Digidexo.com

sjekke leveren

Bukvegg smertesyndrom

Kronisk magesmerter uten andre symptomer kan frustrere leger og pasienter likt. Ifølge American Academy of Family Physicians, bukvegg Pain Syndrome er ofte oversett som kilden til ubehag. I mange tilfeller tar det utelukker andre mulige forhold før bukvegg Pain Syndrome er vurdert.

Symptomer

Kjennetegnet signal i bukvegg Pain Syndrome er at smerten er i et bestemt område i magen, og det kan være konstant eller svinge, men det er ingen andre symptomer. For eksempel, ikke smerten ikke endre med å spise eller tarmfunksjonen. Smerten kan endres avhengig av kroppsstillingen. Smerten er vanligvis plassert langs den ene siden av ribbeina, men kan også finnes i andre deler av magen. Du kan strekke uten å føle en muskelspenninger smerte.

Årsaker

I noen tilfeller har bukveggen Pain Syndrome ingen eksakte årsaken. I andre Endometriose, hematomer, Desmoid tumorer, nevropati, myofascielle tårer eller idiopatisk intra-abdominale voksninger og brokk forårsake smerte.

Tester

En rekke tester kan utføres for å utelukke andre tilstander. En lege kan utføre en fysisk eksamen der du kan bli flyttet inn i ulike stillinger og stakk og stakk å fastslå den eksakte triggerpunkt av smerte. De kan ta blodprøver for å sjekke leveren og galleblæren funksjon. Avhengig av blodprøveresultater kan de be om CT-skanning eller enda en magnetisk resonans imaging.

Medisinske behandlinger

Avhengig av årsaken til smertene, kan legen anbefale lokalbedøvelse, kortisoninjeksjoner eller fenol. Hvis smertene er forårsaket av andre forhold, for eksempel en brokk eller endometriose, kan operasjon være nødvendig.

Alternative behandlinger

Akupunktur har vist seg effektiv i noen bukveggen smertesyndrom pasienter i henhold til American Academy of Family Physicians. Fysioterapi, massasje terapi, varme bad og psykologisk rådgivning har også vist seg nyttig i å lindre smertene.

Mild fatty leversykdom

Mild fettleversykdom er karakterisert ved akkumulering av fett i leveren. Selv fatty leversykdom er reversibel med behandling, hvis venstre ubehandlet, mennesker som lever med fettlever kan støte potensielt alvorlige komplikasjoner som permanent skade leveren og arrdannelse i leveren. Personer med risiko bør se etter tegn og søke evaluering og tidlig behandling.

Symptomer

Mennesker som lever med mild fatty leversykdom sjelden opplever symptomer. Faktisk, er tilstanden ofte udiagnostisert inntil en lege oppdager forhøyede leverenzymer. Symptomene kan utvikle seg i noen tilfeller, der syke kan håndtere uforklarlig tretthet, vekttap og smerter i øvre del av magen.

Årsaker og risikofaktorer

Årsaken til mild fettleversykdom varierer. Imidlertid individer diagnostisert med tilstanden typisk har et høyt nivå av blod triglyserider - en type fett. I tillegg blir overvektige, har type 2 diabetes og ta visse medisiner øke en persons risiko for å utvikle fatty leversykdom.

Diagnose

Det er to måter å diagnostisere mild fatty leversykdom. Leger i utgangspunktet be om blodprøver for å vurdere en pasients leverenzymer. Hvis disse testene avslører ovenfor normale nivåer, vil pasienten gjennomgå en avbildning test for å sjekke leveren for misdannelser. Anbefalte tester kan inkludere en MR, ultralyd eller CT scan.

Behandling

Heldigvis er mild lever fatty sykdom lett reversible. Ofte er det bare et spørsmål om å redusere kroppsfett og innlemme øvelsen i din daglige rutine. Velge måltidene dine nøye og redusere forbruket av fet mat kan også reversere tilstanden. Øvelse for 90 minutter i uken, og erstatte fettrike matvarer med fett-fri eller lav-fett alternativer - frukt, hele korn og grønnsaker.

Expert Insight

Drukket alkoholholdige drikkevarer og overforbruk av visse medisiner kan bremse utvinningen fra fatty leversykdom og føre til ytterligere leverskade. Mens utvinne fra denne tilstanden, unngå alkohol. Og hvis du tar medisiner, lese advarselsskilt. Noen medisiner øker risikoen for leverskade, og du må kanskje tryggere alternativer.

Hvordan få testet for hepatitt B

Hvordan få testet for hepatitt B


Det finnes flere tester for å fastslå om du har hepatitt B. Noen test antistoffer, som er naturlig skapt av kroppen for å beskytte den mot antigener (fremmede proteiner). Andre tester som kontroller for den faktiske virusantigen. Hvis du føler at du kan ha blitt utsatt for hepatitt B eller stiller noen symptomer, bør du gå til legen din for en hepatitt blodprøve. Les videre for å finne ut hvordan du skal gå gjennom testprosessen.

Hvordan få testet for hepatitt B

•  Avgjør om du trenger en hepatitt B-test. Hepatitt B kan overføres ved seksuell kontakt og kontakt med infisert blod. Voksne bør testes hvis de noen gang har hatt ubeskyttet sex med flere partnere eller delte nåler mens du bruker narkotika.

Forvent å ha en hepatitt B-test i løpet av de første ukene av svangerskapet. Legen vil vanligvis bestille dette som en del av rutinen eksamener.

Snakk med legen din dersom du tror du eller noen i din familie har vært utsatt for hepatitt B, som lett kan overføres mellom familiemedlemmer som bor sammen. Du kan også ønske å bli testet hvis du eller et familiemedlem nylig reiste til en region hvor hepatitt B er utbredt.

Ha en blodprøve for å se etter hepatitt B-viruset. Legen din vil utføre en rekke tester for å vise om viruset er til stede, eller du har immunitet på grunn av en tidligere infeksjon.

Sjekk leveren din. Etter en hepatitt B diagnose, vil legen teste helsen til leveren din for å se om du er i faresonen for kreft eller har skrumplever (arrdannelse i leveren).

Spør legen din om du er smittsom. En e-antigen test kan sjekke for å se hvor mye av hepatitt B-viruset du har i blodet. Hvis du har lavere nivåer, er du mindre sannsynlig å være i stand til å spre smitte.

Besøk Mayo Clinic nettsiden for detaljerte forklaringer av hver av de ulike hepatitt B-tester og mulige resultater. Se Resources nedenfor for en link. Dette nettstedet drøfter også symptomer på viruset og behandlingstilbud.

Hint

 • Hepatitt B-tester er også gjort for å teste nivået av immunitet du kan ha til viruset.
 • Etter å ha blitt diagnostisert med hepatitt B, bør du gå til legen din hvert halvår for å sjekke nivået av viruset i blodet.

Tegn og symptomer på Fatty leverproblemer

Tegn og symptomer på Fatty leverproblemer


Det er mange årsaker til leverproblemer, inkludert alkoholisme, genetikk og dårlig ernæring. I de fleste tilfeller vil pasienten lider av en fettlever som er akkumuleringen av fett i levercellene. Denne akkumulering kan også være assosiert med hepatitt og fibrose. Uavhengig av årsak, vet advarselen tegn og symptomer på fatty leverproblemer, og oppsøke lege hvis du er bekymret for helsen din.

Magesmerter

Ifølge MedicineNet.com mange pasienter som lider av fettlever problemer opplever få, om noen, tegn eller symptomer. Når skiltene gjør manifest, de inkluderer ofte magesmerter, vanligvis i øvre høyre delen av magen, rett under brystkassen. Det er ikke skarp eller stikkende, som smerter forbundet med gallestein eller gass kan være. I stedet er smertene ofte en kjedelig verke, uten mønster eller åpenbar årsak.

Årsaken til smerte er vanligvis den strekking av overflaten av leveren på grunn av oppbygging av fettceller, eller hevelse og inflammasjon som forekommer i leveren på grunn av sykdom.

Mørkere hud

Acanthosis nigricans er en mørk farge eller pigmentering som vises på huden av enkelte pasienter med fettleverproblemer. Huden rundt halsen og armhulene, hvor det er mange sensitive kjertler, er oftest rammet.

Dette symptomet er oftest funnet hos barn med alkoholfrie fatty leversykdom. Det indikerer at kroppen prøver å bekjempe fett buildup, ofte ved å produsere mer insulin fra kjertler i nakken og armhulene.

Endring i leverstørrelse og form

I noen tilfeller av fettleverproblemer, vil størrelsen og formen av leveren endres med oppbygging av fettceller. Leger kan faktisk føle leveren din ved å trykke på noen få områder av magen; sjekke leveren din størrelse og form for misdannelser er en del av mange rutinemessige kontroller.

En lever med en stor opphoping av fettvev vil føle seg annerledes til en lege som tester magen. Det vil ofte føle større enn normalt, og det vil ha en myknet kanten dannet av cellene hevelse med fett.

Symptomer på relaterte sykdommer

Oppsamlingen av fettet i leveren forveksles ofte med, eller assosiert med, andre sykdommer. Mange pasienter som lider av fettleverproblemer vil også lider av fedme, diabetes og hypertensjon (høyt blodtrykk). En pasient med fatty leverproblemer kan vise tegn og symptomer assosiert med disse andre sykdommer, inkludert retinopati (unormale reaksjoner fra blodårene i øynene), nyresvikt og hjerteproblemer, som for eksempel hjertesvikt eller hjerteinfarkt.

Reseptbelagte legemidler for Prostate Cancer Treatment

To viktigste typer narkotika er vanligvis foreskrevet for å bekjempe prostatakreft; noe arbeid gjennom hypofysen, andre blokkere celler i kreft som er mottakelig for stimulans utenfra.

Reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle prostatakreft

Hypofysen i hjernen frembringer en "luteiniserende" hormon, også kalt lutropin, som induserer de mannlige testikler for å gjøre testosteron, det primære androgen som styrer og opprettholder maskuline egenskaper. Testosteron er festet til prostatakreft fører til at cellene til å formere seg og vokse. Hvis et stoff forårsaker hypofysen til å produsere mindre lutropin, er testosteronnivået reduseres. Dette kan føre til at prostatakreft å krympe eller utvikle saktere.
Anti-androgen medikamenter blokkere disse testosteron reseptorer slik at de ikke kan instruere kreftceller til å vokse og formere seg. Anti-androgener ikke kurere prostatakreft, men de kan forbedre noen av sykdommens symptomer og hjelpe pasienten å leve lenger.

Bitcalutimide og cyproteronacetat

Markedsført som Casodex, er bitcalutimide en anti-androgen. Den kommer som en tablett tas en gang om dagen gjennom munnen, med eller uten mat, og er vanligvis foreskrevet med leuprorelin, goserelin eller triptorelin. Disse stoffene hindrer hypofysen fra utskiller luteiniserende hormoner som instruerer testiklene å lage testosteron. Den kan også brukes med anti-androgener som bicalutamid, flutamid, og cyproteron acetat.
Bicalutamide, sammen med luteiniserende hormon-frigjørende hormon, kan bidra til å stoppe veksten og spredningen av kreftceller, men det gjør ikke kurere prostatakreft. Fortsett å ta både bikalutamid og luteiniserende hormon-frigjørende hormon selv om du føler deg bedre. Ikke slutt å ta disse medikamentene uten å snakke med legen din.
Du bør fortelle legen din hva andre medisiner du bruker, og hvis du noen gang har hatt leversykdom i det siste.
Bivirkninger av å ta bitcalutimide er mange, alt fra mageproblemer og kvalme, forstoppelse, diaré, oppkast, gass, svimmelhet, blod i urinen din, smertefull vannlating, seksuelle problemer, leddsmerter, svetting, angst, og mange flere. Sørg for at du ser for gulfarging av hud eller øyne eller noe annet som tyder på leverproblemer eller brystsmerter, utmattelse og uvanlige blødninger. Gå til www.drugs.com/casodex.html å få en full liste av komplikasjoner ved bruk av dette stoffet.

Cyproteron, strukturelt lik testosteron, fester seg til reseptorer på overflaten av kreftceller. Testosteron kan da ikke feste seg til disse cellene, bremse veksten av kreftceller. Det kan gis etter måneder eller år, avhengig av dens effektivitet.
Ta cyprostate som en tablett jevnt fordelt to eller tre ganger daglig, etter måltider og med vann.
Cyprostate kan anvendes for å behandle prostatacancer hvis kirurgi og andre behandlinger er ikke egnet. Det kan være foreskrevet for å forhindre stikkflammer når anti-androgen stoffer er brukt, forårsaker en midlertidig økning i nivåene av testosteron --- med bivirkninger som smerte i bein eller problemer med å tisse.
Du bør ikke få barn mens du tar Cyprostate, da det kan påvirke fosteret.
Noen mennesker har bivirkninger ved bruk Cyrpostate. Bivirkninger inkluderer ømme bryster, nedsatt sexlyst, kvalme, oppkast, diaré, blodpropp, høyt eller lavt blodsukker og leverproblemer.

Euxelin og Flutamide

Det generiske navnet for anti-androgen narkotika Eulexin er Flutamine. Den anti-kreft narkotika Leuprolide er noen ganger foreskrevet for å følge Euxelin. De to legemidlene bør tas sammen, akkurat i mengden foreskrevet, uten avbrudd.
Du kan ikke forutse bivirkninger av Euxelin, men de kan inneholde, kvalme, oppkast, diaré, tap av sexlyst, og impotens. I kombinasjon med strålebehandling, kan du oppleve mageproblemer, blod i urinen, eller blødning fra endetarmen din.

Eulexin har forårsaket noen pasienter å lide fatal leversvikt. Dette er sjelden. Ha leveren testet før du tar Eulexin. Hvis du opplever problemer med leveren, redusere dosen eller slutte å ta medisinen. Hvis du tror du har leverproblemer, forteller legen din umiddelbart. Se etter kløe, influensalignende symptomer, gulfarging hud eller øyne, tap av appetitt og ømhet i øvre høyre side av magen.
Hvis du tar Warfarin, en anti-coagulent narkotika, vil legen har til å se deg nøye etter at du begynner behandlingen av Eulexin, og han kan redusere dosen av warfarin.
Den anbefalte dosering for Eulexin i en voksen, med eller uten mat, er to 250-milligram kapsler tre ganger om dagen i åtte-timers intervaller. Hvis du slutter å ta medisiner, kan kreften vokse raskere. Hvis symptomene blir verre, kontakt legen din.
Stoppe dine medisiner kan tillate kreften å spre seg raskere. Informer legen din hvis tilstanden vedvarer eller forverres (f.eks, blir vannlating vanskeligere eller skjelettsmerter øker).
En annen anti-androgen brukes til å bekjempe prostatakreft er Flutamide. Som Euxelin, er det tatt tre ganger om dagen. Den samme advarselen gjelder som til de andre anti-androgen narkotika, ikke slutte å ta dem. Hvis du gjør det, kan kreften spre seg raskere. Hvis du glemmer en dose, ta det opp så raskt som mulig. Ikke ta dobbelt så mye.
Ikke drikk alkohol mens du tar Flutamide. Anti-androgener kan påvirke leveren din. Flutamide er intet unntak. Leveren bør testes før du tar dette stoffet, og mens du tar det. Se etter symptomer på en lever gått dårlig: mørk urin, utmattelse, gul hud og øyne, smerter i magen, tap av matlyst, oppkast. Leverproblemer oftest skje en gang i de første tre månedene du bruker Flutamide.
Sammen med kvalme og oppkast, kan du oppleve diaré. Hvis du utvikler diaré, slutte å ta meieriprodukter, og drikke mye vann og spise mer frukt og grønnsaker. Ikke bli skremt hvis urinen blir gul-grønn eller lys oransje-brun.
Mange bruker Flutamide har ingen alvorlige bivirkninger. Men hvis beina eller hendene begynner å hovne opp, hvis du har lungeproblemer, depresjon eller humørsvingninger, bør du oppsøke lege.

Goserelin og leuprorelin acetate

Groserelin, et generisk navn, fungerer på hypofysen; det kommer i form av et implantat som sakte frigjør hormoner i kroppen din. En helsepersonell injiserer implantatet under huden på nedre del av magen under navlen. En 3,6-millimeter eller 10,8-millimeter sprøyte brukes; den mindre størrelsen er implantert hver måned; den større størrelsen er satt på plass hver tredje måned. Kroppen din vil absorbere implantatet over uker eller måneder. Din testosteron vil øke før det avtar, noe som resulterer i å gjøre symptomene verre.
Du kan oppleve kvalme, søvnvansker, humørsvingninger, hodepine, svimmelhet, og en redusert interesse for sex. Fortell legen din om dine ankler eller føtter begynner å hovne opp, hvis du har å urinere ofte, hvis du har en uregelmessig hjerterytme, eller hvis du har bein smerte eller et brukket bein. Hvis du har alvorlige bivirkninger, kan legen fjerne implantatet.
Selv om alvorlige reaksjoner er uvanlig, se en lege hvis du har smerter i kjeven, brystet eller venstre arm, eller hvis du er forvirret, erfaring sløret tale, har problemer med å puste, eller føler deg svak i den ene siden av kroppen din.
I de første to ukene etter å ha et implantat av Goserelin, kan du oppleve en sjelden, men alvorlig problem med hypofysen. Hypofysen apopleksi blir varslet med forvirring, plutselig alvorlig hodepine, endringer i synet, oppkast og besvimelse.
I den første behandlingsmåneden, kan du oppleve alvorlig blokkering av urinen eller en kompresjon av ryggmargen. Dette blir varslet med nummenhet eller svakhet i bena og armene, alvorlige ryggsmerter, smertefull vannlating, blod i urinen, og en manglende evne til å bevege seg.
Leuprorelin acetat, markedsført som Prostap SR og Prostap 3, brukes til behandling av fremskreden kreft i prostata. Prostap fører til at hypofysen til å gjøre mer leuteinising hormoner, og dermed senke nivåene av testosteron. Prostata kreft kan krympe eller vokse saktere. Som i de fleste reseptbelagte anti-kreft legemidler som virker på prostata, kan testosteronnivået øke i de første dagene eller ukene.
En lege eller sykepleier injiserer Prostap under huden på magen eller armen eller i låret eller baken. Prostap SR injiseres månedlig. Prostap 3 injiseres hver tredje måned. Du kan lære hvordan du selv injiserer. Hvis du finner injeksjon smertefull, kan du bruke en liten mengde lokalbedøvelse til nummen området.
Du kan bli bedt om å fortsette disse injeksjonene i måneder eller år.
Folk reagerer på leuprorelin annerledes. Med de fleste det er få bivirkninger. En ting som kan skje er at symptomene på kreft vil midlertidig bli verre; dette kalles tumor bluss. For å forhindre dette cyproteronacetat, bikalutamid eller flutamid, er noen ganger foreskrevet. Hetetokter og svettetokter avta over tid, men du kan hjelpe ved å kutte ned på kaffe, te, alkohol og nikotin. Du kan også oppleve tap av sexlyst, bein tynning, tretthet, kvalme, endringer i nivåene av blodsukker, og hodepine.

Gonadotropin og Nilandron

Gonadotropin, også kalt Lupron, er en naturlig forekommende substans som frigjør hormoner i kroppen. Lupron er mye brukt til å behandle endremetriosis, shredding av slimhinnen i livmoren. Tre syntetiske versjoner av gonadotropin --- Lupron Depot 7,7, Lupron Depot 22.5 og Lupron Depot 30 - er noen ganger foreskrevet for å lindre symptomer på prostatakreft i avansert stadium.
Siden Lupron senker østrogennivået, kan den resulterende reduksjon i bentetthet øke risikoen for osteoporose senere i livet. Derfor må legene ikke vanligvis foreskrive Lupron i mer enn seks måneder på rad.
Som for andre legemidler som hemmer hormoner kan symptomene bli verre i begynnelsen. Du kan oppleve en midlertidig økning i skjelettsmerter; sjelden, kan du ha en blokkert urin passasje eller opplevd press på ryggmargen.
Leger foreskrive Nilandron for prostatakreft som har begynt å spre seg utenfor prostata. Nilandron, en anti-androgen medikament som blokkerer effekten av testosteron, er vanligvis kombinert med fjerning av testiklene. Testiklene er en viktig kilde til testosteron. Behandlingen startet samme dag som testiklene fjernes eller neste dag.
Du kan ta Nilandron med eller uten måltider. Hvis du glemmer en dose, som er vanligvis 300 mg daglig i 30 dager, ikke ta en ekstra dose; bare vent til neste planlagte dose. Ikke slutt å ta denne medisinen uten å rådføre deg med legen din.
Hvis du har en allergisk reaksjon på Nilandron, slutte å ta den. Ikke ta det hvis du har pusteproblemer eller leversykdom. Fortell legen din hvis du har disse forholdene.
Nilandron vil noen ganger inflame lungene. Hvis du tror du kan ha en lunge problem, legen din. Symptomer inkluderer pustevansker, feber, hoste og brystsmerter. Legen din vil sjekke leveren før du tar Nilandron og vil fortsette å kontrollere det. Se etter en gulfarging av hud og øyne, mørk urin, tap av matlyst, oppkast, ømhet i øvre høyre del av magen, og magesmerter.

Øynene dine kan være treg til å venne seg til å legge inn mørket fra en tent området, så vær på vakt når du kjører om natten eller gjennom tunneler.
Hvis etter å ha drukket alkohol ansiktet flush, opplever du influensalignende symptomer, eller blodtrykket synker, slutte å drikke mens du tar Nilandron. Du bør spørre legen din om å kombinere Nilandron med Fenytoin (Dilantin), Theophylline (Theo-Dur), eller vitamin K-antagonister (Coumadin).

Triptorelin og Zoladex

Triptorelin, markedsført som Decapeptyl SR og Gonapeptyl Depot, er et annet stoff som virker på luteiniserende hormoner for å redusere nivåene av testosteron fra testiklene.
Som med andre legemidler mot kreft som arbeider på hypofysen, er Triptorelin injiseres under huden eller inn i en muskel. Det kan injiseres månedlig. En lengre handling dose kan injiseres hver tredje måned. Mangler en planlagt injeksjon av to eller tre dager er ikke kritisk, men du bør holde på timeplanen så mye som mulig. Du kan lære å injisere deg selv og det er lokalanestetika som du kan bruke til å nummen området av injeksjon.
Noen mennesker opplever ikke bivirkninger. Men som brukere av leuprorelinacetat, kan du oppleve flush og svette som avta over tid, men du kan hjelpe ved å kutte ned på kaffe, te, alkohol og nikotin. Du kan også oppleve tap av sexlyst, bein tynning, tretthet, kvalme, endringer i nivåene av blodsukker, og hodepine.
Zoladex reduserer nivåene av testosteron. Det er noen ganger brukt til å behandle tidlig prostatakreft og kan lindre symptomene på avansert prostatakreft. Du kan føle verre for et par uker da føler bedre som hormonnivået avta.
En lege eller sykepleier vil implantatet Zoladex under huden på magen hver måned til tre måneder. Utgjør en glemte dosen så snart som mulig.
Pasienter kan forvente et stort spekter av bivirkninger fra urinveisproblemer, influensalignende symptomer og apati til depresjon, tap av sexlyst og vektøkning.
Zoladex kan føre til osteoporose, bein smerter, benskjørhet og brudd. Hvis røret fra nyrene til blæren er blokkert eller du har lidd kompresjon av ryggmargen, blir disse behandlet før du bruker Zoladex. Forsikre deg om at legen din vet om du har tatt steroider eller antikrampe narkotika. Ved hjelp av Zoladex har vært kjent for å gi pasienter elveblest og føre sine lepper og strupen til å hovne opp. Hvis det skjer, ring din lege.
Legen vil ordinært behandler prostatakreft med et implantat på 10,8 milligram hver tredje måned. Når gitt med Flutamide er en 3,6-milligram implantat etterfulgt av en 10.8-milligram implantat en måned senere.

Hvordan vet jeg om du har en skadet leveren

Hvordan vet jeg om du har en skadet leveren


Leveren er en unik organ ved at det har evnen til å regenerere seg selv. I akutte situasjoner, for eksempel paracetamol overdose, inntak av giftige vill sopp og visse virusinfeksjoner, vil leveren reversere skaden ved hjelp av tid og medisiner. I kroniske situasjoner, slik som skrumplever, hepatitt, hemokromatose og underernæring, kan leveren bli så alvorlig skadet at du lagrer en del av den eller en total transplantasjon er de eneste alternativene. Får behandling tidlig ved å se legen din og være oppmerksom på symptomer på leverskade er nøkkelen til et vellykket resultat.

Hvordan vet jeg om du har en skadet leveren

•  Snakk med legen din om å kjøre noen tester for å sjekke for leverskade. Legen vil gjøre en eller alle av følgende: en fysisk eksamen, lever-funksjon og CBC blodprøver, og en avbildning test av magen for eksempel en CT scan eller ultralyd. Alle disse testene vil hjelpe diagnostisere hvor mye skade som har blitt gjort til leveren og avklare eventuelle behandlingstilbud.

Unngå alkohol hvis du mistenker at du har en leverskade. Alkohol er en av de viktigste årsakene til en skadet leveren. Alkohol metaboliseres i leveren og drikking vil forverre problemet.

Inspiser kroppen din for tegn på leverskade. Gule humper rundt øynene, fingre som krøller oppover, røde palmer, en hoven mage og edderkopp-lignende blodårene i huden er alle tegn på mulig leverskade. Kontakt legen din hvis du merker noen av disse symptomene.

Vei deg å se om du taper vekt. Vekttap, dårlig appetitt, og følelsen syk og svak er symptomer på leverskade. Snakk med legen din dersom du merker disse symptomene.

Sjekk avføringen etter tegn på leverskade. Hvis avføringen ser fettete og lukte stygg, kan det være på grunn av leverskader. Bile sikkerhetskopiering i leveren forårsaker en mangel på absorpsjon av fett og fettløselige vitaminer i kroppen, forårsaker oljeaktig avføring.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Hvordan sjekke leptin nivåer


Leptin, den "jeg er full" hormon, signaliserer hjernen din at du er full. Jo mer fett på kroppen din, motstår mer leptin og nekter å fortelle din hypothalamus at du er fornøyd. Leptin motstand er en alvorlig hindring for vekttap.

Leptin ble først oppdaget i 1994 av JM Friedman og kolleger. Ifølge Dr. Scott Isaacs, MD, forfatter av "The Leptin Boost Diet" og "hormonelle balanse," det er ingen effektiv test for å måle leptin nivåer eller motstand, men andre tester eller markører brukes til å bestemme leptin motstand nivåer.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Tester for å fastslå leptin nivåer

•  Ta blodsukkernivået etter en 12-timers rask. En vanlig morgen leser over 95 mg / dL er mistenkt for leptin motstand.

Ta en AC1 test på neste lege besøk. AC1 er en tre-måneders gjennomsnitt av blodsukkernivået. En AC1 over 5.6 antyder leptinresistens.

Vær proaktiv og be om tester for plasminogen aktivator inhibitor-1 (PAI-1), homocystein og C-reaktivt protein (CRP). PAI-1 er en fettcelle protein som øker blodpropp og hjerte-og karsykdommer. Homocystein fører også blodpropp og hjerte-og karsykdommer. CRP tiltak inflammasjon, en annen leptinresistens indikator.

Legg igjen en urinprøve for en urin microalbumin test. Denne testen vil registrere protein i urinen og leptin motstand.

Sjekk din kolesterol og triglyserider. Leptin motstand er knyttet til høyt LDL (dårlig kolesterol), høye triglyserider og lav HDL (godt kolesterol).

Mål androgen nivåer. Menn vil ha lavt testosteron og kvinner vil ha høye DHEA-S og høy androstenedione nivåer.

Få en skjoldbrusk test. En enkel blodprøve som kalles TSH test er en indikator på skjoldbrusk problemer knyttet med leptin motstand.

Se på leveren din ved hjelp av en ultralyd test. Fett på leveren er en indikator på leptin motstand.

Be ob / gyn for et bekken ultralyd for å påvise cyster på eggstokkene og endometrium på livmor fôr. Kvinner med disse symptomene har ofte leptin motstand.

Se etter fysiske symptomer

Sjekk din vekt. Hvor er du bærer kroppen din fett og hvor mye er en indikator på leptin motstand. Diabetikere og leptin resistente folk raskt opp i vekt i midten, og har høy kroppsfett.

Sjekk din søvn. Tretthet og søvnløshet er symptomer på leptin motstand.

overvåke blodtrykket. Målinger over 130/85 indikerer leptin motstand.

Se på huden din. Hud koder, strekkmerker og acanthosis nigricans (misfarging av huden eller mørkere rundt halsen, armhulene og folder som ser ut som skitt, men lar seg ikke vaske av) er ofte savnet tegn på leptin motstand.

Spør legen din om poly cystisk ovarie syndrom (hos kvinner). Symptomer på PCOS er ansikts hårvekst, akne, fruktbarhet problem og unormale menstruasjonssykluser. Dette er også symptomer på leptin motstand.

Hint

 • Ikke bruk informasjonen i denne artikkelen i stedet for å konsultere med legen din.

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass


Leveren er kroppens viktigste avgiftende organ. Dens funksjon er å behandle og eliminere skadelige og giftige stoffer fra kroppen før de kommer inn i blodbanen og forårsake skade. Disse stoffene kan være alt fra alkohol til narkotika til plantevernmidler på maten vår. Wheatgrass inneholder høye nivåer av aminosyrer og enzymer som naturlig DETOX leveren ved å trekke tungmetaller og avfallsmateriale fra blodet. Wheatgrass åpner også blodårene slik at blodet sirkulerer mer effektivt. Wheatgrass er tilgjengelig fra helsekostbutikker i en rekke former slik som tabletter og pulver, men den mest effektive måten å ta det er i form av frisk saft. Wheatgrass juice tar del av byrden av leveren, slik at det å ta opp på sine rensing funksjoner.

Hvordan du rengjør leveren med wheatgrass

Rensing av leveren med wheatgrass

En kjøpe fersk hvetegress juice fra en pålitelig helsekostbutikk. Velg et merke som er 100 prosent ren og organisk.

Ta 1/8 kopp wheatgrass juice for den første dosen. Konsumere saften første om morgenen på tom mage, og følger umiddelbart med en kopp vann. Vent minst 1/2 time før du spiser noe annet. Hvis du finner ut at vanlig wheatgrass juice er for usmakelig for deg, kan du legge den til 1/8 kopp 100 prosent ren eple eller appelsin juice. Hvis du kan juice din egen eple eller appelsinjuice, gjør det. Ellers må du kjøpe ren, økologisk eple eller appelsin juice. Wheatgrass juice har en svært kraftig rensende effekt, og derfor kan medføre en svak kvalme hvis du tar for mye, for tidlig.

Fortsett med trinn 2 i tre dager.

Øk wheatgrass dose på dag fire ved å legge til et annet 1/8 kopp dose om kvelden, helst på tom mage eller 45 minutter før ditt siste måltid. Hvis du finner ut at å legge om kvelden dosering gjør deg svært kvalm, vente en uke før du prøver det igjen i kveld. Den kvalme effekten er fra rensing av giftstoffer fra systemet.

Fortsett wheatgrass diett så lenge du vil. En daglig dose av hvetegress, for eksempel 1/8 kopp første om morgenen eller om kvelden, bidrar til å holde leveren rent og bygger immunforsvaret.

Hint

 • Innkjøp wheatgrass juice er den enkleste metoden for å skaffe det, men hvis du liker hagearbeid, kan du prøve voksende og juicing din egen. Wheatgrass vokse kits er tilgjengelig på helsekostbutikker eller fra en av de ressursene som er oppført nedenfor. Wheatgrass er trygt for de som har en hvete allergi eller cøliaki.
 • Hvis du er på noen form for medisiner, sjekk med din lege før du starter en wheatgrass rens eller noen form for leveren rens.

Homøopatiske midler for leveren

Homeopati gir en helhetlig tilnærming for å behandle den underliggende årsaken til lever symptomer. Ved å avdekke den spesifikke årsaken til sykdommen, vil homøopatiske utøvere forsøke å behandle sykdommen ved å anbefale homøopatiske midler som er rettet mot den underliggende årsaken. Ifølge Dr. Sangeeta Dhanuka, prøver homeopati å gjenopprette redusert leverfunksjon og hindre videre ødeleggelse av orgelet. The Mayo Clinic sier homøopatiske midler bærer liten risiko og er betraktet som sikre. Det er alltid best å ha noen symptomer sjekkes av helsepersonell.

Homeopati

Homeopatiske midler er tilgjengelig i styrkene C, X eller M. C styrken tilbyr den laveste potens og forblir i blodet for bare en kort periode. Det kan trygt administreres som en ny dose flere ganger per dag for langsiktig bruk. X-styrken er moderat i styrke og er ofte brukt for traumer, utvinning og sykdomsforebygging. M styrke er ofte foreskrevet for kroniske tilstander, og kan forbli i legemet i flere måneder etter at behandlingen er avsluttet. Du bør konsultere legen din for nøyaktig dosering informasjon. Behandling er tilgjengelig i flytende eller pellet form og bør tas under tungen, 30 minutter før eller etter å ha spist. En dose vanligvis består av 3-5 pellets eller fem dråper av væske. .

Lycopodium

Den Lycopodium plante, en flerårig eviggrønn som produserer blek gul pollen, vokser i skog og beite i Nord-Amerika, Nord-Europa og Storbritannia. Når pollen samles, blir det brukt til å produsere homøopatisk middel Lycopodium. Ifølge Dr. Asa Hershoff, Naturopathic Doctor og forfatter av homøopatiske midler, bør en dose på 6C eller 12C tas en til tre ganger daglig for akutt leversykdom og 30C gang per dag bør tas i flere uker for kronisk leversykdom.

Natrum Sulphuricum

Sodium Sulfat er en naturlig salt avledet fra sjøvann og varme kilder vann og gjør opp homøopatisk middel Natrum Sulphuricum. Dette stoffet er ansvarlig for vanndistribusjon og eliminasjon i cellene og er ofte foreskrevet av homøopatiske utøvere for å hjelpe kroppen med lever- og nyrefunksjon. Ifølge National Academy of Classic Homeopati, anbefales det at en dose på 6X tas for lever symptomer. Eksempler på slike symptomer inkluderer intense kramper smerter i magen, diaré, flatulens, oppblåst mage og fordøyelsesproblemer. Det natriumsulfat som inneholdes i den rette bidrar til å minske belastningen på leveren og fremme strømmen av galle ved å bistå med toksin eliminering.

Nux Vomica

Nux vomica er gjort fra Strychod Nux vomica busk som vokser i Øst-India og Sørøst-Asia. Sin opprinnelige bruk var å forgifte rotter og er nå ofte foreskrevet som et homøopatisk middel for å behandle leveren. Dosering avhenger av spesifikke symptomer og inkluderer 6C, 30C, 12X og 30X. Diskuter dine symptomer med legen din for å avgjøre hvilken konsentrasjon best dekker dine spesifikke behov.

Om Lipitor bivirkninger på leveren

Lipitor, merkenavnet for generisk legemiddel atorvastatin, er foreskrevet av leger for mennesker med farlig høye kolesterolverdier når kosthold og livsstil endringer ikke har løst problemet. Produsert av Pfizer, er Lipitor i en klasse for medisiner kalt statiner, som kan forårsake leverproblemer hos noen mennesker. Disse bivirkningene vanligvis hos færre enn 2 prosent av Lipitor brukere.

Funksjon

Statiner blokkere et enzym i leveren som er nødvendig for fremstilling av kolesterol.

Enzymer

Statiner kan forårsake leverenzymer å bli forhøyet. Folk tar stoffet rådes til å ha rutinemessige blodprøver for å sjekke enzymet nivå. Hvis det ikke blir forhøyet, nivået normaliseres vanligvis når pasienten slutter å bruke Lipitor.

Hepatitt

Noen personer som bruker Lipitor utvikle hepatitt, leverbetennelse som kan føre til tretthet og ubehag.

Gulsott

Lipitor kan også føre til gulsott, en gulfarging av øyne eller hud, et annet problem relatert til leveren.

Forsiktig

På grunn av disse mulige bivirkninger, bør personer med leversykdom ikke bruke Lipitor, og enhver Lipitor bruker som drikker alkohol har regelmessige blodprøver for å sjekke leverenzymnivåer.

Urter som er bra for leveren

Urter som er bra for leveren


Trygge og effektive urte rettsmidler er tilgjengelig for nesten alle forhold. Det finnes alternative urte-behandlinger, som tar plassen til tradisjonelle medisinske behandlinger, og komplementære urte-behandlinger, som er i tillegg til tradisjonelle medisinske behandlinger. Sjekk med din omsorg leverandøren for å diskutere hva som er rett for deg å holde leveren sunn.

Urter er allment tilgjengelig i naturlig mat butikker samt online. Pass på at du kjøper naturlige urter, ikke syntetiske substitutter.

Generelt Liver helse vedlikehold

Leveren er det viktigste filtreringssystem for kroppen din, og må holdes sunt. En av de beste tingene du kan gjøre, og den enkleste, er holde seg hydrert - vann er svært viktig for hvert system og spesielt til sirkulasjonssystemet, som omfatter leveren.
For å bidra til å holde leveren sunn, unngå alkohol og fet mat.
Spise så mange av dine matvarer i deres naturlige rå tilstand hjelper leveren å fungere lettere.

Urter for leverfunksjon

Løvetann, lakris, melk tistel, burdock rot, alfalfa og fennikel all forsterke og opprettholde god leverfunksjon. Disse urtene er tilgjengelig i piller, te og decoctions i naturlig mat butikker eller på nettet. Tinkturer bør unngås, fordi de har alkohol tilsettes.

Hva skal unngås

For å hjelpe din leverfunksjon, unngå Comfrey, gentian, kava kava, Pennyroyal, peppermynte, sassafras, Senna, humle og Valerian, som alle kan forårsake toksisitet eller andre problemer for leveren.

Fordeler

Som hovedfilteret for kroppen din, noe du kan gjøre for å opprettholde et sunt leveren hjelper hele kroppen. En usunn leveren kan være kilden til mange lidelser.
Fordelen med regelmessig med urter for å opprettholde leveren helse koste. Urter er ganske billig sammenlignet med kostnaden av reseptbelagte medisiner eller dårlig helse.

Your Blood

Holde blodet rent er den viktigste funksjonen til leveren filtreringssystem. Leveren filtrerer giftstoffer fra blodet og holder dem fra å bygge opp i systemet. Leverfunksjonen er testet av en blodprøve fra din primære omsorgsperson, og testene kan fortelle hva dine høy tetthet lipider, lav tetthet lipider og triglyserider Målinger indikerer. Dette er indikatorer på generell hjerte helse.

Leveren rensing med Apple Cider

Leveren er et av de viktigste organene i kroppen din. Ligger i øvre høyre del av magekammeret, leveren filtrerer ut giftstoffer og avfallsstoffer fra blodet. I tillegg, det produserer proteiner, forbrenner fett, lagrer viktige næringsstoffer og karbohydrater, og gjør og skiller ut galle, som hjelpemidler i riktig fordøyelse av mat. For å holde leveren din i god stand, er den første tingen å gjøre vedta en sunn livsstil. Spis sunn mat, drikke alkohol moderat eller ikke i det hele tatt og unngå giftige stoffer. Mange naturlig helse talsmenn som Dr. Linda Page, forfatter av "Healthy Healing avgiftning," anbefaler også en rutine "lever rens" for å hjelpe kvitt den akkumulerte toksiner og lade sin effektivitet. En av de mest vanlige og mye skryt metoder for leveren rensing er bruk av eple cider eddik (ACV), som Dr. Page kaller en "kraftig middel for å løse leveren stagnasjon og dårlig." Utøvere av leveren rensing si ACV kombinasjon av vitaminer, mineraler og alkalitet hjelp kvitte leveren av skadelige stoffer, og bidra til å holde kroppens pH-nivåer blir for syrlig, en tilstand som kan gjøre en person mer utsatt for sykdom. Her er noen måter å bruke eple cider eddik for å rense leveren din.

Bruksanvisning

Gjør et eple cider eddik tonic. Bland 1 eller 2 ts av eple cider eddik med 6 til 8 gram vann. Legg et naturlig søtningsmiddel som honning hvis du ønsker det. Bruk dette som en daglig tonic og drikke tre ganger om dagen før måltider.

forplikte seg til en kort leveren detox to ganger i året, en dag i høst og en dag i løpet av våren. Natten før "detox dag," har et lett kveldsmåltid som er lett å fordøye for eksempel dampede grønnsaker og fisk. På detox dagen selv, vil du i utgangspunktet følge en flytende rask, inges bare grønnsaksjuice, buljonger, eplejuice, grønn te og andre helsebringende væsker. Ved stigende og før sengetid, ta den grunnleggende tonic beskrevet i trinn én, men øke sin styrke ved å legge til en ekstra spiseskje av eple cider eddik. For uken etter detox, spiser bare 100 prosent friske matvarer (for eksempel frukt og grønnsaker, hele korn, magert kjøtt, belgfrukter, nonfat meieriprodukter og så videre). Under rask, kan du oppleve noen bivirkninger som følge av giftstoffer forlater kroppen din, inkludert hodepine, kvalme og svimmelhet. Planlegge deretter så du ikke er nødvendig å gjøre noen høye anstrengelse-type aktiviteter, prøve å få litt sol og satse på litt lett trening som å gå eller strekke.

Opprettholde god leveren helse ved å nyte en kopp leveren rensing te. Bland to spiseskjeer av eple cider eddik til en kopp varmt vann og blidgjøre med honning eller lønnesirup. Drikk en kopp daglig.

Tips og advarsler

 • Bruk rå, ufiltrert eplecider eddik når det er mulig. Prøv å spise noe kort tid etter å ha drukket eple cider eddik, fordi noen mennesker opplever mild kvalme tar det alene. Husk at mens det er myriader av anekdotisk støtte for bruk av eple cider eddik for helsemessige fordeler, har det ikke vært mye forskning på emnet.
 • Ikke drikk eple cider eddik ufortynnet. Det kan skade tannemaljen, spiserør og andre områder av fordøyelseskanalen. Ikke drikk eple cider eddik til overmål hvis du har lavt kaliumnivå i blodet eller osteoporose. Sjekk med en lege før du tar eple cider eddik hvis du er diabetiker, fordi det kan forstyrre insulinnivået.

Hvordan sjekke for tarmkreft

Tarmkreft står for nesten 10 prosent av alle krefttilfeller på verdensbasis, og er den tredje vanligste kreftformen i verden. Ifølge World Cancer Research Fund International, reduserer tidlig screening for tarmkreft dødelighet med så mye som 16 prosent. Av denne grunn er det viktig at alle som er symptomatisk, har flere risikofaktorer for tarmkreft, eller som har en positiv familiehistorie for sykdommen bli vist regelmessig for å se etter tarmkreft.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på tarmkreft, som tidlig diagnose er avgjørende for et positivt utfall. Tidlige symptomer inkluderer rektal blødning, tretthet og blek hud. Endetarms blødning kan forveksles med blødning hemorroider. Som svulsten vokser, kan andre symptomer oppstår på grunn av forstoppelse. Disse symptomene er magesmerter og oppblåsthet, vedvarende kvalme eller oppkast, vekttap, forandringer i avføring, smale avføring, rektal smerte og en følelse av å måtte gjøre sitt fornødne.

Gå til legen din for en fysisk og endetarms eksamen. Under avtalen, kan legen utføre en digital endetarms eksamen, noe som innebærer å sette inn en hansker finger gjennom anus og inn i rektum. Prosedyren er ikke smertefullt, selv om det kan være fysisk og psykisk ubehagelig for noen mennesker.

Ha blodet trekkes til skjermen for tegn på tarmkreft. Blodprøver kan se på tilstedeværelsen av anemi, som er svært vanlig hos mennesker med tarmkreft. Legen kan også bestille en komplett blodprosent, og tester for å være sikker på nyrene og leveren fungerer som de skal.

Send inn en avføringsprøve til legen eller sykehuset for analyse. Fekal okkult blod test kan lete etter spor av blod i avføringen. En annen, fecal immunkjemiske test, kan utføres hjemme eller på kontoret. Denne testen sjekker for tilstedeværelsen av blodproteiner i avføringen.

gjennomgå en koloskopi for å sjekke for tarmkreft. En koloskopi utføres ved hjelp av en tynn, fleksibel slange med et kamera i den ene enden som er satt inn i tykktarmen gjennom anus. Testen sjekker for tilstedeværelsen av svulster, polypper og andre tarm og tykktarm unormalt. Koloskopier kan være ubehagelig, og du må drikke en avføringsmiddel løsning før testing for å skylle ut tarmen.

Planlegge en avtale for en luft-kontrakt barium klyster, en test som bruker barium og røntgen for å se etter tarm svulster. Barium er innført i tarmen gjennom anus, og deretter flere røntgenbilder vil bli tatt for å identifisere svulster og andre abnormiteter.

Ha en computertomografi (CT) scan av magen og brystet utføres dersom noen av dine andre undersøkelser viste unormalt. CT-skanning lete etter svulster og brukes til å avgjøre om tarmkreft har spredd seg. En magnetisk resonans imaging (MRI) skanning kan gjøres i tillegg til, eller i stedet for, CT scan.

Gjenta koloskopi med jevne mellomrom som bestemmes av legen din. Du må testes på nytt etter operasjonen for tarmkreft eller hvis du er i fare for sykdommen. En måling av carcinoembryonic antigen nivå kan også brukes til å sjekke for tarmkreft tilbakefall.

Tips og advarsler

 • En sigmoidoskopi er en test som ligner på en kolonoskopi, men denne testen ikke er så nøyaktig på å oppdage tarmkreft. Derfor, når risikofaktorer eller symptomer er til stede, en koloskopi er vanligvis utføres i stedet for en sigmoidoskopi.

Zocor bivirkninger på leveren

Zocor (simvastatin) er en foreskrevet for å bekjempe høyt kolesterol. Zocor virker ved å blokkere enzymet som utløser produksjon av kolesterol i kroppen. Individer som tar Zocor kan oppleve leverproblemer, muligens som et resultat av medisinen, eller eventuelt resultatet av noe annet. Leger jevnlig sjekke leverenzymnivåene av enkeltpersoner å ta Zocor å være sikker på at medisinen ikke er negativt påvirker leveren. Ifølge emedtv.com, ca 1 prosent av de individer som tar Zocor oppleve en av de leveren forhold som er beskrevet nedenfor.

Skrumplever

Skrumplever er en tilstand som oppstår når leveren blir arrete. Når leveren fortsetter å bli arret over tid, vil det ikke være i stand til å fungere ordentlig.

Gulsott

Gulsott kan oppstå når leveren er skadet. Gulsott fører til at huden og øynene til å vises gulaktig.

Hepatitt

Hepatitt oppstår når leveren blir betent. Denne tilstanden kan føre til en person til å føle seg trøtt og sykelig.

Hepatoma

Denne tilstanden er en type leverkreft. Leverkreft er potensielt dødelig og krever aggressiv behandling.

Symptomer på leverproblemer

Ofte gjør individer ikke har noen symptomer på leverproblemer. Men enkelte individer kan oppleve magesmerter, oppkast, kvalme og oppkast. Dessuten kan disse personene merke at urinen er mørk eller brun-farget.

Hvordan bruke Detox å skylle leveren

Hvordan bruke Detox å skylle leveren


Leveren er det organ ansvarlig for filtrering av blod og å konvertere glykogenlagre til glukose, som så blir brukt til å produsere energi. Det er den største metabolsk organ i kroppen, og utfører en rekke funksjoner. Alkohol kan irritere leveren og forårsake hepatitt eller leverbetennelse. Overskudd av alkohol blir omdannet til fett i stedet for glukose. Over tid kan fatty buildup oppstå. Som kroppens blodfilter, lagrer leveren også giftstoffer som er trukket ut av blodet. Til slutt, oppbygging av disse giftstoffene fører til nedsatt leverfunksjonen.
Heldigvis har leveren regenererende egenskaper. Når alkohol og andre giftstoffer, som for eksempel koffein, er eliminert, vil leveren umiddelbart begynne å gro. En grundig detox ikke bare tømmer giftstoffer fra kroppen, men bidrar til å kick-starte helbredelsesprosessen. En grunnleggende leveren detox bør inneholde følgende: eliminering av alkohol og andre skadelige giftstoffer fra kosten; en periode med faste eller rensing (se nedenfor); og et kurs av urter for å hjelpe rense og gi næring til leveren og andre fordøyelsesorganer.
Prøven detox diett som presenteres her er vil hjelpe deg å begynne rensing og helbredelse leveren. For kroniske leverproblemer eller høyere nivåer av toksisitet, ville en lengre detox plan være i orden.

Bruksanvisning

Forberedelse

Kjøp ovenfor suppe ingredienser, nok for seks dager igjen av kjøttkraft. Du trenger ca 12 tomater, seks paprika, tre hoder av kål, seks løk, ett femtinitti hvitløk pærer og to bunter av persille og / eller koriander.

Innkjøps urter i enkelt kapsler, eller bruke en urte leveren detox formel av ditt valg. Ressursene nedenfor inkluderer distributører som tilbyr detox formler.

Dagen før du starter en rask, spise lys, og ikke snack etter middagen. Ha en kopp sitron te eller varm sitron vann like før du går til sengs.

Seksdagers Fast

Dag 1: Ved stigende, drikke en kopp varmt vann med sitron. Sitte og massere magen i et minutt eller to før du bruker badet. Sitron hjelper stimulere leveren og renser overflødig slim fra fordøyelsessystemet.
Forberede en hjemmelaget grønnsaksbuljong ved å tilberede to terninger tomater, en terninger grønn paprika, et halvt hode av kål, en liten terninger løk, to fedd knust hvitløk, terninger persille og / eller koriander og en halv teskje cayennepepper i to liter vann i 30 minutter. Belastning og reserve væske for å nippe i løpet av dagen.
Nippe sitron vann hele dagen. Før du går til sengs, ta en eller to doser av leveren detox formelen over, eller følg instruksjonene på formelen av ditt valg. Tar ekstra fiber vil også hjelpe med eliminering.

Days 2-4: Samme som dag 1. Som med alle rens, to eller tre dager i en rask, kan du oppleve hodepine, ledd- eller muskelsmerter, humørsvingninger og selv akne som giftstoffer blir frigitt. Prøv white willow bark for smerte, eller suge i et varmt badekar med Epsom salter. Tar lange turer, praktisere yoga strekninger og gjør dype pusteøvelser er også nyttig.

Ved den tredje eller fjerde dag, vil du legge merke til din sult naturlig avta. Men fortsette å nippe suppen og drikk rikelig med sitron vann.

Som giftstoffer frigjøres, kan huden bryte ut med akne. Dusje eller bade minst en gang daglig med en naturlig såpe. Prøv tørr børsting huden først å eksfoliere og stimulere lymfesystemet.

Dag 5: Samme som dag 1. Appetite kan økes vesentlig ved dette tidspunktet. Suppen er ikke like nødvendig på dette punktet, men prøv å ha en varm kopp to eller tre ganger denne dagen. Fortsett å drikke rikelig med sitron vann.

Dag 6: Samme som dag 1. Mot slutten av noen rask eller rens, når de fleste av de tunge giftstoffer frigjøres, begynner dypere rensing. Med dette ofte kommer "emosjonell" rensing. Du kan oppleve humørsvingninger, tristhet eller gjenopplevelser av tidligere erfaringer. Ta det med ro denne dagen og prøve å gå for flere turer. Også øve fem til 10 minutter med dyp pusting tre ganger denne dagen.

Avslutte Fast

Dag 7: Begynn på nytt med en kopp varmt sitronvann på stigende. Utfør magemassasje som vanlig. Til frokost, har en stuet grønt eple krydret med ingefær, kanel og nellik. For lunsj, har en frisk hage salat med vinaigrette dressing; ingen ost, kjøtt, egg eller krutonger. Til middag har en kopp dampet brun ris og bønner med dampede grønnsaker. Ta en ny dose av leveren rensing formel før sengetid.

Dag 8 og utover: gjenoppta normale (forhåpentligvis sunnere) diett, men fortsetter å ta leveren rensing urter før de er borte.

Fortsett praksisen med begynnelsen hver dag med et glass varmt sitronvann så lenge du vil. Det er en skånsom måte å rense på en daglig basis.

Tips og advarsler

 • Du bør inkludere noen urter med leveren detox program. Melk tistel, løvetann, burdock, gul dock og rødkløver er alle velkjente blodrensemidler og hjelpe rense leveren. I tillegg, vassarv, alfalfa, persille og lakris er meget nærende. Noen urte formel bør inneholde en god katalysator slik som cayenne eller ingefær. Sjekk med din lokale helsekost butikk eller ernæring senter for tilberedte urte formler for leveren avrusning. Dr. Haas foreslår også å ta sitronvann med et par teskjeer olivenolje og en kvart teskje kajennepepper å avgifte leveren. For langsiktig avgiftning, inkluderer fordøyelsesenzymer med hvert måltid.
 • Som med noen endring i kosthold eller livsstil, må du rådføre deg med lege før du begynner denne eller noen plan. Fasting er kontraindisert for hyperglycemics, diabetikere og kvinner som er gravide.

Leveren kreft behandlinger

Leveren kreft behandlinger


Leverkreft er en spesielt dødelig form for kreft som berører mer enn 20.000 amerikanere hvert år, ifølge National Cancer Institute. Fordi leveren kreft er sjelden oppdages på et tidlig stadium, kan sykdommen være vanskelig å behandle. En rekke behandlingstilbud finnes, og forskning på sykdommen pågår.

Identifikasjon

Leverkreft oppstår når leverceller begynner å vokse unormalt og til slutt klumpe sammen for å danne en svulst. Primær leverkreft eller hepatom, oppstår når kreft i leveren begynner, mens sekundære leverkreft resultater fra kreftceller som har spredt seg til leveren fra et annet område av kroppen. Kreft som sprer seg til leveren inkluderer brystkreft, tykktarm og lunge former. Hvis kreft utspring i et annet område, for eksempel i bryst, er det kjent som metastatisk brystkreft, snarere enn leverkreft.

Symptomer og risikofaktorer

Symptomer på leverkreft er tretthet, svakhet, vekttap, mage hevelse, gulsott, tap av matlyst, en forstørret lever, kvalme og oppkast. Du kan føle smerte i øvre høyre del av magen, og at smertene kan også bli følt i skulderen eller ryggen.
Du er mer sannsynlig å utvikle leverkreft hvis du er mann, eldre enn 60, drikker alkohol overdrevet, røyk, har gallegang sykdom eller har vært utsatt for matvarer forurenset av alfatoxins, som for eksempel soyabønner, mais og peanøtter. Personer som har diabetes, hepatitt B, hepatitt C eller skrumplever er også større sannsynlighet for å utvikle leverkreft.

Diagnose

Hvis svulsten er stor nok, kan legen være i stand til å føle det når hun undersøker deg. Hvis hun mistenker at du kan ha leverkreft, hun vil bestille en eller flere tester, inkludert en ultralyd, computertomografi (CAT) scan eller magnetisk resonans imaging (MRI). Disse testene vil hjelpe finne plasseringen og størrelsen på svulsten. Hvis en svulst er funnet, vil du gjennomgå en biopsi, en prosess som brukes til å fjerne en liten prøve fra den mistenkte tumor for laboratorietesting. I noen tilfeller kan en blodprøve bli beordret til å sjekke for alfaføtoprotein, men som ikke alle svulster produserer dette proteinet, kan testen være av begrenset verdi.

Transplantasjon og kirurgi

En levertransplantert høres ut som den ideelle behandling for å utrydde leverkreft, men bare en liten prosentandel av pasienter kvalifiserer for transplantasjon. Levertransplantasjon blir brukt for personer som har små svulster fanget i den tidlige fasen av sykdommen. Det kan også være nyttig for folk som har gallegang svulster. Når svulster er store, eller hvis det er blod fartøy engasjement, vil en transplantasjon ikke anbefales fordi kreft er sannsynlig å gjenta seg utenfor det transplanterte leveren. Kirurgisk reseksjon kan brukes til å fjerne en del av leveren hvor tumoren er. Denne operasjonen kan bare utføres hvis resten av leveren er sunt eller bare har tidlig stadium skrumplever.

Kryoterapi og alkohol Injection

Også kalt cryoablation eller cryosurgery, bruker denne behandlingsmetoden ekstrem kulde å fryse og ødelegge kreftceller. En spesiell probe brukes til å avsette flytende nitrogen på tumor ved bruk av et ultralydbilde for å bestemme den beste plassering. Kryoterapi kan anvendes i sammenheng med andre behandlingsformer. Alkohol injeksjoner brukes til å tørke ut kreftceller, forårsaker eventuell død av cellene. Injeksjoner kan gjøres gjennom magen eller kan gjøres under operasjonen. I tillegg til å drepe kreftceller, kan fremgangsmåten også være nyttig for å redusere symptomer assosiert med metastatisk kreft.

Radiofrekvensablasjon

Under ablasjon, plasserer en kirurg tynne nåler inn i svulsten gjennom incisions gjort i magen. Ultralyd eller en CAT scan brukes for å sikre at nålene er plassert riktig. Når nålene er i optimal posisjon, de er oppvarmet med en elektrisk strøm som vil ødelegge de kreftceller.

Stråling og kjemoterapi

Under bestrålingsterapi, er høy energi røntgenstråler rettet mot tumor i et forsøk på å krympe det. Proton strålen terapi er en relativt ny metode for behandling som brukes til å levere høye mengder av stråling til et meget lite område. Denne fremgangsmåten fungerer best på små svulster. Kjemoterapi bruker medisiner for å drepe kreftceller. En spesiell type kjemoterapi, kalt chemoemobolization, blir brukt til å injisere kjemoterapi forbindelser direkte inn i blodårene i leveren i et forsøk på å krympe svulster og gi litt lindring av smerter og andre symptomer.

Leveren Flush Diet

Leveren flush kosthold, også kjent som fett flush kosthold, har blitt populært sammen med den økende populariteten til andre flush og rense dietter. Den generelle ideen om leveren flush kosthold er å hjelpe leveren i ridding kroppen av fett, oljer og giftstoffer som vi legger inn i våre kropper. Dette er en tre-fase kosthold som starter svært restriktiv i første fase og ender som en lav-karbohydrat diett som kan opprettholdes for livet.

Fase én

Den første fasen av leveren i flukt diett varer i to uker, og er beregnet til å avgifte leveren for å øke mengden fett det brenner. Kaloriinntaket begrenses til 1100 til 1200 hver dag, inkludert åtte glass Cran-vann (en del usøtet tranebærjuice og fire deler av ufiltrert vann) en dag og utelukker all hvete og meieri. To spesielle komponenter i dietten er innført i en uke: a "livslang cocktail" består av en ts. av pulverisert psyllium skall eller 1 ss. av bakken eller frest linfrø i 8 oz. for Cran-vann, og en gamma-linolensyre (GLA) supplement tatt to ganger daglig. Åtte gram av lean protein er spist daglig, sammen med ett egg per dag, minst to porsjoner frukt, rå eller dampede grønnsaker, no-salt oksekjøtt, kylling eller grønnsakskraft for matlaging, og noen urter og krydder.

Fase to

Den andre fasen av denne dietten varer til ønsket vekt er nådd. Det er i utgangspunktet en forlengelse av den første fasen med et økt kaloriinntak på 1200 til 1500 kalorier om dagen. Du kan også legge visse karbohydrater i dietten din, for eksempel søtpoteter og brun ris, men bare en gang i uken.

Fase tre

Den siste fasen av dietten er ment å være gjennomført gjennom resten av livet ditt, med 1500 kalorier eller mer tatt i daglig, og det meste karbohydrater, proteiner og fett forbrukes. Du sakte begynne å legge stivelsesholdige grønnsaker, frukt og meieriprodukter i kostholdet. Det anbefales å legge disse matvarene en om gangen til kosthold for å sjekke for eventuelle negative reaksjoner.

Hva er Neuro Sjekker?

Hva er Neuro Sjekker?


En skade på hodet, for eksempel en hjernerystelse krever en fullstendig neurologisk evaluering. En slik vurdering er nødvendig for å fastslå omfanget av skaden. Når den vurderingen er fullført, og en diagnose blir tatt, må tilstanden til pasienten som skal overvåkes av nevro sjekker. Disse kontrollene gi et middel for å evaluere en pasients løpende status, som regel i løpet av de første 24 timene.

Hyppighet og varighet

Hyppigheten av nevro eksamener avhengig av begynnelses vurdering. Normalt behandlende lege etablerer en plan basert på de første funnene Tidsplanen vil også indikere bestemte områder av interesse. For eksempel kan en pasient med en grad 3 hjernerystelse, noe som betyr tap av bevissthet, må nevro sjekker for minst de første 24 timene. En neuro sjekk som avdekker en betydelig endring i tilstanden kan diktere en endring i frekvens og varighet.

Bevissthet

Den første vurderingen bestemmer nivået av bevissthet (LOC). Nivåene spenner fra full bevissthet til koma. For nevro sjekker, er hensikten å sammenligne dagens nivå med det opprinnelige nivået for å avgjøre om pasienten utvikler seg, regressing eller holde sin egen. Kontroller mental tilstand og mønstre av tale, hvis pasienten er i stand til å kommunisere. Evnen til å snakke tydelig er en god indikator for en nevro sjekk.

Movement

Hver neuro sjekk innebærer en vurdering av pasientens evne til å bevege seg. Bevegelse omfatter også en evaluering av styrken. Igjen neuro sjekken er å sammenligne pasientens evne til den innledende vurderingen til de gjeldende forholdene. Se for en hvilken som helst reduksjon i styrke eller mangel på mobilitet. Observer pasienten gange hvis stand til å oppdage eventuelle balanseproblemer. Unormal atferd krever varsle behandlende lege.

Øyne

En synsundersøkelse som fokuserer på elevene er en del av en neuro sjekk. Den første vurderingen burde ha bemerket pasientens evne til å se, visuelle feltet og reaksjonen til lys målt ved elevene. Neuro sjekker følge opp elevenes reaksjoner til lys for å bestemme enhver forandring i tilstand, samt bekrefter ingen forandring i evnen til å se.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

Hvordan sjekke din egen Temperatur


Tar din egen temperatur ved hjelp av et termometer er en enkel oppgave som er enklere enn å ta temperaturen på noen andre. Kontrollere barnet ditt for en feber, for eksempel, kan være utfordrende fordi barnet kanskje ikke lykkelig holde termometeret er hans munn. Når du sjekker din egen temperatur, vil du holde termometeret i munnen så lenge det er nødvendig for å få lesing.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

•  Desinfiser termometeret med rubbing alkohol eller varmt vann og såpe. Skyll den med kaldt vann, og deretter gni termometeret tørr med et rent håndkle.

Trykk på det digitale termometeret er "Power"-knappen, plasser tuppen av enheten under tungen og hold den der så stille som mulig til enheten bemerker en lesning. Mens hvert termometer er litt annerledes, digitale modeller vanligvis få en temperatur lesing etter 10 sekunder. Mange vil også pipe når de logger lesingen.

Fjern termometeret og legg merke til lesing. En gjennomsnittlig kroppstemperatur er 98,6 F. Ifølge Cleveland Clinic, kroppen din kan trygt registrere en temperatur 1 grad over eller under det gjennomsnittlige.

Hint

 • Hvis termometeret har en lesning av mer enn 100 F, oppsøke lege.
 • Gammeldags, glass termometre er ikke ideelt. Ikke bare er det en fare for at du ved et uhell bite termometeret og kutte deg selv på glass, men mange inneholder kvikksølv.

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements


Flertallet av USA innbyggerne bruker vann fra et offentlig system som utsteder årlige rapporter om sin generelle vannkvalitet og eventuelle kjente forurensninger. Dessverre, kan disse utbredte testene bare gi en stor-bilde indikasjon på vannkvaliteten. Ifølge United States Environmental Protection Agency, hvis din vannkilde er privat eller du har lagt merke til noen av en håndfull av miljøgifter-indikative symptomer, kanskje på et bestemt kran i huset ditt, bør du gjennomføre hjemmetester for å samle inn data på egen hånd for å sikre optimal smak og helse av ditt drikkevann.

Hvordan sjekke drikkevannet hjemme for Elements

Test en gang i året for totalt oppløste faste stoffer - som kan inkludere nitrater og kalsium - og hvis din godt er ny eller dine rør, pumper eller foringsrør er nye eller nylig reparert. Utfør nitrat-spesifikke tester i de første månedene av en graviditet av en beboer og før bringe nyfødte hjem. Sjekk hvert tredje år for sulfater, klorid, mangan og jern. Holde oversikt over dine test datoer. Test mer enn en gang i året, etter behov, hvis sykdommer oppstår.

Cater testene til din husholdning symptomer. Utfør bly tester hvis VVS inneholder bly. Test for natrium hvis vannet har en salt smak eller dine lokale veier har vært altfor saltet. Sjekk for radon i vann hvis det har blitt rapportert i samfunnet er luft. Se etter spor av mangan og jern hvis du bruker et kalkfilter hjemme. Spar penger ved å utføre spesifikke tester som er nødvendig.

Kontakt en state-sertifisert vann testing laboratorium for å gjennomføre testen for de mest nøyaktige resultater. Disse testene kan utføres i hjemmet og analysert på stedet eller levert til laboratoriet via mail. Samle prøven som beskrevet i den medfølgende beholderen og følg alle instruksjonene gitt av lab om bevaring. Tilbake prøven til laboratoriet ved hjelp av ekspresslevering, om nødvendig, for å sikre rettidig behandling; resultatene kan bli påvirket hvis for mye tid passerer mellom prøvetaking og behandling.

Kjøp en vann testing kit for hjemmebruk. Velg mellom FLERE og engangssett, som varierer i pris. Se etter hjemme testing kits på apotek, jernvareforretninger, hjemmesentraler eller noen generell butikk. Samle en prøve som anvist i henhold til pakken instruksjoner. Dypp strimlene i din samlet prøve eller følge de vedlagte instruksjonene om testprosedyrer.

Hint

 • Utfør vannkvalitet tester i løpet av våren eller sommeren. Test etter en periode med regn for best resultat.
 • Be om hjelp når tyde resultatene av hjemme vann tester.