Digidexo.com

navn på bakterier

Navn på Bakterier Brukes til å rense oljesøl

Navn på Bakterier Brukes til å rense oljesøl


Oljesøl er ikke bare søl, de er kritiske farer for dyrelivet og den generelle miljøet, og dessverre, de er så vanskelig å rydde opp som de er destruktive. Den gode nyheten, minst, er at i løpet av årene forskere har gjort fremskritt i å utnytte bioremediering agenter, biologisk (til tider genmodifisert) stoffer som bryter ned eller "spiser" olje for å hjelpe ren olje søl så raskt og sikkert som man kan håpe på. Noen av de mer kjente bioremediering agenter, når det gjelder å rense oljesøl, er former for bakterier, som det finnes flere.

Genmodifisert Pseudo

Kanskje de mest kjente «oljespisende bakterier" er genetisk konstruert form av bakterien under slekten Pseudomonas utviklet av mikrobiolog Ananda Mohan Chakrabarty. Chakrabarty skapelse fått nasjonal oppmerksomhet når en sak mot ham av US kommissær for patenter og varemerker gikk til Høyesterett i 1980, og hevder at ingen skal ha rett ot patent en organisme. Høyesterett til slutt medhold i Chakrabarty. Chakrabarty arbeid igjen fikk offentlig oppmerksomhet når former for Pseudomonas bakterien bidratt til å rense den beryktede Exxon Valdez-forliset i 1989.

Alcanivorax Borkumensis

Alcanivorax Borkumensis er en naturlig forekommende marin bakterie som er avhengig av olje hydrokarboner som sin eneste kilde til energi, så mye at mens det er nesten umulig å oppdage i vann av normale forhold, når kroppen av vann er forurenset i olje, blir Alcanivorax Borkumensis allestedsnærværende. Forskere var i stand til å kartlegge genomet til Alcanivorax Borkumensis i 2006, et viktig steg i å forstå egenskapene til bakterien som noen forskere har kalt en "fascinerende og globalt viktig bakterien."

SpillRemed

SpillRemed er et kommersielt produkt som er utviklet av det amerikanske selskapet Sarva Bio forholdsregel åøke innholdet som et oljeutslipp opprydding løsning. SpillRemed inneholder bakterier inkludert pseudo Psuedoalkaligenes og Phenylobacterium Immobile som bryter ned oljen til karbondioksid og vann. Når jobben er fullført, vil bakteriene rett og slett dø ut av mangel på næring. Som i 2010, har det amerikanske Environmental Protection Agency inkludert SpillRemed i sin nasjonale beredskapsplan produkt tidsplan som en bioremedial agent.

Mage Bakterier Symptomer

De gode bakteriene i magen, kalt normale / tarmfloraen, arbeide harmonisk å bekjempe og overmanne de patogener som forsøker å invadere kroppen vår gjennom våre munnhulen. Dette arbeider normal flora modnes og blir sterkere når vi modne.

Kjemikalier eller hormoner Ubalanse

Mage problemer kan resultere fra en ubalanse i fordøyelses kjemikalier eller hormoner i en annen del av kroppen. Det kan også være forårsaket av bakterier. Mesteparten av tiden bakterier kommer inn i kroppen via vår munn på grunn av maten vi inntar. De fleste bakterier er feid bort av konstant bevegelse av fordøyelsessystemet, men noen bakterier kan feste seg til mageslimhinnen og lukte ødeleggelse.

Helicobacter pylori

Noen bakterier kan leve i magen i mange år og manifestere inn i et problem i vår senere i livet. En slik bakterie som er H. pylori (Helicobacter pylori). Denne sykdommen kan være til stede i et barns kropp, men ikke viser noen tegn eller symptomer. Etter hvert som barnet blir en voksen, kan H. pylori slå inn andre problemer som gastritt eller magesår. . Denne sykdommen er en smittsom sykdom, og bør behandles med en lege omsorg.

Gastritt & peptic magesår

Gastritt vanligvis produserer kvalme, oppkast og magesmerter hos barn. Magesår er som halsbrann, men under ribbeina. Hvis et barn klager over slike smerter, mate ham eller henne. Hvis smertene vedvarer etter spising, se en lege så snart som mulig.

Gastroenteritt

Gastroenteritt ikke bare påvirker magen, tarmene, men også. Et annet navn for gastroenteritt er magen influensa. Den er forårsaket oftere av virus og mindre av bakterier. Dette er en treatable tilstand som rammer altfor mange barn i fattige land. Bakterier som salmonella, Clostridium difficile og E. coli forårsake gastroenteritt gjennom forurenset vannkilder eller kokt kjøtt, sjømat, bakevarer eller upasteurisert melk, og mer nylig, eplejuice.

Tegn og symptomer

Symptomer på gastroenteritt er lik gastritt, men også innebære diaré (som produserer dehydrering), tap av matlyst, hodepine, unormal flatulens, magekramper, dysenteri, tretthet og besvimelse. Noen mage bakterier symptomer er fra sykdommer som shigella som forårsaker slim, puss og blod å være i diaré.

Grad av immunitet

Hver persons kropp og immunsystem bestemmer hvor mange symptomer og hvor sterke symptomene vil manifestere. En persons mage pH bistår counter av sykdoms mikrober. HCL (saltsyre) er syre i magesekken som også hjelper på å bli kvitt sykdomsfremkallende mikroorganismer. Bile, en syre som er produsert av leveren, også ødelegger patogener, men E. coli, Shigella og salmonella ikke er ødelagt av galle.

Forebygging / løsning

Håndvask, ren vannforsyning og riktig håndtering av mat er nøkkelen til forebygging av disse fordøyelses ulemper og noen ganger, men unødvendig, livstruende sykdommer.

Virus og bakterier i magen

Virus og bakterier i magen


Betyr tenker på bakterier og virus gjør deg syk til magen din? Den følelsen kan forverres når du finner ut om de som faktisk bor i magen.

Inntil de siste fem årene, mente legene at ingenting --- inkludert bakterier --- kunne leve i magen på grunn av sin harde, sure miljøet. Men forskning de siste 20 årene ført til den konklusjon at ikke bare kan noen bakterier overleve i magen, men det er minst 128 kjente varianter, hvorav de fleste er fortsatt studert. Den gode nyheten er at mens noen bakterier kan forårsake sykdom, andre synes å tilhøre.

Imidlertid, i motsetning til bakterier, virus kan ikke overleve i magen. Mye av det som betraktes som virale infeksjoner i mage faktisk forekommer i tarmen.

H. pylori

Etter tiår med å tro at Magesår var et produkt av stress og krydret mat, forskning på bakterier avslørte at bakteriell infeksjon er den virkelige skyldige. H. pylori er en bakterie som kan spise bort på magen fôr fordi det er ugjennomtrengelig for kraften av magesyre.

Heldigvis reagerer H. pylori mot antibiotika. Leger bruker nå en kompleks behandling av medisiner for å redusere mage syre produksjon, bekjempe bakterier og berolige og bidra til å reparere mageslimhinnen. Dette representerer en dramatisk kur, noe som førte til en 2005 Nobelprisen i australske forskere Robin Warren og Barry Marshall.

D. radiodurans

En januar 2006 studie av Dr. Elisabeth Bik ved Stanford University avslørt eksistensen av en mage-bolig slektning av D. radiodurans bakterien. Dette ny stamme har ennå ikke fått sitt eget navn, men er under tung etterforskning.

Forskere er fortsatt usikker på sin funksjon eller om bakterien lever på heltid i magen eller om det er bare forbigående. En ting som er spennende: D. radiodurans bor i radioaktivt avfall dumper og varme kilder der få andre former for liv overleve. Science arbeider med å forstå hva det betyr for menneskers liv og virke.

E. coli, Ptomaine og virus

Vi vanligvis forbinder matforgiftning sykdom som for eksempel de som er forårsaket av E. coli, og ptomaine som bakterielle infeksjoner i mage. Faktisk, når fordøyelseskanalen føles av, spesielt med kramper, brekninger og diaré, er den virkelige aktivitet som finner sted i tolvfingertarmen og tarmene.

Tilsvarende "magen influensa" og andre virale infeksjoner kan ikke overleve i det sure mage og er virkelig brygging opp sin storm lavere i fordøyelseskanalen.

Hvordan er bakterier Oppkalt?

Hvordan er bakterier Oppkalt?


Bakterier eller prokaryoter er systemceller til riket Monera (i motsetning til den Metazoa [dyr] eller Plantae) som er ulik alle andre levende organisme. Bakterien (entall) eksisterer som en enkelt celle organisme som er avgrenset av en uncontained kjerner og en cellevegg, som regel består av proteiner. Klassifisering og taksonomi av bakterier er utført av forskere og styres av den internasjonale komiteen på Systema Bakterier med taksonomi regler å ha blitt satt i den internasjonale etiske Nomenklatur for bakterier.

Klassifisering

Vanligvis bakterier navnene består av et todelt oppføring, den første er klassifiseringen og den andre er spesifikk av bakterien. Klassifisering av bakterier er gjort i henhold til bomiljø, form, clustering mønster og DNA basesammensetning. Disse faktorer blir brukt til å klassifisere familier av bakterier, så vel som for å lokalisere deres individuelle medlemmer.

Shape

Figurer av bakterier har blitt registrert og klassifisert som Coccus (rund), Bacillus (stavformet), Spirrillum (spiral) og Vibrio (buet) med spirilla noen ganger blir kalt spiroketen og flertall navn for hver av dem Cocci, Bacilli, Spirilla og Vibrio-arter . Et eksempel på denne type av bakterier navngiving kan omfatte Bacillus subtilis. I alle bakterien, er den opprinnelige klassifikasjon aktiveres og det andre navnet er igjen med liten forbokstav. I håndskrift er det understreket og det første ordet kan kortes ned til B. subtilis.

Clustering

Bakterier ofte klynge bruker lite hår som pili ligger på deres ytre celleveggene. I mange tilfeller er den metoden for klumper som brukes til å klassifisere bakterier, Diplo eller Diploid (paret), grupper av fire (tetra), kjede (Strepto) og klump (staphylo). Denne typen klassifisering kan brukes enten i tandem med andre spesifikasjoner eller med bacteriaâ € ™ s unikt navn. Et vanlig eksempel ville være Staphylococcus aureus med klassifiseringen være en rund bakterie som klumper sammen, aureus blir bacteriaâ € ™ s spesifikke navn.

Gram Testing og patogene bakterier

Bakterier er også klassifisert etter en metode som er kjent som gram-testing. Gram er en flekk som vises på de fleste bakterier, og eventuelle bakterier vil teste enten positiv eller negativ for flekken. De positive flekk bakterier er større gruppe med negativ flekk gruppe har sin egen klassifisering på grunn av det faktum at det sjelden og vanligvis farlig for mennesker. Patogene bakterier er virus-type bakterier som ikke er godartet og kan forårsake skade på mennesker ved å kopiere seg raskt ved å endre Hosta € ™ s celler.

Andre

Andre fremgangsmåter for klassifisering omfatter undersøkelse av DNA-kjeden. Bakterier består av en dobbel-strand DNA som er unikt forskjellig mellom hver bakterier familie og familie gruppe. Dette er den mest spesifikke metode for å identifisere bakterier. Bakterier er også navngitt i henvisning til de vekstbetingelser som de trenger for å overleve, slik som Mycobacterium tuberculosis, som krever oksygen for å vokse. I noen tilfeller vil en ny slekt eller familie av bakterier bli oppkalt etter forskeren som oppdaget det heller enn sine spesifikasjoner.

Hva er forskjellige typer bakterier?

Hva er forskjellige typer bakterier?


Forskere vanligvis klassifisere bakterier basert på tre faktorer: bakteriens behov for oksygen, sine reaksjoner på Gram test, og dens form. Formen er kanskje den enkleste måten å klassifisere bakterier, som kan se ut som kuler, stenger, eller spiraler. Det er også unntak fra disse figurer.

Spheres

Sfæriske bakterier kalles coccoide bakterier, og forskerne gi dem mer spesifikke navn avhengig av hvor de deler seg. For eksempel, hvis coccoide bakterier bo festet i par, blir de kalt diplokokker. Hvis de holder festet i grupper på fire, blir de kalt tetrader. Og hvis de holder festet i grupper på åtte (vanligvis i kubisk form), blir de kalt sarcinae. Coccoide bakterier kan også danne andre former. Streptokokker danner kjeder, og stafylokokker har ingen regulær form i det hele tatt. Visse typer stafylokokker er vanlig på menneskelig hud.

Stenger

Stenger kommer i mange forskjellige typer. Noen staver, for eksempel, er buet, og andre er formet som sigarer, ovaler eller ansatte. Som coccoide bakterier, kan de bli ytterligere klassifisert basert på hvordan de dele. Diplobacilli bli festet ende-til-ende, danner par; streptobacillia skjema kjeder; og coccobacillia har ingen distinkte formen.

En viktig type stang-form bakterier kalles en nitrogenfikserende bakterier. Ved kjemiske prosesser, er disse bakteriene endre nitrogengass inn i ammonium finnes i jordens jord.

Spiraler

Spiralformede bakterier kommer i tre forskjellige former: Vibrio, spirillum, eller spirochete. En Vibrio ser ut som et komma; ta for eksempel, Bifidobacterium spp., som forekommer naturlig i tykktarmen. En spirillum, på den annen side, er en tykk, stiv spiral. Spirochete er tynt og smidig.

Andre figurer

Med milliarder av forskjellige bakterier på og i jorden, andre former eksisterer også. For å nevne bare noen få, kan bakterier bli flikete, stjerne-formet, firkantet, spindel-formet, eller trådformede. Trådformede bakterier, for eksempel, blir brukt i kloakk og avløpsvann styringssystemer.

Pleomorphic Bakterier

Bakterier som beholder sin form kalles monomorf; Thos som ikke gjør det kalles polymorfe. Polymorfe bakterier, som Mycoplasma pneumoniae, kan anta en rekke forskjellige former, selv innenfor samme kultur. Som navnet antyder, fører Mycoplasma pneumoniae walking lungebetennelse, og det er så liten at den ligner en stor virus i størrelse. Andre typer polymorfe bakterier inkluderer Rickettsia rickettsii, noe som fører til Rocky Mountain flekket feber, og Bacillus anthracis, som forårsaker miltbrann.

Typer av Autotrofe bakterier

Typer av Autotrofe bakterier


Autotrofe bakterier kan produsere sin egen mat. ("Auto" betyr "selv" og "troph" betyr "næring".) Fem vanlige typer autotrofe bakterier er cyanobakterier, grønne svovelbakterier, lilla bakterier, metanogener og halofiler.

Cyanobakterier

Cyanobakterier er blå-grønne alger. Athough beslektet med andre typer alger, cyanobakterier lever i rennende miljøer og produsere sin egen mat med energi hentet fra sollys. På grunn av denne evnen, forskere merke cyanobakterier som "photoautotrophs." ("Foto" betyr "lys".)

Kloroplast finnes i planter er faktisk cyanobakterier. Denne grønne stoffet gjør fotosyntese, prosessen som planter bruker til å ernære seg selv. Mer presist, omdanner foto karbondioksid og sollys til oksygen og sukker.

Cyanobakterier er noen av de eldste organismer på jorden. Forskere har funnet cyanobakterier fossiler som er mer enn 3,5 milliarder år gammel.

Grønne svovelbakterier

Grønne svovelbakterier, som navnet antyder, vokse hvor svovel er til stede. De er også varmekrevende, noe som betyr at de trives i varme omgivelser. For eksempel, har forskere funnet dem i varme kilder i New Zealand.

Som cyanobakterier, grønne svovelbakterier er photoautotrophs. Men i motsetning til cyanobakterier, ikke fotosyntesen av grønne svovelbakterier produsere oksygen. Faktisk, grønn svovelbakterier har en lav toleranse for oksygen og kan vokse uten mye eksponering for lys.

Noen forskere mistenker at grønne svovelbakterier kan levere en alternativ form for energi. Av den grunn har forskning på dem økt de siste årene. En viktig gjennombrudd ble DNA-sekvensering av Chlorobium tepidum, en spesifikk type grønn svovelbakterier.

Purpurbakterier

Purpurbakterier er oppkalt etter sin farge, selv om noen typer vises rødlig eller brunlig. De er også photoautotrophs, og, som grønne svovelbakterier, deres fotosyntese produserer oksygen. I stedet, foto av lilla bakterier produserer svovel.

Purpurbakterier hører til rekken Proteobacteria, en av grupperingene forskere bruker for å vise hvordan bakterier er relatert. Andre medlemmer av denne phylum inkluderer salmonella og nitrogenfikserende bakterier.

US Air Force har vist en spesiell interesse i lilla bakterier, og har vurdert å bruke den til å drive drone fly.

Metanogener

Snarere enn å produsere mat fra sollys, metanogener stole på en kjemisk reaksjon som kalles oksidering. Under oksidasjon, metanogener ta i karbon fra omgivelsene, og ved hjelp av hydrogengass, lage metan.

Bakterier som bruker kjemiske reaksjoner til å produsere sin mat er kjent som "chemoautotrophs."

Metanogener ringe mange steder hjemme. Noen lever i myrer og sumper, noen lever i tarmen hos mennesker og dyr, og noen lever i varme kilder og hav vents. Forskere har også funnet metanogener i solide steiner.

Halofiler

Halofiler er en annen type chemoautotroph. Deres navn betyr "salt lover", og de bor der salt er rikelig. Forskere har funnet halofiler som trives i Great Salt Lake, Dødehavet og sjøen magadi. Andre halofiler foretrekker mindre ekstreme miljøer som innlandshav.

Halofiler spille en rolle i visse matvarer. Soyasaus og beiset fisk, for eksempel, krever begge halofile bakterier.

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?


Du kan drepe noen bakterier i tøyet bla gjennom vasking og tørking i varmt vann. Andre bakterier vil overleve vasking og tørking. De fleste vaskemidler og kommersiell klesvask blekemiddel vil bidra til å drepe bakterier i tøyet syklus før det blir til tørketrommel. Det er også mulig å drepe en del bakterier i den profesjonelle tørr renseprosessen.

E. coli

En ofte funnet bakterien i vaskerom er Escherichia coli (E. coli). Mye av E. coli blir drept når vaskes i varmt vann, men noen vil forbli på klær. Den gjenværende E. coli kan bli drept i tørketrommelen. Det er et par viktige faktorer i å drepe E. coli-bakterier i vaskeriet. Først må tøy i trommelen vaskes i varmt vann, ikke er varm. Bruke blekemidler kan bidra til å drepe bakterier i vask. Dreping av rest E. coli-bakterier i tørketrommelen krever de hotteste tørketrommel temperatur og tørketrommelen kjører på heltid syklus på 45 minutter.

Staph

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterie som vanligvis finnes på huden og i nesen av mange mennesker. Staph bakterier er en vanlig og behandles årsak til mindre hud infeksjoner som pustler og koker. MRSA-bakterier kan forårsake alvorlige, narkotika-resistente infeksjoner i sår, blodet eller gjennom lungebetennelse. Ifølge Centers for Disease Control, hvis du tror klærne kan ha staph bakterier på den fra kontakt med noen med en infeksjon, vaske klær, sengetøy og håndklær med vaskemiddel, helst i varmt vann. Tørk de klærne helt i en varm tørker i stedet for luft-tørking for å drepe bakteriene MRSA.

Flu Virus

Influensasesongen kommer hvert år. Du kan bære viruset på dine klær fra vanlig daglig kontakt ute i verden. Influensaviruset kan drepes ved vasking i varmt vann og tørker prosessen. Den varme rekkevidde å drepe viruset på tekstiler må være mellom 167 og 212 grader Fahrenheit, eller 75-100 grader Celsius. Fullstendig tørke tøyet på en varm syklus i tørketrommelen. Du kan også linje tørke klær for å hjelpe desinfisere tøyet, men sørg for at de vaskeri henger i direkte linje med fullt solskinn.

Klesrens

Den profesjonelle renseri prosessen kan redusere skadelige bakterier til trygge nivåer. Damp ved 325 grader Fahrenheit vil drepe bakterier. Temperaturen på dampen nådde fibrene i tøyet, vil variere avhengig av trykket i kjelen, avstanden mellem plagget og streameren, og hvorvidt eller ikke plagget skal strykes. Steam er spesielt effektiv i å drepe bakterier, så ikke bruk en mynt-opererte renseri, da det ikke vil inkludere behandling prosessen. Varsle din tørr renere som du prøver å drepe bakterier fra situasjoner som flomskader.

Hvordan drepe E. coli bakterier

Hvordan drepe E. coli bakterier


Escherichia coli (E. coli) er en bakterie som lever i tarmen og kan også komme inn i maten. E. coli forgiftning, noe som fører til intestinal kramper, oppkast og diaré, oppstår når farlige typer E. coli komme inn blodet. Dreping av E. coli i kjøtt og produsere før konsum hjelper deg å unngå E. coli forgiftning. Det er også viktig for å hindre kryssforurensning, som oppstår når bakterier overføres fra rått kjøtt eller gjødsel til ferske råvarer eller andre matvarer.

Hvordan drepe E. coli bakterier

•  Stek kjøttet til en trygg indre temperatur på 165 grader C for fjørfe og kalkun, 160 grader C i kjøttdeig og 145 grader C for storfe, kalv og lam. Koker hele kutt av svinekjøtt til 145 grader F og la den hvile i tre minutter før du skjærer eller spise. Sjekk kjøtt med en mat termometer for å sikre den når trygg temperatur. Vask mat termometer med varmt såpevann etter bruk.

Rengjør skjærebrett og redskaper som brukes til å tilberede rått kjøtt med varmt såpevann etter bruk. I tillegg bruker varmt såpevann til å vaske tellere eller andre områder som har kommet i kontakt med rått kjøtt.

Vask frukt og grønnsaker med en løsning av 1 til 3 ts. av blekemiddel blandet med en liter vann. Skyll med rent vann før du spiser. Redusere overføring er tryggere enn å vaske av E. coli og andre bakterier, men så hindre krysskontaminering ved hjelp av ulike redskaper og skjærebrett for å tilberede rått kjøtt og produsere og vaske hendene etter å forberede rått kjøtt.

Hint

 • Vurdere matlaging med hvitløksfedd å drepe flere E. coli-bakterier.
 • Hvis du bruker gjødsel som gjødsel, sørg for at den har blitt kompostert og herdet i flere måneder. Kompostering dreper bakterier slik som E. coli i husdyrgjødsel. Bland gjødsel i jorda i stedet for å forlate den på jordoverflaten.
 • Kjøle matrestene umiddelbart for å hindre bakterievekst. I tillegg, i kjøleskap eller fryses kjøtt så snart du tar den hjem, og alltid tine kjøtt i kjøleskapet, mikrobølgeovn eller kaldt vann.
 • Hindre E. coli overføring ved alltid å vaske hendene etter å ha håndtert rått kjøtt, bruk av toalettet eller endre en bleie. Lær barna å vaske hendene etter bruk av toalettet.

Betyr Vaskeråd Håndklær drepe bakterier?

Betyr Vaskeråd Håndklær drepe bakterier?


Mange er med rette bekymret for å bli smittet av bakterier. Antibakterielle håndservietter, håndsåpe og shopping cart våtservietter kan finnes på mange offentlige steder. Men bakterier også lurer i folks hjem. Den gode nyheten er at de fleste bakterier som finnes i boliger er ikke sykdomsfremkallende. Faktisk er mange bakterier er fordelaktig. Den dårlige nyheten er at bakterier er vanskeligere å drepe enn mange er klar over. Spesielle prosesser må brukes for å fjerne bakterier fra husholdnings overflater og elementer, for eksempel håndklær.

Vask Bakterier Away?

Å utsette bakteriene for å varme dreper de fleste av de mikroskopiske organismer. Standard vanntemperaturen i de fleste hushold vaskemaskiner, men opprettholder ikke de 140-graders temperatur som er nødvendig for å drepe alle bakterier. Temperaturen i en standard husholdnings tørker, men er høy nok til å drepe bakterier. Så, hvis fjerning av bakterier fra håndklær er en prioritet for deg, må du først plassere dem i tørketrommelen for å drepe bakteriene deretter vaske dem. Oppfølging av tørking dem igjen.

Zap Bakterier med blekemiddel

Utsette bakterier å bleke dreper dem. Standard vaskemiddel som brukes i de fleste husholdninger, er imidlertid ikke i stand til å drepe alle typer bakterier. En 10% løsning av blekemiddel lagt til din vask vil drepe mange former for bakterier, selv om det vil fjerne fargen fra mange stoffer, så det bør brukes på bare hvite eller lyse håndklær. "Color-safe blekemiddel" ikke inneholder den aktive bestanddel hypoklorsyre, som er nødvendig for å drepe bakteriene.

Eddik kan Wipe Out Bakterier

Hell en kopp hvit eddik, eller 5% eddiksyre, i vaskemaskinen for å fjerne bakterier fra en last av håndklær. Eddik denatures proteiner som utgjør bakterier ved å endre pH-verdier utenfor et område som bakterier kan leve i. Best av alt, lukten av eddik, men sterk, er ikke skadelig for mennesker, og eddik er ikke skadelig for sensitiv hud som kan komme i kontakt med den. Vaskerommet vil lukte som eddik mens vaskemaskinen er i gang, men når du fjerne håndklær fra tørketrommelen, vil eddik aroma være borte fra dem.

Vaskemaskin bakteriell forurensning

Vaske håndklær i vaskemaskinen uten å legge et antibakterielt middel ikke bare fjerner ikke bakterier, men også introduserer bakterier til håndklær. Dette er fordi alt materiale som kommer i kontakt med human hud som er blitt forurenset med bakterier. Visse klesplagg, for eksempel undertøy, er mye mer sannsynlig å inneholde høye mengder av visse bakterier. Når håndklær vaskes i en vaskemaskin som inneholder bakterie-dekket tøy, bakteriene beveger seg på overflaten av vaskemaskinen. Neste gang du setter håndklær i vaskemaskinen, vil bakteriene flytte på dem. Det beste forsvaret mot vaskemaskin bakteriell forurensning er å kjøre maskinen på sitt heteste syklus, uten klær i den, sammen med et antibakterielt middel som blekemiddel eller eddik.

Hvordan virker kroppen å forsvare seg selv når skadelige bakterier blir inne?

Hvordan virker kroppen å forsvare seg selv når skadelige bakterier blir inne?


Kroppen forsvarer seg fra bakterier ved å utløse en reaksjon fra immunforsvaret. Immunsystemet er et samarbeid av celler og organer som arbeider sammen for å fjerne bakterier, virus og andre fremmede organismer som kan komme inn i kroppen. Den vanlige respons til skadelige bakterier er frigjøring av B-celler, T-celler, fagocytter og betennelse.

B-cellene

Lymfocytter er en type hvite blodlegemer. Disse cellene kamper og vakt mot potensielt smittsomme bakterier. B-celler, en type lymfocytt, ødelegge bakteriene ved å produsere antistoffer. Antistoffer gjenkjenner og deaktivere utenlandske organer (antigener) sikret spesifikke antistoffer produsert fortsette å eksistere etter en infeksjon, beskytte mot fremtidige invasjoner. Hvis de samme bakteriene angripe igjen, vil kroppen reagere raskere, noe som reduserer sjansene for smitte. Legemet kan også produsere antistoffer på grunn av vaksinasjoner. Vaksinasjoner er antistoffer som innføres i en persons system.

T Cells

T-celler blir aktivert når cellens reseptor avføler antigen-fragmenter eller cancerøse celler. Også en lymfocytter, T-cellene arbeide ved å ødelegge skadelige bakterier direkte. Disse celler arbeider også ved å regulere immunsystemet ved å frigjøre cytokiner. Cytokiner er kjemiske budbringere som er i stand til å stimulere B-celler, fagocytter og andre celler som regulerer immunsystemet.

Fagocytter

Når skadelige bakterier kommer inn i kroppen, utskiller kroppen hvite blodceller som kalles fagocytter, en celle som festes fordøyer da fremmedlegemer som bakterier. Flere celler faller under phagocyte paraply. Neutrofile kroppens primære phagocyte. Disse cellene inneholder kjemikalier som løser skadelige bakterier. Leger ofte bestille en hvite blodlegemer for å lete etter fagocytter og andre hvite blodlegemer. Disse testene bestemme en kroppens respons på infeksjon.

Betennelse

Legemet inflames også i respons til skadelige bakterier. Betennelse ikke bare skjer når bakterier trenger inn i kroppen, men også når vev er skadet i respons til situasjoner som varme, toksiner og traumer. Betennelse isolerer skadelige bakterier ved å forårsake hevelse, hindrer bakterier fra å invadere nærliggende vev. En annen betennelsesreaksjon er utgivelsen av kjemikalier som prostaglandiner og histaminer. Disse kjemiske reaksjoner utløse fagocytter å fjerne fremmedlegemer samt fjerne skadede celler.

Antibiotika

Hvis immunforsvaret ikke klarer å motvirke en infeksjon forårsaket av skadelige bakterier, kan en lege forskrive antibiotika. Antibiotika dreper bakterier. Noen antibiotika, som penicillin, fungerer ved direkte ødelegger bakterier i kroppen. Antibiotika som tetracyklin hindre skadelige bakterier å formere seg. Denne type antibiotika styrer bakterievekst, noe som gir immunsystemet tid til å danne et angrep mot skadelige bakterier.

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm

Fordelene for bakterier som vokser i biofilm


En biofilm er et kollektiv av bakterier som vokser på en overflate, og er omgitt av en film av sin egen sekreter. Mens en biofilm struktur gir bakterier visse fordeler, kan biofilm også skape problemer for mennesker, og kan føre til sykdommer. Ifølge National Institutes of Health, disse biofilm for ansvarlig for mer enn 65 prosent av mikrobielle infeksjoner.

Biofilm Problemer

I industrielle omgivelser, har biofilm vært kjent for å tette rør og ruste dem. Det kan også forurense matvarer. Biofilm har også vært assosiert med tilstander som åreforkalkning, kronisk sinus, ørebetennelser, infeksjoner i urinveiene og tannkjøttsykdom.

Økt motstand

Ved å danne biofilm, bakterier erverve et høyere nivå av motstand mot den menneskelige kroppens antimikrobielle stoffer, samt eventuelle antibiotika du kan få. Faktisk, kan bakterier i en biofilm utvikle flere ganger motstanden av en enkelt bakterie av samme art. Den gjør det også mulig biofilm bakterier å overleve andre slags påkjenninger, som for eksempel varme og kalde forhold.

Mindre bidrar Miljøer

Når miljøet blir mindre gjestfrie til bakterier, kan biofilm samfunnet inn i en tilstand av dvalen. For eksempel, når maten er ikke lett tilgjengelig, biofilm samfunnene har vært kjent for å gjøre dette. Fra tid til annen sender biofilm ut følere, i form av et par gjenopplivet celler, for å se om det er noen endring i miljøet. Hvis de aktive celler finner at ernæring er lettere tilgjengelig, vil de kommuniserer dette, slik at hele biofilm kan aktiveres igjen.

Ernæringsmessige fordeler

Bakterier i en biofilm er i stand til å utveksle næringsstoffer på grunn av deres nærhet. I tillegg, oppbygging av en biofilm gjør for bedre tilgjengelighet av vann, noe som betyr at bakterier står overfor mindre sjanser for dehydrering. Tatt i betraktning at cellene i en moden biofilm vanligvis ikke dele, det hjelper spare energi. Bakteriene bruker denne ekstra energi for å tilfredsstille de ernæringsmessige behov, for eksempel produksjon av exopolysaccharides som tjener som et næringsstoff for biofilm celler.

Generic Vs. Navn Brand Prevensjon

Generic Vs. Navn Brand Prevensjon


Ifølge Food and Drug Administration (FDA), er en generisk legemiddel det samme som et navn-brand narkotika. Medisiner må ha samme dosering, effektivitet, bruk, sikkerhet, ytelse og kvalitet. Generiske p-piller vanligvis koster mindre enn navnet merkevare medisiner mens du har de samme aktive ingrediensene. Generiske legemidler kan produseres etter en patent er utløpt på navnet merkevare narkotika.

Historie

Når et selskap begynner å foreta en ny prevensjonspille, får det et patent, slik at det kan være det eneste parti for å selge stoffet. Når patentet på stoffet er utløpt, kan generiske narkotika produsenter begynne å selge stoffet med de samme aktive ingrediensene uten å replikere kliniske studier. Dette senker produksjonskostnadene og gir mulighet for at stoffet skal bli solgt til en billigere pris enn navnet merkevare motstykke.

Misforståelse

Ifølge FDA, det er en misforståelse at generisk p-piller er dårligere enn sine kjente merker kolleger. Generiske p-piller er laget med de samme aktive ingrediensene og testet for å være sikker på at de har samme effekt som brand-name p-piller. Det er også en misforståelse at merkenavn prevensjon er tryggere enn generisk. Både generiske og kjente merker p-piller er regulert av FDA.

Fakta

For FDA å godkjenne en generisk p-pille, må det bli vist å ha samme bio-ekvivalens som navnet merkevare versjon. Det betyr at medikamentene må reagere på samme på pasienten og har den samme effektivitet. Generisk prevensjon er ikke nødvendig å fysisk se det samme som merkenavn, så det vil være variasjoner i emballasje og farge. Generiske og merkenavn p-piller må begge passere sikkerhetstesting av FDA.

Expert Insight

The American College of Obstetrics and Gynecology (ACOG) uttalte i august 2007 at den støtter pasientens bruk av enten generiske eller navn-merkevaren p-piller. ACOG støtter bruk av hvilken p-pille er i pasientens beste interesse. Den støtter bruk av merkevarer prevensjon når bekymringer om emballasjen eller klinisk erfaring tilsier at navnet merkevare prevensjon er best for pasienten.

Betraktninger

Ikke alle navn-brand oral contraceptive på markedet har en generisk ekvivalent. Hvis din merkevare av prevensjon har en generisk versjon, kan det være mer kostnadseffektivt å bruke generisk. Generisk prevensjon er regulert det samme som navnet merkevare og har de samme aktive ingrediensene. Før du gjør noen bryter i medisiner, diskutere alternativer med legen din.

Pylori bakterier Symptomer

Helicobacter pylori (H. pylori) bakterier forårsaker magesår og gastritt ved å svekke slimete fôr i magen og la syre til å gå inn og irritere mageslimhinnen. Helicobacter pylori bakterier er også knyttet til magekreft og mage MALT (mucosa-assosiert lymfoid vev) lymfom. Mange mennesker er smittet med Helicobacter pylori, men ikke har symptomer fordi det er en langsom voksende bakterie.

Magesår

Symptomer på magesår inkluderer magesmerter, raping, blodig eller mørk tjæreaktig avføring, brystsmerter, tretthet, halsbrann, fordøyelsesbesvær, kvalme, oppkast (kan være blodig) og vekttap.

Gastritt

Symptomer på gastritt inkluderer magesmerter, fordøyelsesbesvær, mørk avføring, tap av matlyst, kvalme og oppkast (kan være blodig eller ser ut som kaffegrut).

Gastric Cancer

Symptomer på magekreft inkluderer magesmerter, dårlig ånde, svelgeproblemer, raping, overdreven flatulens, tap av matlyst, kvalme, oppkast, tidlig metthetsfølelse etter å ha spist, utilsiktet vekttap, vag fordøyelsesbesvær, blodig oppkast, svakhet og tretthet.

Gastric MALT (Mucosa-Associated lymfevev) lymfom

Symptomer på mage MALT lymfom inkluderer vedvarende fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast (kan være flekker av blod i oppkastet).

Betraktninger

Fordi noen symptomer på magesår, gastritt, magekreft og mage MALT lymfom er svært like, bør personer som opplever symptomer ta dem på alvor og oppsøke lege.

Hvordan forstå MRSA Bakterier

Staphylococcus aureus er en bakterie som vanligvis finnes på huden din og i nesen. Ifølge Mayo Clinic, er staph vanligvis ufarlig inntil bakterier kommer inn i kroppen via et kutt eller sår. MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus aureus) er en type av staph bakterier som er resistente mot penicillin og penicillin-relaterte antibiotika. De fleste tilfeller av MRSA-infeksjoner manifest i helsevesenet innstillinger, men tilfeller forekommer hos friske individer i det som er kjent som CA-MRSA, eller community-ervervet MRSA. For å forstå MRSA, vel vitende om symptomer, tegn og hvordan sykdommen er fanget kan hjelpe i forebygging.

Hvordan forstå MRSA Bakterier

gjenkjenne symptomer på MRSA. MRSA begynner som røde kvise-lignende støt. Ettersom infeksjonen fremskritt, kan humper se ut som edderkopp biter som danner i smertefulle abscesser.

Dekk eventuelle abscesser og berørte huden med sterile bandasjer hvis tegn på MRSA vises. Umiddelbart kontakte legen din.

Gi en kultur prøve tatt fra infeksjonen nettstedet. Som indikert av Centers for Disease Control and Prevention, identifisere hvilken type staph du har er viktig før tildelingen av antibiotika.

Ta antibiotika som foreskrevet av legen din. Avslutt hele løpet av antibiotika, uansett om du begynner å føle deg bedre. Re-infeksjoner fra MRSA kan skje.

Varsle legen din hvis familiemedlemmer i husstanden blir smittet. Dine familiemedlemmer vil trenge antibiotika for å kontrollere spredningen av MRSA.

Etablere et rent miljø i ditt hjem. Overflater som er kontinuerlig berørt av huden din bør rengjøres grundig med desinfeksjonsmidler.

Hint

 • Vask hendene for å hindre infeksjoner fra å utvikle og spre seg.
 • Bruk et rensemiddel når du ikke kan vaske hendene.
 • Pus fra infiserte sår inneholde MRSA-bakterier. Holde sår dekket inntil såret leger hindrer spredning av bakterier.
 • Vask og tørk sengetøy, klær og håndklær på den varmeste innstillingen hvis du har sår eller sår.
 • Unngå kontakt med andre hvis du har MRSA. MRSA-infeksjoner kan spres lett til andre gjennom hudkontakt.
 • Ikke del personlige ting som barberhøvler.
 • Alltid dusje etter en sportsbegivenhet, når hud-til-hud kontakt oppstår.
 • Aldri renne en abscess. Dette kan føre til spredning av smitte til andre områder av kroppen din og til andre.

Hvordan finne medisiner og deres Generiske navn

Hvordan finne medisiner og deres Generiske navn


Med så mange reseptbelagte medisiner på markedet i dag og de fleste av dem har generiske navn, kan det være litt forvirrende på hva medisiner du har i medisinskapet. I mange tilfeller er medisiner foreskrevet på en "ved behov" basis, så det er lett å glemme hva de er nøyaktig. Søke internettsider for medisiner og deres generiske navn vil hjelpe deg å identifisere hva medisiner er i ditt hjem. Du bør alltid ta kontakt med lege eller apotek før du tar noen ukjente medisiner.

Hvordan finne medisiner og deres Generiske navn

Naviger til en reseptbelagte medisiner nettside som Drugs.com, RxList.com eller Medications.com (se Ressurser). Et annet alternativ er å bruke din personlige apotek hjemmeside.

Skriv generisk eller merkenavn av medisinen i søkeboksen, og klikk "Søk". Hvis du er ute etter de ulike medisiner for en bestemt tilstand, kan du skrive dette inn i søkeboksen i stedet. Hvis du har en uidentifisert pille, men må du klikke på "pille identifikator" alternativet øverst på siden. Input forlaget (bokstaver, tall eller en kombinasjon av begge) på begge sider av det ukjente pillen, og klikk deretter "Søk". (Du har også muligheten til å velge farge og form av p-piller i tillegg til forlaget.)

Klikk på betingelse eller medisiner navn når resultatsiden kommer opp. Hvis du søker etter en medisinering, vil det være ulike alternativer tilgjengelig, for eksempel forskrivning informasjon. Pass på at du velger den linken som bare har navnet medisinering. I de fleste tilfeller er dette det første valg.

Finn navnet på medisinen på toppen av siden. Du vil se merkenavnet, så vel som det generiske navnet. På noen områder, vil det generiske navnet være i parentes. Merkenavn er generelt kapitalisert, mens generiske de ikke er det.

Hint

 • Hvis du ikke har tilgang til Internett, bør du oppsøke Physicians 'Desk Reference (se Ressurser).

Gode ​​bakterier og barn

Gode ​​bakterier og barn


God eller "vennlige" bakterier er gunstige bakterier som lever i menneskekroppen. Gode ​​bakterier hjelpe bekjempe infeksjon og / eller fortrenge dårlige eller "uvennlige" bakterier. Noen studier tyder på at barn-utbruddet allergier er knyttet til mangel på vennlige bakterier.

Sykdomsbekjempende Capabilities

Ifølge Helse-og sosialfag delingen av Nord-Irland, kan gode bakterier hjelpe bekjempe smittsomme sykdommer som hjernehinnebetennelse. Mange barn har disse gunstige bakterier i nesen og halsen, tilbyr noen mengden av beskyttelse mot skadelige patogener som meningokokkbakterier.

Gode ​​bakterier og allergi

Perth Princess Margaret Hospital i Australia gjennomførte en studie hvor probiotika - en form for gode bakterier - fikk to ganger om dagen til spedbarn i de første seks månedene av livet. De pasientene som fikk probiotika var halvparten så sannsynlig å utvikle hud allergi, ifølge Medical News Today. Probiotika kan også bidra til å behandle eller forebygge problemer som smittsom diaré og atopisk eksem hos spedbarn.

Studier Under Way

Som i 2010, studier er i gang for å bestemme forholdet av gode bakterier for barns risiko for matallergi og astma. Studier vurderer også om disse bakteriene kan forebygge urinveisinfeksjoner hos barn eller forbedre spedbarn kolikk symptomer, ifølge nettstedet friske barn.

Om Bakterier for Kids

Om Bakterier for Kids


Bakterier er usynlige, levende ting som er rundt oss, men er umulig å se. Du har sikkert hørt om bakterier når det blir bedt om å vaske hendene eller i samtaler om å forebygge sykdom, men det er mer å vite om disse små organismer enn bare sin rolle i sykdom.

Grunnleggende

Bakterier er levende organismer, selv om de ikke anses å være dyr eller planter. De er satt sammen av enkeltceller, og har en tendens til å foreligge i store pakninger i stedet alene. Det kan være millioner av små bakterier i en meget liten plass, fordi de er for små til å bli sett uten et mikroskop.

Utseende

Selv om de kan bare sees under et mikroskop, bakterier har tre former. Navnene som de er gitt er basert på deres form. De tre formene er stenger som kalles bacillus, kuler som kalles Coccus og spiral-formet som kalles spirillum. De største bakterier som noensinne har blitt avdekket av forskere er omtrent samme størrelse som en periode skrevet på dataskjermen.

Dårlige bakterier

Du har sikkert hørt om bakterier når folk diskuterer sykdommer eller sykdom. Dette er fordi for å holde seg i live, bakterier mate ut av næringsstoffer fra ting rundt dem. Kroppen din kan falle inn under denne kategorien. Når bakterier fester seg til kroppen din de kan begynne å reprodusere og forårsake infeksjoner. Noen av de negative tingene som bakterier kan forårsake i kroppen din er ørebetennelse, sår hals, hulrom og forkjølelse.

Gode ​​bakterier

Det er fristende å tenke at alle bakterier er dårlig, men det er noen gode bakterier. Forskere som er ansvarlige for å lage medisiner og vaksiner til bruker visse typer døde eller svake bakterier i sin forskning. Kroppen din trenger også visse typer bakterier for å holde ting fungerer på en ryddig måte. Noen bakterier som lever inne i tarmen hjelper kroppen ta i det næringsrike delene av mat og skape avfall ut av det som er til overs etter at næringsstoffene er fjernet.

Drepe bakterier

En vaksine kalt penicillin er i stand til å drepe noen typer bakterier ved å lage hull i celleveggene til bakterier. Hvis du noen gang har betennelse i mandlene, kan legen prøve å behandle det med penicillin før foreslå kirurgi for å fjerne mandlene. Noen bakterier i hjemmet ditt kan bli drept ved hjelp av blekemiddel. Når du rengjør badet eller kjøkkenet spesielt, er det smart å bruke rengjøringsmidler som angir at de er "anti-bakteriell". Bakterier i maten kan drepes ved å tilberede maten grundig, ved hjelp av høye temperaturer.

Tilfeldige Morsomme fakta For Kids

Du kan fortsatt ha opptil hundre tusen bakterier som lever på hver og en av tennene etter du har børstet. Hvis du liker å spise ost, pickles eller yoghurt, da har du spist bakterier fordi den finnes i disse matvarene.

Hvordan Do av virus og bakterier forårsake skade?

The Nature of Parasitism

En smittestoff, som alle virus og noen bakterier er, er en enhet som fremmer sin eksistens ved å invadere og leve av ressursene i en levende ting (deres "host" som begrepet brukes), gjør skade på levende ting i prosessen. Den mest opplagte måten smittestoffer skade deres verter er ved å forbruke deres substans - spise verten fra innsiden og ut. Men de fleste smittestoffer avvikle forbruker bare et minutt del av sine verter, så selv om dette er den ultimate trusselen om noen infeksjon, er det neppe noen gang kommer til å være en betydelig faktor i skaden. Snarere andre prosesser som finner sted i løpet av infeksjonen (prosessen der agenten invaderer og bor i verten) produsere mer alvorlig skade som et biprodukt.

Breaking I og Breaking Through

En av disse prosesser er den fordøyelse eller brudd av deler av verten ved infeksjonsmidlet i sin prosess på penetrasjon. Varierer i størrelse fra mikroskopiske cellemembraner til større strukturer som vanligvis utfører en barriere funksjon av noe slag, kan ødeleggelsen av disse separatorer forårsake død til deler av vertskroppen. Skade kort av ødeleggelse av disse barrierene kan svekke dem og legge til rette for smitte av andre agens.

The Host reaksjon

Vertsorganismer større enn mikroskopisk størrelse vanligvis har noen mekanismer for å avskrekke eller begrense infeksjoner. Imidlertid, i mange tilfeller, forsvars prosesser av verten gjøre mer skade enn smittestoffet i seg selv gjør. Dette er spesielt et problem i dyr (inkludert mennesker) som har et immunsystem. Selv om fravær av en fungerende immunsystem er en farlig tilstand, fordi det kan forårsake infeksjoner å ekspandere ukontrollert, i noen tilfeller en infeksjon som ville ha trivial konsekvenser for verten på annen måte utløser en kjede av reaksjoner som kan føre til uførhet eller død.

Andre midler Skade på Hosts

Noen virus og bakterier produserer giftstoffer - stoffer som gift verten. Noen smittestoffer kan oppta viktige posisjoner i verten og fortrenge maskineriet som verten må fungere der, for eksempel ved å blokkere et fartøy eller interfererer med virkningen av en hjerteklaff. Det er også virus som forårsaker verten til å vokse svulster - Unormal vekst slik som kreft.

Tropisme

Hos dyr virus nesten alltid, og bakteriene blir ofte, tiltrukket av en bestemt organ eller vevstype. (Denne tiltrekning kalles en tropisme.) Alt av den umiddelbare skade på verten ved et infeksiøst agens kan være bare til et bestemt organ eller vev, men fordi de deler av kroppen være avhengig av hverandres funksjon, til slutt skaden er til Hele vert.

Skade på livløse objekter

Bakterier, men ikke virus, kan også produsere stoffer som ikke gjør skade på levende objekter, ved å reagere med dem kjemisk.

Hvordan Bakterier reprodusere?

Hvordan Bakterier reprodusere?


Bakterier er encellede mikroorganismer, og er en av de enkleste former for liv på jorden. Inneholdende bare en enkelt kromosom DNA, de mangler en kjerne eller andre organeller som finnes i de fleste eukaryote celler. For å replikere, bakterier gjennomgå prosessen med binære fisjon, hvor en bakteriecelle vokser i størrelse, kopierer sitt DNA, og deretter deles i to identiske "datter"-celler. Bakterier kan også bytte DNA gjennom konjugering, som tillater dem å dele egenskaper som vinne miljømessige påkjenninger som antibiotika.

Anatomien til en bakterie

Et bakteriecellen er en meget enkel prokaryote, noe som betyr at den ikke inneholder en kjerne. Et bakterie inneholder bare en cellevegg, cellemembranen, cytoplasma, ribosomer og kromosom, men noen bakterieceller inneholder også et plasmid eller ekstra-cellulære strukturer som en kapsel, fimbriae og flageller. I motsetning til en eukaryot celle, som gjør besitter en kjerne, ikke en bakterie ikke gjennomgå mitose under replikering, der kjernen deler og DNA er fordelt i to identiske sett. I stedet bakterier formerer seg ved binær fisjon, en replikering prosess som kopierer bakteriens DNA og deler en enkelt celle i to identiske datterceller. Forenkling av bakterier reproduktive prosessen tillater bakterier å replikere et bemerkelsesverdig høyt tempo. Under de rette forholdene, kan en enkelt bakteriecelle replikere inn så mange som en milliard individuelle bakterier på bare 10 timer.

Vi ha tvillinger!

Binær fisjon er en kontrollert prosess som deler en bakterie jevnt i to komplett datter ved hjelp av spesifikke proteiner designet for replikering. Binær fisjon starter med en replikering av bakteriens DNA. Når DNA blir replikert i kromosomet, arrangerer kromosomet seg i to replikasjonsgafler og så deler seg til motstående ender av cellen. Ved divisjon side, nær midten av det langstrakte bakterien er maskineri for fordeling montert, særlig protein ringen FtsZ. Når elementene er montert for avskilling, syntetiserer bakterien en ny celleveggen ved divisjon området ved hjelp av cellemembranen og deler seg i to identiske datterceller. De datterceller er kloner, identisk på alle måter med den opprinnelige bakterie.

Risting ting opp

Bakterier har evnen til å modifisere deres genetiske struktur ved hjelp av overføring av plasmider, et lite sirkulært DNA-molekyl som inneholder genetisk informasjon som gjør det mulig for bakterien å overvinne miljømessige påkjenninger. Plasmider er enten plukket opp av en bakterie fra sitt miljø, eller gått fra bakterier til bakterier gjennom en prosess som kalles konjugasjon. Dette tillater dem å tilpasse seg til å leve i fiendtlige miljøer, alt fra arktisk snø til havbunnen. Det gjør dem også til å utvikle resistens mot kunstige påkjenninger som antibiotika. Et plasmid som ikke alltid vil replikere under delingsprosessen; tidvis de sendes til bare en av dattercellene. Plasmider replikerer gjennom en strekning av sin egen DNA som sørger for replikasjon av moderbakterien cellen, og kan til og med replikere uavhengig av bakterien. En enkelt bakterie kan inneholde hundrevis av replikert plasmider.

Alternativ Replication

Bakterier er svært varierte, og noen former for bakterier ikke replikere gjennom binær fisjon. Cyanobakterier Stanieria replikerer i celleveggen, produsere dusinvis eller hundrevis av avkom kalt baeocytes. De celle veggen brister, og alle baeocytes blir lansert samtidig. I Epulopiscium, to små avkom cellene danner fra replikert DNA i en større mor celle. Når avkommet er fullt utviklet, dør moren celle, slippe to komplette bakterieceller. En reproduktiv prosess som kalles spirende har også blitt observert hos noen medlemmer av Planctomycetes, men mekanikken i denne prosessen er fortsatt ukjent.

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier


Tilstedeværelsen av koliforme bakterier er en primær indikator for forurenset vann og mat. Koliforme bakterier er generelt funnet i varmblodige dyrs avføring, og som et resultat, er de tegn på vann som er forurenset med avføring og eventuelt andre organismer, virus, parasitter og bakterier som kan forårsake infeksjon og sykdom. Fordi koliforme bakterier finnes i vann, de er også funnet i jord og næringsmidler, som er sprøytet med forurenset vann. Omtrent halvparten av verdens fattige er for tiden lider av vannbårne sykdommer.

Hvordan bli kvitt av koliforme bakterier

•  Kok alt vann som er infisert med koliforme bakterier. På grunn av at bakteriene ikke kan overleve denne høye temperatur, vil de bli drept når kokte.

Klor kan legges til vann for å drepe koliforme bakterier. I et godt, bruker én liter hvis brønnen er mindre enn 100 meter dyp, 1/2 liter blekemiddel for en 100 til 200 meter også, tre liter blekemiddel for en 200 til 300-fots vel og en gallon eller mer for brønner som er dypere enn 300 meter. Disse estimatene er basert på anbefalinger fra Ector County Health Department i Texas, og mengden av klor blekemiddel nødvendig kan variere, spesielt hvis brønnen vannet er sterkt forurenset eller hvis brønnen er hånd-gravd. Følg fullstendige instruksjoner (se Resources) om hvordan å desinfisere godt vann.

Bruk ultrafiolett (UV) lys for å desinfisere vann som er forurenset med koliforme bakterier. En UV-lys blir holdt i en beskyttelseshylse, og alle infisert vann ført gjennom området. UV-lys ordner DNA-strukturen av bakterier, noe som gjør det umulig å reprodusere. Excel Water Technologies Inc. gir mer informasjon om hvordan UV-lys dreper vannbårne bakterier, for eksempel koliforme bakterier (se Resources).

Bruk en Lifestraw bærbare vann purifier av Vestergaard Fransen. The Lifestraw hell filtrerer 98-99 prosent av vannbårne bakterier og virus, inkludert koliforme bakterier. Lifestraws er laget for individuell bruk, slik at folk kan filtrere forurensninger av drikkevann.