Digidexo.com

sartorius skade

Om Sartorius Pain

Sartorius er den lengste muskler i kroppen og er festet til den nedre del av den ytre hoften. Den krysser ned over innersiden av låret og kobles til innsiden av kneet. Smerter i sartorius kan være forårsaket av hopping, løping eller enda et hardt slag. Turnere og dansere er spesielt utsatt for denne typen skader. Folk vanligvis behandle sartorius smerte med en kombinasjon av hvile og medisinering. Stretching og rehabilitering øvelser kan også hjelpe behandle sartorius smerte.

Identifikasjon

En stamme i sartorius muskelen er best identifisert av smerter i indre lår eller lysken. Det gjør vondt ofte å bringe bena sammen. Noen ganger kan løfte kneet opp såret. De med denne typen smerte kan også oppleve en ømhet eller svakhet i deres indre lår området. En lege kan gjøre en mer nøyaktig diagnose av en slik smerte.

Effekter av Rest, Ice & Heat

Personer med smerter sartorius- vanligvis trenger en lengre periode av resten for å hindre ytterligere forverring av musklene. Etter inntreden av sartorius smerte, kan is påføres ved 20-minutters intervaller for de første 48 timene. Is skaper vasokonstriksjon som kan lindre betennelse og smerte ved å begrense blod og lymfe fluider fra å strømme til området. Kjøleelementer kan brukes for å komprimere kulde direkte mot det påvirkede området. Heve den skadde området over hjertet kan også redusere hevelse. Når hevelsen har gått ned, kan varme tilføres for å fremme blod (med sine helbredende egenskaper) strømme til sartorius muskel.

Typer medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan hjelpe lindre betennelser og smerte. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som hindrer Cox-2 enzymer fra stimulerende prostaglandiner (kjemikalier). Prostagladins er hva forårsaker betennelse og smerte. Deres produksjon er en naturlig reaksjon av kroppen til skader. Aktuelle salver som Bengay kan gi en viss lindring for sartorius smerte. Steroider kan være foreskrevet for mer alvorlige smerter.

Andre typer behandling

Når hevelsen går ned, kan tøyningsøvelser bidra til å fremme blodstrøm til det berørte området. Stretching også kan bidra til å løsne opp et stramt sartorius muskel, re-akklimatisere den til bevegelse og bidra til å redusere noen langvarig smerte. Denne muskelen kan stramme under inaktivitet, spesielt hos eldre mennesker. Regular strekk, også etter at smertene avtar kan forhindre framtidige skader sartorius- muskelen. Massasje kan også brukes til å fremme blodstrømmen, slappe av muskel, lindre spasmer og forbedre helbredelsen av en hvilken som helst sartorius skade.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for sartorius smerte og relaterte skader. På grunn av sin lengde kan det noen ganger ta måneder for sartorius- betennelser og smerter for fullstendig å avta. De som tar en mer proaktiv tilnærming til deres behandling kan vanligvis forvente en raskere restitusjon.

Hvilke funksjoner av Sartorius muskel?

Hvilke funksjoner av Sartorius muskel?


Sartorius er en av de muskler som ligger på den fremre eller frontsiden av låret. Det er lang og smal, løper på skrå fra bekkenet til nær den indre kneet. Det hjelper å bøye leggen.

Funksjoner

Bøye benet på kneleddet er den primære funksjon av sartorius. Dens andre tiltak er sideveis rotasjon, bortfører og bøye låret på hofteleddet.

Størrelse

Sartorius er den lengste av alle muskler i kroppen.

Origin

Stedet der sartorius stammer er den fremre overlegen iliaca ryggraden. I vanlige termer, er denne delen av fronten av hoften.

Innsetting

Innsettingen for sartorius- er på den større av de to ben av den nedre delen av benet. Nærmere bestemt er dette punktet medial til tibial tuberosity på den proksimale ende av tibia benet.

Gruppe

Denne muskelen tilhører en gruppe som kalles hip flexors, som arbeider sammen for å trekke kneet og lår opp mot stammen av kroppen.

Injury

Trekke eller belaste sartorius kan være svært smertefullt. Skade oppstår vanligvis som følge av fallende eller blir direkte rammet i en kontaktsport. Behandling kan omfatte konkrete strekninger og lokal injeksjon av smertestillende medikamenter.

Behandling for en Sartorius muskelskade

Sartorius muskelen er en lang muskel festet til den nedre del av den ytre hoften på toppen. Det strekker seg ned fra hoften, krysser over indre lår og kobles til den indre kneet. Den sartorius muskelen er vanligvis skadet når du løper, hopper rundt eller fra direkte hit, som i fotball. Dansere og turnere ofte får denne skaden, noe som fører til både hofte og lyske smerter. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av aktuelle programmer, medisiner, stretching og rehabilitering øvelser.

Effekter av Rest, Ice and Heat

Personer med en Sartorius muskelskader er vanligvis nødvendig for å hvile i en lengre tidsperiode for å hindre ytterligere forverring av skaden. I løpet av de første 48 timene, kan is bli anvendt for å redusere betennelse og smerte - det forårsaker vasokonstriksjon, som kontrollerer inflammasjon ved å begrense blodstrømmen og væske til området. Is bør sammenpresses mot den sentrale del av den skade, som kan være hofte, lysken eller indre lår. Leger ofte anbefaler også heve den skadde området over hjertet for å redusere betennelse. Etter at betennelsen har sunket, er varmen noen ganger brukt til å fremme blodstrøm (med sine helbredende egenskaper) til området.

Typer medisiner

Ibuprofen, naproxen og andre anti-inflammatoriske medisiner kan også lindre betennelser og smerte. Disse medikamentene tjene som Cox-2-hemmere, som hindrer disse enzymene og prostaglandiner (kjemikalier) fra å reagere slik de vanligvis gjør til ulike skader. Dette bidrar til å begrense smerter og hevelse. Aktuelle salver som Bengay kan også være effektive for behandling av en sartorius muskelskader. I mer alvorlige tilfeller kan steroider være foreskrevet.

Typer av tøyningsøvelser og Massasje

Når hevelse og flertallet av smerte har stilnet, kan tøyningsøvelser iverksettes for å reacclimate sartorius- muskelen til bevegelse. Stretching fremmer også blodtilførselen til området, noe som bidrar til å løsne muskelen opp. Denne muskelen kan stramme i perioder med inaktivitet, spesielt hos eldre mennesker. Regelmessig stretching, selv etter at skaden leges, vil bidra til å forhindre fremtidige skader. Massasje er noen ganger brukt til å fremme lymfe og blodstrøm, slappe av muskel, lindrer spasmer, redusere potensialet arrvev og fremme helbredelsen av muskelvev.

Typer av Resistance Exercise

Når en person har tilstrekkelig strukket sin sartorius muskler for en god periode, kan de være klar for noe motstand trener. Sittende eller stående hoftefleksjon øvelser er ofte anbefalt for å bygge styrke. Fleksjon øvelser er utformet for å gi spenning mens du presser beina sammen (sittende) eller skyve bena bakover (stående). Begge disse bevegelsene kan bidra til å gjenoppbygge styrken i det skadde sartorius muskel. Knee utvidelser også bygge styrke i de indre lår og kne deler av sartorius muskel.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en sartorius muskelskader. De som er mer proaktive i å behandle skaden kan forvente å leges raskere enn andre.

Hva er behandlingen for en Sartorius muskel?

Sartorius er en lang, båndformede muskel plassert i låret. Den lengste muskler i kroppen, begynner det i hofte, krysser låret og ender på innsiden av kneet. Det hjelper kneet flex og hjelpemidler i rotasjon av hoften. Skader som påvirker denne muskelen har en tendens til å forårsake smerter i hoften og lysken og gjøre mange dagligdagse bevegelser vanskelig eller umulig. Behandling av sartorius omfatter vanligvis en rekke elementer: aktuelle salver, varme, is, medisiner og øvelser for muskel rehabilitering.

RICE

En av de mest vanlige benyttede behandlinger for sartorius muskelen er kjent som ris, som står for Rest, Ice, komprimering og heving. Denne kombinasjonen av trinnene er generelt mest effektive når de brukes i løpet av de første 24 til 48 timer etter en skade. Pakk en ispose eller en frossen pose med grønnsaker i et rent håndkle og legg den direkte på noen smertefulle områder. Hev benet så mye som mulig, å plassere puter under det som dette vil øke blodsirkulasjonen til det skadede området. Og pakk hele øvre del av låret og kneet i elastisk bind før heve den skadde benet for å holde hevelsen nede.

Styrke

Styrking av sartorius vil minimere risikoen for skader. Også et godt tonet sartorius vil hjelpe alle de eksterne musklene i hofte å holde seg sterk. En øvelse som kan bidra til å utvikle muskel tone er kabelen beinet crossover. Å utføre øvelsen trenger du en øvelse band. Fest den ene enden av båndet til ankelen din skadede benet og den andre til et stykke solid møbler. Plasser deg slik at bandet er utvidet i en 45 graders vinkel bak deg. Trekk foten med bandet festet over hele forsiden av kroppen din med en rask spark. Gjenta 15 ganger og deretter gjenta med det andre benet hvis ønskelig.

Stretching

Etter en uke med hvile sartorius-, vil muskelen trenger å bli strukket for å gjenvinne et komplett utvalg av bevegelse og komplett funksjon. En av de enkleste og beste strekninger for sartorius muskelen er stående quadriceps strekningen. For å utføre denne øvelsen, stå ved siden av en benkeplate eller tabell for balanse og støtte. Stå på en fot og bøy andre beinet ved kneet, og bringer foten din opp mot baken. Reach bak deg og gripe ankelen din, trekke beinet inn mot ryggraden. Hold denne posisjonen i 30 sekunder og gjenta med det andre beinet.

Relief Fra Sartorius muskelsmerter

Sartorius er den lengste muskel i en persons kropp. Det er festet til den nedre del av den ytre hofte, krysser innersiden av låret og kobles til innsiden av kneet. Muskelsmerter sartorius- i regionen kan være forårsaket av løping, hopping eller fra kraftig påvirkning. Smerten er ofte følt i lysken som noen ganger gjør det vanskelig for folk å løfte sitt kne eller bringe sine ben sammen. Behandling for denne type skader kan omfatte hvile, is, varme og diverse tøyningsøvelser.

Rest, Ice and Heat

Hvis du har sartorius smerte vil du sannsynligvis trenger en lengre periode med hvile for å komme over de plager. Dette vil bidra til å hindre ytterligere skade på muskelen. Det gir deg også tid til å lindre sartorial smerte ved å bruke is og varme. Ice er mest effektiv når det er brukt hele dagen på 20-minutters intervaller. Det bør brukes de første 48 timene etter utbruddet av smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) som lindrer smerte og hevelse ved å redusere flyten av blod og lymfe fluid til musklene. Når du bruker is, sørg for at du holde den komprimert mot muskelen. Tenk propping hoften opp på en pute. Heve en skadet muskel over ditt hjerte kan også bidra til å redusere betennelse. Når den første hevelsen har gitt seg, kan du bruke en oppvarming puten eller varmt bad for å fremme blodstrømmen til sartorius muskel.

Medisiner

Du kan også bruke anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen å behandle sarorius muskelsmerter. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som hindrer COX-2 enzymer fra å stimulere visse kropps kjemikalier som kalles prostaglandiner. Reaksjonen mellom enzymer og disse kjemikaliene er kroppens naturlige respons på muskel stammer eller skader. Prøv å bruke aktuelle salver som Bengay for sartorius muskel smertelindring. Hvis din smerte og ubehag er mer alvorlig, kan legen forskrive visse muskelavslappende eller steroider for å hjelpe deg å komme over smerter i sartorius muskel.

Øvelser

Når den innledende hevelse avtar, kan du utføre visse tøyningsøvelser for å avlaste din sartorial muskelsmerter. Disse øvelsene bidra til å fremme blodstrømmen til muskelen.

En øvelsen er å bruke et elastisk bånd. Mens du sitter, pakk den ene enden rundt låret og tråkke på den andre enden. Sakte heve kneet opp så langt du kan, og deretter slappe av. Gjenta bevegelsen 10 ganger på hvert bein. Bruk hånden press hvis du ikke har et elastisk bånd.

Neste skritt fram og bøy knærne, plassere den bakre en av gulvet. Strekk sartorius muskel ut i opptil 30 sekunder, og gjenta bevegelsen på den andre siden.

Det er mange måter å strekke sartorius muskel. Du kan spre bena mens du sitter og strekke den, strekke den med armene mens på ryggen, eller plassere beinet på en forhøyet overflate og strekke den. Nøkkelen er å ta en gradvis tilnærming til stretching og begrense omfanget av bevegelser slik at du ikke opplever noen økning i smerte.

Hva Er Sartorius muskel?

Sartorius er en muskel i menneskekroppen som bistår i de fleste nedre kroppsbevegelser. Det er nødvendig for en normal utvalg av bevegelse mens du går.

The Muscle

Sartorius er den lengste og en av de sterkeste musklene i kroppen. Den starter på utsiden av hofte, renner ned langs lengden av låret og festes i nærheten av innsiden av kneet.

Funksjon

Den sartorius bistår i rotasjon, fleksjon og abduksjon i hofte, samt fleksjon i kneet.

Betydning

Sartorius muskelen er en overfladisk muskel, noe som betyr at den er nær overflaten av huden.

Potensial

Det er flere treningsøkter som er rettet mot sartorius muskler til å bidra til å styrke den. Disse inkluderer kabelen liggende leg raise, stigning leg raise og Roman stol sit-up.

Advarsel

Du kan trekke sartorius muskler mens du løper eller hopper. Du kan også skade det ved å ta en direkte hit under en kontaktsport. Du vil føle sartorius muskelsmerter i indre lår og lyske, noe som gjør det smertefullt å bringe bena sammen. Skade på sartorius muskel gjør vandre svært vanskelig.

Behandling

Du kan behandle mild sartorius stølhet med varme salve eller krem. Hvis skaden er alvorlig, kan du bruke en ispose, samt en varmepute. Leger anbefaler å bo av benet for noen dager under sterke smerter.

Luktenerven Skade & Repair

Luktenerven Skade & Repair


Din luktenerven er ansvarlig for din luktesans og din evne til å oppdage smaken av mat og drikke du forbruker. Skade på luktenerven kan være ødeleggende og tilstanden rammer mange mennesker over hele verden.

Hvor mange mennesker har Olfactory Problemer?

Omtrent en prosent av personer yngre enn 65 år har lukte dysfunksjon, og mer enn 50 prosent av personer eldre enn 65 gjør. Graden av dysfunksjon og skader varierer mye fra person til person.

Hva er påvirkning fra luktenerven skade?

Skade på luktenerven kan rane en person av de fleste eller alle sine sanser av lukt og smak. Dette kan påvirke lysten til å spise, samt redusere personens evne til å oppdage miljøfarer som røyk fra en brann eller bortskjemt mat.

Hva er årsaken til luktenerven skade?

De fleste tilfeller av alvorlig skade på luktenerven er forårsaket av en tidligere øvre luftveisinfeksjon, hodeskade eller nasal og para sinus sykdom. Andre saker er sekundært til allergi, polypper og svulster som vokser på eller nær nerve, eller betennelse i nervevev.

Medisinske behandlinger

Administrere allergi kan lindre symptomene på lukte dysfunksjon som er sekundært til allergi. En kort kur med steroider kan redusere symptomer på dysfunksjon forårsaket av betennelse i nervevevet.

Kirurgisk reparasjon og stamceller

Kirurgisk reparasjon kan bidra til å gjenopprette funksjonalitet til nervevev hindret av polypper eller svulster, men vanligvis ikke kan hjelpe i tilfeller som involverer en kuttet nerve. Stamcelle behandlinger har vist lovende i gjenvekst av nye lukte nervevev.

Hva er årsakene til vagus nerve skade?

Hva er årsakene til vagus nerve skade?


Den vagusnerven utspring i hjernestammen og sender signaler frem og tilbake mellom hjernen og indre organer. Kroniske sykdommer som diabetes kan medføre vagus nerveskade, som kan traumer til nerven. Røyking og drikking kan forverre tilstanden. Vagus nerveskader kan føre til komplikasjoner som for eksempel problemer med å svelge eller fordøyelsesproblemer.

Om nervus vagus

Den vagusnerven utspring i medulla, en del av hjernestammen, noe som ligger i den nedre bakre del av hjernen. Det er en av de lengste nerver i kroppen, reiser fra hjernen til tykktarmen. Det leverer nervefibrene til halsen området, lunger, hjerte og fordøyelsesorganer. Det tar også signalene fra de indre organer og videreformidler dem tilbake til hjernen.

Symptomer

Fordi vagus nerve innervates halsen, skade på denne nerven ofte resulterer i problemer med å snakke og svelge. Det er ofte et tap av brekningsrefleksen også. Vagus nerve leverer også nervefibrene til magen, og skader det kan føre til fordøyelsesproblemer som tap av appetitt eller mett etter å ha spist en liten mengde mat.

Årsaker

Diabetes er en vanlig årsak til skade på vagusnerven. Den mekanismen som diabetes skader nerver ikke er fullt ut forstått. Enhver nerve i legemet kan påvirkes av diabetes. En annen årsak til vagus nerveskader er traume til nervus vagus. Dette kan være forårsaket av traumer til kroppen, slik som en bilulykke, som setter trykk på en del av vagusnerven. Kirurgi kan også legge press på nervus vagus og forårsake skade. Kroniske sykdommer som HIV eller Parkinsons sykdom også kan føre til skader på nervesystemet, inkludert vagusnerven.

Komplikasjoner

Skade på nervus vagus kan forårsake gastroparese, en tilstand der musklene i magen ikke fungerer normalt. En sunn mage kontrakter for å flytte maten ned til tynntarmen, og skade på nervus vagus kan forstyrre funksjonen, forårsaker mat å bevege seg sakte eller slutter å bevege seg helt gjennom fordøyelsessystemet. Symptomer på gastroparese inkluderer mett etter å ha spist en liten mengde mat, vekttap, halsbrann og kvalme. Medisiner og kosttilskudd endringer kan bidra til å løse symptomene på gastroparese.

Betraktninger

Kroniske sykdommer kan føre til skade på nerve, inkludert vagus nerve, slik at folk som lider av lidelser som diabetes bør snakke med en lege om muligheten for nervøs-system komplikasjoner. Røyking og drikking kan forverre nerveskader. Det er viktig å konsultere med lege hvis symptomer på vagus nerveskader vises for å få riktig diagnose og bestemme den underliggende årsaken.

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade

Tegn og symptomer på plexus brachialis skade


Bunten av nerver som går fra ryggraden i nakkeregionen ned gjennom halsen inn i armen kalles brachial plexus. Disse nervene sender signaler til armen og hånden. Skade på nervene forårsake problemer med bevegelse og følelse. Visse tegn eller symptomer tyder på skade på nervene som krever legehjelp og riktig behandling.

Stingers

Betegnelsen "stinger" refererer til en fysisk følelse mot mindre brachial plexus skade. Ifølge Mayo Clinic, begrepet "brenner" brukes også til å betegne skade, vanligvis forårsaket av en kontaktsport slik som fotball. Skaden innebærer strekking av plexus brachialis. En brennende følelse skyter ned armen, følelsen som et elektrisk støt. Armen føles svak og nummenhet oppleves. Den brennende kan vare noen få sekunder eller noen få dager, avhengig av omfanget av strekking av nerver. Symptomene vil forsvinne uten behandling.

Brachialis Plexitis

Også kjent som Parsonage-Turner syndrom, begynner brachialis plexitis med skulder og arm. Ett tegn på denne tilstanden er mangelen på fysisk traume til nakke eller skulder. Smertene vedvarer, og svakhet og nummenhet følge. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, årsaken til plexus brachialis skade er betennelse av nerver. Dens opprinnelse er ukjent, men som rapportert i Wheeless 'Textbook of Ortopedi, kan det følge vaksinasjoner eller virusinfeksjoner.

Skulderdystosi

Skulderdystosi oppstår under fødselen når babyen plexus brachialis nervene er strukket eller revet i løpet av kraft for levering. Ifølge Wheeless, skjer det i ca 2 av 1000 fødsler, med mer enn 80 prosent av barna gjenvinne nær normal funksjon. I noen tilfeller er alvorlig skade, og det er ingen utvinning. Et tegn på normal utvinning ville være biceps funksjon før seks måneders alder.

Tegn på alvorlig skade

Hvis du ikke kan bevege deg arm, skulder eller hånd, så du har hatt en alvorlig brachialis skade som trolig vil kreve kirurgi. Sterke smerter vil også være et symptom. Andre tegn er muligheten til å bruke armen, men ikke fingrene, eller evne til å bruke fingrene, men ikke armen. Klore av hånden eller andre deformerte stilling indikerer problemer. Disse skiltene viser rive, brudd, eller - i verste fall - at nervene har blitt kuttet fra ryggmargen. Kirurgi for å reparere skaden omfatter nerve grafts og overføringer for å gjenopprette følelse og funksjon.

Sport og nakke skader

Sport og nakke skader


Halsen, også kjent som nakkesøylen, er en serie på syv ben referert til som C1-C7 vertebrae. En mellomvirvelskive skiller hver ryggvirvler, og tilbyr en pute. Disse platene beskytte ryggmargen. En sports-relaterte nakkeskade til alle deler av nakkesøylen krever øyeblikkelig legehjelp for diagnose og utvinning.

Whiplash

Whiplash oppstår når halsen beveger seg fremover eller bakover plutselig. To begreper knyttet til whiplash er hyperextension og hyperflexion. Hyperekstensjon resultater når halsen pisker bakover mens hyperflexion oppstår når halsen beveger seg forover. Denne typen skader skjer med gymnaster ganske ofte når de lander og hodet overextends i begge retninger. Symptomer inkluderer nakkestivhet, hodepine, svimmelhet og tåkesyn.

Neck forstuing eller belastning

Sener og muskler holder de syv bein av livmorhals kolonne sammen. Hvis en skade fører til at leddbånd eller muskler til å strekke eller rive, er resultatet en hals forstuing eller belastning. En hard høst eller plutselige rykk kan føre til en forstuing eller belastning. Disse skadene kan forekomme i alle typer sport, fra basketball til fotball. Symptomer er smerter i nakke, hodepine, sår hals og muskelspasmer. Behandlingen innebærer stoppe sport som forårsaket skaden. Hvile og medisiner kan være nødvendig for en rask utvinning.

Fracture

Et brudd i en eller flere av de cervikale bein resulterer i en cervikal brudd. Fotball, ishockey, turn og bryting er alle typer idretter som har størst risiko for en cervical brudd. Det er viktig for utøveren til å bli plassert i en nakkekrage og holdt immobile hvis et brudd er mistenkt. En fullstendig nevrologisk undersøkelse er nødvendig for å diagnose et brudd. På grunn av avansert teknologi, kan mange idrettsutøvere som lider av et brudd bli helt frisk.

Stingers

En alvorlig smerte forbundet med nervene i halsen kalles en stinger eller brenneren. Det er mest vanlig i fotball spillere, men kan forekomme i andre idretter, som for eksempel bryting, sykling og gymnastikk. Når skulderen tar et hardt rammet, vil en stinger kjørt ned i halsen inn i armen. Stingers vanligvis avta etter noen minutter, men kan kreve legehjelp hvis den brennende følelsen fortsetter.

Vanlige cervicalcolumna Skader

Vanlige cervicalcolumna Skader


Cervicalcolumna skader kan føre til smerte og hevelse, blant andre symptomer. Å vite anatomi av nakkesøylen og lære om vanlige cervicalcolumna skader kan hjelpe deg å forstå hva som kan skje i kroppen din etter en skade.

Anatomy

Den nakkesøylen starter ved bunnen av hodeskallen og består av syv virvler som utgjør den øverste delen av ryggraden; ryggvirvlene er atskilt med plater som fungerer som støtdempere. Nerver exit gjennom små åpninger; disse nerver gir følelse og bevegelse til forskjellige områder av kroppen.

Burner

En brenner, også kalt en stinger, er en skade på nervene mellom nakken og skulderen. Det er ikke en alvorlig skade, men er vanlig i de som spiller kontaktsport. Denne type skade produserer en brennende eller stikkende følelse eller svakhet i armen.

Herniated Disc

En herniated plate oppstår når en del av ryggraden presser mot en nerve og stikker ut. Dette er også referert til som en prolaps. Denne skaden kan føre til smerter i armer eller nakke, og kan gi hevelse.

Fracture

Et brudd er et brudd av nakkesøylen. Sprekkene kan komprimere cervicalcolumna eller involvere ryggmargen; de er oftest forårsaket av traumer, et fall eller osteoporose.

Ryggmargsskade

En ryggmargsskade oppstår når det er en skade på ryggmargen skade på bein, vev og blodkar. Ryggmargsskader kan påvirke motorikk og sensorisk funksjon, og de kan forårsake midlertidig eller fullstendig lammelse, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader


Det er mange årsaker til ryggsmerter. Muskel ubalanser er en av de mindre bivirkninger av feil bruk, holdning, belastning og skader, og er ofte årsaken til smerter og plager forbundet med ryggsmerter. Dessverre har de fleste leger ikke diagnostisere muskel ubalanser før det er for sent. Så hva er egentlig en muskel ubalanse? En muskel ubalanse er akkurat som det høres ut, en "ubalanse" eller ulikhet som eksisterer innenfor musklene. Det oppstår når to eller flere muskler i kroppen som er i mot hverandre er uforholdsmessig. Den mest vanlige muskel ubalansen fører til ryggsmerter er uforholdsmessig mage til rygg ratio. Tenk på det som en dumphuske som ikke er balansert fordi den ene enden er kortere enn den andre. Det vil fortsatt fungere, men ikke optimalt. Ikke trene magen kan føre til alvorlige ryggsmerter fordi magen støtter ryggen.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Du kan trene svakere muskler til å fange dem opp til sterkere seg og arbeide for å korrigere ubalanser og opprettholde stabiliteten.

Du kan vurdere om motstridende muskler er ute av balanse ved å teste din løfte styrke. Prøv å løfte maksimalt din på den ene siden og deretter other.For eksempel, hvis du kan løfte en 10-kilos vekt i løpet av en bicep curl på venstre side, men en 30-kilos vekt på høyre, har du en muskel ubalanse.

Du bør verve hjelp av en trener når jeg tester muskel ubalanser. Ved å jobbe med en trener, kan du utvikle et treningsprogram som ikke bare tar for muskel ubalanser men forbedrer den generelle tonen og styrke.

vanligvis en kombinasjon av styrketrening og fysisk terapi eller kiropraktisk terapi kan brukes til å korrigere muskel ubalanser.

Forebygging er kritisk når det gjelder muskel ubalanser og ryggsmerter. En av de beste tingene du kan for å rette opp og forhindre fremtidig skade er oppsøke hjelp av en profesjonell trener. En instruktør kan utføre en fysisk evaluering og teste den relative muskelstyrke du har på hver side av kroppen. Du kan deretter arbeide sammen for å utvikle en styrke treningsprogram som gir generell styrke og eliminerer potensielle problemområder.

Hint

  • Den gode nyheten er at trening kan bidra til å redusere og eliminere muskel ubalanser. Hvis ikke er forsiktig kan imidlertid feilaktig trening også føre til muskel ubalanser.

Slik unngår du at Common Dance Skader

Slik unngår du at Common Dance Skader


Les videre for å lære hvordan du kan forhindre vanlige danse skader.

Slik unngår du at Common Dance Skader

Ttake tid til å varme opp på riktig måte. Dette inkluderer varmer opp de store musklene. Følg en skikkelig varme opp mønster som omfatter grovmotorisk bevegelse og stretching. Dette er viktig å forberede kroppen for alle mulige påkjenninger det kan oppstå mens du danser.

Ha en grunnleggende bevissthet om din egen kropp. Dette krever noe kunnskap om kroppens system og dine egne personlige grenser og grenser.

Vær oppmerksom på at skoene er utrolig viktig for en dans. Riktig dans sko er viktig i å distribuere lasten, absorberende effekt, og støtter foten. Sørg for å ha gode sko som gir deg mest støtte samtidig som maksimal foten fleksibilitet.

Bruk riktig holdning og danseteknikk også hjelpemidler i forebygging av skader. Propre teknikk og sikkerhet går hånd i hånd. Feil teknikk kan føre føre til alvorlige skader. Den setter også unødvendig stress på muskler, bein og ledd.

Hint

  • På slutten av en lang dag når du er trøtt, læring ukjente eller avanserte trinn kan føre til skade. Hvis du er utslitt og de nye trekk som du prøver å lære synes for hardt, eller hvis du føler smerte, er det best å hvile.
  • Selv om det er mange årsaker til danserelaterte skader, kanskje de vanligste årsakene er utilstrekkelig hvile fra en tidligere skade, danser trøtthet og dårlig danseteknikk.
  • Noen av de vanligste danse skader er shin splinter, muskelkramper, muskelspenninger og stress frakturer.

Mest vanlig skulder skader

Mest vanlig skulder skader


Skulderen er et kuleledd som er designet for å håndtere mye bevegelse og motstand. Den brukes i skyve, dra og strekker seg etter gjenstander. På grunn av dens involvering i de fleste store bevegelser, kan skulderen være utsatt for skader. Det finnes flere vanlige skulderskader.

.

Skulder Stammer

Skulder stammer er den vanligste typen av skulderskade. Mange skulder stammer oppstår i front eller fremre hodet av deltoid, der biceps går under deltoid. Skulderstammer kan skje når noen løfter for mye vekt, rykk en tung vekt eller objekt rundt, eller faller. Stammer kan variere fra mild til alvorlig, avhengig av hvor mye muskelfibrene har blitt strukket. Stammer vanligvis leges på egen hånd, men isen kan være en effektiv behandling.

Rotator cuff tendinitis

Tendinitt oppstår i skulderen når det er en betennelse i rotator cuff sener og bursa som omgir dem. Stammer i dette området er teknisk kjent som skulder impingements. Tendinitt oppstår vanligvis når toppen av humerus (overarmsbenet) og acromiom, den utstikkende delen av scapula, gni sammen og irritere labral brusk. Personer som har senebetennelse kan ha smerter når de sover på deres berørte skulderen om natten. Personer med rotator cuff senebetennelse noen ganger har problemer med å heve armen over hodet.

Torn Rotator Cuff

En rotator cuff tåre er en annen vanlig skulderskade. Rotator cuff består av fire sener og muskler som støtter bevegelse av skulderen ball-and-socket joint. Hvilken som helst av disse sener kan rives ved å løfte tunge vekter i mange år, eller på grunn av alder. Noen vanlige symptomer er smerter på toppen av skulderen eller langs utsiden av armen til albuen. Personer med rotator cuff tårer synes det er vanskelig å løfte deres berørte armen over skuldernivå eller nå ut for objekter. De fleste av disse skadene kan leges på egen hånd, men noen ganger kirurgi er nødvendig. Hvile og is er de beste behandlinger for en rotator cuff tåre.

Labral Tear

Den labrum er en mansjett av brusk som tillater humerus bein å bevege seg fritt. Labral tårer kan verke eller forårsake smerte med visse bevegelser og aktiviteter. En type labral tåre er SLAP tåre. Det er når biceps er frittliggende. Denne skaden er vanlig med baseball-spillere. En annen labral tåre er Bankart lesjon, som er når skulderen blir forstuet eller spretter ut av ledd. En tredje type labral rive kalles en bakre labral rift, som oppstår på baksiden av skulderen. Det skjer når labrum og rotator cuff blir klemt sammen. De fleste labral tårer ikke krever kirurgi som de vil leges på egen hånd når brusk regenereres.

Skulder Separasjon

En skulder separasjon oppstår øverst eller skulderen der scapula og krageben bein møtes. Dette området kalles acromioclavicular felles. Denne type skade er vanligvis forårsaket av et fall eller skarpt slag på toppen av skulderen. Mange ganger, ligament, vev og nerver er skadet. Noen ganger kan man selv lider brukne bein i området. Vanlige symptomer er sterke smerter, hevelse og noen ganger blåmerker. En klump kan være til stede i noen mer alvorlige skader. Den beste behandling for en skulder separasjon er resten og is. Slynger er ofte brukt for å forhindre bevegelse og fremme helbredelse. Mer alvorlige skader kan kreve kirurgi.

Lavere Hamstring Skader og behandling

En trakk eller anstrengt hamstring er en ubehagelig opplevelse som kan forlate en person i stand til å gå normalt i lang tid. Det finnes behandlinger tilgjengelig som kan fremskynde utvinningen fra en alvorlig hamstringskade.

Identifikasjon

Den hamstring er en stor muskel som går langs baksiden av låret, og blir brukt til å bøye kneet. En skade i nedre del av hamstring ofte føles som en skyting smerter i baksiden av låret rett over kneet.

Årsaker

Oftest en lavere hamstring skade er resultatet av overstrekking muskelen eller overexerting det ved fysisk aktivitet. Runners (hovedsakelig Sprinters) ofte lider av lavere hamstring skader på grunn av innholdet av idretten sin.

Typer

Lavere hamstring skader er vanligvis delt inn i tre klasser av alvorlighetsgrad: Første grad indikerer muskelen ble strukket litt for langt, noe som resulterer i stivhet og mild smerte; andre grad betyr at muskelen har utviklet delvis tårer; og tredje grad indikerer at muskelen er kraftig strukket helt eller dratt.

Behandling

Rest, er stretching og styrke øvelser og tar medisiner som aspirin anbefales. For en første eller annen grad belastning den beste måten å behandle muskel er å anvende en pakkisen til den nedre hamstring i omtrent 15 til 20 minutter på en gang, flere ganger om dagen. En tredje grad tåre kan kreve kirurgi.

Time Frame

Ifølge University of Iowa Sports Medicine divisjon, vil en første grad lavere hamstringskade generelt leges i løpet av to uker. Andre grad stammer tendens til å komme seg i tre til fire uker, mens mer alvorlige skader kan ta opptil tre måneder.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Hamstring skader kan være svært smertefullt. Enten du trakk din hamstring eller bare anstrengt den, kan det etterlate deg uten mye funksjon ved at benet til det gror. Det finnes tiltak du kan gjøre for å overvinne en hamstringskade uten noen langvarig problemer.

Hvordan overvinne Hamstring skader

Rest. Du må holde av beinet for å unngå ytterligere skade. Enten gå med krykker eller bo utenfor ditt skadede benet helt.

2 is din skadet hamstring ofte. Isen vil hjelpe det gro og bidra til å unngå ytterligere stress til området.

Strekk beinet når det ikke lenger er smertefullt. Toe-strekninger er de beste øvelsene for å strekke hamstrings. Hvis du holder hamstring for lenge, vil muskler og sener begynner å krympe, og det vil ta lengre tid å fullt styrke dem.

Styrke hamstring med vekt trening øvelser. Gjør leg curls, knebøy og utfall for å bygge muskler tilbake opp i din hamstring området.

Gå tilbake til idrett eller aktivitet der du skadet din hamstring når den returnerer til 100 prosent. Det er viktig å fullt rehabilitere beinet før du går tilbake til full aktivitet, eller du risikere reinjuring det.

Hint

  • Det er viktig at du tillater deg selv nok tid til å hvile. Hvis du stresser inn i rehabiliteringsprosessen, risikerer du ytterligere skade på hamstring.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

Hamstring musklene spenner lengden på baksiden av låret, fra bekkenet til leggen. Du kan skade dine hamstringsmusklene under omtrent enhver aktivitet som innebærer å kjøre, raske akselerasjoner, eller raske minske farten. Det er tre typer av hamstring skader, målt i karakterer etter alvorlighetsgrad. En hamstringskade kan diagnostiseres gjennom en fysisk eksamen, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå alvorlighetsgraden av det. Her er fremgangsmåten for å ha din hamstringskade diagnostisert.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

gjenkjenne symptomer på en hamstringskade. En hamstringskade vil dukke opp som smerter i ryggen i lårene eller lavere rumpeballe, spesielt når du prøver å gå eller bøye seg. Området kan være øm eller mørbanket. Du kan oppleve plutselige smerter mens du gjør fysisk aktivitet. Noen mennesker har rapportert føler et blunk eller pop på tidspunktet for skaden.

Se helsepersonell og forklare dine symptomer til ham. Han vil spørre deg spørsmål om hvordan skaden skjedde og om eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Han vil også ønske å vite om du har hatt skader som dette tidligere, eller hvis du noen gang har følt disse symptomene i det siste. Svar på alle spørsmålene hans så sannferdig som mulig.

La legen din til å utføre en fysisk eksamen. Han vil ønske å identifisere eventuelle områder som er betent, forslått eller hovne. Han vil føle musklene og vevet rundt i området for å prøve å identifisere smerte og ømhet. Han vil også se etter symmetri mellom dine to ben. Forskjeller mellom de to strekningene kan være en indikasjon på skade. På et tidspunkt under eksamen, kan du legen be deg om å fullføre en rekke bøyer og strekker benbevegelser. Han vil merke noen smerter, svakhet og ustabilitet.

Send til ytterligere testing for å fastslå alvorlighetsgraden av hamstringskade. Røntgen, magnetisk resonans imaging skanner, og computertomografi skanner kan alle brukes til å undersøke skadde hamstring. De kan også indikere noen bein pausene, revet leddbånd eller sene skade, som kan være komplikasjoner av hamstring skader.

Kickboxing Elbow Skader

Kickboxing er en av de mest populære innendørssport i Amerika. Likevel kan de konstante fysiske utfordringer av sporten føre til en rekke forskjellige skader, særlig albue skader.

Funksjoner

Kickboxing albue skader skjer når det er en sterk betennelse i albuen. Skadene oppstår i 40 til 50 prosent av kickboxing spillere og er vanlig hos de over 30 år gammel.

Tennis Elbow

"Tennis albue" er en vanlig skade for golfspillere og de som spiller racket sport. Tennisalbue oppstår når albuen er irritert i stedet for at den forbinder med utsiden underarm, forårsaker smerte til utsiden av albuen.

Pitcher albue

"Pitcher albue" er en tilstand som oppstår der senen fra flexor muskelen blir irritert fra den nedadgående og innover svinger av racket.

Little League Elbow

Med "lille liga albuen," platene i skjøten av albuen er skadet fra svingende frem og tilbake på racketen.

Betraktninger

Kickboxing albue skader utvikler ikke over natten; de er forårsaket av konstant overforbruk av albuen. Hvis du begynner å føle irritasjon, er det tilrådelig å hvile muskelen, og søke råd fra en medisinsk faglig.

Førstehjelp for lyske SkaderEn anstrengt eller trukket lyske muskelen kan forårsake mye smerte og hevelse. De fleste lyske skader kan behandles hjemme med grunnleggende førstehjelp, men hvis du opplever sterke smerter, blødning, eller genital skade, kontakt lege.

Rest

Hvile og beskytte en lyskeskade kan bidra til å forhindre ytterligere skade og smerte. Ikke engasjere seg i fysisk aktivitet som fører deg mer smerte. Trakk lyske muskler kan ta flere uker å helbrede.

Ice

Ice vil redusere smerte og hevelse. Påfør en ispose umiddelbart etter skaden i 10 til 20 minutter minst tre ganger om dagen for de første dagene. Ikke påfør is direkte på huden; vikle ispose i et håndkle eller klut.

Heat

Etter to eller tre dager, bør en skadet lyske ikke være hovne. Når hevelsen har avtatt, kan du bruke en varmepute eller en varm komprimere i 20 til 30 minutter for å øke sirkulasjonen og lindre smerte.

Support

Støtt din skadet lysken av seg støttende undertøy til du er helt leget. For menn, trenger boxershorts ikke tilby støtte en skadet lyske trenger for å helbrede og bør unngås.

Medisinering

Over-the-counter smertestillende midler som Tylenol kan bidra til å lette ubehag fra en lyskeskade. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og aspirin kan bidra til å lindre hevelse og smerte. Ta alle medisiner som anvist og ikke overskrider den anbefalte dosen.

Slik reparerer en Hamstring skade

Slik reparerer en Hamstring skade


Hamstring skader er vanlige med idrettsutøvere som kjører, sprint, dans eller spille basketball eller fotball. Hamstring er muskelen på baksiden av låret, og når den er trukket, forstuet eller revet, må det på tide å gro skikkelig. Vanligvis varer healing alt fra tre til seks uker, men dette kan variere, avhengig av hvor alvorlig skaden er. Å vite hvordan å la muskel reparasjon vil få en skadet utøver tilbake til det normale før heller enn senere.

Slik reparerer en Hamstring skade

Omsorg for en skadet Hamstring

•  Hvil muskel umiddelbart. Ikke gjør noen ekstra aktiviteter som kan forverre tilstanden.

Påfør en kald pakke eller is til muskelen. Bruk is til skade så snart som mulig for å redusere svelling og smerte, samt langsom blødning hvis muskelen er revet.

•  Pakk muskel med en elastisk bandasje for å redusere hevelse. Ikke pakk den for stramt, noe som kan hindre blodsirkulasjonen. Løsne bandasjen hvis smerte eller nummenhet oppstår etter innpakning muskelen.

Heve muskler hvis mulig. Hev muskelen over nivået av hjertet for å redusere svelling.

Immobilize den så mye som mulig muskel. Avhengig av alvorligheten av skaden, kan en lege foreslå seg en kne splint for å holde benet i en nøytral stilling mens helbredelse forekommer.

Hint

  • Over-the-counter medisiner, for eksempel ibuprofen, kan bidra til å redusere smerte.
  • Hvis du ikke klarer å gå og er i ekstrem smerte, se en lege --- kanskje du har en alvorlig rift og trenger krykker.
  • Hvis muskelen blir hvit etter bruk kuldebehandling, fjerne behandling umiddelbart, da dette indikerer forfrysninger.
  • Konsultere med en lege hvis du har vaskulær sykdom eller diabetes før påføring kuldebehandling til muskelen.
  • Begynn fysioterapi bare etter hevelse og smerte har sunket.