Digidexo.com

vann metall personlighet

Kjennetegn på ild, jord, vann, metall & Wood

Kjennetegn på ild, jord, vann, metall & Wood


I kinesisk medisin, er det fem energi kvaliteter, mer vanlig referert til som elementer: ild, jord, vann, metall og tre. Hvert element er forbundet med visse personlighetstrekk. Hvert element er forbundet med både negative og positive egenskaper. Alle har hver av de fem elementene i dem, men for folk flest, ett eller to elementer er dominerende. Å vite hvilke elementer er dominerende i personligheten din kan hjelpe deg å forstå deg selv bedre.

Brann

Personer med brann dominerende i deres personligheter er energiske og uttrykksfulle. De liker ikke å være alene, og de oppsøke den beundring og oppmerksomhet fra andre. Mange av dem er kunstnerisk. Brann personligheter er også høflig og lett kunne nå ut til andre. De elsker gledelig andre og er flink til å gi komplimenter. De negative kvaliteter forbundet med et overskudd av brann i personligheten inkluderer humørsvingninger, rastløshet og manipulerende atferd.

Earth

Personer med personligheter dominert av jorden lett forstå andres behov og nyte pleie og ta vare på folk. Noen kan også forsømme sine egne behov når de er altfor opptatt av andres behov. De er tillitsfull, lojal, ærlig og forutsigbar. De liker å samle ting til å fylle deres hjem. Fysisk, jordens folk er saktegående og liker å være i ro. På sitt verste, folk med dominerende jord personligheter er sta og gjerrige.

Vann

Personer med dominerende vann i deres personligheter er vedvarende og bestemt, noen ganger også til det punktet av hensynsløshet. De er i stand til å skjule sin frykt. Vann folk har gode minner og er smarte og ressurssterke. De liker å reise. Vann folk kan være enten "fortsatt" eller "flytende", som betyr rastløs eller rolig. Negative kvaliteter forbundet med vann er trickiness, ubesluttsomhet og å være selvsentrert og plotting.

Metal

Personer med metall personligheter er åndelig og har sterke moral og høye standarder. De ofte holde på fortiden og har en hard tid å gi slipp på "hva som kunne ha vært." Metal folk er disiplinerte og modig, og føler seg kallet til å hjelpe mennesker i nød. Metallet element er assosiert med berømmelse. På sitt verste, kan folk med dominerende metall personligheter være uvennlig, destruktiv og ubarmhjertig.

Wood

Personer med tre dominerende i sin personlighet er snill, sympatisk, forståelse og milde. De er organisert, praktisk, selvstendig, utfordrende og direkte. De presser seg selv til å bli bedre på det de gjør. På sitt verste, de kan være sta, ubøyelig, sneversynte og fordomsfull.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Hvordan lage Krykker Uten Metal


Mens moderne krykker er ofte laget av metall, ble de siste krykker laget av tre, som det er billig og lett å arbeide med. Hvis du bruker en krykke regelmessig, kan du finne det bryet verdt å lage en egendefinert tre krykke; du kan gjøre det akkurat den høyden du ønsker, og pynte det som passer din smak. Tre krykker pleier også å være lettere enn metall seg. Mens de fleste av tre krykker bruke skruer eller spiker for å holde delene sammen, er det mulig å foreta krykken i sin helhet fra tre med noe metall i det hele tatt.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Mål person for hvem krykken er ment. Du må avstanden fra undersiden av personens arm til gulvet, i bunnen av armen til håndleddet, og bredden av hånden.

•  Skjær tre planke til lengden av undersiden av personens arm til gulvet. Planken må være solid, har rett korn, ingen fordreining og ingen knop. Det må være ca 2 inches med 2 inches. En tynnere kortet kan være for svak, og en tykkere kan være litt vanskelig å jobbe med, selv om tykkelsen vil legge mer styrke.

Bruk rip saw, delt planken på halve lang vei, stopper ved om en fot fra den ene enden.

Sug veden i en beholder med vann i noen dager. Dette myker veden slik at du kan bøye den. Du kan også dampe eller koke tre, som vil ta mindre tid, men er vanskeligere.

Bøy tre rundt en form i form av en krykke og la den tørke. Du kan også skjære et større stykke av trevirke, så som kryssfiner, i form av en krykke.

6. Skjær to trestykker fra tappen, både noe lengre enn bredden av personens hånd.

•  Mål nedover hver side av krykken fra toppen av den delte ende. Lag et merke på det punkt som er lengden fra undersiden av personens arm til hans eller hennes håndleddet. Bore et hull på dette merke på hver side fra innsiden av krykken, ikke går helt gjennom veden. Bor to hull på toppen av den delte ende på samme måte. Diameteren av hullet må være den samme som den for de plugg stykker.

Sett lim inn i hvert hull, og sett to stykker av dowel stang. Dette danner et grep for hånden og en topp å lene seg på.

Sand grundig. Det må være noen splinter eller grove, ubehagelig flekker som kan skade eller bry brukeren.

Maling, legge til en avslutning eller på annen måte tilpasse eller dekorere i henhold til personens smak.

Wrap toppen og grep med et mykt materiale for komfort hvis ønskelig. Lim et stykke gummi til bunnen av krykken for stabilitet og for å sikre at brukeren ikke glir.

Hint

 • Hvis du gjør krykke for noen andre enn deg selv, be mottakeren til å delta i å gjøre krykke for å sikre at alle målingene er korrekte og at krykken er behagelig.

Tegn og symptomer på vann i det indre øret

Tegn og symptomer på vann i det indre øret


Vann i det indre øret er mer av en helse bekymring enn du kanskje er klar over. Hvis du er en aktiv svømmer, kan det komme vann inn i øret og renne ut like lett. Men når vann trenger inn i det indre øret, inkludert sneglehuset og det vestibulære system, kan det bli fanget og øke sjansene for infeksjon, som kan gi varige hørselsskader eller balanse. Symptomene på vann i det indre øret er lett detekterbar, og en øre-nese-og-hals spesialist kan bekrefte diagnosen og tilby behandlingstilbud.

Pain

Vann i det indre øret vil vanligvis vondt. Smerten vil øke i løpet av et par dager, og det vil vanligvis bo i bare ett øre. Mange andre faktorer kan forårsake øret smerte, inkludert påvirket voks og trauma fra lufttrykket. Smerter i det indre øret øker betraktelig når du ta på eller trekk på øret.

Kløe

De fleste øre kløe resultater fra hudsykdommer du kan se, som eksem, psoriasis eller en allergisk reaksjon. Hvis du ikke ser noen endring på huden, skjønt, er årsaken internt, slik som ørevoks, væske eller vann i det indre øret.

Redusert hørsel

Dette symptomet er relativt sjelden, men det skjer noen ganger. Hvis du raskt miste delvis hørselen på det ene øret, er noe de fleste sannsynligvis hindrer øregangen - enten voks, et fremmedlegeme eller vann.

Øresus

Vann skaper ofte en langvarig lyden av ringing i det indre øret. Langvarig kronisk øresus (kalt tinnitus) indikerer andre årsaker, for eksempel nevrologiske problemer, voks oppbygging, et fremmedlegeme i øret eller aldersrelaterte problemer, men en ny akutt ringing kan skyldes vann i det indre øret.

Hevelse

De fleste øre hevelse resultater fra skade, for eksempel en plutselig slag. Hvis begge ører begynne hevelse, antyder at en allergisk reaksjon, særlig et metall, slik som nikkel eller krom. Vann i det indre øret, men forårsaker betennelse i et enkelt øre. Selve øret vises røde. Hvis hevelsen er alvorlig, kan det presse øregangen stengt, noe som ytterligere reduserer hørselen.

Fever

Temperaturen vil ved behov stige når det er vann i det indre øret. Dette symptomet er sjeldne, men.

Discharge

Hvis det er vann i det indre øret, vil væsken renne ut ofte. Naturen av fluidet kan variere betydelig avhengig av om infeksjonen har slått rot. Utslippet kan være hvit, gul eller klar. Utslippet kan også inneholde blod og lukte stygg.

Hva er farene ved å drikke destillert vann?

Hva er farene ved å drikke destillert vann?


Destillasjon er en prosess som trekker alle mineralinnholdet i vannet. Selv destillert vann er angitt i produksjon av legemidler og bilbatterier, folk bør ikke bruke det som drikkevann. Ifølge Verdens helseorganisasjon, bør drikkevann inneholder minimumsnivåer av enkelte viktige mineraler som kalsium og magnesium. Drikking destillert vann kan forårsake helseproblemer, inkludert mineralmangel, hyponatremisk sjokk og økt risiko for heavy metal forgiftning.

Mineralmangel

Når i menneskekroppen, inneholder vann alltid elektrolytter, som er elektrisk ladede atomer av mineraler slik som kalium og natrium. Vann absorpsjon skjer i tarmen ved hjelp av disse elektrolytter. Hvis en person drikker destillert vann, må tarmen for å ta elektrolytter fra kroppsreservene å være i stand til å absorbere vann. Symptomer på lavt mineralnivå inkluderer tretthet, svakhet og hodepine; muskelkramper; nedsatt hjertefrekvens; og skjøre bein og tenner.

Hyponatremisk Shock

Forsøk med rotter viste tegn på at forbruket av destillert vann kan øke vanninntaket og ekstracellulære væskevolum, noe som eliminerer natrium, kalium, klorid, kalsium og magnesium fra kroppen, og senking volum av røde blodlegemer, i henhold til World Health Organization. Regelmessig inntak av destillert vann kan forårsake hyponatremisk sjokk eller "vannforgiftning", som ofte skjer etter intense fysiske anstrengelser og inntak av store mengder vann. Symptomene spenner fra tretthet og irritabilitet til kramper og cerebralt ødem, som er retensjon av vann i hjernen. Når spesifikt relatert til lav absorpsjon av kalium, det kalles hypokalemi.

Høyere risiko for Heavy Metal Beruselse

Destillert vann absorberer metaller og andre stoffer fra lagertanker og beholdere i en høyere hastighet sammenlignet med drikkevann. Forbruker destillert vann kan redusere nivåene av viktige mineraler som kalsium og magnesium. I henhold til World Health Organization, kalsium og magnesium har anti-toksisk aktivitet, og i tilfelle av inntak av forurenset vann eller mat, disse mineralene hindre absorpsjon av tungmetaller som bly og kadmium fra tarmen inn i blod.

The Truth About Drinking ionisert vann

The Truth About Drinking ionisert vann


Ta mineraler fra vann, og resultatet er rent vann. Deionisert vann er imidlertid i en unaturlig tilstand, og den menneskelige kroppen gjenkjenner dette. Vannet bruker kroppens ressurser til å ionisere, og denne prosessen ikke utgjør noen risiko.

Funksjoner

Deionisert vann er karakterisert ved liten eller ingen oppløst mineralinnhold. Denne formen for vannet er rent, men kjemisk aggressiv og lett livnære metaller og andre komponenter fra materialene den kommuniserer med.

Behandling

Ionisert vann er gått gjennom utvekslings materialer som fjerner alle de positive metallioner og erstatte dem med hydrogenioner. Den delvis avionisert vann, som er surt fra hydrogen, passerer gjennom et annet trinn av utvekslingsmaterialer som trekker anioner fra vannet, og erstatter dem med hydroxylioner. De hydroksyl-og hydrogenioner reagere og nøytralisere hverandre for å danne deionisert vann.

Risiko

Ifølge Verdens helseorganisasjon, kan avionisert vann ikke være hensiktsmessig for konsum. Forbruk av deionisert vann kan resultere i et lavt inntak av viktige mineraler og mikro-elementer, giftig metall-forgiftning og sykdom som skyldes bakterier. Drikking avionisert vann kan også svekke kroppens Homeostase mekanismer som regulerer funksjon av vitale organer.

Hjemmelaget Vann Purifier

En enkel vann destillasjonsenhet vil gi drikkevann fra nesten alle vannkilde - godt vann, sjøvann eller urin. Med mindre du bruker en lav-volum solar destillatør, er en hjemmelaget vann destillasjonsenhet ikke energieffektive, men det er enkelt og pålitelig.

Kondense Coil

Ta en lengde (3 meter eller høyere) av ren plastrør eller ren myk kobber og legge den over en åpning i lokket på en tettsittende metall potten. En trykkoker lokket er ideelt for dette, glir røret for en tettsittende passform over trykkavlastning innlegget. I en klemme, kan du bruke hullet for lokkgrep og tape eller epoxy slangen for en tett forsegling.

Oppvarming Chamber

Sette vannet i metallkanne, omtrent halv fyller potten. Begynne oppvarming av potten i åpen for å frigi eventuelle flyktige forbindelser i vannet. Når vannet i nærheten av kokende, fester lokket og spolen og stabilisere temperaturen hvis det er mulig å holde kammeret rett ved kokenivå.

Samling

Som vanndamp passerer gjennom kondenseringspolen, drevet av trykket i oppvarmingskammeret, vil noe av dampen kondensere til rent vann. Plasser en ren beholder ved utløpet av kondensasjonsproduktet spole å samle den resulterende varmt vann.
Øke kondensasjonen effektiviteten ved å kjøre minst en del av den kondenspolen gjennom kule (kan være urent) vann, og ved å anbringe oppsamlingsbeholderen lavere enn varmekammeret.

Hvis du holder den oppsamlede vannet bort fra forurensning, vil det være trygt, drikkes vann.

Hvordan lage Hjem Vann Distillers

Kjøpe vann på flaske er både bortkastet og dyrt, og vann fra springen er ofte nesten udrikkelig, så hva skal du gjøre? Bortsett fra å abonnere på en vann-levering tjeneste (som også er dyrt), er ett alternativ å ta saken i egne hender og destillere din egen vann hjemme.

Fremgangsmåten innebærer destillasjon for oppvarming, koking og fordamping av vann for å fjerne forurensninger. Destillert vann er det reneste vannet du kan muligens har, som alle kjemikalier, giftstoffer og bakterier fjernes som vannet fordamper og kondenserer.

Mens det er mange tutorials på nettet om montering av solcelledrevne vann Distillers, er denne metoden ofte bedre ansatt for destillasjon av svært små grupper av vann. Peiling det i tankene, vil vi skape vår vann Distiller til å jobbe med en varmekilde annet enn solen - for eksempel komfyrtopp, det være seg gass eller elektrisk.

Bruksanvisning

Bruk drill for å lage et hull i siden av en stor metall pit (med lokk). Lag hullet like i diameter til heavy-duty plastrør (du bør ha 3 meter av samme).

Sett slangen inn i det borede hull, og etterlater en liten lengde inne i potten (ca. 2 eller så inches), og ved et punkt hvor den befinner seg over vann-nivået.

Fyll en bolle eller lignende container med is og vann og plassere den ved siden av din store metall potten. Dette vil være din vannbad, og vil kjøle ned dampen inn kondensert destillert vann. Isen er ikke nødvendig, men vil sette fart i prosessen og holde vannbad kjøler lenger. I tillegg endrer vannet i badekaret med jevne mellomrom hvis den blir for varm.

Ved siden av vannbadet, plasserer et glass eller plast krukke eller mugge. Denne vil fungere som en fangst beholder, og vil være hvor det destillerte vannet vil samle seg. Det er best å bruke krukke eller beholder som du vil bruke til slutt lagre kondensvann. Også, hvis det er praktisk å plassere fangsten container på et nivå lavere enn vann Distiller og vannbad, da dette vil sette fart i prosessen med å samle kondensert / destillert vann.

Strøm nok lengde av produksjonsrøret ut av potten slik at det kan kveile inn i vannbadet, og deretter inn i oppsamlingsbeholderen, hvor det destillerte vannet vil samle seg.

Fyr opp din ovn eller kokeplate. Når vannet koker, dampen genereres vil reise gjennom røret, skal kjøles i vannbad og deretter samles i beholderen din, slik at du med ren, giftfrie drikkevannet. Bare sørg for å skrubbe ut kokende gryte, som alle de giftstoffer og forurensninger fra kilden vannet blir værende her etter destillasjon prosess.

Tips og advarsler

 • Dobbeltsjekk at plastrør tåler høye temperaturer. Kontroller og periodisk oppdatere vannet i kjøle bad for maksimal effektivitet. Destillere bare i glass eller en tung plastbeholder; billige plast, som de som brukes i flaskeflasker, har vist seg å bli dårligere med utvidet bruk.
 • Hold et øye med destillatør å sikre at du ikke koke potten tørr. Ikke la destillatør uten tilsyn under bruk. Alltid vaske destillatør etter hver bruk.

Heavy metal forgiftning Tegn og symptomer

Heavy metal forgiftning Tegn og symptomer


Selv om våre organer krever noen av dem i varierende mengder, kan overeksponering for tungmetaller forårsake sykdom og død. Hva som utgjør overeksponering avhenger av typen av tungmetall. Litt arsenikk eller bly kan gjøre mye skade, mens barium, nikkel og kadmium har medisinske anvendelser. Giftig avfall, eldre materialer som blyrør, visse arbeidsmiljøer, og forurenset mat og vannforsyninger all utsette oss for varierende grad av tungmetaller.

Tegn eller symptom

Tegn er observerbare indikasjoner på forgiftning, slik som misfarging av huden eller atferdsendringer. Symptomer er subjektive følelser en person har som ikke kan bli følt av noen andre, for eksempel hodepine eller søvnighet.

Tungmetaller

Tungmetaller er metalliske elementer med høy atomvekt, og en densitet på minst fem ganger større enn den til vann. Av de 20-pluss tungmetaller, fire - bly (Pb), kadmium (Cd), kvikksølv (Hg), og uorganisk arsen (As) - forårsake toksisitet hos mennesker, selv ved lave nivåer. Tilstede i giftig avfall, de kommer inn i kroppen gjennom næringskjeden og akkumuleres i både hardt og mykt vev. Andre tungmetaller som nikkel, kan føre til toksisitet, men folk er mindre sannsynlig å møte dem på giftige nivåer.

Akutt heavy metal forgiftning oppstår når en person blir utsatt direkte til giftige nivåer. Tegn og symptomer skje innen to uker etter eksponering, og snart blir alvorlig. Kronisk forgiftning oppstår når en person som er utsatt for ikke-toksiske nivåer i løpet av en tidsperiode, muligens til og med år, inntil de når toksisitetsnivået i kroppen. I likhet med eksponeringen, kan tegn og symptomer på kronisk heavy metal forgiftning utvikle seg over år.

Tegn på Heavy Metal Poisoning

Tegn på akutt heavy metal forgiftning kan omfatte:
Anoreksi
Arytmier (unormale endringer i hjerterytmen)
Gikt
Endringer i slimhinner
Kramper
Hoste
Diaré
Pustevansker
Feber
Hypertensjon
Rød hud på kontaktpunkt - arsenikk forgiftning
Nedsatt (nyre) dysfunksjon
Sår hals
Takykardi (hjertefrekvens over 100 slag per minutt)
Oppkast
Svakhet

Tegn på kronisk heavy metal forgiftning kan omfatte:
Allergier
Alopecia (unormal hårtap) - kadmium toksisitet
Anemi - kadmium toksisitet
Gikt
Autisme
Fødselsskader
Blindhet
Hjerneskade - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Kreft
Hjerte- og karsykdommer
Cerebral parese - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Kronisk obstruktiv lungesykdom - kadmium toksisitet
Kognitiv og motorisk dysfunksjon - kvikksølv toksisitet
Emosjonell ustabilitet
Emfysem
Glemsomhet
Skjøre bein - kadmium toksisitet
Hvitløk lukt å puste - arsenikk forgiftning
Veksthemming
Hyperaktivitet
Hyperkeratose (overdreven hud vekst på håndflater og fotsåler) - arsenikk forgiftning
Hyperpigmentering (overflødig mørkere hud) - arsenikk forgiftning
Manglende evne til å snakke - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Søvnløshet
Nyreskader
Læring lidelser - kadmium toksisitet
Leverskader
Psykisk utviklingshemning
Humørsvingninger
Muskelsvakhet
Nevropati (betennelse og sløse bort i nerver) - arsenikk forgiftning
Osteoporose
Lammelse (starter i underarmene - bly toksisitet)
Psykose
Ustø hender
Tremors
Vekttap

Symptomer på Heavy Metal Poisoning

Symptomer på akutt heavy metal forgiftning kan omfatte:
Fatigue
Hallusinasjoner
Hodepine
Tap av appetitt
Metallisk smak i munnen - kvikksølv toksisitet
Kvalme
Nummenhet
Sterke magesmerter
Søvnløshet
Vertigo
Synsforstyrrelser (blinde flekker, glorier, etc.)

Symptomer på kronisk heavy metal forgiftning kan omfatte:
Angst
Dysleksi
Mangel på konsentrasjon
Tap av smak og lukt
Migrene
Parestesier ("nåler og pins" sensasjon)

Hvordan fortelle om Vann Kefir Grains Are Dead

Kefir er en tett probiotiske laget av kefir korn. Kornene har en cauliflowerlike utseende og gir mange store helsemessige fordeler, for eksempel fjerning av avfall og andre skadelige giftstoffer fra kroppen, senke LDL eller dårlig kolesterol, fremme helbredelse, øke energi og behandling av en myriade av medisinske tilstander. Kefir kan gjøres med melk eller vann. Hvis den er laget med vann, må sukker tilsettes for å gi kulturene noe som å mate. Noen ganger, hvis neglisjert eller lagres for lenge, kan kornene dø.

Bruksanvisning

•  Legg noen kefir korn i en kopp vann med en kvart kopp rå, naturlig sukker blandes i. Pass på at kornene er under vann.

La kefir sitte i fire til 24 timer ved romtemperatur.

Sjekk korn jevne starter på fire timer. Hvis vannstanden har gått ned, korn er ikke død. Hvis du er usikker, og deretter vente enda fire timer før du sjekker igjen.

Tilsett mer sukker vann i løpet av 24 timer før man spiser kefir. Hvis korn er døde, begynne å lage kefir igjen med en ny gruppe med korn.

Tips og advarsler

 • Hvis kefir er død, sørg for ikke å lagre den så lenge neste gang. Sørg også for at når du bruker vann for å lage kefir, er tilsatt sukker. Ellers kulturer har ingenting der å mate, og de vil dø også. Plast er det beste materialet for håndtering og lagring av kefir. Metall ser ut til å ødelegge kefir raskt. Hvis kefir korn var død da du kjøpte den, så ta kontakt med selskapet hvor du har kjøpt det å be om en refusjon eller bytte.

Hvordan Clean Flekker på Proteser Fra Metal i partials

Hvordan Clean Flekker på Proteser Fra Metal i partials


Opprettholde et rent, flekkfritt og sunt utseende smil er en utfordring uansett om du har din naturlige tenner eller slitasje en form for proteser. Fjerne flekker, assosiert med mat og drikke, fra gebiss er en rutinemessig del av vedlikeholdet. Partielle proteser, de med metallspenner, krever en mer forsiktig håndtering av protese i seg selv, som metall kan bli utsatt for misfarging hvis ikke blir ivaretatt.

Bruksanvisning

Ta mat og rusk fra proteser ved å børste grundig etter hvert måltid, snack eller drikke. Forebygging av flekken oppbygning er kritisk for å opprettholde et hvitt sett av proteser. Bruk en tannbørste utformet for å passe inn i sprekkene av den delvise og dermed i stand til å nå de metallspenner, som må ha mat og plakk fjernes på en jevnlig basis.

Plasser proteser i en rensende suge hver kveld for å fjerne overflate flekker. Protese renere, hvis ikke er tilgjengelig, kan erstattes ved hjelp av husholdningsartikler som flytende håndsåpe eller flytende oppvaskmiddel. Bland renere med vann, unngå varmt vann som vil kunne deformere metallandelen av proteser. Bløtlegg proteser i renhold løsning over natten, og pensle med en tannbørste og ikke-slipende tannkrem i morgen for å ytterligere fjerne flekker.

Sug gebiss, en gang per uke, i rett hvit eddik for å hjelpe oppløse tøffe flekker som de som er forårsaket av rødvin og kaffe. Følg de samme trinnene som med generell rengjøring, ved å børste proteser etter bløtlegging og før du setter tilbake i munnen.

Hint

 • Pensle proteser på samme måte som naturlige tenner. Sørg for å pusse metall områder som plakk og flekker kan bygge opp på metallet over tid.
 • Hold proteser fuktig hele tiden. Hold i munnen eller soaking i en renseløsning, hvit eddik eller rent vann for å hindre at proteser tørker ut og dermed endre form.
 • Hold proteser over en myk klut når du pusser utsiden av munnen. Hvis protesene faller på en hard overflate, kan de bryte og vil dermed må repareres eller erstattes.

Hvordan skille Magnesium fra sjøvann

Magnesium er et viktig kjemisk element i både Jorden og menneskekroppen. Elementet i seg selv er et metall og har samlet mange anvendelser. Magnesium spiller en stor rolle i den industrialiserte verden, og har blitt benyttet i elementer som hjul og elektronikk. Anskaffelse av magnesium kan være vanskelig. Den finnes i sjøvann, blant annet, og få det magnesium ut av sjøvann er ineffektiv og bedre igjen til høyt utdannede mennesker med kjemi bakgrunn. Her er hvordan de gjør det.

Bruksanvisning

Først en prøve av sjøvann er ervervet.

Lesket kalk tilsettes til sjøvann. Dette skaper magnesiumhydroksid.

Magnesiumhydroksyd er behandlet med saltsyre. Dette slår magnesiumhydroksyd i magnesiumklorid.

Magnesiumkloridet ble tilsatt til en smeltet blanding av natriumklorid og kalsiumklorid. Magnesiumkloridet smelter.

Blandingen blir elektrolysert i en jern-celle med inert gass-strøm. Magnesium oppnås ved katoden.

Tips og advarsler

 • Ikke prøv dette på egen hånd. Skille magnesium fra sjøvann er en prosess som bør bare forsøkes av personer med trening i en slik oppgave.

Hva slags folk er gode kandidater for Metal Tenner Bukseseler?

Hva slags folk er gode kandidater for Metal Tenner Bukseseler?


Bukseseler har braketter som fester og legge trykk på hver tann som bidrar justere tennene over en ett til tre år. Kostnadsbevisste mennesker som ikke er skamfull for å ha utsatt metall i munnen for en lengre periode er gode kandidater for metal tennene bukseseler.

Funksjon

Fylte eller skjeve tenner og overbitt problemer er noen av problemene som kan korrigeres med metall bukseseler.

Funksjoner

Metall bukseseler ble tidligere designet med et archwire koblet til metal band pakket rundt hver tann. I dag kan du matche din personlighet til metall bukseseler med en rekke farger. (Se referanser 1)

Kostnad

Mens noen ganger oppleves som lite attraktivt, metall bukseseler koster mindre enn andre mindre synlige typer tannregulering. Kostnaden for metall bukseseler gjør dem en mer rimelig valg hvis du har et begrenset budsjett for tannpleie.

Time Frame

Metall bukseseler kan være riktig for deg hvis du ikke er plaget av å ha utseendet ditt svekket i 20 til 24 måneder, noe som er den typiske tidsrammen som kreves for å korrigere tannskader, ifølge MamasHealth.com.

Vedlikehold

Metall bukseseler krever mye vedlikehold. The American Dental Association anbefaler at du velger metall bukseseler bare hvis du kan forplikte seg til å pusse tennene etter hvert måltid og tanntråd regelmessig for å unngå hull i tennene og tannråte når tannregulering er på. Du må også sjekke tannregulering regelmessig og ta kontakt med tannlegen din om ødelagte eller løse parentes.

Elektrolyse & Metall

Elektrolyse & Metall


Elektrolyse kan brukes til å fjerne lag av rust og gammel maling fra metaller. Denne metoden er nyttig når du gjenoppretter gamle mynter eller smykker eller fjerne rust fra frosne bolter. Elektrolyse involverer føring av en elektrisk strøm gjennom en elektrolytt; resultatet er en bevegelse av ladede ioner fra den ene elektrode til den andre. I denne prosessen, blir rusten (Fe2O3) kjemisk omdannes til jern, frigjør oksygen og hydrogen. Elektrolyse fungerer best med jern, men kan arbeide med noe metall som kan lede strøm. Det bør bemerkes at noen metaller, som aluminium, vil disintegrere hurtigere enn andre. FORSIKTIG: Dette prosjektet kan være farlig; ta alle forholdsregler for å sikre din sikkerhet.

Bruksanvisning

•  Legg 1/3 kopp vaskemiddel (Arm & Hammer vasking brus) med 5 liter vann i en plastbøtte eller andre ikke-ledende beholder (ikke bruk metall) og bland godt. Prosessen frigjør gasser, så det er viktig å arbeide i et godt ventilert område.

Koble den ene elektroden (armeringsjern) til positiv bly (anode) fra en 12v batterilader (Den røde ledningen fra batteriladeren er den positive node.) Hold det inn placem sikre at det ikke berører siden eller bunnen av bøtta.

Koble den negative ledning (katode) fra likespenningskilden til det materialet som trenger å renses.

Dobbeltsjekk alle tilkoblinger, og pass på at ingenting er rørende; elektrodene ikke berører hverandre, eller bør de være å berøre sidene eller bunnen av bøtta. Kontroller at du har nok elektrolytt løsning for å dekke den delen som blir rengjort.

Slå på strømmen. Bobler vil umiddelbart danne på overflaten; Dette er hydrogen (fra katoden) og oksygen (fra anoden) blir gitt ut.

Slå av strømmen når elektrolyseprosessen er ferdig. Vask den gjenværende rester av deler av eller en gjenstand som blir renset; du kan gjøre dette med en børste.

Tips og advarsler

 • Hydrogen er eksplosiv når det utsettes for åpen flamme. Ikke røyk eller bruk en lommelykt når du rengjør deler. Væsken kan være etsende, så bruk hansker og vernebriller for å hindre eventuelle skader på grunn av søl. Som med alt elektrisk system, ta forholdsregler for å unngå elektrisk støt; holde laderen tørr. Ikke bruk rustfritt stål for elektroden. Den inneholder, og vil frigi, mengder av krom, som er giftig.

Metal Toksiner & Back Pain

Metal Toksiner & Back Pain


Mens heavy-metal forgiftning er en klar helserisiko, noen eksperter mener små mengder av noe metall som pierce kroppen, for eksempel øredobber og fyllinger, kan forårsake kroniske ryggsmerter og forstyrrer nervesystemet, ifølge Mail Online. Kroppens selvbeskyttelsesmekanismer svare på metallet forårsaker smerte, og bare fjerning bringer lindring.

Årsaker

Jern er det metallet mest sannsynlig føre til ryggsmerter, men kvikksølv funnet i sølv-fyllinger og mange typer fisk kan også føre til kroniske ryggsmerter, bemerker Mail Online. Konsistent eksponering for vanlige metaller, slik som gull og sølv som finnes i øreringer, kan presentere toksiske problemer og ryggsmerter for noen mennesker.

Teorier

The Mail Online sier at nesten alle metall som berører eller skjærer i huden kan føre til ryggsmerter, smerter i andre kroppsdeler eller langsom helbredelse fra en skade. Det er ingen bevis for at spormengder av metall inntatt i vann fra springen eller brus, eller inhalert fra luften er normalt lignende resultater.

Forebygging

Kroppens egen avgiftsystemet kan brukes til å beskytte mot metal giftstoffer, ifølge The Healthy Back Institute. Økende antioksidanter motvirker giftstoffer; spise mer mørkegrønne grønnsaker tømmer giftstoffer fra kroppen; og varmeterapi svetter ut giftstoffer. Men å holde metaller fra berøre og piercing kroppen er den enkleste forebygging.

Expert Insight

Noen metaller anses gode metaller, og ifølge Alternativ Doctor, kan bidra til å beskytte kroppen mot skadelige, giftige metaller. Metaller som sink, magnesium og selen tatt i sunne doser hver dag kan holde kroppen fra å absorbere de andre skadelige metaller.

DIY Heavy Metal Cleanse

DIY Heavy Metal Cleanse


Tungmetaller som bly, kvikksølv og kadmium bygge opp i våre organer som fører til alvorlige sykdommer, blant annet kreft og immunsuppresjon. Vi er alle underlagt, daglig, for forurensning fra eksos, sigarettrøyk og luftforurensing, men arbeidere i bygg og anlegg, industri, maling og skjønnhetssalonger, eller med flere kvikksølv fyllinger er sannsynlig å ha vært overeksponert. Du kan teste dine egne tungmetallnivåer med et enkelt hår sample test at du kan bestille online. Det er mange heavy metal avgiftning produkter tilgjengelig som hevder å fjerne disse giftstoffer fra kroppen din, samt hjemmelagde oppskrifter med naturlige ingredienser som visstnok fjerne heavy metal giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

øke immunsystem og tømme tarmen før du starter heavy metal rensing program. Ta en mineraltilskudd, spise lette måltider, drikke mye destillert eller renset, vann og redusere raffinert sukker og mel inntak --- spise mer fiber i stedet. Mosjon og ta en mild naturlig avføringsmiddel også, for å hjelpe rense og øke hastigheten på en svak kolon.

Kjøp et kommersielt produkt eller utgjør en hjemmelaget avgiftning oppskrift. Koriander, også kjent som koriander, er tenkt for å fjerne tungmetaller fra kroppen relativt raskt og kan gjøres til et pesto med andre helsebringende naturlige stoffer. Du må ta 2 ts. av pesto en dag --- spre den på toast eller spise den i en jakke potet eller pasta --- for 3 uker. For å gjøre Cilantro Chelatering Pesto prosess 2 kopper pakket frisk koriander og 2/3 kopp linfrø olje i en blender, tilsett 4 fedd hvitløk, 1/3 kopp paranøtter, 1/3 kopp gresskarkjerner og 1/3 kopp solsikkefrø, 2 ts. dulse pulver og 4 ss. sitronsaft. Bland i en lime og legge en sprut av Bragg likvide Aminos å smake og bland igjen. Avkjøl i et mørkt glass.

Fortsett å ta mineraltilskudd under avrusning, men ta det på et annet tidspunkt til rensing produkt, eller oppskrift. Også bære på å drikke mye vann. Spis sunt i løpet av denne tiden, holde opp høyt fiberinntak. Ta en terapeutisk dose av organisk cider eddik og aloe vera mens rensing. Ting du bør unngå mens avgift er kaffe, sigaretter, alkohol, vann fra springen, melk, flaske juice, energidrikker og andre leskedrikker.

Test dine tungmetaller etter endt avrusning. Det kan være nødvendig å gjenta prosessen, men har en pause på 10 dager, eller så mellom kommersielle produkter. Folk rapporterer bedre mental klarhet og økt energinivå, samt lindring fra fordøyelsesproblemer, hodepine og ledd- og muskelsmerter etter heavy metal avgiftning.

Tips og advarsler

 • Ta dine kommersielle produkter i henhold til produsentens instruksjoner.
 • EDTA eller etylendiamintetraeddiksyre er et tungmetall chelator som tradisjonelt har vært brukt av den medisinske profesjon intravenøst. Det er ryddet så trygg av Federal Drug Administration for å ta muntlig, men kun ment for bruk i små mengder som mat konserveringsmiddel. Det er markedsført på nettet for heavy metal avgiftning, men absorberes dårlig muntlig og kan harm igle for mange viktige mineraler fra kroppen. Elmer M. Cranton, sier MD på sin nettside at "Oral EDTA chelation er villedende markedsført i mange år», og forklarer hvordan EDTA tas oralt penetrerer ikke celler, som også gjør det uhjelpsom for chelation terapi. Hvis du har tenkt å bruke en EDTA chelation produkt, vurdere å konsultere legen din om råd først.
 • Du vil sannsynligvis oppleve noen tretthet og influensalignende symptomer når avgifte, men hvis du blir syk på andre måter, stopp avrusning umiddelbart og oppsøke lege.

Plastic Vs. Metal Støttet Proteser

Plastic Vs. Metal Støttet Proteser


Proteser erstatte alle eller noen av dine naturlige tenner og hjelpe til med å tygge, snakke og svelge. Proteser er kunstige tenner fabrikkert av plast harpiks eller porselen og bundet til en base. Et komplett sett med øvre og nedre gebiss vil erstatte alle dine naturlige tenner. Partielle proteser er brukt til å erstatte flere tenner, og er forankret til friske naturlige tenner. En prosthodontist omhandler gjenopprette og erstatte manglende tenner og munn vev.

Dental Framework og lim

Proteser er støttet av en nylon, akryl, keramikk eller metall-legering base. Full proteser holder seg til tannkjøttet med spesiell protese krem, makt eller dental strimler. Dental strimler sørge for et sterkt grep og er mindre rotete enn krem ​​eller pulver. Ikke bruk vanlig tannkrem på tannproteser, da dette kan ripe opp overflaten og legge til rette bakterie vekst. Bruk en myk tannbørste for å fjerne plakk og mat. Suge gebiss i en protese rengjøringsmiddel eller såpe og vann og et desinfeksjonsmiddel.

Full plast eller akryl proteser

Tannlegen har disse gjort på et tannteknisk laboratorium. Han tar en tannlege mold av munnen din ved hjelp av silikon avtrykksmateriale for å gi en perfekt passform for proteser, eller han kan bruke dimensjonene av eksisterende proteser. Tannlegen velger en harpiks farge som best representerer fargen på dine naturlige tenner. Indianapolis tannlege Dr. Matt Church of Washington Street odontologiske oppfordrer sine pasienter til å vurdere en delvis protese først når som vurderer tennene erstatning. "Jeg prøver å holde mine pasienter fra å gå til et komplett sett av proteser Hvis jeg kan," sier han. "En delvis protese åpner for en tettere passform og gir mulighet for mer naturlig munn-funksjon, som for eksempel å spise og tygge, enn en full protese."

Delvis Proteser med Metal Base

Partielle proteser erstatte manglende tenner og består av ett eller flere harpiks eller porselen tenner festet til en stiv metallegering basen. Den partielle protese er formet for å passe til pasientens munn og tennene gjenskape den naturlige tann farge. Partielle proteser er festet med en C-formet hekte eller krok, som griper tilstøtende tenner og holder den på plass. Kirken foreskriver en akryl base for pasienter med nikkel allergi eller de som ikke liker metall følelse. "De akryl klipp kan ikke grep tenner så tett som metall," bemerker han.

Vedlikehold og Longevity

Proteser bør relined hver to til tre år. Relines passe til overflaten av protesen i munn vev for å få plass til tyggegummi krymping. Bytt akrylbaserte proteser hver fem til syv år for å kompensere for aldersbaserte endringer i munnen struktur. Metallbaserte proteser kan ha behov for utskiftning mindre hyppig, siden de er festet til naturlige tenner og metall-legeringen gir en mye styrke.

Hva gjør en Heavy Metal Cleanse Do?

Tungmetaller er giftige kjemikalier og stoffer som finnes i vårt miljø. Disse tungmetaller kan føre til skade på kroppen, spesielt når de akkumulerer til giftige nivåer over tid. Det er mange produkter tilgjengelig, både online og i helsekostbutikker som hevder å avgifte kroppen av disse metallene. Heavy metal rens produkter skal bidra til å fjerne tungmetaller fra kroppen gjennom metabolske veier.

Skadelige tungmetaller

Bly kan finnes i luften fra fabrikkutslipp, i gammel maling, i vann som er forurenset gjennom gamle vannrør, i plantevernmidler og i sigarettrøyk. Blyforgiftning, kalt plumbism, er fortsatt en av de vanligste helseproblemene hos barn i USA.
Kvikksølv er funnet i luft og vann på grunn av forurensning fra kjemiske fabrikker. Dette har ført til at fiskebestanden å bli smittet med kvikksølv, så når mennesker får i fisken, er de også inges kvikksølv. Kvikksølv er også funnet i amalgamfyllinger i tennene, kosmetikk og plantevernmidler.
Aluminium er et metall som finnes i antacids, deodoranter og aluminium kokekar. Andre metaller bekymrings inkluderer arsen, kobber, kadmium, nikkel, jern og uran.

Symptomer på Heavy Metal Toxicity

Kroppen kan ikke kastes av tungmetaller, slik at de er lagret i sirkulasjonssystemet, lymfesystemet, fettvev og vitale organer, inkludert hjernen og leveren. Som nivåene øker, kroppen kan oppleve symptomer som hodepine, tretthet, muskel- og leddsmerter, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk og depresjon.

Hva er en Heavy Metal Cleanse?

Det finnes en rekke heavy metal rens produkter tilgjengelig på markedet. De varierer fra piller, til dråper til fots pads. De er generelt en blanding av urter, aminosyrer og antioksidanter. De heavy metal rens produkter hjelper å denaturere giftstoffer til hjelp i deres eliminering samtidig beskytte og fremme normale cellefunksjoner.

Hvordan Rens

Renseprosessen tar vanligvis alt fra 1 til 3 måneder avhengig av produktet som brukes og graden av metaller i kroppen. De renseprodukter avgifte bedre og mer effektivt når pasienten drikker også mye vann og fester seg til en sunn og helst økologisk kosthold. De som ønsker å utføre en heavy metal rens bør også erstatte eventuelle amalgamfyllinger med nye komposittfyllinger.

Detection

Doktor, kan naturlige helsepersonell og kiropraktorer alle utfører tester på urin, hår eller spytt prøver som kan fastslå nivået av opphoping av tungmetaller i kroppen. Det er også hjem test kits tilgjengelig, men testene som er drevet av en profesjonell vil resultere i mer pålitelige resultater.

Hvordan få ut en Metal Splinter

Hvordan få ut en Metal Splinter


En splint er en liten brikke i et fremmed element som bryter bort fra hovedobjektet og blir integrert inn i huden. I tilfelle av et metall splint, potensielle måter å få splinten inkluderer håndtering av en metallgjenstand, metallbearbeiding eller berøre en metallgjenstand som har mindre pauser eller sprekker. Når du får en splint, følelsen av en irriterende pigg eller smerte oppstår, slik at du vet at noe er under huden. Metallspon må fjernes så snart som mulig for å minimere risikoen for infeksjoner som kan oppstå på grunn av sprekker i huden.

Bruksanvisning

•  Se på det stedet der du føler splint. Se om pinnene som stikker ut av huden eller er skjøvet helt inn i huden. I tilfelle av svært små metallsplinter, må du kanskje et forstørrelsesglass for å se det.

Væt området av kroppen din med splinten i varmt vann i 10 til 15 minutter. Ifølge nettstedet Best hjem rettsmidler, vil legge den i varmt vann bidra til å gjøre huden smidig for fjerning av splinter.

Steril pinsett i alkohol i 15 minutter. For et metall splint som stikker ut av huden, tar de rensede pinsett og klem den stengt rundt den delen av splinter som ikke er innebygd i huden. Hold metall splint fast og trekk pinsett bort fra huden i retning splinten gikk inn, hvis mulig. Dette vil hindre den fra å bryte. Metallet splint bør trekke fri fra huden.

Steriliser nålen i alkohol i 15 minutter. Vask området med splinten og hendene med såpe og vann. For noen splint som er innebygd helt i huden, må du grave den ut. Forsiktig bryte huden over metall splint. Hvis splinten stikker ut etter å bryte huden, dra den ut med pinsett. Hvis ikke, vinkel nålen litt til siden av splinter og skyv splinten ut av huden med skarp spiss til du kan bruke pinsett.

Vask området der splinten ble fjernet med såpe og vann og deretter sette en antibakteriell salve over såret. Metallsplinter kan noen ganger føre til infeksjoner, særlig hvis området begynner å blø etter at flis er fjernet. Den antibakterielle salven vil minimere risikoen for infeksjoner.

Tips og advarsler

 • For svært små splinter som ikke får innebygd forbi det første laget av huden, sette hvit lim for eksempel et barns skole lim over området med splint, og la den tørke. Skrell limet bort og de små splinter vil komme ut med limet.
 • Dersom et metall splint kommer inn i øyet, ikke gni eller trykk på øyet - søke legehjelp umiddelbart. Ikke forsøk å fjerne et metall splint fra øyet fordi du kan forårsake mer skade. I stedet la en lege for å fjerne den.
 • Oppsøk lege hvis splinten bryter av når du fjerner den.

Effekten av Sjøvann på Kloakk pumpestasjoner

Effekten av Sjøvann på Kloakk pumpestasjoner


Avløpsvann reiser gjennom en kloakk pumpestasjon på vei tilbake til hva kroppen av vann den kom fra. I områder hvor det er et hav eller salt vann kilde, kan disse pumpestasjoner motta store skader når de kommer i kontakt med saltvann.

Prosess

Vannet at du skyller ned i toalettet er ikke saltvann, så den ikke har en effekt på pumpestasjoner. Imidlertid kan flom eller høye bølger føre til at saltvann fra havet til å angi pumpestasjon og dette kan ha en stor effekt på pumpene.

Signifcance

Pumpene er laget av metall og er laget for å pumpe ut ferskvann. Hvis disse pumpene kommer i kontakt med saltvann, deretter saltet ikke bare treffer pumpene utenfor, men føres gjennom rørene i tillegg. Dette kan forårsake alvorlig rusting av pumpene og dets komponenter.

Betraktninger

For å holde saltvann fra å nå kloakk pumpestasjonens indre arbeid, blir pumpene ofte stengt i perioder med høye bølger. Dette kan føre til avløp overfylte i havet, forårsaker strender å bli stengt.

Naturlige måter å Rens Lake vann til drikke

Fotturer og camping i villmarken er en fin måte å nyte en ferie i naturen, og mange mennesker pakke alt fra soveposer til myggspray som de hodet ut for å nyte en helg eller så på elva, bass fiske på en innsjø dypt i fjellene eller når jakt. Dessverre, mange glemmer å ta med vann-rensing tabletter eller flaskevann til drikke, og må stole på naturlige metoder for å rense innsjøen vann til matlaging eller drikke.

Koke

Kok lake vann i en metall potten eller beholder til å sterilisere og rense. Aldri drikke noe vann fra innsjøer, bekker eller elver, uansett hvor fjernt. I dag, forurensning og andre organismer og kjemikalier har klart å finne veien inn i selv de mest avsidesliggende områder, forlater vann utrygt for drikking og matlaging uten risiko for bakterier. Ta med vann til en full koke, og la det koke i minst 10 til 15 minutter. Hvis vannet er spesielt skyet eller gjørmete, øke kokende tid til ca 30 minutter. Sil eller tillate sediment å bosette til bunnen av kjelen eller gryte før du heller.

Filtrering

Filtrere vann, samt koke det å rense. Å filtrere vann, hell væsken gjennom en artikkel av klær som en ryggsekk eller tett vevd skjorte for å bidra til å fjerne søle og partikler av silt fra vannet. En skogsarbeider Trikset er å lage en provisorisk filtrering bag ved hjelp av et par jeans eller annen tungvekter materiale. Bind den nederste enden av en buksebenet med et skinn snor, hyssing eller skolisse. Plasser et par inches av ren, hvit sand fra vannkanten til bunnen av buksebenet. Dette vil virke som et filter gjennom hvilket vannet vannet vil strømme, filtrere ut silt grus og små biter av sand. Plasser en gryte eller metallbeholder under buksebenet å fange filtrert vann som skal renses.

Bygge en Solar Still

Lag en solenergi fortsatt med noen praktiske elementer funnet på de fleste campingplasser. Alt du trenger er en container og et lite ark av plast. En spade eller graving verktøyet og en plast slange, for eksempel en stor halm, vil fullføre de nødvendige verktøy. Et stykke plast kan tas med eller revet fra telt sovepose eller eller duken under teltduken. Prøv å gjøre det stykke plast minst 12 x 12 cm kvadrat, større hvis mulig. Din container kan være alt rent.

Grave et lite hull, gjerne i sandholdig jord, som ikke er vanskelig å finne rundt en innsjø. Grav et mindre hull for vann-fange container inne i større hull og plassere beholderen i hullet. Sett slangen eller halm i beholderen, og nådde til utsiden av hullet hvis mulig. En slange kan også festes fra hooking sugerør sammen, ved hjelp av en liten tube fra bilmotoren eller fra mat wrappers rullet inn i rør og plassert i hverandre.

Plasser plast ark inni større hull over vannbeholderen og plassere en liten stein over plast over vannbeholderen for å holde den fra å blåse bort. Plassere steiner rundt kanten av plast. Ingen fukt skal kunne flykte fra vannbeholderen. Plasser en knekk eller en knute i enden av slangen. Avhengig av vær, fuktighet og klima, vil fuktighet begynner å hope seg opp under ark av plast i løpet av få timer. Kontroller beholderen etter flere timer for en kilde til naturlig renset vann i hvilket som helst miljø.