Digidexo.com

leddsmerter ved menstruasjon

Hvordan unngå å få en menstruasjon

Menstruasjonen kan være en hodepine og en problemfri. Mens for mange kvinner menstruasjon er noe som ikke forstyrrer daglige aktiviteter, kan andre kvinner være på utkikk etter måter å unngå å få sin periode helt. Dette kan være på grunn av smertefulle kramper, kraftige blødninger eller lider av en tilstand forverret ved menstruasjon, for eksempel anemi.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din gynekolog for å diskutere metoder som kan bidra til å unngå månedlig menstruasjon, for eksempel p-piller og intrauterin enhet, eller spiral. Denne typen avbrudd i normal syklus er kjent som menstruasjons manipulasjon.

Klargjør på forhånd for din gynekologisk avtale, og ta en liste over ting å diskutere. Inkluder årsaker til at du ønsker å unngå å få mensen og mulige spørsmål du måtte ha om risiko og fordeler.

Ta p-piller som anvist av din gynekolog. Normalt vil du starte med å ta seks strake uker med aktive piller, og deretter øke lengden på tiden du ville være å ta de aktive pillene på anbefaling av din gynekolog. Kontinuerlig å ta aktive piller forsinker mensen; men kan ta dem feilaktig føre til uønsket blødning og spotting.

Vurdere en spiral hvis p-piller ikke fungerer eller hvis de forårsaker uønskede bivirkninger. Mulige bivirkninger av p-piller kan være kvalme og humørsvingninger. En spiral settes inn vaginalt ved din gynekolog og kan bli liggende til fjerning er ønsket eller nødvendig.

Rapport eventuelle problemer til din gynekolog. Det er mulig å ha småblødninger med enten p-piller eller spiral; men de er de mest effektive alternativer for å unngå å få en menstruasjon.

Barometrisk trykk og leddsmerter

Bestefaren din har fortalt deg at han kunne forutsi en storm med sine verkende knær - og han var nok rett. Science sikkerhetskopierer de gamle koner 'tales av leddsmerter øker med endringer i barometertrykk.

Årsaker

Endringer i atmosfærisk trykk endre mengden av fluidum og trykket i leddene. Disse endringene er mer merkbar i de med leddgikt fordi de har mistet sine lag med demping brusk.

Studier

Forskere kombinert resultatene fra to uavhengige studier, Online Glukosamin Trial gjennomført 2000-2002 og data fra National Oceanic and Atmospheric Administration. Dette tillot dem å sammenligne rapportert leddsmerter med værdata uten forspenning av testpopulasjonen ved å fortelle dem at de gjorde det.

Betraktninger

For de med leddgikt, er tiden før et tordenvær spesielt smertefullt. Enhver endring i barometertrykk kan øke smerte, men slippe trykket er generelt verre enn økende press.

Umiddelbar Relief

Du kan lindre leddsmerter ved å bruke varme eller is, alt etter hva som føles bedre. Masserer området kan hjelpe, samt å ta over-the-counter smertestillende kremer.

Long-Term Treatment

Du kan forbedre din leddsmerter på lang sikt med kosttilskudd som Omega-3, glucosamin og chondroitin. Steroid skudd eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan hjelpe. Hvis ingenting bringer deg lettelse, kan det være lurt å vurdere felles erstatning.

Olive Oil og leddsmerter

Olive Oil og leddsmerter


I tillegg til riktig medisinsk behandling, er en måte å håndtere leddsmerter å legge visse tilskudd til din daglige diett. Utover medisinering og trening, til ombygging av kostholdet inkludere mat som olivenolje kan redusere leddsmerter.

Fordeler

En diett rik på olivenolje kan lindre leddsmerter ved å redusere hevelse av ømme eller betente ledd. Imidlertid vil vanlig olivenolje ikke gjøre triks som den ikke inneholder oleocanthal, som er hovedingrediensen ansvarlig for å redusere leddsmerter.

Oleocanthal er til stede i relativt høye nivåer i extra virgin olivenolje. Nivået på oleocanthal i oljen avhenger av modenhet av oliven ved innhøstingen, oliven varietal og da ble trykket oljen. Ferskpresset extra virgin olivenolje har det høyeste nivået av oleocanthal. (Se referanse 1.)

For enkeltpersoner for å oppnå ønsket effekt av joint-smertelindring, må de forbruker extra virgin olivenolje i tre til seks måneder. (Se referanser 1 og 3.)

Side Effects

Mye som ibuprofen, hemmer oleocanthal COX-1 og COX-2, begge faktorer i leddbetennelse. Ved å inneha en COX-hemmende effekt, reduserer oleocanthal betennelse og dermed lindrer leddsmerter.

Likhetene mellom virgin olivenolje og ibuprofen stopper ikke der. Irritasjonen som oppstår med ibuprofen i baksiden av en hals oppstår også med ferskpresset virgin olivenolje. "Vi vet fra tidligere forskning erfaring på anti-inflammatoriske stoffer som ibuprofen irriterer bak i halsen, men ikke munnen. Dette er en unik opplevelse som skiller seg, sier, fra brenn bite en chili pepper, som vil irritere munn, lepper og tunge, samt hals, "ifølge Dr. Paul Breslin av Monell Chemical Senses Center i Philadelphia, PA. Breslin og hans forskerteam mener at det er uavgjort mellom denne stikkende følelse og anti-inflammatorisk aktivitet. (Se referanse 1.)

Andre olje Supplements

I tillegg til olivenolje, fiskeolje har også evnen til å redusere smerte forbundet med leddbetennelse. De omega-tre fettsyrer i fiskeoljen (EPA og DHA) er ansvarlig for å produsere en anti-inflammatorisk effekt på personer som lider av leddsmerter.

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun sykdom som fører til kronisk betennelse i leddene, som berører mer enn en million amerikanere. RA-pasienter har vært fokus for de fleste av studiene som evaluerer kosttilskudd som fisk og olivenoljer i å redusere leddbetennelse. I en studie RA-pasienter som forbrukes både olivenolje og fisk oi, l, og begge viste effektivitet i å redusere antall ømme ledd. Imidlertid høye doser av fiskeolje var mer effektive enn olivenolje. (Se Referanse 3.)

Betraktninger

Siden både olivenolje og fiskeolje har anti-inflammatorisk fordeler, tok forskerne det neste logiske skrittet for å studere kombinasjonen av de to oljene. I en studie publisert i spørsmålet februar 2005 av "Nutrition," Dr. Alair Alfredo Berbert sammenlignet RA-pasienter som tok sine medisiner i kombinasjon med et placebo, fiskeolje eller fiskeolje kombinert med olivenolje.

Resultatene viste at pasienten gruppen som forbrukes en kombinasjon av begge oljer med sine medisiner klart seg best. Dr. Berbert konkluderte med at små mengder av olivenolje forsterke den positive effekten av omega-tre fettsyrer.

Enten det er fisk eller olivenolje som du forbruker, er den beste måten å beholde fordelene ved begge oljer for å bruke dem i dressinger og sauser eller koker dem ved relativt lave temperaturer, og pass på å holde dem godt under røyk punkt.

Advarsel

Mens oleocanthal er omtrent like potent som ibuprofen, kan olivenolje alene ikke være en erstatning for ibuprofen. Dette er på grunn av de lave nivåer av oleocanthal i olivenolje; du ville ha å konsumere ca en halv liter olivenolje for å oppnå samme effekt som to standard ibuprofen tabletter. Videre medisinske eksperter anbefaler bruk av olivenolje som et supplement i forbindelse med, snarere enn som en erstatning for, anti-inflammatoriske medisiner. (Se referanse 1.)

Hva er bra for leddsmerter?

Leddsmerter kan ramme alle ledd i menneskekroppen, og kan variere i alvorlighetsgrad fra mildt ubehag til alvorlig og ødeleggende. Selv om årsakene til leddsmerter kan være mange, behandlingstilbud for å håndtere det er standard og grei.

Rest

Hviler smertefulle ledd og hindrer unødvendige bevegelser kan bidra til å redusere leddsmerter. Mange tilfeller av leddsmerter er forårsaket, i det minste delvis, ved irritert og betent myke vev som omgir et felles. Hviler felles, noe som reduserer både irritasjon og betennelse i disse myke vev, bidrar til å redusere leddsmerter og bedre funksjonen. Mange ganger resten er den eneste behandlingen som trengs for å ta en smertefull felles blusse opp.

Heat Therapy

Bruk av varme til en smertefull felles kan bidra til å redusere leddsmerter ved å øke blodsirkulasjonen til området, noe som øker smøring og fleksibilitet, som begge fremmer forbedret funksjon og redusert smerte nivåer. Varme kan påføres på et smertefulle ledd ved hjelp av en elektrisk varmepute eller et mikrobølgeovnbolle varme plate, som begge kan bli holdt mot den smertefulle skjøtområdet i flere minutter av gangen flere ganger per dag om nødvendig.

Smertestillende medikamenter

Det finnes flere typer smertestillende medikamenter tilgjengelig for å behandle leddsmerter. Chief blant disse er over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske medisiner, eller NSAIDs, for eksempel Tylenol og Advil. Disse medikamentene bidra til å redusere leddbetennelse og irritasjon, noe som bidrar til å redusere smerter og bedre bevegelighet. Mer-kraftige stoffer, som for eksempel Vicodin og Oxycontin, som er narkotiske-baserte smertestillende midler som bare er tilgjengelige med en resept, er effektiv ved behandling av mer-alvorlige og / eller kroniske tilfeller av leddsmerter. Eksperimentere med ulike typer smertestillende medikamenter og måle deres generelle effektiviteten ved å redusere leddsmerter er den beste tilnærmingen for å velge riktig medisinering.

Massasje

Ved hjelp av fingrene og hendene til å massere en smertefull irritert felles kan bidra til å redusere leddsmerter og øke omfanget av bevegelse. Massasje bidrar til å øke blodtilførselen til det myke vevet rundt smertefulle ledd, noe som bidrar til å redusere stivhet og fremme fleksibilitet, noe som i sin tur bidrar til å redusere smerte. En håndholdt elektrisk massasje enheten kan også brukes til å massere en smertefull felles. For å maksimere effektiviteten av manuell ledd massasje, bør milde selv massasje slag brukes, ta vare å massere både joint selv samt det myke vevet rundt leddet.

Joint Injection

Injeksjoner kan være nyttig i å håndtere alvorlige og / eller kroniske tilfeller av leddsmerter og redusere flare-ups. Felles injeksjonsterapi, noe som innebærer normalt å injisere en liten mengde av kortikosteroid direkte inn i en smertefulle ledd, kan brukes til å behandle en hvilken som helst ledd i kroppen, selv om de mest vanlige skjøter behandlede er de vektbærende seg som knær, hofter og ankler . Injeksjoner kan gis på en rutine, planlagt basis eller på etter behov. Det er ikke uvanlig for en enkelt injeksjon til å gi betydelig smertelindring for lange tidsperioder, ofte så lenge som seks måneder eller lengre.

Leddbånd og leddsmerter

Leddbånd og leddsmerter


Leddbånd og ledd arbeide sammen for å tillate mange forskjellige kroppsfunksjoner, fra å kjøre til skriving. Ligament og leddsmerter er en vanlig tilstand som kan resultere fra mange forskjellige sykdommer og skader. Fordi det er forbundet med bevegelse (som å gå eller jobbe med ens hender), kan det hindre pasienter fra å gå om sine daglige rutiner.

Funksjon

Leddbånd og leddene er forbundet med hverandre, men er ikke de samme. En felles er definert som et område av kroppen der to eller flere knokler møtes (forbundet med membraner, brusk og andre dempende stoffer). En ligament (et fibrøst vev) er en av disse myke materialer, forbindelses som binder bein av en felles sammen. Således leddbånd er en mindre del av den totale ledd og ett element som holder den arbeider.
Ligament og leddsmerter forekommer i en rekke områder der bein møtes, med kneet å være en av de vanligste stedene av interesse. Pasienter kan også oppleve ligament og leddsmerter i albuen, ankelen, rygg, hånd, fot, håndledd, skuldre, nakke og hofte.

Årsaker til leddsmerter

Leddsmerter er den vanligste av de to, og det har mange årsaker. Autoimmune sykdommer, som inkluderer revmatoid artritt, er en stor gjerningsmann. Leddsmerter er også et symptom på sykdommer forårsaket av patogener og kosthold, som for eksempel gikt, kusma, meslinger, Lyme sykdom og hepatitt. Skader, slike som overforbruk (forstuinger) og brudd i benet kan også resultere i felles smerte. Problemer med bein selv, for eksempel slitasjegikt og osteomyelitt, kan også føre til leddsmerter ved å kaste av balansen i leddet. Et bein som ikke fungerer skikkelig kan også knipe eller trykk på forbindelsesmateriale som holder den til de andre bein i en felles, forårsaker smerte.

Behandlinger

Avhengig av årsaken og areal av leddsmerter, leger vil foreskrive spesifikke behandlinger for en pasient å følge. I tillegg kan anti-inflammatoriske medisiner ofte redusere smerte og hevelse. For leddsmerter som ikke er leddgikt i naturen, hvile og trening kan forbedre felles styrke og motstand mot smerte. Hyppige varme bad, massasje og stretching øvelser bør også hjelpe. Mange pasienter kan prøve å medisinere seg selv med over-the-counter løsninger, men hvis en person har smerter som varer i mer enn tre dager eller har høy feber, de er sikre tegn på at en lege må konsulteres.

Ligament smerter

De fleste mindre ligamentskader som ikke trenger seriøs legehjelp bør helt leges i løpet av en uke eller to. En ligament problem som ikke har ryddet opp i to uker kan føre til langsiktige problemer, som ligament kunne forbli kronisk strukket, revet eller anstrengt. Ligament er det en kontakt mellom bein, så hvis det ikke fungerer som den skal, vil bein trolig bli berørt også, forårsaker større problemer. Fordi båndene er koplet til den delen av det autonome nervesystemet kalles de sympatiske nerver, smerte kan ikke være begrenset til området for skade.

Behandling

Noen ligament smerter kan være forårsaket av en underliggende nerve tilstand, som må tas vare på før ligament smerter kan behandles. Ellers kan styrke øvelser redusere trykket på ledd, mens på nytt anti-inflammatoriske midler anvendes for å takle svelling og smerte. Men ofte spesielle injeksjoner er nødvendig for å lette den skadde leddbånd er reparasjon eller gjenvekst.

Hvilke symptomer Come From Polycystisk nyresykdom

Hvilke symptomer Come From Polycystisk nyresykdom


Polycystisk nyresykdom (PKD) er en genetisk tilstand som innebærer veksten av cyster på nyrene. Barn som har foreldre med denne tilstanden har en 50 prosent sjanse for å arve PKD. PKD kan variere fra mild til alvorlig.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er et vanlig symptom på PKD.

Magesmerter

PKD kan også forårsake magesmerter eller ømhet.

Unormal vannlating

PKD kan forårsake blod i urinen eller overdreven vannlating om natten.

Andre symptomer

PKD kan også forårsake døsighet, leddsmerter, smertefull menstruasjon eller spiker unormalt.

Diagnose

PKD er diagnostisert gjennom tester, inkludert urinanalyse, abdominal ultralyd, mage MR eller abdominal CT-skanninger.

Tilknyttede betingelser

PKD er assosiert med cyster i leveren, bukspyttkjertelen og testiklene, hjernen aneurismer og tykktarms diverticula. Omtrent halvparten av personer med PKD utvikle cyster på leveren.

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer


Har du lider av kroniske leddsmerter? Har du sett en lege og fått resept medisin, men er lei av den ekle bivirkninger?

I så fall er du ikke alene. Narkotika som Bextra og **** har blitt trukket fra markedet på grunn av pasientdødsfall og Celebrex og andre over-the-counter narkotika (naproxen, ibuprofen) har hatt sin sikkerhet avhørt.

Den beste og tryggeste måten å lette din lidelse er med alle naturlige kosttilskudd. De har mindre bivirkninger, ingen potensialet for langsiktige skader, og kan noen ganger virke enda bedre enn mer konvensjonell medisin.

Her er noen over-the-counter behandlinger som kan bidra til å lette din leddsmerter.

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer

Chili Peppers (capsaicin)

Capsaicin er ingrediens i chili peppers som gjør dem krydret, men det har også en viktigere bruk-smertelindring. Over-the-counter patcher og kremer som inneholder capsaicin, som Capzasin, Zostrix, og Salonpas, nummen nerveender og lindre muskelsmerter og leddgikt smerte. Bare sørg for å vaske hendene godt etter at du bruker krem, som det kan være ekstremt varmt!

Pineapple Extract

En kraftig ingrediens i ananas, bromelain, lindrer smerte nesten like godt som en resept stoffet, men med liten eller ingen bivirkninger. Det lindrer leddsmerter ved å eliminere produksjonen av kjemikalier som forårsaker hevelse og verkende. Det er en anti-inflammatorisk enzym, og er solgt til de fleste apotek eller helsemessige butikker. Den store ulempen: Det kan ta et par uker å nå sin fulle nytte. Bør tas på tom mage.

Glucosamine

Glukosamin har vist seg å utkonkurrere ibuprofen, paracetamol, naproxen, og enda noen reseptbelagte legemidler når det gjelder å lindre leddsmerter. Og den beste delen om glukosamin: det er naturlig og vil ikke bore hull i magen som NSAIDs (Advil, Motrin) kan, og vil ikke føre til skade på leveren som paracetamol. Mest glukosamin er hentet fra skalldyr, men noen store merkene tilbyr vegetariske kapsler. En ulempe: den har potensial til å øke kroppens blod sukker litt, så hvis du er diabetiker sjekke med legen din før du vurderer dette produktet.

MSM (methyl-sulfonyl-metan)

MSM virker ved å bryte ned i kroppen og skape svovel, som arbeider for å eliminere urenheter som hindrer felles funksjon. Vurderinger er blandet, men mange leger sverger ved sin hurtigvirkende effekt. En bieffekt ifølge http://www.nutriteam.com/msm.htm, er at det øker hastigheten som håret vokser. Kan trygt tatt i forbindelse med glukosamin.

Omega 3 fiskeoljer

Fiskeoljer sterkt redusere prostaglandiner-kjemikalier som skaper smerte og hevelse-slik at de har en naturlig anti-inflammatorisk virkning på leddene. Og de er kompatible med nesten alle andre stoffer og reseptbelagte legemidler, slik at de kan trygt brukes med en rekke andre kosttilskudd. Fiskeolje er tilgjengelig i mange dagligvarebutikker og i nesten alle helse-butikker. Det kan ta noen måneder å oppnå full nytte.

Gum Resin

Gum harpiks kommer fra Boswellia serrata treet, og har vært brukt i India i århundrer. Det er godt studert og har vist seg å være effektiv, enda mer enn NSAIDs og ibuprofen og naproksen. Den reduserer inflammasjon og dreper smerte, og har ingen av de skadelige bivirkninger av andre medisiner. Det kan ta litt ute etter å finne, men det er allment tilgjengelig i en rekke forskjellige merker.

Hvordan håndtere smerten av Sjøgrens

Sjøgrens syndrom, en autoimmun lidelse der en persons hvite blodceller angriper sine fuktighetsproduserende kjertler, kan være ganske smertefullt. Sjøgrens årsaker ikke bare tørre øyne og munn, men kan også forårsake leddsmerter og tretthet, og påvirker de indre organer. Tidlig diagnose og behandling av denne lidelsen i stor grad kan forbedre kvaliteten på en persons liv og forvaltning av hans ubehag.

Hvordan håndtere smerten av Sjøgrens

Smertefull Tørrhet

bruke over-the-counter medisiner som kunstige tårer, kunstig spytt eller vaginal smøring for å redusere eller eliminere smerte. Nipp kaldt vann ofte for å bidra til å redusere ubehag av munntørrhet.

Spør legen din om reseptbelagte kunstige tårer eller et medikament som øker spyttproduksjon, hvis over-the-counter behandlinger er ikke vellykket. Imidlertid kan reseptbelagte medisiner som øker spyttproduksjon ha uønskede bivirkninger, som økt svette og urinering.

Spørre om et kirurgisk inngrep for å forsegle tåre avløp i øyet, hvis medisiner ikke forbedre dine symptomer. Denne mindre kirurgisk inngrep kan øke smøre øye, og har liten eller ingen bivirkninger.

Leddsmerter og indre organ dysfunksjon

Redusere eller eliminere leddsmerter ved hjelp av over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) regelmessig. Sjekk med legen din for riktig dosering instruksjoner. Leddsmerter kan også behandles med varme fra en varmeflaske eller varmepute, eller kald fra isposer, anvendt til de smertefulle områdene flere ganger om dagen.

søke behandling for nyre, mage eller andre indre organ smerte og dysfunksjon. Reseptbelagte medikamenter, slik som immunsuppressive midler er tilgjengelige for å behandle systemiske manifestasjoner. Snakk med legen din om å beskytte dine organer fra langsiktige skader.

Reduser gjær infeksjoner i munnen, øynene eller vagina ved å ta en resept anti-fungal medisinering. Noen undersøkelser tyder på at smertefulle gjær infeksjoner kan også reduseres ved å spise yoghurt som inneholder Lactobacillus acidophilus.

Hint

  • Pass på å se en tannlege regelmessig hvis du lider av Sjøgrens syndrom fordi redusert spyttproduksjon kan føre til en økning i hulrom.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter noen behandling, herunder bruk av over-the-counter medisiner.

Hvordan regne ut sitte ned på en stol

Hvordan regne ut sitte ned på en stol


Stol treningsøkter komme godt med når fast i en liten plass, for eksempel en bås, hele dagen. Å kunne trene i en stol kan også hjelpe de med fysiske vansker opprettholde styrke og forbedre muskel tilstand selv mens du sitter. Uavhengig av alder, ha masse sunn muskel holder kroppen yngre og betydelig sunnere og kan bidra til å redusere kronisk smerte, slik som rygg og leddsmerter, ved å styrke musklene som støtter de områdene av kroppen.

Hvordan regne ut sitte ned på en stol

•  Sitt rett, med føttene flatt på gulvet. Hvis det er nødvendig å skyve fremover i stolen, i stedet for å sitte med ryggen rett mot stolryggen, for å tillate bedre sittestilling. Nå begge armene rett opp i luften, opprettholde rett rygg holdning. Hold strekken i et øyeblikk, så la armene til å flyte ut til sidene og ned, hviler på armene av stolen eller ved kanten av setet. Gjenta denne strekningen tre ganger.

Plasser hendene på motsatt skuldre, krysset armene over brystet med albuene litt pekende utover til fronten. Sakte rotere fra livet, og samtidig opprettholde god holdning, bare for å poenget med følelsen strekningen. Sakte rotere tilbake til sentrum, mot forsiden, og fortsetter langsom rotasjon til den andre siden. Strekk midjen med denne torso-twist bevegelse tre ganger til hver side. Deretter plasserer en hånd på låret, og nå den andre hånden rett opp. Sakte bøye mot siden av den hvilende side, slik at den oppad-forlenget arm til å peke på skrå mot blinken hvor vegg og tak møtes taket. Gjenta side strekning to ganger på hver side.

3 Sett hendene til skuldrene som i trinn 2. Denne gangen, stramme magemusklene mens nøye ordnede ryggen og trekke abs innover. Dette er egentlig en sittende crunch. Slapp av magemuskler når du kommer opp fra crunch til en straight-back sittende stilling. Gjenta for et sett med 10 konsentrerte, langsom sittende crunches.

Nå, ta med fingertuppene til sidene av hodet, mellom templene og ører. Sakte vri overkroppen til den ene siden, mens du trekker inn og stramme magemusklene og bøye seg litt fremover og peker nedover bevegelse albue mot motsatt kne. Det er ikke nødvendig å ta med albuen hele veien til kneet, men for å øke vanskeligheten, samtidig løfte den motsatte kne for å møte albuen. Drei tilbake til startposisjonen langsomt, deretter gjenta til den andre siden. Utføre et sett med 12, seks på hver side.

Hold frie vekter eller annen motstand givende element, for eksempel to flasker med vann eller hermetikk. Skyve fremover i stolen å balansere på kanten, med føttene flatt på gulvet. Holde ryggen rett og magemusklene stramt for støtte, utvide armene nedover på sidene av lårene og bringe albuene tett til midjen. Holde albuene på plass, sakte bringe vektene opp til ca skulderhøyde, men ikke ta dem helt til skuldrene. Deretter langsomt lavere til startstilling. Utfør disse sittende armhevinger for 10 langsomme repetisjoner.

Hold i håndtakene eller forkant av stolen og bringe føttene utover ca 2 eller 3 meter fra stolen. Å holde armene tett til sidene av legemet og holde de bøyde knær litt for støtte, løfte og senke kroppen, med fokus på triceps på baksiden av armene. Konsentrere seg og bevege seg sakte for å gjøre dette trekket mest effektive. Utfør seks til 10 reps av disse modifiserte triceps dips.

Hold vektene eller alternativ motstand i begge hender. Bring armene opp slik albuene danner 90 graders vinkel, og albuene er rett utover til sidene av skuldrene. Vektene skal være nesten i nivå med toppen av hodet i denne stilling. Sakte strekker armene oppover, presser vektene opp i sittende skulderpress. Ikke lås albuene når vektene er i sin høyeste posisjon. Sakte bringe vektene ned til startposisjonen, å holde albuene på 90 grader og i høyde med skuldrene. Utfør 10 langsomme repetisjoner.

•  Stativ ca 12 inches foran kanten av stolen. Løft armene ut foran, om skulder nivå, når du beveger deg sakte inn i en sittende stilling. Ta med bakre bare til stolen overflate, deretter sakte stå opp til startposisjonen, senke armene når du kommer opp. Gjenta dette endret knebøy i fem til 10 reps, avhengig av evne.

Hva er BioCell kollagen?

Hva er BioCell kollagen?


Anslagsvis 21 millioner amerikanere lider av bein og felles problemer. Bein og felles problemer er ofte en kilde til store smerter og kan begrense fysisk aktivitet. Problemer i leddene kan også redusere ens generelle livskvaliteten. BioCell Kollagen er et naturlig, klinisk undersøkt kosttilskudd blanding som inneholder en patentert kombinasjon av klinisk forsket ingredienser for å støtte bein og felles helse.

Hva er BioCell kollagen?

BioCell Kollagen er et patentert blanding produkt som er brukt i mange felles helse kosttilskudd. Komponenter av BioCell Kollagen, slik som hyraluronic syre, en felles smøreapparat, er blitt vist å være effektiv i behandlingen av bindevevssykdommer som osteoartritt.

Betydning

Kollagen er et fiberholdig protein stoff som finnes i hud, ledd, sener og bein. Problemer kan oppstå når ledd og sener blir forverret eller betent. Ifølge skaperne av BioCell Kollagen, er dette naturlige kollagen produktet ikke bare en kilde til ytterligere hyaluronsyre, men også inneholder chondroitinsulfat, noe som reduserer leddsmerter fra betennelse.

Fordeler

BioCell Collagen har mange rapporterte fordeler for felles, bein, og selv hud helse. Ifølge produsentene, produktet reduserer smerte forårsaket av oksidativ skade på leddene. En annen rapporterte fordel er at det lindrer leddgikt-indusert leddsmerter ved skjerming leddets brusk fra enzymet fordøyelsen. Videre forskning viser at produktet absorberes lett inn i huden og fremmer fuktighet oppbevaring og hud healing. Ytterligere fordeler av Biocell Kollagen inkluderer en reduksjon i huden rynker, ny brusk vekst og bedre sårtilheling.

Er BioCell Kollagen trygt?

Ingrediensene i BioCell Collagen har blitt brukt til å behandle ledd- og bindevevssykdommer i mange år. En uavhengig studie viste BioCell Kollagen sikkerhet selv ved svært høye doser.
Til tross for lovende resultater, alltid konsultere med legen din før du starter noen nye supplement eller vitamin diett. Han vil være i stand til å foreslå et supplement diett som er best egnet for dine individuelle behov og tilstand.

Hvor kjøpe

BioCell Kollagen er tilgjengelig for kjøp som et frittstående produkt, eller som del av et større, mer komplett kosttilskudd. BioCell Technologys hovednettstedet inneholder en liste med linker til anerkjente BioCell Kollagen forhandlere.

The Maker

BioCell Technology LLC er produsenten av BioCell kollagen. Selskapet ble tildelt sitt tredje patent for sin BioCell Kollagen produkt i 2005.

Prednison & Joint Body Pain

Prednison & Joint Body Pain


Steroider er naturlig produsert i kroppen. Prednison er en syntetisk versjon av steroid kortison som produseres naturlig av binyrene. Det er nyttig i å redusere hevelse, regulerer stoffskiftet og forbedrer immunforsvar. En felles joint-relatert sykdom er leddgikt. Prednison er foreskrevet for å lette leddsmerter ved å redusere betennelse.

Historie

I 1948 ble steroider først introdusert til verden av medisin. Leger ved Mayo Clinic pioner i bruk av steroider til å behandle ødeleggende revmatoid artritt. Prednison ble først brukt i 1955. Binyrene lage omtrent 5 milligram av naturlig kortison (ekvivalent med prednison) daglig i menneskekroppen.

Typer

Det finnes en rekke merkenavn for den generiske prednison. Den mest populære inkluderer Deltasone, Orasone, SK-Prednisolon og Meticorten. Det administreres via munnen, inhalator, topisk eller injiseres. Prednison er ikke å forveksles med kjønnshormonene testosteron og østrogen. Det er heller ikke knyttet til de anabole steroider som vektløfting bruke til å få massive muskler raskt.

Funksjoner

Selv om det er uklart hvor prednison funksjoner, leger forstå dens innvirkning på kroppen og leddene. Når doserings av prednison er større enn den naturlige mengde av kortison produsert, stanser prednison betennelse. Det forsinker de ødeleggende virkningene av leddgikt i leddet, bremse misdannelse.

Betraktninger

Pasienter med visse forhåndseksisterende betingelser må varsle legen før du tar prednison. Det er vanskelig på magen og vil sørge for gastrointestinal blødning og magesår verre. Blodtrykk, øyetrykk og sukker nivå økning mens du tar prednison. Personer med høyt blodtrykk, glaukom eller diabetes trenger å holde dette i bakhodet.

Advarsel

Langsiktig bruk av prednison må overvåkes nøye av legen din og eventuelle bivirkninger må kommuniseres. Dette steroid bør alltid tas som anvist av apoteket. En plutselig fravær av prednison i kroppen etter lang tids bruk kan føre til abstinenssymptomer, inkludert økt leddsmerter.

Det finnes en rekke mulige bivirkninger av langvarig prednison. Pasienter bør øke sitt forbruk av kalsium for å bekjempe osteoporose og brudd. Sjelden, pasienter som tar høye doser av prednison utvikle en tilstand som kalles avascular nekrose. Også kalt osteonekrose, det calcifies bein gjør hofteleddet smertefullt og urokkelig. Muligheten for infeksjon øker og binyrene kan slutte å produsere naturlige hormoner. Hos kvinner kan menstruasjonen blir uregelmessig ifølge Mayo Clinic.

Homeopati for Thuja

Homeopati for Thuja


Homøopater kan foreskrive Thuja occidentalis, Northern hvit seder, som et middel
for en følelsesmessig sensitiv pasient som liker å drikke og røyke, har usunn blek hud som har en tendens til vorter og svette som lukter støtende.

Psykiske symptomer

Pasienten har stor følsomhet, men faste ideer. Symptomer kan inkludere mental depresjon, tristhet og knivstikking venstresidig hodepine. Pasienten beskriver vanligvis følelsen av at sjel og legeme er separert.

Kjertelproblemer

Kjertelproblemer inkluderer søm og rivende smerter. Kvinner kan finne sin venstre eggstokk spesielt berørt ved menstruasjon. Smerten forverres, snarere enn letter, med strømmen. Smerter i eggstokken kan føre til psykiske symptomer som irritabilitet over tid. Menn kan lide en intens klemming smerter, spesielt i venstre testikkel.

Urin og tarmsymptomer

Pasienten kan klage over en brennende følelse mens urinering, oppbevaring av urin, en skarp smerte i nyrene, med puss og blodig urin i mer alvorlige tilfeller. Tarm symptomer kan omfatte en vassen, fossende diaré i morgen.

Congestion

Pasienten lider av opphopning av ører, nese og bryst, med en intens hacking hoste som produserer en overflod av grønnaktig slim i morgen.

Historie

Pasientens historie kan omfatte lungebetennelse, slangebitt, gonoré, usunne vaner og en forverring av symptomer fra stimulering og spenning.

Hvordan unngå leddgikt

Leddgikt er en samling av tilstander som involverer betennelse og smerter i ett eller flere ledd i kroppen din. De berørte leddene kan være varm, hoven, smertefulle og ømme, spesielt under bevegelse. Leddgikt kan forårsake så mye smerte og deaktivere deg. Dessverre er leddgikt ikke kureres. Du kan bare behandle det og behandling er vanligvis fokusert på å håndtere smerten. Men du kan unngå leddgikt ved å holde kroppen fleksibel mens søknad naturlige metoder for forebygging.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann. Vann bidrar til å hindre leddgikt ved å smøre leddene og brusk, slik at du kan ha mer bevegelse. Vann gjør også leddene mer-effektive støtdempere. Drikk minst ti glass vann daglig.

Konsumere gurkemeie. Denne felles East indisk krydder inneholder en kraftig stoff kalt curcumin. Det hemmer utbruddet av leddsmerter ved å undertrykke betennelser i kroppen din.

Ta vitamin C tabletter. Dette viktige vitamin kan hjelpe deg å unngå leddgikt ved å hjelpe kroppen å produsere flere kollagen, en viktig komponent av brusk. Ta en 500mg tablett en gang om dagen.

Spis kanel. Kanel inneholder en potent ingrediens som heter hydroxychalcone som bidrar til å fjerne avleiringer og blokkeringer som kan føre til leddgikt. Legg kanel til varm melk eller skiver epler. Spis disse matvarene hver dag.

Praksis yoga øvelser med fokus på leddene. Yoga kan forebygge leddgikt ved å holde leddene fleksible. Utfør yoga øvelser hver dag. Se link under for en You Tube-video.

Tips og advarsler

  • Kontakt lege før du tar fatt på naturlige behandlingsmetoder.

Hvordan behandle Fibromyalgi Med Ion Detox

Fibromyalgi får deg til å føle deg utmattet og vondt over alt. Du opplever smerter i sener, muskler og leddbånd. Ion detox kan være akkurat den prosedyren for å lette noe av smerten. Folk som gjør det rapporterer følelsen og flytte mye bedre. Det sies å redusere leddsmerter ved å fjerne giftstoffer gjennom føttene. Følg disse trinnene for å behandle Fibromyalgi med ion detox.

Bruksanvisning

•  Planlegg å ha totalt tolv ion detox økter. Hvis du er mellom 10 og 65 år gamle, anbefales det at du går tre ganger i uken i fire uker. Hvis du er over 65, vil du sannsynligvis ha to økter i uken i seks uker.

Betale et gjennomsnitt på $ 50 per ion detox økt. Siden du trenger mer enn én, er det en god idé å kjøpe en pakke. Dette vil kutte kostnadene til $ 35 eller $ 40 per økt.

Drikk mye vann før du får ion detox. En vanlig bivirkning er en hodepine på grunn av alle giftstoffer beveger seg gjennom systemet. Drikk tolv briller, eller 100 gram, med vann hver dag før og etter ion detox for å unngå denne bivirkningen.

Kjole i komfortable klær. Kvinner sannsynligvis ønsker å barbere leggene siden de vil bli utsatt for.

Sitt for sesjoner som spenner 18-23 minutter. Du kan starte med en 18 minutters økt for å venne seg til ion detox, deretter øke til hele 23 minutter.

Forvent å se vannet i beholderen turn oransje. Denne fargen indikerer at giftstoffer fra leddene blir tatt ut av kroppen din.

Den beste behandling for Joint Pain

De beste behandlingene for leddsmerter er vekslende anvendelser av varme og is til de berørte felles, mild trening for å holde kroppen aktiv, og hvile. Hvis du ikke er allergisk mot ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, over-the-counter produkter som Tylenol, Advil og Motrin er egnet for midlertidig lindring. Følgende behandlinger er nyttig for mild leddsmerter forbundet med leddgikt, men bør ikke anses som en erstatning for skikkelig medisinsk behandling for alvorlig leddsmerter.

Varme og kalde terapi

Bruk en varm komprimere på det såre området, eller en ispose til smerten avtar. Lag din egen varm komprimere ved å dyppe et håndkle i vann og vri ut overflødig vann. Sett fuktig håndkle i en mikrobølgeovn-safe container og varme den i to til tre minutter, eller til varme. Vær forsiktig når du fjerner håndkle, og ikke sette den på huden før det er en behagelig temperatur. En elektrisk oppvarming pad gir de samme fordelene som et varmt håndkle, men vær forsiktig når du bruker en. Det er fare for å brenne huden hvis den blir stående på i lengre perioder. Det bør brukes i 20 til 30 minutter av gangen. Ved bruk av kald pakke, pakk den i en ren klut eller t-skjorte for å unngå direkte kontakt med huden. Din kaldt omslag bør bare brukes i 10 til 20 minutter. Varme og is terapi bidra til å lindre hevelse og ømhet, og bør brukes straks etter trening og innen 48 til 72 timer etter at det oppstår smerte.

Daglig Trening

Trene i minst 30 minutter daglig vil holde leddene i bevegelse og hindre stivhet. Foruten aerob trening, fysisk aktivitet utført i minst 15 minutter vil gagne kroppen din. Strekk i 10 minutter daglig for å styrke muskulaturen og redusere muligheten for skade under trening. Hvis du ikke klarer å trene i 30 minutter om gangen, bryte opp rutine og trening i fem til 10 minutter om gangen i løpet av dagen.

Rest

Kroppen din trenger for å komme seg fra anstrengende aktivitet, så la kroppen din til å hvile etter å ha utført vanskelige oppgaver. Øv pusteøvelser for å lindre leddsmerter ved å puste dypt inn i tre sekunder og pust ut i tre sekunder. Fortsett denne i opptil 20 minutter for å lindre stress og sårhet.

Typer av Joint Pain

Leddsmerter kan debilitate en person. Det kan gjøre det vanskeligere å gjøre grunnleggende ting som å gå og skrive. Årsakene til leddsmerter inkluderer skade, belastning, forstuing og infeksjoner. Noen infeksjoner som forårsaker leddsmerter og ubehag inkluderer virusinfeksjoner, forkjølelse, influensa og bakteriell infeksjon.

Gikt

Artritt er en av de mest vanlige typer av leddsmerter er det. Det finnes mange forskjellige typer leddgikt inkludert Artrose, revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt og psoriasisartritt bare for å nevne noen. De vanligste symptomene på leddgikt inkluderer leddsmerter, stivhet i ledd, ledd ømhet og hevelse i ledd.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en av de mest smertefulle leddplager er det. Den angriper vanligvis stortåa og oppstår fra forekomster av urinsyre i bindevev. Symptomer inkluderer leddsmerter, hovne ledd, ledd rødhet og felles varme.

Senebetennelse

Senebetennelse er betennelse i sener forårsaket av overforbruk eller skade. Symptomene inkluderer leddsmerter ved bevegelse, hevelse og ledd varme.

Bursitt

Bursitt skjer når det er betennelse i bursa, eller små, væskefylte blærer som bidra til å redusere friksjonen mellom bein og andre strukturer i leddene. Symptomer inkluderer leddsmerter når du flytter leddet, leddstivhet, ledd varme og hevelse i ledd.

Charcot Joint

Charcot felles er en degenerasjon av en stress peiling felles. Symptomer inkluderer leddgikt lignende symptomer som leddsmerter, hovne ledd og leddstivhet samt nerveproblemer.

Kan jeg stoppe min periode fra å komme?

Kan jeg stoppe min periode fra å komme?


Menstruasjonssykluser er et faktum av livet for de fleste kvinner mellom pubertet og overgangsalder. For noen individer, disse månedlige perioder er bare en ulempe. For andre, kan de være svært smertefullt og forstyrre daglige aktiviteter. Mange kvinner velger nå å undertrykke sine menstruasjonssykluser for å unngå å ha en periode hver måned.

Farene

Det finnes en rekke måter å undertrykke din menstruasjonsblødningen og stoppe en periode fra å komme. Noen av disse metodene som anoreksi (selv sult) og overdreven trening er svært skadelig. De kan forårsake langsiktige helseskader og død. Andre, for eksempel hormonelle behandlinger, anses relativt trygt. Synspunkter på farene ved menstruasjons undertrykkelse selv er varierte. På denne tiden er det lite vitenskapelig bevis som tyder på at en kvinne må ha en periode hver måned for å opprettholde optimal helse.

Permanent

Permanente løsninger som kan stoppe mensen inkludere hysterektomi og ooforektomi (fjerning av eggstokkene). Endometrial ablasjon (ødeleggelse av slimhinnen i livmoren) kan også redusere eller eliminere menstruasjonsblødningen i noen kvinner. Det finnes en rekke risikoer som følger med disse prosedyrene.
Kirurgiske alternativer er vanligvis ikke anbefalt, med mindre det er en underliggende medisinsk tilstand som garanterer prosedyren. Siden disse surgeries gjengi pasienter permanent steril, de er ikke lett tilgjengelig for unge kvinner. Leger er generelt tilbakeholdne med å sterilisere kvinner som senere kan ønske å få barn.

Long Term

Heldigvis finnes det en rekke langsiktige metoder som kan stoppe mensen fra å komme. Depo-Provera er en progesteron-bare hormon injeksjon som varer i tre måneder av gangen. Noen kvinner opplever gjennombrudd eller unormalt kraftig blødning med dette skuddet. Men er komplett amenoré (ingen menstruasjon) et mer sannsynlig utfall - spesielt når Depo-Provera brukes konsekvent i over et år. Den Levonova Spiralen og Implanon hormonelle implantatet er andre langsiktige menstruasjons undertrykkelse alternativer.

Midlertidig

Piller kan brukes for å redusere antall perioder man har i et år. Det er viktig å huske at perioder opplevd på hormonell prevensjon er ikke selve menstruasjonen. I stedet er de kunstig indusert blødning sykluser som er designet for å etterligne vanlige månedlige sykluser. For å oppnå dette, er noen av de aktive piller i pakningen erstattes med placebo som tillater tilbaketrekning blødning oppstår.
Hvis du ønsker å dempe menstruasjonssyklusen mens du tar p-piller, diskutere detaljene med din OBGYN. Din gynekolog kan fortelle deg nøyaktig tidsplan som vil jobbe med dine spesifikke prevensjon merkevare og dosering. Det fine med å bruke disse pillene er at du av og til kan hoppe over en bestemt periode på relativt kort varsel. Dette gjør at du kan planlegge for arrangementer som bassengfester eller ferier som kan være mindre morsomt hvis du trenger å bekymre deg blødning.

Nye alternativer

Du kan også be legen din om Seasonale. Denne nye p-pille er utviklet for å stoppe mensen fra å komme for tre måneder av gangen og deretter tillate en uke med bortfallsblødning. Den Nuva-Ring og Ortho-Evra patch kan brukes til å lage en lignende effekt. Sett på Nuva-Ring hver 3. uke uten ringfrie uken for kontinuerlig menstruasjons undertrykkelse. For lappen, bare erstatte det hver uke i tre måneder uten å ta en uke fri. Snakk med legen din før du prøver dette. Dette er off-label (non-FDA godkjent) bruker for ringen og lappen. Legen din må tillate ekstra påfyll på din årlige resept siden du skal bruke opp din år igjen av ringer eller patcher raskere enn normalt.

Hva er fordelene med Saw Palmetto i kvinner?

Den lille Palmetto palmen er en intetanende skattekiste full av helse hjelpemidler. Tas som en pille, drukket som te eller spist i bær form, mange forbinder så Palmetto som en behandling for å hjelpe menn med prostataproblemer. Selv drar de plaget av hårtap, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, betennelser eller kviser, så Palmetto synes å være en maskulin rette. La deg ikke lure. Kvinner har mange grunner til lager så Palmetto i sine kjøkken eller medisinskap.

Bryst utvidelse, Milk Produksjon

Saw Palmetto øker produksjonen av hormonet prolaktin i den kvinnelige kroppen. Prolaktin stimulerer veksten av melkekjertlene, og dermed en økning i prolaktin er tenkt å bidra med melkeproduksjon og brystforstørrelse.

Hair

Er så Palmetto en magisk naturlig middel for å gjøre håret vokse i alle de riktige stedene? Allerede brukt til å hjelpe de med hårtap, så Palmetto er også en foreslått hjelpemiddel for kvinner med tynt hår. Fordi den inneholder et enzym som kalles 5-alfa reduktase, som toner ned testosteron, så Palmetto er nyttig med å kontrollere en kvinnes hår vekst hvis det kommer i mørke i kroppen steder tradisjonelt spesifikke for menn.

Urinveisinfeksjon

Full av antiseptisk enzymer, og på grunn av sin anti-inflammatorisk tendenser med menns prostata problemer, så Palmetto har vært prøvd og vist seg gunstig i bekjempelse av infeksjoner, spesielt urinveisinfeksjoner.

Fruktbarhet og andre hormonrelaterte problemer

I likhet med hvordan det regulerer hormoner i kroppen for hårvekst, så Palmetto letter noe av ubehaget ved menstruasjon og utjevner hormoner for å øke fruktbarheten. Det er en anbefalt naturlig urt for de som har polysystic ovariesyndrom.

Thyroid

Flere og flere kvinner er hjemsøkt med skjoldbrusk problemer. Igjen, lener seg på sin hormonregulerende evner, så Palmetto mål skjoldbruskkjertelen, vil det styrke og forbedre kjertel helse og ytelse i hele kroppen.

10 Morsomme fakta om Healthy Eating

10 Morsomme fakta om Healthy Eating


Sunne spise drivstoff kroppen din, utvikler sterke bein og muskler, avdelinger av livstruende sykdommer, hjelper deg å tenke klarere, øker energinivået, letter leddsmerter ved å redusere betennelse og kan til slutt hjelpe deg å leve et lengre liv. Ved å starte sakte og gradvis gjør sunt å spise en vane, kan du skape endring som varer.

Grønnsaker og frukt

Spis minst ni porsjoner grønnsaker om dagen, som er ca 4-1 / 2 kopper. Spesielt dietitians anbefaler mørke grønne blader samt grønnsaker som er en rik rød, gul eller oransje. Hold frukt ut hvor du kan se det, for eksempel i en bolle eller kurv på kjøkkenbenken. Du vil være mer sannsynlig å ta en banan eller appelsin for en matbit. Ikke alle serverer størrelser av frukt og grønnsaker er like. For eksempel, for å få tilsvarende en kopp er verdt av grønnsaker ved å spise grønne blader, du faktisk trenger to kopper verd. Dessuten er 1/2 kopp av tørket frukt lik en kopp frisk frukt.

Kjøtt, fisk, fjærkre og egg

Kjøtt, fisk, fjærkre og egg inneholder protein og jern, som begge er nødvendig for å bygge sterke muskler. Sterke muskler er et must uansett hva din alder. Faktisk, hvis du stå opp og ta bare ett skritt, vil du bruke 54 muskler. Men hvis du foretrekker en vegetarianer eller veganer livsstil, kan du også få protein gjennom peanøttsmør, tørkede bønner, erter og nøtter. Jernet som finnes i kjøtt hjelper frakte oksygen til musklene, forebygger infeksjoner og kamper av anemi, noe som reduserer energi.

Dairy

Tweens og tenåringer trenger 1,300mg av kalsium daglig, og de kan få 900 mg av det ved å drikke tre kopper lav-fett eller fettfri melk. Foruten å bygge sterke bein i hele kroppen din, kalsium i meieriprodukter, som melk, ost og yoghurt, også holde tennene, tannkjøttet og kjevebein sunn og sterk. Selv de som er laktoseintolerante (folk som har problemer med å fordøye melkeprodukter) kan noen ganger komfortabelt fordøye en kopp melk hvis de drikker det sammen med et vanlig måltid.

Helkorn

The fiber finnes i hele korn kan beskytte mot hjertesykdom og lavere kolesterolnivå. Fiber hjelper også fylle deg opp, noe som kan hjelpe deg å opprettholde eller gå ned i vekt. Hele korn (i motsetning til de raffinerte eller beriket korn som finnes i matvarer som hvitt brød) gir også mineraler som magnesium og selen. Magnesium bygger opp bein styrke og bidrar til å frigjøre energi ut av musklene dine. Selen hjelper deg med å utvikle et sunt immunsystem.

Hva Infared Lamper Cure

Hva Infared Lamper Cure


Hvorvidt sykdom er ryggsmerter, sår hud, eller forkjølelse, finne en oppsamlings kur som gir over-the-styret terapeutiske effekter er nesten umulig. Imidlertid er den infrarøde lampen ett middel som kan helbrede en rekke plager. Ifølge Natural Healthway, har lamper vært i bruk av helsepersonell i mange år i en rekke applikasjoner. Her er noen av de plager en infrarød lampe kan kurere:

Skin Sår

Sårdannelse på hud, spesielt i utviklingsland, ta en notorisk lang tid å helbrede, selv med legehjelp. Ifølge American Journal of Nursing, kan infrarøde lamper være effektiv på herding huden sår. I motsetning til ultrafiolett lys, som bare kan benyttes for en kort periode og har en rekke skadelige bivirkninger, har effekten av fototerapi via en infrarød lampe er vist som en av de mest effektive metoder for å fremme rask helbredelse. Det er også kostnadseffektivt og enkelt, i Amerika og i utlandet.

Blod og Sirkulasjons Issues

Ifølge Multicare Clinic, kan en infrarød lampe utliknet effekten av stress og leddsmerter ved å stimulere hypothalamus. Gjør du det kan bedre humør og søvn, og resultere i en samlet reduksjon av smerte til skrantende enkeltpersoner. Infrarøde lamper bidra til å utvide blodårene og øker blodstrømmen (og dermed oksygen) i hele kroppen. Blodceller dannes og respons er også forbedret, slik at bodyâ € ™ s immunsystem til å svare på trusler raskere.

Smerte

Natural Healthway rapporterer at i tillegg til å stimulere blodstrøm, kan infrarøde lamper bidra til å kurere kroniske eller akutte smerte problemer, så mykt vev svarer godt til stimulering levert av Lampa € ™ s infrarøde stråler. Mange leger bruker infrarød terapi i stedet for, eller som et supplement til, mer tradisjonelle medisiner for ledd- og muskelsmerter og kramper, mens kiropraktorer ofte bruker infrarød terapi for å lindre bein og ryggsmerter. Muskel tårer på grunn stammer fra over-trener eller idrettsskader leges raskere med infrarød lampe behandling. Selv de som lider av kronisk eller revmatoid artritt rapportere en nedgang i smerte etter behandling. Alle forskjellige typer av smerte, på overflaten eller subkutan, ha nytte av bruken av en infrarød lampe.