Digidexo.com

kreatin mot fibromyalgi

Fibromyalgi vekttap matvarer

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker smerter i hele kroppen, inkludert dine ledd, leddbånd, muskler og sener. Ifølge Deirdre Rawlings, forfatter av "Mat som hjelper vinne kampen mot Fibromyalgi," tilstanden kan også forstyrre hormoner og ved å føre til en ubalanse. Som et resultat, kan du oppleve vektøkning eller vekttap. Over-the-counter smertestillende medikamenter og med reseptbelagte antidepressiva er tilgjengelige for å behandle fibromyalgi, og spise mat som inneholder mye fiber og lite sukker og fett kan lindre noen av symptomene forbundet med tilstanden.

Fiber

Kostfiber kan finnes i hele korn brød, bønner, grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Disse matvarer gir energi er nødvendig for sunn funksjon, og kan bistå i å senke low-density lipoproteiner, kolesterol som bygger seg opp i kroppen og kan føre til hjertesykdom og andre helsemessige komplikasjoner. På grunn av den lave kalori greven av grønnsaker og frukt, kan du spise dem i høye volumer uten å bekymre deg å få vekt. Hel-korn brød og pasta er nyttig i målet ditt å gå ned i vekt, da de brytes langsomt ned under fordøyelsen, som betyr at du vil føle deg mett lenger og spise mindre. Ikke forbruke enkle karbohydrater finnes i hvetemel og kaker, som de gir lite næring og øke blodsukkeret, som kan føre til type 2 diabetes.

Protein

Begrense rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Ikke bare er rødt kjøtt høy i kalorier, det er også høy i mettet fett, noe som over tid kan føre til fedme. Sats på magert kjøtt, som for eksempel skinn kylling, fisk eller kalkun, for å få ditt daglige behov av animalsk protein. Ifølge Artritt Foundation, kan du også finne store mengder protein i nøtter, frø, linser, bønner, tørkede erter og tofu. Laks, tunfisk, sardiner, ansjos og makrell er høy i protein og omega-3 fettsyrer, et næringsstoff som fungerer på samme måte som ikke-steroide anti-inflammatoriske ved å redusere betennelse. Andre kilder til protein er egg, meieriprodukter og soyaprodukter. Meieriprodukter bør være lav-fett eller ikke-fett for å unngå mettet fett.

Mettet fett

Motstå trangen til å hengi seg til sukkerholdige og stekt mat, som de er høy i mettet fett. I stedet for å ta knekken på mat, kan du prøve et sunt alternativ som koking, baking eller broiling å kutte ned på fettinntaket. Mettet fett kan også bli funnet i matlaging produkter som smør og margarin, og bør skiftes ut med vegetabilske oljer som oliven eller peanøttolje. Disse oljene er enumettet fett, et sunt fett som reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå bearbeidet mat og spesielt bearbeidet kjøtt, som høyt natrium innhold kan påvirke blodtrykket og forverre smerte, ifølge Rawlings.

Hvordan bekjempe Fibromyalgi

Personer med fibromyalgi lider utbredte muskelsmerter og smerter, og de blir hemmet av daglige tretthet og søvnvansker. I tillegg kan de ha gastrointestinale problemer, depresjon, restless legs og andre tilknyttede klager. På dette tidspunktet er det ingen kur for fibromyalgi, men det finnes måter for pasienter og deres leger å forbedre tilstanden, og i noen tilfeller, la pasienten leve nesten like fullt som de gjorde før anskaffe tilstanden.

Hvordan bekjempe Fibromyalgi

Finn riktig Doctor

•  Snakk med legen din om dine symptomer. Hvis du ikke er komfortabel med måten hun ønsker å behandle dem, eller hvis hun ikke tar tilstanden alvorlig, vurdere å endre leger. Det er også vondt å aldri få en ny mening.

•  Vurder å se en spesialist. Foruten allmennleger, revmatologer, søvnspesialister, smerte spesialister og psykologer kan alle hjelpe til med de ulike symptomer på fibromyalgi.

Se en liste som viser anbefalte leger i ditt geografiske område som er kjent med fibromyalgi, for eksempel listen i ressurser 1.

Vet de nåværende medisiner

For slåss smerte, spør legen din om FDA-godkjente reseptbelagte medisiner Lyrica, Cymbalta og Savella. Reseptbelagte NSAIDs (ikke-steroide anti-inflamatory narkotika) kan også hjelpe når du har en flareup. Sterkere reseptbelagte medisiner som Ultram, Oxycontin, morfin og andre opioider har blitt brukt for fibromyalgi pasienter, men på grunn av deres risiko de er ofte ikke det første valget.

For å bekjempe tretthet, be om resept Provigil eller en av de legemidlene som brukes primært for for ADHD pasienter (for eksempel Adderall) kan fungere for deg. Disse er noen ganger foreskrevet for tretthet på dagtid.

For å bekjempe søvnforstyrrelser, sjekk med legen din om medisiner som kan hjelpe deg til å få til å sove, eller oppnå dypere søvn. Disse inkluderer resept Ambien, Lunesta, Xanax, KIonopin og Elavil.

Prøv ikke-medikamentelle terapier

For å unngå smerte flareups, tempoet selv i løpet av dagen. Selv når du har en "god" dag, ikke prøv å gjøre for mye. Regelmessig, lett mosjon, vann terapi og yoga kan også lette fibromyalgi flareups.

For mer energi i løpet av dagen, må du passe på at du får minst dagpenger i B-vitaminer, magnesium, vitamin C og kalsium. Alle disse kan bidra til å øke energi. Når du sjekke med legen din, kan du være i stand til å ta mer enn dagpenger trygt.

For å få bedre søvn, gå til sengs på samme tid hver kveld og våkner på samme tid hver morgen. Ikke bruk sengen eller på soverommet for aktiviteter på dagtid for eksempel å lese eller jobbe på din bærbare PC. Prøv å ikke spise før sengetid eller drikke koffeinholdige drikker.

Tenk massasje, akupunktur, biofeedback og andre alternative behandlingsformer for å hjelpe deg med dine symptomer.

Hold utdannet og i Touch

Hold opp med nyheter om nye behandlingsmetoder ved å regelmessig sjekke nettsidene til National Fibromyalgi Network, Fibromyalgi Network og andre pålitelige nettsteder for fibromyalgi oppdateringer.

Bli med på en nasjonal støttenettverk hvis du ønsker å motta nyhetsbrev eller magasiner som vil gi en mengde informasjon om Fibromyalgi forskning og behandlinger.

Bli med i eller starte en lokal støttegruppe for fibromyalgi lider, eller bli med en online forum. Du vil være i stand til å dele historier, informasjon og ressurser. Dette vil også bidra til å holde deg fra følelsen som du er den eneste personen arbeider med syndromet.

Hint

  • Det er to nøkler til bekjempelse fibromyalgi. Det ene er å fortsette å prøve ulike narkotika og ikke-medikamentelle behandlinger (og kombinasjoner av behandlinger) til de rette for deg er funnet. Den andre er å holde en positiv mental innstilling. Det er svært lett å bli motløs i kampen mot fibromyalgi symptomer, og det tar tid å finne den beste behandlingen.

Hvordan behandle Fibromyalgi Pain Naturligvis

Hvordan behandle Fibromyalgi Pain Naturligvis


National Institutes of Health anslår at over 5 millioner amerikanere lider av fibromyalgi. Mer sannsynlig å påvirke kvinner enn menn, skaper uorden kroniske smerter i muskler og ømme flekker over hele kroppen. Bortsett fra muskel følsomhet, kan fibromyalgi forårsake en rekke andre problemer, for eksempel depresjon, ekstrem trøtthet, irritabel tarm-syndrom og hukommelsestap. I noen tilfeller, utløser fysisk eller mental lidelse traume, mens i andre tilfeller problemer utvikler seg over tid. Selv om ingen kur nå eksisterer, kan medisiner hjelpe lette ubehag av fibromyalgi. For de som foretrekker naturlige behandlinger, er det flere alternativer.

Spis et sunt kosthold

Nærende kroppen din med sunn mat sørger for at du får de næringsstoffene du trenger for å opprettholde et fungerende system. Snack på nøtter og frø for energi. Drikk rikelig med vann for å holde musklene hydrert. Gjør så godt du kan med kostholdet ditt, men hvis du fortsatt mangler nødvendig næringsstoffer, prøve å legge kosttilskudd. Magnesium og vitamin D og B12 er blitt vist å øke styrken energi og muskel.

Sett Gode søvnmønster

Du kan føle deg utslitt, men har fortsatt problemer med å falle eller forbli sovende. Gjør deg selv gå til sengs på samme tid hver kveld, selv om du ikke føler deg sliten. Angi en alarm for å være sikker på at du våkner på samme tid hver morgen. Ved å lage dette mønsteret og stikker med det, kan du ofte lure kroppen til en bedre hvilemodus.

Lag en øvelse rutine

Gjenværende sedentary kan føre til vektøkning og stivhet, noe som gjør kroppen føles verre. Øvelsen rutine trenger ikke å bestå av intens kardio eller vektløfting. En kveld eller tidlig morgen spasertur kan være akkurat nok til å holde kroppen løs og gi deg et utbrudd av energi. Hvis din egen øvelse rutine ikke fungerer eller du kan ikke få motivert til å starte, må du snakke med legen din. En fysioterapeut ofte kan tilby en bedre behandlingsopplegg enn du kan sørge for selv.

Søke psykologisk terapi

Hvis dine problemer stammer fra en psykiske traumer, kan psykologisk terapi være gunstig. Selv om saken har en annen årsak, kan en terapeut være i stand til å hjelpe deg med å finne ut hvordan man best kan håndtere de emosjonelle symptomer knyttet til sykdommen. Sammen med disse øktene, prøv journalføring om dine fysiske og mentale følelser hver kveld som en måte å slippe spenningen. En positiv holdning er den mest nyttige våpen mot fibromyalgi.

Fibromyalgi Diet & Nutrition

Symptomer på fibromyalgi inkluderer kroniske smerter, tretthet, depresjon og søvnløshet. Mens legene er usikker på hva som forårsaker fibromyalgi, kan de fortsatt tilby behandling planer. Bedre kosthold og ernæring, for eksempel, har vist seg å gi lindring til noen fibromyalgi lider.

Foods å unngå

Fordi fibromyalgi synes å være stressrelatert, er det fornuftig å unngå matvarer som forårsaker kroppen til å jobbe hardere enn den burde. Matvarer som er lettere å fordøye kan avlaste noen fibromyalgi symptomer. Mary Moeller og Joe Elrod, forfatterne av The Fibromyalgi Guide Ernæring, tyder på at fibromyalgi sufferes helt unngå sjokolade, brus, alkohol og kaffe. I tillegg stekt mat eller de som inneholder mye fett, sukker eller inneholder mye hvetemel kan føre til at kroppen til å krasje flere timer etter å ha spist dem. Moeller og Elrod oppmerksom på at en slik energinivå swing kan forverres i fibromyalgi pasienter. Å ta klokere valg av mat, følge glykemisk indeks, som priser matvarer i henhold til hvor mye av en sving i blodsukkeret de forårsaker.

Wellness legen Andrew Weil legger til at fibromyalgipasienter kan ha nytte av å unngå flerumettede vegetabilske oljer, fett, margariner og trans fett som de er mistenkt for å være vanskeligere for fordøyelsessystemet å behandle.

Foods å spise

Dr. Weil mener at fibromyalgi lider bør spise en diett rik på økologisk frukt og grønnsaker, samt hele korn og krydder som ingefær (som kan lindre kvalme) og gurkemeie. The National Fibromyalgi Research Association sier at erstatte høy-fett rødt kjøtt med slankere kylling, kalkun eller fisk kan også være gunstig.

Deirdre Rawlings, en ernæringsfysiolog og forfatter av mat som bidrar vinne kampen mot Fibromyalgi, antyder fibromyalgi sufferes øke sitt inntak av tryptofan. Tryptofan, som finnes i kalkun, egg, nøtter og frø hjelper produksjonen av serotonin, et kjemikalie som hjelpemidler mental helse og god søvn, og som ofte mangler i fibromyalgi lider.

Hjelpe leddsmerter Symptomer

The National Fibromyalgi Foundation rapporterer at sure matvarer har blitt funnet å forverre leddgikt hos noen mennesker, mens Collen Brown skriver at paprika, tomater, aubergine og kumelk kan øke muskelsmerter. Hvis leddsmerter er særlig et problem for deg, kan det være lurt å unngå disse elementene.

Ta vitaminer

Dr. Weil forteller at fibromyalgi lider ta magnesium, og at kvinner i særdeleshet legge kalsiumtilskudd, som har vist seg å hjelpe muskel helse og rolige nerver.

Ny informasjon om Fibromyalgi

Fibromyalgi er en leddgikt-relatert tilstand som rammer 3,7 millioner amerikanske majoritetskvinner i alderen 40 til 75. Den eksakte årsaken til den utbredte muskelsmerter følte av pasienter er ukjent. Tilstanden er karakterisert ved muskelsmerter, ømme ledd, og områder av kroppen som er svært følsomme for trykk.

Genetiske markører

Aktuell forskning viser en mulig sammenheng mellom genetiske markører som kalles menneske leukocyttantigener (HLAs). Tilstedeværelsen av et gen som antyder en predisposisjon for en person å utvikle fibromyalgi. Det er flere områder av forskning som nå foregår som kan føre til en positiv diagnose av fibromyalgi.

Blood Pressure Check

Forskere fra Mexico har registrert at 70 prosent av fibromyalgi pasienter klager over smerter under rutine blodtrykk sjekker når mansjetten blåses opp til 180, mens pasienter med andre former for leddgikt rapport smerte 5 til 10 prosent av tiden. Ved hjelp av en blodtrykks maskin og pasientens smerteterskelen kan bidra til å diagnostisere pasienter som har fibromyalgi.

Blood Test

Forskere ved University of Utah prøver å utvikle et system for å identifisere biomarkører som vil gjøre det mulig for legene å diagnostisere pasienter med fibromyalgi med en blodprøve. Mann og kone team Alan Light, Ph.D og Kathleen Light, Ph.D bruker trening for å oppdage kjemikalier ved produkter laget i den muskelen som vil identifisere en betydelig økning i sensoriske reseptorer som korrelerer med trøtthet eller smerter.

Medikamentell behandling

I de senere årene, har tre nye legemidler er godkjent for å lindre symptomene forbundet med fibromyalgi. Pregabalin (Lyrica) var den første til å bli godkjent av US Federal Drug Administration, FDA. Lyrica bidrar til bedre søvn og redusere smerte. Søvn hjelper å engasjere musklene ved forfriskende muskel vev, slik at vevet å bedre helbrede, til slutt redusere mengden av smerte pasienten føler.

Milnaciptran HCI (Savella) hjelper med smertebehandling og tretthet forbundet med fibromyalgi. Savella tilhører en gruppe legemidler som kalles selektive serotonin og noradrenalin reopptakshemmere som forskere mener bidrar til å korrigere avvik i visse nevrotransmittere i hjernen.

I kliniske studier hos pasienter som tok Duloksetin HCI (Cymbalta) på daglig basis viste en signifikant reduksjon av smerte. Kjemikalier i medisiner, serotonin og neorepinephrine, finnes også naturlig i kroppen i hjernen og ryggmargen, og hjelpe til med å regulere humøret og smerteopplevelse.

Advarsler

I desember 2008 ble tre legemidler som brukes i behandlingen av fibromyalgi beordret til å legge advarsler til etiketten om den ekstra risikoen for økt selvmordstanker og atferd ved bruk av narkotika. Disse stoffene omfatter Pregablin (Lyrica), Gabapentin (Neurontin) og Clonazepam (Klonopin).

Ifølge Fredrick Wolf, MD, eventuelle medisiner som brukes daglig i behandlingen av fibromyalgi verk på kort sikt, men over en lang periode medisiner ikke synes å være like effektivt. Rådfør deg med legen din for å finne den beste behandling for deg og kampen mot fibromyalgi.

Hvordan gjenkjenne Fibromyalgi symptomer

Hvordan gjenkjenne Fibromyalgi symptomer


Fibromyalgi symptomer har vært vanskelig å identifisere og gjenkjenne på grunn av den varierte naturen av symptomene og felles forbindelse med psykiske lidelser eller depresjon. Men siden syndromet ble anerkjent som en faktisk fysisk syndrom atskilt fra psykologiske rammer, leger har blitt mye mer bevisst og i stand til å gjenkjenne Fibromyalgi symptomer. Du kan fremskynde prosessen, men ved å sjekke dine egne symptomer mot fibromyalgi symptomer under og diskutere dem med legen din.

Bruksanvisning

•  Se etter kroniske smerter over store deler av kroppen din.

Den generelle tommelfingerregel er at kroniske smerter må ha vart i mer enn tre måneder. Kronisk smerte for Fibromyalgi symptomer må også påvirke mer enn en fjerdedel av kroppen din. Så hvis det bare påvirker din høyre arm noen annen tilstand er sannsynlig å være til stede. Hvis det påvirker din høyre arm, ryggen, og venstre ben Fibromyalgi er en mulighet.

Merknad muskel og leddsmerter eller stivhet.

Trodde forbundet med trinn en, kan dette bli oversett dersom dette fibroymalgia symptom ser ikke ut til pasienten for å falle inn i kategorien av kroniske smerter. Men hvis du har uforklarlige stivhet i muskler og ledd dette legger til sannsynligheten for fibromyalgi.

Ta hensyn til kronisk tretthet.

Hvis du er konsekvent sliten i uforklarlige måter kan det være en av de fibromyalgi symptomer. Som med de andre symptomene på fibromyalgi, kronisk tretthets alene kan være et symptom på mange andre forhold. Det er sannsynlig at du blir nødt til å bli testet for disse forholdene før regjerende dem ut og få en diagnose av fibromyalgi.

Se for kroniske smerter i de kjente ømme punkter for fibromyalgi.

Disse ømme punktene inkluderer nakken din ved foten av skallen på hver side av ryggraden, i midten av hver side av øvre del av ryggen (trapesius), øvre høyre kvadrant av setet, ytre bakre kant av den øvre delen på lårene, halsen like over kragebein, andre ribbe på hver side, underarm rett under den indre albue, og innsiden del av knærne. Disse punktene av smerte er typiske fibromyalgi symptomer og jo høyere antall av disse punktene som viser kronisk smerte jo mer sannsynlig er det at du har fibromyalgi.

Se tips nedenfor for sekundære fibromyalgi symptomer.

Tips og advarsler

  • Også ta oppmerksom på depresjon eller urolig søvn som en mulig fibromyalgi symptom.
  • Ta note av kroniske spenninger eller migrene.
  • TMJ eller kjeve smerter / kjeve popping er ofte forbundet med fibromyalgi symptomer.
  • Irritabel tarm-syndrom eller sykkel bouts mellom forstoppelse og diaré kan forekomme.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og diagnose assistanse.

Kreatin behandling for fibromyalgi

Personer med fibromyalgi bli fanget opp i en ond sirkel av symptomer som de ikke kan unnslippe. Kroniske muskelsmerter og tretthet resulterer i manglende evne til å sove. Disse søvnforstyrrelser generelt føre til noen form for depresjon eller angst, og to av de vanligste symptomene på depresjon er muskelsmerter og kronisk tretthet. Men en næringstilskudd, kreatin, kan redusere smerter og stivhet av fibromyalgi, for derved å tillate pasienten å sove bedre og bryte syklusen av fibromyalgi symptomer.

Hva er kreatin?

Produsert i leveren, er kreatin en naturlig forekommende forbindelse, som består av en rekke aminosyrer, som produserer energi. Musklene i skjelettsystemet butikken nesten alle kroppens kreatin (ca 95 prosent). De små mengder kreatin finnes i fisk og rødt kjøtt er stort sett ødelagt når du koker kjøtt; du må spise dem i masse mengder for å gi tilstrekkelig tilskudd. Av disse grunner, er pulverformet eller flytende kreatin den foretrukne fremgangsmåte for å ta dette tillegget.

Hvem bruker kreatin, og hvorfor?

Kroppsbyggere kreatin primært bruk, på grunn av sin evne til å øke muskelmasse og styrke styrke. Det reduserer også mengden av melkesyre kroppen produserer, noe som betyr at du vil være mindre sår etter å ha jobbet ut.

Nyere små doble blindstudier har vist lovende resultater, men med bruk av kreatin for å behandle sykdommer så som muskeldystrofi, så vel som for å beskytte hjernen mot nevrologisk skade hjernen. Studier på rotter har vist at potensialet for kreatin som skal brukes til å behandle Parkinsons sykdom og Huntingtons sykdom. Det kan også være effektive i behandling av den viktigste muskelen av alt - ditt hjerte - i tilfeller av kronisk hjertesvikt.

Hvorfor Kreatin Arbeid for Fibromyalgi?

Den kroniske muskelsmerter av fibromyalgi slutt fører til alvorlig forkorting av muskler involvert, som de stramme i smerte. Som det styrker musklene, synes muskel supplement kreatin også å minske muskelsvakhet som kommer med slike kroniske smerter. I tillegg trekker kreatin væske inn i musklene, noe som reduserer smerten ved fibromyalgi og bistår i å fjerne giftstoffer fra berørte musklene. Imidlertid kan denne bivirkningen også være potensielt farlig for resten av kroppen din, hvis noen du ikke øke vanninntaket mens du tar kreatin.

Potensielle farer og bivirkninger av å ta kreatin

En bieffekt, nevnt ovenfor - tegningen av væske inn i musklene - vil resultere i vektøkning mens du tar kreatin. Det er svært viktig mens du tar dette tillegget å være godt hydrert, for å sikre at resten av kroppen din mottar tilstrekkelig væske. Dehydrering raskt kan føre til oppkast og kramper. Hvis du har nyresykdom, bør du ikke kreatin ta.

Tips for å ta kreatin

Du vil se færre positive effekter av å ta kreatin hvis du er en "junk food junkie", enn hvis du spiser en godt balansert kosthold rikt på frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn. Du bør ikke ta kreatin på kvelden, da det kan forstyrre søvnen din. Hvis du tar den til å forbedre treningen din, eller bodybuilding evner, er det best å ta det om en halv time før du begynner å arbeide ut. Ta minst en ukes pause fra å ta kreatin hver seks til åtte uker. Betale hensyn til kroppen din mens du tar kreatin, og stoppe hvis du merker noen ubehagelige bivirkninger.

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Matvarer for å unngå på fibromyalgi kosthold

Fibromyalgi er en muskel-lidelse preget av utbredt muskel-og leddsmerter, tretthet og søvnuregelmessigheter. Det påvirker generelt kvinner, men symptomene og alvorlighetsgraden kan variere for forskjellige individer. Ikke alle pasienter opplever symptomatisk lindring når de unngår visse matvarer, spesielt siden fibromyalgi symptomer er mangfoldig. Imidlertid bør fibromyalgipasienter eliminere visse typer mat fra kostholdet for en samlet lettelse.

Kunstig søtstoff

Kunstige søtstoffer som aspartam, kan NutraSweet og sakkarin forverre fibromyalgi symptomer. Fibromyalgi lider tendens til å ha svært aktive NMDA-, eller N-metyl-D-asparaginsyre, smertereseptorer som forårsaker den intense smerter at de opplever. Aspartam er et excitotoxin som stimulerer NMDA smertereseptorer i fibromyalgi pasienter. I en studie publisert i 2001 "Annals of Farmakoterapi," forskere oppdaget at fibromyalgipasienter som unngikk aspartam opplevd en generell følelse av velvære.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

MSG, eller mononatriumglutamat, og nitrater er tilsetningsstoffer som brukes til å forbedre smaken og bevare mange bearbeidet og frossen mat. MSG vises i enkelte asiatiske matvarer, mens nitrater fungere som konserveringsmidler i kjøttpålegg som skinke, bologna og bacon. Fibromyalgi lider har lav toleranse nivåer mot MSG og nitrater, som er klassifisert som excitotoxins som stimulerer NMDA smertereseptorer.

Nightshade Planter

Grønnsaker fra søtvier familien som tomater, poteter, aubergine og grønn paprika kan forårsake allergiske reaksjoner, og øke smerter og ubehag i noen fibromyalgipasienter, ifølge en rapport fra The Collaborative Støtteprogrammer av New Jersey Institute for velvære og gjenoppretting tiltak. Siden søtvier grønnsaker er også svært næringsrik, må du identifisere søtvier matvarer som forårsaker allergi eller smerte. Start ved å eliminere alle de søtvier matvarer i en periode på to måneder, og deretter langsomt gjeninnføre dem etter denne perioden, en om gangen, for å observere om fibromyalgi symptomene kommer tilbake. Hvis matvarer ikke utløser en allergisk reaksjon, gå videre og spise dem.

Gjær og Gluten

Gjær og gluten forverre gjær infeksjoner og glutenintoleranse, henholdsvis i fibromyalgi pasienter. Gjær og gluten er generelt funnet sammen i bakt matvarer som brød, kaker og andre bakverk. Gjær hjelpemidler soppvekst i kroppen og kan føre til ledd-og muskelsmerter, mens fibromyalgi relatert tretthet kan føre til fordøyelsessykdommer inkludert gluten intoleranse. En studie i april 2014 utgaven av "Rheumatology International" bemerker at glutenintoleranse eller intoleranse kan være en underliggende årsak til fibromyalgi syndrom.

MS Vs. Fibromyalgi

Multippel sklerose (MS) og Fibromyalgi er to kroniske helseproblemer. Mens de gjør dele noen lignende symptomer de er svært forskjellige forhold. Begge er svært vanskelig å diagnostisere og pasienter kan gå på i år vet noe er galt uten at deres tilstand diagnostisert. Det er også noen likheter i behandlingstilbud for begge, men siden de har ulike årsaker behandlingsstrategier må ta ulike tilnærminger. Nedenfor er noen grunnleggende informasjon for å skille de to forholdene.

Historie

Mens medisin i det 19. århundre ikke var så etablert som det er i dag opptak og tegninger gjort i begynnelsen av 1800-tallet avsløre pasienter som hadde det vi nå kjenner som MS. Sykdommen ble først gitt et navn i 1869 av Jean-Martin Charcot professor i nevrologi. Dessverre var det lite kunnskap om årsaken og derfor behandlinger var ikke veldig effektivt. På midten av 1900-tallet mer ble lært om hva som var årsaken denne tilstanden, og på dette tidspunktet National MS Society ble dannet. Ved slutten av 1900-tallet med fremskritt innen forskning, forskere fortsatte å begrense hva som forårsaker symptomer og begynte å utvikle mer effektive behandlinger. Men selv i dag er det fortsatt mye vi ikke vet om denne tilstanden.
Fibromyagia er en mer nylig diagnostisert tilstand. Det har bare vært i løpet av de siste ti årene eller så at tilstanden har blitt anerkjent av leger. Likevel ble det beskrivelser av hva vi nå kaller Fibromyalgi registrert så tidlig som det 17. århundre. Det var ikke før 1987 at den amerikanske Medical Association anerkjent det som en ekte sykdom som fører til uførhet. Men selv i dag er det fortsatt leger som avviser Fibromyalgi som en reell tilstand. Den viktigste årsaken er fordi Fibromyalgi ikke kan oppdages med vanlige medisinske tester som røntgen og blodprøver.

Identifikasjon

Multippel sklerose er en kronisk medisinsk tilstand som angriper det sentrale nervesystemet. Sykdommen oppstår i kroppen angriper sin egen myelin. Myelin er et fettstoff som omgir og beskytter nervetrådene, og kan til og med skade fibrene selv. Den skadede til myelin fører til arrvev også kalt sklerose, derav navnet multippel sklerose.
Fibromyalgi er også en kronisk tilstand. Den underliggende årsaken til fibromyagia er fortsatt ikke kjent. Men den oppfatning blant forskere i dag, er at det er unormal sensorisk prosessering i det sentrale nervesystemet. Dette fører til at pasienten opplever en forsterkning av smertesymptomer. Det er også noen undersøkelser som tyder på at nivåene av visse nevrotransmittere, aminosyrer og andre kjemikalier er ute av balanse.

Betraktninger

Med begge forholdene er det ingen klare laboratoriefunn eller fysiske symptomer som kan hjelpe positivt identifisere disse forholdene. De begge krever at pasienten for å gi en detaljert medisinsk historie som ikke nødvendigvis hjelper til å diagnostisere tilstanden, men heller utelukker andre mulige forhold. For å bli diagnostisert MS må det være bevis for skade på to separate områder av sentralnervesystemet, som kan sees av et MRI, og skaden må ha forekommet minst ett møll hverandre.
For Fibromyalgi å bli diagnostisert visse symptomer må være tilstede hos pasientene selv rapporterte medisinsk historie sammen med tilstedeværelsen av flere ømme punkter på karakteristiske steder. Dette kriterie ble etablert av American College of Rheumatology.

Funksjoner

Multippel sklerose og Fibromyalgi symptomer varierer mye fra individ til individ. Ikke to pasienter opplever forholdene i nøyaktig samme måte. I tillegg hver dag kan være annerledes for mennesker som lever med disse forholdene. MS kan bringe på symptomer på tretthet, smerter, nummenhet, tap av balanse, svimmelhet, hukommelsestap og muskel spastisitet blant mange andre.
Fibromyalgi bringer på kronisk, dyp og utbredt smerte. Pasienter har beskrevet smerten som knivstikking, skyting, og dype muskelverkende. Det kan også være nummenhet, trøtthet, hukommelsestap, problemer med å få en god natts søvn og overfølsomhet for lyd, lys og temperatur.

Forebygging / løsning

Siden det er ingen kjente eksakte årsaken for noen av disse forholdene betyr dette også det er dessverre ingen kur. Behandlingstilbud er rettet mot å forbedre livskvaliteten og redusere funksjonshemming så mye som mulig.
Behandling av MS er først og fremst gjennom medisinering. Det finnes en rekke medisiner som brukes, og det kan være en lang prøveperiode for å matche den rette medisinen og dosen med hver pasient.
Fibromyalgi behandling hviler også tungt på medisinering. Over disk eller reseptbelagte smertestillende medikamenter og sove hjelpemidler forsøk på å minimere symptomene og slappe kroppen.
Men ikke begge forholdene svare på regelmessig mosjon, spesielt trene i vannet der presset er tatt av ømme ledd. Det varme vannet hjelper også å slappe av musklene. En mild yoga praksis har også vist seg å være nyttig i å håndtere symptomer. Gjennom yoga pasienten sakte og forsiktig strekker og slapper av musklene og lærer å bruke meditasjon til å håndtere stress som oppstår med noen kronisk tilstand. Praktisering av meditasjon er svært nyttig som stress kan forverre symptomene i begge disse forholdene.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

  • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

En gåtefull syndrom

Fibromyalgi er en kronisk lidelse som berører 2 til 4 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge en juni 2006 faktaark fra American College of Rheumatology. Hovedsakelig afflicting kvinner, personer med fibromyalgi opplever utbrudd av utbredte smerter, tretthet og andre relaterte symptomer. En New York Times helse guide rapportert at noen studier har funnet forekomst av fibromyalgi toppene rundt 35 år, mens andre sier sykdommen er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Samme helse guide sitert en studie som fant tilfeller av fibromyalgi øker med alderen, og nådde en frekvens på mer enn 7 prosent blant folk i 60-årene og 70-tallet.

Med ingen kjent årsak, er fibromyalgi vanskelig å diagnostisere og behandle. Som et resultat av disse faktorene, kan tilstanden påvirke nesten alle aspekter av en persons liv - inkludert forholdet til venner og familie.

En Forferdelig Toll

The American College of Rheumatology faktaark viser de vanligste symptomene på fibromyalgi som kronisk utbredte muskelsmerter, tretthet og ømhet. Andre symptomer kan være hodepine, irritabel tarm syndrom, irritabel blære, kognitive og hukommelsesproblemer, kjeveledd lidelse, bekkensmerter, rastløse ben syndrom, følsomhet for støy og temperatur, angst og depresjon.

På grunn av disse symptomene, fibromyalgipasienter ofte finner det vanskelig å opprettholde eksisterende vennskap eller møte nye mennesker. På grunn av manglende kunnskap og forståelse om tilstanden, kjære kan finne seg å bli frustrert med mennesker som lider av fibromyalgi. Den følelsesmessige uro og fysiske smerter forbundet med fibromyalgi - samt noen av de medisiner som brukes til å behandle det - kan også redusere en persons sexlyst, legger ytterligere press på intime relasjoner.

Mestringsstrategier

Eksperter sier følgende forslag kan hjelpe personer med fibromyalgi og de som er nær dem takle tilstanden:

Juster forventningene: Personer med fibromyalgi kan finne sin daglige virke sterkt begrenset på grunn av smerter og tretthet. Ektefeller og andre kjære kan hjelpe ved å ta ansvar for husarbeid som rengjøring og matlaging. Dette gjør at fibromyalgipasienter å få mindre energi og få mer hvile.
* Forbedre kommunikasjon: Sykdommer skape stress på familier og kommunikasjon ofte falters. Det er viktig for personer med fibromyalgi til å uttrykke sine følelser, og også be om hjelp når det er nødvendig. Familiemedlemmer bør lytte oppmerksomt, vise empati og gi hjelp når du blir spurt. Utdanning: Lære om tilstanden og dens symptomer er nyttig ikke bare for pasientene, men for deres venner og familie. Søk medisinsk hjelp: Lider i stillhet med fibromyalgi er ikke et tegn på tapperhet eller mot. Personer med denne lidelsen bør være under omsorg av en revmatologi spesialist som er kjent med fibromyalgi diagnostiske kriterier, forskning og de nyeste behandlingstilbud. Finn en støttegruppe: The National Fibromyalgi Association har skapt et nettverk av støttegrupper på tvers av oss dele problemer og løsninger med andre som står overfor liknende utfordringer kan være spesielt nyttig for alle deltakere. Hold deg så aktiv som mulig: Ifølge American Academy of Family Physicians, en av de beste tingene som fibromyalgipasienter kan gjøre er trening. Stretching og lav-impact aktiviteter som turgåing, svømming eller sykling er sterkt anbefalt.

Betyr løfte vekter Hjelp Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en kronisk tilstand med symptomer som muskelsmerter, leddsmerter, tretthet og hodepine. Mens det er ingen kur, det er mange måter å kutte ned på dine symptomer. En av de mest effektive måter å stoppe symptomene forbundet med fibromyalgi er øvelse. Ifølge Fibromyalgi-Symptoms.org, kan styrketrening i bestemte bidra til å kutte ned smerte.

Styrketrening

Det er viktig å anerkjenne forskjellene mellom styrketrening og vekttrening. Mens vekttrening konsentrerer seg om å bygge muskler, styrketrening fokuserer mer på tone og utholdenhet. Bruken av tunge vekter er ikke anbefalt for personer som lider av fibromyalgi. Målet med styrketrening er å arbeide alle de store musklene i kroppen din. Du kan enten bruke frie vekter, vekt maskiner eller motstand band. Du kan arbeide med en fysioterapeut eller en personlig trener til å utvikle den optimale sett med øvelser for deg. Oftest vil du gjøre 2 til 3 sett av hver øvelse med 8 til 12 repetisjoner i hvert sett. Det er også viktig å hvile mellom hvert sett.

Fordeler

Ifølge en studie utført ved Harvard University, har vekttrening vist seg effektiv i å kutte ned symptomer på fibromyalgi. Det er nyttig fordi alle kroppsdeler er involvert i styrke-trening, kutte ned stivhet fra underforbruk. Også symptomer som tretthet eller dempet av generelt bedre fysisk form. Personer med fibromyalgi også lider av dårlig søvn. Når du deltar i styrketrening, det hjelper deg å sovne raskere og å forbli i en dypere søvn lenger. Dette restorative søvn er svært viktig for mennesker med fibromyalgi som tilstanden hindrer dem fra å få riktig mengde dyp søvn. Styrketrening kan faktisk hjelpe mot depresjon, som er et annet symptom vanlig for mennesker med fibromyalgi. Trening er en effektiv måte å forbedre stemningen siden det frigjør endorfiner.

Tips

Styrketrening er den mest effektiv når den kombineres med kardiovaskulær trening og stretching. Det er viktig å varme opp musklene før du bruker vekter for å hindre forstuinger og belaste musklene. Dessuten er det viktig å holde seg hydrert å holde musklene fra kramper opp. Til slutt, sørg for at du gjør alt med måte. Du bør starte med lav vekt og jobbe opp sakte. Du kjører risikoen for skade hvis du presser deg selv for mye i begynnelsen.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Fibromyalgi blusse opp Årsaker

Hva er Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som oppstår oftere hos kvinner enn hos menn. Pasienter med fibromyalgi lider av kroniske smerter, vanligvis i ledd, sener og leddbånd, men det er ofte ledsaget av en generalisert "sliten følelse", mangel på energi og ømme punkter der selv den minste berøring forårsaker smerte. Legene sier at noen tilfeller av fibromyalgi begynne etter en fysisk eller følelsesmessige traumer, men ikke alle av dem gjør.

Hva utløser Fibromyalgi?

Legene hevder at emosjonelle eller fysiske triggere kan føre til en oppblussing i fibromyalgi symptomer. En fakkel, en forkortelse for blusse opp, vanligvis er ledsaget av konstant smerte og apati. Pasienter som lider av en Fibromyalgi blusse ofte kan ikke sitte, stå eller ligge komfortabelt i lengre tid.

Bluss ups kan utløses av sterke følelser, inkludert depresjon, sinne eller stress. Fibromyalgi fakler kan også utløses av fysiske problemer som spenner fra for mye trening til begynnelsen av en sykdom. Kaldt, fuktig vær eller ekstrem varme, noe som plasserer stress på kroppen, kan også fungere som triggere for en blusse opp.

Hvordan unngå refleks ups?

Hindre en oppblussing av fibromyalgi er den beste form for behandling, men ikke så fort gjort. Leger anbefaler at pasienter forblir som ellers frisk som mulig, å ta forholdsregler mot sesongens forkjølelse og influensa. Pasienter bør også begrense sin fysiske aktivitet. Trening er anbefalt, men gjør for mye, spesielt anstrengende trening som kan føre til et bluss. Leger anbefaler også stemningsstabiliserende aktiviteter som yoga og anti-depressiva for å hjelpe avverge følelsesmessig utløst flares.

Hvordan behandle Fibromyalgi syndrom med alternative løsninger

Fibromyalgi er en lidelse i første rekke kjennetegnet ved ekstrem tretthet og smerter i muskler og ledd. Tegn på denne tilstanden omfatter influensalignende symptomer, tretthet, nummenhet i lemmer og ekstremiteter, hodepine, svimmelhet, søvnvansker, kvalme, irritabel tarm syndrom, hukommelsestap, depresjon, følsomhet for visse kjemikalier og hudproblemer. Noen av faktorene som kan utløse fibromylagia er stress, sorg, følelsesmessige traumer, en stillesittende livsstil og søvnmangel, men det er ingen kjent årsak til tilstanden. Symptomene på fibromyalgi er lik de av andre lidelser og / eller sykdommer. Mens tester kan gis av legen din for å utelukke andre tilstander, er det i dag ingen spesifikke diagnostiske tester for å fastslå fibromylagia. Den generelle kriteriene er at hvis du har opplevd ømhet i minimum 11 ømme punkter steder på kroppen din og din smerte har vart i 3 måneder eller mer, er det sannsynlig at du har fibromylagia. Mens legen din anbefale smertestillende medikamenter og andre reseptbelagte legemidler for å løse dine symptomer, kan du ønsker å søke alternative løsninger som kan være nyttig.

Hvordan behandle Fibromyalgi syndrom med alternative løsninger

•  Gi byggress en prøve. Den inneholder vitaminer, mineraler og klorofyll, har anti-inflammatoriske egenskaper og bidrar til å avgifte kroppen din. Bygg gress er avledet fra de hele bladene på bygganlegg. Du kan vanligvis finne bygg gress i pulverisert form. Legg et par teskjeer til en 8-unse glass vann og drikk det daglig. Hvis du er allergisk mot gress eller har cøliaki, bør du ikke ta bygg gress. Hvis du er gravid eller ammer, sjekk med legen din før du tar den.

Bruk Boswellia ekstrakt daglig for å redusere morgen stivhet og betennelse. Boswellia kommer fra gummy harpiks av en duftende tre som ofte vokser i India og brukes av ayurvedisk medisin utøvere for sine helbredende egenskaper. Doseringen er avhengig av det enkelte produkt du tar. Det er for tiden ingen kjente interaksjoner med boswellia, men du bør unngå det hvis du er gravid eller ammer.

Ta Johannesurt kapsler for å forbedre din søvn og redusere depresjon. Denne urten er hentet fra en flerårig plante som er innfødt til feltene i Europa og inneholder flavonoider og hyperforin, som har vist seg å ha antidepressive egenskaper. Mens typiske dose er mellom 500 til 1000 mg pr dag, kan det variere fra produkt til produkt. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta johannesurt. Hvis du for tiden tar noen reseptbelagte medisiner, bør du snakke med legen din før du tar denne urten, fordi det kan senke din medisinering effektivitet.

øke immunitet med løvetann. Løvetann kommer fra roten og bladene på et tre som ofte vokser i Europa og USA. Du kan vanligvis finne det i kapsel eller te form. Ta dosen gitt for det enkelte produkt du bruker. Du bør unngå løvetann hvis du er gravid eller ammer, har gallegang obstruksjon, lider av gallestein, har magesår, er på reseptbelagte diuretika eller er allergisk mot løvetann.

Vurdere bruk av homøopatiske midler for å bidra til å redusere symptomene. Disse inkluderer Rhux toxicodendron, Arnica, causticum, Kalmia latifolia, bryonia, Ranunculus bulbosus, graveolens Ruta og Calcarea carbonica. Spør din homeopathic utøveren å finne ut hvilken av disse rettsmidler er den beste for deg å ta og å finne ut om de beste styrker og doseringer til å ta. Homeopatiske midler er trygge å bruke og har ingen legemiddelinteraksjoner.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du tar noen alternativ løsning.
  • Ikke bruk disse rettsmidler på barn.

Kosthold og mosjon Anbefalinger for Fibromyalgi

Fibromyalgi pasienter lider av kronisk tretthet og smerter, som ofte hindrer dem fra å ta del i normale deler av dag-til-dag liv som arbeidende, trene og nyte sosiale aktiviteter. Endre en persons kosthold og legge en øvelse diett, men kan forbedre sine symptomer.

Kosthold anbefalinger

Når du arbeider med fibromyalgi, bygge din diett rundt matvarer som er rike på vitaminer og mineraler og matvarer som vil hjelpe i absorpsjon av disse sårt tiltrengte næringsstoffer. Det er også viktig å spise mat rik på antioksidanter, som kjemper mot kjemikalier i kroppen som fører til økt tretthet, økt muskel følsomhet og lavere smerteterskel. Unngå mat som kan svekke immunforsvaret og forebygge vitamin og mineral absorpsjon.

Anbefalt mat inkluderer: rødt kjøtt og fjørfe som er høy i jern og protein, grønnsaker og bønner som er rike på magnesium, frukt og grønnsaker som er rike på antioksidanter, og matvarer som inneholder hjerte-sunt fett som nøtter (som valnøtter og mandler ) som moderate mengder fett hjelper kroppen absorbere næringsstoffer. Noen pasienter med fibromyalgi har rapportert at lav-natrium, næringsrike supper og stuinger med grønnsaker, bønner og kjøtt, når det spises på en daglig basis, kan hjelpe dem til å føle deg mer energi og mindre smerter.

Matvarer for å holde seg borte fra inkluderer de som inneholder koffein, alkohol og / eller store mengder sukker, noe som kan hindre opptaket av noen viktige næringsstoffer for fibromyalgi pasienter.

Øvelse anbefalinger

Selv om mange fibromyalgi lider unngå trening på grunn av smerter og tretthet det fører dem, kan kardiovaskulær trening være en viktig komponent for å redusere symptomer. Trening kan hjelpe deg å kjempe depresjon og har større optimisme når du arbeider med helseproblemer. Kardiovaskulær trening fører også til økt blodsirkulasjon og oksygenmengdene levert til musklene, noe som reduserer smerter og plager.

Nøkkelen for fibromyalgipasienter er å ta fatt på en moderat mosjon plan som ikke vil bli altfor taxing på deres system, og det inkluderer restorative komponenter, for eksempel yoga og sport massasje, for å hjelpe sine muskler og ledd gjenopprette. Pasientene bør også være sikker på å gi kroppen sin tilstrekkelig hvile mellom treningsøkter (anbefalinger spenner 24 til -36 timer).

Hvordan man skal håndtere Fibromyalgi

Opplevelsen med fibromyalgi kan være svært smertefullt, og med å skrive om. Mange har lært å akseptere det og komme videre med ting. Nøkkelen er aksept. Når en person lider av smerte like ille og ødeleggende som dette har blitt hevdet å være, det må være en slags lettelse. Kanskje dette er grunnen til at fibromyalgi har blitt beskyldt for å være assosiert med det gamle ordtaket om "mind sykdom." Det er ikke, men bare noen som har det kan være kvalifisert til å si sikkert. Det har også blitt assosiert med seksuelle overgrep mot barn, noe som er interessant, fordi de bare kan spekulere i at i noen tilfeller kan det være sant. Det er virkelig en sykdom som er selektiv og personlig. Les videre for å lære hvordan man skal håndtere fibromyalgi.

Bruksanvisning

•  Godta tilstanden. Hvis du ikke aksepterer at du har noen form for sykdom, kan det være mer farlig for helsen din.

opplyse deg om dens årsaker og påvirker. Prøv å gjenoppleve dine livserfaringer til å tyde hva som gikk galt og when.This bidrar til å minimere selvbebreidelse ved å hjelpe deg å gi slipp. Fibromyalgi kan være forårsaket av en annen sykdom som systemisk lupus erythematosus. Noen mennesker opplever et tilbakeslag med Lupus etter fødselen av et barn. Rett etter den episoden, smertefulle knuter begynner å virkelig debilitate en persons liv.

Tenk medisinering. Ikke vær redd for å ta medisiner for Fibromyalgi. De hjelper ved å hjelpe deg å takle, og de gjør lindre noe av smerten. Dette kan bety å få noen av de mer krevende husarbeid gjort, daglig.

En person med fibromyalgi trenger å trene så mye som de muligens kan. Dette kan være den mest utfordrende trinnet, fordi med noen smerter overalt, har en person som lider med smerter tendens til å ønske å sitte og holde det stille, med så lite forstyrrelser som mulig. De bør være klar over at når de har vært ute en tur, eller i et svømmebasseng, kan trening være svært nyttig, og at de vil komme tilbake trøtt ja! men også oppdateres.

Slapp av i en kropp av varmt vann, daglig. Dette bidrar til at det varme vannet slapper dere. Når kroppen lider av denne sykdommen er det vanskelig å si om det avslapning som er filt er fordi musklene er faktisk avslappet eller om det er fordi en person vet at kroppen har en tendens til å slappe av i det varme vannet. Og i den grad bare, det ville være psyko tilbøyelig.

Dekstrometorfan for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som rammer omtrent to prosent av alle amerikanere, ifølge MayoClinic.com. Det er preget av smerte og ømhet i ulike deler av kroppen, forårsaker stort ubehag for de hundretusener av sine pasienter, de fleste av dem er kvinner. Når en studie ble utgitt i 2005 viser at dekstrometorfan bidratt til å lette smerter av fibromyalgi, bokstavelig talt tusenvis stormet til sine lokale drugstores, på jakt etter lettelse i dette allment tilgjengelig hoste medisin ingrediens.

University of Florida Study

Studien som skapte en slik følelse i fibromyalgi samfunnet ble utført av et team av University of Florida (UF) forskere. Publisert i spørsmålet mai 2005 av Journal of Pain, konkluderte studien at dekstrometorfan midlertidig letter intensiteten av fibromyalgi "wind-up", som er beskrevet som "en snøballkasting smerterespons til moll, repeterende fysisk kontakt." Dr. Roland Staud, førsteamanuensis i medisin ved UF og hovedforfatter av tidsskriftet artikkelen, antydet at studiens funn til slutt kan bane vei for bruk av medisiner i behandling av fibromyalgi og andre tilstander der økt følsomhet for smerte er en viktig faktor.

Spesifikasjon av Study

UF studien samlet en studie gruppe av 24 kvinner --- 14 diagnostisert med fibromyalgi og 10 som var sunt --- og brøt dem inn i tre undergrupper. Alle forsøkspersonene ble deretter utsatt for repeterende smerte, individuelt justert slik at alle fag vurderte sin smerte på samme nivå. På dette punkt, ble medlemmer av en gitt subgruppe en kapsel med 60 mg dekstrometorfan, en annen mottok en dose på 90 mg og den tredje fikk en placebo kapsel. De som får 90 mg doser rapporterte en betydelig lettelse av smerte, mens de i de to andre undergruppene rapporterte lite eller ingen lindring.

Et ord av forsiktighet

I artikkelen slippe funnene i UF studien, advarte Staud mot selv-medisinering med medisiner som inneholder dekstrometorfan, og peker på at slimløsende, hoste medisiner og andre slike medisiner kan ha alvorlige bivirkninger. I en UF pressemelding, Staud sa: "Ved høye doser, kan pasienter har problemer knyttet til hukommelse og forvirring."

Konklusjoner på NMDA reseptorer

Den opprinnelige mål av UF-studien var å teste en teori om at NMDA (N-metyl-D-aspartat) reseptorer i kroppen spilte en viktig rolle i fibromyalgi smerte. Som påpekt av den nasjonale Fibromyalgi Association (NFA), ble dekstrometorfan valgt fordi det er en kjent motstander av disse reseptorene. UF studien konkluderte med at fysiologi av NMDA reseptorer i Fibromyalgi pasienter og normale forsøkspersonene forble det samme, men at smerteimpulser i fibromyalgipasienter var mer forsterket enn hos friske kvinner.

Future Forskning

NFA håper UF studien baner vei for forskning på andre veier som kan være ansvarlig for fibromyalgi smerter, nå som NMDA teorien har blitt utelukket. I en artikkel på NFA nettstedet, Jessica Franke antyder at "en annen viktig vei anvender den nevrotransmitter substans P, som er blitt vist å være forhøyet i FM-pasienter og også for å bidra til responsen windup".

Fibromyalgi & Narkotiske smerte Treatment

Fibromyalgi & Narkotiske smerte Treatment


Fibromyalgi (FM) er en uhelbredelig, men overkommelig tilstand som fører til sine pasienter til å oppleve smerter i muskler og ledd, samt en rekke andre ubehagelige symptomer. En lege er usannsynlig å umiddelbart foreskrive narkotika for FM smerter, fordi mange andre alternativer er tilgjengelige for å prøve. Det er sannsynlig at legen din vil hjelpe deg med å finne riktig smertebehandling diett for deg.

First-Line Behandlinger

For noen pasienter vil over-the-counter paracetamol eller Advil lindre smerte. Hvis det ikke er tilfelle, er det flere reseptbelagte medisiner som er godkjent av FDA for Fibromyalgi som har blitt funnet for å hjelpe med smerte. Disse inkluderer antidepressiva Cymbalta og Savella og krampestill Lyrica. Den muskelavslappende, er Flexeril også effektive for noen smerte.

Narkomane

Narkomane som kan være foreskrevet for Fibromyalgi smerte inkluderer Darvocet-N, Vicodin, Oxycontin, Fentanyl og morfin. De kan være svært effektive, men noen pasienter som trenger dem, kan ikke få dem. Ifølge artikkelen "Å overvinne kronisk smerte" disse stoffene er ikke så over-foreskrevet som noen kanskje tror, ​​og faktisk kunne hjelpe flere smerter lider dersom legene var mindre tilbakeholdne med å foreskrive dem.

Pågående kontroversen

Selv om, ifølge nettstedet fibromyalgia-symptoms.org, har studier vist at opioider er effektiv mot FM smerte, vil noen leger ikke foreskrive dem på grunn av deres tilbøyelighet til å forårsake avhengighet. Likevel, forsker David Jorensen funnet ut at det ikke var noen økning i avhengighet til tross for en økning i narkotiske resepter 1990-1996.

Ultram

Ultram (tramadol) har nylig blitt godkjent av FDA for å behandle fibromyalgi smerte. Det er ansett som sikrere enn opiater, og kan være et akseptabelt alternativ for noen leger og pasienter.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Reseptbelagte NSAIDs som Celebrex og Vioxx kan være effektive for noen pasienter uten å forårsake mage nød. En resept NSAID kan kombineres med Ultram for sterkere smertelindring.

Ikke-medikamentelle behandlinger

For de som ønsker å unngå medisiner helt, alternative behandlinger som massasje terapi, akupunktur, TENS enheter (som bruker elektriske impulser til å kontrollere smerte) og varmeputer kan være effektive.

Hva er Age of Getting Fibromyalgi?

Fibromyalgi eller FMS (fibromyalgi syndrom) er en kronisk tilstand som fører til utbredt smerter i hele kroppen i muskler, ledd og sener. Selv FMS smerte kan være til stede overalt, er det dominerende i brystet, nakke, skuldre, bein og korsrygg. Mange pasienter rapporterer nevrologiske symptomer med FMS også, slik som nummenhet, svie og prikking. Foreløpig er det ingen kjent årsak for FMS, men det er mange teorier som inkluderer en underliggende søvnforstyrrelser, nevrologisk dysfunksjon og visse virus.

Alder Faktorer og FMS

FMS kan oppstå i alle aldre, men generelt det ser ut med mer frekvens hos kvinner i alderen 20 til 40. Noen studier tyder på 35 år som har den høyeste toppen, mens andre studier viser det er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Sjansen for å utvikle FMS ser ut til å øke med alderen.

Kjønns Faktorer og FMS

Ni av ti fibromyalgipasienter er kvinner. Selv om menn kan utvikle sykdommen, det er mer fremherskende hos kvinner.

Barn og FMS

Barn er ikke immune mot FMS, selv om det er mindre vanlig diagnostisert. Symptomer på FMS hos barn er lik de av voksne. Onset er vanligvis i puberteten og mer vanlig hos jenter enn gutter.

Genetikk og FMS

Forskning viser at FMS ser ut til å kjøre i familier. Mange kvinner til barn med FMS rapporterer lignende symptomer og vice versa. Forskning har ennå til å avgjøre om genetikk spiller en rolle i å bestemme debutalder, imidlertid.

Diagnostisering FMS

Diagnosen FMS er vanligvis laget etter flere andre sykdommer eller lidelser er utelukket. Hvis du eller noen du kjenner har blitt diagnostisert med FMS, sørg for en øm-punkts eksamen har fått av legen. Foreløpig resultatene av denne eksamenen er mest troverdig vurdering av tilstedeværelsen av FMS.