Digidexo.com

arginin mat

Hva å spise når en herpes utbrudd Happens

Herpes utbrudd kan komme når de verste tider, og noen ganger føles det som om de aldri vil gå bort. Heldigvis er mye forskning som gjøres om forholdet mellom kosthold og herpes. Ifølge herpes-coldsores.com, de viktigste enzymer som påvirker graden og varigheten av herpes er arginin, noe som utløser herpes, og lysin, som hindrer den. Forbruker en lav-arginin, er høy-lysin diett kanskje det viktigste du kan gjøre for å bekjempe en herpes utbrudd. Det er et par ekstra vitaminer og mineraler for å vurdere også.

Foods å unngå

Når en herpes utbrudd oppstår, bør du gjøre ditt beste for å unngå matvarer med høyt arginin innhold. Arginin gir hovedsakelig den maten som er nødvendig for overlevelsen av herpes virus. Høy arginin mat inkluderer kaffe, sjokolade, nøtter, havregryn, rosiner, frø, grovbrød, brun ris, kokos og linser. Du bør også unngå å spise frukt med høyt sitronsyreinnhold, som appelsiner og grapefrukt, under et utbrudd. Generelt bør du unngå bearbeidet mat og kunstige cola-drikker.

Gode ​​Foods å spise

Lysin, på den annen side, tjener til å bekjempe herpes når et utbrudd forekommer, og bidrar til å hindre utbrudd i tillegg. Matvarer med høyt lysin innhold inkluderer ost, kylling, egg, fisk, melk, poteter, biff, ølgjær, yoghurt, spirer, avokado, papaya, mango, aprikos, epler, fiken, rødbeter og lam.

Andre kosttilskudd betraktninger

Brokkoli, kål og rosenkål inneholder et stoff som kalles indol-3-carbinol (I3C) som kan være effektive i å undertrykke herpes. Grønn te er også en god ting å jobbe i kostholdet ditt, da den inneholder antivirale og antioksidantegenskaper. De fleste organiske urte grønn eller hvit te er bra. Konsumere mye spirer også, fordi spirer inneholder kraftige enzymer og vitaminer, enda mer enn de faktiske grønnsaker selv. Prøv å konsumere frukt og grønnsaker i rå form i stedet for å koke dem, som kokte grønnsaker som regel har lavere vitamin innhold. Drikking ferske grønnsaker og frukt juice kan gjøre underverker for immunforsvaret og din generelle helse. Det er også noen gode enzym og vitamintilskudd på markedet som kan hjelpe kontroll herpes. Vitamin C, B5, B6, sink og magnesium er alle gode valg.

Hvordan Heal et kaldt sår

Det svikter aldri, rett før den store danse, presentasjon eller viktig begivenhet, spretter en kald sår på leppen. At kriblende følelse signaler om at herpes simplex virus er på angrep igjen. Det er ikke mye du kan gjøre for å stoppe det, men du kan prøve disse enkle hjelpemidler for å prøve å begrense hvor lenge det vil vare.

Bruksanvisning

Kontroller at viruset tar sine vitaminer. Det er riktig, zappe det med sink. Sjekk ut din nærmeste helsekostbutikk og be om sink. En blanding av sinksulfat blandet med camphorated vann dytter på den kalde sår hver time eller så vil hastigheten helbredelse. Studier har også vist at inntak av lysin vil bidra til å kutte ned på hyppigheten av forkjølelsessår. Du kan få lysin som et supplement, eller du kan få det ved å spise mer meieri, poteter og ølgjær.

fryse det, tørk den og deretter beskytte den. Bruk is når prikke starter; is kan redusere betennelser. Tørke den ut. Bruker forsiktig en steril nål for å stikke blemme og bruke trollhassel til deflated blemme. Deretter legge et lag av beskyttelse. Du kan dekke blemme med vaselin, eller gjøre en dobbelt whammy av dabbing på noen bleie utslett krem. Kremen har sink og vaselin i den.

Hopp junk food. Dessverre, hva du spiser spiller en rolle i hvor fort du kan bli kvitt det kaldt sår. Viruset trenger mat rik på arginin å mate, så sette det virus på en diett. Det betyr ingen sjokolade, øl, korn korn eller peanøtter til at blemme er borte.

Prøv noen helbredende oljer. Emu olje er stor fordi det synker gjennom syv lag av huden. De fleste oljer bare ligge på det øverste laget. Emu olje har også gode antiseptiske egenskaper; den kan helbrede og forebygge skremmer. Vitamin E olje er også bra for healing.

Prøv noen forebyggende tiltak når du har denne blemme under kontroll. Redusere stress, noe som kan signalisere den sovende virus og vekke den opp. Bytt ut tannbørsten; trenger du ikke ønsker å reinfect selv etter at du bare ble kvitt den kalde sår. Faktisk, når du føler prikke, kaste tannbørsten. Bytt den ut igjen etter den kalde sår er borte.

Tips og advarsler

  • Du kan prøve å legge vitamin C til kosthold for å bidra til å minske alvorlighetsgraden av blemme.
  • Ikke glem å kaste tannkrem. Det kan spre viruset til hver tannbørsten den kommer i kontakt med.
  • Lysin bør ikke tas uten å spørre legen din, spesielt hvis du er gravid. Overflødig lysin kan forstyrre normal vekst.

Mat rik på arginin og lysin

Mat rik på arginin og lysin


Mat rik på arginin og lysin er avgjørende for generelle helse. Lysin, også kalt L-lysin er en aminosyre som hjelper kroppen absorbere kalsium og form kollagen, ifølge University of Maryland Medical Center. Aminosyrer er næringsstoffer som utgjør hele protein når de kombineres. Arginin er også en aminosyre, og det er funnet i noen av de samme matvarer som også inneholder lysin. Personer med arginin mangler kan lide med hårtap, utslett og treg healing, ifølge Mayo Clinic.

Linser

Linser er rike på både lysin, arginin, tryptofan, kobber, vitamin B1, kalium, folat og en lang liste av andre næringsstoffer. En liten linse bønne er fullpakket med hele mat ernæring som kan bidra til å forbedre energinivået og holde deg gående hele dagen. Verdens sunneste Foods hjemmeside sier at det å spise linser kan bidra til å redusere en persons risiko for koronar hjertesykdom.

Spinat

Spinat er høy i begge lysin, arginin, tryptofan og andre aminosyrer sammen med vitaminene A, Denne maten inneholder C og E. også høye mengder av kalsium, magnesium, jern og andre mineraler. Det høye næringsinnholdet i spinat gjør det til et utmerket daglig parabolen for komplett ernæring. Nyt rå spinat salater med andre favoritt grønnsaker eller lage din egen sunn grønn smoothie som inneholder spinat, bær og en banan.

Solsikkefrø

Solsikkefrø er en annen mat som inneholder flere aminosyrer slik som lysin og arginin. Denne maten også inneholder andre næringsstoffer som for eksempel vitamin E, kopper, selen, vitamin B5, fosfor og vitamin B1. Spise solsikkefrø rå, rå og uten salt for å få mest mulig næring.

Spirulina

Spirulina er en blå-grønn sjø grønnsak (alger) som er fullpakket med næring. Denne maten inneholder flere aminosyrer slik som lysin, valin, leucin og spormengder av arginin. Denne maten er også høy i vitamin A, C og E sammen med kalsium, magnesium, jern og kalium. Denne maten er vanligvis solgt i pulverform, men noen helsekostbutikker kjøpe hele spriulina alger.

Hva slags mat inneholder Arginine?

Arginin, også kjent som L-arginin, er en aminosyre som produseres av kroppen. Denne aminosyren er klassifisert som semi-essensielle, noe som betyr at det hjelper spesifikke prosesser i kroppen, som for eksempel å bli kvitt ammoniakk og hjelpe til med produksjonen av kreatin. Personer med enkelte lidelser - inkludert infeksjon, protein mangel eller et overskudd av ammoniakk - kanskje ikke har nok arginin. Normalt vil imidlertid friske organer produsere akkurat passe mengde.

Nøtter

Nøtter inneholder høye nivåer av arginin. Disse matvarer inneholder peanøtter, valnøtter, cashewnøtter, mandler og solsikkefrø.

Proteiner

Animal-protein matvarer som kylling, tunfisk, laks og svinekjøtt inneholder arginin.

Dairy

Meieriprodukter som melk, ost og egg er en betydelig kilde til L-arginin.

Andre Foods

Andre matvarer som inneholder arginin er kaffe, sjokolade, havre, korn og soyaprodukter.

Advarsel

Arginin er forskjøvet i kroppen ved en essensiell aminosyre som heter lysin. Overdreven arginin inntak kan forårsake eller forverre en kald-sår utbruddet; er det viktig for folk med herpes simplex virus å konsumere nok lysin mens moderere arginin matvarer.

Mat som utløser Herpes Utbrudd

Herpes er en vanlig virusinfeksjon som resulterer i munnsår som påvirker munnen området eller genital sår. Noen typer mat er mer sannsynlig enn andre til å utløse herpes utbrudd og bør unngås så mye som mulig, spesielt hvis en person merknader utbrudd regelmessig oppstå etter å spise visse typer mat.

Aminosyre

L-lysin hemmer viral vekst og så er god på å hindre herpes utbrudd. Men en annen aminosyre kalt L-arginin undertrykker L-lysin.

L-arginin matvarer

L-arginin er rikt på nøtter og mutter Butters, frø, sjokolade, kokos, rosiner, gelatin og carob. Hele korn som hvete og havre, sammen med linser og soyabønner, også er høy i L-arginin.

Citrus

Sitrusfrukter og juice bør unngås så mye som mulig, inkludert grapefrukt, sitron, lime og tomater.

Surt Foods

Andre sure matvarer for å unngå foruten sitrus inkluderer kjøtt, eddik, alkohol og te.

Bearbeidet mat

Bearbeidet og raffinert mat som hvitt mel og hvit pasta, fastfood, og eske convenience middager og side retter kan utløse herpes utbrudd. Sukker og sukkerholdige matvarer som syltetøy og brus kan i tillegg.

Arginine & Heart Disease

Arginine & Heart Disease


Hjertesykdom tar livet av ca 652 091 mennesker hvert år i USA Dette står for 27 prosent av alle dødsfall i USA Begrepet hjertesykdom er en mer generell betegnelse for flere forskjellige hjertesykdommer slik som medfødt hjertesykdom, arytmier og perikard sykdom.

Forske symptomene og årsakene til hjertesykdom er en viktig del av en sunn livsstil. Finne helhetlige tilnærminger til bekjempelse av hjerteproblemer er et viktig verktøy for å leve et fullt, lang levetid. En strategi som kan være fordelaktig er å legge en aminosyre som heter arginine eller L-arginin til kosthold via mat eller kosttilskudd.

Betydning

Selv arginin ble isolert i 1886, det var i 1932 at forskere innså arginin er nødvendig i urea skapelsen. Urea er nødvendig for å fjerne ammoniakk fra kroppen. Arginin hjelper kroppen i sårheling, assistere nyrene for å fjerne avfall og opprettholde hormon og immunfunksjoner i legemet.

Spesielt for hjertet, omdanner arginin nitrogenoksid i en nevrotransmitter. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og slapper blodkarene. Arginin bedrer blodgjennomstrømningen i hjertet. Dårlig blodgjennomstrømning bidrar til tilstoppede arterier, angina og koronarsykdom. Blodtrykket kan også reduseres ved hjelp av arginin.

Gravide kvinner som har svangerskapsforgiftning (høyt blodtrykk under svangerskapet) har effektivt brukt arginin å lindre symptomer. Denne behandlingen bør bare vurderes med nøye oppfølging fra helsepersonell.

Arginin er godt kjent av kroppsbyggere. Det er en av flere aminosyrer i en formel som kalles kreatin, som brukes for å øke muskelmasse og fremme vekttap.

Funksjon

Kroppen gjør arginin og kosttilskudd kan ikke være nødvendig. Vanligvis bare folk med overdreven ammoniakkproduksjon, protein feilernæring, infeksjoner, brannsår, urea syntese problemer, sepsis eller peritoneal dialyse (en form for nyredialyse) trenger mer arginin.

Symptomer tilskrives arginin mangel er hårtap, utslett, dårlig sårtilheling, forstoppelse og en fettlever.

Dosering

Selv om det er varierende standard på arginin anbefalte daglige kvoter, vanligvis en voksen kan ta 2 til 3 gram opp til tre gang om dagen. Den kan også brukes lokalt på sår for å bidra til å forbedre helbredelse.

Diet

Styrking arginin inntak kan oppnås ved å gjøre endringer i kostholdet. Matvarer som inneholder denne aminosyren inneholde nøtter (hasselnøtter, valnøtter, pekannøtter, Brasil, cashewnøtter, peanøtter, mandler), frø (sesam, solsikke), brun ris, kokos, rosiner, korn (bygg, bokhvete, havre, mais), kylling , rødt kjøtt, fisk og meieriprodukter. Vær forsiktig med Brasil nøtter forbruk som de har høye nivåer av selen. For folk som ønsker å bekjempe hjertesykdommer ved å øke arginin i deres system, endring av kostholdet kan være den enkleste tilnærmingen.

Konklusjon

Når du vurderer å bruke kosttilskudd for å øke arginin, snakke med en helhetlig utøveren eller helsepersonell. Selv om det vanligvis ikke har bivirkninger for de fleste, kan alvorlige bivirkninger oppstår, inkludert lavt blodtrykk, økt blodsukker, forverring tilstand for mennesker med sigdcelleanemi og økt kalium for personer med leverproblemer.

Om fordelene med L Arginin

L-arginin er en aminosyre og naturlig produsert stoff som har blitt et populært kosttilskudd kreditert med å styrke immunforsvaret, healing skader, beskytte mot hjertesykdom og forbedre mannlige seksuelle funksjoner. Mye av den informasjon om fordelene med L-argainine anses foreslått, og ved bruk av L-arganine som et supplement er fremdeles i de tidlige stadier av forskning.

Funksjon

L-arganine er en aminosyre som er naturlig produsert av nyrene. L-arganine hjelpemidler i produksjon av nitrogenoksid, kreatin, L-prolin og L-glutamat. L-arganine fungerer også til å kvitte kroppen med ammoniakk, et naturlig forekommende avfallsprodukt. De viktigste fordelene med L-argainine løgn i sin evne til å lindre helseproblemer som krever avslapning av blodkar. Etter samme prinsipp, kan L-arganine forbedre erektil dysfunksjon. L-arganine hjelper også i dannelsen av proteiner som hjelper i helbredelse av sår og infeksjoner.

Betydning

L-arganine produseres naturlig i nyrene, men er også funnet i meieriprodukter, de fleste kjøtt, soya, sjømat, nøtter og frø. L-arganine kan hjelpe kroppen i en rekke måter. Ved å produsere nitrogenoksid, kan L-arganine øke blodgjennomstrømningen og redusere og lindre åreforkalkning.

Fordeler

Produksjonen av nitrogenoksid av L-arganine tjener til å øke blodstrøm og forbedre funksjonen av blodkar, slik at det er en viktig forbindelse i mot hjertesykdommer. Økning i nivået av L-arganine også hjelpe i healing alvorlige skader og brannskader, på grunn av uttømming av arganine forårsaket av disse skadene. Nylig har fordelene av L-arganine vært rettet mot mannlig seksuell funksjon. L-arganine er ofte inkludert i mannlig fertilitet produkter. L-arganine hjelpemidler i produksjonen og helse av sædceller. L-arganine er også vist seg å forbedre erektil kvalitet ved å øke blodtilførselen til penis, slik at menn til å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Potensiell

Mange studier tyder på L-argainine kan ha vidtrekkende fordeler for de riktige kandidatene. Men forskningsfeltet med hensyn til L-arganine er fortsatt i en tidlig fase. Håpe løftet er sett i bruk av L-arganine å beskytte mot hjertesykdom, helbrede skader og hjelpe til mannlig seksuell reproduksjon. Som alltid en medisinsk faglig bør konsulteres før du tar L-arganine som et supplement.

Advarsel

Forskning viser L-arganine bør ikke brukes etter å ha fått et hjerteinfarkt. L-arganine fungerer også å øke nivåene av sukker og bør unngås av personer som lider av diabetes. L-arganine kan også komplisere symptomene på genital herpes. En annen bivirkning av L-arganine er økt produksjon av magesyre, som kan føre til dårlig fordøyelse, halsbrann og magesår irritasjon. Kvinner som er gravide bør ikke ta L-arganine fordi forskning er ikke avgjørende om sine bivirkninger.

L-Arginine bivirkninger

L-arginin er en aminosyre som ligger i den menneskelige kropp, og det er også til stede i visse næringsmidler, så vel som i kosttilskudd. Selv om L-arginin har forskjellige fordeler, betyr det ikke kommet uten sitt eget sett med bivirkninger som kan variere i intensitet fra mild til svært høy.

Milde bivirkninger

L-arginin synes å høyne nivået av magesyre fordi det fører til en økning i etableringen av gastrin - hormonet som løfter magen syrer. Det er visse milde bivirkninger av å konsumere L-arginin muntlig, alt fra mage eller magesmerter, oppblåsthet, diaré, og selv en form for leddgikt kalles gikt.

Når L-arginin er tatt intravenøst, i form av en IV, kan det forårsake kvalme, rødming, oppkast og med hodepine. De fleste mennesker tåle disse bivirkninger, og ikke føler behov for medisiner eller konsultere lege.

Alvorlige bivirkninger

Det er sjansene for alvorlige bivirkninger ved inntak av L-arginin. Når det tas oralt, kan dette tillegget føre til vanskeligheter med å puste, og hvis personen har astma, kan det bli forverret. L-arginin kan også forårsake allergiske reaksjoner som utslett, elveblest, kløe, hevelse, pipende pust eller problemer med å svelge. Hvis tatt via en IV, er det et annet sett med bivirkninger som kan bli alvorlige som hovne øyne, overdreven irritasjon i venene og nabo vev som kan føre til drastisk skade.

Bivirkninger på pasienter

L-arginin inntak av personer diagnostisert med sykdommer kan forverre deres forhold og kan også føre til komplikasjoner. For eksempel hos mennesker med leversykdommer, idet L-arginin kan endre sine kaliumnivåer. Folk diagnostisert med nyresykdommer eller pasienter som tar medisiner som ACE-hemmere må ikke forbruke L-arginin kosttilskudd uten tilsyn av en lege. Personer med diabetes bør også unngå å bruke L-arginin uten å konsultere sine leger, som supplement kan øke blodsukkernivået.

Andre bivirkninger

L-arginin må også unngås av pasienter som er utvinne fra en nylig hjerteinfarkt samt barn eller kvinner som er gravide eller ammende. Personer med genital herpes kan også oppleve at L-arginin kan forverre deres symptomer. Derfor er det best å unngå å konsumere kosttilskudd eller mat som inneholder L-arginin. Andre bivirkninger forbundet med L-arginin bruk inkluderer hevelse i bena, senking av blodtrykket, og smerter i brystet.

Advarsel

Fordi L-arginin er et kosttilskudd, er det ikke styrt eller overvåket som reseptbelagte legemidler er. Av disse grunner, kan det bli solgt uten bevis for sin sikkerhet eller effekt. Det faktum at L-arginin er allment tilgjengelig, betyr ikke det er helt trygt for alle mennesker. Forbrukerne bør være forsiktig med å bare kjøpe kosttilskudd markedsføres av anerkjente selskaper. Neighborhood farmasøyter kan også hjelpe man foreta en kunnskapsrik beslutning. Ellers er det best å oppsøke lege.

Arginine & Muscle Vekst

Mange mennesker i dag løfte vekter for å hjelpe dem å få muskel størrelse og styrke. En solid treningsprogram er bare begynnelsen på denne prosessen. Det er mange kosttilskudd som kan hjelpe deg å nå ditt mål om en mager, muskuløs kropp. Den aminosyren arginin er blitt funnet å bidra til å stimulere veksten og muskelrestitusjon.

Identifikasjon

Arginin er en aminosyre som er nøkkelen i generering av nitrogenoksid i kroppen. Den finnes i egg, kjøtt og melk, og også er tilgjengelig i kapselform. Arginin er klassifisert som en ikke-essensiell aminosyre, men det blir mer viktig i tider av stress på kroppen, for eksempel graviditet eller traumer. Nylige studier har også indikert at arginin kan spille en viktig rolle ved behandling av pasienter med kronisk hjertesvikt. En studie rapportert av Journal of American College of Cardiology, som involverer 40 pasienter som hadde blitt diagnostisert med kronisk hjertesvikt, tyder på at arginin kan hjelpe disse pasientene. Studien delt pasientene i fire grupper, en tok 8 milligram av arginin på en daglig basis i et tidsrom på fire uker. Den andre gruppen tok ingen supplement, men gjorde arm øvelser daglig i fire uker. Den tredje gruppe tok arginin supplement og gjorde øvelser, og den fjerde gruppe var kontrollgruppen. Den tredje gruppe viste seks ganger blodkar utvidelse av en hvilken som helst annen gruppe. Dette fører leger til å tro at arginin kan være gunstig i kardiovaskulær fitness, samt muskelvekst.

Funksjon

Arginin hjelper kroppen med å produsere nitrogenoksid, en kraftig stimulant som bidrar til å øke blodtilførselen til kroppen og gir høyere energinivå. Dette er også gunstig for hjerte fitness. Arginin er nyttig i å øke veksthormon nivåer, noe som bidrar til å bygge muskelmasse, spesielt når de er tatt før og like etter en tøff treningsøkt. Doseringen anbefalt i bodybuilding sirkler er 3 til 5 gram like før og like etter løfte vekter.

Mat Kilder

Arginin finnes i mange ulike mat kilder. Dette er bare noen få:

Tyrkia, frityrkoker eller roaster, £ 1 klar til å lage mat: 3009 milligram
Spinat, frossen, 1 kopp: 2,877 mg
Gresskarfrø, 1 Cup: 2076 mg
Eggehvite, frisk, en kopp: 2700 mg
Beef, øye runde, £ 1: 2,271 mg

Fordeler

Arginine kan hjelpe i muskel vekst og hjelpe kroppen å opprettholde muskelmasse. Den gjør dette ved å hjelpe promotere utgivelsen av veksthormoner. Dette er maksimert ved å supplere med arginin før og etter trening. Arginine forbedrer også kardiovaskulær funksjon, bidrar til å fremme helbredelse og forbedrer immunrespons mot virus og bakterier.

Advarsel

Selv arginin regnes som trygt for bruk hos friske voksne, er det ikke anbefalt for alle med akutte hjertelidelser eller noen som har hatt et hjerteinfarkt. Det er ikke anbefalt for ammende mødre eller de under 18. Ekstremt høye doser av arginin har vært forbundet med å senke blodtrykket til et utrygt nivå, så følg alle retninger som angitt.

Foods høy i Arginine Amino Acids

Foods høy i Arginine Amino Acids


Arginin er en ikke-essensiell aminosyre. Aminosyrer er byggesteinene i protein og er nødvendige for helse og bringe. En ikke-essensiell aminosyre er en som menneskelige organer kan produsere på egenhånd. Det er mange fordeler med arginin, ifølge kosttilskudd Health Guide, blant annet økt immunforsvar, evne til å avgifte leveren, og økt fruktbarhet hos menn. De beste kildene til mat for arginin er høy protein matvarer. Disse matvarer er vanlig og lett å innlemme i din daglige måltider. Spise et sunt, balansert kosthold vil ofte resultere i å skaffe de riktige mengder av noen aminosyre, inkludert arginin.

Nøtter

En av de høyeste kilder arginin er nøtter og frø. Gresskarfrø, peanøtter og sesamfrø inneholder store mengder arginin. Mandler, valnøtter og hasselnøtter er også gode valg. De fleste nøtter har ca 2-4 gram arginin per 100 gram servering, i henhold til kostfiber Food. Nøtter er praktiske snack mat alternativer, noe som gjør det lett å konsumere nok arginin.

Dairy

Fordi meieriprodukter er en høy protein mat, inneholder den også en god mengde arginin. Oster som mozzarella, provolone og Parmesan inneholde 1 gram arginin per porsjon. Melk og kulturmelk gir også omtrent det samme beløpet. Hvis du liker meieri, vil tilføre små mengder med ost eller andre meieriprodukter til et måltid hjelpe møte dine arginin krav.

Kjøtt

Storfe og kalv er kjøtt som inneholder den høyeste mengder arginin, noe som gir ca 2 gram per 100 gram servering. Kylling og tunfisk har også en merkbar mengde på omtrent 1,19 og 1,74, henholdsvis, i henhold til Dietary Fiber Food. Laks og reker er andre alternativer for å anskaffe din arginin fra animalske kilder.

Belgfrukter

Bønner tilbyr en høy vegetarisk kilde til arginin. Kidneybønner, aspargesbønner og svarte bønner er gode valg, med rundt 2 gram per porsjon. En av de høyeste kilder til arginin i belgfrukter kommer fra soyabønner. Tørr, ristede soyabønner, for eksempel, inneholder 3 gram arginin. Soyamel har også samme beløp, og det er enkelt å legge til baking for å hjelpe aminosyreprofil av oppskriften.

Korn

Arginin finnes i de fleste hele korn matvarer, inkludert brun ris, quinoa og teff. Søtpoteter og hvetekim er også gode kilder. Spiret hvete brød inneholder rikelig mengder arginin, også. Arginin er tilstede i en stor mengde matvarer, fra animalske produkter til planteprodukter. Dette gjør inkludering av liberale mengder av det problemfritt.

Naturlige kilder til L-Arginine

L-arginin blir produsert i nyrene for bruk i kroppen. Det er nødvendig for syntesen av protein i kroppen. Legemet produserer normalt tilstrekkelige mengder av L-arginin, unntatt i tilfelle av visse tilstander eller sykdommer, som kan gjøre supplementation nødvendig. Naturlige kilder L-arginin kan være den letteste måte å øke ens inntak av denne viktige aminosyre. Passende doser av L-arginin for behandling av ulike plager er ikke klarlagt, noe som gjør naturlige kilder Den tryggeste måten å utnytte det.

Forhold

Visse tilstander som infeksjoner, fysiske traumer og alvorlige forbrenninger kan fjerne kroppens tilførsel av L-arginin. I disse tilfellene, ville noen form for tilskudd være nødvendig. Den aminosyre som har vist seg å lette blodstrømmen ved å redusere blodkaret stivhet, og dermed forbedre sirkulasjon. L-arginin benyttes for å senke blodtrykket, og for å lette migrene hodepine. L-arginin har også vist seg å hjelpe til i sårheling og i korrigere erektil dysfunksjon. Folk har tatt L-arginin for å forbedre symptomer på grunn av herpes.

Animalske kilder

Oksekjøtt, svinekjøtt (bacon, skinke), meieriprodukter, kylling, kalkun og sjømat er viktige kilder til L-arginin. Disse animalske proteiner kan også være høy i fett, som ikke er ideelt for et sunt kosthold. Og kjøtt er høyere i L-lysin-innhold, som er en aminosyre som benytter den samme metabolismeveien som L-arginin. Inntaket av en amino-syre kan redusere effekten av den andre. Dette bør tas i betraktning når du prøver å øke mengden av L-arginin i kroppen.

Vegetabilske kilder

Planteproteiner inneholder større mengder L-arginin enn animalske kilder. Mandler, paranøtter, pekannøtter, cashewnøtter, hasselnøtter, valnøtter, bokhvete, hvete bakterie, hvetemel, frø (sesam, solsikke, gresskar), rosiner, brun ris, havre, granola, kikerter og kokos er alle gode kilder til L-arginin .

Bivirkninger

Forbruker aminosyrer som de forekommer i naturen betyr å unngå mange av de bivirkningene som kommer fra overdosering. L-arginin i store doser (over 40 g per dag) kan være giftig for nyrene og leveren. Gravide og ammende kvinner bør unngå å ta L-arginin kosttilskudd som det ikke er fastsatt hvilken effekt det har på mor eller barn. Mindre bivirkninger forårsaket av L-arginin inkluderer fordøyelsesbesvær, hodepine og kvalme.

Betraktninger

Selv om denne aminosyren har blitt vist å redusere risikoen for hjertesykdommer og til å senke blodtrykket, er tillegget ikke trygt for personer som har hatt et hjerteinfarkt. En studie av National Institutes of Health viste at hjerteinfarkt pasienter som tar L-arginin døde mens de som tar en placebo ikke gjorde det. Diabetikere bør også unngå L-arginin som det kan øke blodsukkernivået. Generelt bør en lege konsulteres når du bestemmer deg for om du vil legge tilskudd til dietten.

Fakta om L Arginin

Fakta om L Arginin


L-arginin, ofte ganske enkelt referert til som arginin, er en ikke-essensiell aminosyre som produseres naturlig i menneskekroppen. Den er produsert i hypofysen og er avgjørende for driften av kjertelen.

Funksjoner av L-Arginine

L-arginin metaboliserer nitrogenoksid, en gass som hjelper til å kontrollere riktig cellefunksjoner, gjør det enklere blodstrømmen og hjelper kroppen formidler nødvendige signaler. Det hjelper også i produksjon og foredling av protein.

Fordeler

L-arginin kan hjelpe de utgivelsene av veksthormoner, forbedre seksuelle funksjoner og respons, hjelpe kontroll hypertensjon og høyt blodtrykk, og forbedre ytelsen til nervesystemet og immunsystemet.

Mat Kilder

Det er mange matvarer som er rike på L-arginin. Kylling, nøtter, havregryn, rosiner, solsikkefrø, sesamfrø, og brun ris er alle optimale kilder til arginin.

Kosttilskudd

Selv om legemet typisk produserer tilstrekkelige mengder av L-arginin, er det mulig å forsterke den naturlige tilførselen ved å ta kosttilskudd. Arginin kosttilskudd er allment tilgjengelig.

Dosering

To til tre gram, tatt tre ganger daglig, i en tilstrekkelig dosering. Barn skal ikke ta det som et supplement som det kan hindre normal vekst.

Hva slags mat er ansett å være perfekt protein kilder?

Hva slags mat er ansett å være perfekt protein kilder?


Proteiner består av aminosyrer, som anses byggesteinene i livet. Hver kjemisk reaksjon kroppen din preforms - å lage nye røde blodlegemer, kontrahering muskler, konvertere sukker til energi - krever proteiner. I naturen finnes det perfekte og ufullkomne proteiner. Perfekt proteiner er de som inneholder alle ni essensielle aminosyrer.

Essential og ikke-essensielle aminosyrer

Det er 20 aminosyrer som utgjør proteiner, og de er delt inn i to kategorier, essensielle og ikke-essensielle. De ni essensielle aminosyrer er de som ikke kan bli produsert av den menneskelige kropp; dermed må de bli fortært gjennom mat eller kosttilskudd. Disse er histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, phenylalinine, treonin, tryptofan og valin. Legemet kan foreta den resterende 11: alanin, arginin, asparaginsyre, cystein, cystin, glutaminsyre, glutamin, glycin, prolin, serin og tyrosin.

Animalske proteiner

Mange perfekte proteiner er avledet fra animalske kilder. Rødt kjøtt, for eksempel topp bakken runde biff, er en perfekt proteinkilde, som er noen typer av fjørfe, inkludert kylling og kalkun bryst. Andre perfekte proteinkilder er egg, melk, ost og yoghurt. Selv om disse alle de essensielle aminosyrer, de inneholder dem i forskjellige mengder, så er det viktig å spise en rekke proteinkilder.

Vegetariske kilder

Fordi så mange kommer fra animalske kilder, finne perfekte proteiner som er kompatible med et vegetarisk kosthold kan være utfordrende. Selv om mange frø og nøtter er høy i protein, det meste av disse proteinkilder mangler en eller flere essensielle aminosyrer. Den eneste plante som er allment akseptert som et komplett proteinkilde er soya. Soya og soyabønner kan integreres i dietten i en rekke ulike måter å maksimere inntak av perfekte proteiner.

Komplett protein Kombinasjoner

For de som er allergiske eller ikke liker soya, det er andre måter å konsumere perfekte proteiner i et vegetarisk kosthold. Planteproteiner kan blandes i en rekke måter å lage en perfekt protein kombinasjon. Et par eksempler på mat kombinasjoner som gir en perfekt proteinkilde er bønner med ris og mais med bønner. Disse rettene er kompatible med et vegetarisk kosthold samtidig leverer alle ni essensielle aminosyrer.

Typer mat Protein

Protein er en del av hver celle i kroppen. Det er også en viktig del av kroppens kjemi, som spiller viktige roller i replikasjon av DNA, og, i større målestokk, regulering av hormoner. Alle proteiner som er laget av kjeder av molekyler som kalles aminosyrer. Det er 22 vanlige aminosyrer, hvorav åtte er ansett nødvendig, fordi de ikke er produsert av kroppen i tilstrekkelige mengder, og må skaffes gjennom kosten.

Essential Amino Acids

Isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan og valin er de åtte essensielle aminosyrer. I motsetning til de andre 14 standard aminosyrer, kroppen kan ikke lage nok av disse stoffene til å oppfylle sine behov. Hos barn, cystein, taurin, tyrosin, histidin og arginin er halv-essensielle fordi de metabolske veier som skaper disse molekylene ikke er fullt utviklet. Fordi det ikke er ganske enkelt mengden av protein, men den type protein forbrukes, å spise en rekke av proteinrik mat er avgjørende.

Complete Protein

Når du tenker på typer mat protein, er den viktigste klassifisering trukket mellom kilder til komplette proteiner versus ufullstendige proteiner. En fullstendig protein er en kilde for alle åtte essensielle aminosyrer. De fleste dyre-baserte matvarer inneholder en komplett protein. Kjøtt, fisk, melk, egg og ost, for eksempel, alle inneholder et komplett protein. Quinoa er et sjeldent eksempel på en vegetabilsk kilde av fullstendig protein.

Ufullstendig Protein

De fleste vegetabilske proteinkilder er ufullstendige. Dette betyr at de mangler i ett eller flere av de essensielle aminosyrer. Denne situasjonen er lett avhjelpes imidlertid ved å kombinere ufullstendige proteinkilder for å skape en komplett protein. Felles mat motstandere som skaper en komplett protein er ris og bønner eller peanøttsmør og brød. Den gang var tenkt dere måtte spise komplementære proteiner på samme tid, men det er nå akseptert at ufullstendig proteiner forbrukes i samme dag kan kombineres av kroppen.

Antall

Det amerikanske Department of Agriculture anbefalt daglig inntak av protein er 0,4 gram per pund av ideell kroppsvekt. For de fleste mennesker, bryter dette ned til ca 40 til 100 gram protein per dag, som også bør være om lag 10 til 20 prosent av totale daglige kalorier. Langvarig overforbruk av protein kan forårsakes skade på lever og nyrer.

Mat kilde til protein

Selv om dyre-baserte matvarer er rike på komplette proteiner, er moderasjon anbefales med disse matvarene. For ett, de er vanligvis høy i mettet fett, noe som innebærer en helserisiko hvis spist altfor ofte. De er også nitrogen-rik, og derfor mest sannsynlig vil føre til nyre-og leverskader. Vegetabilske kilder, spesielt belgfrukter, har nesten like mye protein som rødt kjøtt, spesielt kombinert med komplementære proteiner, med få eller ingen av helserisiko.

Hva mat er bra for Human leveren?

Hva mat er bra for Human leveren?


Mer enn 18.000 innbyggere i USA døde av leverkreft i 2007, ifølge forskning fra American Cancer Society. Det er en økning på 10 prosent fra året før. Heldigvis kan du bidra til å holde leveren sunn ved å spise riktig mat

Fiber er nøkkelen

Matvarer som inneholder mye fiber bidrar til å holde leveren fungerer. Havrekli og andre hele korn, samt flere frukter og grønnsaker som spinat, brokkoli og blåbær er høy i fiber.

Verdien av magre proteiner

Magre proteiner bidra til å forhindre fet oppbygging fra akkumuleres i leveren. Gode ​​kilder til magre proteiner inkluderer fisk, kylling og ekstra magert kjøtt.

Antioksidanter holde leveren sunn

Grønnsaker med høye nivåer av beta-karoten, en antioksidant, bidra til å beskytte leveren fra et bredt spekter av sykdommer. Grønnsaker som passer disse kriteriene inkluderer gulrøtter, rødbeter og spinat.

Ikke hopp over Beans

Belgfrukter slik som nyrebønner og soyabønner er rike på aminosyren arginin. Denne syren bidrar til å nøytralisere ammoniakken som kan bli funnet i leveren.

Få din viktige vitaminer

Mat høyt på vitamin C og E, som inkluderer tomater, brokkoli, paprika, mandler, asparges og valnøtter, fungere som kraftige antioksidanter. Matvarer med høyt innhold av vitamin B, blant annet brokkoli, egg og brun ris, kan bidra til å eliminere eller hindre leveren lunger.

Mat rik på nitrogenoksid

Mat rik på nitrogenoksid


Nitrogenoksid er en fri radikal gass som optimaliserer blodstrøm sirkulasjon hos mennesker. Blant fordelene med denne gass er en normalisering av blodtrykket, økt blodstrøm for å hjelpe til hjernefunksjoner og økt blodstrøm til penis, staving av erektil dysfunksjon. Som mennesker alder, har vi ikke alltid får riktig mengde av denne gassen, så det er viktig å spise mat rik på L-arginin, en aminosyre som øker nitrogenoksid nivåer.

Frukt og grønnsaker høy i L-arginin

Grønnsaker høy i L-arginin inkluderer mørk rød og lilla rotgrønnsaker, spesielt rødbeter. Grønne bladgrønnsaker som spinat og selleri også inneholde høye nivåer av aminosyren. Sammen med frukt som granateple, en annen god kilde til L-arginin, disse grønnsakene kan alt gjøres om til saft eller spises rå for å sikre den mest potente mengde næringsstoffer er inntatt.

Kjøtt Høye i L-arginin

Magert kjøtt, spesielt fjærfe, inneholder store mengder L-arginin, som gjør fisk og egg. For å høste de ernæringsmessige fordelene fra disse matvarene, uten å øke fett eller natrium nivåer, bør de tilberedes enkelt, uten over-salting eller over-krydder, og kokt middels eller middels godt. Kombinere disse kjøtt med grønne bladgrønnsaker kombinerer de ernæringsmessige fordelene og øker inntaket av L-arginin.

Andre matvarer høy i L-arginin

Andre matvarer som inneholder høye L-arginin nivåer inkludere bønner og soyaprodukter, artisjokker og rå hele bokhvete gryn. Som med grønnsaker med høyt aminosyren, spise disse matvarene rå sikrer maksimal inntak av L-arginin, øker fordelene med høyere nitrogenoksid-nivåer og økt blodstrøm.

Om L-arginin

L-arginin er en aminosyre som har vist seg å ha visse gunstige virkninger på menneskekroppen. For eksempel, når L-arginin kommer inn i kroppen, blir det nitrogenoksid, som bidrar til å øke blodstrømmen ved å slappe av blodkar. L-arginin har blitt brukt til å behandle angina i hjertet og erektil dysfunksjon. Det har også vist seg å hjelpe til nyrefunksjon, immunsystemstabilitet og helbredelse av sår. Imidlertid er L-arginin fortsatt i tidlige stadier av studien, og for mye av denne aminosyre og nitrogenoksyd i kroppen har vist seg å reagere med dårlig blodsirkulasjon og noen erektil dysfunksjon stoffer.

Mat du kan spise som hjelper blodårene utvider seg

Hjertesykdom og relaterte tilstander som forårsaker begrensning av blodårene er et stort problem i USA --- en person dør av hjertesykdom hvert 34 sekund. Fordi begrenset blodårer er slik en helserisiko, er det en god idé å spise mat som holder blodårene åpne, som alle er enklere enn du kanskje tror.

Arginin

Kjemikalier i kroppen kontroll om en blodåre constricts eller dilates. Den primære kjemiske assosiert med blodkar dilatasjon er nitrogenoksid; mer nitrogenoksid vanligvis betyr utvidelse av blodårene. En spesiell aminosyre, arginin, blir brukt til produksjon av nitrogenoksid, slik spise mat som er rik på arginin kan holde blodårer fra å bli begrenset.

Matvarer som inneholder store mengder av arginin inkluderer bønner, laks, valnøtter og havre. Som en bonus, mange av disse matvarene inneholder omega-3 fettsyrer og "gode" fett som er kjent for å redusere dårlig kolesterol, eller LDL.

Flavonoider

Flavonoider er antioksidantpigment forbindelser som finnes i planter. Disse kraftige midler hindre celleskader og bidra til å styrke blodårene i kroppen. Jo sterkere fartøyene er, jo lettere er det for dem å åpne og bo på den måten.

For å få flavonoider, spise en diett rik på frukt og grønnsaker som salat, hvitløk, løk, tyttebær, appelsiner og asparges. Visse urter, for eksempel basilikum, inneholder høye nivåer av flavonoider, som gjør de fleste te. Hvis alle disse frukt og grønnsaker la deg følelsen fratatt, kan du unne deg et stykke mørk sjokolade, som også er tett i denne antioksidant.

Varme Foods

Spise varm eller varm mat som varmer blodet; denne varme blodet deretter reiser til hypothalamus, kroppens termostat. Kroppen "tror" det er for varmt, og dermed meldingen sendes til blodårene utvider seg for å kvitte seg med overskuddsvarmen. Dette betyr at praktisk talt en hvilken som helst mat kan bidra til å åpne blodårene dersom det spises varmt, forutsatt at de kjemiske forbindelser i maten ikke fremmer innsnevring så mye at denne termiske effekt er overstyrt.

Matvarer for å unngå

Hvis du ikke ønsker å motvirke effekten av dine varme flavonoid- og arginin-rik mat, holde seg borte fra matvarer som har et høyt innhold av natrium. Også unngå bananer, ost, svinekjøtt, kalkun og mat som er syltet. Disse matvarene har andre næringsstoffer som er bra for deg, så ikke helt droppe dem, men vær klar over deres effekt på det kardiovaskulære systemet.

Hva er Arginine godt for?

Arginin, også kjent som L-arginin, er et protein som mennesker kan komme fra å spise kjøtt og tidkrevende meieriprodukter. Du kan også gå inn i et stoff eller helse-mat butikk for å finne L-arginin i en pille form. Stoffet er fortsatt i testfasen, men National Institutes of Health (NIH) har fastslått at L-arginin kan ha noen fordeler for menneskekroppen, hvis inge regelmessig.

Forebygging

L-arginin er tenkt å forhindre vanlig forkjølelse, og, NIH notater kan legemidlet hjelpe spedbarn med fordøyelsesproblemer. Det er også bra for hjertepasienter i å forebygge tap av nitroglyserin som er avgjørende for hjertet pasientens fortsatte helse. Imidlertid gjorde NIH ikke finne bevis for at stoffet hjalp hindre demens hos eldre pasienter.

Forbedring

L-arginin er en aminosyre. Aminosyrer er viktig i byggingen av proteiner skal hjelpe metabolismen. Som protein-reparasjons kjemikalier, kan den L-arginin hjelpe til med vevsskade i kroppen. NIH funnet bevis for at L-arginin kan forbedre restitusjonstiden etter operasjonen, og samtidig redusere forekomster av smitte. Proteinet kan også hjelpe med nyrefunksjon bedring etter transplantasjon. Det kan forbedre noen hjertesvikt pasientenes toleranse for trening.

Drug Enhancement

Sammen med andre rusmidler, synes L-arginin å forbedre stoffets egenskaper, ifølge NIH. Dette er sett i vekttap pasienter som bruker narkotika hydroxymethylbutyrate (HMB) og glutamin. Nyretransplanterte pasienter som bruker ciklosporin kan oppleve forbedret funksjon i transplantert nyre.

Healing og symptomlindring

L-arginin er bra for å hjelpe sår leges fra ulike forhold som inkluderer kirurgi. Det forbedrer også symptomer på en blære infeksjon (men ikke kurere infeksjonen). Proteinet gjør det samme for symptomer på blokkerte arterier i bena. Kramper og svak følelse kan bli løst, men blokkeringen ikke går bort uten ytterligere behandling. L-arginin kan også ha fordeler for erektil dysfunksjon, lindre symptomene av tilstanden.

Dosering Informasjon for L-Arginine for blodtrykk

Dosering Informasjon for L-Arginine for blodtrykk


Aminosyren L-arginin skaper utskillelse kalt urea, som fjerner ammoniakk fra kroppen. Kroppen gjør typisk nok L-arginin, men kosttilskudd kan hjelpe dem som lider mangler på grunn av dårlig ernæring eller visse medisinske tilstander.

L-Arginine og høyt blodtrykk

Vitenskapelig forskning har ikke bevist påvirker av L-arginin på høyt blodtrykk. Men, i teorien, bør supplement senke blodtrykket fordi arginine konverterer til salpetersyre, som slapper blodkarene.

Kilder til L-Arginine

Mat kilder til arginin inkludere valnøtter, rosiner, brun ris, solsikkefrø, og sjokolade.

L-arginin er også tilgjengelig i supplement form.

Dosering

En typisk dose krever 2 til 3 milligram tatt tre ganger om dagen. Forskningsstudier har tatt doser på opptil 16 milligram per dag utvidet over en seks måneders periode.

Side Effects

Vanlige bivirkninger er kvalme, kramper, og økt blodsukker. Blod kjemikalier og elektrolytter kan endres ved å ta L-arginin.

Advarsel

Pasienter med lever, nyre, eller blødning forholdene bør unngå bruk av dette tillegget unntatt under strengt oppsyn av lege.

Mat eller væske som utløser migrene

Migrene kan være forårsaket av mange faktorer. En av de mest vanlige årsaker til disse hodepine er spesielle typer matvarer. Det er vanligvis en additiv eller noen form for urenhet funnet i maten eller lagt til maten for å øke lengden på tiden maten vil vare på dagligvare sokkel som forårsaker hodepinen.

Cheese

Den vanligste årsaken i hodepine er en kjemisk kalt Tyramine, som er til stede i alderen matvarer, særlig ost. De lengre visse typer oster er alderen, blir mer tyramin opprettet.

Alderen Drinks

Rødvin og alkoholholdige drikker inneholder også Tyramine, som kan utløse hodepine. Druer brukes i vinen blir igjen etter en viss tid til å gjære. Bygg og humle har lov til å gjære i løpet av prosessen med å lage øl.

Andre Aged Solid Foods

Nitrater er en annen vanlig trigger. Nitritt er funnet i det høyeste innholdet i bearbeidet kjøtt, som for eksempel de som finnes i deli eller prepackaged i nedkjølt delen av en matbutikk. De kan også bli funnet i hermetisk kjøtt, for eksempel spam eller potte kjøtt.

Kinesiske Foods

Mononatriumglutamat (MSG) er et tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaker. En av de vanligste stedene å finne MSG er i kinesisk mat, både i butikken og på restauranter, men MSG kan brukes i noe mat.

Nøtter

Nøtter er vanligvis plukket tidlig i deres vekst syklus og lov til å sitte i dårlig ventilerte poser, enten i prosessanlegg eller på vei til prosesseringsanlegg. Mold funnet i peanøtter er en vanlig trigger for migrene.

Te, kaffe, brus og energidrikker

Te, kaffe, cola og energidrikker er fulle av koffein. Koffein øker hastigheten på hjertet. Dette fører til en utvidelse av blodårene, noe som kan utløse hodepine.