Digidexo.com

reaktiv hypoglykemi 6,7 blodsukker

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi er når blodsukkeret er for lavt. Dette skjer vanligvis fra en til tre timer etter å ha spist et måltid. Hvis du har reaktiv hypoglykemi du kan eller ikke kan ha diabetes. Det finnes en rekke kjente symptomer som sult, skjelvinger, svakhet, svette, forvirring, angst og nervøsitet. Men disse symptomene er den samme for en rekke andre forhold som gjør det vanskelig å diagnostisere. Når det er diagnostisert, her er hvordan man skal behandle reaktiv hypoglykemi.

Hvordan behandle reaktiv hypoglykemi

•  Unngå alle desserter, vanlig brus og andre matvarer som inneholder elementært sukker, spesielt på tom mage. Disse matvarer kan utløse en reaktiv hypoglycemic angrep.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt. Koffein holder folk våken på grunn av økningen i blodsukker.

Spis oftere; hyppige snacks vil bidra til å redusere eller eliminere angrep. Vanligvis ca hver tredje time er best. Gode ​​snacks valg inkluderer høy-fiber snacks, hele korn, friske grønnsaker og protein som peanøtter eller ost. Snacks som kan sakte fordøyd er best.

Øvelse ofte og regelmessig, men sørg for å spise. Når du trener for en lengre periode, må du fylle på glukoseproduksjon ved å spise.

Hold alkoholforbruket til et minimum. Hvis du har en alkoholholdig drikke sørg for å ha en matbit med det. Snack vil bidra til å redusere sjansen for å ha en hypoglycemic angrep.

Hint

  • Møte med en registrert kostholdsekspert for måltid planlegging ideer.
  • Holde noen høy-protein snacks som peanøtter i vesken, bilen eller på hytta i tilfelle et angrep.
  • Søk profesjonell hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene for riktig diagnose og behandling.

Reaktiv hypoglykemi Symptomer

Hypoglykemi er oftest assosiert med mennesker som har diabetes. Det kan imidlertid forekomme hos personer som ikke har diabetes. Hypoglykemi (et fall i blodsukkeret) ofte oppstår når du faster eller gå uten mat i lange perioder av gangen. Reaktiv hypoglykemi oppstår når du har spist, men blodsukkeret stuper i løpet av timer etterpå.

Fakta

Det er to forskjellige typer hypoglykemi som påvirker ikke-diabetikere: reaktiv hypoglykemi (oppstår etter måltider) og fastende hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi er vanligvis ikke knyttet til noen annen sykdom. Tilstanden er et resultat av kroppens manglende glukagon, et hormon som er hovedansvarlig for å opprettholde balansert blodsukkernivået. Det kan også være forårsaket av bukspyttkjertelen produsere store mengder insulin, svulst eller følsomhet for adrenalin. Forskere arbeider med å finne årsaken til muliggjøre bedre diagnose.

Milde symptomer på reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi er preget av symptomer fremvoksende 3:59 timer etter å ha spist. Fordi blodsukkernivået synker, kan du oppleve symptomer som svakhet, en vaklende følelse, prikking rundt munnen, sult, magesmerter, angst, svette, forvirring, rask hjerterytme, sult, svimmelhet eller ørhet og økt klossethet. Eating bør lindre symptomene og gjenopprette kroppens glukose nivå.

Alvorlige symptomer på reaktiv hypoglykemi

Mer alvorlige symptomer kan også omfatte endringer i personlighet, alvorlig hodepine, manglende evne til å konsentrere seg, irritabilitet eller uro, utydelig eller langsom tale, problemer med koordinering, tap av bevissthet, kramper og i verste fall død. Alvorlige tilfeller av hypoglykemi trenger umiddelbar oppmerksomhet. For mer moderate tilfeller kan glukosetabletter hjelpe. For alvorlige tilfeller av hypoglykemi, ha injiserbare glukagon på hånden kan redde livet ditt.

Nighttime reaktiv hypoglykemi Symptomer

Reaktiv hypoglykemi kan oppstå mens du sover. Symptomene er annerledes enn en hypoglycemic hendelsen mens våken. Mens du sover du kan ha mareritt eller ringe ut i søvne. Du kan vekke med fuktig ark eller pyjamas fra intens svetting. Du kan våkne opp følelsen forvirret eller irritabel, og du kan vekke med hodepine og høye blodsukkernivå.

Diagnose

Diagnosen kan være vanskelig siden mange mennesker er asymptomatiske, mens på sin legetime. For å avgjøre om du har reaktiv hypoglykemi, vil legen din spørre deg om dine symptomer. Legen din vil trenge for å teste blodsukkeret mens du har symptomer. Blodsukker nivåer av 70 mg per desiliter eller lavere kombinert med forbedret nivåer etter å ha spist vil underbygge diagnosen.

Behandling

Medisinsk behandling er vanligvis ikke nødvendig å behandle reaktiv hypoglykemi, med mindre du opplever alvorlige symptomer. For å holde blodsukkeret jevnt, er det nyttig å spise små måltider og / eller snacks i løpet av dagen. Tid måltidene slik at du spiser hver 2 til 3 timer. Pair karbohydrater med protein for å unngå en stor topp i blodsukkernivået. Unngå sukkerholdig, bearbeidet mat og favoriserer mat med høyt fiberinnhold kan også bidra til å holde nivåer balansert. Inkludert daglig mosjon er også nyttig.

Hvordan finne en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi, også kalt postprandial reaktiv hypoglykemi, er en tilstand der lavt blodsukker oppstår en til tre timer etter en meal.According til Dr. Maria Collazo-Clavell av Mayo Clinic, årsaker til reaktiv hypoglykemi inkluderer: adrenalin følsomhet, glukagon-mangel , og overdreven produksjon av insulin insulin. Du vil ønske å finne en erfaren endokrinolog, en spesialist i sykdommer som diabetes og hypoglykemi, som er kjent med sykdommen og up-to-date på dagens forskning for sykdommen.

Hvordan finne en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi

Ring din forsikring leverandøren og be om en liste over endokrinologer. Ring hver lege og be om deres erfaringer med reaktiv hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi er en dårlig misforstått lidelse; sørg for at din potensielle lege er kjent med forskning som har kommet ut i det siste tiåret eller to (spør om de er kjent med arbeidet til JF Brun, eller om de anbefaler Hyperglucidic frokost Test - både positive indikatorer).

•  Ring nærmeste universitetssykehus og be om endokrinologi avdelingen. En universitetssykehus er tilknyttet et universitet, så legene om personalet noen ganger underviser medisinstudenter samt se pasienter. Spør endokrinologi avdeling for navnet på en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi. Hvis de ansatte ikke kan gi spesifikke navn, prøv et annet sted.

Hvis du ikke har et universitetssykehus i nærheten av deg, eller du har brukt opp alle lokale muligheter, begynne å ringe endokrinologer i ditt område. Spør om de er spesialister på reaktiv hypoglykemi.

Hint

  • 1. En endokrinolog som også er forsker (MD / PhD) ved et universitetssykehus er mer sannsynlig å være up-to-date på aktuell forskning. Utmatte den muligheten før du ser noe annet sted.
  • 2. Aktuell forskning tyder på at fem timers glukosetoleransetest (GTT) er ikke nøyaktig for diagnosen reaktiv hypoglykemi. Hvis legen din ikke foreslå Hyperglucidic frokost test, er det en sjanse for at de ikke er familialr med aktuell forskning. Hvis legen insisterer på en GTT, søke en ny mening; for reaktive hypoglycemics, kan GTT være tortur.

Diett for reaktiv hypoglykemi

Reaktive (eller postprandial) hypoglykemi er en tilstand der blodsukkeret faller to til tre timer etter å ha spist, forårsaker en rekke ubehagelige symptomer inkludert risting, nervøsitet og kvalme. Det er mulig å fullstendig eliminere disse symptomene gjennom kosttilskudd endringer, inkludert å spise hyppigere måltider og unngå høy-karbohydrat belastning ved måltider.

Ting å spise

Ifølge Mayo Clinic, bør reaktive hypoglycemics spise høy-fiber matvarer, som inkluderer frukt som bringebær og pærer, hel-hvete pasta og bakervarer, og et utvalg av bønner og erter. I tillegg til å øke fiber inntaket, se etter produkter som oppgir at de er "lav glykemisk." Lav glykemisk mat, som for eksempel Esekiel 4: 9 flourless brød og Cliff Luna barer, slipper glukose over en lengre periode, slik at kroppen din til å unngå blod-sukker oppturer og nedturer som er en del av reaktiv hypoglykemi. Organisk og vegansk mat er ofte søtet med agave sirup eller fordampet stokk sirup, som kanskje ikke føre til at blod-sukker toppene forbundet med sukker og høy fruktose mais sirup.

Hvor ofte å spise

Du bør spise så ofte som nødvendig for å avverge blod-sukker lows. Generelt, reaktive hypoglycemics trenger å spise minst hver to eller tre timer for å unngå blod-sukker krasjer. The Mayo Clinic talsmenn spise flere små måltider i stedet for de vanlige tre måltider. Du må justere kaloriinntaket til hvert måltid på kontoen for å måtte spise oftere. En enkel måte å gjøre dette på er å spise halvparten av det vanlige måltid, og spiser restene to timer senere da.

Hva skal unngås

Reaktive hypoglycemics bør unngå å spise lav-fiber, høy-karbohydrat bakervarer (inkludert hvitt brød pluss alle kaker og kjeks), hvit pasta produkter, frokostblandinger som inneholder sukker eller høy fruktose mais sirup (som omfatter nesten alle frokostblandinger unntatt vanlig havregryn, Arrowhead Mills Kamut Flakes og Kashi Whole Grain Puffs), koffeinholdige drikker, brus og potetgull. Bytte ut disse produktene for sine hel-korn, sukkerfrie kolleger, eller ikke spiser dem i det hele tatt. Restaurant måltider bør unngås med mindre du kan bekrefte at måltidet er sukkerfri.

Les etikettene dine

Lær å lese etikettene på alt du kjøper i butikken. Mange produkter inneholder høy fruktose mais sirup og sukker, inkludert kaker, kjeks, brus, snackbarer og iskrem. Imidlertid kan uønskede ingredienser også være skjult på steder du ville minst venter: prepackaged sushi, flavored eddik, bakte bønner, tørr-ristede peanøtter og frynser salsaer er bare noen av de hundrevis av elementer i dagligvarebutikker som er laget med sukker og høy -fructose mais sirup.

Noen ord om low-carb dietter

Selv reaktive hypoglycemics ofte opplever voldelige symptomer etter inntak av høye-carb måltider, er en lav-karbo diett anbefales ikke fordi karbohydrater er nødvendig for blod-sukker regulering. I stedet, sørg for at måltider er balansert med hensyn til protein og karbohydrater. For eksempel, i stedet for bare å spise en håndfull nøtter for en matbit (som er alle protein og fett), legge til et lite stykke frukt å legge karbohydrater og balansere måltidet.

Reaktiv hypoglykemi og vekttap

Reaktiv hypoglykemi er en tilstand i hvilken glukosenivået falle kraftig en til to timer etter et måltid, som fører til svette, vibrering, kvalme og en rekke andre ubehagelige symptomer. Reaktive hypoglycemics trenger å konsumere små, regelmessige måltider gjennom dagen; Dette kan lett føre til vektøkning mindre porsjoner er nøye kontrollert. Nøkkelen til å miste vekt er å trimme totale kaloriinntaket, spise en balansert diett og trene oftere.

Problemet med reaktiv hypoglykemi

Nøkkelen til vellykket vekttap er velkjent --- redusere kaloriinntaket mens økt mosjon. Imidlertid utgjør dette rådet et problem for reaktive hypoglycemics, som noen ganger nødt til å spise åtte ganger om dagen for å holde sine symptomer under kontroll. Noen ganger økende vekt er en uunngåelig konsekvens av sykdommen. Selv konstant spise vil avverge hypoglykemiske angrep, kan den tilhørende vektøkning forverre symptomer i det lange løp. Ifølge Martha McKittrick, RD, CDE, har koblingen mellom vekttap og insulin resistens påvist i type 2 diabetes --- så det kan hjelpe med å forbedre reaktive hypoglycemic symptomer, så vel.

Kontrollere sykdommen

Det første trinnet i å forsøke vekttap for reaktive hypoglycemics er å kontrollere sykdommen og få symptomene under kontroll. Sandra Woodruff, forfatter av "The Good Carb Cookbook," sier at nøkkelen til å kontrollere reaktiv hypoglykemi er å velge en lav-GI diett. Lav GI-mat har en tendens til å heve blodsukkernivået saktere og derfor hindre at det kommer oppturer og nedturer som er forbundet med reaktiv hypoglykemi. Lav GI matvarer som er egnet for reaktive hypoglycemics inneholde nøtter, frø, melk, yoghurt, linser og bønner. Dessverre har mange av disse matvarene er rike på kalorier, så hvis du ønsker å gå ned i vekt den viktigste nøkkelen er å redusere de samlede kaloriinntaket. Dette betyr ikke å slutte å spise nøtter, betyr det spise færre nøtter, gradvis redusere porsjoner til du taper ca to pounds en uke.

Matvarer for å unngå

Etter glykemisk indeks kan hjelpe, men det er flere matvarer som er lav-GI som må unngås ved reaktive hypoglycemics. Ifølge nettstedet ReactiveHypoglycemia.Info, bør enkelte produkter unngås på grunn av deres lave næringsverdi, høy karbo belastning og / eller høy GI-indeks. Disse inkluderer hvitt brød, bagels og andre ikke-helkornbrød produkter, hvit pasta (bytt ut med hele korn), frokostblandinger eller annen mat som inneholder sukker eller høy fruktose mais sirup, koffein, bakeri kaker og kjeks, potetgull, hvit poteter og måltider i restauranten. Det er mange produkter som finnes i større dagligvarebutikker og helsekostbutikker som kan erstatte uønskede matvarer, inkludert lav glykemisk brød og kornprodukter. Gjøre frukt og grønnsaker en stor del av kostholdet ditt --- de fleste frukter og grønnsaker er ikke bare lav glykemisk men er lav kalori, også. Sørg for å balansere salater og frukt med en liten håndfull nøtter eller frø for protein.

Trene for å gå ned i vekt

Øk ditt treningsprogram, men lytt til kroppen din. Hvis du trenger ekstra energi i løpet av en treningsøkt, bør du vurdere å spise en lav glykemisk snackbar (for eksempel Luna) før trening og vanlig, elektrolytt-forbedret vann under trening.

Reaktiv hypoglykemi Symptomer og behandling

Reaktiv hypoglykemi er også referert til som postprandial hypoglykemi, og det forekommer vanligvis i løpet av de første 4 timer etter et måltid. Reaktiv hypoglykemi kan oppstå som et resultat som følsomhet overfor hormonet epinefrin, glukagonsekresjon mangler og også som et resultat av mage-bypass kirurgi. Den mest effektive behandlingen for reaktiv hypoglykemi innebærer å spise et sunt kosthold og å spise ofte for å hindre at blodsukkeret faller for lavt.

Symptomer

Symptomer på reaktiv hypoglykemi inkluderer skjelvinger, nervøsitet, ekstrem sult, svetting, forvirring, svimmelhet, snakke vanskelighetsgrad, svakhet og angst.

Diagnose

Reaktiv hypoglykemi er diagnostisert ved hjelp av en blod test.The test må gjøres når symptomene er tilstede. Diagnose basert på blodsukkeret lavere enn 70 mg / dl i løpet av symptomer og deretter normalt blodsukkernivå etter å ha spist.

Mat å spise

Spis en sunn diett, inkludert fjærfe, kjøtt, fisk, hele korn, poteter, ris, grønnsaker, frukt og meieriprodukter.

Matvarer for å unngå

Personer som er utsatt for reaktiv hypoglykemi bør unngå høyt sukker matvarer. Høyt sukker matvarer bør spesielt ikke bli spist på en tom mage.

Kostholdsplan

De med reaktiv hypoglykemi bør spise flere små måltider og snacks hele dagen. Mat bør spises om hver 3 time for å holde blodsukkernivået jevnt.

Mat for hypoglykemi

Mat for hypoglykemi


Hypoglykemi, lavt blodsukker, er en potensielt alvorlig tilstand. Når blodsukkeret synker, hypoglycemics oppleve en rekke plagsomme symptomer som må reverseres ved å forbruke riktig mat. Heldigvis er mange matvarer som kan forebygge og behandle en lav-blodsukker krise.

Betydning

Kosthold er den viktigste enkeltfaktoren for å unngå problemene knyttet til hypoglykemi. Alle symptomene er vanskelig og noen kan være alvorlige. Noen symptomer er hodepine, kognisjon problemer, irritabilitet til direkte aggresjon, svimmelhet og sug etter søtsaker. Fordi det amerikanske kostholdet har blitt lastet med sukker, koffein og enkle karbohydrater, flere og flere mennesker har tilstanden. I motsetning til diabetes, kan imidlertid hypoglykemi være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene er lik andre plager. Det er viktig å vite om man er hypoglycemic for å løse tilstand med riktig mat. Verste fall kan et anfall av hypoglykemi føre til koma eller død.

Funksjon

Egnede næringsmidler motvirke de fysiske forhold som oppstår under en hypoglykemisk hendelse. Vanligvis i reaktiv hypoglykemi (når blodsukker synker til sub-normale nivåer), bukspyttkjertelen for over-utskiller insulin, noe som fører til glukose for å syntetisere i leveren. En dårlig bukspyttkjertelen gjør det vanskelig å forbrenne karbohydrater. Når blodsukkernivået lavere, stresshormoner og adrenalin og kortisol opphav til høye nivåer i kroppens forsøk på å hindre blodsukkeret til å slippe farlig. Tilstrekkelig kosthold gjenskaper og skaper balanse i systemet.

Typer

Mat for hypoglykemi er høy i protein og fiber. Hypoglycemics trenger å spise flere små måltider i løpet av dagen. De matvarer som kan forårsake blodsukkernivået til å slippe er store mengder koffein, druer og svisker (inkludert juice), stivelsesholdige matvarer og søtsaker. Noen av disse matvarer kan inntas i moderate mengder.

Funksjoner

Spis mat med høyt fiberinnhold. Disse inkluderer avokado, bananer, linser, havrekli, brokkoli, rå spinat, brun ris, epler, sitroner og grapefrukt. Proteinkilder kan være fisk (vill), hele korn, kefir, rå ost og fettfattig yoghurt. For kjøttetere, skinn kylling eller kalkun bryst er gode kilder til protein. Hvis du erfarer en hypoglycemic hendelse, havre eller ris kli eller psyllium vil flate ut blodsukkeret.

Betraktninger

Det er viktig å innse at, under en hypoglykemisk reaksjonen kan den person ofte vil kreve søtsaker. Det er kroppens måte å heve sukker nivåer raskt. Det er viktig å ikke spise godteri, drikke brus eller spise noen søtsaker eller enkle karbohydrater. Kroppen trenger protein og / eller fibre. Kroppen reagerer raskt på riktig mat og i de fleste tilfeller, vil personen føle deg mye bedre veldig snart. Regelmessig mosjon og et middel for å redusere stress er et viktig element for å opprettholde sunne blodsukkernivået. Meditasjon eller pust arbeid kan være nyttig.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen i denne artikkelen er ikke å anse som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp. Alltid søke hjelp fra en helse-omsorg leverandøren.

Definisjon av hypoglykemi

Hypoglykemi, i klartekst betyr lavt blodsukker. Denne medisinske tilstand oppstår når glukosenivået i blodet bli for lavt. Glukose, eller sukker, i hovedbrensel kroppen bruker til å operere på. Noen ganger operasjonene som trengs for kroppen å opprettholde passende nivåer av glukose ikke fungere skikkelig, noe som fører til hypoglykemi. Skissert nedenfor er noen fakta om årsaker, symptomer og behandlinger som er involvert i å bekjempe denne tilstanden.

Grunnleggende

Når kroppen mener det er for mye glukose, insulin er fremstilt av bukspyttkjertelen til å disponere over den ekstra glukose. Når hjernen bemerker det ikke er nok glukose, er adrenalin dannet. Jobben av adrenalin er å varsle leveren til å bruke våre lagrede karbohydrater ved å gjøre dem til glukose. Glukose som produseres blir så sluppet ut i blodet vårt. Når dette komplekse systemet går på Fritz, blodsukkeret liggende for lavt, påvirker riktig drift av hjernen.

Typer

Det er i utgangspunktet to typer hypoglykemi: medisinering relatert og nonmedication relatert. Legemiddelrelatert hypoglykemi er oftest funnet hos personer som lider av diabetes. Når en person med insulin-avhengig diabetes er gitt for mye, deres pankreas frigjør for mye insulin. Når dette skjer, er blodsukkeret i kroppen betydelig redusert, og bringer på et anfall av hypoglykemi. Andre medisiner kan også bringe på tilfeller av hypoglykemi.

Når en person ikke har spist i en periode av tid, får sin blodsukker lav, og bringer på hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi oppstår når personen har en reaksjon til å spise karbohydrater. Denne typen hypoglykemi oppstår vanligvis hos barn eller spedbarn og er forårsaket ved å spise fruktose, galaktose eller leucine. Alle tre av disse elementer forskyve balansen av sukker i blodet, med fruktose og galaktose hindre leveren fra å slippe en normal mengde sukker inn i systemet. Leucin påvirker bukspyttkjertelen ved å gjøre den avgir for mye insulin.

Hvis en person har problemer med leveren hans, hypofysen eller binyrene, kan hypoglykemi oppstå. Pankreatisk tumor kan også føre til at tilstanden ved å skape en økning av insulin i blodet.

Diagnostisering Hypoglykemi

Hypoglykemi er diagnostisert ved å ta en glukosetoleransetest. Etter fasting, blir blod trukket og den som er gitt en målt mengde glukose til å svelges. Etter en forutbestemt tidsperiode, blir blod trukket igjen. Den blodsukkernivåene i hver av blodprøvene sammenlignes. Hvis blodprøven er normal, bør sukkernivå leses hvor som helst mellom 80 til 100 mg for hvert 100cc av blod.

De tre klassifiseringer av hypoglykemi er mild, moderat og alvorlig. Når en diagnose er gjort, kan årsaken vanligvis bli identifisert av en fysisk eksamen, og bemerker din medisinske historie og testing.

Symptomer / Farene

En person med hypoglykemi kan lide symptomer som hjertebank, brystsmerter, kortpustethet, svetting, besvimelse, angst og kvalme. Når hjernen ikke får riktig mengde av glukose, symptomer som svimmelhet, svakhet, utmattelse, forvirring, hodepine, samt problemer med å snakke eller å se klart, kan oppleves. Personer som lider av hypoglykemi kan til og med virke som de er beruset. I verste fall kan hypoglykemi forårsake anfall, koma og til og med hjerneskade.

Forebygging / løsning

Personer som lider av hypoglykemi bør unngå dietter høy i raffinert sukker eller karbohydrater. Koffein er et annet stoff som bør unngås, siden det kan forverre tilstanden. Den grunnleggende behandling for å forhindre hypoglykemi er å spise små måltider flere ganger i løpet av dagen. Dette vil bidra til å opprettholde en balanse av sukker i blodet, og ikke føre til en topp i insulinnivået. En diett høy på protein og lite karbohydrater er generelt anbefalt å holde denne tilstanden under kontroll.

Lavt blodsukker Informasjon

Lavt blodsukker Informasjon


Lavt blodsukker (hypoglykemi) forekommer hos personer som ikke har diabetes, så vel som de som gjør. Flere år siden, mange mennesker hevdet de led av hypoglykemi. Som et resultat av legene prøvde å ignorere lidelse og fjerne sin eksistens. Nylig, leger innser at selv om ikke alle hevder å ha hypoglykemi faktisk har det, det er mange mennesker som har problemer med å håndtere raffinert sukker, som de opplever vanlige symptomer til diabetikere.

Identifikasjon

Også kjent som lavt blodsukker, er hypoglykemi når blodsukkeret faller under normalt nivå. Glukose, laget hovedsakelig fra karbohydrater, er kroppens viktigste kilde til energi, det er gjennomført til hver celle gjennom blodet. For å fungere riktig, trenger kroppen akkurat den rette mengden av glukose. Når blodsukkernivået er av og er enten for høyt eller for lavt, viser kroppen visse symptomer på en hypoglykemi angrep.

Symptomer

Blek og svett hud er et symptom på lavt blodsukker. Det er på grunn av de høye nivåer av adrenalin som kroppen utgivelser å øke blodsukkeret til å forebygge hypoglykemi. Angst, hjertebank og skjelvinger er andre symptomer. Hodepine, uklart eller dobbelt syn, tretthet og ekstrem sult kan oppstå på grunn av mangel på glukose nå hjernen, orgel lider mest fra lavt blodsukker. Beslag, kan forvirring og tap av bevissthet skje i de verste tilfeller av utilstrekkelig glukose strømmer til hjernen.

Typer

Hypoglykemi er enten diabetiker relatert eller ikke koblet til diabetes. For folk som ikke har diabetes, kan to typer hypoglykemi oppstå med symptomer i begge typer som ligner på diabetesrelatert hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi eller postprandial (etter middagen) hypoglykemi skjer om to til fire timer etter å ha spist et høyt karbohydratrikt måltid. Fasting hypoglykemi (postabsorptive hypoglykemi) forekommer på tom mage, og kan være forårsaket av ulike årsaker, for eksempel hormonmangel, leversykdom, arvelighet, enzym eller insulinproduserende svulster.

Behandling for diabetikere

Hvis det er mulig, kontrollere blodsukkernivået og spise eller drikke noe for å heve nivået raskt. For eksempel bære hard candy (5 til 6 stykker) med deg til enhver tid, i tillegg til små fruktjuicer eller glukosetabletter. Sjekk blodsukkeret 15 til 20 minutter senere, og hvis det er fortsatt for lavt spise mer harde drops før det er 70 mg / dL (milligram per desiliter). Deretter, når du får med legen din, beskrive episoder slik at han kan avgjøre hva som utløste angrepene og justere diabetes behandling plan.

Behandling for ikke-diabetikere

Hvis pasienten ikke har en historie med diabetes, vanligvis leger forsøker å fastsette vilkårene for angrepet, etterfulgt ved å ta blodprøver og gjennomføre en fysisk undersøkelse på pasienten. Ofte er det på grunn av dårlig ernæring eller faste. Faktisk, mange mennesker har lavt blodsukker uvitende. Men hvis symptomene vedvarer, folk som lider av det bør søke ytterligere legehjelp for å avdekke de opprinnelige årsakene til sykdommen.

Forebygging / løsning

Diabetikere bør regelmessig sjekke blodsukkeret, spesielt før du kjører en bil. Å spise hyppige små måltider og gjennomføring akutt snacks er en god sikkerhetsforanstaltning. Folk som ikke har diabetes bør spise godt balanserte måltider med nok protein, mat med høyt fiber, hele korn matvarer, frukt og grønnsaker, unngå høyt sukker matvarer. Konsekvent trening er også et godt forebyggende tiltak.

Misoppfatninger og advarsler

Mange er skeptiske til å ta insulin fordi de frykter en hypoglykemi angrep. Men gjør de ikke skjønner det er insuliner som reduserer sjansene for hypoglykemi. Nøkkelen til å hindre et angrep er å lære hvordan å administrere insulin for å unngå en hendelse.
Hvis diabetiker, bære et ID-armbånd og trene familiemedlemmer og kolleger hva de skal gjøre i tilfelle et angrep. Et angrep av lavt blodsukker skjer vanligvis plutselig. Oftest det kan behandles ved å spise eller drikke noe glukose rik. Hvis ikke adressert, kan det vokse verre, forårsaker forvirring, klossethet eller besvimelse. I alvorlige tilfeller kan hypoglykemi føre til anfall, koma eller død.

Hvordan gjenkjenne og behandler lavt blodsukker

Lavt blodsukker er også kjent som hypoglykemi. Det er en tilstand som er utløst av en lavere enn normalt blodsukkernivå, og kommer med mange faresignaler. Årsaker til hypoglykemi hos diabetikere kan stamme fra medisiner eller utilstrekkelig, sent, eller hoppet over måltider, eller fråtseri i fysisk aktivitet og alkohol. Les advarselen tegn på hypoglykemi. Hvis disse tegn peker på hypoglykemi, følge en pre-planlagt behandling. Følgende informasjon vil hjelpe deg å gjenkjenne og behandle lavt blodsukker.

Hvordan gjenkjenne og behandler lavt blodsukker

symptomene på diabetisk hypoglykemi
Når noen har lavt blodsukker, kan de føle seg sulten. De kan også føle seg svak, skjelven og nervøs. En person med hypoglykemi noen ganger svetter unormalt, har søvnløshet, mangler mental klarhet, blir svimmel, har et problem med å snakke, og de kan føle seg engstelig og svak. Symptomer på lavt blodsukker kan dukke opp mens han sov i form av mareritt og anfall av gråt, rikelig svette og følelser av apati og irritabilitet.

behandling av diabetisk hypoglykemi
En blodprøve og apparatet kan brukes til å indikere om en blodglukosenivået er lavt. En lesning under 70 mg / dL kan heves ved inntak av glukosetabletter (3-4), en servering av glukose gel, 4 gram av en brus eller fruktjuice, 8 gram melk, Hard Candy (5-6 stk), eller en spiseskje sukker eller honning. Etter 15 minutter, bør blodglukosenivået kontrolleres på nytt, og fremgangsmåten bør følges igjen før en avlesning på 70 mg / dl eller høyere oppnås. Når blodsukkernivået er hevet, bør et lite mat skal spises til tidevannet man over til neste fullverdig måltid. For alvorlige tilfeller av lavt blodsukker hvor personen har besvimt, kan glukagon injiseres for å normalisere blodsukkernivået. En glukagon nødssituasjon kit kan fås fra en helsepersonell for dette formålet.

Symptomer på ikke-diabetikere hypoglykemi
Folk som ikke er diabetiker kan ha enten reaktiv hypoglykemi eller fastende hypoglykemi. Symptomene på disse typer lavt blodsukker matche symptomene på hypoglykemi hos diabetikere. Symptomene er en følelse av å være sulten, svetter, føler skjelven og svimmel, en følelse av å være ørhet, søvnløshet, mental forvirring, talende problemer, angst og en følelse av svakhet.

Årsaker til reaktiv og Fasting hypoglykemi
Reaktiv hypoglykemi årsaker er usikre. Årsaker som ikke anses som vanlig, men anses visst, inkluderer gastrisk kirurgi og enzymmangel. Fastende hypoglykemi årsakene er narkotika, alkohol, alvorlig sykdom, mangel på hormoner, svulster og barnesykdommer.

Forebygging
Råd fra en helsepersonell og en registrert kostholdsekspert i stor grad kan hjelpe i forebygging av hypoglykemi. Disse fagfolk kan opplyse pasienten om hvordan medisiner påvirker hypoglykemi og om hvordan du kan spise. Ytterligere råd til alkoholforbruk kan også hjelpe i forebygging av hypoglykemi.

Er lavt blodsukker farlig?

Lavt blodsukker kan være livstruende hvis du har en alvorlig sykdom som diabetes eller Graves sykdom. Men noen andre plager - slik som reaktiv hypoglykemi - resultere i lavt blodsukker uten risiko for koma av død. Denne artikkelen forklarer farene ved lavt blodsukker for de mer vanlige tilstander.

Diabetes

Ifølge National Institutes of Health, kan mange diabetes medisiner føre til hypoglykemi som klorpropamid og glimepirid. Hypoglykemi kan føre til koma eller død hos pasienter med diabetes; livstruende hypoglykemi er mer vanlig i type 1 diabetes.

Postprandial reaktiv hypoglykemi

Til tross for den ubehagelige fysiske symptomer på postprandial reaktiv hypoglykemi (kvalme, frysninger, rister etc.), ikke sant reaktiv hypoglykemi ikke føre til koma eller død. Når blodsukker dråper, kroppen kompenserer ved å produsere vanligvis mer glukose i løpet av 20 minutter, unngår en livstruende tilstand.

Ketotisk ("smårollinger") Hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi oppstår vanligvis hos små barn opp til ti år gammel. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglycemic staver føre til hjerneskade.

Medfødte tilstander

WedMD sier at det er mange årsaker til medfødt hypoglykemi hos nyfødte, inkludert: et barn med en diabetiker mor, traumer eller redusert oksygen under fødselen, Beckwith-Wiedemann syndrom (en overvekst lidelse), og sjeldne genetiske tilstander. Avhengig av alvorlighetsgraden av den underliggende lidelse, hjerneskade og koma er mulige utfall for hypoglykemi.

Kreft

Hypoglykemi kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som kreft. WebMD lister opp flere mulige hypoglykemi forårsaker kreft inkludert: leverkreft, fibrosarcoma, hepatoma, mesothelioma, og fibrosarcoma. Akutt hypoglykemi i disse tilfellene kan være livstruende.

Andre alvorlige forhold

Det er mange andre årsaker til hypoglykemi som kan være livstruende tilstander, inkludert lever og nyre lidelser. Det beste løpet av handlingen for udiagnostisert hypoglykemi er å besøke en lege omgående.

Hypoglykemi Symptomer

Hypoglykemi symptomene kan variere fra person til person, alt fra angst og nervøsitet til anfall og koma. Hvis venstre ubehandlet, kan en hypoglycemic episode være livstruende. Mange sykdommer kan gi de samme symptomene som hypoglykemi, så den eneste måten å vite sikkert at hypoglykemi er årsaken er å måle blodsukkeret når tegnene oppstår. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, er hypoglykemi generelt definert som blodsukker nivåer under 50 mg / dL.

Klassifisering av Symptomer

Ifølge Nassau Medical Center, kan hypoglykemi symptomer generelt klassifiseres etter personens alder og alvorlighetsgraden av symptomene. For eksempel kan små barn med ketotisk hypoglykemi spy i morgen, mens en voksen kan synes å være beruset og seniorer kan vise slag-lignende tegn. Til tross for det brede spekter av mulige manifestasjoner, symptomer har en tendens til å bli det samme for gjentatte episoder for samme person.

Nevrogene Symptomer

Når blodsukkeret blir for lavt, kompenserer kroppen ved å skille adrenalin. The National Institutes of Health sier at symptomene på denne kontraregulatoriske respons inkluderer hjertebank, svetting og angst. Disse ubehagelige fysiske opplevelser kan gjøre en person føler seg engstelig og fikk panikk.

Glukagon Symptomer

En annen type motregulering oppstår når fallende blodsukker utløser frigjøring av glukagon. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, kan denne hendelsen gjøre en person føler sult og kvalme. Magen growling er også et vanlig symptom. Glukagon kan også gi hodepine.

Nevrologiske symptomer

Når hjernen sultet av glukose --- dens primære energikilde --- et bredt spekter av nevrologiske symptomer kan vises. Nassau Medical Center rapporterer at hjernens funksjon forringes under en blodsukkernivå på 65 mg / dL. Reaktiv Hypoglcyemia Info beskriver et bredt spekter av neuroglycopenic symptomer som humørsvingninger, depresjon, belligerence, tretthet, forvirring, utydelig tale og tap av koordinasjon. Disse symptomene kan forveksles fra drukkenskap eller psykiatrisk sykdom.

Hypoglykemi Mang

Ifølge National Institutes of Health, en alvorlig komplikasjon av hypoglykemi hos diabetespasienter er at til slutt kroppen mister evnen til å produsere varselsignaler for hypoglykemi, som svetting og hjertebank. Mangelen på nevrogene symptomer kalles "hypoglykemi ubevissthet", som har livstruende konsekvenser.

Advarsel

Hypoglykemi kan bli en medisinsk krise. En person som ikke er i stand til å returnere sine blodsukkernivået til det normale bør søke akutt medisinsk hjelp.

Hva å spise når du har lavt blodsukker

Hypoglykemi er nært forbundet med diabetes, men ifølge Native rettsmidler, signaliserer lavt blodsukker en mangel på viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Å gjøre de nødvendige diett endringer for å behandle hypoglykemi er ganske enkel. Ifølge reaktiv hypoglykemi, for å lykkes administrere lavt blodsukker krever å velge de beste mat å spise og når du skal spise disse matvarene.

Diet

Lavt blodsukker setter kroppen i en svekket tilstand fordi kroppen krever glukose for energi. Mat rik på vitamin C, E og B-kompleks forbedre sukker og karbohydrat toleranse å normal sukker metabolismen slik at kroppen har den nødvendige energien den trenger for å fungere skikkelig.

Ifølge Mayo Clinic, kan spise små måltider hver to til tre timer i løpet av dagen bidra til å opprettholde normale blodsukkernivået. New Medicine antyder spise høy-protein matvarer som laks, kylling, makrell, frukt, grønnsaker, nøtter, bønner og belgfrukter som kan stabilisere blodsukkernivået. Snacking mellom måltidene kan hjelpe administrere blodsukkernivået. Prøv snacking på nøtter og frø som gresskar og solsikkefrø. Du kan også drikke fersk melk, kulturmelk eller fruktjuice med de planlagte måltider.

Mat-Med.com antyder unngå raffinert og bearbeidet mat som hvitt sukker, hvitt mel og produkter laget ved hjelp av slike matvarer. Reduser mengden salt og sitrusfrukter du spiser. I stedet spiser epler, bær, fersken og ananas. De beste grønnsakene å spise inkluderer aubergine, asparges, rødbeter, gulrøtter, agurker, salat, erter, spinat og tomater.

Emergency Foods

Hvis du lider av lavt blodsukker, foreslår reaktiv hypoglykemi bærer disse "krise matvarer" Når du er borte fra huset, for eksempel 8 biter av livreddere godteri, 2 ss rosiner, 7 små gumdrops, fruktjuice eller vanlig brus. Du bør holde en tilførsel av disse matvarene i bilen i vesken eller lommer og på kontoret.

Hvis du opplever et angrep hjemme, andre matvarer som bidrar til å øke blodsukkeret inkluderer en kopp fettfri melk, 1 ss honning eller sirup og 2 ss av jam. Glukose tabletter er anvendbare for å lindre et lavt blodsukker-angrep, samt.

Reaktiv hypoglykemi sier disse matvarene er gunstig for å stabilisere blodsukkernivået. Bare spise disse matvarene når du trenger å spise dem. Hvis spise riktig ikke forbedrer din lavt blodsukker, så gå til legen din. Lavt blodsukker kan kobles til andre helseproblemer.

Hypoglykemi Diet Foods

Når blodsukkernivået i kroppen drop, hypoglykemi --- eller lavt blodsukker - kan skje uten forvarsel. Ifølge National Diabetes Clearinghouse, er hypoglykemi en sjelden forekomst utenfor diabetes. Men hvis du har hypoglykemi, å vite hvilke matvarer for å spise og for å unngå kan hjelpe deg med å håndtere blodsukker og unngå blodsukker krasjer.

Lav glykemisk mat

Mat blir omgjort til glukose i kroppen. Imidlertid er ikke alle matvarer skapt like; høy glykemisk mat, som brus og potetgull, er raskt omgjort til drivstoff for kroppen. Lav glykemisk mat blir behandlet mer langsomt av kroppen, og skaper en jevn strøm av glukose. Hypoglycemic kosthold bør derfor konsentrert rundt lav glykemisk matvarer for å unngå blodsukker oppturer og nedturer forbundet med en høy glykemisk diett.

Hele korn, frukt og grønnsaker

Et fiber diett sentrert rundt frukt og grønnsaker er grunnlaget for en reaktiv hypoglykemisk diett.
Fullkorn er komplekse karbohydrater som sakte absorberes i kroppen. Velg fullkorn kjeks enn buttery kjeks, hele korn brød enn hvitt brød, og Kamut flak enn frostet korn. Velg produkter som er merket lav glykemisk hvis mulig, for eksempel Clif Luna barer og Esekiel 4: 9 flourless brød.

Drikkevarer

At koffeinfri, lav-fett mochacchino kan høres sunt --- men vet du hvor mye sukker er det i den? De fleste kaffe kjedene poste deres ernæringsmessige informasjon på nettet: se etter sukker og karbohydrater før du kjøper. Unngå brus og drikker vann i stedet. Urte-eller koffeinfri te er også et godt valg. Koffein kan bidra til lavt blodsukker forhold --- hypoglycemics bør sterkt begrense sitt inntak av koffein eller enda bedre: eliminere den helt.

Les mat etiketter nøye

Mange ordinære matvarer har sukkeret og / eller høy fruktose som en ingrediens. Du vil finne høy fruktose mais sirup på ingredienslisten for mange kommersielle korn og bakeriprodukter, men visste du også at tørristede peanøtter, sushi ruller, spesialitet eddiker og bakte bønner også ofte har høy fruktose mais sirup tilsatt? Skjulte sukker kan beskjære opp i omtrent hver eneste supermarked produkt, så sjekk etikettene nøye og unngå produkter med tilsatt sukker eller høy fruktose mais sirup.

Hva å spise hvis blodsukkeret Drops

Hypoglycemics bør spise når milde symptomer er første merk (ie., Svette hender, sult, og irritiability). Hvis hypoglycemic symptomene er alvorlige, kan glukosetabletter (tilgjengelig i de fleste apotek) raskt heve blodsukkernivået. Dette bør følges av et protein, for eksempel nøtter eller en liten peanøttsmør på fullkorn sandwich.

Sykepleie Diagnose for hypoglykemi

Sykepleie Diagnose for hypoglykemi


Diagnosen hypoglykemi er en vanskelig en, fordi det er så mange forhold som er like og etterligner symptomene. Innsnevring ned en diagnose krever mer enn bare tester. Helsevesenet leverandør må vise ferdigheter og tilstanden skal være lett synlig hvis det er å bli anerkjent i forbindelse med andre eksisterende sykdommer. Diabetes er en faktor som indikerer, selv om det ikke nødvendigvis er alltid til stede. Hypoglykemi er en farlig tilstand, og uriktig behandling eller livsstil kan lett føre til død eller skade.

Identifikasjon

Tilstanden kalles hypoglykemi kan identifiseres ved plutselig eller gradvis senking av den enkeltes blodsukkeret. Mest erfaring hypoglykemi på et tidspunkt i sitt liv, men for mange tilstanden oppstår ofte nok til å kreve medisinering. De diagnostisert som hypoglycemic er ofte diabetiker eller vise tidlige tegn på diabetes. Hypoglykemi lider oppmerksom på at symptomene forsvinner når blodsukkeret når et normalt nivå. Symptomene kan dukke opp i løpet av minutter av en lidende blodsukkeret nådde kritisk lave nivåer, og kan forsvinne like raskt når blodsukkeret normaliseres.

Symptomer

Symptomer på hypoglykemi variere fra pasient til pasient, og alvorligheten av hver enkelt episode kan også variere. Noen av de vanligste symptomene omfatter plutselig sult eller trang til å spise kort tid etter et måltid, skjelvinger eller svimmelhet; også ørhet og forvirring. Problemer med å snakke, følelser av angst og plutselige følelser av tretthet er også symptomatisk.

Forebygging / løsning

Avhengig av om eller ikke pasienten opplever hypoglykemi er en diabetiker allerede blir behandlet (eller ikke) vil påvirke behandlingsregime. Strategien for lider som gjennomgår diabetes behandling ofte innebærer å finne den rette kombinasjonen av insulinregulerende piller. Når en lege foreskriver riktig dosering og behandlingsforløp, høyt blodsukker og lavt blodsukker kan holdes på mer normale nivåer, så lenge pasienten spiser riktig. De som lider av nondiabetic hypoglykemi, også kjent som reaktiv hypoglykemi, bør velge matvarer med et høyt fiberinnhold, holde kostholdet balansert med frukt og grønnsaker; sukker-loaded mat bør holdes på et minimum.

Behandling

En person opplever hypoglykemi kan gå fra ingen symptomer til alvorlige symptomer i løpet av noen minutter. De som har opplevd lavt blodsukker i det siste bør holde elementer på hånden som vil bidra til å heve sin blodsukkeret bør de oppleve en hypoglycemic episode. Mange diabetikere velger å drikke juice som appelsin eller eple for å øke blodsukkeret raskt. Andre velger å drikke fire gram av vanlig brus. Noen velger å bære glukose gel eller tabletter med dem hele tiden. Kontakte lege dersom episoder er hyppige, eller hvis forholdene somle, så kan det være et mer alvorlig problem.

Expert Insight

Noen, men ikke alle, diabetikere bære armbånd eller halskjeder som forkynner sin status som diabetikere. Å ha en av disse delene av smykker kan redde livet ditt hvis du blir gjengitt ute av stand til å behandle deg selv i et angrep. Alle som møter en person viser tegn til svimmelhet eller forvirring bør se etter en diabetes armbånd før du prøver å hjelpe den enkelte.

Hypoglykemi Diet Plan

Hypoglykemi oppstår når blod sukker (glukose) går for lav i kroppen. Blodsukkeret bør være mellom 70-150mg. Glukose kommer inn i kroppen gjennom mat som forbrukes, særlig karbohydrater. Insulin og glukagon regulerer glukose i kroppen vår. Hypoglykemi kan oppstå sporadisk i hele en persons liv, eller den kan være forbundet med diabetes. Det kan også være en indikator på andre alvorlige helseproblemer. Spise visse matvarer kan bidra til å kontrollere hypoglykemi.

Komplekse karbohydrater

Å spise komplekse karbohydrater som brød, pasta, brun ris og poteter kan bidra til å holde blodsukkeret jevnt fordi de tar lengre tid å fordøye, og vil ikke føre til at blodsukkeret til å plutselig stige og deretter slippe.

Protein

Protein tar også lengre tid å fordøye og vil gi kroppen energi uten å forårsake svingninger i blodsukkernivået. Det er best å velge magre proteiner som fisk og kylling.

Fiberrik mat

Å spise fiberrik mat også bremser ned fordøyelsen og bidrar til å holde blodsukkeret jevnt mellom måltidene. Velg frukt alternativer uten tilsatt sukker og belgfrukter.

Dairy

Ifølge GI Care, har en lav-fett diett vist seg å bidra til å holde blodsukkeret jevnt hos personer som opplever hypoglykemi.

Matvarer for å unngå

Reaktiv hypoglykemi kan oppstå når enkle karbohydrater er fortært. Dette fører til en topp i blodsukkeret og snart etter at blodsukkeret plutselig synker. Derfor bør enkle karbohydrater som sukker, maissirup og honning unngås. Alkohol og koffein kan også utløse en hypoglycemic episode.

Matvaner

Spis minst tre måltider per dag og to snacks for å holde blodsukkeret jevnt. Mindre, mer hyppige måltider kan være nødvendig for å opprettholde riktig blodsukkernivå.

Plutselige blodsukker Drop Treatment

Når blodsukkeret faller plutselig, en person kan drikke juice, spise godteri eller ta en glukose tablett for å få blodsukkeret tilbake innenfor normalområdet.

Anbefalt kosthold for barn med hypoglykemiHypoglykemi er en blodsukker kjennetegnet ved lave nivåer av blodglukose. Barn med hypoglykemi må spise en nøye planlagt kosthold, for å opprettholde stabilisert blodsukkeret.

Timing

Barn med hypoglykemi trenger å spise hyppige små måltider, for å opprettholde blodsukkeret. Det anbefales å spise en snack hver time.

Protein

Protein er en viktig del av et barns kosthold, når hun har hypoglykemi. Nøtter og andre sunne protein mat, hjelpe hypoglycemic barnet hindre at blodsukkeret går for lavt.

Grønnsaker

Grønnsaker gir mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og bør inkluderes i kostholdet til en hypoglycemic barn.

Fiber

Matvarer som inneholder fiber, slik som hele korn brød og langkornet brun ris, bidra til å regulere absorpsjonen av sukker inn i kroppen. Dette bidrar til å stabilisere den blodsukker på et barn med hypoglykemi.

Sukker

Sukker og matvarer som inneholder sukker, bør generelt unngås i et barn med hypoglykemi. Sukker fører til en rask økning i blodsukkeret, etterfulgt av en stupbratt fall, noe som kan være farlig for noen med allerede lave blodsukkernivået.

Tegn på hypoglykemi hos nyfødte

Glukose er den primære kilde til drivstoff for hjernen og er også viktig for andre kroppsfunksjoner. Under graviditet, er glukose overføres til det ufødte barnet via morkaken, og noen er lagret i fosterets lever, hjerte og muskler. Denne lagrings leverer babyens hjerne med glukose under levering og kort tid etterpå. Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, kan forårsake alvorlige problemer hos nyfødte hvis tilstanden er alvorlig eller langvarig. Om lag to av hver tusen nyfødte babyer utvikle hypoglykemi, ifølge Children Hospital Boston.

Betraktninger

Noen spedbarn med hypoglykemi kan ikke vise noen symptomer, eller symptomer kan ikke være opplagt. Fordi mange av symptomene er vanlige i andre forhold, kan hypoglykemi ikke bli mistenkt før det blir alvorlig. I tillegg kan ulike nyfødte med hypoglykemi har ulike symptomer.

Vanlige tegn

Nyfødte med hypoglykemi kan vise tegn til dårlig muskel tone og rystelser. De kan være nervøs eller sløv, lage en high-pitched skrik, og har en overdrevet skremme refleks (Moro refleks). De kan også ha vanskeligheter med å suge eller kan også nekte å mate.

Alvorlige tegn

Flere alvorlige hypoglykemi effekter hos nyfødte kan oppstå, spesielt hvis episoden er alvorlig eller langvarig. Disse inkluderer blålig hud, som er et tegn på lavt oksygennivå; puste opphør (apné) eller andre tegn på respiratorisk distress; lav kroppstemperatur; anfall og koma.

Risikofaktorer

Noen babyer er mer utsatt for hypoglykemi enn andre. Disse inkluderer barn født av diabetiske mødre eller mødre som hadde mangelfull ernæring under svangerskapet, og babyer født i svært kalde forhold. Nyfødte som er små for deres gestational age, har alvorlig hemolytisk sykdom eller leversykdom, eller har visse typer misdannelser er også høyere risiko. Premature barn har økt risiko også, spesielt de med lav fødselsvekt.

Behandling

Behandlingen omfatter administrering av en hurtigvirkende glukosekilde, som kan være en blanding av glukose og vann eller flytende i en flaske, eller en intravenøs administrering av glukose. Det nyfødte barnet er blodsukkeret deretter overvåkes for potensielle ytterligere episoder av hypoglykemi.

Hva er lavt blodsukker?

Hva er lavt blodsukker?


Lavt blodsukker er en betingelse for å ha lavere enn normalt nivå av sukker i sirkulerende blod. Også kjent som hypoglykemi, har lavt blodsukker er en patologisk tilstand som har milde til alvorlige effekter. Overvåking blodsukkernivået og opprettholde et sunt kosthold kan forebygge lavt blodsukker under 60 mg / dL.

Identifikasjon

Under normale forhold, er kroppen i stand til å opprettholde normale blodsukkernivået. Lavt blodsukker, men er forårsaket av flere faktorer. Det er forårsaket av inntak av en økt mengde insulin og andre medisiner. Alkohol er kjent for å senke blodsukkernivået. Hoppe over et måltid eller spise tilstrekkelig vil også lavere blodsukkernivået.
Infeksjoner, adrenal funksjonsfeil, kreft, lever-eller nyresvikt, eller en svulst som produserer insulin er flere årsaker til hypoglykemi. Lavt blodsukker er et svært vanlig symptom hos pasienter med diabetes mellitus. Det kan skje fra en ubalanse i sine medisiner program, samt fra deres gratis kosthold og treningsprogrammer.

Betydning

Når blodet faller under 60 mg / dL, kan personen oppleve flere fysiologiske endringer, som for eksempel hodepine, humørsvingninger, problemer med synet, takykardi eller hurtig puls, og sult. Farlige nivåer av lavt blodsukker produserer de mer alvorlige symptomer på atferdsendringer, forvirring og til og med kramper eller bevisstløshet. Eventuelle endringer forårsaket av lavt blodsukker kommando øyeblikkelig legehjelp.

Forebygging / løsning

Lavt blodsukker kan unngås når vernetiltakene er på plass. Den første øyeblikk at eventuelle symptom oppstår, ta opp blodsukkeret umiddelbart. Vær spesielt nøye med å kontrollere blodsukkeret flere ganger om dagen. Også holde på hånden umiddelbare mat kilder til sukker for å bekjempe et anfall av lavt blodsukker når den oppstår. Husk at lavt blodsukkernivå kan også være forårsaket av visse medisiner. Betale hensyn til din egen kropp, og ta kontakt med legen din når du blir bekymret for sukker nivåer. Andre kan gi støtte ved å være bevisst på lavt blodsukker er tegn og symptomer.

Betraktninger

Hvis du er i faresonen for lavt blodsukker, bør noen nær deg bli opplært i å håndtere en glukagon nødssituasjon kit. Glukagon er et medikament foreskrevet av leger, som stimulerer umiddelbar løslatelse av sukker fra leveren. Skulle en nødsituasjon forekomst av lavt blodsukker skje, ring 911 og umiddelbart administrere en nødsituasjon glukagon kit med hjelp av en utdannet person. Snakk med din lege om hvordan du skaffer en glukagon nødssituasjon kit.

Advarsel

Lavt blodsukker forekommer oftere hos kvinner, og det rammer hovedsakelig eldre voksne. Tidlig oppdagelse og en rask behandlingsrespons resulterer vanligvis i en god prognose. Tvert imot, kan ubehandlet hypoglykemi forårsake alvorlige skader på nervesystemet og til og med føre til døden.

Om Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået synke under sunne nivåer. Tilstanden er vanligvis milde og kan behandles ved å drikke eller spise mat med høyt sukker. Imidlertid kan når venstre ubehandlet hypoglykemi resultere i alvorlige symptomer og kan føre til anfall, koma, hjerneskade eller død. Hypoglykemi er uvanlig hos voksne unntatt som en bivirkning av behandling for diabetes, selv om antallet mennesker som lider av ikke-diabetisk hypoglykemi er økende.

Identifikasjon

De første symptomene på hypoglykemi er vanligvis internt. Disse effektene inkluderer sult, nervøsitet, ørhet, tretthet, og en følelse av generell svakhet. Som blodsukkernivået fortsetter å falle, kan ytre tegn bli tydelig, for eksempel skjelving, svetting og uklar tale. Forvirring vanligvis følger disse symptomene. Hvis sukker nivåer fortsette å falle, kramper, koma og død kan føre til. Hypoglykemiske episoder som oppstår under søvn kan føre til nattesvette, mareritt, roper, forvirring, irritabilitet og søvnighet på å våkne. En hypoglycemic person kan virke beruset eller dopet til observatører.

Typer

Hypoglykemi er ofte en bivirkning av behandling for diabetes. Det kan oppstå på grunn av altfor høye doser av insulin, forsinket eller hoppet snacks etter administrasjon av insulin, en uventet økning i aktiviteten, eller forbruk av alkoholholdige drikkevarer. To typer hypoglykemi forekommer også hos ikke-diabetikere: reaktiv hypoglykemi (postprandial hypoglykemi) og fastende hypoglykemi (postabsorptive hypoglykemi). Reaktive hypoglykemiske episoder skje innen 4 timer for å spise. Fasting hypoglykemi er vanligvis forårsaket av en underliggende sykdom, som for eksempel hormonelle mangler eller visse typer svulster. Begge reaktive og faste hypoglykemi forårsake symptomer som ligner de opplevde under diabetesrelatert hypoglykemi. Neonatal hypoglykemi er en tilstand eksklusivt for nyfødte.

Forebygging / løsning

Forebygging og behandling av hypoglykemi er å fastsette den underliggende årsaken til tilstanden, og gjøre eventuelle nødvendige endringer i medisinering, diett eller aktivitetsnivå. Endre medisinering doser, tar insulin som planlagt og spise regelmessig kan vanligvis hindre hypoglykemi relatert til diabetes. Reaktiv hypoglykemi er ofte behandlet av kostholdsendringer alene, og behandling kan inkludere å spise seks små måltider per dag. Fastende hypoglykemi krever evaluering og behandling av eventuelle underliggende sykdommer som kan bidra til feilregulering av blodsukkernivået.

Advarsel

Hypoglykemi er en tilstand som bør tas på alvor, uavhengig av årsaken til alvorlighetsgraden av symptomene. Ubehandlet eller hyppige hypoglykemiske episoder har vært knyttet til hjerneskader, epilepsi, binyretretthet, bukspyttkjertelsvikt, diabetes, svekket hukommelse, koma og død. Hypoglykemi er et medisinsk nødstilfelle, og det bør behandles så raskt som mulig for å hindre Bevisstløshet og varige nervecelleskader.

Potensiell

Hypoglykemi har blitt stadig mer vanlig hos voksne i de siste par tiårene på grunn av en økning i diabetes og en reduksjon i sunne matvaner forårsaket av høyere stress og mer hektisk livsstil. Kronisk hypoglykemi kan påvirke alle områder av helse, redusere produktiviteten og føre til angst og depresjon. Avhengigheten av rask mat, koffeinholdige drikker, sukkerholdig snacks og andre usunne matvarer for å gjøre det gjennom dagen vil trolig føre til enda høyere nivåer av hypoglykemi og diabetes blant den voksne befolkningen i USA i løpet av de neste ti årene. Som flere helsearbeidere blir klar over denne trenden, er offentlig utdanning på hypoglykemi og riktig ernæring får mer oppmerksomhet. Arbeidet med å øke offentlig bevissthet om symptomer og forebygging av hypoglykemi er forventet å vokse.