Digidexo.com

Vann Med Sitron

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

Vann med sitron hjelper fremskynde vekttap. Å drikke vann med sitron for vekttap er også en effektiv måte å bidra til å eliminere giftstoffer, ren intern avfall, og fremme energi øker. Å bruke vann med sitron for vekttap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

•  Drikk et varmt glass vann med en sitron skive på å våkne om morgenen. Å drikke varmt vann med sitron for vekttap i morgen hjelper en svak fordøyelsessystem, så det er en fin måte å starte dagen etter å ha sovet hele natten. Kok vann i en kjele eller mikrobølgeovn. Vask utsiden av sitron og legge en skive til vannet. Nipp som te.

Rens kroppen din med sitroner for vekttap. Mange rensing dietter bruke sitron til detox kroppen. Legg en skive sitron til å drikke vann hele dagen. Dersom det er ønskelig, vaske en sitron i morgen, og bruke en food prosessor til å male hele sitron. Plasser sitron puré i en liten krukke og legge den til vann hele dagen. Pektin i sitronskall er en utmerket kilde til fiber, som bidrar til å stoppe kroppen fra absorberende sukker raskt. Pektin bidrar også eliminere cravings. Drikkevann med en hel sitron for vekttap er en utmerket måte å øke hastigheten på vekttap og detox kroppen.

Mix sitron puré eller en sitron skive med te og eple cider eddik for å bidra til å maksimere vekttap. Apple cider eddik og sitron hjelpe folk ned i vekt raskere. Noen av de beste te for vekttap med sitron er grønn te og oolong te. Bruke en til å to ts av eple cider eddik med te en eller to ganger om dagen.

Sørg for å drikke mye vann med sitron for vekttap. Å drikke mye vann hjelper folk ned i vekt raskere.

Hint

 • Sjekk alltid med en lege før du starter noen vekttap programmet.

Hvordan å drikke en liter vann med sitron per dag

Hvordan å drikke en liter vann med sitron per dag


Drikkevann er viktig for god helse. Den støtter slike funksjoner som smøre ledd, healing muskler og hjelpe til med fordøyelsen. Du trenger mellom seks og åtte kopper vann om dagen, eller mer hvis du er veldig aktiv, siden aktive mennesker mister mer vann enn stillesittende mennesker gjør. Ifølge National Institute of Health, den mest sunn måte å nå væskeinntaket kravet er ved å drikke rent vann. Overgang fra andre drikker kan være tøff, skjønt, spesielt hvis du har brukt år nipper søte eller kullsyreholdige drikker.

Hvordan å drikke en liter vann med sitron per dag

•  Skjær en frisk sitron i to, midt mellom nubs i hver ende. Fortsett slicing hver sitron stykke i to vertikalt inntil bitene er små nok til å passe gjennom halsen av vannflasken. Oppbevar sitron brikker i en zip-forsegling plastpose for å bevare sin moistness. Hvis du vil være på farten hele dagen, pakke noen sitron stykker for å ta med deg. Sett dem i en isolert matboks eller lunsj bag sammen med en kald pakke for å holde dem friske.

Del 1 liter vann mellom to halv-liters flasker. Mindre flasker hjelpe deg spore vanninntaket, men eliminere bryderiet med å måtte bære en 1-liters flaske i løpet av dagen. Kjøle en flaske og ta den andre med deg, hvis du skal gå på jobb eller hvis du vil være ute av huset for en god del av dagen.

Legg en av sitron stykker i nedkjølt vann flasken et par timer før du drikker fra det og rist den med jevne mellomrom. Den ekstra tiden tillater sitron-massen for å myke opp og dispergere i vann.

Fyll vannflasker halvveis og fryse dem over natten. Fjern vannflasker fra fryseren på morgenen og fylle den gjenværende plassen i flaskene med springvann eller filtrert vann før du legger en sitron stykke til hver. En is base i flasken bidrar til å holde vannet kaldt og tiltalende hele dagen.

Bruk en rutinemessig oppgave som en påminnelse om å drikke i løpet av dagen. For eksempel ta noen slurker vann hver gang du kommer tilbake til pulten etter bruk av kopimaskin eller faksmaskin på jobben. Hold vannflasken tydelig vises på ditt skrivebord som en visuell påminnelse.

Sett sitron brikke i vannet flere ganger hver dag. Holde vannet smakfull og frisk vil oppfordre deg til å holde drikker den.

Hint

 • Lagre vann din i bred åpning plastflasker slik at du enkelt kan erstatte sitron kile og tilsett mer vann om nødvendig.
 • Hold vannet friskt ved å fylle hver flaske på begynnelsen eller slutten av hver dag.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Hvordan å rense med varmt vann og sitron


Vann med sitron i det er en viktig ingrediens i mange programmer og dietter designet for å rense og avgifte kroppen, inkludert Master Cleanse. Sitron vann sies å øke alkaliteten nivået i kroppen, lindre problemer med fordøyelsen og bidra til å styrke immunforsvaret. Det hjelper også lindre forkjølelse og influensa symptomer. Det gjør alle disse tingene mens du smaker forfriskende og sunn.

Hvordan å rense med varmt vann og sitron

Varmt vann med sitron

•  Varm et glass vann til den er lunken. Bruk destillert eller ionisert vann hvis du ønsker å få full alkaliske effekten av vannet. Du kan også legge til pH-dråper til vannet sammen med sitron.

Rull en frisk sitron rundt på disken et par ganger for å myke opp det og øke flyten av juice. Skjær sitronen i to og klem den i vannet. Ikke mist sitron i vannet og la den være der, fordi plantevernmidler fra sitronskall kan oppløses i vannet.

Legg cayenne pepper til varme sitronvann hvis du ønsker å gi smaken litt av et kick. Prøv å lage kalk vann for et taktskifte nå og da.

Drikk sitron vann med sugerør hvis du har spørsmål om effekten av sitroner 'surhet på tennene. Puss tennene etter å ha drukket den varme sitronvann.

Begynn hver dag med et glass varmt sitronvann i stedet for koffein, jo bedre å fukte og rense kroppen din etter en natt med søvn.

The Master Cleanse og Lemonade Diet

Klargjør for Master Cleanse ved å spise noe annet enn frukt og grønnsaker på den første dagen, annet enn frukt og grønnsaksjuice for den andre dagen, og ingenting annet enn appelsinjuice for tredje dag.

Ta et avføringsmiddel eller utføre en salt vann skylle natten før du starter Lemonade Diet del av Master Cleanse, og hver kveld du er på Master Cleanse.

Juice dine sitroner, enten for hånd eller ved hjelp av en elektrisk juicer.

Kombiner i et glass 2 ss. sitronsaft, 2 ss. av lønnesirup, en klype cayennepepper, og 8 oz. med varmt vann. Bland sammen og drikke umiddelbart.

Gjenta lemonade drink hver time eller to. Bruk alltid frisk sitronsaft for hver drink. Drikk rikelig med rent vann i mellom sitron juice drinker.

Hold deg på Master Cleanse kosthold for ikke mer enn 10 dager. Legg maten sakte som du lette av Master Cleanse og Lemonade Diet, og starter med appelsinjuice, og deretter legge til hjemmelaget grønnsakssuppe, deretter frukt og grønnsaker, over en periode på fem dager før kroppen er forberedt på å spise vanlig mat igjen.

Hint

 • Lyse gule sitroner er den mest modne og inneholder mest juice. Ikke mikrobølgeovn sitroner for å prøve å øke juicestrømmen eller varme av drikken, som mikrobølgebehandling vil endre den cellulære strukturen av sitronsaft. Må ikke oppbevares i kjøleskap dine sitroner.

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

Hvordan å miste vekt med sitron Tea


Sitron te er varmt vann med sitron skall eller en skvett sitronsaft lagt. Sitron te hydrater samtidig øke immunitet. Det er næringsrikt og kan supplere din sunn diett for å gå ned i vekt. Å drikke sitron te regelmessig vil hjelpe dempe suget.

Hvordan å miste vekt med sitron Tea

•  Drikk sitron te å lindre stress. Vitamin C i sitron er kjent for å hemme kortisol - også kjent som "fight or flight" hormon - som er ansvarlig for svulmende buk. Både menn og kvinner får magen bule fra stress hjemme og jobbe. Faktisk, selv slanke mennesker er utsatt for å få magefett på grunn av stress. Så, drikke sitron te minst en gang om dagen for å bekjempe stress og kortisol at stress produserer. Forresten, lindre stress vil også gjøre deg mindre utsatt for over-spise eller snack som en mekanisme for å bekjempe stress.

spise færre kalorier ved å drikke sitron te. Sitron te har en triviell mengde kalorier, så lenge du ikke legger til sukker eller melk. Ved å drikke sitron te, kjemper du sukker cravings og føler deg uthvilt uten å ta i ekstra kalorier. Det er derfor sitron te er en god drink å ha i mellom måltidene når du ønsker å nå for en matbit.

Fight bloat med sitron te. Ved å drikke sitron te, kan du hydrat kroppen din og skylle ut overflødig natrium som kroppen ikke trenger.

Fight fett med sitron te. Sitroner er kjent for å forbedre kroppens opptak av cachetins, som er antioksidanter som bekjemper magefett. En studie utført av Purdue University rapportert at vitamin C - som er i sitroner - hjelper kroppen å absorbere cachetins tre ganger så fort inn i blodstrømmen. Cachetins finnes i grønn te, så drikker grønn te med sitron er en fin måte å øke aktiviteten av fettforbrennende antioksidanter.

Detox med sitron te. Sitronsyre hjelpemidler i avgiftning av nyrene og leveren ved betydelig nøytralisere surheten i mage-tarmkanalen. Sitronsyre også hjelpemidler i riktig fordøyelsen. Ved å drikke sitron te, kan du bekjempe overdreven bloat og forstoppelse.

Hint

 • Å drikke sitron te under måltider fraråder også over-spising, siden vannet fyller magen opp og gjør at du føler deg mer full.

Hva er fordelene med varmt vann og sitron?

Hva er fordelene med varmt vann og sitron?


Det er mange fordeler med å blande varmt vann med sitronsaft. De fleste fordelene fungerer bedre når begge ingrediensene er renset og frisk. I noen tilfeller kan vann og sitronsaft har til å bli svelget, og i andre tilfeller kan den brukes som et topisk middel.

Detox

Sitronsaft renser giftstoffer ut fra kroppen. Når du drikker en kopp varmt vann og sitron i morgen, vil du begynne å se forbedring i huden din.

Problemer med fordøyelsen

Sitronsaft når det blandes med varmt vann kan bidra til å gjenoppleve mange fordøyelse problemer som halsbrann, irritabel tarmsyndrom, forstoppelse, og parasitter. Det lindrer også hikke.

Infeksjon Forebygging

Siden sitron er høy i vitamin C, er det ofte brukt for å forhindre sykdommer som kaldt og influensa. Det kan også berolige felles symptoms.of kaldt og influensa, som for eksempel sår hals og hodepine.

Blødning

Hvis du har en neseblødning, vil klemme sitronsaft på en bomullsdott og bruke det til nesebor stoppe blødninger. Hvis du har gingivitt, sitronsaft masseres inn i tannkjøttet med varmt vann kan stoppe blødninger.

Hair Polish

Sitronsaft blandet med sjampo og skylles grundig med varmt vann kan gi en ekstra glans for mennesker med blondt hår.

Detox Diet med sitron vann

The Lemonade Diet, eller Master Cleanse Diet, er en populær detox diett som sangeren Beyonce Knowles og Howard Stern Radio Robin Quivers har offentlig innrømmet at prøver som en måte å miste vekt raskt. Dietten er en daglig diett av å drikke en concoction som angivelig eliminerer junk food cravings, gjør at du føler deg mer energisk og detoxes kroppen din som du gå ned i vekt.

Hvordan dietten virker

Drikken er laget av ren filtrert vann, økologiske sitroner, organisk cayennepepper, klasse B organisk lønnesirup, havsalt eller Epsom salt og en valgfri lakserende te. Du drikker denne blandingen flere ganger om dagen som en erstatning for mat for å kvitte kroppen for giftstoffer. Den valgfrie te er å bidra til å fjerne giftstoffer ved å utskille dem inn i kroppens avfall.

Du kan bo på denne dietten i opptil 14 dager. Etter den 14. dagen, du sakte videre til å spise fast føde. Den første dagen av detox diett kan du drikke appelsinjuice. Den andre dagen kan du drikke appelsinjuice og spise grønnsakssuppe. Den tredje dagen kan du spise hele grønnsaker, frukt og salat. Normal spising er tillatt på dag fire.

Cons til detox diett

Tydeligvis ekstrem sult ville være en viktig faktor i hvorfor denne dietten er svært vanskelig å feste med. Folk er vant til å spise flere måltider om dagen og klager over følelse av å besvime og svimmel etter å være på denne dietten for enda en dag. Folk klager også over av hyppig avføring på grunn av tillegg av avføringsmiddel te og saltvann løs avføring og. Du bør aldri gjennomgå en ekstrem detox diett uten å snakke med legen din først.

Hva er fordelene med sitroner i vann?

Hva er fordelene med sitroner i vann?


Du kan bli fristet til å bite i en sitron for alle sine næringsstoffer og helbredende fordeler, men sitroner kan slites ned emaljen på tennene dine. Det er best å fortynne sitroner i vann. Sitroner har en rekke terapeutiske egenskaper som gjør dem et flott tillegg til din daglige rutine. De er rike på vitamin C, B og P. De har også bekjempe bakterier og infeksjoner. Sitroner er ikke bare nyttig innsiden av kroppen, men blir også brukt til å kurere forkjølelsessår, akne, og koker på huden. Overall, og legger dem til kosthold vil nytte for din helse.

Liver Tonic

Når sitroner legges til varmt vann, spesielt om morgenen på starten av dagen, blir de betraktet som en tonic for leveren. Varmt vann fungerer godt med sitronsaft, fordi det bidrar til å øke kroppens strømmen, og det stimulerer immunsystemet. Du kan øke den helbredende fordelene av en sitron på denne måten. Varm sitron vann er en tonic for leveren fordi det forbereder kroppen å fordøye mat for resten av dagen, og stimulerer kroppen til å produsere galle. Sitroner også styrke og gi byggesteiner til å produsere nye leverenzymer. Blood oksygennivået er også påvirket av sitroner, og som i sin tur løser oksygen og kalsiumnivå i leveren.

Sirkulasjon

Sitroner i vann eller mat kan bidra til å styrke sirkulasjonssystemet. Sitroner inneholder et høyt nivå av kalium, som regulerer hjertefunksjon og reduserer blodtrykket. Kalium er også viktig i produksjon av glykogen, som hjertet og andre muskler bruk av energi. Sitron vann hindrer oppbygging av plakk i blodårer og kapillærer og holder veggene tonet. Vitamin P, også i sitroner, holder røde blodceller og blodplater fra klumper og fremmer god kapillær helse.

Fordøyelse

En blanding av sitroner og varmt vann letter problemer med magen surhet og hjelper fordøyelsen. Sitroner anses alkalisk. Når en persons blod pH-nivået går utenfor et område på 7,35 til 7,45, kan problemer med fordøyelsen og sykdommen forekommer. Mange matvarer anses syrlig og kan øke blod nivå utover disse grensene. Men alkaliske matvarer som sitroner hjelpe kroppen litt i riktig område. Sitroner hjelp hele fordøyelsessystemet. De kan hjelpe med nyrestein og med tarmproblemer som forstoppelse. Sitron vann lindrer raping, oppblåsthet og halsbrann.

Body Cleanse

Sitroner er en populær mat i løpet av en kropp rens eller avrusning. Avrusning brukes til å rense kroppen for giftstoffer som kommer inn i kroppen gjennom luft eller mat og de som er forårsaket av kjemiske utgivelser under stress. Sitroner er antibakteriell og antiviral, så de hjelper i bekjempelsen av infeksjoner i tillegg. Den kombinerte evne sitron vann for å rense blodet, rense fordøyelsessystemet, og bekjempe infeksjoner gjør dem nyttig under en kropp rens. Sitroner er den viktigste ingrediensen i rens drikker som "Master Cleanse", som er en blanding av sitroner i varmt vann søtet med lønnesirup. En klype cayenne er vanligvis lagt for sine rensende egenskaper. Evnen sitroner å spyle giftstoffer ut av kroppen gjør dem også nyttig for å helbrede urinveisinfeksjoner.

Serverer

Sitronsaft, som er prepackaged og pasteurisert fra butikken, er ikke effektiv som en helbredende middel. Mange av sine helbredende fordeler er strippet bort i løpet av produksjonsprosessen. Sitroner er best brukt frisk og kan serveres på mange måter. Legge sitronsaft til oppskrifter vil hjelpe deg å opprettholde god generell fordøyelsen helse. Sitroner kan serveres med enten varmt eller kaldt vann. De beste søtstoffer å legge til er lønnesirup eller honning, som har flere helsefordeler enn vanlig sukker. I løpet av de varme månedene, kan lemonade bidra til å holde deg både hydrert og sunn. I de kalde månedene, kan en varm toddy av sitron og honning hjelpe deg å bekjempe influensa og forkjølelse.

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett


Vann er så viktig at du skulle dø i så lite som et par dager hvis du ble fratatt denne væsken. Tillegg til å holde deg i live, vannet beveger avfall ut av kroppen din, og ved å gjøre så det hjelpemidler i forebygging av uregelmessigheter, eller forstoppelse. Når du er på et høyt fiber diett, trenger du mer vann enn vanlig for å holde fiber beveger seg gjennom tarmen. Heldigvis, inkludert vann med en høy fiber diett forekommer naturlig som en del av å opprettholde en velbalansert diett.

Hvordan Inkluder vann med høyt fiber diett

•  Drikk vann med måltider og i løpet av en dag. Den enkleste måte å inkludere vann med høyt fiber diett er å drikke det fra et glass, flaske, krus, eller annen type drikk holderen. Betty Greer, PhD., RD, professor ved University of Tennessee Extension sier menn krever 12 kopper vann om dagen og kvinner krever ni. Kjøpe smakstilsatt vann hvis du finner rent vann usmakelig, eller klem litt sitron eller lime juice i vannet for spiselig smaken.

Spis mye frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har et høyt vanninnhold. Noen er laget av mer enn 80 prosent vann. Utmerket valg inkluderer salat, vannmelon, brokkoli, grapefrukt, appelsin juice, gulrøtter og epler. Spis supper som inneholder grønnsaker for mer vann i kosten. Supper som inneholder grønnsaker forsyne deg med vann fra suppen, pluss vann fra grønnsakene. Grønnsaker er også en god kilde til fiber.

Spis kornprodukter. Få vann med fiber fra ris. Kokt ris inneholder begge, og ½ kopp dette kornet er 69 prosent vann. Også spiser kokt pasta. En halv kopp av dette korn mat består av 66 prosent vann. Du kan få vann fra hele hvete brød og bagels, også. En skive grovbrød er 38 prosent vann. En halv bagel er 29 prosent vann.

Konsumere cottage cheese og yoghurt. Ostemasse og yoghurt er høy i vanninnhold. For å inkludere vann med høyt fiber, har frisk frukt med disse melkeprodukter. Bland bær inn cottage cheese eller yoghurt, eller har et eple med det ene av disse to matvarer. En halv kopp cottage cheese er 79 prosent vann og en kopp yoghurt er 75 prosent vann. En medium eple er 84 prosent vann.

Inkluder tunfisk, fjærkre og kjøtt i kosten. Tunfisk er 70 prosent vann per 3 oz servering, stekt kylling er 65 prosent vann per 3 oz servering og stekt fettfri biff er 64 prosent vann per 3 oz servering. Spis en bakt potet med disse proteinrik mat for fiber og vann. En medium bakt potet er 71 prosent vann.

Hvordan detox kroppen din med sitroner

Hvordan detox kroppen din med sitroner


En sitron detox diett er en naturlig og sunn måte å rense giftstoffer ut av kroppen. Dette detox kosthold er en kombinasjon av sitronsaft og vann, og du kan legge til lønnesirup og cayennepepper. Ettersom disse produktene fungerer sammen vitaminer og mineraler gjør fordøyelsessystemet fungere bedre. Sitron detox diett vil produsere endringer som for eksempel å miste vekt, reduserte hudproblemer, lindring fra forstoppelse, og produsere en glød til huden din.

Hvordan detox kroppen din med sitroner

En hjelpe kroppen din med Detox Fordeler Fra Lemons

Sitronsaft inneholder verdifulle vitaminer og mineraler for å hjelpe detox kroppen din og hjelpe det blitt resistente mot enkelte sykdommer. Vitamin C hjelper forynge huden din ved å generere kollagen i vevet. Den sitronsyre bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, mage og kreft i munnhulen, og setter fart på stoffskiftet. Denne type detox kan ikke være riktig for alle, så ikke begynne før konsultere med legen din.

•  Begynn Lemon Avgiftning Sakte

Sitronsyre juice kan ha en negativ innvirkning så starte detox ved å drikke en lav dose av sitron te hele dagen. Drikk ingenting bortsett fra ekte sitronsaft oppløst i vann. Hver tredje dag, for opp til to uker, litt øke juice konsentrasjon. Denne detox regime inkluderer ikke noen fast føde. Igjen, konsultere legen din før du begynner avrusning.

Gjør Lemon Cayenne Pepper Detox Drikk

2 ss ferskpresset sitron.
2 ss av organisk eller naturlig lønnesirup.
1 / 10th av en teskje av Cayenne pepper.
Bland med 8 oz. friskt kildevann, varmt eller kaldt

Hint

 • Detox kroppen din med sitroner er en del av Master Cleanse for å kvitte kroppen for giftstoffer. Denne detox prosessen vil også bidra til å redusere vekt samtidig som det gir deg energi. Ved hjelp av denne detox prosessen er en vinn-vinn for deg og din helse.

Hvordan Vask ansiktet med sitroner

Hvordan Vask ansiktet med sitroner


Sitron brukes i mange naturlige kjøkken rengjøringsmidler og deodorizers, men det er også bra for huden. Den inneholder vitamin C, og dens syrlig karakter gjør det naturlig snerpende for hud som er utsatt for kviser og urenheter. For moden hud, sitron fungerer som en hud lightener, så det er en effektiv hjem rette for filtrert bort pigmentflekker.

Bruksanvisning

•  Skjær en frisk sitron i to.

Klem litt juice fra en halv til en liten bolle.

Suge en bomullsdott i sitronsaft og tørk hele ansiktet med den. Du kan også direkte gni cut-open sitron på ansiktet ditt.

La sitronsaft for å sitte på ansiktet ditt i 2 minutter.

Skyll sitronsaft bort med lunkent vann.

Klapp ansiktet tørt med et håndkle.

Tips og advarsler

 • Unngå at sitronsaft for å komme i øynene dine. Det inneholder syre som vil brenne dem.
 • Fordi sitronsaft kan gjøre huden mer følsom for UV-stråler, unngå å vaske ansiktet med sitron før du går ut i direkte sollys.

Hvordan koke vann med kullsyre

Hvordan koke vann med kullsyre


Noen kokker mener at å erstatte vann med kullsyre for vanlig vann i oppskrifter vil gi en lettere tekstur, men på grunn av den ekstra mineraler i kullsyreholdig vann, bør du ikke bruke denne typen vann til te eller kaffe med mindre du vil at det skal smake salt. Farris kan kokes akkurat som vann fra springen, og i motsetning til det mange tror, ​​de salter som finnes i mange glitrende vannet vil ikke vesentlig endre sitt kokepunkt.

Hvordan koke vann med kullsyre

•  Plasser potten på en brenner.

Hell din glitrende vann i potten. Sørg for å forlate rommet for pasta, ris eller noe annet du har tenkt å legge til.

Legg til ekstra salt til vannet ditt hvis du ønsker. Dette vil legge smak til maten du koke.

Slå brenneren temperatur til høy.

Vent og se på potten fra tid til annen. Når man ser store bobler stiger til overflaten av vannet, som betyr at det koker.

Hvordan drikke varmt vann med salt for å øke Minerals

Som en potensiell måte å rense systemet og øke mineraler i kroppen din, kan du drikke varmt vann med salt tilsettes. Denne metode, også referert til som et salt vannspyling, kan hjelpe kroppen til å kvitte seg med giftstoffer mens de tillater absorpsjon av essensielle vitaminer og mineraler.

Bruksanvisning

•  Fyll opp beholderen med lunkent vann.

Tilsett 2 ts. av salt i vannet. Bruk enten økologisk havsalt eller mineral salt; ikke bruk iodized salt for å fullføre flush.

•  Bland salt og vann grundig sammen. Ta en stor skje og rør det raskt å arbeide saltet gjennom vannet.

Drikk hele Quart saltvann. For drikke å være effektive, bruker det på tom mage.

Bo i nærheten av badet. Løsningen er ment å bidra til å eliminere giftstoffer og øke mineralopptaket, slik at du skal gå på do ofte i løpet av dagen.

Tips og advarsler

 • Ikke utfør en saltvann flush hvis du har et forhåndsdefinert helsetilstand eller uten å snakke med legen din.

Hvordan lage Alkaline Vann Med Minerals

Hvordan lage Alkaline Vann Med Minerals


Alkalisk mineralvann er vann med alkaliske mineraler i den. Drikke alkalisk mineralvann sies å føre til lengre levetid og en redusert rate av sykdom, fordi det eliminerer eller reduserer sure giftstoffer i kroppen vår fra røyking, drikking eller inntak av sure stoffer som kaffe. Gjør din egen mineralvann hjemme er billigere enn å kjøpe preparater i butikken, men du trenger to forskjellige oppskrifter for å få alle alkaliske og mineralbehov.

Bruksanvisning

Magnesium-Calcium Water

Filter en liter vann ved hjelp av en vannfilter. Hvis du ikke har en liter mål, husk at 1 liter tilsvarer 4,2 kopper.

Mål opp 1/8 teskje av Epsom salt og 1/8 ts av kalsiumklorid. Kalsiumklorid er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

•  Hell pulveret inn i bunnen av en liter flaske.

Legg til en liter filtrert vann fra springen til liters flaske.

Rist på flasken for å oppløse Epsom salt og kalsiumklorid. En liter av magnesium-kalsium vann kan inntas hver dag.

Alkaline Magnesium Water

Filter en liter vann fra springen ved hjelp av et vannfilter.

Mål opp 1/8 teskje Epsom salt, 1/8 ts natron, og 1/8 teskje av kalium bikarbonat. Kaliumhydrogenkarbonat er tilgjengelig på helsekostbutikker.

8. Flyte pulveret inn i bunnen av en liter-størrelse vann flaske.

Legg til en liter filtrert vann fra springen.

Rist flasken for å oppløse de mineraler. En liter av alkalisk magnesium vann kan inntas hver dag.

Tips og advarsler

 • Alternere de to oppskrifter for å få fullt utbytte av drikkevann alkalisk mineralvann. Du kan drikke magnesium-kalsium vann en dag og deretter alkalisk magnesium vann neste.
 • Ikke bland kalsiumklorid med natriumbikarbonat eller kalium bikarbonat. Dette vil resultere i en kjemisk reaksjon som danner natriumklorid (salt) og kaliumklorid.

Hvordan varme opp vann med et forstørrelsesglass

Hvordan varme opp vann med et forstørrelsesglass


Energi fra sola, kjent som solenergi, kan utnyttes og brukes for termisk energi, eller varme. Selv om folk er ofte avhengige av termisk solenergi til å varme bassenger og selv hele boliger eller bedrifter, kan du også bruke den til mindre applikasjoner. Hvis du er i et avsidesliggende sted eller på annen måte ønsker å varme vann med et forstørrelsesglass, kan du stole på solenergi for en trygg og praktisk metode for å utnytte solenergi.

Bruksanvisning

•  Forbered en beholder for å holde vannet. Selv om andre materialer som plast og tre kan fungere, er kobber det beste valg, da det er en bedre varmeleder enn de fleste andre materialer og mindre utsatt for korrosjon. Den smalere en beholder du bruker, jo raskere vil vannet varmes opp. For tube-formet containere, må du forsegle bunnen for å skape en solid base før du fyller med vann.

Fyll beholderen med vann.

Plasser beholderen i et område utenfor med direkte utsikt over solen.

Flytt på forstørrelsesglasset over toppen av beholderen, plassert på en direkte vinkel fra solen gjennom forstørrelsesglasset til beholderen. Du kan plassere på forstørrelsesglasset rett over toppen av vannet eller rette den mot beholderen dersom du bruker kobber eller en lignende metall. Varmer opp røret i dette tilfellet ville lede varme hurtigere og resultere i vanntemperaturen øker raskere.

Hold forstørrelsesglasset på plass før vannet når den ønskede temperatur.

Tips og advarsler

 • Man kan bruke mer enn en lupe på samme tid, og dette vil resultere i oppvarming av vannet fortere.

Hvordan å behandle vann med ozon

Ozonering er prosessen med å generere ozon (O3), vanligvis ved å kjøre med høy renhet oksygen (O2) gjennom en elektrisk corona. Den resulterende ozongass bobles gjennom vann som et behandlingstrinn.
Behandling av vann med ozon er en "grønn" metode etterlot ingen biprodukter når riktig gjort. Ozon ødelegger vannbårne patogener (sykdomsfremkallende organismer i vann) samt oksidasjons suspendert mineraler slik at de tunge oksiderte partikler å bosette ut av vannet.
Hjem vann ozonation krever spesialisert utstyr.

Bruksanvisning

•  Sett opp din ozon generator nøyaktig som eierens manuelle instruerer.
Ozongass kan være giftig i små konsentrasjoner. Mange ozon generatorer bruke en ren oksygen, komprimert gass kilde, som krever spesielle sikkerhetstiltak.

Steng av innkommende vannforsyning og åpne tilgangs port.

rent bortskåret et stykke slange lenge nok til å suspendere det diffuserende stein i midten av vanntilførselsrøret. Feste den andre enden av slangen til det indre barb (eller gjenget fitting) av gjennommatingsplaten.
Sett tilgangs port med din feed-gjennom montering og diffusjon stein.

Koble den ytre brodd av feed-gjennom smørenippel til utgangen brodd av ozongeneratoren.

Still ozon generator feed til innstillingen anbefales for din forventede vannføring.

Tips og advarsler

 • En etterbehandling filteret fjerner eventuelle oksyderte mineraler og organiske stoffer som utfelles fra vannet. Dette er en god oppfølging skritt til i hjemmet ozonation.
 • Rengjøre et verktøy, montering eller slangen med såpevann, skyll med rent vann, og skyll med rødsprit og lufttørke. Høyrent oksygen og ozon reagerer på noen oljer de kommer i kontakt med, muligens utløse brann eller eksplosjon.
 • Ikke overozonate din vann. Selv om ozon har en halveringstid på mindre enn 30 minutter, overozonated vann utvikles overflødig ozon, som er helsefarlig.
 • Hvis du føler deg hodepine etter ozonation oppstart, stopp systemet umiddelbart. Se etter lekkasjer i ozon-feed linje og reparere dem. Redusere ozon flyt; du kan overozonating.

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?


En japansk studie publisert i novemberutgaven 2008 av Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition viser at kjemiske stoffer i sitroner kan bidra til å stimulere vekttap og undertrykke vektøkning. For tre måneder, studiet spores resultatene av mus gruppert i høy fett dietter, lav-fett dietter og høy fett dietter inkludert sitron polyfenoler hentet fra sitronskall. Ifølge studien, "kroppsvektøkning, fett puten akkumulering, utvikling av hyperlipidemi, hyperglykemi og insulinresistens ble signifikant undertrykt av sitron polyfenoler."

Hvordan kan jeg smelte fett med vann og sitron?

Kombiner 8 oz. av varmt vann og 2 ss. av frisk sitron juice. Drikk dette hver morgen for å bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og skylle ut urenheter. Toksin buildup kan hindre kroppen fra fullt absorberende næringsstoffer; når kroppen absorberer næringsstoffer mer effektivt, vil det kreve mindre mat og appetitten kan reduseres.

Drikk denne blandingen før måltider for optimal fordøyelse. Ifølge en desember 2007 Daily Mail artikkel med tittelen "Gå ned i vekt til jul med sitronsaft Diet", sitronsaft hjelper "stimulere magen juice" for å forbedre fordøyelsen og "senke effekten av ethvert måltid på blodsukkeret ditt."

Drikk sitron vann for å forbedre kalsium absorpsjon og brenne fett. Ifølge den tidligere siterte artikkel Daily Mail, øker sitronsaft fordøyelsessystemet surhetsgrad og "hjelper kroppen absorbere kalsium, som så blir lagret i fettceller." Historien legger til: "Forskning har vist at jo mer kalsium er det i en fettcelle, jo mer fett cellene brenne."

Hint

 • Ifølge Daily Mail artikkelen, kan overflod av vitamin C i sitroner også fremme vekttap: "... folk som spiser frukt og grønnsaker høy i vitamin C har mer effektive fordøyelsessystem og er mer sannsynlig å gå ned i vekt enn de som don 't ".

Hva er fordelene med sitron vann med Cayenne & Ginger?

Hva er fordelene med sitron vann med Cayenne & Ginger?


Sitron, cayenne og ingefær har blitt verdsatt i tusenvis av år for sine stikkende smaker og medisinske fordeler. Tatt sammen som en drink, er kombinasjonen velsmakende og pakker en ernæringsmessig punch.

Sitron

I tillegg til sin høye vitamin C og kalium innhold, er sitronsaft en antioksidant og antimikrobiell, og det kan også ha kreft-bekjempelse egenskaper.

Cayenne

Capsaicin, som gir Cayenne sin varme og krydret smak, er også effektiv mot smerter. Det har blitt brukt i asiatisk medisin for å lindre sirkulasjons- og fordøyelsesproblemer og for å øke appetitten.

Ingefær

Ingefær er effektivt mot kvalme, diaré, magesmerter og ledd- og muskelsmerter ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Vann

Hver del av kroppen din trenger vann for å fungere. Kravene varierer, men Mayo Clinic anbefaler minst åtte 8-unse glass væske per dag.

Alternatives

En kjølig glass sitronvann med cayenne og ingefær kan treffer spot i sommer. Om vinteren eller hvis du har en kald, vurdere te laget med de samme ingrediensene.

Hva er fordelene med sitron med vann på hjertet?

Den utrolige sitron er en sitrus frukt med mange helsefremmende egenskaper. Ikke bare verdsatt for sin syrlige smak som passer godt sammen med mange matvarer og drikker, sitron næringsstoffer og rensende egenskaper nytte hjertet.

Vitamin C

Vitamin C - en naturlig del av sitroner - ble påvist å redusere årsaken til betennelse forbundet med hjertesykdom i en forskningsstudie utført ved University of California, Berkeley.

Forbedrer Circulation

Sitroner øke blodsirkulasjonen og bidrar til å normalisere dens flyt. Ifølge nettstedet Ageless, det forbedrer kroppens perifere sirkulasjonen, som igjen har en positiv effekt på hjertet.

High Blood Pressure

Ifølge lifeMojo.com, drikke sitronvann bidrar til å redusere høyt blodtrykk, også assosiert med hjertet. Høyt blodtrykk works hjertemuskelen som fører til hjertesykdom, slag eller hjerteinfarkt.

Strokes

Nettstedet Organiske Fakta sier at sitroner har helbredende egenskaper mot slag.

Vitaminer P, C og kalium

Funnet i sitroner, vitamin P i kombinasjon med vitamin C, samt kalium, styrker hjertemuskelen og forbedrer tonen og tilstand av arterier og vener, ifølge nettstedet Jorden i Common.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?


Mange ulike vekttap programmer og teknikker eksisterer og er annonsert på en daglig basis. Noen ganger kan for mye informasjon være overveldende, snarere enn nyttig. Å miste vekt er noe som bør gjøres sakte for de beste og mest varige resultater. Ved å innlemme 03:58 porsjoner med frukt i kostholdet ditt hver dag, for eksempel sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt juice, og spise andre matvarer i moderate mengder kan du med hell gå ned i vekt mens du legger viktige vitaminer i kroppen din.

Hvordan Lose jeg vekt med sitron, lime, appelsiner og grapefrukt juice?

•  Spis en appelsin i morgen, etter at du våkner opp. Appelsiner er rike på fiber og høy i vitamin C, som hjelper kroppen forbrenne fett raskere ved å påskynde kroppens behandling av fett. Få at full følelse, først i morgen, ved å spise denne fiber-rik mat.

skive opp en sitron og en lime og presse saft inn i en 1/2-gallon mugge fylt med vann, og legger sitron og limeskiver, også. Fyll en stor drikkeglass eller reise container med sitrus vann og arbeid på å drikke hele 1/2 gallon hele dagen. Ofte føler seg sulten er faktisk et tegn på dehydrering og drikker sitrus vann vil tilfredsstille din tørst samtidig bidra til å avgifte systemet.

Drikk et glass grapefruktjuice sent på ettermiddagen for å demme opp for sent på ettermiddagen snack eller søte cravings. Grapefrukt juice fungerer for å hjelpe kroppen senke insulinnivået, som i sin tur bidrar til å hindre vektøkning. Legg fiber pulver til din grapefruktjuice å gjøre det ekstra fylling slik at du ikke blir fristet til å snack før middag.

Hint

 • Vær kreativ og legge til oransje eller grapefrukt skiver til salater eller bland dem inn med grønne grønnsaker.
 • Introdusere sitrus og andre frukter i kostholdet ditt sakte hvis du ikke pleier å spise dem. En plutselig økning av frukt og fiber i kostholdet ditt kan føre til mer hyppige turer på do før kroppen justerer.

Hvordan lage Alkaline Vann Med indisk krydder

Hvordan lage Alkaline Vann Med indisk krydder


For å holde kjemien i det menneskelige legeme i balanse, bør dets pH-nivåer av alkalitet og surhet i spytt, urin og blod sveve på rundt 7 på en skala fra 1 til 14. Når en pH-verdi er under 7, er kroppens kjemi ansett syrlig. Listen 7 er det ansett alkalisk. En balansert eller svakt alkalisk pH resulterer i bedre søvn, mindre tretthet og et sterkere immunforsvar. Drikking gunstige alkaliske te laget med vanlig brukte indisk krydder hjelper kroppen eliminere skadelige syrer fra kroppen din kjemi eller konvertere dem til en mer sunn alkalisk tilstand.

Bruksanvisning

•  Ta med 4 kopper vann, helst destillert - så det vil ikke ha noen fluor i det - til en byll i en liten gryte.

Legg en teskje av din foretrukne krydder - ingefær, kanel, gurkemeie, sennep eller karri - til kokevann. I tilfelle av ingefær, kan du bruke pulverisert krydder, eller du kan bruke to eller tre tynne skiver av fersk ingefær kutt fra en ingefærrot.

Senk varmen under potten, slik at væsken er ved småkoking. La det holde på varmen i åtte til ti minutter.

Ta gryten fra varmen og sil væsken gjennom en tesil eller papir kaffefilter i en beholder.

Drikk alkalisk te en kopp om gangen noen få timer. Honning og sitron kan legges til, hvis du ønsker. Drikken kan varmes opp og drukket varm, avkjøles til romtemperatur eller kjølt i kjøleskapet.