Digidexo.com

klemt nerve i ansiktet

Kan en klemt nerve Årsak Nummenhet i ansiktet?

Hva er en klemt nerve?

En klemt nerve er en som er under press og ute av stand til å fungere skikkelig på grunn av kraften som utøves. Klemte nerver kan bli presset av vev, knokler og muskler. Når den fornærmende vev, sener eller bein legger press på nerve, kan nerven svarer med smerter, tap av følelse eller svakhet i muskler eller sener det sender svar til. Nerver kan komme i klem på grunn av omkringliggende vev hevelse fra skade og traumer.

Symptomer på ansikts nummenhet og nerveproblemer

Ansikts nummenhet er tap av følelse og følelse på den ene siden av ansiktet. Dette kan føre til skjevheter i tale, hevelse i ansiktet, ømhet i ansiktet og ansikts svakhet. Ansikts nummenhet og ansikts lammelse er også symptomer på Bells parese. To ansikts nerver håndtere muskelkontroll i ansiktet. De er også ansvarlig for følelse og følelse. Hvis ansikts nerver er i klem, har de ikke kommunisere signaler riktig og føre til ansikts lammelse, nummenhet og tap av følelse.

Behandling

Klemte nerver blir ofte behandlet med hvile av det berørte området. Et korsett eller skinne brukes til å begrense eller stoppe musklene fra å flytte. Fysisk terapi er også brukt for å øke styrken og fleksibiliteten i musklene klemming nerve og forårsaker nummenhet. Medisiner foreskrevet for å hjelpe til å senke klemte nerver til ansiktet inkluderer anti-inflammatoriske medisiner for å senke hevelsen som er presse nerve. Direkte injeksjoner av streoid Kortikosteroid inn i problemområdet kan også hjelpe til å senke hevelsen.

Klemt nerve Problemer

En klemt nerve beskriver nerve kompresjon og smerten dette trykket produserer. Muskler og sener, hovne på grunn av repeterende bevegelser, eller traumatiske skader er ofte ansvarlig for dette presset, men klemte nerver kan utvikle hvor som helst i kroppen.
Nerve komprimering, og smerten forbundet med det, føre til andre problemer som kan trenge medisinsk intervensjon når alle egenomsorg teknikker har mislyktes.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic, hvis nervene er komprimert når de kommer ut ryggraden, de forårsake utstrålende smerter, prikking eller nummenhet i lemmene. Press på nervene i håndleddet fører til smerte og prikking i hånden, vanligvis kjent som carpal tunnel syndrom.

Foot Drop

Trouble løfte den ene eller begge føttene, eller droppfot, er assosiert med klemte nerver i korsryggen eller leggen. Hvis du lider med droppfot ofte, kan legen forskrive en etappe brace for å kontrollere den berørte foten.

Kroniske ryggsmerter

Klemte nerver kan føre til kroniske ryggsmerter. Mens smerter fra en komprimert nerve stråler ofte inn i en lem, fører det også muskelkramper i ryggen.

Trigeminusnevralgi

Press på trigeminusnerven, ved foten av hjernen, ved blodårene kan føre til smerter og prikking i ansiktet. I noen tilfeller, bare smilende kan bringe på et angrep med å skyte smerte, svie og kribling.

Livmorhals radiculopathy

Traumatisk skade i nakken kan føre til leddgikt, kalt cervical spondylose. Bone spurs utvikle og komprimere nerver der de kommer ut av ryggraden. Smerten stråler i skuldre og armer.

Alvorlige tilfeller føre til innsnevring av spinalkanalen, legger mer press på nervene. Den kroniske smerter av livmorhals radiculopathy fører ofte til varig uførhet.

Complex Regional Pain Syndrome

Ifølge National Pain Foundation, denne kroniske smertelidelse utvikler seg etter en traumatisk skade er leget. Jo tidligere du er diagnostisert, jo mer vellykket behandling og smertebehandling være.

Klemt nerve & Face Pain

Face smerter, også kjent som nevralgi, er preget av smerte som er skarp, alvorlig og skyting langs en nerve eller en gruppe av nerver, forklarer Mayo Clinic. Ansikts smerter kan være forårsaket av en klemt nerve eller annen irritasjon i nerve. Det er viktig å forstå hva som forårsaker ansikts smerter for å få riktig behandling. Facial smerte kan også være et tegn på en alvorlig nevrologisk tilstand.

Symptomer

Facial smerte kan oppstå hvor som helst i ansiktet, inkludert inne i munnen. Ifølge ansikts neuralgi Resources, vanlige smerte flekker inkluderer kinnene, tannkjøtt, hake eller lepper. I tillegg er smertene som regel bare på den ene siden av hodet, og varierer fra en mild brennende følelse å invalidiserende bølger av uutholdelige smerter.

Årsaker

Face smerte er forårsaket av en klemt eller irritert nerve. Vanlige årsaker til irritasjon inkludere infeksjon, slik som tannråte, helvetesild, nasal infeksjon, anstrengte øyne, leddgikt, miljømessige elementer, fysiske skader og i noen tilfeller, dårlig kosthold.

Diagnose

Ansiktssmerte er diagnostisert basert på plasseringen av smerte og egenskapene til smerten. For eksempel, hvis smertene er alvorlig og skyting, er det sannsynlig resultatet av en klemt eller irritert nerve. Leger konkludere vanligvis smerten er et resultat av en klem eller irritert nerve etter medisinske undersøkelser og tester utelukke svulster, aneurismer, bihulebetennelse, tannråte og sykdom som mulig årsak til smerte.

Behandling

Ifølge Penn State Medical Clinic, er ansikts smerter behandles med smertestillende medisiner, anti-beslag medisiner, antidepressiva, aktuell smertestillende midler, elektrisk nervestimulering (TENS), injeksjoner og i noen tilfeller kirurgi. Alternative behandlinger inkluderer å ta B-kompleks vitamin tilskudd, gjennomgår akupunktur og tar urte kosttilskudd som er kjent for å ha anti-inflammatorisk effekt.

Advarsel

Personer som opplever ansikts smerte som et symptom på helvetesild bør søke øyeblikkelig medisinsk behandling for å hindre utvikling av postherpetisk nevralgi, en smertefull tilstand som påvirker nervefibre og huden.

Kan en klemt nerve Årsak Face Pain?

Kan en klemt nerve Årsak Face Pain?


Ansiktssmerte, neuralgi eller kan være forårsaket av mild stimulering av ansiktet som resulterer i en alvorlig smerte som skyter langs en klemt nerve eller en gruppe av nerver.

Symptomer

Face smerter forårsaket av en klemt nerve påvirker kinnene, tannkjøtt, hake eller lepper, vanligvis på en av side. Kalt trigeminusnevralgi, eller "tic douloureux" (fransk for "smertefulle rykk), det vanligvis skjer på samme tid hver dag, og varer i 30 minutter til en time.

Årsak

En irritert, skadet eller klemt nerve årsaker nervesmerter. Ofte årsaken til nerveskader kan ikke fastslås, selv om det kan være en infeksjon, som en abscessed tann eller bihuler, helvetesild, anstrengte øyne, følsomhet for kulde eller utmattelse.

Diagnose

En lege diagnoser nevralgi, eller ansiktssmerter, basert på plasseringen av smerte og dens egenskaper. En medisinsk eksamen vil utelukke nerveskader forårsaket av svulst eller aneurisme, eller underliggende sykdommer i kjeve, bihuler eller tenner.

Behandling

Face smerter forårsaket av en klemt nerve kan behandles med anti-beslag medisiner, aktuell smertestillende midler, elektrisk nervestimulering eller kirurgi for å deaden eller kutter nerve.

Forebygging / løsning

Nervesmerter, eller ansiktssmerter, kan ikke forhindres, men episoder av smerte kan unngås ved å minimere triggere. Unngå ekstreme temperaturer i mat og drikke, eller eksterne vær temperaturer kan hjelpe. Lege bør søkes for helvetesild, belastningen på øynene eller tannsykdom.

Hva slags Pain Har en klemt nerve Årsak?

Hva slags Pain Har en klemt nerve Årsak?


Klemte nerver, en tilstand kjent som cervical radikulopati, refererer til en nerveskade som oppstår når det påføres trykk til en nerve. Selv klemte nerver vanligvis leges med hvile, fysioterapi eller medisiner, er kirurgi noen ganger nødvendig.

Symptomer

Klemte nerver føre til flere opplevelser, inkludert nummenhet, prikking eller skarp og brennende smerte. Smerten stråler ofte utover.

Time Frame

Klemt nerve symptomer ofte forverres under søvn.

Beliggenhet

Klemte nerver vanligvis føre til smerter i skulder, arm eller hånd. Personer som lider av klemte nerver også ofte opplever hodepine og nakkesmerter.

Årsaker

Klemte nerver er forårsaket av nerve trykk. Mange årsaker til nerve press eksisterer, inkludert skader, sport, fedme, slitasjegikt og dårlig holdning.

Diagnose

Klemte nerver er diagnostisert gjennom fysiske undersøkelser, røntgen, CT eller MRI-skanner og elektromyografi.

Behandling

Klemte nerver noen ganger bli bedre uten behandling. Leger kan også foreskrive fysioterapi, smertestillende eller steroider. Kirurgisk behandling er noen ganger nødvendig.

Helse og klemte nerver

Helse og klemte nerver


Din helse kan midlertidig eller permanent bli påvirket av klemte nerver. Hvis du opplever nummenhet, smerter, svakhet eller redusert følelse i noen del av kroppen din, som ikke blir løst med sengeleie eller over-the-counter medisiner, ville du være klokt å oppsøke profesjonell hjelp. Det er ulike årsaker til klemte nerver, og legen din kan anbefale diagnostiske tester og behandlinger. Det finnes også måter å hindre lidelse fra klemte nerver.

Årsaker

Nerver bære elektriske signaler fra hjernen i hele kroppen. Klemte nerver kan tilskrives mange forskjellige ting, inkludert en herniated spinal plate, som setter press på nerver, skader, dårlig holdning, slitasjegikt, sportsaktiviteter, repetitive jobber og bære ekstra vekt eller fedme. Ekstra press på nervene forårsaker betennelse, noe som enten fører til smerte eller forstyrrer den normale opplevelser. I sjeldne tilfeller kan en svulst legge press på en nerve.

Diagnostiske tester

Hvis du har vært plaget med smerter eller nummenhet i noen tid, kan legen din foreslå at du har en MR (magnetisk resonans), som er en teknikk som bruker radiobølger og et magnetisk felt for å lage cross-sectional bilder av kroppen din. Dette er vanligvis brukes hvis det er mistanke om nerve kompresjon på ryggraden. En annen test kalles elektromyografi, som tester de elektriske ladninger i musklene dine. En tynn nål elektrode plasseres inn i muskelen for å undersøke om de nerver er å gi den riktige stimulering. For å sjekke om du har en skadet nerve, legen kan også plassere elektroder på huden din som vil elektrisk stimulere ulike nerver til å reagere. Dette kalles en nervelednings test.

Behandling

Dersom det fastslås at du har en klemt nerve, kan du bli pålagt å hvile den delen av kroppen som er berørt. Du vil definitivt ønsker å stoppe aktivitet som kan ha forverret nerve i første omgang. Du kan også være nødvendig å bære en spenne eller skinne for å holde en del av kroppen din fortsatt. Medisiner, inkludert anti-inflammatoriske, kan være foreskrevet. Injeksjoner av steroider kan lindre smerte og hevelse. Du kan kreve fysioterapi for å styrke og strekke de berørte deler av kroppen din. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig å fjerne presset av nerver.

Forebygging

For å hindre en klemt nerve, bør du prøve å opprettholde en sunn vekt, slik at du ikke har lagt press på nervene. Du bør også gjøre styrke og fleksibilitet øvelser regelmessig. Prøv å unngå repetitive idretter og aktiviteter som setter deg i fare for skader på muskler og nerver. Hvis du har en jobb som krever repeterende oppgaver, ta pauser regelmessig og holde god holdning. Ikke løfte tunge gjenstander.

Prognose

Klemte nerver er vanligvis lettet med skikkelig hvile og medisinering. Hvis venstre ubehandlet for en lengre periode, kan en klemt nerve forårsake varig skade og påvirke din livskvalitet og generell helse.

Hvordan avlaste en klemt nerve

Hvordan avlaste en klemt nerve


En klemt nerve er en smertefull tilstand forårsaket av kompresjon og hevelse i en nerve. Oftest skjer dette i albuer, håndledd og rygg, men det kan faktisk skje hvor som helst det er nerver. Heldigvis kan de fleste tilfeller av en klemt nerve bli fikset på egenhånd. Denne artikkelen vil vise deg hva du kan gjøre for å helbrede deg selv av en smertefull klemt nerve.

Hvordan avlaste en klemt nerve

Hvil kroppen din. En klemt nerve trenger tid til å gro. Hvis du er aktiv i idrett, gi den en pause for en uke. Du kan gjøre problemet og smerte verre ved å ignorere symptomene dine.

Hold semi-aktiv. Selv om du bør hvile kropp og klemt nerve-området, må du få hjertet til å pumpe blod til de berørte area.Walk rundt i huset eller gjøre lett aerobic aktivitet for å fremme helbredelse.

Ice den klemt nerve i 20 minutter hver 2 timer. Dette fremmer blodgjennomstrømningen og healing og redusere smerte i prosessen. Pass på at du ikke holde isen på for lenge og få frostskader.

Ta en over disk anti-inflammatorisk narkotika ved anbefalt dosering. Dette bør faktisk holde klemt nerve fra hevelse videre. Når smertene går bort, kan du slutte å ta narkotika fordi problemet er mer enn sannsynlig borte.

Hint

  • Ikke bruk varme for å lindre smerte. Selv om det kan midlertidig ta smerten bort, er det faktisk forverrer tilstanden, fordi det fjerner blodstrømmen fra det skadde området.

Hva hjem rettsmidler for en klemt nerve arbeid?

Hva hjem rettsmidler for en klemt nerve arbeid?


En klemt nerve kan forekomme i en hvilken som helst del av kroppen og er forårsaket av for mye press påføres nerve etter vev. Trykket kan forstyrre nerve funksjon og føre til smerter, nummenhet og kribling. Mesteparten av tiden, vil du komme i noen dager eller uker. Det kan imidlertid hende du må søke medisinsk hjelp. Det er også noen hjemme rettsmidler du kan prøve å hjelpe lindre smerten.

Hot or Cold Pack

For å lindre smerten fra en klemt nerve, prøv å bruke en varm eller kald pakke. Bruk en varmeflaske og hold det på plass i det berørte området.

Du kan også prøve å sitte i et varmt bad eller en boblebadekar. Dette vil bidra til å lindre smerten.

Du kan også bruke en ispose til området. Det kalde press vil hjelpe nummen smerte. Hvis du ikke har en ispose, vil en pose frosne erter gjøre utslaget.

Massasje

Masserer området vil også hjelpe klemt nerve. Har noen til å hjelpe deg hvis du ikke kan nå området selv. Bruk fuktighetskrem og massere forsiktig, deretter bygge opp trykket og massasje til du kjenner at muskelen løsne.

Vær sikker på at du ikke massere muskelen området i en kraftig bevegelse. Dette vil bare legge traumer til området og vil ikke lindre smerten.

Honning og kanel

Honning og kanel har ingredienser som vil lindre smerten fra en klemt nerve. Ta en kopp honning og legge kanel til honningen blir en lime. Bruke lim til området av smerte i ca 10 minutter. Selv om dette er en god måte å lindre smerte, kan det forlate området av huden lett rød.

For best resultat, prøv dette sammen med å sitte rett opp og sove uten pute.

Kalsium

En årsak for en klemt nerve kan være mangel på kalsium i kosten. For å unngå klemt nerve helt, legge til kalsium-rik mat til kosthold. Disse omfatter matvarer som yoghurt, ost, nøtter og fisk.

Du kan også legge til kalsiumtilskudd i kostholdet ditt. Soy melk er rik på kalsium og kommer i smaker som sjokolade og vanilje.

Hvordan Spot klemt nerve Symptomer

En klemt nerve kan være forårsaket av traumer, stamme eller sykdom. En klemt nerve kan være ganske smertefull og kan forårsake tap av bevegelse. Symptomer kan oppstå i et annet område enn der nerven kommer i klem så det er viktig å vite hvordan å gjenkjenne en klemt nerve. Siden nerver kjøre gjennom kroppen en klemt nerve kan oppstå hvor som helst. Behandling av en klemt nerve kan inkludere anti-inflammatoriske legemidler, is for hevelse og hvile. I noen tilfeller kan det være nødvendig fysisk behandling eller kirurgi.

Hvordan Spot klemt nerve Symptomer

•  Smerte er vanligvis den mest lett gjenkjennelige og kjente symptom. Det er ofte en skyting smerte. En brennende følelse ofte følger med smerte.

Nummenhet og en kriblende følelse også forekomme. Den kriblende følelse føles litt som stikking følelse som føles når et lem sovner, så å si.

Tap av bevegelse eller muskelfunksjon, svakhet og muskelkramper kan skyldes en klemt nerve.

Hint

  • Hvis du opplever symptomer på en klemt nerve, kontakt lege for riktig diagnose og behandling.

Informasjon om klemt nerve

En klemt nerve er et resultat av press fra dens omkringliggende vev. Klemte nerver oppstå hvor som helst i kroppen og kan føre til smerter og nummenhet langs de berørte nerve.

Symptomer

Symptomer på en klemt nerve omfatter nummenhet, skarpe smerter som stråler utover, prikking, muskelsvakhet, og rykninger. Disse symptomene kan bli verre under søvn.

Årsaker

En rekke faktorer kan bidra til sammenpressing av vev som fører til en klemt nerve. De vanligste årsakene er dårlig holdning, skader, fedme eller strenge aktiviteter.

Risikofaktorer

De som er overvektige, har dårlig holdning eller lider av slitasjegikt er alle på en økt risiko for klemte nerver. Gjentatte hånd, håndledd og skulder bevegelser kan også sette noen i fare.

Behandlinger

Den første anbefalingen for en klemt nerve er å hvile det området som er berørt. Immobilisering av området med en skinne eller bånd kan også anbefales. En anti-inflammatorisk medikament, slik som ibuprofen, kan brukes for å redusere smerte og hevelse.

Kirurgi

Dersom ingen forbedring er vist, til kirurgi avlaste trykket rundt nerve kan være nødvendig. Den spesifikke type operasjon, vil variere, avhengig av nerve påvirkes.

Forebygging

Klemte nerver kan forebygges ved å praktisere riktig holdning, opprettholde en sunn vekt, engasjerende i fleksibilitet øvelser og begrense aktiviteter som er repeterende.

Hva er behandlingen for klemte nerver?

Klemt nerve er betegnelsen som brukes for unormal press som degraderer funksjon av en nerve rot eller gren. Det kan skyldes en rekke forhold, herunder skivebrokk- og inntrengende muskel, sene, ben eller brusk. Midlertidige forhold som fører til en klemt nerve er vanligvis ufarlig hvis løst, men langsiktig inntrenging kan forårsake permanent skade. Behandlinger for en klemt nerve spenner fra egenomsorg alternativer til korrigerende kirurgi.

Symptomer og Self-Care

Symptomer på en klemt nerve smerte, nummenhet, brennende, prikking, muskelspasmer og svakhet i en arm eller et ben. I noen tilfeller kan smertene vises litt avstand fra stedet av faktisk skade. Hvis du oppleve mindre versjoner av disse symptomene, kan du først prøve å løse dem gjennom egenbehandling. I noen tilfeller kan muskelspasmer eller belastning plassere stress på en nerve. For å rette på dette, prøve å ta en varm dusj eller masserer det berørte området. Du kan også bruke vekslende anvendelser av varme og is. Hvis du bruker denne metoden, beskytte huden mot direkte eksponering og veksle mellom applikasjons kilder hvert 20. minutt.

Mens det kan virke counterintuitive, kan du også få lindring fra visse fysiske aktiviteter. Prøv bevegelsesområdet strekker seg lavere ryggproblemer, eller enkle nakke ruller for en klemt nerve i dette området. Selv tar en tur kan bidra til å gi lindring. I tillegg kan det være å lindre smerte ved hjelp av et ikke-steroid anti-inflammatorisk (NSAID) medikamenter slik som naproksen, ibuprofen og aspirin. Disse medikamentene alle bærer bivirkningen risikoer, så sørg for at du leser alle produkt advarsler og følg doseringsanvisning. Hvis smertene er uløst etter et par dager, eller er alvorlig fra begynnelsen, må du kontakte legen din for en grundig diagnose. Mens en klemt nerve kan faktisk være problemet, kan andre vilkår være forårsaker dine symptomer.

Medisinsk behandling

Hvis en klemt nerve er riktig diagnose, vil legen din sannsynligvis begynne behandlingen ved å be deg om å stoppe noen aktiviteter som kan forverre symptomene dine. Om nødvendig, kan han søke å full immobilisere det berørte området ved bruk av en splint eller myk cervical krage. Hvis over-the-counter NSAIDs er ineffektiv, kan han også bruke reseptbelagte NSAIDs som diklofenak (Voltaren, Cataflam). Alternativt kan han behandle deg med en direkte injeksjon av et kortikosteroid som methyprednisolone. Akkurat som over-the-counter medisiner, disse produktene bære betydelig risiko. Konsultere legen din for en fullstendig beskrivelse av eventuelle medisiner han kan foreskrive.

Fysioterapi

Legen kan også anbefale deg å besøke en fysioterapeut for øvelser designet for å strekke og styrke musklene i det området du er klemt nerve. En fysioterapeut kan også være i stand til å foreslå passende modifisering av eventuelle faste bevegelser eller atferd som forårsaker eller forverrer tilstanden din. Selv enkle endringer i holdning etter hvert kan løse dine symptomer.

Kirurgi

I noen tilfeller, for å avlaste trykket operasjon på en klemt nerve er indikert. Forhold som ofte krever kirurgi inkluderer skiveprolaps, bein spurs og obstruksjon av carpal tunnel i håndleddet. Hvis du trenger operasjon, vil legen forklare de tilgjengelige alternativene for deg.

Hvordan å sove med klemte nerver

Klemte nerver kan forekomme ved en hvilken som helst del av kroppen, av ulike årsaker. Dette skjer når for mye press påføres en nerve ved omgivende vev; skaper betennelse i særdeleshet nerve og forstyrre funksjonen av nerven som er involvert. Muskler, bein, sener og brusk kan være den utløsende årsak. Smerter, nummenhet, svakhet og prikking resultat fra trykket. Idrettsskader, fedme, skade eller påkjenninger fra å utføre en repeterende bevegelse er vanlige årsaker.

Hvordan å sove med klemte nerver

•  Plasser en spenne eller splint på området for støtte og immobilisering i løpet av dagen og om natten for problemer som involverer hender, håndledd, albuer, knær og ankler.

Få en nakkepute for søvn hvis nerve involverer nakke eller skuldre. Plasser den større del under halsen for å sove på hver side. Plasser mindre del under halsen for ryggen å sove.

Rest det berørte området så mye som mulig. Unngå aktiviteter som forårsake eller forverre den komprimerte området.

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen å lindre smerte og redusere hevelse rundt nerve. Sjekk med enkelte lege for alvorlig klemt nerve smerter i tilfelle en resept er nødvendig.

Kontakt lege hvis klemt nerve ikke blir bedre etter flere uker. Fortsatt smerter og nummenhet kan indikere komplikasjoner.

Hint

  • Opprettholde god holdning. Begynn styrke og fleksibilitet øvelser. Unngå vektøkning; opprettholde en sunn vekt. Begrense repeterende bevegelser når det er mulig.
  • En klemt nerve er en mindre stand. Imidlertid, hvis den forblir ubehandlet kan ofte føre til andre forhold. Perifer neuropati, tennisalbue og carpal tunnel syndrom er noen av forholdene det kan fremskynde.

Hva gjør en klemt nerve MRI ut?

Hva gjør en klemt nerve MRI ut?


En magnetisk resonans imaging (MRI) er en ikke-invasiv test som brukes til å hjelpe leger diagnostisere problemer i kroppen. En vanlig bruk for MR er å finne og diagnostisere en klemt nerve. MR gir et klart og detaljert bilde av de interne kroppens strukturer.

Bilde Kjennetegn

MR-bildet vil bli skrevet ut i nyanser av svart, hvit og grå. MR av en klemt nerve kan vises på en dataskjerm, kopieres til en disk eller skrives ut på papir.

Bildedetaljer

En MR bruker et sterkt magnetfelt og radiofrekvens pulser for å få en detaljert visning av anatomien på kroppen. MR-bilde av en klemt nerve er ofte gjort i ryggraden; det vil vise ryggvirvlene, rotere disker, ryggmarg og mellomrommene mellom ryggvirvlene.

Spine MR

En klemt nerve oppstår når en overskytende beløp av trykket er plassert på nerve av omkringliggende vev, for eksempel bein, brusk, muskler, sener eller ryggvirvel disker. Med en MR av ryggraden, kan en herniated plate sees trykke inn den sammenknepne spinalnerver.

Andre MRI

En MR kan også anvendes for å diagnostisere en klemt nerve i andre områder av kroppen, som for eksempel håndleddet. MR vil typisk vise en hoven sene eller ligament trykke på nerven.

Funksjon

MR vil vise den nøyaktige årsaken til klemt nerve. Når årsaken er fastslått, kan riktig behandling bestemmes.

Lettelse for klemt nerve i nakken

Det har skjedd for mange av oss, du våkner opp om morgenen og kan ikke snu hodet til den ene siden. Det virker som smerten fra klemt nerve stråler fra nakken til skuldrene, og uansett hva du prøver, betyr det ikke lindre smerten. Ifølge NativeRemedies.com, kan lettelse bli funnet gjennom akupunktur / akupressur, kiropraktisk behandling, varme / kulde terapi og med smertestillende midler.

Akupunktur / akupressur

Akupunktur og akupressur er gamle asiatiske teknikker som fokuserer på trykkpunkt terapi. Sette små nåler eller legge press trykkpunkter kan gi lindring for smerten av en klemt nerve. NeckSolutions.com viser nøyaktig trykkpunktet for nakkesmerter som å være "som ligger på baksiden av hånden, mellom benene i fordypningen bak knokene på den første og langfinger." NeckSolutions.com antyder også at hvis smerten er på høyre side av halsen, bruker trykkpunktet på venstre side, og omvendt for den motsatte side.

Chiropractic behandling

Ifølge Dr. Ken Erickson, DC, det er "to viktigste årsakene til nerve irritasjon, hver krever en annen metode for behandling, slik at en korrekt diagnose av årsaken til dine symptomer er avgjørende." Den første årsaken er enten en svulmende disk eller en beinvekst presser på nerven og forårsaker smerte. Det andre er når nerven blir fanget av mykt vev på grunn av gjentatt bruk. Erickson anbefaler spinal justering for å behandle klemt nerve som han sier kan ofte gi umiddelbar smertelindring.

Hot / Cold terapi

Varmt og kaldt terapi kan lette betennelser forårsaket av klemt nerve. Selv om ikke spesifikke for en klemt nerve i nakken, anbefaler MayoClinic.com bruke is til steder av isjiasnerven smerte i 15 til 20 minutter, og etter 48 timer som gjelder varme til de berørte områdene. Lettelsen levert av varme og kulde for isjiassmerter relatert til klemt halsen nerve smerte fordi begge involverer betent nerver i kroppen.

Smertestillende midler

Den MayoClinic.com anbefaler også ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen og paracetamol for smertelindring forårsaket av sciatic nerve smerter, og hvis de fungerer for sciatic smerte, er det en gyldig behandling for nerve smerter i andre deler av kroppen. Disse smertestillende midler kan også lindre betennelser rundt klemt nerve og bidra til å lette spenninger i omkringliggende vev. Hvis disse ikke fungerer, er det neste løpet av handlingen smertestillende midler i et legekontor, som kan inkludere kortison injeksjoner eller en resept av narkotiske stoffer som kodein. Hvis legen ikke er i stand til å behandle klemt nerve tilstrekkelig, kan kirurgi være en siste utvei.

Hvordan berolige en klemt nerve

En klemt nerve kan være en av de mest smertefulle skader å hanskes med. Det kan oppstå hvor som helst i kroppen din. Forårsaket av alt fra feil strekker til bilulykker, klemte nerver sender smerter og nummenhet som stråler gjennom kroppen din. De kan også føre til svakhet i musklene i nærheten nerve, og pins-og-nåler følelse av muskler sovner. Ekstreme tilfeller av klemte nerver kan kreve kortison injeksjoner eller kirurgi, men i de fleste tilfeller er det en rekke måter å berolige symptomer på en klemt nerve hjemmefra.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på holdningen din. Riktig holdning vil ta overvekt av av klemt området av kroppen din. Stå rett, og sitte med en pute bak ryggen din for bedre støtte. Når løfte tunge gjenstander, må du huske å bøye knærne for riktig muskelbruk.

Påfør varme for å berolige nerve. Bruk en varmepute, eller dyppe et håndkle i varmt vann og vri den ut. Lå varmekilden på tegnet området i 20 minutter; gjenta etter behov i løpet av dagen for lettelse. Varme vil slappe av musklene, og gi smertelindring.

Masser berørt område med varm massasjeolje for lindring lik som en varmepute. Bare trykk forsiktig til området, slik at du ikke forverre klemt nerve. Masser to til tre ganger per dag etter behov for lindring.

Strekk forsiktig før noen fysisk aktivitet eller når de opplever smerte, for å løsne muskler og redusere smerte. Ikke rykk, sprette eller vri under strekk, men da dette kan forverre klemt nerve.

Ta kosttilskudd som kan eliminere betennelse nær nerve. Fiskeolje og matvarer som inneholder fytokjemikalier (selleri og ingefær, for eksempel) kan bidra til å redusere betennelse i ledd og nerver, noe som vil lindre smerte.

Tips og advarsler

  • Den beste måten å berolige en klemt nerve er å avstå fra å bruke den. Gjør ditt beste for å hvile og la andre håndtere eventuelle oppgaver som innebærer tunge løft eller bøyd før symptomene har stoppet.
  • Tar over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Motrin kan lette smerter. Følg alle retninger når du tar disse medisinene.

Hva er en klemt nerve i kneet?

Hva er en klemt nerve i kneet?


En klemt nerve kan oppstå der det er en nerve hvis det nerve, eller en gruppe av nerver, blir liksom klemt av et bein eller omliggende vev. Dette kan skje under svangerskapet, eller som et resultat av overforbruk av kneet, traumer eller sykdom, ifølge Merck.com.

Årsak

En klemt nerve i kneet kan være et resultat av press blir satt på peroneal nerve, noe som kan resultere i peroneal nerve parese. Denne tilstanden er egnet til å skje hvis du er sengeliggende, hvis du er tynn og alltid krysse bena når du sitter, eller hvis du er fastspent i en rullestol feil.

Identifikasjon

Ifølge University of Pennsylvania Medical Center, er peroneal nerve som ligger på utsiden av lavere kneet. Dens oppgave er å sende impulser til og fra, beinet til tærne og føttene. Hvis dette nerve er i klem eller skadet på annen måte, kan droppfot forekomme, noe som betyr at du ikke kan heve foten oppover.

At Risk

Sjansene dine lider av en klemt kneet nerve økning hvis du har diabetes, nylig har gått ned i vekt, har betennelse i blodårene, som kalles polyarteritis nodosa, eller har påført en skade i kneet.

Referert smerte

Hvis du har en nerve i klem et annet språk enn kneet, området som i baken, kan du føle referert smerte i kneet. Symptomer kan reise "nedstrøms" fra det berørte området.

Behandling

Behandling for en klemt nerve i kneet kan inkludere å ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs); bruke varme på plagede området og hvile og / eller ikke å legge press på nerven for en stund.

Hjem Behandlinger for en klemt nerve Rundt Sacrum

Hjem Behandlinger for en klemt nerve Rundt Sacrum


Sacrum er et triangulært-formede ben i bunnen av ryggraden som huser den sakrale plexus (en gruppering av nerver som innerverer den nedre hoveddel). Isjiasnerven er en del av denne grupperingen. Klemte nerver i dette området kan påvirke bekken, rumpe, lav rygg, ben og føtter. Du kan ta noen tiltak hjemme for å lindre smerten.

Få en diagnose

Ifølge Dr. Rob Gottesman, en Colorado kiropraktor, det er aldri en god idé å prøve å diagnostisere deg selv. Gå se en medisinsk faglig for å få en eksakt diagnose før du prøver at-home behandlinger. Universitetssykehuset i New Jersey antyder at noen nerver kan også være assosiert med godartede svulster.

Rest

Hvis du har en diagnose av en klemt nerve, kan det hende du trenger å hvile. For å avlaste presset på de sakrale nerver, stopp skjerpende aktiviteter, og ta hyppige pauser. Legg deg ned på ryggen og heve bena ved å sette puter under knærne. Dette vil opprettholde en stilling i hvilken nervene ikke er irritert.

Hot and Cold terapi

Cold terapi vil redusere hevelse og varme terapi forbedrer blodsirkulasjonen. Vanligvis er kald best for de senere skader, mens varme er for kroniske problemer. Prøv å bruke isen først i 20 minutter. Da gjelder varme. Du kan også veksle mellom de to om dette lindrer symptomene dine.

Stretching

Enkelte strekninger kan ta presset av komprimert nerver. Du vil ønske å strekke lav rygg, rumpe, hofte flexors (foran på låret), og hamstrings (baksiden av bena) spesielt. Se online ressurser som det av Nicholas Institute of Sports Medicine og Athletic Trauma (http://www.nismat.org/orthocor/programs/lowback/backex.html) for trening forslag.

Magnetisk terapi

Magnetisk terapi har blitt hevdet som effektive for smerte kontroll og stimulere kroppens naturlige helbredende evne. Ifølge boken "Alternativ medisin The Definitive Guide," magneter kan lindre smerte ved å redusere hevelse. Du kan kjøpe magneter eller magnetiske armbånd å ha hjemme.

Chiropractic behandling for en klemt nerve i bakenden

Chiropractic behandling for en klemt nerve i bakenden


Smerter i hofte eller bakenden skyldes en klemt nerve kalles isjias. Kiropraktorer, opprinnelig kjent som bonesetters, har behandlet isjias og andre rygg-relaterte skader siden det 19. århundre.

Diagnostic Imaging

Kiropraktor kan ta røntgen før du fortsetter med behandling for å bekrefte at kiropraktisk behandling kan effektivt behandle smerte.

Muskel Terapi

Før du utfører justeringer, de fleste kiropraktorer foremuskelterapi. Felles muskelterapi foreskrevet for sciatic smerte inkluderer varme eller is terapi, en dyp muskel oppvarming behandling som kalles ultralyd og transkutan elektrisk nervestimulering --- en behandling som involverer mild elektrisk stimulering av de berørte musklene.

Justering

I kiropraktisk justering for isjias, vil din kiropraktor be deg om å ligge på ryggen eller siden, eller kan du justere i begge posisjoner, avhengig av kilden til smertene dine. Chiropractic manipulasjon ikke overstiger leddets normale bevegelsesutslag.

Fysiske Therapies

Som din smerte avtar, vil din kiropraktor foreskrive fysisk terapi du kan utføre hjemme. Disse øvelsene vil omfatte milde muskel strekninger for å hjelpe bein og ledd opprettholde sine riktige posisjoner mens hindre en gjentakelse av smerte.

Kommunikasjon

Fortell din kiropraktor om noen økning i smerte eller ny smerte så snart som mulig, og diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer på ditt neste besøk.

Hvordan å sove med en klemt nerve

En klemt nerve oppstår vanligvis når omkringliggende vev som bein, muskler eller brusk utøver for mye press på nerverøtter. Klemte nerver kan oppstå i nakken, korsryggen, albue og nesten hvor som helst på kroppen. Ifølge artikkelen "klemte nerver" av de ansatte på Mayoclinic.com, kan symptomene er smerter, nummenhet, prikking og selv muskelsvakhet. Sove med en klemt nerve innebærer å behandle symptomer med aktuelle løsninger og medisiner før sengetid; og immobilisere den skadde området. Spør legen din for ytterligere anbefalinger.

Bruksanvisning

Sove med en klemt nerve

•  Stopp all fysisk trening rett etter at du opprettholde en klemt nerve skade. Bruk en spenne i løpet av dagen når du trenger å være mobile eller sitte i lange perioder. Ta spenne seg om en halv time før sengetid.

I løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av nervesmerter, sette isen i en ispose. Stropp eller sikre ispose rundt din kilde til smerte. Holde isen i stedet for 15 til 20 minutters intervaller i løpet av dagen. Tid dine isen behandlinger, slik at du gjør din siste ca en halv time før sengetid. Igjen, holde isen på skaden i 15 til 20 minutter. Fjern isen pack. Sette deg joint spenne på igjen.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver 4-6 timer i løpet av dagen etter utbruddet av smerte. Tid din siste dose, slik at du tar medisinen din høyre ved sengetid. Finn en stilling i sengen som er behagelig. Hev felles eller muskel over ditt hjerte med en eller flere puter. Plasser en pute på hver side av deg for å hindre for mye bevegelse i løpet av natten.

Hvis du våkner opp om natten med smerter, tar flere ibuprofen. Ikke overskrid den anbefalte mengden. Hvis du ikke klarer å ta medisinen uten dosering, fjerne spenne og bruke isen igjen for fem eller ti minutter. Sett spenne på igjen og prøve å gå tilbake til å sove.

Etter betennelse og hevelse er under kontroll, bruke fem eller ti minutter på å tøye dine muskler eller ledd i alle retninger, holder hver bevegelse i 15 til 30 sekunder. Også har noen massere det myke vevet rundt nervene i fem eller ti minutter ved sengetid. Bruk en varmepute etter stretching og massasje i stedet for is. Hvis du har en klemt nerve i nakken, sove på en kontur pute som anbefalt av legen din.

Tips og advarsler

  • Det tar mye forhånd forberedelse og behandling for å sove med en klemt nerve. Jo flere is behandlinger og anti-inflammatoriske medisiner du bruker i løpet av dagen vil ytterligere redusere smerter om natten. Disse behandlingene jobber sammen med hverandre, og de har en tendens til å utvikle seg gradvis i lindre en klemt nerve. Bruk det du kan i sengen for å begrense dine bevegelser. Den stramme skal forhindre ytterligere irritasjon av klemt nerve ved å isolere ditt felles eller muskel.
  • Bruk aldri is direkte på huden din, da dette kan føre til en forfrysning skade. Også aldri sove med en varmepute på fordi du kan brenne deg selv. En defekt varmepute kan også føre til brann.

Hva gjør du for en klemt nerve

MayoClinic.com sier trykket forårsaker en klemt nerve "forstyrrer nerve funksjon, forårsaker smerte, prikking, nummenhet eller svakhet." En klemt nerve kan skje hvor som helst i kroppen. De med en klemt nerve normalt "med hvile og andre konservative behandlinger ... gjenopprette fra virkningene ... innen noen få dager eller uker." Men det kan være alvorlige nok til å kreve en lege besøk.

Rest

Avhengig av det berørte området, kan resten hjelpe mye. Hvis klemt nerve er i nakken eller skulderen, pass på at området er fullt støttet. Ikke komprimere området rundt klemt nerve da dette vil føre til ytterligere smerte.

Over the Counter Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler kan lette ubehag av den klemt nerve og la intern betennelse å redusere. Unngå muskel lettelse kremer med mentol eller varme fremkallende formler. Fordi du har å gjøre med en komprimert nerve, kan de kalde eller varme sensasjonen være mye mer akutt enn med muskelspenninger.

Andre Selv Treatment

Behandle klemt nerve selv ved å prøve å flytte det berørte området på måter som forårsaker smerte kan faktisk føre til mer skade enn godt. En klemt nerve er ikke det samme som en muskel belastning eller stivhet, det forbedrer ikke midlertidig med bruk. Et par selvbehandlingsteknikker som kan hjelpe er meditasjon, hydroterapi og andre avspenningsteknikker. I et spa eller badestamp, ikke plassere det såre området foran dysene, fordi dette kan føre til ytterligere smerte.

Doctor Tid

Hvis det har gått en uke eller mer, og din innsats hjemme ikke fungerer, er det på tide å gå til en lege. For nakke, rygg eller hofterelaterte nerveproblemer, bør en kiropraktor være din lege av valget. Men er din fastlege greit for andre områder av kroppen. Det er tider, ifølge MayoClinic.com, når det er for mye skade på området og kirurgi må gjøres for å lindre klemt nerve. Venter for lenge med å gå til en lege kan føre til nerveskader. Vær åpen for behandlingstilbud legen din tilbyr, men ikke vær redd for å søke en ny mening hvis du ikke er enig.