Digidexo.com

symptomer på hoste og oppkast

Bivirkninger av Mesalamine

Mesalamine er et stoff som brukes for å behandle milde til moderat ulcerøs kolitt, en type av inflammatorisk tarmsykdom. En anti-inflammatorisk middel, er Mesalamine tilgjengelig på resept bare, i form av tabletter, kapsler, suppositorier og klyster. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene forbundet med Mesalamine er hodepine og gass. Noen mennesker opplever liten håravfall og kløende hud.

Gastrointestinale bivirkninger

Andre gastrointestinale bivirkninger av mesalamine inkluderer raping, forstoppelse, halsbrann, kvalme, oppkast, rektal smerte og hemoroider.

Alvorlig gastrointestinal Reaction

Mesalamine kan forårsake en alvorlig reaksjon som er lett forveksles med en oppblussing av ulcerøs kolitt. Symptomer inkluderer magesmerter, kramper og blodig diaré. Feber, hodepine og utslett også kan oppstå.

Mindre vanlige bivirkninger

Mange andre bivirkninger er mulig, men er uvanlig. Disse inkluderer akne, ryggsmerter, leddsmerter, muskelsmerter, tretthet, tørr munn, sår hals, hoste, tett nese, rennende nese, øreverk og uvanlig svette.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige, men sjeldne bivirkninger inkluderer brystsmerter, kortpustethet, blodsykdommer, økt hjertefrekvens, nyre dysfunksjon og pankreatitt. Økt blødning kan også forekomme, med symptomer på hoste eller oppkast av blod, og blod i urin eller avføring.

The Best Health Olin

The Best Health Olin


Å bli syk er ubehagelig, og det setter også en demper på det sosiale og arbeidslivet. I stedet for overskriften for smertestillende midler og annen konvensjonell medisin, prøve mer naturlig rettsmidler for å hjelpe deg rebound og komme tilbake på føttene.

Felles Forkjølelse

Forkjølelse kan være svært ubehagelig. Konvensjonell medisin ikke alltid hjelper, så naturlig rettsmidler kan hjelpe deg å komme tilbake på føttene raskere. Bland saften fra en sitron i to kopper vann med en teskje honning. Drikk blandingen to ganger daglig. Dette vil bidra til redusert lengden på sykdom. Får nok vitamin C er viktig å avverge forkjølelse eller redusere varigheten og symptomer på forkjølelse som allerede har utviklet. Prøv å drikke appelsin eller grapefruktjuice. Spise frisk sitrus eller tar kosttilskudd er også gunstig. Voksne kan ta to 500 mg tabletter per dag når en kald har utviklet.

Mageproblemer

Hvis en mage tilstanden er alvorlig, ledsaget av langvarig oppkast eller diaré, for eksempel gå til en lege med en gang. Peppermynte eller kamille te kan bidra til å avlaste en mindre mageknip. Et annet alternativ er å koke en kopp vann med en 1-tommers stykke fersk ingefær. La blandingen avkjøles, og tilsett saften fra en sitron og honning i vann. Drikk med en gang for mageknip lettelse. For luft i magen eller diaré, oppløse en teskje malt kanel i varmt vann og drikke. Hvis kanel er for sterk, prøve å legge honning, noe som også bidrar til å lindre magesmerter. For forstoppelse, drikke mye vann og spise grønne blader for å hjelpe til med avføring.

Influensa

Influensa kan komme med mange symptomer som hoste, muskelsmerter, oppkast, diaré og feber. Vitamin C, som kan tas av kosttilskudd eller er også rik på sitrusfrukter, bidrar til å øke immunforsvaret. Dette reduserer varigheten av influensasymptomer. Sink pastiller er også gunstig og bør tas ved første tegn på influensa. Hvitløk kapsler redusere virus effekter og bør tas med en gang for å redusere de ubehagelige symptomer.

Hodepine

Hodepine kan være ødeleggende. Forbered en ispose og plassere den på baksiden av halsen eller smertefulle området av hodet for rask lindring. Påfør mild, men fast, press til templer eller området av hodet som gjør vondt ved hjelp av pekefingeren. Masser hodet i en sirkulær bevegelse i 15 sekunder og gjenta til hodepine er ikke like intens. Gni området av halsen like under bunnen av skallen din kan også være nyttig. Spør en venn eller massasje profesjonell å jobbe ut knop i skuldrene og nakken for å tilby noen lettelse.

Hoste som forårsaker oppkast

Hoste som forårsaker oppkast


Forkjølelse eller allergi kan åpenbart føre til hoste, som ofte går bort av seg selv. Men hvis det oppstår andre symptomer, slik som oppkast, kan dette tyde på noe mye mer alvorlig. Ulike forhold kan forårsake hoste som bringer på oppkast. Å diagnostisere noen sykdom eller tilstand, er det best å se en primær omsorg lege eller øyeblikkelig hjelp.

Kikhoste

En bakteriell infeksjon inne i lungene, er kikhoste ekstremt smittsom og noen ganger kalt & ldquo; 100-dagers & rdquo; hoste. Infeksjonen er vanligst hos barn under fem år; er imidlertid noen utsatt.

Lungeinfeksjon

Når immunforsvaret er lavt, de normale bakterier i munn og svelg multipliserer. Deretter som oksygenrikt luften pustes inn i lungene, denne bakterien sprer seg, forårsaker en lungeinfeksjon. Dette fører til dannelse av flekker av slim og puss gjennom lungene.

Lungebetennelse

Når små dråper som inneholder visse organismer blir pustet inn, utvikler lungebetennelse. Disse typer organismer reise gjennom luften når noen bærer smitten nyser eller hoster. Denne infeksjonen er svært smittsom.

Akutt bronkitt

Akutt bronkitt utvikler seg enten som en viral eller bakteriell infeksjon. Infeksjonen fører ofte utbruddet av en tørr hoste, senere forårsaker mer slim for å danne. Dette slimet ser grønt, med en liten bit av blod.

KOLS

Kronisk obstruktiv lungesykdom som refereres til som COPD. Skadelige partikler, som ofte kommer fra å bruke tobakk, er hva som forårsaker KOLS. Dette er en betennelsessykdom som utløser en unormal reaksjon gjennom luftveiene i lungene. Dette er ofte diagnostisert når pasienter jevnlig hoste opp slim. Denne tilstanden kan være svært alvorlig, kanskje permanent, utvikler seg over tid.

H1N1

H1N1-viruset, også kjent som svineinfluensa, er en svært alvorlig influensa. Symptomene varierer ofte, som det er en type influensa. Men hoste og oppkast er to vanlige symptomer sammen med feber, frysninger og sår hals.

Acid Reflux hoste symptomer

Acid reflux er en vanlig tilstand som plager dem i alle aldre og bakgrunner, og fører til en rekke symptomer inkludert hoste. Selv om en plagsom tilstand, er det helt mulig å behandle så lenge det iverksettes tiltak så snart som mulig.

Betydning

Ifølge Medicine.net, oppstår acid reflux når magen bringer fordøyd matvarer tilbake opp i spiserøret. (For mer informasjon om acid reflux, se lenken under.) Dette irriterer spiserøret, noe som resulterer i hoste. Det er visse symptomer som skiller hoste på grunn av sure oppstøt fra andre former for kronisk hoste.

Halsbetennelse

Som magen kronisk re-utgivelser syre tilbake opp i halsen, dette fører til slitasje på halsen. Dette resulterer i en hes stemme og smertefull hoste.

Strupehodet og lungeskade

Acid reflux som når strupehodet kan også gå over i lungene, som kalles aspirasjon. Hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til arrdannelse over tid (kalt fibrose) og selv lungebetennelse.

Behandling

Tar bare noen medisiner for hoste, slik som for allergi eller forkjølelse, ikke vil fungere. For å redusere hoste, må du behandle acid reflux selv. Du bør oppsøke lege, som vil diagnostisere alvorlighetsgraden av din tilstand og foreskrive riktig medisinering.

Betraktninger

Enkle endringer kan også gjøre en forskjell. Røyking vil forverre din hoste. Unngå mat og drikke som er krydret eller inneholder overflødig koffein. Unngå å spise sent og kommer til å sove like etter, som acid reflux vanligvis skjer når man sover.

Hoste-Variant Astma Symptomer

Når du tenker på astma, du sannsynligvis bildet noen tungpustethet og sliter med å puste. Imidlertid kan noen med hoste-variant astma aldri hvese.

Hoste

Det vanligste symptomet på hoste-variant astma er en tørr, ikke-produktiv hoste. En ikke-produktiv hoste er en der ingen slim blir utvist mens han hoster.

Avbrutt søvn

Personer med hoste-variant astma kan oppleve at de lider av avbrutt søvn, fordi deres hoste er verre om natten. Hoste kan også forekomme i løpet av dagen.

Varighet

Denne kronisk hoste kan vare seks til åtte uker eller lenger.

Respons på medisin

Et annet symptom på hoste-variant astma er at kronisk hoste ikke reagerer å hoste medisiner. Du kan fortsette å hoste, selv etter å ha tatt medisin.

Triggere

Hoste-variant astma har de samme triggere som vanlig astma, for eksempel allergener som støv og pollen. Hoste kan være verre etter du trener, eller når du blir utsatt for kald luft.

Behandling

Hoste-variant astma behandles med de samme medikamenter som vanlig astma. Legen din kan forskrive en inhalator med albuterol eller inhalasjonssteroider. Det kan ta seks til åtte uker for hosten å bedre etter begynner astma behandlinger.

Homøopatiske midler for Hoste & Oppkast

Overdreven hoste kan føre til kvalme og oppkast. Hoste og oppkast har en rekke årsaker, inkludert forhold som lungebetennelse, en streng kulde, bihulebetennelse, bronkitt, Falsk krupp, kikhoste, og luftveisinfeksjoner. Hvis venstre ubehandlet, kan hoste og oppkast føre til ekstreme respiratoriske komplikasjoner, muskel spenninger og smerter, og dehydrering. Heldigvis finnes det en rekke homeopatiske behandlinger som kan brukes til å roe hoste og for å lindre oppkast.

Antimonium tartaricum

I "The Complete Homeopati Handbook: Trygg og effektive måter å behandle Feber, hoste, forkjølelse og sår hals, barndommen plager, matforgiftning, Flu, og en rekke ulike hverdags Klager," forfatter Miranda Castro forklarer at hoste og oppkast kan være vellykket behandles med Antimonium tartaricum. Den senere homeopatisk behandling fungerer godt for å lindre bryst og luftveislidelser, inkludert et høyt rallende hoste, en astmatisk hoste med mageproblemer. Det fungerer også godt som en slimløsende for hensiktsmessig slimete fjerning. Antiominium tartaricum er et rettsmiddel som vil behandle hoste og oppkast forårsaket av lungebetennelse, bronkitt, kikhoste, eller en brystinfeksjon også. Antimonium Tartaricum 30C kan brukes av voksne, i en dose på fire tabletter fire ganger om dagen. Barn kan bruke behandlingen ved å forbruke to tabletter fire ganger daglig; tabletter oppløses under tungen hver fjerde time inntil det oppnås lindring.

Drosera

I "Homeopatiske Selv Care," Robert Ullman og Judyth Reichenberg forklarer at Drosera, ellers kalles Sundew ekstrakt, kan brukes til å lindre overdreven hoste som forårsaker oppkast. Drosera er en passende behandling for voldelig hoste med overdreven pustevansker og kvelende; hosten kan være tørt, croupy, krampaktig, og i sin tur resulterer i mye oppkast og knebling. Denne behandlingen fungerer like godt for kikhoste, en bjeffende hoste, og for behandling av Falsk krupp. Drosera ekstrakt kan brukes av voksne, i en dose på 1 / 8- til 1/4-ts tre ganger daglig for å lindre kronisk hoste, men den skal ikke brukes av gravide kvinner eller kvinner som ammer.

Euphrasia

I "American Medical Union North American Journal of Homeopathy - Volume 64," Euphrasia, ellers identifisert som øyentrøst, er foreslått som behandling for smertefull, akutt, hacking hoste med mye slim som er grønn, gul, eller skjær av blod. Hosten kan bli forverret av å bli eksponert for friluft, og hoste kan være spesielt overdreven i morgentimene. Det rette er ideell for behandling av en croupy hoste, kikhoste, lungebetennelse og bronkitt. Middelet kan bli tilbudt voksne i en dosering på 30- til 40-dråper Euphrasia ekstrakt blandet med en kopp vann. Ekstraktet skal tas 2-5 ganger daglig inntil hoste avtar.

Kusma Symptomer for barn

De første kusma symptomer barnet kan oppleve, hvis noen symptomer i det hele tatt, kan være en temperatur og en redusert appetitt. Siden en redusert appetitt går som regel hånd i hånd med en temperatur --- og de to kan være symptomer på andre sykdommer --- har du sannsynligvis ikke vil innse at barnet ditt har kusma umiddelbart. Men hvis barnet ditt begynner sports kinnene som ser ut som kjæledyr hamstere, er det en god idé å få ham til legen for en bekreftelse på at han har kusma.

Kusma Definert

Kusma er en viral infeksjon. Det kan ikke bli behandlet av antibiotika, og den er svært smittsom. Kusma spres gjennom spytt av en infisert person. Derfor kan du kontrakt viruset ved hjelp av å spise eller drikke redskaper noen smittet, så vel som å puste i luften umiddelbart etter en smittet person hoster eller nyser. Vanligvis har kusma kjøre kursen i løpet av to uker.

Symptomer

En feber, stiv nakke og hodepine er mulige symptomer på kusma. I tillegg, tap av matlyst, kropp svakhet og tretthet, samt smerte mens tygge eller svelge, er andre symptomer barnet ditt kan ha med et tilfelle av kusma.
En infisert barn kan også oppleve smerter og hevelse i ansiktet, siden kusma påvirker ørespyttkjertlene. Men andre spyttkjertler, i stedet for de ørespytt seg, kan være de som er berørt. Hvis det skjer, vil barnet sannsynligvis oppleve hevelse under tungen, eller haken, i stedet for i kinnene. Det kan også være hevelse i brystet.

Sjeldne Hevelse Symptomer

Mens uvanlig, betyr kusma har kapasitet til å føre til hevelse og inflammasjon andre steder i kroppen, spesielt i hjernen og ryggmargen. Encefalitt (hjerne hevelse) og hjernehinnebetennelse (hevelse i ryggmargen og foring av hjernen) kan være komplikasjoner opplevd på grunn av kusma, men heldigvis disse forholdene er sjeldne.
Men når disse områdene av kroppen blir påvirket av kusma, kan følgende symptomer oppstå, og generelt gjøre det innen en uke av barnets første kusma symptomer: tretthet, kramper, kvalme, oppkast, samt feber og hodepine.

Symptomer Unike til menn

Guttebarn kan også oppleve smerter og betennelse i testiklene, en tilstand som kalles orchitis. Frysninger, oppkast og magesmerter kan følge de andre kusma symptomer når orchitis er også opplevd.

Symptomer Unike til Kvinner

Smerter og ømhet i mageområdet kan forekomme hos kvinner på grunn av betennelse i eggstokkene.

Symptomer på en ventral brokk

Symptomer på en ventral brokk


En ventral brokk er en tilstand der musklene i bukveggen har skilt nok til at deler av abdominal organer eller tarmene til å stikke gjennom. En rekke betingelser kan sette tilstrekkelig belastning på bukveggen for å forårsake en brokk, og personer som lider av dem oppstår et antall karakteristiske symptomer.

Årsaker

Ventral brokk kan oppstå for en rekke årsaker; de fleste av disse innebærer en aktivitet eller tilstand som gir magemusklene ved langvarig eller ekstreme påkjenninger, som for eksempel graviditet, fedme, eller løfte tunge gjenstander. Kronisk, voldelig hoste eller oppkast kan også stamme disse musklene. Det er også vanlig for ventral brokk å oppstå der et kirurgisk snitt i bukveggen ble en gang gjort.

Buksymptomer

Karakteristiske symptomer assosiert med ventral brokk inkluderer ofte sterke magesmerter når du hoster eller løfte; en del av magen og mage som ser ut til å bule seg ut fra legemet og kan skyves tilbake igjen; forstoppelse; og en oppblåst, oppsvulmet utseende magen.

Fordøyelsessymptomer

Symptomene kan være mer alvorlig når et segment av tarmen er fanget innenfor den plass i bukveggen. I disse tilfellene kan den enkelte lider av ekstrem magesmerter ledsaget av kvalme, oppkast, feber og frysninger.

Behandling

Ventral brokk er reparert gjennom kirurgi. Det finnes to hovedtyper av kirurgisk brokk reparasjon. Minimal invasiv brokk reparasjon bruker en laparoscope; åpen brokk reparasjon innebærer et snitt i buken. Mens den minimalt invasiv brokk tillater pasienten å komme seg raskere, kan bare mindre og mindre alvorlige typer av ventral brokk bli behandlet på denne måten.

Advarsel

Hvis du tror du kan ha en ventral brokk og opplever brokk symptomer, bør du kontakte lege så snart som mulig. Mens brokk er ikke alltid smertefullt og er sjelden alvorlig, kan en ubehandlet brokk blitt større over tid og øke sjansen for deler av tarmen blir fanget innenfor plass i bukveggen, og skaper det som er kjent som en kvelning brokk. Kvelning brokk er et medisinsk nødstilfelle.

Tegn og symptomer på Pediatric Blindtarmbetennelse

Funksjonen av vedlegg er fortsatt et mysterium for leger og forskere, som fortsatt ikke har funnet ut hva, om noe, gjør det i kroppen. En ting som er sikkert, er imidlertid at når tillegget blir hoven og betent det er en akutt situasjon som krever rask legehjelp. Oftest må barn som utvikler blindtarmbetennelse har vedlegget kirurgisk fjernet. Selv om blindtarmbetennelse kan påvirke folk i alle aldre, er det mest vanlig hos de mellom 10 og 30, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Det er sjelden hos spedbarn.

Pain

Betennelsen som utvikler med blindtarmbetennelse kan forårsake ekstreme magesmerter. Et barn kan klage over sterke smerter ved navlen eller i nedre høyre hjørne av bukhulen. Smerten vanligvis intensiverer over en periode på flere timer, og kan bli verre når du hoster, nyser, gå eller gjøre risting. Det kan også vondt når du skyver barnets mage og deretter raskt slippe ut trykket.

Gastrointestinale symptomer

Barn med blindtarmbetennelse kan også utvikle flere gastrointestinale symptomer. Kvalme og oppkast er vanlig, som er diaré og forstoppelse. Noen barn kan ha problemer passerer gass, og magen kan også vises hovne eller oppblåst. Barn kan også miste interessen for å spise når blindtarmbetennelse utvikler seg.
Barn 2 og yngre som utvikler en blindtarmbetennelse ofte opplever smerter, oppkast og abdominal hevelse som eneste tegn på tilstanden, ifølge Kidshealth.

Fever

I mange tilfeller er blindtarmbetennelse et resultat av en infeksjon. På grunn av dette, er en feber et vanlig symptom på blindtarmbetennelse. Feberen er vanligvis lav karakter og ofte utvikler seg etter andre symptomer har blitt lagt merke til, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse.

Andre symptomer

Andre mulige tegn på blindtarmbetennelse i et barn inkluderer en hyppig eller sterk trang til å urinere og følelse som om å ha en tarmen bevegelse vil lindre smerte og ubehag.

Hvis en blindtarmbetennelse står ubehandlet, kan tillegget sprekke innen en til tre dager med symptomer utviklings. Hvis dette skjer, kan du barnet utvikle en høy feber og kan oppleve smerter i hele mageregionen. Er umiddelbar legehjelp nødvendig hvis tillegget ikke sprekker.

Avansert mesothelioma symptomer

Avansert mesothelioma symptomer


Mesothelioma er en form for kreft som oppstår i fôr av organene i brystet og bukhulen. Statistikk fra American Cancer Society viser at 2000 til 3000 tilfeller av denne sykdommen er rapportert hvert år hos pasienter etter fylte 55. Tidlige indikatorer vanligvis gå ubemerket; dermed diagnose av mesothelioma vanligvis oppstår når kreften er på et avansert stadium.

Identifikasjon

Mesothelioma er en type kreft som kan ligge i dvale i 20 til 40 år før synlige symptomer. Den angriper mesothelial fôr som beskytter organer, som forekommer rundt lungene, magen eller hjertet. Mesothelioma er forårsaket av kontinuerlig eksponering for asbest fiber: Små, skarpe asbest fiber er innånding og angi lunge hulrom, fortsetter å rive i vev foringer i lungene. Kreftceller vokse innenfor disse revet fôr og væske fyller de skadede områdene. Avanserte symptomer på sykdommen utvikle seg som kreftceller sprer seg til omkringliggende områder.

Funksjon

Mesothelioma er diagnostisert når den har nådd et avansert stadium. Tidlige symptomer som hoste, pustevansker og brystsmerter er ofte forveksles med symptomer på andre sykdommer, som lungebetennelse. Den uvanlig lang inkubasjonstid gir rikelig tid for kreftcelle formasjoner for å oppstå i hele kroppen. Som asbestfibrer seg fast i lungene, fortsetter de å grave i brystet og bukhulen og kan gå inn lymfeknuter. Kreftceller spres deretter videre ved å følge sporet av skadet vev.

Typer

De tre typer mesothelioma som går videre til avanserte symptomer er pleural, peritoneal og perikardial; i løpet av hver type, har kreft nådd en ondartet stadium. Den tette hulrom er mest berørt i pleural tilfeller, og mulige symptomer på denne tilstanden omfatter brystsmerter, hoste eller hoste opp blod, hevelse i ansikt og armer og muskelsvakhet. Peritoneal tilfeller presentere mest skade i mageområdet, hvor hevelse, kan klumper i magen, forstoppelse, kvalme og oppkast og en utstående mage oppstå. Kreftceller i perikardiale tilfeller er sentrert i hjertet regionen, og produsere hoste, brystsmerter, hjertebank og pustevansker som gradvis forverres.

Stadier

Mesothelioma symptomer utvikles i fire trinn. Tidlige stadier er kategorisert som lokalisert kreft innen en region; i avanserte stadier, har kreften spredt seg til forskjellige områder. Stage jeg oppstår når kreftceller finnes i lungene, pessar eller perikardiale membran fôr. Stage II oppstår når kreften sprer seg fra en av disse regionene inn i lymfeknute system. Fase III er tilstede i hjertet og membranbelegg, veggen av brystet og midten av brystet. Stage IV påvirker andre organer utenfor brystet og magen regioner.

Behandling

Behandling for mesothelioma avhenger av stadium av kreft. Det finnes ingen kjent kur for sykdommen, og behandlinger som kirurgi eller kjemoterapi er kun utført i løpet av de tidlige stadier av sykdommen, da fjerning av ondartede vekster er fortsatt mulig. Behandling for avanserte stadier fokuserer på palliativ metoder, som er ment å gi komfort for pasienten gjennom symptomlindring. Kirurgi eller strålingsterapi kan administreres i et forsøk på å redusere væskeansamling og fjerne kreft formasjoner fra blokkerte områder. Anti-kreft medikamenter kan også være foreskrevet.

Tegn og symptomer på en parasittisk parasittangrep

Tegn og symptomer på en parasittisk parasittangrep


Parasittiske ormer spres til mennesker gjennom forurenset mat og vann. Disse små ormene er vanligvis knapt synlig for det blotte øye, men ubehag nivå og sykdommer forårsaket er varierte i intensitet og seriøsitet. En ubehandlet parasittangrep kan også resultere i vertens død.

Typer av parasittiske ormer

Det er tre hovedtyper av parasittiske ormer som kan vokse inne i menneskets fordøyelseskanalen: rundorm, svinekjøtt bendelorm og oksekjøtt bendelorm. Hver har ulike tegn og symptomer, og ta forskjellige mengder tid for verten å innse at de er smittet.

Symptomer på Intestinal Roundworm

Intestinal rundorm spres til mennesker av rå eller kokt svinekjøtt eller vilt. De første symptomene på angrep kommer innen en til to dager med forbruk, og verten opplever kvalme, oppkast, diaré, magesmerter og feber. På dette stadiet, er et angrep ofte forveksles med influensa, men da flere symptomer satt i to til åtte uker senere. Verts erfaringer hodepine, hovne øyne, smerter i ledd og muskler, føler seg svak og har kløende hud. En alvorlig infeksjon kan være ledsaget av andre symptomer på hjerte og pusteproblemer, eller problemer med koordinering. En alvorlig og ubehandlet tilfelle av intestinal rundorm kan føre til døden.

Symptomer på svine bendelmark

Svinekjøtt bendelorm er spredt til mennesker når rå eller kokt svinekjøtt infisert med bendelorm larver er inntatt. Infeksjon med voksne ormer kan ofte være uten symptomer, selv om mange vil oppleve magesmerter, forstyrrelser i fordøyelsessystemet, vekttap, og mulig obstruksjon av tarmen. Disse symptomene vises innen åtte til tolv uker etter inntak. Hvis den voksne ormen eggene klekkes og larvene reise i hele kroppen, infisere andre organer, vil en rekke andre symptomer blir oppdaget. For eksempel, hvis åndedrettsorganene er smittet, kan verts oppleve astmaliknende symptomer og hoste opp blod.

Symptomer på Beef bendelmark

Tegnene på symptomer på en biff bendelorm infestation ligner på svinekjøtt bendelorm. Tidspunktet er litt annerledes, skjønt. Symptomer på biff bendelorm vises innen 10 til 14 uker.

Unngå en parasittisk parasittangrep

Det er viktig å øve trygg mat håndtering og matlaging prosedyrer for å forebygge parasittparasittangrep. Oksekjøtt, svinekjøtt og vilt skal tilberedes til 160 grader for å drepe bendelorm larver som kan være til stede. Vann bør bare brukes fra en behandlet kommunal vannforsyning, og man bør unngå å drikke vann fra basseng. I tillegg bør det rå frukt og grønnsaker vaskes, skrelles, eller tilberedes før spising. Disse reglene er spesielt viktig å unngå en parasittisk parasittangrep når du besøker utviklingsland.

Salmonella infeksjon symptomer

Salmonella infeksjon symptomer


Salmonella er en bakteriell infeksjon som påvirker den gastrointestinale (GI)-tarmkanalen. Salmonella er hovedsakelig forårsaket av inntak av forurenset vann eller spise kokt eller rå egg, eggprodukter, fjærfe eller kjøtt.

Primære symptomer

Salmonella symptomer inkluderer vanligvis diaré, oppkast, kvalme og magesmerter. Noen individer også merke blod i avføring.

Andre symptomer

Salmonella lider ofte føler influensalignende symptomer som feber, frysninger, muskelsmerter og hodepine.

Tyfoidfeber

Tyfoidfeber er forårsaket av en bestemt salmonellabakterier. Symptomer inkluderer høy feber, forvirring, langsom hjerterytme, hoste og et utbrudd av rose-farget flekker på brystet.

Varighet

Salmonella symptomene vanligvis vare fra fire dager til en uke. Infiserte individer generelt begynner å føle syk innen 12 til 72 timer for å bli forurenset.

Behandling

De fleste salmonella lider gjenopprette uten noen medisinsk behandling. Leger noen ganger foreskrive antibiotika hvis de tror de salmonella bakterier har kommet inn i blodet.

Symptomer på Blodpropp

Viktig for tilheling av sår, er en blodpropp en halvfast opphopning av klebrige blodceller og fibrin tråder som danner hvis en blodåre er skadet. Klumpen er ment for å forsegle det skadede blodkar, holde blod fra å lekke ut. Når fartøyet helbreder, bør blodpropp oppløses. Imidlertid kan en blodpropp blokkere strømmen av blod gjennom en vene eller arterie. Hindret blodstrøm kan føre til potensielt dødelige komplikasjoner, inkludert hjerteinfarkt eller hjerneslag. Blodpropp kan deles inn i kategorier. En trombe er en blodpropp i hjertet eller festet til innerveggen av et blodkar. En embolus clot ikke forblir i fartøyet hvor den danner men beveger seg gjennom blodstrømmen. Når en embolus blodpropp ankommer et blodkar for lite til å passere gjennom, blir det sittende fast, forårsaker plutselige, alvorlige komplikasjoner. De spesifikke symptomer eller effekter av blodpropp avhenge av hvor de seg fast.

Arterielle Blodpropper

En blodpropp som hindrer flyten av oksygenrikt blod gjennom en arterie kan forårsake alvorlige organ og vev skade. Disse blodpropp kan få store konsekvenser, avhengig av hvor de er. For eksempel kan en blodpropp dannet i øyet føre til irreversibel blindhet. Utilstrekkelig blodstrøm betyr at området er ute av oksygen (kalles iskemi). Smerte er vanligvis det første symptomet, men tap av funksjon av det berørte området kan til slutt føre til.

Arterielle blodpropp i hjernen

Propper blokkerer blodstrømmen, og i sin tur oksygentilførselen til hjernen kan forårsake slag. Symptomer på denne type koagel er vanligvis mer akutt på den motsatte side av legemet. Av denne grunn, tap av følelse eller lammelse i den ene siden av ansiktet, kan et ben eller en arm oppstå. Talevansker er et sannsynlig resultat dersom blodpropp er på venstre side av hjernen. Andre symptomer inkluderer svakhet, hodepine, synsforstyrrelser og forvirring.

Arterielle blodpropp i hjertet

Klumper hindrer blodstrømmen til hjertet ofte resultere i hjerteinfarkt, som den delen av hjertet som mangler oksygen kan dø. Det første symptomet er smerter som begynner i brystet og reiser til armer, rygg og kjeve. Uregelmessig hjerterytme, økt puls og tetthet i brystet videre varsle om et hjerteinfarkt. Andre symptomer inkluderer kortpustethet, kvalme, oppkast og besvimelse.

Arterielle Propper i magen

Blodpropp i magen vil bli ledsaget av intense magesmerter, diaré og oppkast. Hvis et område av tarmen er fratatt oksygen, kan diaré være blodig.

Arterielle propper i lungene

Kjent som en lungeembolisme, kan en blodpropp blokkere lungearterien i lungene. Hvis embolus er liten, vil kortpustethet sannsynligvis være det eneste tegnet. Symptomer på lungeemboli tendens til å dukke opp plutselig og ofte likne et panikkanfall, med rask pust og generell uro i tillegg til besvimelse eller svimmelhet. Prøver å ta et dypt åndedrag kan resultere i skarpe brystsmerter. Noen med pulmonal infarkt, når lungevev har begynt å dø, vil trolig ha en feber, opplever alvorlige brystsmerter og hoste opp blod. Symptomer på lunge infarkt kommer på saktere enn de av lungeemboli, som vises i løpet av noen timer til et par dager.

Arterielle Propper i beina

Som med andre arterielle blodpropper, plutselig smerte og ømhet er det første tegn på en blodpropp i et ben eller arm. Denne smerten kan være lokalisert, bare litt over en blodåre. En kjedelig bankende kan også forekomme. Lem kan bli varm og hoven, og ta på seg en blå-hvit nyanse. Svakhet, tap av følelse eller lammelse er også mulig.

Venøs blodpropp

Venøse blodpropper hindre blodet i å komme tilbake til hjertet. Disse oftest forekommer i bena og forårsake smerte, hevelse, varme og rødhet. Når blodpropper dannes dypere i venene (vanligvis i bena), kalt dyp venetrombose, er de mer farlige fordi de kan bli emboli og flytte til hjertet eller lungene. Overflaten årer kan bli betent hvis de blir hindret av en blodpropp. Dette kan føre til smerter, men de er neppe til å bli emboli og forårsake alvorlige komplikasjoner i andre organer.

Bakteriell lungebetennelse symptomer

Bakterier er den vanligste årsaken til lungebetennelse. Vanligvis innåndet, kan bakteriene også komme til lungene i blodet når en annen del av kroppen din er infisert. Bakterier som lever i nese, munn og bihulene er lett inhalert ned i lungene og kan føre til mange alvorlige komplikasjoner når de flytter inn i blodet, brystveggen og hjerte. Kjenne symptomer på bakteriell lungebetennelse slik at du får tidlig behandling er viktig for å hindre komplikasjoner og alvorlige sykdommer.

Vanlige symptomer

Feber som stiger over 100 grader Fahrenheit, frysninger og tretthet er vanlige symptomer på bakteriell lungebetennelse. Du vil sannsynligvis ha en hacking, vedvarende hoste og føler deg kortpustet.

Mulige symptomer

Hoste opp klart slim, så senere å hoste opp slim som er grønn eller gul i fargen kan tyde på at bakteriell lungebetennelse har utviklet. Svette, smerter i sidene, og skarpe eller stikkende smerter i brystet når du hoster eller ta en pust kan oppstå.

Andre symptomer

Bakterielle lungebetennelse symptomer kan være tungpustethet, influensalignende symptomer og behovet for å ta korte åndedrag. Blodtrykket kan være lav, kan puls være høy, og kroppstemperaturen kan være lav. Du har kanskje humørsvingninger, muskel og leddsmerter eller kvalme. Du har kanskje ingen matlyst og føler utmattet.

Atypiske symptomer

Huden din kan utvikle et blått skjær av mangel på oksygen. Du kan oppleve magesmerter, oppkast, diaré. forvirring og nattesvette. Svakhet, vekttap og en kamp for å ta i luft kan forekomme.

Oppløsning

Sprakende lyder i brystet, kronisk hoste, høy feber og pustevansker i bakteriell lungebetennelse kan bli avløst av antibiotika. Mange forskjellige bakterier kan være årsak til infeksjon og betennelse, slik at leger må teste slim, blod og gjøre en kiste x-ray for å vite nøyaktig hva antibiotika for å bruke.

Giftig svart mold symptomer hos barn

Det finnes 15 forskjellige arter av stachybotrys, mer kjent som giftig svart mold. I de rette forholdene, vil dette mugg trives i gips, teppe, himlingsplater og andre high-cellulosematerialer. Mange av symptomene sett i svart mold forgiftning hos voksne kan også ses hos barn, noe som gjør det lettere for foreldre å oppdage.

Influensalignende symptomer

Noen barn vil oppleve influensalignende symptomer som frysninger, hoste, rennende nese, feber, diaré eller oppkast. Hvis symptomene vedvarer selv etter behandling, kan giftig svart mold være årsaken.

Endringer i Behavior

Mold produserer flyktige organiske forbindelser (VOC), og barn som er utsatt for høye nivåer av VOC kan lide av en redusert oppmerksomhet, svimmelhet, hodepine og konsentrasjonsvansker.

Kroniske infeksjoner

Barn som lider av tilbakevend bihulebetennelse kan være lider av svart mold sykdom. En studie utført ved Mayo Clinic uttalt at nesten alle kronisk bihulebetennelse skyldes mold forurensning.

Lunge hemosiderosis

Etter eksponering for giftig svart mold, kan noen barn lider av lunge hemosiderosis, der hemorrhaging (blødning) oppstår i lungene. Symptomer omfatter hoste, pustevansker, ørebetennelser, slapphet og tretthet.

Død

I alvorlige tilfeller, spesielt med barn som er berørt av mold allergi, kan døden inntreffe.

Tegn og symptomer på mild influensa

Milde influensasymptomer kan sette deg ut av spill - og på medisiner - for dager hvis du er heldig, og en uke eller mer hvis du ikke. Sesonginfluensa er en luftveissykdom som rammer mellom 5 prosent og 20 prosent av befolkningen i USA hvert år, ifølge beregninger gjort av Centers for Disease Control og Prevention (CDC). Influensarelaterte komplikasjoner føre til ca 36.000 dødsfall årlig.

Høy feber

Høy feber er et av symptomene på influensa. Ifølge Mayo Clinic, kan en voksen med influensa har feber på mer enn 101 grader Fahrenheit, mens et barns temperaturen kan være så høyt som 105 grader. Dette kan føre til andre symptomer som frysninger og svettetokter.

Fordi feber bidrar til å bekjempe infeksjoner, anbefaler Mayo Clinic bare hvile og drikke mye væske for voksne i alderen 18 år og over som har feber på mindre enn 102 grader. For voksne som feber går over 102 grader, anbefaler Mayo Clinic ta ibuprofen, aspirin eller paracetamol for å lindre eventuelle ubehage smerter og plager. Når det tviler, bør du kontakte lege.

For barn mellom 2 og 18, anbefaler Mayo Clinic bor hydrert ved å drikke væske og få nok hvile. Hvis barnets temperatur er under 102 grader, gjør Mayo Clinic anbefaler ikke å gi henne noen medisiner. For temperaturer som går over 102 grader, antyder klinikken gi barnet den anbefalte dosen av ibuprofen eller paracetamol og rådføre deg med legen din dersom barnet ditt har feber i mer enn tre dager. Du bør aldri gi aspirin til noen under 18 år på grunn av sin tilknytning til Reyes syndrom, en sykdom som kan være dødelig.

Hoste og lunger

CDCs liste over influensa symptomer inkluderer hoste og lunger, noe som kan bety en tørr hoste, en nese som går eller blir stoppet opp eller en hals som er sår. Ifølge Flu.gov, influensa symptomer vanligvis er verre enn de som er forbundet med en vanlig forkjølelse, med tett nese forekommer oftere i kalde lider enn hos personer med influensa.

Fatigue

Fatigue er en av de viktigste symptomene på influensa. Smerter, svakhet, hodepine og tap av appetitt ofte følger denne tretthet. The Mayo Clinic anbefaler å sørge for at du er hydrert, får rikelig med hvile og bruke en smertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol. Det er best å snakke med en lege før du tar noen medisiner, selv over-the-counter smertestillende midler. Det er spesielt viktig å snakke med en lege før du gir smertestillende medikamenter til barn eller tenåringer, fordi uventede bivirkninger kan føre til.

Urolig mage

Sesonginfluensasymptomer kan også omfatte slike tarmproblemer som diaré, oppkast eller kvalme. Disse influensasymptomer forekommer oftere hos barn enn hos voksne, ifølge CDC.

Haunta Virus Symptomer

En Hanta virus kan være hvilket som helst medlem av hantavirus genus i Bunyaviridae familien. Virus i denne slekten er overført gjennom gnager biter eller aero gnagere avføring og forårsake hantavirus lunge syndrom (HPS). The Centers for Disease Control og Prevention rapporterer at smittede mennesker kan lide av følgende symptomer:

Onset

De første symptomene på HPS inkluderer vanligvis en feber som varer tre til fem dager. HPS utgangspunktet forårsaker uspesifikke symptomer som frysninger, feber og muskelsmerter.

Progresjon

HPS kan også føre til mindre vanlige symptomer i tillegg til generelle influensalignende symptomer. Disse inkluderer hodepine, hoste, kvalme, oppkast og diaré.

Hjerte-fase

HPS generelt går inn i hjerte-fasen etter ca en uke, som er preget av hoste og rask pust. Dette stadiet utvikler seg raskt, og pasientene trenger ofte ventilasjon innen 24 timer.

Tester

En komplett blodprosent og blod kjemi test bør utføres hver 8 til 12 timer når HPS er mistenkt. Platetallet vil falle under 150.000 i 80 prosent av disse tilfellene.

Diagnose

HPS er diagnostisert ved nærvær av immunoglobin gamma M (IgM) i vevsprøver. Vanlige deteksjonsteknikker inkluderer enzym-bundet immunoabsorbant assay (ELISA), Western blot-teknikker eller Immunoblotanalyse.

Symptomer på akutt hjernehinnebetennelse

Symptomer på akutt hjernehinnebetennelse


Hjernen er dekket av tre lag med membraner (pia, araknoide og dura mater) sammen kalles hjernehinnene. Cerebrospinalvæsken sirkulerer gjennom subaraknoidalrommet. Begge virus (aseptisk / viral hjernehinnebetennelse) og bakterier kan infisere hjernehinnene og cerebrospinalvæsken, forårsaker lignende symptomer, men akutt bakteriell meningitt er en livstruende infeksjon.

Onset

Ifølge Merck Håndbøker og MedicineWorld, kan de første symptomene etterligne en luftveisinfeksjon med feber, sår hals, hodepine, rennende nese og hoste samt oppkast, men du er fortsatt våken og oppfører seg normalt.

Hodepine / Pain

Innen 24 til 72 timer, vil du utvikle en alvorlig hodepine og begynner å bli irritabel og rastløs, fulgt av økende forvirring og desorientering. Du kan også ha alvorlige muskelsmerter og ryggsmerter.

Neck Stivhet

Din hals stivner som regel slik at du ikke kan bevege hodet opp og ned (selv om du kan flytte den fra side til side). Nakken kan være buede ryggen.

Lammelser, kramper.

Infeksjonen forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, noe som resulterer i hjerneskade som kan føre til lammelser, slag-lignende symptomer (for eksempel manglende evne til å snakke), kramper og koma.

Utslett

Hvis hjernehinnebetennelse er forårsaket av meningokokker, kan du utvikle en rød / puplish utslett, spesielt på bagasjerommet og ben.

Spread

Infeksjonen kan spre seg til hjernen og andre organer (nyrer, lever, hjerte), forårsaker encefalitt (hjerneinfeksjon) og multippel organsvikt.

Lungebetennelse Symptomer og Cures

Lungebetennelse refererer til betennelse og infeksjon i lungene. Lungeblærene kan inneholde puss. Pasienter også ofte lider av oksygenmangel. Denne alvorlige sykdommen kan føre til dødsfall. Lungebetennelse har omtrent 30 forskjellige mulige årsaker, men de vanligste er bakterier, virus og mykoplasma. Hvis du mistenker at du har lungebetennelse, bør du oppsøke lege umiddelbart. Legen din vil kjøre tester, som kan inkludere en CAT scan av brystet, blodprøver, inkludert kontroll blod oksygennivå, og tester for væske i lungene.

Bakterielle Symptomer

En frisk person hals kan havnen lungebetennelse bakterier. Hvis du har et svekket immunforsvar, kan bakteriene formere seg og infisere lungene. Bakterielle lungebetennelse symptomer kan manifestere seg raskt eller gradvis. Pasienter kan ha frysninger som får dem til å riste, feber så høyt som 105 grader, brystsmerter, hoste som bringer opp grønnaktig slim, svette og økt pustefrekvens og puls. Fordi pasienten er ute av tilstrekkelig oksygen, kan leppene og neglene også ha et blålig skjær, og pasienten kan bli delirisk.

Viral Symptomer

Mange forskjellige typer virus kan forårsake lungebetennelse. Recovery kan variere; noen infeksjoner er mindre alvorlige enn andre. Pasienter ofte lider av tørr hoste, hodepine, feber og muskelsmerter. Om en dag etter at symptomene først oppstår kan hoste produsere slim, og pasienten vil føle seg svakere. Pasienter med alvorlige virusinfeksjoner vil ikke være i stand til å få nok oksygen, noe som gjør dem føler seg andpusten.

Mycoplasma Symptomer

Forskere er usikre på om å klassifisere mykoplasma som bakterier eller virus. Disse mikroorganismene kan forårsake lungebetennelse; imidlertid ikke mycoplasma pneumonia ikke vanligvis resultere i døden. Mycoplasma lungebetennelse pasienter kan ha feber med frysninger, kvalme og oppkast. Pasienter kan oppleve voldelige hoste passer som kan produsere en liten mengde hvitt slim.

Medisiner

Antibiotika, spesielt når det administreres tidlig, kan være effektiv i å avhjelpe lungebetennelser forårsaket av bakterier, og kan hjelpe til utvinning fra mycoplasma pneumonia. For enkelte viruslungebetennelse, kan leger foreskrive antivirale medisiner. Leger kan også foreskrive medisiner for å lindre symptomer som hoste og brystsmerter. Følg legens medisinering instruksjonene nøyaktig. Selv om symptomene forsvinner, kan opphøre medisiner føre til tilbakefall, som kan være mer skadelig enn den første infeksjonen.

Annen behandling

Pasienter ofte ikke vil kreve sykehusinnleggelse. Hvis du lider av oksygenmangel, kan du ha oksygen administreres i et sykehus. Legene vil også gi deg råd på en forsvarlig utvinning diett, noe som kan hjelpe immunsystemet. Pasienter trenger nok hvile for å komme seg. I tilfelle av mykoplasma lungebetennelse, kan det hende du føler deg svak i flere uker etter smitte.

Tegn og symptomer på Sinus Svulster hos barn

Endodermal sinus svulster er en ondartet svulst hos små barn. Endodermal sinus svulster kan være på livmor, vagina, testikler, mage, lever, eggstokkene eller generell halebenet region av barnet. Avhengig av alvorlighetsgraden og lokaliseringen av svulstene, vil symptomene varierer.

Asymptomatisk

I ethvert stadium svulsten kan være i, et barn kan ha noen symptomer i det hele tatt. Det kan være ingen hevelse eller smerte - bokstavelig talt ingen symptomer, så svulsten går ubemerket.

Hevelse

Uansett hvor endodermal sinus tumor er lokalisert, kan meget merkbar hevelse i det berørte området være til stede, bidrar til å finne svulsten befinner seg.

Endret avførings Haits

Fordi svulster er hovedsakelig i den nedre mageregionen, kan de være store nok til å være en pådriver og legge press på tarmer, noe som gjør det vanskelig for avføring å passere gjennom normalt.

Uregelmessig Blood Tests

Når blodprøver er gjort på et barn med mistenkt endodermal sinus tumor, forhøyet alfaføtoprotein og beta-humant choriongonadotropin resultatene er utbredt. ifølge nettsiden ved Stanford University Lucile Packard Children Hospital.

Smerte

Avhengig av svulstens plassering og størrelse, kan bli smerte forbundet med endodermal sinus tumor. Denne smerten kan variere fra mild og knapt merkbar til svært alvorlig.

Andre symptomer

Som med en sykdom og dens alvorlighetsgrad, kan andre symptomer være kvalme, oppkast, hodepine, feber, hoste, brystsmerter, tretthet, pustevansker eller synshemning.