Digidexo.com

Trochanter Bursitt Behandling

Skulder Bursitt behandling

Hvis du overdrive din skulderleddet, eller hvis du ikke strekke det riktig, du kjører risikoen for å utvikle bursitt, en smertefull betennelse forårsaket av sprengning av små bursa sacs som gir smøring mellom bein. I tillegg til skulderen, bursitt kan også forekomme i hofter eller albuene. Det er mer enn 150 bursa i kroppen.

Hjem Behandling

Behandling bursitt er vanligvis enkel. Ditt fokus er å hvile skulderen som har bursitt. Hvis det er hevelse, bruke is til å holde hevelsen nede. Du kan også ta over-the-counter medisiner med ibuprofen å lindre eventuelle smerter du kan føle. Bursitt går som regel bort i løpet av noen uker hvis du behandler det på denne måten.

Fysioterapi

Noen ganger skuldermusklene er svekket som følge av at du ikke er i stand til å bruke skulderen så mye mens du lider av bursitt. I slike situasjoner, kan legen anbefale at du ser en fysioterapeut. Terapeuten vil anbefale øvelser som hjelper gjenoppbygge musklene i skulderen din. Øvelsene han anbefaler vil avhenge av faktorer som alder, styrke og evne.

Injeksjon

Hvis du føler deg betydelig smerte i skulderen på grunn av betennelse i en slimpose, legen din kan bestemme det er best å injisere et kortikosteroid. Den kortikosteroid er ofte i stand til å gi umiddelbar lindring. Det er ikke vanlig at mer enn en injeksjon, vil være nødvendig.

Antibiotika

I noen tilfeller er bursitt forårsaket av en infeksjon, men denne type bursitt er ikke vanlig i skuldrene. Hvis dette er tilfelle, kan legen forskrive antibiotika. Antibiotika kjempe for å være sikker på at ingen bakterielle infeksjoner spre seg i kroppen.

Drenering

I noen tilfeller vil en lege bestemme seg for å drenere væske fra bursa skulderen. For å gjøre dette, bruker legen en steril nål og sprøyte for å trekke ut væske. Denne prosedyren kan utføres på legekontoret. Væsken noen ganger vil bli sendt til et laboratorium for videre undersøkelse.

Hip bursitt Behandling Øvelser

Hip bursitt Behandling Øvelser


Bursitt er forårsaket av betennelse i væskefylte blærer som pute leddene. Flere av disse sekker ligger i det hippe og kan bli skadet av flere, små skader; forskjeller i benlengde; leddgikt; stående for lenge med vekt på den ene hoften; eller et fall.

Fysioterapi

Mange vanlige øvelser kan faktisk forverre bursitt. Utfør dem kun etter avtale med lege eller fysioterapeut. Fysioterapi kan øke blodstrømmen til hoften, mens du strekker støtte vev for å avlaste presset på bursa.

Tøyningsøvelser

Stretching hoften kan lindre symptomer på bursitt. Ved å utføre enkle hip strekninger, slik som å sitte på gulvet med bena spredt og gripe anklene, kan støtte vev løsnes. Også prøve å ligge på ryggen og tegning knærne mot brystet. Vikle armene rundt knærne og dra dem mot brystet til å strekke hoftene.

Pilates leg strekninger og ben spark kan hjelpe.

Noen mennesker lider av bursitt grunn av muskelsvakhet. Hvis dette er tilfelle, arbeide med legen din for å finne øvelser for å styrke de svake muskler eller muskler. I mange tilfeller kan noe så enkelt som en motstand band være nok til å gi musklene en treningsøkt.

Andre måter å lindre symptomer

Du kan få midlertidig lindring ved å ta Tylenol og glasur hoften. Icing kan redusere hevelse og press på bursa. Prøv å sove på ryggen eller magen, snarere enn på den berørte side. Det viktigste er å hvile hoften og for å ikke utføre oppgaver som i utgangspunktet irritert på bursa.

Ikke-kirurgisk behandling for Skulder bursitt

Ikke-kirurgisk behandling for Skulder bursitt


Skulder bursitt er forårsaket av svelling av fluidet sac mellom skjøten og sene. Kirurgi er vanligvis en siste alternativet for bursitt behandling. Andre, mindre ekstreme metoder vanligvis gi lindring av smerter og betennelser.

Typer

Skulder bursitt behandling innebærer vanligvis hvile, immobilisering, is, medisiner for å lindre smerte og hevelse, fysioterapi eller injeksjoner. Skulder bursitt forårsaket av en infeksjon behandles med antibiotika.

Funksjon

Hvile skulderen og glasur det vil redusere hevelse og la smertene å avta naturlig. Ibuprofen og naproksen redusere betennelser og lindre smerte. Fysioterapi hjelper pasienter å styrke skuldermuskulaturen, og kortikosteroid injeksjoner lette hevelse og gi rask smertelindring.

Fordeler

Kirurgi kan være dyrt og bærer risiko og en lengre rehabiliteringsperiode. Ikke-kirurgiske behandlingsmetoder har relativt få bivirkninger, og er vanligvis tilstrekkelig til å behandle skulder bursitt.

Betraktninger

Pasienter bør oppsøke lege dersom skulder bursitt gjentar seg og blir et kronisk problem. Kronisk bursitt kan indikere en underliggende medisinsk problem som kan trenge behandling før skulder bursitt vil gå bort.

Advarsel

Alltid ta over-the-counter og reseptbelagte medisiner nøyaktig som anvist. Ibuprofen og naproksen kan forårsake magesår og andre mageproblemer i høye doser. Ifølge National Institutes of Health, er en kortikosteroid injeksjon nok for de fleste pasienter, men for mange steroidinjeksjoner i en kort periode kan skade sener.

Hvordan behandle Kneet bursitt

Bursitt forårsaker betennelse i kneet leddene. Betennelse vises i bursa. Din mobilitet i kneet vil være begrenset, før du behandler kneet bursitt. Knesmerter kan bli følt i kneskålen. Bursa er en væske sac. For mye væske kan fylles i sac når det betent. Hvert kne har 11 bursa. Kne bursitt er ikke så alvorlig som kneleddet leddgikt. Kne bursitt er vanligvis forårsaket av skade på kneet, eller gjør mye knelende. Noen ganger bare et kne spenne og resten av leddene kan bidra til å gi kneet bursitt behandling. Bursitt symptomer er sår kneet, mild betennelse, og presset på kneleddet. Fedme kan føre kneet bursitt.

Knesmerter kan behandles med hjem rettsmidler, vanligvis. Kne bursitt vanligvis ikke krever medisinsk behandling. Alvorlige og kroniske tilfeller av kneet bursitt kan føre til kirurgi. Kne bursitt kan være vanlig i de som deltar i idretter som løping, bryting, basketball og fotball. Hvis kneet bursitt blir infisert, det kalles septisk kneet bursitt. Det er vanskelig å fortelle forskjellen mellom septisk bursitt, og bare kneet bursitt. Antibiotika vil være nødvendig for å behandle septisk bursitt. Hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av en uke eller to, bør du oppsøke lege.

Bruksanvisning

•  Bruk en knee brace, eller knepute. Det er lurt å redusere hevelse, og stabilisere leddet. En knebeskytter vil begrense slitasje på kneet også. Legen din kan anbefale en god knee brace å bære. Hvis du kjører, eller jogge, bør du bruke et kne spenne når involvert i noen idrett, eller trener.

Hev kneet mens du sover. En god søvn posisjon vil bidra til å redusere smerter i kneet. Sove med en kneskade kan føre til stivhet. Slik at du ønsker å heve kneet mens du sover. Sov på baken, og bruke en pute eller pute under kneet med bursitt.

Bruk kjøleelementer for å redusere svelle og betennelser. Hold isposer anvendt til kneet i 20-30 minutter daglig. Isposer vil bidra til å helbrede bursa, og redusere eventuelle smerter symptomer. Ice skal brukes med en gang, etter noen aktivitet.

Påfør kamille olje til kneet. Kamille olje har anti-inflammatoriske egenskaper, og kan brukes til å behandle leddsmerter. Fortynne kamille olje, bruke en bare noen få dråper til kneet med bursitt. Kamille skal suge gjennom hudens vev og bidra til å redusere symptomene.

Ta gurkemeie som et smertestillende medikamenter. Sjekk med legen din hvis du tar noen smerte meds. Gurkemeie kan være en naturlig antibiotika og reduserer betennelse. Gurkemeie er en av de mest effektive hjem rettsmidler ved behandling av leddsmerter. Gurkemeie kan tas som et supplement. Ta to kapsler daglig, helst med et måltid.

Bursitt Hip Infeksjon

Hip bursitt oppstår når væskefylt bursa sac blir betent på grunn av friksjon mellom en sene og bein. De fleste hip bursitt er forårsaket av repetitive stress på hofteleddet eller aldring. Imidlertid kan noen mennesker utvikler hip bursitt fra en infeksjon, som kalles septisk bursitt.

Funksjon

De fleste bursitt hip infeksjoner forekommer i trochanteric bursa sac, som ligger på større trochanter bein, en bendel på uteområdet i hofte, ifølge Cleveland Clinic.

Identifikasjon

Bursitt hip infeksjoner er svært sjelden og er forårsaket av mikrober, som trenger å bli undersøkt og diagnostisert i et laboratorium.

Typer behandling

Bursitt Hip infeksjoner eller septisk bursitt behandles vanligvis med antibiotika etter at diagnosen er bekreftet. Ofte er disse antibiotika trenger å bli administrert intravenøst ​​for å være effektive.

Andre typer behandlinger

Dersom antibiotika ikke klarer å lindre hip bursitt symptomer, kan en lege trenger for å gjennomføre gjentatte ambisjoner for den infiserte væske, som krever tegning infisert leddvæske ut med en nål. Personer med mer alvorlige infeksjoner kan trenge å ha sin bursa sac fjernes kirurgisk.

Betraktninger

En lege vil vanligvis ha en bursitt hip infeksjon pasienten ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen for smerter og betennelser. Kortison skudd kan lindre mer alvorlig smerte. Når infeksjonen er borte, vil en pasient etter hvert bli oppfordret til å trene og øke mobilitet og styrke i hoften.

Hva er årsaken til Kneet bursitt?

Kneet bursitt

Kne bursitt er en tilstand forårsaket av hevelse i en væskefylt sekk plassert rundt hetten av kneet. Den sac kalles en bursa. Dens normale formål er å tilveiebringe en glatt overflate mellom kneet vev for å minske friksjonsbevegelse forårsaket av kneskålen.

Kneledd er omgitt av tre av disse væskefylte blærer. Når sekken på toppen av kneet sveller på grunn av et fall eller andre traumer til kneet, er tilstanden kalles kneet bursitt.

Årsaker til Kneet bursitt

Den medisinske tilstanden kneet bursitt kalles vanligvis piken kneet, catcher kne eller snekker kneet, fordi skaden kan være forårsaket av knelende i lange perioder av gangen. Det blir sitt kallenavn på grunn av yrker som involverer kneler i lange perioder av gangen.

Den knelende fører til flere symptomer som hevelse, rødhet, varme, prikking i huden, inntrykk og ekstrem følsomhet. Kne bursitt er ikke så vondt som leddgikt i kneet, men det kan bli feildiagnostisert som leddgikt. Stivhet er et annet symptom. Omfanget av bevegelse for kneet er vanligvis ikke påvirket.

En liten variant av kneet bursitt er prepatellar bursitt, som er når blodet fyller bursa, forårsaker hevelse og betennelse. Leddgikt kan sette av kneet betennelse, så kan bakterieinfeksjoner.

En annen variant av kneet bursitt er hopperkne, eller infrapatellar bursitt. Dette er når bursa under kneet sveller, bruke ekstremt press til de sener som arbeider rundt kneet.

Behandlinger

Milde og moderate tilfeller av kneet bursitt behandles med hvile, høyde, is, smertestillende medikamenter, aspirin og anti-inflammatoriske medisiner.

Alvorlige tilfeller av tilstanden kan kreve aspirasjon, som er fjerning av bursa væske fra sac med en nål og er gjort på et legekontor. Denne prosedyren bør aldri være forsøkt uten tilsyn av lege. Det krever sterile betingelser, og den fjernede væsken trenger å bli sendt til et laboratorium for analyse.

En annen form for behandling for kneet bursitt er injeksjon av kortison inn i sac.

Kne bursitt som er et resultat av bakterielle infeksjoner krever ytterligere medisinsk hjelp og behandling. Fluidet må fjernes fra bursa ved aspirasjon, og sendt til et laboratorium for å isolere bakteriene og fortsette med behandling.

I visse alvorlige tilfeller, har fjerning og avløp å bli gjort gjennom kirurgi. Imidlertid er den kirurgiske alternativet vanligvis i tilfeller av bakteriell infeksjon.

Iliofemoral Bursitis Treatment

Den iliopectineal bursa sac ligger over iliofemoral og pubofemoral leddbånd i en Y-form mellom hofte og leggbena. Iliofemoral bursitt, som også kalles iliopectineal bursitt, oppstår når det er overflødig friksjon mellom sener og bursa sac, som kan forårsake smerter og betennelser. Behandlinger kan variere avhengig av alvorligheten av skaden.

Betydning

Siden iliofemoral bursitt kan være forårsaket av overforbruk som i løping eller dans, bør personer med denne tilstanden stoppe all fysisk trening og hvile. Dette vil hindre ytterligere forverring av bursitt.

Typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere smerter og betennelser. En lege kan være nødvendig å gi et glukokortikoid skudd for mer alvorlige smerter, ifølge Utdol.com: Bursitt behandling.

Andre typer behandling

Ice kan være svært effektive i å redusere den innledende betennelser og smerter forårsaket av iliofemoral bursitt. Ice bør brukes på 20 minutters intervaller flere ganger per dag. Varmeputer og varmeflasker kan også bidra til å lindre smerter og stivhet.

Effekter av Exercise

Personer med iliofemoral eller hip bursitt bør gradvis jobbe seg inn i en øvelse eller fysioterapi rutine. Trening kan bidra til å øke blodgjennomstrømningen for healing samt styrke tilstøtende muskler for økt stabilitet.

Betraktninger

En lege kan ha å gjennomføre flere tester for å avgjøre om en persons iliofemoral bursitt er forårsaket av andre symptomer som femoral nerve skade eller felles degenerasjon. Hvis så, kan ytterligere behandling være foreskrevet.

Ankel Bursitis Treatment

Ankel Bursitis Treatment


Ankel bursitt er smerter og betennelse i bursa funnet i nærheten av ankelleddene. Bursa er en liten sac av væske som fungerer som s hock absorber mellom bein og sene. Bursa er vanligvis fylt med en liten mengde av væske, og når skadde det fylles med mer væske forårsaker svelling. De fleste tilfeller av ankelen bursitt involverer bursa nær akillessene.

Symptomer

Symptomer som indikerer ankel bursitt er hæl smerter, ankel smerter, hevelse, haltende, ømhet rundt akillessenen, rødhet og varme.

Årsaker

Ankel bursitt er forårsaket av skade, gikt, leddgikt og overforbruk.

Behandling

Ankel bursitt behandles vanligvis med kalde eller varme kompresser, spjelking, krykker, hvile, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroider.

Fysioterapi

Fysioterapi er en annen form for behandling for ankelen bursitt. Fysioterapeuter bruker ultralyd og massasje for å hjelpe ankelen bursitt leges raskere. Når ankelen bursitt har grodd øvelser for å styrke akillessenen kan gjøres.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller, eller når andre behandlinger mislykkes, kan kirurgi utføres for å fjerne bursa eller deler av benet fra hælen.

Hvordan behandle Hip bursitt

Folk har bursa, små sekker som er fylt med væske, rundt leddene for å fungere som buffere mellom sine bein og nærliggende muskler. Bursitt er en betennelse i bursa som vanligvis forekommer i hofter, skuldre eller albuer. Hip bursitt kan gjøre turgåing, går opp og ned trapper og enda sover svært smertefullt. Redusere betennelse i hoften bursa er målet når det kommer til behandling.

Bruksanvisning

•  Ta presset ut av hip som er berørt av bursitt. Hvile på ryggen eller upåvirket side, spesielt når du sover. Unngå å gå i trapper så mye som mulig i løpet av helbredelsesprosessen.

Bruk is til hoften tre til fire ganger om dagen, i 20 minutter hver gang. Den is bidrar til å redusere inflammasjon og gir også et mål for smertelindring.

Treat bursitt smerte med over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen eller paracetamol. Hvis disse medikamentene ikke ta kanten av din smerte, spør legen din om å ta en sterkere medisin. Kortikosteroid injeksjoner som blir levert rett til hip bursa er et alternativ for alvorlige tilfeller.

Treat bursitt som har blitt infisert med antibiotika. Legen din vil teste deg for infeksjon hvis hoften ikke svare på ising og smertestillende midler alene.

avlaste felles smerte med en varmepute. Heat bør bare brukes på hoften når betennelsen har trukket seg tilbake og skjøten er ikke lenger varmt å ta på. Hold varmeputen på lav innstilling, og bruke det i 20 minutter om gangen for å unngå å brenne deg selv.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig og oppleve episoder av hip bursitt. Ekstra vekt legger mer press på leddene og kan høyne din smerte. Diskuter vekttap strategier med legen din.

Bruk stødige sko eller joggesko med en høy grad av støtte når du har hip bursitt. Gode ​​sko vil hjelpe deg å fordele vekten jevnt når du går.

Delta fysiske terapitimer for å lære å strekke effektivt og gjenvinne normale bevegelsesutslag når din bursitt har grodd. The American Physical Therapy Association (APTA) tilbyder katalogen kan hjelpe deg med å finne en lokal terapeut.

Hjem behandling for Retrocalcaneal bursitt

Retrocalcaneal bursitt er betennelse i bursa, en fluidfylt sekk som er plassert ved hælen av foten. Ifølge University of Maryland, bursa fungerer som en pute og smøremiddel mellom calcaneus bein og foten leddene.

Unngå Smertefulle aktiviteter

Unngå fysiske aktiviteter som kan forårsake smerte slik som løping eller jogging. Disse aktivitetene kan forsinke helbredelsesprosessen og forårsake ytterligere skade.

Påfør Ice

Inflammasjon kan reduseres ved å bruke is flere ganger om dagen. Hvis hælen synes varmt å ta på, kan ising være effektive.

Over mot narkotika

Ikke-steroide medisiner som ibuprofen kan redusere smerte og redusere betennelser.

Hælkiler

Custom hæl inserts kjøpt over disk kan bidra til å fremme healing og redusere stress på bursa og ledd.

Massasje

Forsiktig masserer den betente delen av ankelen kan fremme sirkulasjon og helbredelse.

Prognose

Ifølge University of Maryland, som regel får retrocalcaneal bursitt bedre over prosessen med flere uker med riktig behandling.

Den mest forskrevne behandling for bursitt

Den mest forskrevne behandling for bursitt


Bursitt er betennelse av små væskefylte blærer på brusk som kalles bursa sekker. Ifølge artikkelen "bursitt" av ekspertene på Mayoclinic.com, de vanligste stedene for bursitt er skuldre, albuer og hofter. Den mest foreskrevet behandling for bursitt inneholder en kombinasjon av hvile, immobilisering, medisinering, is, varme, og mosjon.

Betydning

Når en person utvikler bursitt, er resten av største betydning. Dette vil holde betennelsen blir verre og bli smittet. Fellesbukseseler kan brukes for å immobilisere det spesifikke skjøten og hindre plutselige bevegelser.

Typer behandlinger

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen kan redusere bursitt betennelser og smerte. En lege kan også foreskrive en antibiotika hvis det er en infeksjon i bursa sac.

Andre typer behandlinger

Isen er ofte foreskrevet som en del av de fleste behandlinger. Is reduserer inflammasjon ved å begrense strømmen av blod, som er den primære bidragsyter til tidlig svelling og alvorlig smerte. Når første smerte og hevelse er redusert, kan varmen øker blodgjennomstrømningen, frakter oksygen og næringsstoffer til det skadde området for healing.

Effekter av Exercise

Trening er en svært foreskrevet del av bursitt gjenopprettingsprosessen. Trening fremmer også blodstrømmen. Videre, det øker fleksibiliteten og styrken i muskler og sener, noe som bidrar til å stabilisere bedre leddet.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å utvinne fra bursitt. Ansette en foreskrevet kombinasjon av behandlinger er den raskeste måten å komme seg.

Hvordan å behandle bursitt med urte rettsmidler

Hvordan å behandle bursitt med urte rettsmidler


Bursitt er en smertefull betennelse i bursa, som er sacs av ​​væske som beskytter leddene. Bursitt er vanlig i hofter, knær, albuer og skuldre. Det er forårsaket av repeterende bevegelser, belastning og direkte traumer. Det har også vært knyttet til dårlig diett. Bursitt er ofte behandlet med anti-inflammatoriske medikamenter, kortison injeksjoner og kirurgi. Disse metodene er ofte effektive; Men tilstanden kan ofte bli behandlet, og i mange tilfeller forebygges med noninvasive urte og naturlig rettsmidler. En to-ukers regime er anbefalt. Les mer for å få hjelp.

Bruksanvisning

Kosthold og kosttilskudd

•  Fjern alle sure matvarer fra kostholdet ditt. Mat som rødt kjøtt, tomater, fast food og junk food alle inneholder store mengder stivelse og syre. Disse agentene har en tendens til å stimulere bursitt. Erstatt disse rettene med alkalisering matvarer rike på magnesium, som bladgrønnsaker, sjø greener, havre måltid, selleri, avokado og gulrøtter.

•  Bland 2 ss. honning, 1/2 kopp cider eddik og 1 ts kajennepepper i en 12-unse glass vann. Drikk en time før frokost. Denne blandingen vil hjelpe naturlig redusere betennelser, styrke leddene og øke immunsystem.

Drikk en 12-unse glass gulrot juice med frokost og lunsj. Gulrot juice vil bidra til å bryte ned sedimentrester i betent bursa. Gulrot juice, bortsett fra å være en fantastisk kilde til vitamin A, er også rik på kalsium, magnesium, kalium, fosfor, jern og vitamin B-komplekset. Ta 2 Acid-A-Cal tabletter med frokost og lunsj. Acid-A-Cal er en urte kosttilskudd laget av enzymatisk behandling, en ledende produsent av naturlig rettsmidler. Syre-A-Cal inneholder høye nivåer av vitaminer og mineraler, og er et kraftig anti-inflammatorisk og antioksidant.

Drikk to kopper burdock te mellom frokost og lunsj. Burdock te er også en kraftig anti-inflammatorisk og kan kjøpes i bulk i de fleste helsekostbutikker og på nettet. Burdock også fremmer sunn leverfunksjon, noe som vil bidra til å kvitte kroppen for giftstoffer som kan forårsake infeksjon og såre bein og ledd.

Spis 4-6 gram av rå selleri med middag. Rå selleri er en god alkaliseringsmiddel og vil bidra til å rydde leddene av urinsyre, lettelser i smerte. Ta 2 Acid-A-Cal tabletter med middag.

6. Ta en ss. av linfrøolje med middag og før du går til sengs. Linfrø inneholder høye nivåer av alfa-linolensyre, som bidrar til å fremme bein og felles helse. Den inneholder også lignans, urtemidler som vil bidra til å helbrede den skadede bursa vev. Ta 2 Acid-A-Cal tabletter én time før du går til sengs.

Body Care, mosjon og aktuelle behandlinger

Plasser en ispose til det smertefulle området to ganger om dagen. Hold i 20 minutter. Når du er ferdig, gjelder 10 til 15 dråper tea tree olje til huden din. Gni forsiktig og la oljen trekke inn i porene. Etter en uke, eller som symptomene avtar, legger 10 til 15 dråper tea tree olje til en varm vask fille og bruke den til det berørte området etter din ispose behandling.

Bruk en aktuell urte oksygenspray etter behov. Oksygen spray vil trenge porene og hjelpe lindre smerten. Det er mange smertestillende spray på markedet. En meget effektiv oksygenspray er Oxy-Spray, laget av jordas Bounty.

Strekk leddene forsiktig i tidlig om morgenen og før du går til sengs. Ikke forfalte det, rett og slett få infisert felles bevegelse slik stivhet ikke satt i, forårsaker ytterligere smerte.

Tips og advarsler

 • Drikk 8 til 10 glass vann per dag i perioder med bursitt.
 • Vurdere en kiropraktisk justering. Mange helsemessige forhold, for eksempel bursitt, kan knyttes til feiljustert muskler og ledd.
 • Tilberede måltider om hver fjerde time. Dette vil gi mat og kosttilskudd tid til å bli utnyttet av kroppen din.
 • Rådfør deg med legen din før du gjør plutselige kosttilskudd eller endringer i livsstil.
 • Hvis du opplever noen uønskede bivirkninger fra noen urte kosttilskudd, slutte å ta dem og ringe legen din. Hvis du er i ekstrem smerte eller føler deg svimmel, ringe 911.
 • Avstå fra å røyke eller bruke tobakk i løpet bursitt fakkel-ups. Tobakksbruk fremmer surhet i kroppen, noe som kan gjøre bursitt verre og vanskelig å behandle.

Behandling og medisin for bursitt

Behandling og medisin for bursitt


The 2009 Encarta Encyclopedia beskriver bursa som "små væskefylte blærer" som vanligvis ligger nær leddene og at "fungere som puter for å minske friksjonen når sener og muskler passere over bein." Hvis du skader en felles som din kneet, bursa blir irritert, og du kan utvikle bursitt. Ifølge Mayo Clinic, er det mer enn 150 bursa i kroppen din. Bursitt rammer oftest bursa i skuldre, albuer og hofter. Men du kan også utvikle bursitt i knærne og i ankelen området på akillessene, som forbinder leggmuskelen til hælen bein. Bursitt kan hindre bevegelse i de berørte ledd, og noe press eller bevegelse kan forårsake enorm smerte.

Pain Relief

Smerter fra akutt bursitt kommer plutselig og kan være forårsaket av skade, leddgikt, infeksjon, eller repeterende handling og overforbruk. Hvis du opplever akutt bursitt, kan smertene forsvinne i løpet av få dager, og behandlingen kan ikke bli nødvendig. Hvis smerten er uutholdelig, hastigheten din utvinning ved immobilisering med sport wrap, heve og hviler det berørte området, og bruke is i ca 15 minutter hver 4-6 timer. Aspirin, vil ibuprofen og naproksen redusere hevelse. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler er også tilgjengelig for å redusere hevelse og lindre smerte. Imidlertid bør du kjenne til risikoen og fordelene av behandlinger og medisiner for bursitt.

Kortison Shots

Kortison injiseres direkte inn i det berørte området for å lindre smerter og betennelser. Kortison skudd gitt av din lege inkluderer vanligvis et kortikosteroid medisiner og lokalbedøvelse. Det er risiko involvert. Ifølge Mayo Clinic, kan gjentatte Kortison skudd forårsake brusk i leddene for å svekkes; derfor legen din kan begrense antall bilder du får til fire eller fem per år. Andre alvorlige risikoer inkluderer osteoporose, eller tynning, av nærmeste bein; osteonekrose, eller død av bein nær injeksjonsområdet; felles infeksjon; og nerveskader. Etter en injeksjon, bør du beskytte injeksjon området for et par dager ved å unngå belastning og press. For eksempel, hvis det berørte området er skulderen din, unngå tunge løft. Se for rødhet og hevelse, som kan tyde på infeksjon.

Prednison

Prednison er et annet kortikosteroid medisiner. Kortikosteroider etterligne effekten av kortison og hydrokortison, som er hormoner som produseres naturlig av binyrene. Prednison kan bli administrert i en oral form, så som en tablett, kapsel eller sirup, for å behandle betennelse forårsaket av bursitt. Mer enn sannsynlig, vil legen gi deg en prednison injeksjon. Risiko knyttet til utvidet bruk av oral prednison inkluderer grå stær, høyt blodsukker, menstruasjonsforstyrrelser og osteoporose. En annen bivirkning av både muntlig og injisert prednison er økt appetitt, etterfulgt av vektøkning. Langvarig bruk av prednison fører også binyrene til å produsere mindre naturlige steroidhormoner, så når du slutter å ta den, bør du gjøre det gradvis, eller du kan ha smerter i kroppen, trøtthet og svimmelhet.

Aspirasjon og Fysioterapi

Aspirasjon terapi innebærer å injisere en nål inn i påvirket bursa og tegne ut væsken i en sprøyte for å redusere betennelse og lindre smerte. Dette kan føre til forbigående hevelse og ømhet. Legen kan anbefale stretching og styrke øvelser som du sannsynligvis kan gjøre hjemme uten hjelp av en fysioterapeut. Hvis bursitt er alvorlig eller kronisk, kan en terapeut bruke ultralyd (svak lyd-wave vibrasjoner) for å gi varme for dype muskler og bedre blodtilførselen til det berørte området. En elektrisk strøm blir brukt til å skyve et kortikosteroid medikament gjennom huden direkte over bursa. Massasjeterapi med fokus på bløtvevet er et annet alternativ.

Kirurgi

Bursectomy er kirurgisk fjerning av betent bursa. Ifølge en 18 september 2002, rapport fra Ortopedisk senter og Sports Medicine of Northfield, New Jersey, er artroskopisk bursectomy sikker og effektiv. I rapporten heter det: "I løpet av en periode på sju år, 27 pasienter gjennomgikk denne prosedyren Alle pasienter klaget over tilbakevend lateral hoftesmerter til tross for minst to lokaliserte injeksjoner med kortikosteroider Minimum oppfølging var ett år, og de tilfeller av 22 pasienter var.. anmeldt etter fem år. Twenty-tre av de 27 pasientene hadde gode eller svært gode resultater umiddelbart etter inngrepet, og opplevde ingen komplikasjoner. På ett år, hadde bare én pasient opplevde symptom tilbakefall, og på fem år, hadde bare to pasienter fikk tilbakefall. Alle pasientene unntatt én var fornøyd med sine utfall. "

Ultralyd behandling for bursitt

Bursitt kan være en smertefull, svekkende tilstand som gjør det vanskelig for deg å nyte dine normale daglige aktiviteter. Tradisjonelle behandlinger inkluderer hvile, is og ibuprofen eller andre rusmidler. I mange fysioterapi innstillinger, ultralyd terapi brukes til å fremskynde helbredelsesprosessen. Hvis du har bursitt som ikke synes å bli stadig bedre på egen hånd, bør du vurdere å snakke med fysioterapeut om ultralyd behandling.

Bursitt

Bursitt er et generelt begrep som indikerer betennelse i en slimpose sac. Bursa er små, væskefylte blærer som lokalisert i nærheten leddene. Bursa bidra til å redusere friksjonen på muskel og sene bevegelse og bidra til å skape puter mellom bein og annet vev. Tenk om du var å plassere en liten mengde vegetabilsk olje i en plast lukkbar baggie. En bursa er lik i sin anatomi.

Bursitt er vanligvis et resultat av betennelse i en slimpose. Det kan være forårsaket av repeterende bevegelse eller stress til en bursa sac. Bursitt kan også være forårsaket av traumer eller skader en joint.

Ultralyd

Ultralyd er en behandling som bruker lyd (eller trykk) bølger for å skape en terapeutisk effekt på kroppens vev. Svinger hode skaper trykkbølger som gjennomsyrer inn i vev og forårsaker molekyler til å vibrere. De vibrerende molekyler kolliderer og skaper friksjon. Som friksjons øker, temperaturer i vevet øker også, som gir terapeutisk effekt. Deep oppvarming bidrar til å øke lokal blodstrøm og redusere smerte og muskel vokter.

En annen terapeutisk effekt av ultralyd er et resultat av den vibrasjon av molekyler på grunn av de lydbølger. Kavitasjon er definert som den pulsering av gassbobler i kroppsvæsker som kan ha en effekt på cellemembran diffusjon. Microstreaming er bevegelse av ioner i og rundt vevsceller på grunn av vibrasjoner som kan forandre permeabilitet cellemembranen og celleaktivitet.

Både termiske og mekaniske effekter kan påvirke inflammasjon som er karakteristisk for bursitt. Økt blodgjennomstrømning og forbedret celle permeabilitet kan potensielt ha en positiv effekt på vev healing og minimere betennelse. Forbedret healing og potensialet for smertereduksjon gjør terapeutisk ultralyd en levedyktig behandling for bursitt.

Behandling

Ultralydbehandling utføres generelt i et fysisk terapi innstilling. Den behandlende terapeuten vil utsette det berørte området, og vil bruke en generøs mengde ultralyd gel. Gelen hjelper overføre lydbølgene fra svingeren gjennom huden til din betent slimpose. Terapeuten vil forsiktig massere området i 5 til 20 minutter. Etter ultralyd behandling, vil terapeuten ha hjelp du utføre flere terapeutiske øvelser.

Behandling for Olecranon bursitt

Behandling for Olecranon bursitt


Olecranon bursitt opptrer ved spissen av albuen. Det kan være forårsaket av trauma, en insektbitt eller leddgikt. Betennelser og smerter er typiske symptomer. Behandlinger inkluderer vanligvis væske drenering, is, medisiner og mosjon.

Advarsel

Ifølge artikkelen American Academy of ortopediske kirurger, kan unnlatelse av å behandle olecranon bursitt forårsake nerveskader, noe som kan begrense bevegelse i albuen.

Typer behandling

Dersom olecranon bursitt er forårsaket av en infeksjon, kan leger fjerne fluid fra en pasients albuen. Dette kan bidra til å lindre betennelser og smerte. Ibuprofen eller naproxen er også effektive medisiner for å lindre betennelser og smerte. En lege kan også gi en kortison skudd.

Andre typer behandling

Is kan være en effektiv behandling for olecranon bursitt, særlig hvis det er brukt i løpet av de første 48 til 72 timer. Ice skal komprimeres direkte mot albuen med en ispose. Det er også viktig å hvile albuen for en periode av tid.

Effekter av Exercise

Øvelser som strekker triceps over hodet kan være effektive i behandling av olecranon bursitt. Trening stimulerer blodsirkulasjonen, noe som er nødvendig for helbredelse. Bare utøve når den første betennelsen er under kontroll.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å utvinne fra olecranon bursitt. Behandling vil være lenger hvis kirurgi er nødvendig.

Hvordan behandle bursitt hjemme

Hvordan behandle bursitt hjemme


Bursitt er betennelse i bursa. Bursa er en liten væskefylt sekk som er til stede på mange ledd i kroppen vår. Å ha bursitt kan være smertefullt når du flytter rundt, har hevelse i det området, og selv føler at det brenner. Denne artikkelen vil hjelpe deg å behandle bursitt hjemme.

Bruksanvisning

Hvis du har alvorlig betennelse, redusere det ved hjelp av isposer direkte på det området og som vil hjelpe.

Hvis leddene er ganske stiv, setter obelia olje i området vil definitivt hjelpe deg å løsne det opp.

En av de beste måter å fremskynde helbredelsesprosessen er å ta en klut og suge den i mullein te og sette den på området med bursitt. Påføring kamille te, humle, og skullcap te kan også hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen. Ta et varmt Epsom salt bad er bra også.

ta kosttilskudd eller spiser mat som er rik på vitamin B12, kalsium, gurkemeie, og Magnesium. Disse inkluderer grønne grønnsaker og avocado. Du kan også lage en drink ut av vann, eple cider eddik og honning og drikke det.

Øvelse lett i det bestemte området for å bygge opp styrke til å kvitte seg med mer smerte når du flytter.

Hjem behandling for Skulder bursitt

Skulderen er en av de mest vanlige deler av kroppen for å bli rammet av bursitt. Bursitt er et resultat av overforbruk av skulderleddet og er ofte forbundet med aktivitet som kan variere fra å spille tennis til raking verftet. Hvis ikke behandles, kan kronisk bursitt føre til en opphoping av kalsium innskudd som til slutt vil redusere din evne til å bruke skulderen. Flere hjem rettsmidler kan brukes.

Årsaker

Årsakene til skulder bursitt er knyttet til repetitive bevegelser eller plutselig anstrengende aktivitet i et normalt stillesittende person. Tunge løft er en hyppig katalysator og smertene kan være relatert til mengden enten løftes eller løfte en mindre vekt fra en ubekvem stilling. En god måte å hindre bursitt er ikke å delta i noen anstrengende aktivitet i lang tid etter en lang periode med inaktivitet. Vær også klar over repetitive bevegelser som bruker skulderen.

Forebygging

Forebyggende tiltak for de som må engasjere seg i den type handlinger som forårsaker skulder bursitt involverer varmer opp musklene. Ideen er å holde fra å sette unødig belastning på musklene i skuldrene. Varmer opp muskler og leddbånd i skulderen strekker dem og reduserer stress plassert på strammet muskler.

Massasje

Massasje er et utmerket middel som kan gjøres hjemme etter at smertene har allerede startet. Hvil den skadde skulderen mens du føler smerte, slik at du ikke forverre tilstanden. Masserer området forårsaker smerte forbedrer blodsirkulasjonen mens du slapper av musklene som omgir det smertefulle området.

Urte terapi

Økende sirkulasjon er en viktig elementin redusere smerte. Urte terapi kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, samt redusere betennelsen. En vanlig urte behandling for bursitt er en blanding av willow bark, krampe bark, selleri frø, og stikkende aske.

Ernæring

Naturlig behandling innebærer vitaminer og næringsstoffer som er bra for å bygge muskelvev. Det beste er vitamin C, vitamin A, og sink. Vitamin C finnes i rikelige mengder i frukt og grønnsaker. Den gammeldagse behandling av tran er fortsatt en av de beste måtene å få vitamin A. For sink, spiser pasta, korn, nøtter, og til og med østers.

Behandling & Strekker for Hip bursitt

Behandling & Strekker for Hip bursitt


Hip bursitt er en tilstand som forårsaker smerte i øvre del av låret. Når bursa sac over hoften blir betent på grunn av skade eller overdrive, bursitt resultater. Her er noen vanlige behandlinger og en flott strekning å behandle og forebygge hip bursitt.

Medisinering

Anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller naproxen blir ofte foreskrevet. Disse kan redusere betennelser og redusere bursitt smerte.

Diett

Mangel på kalsium, magnesium og spesielt vitamin B12 kan bidra til inflammasjon. Spis mat rik på kalsium, som for eksempel meierikilder som melk, yoghurt, cottage cheese og ost; magnesium, som for eksempel grønne grønnsaker, bønner, nøtter, frø og hele korn; og B12, som for eksempel lever, oksekjøtt, kylling, svinekjøtt, fisk, egg og meieriprodukter. Tilskudd kan også bli bedt av legen din.

Rest

Hos friske mennesker, er bursitt forårsaket av repeterende bevegelser som løping. Bursitt lider trenger å avstå fra aktiviteten som forårsaket betennelse til smerten er borte.

Is

Bruk is til hoften. Følg legens retning, men isen er vanligvis brukt i 20- til 30-minutters intervaller i løpet av dagen. En is massasje kan også være nyttig.

Stretch

Den beste strekningen for personer med bursitt gjøres ved å ligge på nonaffected side. Trekk forsiktig skadet benet over midtlinjen av kroppen på en 45-graders vinkel, på linje med hofteleddet. For ekstra utvalg av bevegelse, utføre denne øvelsen mens du ligger i sengen for å tillate foten å falle under parallell med hoften. Denne strekningen kan gjøres på begge sider for å holde nonaffected felles sunt. Selv etter at betennelsen helbreder, fortsetter denne strekningen før og etter trening.

Hvordan behandle en bursitt Injury

Hvordan behandle en bursitt Injury


Hvis din skulder bevegelsen føles kompromittert, og området utstråler smerte, kan du ha en bursitt skade. Bursitt er forårsaket når betente sener og bursa i skulder er klemt mellom ball og socket joint. Du må behandle området for å returnere den til helse.

Bruksanvisning

Immobilize skulderen. Dette vil holde betent skulder vev fra å gni mot felles og bein og lindrer smerte. Bruk en enkel, billig skulder slynge som du kan få fra lege, apotek eller stoff butikken.

Ta medisiner for skaden din. Aspirin, paracetamol eller ibuprofen gir pågående smertelindring.

lindre smerten med is eller kald gel pakker. Plasser frosne pakker på et håndkle over skulderen din og nedkjølt gel pakker direkte på klærne eller huden. Hold pakker på plass i ca 20 minutter, og deretter ta en pause på 40 minutter.

Utfør en "pendel" strekke fem minutter om dagen. Stå med en vektet objekt, for eksempel en suppe kan, i hver hånd. Lag små sirkler med hendene, roterende ut og nedover fra skulderen.

Unn deg bursitt skader hver dag til du er frisk igjen. Etterpå utføre skulderøvelser regelmessig for å hindre en gjentakelse.

Tips og advarsler

 • Legen din kan foreskrive en anti-inflammatorisk agent eller over-the-counter piller for akutte smerter. Følg dosering og ta medisin raskt hver 4 til 6 timer for konsekvent smertelindring.
 • Øvelsen vil åpne opp den betente passasjer i skulderen.
 • Ikke plukk opp mer enn 20 kg., Og ingen overhead løfte er tillatt.
 • Skulder øvelser kan skade, spesielt i begynnelsen. Du kan føle en murrende smerte i armhulen din, men det vil avta etter hvert som du fortsetter å trene.
 • Du må kanskje ta smertestillende i flere uker. Avverge bivirkninger ved å ta noen ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som anvist av legen din eller pakken retninger bare.
 • Hvis du ikke har motion forbedring i 3 til 4 uker, bør du oppsøke lege. Du trenger kanskje en kortison injeksjon eller kirurgi.

Hvordan behandle bursitt i Arm

Bursitt er en kronisk tilstand som innebærer en betennelse i bursa sekker i kroppen. Disse væskefylte blærer finnes der sener koble til bein og de bidrar til å redusere friksjonen når du beveger deg. I armen kan du få bursitt i skulder, albue eller håndledd. Uansett hvor bursitt ligger i kroppen, det er skritt du kan ta for å behandle og administrere din tilstand.

Bruksanvisning

Teknikker for å behandle Arm bursitt

•  Hvile og Brace området. Det første skritt i behandling av din bursitt, er å hvile området før betennelsen avtar. Bursitt er ofte forårsaket av overdreven bruk eller gjentatt bruk av joint som er berørt. Lære å bruke riktige kroppen mekanikk og redusere stress på leddet vil bidra til å holde symptomene i sjakk. Ved hjelp av en spenne kan også bidra ved å holde området fortsatt som du flytter. Snakk med legen din om å arbeide med et fysisk eller ergoterapeut til å lære riktig kroppen mekanikk, arbeidsvaner og oppkvikkende teknikker.

•  Bruk is. Bruke isen er alltid nyttig når du har bursitt eller noen form for betennelse. Ved hjelp av is på området vil bidra til å innsnevre blodkar. Dette vil redusere hevelse og nummen området, slik at det å helbrede. Heve området over nivået på hjertet mens søknad is vil også hjelpe. Du må kanskje gjøre dette under den akutte fasen av bursitt og når du delta i aktiviteter som stresser de berørte felles.

Snakk med legen din om kortison injeksjoner. Du må kanskje en injeksjon eller en serie avhengig av alvorlighetsgraden av dine forhold. En injeksjon leverer anti inflammatoriske medisiner direkte til bursa å bidra til å redusere smerte og hevelse. Kortison injeksjoner fungerer ikke alltid, og det er risiko forbundet med injeksjoner, så sørg for at du vekte dette alternativet nøye.

Ta anti inflammatoriske medisiner. Legen din kan forskrive antiinflammatorisk og smertestillende medikamenter for å administrere dine symptomer. Du må kanskje ta disse medisiner regelmessig for et par uker å få symptomene under kontroll. Legen kan da anbefale deg å kutte tilbake og bare ta medisiner etter anstrengende aktivitet eller når symptomene er verre. Noen tilfeller av bursitt er et resultat av en infeksjon. I dette tilfellet kan det hende du også må ta antibiotika. Legen din kan også anbefale å drenere væske fra bursa når mindre invasive teknikker er ikke vellykket.

Få flytting. Når det er en skade som medfører en felles vil det være nødvendig å gjøre de riktige øvelser. Stretching og styrke musklene rundt det berørte leddet vil bidra til å ta presset bort fra leddet, og det vil redusere din smerte. Når musklene blir stramme og deconditoned, trekker de på felles når du beveger deg, noe som vil forverre symptomene dine. Arbeide med en fysioterapeut kan hjelpe deg å lære den rette typen øvelser for å gjøre basert på din individuelle situasjon og behov.

Tenk kirurgi for alvorlige tilfeller. I sjeldne tilfeller der skadene på bursa er alvorlig eller symptomene påvirker deg muligheten til å arbeide og forbli uavhengig, kirurgisk fjerning av bursa kan være nødvendig. En bursectomy kan gjøres ved hjelp av minimalt invasive kirurgiske teknikker og har vanligvis gode resultater.

Tips og advarsler

 • Lære å bruke gode kroppen mekanikk og riktige teknikker i arbeid og sportslige aktiviteter er et viktig skritt i å forebygge og håndtere bursitt.
 • Aldri ignorere smerte, det er kroppens måte å fortelle deg at noe er galt. Jo lenger du går uten behandling jo lenger tid vil det ta å komme seg.