Digidexo.com

kan oil pulling skade tannkjøttet

Slik Care for tannkjøttet

Slik Care for tannkjøttet


Nyere medisinsk forskning har vist at omsorg for tennene og tannkjøttet er avgjørende for god generell helse, inkludert hjerte omsorg. Det krever ikke mye tid og krefter. Hvis du gjør det en del av din daglige rutine, vil du finne at du har en lysere smil og sunt tannkjøtt på et blunk.

Bruksanvisning

•  Kjøp en god tannbørste. Elektriske tannbørster gjør den beste jobben med å fjerne plakk som er sikker på å fremme gode tannkjøttet. De kan virke dyrt, men hvis du kan hindre tannpleie problemer ved å bruke dem de vil betale for seg selv. For manuelle børster, sørg for å kjøpe en som passer godt inn i munnen din, og er myk nok for tannkjøttet.

Velg en tannkrem som fremmer god tannhelse. Sørg for at den inneholder fluor for å hindre hulrom som kan dårlig skade tannkjøttet.

Lær hvordan du pusser tennene riktig. Plasser børsten i en vinkel mot tannkjøttet og forsiktig børste å bruke sirkulære bevegelser.

Lær hvordan du floss tennene riktig. Slip floss mellom tennene og mykt gni opp og ned på siden av hver tann. På toppen av tannen gli floss under tannkjøttlinjen for å fjerne plakk som kan være under tannkjøttet. Prøv å bruke en frisk del av tanntråd for hver tann.

Brush og floss tennene minst to ganger om dagen. Hvis tiden tillater det, børste og floss etter frokost, lunsj og middag.

Oppbevar tannbørste og tilbehør i en ren beholder. Dette vil hindre at støv og bakterier fra å bygge opp på den.

Endre tannbørste hver 3 til 4 måneder. Dette er svært viktig siden ved hjelp av en gammel børsten er ikke så effektiv som en ny for rengjøring av tenner og tannkjøttområdet.

Spis sunn mat. Mat med høyt sukker er ikke bare dårlig for midjen. De bidrar til dannelsen av plakk og hulrom. Sunn mat og tar kosttilskudd som vitamin C kan bidra til å forbedre tannkjøttet.

Besøk tannlegen to ganger i året.

Hint

 • Lag en mini kit som inneholder en reise børste, floss, og mini tube med tannkrem. Dette kan lagres på kontoret på jobben, slik at du kan ta vare på tennene, tannkjøttet, og pusten etter lunsj.
 • Vær forsiktig så du ikke å pusse tannkjøttet grovt eller du kan gjøre skade i stedet for godt.

Effekter av Tannkjøttet på tannråte

Effekter av Tannkjøttet på tannråte


Ifølge det amerikanske National Library of Medicine (NLM), er tannråte den nest vanligste av alle lidelser - bare vanlig forkjølelse er mer utbredt - spesielt for barn. I tillegg, for unge mennesker det er en vanlig årsak for å miste tennene. Å ta godt vare på tennene ved daglig tannpuss og bruk av tanntråd kan bidra til å forebygge tannråte, men tannkjøttet spille en viktig rolle, også.

Plakk

Bakteriene som alltid er tilstede i munnen konvertere maten til syrer. Kombinasjonen av bakterier, syre, spytt og matrester skjema plakk, som holder seg til tennene. NLM bemerker at det akkumulerer primært på baksiden jeksler, men det er på alle tennene, like over tannkjøttet. Hvis den ikke blir fjernet fra tennene, vil det danne tannsten. Bakteriene fra plakk og tannsten kan irritere og skade tannkjøttet, som fører til tannkjøttsykdom.

Hulrom

Hulrom er dannet av syrene i plakk. De råtner tennene, forårsaker groper og hull. Hvis hulrommene ikke behandles raskt, vil syrer fortsette å spise bort på tann. Dype hulrom kan resultere i smerter og kan til slutt føre til en abscess, som er en tann-infeksjon. Plakk som er fanget rett under tannkjøttet er ofte årsaken til hulrom på sidene av tennene og på røttene.

Viker tannkjøtt

Som du alder, kan tannkjøttet trekker seg tilbake, og dette gjør tennene mer utsatt for forfall. Dine tennene sine røtter blir eksponert når tannkjøttet trekker seg tilbake, noe som gjør overflatene tilgjengelig for plakk. Selv om røttene er dekket med cementum, et beskyttende belegg, blir den hurtig tapt når disse flater er blottlagt, i henhold til MayoClinic.com. Tennene dine røtter er mykere enn emaljen på toppen og kan raskt forfall.

Gum Disease

Periodontal sykdom er en infeksjon i tannkjøttet rundt tennene og bein som støtter dem. Den tidlige fasen er gingivitt, der tannkjøttet er rødt og hovent. De kan også blø, spesielt når du pusser. Periodontis er den mest alvorlige stadium av sykdommen, hvor tannkjøttet er å trekke vekk fra tennene. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) viser at periodontal sykdom er mer vanlig hos voksne. Som med viker tannkjøtt, gjør periodontal sykdom tennene røtter mer utsatt for forfall. The American Dental Association bemerker at de fleste mennesker som er eldre enn 50 har noen forfall i sine tannrøtter.

Betraktninger

Det er mange risikofaktorer for periodontal sykdom, inkludert diabetes, røyking, immunsystem mangler, stress, arvelighet, visse medisiner, kvinnelige hormonelle endringer og dårlig munnhygiene, ifølge CDC. Det beste forsvaret mot tannkjøttsykdom som fører til tannråte er å børste og tanntråd daglig, og til å gå til tannlegen minst en gang i året for rengjøring og kontroll.

Hvor mye koster Tissue Negl i tannkjøttet koste?

Tissue pode i tannkjøttet innebærer transplantere sunt tannkjøtt vev til områder av tannkjøttet som er syke eller avtagende på grunn av en rekke årsaker. Denne prosessen kan spare tennene og tannkjøttet, men det vil ikke spare lommeboken i prosessen. Sørg for at du er godt klar over alle potensielle kostnadene ved inngrepet før du går videre til å sørge for at den totale prosessen er så smertefri som mulig for budsjettet og munnen.

Funksjon

Tissue pode av tannkjøttet er ment for å reparere og forsterke tennene og tannkjøttet mot sykdom og smitte. Ved å plassere sunt vev i områder som tidligere enten utsatt eller produkter omfattet av sykt vev, er tannlegen i utgangspunktet øke omfanget av forsvaret ditt mot dental problemer som hulrom og tannråte. Dette kan gjøres for en enkelt tann eller flere tenner samtidig.

Betydning

Fordi munnen er et følsomt område, kan denne prosessen være svært smertefullt. Du vil trenge noen form for smertestillende medikamenter etter operasjonen, selv om du ikke vanligvis bruker slike elementer. Også, mens du kan være i stand til å vende tilbake til arbeid i bare en dag eller to. Men hvis jobben ikke vil tillate deg å ta milde reseptbelagte smertestillende midler, vil du trenger for å planlegge å ta flere dager fri bare i tilfelle du ikke kan fungere normalt uten smertestillende.

Typer

Når du har vev pode i tannkjøttet, kan du ha en eller flere tenner behandlet. Du kan også få tannkjøttet "profilerte" mens vev pode som skjer. Dette er en kosmetisk fremgangsmåte som innebærer å forbedre smil ved å endre formen på tannkjøttet, men det kan enkelt bli koblet med vev poding og kan til og med være nødvendig, avhengig av plasseringen av transplantater. Hvis du ikke har den kontur gjort, så prosessen kan koste alt fra $ 600 til $ 1000 per tann. Hvis du tar med kroppen, i operasjonen, så prisen per tann vil variere fra $ 1200 til $ 3000.

Effekter

Hvis du har alvorlige tannkjøtt problemer, og ikke reparere dem, risikerer du å miste noen eller alle tennene dine, samt kroniske hulrom og decay problemer. Over tid vil vevet pode sannsynligvis spare deg for penger, noe som gjør det verdt investeringen. Men hvis du ikke har råd til ettervern involvert i operasjonen, kan du ende opp med å skade deg selv så mye som å hjelpe.

Forebygging / løsning

Hvis tannlegen har foreslått vev pode som en løsning, men tror ikke at det haster, og deretter vurdere noen andre alternativer til å styrke tannkjøttet. Går inn for en ekstra rengjøring hvert år eller oppgradere dine i hjemmet tann rensing enheter kan være nok til å stoppe eller hindre nødvendigheten av vev pode for tannkjøttet. I det lange løp, jo mer forebyggende behandling du kan ta av tennene dine, jo mer penger - og fysisk smerte - du vil spare deg selv.

Misforståelse

Mens mange leger tilstede vev pode som kosmetisk alternativ, dette er en smertefull og alvorlig operasjon. Med mindre tannkjøttet føre til at du stor forlegenhet eller tannlegen mener at denne operasjonen vil seriøst forbedre din tannhelse, tenke veldig nøye før de bestemmer seg for å ha vev pode på tannkjøttet. Utvinning tid kan ikke være verdt det kosmetiske forbedring hvis du bare er ute etter mindre endringer i ditt smil.

Best Tannbørster til Sensitivity til Tannkjøttet

Best Tannbørster til Sensitivity til Tannkjøttet


Å ha sensitive tenner kan føre til en nedadgående spiral i oral helse som følsomheten gjør pusse tennene ubehagelig. Ikke børsting, eller unngå de følsomme områdene, kan gjøre følsomheten verre som årsak til problemet vil forbli ubehandlet. Plakk, en tynn og klissete bakteriell stoff som klamrer seg til tennene, er nummer én fiende som kan føre til følsomhet i tennene og tannkjøttet. Velge riktig tannbørste bidrar til å rense bort plakk.

Elektriske tannbørster

Elektriske tannbørster kan være nyttig i behandling av sensitive tenner der følsomheten er forårsaket av overbrushing, eller pusser for hardt. Elektriske tannbørster har oscillerende hoder som roterer i to retninger i raske alternative bursts, noe som gjør dem effektive i den milde fjerning av plakk. De har også ofte doble hastigheter.

Mange tannbørster har trykksensorer som varsler når for mye press blir brukt. Dette kan hjelpe hvis følsomheten er forårsaket av tannkjøttet trekker grunn pusser for hardt. Alle børster bør skiftes regelmessig, og mange elektriske tannbørster har bust som skifter farge når de er forbi sin beste stand og bør skiftes ut.

Manuelle tannbørster

Valg av tannbørste spiller en rolle i både å unngå og behandle sensitive tenner. Soft-stritter børster er anbefalt av tannleger for folk som lider av ising i tennene. Børsten bør ha en liten nok trykk til å komme inn i alle de vanskelig tilgjengelige områder av munnen, spesielt på baksiden tenner som kan være vanskelig å nå. Velg tannbørster med runde-ended filamenter som er multi-tufted. Små ledet tannbørster også hjelpe folk med uregelmessig plasserte tenner for å nå vanskelige områder. Ved bruk av en manuell tannbørste, flytte børsten i små sirkulære bevegelser på alle flater på tennene, ikke glemme den bitende overflater, heller enn å skrubbe bakover og fremover. Frem og tilbake skrubbing kan skade tannkjøttet og forverre følsomhet.

Andre Aids

Plakk, som er en vesentlig årsak til tilbakeslag og tannkjøttsykdom som fører til sensitive tenner, kan være farget eller farget med bruk av avsløre tabletter. Brukt like før børsting, vil fargestoff farge plakk i munnen og markere hvilke områder som trenger mest oppmerksomhet. Fargestoffet er ufarlig og vil være borte når plakk er børstet bort. Dette er spesielt nyttig rundt tannkjøttet, da dette er området hvor plakk er mest sannsynlig å bygge opp.

Slik fjerner plakk Under tannkjøttet

Slik fjerner plakk Under tannkjøttet


Plakk er en film som består av bakterier og mikroorganismer. Det er klebrig, fargeløs og skjemaer i og rundt tennene og tannkjøttet. Hver gang du spiser, bakterier i plakk utslipp syrer som bryter ned emaljen på tennene dine. Av denne grunn må du børste og tanntråd regelmessig for å holde plakk i sjakk. Plakk kan hope seg under tannkjøttet, forårsaker irritasjon, betennelse og selv tannkjøttsykdom. Riktig tannpuss, bruk av tanntråd og vanlige tannlege besøk vil bidra til å fjerne plakk under tannkjøttet.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med fluortannkrem etter måltider. Dette vil bidra til å holde plakk under kontroll. Pensle overflater av jekslene i en back-og-tilbake bevegelse.

Plasser tannbørsten langs ytre, øvre tannkjøttet i en 45-graders vinkel og pensle den ytre overflaten av hver tann ved hjelp av små, sirkulære bevegelser. Opprettholde kontakt med tenner og tannkjøtt gjennom hele bevegelsen. Gjenta for nedre sett med tenner.

Gjenta trinn 2 for den indre tannkjøttet på både øvre og nedre sett med tenner.

Floss minst en gang hver dag etter børsting. Tanntråd fjerner plakk fra mellom tennene og like under tannkjøttet.

Pakk ca 18 inches av floss rundt enten på midten fingrene, og etterlot to inches av floss i mellom fingrene.

Guide floss mellom tennene og deretter rundt og tannkjøtt. Ta med floss så langt du kan under tannen din i en "C" form under tannkjøttet.

Bestill en time hos tannlege for en profesjonell rengjøring. Tannlegen vil undersøke tannkjøttet og kan bestemme seg for å gjøre en skalering. Skalering er en nonsurgical prosedyre som fjerner overflødig oppbygging av plakk langs og under tannkjøttet.

Hint

 • Hold plakk til et minimum ved å børste etter hvert måltid, unngå sukkerholdige matvarer, børsting med en fluortannkrem og tanntråd minst en gang om dagen.

Hvordan holde tannkjøttet fra blødning

Hvordan holde tannkjøttet fra blødning


Mange av oss har sensitive tannkjøtt som kan blø når du pusser tennene eller spise visse matvarer. Det er ikke veldig ønskelig å spytte ut blod med tannkrem når du pusser tennene, og det betyr vanligvis tannkjøttet er ikke så veldig sunt heller. Det er mye av enkle grep du kan ta for å øke helsen til munnen og holde tannkjøttet fra blødning. Denne enkle lille artikkelen vil vise deg hvordan du kan holde tannkjøttet fra blødning med noen hverdagslige trinn.

Bruksanvisning

•  Puss tennene oftere. Hvis tannkjøttet blør noen tannlege vil fortelle deg den enkleste løsningen for å holde tannkjøttet fra blødning er å pusse tennene oftere. Ofte blødende tannkjøtt er et resultat av tannkjøtt som bare ikke har herdet opp til en god konsekvent børsting planen. For å holde tannkjøttet fra blødning, prøve å pusse tannkjøttet også. Dette vil stramme opp tannkjøttet og rengjør dem opp også. Ja, det vil føre til blødninger i begynnelsen, men du bør merke en forskjell etter bare et par uker.

Floss oftere. For å holde tannkjøttet fra blødning det er også en god idé å bruke tanntråd oftere. Dette vil stramme opp rundt direkte rundt tennene, og eliminere blødning når du bruker tanntråd. Tanntråd er viktig for god generell munnhygiene som vil hjelpe deg å holde tannkjøttet fra blødning. Hvis du legger merke til mer blødning eller du kan ikke synes å holde tannkjøttet fra blødning etter noen uker med tanntråd og børsting oftere, besøke og ta kontakt med en tannlege.

Spis mindre sukker. Mindre sukker betyr mindre plakk. Tenk på plakk som super-små biter av mat som kan forårsake tennene råtner. Sukker er en av de store bidragsytere til plakk i munnen. Mindre plakk betyr mindre forfall og en sunnere munn. Tannkjøttet kan være svake fra bekjempelse av plakk og forfall, så hvis du ønsker å holde tannkjøttet fra blødning du kanskje vurdere å kutte litt sukker ut av kostholdet ditt, eller børsting etter en sukkerholdig dessert.

Bruk munnskylle å drepe bakterier. Langs de samme linjene som sukker, kan munnen skyll hjelpe rydde opp plakk og holde tannkjøttet sunt. Munn skyll kan også drepe andre bakterier som svekker tannkjøttet-dermed hjelpe deg med å holde tannkjøttet fra blødning. Skyll med munnvann 1-2 ganger om dagen for å drepe bakterier i munnen.

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling


Viker tannkjøtt er et vanlig problem hos voksne over førti, men kan forekomme i mennesker i alle aldre. Det fører til eksponering av røttene av tennene, og tap av tannkjøtt vev. Mange mennesker gjennomgår ekstreme viker tannkjøtt behandlinger, for eksempel kirurgi, for å bøte på problemet. Men det er en indisk folkemusikk (Ayurveda) middel, kjent som olje trekke, som har hjulpet mange mennesker unngå tyggegummi kirurgi, og forbedret viker tannkjøtt - selv hjulpet dem regrow tapt vev.

Oil pulling er kjent ikke bare for det er bevist nytte på viker tannkjøtt, men også for tannbleking, frisket pusten, reversere tannkjøtt tap og stoppe blødende tannkjøtt. De antibakterielle egenskapene til oljen helt revitalisere oral helse. Det er mange påstander om at oljen trekke kan også rense kroppen for giftstoffer, selv om det er lite vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere dette opp. Sannheten er, olje trekke har hjulpet tusenvis av mennesker kurere og reversere viker tannkjøtt og mange andre helseproblemer. Prøv denne enkle, naturlige, og helt ufarlig viker tannkjøtt behandling, og finn ut selv. Hva har du å tape?

Bruksanvisning

•  Ta en spiseskje sesamolje og legg den i munnen. Oljen trekker å behandle viker tannkjøttet (eller noen annen lidelse) bør utføres først i morgen, før frokost, og på tom mage.

Swish olje rundt i munnen sakte, som om du skulle skylle med munnen vask. Suge olje og "pull" det gjennom tennene, over og igjen. Dette vil grundig blande oljen med spytt. Fortsett å trekke oljen gjennom tennene i 10-20 minutter.

spytte oljen ut når det har blitt tynn og hvit. Hvis oljen er gul og tykk, har du ikke utført oljen trekke lenge nok. Fortsett til den har skiftet farge og tekstur, for den største fordelen til dine viker tannkjøtt.

Skyll munnen grundig med vann for å sikre at alle bakterier er fjernet danne tenner, tunge og viker tannkjøtt. Gni tannkjøttet med rene fingre for å sikre at du ikke har gått glipp av noe, og for å stimulere blodsirkulasjonen.

Gjenta oljen trekke prosessen opp til tre ganger per dag, i 10-20 minutter hver gang, for å øke hastigheten helbredelse av viker tannkjøtt. Alltid utføre prosedyren før måltider, og på tom mage.

Rengjør vasken bassenget grundig med en anti-bakteriell såpe, hvis du spytte i vasken. Du ønsker kanskje å spytte inn på toalettet, for å unngå dette. Vær oppmerksom på at oljen er fylt med giftstoffer og bakterier når den forlater munnen, og ta forholdsregler.

Tips og advarsler

 • Hvis sesamolje ikke er tilgjengelig, kan du bruke solsikkeolje i stedet. Begge disse er effektive for behandling av viker tannkjøtt gjennom olje trekke.
 • Ikke svelg mens olje trekke, når som helst. Etter skvalpende i flere minutter, blir oljen giftig og nedtynget med bakterier i munnen. Oljen vil bare nytte dine viker tannkjøtt hvis trinnene ovenfor blir fulgt nøyaktig.

Hvordan kan jeg bli kvitt såre tannkjøttet etter en tanntrekking?

Hvordan kan jeg bli kvitt såre tannkjøttet etter en tanntrekking?


Før tanntrekking, vil du bli spurt om din medisinske historie og gjennomgå tann x-ray. Antibiotika kan være foreskrevet før og etter ekstraksjonen. Etter ekstraksjon, bør danne en blodpropp å dekke utvinning området. Dette vil bidra til at tannkjøttet å helbrede. Den tannlege eller kjevekirurg burde gi deg smertestillende medikamenter. Ifølge dentalfearcentral.org, bør du unngå aspirin, som det tynner blodet og kan føre til mer blødning. Få noen til å kjøre deg hjem. Følg fremgangsmåten for å bli kvitt sår tannkjøttet etter en tanntrekking.

Bruksanvisning

•  Begynn å ta smertestillende medikamenter så snart som mulig.

Unngå anstrengende aktivitet i minst to timer.

•  Ikke spytte eller suge.

Wad opp gasbind og bite ned på utvinning området for å stoppe blødning. (Din oral kirurg vil trolig ha dette for deg.)

Hint

 • Tannlegen vil fortelle deg når du skal begynne fast føde.
 • Ikke pusse tennene eller skylle munnen i 12 timer.
 • Ring kjevekirurg hvis smertene øker eller hvis du får feber eller frysninger.

Oil Pulling & Arsen

Oil Pulling & Arsen


Oil pulling er en ayurvedisk teknikk antas å eliminere giftstoffer, som arsenikk, fra kroppen. Ayurveda er et helhetlig medisinsk system innfødt til India. Arsen er et grunnstoff som finnes naturlig i Earth & rsquo; s skorpe. Når den kombineres med andre elementer, blir to typer av arsen dannet: organiske og uorganiske. Mennesker er utsatt for begge former for arsen gjennom mat, drikkevann og luft. Organiske arsen anses ikke skadelig for kroppen, er imidlertid uorganisk arsen toksisk i høye doser.

Miljøgift

Giftfri, er organisk arsen finnes på svært lave nivåer i kjøtt, fjærkre og meieriprodukter, og på høyere nivåer i fisk og skalldyr. Dette er ingen trussel mot helse. Uorganisk arsen er vanligvis ikke finnes i mat, men i drikkevannet rundt områder av industriell avfall utslipp, tung bruk av pesticider, metallgruver eller fossilt brensel. Ta kontakt med din lokale offentlige helsemyndighet hvis du er bekymret og oppsøke lege hvis du har symptomer på eksponering for arsen. Symptomer på mild eksponering for arsen er hodepine og mental forvirring; mer alvorlige symptomer inkluderer kramper.

Historie

Oil pulling er nevnt i "Charaka Samhita," den gamle lærebok i indisk ayurvedisk medisin, som en dental hygiene teknikk. På 1990-tallet, olje trekking gjenoppsto som en terapi gjennom arbeidet til russiske legen, Dr. Med Karach. Ifølge Dr. Karach, er olje trekke en effektiv behandling for plager som spenner fra hodepine til hjertesykdom. Det blir også hevdet at prosessen fjerner giftige kjemikalier fra kroppen, som anbefalt av Deepak Chopra i sin bok & ldquo; Perfect Health & rdquo ;, men han ikke spesifikt nevner arsen.

Praksis

Oil pulling er en enkel og billig behandling som involverer skvalpende solsikkeolje rundt munnen en gang om dagen og så spytter den ut. Hvem som helst kan utføre olje trekke, inkludert gravide kvinner. Det er mest effektive gjort på tom mage, og lengden av tiden som er nødvendig for helbredelse å forekomme, avhenger av alvorligheten av tilstanden. Ifølge olje trekke utøvere, terapien fungerer ved å trekke ut giftstoffer, bakterier og slim fra spytt. Opinion er sterkt delt om riktigheten av denne påstanden; holistisk ekspert, Dr. Andrew Weil sier at oljen trekker er en ufarlig praksis, men at det ikke er tilstrekkelig bevis for å støtte kravet om at en gift som arsenikk er fjernet av det, mens Dr. Karach hevder det botemidler de fleste sykdommer.

Prosedyre

Expert oljen trekke utøveren, oberstløytnant TK Rao, anbefaler følgende prosedyre:
& Bull; På tom mage, og før pusse tennene, sette 1 ss. av solsikkeolje i munnen
& Bull; Å holde munnen lukket og haken opp, fine oljen langsomt rundt munnen i 15 til 20 minutter
& Bull; Ikke gurgle med olje eller svelge det
& Bull; Spytte ut oljen. Det skal nå være melkehvit og tynn. Hvis det fortsatt er gul og seig, følg prosedyren for lenger.
& Bull; Avslutt med å rense tennene og drikker to eller tre glass med vann.

Anekdotiske bevis fra olje trekke utøveren nettsteder antyder at prosedyren hjelper en rekke plager, og en medisinsk undersøkelse av tannleger viser bevis på at det hjelper gingivitt, men det er ingen klare bevis for at det reduserer arsenikk i kroppen.

Effekter

De første effektene etter å ha fulgt praksisen er sterkere tannkjøtt og hvitere tenner, ifølge erfaringer fra langtids utøvere på Earth Clinic. Andre første resultatene er forbedret søvn og høyere energinivå. Symptomer på en tilstand kan bli verre i de første dagene av behandlingen, men at dette er en normal del av healing, ifølge utøvere. Overall, talsmenn erfaringer tilsier at det er betydelige helsemessige fordeler, men det er ingen klar informasjon for å støtte sin effekt i behandling av arsenikk forgiftning.

Hvordan ta vare på tannkjøttet

"Puss tennene" er noe de fleste har hørt fra sine foreldre tusen ganger når de vokser opp. Mens det er viktig for deg å pusse tennene for å unngå hull i tennene og andre problemer, ta vare på tannkjøttet er like viktig. Periodontal eller tannkjøttsykdom kan oppstå i alle aldre hvis du ikke skal ta vare på tannkjøttet, og det er viktig siden de er det som holder tennene på plass. Her er hvordan du kan ta bedre vare på tannkjøttet og forbedre din generelle tannhelse.

Bruksanvisning

•  Å pusse tannkjøttet hver gang du pusser tennene er det første steget du bør ta for å forebygge sykdom og riktig omsorg for tannkjøttet. Børste forsiktig med tannbørsten i løpet av tannkjøttet i en sirkulær bevegelse, akkurat som du ville gjort når du pusser tennene. Dette bidrar til å fjerne alle fremmede partikler som kanskje ikke engang være merkbar.

Tanntråd er viktig også. Mat samler inn mellom tennene når du spiser, og det har potensial til å forfalle og forårsake hull i tennene hvis det ikke fjernes. Hvis maten ligger opp i nærheten av der tannkjøttet dips ned mellom tennene, kan det begynne å spise bort på tannkjøttet. Dette kan være farlig siden du trenger tannkjøttet for å holde tennene i.

Kontroller at du besøker tannlegen hvert halvår for å ha tennene og tannkjøttet rengjort og kontrollert. Hvis tannlegen din ikke se at du har periodontal eller tannkjøttsykdom, kan han eller hun anbefaler hyppigere rengjør samt spesielle behandlinger for å stoppe sykdommen fra å spre seg, og gjør mer skade.

Du kan også snakke med tannlegen din om bruk av reseptbelagte tannkrem. Tannleger anbefaler ofte dette for pasienter med oral helseproblemer siden det hjelper drepe bakterier og holde tennene og tannkjøttet rent for en lengre periode. Faktisk de fleste mennesker som bruker reseptbelagte tannkrem gjøre det om natten, som er den ene gangen når munnen har den vanskeligste tiden bekjempelse av skadelige bakterier.

Hint

 • Ikke trykk for hardt når du pusser tannkjøttet. De bør ikke blø. Hvis de gjør kontakt med tannlegen din, da dette kan være tegn på en mer alvorlig problem.

Oil Pulling Therapy & Diabetes

Oil Pulling Therapy & Diabetes


Prosessen med olje trekke er en hevdvunnen tradisjon for naturlig healing som er inkludert i den gamle hinduistiske praktisering av Ayurveda. Ifølge HealingCancerNaturally.com, kan det hjelpe kamp flere kroniske og terminal sykdommer som kreft, AIDS og diabetes.

The Oil Pulling Process

Fremgangsmåten innebærer å trekke av olje grundig rensing av munnen med naturlige oljer. Den typiske tidsrammen er opptil 20 minutter i henhold til HealingCancerNaturally.com. Som oljer er omdannet frem og tilbake i munnen, hjelper de til å trekke ut giftstoffer fra kroppen.

Olje Trekke Origins

Olje trekke begynte som en fremgangsmåte for dental og oral hygiene, i henhold til OilPulling.org. Munnen ble grundig skylt med oljer og deretter spyttet ut. Oljene vil bidra til å trekke giftstoffer fra munnen, noe som reduserer sjansene for tannråte og tannkjøttsykdom.

Effektiviteten av Oil Pulling

Ifølge OilPulling.org, hjelper praksis kroppen helbrede seg selv. Oljene stimulerer kroppens egne helbredende egenskaper for å lage antistoffer, anti-inflammatorisk og smertestillende. Disse er effektive i kampen mot tannkjøttsykdommer så vel som andre sykdommer.

Helse Fordeler med Oil Pulling

Olje trekke ikke bare fjerne giftstoffer, men den kan erstatte næringsstoffer i kroppen. Ifølge HealingCancerNaturally.com, to av de mest effektive oljer i kampen mot diabetes er solsikke og sesamolje. I tillegg til giftstoffer de fjerne, de legger omega 3 fettsyrer, jern, kalsium og magnesium, og er rike på vitamin A, B og E. Naturlig medisin talsmenn hevder disse vitaminer og mineraler er effektivt i bekjempelse av kreft, diabetes og andre sykdommer .

Begrensninger av Oil Pulling

Oil pulling gjør gjøre noen ekstraordinære påstander i sin evne til å kurere sykdommer. Ifølge Dr. Andrew Weir, bør disse påstandene sees med forsiktighet. Han sier at oljen trekker er trygt og helt ufarlig. Han hevder også at det er noen vitenskapelig bevis for å støtte sin effektivitet mot tannråte. Men han advarer mot å bruke den som en kur for kroniske og terminale sykdommer. Han sier på sin nettside, Dr.Weil.com, at det er ingen vitenskapelig forskning som støtter disse påstandene.

Måter å Reparasjoner avtatt Tannkjøttet mellom tennene

Måter å Reparasjoner avtatt Tannkjøttet mellom tennene


Plakk bygge opp årsaker forsvant tannkjøttet. Bakterier i plakk sakte skader de sensitive tannkjøtt mellom tennene. Tegn på plakk bygge opp inkluderer dårlig ånde og tannkjøtt smerter eller blødninger. En vanlig oral rensing rutine kan hjelpe deg å unngå plakk bygge opp for optimal tannhelse.

Børst regelmessig

Å pusse tennene to ganger om dagen - en gang om morgenen og en gang om kvelden før sengetid - vil eliminere de fleste av de skadelige bakterier som kan forårsake tannkjøtt resesjon. Enten tannkjøttet er sunt eller er i stadier av resesjon, pusse tennene regelmessig vil reparere tannkjøttet mellom tennene. Tannleger anbefaler å pusse dem forsiktig i ca to minutter, ta vare å pusse den øvre og nedre tenner. Du bør børste tungen også, eller bruk en tungeskrape, siden tungen havner bakterier.

Floss

Fjern skadelig plakk fra mellom tennene ved forsiktig bruk av tanntråd en gang om dagen. Gjør dette ved å pakke en stor del av tanntråd rundt indeksen fingrene på begge hendene og går langs hver sprekk mellom tennene, forsiktig bevegelse floss frem og tilbake. Pass på å ikke presse for hardt. Noen blødning kan oppstå hvis du ikke bruker tanntråd regelmessig.

Munnvann

Munnvann vil plukke opp restene som tannpuss og tanntråd savnet. Tannleger anbefaler å skylle munnen med ca to spiseskjeer av munnvann to ganger om dagen. Aldri svelge munnvann. Du bør swish munnvann rundt munnen i et minutt, og så spytte den i vasken.

Spearmint og Peppermynte

Peppermynte og peppermynte er både nyttige urter for å bekjempe bakterier. Mange over-the-counter tannkrem, flosses og munnskyllevann inneholder disse urtene, fordi de lukter og smaker friskt og å opprettholde generelle oral helse.

Tannlege

Gå til tannlegen. Han vil være i stand til å anbefale behandlinger for deg hvis tannkjøttet trenger profesjonell oppmerksomhet.

Hvordan Oil Pull for Health

Hvordan Oil Pull for Health


Oil pulling er fortsatt en veldig ny healing konsept i USA, men har vært praktisert i svært lang tid i andre land, for eksempel Europa, India og Kina. Oil pulling er en alternativ helse praksis med swishing spiselig olje (for eksempel solsikkeolje) rundt i munnen (uten å svelge det), i ca 20 minutter, så spytter den ut. Høres enkelt ut, ikke sant? Egentlig er ikke bare det veldig enkelt å gjøre, det er en veldig kraftig healing praksis, og tilbyr mange helsemessige fordeler. Oil pulling detoxifies kroppen i en svært effektiv way.Yet annen fantastisk bonus oil pulling er en økt metabolisme. Til slutt kan du legge merke til at du vil gå ned i vekt, hvis kroppen din trenger for å. Oil pulling vil bidra til å gjenopprette kroppen til normal vekt.

Bruksanvisning

Din Daily Oil Pulling Prosedyre

•  Det første du i morgen på tom mage, og før du drikker væske (inkludert vann), hell nøyaktig en spiseskje solsikke eller sesamolje (eller hva olje du har valgt) inn i munnen din.

Sett en timer for nøyaktig 20 minutter.

Swish olje rundt i munnen uten å svelge den. Flytte den rundt i munnen og gjennom tennene, som om det var munnvann (ikke bøye hodet bakover for å gurgle skjønt). Du vil finne at oljen vil begynne å bli vassen som spytt blander seg med den. Hold swishing.If dine kjevemusklene får sår mens swishing, du setter for mye inn i den. Slapp av kjevemusklene og bruke tungen til å flytte væsken rundt innsiden av munnen. Når du gjør dette riktig, vil du føle deg veldig komfortabel. Ganske snart, vil det bli andre natur.

Som slutten av oljen trekke session nærmer seg, kan du legge merke til olje / spytt blandingen i munnen har blitt tykkere. Dette er helt normalt, siden det er å trekke ut giftstoffer fra body.When 20 minutter er opp, spytte ut oljen inn på toalettet. Ikke bli skremt hvis det ser gulaktig - dette er også normalt.

Skyll munnen et par ganger med varmt vann og spytte inn på toalettet. Skyll og spytte med en god munnvann. Jeg foretrekker å fortynne med vann (eller bruke full styrke), vanlig hydrogen peroxide og jeg skylle og spytte med det. Den hydrogen peroxide er svært effektiv i å skylle ut eventuelle giftstoffer som kan være igjen i munnen.

Børst tennene som vanlig med tannkrem av valget. Baking soda er også et godt alternativ for børsting. Nå kan du drikke væske, spise og gå i løpet av dagen som vanlig. Nyt en mer sunnere deg friskere pust, og ren, lysere og hvitere tenner.

Tips og advarsler

 • For å få tankene vekk fra hvor lenge du swishing, gjøre noe annet samtidig. For eksempel, lese, se noe på tv, sjekke e-post, lage frokost, ta en dusj eller et bad. Før du vet ordet av det, de 20 minuttene er opp.
 • Hvis 20 minutter er utfordrende for deg, eller hvis du oppdager at du har en brekningsrefleksen, bryte opp tiden inn i 10 minutters intervaller. Swish i 10 minutter, spytte, få en annen spiseskje olje og svisj igjen i 10 minutter. Hvis 10 minutter er for lang, kan du gjøre fem minutter om gangen, fire ganger.
 • Hvis oljen din trekke erfaring med den valgte olje er ikke enig med kroppen din, bare bytte til en annen olje. Velg en olje du appellerer til. Jeg startet med solsikke og sesamfrø, siden de er de anbefalte, og oppdaget kroppen min elsker solsikkeolje beste. Noen ganger vil jeg swish med kokosolje bare for å slå opp ting (pluss det smaker godt). Jeg en gang oljen trukket med lakserolje, som fungerte veldig bra, men jeg gjorde ikke bryr seg for smaken.
 • Hvis du er oljen trekke til å kurere spesifikk sykdom i kroppen din, kan du bruke en av de utprøvde og oljer først, kaldpresset eller expeller presset solsikke og sesamolje (ikke ristet slag).
 • Legge til en dråpe eller to av peppermynte eterisk olje inn i spiseskje olje, hjelper avgifte prosessen og vil bidra til å forbedre oljen trekke opplevelse hvis du misliker smaken av oljen du bruker.
 • Hold styr på dine erfaringer med olje trekke i en journal. Hver person vil ha ulike erfaringer, avhengig av deres helsemessige problemer. Det vil være noen vanlige resultater, for eksempel sunnere tannkjøtt og tenner.
 • Hvis du har mange giftstoffer i kroppen din, eller hvis du allerede har sykdommen, kan du oppleve detox symptomer i begynnelsen, som for eksempel hodepine, kviser, mer slim og lunger. Fortsetter med olje trekke uansett og disse symptomene vil forsvinne.

Har Oil Pulling øke metabolismen?

Oil pulling er en tradisjonell teknikk som brukes i europeiske land; den oppsto i India og Asia. Oil pulling har lenge blitt sagt å fremme helse og å bistå i herding sykdommer. Tjue minutter av bare skvalpende olje rundt i munnen hver dag vil gi deg fordelene av olje trekke.

Historie

Den Auyurvedic tradisjonen har fortsatt å bruke olje trekke som en av måtene utøvere avgifte kroppen og rebalansere sine systemer. Mange andre kulturer rundt om i verden har ansatt lignende metoder med den reneste form av de mest urfolk olje tilgjengelig for sin region. I Auyurveda, er sesamolje den vanligste olje som brukes.

Teknikk

Alle kulturer utfører olje trekke i en tilsvarende grunnleggende måte. Hver morgen før frokost, vil utøveren sette en spiseskje olje i munnen. Oljen blir deretter swished og vasset rundt munnen, omtrent som du ville swish med munnvann, for ca 15 til 20 minutter. Ved å holde den i munnen og skvulpet den rundt, aktiverer du den naturlige enzymer i spytt og avgiftning prosessen begynner. Når du er ferdig, er oljen spyttet ut og tennene er børstet på vanlig måte. Denne fremgangsmåten er noen ganger utført opp til tre ganger per dag på tom mage.

Forventede resultater

Oil pulling sies å ha helbredet eller kurert en rekke tilstander og sykdommer gjennom tidene har det vært praktisert. Mange av problemene stammer i hode og nakke; bronkitt, sår hals, tannsmerter, migrene og tannkjøttsykdom. Andre forhold sies å nytte er gastrointestinale, lunge og hjerte, leddgikt, blodsykdommer og hormonelle ubalanser.

Mulige bivirkninger

Bivirkningene av olje trekke er lik de av enhver avgiftning behandling. En utøver kan oppleve akne utbrudd, treghet og en generell følelse av uvelhet. Disse bivirkningene viser at giftstoffer blir sluppet ut i blodet og lymfesystemet på vei til å bli eliminert, og kan betraktes som et godt tegn på at behandlingen virker.

Måter å forbedre Prosedyre

Utøvere av oljen trekke bør drikke en betydelig mengde vann for å hjelpe kroppen i flushing sykdom og giftstoffer. Spyling av kroppens systemer vil øke effekten at oljen trekke kan gi. En annen måte å forbedre opplevelsen er å legge noen dråper peppermynte eterisk olje til oljen i munnen. Denne forfriskende tillegg vil forlate utøveren føler seg kul og uthvilt både fysisk og mentalt.

Hvordan å gjøre Oil Pulling for Dental Health

Vet du at et naturlig middel for å forbedre din tannhelse er å sitte i kjøkkenbenken? Hvis du vil ha hvitere tenner, friskere pust og et middel for å bekjempe tannkjøttsykdom, gjør oljen trekke en del av din daglige tenner-rensing diett.
Oil pulling er praksisen med swishing spiselige oljer som mais eller raps i munnen til å trekke urenheter ut av systemet. Siden giftstoffer finnes i kroppsvæsker, er ideen å trekke dem ut gjennom spytt slik at kroppen kan utføre sine naturlige funksjoner bedre. Den umiddelbare området av olje pull, munnen, ser bedring ved regelmessig rensing det av bakterier som forårsaker tannråte, tannkjøttsykdommer og dårlig ånde. Men de langsiktige effektene er også gunstig, for folk har rapportert forbedringer i alt fra forkjølelse og akne til fordøyelse og eliminering på grunn av rødme deres kropper av urenheter.

Bruksanvisning

•  Ta 2 ss. av olje ved oppstår i morgen og før du setter noe annet i munnen. Det spiller ingen rolle hva slags du bruker, bare at det er en smak som du liker. Noen forslag er oliven, solsikke og linfrø. Du kan bruke generisk matolje om du kan stå smaken. Du trenger ikke å kjøpe en dyr merkevare, heller.
Ikke svelg oljen mens du trekker. Hensikten er å kvitte seg med urenheter, så hvis du svelge noen, sette deg giftstoffer tilbake i kroppen din. Du vil ha en trang til å svelge, så la deg tørr svelge for å lindre følelsen.

Spytte alt ut etter ca 20 minutter. Oljen vil ha endret seg fra sin gullfarge til en som er mye hvitere. Ikke kast oljen i vasken avløp eller toalettet, fordi som oljen samler seg, kan det tette rørene.
Brush, floss og skyll tennene dine som du vanligvis ville gjort.

Gjenta trinn 1 og 2 i kveld.

Hint

 • Oil pulling kan avlaste noen plager, men det er ikke en kur-all. Hvis du opplever moderat eller alvorlig ubehag relatert til noen sykdom, se din lege eller tannlege på en gang.

Hvordan forbedre tannkjøttet gjennom kosthold

Å ta vare på tannkjøttet er nøkkelen til å opprettholde god oral helse. Uten riktige forebyggende tiltak, kan du utvikle en periodontal sykdom som gingivitt. En måte å bidra til å demme for tannkjøttsykdom er å spise et sunt, balansert kosthold.

Bruksanvisning

En balanse diett. The American Dental Association anbefaler at den beste måten å forbedre tannkjøttet gjennom kosthold er å lage måltider som er balansert og omfatter ulike typer matvarer. Spis en vanlig diett av korn, grønnsaker, melkeprodukter og kjøtt.

Unngå sukker. Sukker er beryktet for sine skadelige effekter av tenner og tannkjøtt. En diett høy i sukker vil akselerere utbruddet av periodontal sykdom og forverre din tannhelse. De viktigste lovbrytere er godteri og sukkerholdig tyggis; unngå disse synderne når det er mulig.

Unngå mellommåltider. Ved å spise for ofte, barrage du tannkjøttet med små biter av mat som kan skade dem. Hvis du må snack, velger muntlige vennlige matvarer som frukt og grønnsaker. For å være trygg, pusse tennene og tanntråd etter hvert måltid.

Hint

 • Et godt kosthold er ingen erstatning for hyppig munnhygiene vaner. Uansett hva du spiser, børste og tanntråd etter hvert måltid.
 • Motta årlige tannlege helsen å hindre periodontal sykdom.

Slik reparerer Skadet Tannkjøttet Fra Tanntråd

Slik reparerer Skadet Tannkjøttet Fra Tanntråd


Tanntråd er en vanlig del av riktig dental hygiene. Av og til oppstår skade på den skjøre tannkjøtt vev grunn av overtrykk fra floss eller upassende teknikker. Tegn og symptomer på tannkjøttskader er blødning, smerte og ømhet. Stell av skadet tannkjøttet er avgjørende fordi den mørke, fuktige miljøet i munnen er en førsteklasses yngleplass for bakterievekst, noe som kan føre til ytterligere komplikasjoner til helbredelsesprosessen.

Bruksanvisning

Press mot det skadde området med en steril kompress eller bomull ball. Påfør fast trykk inntil blødningen stopper. Skader på lepper og tannkjøtt kan forårsake rikelig blødning på grunn av vaskulær natur munnen.

•  Skyll munnen med en steril saltoppløsning. En av de vanligste komplikasjoner av tannkjøtt skader er sekundær infeksjon forårsaket av fanget bakteriell og mat. Hyppig skylling bruker en saltoppløsning styrker ut bakterier og mat fra delikate tannkjøtt folder.

Unngå bruk av tanntråd området i tre til fem dager mens gummien er healing. Fortsett med andre tannhygienerutiner i løpet av helbredelsesprosessen.

Undersøk området ofte ved å se etter tegn på infeksjon, inkludert rødhet, hevelse eller utslipp.

Kontakt din tannpleie profesjonell hvis du ser noen tegn på infeksjon eller du føler deg som om området ikke er healing riktig.

Hint

 • Røyking kan redusere tyggis healing.
 • Blødning uten smerter er et tegn på tannkjøttsykdom.

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?


Gingivitt er en svært vanlig form for tannkjøttsykdom, som lider har betent eller hovent tannkjøtt. Influensa, eller influensa, er en viral luftveisinfeksjon som er svært vanlig. Mens begge er ganske utbredt, de to er vanligvis irrelevant.

Gingivitt Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, gingivitt er ofte forårsaket av plakk --- en klebrig, usynlig film av bakterier som dannes på overflaten av tennene. Dårlig munnhygiene kan plakk å bygge opp, stivne til tannsten, og føre til betennelse i tannkjøttet.

Gingivitt Risikofaktorer

Tobakksbrukere, diabetikere og personer med tørre munner har en større risiko for å utvikle gingivitt.

Gingivitt Forebygging

Folk som pusser tennene to ganger daglig og floss tennene en gang om dagen kan redusere sine sjanser til å få gingivitt.

Flu Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er influensa er forårsaket av influensavirus A, B og C som sprer seg lett fra person til person. Infiserte influensapasienter kan spre sykdommen ved nysing eller berøre objekter, for eksempel tastaturer eller telefoner.

Flu Risikofaktorer

Små barn, personer over 50 år og pasienter med svekket immunforsvar har en høyere risiko for å utvikle en influensainfeksjon.

Flu Forebygging

Folk kan redusere sannsynligheten for at de vil få influensa ved å motta årlige influensa vaksiner, vaske hendene regelmessig og få nok hvile.

Hvordan Heal herpes sår på tannkjøttet

Herpes simplex virus (HSV) er ansvarlig for herpes på tannkjøttet. HSV-1 er vanligvis ansvarlig for oral herpes, også kjent som en kald sår, som i sjeldne tilfeller kan resultere fra HSV-2, som er ansvarlig for genital herpes. Du kan gjøre flere ting for å behandle oral herpes og medfølgende smerter, som inkluderer medisiner og egenomsorg tiltak. Sår vanligvis klare opp i sju til ti dager. Viruset alltid forblir i kroppen og kan aktivere enhver tid.

Hvordan Heal herpes sår på tannkjøttet

•  Snakk med legen din om antivirale medisiner. Hvis startet rett ved utbruddet av utbruddet, kan medisiner lette smerter og redusere varigheten litt. Hvis du får munnsår ofte, kan du ha nytte av å ta disse medikamentene på en jevnlig basis.

Bruk over-the-counter aktuelle behandlinger som inneholder lidokain eller benzylalkohol som anvist på etiketten. De kan lindre symptomene.

Eksperimenter med varme og kalde komprimerer å lette smerter. Du kan foretrekker den ene til den andre, eller finne en kombinasjon av de to gir optimal avlastning.

lette smerter med over-the-counter smertestillende medikamenter som aspirin, Tylenol, naproxen eller ibuprofen. Ikke gi barn aspirin.

Unngå fristelsen til å plukke på sårene; Dette vil forsinke healing, forverre smerte og muligens forårsake infeksjon.

Bruk naturlige behandlinger for å øke hastigheten helbredelse og lette symptomer. The University of Maryland Medical Center tilbyr flere forslag. De omfatter lysin (1000 til 3000 mg daglig), sink oksid krem, sitronmelisse salve, rabarbra krem ​​og homøopatiske kosttilskudd Natrum muriaticum, rhus toxicodendron, Mercurius eller sepia. Bruke homøopatiske behandlinger som anvist på etiketten. Sjekk med legen din før du bruker noen naturlige behandlinger, muntlig eller topically.

Hint

 • Snakk med legen din før du bruker lidokain hvis du har hjerte-eller leverproblemer, eller lysin hvis du har høyt kolesterol, høye triglyserider eller hjertesykdom.

Natural Cures: Oil Pulling

Natural Cures: Oil Pulling


Ifølge OilPulling.com, oppdaget Dr. F. Karach de medisinske egenskapene til oljen trekke - skvalpende naturlige oljer rundt munnen for å fjerne giftstoffer. Noen sykdommer og tilstander oljen trekke visstnok kan kurere er tannpine, magesmerter og kreft. Olje trekke imidlertid sannsynligvis ikke gir mange, om noen, generelle helsefordeler.

Materialer

For å trekke olje skikkelig, trenger en person bare naturlig planteolje - solsikkeolje eller sesamolje. Petroleumsbasert olje, slik som diesel, bør aldri brukes til olje trekke. I tillegg trenger en person til å følge bare noen enkle trinn som er beskrevet av Dr. Karach.

The 'Metode'

Ifølge OilPulling.com, bør folk bruke 1 ss. av olje i morgen på tom mage. Den enkelte bør swish og "pull" oljen gjennom tennene i minst 20 minutter for å oppnå mest mulig nytte av olje trekke. Etter swishing, er oljen spyles ned i toalettet. Etterpå er et munnvann som brukes, og deretter munningen er renset ut med varmt vann. Folk kan spytte i vasken, men det krever en grundig rengjøring for å fjerne left bakterier og giftstoffer.

Betraktninger

Svært få fagfellevurderte studier om effekten av exist olje trekke. En studie publisert av "Journal of Oral Health & Samfunn Dentistry" funnet at olje trekking moderat redusert plakk, men ikke i den grad at det kunne erstatte tannpuss. I tillegg må en person utfører olje trekke på tom mage for å se noen fordel, noe som kan være vanskelig å forholde seg til for mange mennesker.

Potensiell forklaring

Alternativ medisin ekspert Lisa Barger mistenker at olje trekke trolig har noen virkelige fordeler, men lite fra avrusning. Vener og arterier ikke bare lekke giftstoffer, og hele mengden av blod i den menneskelige sirkulasjonssystemet ikke passerer gjennom munnen i 20 minutter av anbefalte swishing tid. Swishing av olje, men induserer blodstrømmen i munnen, noe som gjør at tennene sterkere. Også, de naturlige oljer absorbert i munnen inneholder fettsyrer, som er kjent for å forbedre huden.

Tips

Flere forskjellige olje trekke metoder og produkter finnes, men selv opphavs oil pulling, Dr. Karach, advarer folk som kjøper materialer eller spesialprodukter er unødvendige. I tillegg OilPulling.com informasjon fortsetter med å si at folk ikke skal erstatte oljen trekke for legitim medisinsk behandling av en lisensiert lege.