Digidexo.com

tips til veiing

Tips til å holde seg til en diett

Bor på en diett kan være en av de største utfordringene for å miste vekt. I begynnelsen av en diett, er motivasjonen sterk, men etter et par dager og mange fristelser, blir det vanskelig å holde fokus på de langsiktige mål. Det er et par ting du kan gjøre for å lette stress å holde seg til en diett og nå dine vekttap mål raskere.

Vær forberedt

Bor organisert og forberedt vil hjelpe deg å holde på kostholdet ditt. Handle ukentlig for dine måltider for hele uken, og ta sunne snacks og vann med deg når du vet at du vil være ute og fristet av høy-kalori mat. Spis sunn snacks mellom måltidene som er høy i fiber og protein. Ikke tillat deg selv å bli veldig sulten, for da vil du være mer tilbøyelig til å velge høyt sukker og fettrike matvarer.

Sett kortsiktige mål

Det er veldig vanskelig å holde på en diett når du prøver å miste en stor mengde vekt. Målet synes langt unna, og umulig å nå. Derfor er det tilrådelig å sette kortsiktige mål på 2-5 kg. og belønn deg selv med en non-food premie hver gang du kommer til en. "Vekttap bør være ca 1-2 kg. Per uke," sier National Institutes of Health (Resource 2). Men ikke overforbruk skalaen. Det er unadvisable å veie deg hver dag. Elizabeth Josefs av weightwatchers.com sier, "vekten svinger fra time til time og dag til dag. Hopping på skalaen for ofte kan bli frustrerende og komme i veien for deg å se din generelle fremgang" (Resource 3). Veie deg en gang i uken bør være målet.

Spis en rekke matvarer

Å spise det samme hver dag kan bli monotont og kan føre til usunne valg. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker. Nøkkelen er å velge matvarer som er en rekke farger og matvarer som tilbyr en rekke næringsstoffer. Dette vil hjelpe deg å avverge kjedsomhet. Ifølge Nancy Clark på teamintraining.org, spise en rekke matvarer "hjelper deg å konsumere et bredere utvalg av næringsstoffer", som forbedrer din generelle helse (Referanse 1). Selv om ernæring er en utmerket fordel, spise en mangfoldig gruppe av matvarer vil også hjelpe deg å holde deg til å spise sunt.

Se på kostholdet som en livsstil endring

Hvis du ser din diett som en sunn livsstil, vil det være lettere å holde seg til det. Josefsberg antyder, "Hvis du finner deg selv å drømme om den dagen du 'Fullfør' reframe den ideen og begynne å fokusere på sunn mat. Når du nekter å slutte, til slutt alt dette blir andre natur. Slipp perfeksjonisme og bosette seg i for løpet av livet. " Tanken er at sunn mat er en livsstil endring, ikke en diett. Hvis du tar dette synet, vil du ikke være så frustrert når du kommer ut av kurs, fordi neste måltid er alltid en helt ny sjanse til å gjøre et sunt valg.

Tips til å gå ned i vekt på fem dager

Hvis du har en spesiell hendelse rett rundt hjørnet og trenger å gå ned i vekt raskt, slappe av. Det er mulig å miste en merkbar mengde vekt på så lite som fem dager. Du trenger ikke engang å skallet ut en masse penger for slankepiller eller potions eller utøve dingser. Bare følg noen sunn fornuft tips.

Vann

Det viktigste første skritt er å drikke mer væske, særlig vann. Vann hjelper deg til å føle deg mett og det også spyler kalorier og fett fra kroppen din. Mange eksperter mener at det vi tenker på som sultfølelse er faktisk de første tegn på dehydrering. Hvor mye er nok? Hvis urinen er klar eller en blek strå farge, er du drikker nok vann. Hvis det er gyllen eller gul, drikke mer.

Trening

Ikke la noe snacks mellom måltidene. Hvis du ønsker å gå ned i vekt i fem dager, kan du ikke råd til de ekstra kaloriene. Unngå automatene og kakeboksen. Tenk på hva du kan gjøre for å distrahere deg fra dem: ring en venn, takle en husholdning ork, kjøre et ærend.

Konsentrer deg om de fire store

Til måltidene, konsentrere seg om disse fire matvarer: magre proteiner, grønnsaker, frukt og helkorn. Eliminer sukker, salt og fett fra tallerkenen din så mye som mulig. Ikke gå tilbake i sekunder. Tygg hver bit sakte og nyt smaken.

Bære de riktige klærne

Riktig størrelse og riktig kutt av klær kan gjøre hele forskjellen i hvordan du ser ut. Du kan enkelt se flere størrelser mindre eller større avhengig av hvordan klærne passer. Ta litt tid til å finne akkurat det rette antrekket for hvordan du ser ut nå. Spør en venn eller en butikk medarbeider om råd. Størrelsen er bare et tall, det er hvordan du ser det er veldig viktig.

Advarsel

Hvis du har en kronisk medisinsk problem, for eksempel diabetes, bør du kontakte lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen vekttap plan.

Slankepiller og væsker kan ha uønskede bivirkninger (f.eks, irritabilitet, søvnløshet, hjertebank). Unngå dem hvis mulig.

Et vekttap på én til to pounds per uke regnes som optimal for å miste vekt og holde den av. Å miste en stor mengde vekt i løpet av kort tid kan utløse helseproblemer.

Tips til foreldre av Deprimerte barn

Tips til foreldre av Deprimerte barn


Barndommen depresjon er smertefullt. Preget av vedvarende tristhet, følelse av verdiløshet og manglende evne til å føle lykke, forstyrrer depresjon med ditt barns dag-til-dag-aktiviteter. Det er lett å forveksle depresjon hos barn med dårlig humør eller irritabilitet. Disse følelsene er en normal del av oppveksten. Men foreldre bør huske at i barndommen depresjon, aldri løfter dårlig humør. Det vedvarer og noen ganger også blir verre.

Tegn og symptomer på depresjon

Tidlig intervensjon er viktig hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert. Depresjon er en reell sykdom og krever profesjonell hjelp. Ikke gå i den fellen å tro at barnet vil "snap out of it." Faktisk viser forskning at hvis barndommen depresjon forblir ubehandlet, vil den fortsette inn i voksenlivet.

Vanligvis hvis barnet ditt er deprimert vil du begynne å legge merke til markerte endringer i atferd. For eksempel barnet kanskje pleide å tilbringe mye tid på å spille med venner, men nå foretrekker å være alene. Noen ganger deprimerte barn vil handle ut i skolen, har lærevansker eller deres karakterer vil begynne å falle.

Andre tegn på depresjon inkluderer:

være tårevått eller gråt ofte vises trist eller lei mye av tiden har liten eller ingen interesse i favorittaktiviteter uttrykker følelser av håpløshet har liten eller ingen energi å være sint eller irritabel oftere sliter med relasjoner og kommunikasjon klag av fysiske symptomer som hodepine og magesmerter sliter med å konsentrere endre spise og sove mønstre snakker om å kjøre vekk nevne selvmord eller tenker på døden

Endelig deprimerte barn også er mer sannsynlig å eksperimentere med narkotika og alkohol enn de som ikke er deprimert. Hvis du mistenker at barnet ditt er deprimert, snakke med barnelege. Mest sannsynlig vil han eller hun utelukke en fysisk sykdom først. Men hvis ingenting er funnet, kan barnelege henvise deg til en mental helse profesjonell.

Forstå ditt barns Depresjon

Depresjon er ikke noe å skamme seg over. Faktisk er det en av de mest vanlige helseproblemer i verden. Hvert år blir mer enn 17 millioner mennesker berørt. Videre kan en i 33 barn har depresjon og en av åtte tenåringer.

Foreldre lurer ofte på om de har skylden når barnet deres er deprimert. Mens det er sant at en viktig livshendelse som en skilsmisse, en endring i skolen eller en død spiller en rolle, depresjon vanligvis ikke er forårsaket av en hendelse. Mange faktorer bidrar til depresjon. For eksempel kan lavere nivåer av visse hjernen kjemikalier, genetikk, reseptbelagte medisiner og kroniske sykdommer spille en rolle.

Hjelpe din Deprimert Child

Depresjon er både skremmende og frustrerende. Men med riktig behandling og støtte, vil barnet begynne å føle seg bedre. Følgende er noen tips for å hjelpe din deprimert barnet komme gjennom denne perioden i hans eller hennes liv:

Aksepter at barnet ditt er deprimert. Ikke kjefte, kritisere eller fortelle barnet ditt til å "snappe ut av det." Tilby forståelse, tålmodighet og oppmuntring. Minn barnet ditt ofte at du er der for ham eller henne. Deprimerte barn ofte føler unlovable. Høring kjærlige uttalelser og følelsen støttes kan virkelig hjelpe. Lytt nøye, uten dom, når barnet deler sine følelser. Det kan være vanskelig å høre noen av de tingene barnet har å si, men ikke bagatellisere sine følelser. Prøv å gi håp og oppmuntring uten å høres banalt. Du ønsker ikke å øke følelsen av å mislykkes. Ikke bedra deg selv til å tro at barnet ditt er lat. Komme ut av sengen og gjør lekser krever energi, og deprimerte barn føler seg utmattet og ikke interessert i livet rundt dem. Likevel, oppmuntre barnet til å følge med på ansvar. Tilby ros når hun gjør en innsats for å fullføre en oppgave. Hjelp barnet ditt holde seg aktiv ved å delta i fotturer eller sykkelturer med henne. Fysisk aktivitet kan bidra til å lindre symptomene på depresjon. Oppmuntre spise sunt. Gi gode, næringsrike måltider. Sunn mat bidrar til å forbedre humøret. Sørg for at barnet tar foreskrevet medisiner i tide og melde fra om bivirkninger til legen din med en gang. Følg legens behandlingsplan for rådgivning eller terapi. Å ha konsistente rådgivning økter vil hjelpe barnet ditt kommer seg raskere.

Til slutt, ta affære hvis barnet ditt blir behandlet for depresjon, men er ikke å få bedre. Symptomer bør avta over tid. Noen ganger forandre medisiner er alt som trengs. Husk at depresjon er en viktig risikofaktor for suicidal atferd og dvelende eller forverrede symptomer bør aldri bli ignorert.

Tips til bedre holdning

Tips til bedre holdning


Dårlig holdning kan begynne tidlig i utviklings vekst stadier dersom gode holdning vaner ikke er dannet og håndheves. Dårlig holdning kan også utvikle seg senere i livet som følge av repeterende aktiviteter som arbeider ved en datamaskin, ser på TV, sitter i kontorstoler. Også måten du stå og sove bidra til kvaliteten på holdningen din. Mens dårlig holdning kan føre til ryggsmerter og andre langsiktige helseproblemer, kan det lett bli korrigert ved å følge noen tips.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet spiller en vesentlig rolle i ryggraden helse. Når musklene blir slitne, blir det lettere å bosette seg i slouching, slumping og dårlige arbeidsstillinger, som legger ekstra press på nakke og rygg. For å forbedre din holdning og motstå muskeltretthet, kan du endre posisjoner ofte når du sitter eller står. Hvert 30. minutt kan du ta en liten pause fra hva du gjør og strekke seg, stå i noen minutter, eller ta en liten spasertur. Regelmessig aerob trening som gange, svømming eller sykling holde musklene sterke og fleksible slik at de kan støtte ryggraden riktig. Core og tilbake styrke øvelser som yoga og pilates kan bidra til å forbedre holdning også.

Fottøy

For å bedre holdning når du står, kan du bære støttende fottøy som erke-støttet og polstrede sko. Iført høyhælte sko regelmessig kan være skadelig for god holdning fordi disse skoene forstyrre kroppens tyngdepunkt og dermed endre justeringen av kroppen som en helhet. Denne retningsendringen påvirker negativt ryggstøtte og holdning. Hvis du er på føttene hele dagen på jobb, kan du også forbedre holdningen din ved å stå på en gummimatte når det er mulig.

Sittende og stående stilling tips

For å bedre sittestilling, må du forstå riktig justering av hodet, rygg, nakke og andre kroppsdeler. Alle disse delene fungerer sammen for å skape god, støttende holdning. Hodet bør være rett og nivå med toppen av ryggraden med en avslappet nakke og skuldre. Bekkenet bør vippe fram og magen bør innsnevret litt for å støtte ryggraden og bære vekten. Bad stående positurer kan skape en illusjon av ekstra pounds. For riktig stående stilling, skal skuldrene være tilbake og ned med brystet hevet. Selvfølgelig, bør dette gjøres uten å belaste musklene. Kjeven bør være på et nivå vinkel og på baksiden bør ikke være altfor buet. Du er nødt til å engasjere dine kjernemagemusklene for å hindre overordnede i ryggen.

Tips til Invacare Leg Walkers

Tips til Invacare Leg Walkers


En turgåer er en tre-sided, firbente enhet som brukes til å forbedre mobiliteten for pasienter med underekstremitetene svakhet eller balanse problemer. En standard walker har fire gummitupp ben, selv om noen turgåere kan ha hjul i stedet for tips om forbena. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) har rapportert at av 47.000 alvorlige skader hos eldre mennesker ved hjelp av turgåere og stokker, 87 prosent involverte turgåere. Turgåere kan være uvurderlig i å øke pasientens mobilitet, men etter noen viktige tips vil gjøre bruken mye tryggere. Invacare gjør walker 17 forskjellige modeller.

Høyre Fit

Først og fremst må din walker være behagelig å bruke. Et sentralt element i brukerkomfort er høyden. Din fysioterapeut eller sykepleier kan hjelpe deg justere høyden på rullator, slik at det er behagelig for deg. Vanligvis bør høyden tillate deg å holde walker med armene bøyes på en 15- til 30-graders vinkel.

Fra Chair til Walker

Å stige fra en stol, plasserer walker rett foran deg. Skyver kroppen fremover og bruke armene av stolen - ikke armene av rullator - for å støtte deg når du står opp. Når du har oppnådd en stående posisjon, flytte hendene fra armene av stolen til armene av rullator.

Får inn Motion

Bruke walker å forbedre balansen krever litt konsentrasjon, men blir andre natur med praksis. Først forlenge rullator til armlengdes avstand unna kroppen din med alle de fire bena på gulvet. Steg sakte inn i rullator, lener seg på sin arm hviler som du går. Stå stille et øyeblikk for å sikre at du har saldoen; deretter fortsette, ta små skritt.

Andre Pekere

Hvis du bruker en sammenleggbar rullator, sørg for at den er låst før du bruker den. Ikke bære gjenstander mens du bruker rullator; feste en kurv til walker i stedet. Inspisere gummitupper og eventuelt hjul på din rullator regelmessig. Slitte tips og hjul kan forårsake sklir og faller. Slitasje gummi såler når det er mulig. Inspisere gulv før du reiser deg fra sittende stilling; ikke se gulvet når du går.

Hvordan spise mer til veier mindre

Hvordan spise mer til veier mindre


I henhold til konvensjonell visdom, når du spiser mer, får du mer vekt. Men du kan spise mer og likevel gå ned i vekt ved å spise den rette kombinasjonen av matvarer. Følgende trinn viser deg hvordan.

Bruksanvisning

En Spis måltider med lavere kalori teller og høyere nærings teller. Spise mer grønnsaker og frukt gir lavere kaloritetthet mens du fyller deg opp med fiber. Selv med ekstra porsjoner med lav tetthet kalori mat, vil du fortsatt spise mindre kalorier totalt.

2 Fokuser på å gjøre små endringer i kostholdet ditt ved å legge friske grønnsaker og frukt, kostfiber, slankere kjøtt, belgfrukter og melkeprodukter med lavt fettinnhold. Kutt ned på mettet fett ved å erstatte sunnere alternativer som hjerte-sunn olivenolje.

Opprettholde et balansert kosthold ved å gi kroppen din med en rekke næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, fiber, karbohydrater, protein og fett.

Tren regelmessig. Det er mange ulike måter å utøve som å gå eller jogge, men velge en øvelse som du liker. Også variere øvelsen rutiner for å jobbe forskjellige muskelgrupper. Jo flere kalorier forbrenner du, jo mer du kan spise uten å få. Du kan selv gå ned i vekt.

Tips og advarsler

  • Hold deg unna bearbeidet diett mat. Disse matvarer er lav i kalorier, men mangler ernæring.
  • Justere aldri din livsstil praksis uten først å konsultere en helsepersonell.

Hvordan Tips til å sove bedre hver natt

Hvordan Tips til å sove bedre hver natt


En og annen urolige netter søvn er vanlig. Det er når våre liv få opprørt natt etter natt med søvnløshet som vi kan bruke disse tipsene for å sove bedre hver natt.

Bruksanvisning

•  Det første tipset å sove bedre hver natt er å undersøke din seng. Har det gått mer enn ett år siden du venda madrassen din? Det bør snus begge side til side, topp til bunn, og over så vel hver 3. måned. Vi har visse mønstre av søvn og vår madrass bli slitt på disse stedene. Bla en madrass kan tillate år mer slitasje hvis du gjør dette.

Hvor gammel er din sovende overflate. Det kan være et godt tips for bedre å sove for deg å vurdere å kjøpe en ny madrass og boks våren. Hvis ikke begge i det minste madrassen for komfort. Indre fjærer har mye slitasje siden vi tilbringer mange timer i sengen.

Fersk sengetøy kan lage en herlig, innbydende og sunt sove atmosfære. Gjør bytte av sengetøy en gang i uken så døde huden er eliminert. En ren putetrekk kan indusere en bedre natts søvn hver natt, og det er en enkel element for å sette på daglig.

Mental kval kan forstyrre ikke bare natts søvn, men hindre deg fra å komme inn i hvilemodus. Lagt til hvile de plagsomme ting ved å sette dem på en liste for å tendens til neste dag eller dager, slik at de kan være av tankene dine slik at du kan få en god natts søvn hver natt.

REM er raske øyebevegelser som i hovedsak er ervervet mellom klokken 23:00 og 3 AM. Hvis du vil ha en bedre natts søvn, prøve å innlemme disse timene inn i søvnmønsteret.

Tips til Raise lavt stoffskifte

Tips til Raise lavt stoffskifte


Prosessen der kroppen omdanner hva du spiser og drikker kalles metabolisme. Hvis du sliter med lavt stoffskifte, kan du prøve å gjøre noen endringer i ditt daglige liv for å forbedre og øke stoffskiftet. Heldigvis er noen av de viktigste vaner er lett å implementere.

Spis frokost

Hoppe starte stoffskiftet umiddelbart i morgen med frokost. Stoffskiftet bremser mens du sover om natten, og ikke ta seg opp igjen før du spiser, så frokost er dagens viktigste måltid så langt som stoffskiftet er bekymret.

Velg High Intensity Cardio

Jo mer intens trening, desto mer kalorier brent. Høy intensitet kardiovaskulær trening tar deg til den anaerobe sonen av trening. Legemet er tvunget til å behandle avfall og gjenvinne fra aktiviteten, og mer etter trene kalorier blir brent som følge.

Spis Vanlige

Fem til seks mini måltider er å foretrekke til tre større måltider i løpet av dagen. Jo lenger du venter i mellom måltidene, jo mer stoffskiftet justere og treg for å spare energi. Hvis kroppen din er i stadig drevet, vil stoffskiftet være på topp ytelse.

Forbedre Body Composition

Trene med vekter og øke din muskelmasse for å oppnå en høyere metabolisme. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du. Muskelvev er metabolsk aktiv og forbrenner kalorier selv i ro.

Hold deg hydrert

Dehydrering vil avta stoffskiftet: Over 70 prosent av alle kroppens funksjoner foregår i vann. Unngå å konsumere mat og drikke som har en dehydrerende effekt, for eksempel alkohol. Enkelt sagt, holde seg hydrert.

Tips til Beat Fatigue

Tips til Beat Fatigue


Tretthet kan være en kronisk og invalidiserende symptom på et helseproblem eller det kan rett og slett være et resultat av livsstil valg. I mange tilfeller kan tretthet lindres med endringer i diett og søvnmønster. Imidlertid, hvis tretthet varer lenger enn noen få uker, kan det være et resultat av en medisinsk tilstand som krever behandling. For å unngå tretthet, er det nødvendig å holde seg aktiv, sunn og begrense emosjonelle stressfaktorer der det er mulig.

Øk Aerobic aktivitet

En stillesittende livsstil kan øke følelsen av trøtthet. Aerobic aktivitet kan være en av de beste måtene å fylle tomme energi. Under trening, mottar kropps oksygen som bidrar til å fornye cellene, øker immunitet og øker energi. Selv en kort spasertur eller sykkeltur kan bidra til å eliminere trøtthet med en gang. Imidlertid er en vanlig treningsprogram sannsynligvis det beste forsvar. Helseeksperter anbefaler vanligvis mellom 20 til 30 minutter med aerobic aktivitet minst tre til fem ganger i uken. Hvis det er nødvendig, begynner små og øker øvelse over tid.

Limit Koffein

Etter den første rush, koffein kan skape kaos på binyrene og la kroppen i en tilstand av utmattelse. Videre kan det øke sukker krav eller ønske om mer koffein. Eliminere kaffe forbruk eller starte dagen med koffeinfri. Begrense koffein kan bidra til å stabilsøvnmønster og opprettholde energinivået for å redusere symptomer på utmattelse. Også, redusere koffein kan bidra til å redusere cravings for quick-fix energi matvarer med mye sukker eller tomme karbohydrater.

Administrer Moods

Legene foreslår tretthet kan være et resultat av emosjonell uro eller stress. Arbeid, relasjoner, økonomiske problemer eller helseproblemer kan øke mengden av kortisol - et stresshormon - i kroppen. Deal med interne eller eksterne stressfaktorer for å opprettholde en jevn energinivå. En daglig praksis av yoga, meditasjon, lytte til beroligende musikk eller tilbringe tid i et fredelig sted kan hjelpe kroppen takle stress. Når emosjonelle symptomer er adressert, avtar vanligvis tretthet.

Spis et sunt kosthold

Noen ganger er trøtthet bare et resultat av en diett høy på sukker, fett og bearbeidet mat. Som koffein, kan sukker gi en midlertidig rush, men til syvende og sist det tapper energi og fører til trøtthet. Spis nærende matvarer, slik som hele korn, rå eller lett kokte grønnsaker, og spiser sunt proteiner, slik som fisk, egg eller tofu. Kroppen og hjernen kan ikke fungere uten protein, spesielt om morgenen. Start dagen med frokost for å hindre utmattelse som ofte oppstår i sen ettermiddag.

Weight Watchers Tips til jul

Den omtale av julen maner visjoner sugarplums i hodene våre - sammen med informasjonskapsler, godteri, kake og en million andre fristende godbiter. Hvis du er på en diett som Weight Watchers, kan det være overveldende å tenke på. Men er det noen enkle triks for å få deg gjennom julemiddag, enten du er hjemme eller hos slektninger. Du kan holde kontroll over kostholdet ditt samtidig som du nyter den smakfulle retter fra en stor jule fest.

Behandle det som en anledning

Jul og andre helligdager er spesielle anledninger. Det bør falle på ordet spesielle, spesielt når du snakker om mat. Det er retter på bordet som du ikke kan få i andre tider av året. Forstå dette er en fin måte å holde deg i sjakk og fokusert på planen. Hvis du kan ha potetmos hvilken som helst dag du vil, hvorfor bry å sette et fjell av dem på tallerkenen din? Fokuser på de tingene som er sjeldne godbiter. Disse skiller seg fra familie til familie, selvfølgelig, men hvis bestemors søtpotet sektor er en jule-bare behandle, ikke frata deg selv. Hold porsjoner i sjakk, men har en skje. Unn spesielle retter som spesielle, og la hverdagens fare for hverdagen.

Bruk Noen Flex Points

Hvis du aldri bruke noen av dine FlexPoints i løpet av uken, kan spesielle anledninger være en fin tid til å bruke dem opp. Det kan bremse vekttap litt, men husk at de ekstra poengene er der for å brukes uten skyld. Hvis du ikke kan leve uten en bit av kaken, et glass vin, eller andre porsjoner med skinke, budsjett dine poeng tilsvarende.

Slow & Steady

Spesielle anledninger er veldig mat-fokusert. Men det er ikke den eneste grunnen til at du er samlet med familie og venner. I stedet for å fokusere på middag og dessert, prøv å tempoet selv og fokuserer i stedet på menneskene rundt deg. Sett ned gaffelen mellom biter, og i løpet av den midlertidige tar deg tid til å snakke med andre rundt bordet. Noen ganger hjelper det å finne den tregeste eater i rommet og tempoet selv sammen med dem. Hvis du tar deg tid til å nyte øyeblikket i motsetning til bare å fokusere på mat, vil du ha bedre minner om hendelsen, samt en bedre uke på vekten.

Bring Your Own

Når alt annet svikter, snike i dine egne sunne snacks. Hvis du kommer til julemiddag på en slektning hus, hvorfor ikke tilby å lage en sunn grønnsak tallerken? Det er nok av Weight Watchers vennlige kokebøker på markedet som har retter som er både velsmakende og diett-vennlig. Hvis du er det viktigste kokk, må du gjøre noen innrømmelser - ikke alle er kosten, og noen mennesker bare vil at alle karbohydrater og fett de kan få. Men når du er i kontroll over din egen meny, kan du være sikker på hva du putter i maten, og derfor har en bedre forståelse av poengverdiene retter.

Planlegge på forhånd

Det viktigste å huske på ved juletider er å planlegge på forhånd. Ring verten for å spørre hva som vil være på menyen, eller hvis du er verten, finne ut poengverdiene av oppvasken før du koker dem. Budsjett ut hvor mye du skal ha av hver rett, og holde seg til planen på dagen. Det kan hjelpe å ha en håndfull nøtter ca 20 minutter før du spiser, så vil de ta kanten av sult. Selvfølgelig kan det alltid være en overraskelse sjokolade kake brakt inn av din favoritt tante, men ved å planlegge på forhånd vil du være mer forberedt på å gjøre konsesjon for en ekstra stykke skinke og saus for en bit av kaken i stedet. Forvent det uventede, og ikke vær redd for å si nei til sekunder.

Tips til Overspisere

Tips til Overspisere


Overspising kan føre til rask vektøkning og andre alvorlige medisinske problemer. Overoppheting er en vanskelig vane å sparke. For noen mennesker kan problemet være en avhengighet akkurat som narkotika eller alkohol. Hvis du er en hyppig stadig eater, er det viktig å ta positive skritt for å endre ditt liv og dine matvaner.

Hopp kjepphest dietter

Fad dietter er en rask løsning, ikke en permanent løsning. Hvis du prøver å leve av en unormalt liten mengde kalorier eller kutte ut visse matvarer helt, vil du sannsynligvis bare lykkes i noen dager. Du kan finne deg selv overspising igjen. Istedenfor å se etter umiddelbar suksess, ta langsom og jevn skritt for å spise mindre. Prøv å spise flere måltider om dagen, men gjøre måltidene mye mindre i størrelse enn måltider du for øyeblikket spiser. Også, selv om det er viktig å spise friske, ikke berøve selv hele tiden. Tillat deg selv å ha en del-størrelse stykke kake eller annen godbit på bursdagsfester og andre anledninger. Søtsaker er en del av livet; unngå dem 100 prosent av tiden er urealistisk.

Finn andre utsalgssteder for dine følelser

Hvis du er overspising å dekke opp andre problemer i livet ditt, møte dine problemer hodet på, og finne andre positive aktiviteter for å erstatte din overspising. Hvis du spiser fordi du er ensom, bli med i en sosial gruppe eller ta en klasse på en berikelse klasse på et community college for å få flere venner. Hvis du er misfornøyd med din karriere og spise for å skjule smerten, starte en side virksomhet på nettet og følge dine drømmer.

Terapi

Finn en terapeut. Prosessen med å få frisk kan være vanskelig alt på egen hånd, særlig dersom du er overspising i lang tid. En terapeut vil gi deg en konfidensiell sted å lufte og snakke om dine kamper. Det kan være nyttig å arbeide med en terapeut hvis du vet at dine overspising vaner begynte etter en traumatisk hendelse, for eksempel en skilsmisse, dødsfall i familien eller voldtekt. En trenet mental helse profesjonell kan hjelpe deg å finne måter å helbrede disse sårene uten mat.

Bli aktiv

Folk i alle størrelser og fasonger trenger å holde seg frisk og aktiv. Selv om du er overvektig på grunn av langvarig overspising, må du begynne å bevege seg. Hvis du er helt ute av form, ikke vær redd for å begynne i det små. Ta en fem minutters tur rundt kvartalet hver dag og gradvis fremgang til lengre turer. Regelmessig mosjon vil sette deg i bedre humør og hjelpe deg å forbrenne kalorier. Hvis du begynner å bli fornøyd med ditt vekttap, vil oppløftet stemning avskrekke deg fra fremtidige overspising fordi du ikke vil ønske å ødelegge din fremgang.

Tips til å hoppe starte metabolisme

Opprettholde et høyt stoffskifte er en av de beste måtene å miste kroppsfett og opprettholde en sunn vekt gjennom hele livet. Mens genetikk spiller en rolle i metabolic rate, er det noen ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av stoffskiftet.

Ett ord: Spis

Skipping måltider kan virke som bare ting å gå ned i vekt, men sannheten er at kroppen din trenger drivstoff for å arbeide effektivt og opprettholde forbrenningen din. Spise tre måltider hver dag, og starter med frokost. Hoppe over frokosten bare bremser stoffskiftet for dagen. Sunn snacks mellom måltidene vil bidra til å holde den metabolske ild som brenner hele dagen lang. Making lav-fett protein del av hvert måltid og snacks vil også bidra til å få metabolic rate opp og holde den der, som fordøyelsessystemet fungerer vanskeligere å fordøye ting som melk, fisk og kalkun enn en enkel bagel eller pasta.

Get Moving

Øvelse øker din metabolske nivået i omtrent to timer etter treningen. Jo oftere du trener, jo bedre og mer konsekvent stoffskiftet være. Sørg for å inkludere både cardio (gåing, løping, sykling) og vekt treningsøvelser. Hvis du splitte treningen i to økter i løpet av dagen, vil du doble varigheten av høyt stoffskifte. Vurdere å gjøre cardio delen av treningen i morgen og løfte vekter etter jobb, eller splitte morgen kjører inn i to deler.

Drikk grønn te

Dette kan virke altfor lett, men et element i grønn te har vist seg å stimulere kroppen til å brenne kalorier. Du bør drikke 2-4 kopper grønn te hver dag for å få metabolsk fordel. Siden hydrering er en nøkkel til god helse generelt, hvorfor ikke øke stoffskiftet i prosessen?

Sanseintegrasjons Tips til foreldre

Sanseintegrasjons Tips til foreldre


Høye lyder. Sterke smaker. Overfylt rom. Teksturer. Farger. Endringer i miljøet. Disse hverdagslige faktorer som forlater de fleste av oss upåvirket bli overveldende for barnet med Sensorisk Integrasjon Disorder (SID). En diagnose ofte funnet blant personer med autisme eller autismespekterforstyrrelser (ASD), er SID ofte at lyspære diagnose som gjør det mulig for foreldre å sette sammen særegne atferd de har kjempet for å forstå i sine barn.

Få Informert

Autisme og ASD får stadig økende oppmerksomhet i media, medisinske miljøet og samfunnet for øvrig. Den banebrytende bok, opprinnelig utgitt i 1998 og nå i sin andre utgave, "The Out-of-Sync Child: Erkjennelsen og mestring ved Sensory Processing Disorder," av Carol Kranowitz, er en må-lese for alle involverte med SI barnet. Over et tiår senere, har mange andre nyttige titler dukket opp for å utdanne og utruste foreldre og lærere. Internett har flere respektable kilder for foreldre også. Kranowitz har sin egen nettside med et vell av informasjon, inkludert bøker, CDer, DVDer, snakke tidsplaner og lenker, på Out-Of-Sync-Child.com. Sensory-Processing-Disorder.com og SPD Foundation på SPDFoundation.net tilbyr nettbasert utdanning, lenker til nasjonale konferanser, webseminar og en rekke andre nyttige kilder.

Behandling Alternativer

Som med alle kronisk diagnose, Barneleger er gode kilder for videre assistanse. Mange større byområder har klinikker spesifikt støtter den autistiske og ASD barnet og dermed SID tilfeller. Disse sentrene er ofte grunnlagt av en pediatrisk psykiatere og kan tilby ulike former for terapi på stedet. Barns sykehus har ofte fakultetet dedikert til å møte de spesielle behovene til disse lidelsene, og kan tilby gruppetimer samt individuell behandling. En lege kan forskrive ergoterapi (OT) tilpasset barnet. OT omfatter en rekke morsomme aktiviteter som inviterer og oppfordrer deltakelse samtidig som pasienten blir mer hensiktsmessig interaktive med sine omgivelser.

Lek med Formål

Basert på informasjon om barnets utfordringer, er det en rekke justeringer som kan gjøres hjemme for å gi en mer beroligende miljø for SID barnet. De med lyd sensitiviteter ofte blomstre med en bakgrunn av klassisk musikk. En vektet teppe surret rundt skuldrene kan hjelpe engasjement når du lytter til en historie eller fargestoffer. For ungdom, virkningen av en Hoppestokk bidrar til å utvikle balanse, mens kontinuerlig effekt fremmer fokusere når foregående lekser.

Støtte på skolen

En god skole administrasjon ansatte har allerede innkvartering på klar for SID student. Men i tilfelle at et barn lærer trenger mer informasjon, kan du dele dine bøker, nettsteder og kliniske notater slik at foreldre og lærer kan arbeide sammen for en vellykket skolas opplevelse. En studie carrel kan bidra til å redusere både visuell og hørbar distraksjon. En liten utstoppa dyr ved et skrivebord er en enkel reset for den taktile barnet. Tar en aktiv rolle som talsmann for SI student vil ha en rest innvirkning på antall andre SID barn som vil dra nytte av godt informert forelder.

Tips til å redusere Kolesterol

Høyt kolesterol er en av de ledende faktorer i hjerte- og karsykdommer, noe som fører til slag og hjerteinfarkt. Fordi kolesterol har en tendens til å stige etter hvert som du blir eldre, tar de riktige skritt for å opprettholde et sunt nivå av kolesterol er nødvendig for å ha et sunt hjerte. Ifølge American Heart Association, en total kolesterol blod nivå under 200 mg / dL er ideell for å unngå hjertesykdom. Nøkkelen til å redusere kolesterol er å opprettholde et sunt kosthold, mosjon og unngå røyking.

Et sunt kosthold

Reduser mengden mettet fett i kosten og unngå trans fett. Mettet fett finnes i helmelk, smør, egg, ost, iskrem og fett kjøtt. Ifølge National Institutes of Health, bør mettet fett begrenses til 10 prosent av kaloriene. Å spise mellom 25 til 30 gram kostfiber om dagen hjelper opprettholde et sunt nivå av kolesterol og kan finnes i grønnsaker, frukt og fullkorn. Se etter matvarer som er høy i natrium, da det kan føre til høyt blodtrykk og påvirker kolesterolet. Bruker mindre enn 2,300mg natrium per dag for å holde seg innenfor sunne grenser, og de som er utsatt for høyt blodtrykk bør spise mindre enn 1,500mg en dag. Spis fjærfe og magert kjøtt, og har to porsjoner fisk per uke.

Får regelmessig mosjon

Innlemming minst 30 minutter fysisk trening en dag kan i stor grad redusere risikoen for høyt kolesterol. Jogging, løping og selv vandre øker high-density lipoprotein (HDL) nivåer, som anses gode kolesterolet fordi det beskytter hjertet ditt. En HDL nivå over 60 mg / dL anses sunt.

Unngå eller slutte å røyke

Røyk innånding senker gode kolesterolet og øker risikoen for hjertesykdom. HDL fjerner fett fra blodet, og røyking reduserer HDL evne til å filtrere den ut. Over tid vil fett bygge opp på blodårene og kan forårsake blodpropp, noe som fører til slag og hjerteinfarkt.

Tips til Beat the Winter Blues

Tips til Beat the Winter Blues


Ifølge Nicole Nichols - fitness instruktør, helse pedagog og bidragsyter til Spark People - når vinteren kommer rundt, dagene blir kortere etter hvert som det blir mørkt tidligere og tidligere. Nichols bemerker at vinterdepresjon er ofte preget av følelser av depresjon, mangel på motivasjon og en sløv følelse. Heldigvis finnes det en rekke måter å slå vinteren blues og føle normal igjen.

Trening

En av de beste måtene å bekjempe blues er å trene - noen form for trening. Trening lindrer stress (og frigjør endorfiner), ifølge Nichols. Øvelsen vil gi deg ekstra energi, og samtidig øke stoffskiftet. Du vil føle deg lykkeligere i flere timer etter en god økt på trening.

Sunt kosthold

Dr. Jeffrey Rossman bemerker at å opprettholde et sunt kosthold er en viktig del av å slå vinteren blues. Det er nødvendig å spise en diett som øker energi: høy i magre proteiner og komplekse karbohydrater. Han råder også unngå alkohol, sukker og matvarer som inneholder mye fett.

Sleep

Nicole Nichols skisserer betydningen av avslapning og søvn i kampene depresjon. Nichols råder gjennomsnitt 7 til 8 timer søvn hver natt, mens du holder en konsekvent leggetid og våkne tid. Hun advarer om at det er viktig å unngå å forsove, men å utnytte naps hvis nødvendig. Dette mønsteret av sovende vil øke din energi.

Få Sun

Dr. Rossman forklarer at solen er en viktig del av å slå vinteren blues. På solfylte dager gå utenfor, om bare for en kort periode. Nichols deler at sollys øker vårt humør ved å frigjøre viktige signalstoffer i hjernen. Bruke så mye tid i sollys som mulig, selv sitter nær vinduer på dagtid å øke eksponeringen.

Få hjelp

Dr. Rossman advarer om at, om nødvendig, ikke vær redd for å oppsøke hjelp hos en profesjonell: en lege, en terapeut eller en rådgiver. Ta kontakt med din lokale helsestasjon eller psykisk helse anlegget for ytterligere informasjon om en passende person å møte.

Tips til kontroll hevelse etter visdom tennene fjerning

Etter at du får din visdom tann trukket eller pakket ut, kan det hende du trenger å forholde seg til en rekke ting kort tid etter dental kirurgi. Ett av disse spørsmålene er hevelse. Det finnes noen måter hevelse kan bli redusert etter en utvinning.

Påfør en kald komprimere

Bruk en kald kompress på kjeven og kinnet. En kald kompress kan være en frossen pakke med erter, en frossen gel pack eller en ispose (se Reference 3). Påfør kald komprimere til kinnet ditt. Hold det til kinnet ditt i 20 minutter og fjern deretter i 10 minutter og gjenta.

Påfør Fuktig varme

Påfør fuktig varme til kinnet, etter 36 timer etter operasjonen (se referanse 2). Vanligvis, hevelse øker i de første 72 timene, deretter hevelse avtar. Vær oppmerksom på at hevelse kan vare i flere dager. Dette er normalt.

Andre anbefalinger

Skyll munnen med varmt saltvann hver par timer. Unngå å ta på såret var du hadde tannen eller tennene fjernet. Spør tannlegen din hva annet du kan gjøre for å kontrollere hevelse.

Tips til å redusere underarm Sweat

Tips til å redusere underarm Sweat


Litt svetting i hverdagen er helt normalt. Men rikelig svette, hele tiden eller til feil tid, er et medisinsk problem som kan føre til problemer i mange områder av livet. Det kalles hyperhidrose, og det påvirker 2,8 prosent av den amerikanske befolkningen. Vanligvis er det ingen åpenbare årsaken til tilstanden. Områder som vanligvis berøres av hyperhidrose er håndflatene, under armene, fotsålene og ansikt. Heldigvis er det mulig å behandle en tilstand.

Først Option

Før du går videre til mer avanserte behandlinger for overdreven underarm svette (medisinsk betegnes aksillær hyperhidrose), er legen din sannsynligvis har du prøver heavy duty antiperspiranter, noen av er tilgjengelige over-the-counter, og noen krever en resept. Ofte et produkt som inneholder aluminiumkloridhexahydrat er nok til å gjøre triks. Disse produktene virker ved å blokkere eller plugging svettekanalene. Timing er viktig med antiperspiranter. Bruke dem både på morgenen og om kvelden, eller bare i kveld, er mer effektivt enn å sette dem på i morgen alene, ifølge International Hyperhidrosis Society.

Narkotika Behandlinger

Noen leger forsøker å dempe svetteproduksjonen en pasientenes gjennom muntlige medisiner som antikolinergika, klonidinhydroklorid og betablokkere. Ideen er å inhibere svettekjertler over hele kroppen. Men mange leger unngå denne tilnærmingen på grunn av de potensielle bivirkninger, som kan inkludere tåkesyn, tørr munn, hjertebank og svekket tale. Hvis stress er en trigger for svette, deretter en anti-angst medisiner kan hjelpe.

Den injiserbare stoffet Botox kan være en effektiv tilnærming. Det har siden 2004 hatt godkjennelse fra amerikanske Food and Drug Administration som en behandling for hyperhidrose armhulene. Botox er bedre kjent som en måte til å glatte ut rynker i ansiktet. Men når det injiseres i underarm området, har behandlingen "evnen til å midlertidig blokkere utskillelsen av det kjemiske stoffet i nervesystemet som er ansvarlig for 'slå på' kroppens svettekjertlene," i henhold til internasjonale Hyperhidrosis Society.

Alternative terapier

En lang liste av naturlige og alternative behandlinger har vært prøvd for overdreven svetting. Noen pasienter føler at de hjelper, men det er ikke mye vitenskapelig dokumentasjon om deres effektivitet. Herbal behandlinger inkluderer johannesurt, salvie te eller tabletter, kamille og Valerian rot. Andre teknikker som ofte nevnes er hypnose, avslapping teknikker, biofeedback og akupunktur.

Kirurgi

Om ikke annet har jobbet i et alvorlig tilfelle av underarm hyperhidrose, vil noen leger utfører en lokal operasjon for å fjerne svettekjertlene.

En annen prosedyre, kalt endoskopisk thorax sympatektomi eller ETS, har noen ganger blitt brukt til å stoppe underarm svette ved å stoppe overføringen av nervesignaler til svettekjertlene. Det er generelt ikke anbefalt, men på grunn av sannsynligheten for en bivirkning som kalles "kompenserende svetting", hvor andre deler av kroppen begynner å svette mer.

Tips til hvordan du får Taller

Tips til hvordan du får Taller


En persons høyde er i stor grad bestemt av genetikk, som betyr at folk har begrenset kontroll over hvor høye de blir av voksenlivet. Imidlertid kan visse medisinske tilstander som påvirker høyden bli behandlet gjennom menneskelig veksthormon. I tillegg kan en person nå sin maksimale høyde potensial ved å spise en sunn diett i løpet av barndommen og ungdomsårene. Andre måter å få høyde inkluderer å ha et bein-forlengelse prosedyre og iført høyde heve sko.

Human Growth Hormone

Veksthormon terapi kan hjelpe et barn vokse høyere hvis de lider av vekstrelaterte forhold som for idiopatisk kortvoksthet og veksthormonmangel. Voksne som lider av veksthormonmangel kan også dra nytte av menneskelig vekst hormonbehandling. Ifølge emedicinehealth.com kan humant veksthormonmangel være forårsaket av skade på hypofysen. Alltid konsultere en endokrinolog før behandlingsstart for å se om du er kvalifisert for menneskelig veksthormon behandling.

Riktig kosthold

Ifølge American Dietetic Association, kan restriktive dietter som ikke inneholder nok næringsstoffer og kalorier hindre en person fra å nå hans eller hennes høyde potensial. Unge gutter og jenter i særlig behov mellom 1800 og 3200 kalorier per dag avhengig av størrelse og hvor mye fysisk aktivitet de mottar hver dag. Tenårings dietter bør inneholde rikelig med karbohydrater, og være høy i fiber og lite mettet fett. Sunn mat som bønner, fisk, nøtter, frukt og grønnsaker inneholder viktige næringsstoffer som hjelper et barns vekst.

Leg-Forlengelse Prosedyre

Fullt utvokste voksne kan velge å øke sin høyde gjennom kosmetisk leg-forlenge operasjonen. Prosedyren utføres ved å bryte tibia og fibula bein på begge føtter og feste en ekstern enhet til å hver halvdel av avkuttede bein. Bone deretter gradvis vokser inn i den ledige plassen mellom beinbrudd over tid. Ifølge ABC nyheter, koster prosedyren oppover på $ 120 000, ikke er dekket av forsikring og bærer risiko som bein infeksjon. Vellykket leg-forlengelse legger vanligvis mellom to og fire inches til en persons høyde.

Høyde-Økende Sko

Høyde økende sko er et levedyktig alternativ for fullvoksne voksne som ikke ønsker å gjennomgå medisinske prosedyrer og er ikke kvalifisert for menneskelig veksthormon behandling. Heis sko har en langstrakt bunn som gir en person inntrykk av å være høyere. Noen sko selskaper som TallMenShoes.com spesialister på sko som har diskret høyde økende funksjoner som en skjult heis. Disse skoene tilveiebringe mellom to og fire inches i høyde og samtidig beholde fremkomsten av "normale" sko.

Graviditet tips til Woman med Bipolar lidelse

Bipolar lidelse, også kalt manisk-depressiv sykdom, rammer 2,6 prosent av den amerikanske voksne befolkningen (5,7 millioner voksne), ifølge National Institute of Mental Health. Det fører til alvorlige humørsvingninger fra svært høy energi til svært lav depresjon. Det har vært mye debatt om risikoen bipolar lidelse presenterer for gravide angående medisinering, fødselsdefekter og postpartum depresjon.

Rusmidler under svangerskapet

Graviditet retningslinjer for kvinner som ikke lider av bipolar lidelse er strenge; medisiner er vanligvis motet med mindre legen sier noe annet. Bipolare graviditeter er en helt annen historie fordi bipolar lidelse er vanligvis kontrollert med medisiner. The Food and Drug Administration rapporterer at de fleste psykofarmaka kan være skadelig for fosteret. Risiko for fosterskader er vanligvis i første trimester, og mange helsearbeidere ikke foreskrive disse medisiner under svangerskapet, ifølge HealthyPlace.com, en online bipolar samfunnet.

Antikonvulsive medisiner er stemningsstabiliserende og brukes til å behandle bipolar lidelse. Noen studier har vist at antiepileptika valproinsyre (Depakote) og carbemazepine (Tegretol) kan føre til fosterskader som for eksempel fysiske misdannelser og ryggmargsbrokk. Andre medisiner som kan sette et foster i fare er Trileptal, Neurontin, Lamictal og Topimax. Men om du vil fortsette medisinering vil variere med hver kvinne, og det bør diskuteres med legen hennes.

Litium, som brukes til å behandle bipolar lidelse, regnes som trygt under svangerskapet, men det er en liten risiko for noen sjeldne misdannelser som Ebsteins anomali, som er en hjertefeil, ifølge HealthyPlace.com.

I noen tilfeller kan kvinner som går ut av sine medisiner utgjøre skade på deres foster. En 2007 studie i American Journal of Psychiatry fant at kvinner som sluttet å bruke stemningsstabiliserende under svangerskapet brukte mer enn 40 prosent av sin graviditet i en sykdom episode, ifølge en artikkel fra Health.com. En sykdom episode, eller en stemning episode, er en periode med en intens følelsesmessig tilstand, enten ivrige eller ekstremt trist, ifølge National Institute of Mental Health.

Fødselsdepresjon

Kvinner uten bipolar lidelse ofte lider av fødselsdepresjon, eller baby blues. Men bipolare kvinner er på et mye høyere risiko; det kan skje i 25 prosent til 40 prosent av bipolare svangerskap, ifølge en studie i American Journal of Psychiatry.

Gravide kvinner med bipolar lidelse bør diskutere medisinering alternativer med legen sin i god tid før fødselen for å finne en sunn behandling når babyen er født.

Amming og bipolar lidelse

Amming mens på medisiner er en annen heftig debattert tema og en bekymring for gravide. Det er blitt vist at antidepressiva utskilles i morsmelk, men beløpet er så lite at det ikke synes å utgjøre en risiko for barn som ammes. HealthyPlace.com anbefaler at kvinner velger antidepressiva som har blitt studert for deres effekter på spedbarn som fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft) og paroksetin (Paxil). Det er også anbefalt å ikke amme hvis du tar litium, ifølge HealthyPlace.com.

Tips til å slutte å røyke sigaretter med et nikotinplaster

Millioner av amerikanere har et ønske om å slutte å røyke, men mange mangler viljestyrke. Dette er grunnen til at nikotin erstatning terapi produkter som nikotinplaster ble opprettet. Plasteret bistår de som ønsker å slutte ved å redusere sine krav og minimere sine abstinenssymptomer. Det er fortsatt noen skritt du kan ta mens du bruker patch som kan øke sjansene for å slutte for godt.

Hvordan rettelsen Works

Nikotinplaster fungerer ved gradvis å frigjøre nikotin i kroppen hele dagen. Det er et depotplaster, noe som betyr at nikotin er sluppet inn i ytterste laget av huden din og deretter beveger seg gjennom kroppen din. Selv om det er en effektiv metode for å slutte å røyke, betyr det ikke kurere instant cravings som noen andre nikotinerstatningsprodukter gjør.

Velg din styrke

Flekkene kommer i tre forskjellige doser: 21 mg, 14 mg og 7 mg. Dosen du begynne med, avhenger av hvor mange sigaretter du røyker daglig. Hvis du røyker mer enn 10, må du kjøpe 21 mg patch først og forbli på det i seks uker før du går ned til 14 mg patch. Hvis du røyker 10 eller mindre om dagen, vil du kjøpe 14mg patch først og forbli på det i fire uker før stepping ned til 7 mg.

Iført Patch

Du bør bruke plaster på samme tid hver dag; dette gjør det lettere for deg å huske når du trenger å endre det. De kan brukes i et tidsrom på 16 til 24 timer; men hvis du ikke føler noen cravings så snart du våkner opp, ta den av før sengetid - det kan føre til søvnløshet og rare drømmer.

Den kan brukes overalt på kroppen som er fri for hår, men overarmen er en favoritt valg for mange. Det er bedre å ha på lapp i et nytt sted hver dag i en uke for å unngå hudirritasjon eller utslett fra limet.

Å røyke eller ikke å røyke

FDA har plassert en advarsel på boksen for å slutte å røyke før du begynner å bruke plasteret, og ikke å røyke mens du har en på. Dette kan føre til uønskede bivirkninger som kvalme, svimmelhet og oppkast. Men Duke Center for Nikotin og røykeslutt gjennomført en studie hvor 50 prosent av deltakerne røykte for de første to uker for å bruke plasteret, og den andre halvparten ikke. Funnene viste at de som røykte mens iført lappen for to uker doblet sin suksessrate og slutte å røyke tidligere enn den andre gruppen, mens lider ingen syke bivirkninger. Deres påstand er at du setter din dato for røykeslutt i to uker etter bruker plasteret kan øke sjansene dine for å slutte med hell.

Kombiner med Behavioral Support

Plasteret hjelper med de fysiske bivirkningene led mens du prøver å slutte å røyke, men du fortsatt trenger å komme forbi den psykologiske effekten. Produsentene av plasteret anbefaler å kombinere behandling med atferds støtte for å øke sjansene for suksess. Det finnes en rekke nikotinplaster merkevarer, og de fleste tilbyr sin egen støttegruppe for de som har kjøpt deres produkt.