelpe deg å bli mer klar over dine seksuelle muskler, som vil resultere i utviklingen av et sterkere ønske om sex.

Utføre Kegels

Før du utfører Kegels, først må du forstå nøyaktig hvilke muskler er involvert. Den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på er å øve stanse flyten av urin midtstrøms. Så neste gang du føler trang til å gå på do, stoppe og starte urinen flere ganger til du føler deg i stand til å mentalt finne musklene involvert på vilje. Du må kanskje gjenta denne prosedyren under flere ulike økter før du er fullt "klar" av dine Kegel muskler.

Når du vet hvilke muskler er involvert, utøve dem ved å sitte på kanten av en stol eller ligge på ryggen. Pust dypt, fylle magen med luft. Som du puster ut, kontraherer bekkenbunnsmusklene og trekker dem oppover i kroppen din. Opprettholde et moderat nivå av kontraksjon i hele utpust, og slipp igjen som du inhalerer. Gjenta denne syklusen fem til ti ganger. Dette utgjør én økt - du bør øve på både morgen og kveld.

Du vil sannsynligvis merke en nesten umiddelbar forbedring i din seksuelle lyst. Som utøvelse trekker ekstra blod inn i genital regionen, er det ikke uvanlig å bli vekket. Men selv når du ikke aktivt utfører Kegels, bør du likevel ha en økt bevissthet om din seksualitet, noe som vil slå ut i en sterkere ønske om loven av sex. Bare fortsette å øve på Kegels daglig, med formål å øke styrken av sammentrekning over tid, sammen med å legge inn flere sett og reps.