Digidexo.com

shanghai influensa

Hva Er Shanghai influensa?

Hva Er Shanghai influensa?


Shanghai influensa er en av dusinvis av stammer av influensa, en akutt virusinfeksjon som er lett kommunisert mellom mennesker og som kan spre seg over hele verden i løpet av noen måneder, forårsaker en pandemi.

Typer

To stammer av Shanghai influensa har blitt identifisert, Shanghai A og Shanghai B.

1990 Epidemic

Vinteren 1989-1990 Shanghai A forårsaket en landsomfattende epidemi i USA, ifølge New York Times. Skrev Times i januar 1990, "The A-Shanghai-viruset har også vært ansvarlig for Storbritannias verste influensaepidemien i 14 år. Mye av Europa, inkludert Sovjetunionen, har også blitt påvirket. I Storbritannia forrige måned, epidemien sette så mange mennesker på sykehuset som London sykehusene måtte avbryte tusenvis av rutineoperasjoner og aksepterer kun akuttinnleggelser. "

Flu Vaccine 1989-1990

Heldigvis ble Shanghai A inkludert i sesonginfluensa vaksine for det året. Ifølge Pittsburgh Post-Gazette i januar 1990, "I fjor, ekspertene brukt systemet til å identifisere et virus først sett i Kina som den mest sannsynlige amerikanske influensa for denne sesongen. Fordi forskerne hadde rett, og inkludert Shanghai A i denne Årets influensa vaksine, ble millioner av mennesker over hele verden beskyttet. "

Shanghai A Vacine

Shanghai A har ikke blitt anbefalt for inkludering i sesonginfluensa for den nordlige halvkule siden før 1998-1999 (tidligst året for hvilken informasjon som gis på WHOs nettside), ifølge Verdens helseorganisasjon.

Shanghai B influensa vaksine

Shanghai B ble sist anbefalt for inkludering i sesonginfluensavaksinen for den nordlige halvkule i 2004 til 2005, ifølge WHO.

Stock Market

Begrepet "Shanghai influensa" har en annen betydning som refererer til et fall i de kinesiske aksjemarkedene som fører til et fall i aksjemarkedene rundt om i verden.

Tverrgående myelitt & influensa vaksine

Tverrgående myelitt & influensa vaksine


Tverrgående myelitt, eller TM, påvirker nerver i ryggmargen, forårsaker svakhet i ben, armer rygg, nummenhet og tap av funksjon. Selv om ikke bevist, mange mennesker tror influensa vaksine er en mulig årsak til noen tilfeller av TM.

Hva er transvers myelitt?

Tverrgående myelitt er en nevrologisk tilstand som oppstår når det er en betennelse i myelin nervefibrene i ryggmargen. Ifølge The transvers myelitt Association, er mulige årsaker til TM antas å omfatte virusinfeksjoner, unormale immunreaksjoner, bakterielle hudinfeksjoner og noen vaksiner, inkludert vannkopper, rabies og influensa.

Flu Vaccine og TM

Ingen bevist medisinsk koblingen finnes for å koble til de fleste influensavaksiner og TM. Anekdotiske bevis eksisterer, derimot, inkludert en 14 oktober 2008 artikkel publisert i Kansas nyheter og værmelding på en kvinne som ble diagnostisert med TM fire dager etter å ha mottatt en influensa skutt.

1976 svineinfluensavaksinen og TM

En dom at 1976 svineinfluensa vaksinen var en årsaksfaktor i et tilfelle av TM ble stadfestet av en amerikansk domstol i en 1 mai 1984 appell. US District Court for District of Utah funnet for saksøker, Verlin G. Unthank, som påstått kontrahering TM som en "direkte og andreplassen resultat av svineinfluensavaksinering."

Symptomer på TM

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), symptomer på TM inkluderer smerter i korsryggen, muskelsvakhet og uvanlige opplevelser i tær og føtter, som fører til tap av ryggmargen funksjon og lammelser. Hvis du utvikler disse symptomene, bør du oppsøke lege.

Behandling

Behandlingen er utviklet for å administrere og lette symptomer; kortikosteroider kan være foreskrevet for å redusere betennelse. Hvile og fysioterapi anbefales for å opprettholde kroppens styrke og funksjon, ifølge The transvers myelitt Association.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

Når en person kontrakter influensa, eller influensa, tar det ikke lang tid før han begynner å oppleve muskelsmerter, også kjent som myalgi. Muskelsmerter årsaker ved influensa oftest forekommer i armer, ben og rygg. Myalgi kan gjøre enkle oppgaver smertefullt og vanskelig å utføre. Selv om det er ingen kur for influensa, finnes det måter å behandle symptomene. Det finnes enkle måter å lindre muskelsmerter, slik at du kan begynne å føle seg bedre med en gang.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

•  Ta en ibuprofen hver fire til seks timer for å avlaste muskelbetennelse.

Få nok hvile. Når du er syk med influensa, må du tillate kroppen å hvile slik at immunforsvaret kan bekjempe viruset. Presser deg for hardt kan gjøre symptomene verre.

Fyll en plastpose med isbiter eller frosne erter. Plasser posen på de områdene av kroppen din som er ømme. Fortsett å gjøre dette med jevne mellomrom for de første 24 timene du føler smerter i kroppen.

Bytt til en varmepute hvis du fortsatt føler achey 24 timer etter start ispose behandling. Soaking i varmt vann kan også være nyttig.

Strekk muskler i morgen når du først våkner. Fortsett å strekke på musklene i løpet av dagen.

Kontakt lege dersom muskelsmerter er alvorlig etter tre dager.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Tidlig influensa symptomer

Tidlig influensa symptomer


Influensa kan være farlig, spesielt hvis noen er veldig unge, eldre eller om han har et svakt immunsystem. Det er viktig å skille forkjølelse fra influensa. I motsetning til vanlig forkjølelse, noe som tar tid å utvikle, influensa og symptomene vanligvis komme plutselig. Hvis influensa er fanget i løpet av de to første dagene, kan medisiner gis som kan redusere alvorlighetsgraden og varigheten av sykdommen, samt redusere sjansene for at komplikasjoner som lungebetennelse vil utvikle seg.

Fever

En plutselig feber kan være en influensa symptom. Voksne kan utvikle en feber på ca 101 F, mens barn kan utvikle feber opptil 105 F. Medisinering kan redusere feber; imidlertid bør ikke aspirin gis til barn eller ungdom med høy feber, fordi det har vært knyttet til den ekstremt sjeldne Reyes syndrom.

Smerter og plager

Tidlige influensa symptomer kan bli følt i hele kroppen. Smerter og plager kan bli følt over hele musklene, spesielt i ben, armer og rygg. Folk kan føle at deres lemmer er tunge og bankende. Folk kan også oppleve hodepine. Smertestillende midler kan tas for å redusere ubehag av hodepine og smerter i kroppen.

Svakhet

Selv i de tidligste stadier influensa kan tørke ut en persons energi og la henne svak. De fleste med influensa har problemer med å komme ut av sengen og gå på do eller snu seg i sengen. Det er viktig å drikke væske i løpet av denne tid med lav energi for å holde kroppen hydrert.

Svette og chilling

Tidlig influensa symptomer kan omfatte alternerende svettetokter og frysninger. Feber vil føre til frysninger. Som feberen går ned den kan produsere svetting.

Hoste og Congestion

Tørrhoste er en tidlig influensa symptom, som er tett nese. Hoste drops kan lindre hoste mens vaporizers, nesespray og nese saltvann spray kan hjelpe med lunger. En lege bør konsulteres dersom brystet lunger utvikler seg.

Hvordan virker Influensa Reprodusere?

Influensavirus forlater en person via hoste eller nysing eller annen utveksling av kroppsvæsker. Viruspartiklene spres gjennom luften og blir inhalert direkte eller de forbli deponert på dørhåndtak, bordflater eller andre fysiske medier inntil partiklene kommer i kontakt med en frisk person. Bakteriene kommer inn i kroppen gjennom alle åpne områder (f.eks munn, nese, øyne). Viruset kan forbli sovende i en dag etter den første infeksjonen.

Viruset reiser gjennom kroppen til den finner en frisk celle at den kan festes til. Den bakterie punkterer deretter det cellulære vegg og setter seg selv i cellen, tar med seg den genetiske kode for andre influensavirus-celler. Slik reproduksjon er svært farlig for de helt unge og de eldre på grunn av influensa aggressive angrep på friske celler, så vel som dens evne til å utvikle seg til lungebetennelse.

Den nå-kapret celle er omdefinert til å produsere andre influensa celler, noe som skaper en syklus for influensa reproduksjon. Som reproduksjon fortsetter, viser kroppen symptomer på infeksjon som feber, muskelsmerter, frysninger, nysing og hoste.

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?


Gingivitt er en svært vanlig form for tannkjøttsykdom, som lider har betent eller hovent tannkjøtt. Influensa, eller influensa, er en viral luftveisinfeksjon som er svært vanlig. Mens begge er ganske utbredt, de to er vanligvis irrelevant.

Gingivitt Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, gingivitt er ofte forårsaket av plakk --- en klebrig, usynlig film av bakterier som dannes på overflaten av tennene. Dårlig munnhygiene kan plakk å bygge opp, stivne til tannsten, og føre til betennelse i tannkjøttet.

Gingivitt Risikofaktorer

Tobakksbrukere, diabetikere og personer med tørre munner har en større risiko for å utvikle gingivitt.

Gingivitt Forebygging

Folk som pusser tennene to ganger daglig og floss tennene en gang om dagen kan redusere sine sjanser til å få gingivitt.

Flu Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er influensa er forårsaket av influensavirus A, B og C som sprer seg lett fra person til person. Infiserte influensapasienter kan spre sykdommen ved nysing eller berøre objekter, for eksempel tastaturer eller telefoner.

Flu Risikofaktorer

Små barn, personer over 50 år og pasienter med svekket immunforsvar har en høyere risiko for å utvikle en influensainfeksjon.

Flu Forebygging

Folk kan redusere sannsynligheten for at de vil få influensa ved å motta årlige influensa vaksiner, vaske hendene regelmessig og få nok hvile.

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Influensa, også kjent som influensa, er en smittsom virusinfeksjon som raskt sprer seg fra person til person. Barn er mer utsatt fordi de ofte er i skole eller barnehage med andre barn, og det er nesten umulig å holde bakterier isolert. Siden influensa er et virus som vil gå sin gang i kroppen, som varer ca fem dager, er det godt å prøve og behandle den med naturlige produkter og masse hvile. Følgende trinn vil bidra til å holde influensa under kontroll og barnet ut av legekontoret.

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

•  Oppmuntre barnet til å få nok hvile. Dette er en utfordring når det er så mange ting for dem å gjøre, men resten hjelper kroppen komme seg fra virale sykdommer som influensa. Prøv å begrense barnas tid å spille spill og se på TV. Disse aktivitetene tar energi og at energi er best brukt ved å hvile og tillater kroppen å bekjempe sykdommen.

Oppmuntre barnet til å vaske hendene ofte for å unngå å spre bakterier. Ting som dørhåndtak, håndtak, benkeplater og leker er noen av de beste stedene for bakterier å henge ut. Hyppig håndvask kan bidra til å hindre andre mennesker fra å bli syk. Vanlig såpe vil gjøre, men hvis du vil, investere i en antibakteriell såpe under influensasesongen, som er november til april.

Tilby barnet ditt mat rik på vitamin C for å bidra til å styrke immunforsvaret. Hvis barnet ikke føler for å spise, ha ham drikke noe med vitamin C i den.

Tilby sunne væsker som ingefær te og grønnsaksbuljong. Disse væskene holde slimete tynn og hjelpe tømme kroppen. Anis og mullein te er også stor fordi de er både naturlige expectorants. Og hvis du kan få barnet ditt til å spise en liten bit av hvitløk, gjøre det. Hvitløk har gode antibakterielle egenskaper og kan holde infeksjoner fra å bli verre.

Hvis barnet ditt liker å ta et bad, kjøre et varmt bad og satt i et par dråper eterisk lavendelolje. Lavendel har både antiseptisk og antibakterielle egenskaper og kan bidra til å berolige en hoste eller mindre irritasjon. Lavendel har også en beroligende effekt på barn, og det er godt å hjelpe dem å slå seg ned før leggetid.

Hvis barnet ditt tåler smaken, kan echinacea også bidra til å styrke immunsystemet. Besøk et lokalt marked som Whole Foods eller helse-butikken og finne ut den spesifikke dose for barnet ditt.

For å fjerne tett nese og hoven, rosa øyne som ofte følger med influensa, bruker morsmelk. Putting bare en dråpe eller to i øynene eller nesen fungerer veldig bra. Du kan gjøre dette flere ganger om dagen. Hvis du ikke ammer, spør en venn til å låne deg bare noen få gram. Du bør legge merke resultater etter neste dag.

Det er en fantastisk homeopatisk medisin som heter Oscillococcinum som behandler influensalignende symptomer hos både voksne og barn. Det har ingen bivirkninger, interaksjoner og kan ikke døsig. Den kommer i raske-oppløsning pellets og kan finnes på din lokale stoffet eller mat butikken.

Hint

 • Gjør en avtale med en homøopatisk lege eller en herbalist for mer spesifikke løsninger.
 • Hold deg unna melk, noe som kan hindre prosessen ved jevning slimete og gjør det vanskeligere å utvise.
 • Hvis barnet ditt ser ut til å ha problemer med å puste eller har en alvorlig hoste og høy feber, har han undersøkt av helsepersonell.

Tegn på magen influensa i Småbarn

Tegn på magen influensa i Småbarn

Hvis pjokk begynner å kaste og slå, noen ganger i de små timer i natt, klaget over magesmerter og kvalme eller oppkast, kan det være et tegn på at den lille har kontrakt magen influensa. Denne sykdommen er ganske vanlig på listen over barndommen sykdommer og vanligvis forsvinner i løpet av et par dager.

Magesmerter

Når barn viser tegn på magen influensa, eller "gastroenteritt" de vanligvis klage på en skjerpende magesmerter. På dette stadiet, er det viktig å få dem til å angi nøyaktig hvor det gjør vondt. Med småbarn, finne smerten er mye mindre vanskelig enn med spedbarn fordi de lett kan indikere hvor det gjør vondt. Plasseringen av smerte er viktig å utelukke andre mulige årsaker som for eksempel leveren, milten eller vedlegg.

Oppkast

Oppkast er et avslørende tegn på magen influensa, som din pjokk systemet prøver å kvitte seg med feilen som forårsaker magen influensa. Oppkast vil vanligvis være mild, men det kan føre til dehydrering.

Diaré

Å gjøre flere turer på toalettet på grunn av diaré er et annet symptom på denne viral inntrenger. Diaré, spesielt hvis den er kronisk, kan føre til at barn å miste mange vitale væsker og næringsstoffer, noe som gjør det nødvendig å holde dem godt hydratisert. Det i disse tilfellene er det ikke en god ide å bruke anti-diaré medisiner, siden det bare vil føre til at viruset til å forbli i tarmen og reprodusere.

Dehydrering

Ifølge Alt Foreldre Guide til barnesykdommer, dehydrering oppstå hvis barnet ditt har mage influensa. Forfatterne understreker at å erstatte væske tapt gjennom oppkast og diaré er avgjørende for barnets trivsel. En betydelig nedgang i energinivå, søvnighet og crankiness er alle indikatorer tegn på at barnet ditt kan bli dehydrert.

Matforgiftet av Magen influensa?

Mange ganger matforgiftning i form av Salmonella, for eksempel, vil forårsake de samme symptomer som magesekken influensa. Det er imidlertid en hovedforskjell; magen influensa er en tilstand som gradvis blir verre over en periode på dager mens tegn på matforgiftning, dvs. intens oppkast, skje i løpet av ca 12 timer av tiden på infeksjon (unge og Lannelli, 2007).

Forebygging

I stave ut de vanlige årsakene til magen influensa Young og Lannelli understreke at viruset i pjokk-alderen barn er vanligvis spres gjennom digital kontakt. Etter timer på lekeplassen, kan barnas hender borti den kontaminert hud av andre barn eller spor av viruset igjen på leker eller bakken. Trening barna å vaske hendene og unngå å sette hendene i munnen vil forhindre mange lange timer med lidelse for pjokk samt den overordnede.

Hvordan behandle influensa i småbarn

Begrepet "influensa" brukes vanligvis til å beskrive sykdommer som spenner fra en streng kulde til et magevirus. Men trenger en ekte tilfelle av influensa (influensa) å bli behandlet som en svært alvorlig sykdom som tar livet av titusenvis av hovedsakelig unge - eller gamle - mennesker, så vel som de med nedsatt immunforsvar. I motsetning til magen influensa, influensa først og fremst er rettet mot den luftveiene. Siden influensa er forårsaket av et virus, vil antibiotika ikke være til noen hjelp. Etter disse trinnene vil hjelpe barnet ditt føler seg bedre mens han kommer seg.

Hvordan behandle influensa i småbarn

•  Finn ut om din pjokk har influensa forårsaket av influensavirus i stedet for lignende symptomer på en hoste eller kaldt. Hvis pjokk har en temperatur enn 101 grader Fahrenheit (38,3 grader Celcius), være på vakt. Hvis han også klager over hodepine, generelle smerter, frysninger, rennende nese og / eller tørrhoste under de typiske månedene av influensasesongen (oktober til februar), sjansene er han har influensa. En pjokk med influensa kan også ha en dårlig appetitt, sår hals, hovne kjertler, magesmerter, diaré og oppkast. Hvis pjokk opplever lunger eller hoste før utbruddet av feber, men sjansene er han har kommet ned med en kald.

Begrens pjokk muligheter for aktivitet og oppmuntre resten med sin favoritt teppe, kosedyr eller DVD. Selv om du ikke kan få ham eller henne til å sove, er resten alene viktig. Heve hodet av sengen eller seng ved å heve crib ben eller plassere noe under madrassen. Dette vil bidra til å redusere nesetetthet og sekresjon.

Limit medisiner gitt til pjokk til å motta råd fra en lege. Medisinering er ikke nødvendig for temperaturer enn 102 grader Fahrenheit (tas oralt), og det bør tas så lite som mulig. Paracetamol eller ibuprofen kan gis for feber lettelse samt å redusere de generelle smerter. Les etiketten nøye for å bestemme riktig dosering. Ring legen dersom feberen ikke reagerer eller varer lenger enn 24 timer. Småbarn skal aldri gis aspirin som det er direkte knyttet til Reyes syndrom.

Oppmuntre din pjokk å drikke rikelig med vann og naturlige fruktjuicer uten tilsatt søtningsmiddel. Frossen frukt barer, supper og buljonger er gode flere kilder til væske. Varme væsker kan bidra til å lette lunger også.

holde luften fuktig med en luftfukter eller vaporizer. Dette vil redusere irritasjon av luftveiene, løsne slim, lette hoste, og gjøre din pjokk mer behagelig. Et varmt bad gir lindring. Kjøre en varm dusj mens han forblir på badet er en god idé.

Bruk saltvann dråper eller spray for å løsne nesesekreter congesting øvre luftveier.

Fjern slim fra din pjokk nese med en nasal aspirator å redusere flaskehalser, spesielt nær leggetid.

Gni litt medisinert mentol salve som en damp gni på din pjokk bryst og under nesen før sengetid tid til å avlaste natten lunger. Eller sette brystet gni på føttene og dekk dem med sokker. Dette vil spre dampene slik at de lette lunger uten å være overveldende.

Gi så mye næringsrik mat som din pjokk kan håndtere. Mens han eller hun sannsynligvis ikke har mye av en appetitt, mat gir drivstoff kroppen trenger for å komme seg.

Hint

 • Unngå over-the-counter hoste rettsmidler og decongestants. De har vist seg å være ineffektiv for barn under 6 og noen har blitt ansett for å være skadelig for småbarn. Se etter symptomer på dehydrering: lite eller ingen vannlating, munntørrhet, gråter uten tårer, ekstrem slapphet, eller søvnighet. Ring din pjokk lege hvis han virker uvanlig irritabel, sløv, klager over betydelig ubehag, opplever en øreverk eller anstrengt pust, har en temperatur enn 103 grader Fahrenheit, varer hans unormal temperatur lenger enn én dag, eller om han har en underliggende medisinsk tilstand.

Tegn på influensa hos barn

Tegn på influensa hos barn

Tegn på influensa hos barn er kvalme og oppkast, feber, frysninger, smerter og hoste. Selv om mange av disse symptomene ligner på kaldt symptomer, WebMD bemerker at influensa symptomer er mer alvorlig enn kaldt symptomer, og starter ofte brått og forverres i løpet av to eller tre dager.

Kvalme og oppkast

WebMD nettsider kvalme som et vanlig symptom på influensa blant både barn og voksne. Oppkast og magesmerter er relatert symptomer som er også svært vanlig.

Fever

Ifølge WebMD, er en høy feber ett av tegnene på influensa. Influensa forårsaker høy feber som ofte varierer mellom 100 og 104 grader. Hvis feberen går høyere enn 105 grader, bør barnets lege kontaktes for å bidra til å bringe feberen ned umiddelbart. Ifølge VHI Healthcare, kan feber 107 og 108 grader forårsake hjerneskade.

Frysninger

Frysninger og er oppført som et symptom på influensa hos barn på WebMD. Frysninger vanligvis foran en feber i et barn som har influensa og forårsaker ofte gåsehud, risting og en kald følelse gjennom hele kroppen.

Smerter

Ifølge Discovery Health, utløser influensa en reaksjon i kroppen til å sende ut flere hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjonen. Hvite blodceller bære cytokiner, som forårsaker betennelse i musklene. Tilstrømningen av overflødig blod fører til muskelsmerter i både barn og voksne.

Hoste

Influensa forårsaker ofte en tørr hoste hos både barn og voksne, men hosten er vanligvis alvorlig hos barn som sin hals og lunger blir smittet lett. Ifølge Discovery Health, influensa forårsaker betennelse i luftveiene og slim drenering som irriterer halsen og utløser en hostende reaksjon. Discovery Health forklarer også at en hoste kan noen ganger dvele lenge etter andre symptomer på influensa har forsvunnet, kan av og til forårsake sår hals i tillegg, og kan noen ganger være et tegn på en annen ledsagende infeksjon som lungebetennelse.

Influensa hos barn

Influensa, ofte kalt influensa, er en sykdom forårsaket av influensavirus. Barn oftest får influensa i løpet av influensasesongen månedene oktober til februar. Influensa kan gjøre et barn veldig syk og føre til andre sykdommer. Barn kan i stor grad redusere sjansen for å få influensa ved å få en influensa vaksinering.

Symptomer

Et barn med influensa vil først utvikle en høy feber veldig plutselig. De kan også ha frysninger, tretthet, tørr hoste og rennende nese. Noen barn kan også ha en sår hals, hovne kjertler, magesmerter, oppkast og diaré.

Varighet

Influensa vanligvis vare ca tre til fem dager, men kan vare i to uker.

Behandling

Barn med influensa trenger masse hvile og mye væske å drikke. Hvis barnet vil spise fast føde, kan du prøve suppe. En smerte og feber redusering for eksempel Tylenol eller Motrin kan hjelpe feberen komme ned og også bidra til å lindre bodyaches.

Sekundære betingelser

Noen ganger barn med influensa kan utvikle lungebetennelse, bronkitt eller en ørebetennelse. Disse forholdene vil også trenge å bli behandlet.

Forebygging

Influensa skudd er tilgjengelig for alle i alderen seks måneder eldre. Det anbefales at alle i husholdningen får influensa skutt i begynnelsen av influensasesongen.

Kaldt og influensa forebygging for barn

Kaldt og influensa forebygging for barn

Det er et faktum i livet at barna kommer til å bli syk. De fleste barn elsker å oppleve verden gjennom deres følelse av berøring, noe som kan sette dem i fare for å bli syk, spesielt under den kalde og influensasesongen. Foreldre kan bidra til å redusere barnas risiko for å bli syk ved å lære dem om hvordan bakterier spres, hjelpe dem å praktisere god hygiene, undervisning sunne kaldt og influensa forebyggende metoder, tar dem for å få influensa skudd og oppmuntre sunne vaner.

Lære barn hvordan Germs Spread

De fleste barn forstår ikke sammenhengen mellom bakterier og sykdom. Visuelle leksjoner kan være svært effektive i å hjelpe barna til å forstå hvordan bakteriene spre seg og hva de må gjøre for å forebygge sykdom. Foreldre kan belegge barnas hender i sukker farget med konditorfarge og la sine barn til å se hva som skjer når de berører flater rundt huset. Når barna forstår at de kan fange bakterier ved å berøre forurensede overflater og kommer tett innpå noen som er syke, vil de være mer bevisst på hva de må gjøre for å unngå å bli forkjølet eller influensa.

Øv God grunnleggende hygiene

Gode ​​hygienevaner kan drastisk redusere barnas sjanse for å bli syk. The American Academy of Pediatrics anbefaler å vaske hendene før du spiser og etter å gå på do, blåser nesen, berøre søppel, eller når hendene er synlig skitne. Alkoholbasert hånd sanitizers kan brukes i stedet for såpe og vann når det ikke er tilgjengelig, men bør brukes med forsiktighet hos barn som kan sette sine hender i deres munn.

Teach Sunn Kaldt og influensa forebygging

Foreldre bør rense leker og husholdnings overflater, spesielt under kalde og influensasesongen. Alle familiemedlemmer bør vaske hendene godt etter hjemkomst fra et offentlig sted og bruk rensemiddel etter å ha besøkt et offentlig sted som er egnet til å øke risikoen for å fange et virus. I tilfelle at barna blir syk, kan forebyggende metoder brukes for å hindre spredning av sykdommen til andre medlemmer av familien. Barn kan læres opp til å hoste eller nyse inn i overarmen og til å vaske hendene etter blåser nesen for å unngå spredning av forkjølelse eller influensa til andre.

Motta influensa vaksine

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at barn over en alder av seks måneder gammel, og alle som bor i et hjem med et spedbarn under seks måneders alder får en influensa skutt hvert år. Influensa vaksiner kan gis som et skudd eller som en nesespray. Mens influensavaksine kan forårsake milde symptomer for noen dager hos noen barn, som regel hindrer det en mer alvorlig sykdom senere i sesongen.

Oppmuntre sunne vaner

Barn med gode immunforsvar er mindre sannsynlig å bli syk under kalde og influensasesongen. Ekstra forsiktighet bør tas for å sørge for at barna får nok søvn hver natt under kalde og influensasesongen og spise mat rik på vitamin C. Foreldre bør gjøre en innsats for å mate barna en balansert diett høy på protein og består av en rekke hel korn, frukt og grønnsaker for å oppmuntre til god helse.

Den beste maten for småbarn med influensa

Den influensa vil gjøre mest aktive smårollinger virke svak og irritabel. Noen medisiner kan gis til et sykt barn, og det er foreldrenes ansvar å gjøre sine barn så behagelig som mulig ved å servere riktig mat.

Væsker

Gi din pjokk mye vann, utvannet eplejuice og muntlig elektrolytter spesielt formulert for barn. Selv klare brus er gunstig for voksne med influensa, unngå serverer dem til en pjokk.

Supper

Chicken noodle soup og buljonger er et populært valg for småbarn med influensa. Ikke gi barnet ditt chunky og sure supper som dette kan opprørt magen.

Stivelse

Hvis barnet ditt er i stand til å holde maten nede, tjener ham stivelsesholdige matvarer som ris, nudler og poteter. I tillegg vil stk saltet kjeks lindre urolig mage; Men unngå buttery kjeks.

Frukt

Feed din pjokk applesauce og potets bananer. Prøv å mate henne så mye som hun er villig til å spise slik at kroppen hennes kan gjenvinne sin styrke.

Snacks

Hver pjokk nyter snack tid, så behandle barnet ditt til sukker-fri gelatin. Videre vil mate ham elektro popsicles bistå i lindrende en sår hals.

Hva å gi et barn å drikke når han har influensa

Influensa er karakterisert ved en rekke symptomer avhengig av influensa type. Disse symptomene er feber, sår hals, hoste, muskelsmerter, hodepine, diaré og mageproblemer. Når barnet ditt har influensa, dere begge føler elendig. Gi barnet mye øm kjærlig omsorg, nok hvile og riktig væske for å holde ham fra å bli dehydrert fra influensasymptomer.

Dehydrering

Barn som er syke kanskje ikke føler for å spise eller drikke. Væsker er spesielt viktig når et barn har influensa. Oppkast og diaré kan føre til dehydrering, spesielt hvis fluidene ikke erstattes. Tegn på dehydrering i et barn inkluderer inaktivitet, tørr munn, hodepine, sterk tørste, irritabilitet, mangel på bevissthet, forvirring, en rask hjerterytme, muskelsvakhet, svimmelhet, mindre urin eller mørk urin, og færre tårer enn normalt. Symptomene for en baby eller smårolling lider dehydrering er munntørrhet, inaktivitet, ekstrem søvnighet, et nedsunket soft spot på hodet, færre våte bleier enn normalt og færre tårer enn normalt. Et annet tegn på dehydrering er huden som ikke sprette tilbake når trukket bort fra baksiden av håndleddet.

Fordelaktig Drinks

Forhindre dehydrering ved å gi barnet rikelig med væske når hun er syk. Tilby væsker ved enhver anledning. Hun kan ta bare noen få slurker en gang og et glass eller mer neste gang det tilbys. Legen din vil ønske å vite hvor mye væske barnet drikker. Vær forberedt på å svare på hans spørsmål ved å holde en logg over da det ble konsumert og mengden konsumert.

Min Optum Helse hjemmeside anbefaler å gi barn drikker som er spesielt formulert for å fylle opp næringsstoffer og væske. Drikker som Infalyte, Pedialyte, og Rehyralyte fylle væske samt salt og sukker. Tilby barnet ditt en av de ovennevnte hver halve time. Du kan veksle med varm buljong eller koffeinfri te. Hvis barnet ditt er sulten, er suppe et godt alternativ. Hvis du ammer, tilby morsmelk hver halve time.
Medline Plus hjemmeside anbefaler å gi barnet ditt popsicles eller gelatin hvis hun kaster opp. Unngå å gi fruktjuice, spesielt eplejuice. Hvis du gjør gi henne juice, spe den med en lik mengde vann. My Optum Helse hjemmeside anbefaler også popsicles og gelatin. Optum Health foreslår ikke å fortynne fruktjuice.
The Mayo Clinic anbefaler å gi barnet Pedialyte å hjelpe ham rehydrere. Nettstedet advarer mot å gi ham vann. Vann vil ikke erstatte tapte næringsstoffer og elektrolytter og det er ikke lett absorberes. The Mayo Clinic nettstedet advarer også mot å gi eplejuice fordi det kan gjøre diaré verre. Unngå å gi ham noen sukkerholdige drikker, som brus.

Utslett Fra influensa vaksine hos barn

Etter å ha mottatt en influensa vaksinering, barn ofte opplever symptomer som ligner på influensa virus og kan av og til ha en negativ reaksjon på skuddet, for eksempel et utslett.

Er en influensa vaksine Rash Common?

Det er vanlig for barn å ha et utslett, hevelse og ømhet på injeksjonsstedet etter å ha mottatt en influensavaksine. Kontakt en medisinsk faglig for forslag om over-the-counter medisiner som vil bidra til å redusere symptomene.

Utslett kan indikere en allergisk reaksjon

Et utslett som vises innen 12 til 16 timer etter å ha mottatt en influensa skutt kan indikere en allergisk reaksjon på en ingrediens i vaksinen. Allergiske reaksjoner symptomer inkluderer elveblest, hevelse i lepper eller tunge, lavt blodtrykk, og problemer med å puste.

Hvem bør unngå vaksine

Barn med eggallergi bør unngå influensa vaksine fordi det er produsert med egg. Dersom barnet har tidligere opplevd et utslett fra en influensavaksine, bør de unngå skudd i fremtiden.

Er Flu Vaccine trygt for barn?

Risikoen for alvorlige reaksjoner hos barn etter å ha fått en influensa vaksine er lave. Imidlertid har noen få tilfeller er rapportert.

Ved å ringe en lege

Dersom barnet har utslett og en eller flere av den allergiske reaksjonen symptomene nevnt, konsultere en medisinsk faglig umiddelbart.

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn


Under eller rett før influensasesongen, kan det være lurt å ha barnet vaksinert mot viruset. En influensa skutt utsetter mottakeren til influensa-viruset slik at hans immunsystem er forberedt på å bekjempe den. Til tross for begrenset risiko, noen mennesker --- barn spesielt --- kan oppleve bivirkninger som indikerer en reaksjon på injeksjonen. Disse bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig, skjønt, og er vanligvis kortvarig og behandles.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Etter barnet ditt får sin influensavaksine, overvåke for resten av dagen og påfølgende morgen injeksjonsstedet. Noen av de mest vanlige reaksjoner hos barn i alderen seks til 23 måneder er utslett og andre hudreaksjoner rundt injeksjonsstedet. Dette området kan bli hovne, ømme og betente.

Fever

Mindre vanlig hos voksne enn hos barn er utviklingen av en post-vaksinasjon feber. En mindre feber kan danne innen seks til 12 timer etter injeksjonen, og kan bli liggende i én til to dager. Disse oppstår vanligvis hos personer uten tidligere eksponering for vaksinen --- et barn fikk sin første vaksine, da, er mer sannsynlig å utvikle dette symptomet. Han kan også utvikle mindre smerter og plager, frysninger eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Foreldre kan ønske å ha sine barn testet for et egg allergi før du mottar en influensa skutt. Vaksinen fremstilles ved hjelp av eggene, slik at personer med allergi kan oppleve en reaksjon på vaksinen. Vaksinen kan ikke dyrkes uten bruk av egg, men spormengde av egg kan utløse reaksjon bare i de med alvorlige allergier.

Nesespray Reaksjoner

Influensa vaksine er også tilgjengelig som en nesespray, men i stedet for døde virus, inneholder den svekkede live seg. Dette blir tilfelle, kan eksponering for nesesprayen vaksine forårsake influensalignende symptomer som oppkast og rennende nese. Til tross for dette potensialet reaksjon, ikke nesesprayen vaksine faktisk ikke infisere barnet ditt med influensa --- hun kan rett og slett oppleve en lignende reaksjon.

Hva er behandlingen for barn med influensa?

Hva er behandlingen for barn med influensa?


Influensa, mer ofte referert til som influensa, er forårsaket av en svært smittsom virus som er gått fra person til person ved en rekke måter, blant annet gjennom hoste og nysing. Mens barn har en tendens til å være mer utsatt for influensa enn voksne, ungdommer også kjent for å lage raskere inngang når de er riktig behandlet. Du bør alltid konsultere en barnelege før administrering av behandling for en skrantende barnet, men i de fleste tilfeller det det lett å ta vare på et barn som lider av influensa i hjemmet.

Hjem fra skolen

Hvis et barn er stille vanlige symptomer på influensa, som nysing, hoste, tett nese, oppkast eller diaré, bør han bli fritatt fra skolen i minst to til tre dager før viruset har gått sin gang, og han er ikke lenger smittsom til andre barn. I tillegg er barn mer utsatt for andre infeksjoner mens hans immunsystem blir angrepet av influensa, så det er viktig å begrense sin eksponering.

Bed Rest

Sengeleie er avgjørende for et barns utvinning. Barn bør få lov til å sove så mye som nødvendig, så lenge de raskt bli sammenhengende når vekket.

Fever Reduksjon Medisinering

Barn vanligvis får feber når ned med influensa. Det er ikke uvanlig for barn å ha feber så høyt som 104 grader uten å kreve legehjelp. Å forvalte den anbefalte dosen av en over-the-counter paracetamol medisin vil redusere barnets feber og bidra til å lindre noen hodet eller kroppen aches hun kan ha oppstått. Aldri tilby et barn under 12 år aspirin som et middel for å redusere hennes feber. Ifølge leger ved University of Washington, kan dette føre til Reyes syndrom.

Væsker

For å forhindre dehydrering og underernæring, gi rikelig med væske for å det syke barnet. Tilbyr juice, vann, brus, popsicles eller sportsdrikke. Det er ikke avgjørende at barnet spiser i denne perioden, så lenge han tar i rikelig med væske. Hvis han begynner å utvikle en lys appetitt, er Kraft eller jello anbefales.

Luftfukter

Holde en lys-misting luftfukter i barnerommet kan gjøre det mer behagelig for henne å puste. Tett nese og nedsatt puste noen ganger avbryter trengte hvile og forlenge restitusjonsprosessen. Ved hjelp av en luftfukter for å holde luften i hennes utvinning området kjølig og fuktig vil gjøre det lettere for henne å hvile.

Hvordan beskytte en baby fra influensa

Hvordan beskytte en baby fra influensa


Hvert år millioner av mennesker på landsbasis falt for influensa. Influensa symptomer står for mange fravær rundt arbeidsplasser og la voksne lã|net for dager. Mens influensa symptomer kan la voksne ute av arbeid i noen dager, kan influensa plassere babyer i alvorlig medisinsk fare. Derfor er det viktig at du beskytter barnet ditt fra influensa.

Hvordan beskytte en baby fra influensa

•  Få barnet ditt vaksineres hvis hun er minst seks måneder gamle. Gjør en avtale før influensasesongen kommer. Beskyttelsen som influensa vaksine begynner ikke før to uker etter at influensavaksine er gitt.

Lag avtaler for alle familiemedlemmer for å få influensavaksine, spesielt hvis barnet er for ung til å bli vaksinert. Dette vil redusere sannsynligheten for familiemedlemmer fra passerer influensa på til din baby.

Begrense barnets kontakt med store offentlige folkemengder fra november til april. Dette inkluderer å begrense barnets kontakt på ferie parter. Ikke la folk til å "passere baby", eller kysse og klemme babyen for mye. Holde en baby i en bæresele eller barnevogn hjelper begrense antall mennesker som tar på babyen din.

Opprettholde et sterilt miljø rundt barnet. Når du spise ute, ta med desinfiserende våtservietter til å rense bordet. Bruk en klut sete når barnet sitter i en høy stol eller dagligvarebutikk kurven. Vask babyens hendene ofte med mild såpe og varmt vann.

Hold syke familiemedlemmer borte fra babyen din, inkludert deg selv. Hvis du blir syk med influensa, så er det best å slå verger aktiviteter over til en betrodd familie slektning.

Tørk vanligvis blir berørt overflater i hjemmet, for eksempel dørhåndtak, håndtak, telefoner, tastaturer og fjernkontroller. Du kan bruke desinfiserende våtservietter eller spray.

Bruk godt rom på legens kontor hvis barnet er hos legen for en rutinemessig sjekk-opp eller vaksine. Venterommet er fullt av syke barn som kan passere på bakterier til barnet ditt.

Hint

 • Hold babyen ut av store barnehager innstillingene hvis mange babyer har influensa. Det er nesten umulig å opprettholde sterilt miljø i en barnehage innstilling.
 • Influensa skutt gir bare beskyttelse mot stammer av influensa som finnes i vaksinen. Derfor er det fortsatt mulig å få en annen stamme av influensa som ikke var i vaksinen.
 • Ikke få en influensa skutt hvis barnet er allergisk mot egg.
 • Ikke få en influensa skutt mens babyen er syk og kjører en feber.

Influensa symptomer hos spedbarn

Influensa symptomer hos spedbarn


Babyer kan fange influensa eller influensa, like enkelt som voksne - om ikke enklere. Det kan være svært farlig for spedbarn fordi deres immunsystem ikke er fullt utviklet. Det er symptomer å se etter og måter å beskytte barnet ditt fra å bli syk så ofte. Ta hensyn til noen merkelig oppførsel eller symptomer barnet ditt kan ha mellom oktober og februar, som er influensasesongen.

Typer

Ulike typer av influensa omfatter influensa A, influensa B og magen influensa. Disse siste alt fra 3 til 7 dager, men noen symptomer kan holde ut i over to uker, selv etter at barnet er ikke smittsom lenger. En baby kan bli infisert med noen av disse virusene fra et bredt spekter av kilder, inkludert en annen baby på et sykehus eller barnehage, husholdning bakterier, skoler, slektninger eller forurenset mat eller drikke.

Symptomer

Influensa symptomer hos spedbarn omfatter plutselig feber som overstiger 100 grader F, og lunheten i ansiktet. De kan ha en rødfarget flush rett når de får viruset. En baby kan også ha frysninger, hoste, tap av matlyst, sår hals, rennende nese eller tunge gurgling puste. Hvis barnet gnir hodet ofte mens urolighet, kan han ha en hodepine, som er et symptom også. Hovne kjertler, diaré og oppkast er sikre tegn babyen er syk og bør tas til lege umiddelbart.

Effekter

Disse symptomene kan lage en baby veldig trøtt og fargeløs. Spedbarn har ikke immunsystemet kapasitet til å bekjempe viruset, slik at de ender opp på sykehuset oftere enn ikke. En baby kan ikke spise så godt eller spytte opp oftere, slik at hun kan lide av dehydrering. I ekstreme tilfeller som dette, kan en IV være nødvendig. Hvis den ikke behandles riktig, kan alvorlige forhold eller død inntreffer.

Løsning

Influensa symptomer kan være starten på en annen tilstand, og en baby ubehag og feber kan tilskrives noe mer alvorlig som øreverk, lungebetennelse eller bronkitt. Ikke gi barnet ditt med noen form for medisiner med mindre det er klarert av legen din, for eksempel babyen aspirin. Når du vet barnet ditt er syk med et virus, sørg for å gi rikelig med væske som vann og juice. Prøv å få ham til å holde nede tørrstoff, men hvis han ikke kan, matvarer som frossen frukt barer og iskrem kan gi næring og minst noen ekstra væske. Legen kan bestemme viruset trenger antibiotika, men dette er i ekstreme tilfeller, og det bør være for en kort periode, og i små mengder.

Forebygging

Hygiene er veldig viktig rundt spedbarn. De stadig plukke opp ting, er krypende på gulvet og sette elementer inn i deres munn. Det er viktig å holde hendene vasket hele tiden, så vel som de som håndterer barnet. Desinfisere leker, møbler og gulvet regelmessig med produkter som er trygge for babyer. Vaske klær, sengetøy og tepper regelmessig, så vel med desinfisering vaskemiddel. Influensa skudd er tilgjengelige for alle over 6 måneder gammel, og selv om babyen er for ung til å motta en slik, bør andre familiemedlemmer får en til å senke risikoen for å smitte barnet ditt.