Digidexo.com

adrenal behandlin

Adrenal & Seratonin Gland Recovery

Adrenal & Seratonin Gland Recovery


Adrenalin og serotonin er to kjemikalier som produseres av kroppen din som er viktig for å bestemme hvordan du føler deg. Kjertlene forbundet med å produsere disse kjemikaliene inkluderer binyrene og pinealkjertelen.

Adrenal utmattelse

Høyt stress over lang tid kan føre til at binyrene til å bli oppbrukt. Adrenalin produksjon gir energi til krevende situasjoner. Imidlertid bør det ikke forekommer kontinuerlig. Misbruker stoffer som metamfetamin og koffein energidrikker kan bidra til dette utmattelse.

Adrenal Recovery

Ifølge Dr. Lawrence Wilson, kan prosessen med utvinning ta år og bør ikke være på vei. Kutte ned på din aktivitet; spiser bare grønnsaker, frukt og animalsk protein. Unngå koffein og andre sentralstimulerende midler.

Serotonin Deficiency

Serotonin er knyttet til og arbeider med dopamin som en "feel good" hjernen kjemiske. Stress og mangel på søvn kan føre til at pinealkjertelen å ikke produsere nok. Serotonin kan også bli absorbert stedet for å nå hjernen reseptorer for å gjøre jobben sin.

Reopptakshemmere

Fluoksetin er et legemiddel som brukes for å hindre at eksisterende serotonin fra å bli absorbert, så det er tilgjengelig for bruk.

Øke serotonin

Den over disk supplement 5-HTP (5-Hydroxytryptophan) er en forløper til serotonin, og kan forbedre dine symptomer som det øker serotoninnivået.

Diet Supplements og Whole Foods for adrenal utmattelse

Binyretretthet er en tilstand der kroppen ikke lenger kan produsere tilstrekkelige mengder av adrenal hormoner, som kortisol. Dette skjer der binyrene er kronisk overbelastede fra langvarig misbruk av sentralstimulerende midler, uriktig sovende sykluser eller eksponering for svært stressende situasjoner. Korrigering binyretretthet kan hjelpe deg til å gjenvinne kontroll over livet ditt, forbedre energinivået og humøret.

Dietary Approach to Herding Adrenal Fatigue

Hvis du lider av binyretretthet, vil du nødt til å gjøre noen kosttilskudd justeringer for å optimalisere din evne til å komme seg. En naturlig, balansert kosthold vil gi kroppen din det beste miljøet for healing, redusere latent stress på systemet ditt. Basere kostholdet rundt forbruket av magre proteiner, sunt fett og karbohydrater som er lav på glykemisk indeks. Glykemisk indeks er en liste som rangerer karbohydrater etter hvor raskt de er fordøyd, med elementer som frukt, grønnsaker og helkorn å være ganske treg til å bli absorbert av kroppen, og dermed gjør dem ideelle kilder for varig energi med minimal effekt på blodsukker eller kroppssammensetning. Kvalitet protein kilder inkluderer sjømat (spesielt viktig som sjømat inneholder rikelig mengder sunne omega-3 fettsyrer), kylling, kalkun og magre kutt av storfekjøtt. Ditt ideelle fettfordelingen bør være en minimal inntak av mettet fett med en mye større inntak av unsaturates. Naturlig mettet fett, som fra elementer som kokosolje, er generelt best for kroppen din. Maksimere inntak av omega-3 fettsyrer gjennom rikelig inntak av sjømat og bruk av en over-the-counter fiskeolje supplement. Andre kvalitets fett inneholder mandler, avokado, valnøtter, peanøtter og olivenolje. Unngå inntak av all bearbeidet mat, koffein, hvitt mel elementer, sukker og kalori-holdige drikker.

Supplement Approach to Herding Adrenal Fatigue

En B-vitamin kompleks bør danne ryggraden i supplement strategi. Tar en daglig vitamin som inneholder B5, B6 og niacin kan hjelpe deg å helbrede binyretretthet som alle tre vitaminer er involvert i produksjon av adrenalin hormoner. Andre vitaminer som er anbefalt for å håndtere binyretretthet inneholder vitamin C og E. supplere med DHEA kan også bidra til å lindre noen symptomer på binyretretthet. DHEA er et kjemisk stoff som normalt behandles av binyrene, som vil være til stede i minsket mengder i perioder med tretthet - dermed supplere med ekstra DHEA kan bidra til å fjerne stress fra kjertlene, slik at de kan vie sine krefter til utvinning. Fem til 25 mg tatt daglig er dose en ganske standard. Også sørge for at kroppen din mottar rikelig tilførsel av sporstoffer mineraler som magnesium, sink, jod, kobber og selen. Til slutt, bør du vurdere en urtemedisin som Rhodiola rosea. Rhodiola rosea er en adaptogenic urt, som betyr at det bidrar til å balansere kroppens systemer, slik at det funksjon til nærmere sine ideelle nivåer.

Adrenal Fatigue & Rapid pulsen etter trening

Binyretretthet er en vanlig forekommende tilstand utløst av overbelastning på kroppens binyrene gjennom overdreven fysiologisk eller følelsesmessig press. Rask puls etter trening er et tegn på at binyrene er overproducing stresshormoner, som fører til en økt sannsynlighet for å utvikle denne uønsket tilstand. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å minimere sjansene for å utvikle binyretretthet.

Binyrene

Ifølge ekspertene på Medline Plus, binyrene er små kjertler som ligger på toppen av nyrene som er ansvarlige for å produsere et bredt spekter av hormoner som testosteron (i begrensede mengder), adrenalin og kortisol. Binyrer kan lett bli overarbeidet ved overeksponering for stressende situasjoner eller sentralstimulerende misbruk, fører til en tilstand der de ikke klarer å produsere tilstrekkelige mengder av disse nødvendige hormoner.

Binyretretthet symptomer og behandling

Vanlige symptomer på binyretretthet inkluderer kronisk mangel på energi, skjelving, søvnløshet, salt cravings og mangel på sexlyst. Individuell behandling for binyretretthet består vanligvis av stress management teknikker kombinert med et aktivt forsøk på å redusere adrenal utgang gjennom tilskudd og en rekke livsstilsendringer som regulerer leggetid og etter en delvis eliminering diett. Den beste måten å behandle binyretretthet er imidlertid å behandle den før det blir en fullverdig problem.

Rask puls

Rask puls etter trening er et tegn på at kroppen din er overproducing stresshormoner i respons på trening. Mens pulsen vil naturligvis være forhøyet til en viss grad i en periode etter trening, hvis det holder seg høy i en periode lenger enn 10 til 15 minutter er det sannsynlig at kroppen din er overproducing adrenalin. Dette er den viktigste "fight or flight" hormonet som signaliserer til kroppen din at det er på tide å trappe opp energiproduksjon i respons til en oppfattet trussel.

Festing problemet

Ett av virkemidlene er å alltid kjøle seg ned etter å ha fullført din viktigste rutine. Slå av musikken din (hvis du bruker en MP3-spiller eller radio) og gå rundt banen for litt mens fokus på dyp pusting. Dette vil signalisere til kroppen at "trusselen" er avsluttet, og kanskje senke sin produksjon av stresshormoner. Dyp, kontrollert pusting er en måte å regulere hjerterytmen din, ifølge British Medical Journal.

Tilskudd

Du kan også ta visse kosttilskudd for å sikre at binyrene funksjon er optimalisert, og hindrer utviklingen av binyretretthet. Ifølge apoteket Vicki Wade, bør du ta en daglig dose av vitamin C, E og B for å unngå binyretretthet. Mål å konsumere 2000 til 4,000mg av vitamin C, 800IUs av vitamin E og et kompleks som inneholder alle B-vitaminer.

Adrenal Problemer

Adrenal Problemer


Binyrer er hormonproduserende kjertler som er funnet på toppen av nyrene. Adrenal problemer kan forårsake både utbredte og ødeleggende forhold i kroppen. En rekke forskjellige faktorer kan føre til adrenal problemer.

Binyre betingelser

Urologyhealth.org rapporterer at forhold som er direkte knyttet til adrenal problemer inkluderer Cushings sykdom, adrenal svulster, svulster i hypofysen og hyperaldosteronisme. The National Institute of Health nevner også Addisons sykdom som en adrenal problem.

Hormon ubalanse

Som en del av det endokrine system, binyrer både å produsere og kontrolleres av hormoner. Når binyrene ikke fungerer som de skal de kan produsere et overskudd eller utilstrekkelig mengde av viktige hormoner inkludert kortisol, adrenalin og aldosteron (et kjønnshormon).

Fysiske effekter

De fysiske virkningene av en adrenal lidelse varierer betydelig mellom forhold, men kan inkludere vektøkning, diabetes, høyt blodtrykk, tretthet, kvalme og brystsmerter, ifølge urologyheath.org.

Behandling

Binyre problemer forårsaket av svulster er vanligvis håndtert gjennom kirurgisk fjerning av svulsten, melder endocrineweb.com. Forekomster av en underproduksjon av adrenalin hormoner eller fjerning av en hormonproduserende kjertel kan kreve hormon tilskudd.

Outlook

Hvis riktig diagnostisert, kan de fleste adrenal problemer med hell behandles eller kontrollert ved kirurgisk inngrep, medisinering, eller kjemoterapi i tilfellet av kreft.

Adrenal utmattelse Diet

Adrenal utmattelse påvirker mange aspekter av livet. Det kan føre til en betydelig reduksjon i livskvalitet. Heldigvis, det er endringer i livsstil som kan gjøres som kan drastisk forbedre adrenal funksjon. En av disse er din diett.

Hva er adrenal utmattelse?

Binyrene er to små kjertler som ligger over nyrene. Adrenal utmattelse betyr binyrene ikke fungerer på en optimal måte, noe som negativt påvirker utslipp av ca 50 hormoner som regulerer kroppslige prosesser.

Symptomer på adrenal utmattelse

Noen symptomer på adrenal utmattelse er manglende evne til å gå ned i vekt, salt cravings, søvnløshet, glemsomhet, nedsatt sexlyst og redusert evne til å håndtere stress. Det er vanligvis et klart mønster når energien avtar i det vesentlige i midten av dagen. Fordi mange av disse symptomer kan være forårsaket av andre forhold, er det viktig å søke lege inngrep og for å utelukke alle andre mulige problemer. Arbeid med en lege som har erfaring og kunnskap om adrenal utmattelse.

Livsstilsendringer

Kosttilskudd endringer er nødvendig for å løse adrenal utmattelse. Men det er andre områder av livet der å gjøre endringer kan hjelpe. Lær avslapping ferdigheter som meditasjon, systematisk muskelavslapping eller dyp pust. Finn ut hva som fungerer for deg. Bruk en rådgiver, venn eller slektning hvis du trenger hjelp på dette området. Prøv å finne måter å le mer fordi det hjelper binyrene. Få nok søvn. Ta jevnlige pauser hvor du ligger nede. Spis regelmessige måltider. Alle disse endringene kan forbedre effektiviteten i binyrene.

Diet for Adrenal Funksjon: Karbohydrater

Den første kosttilskudd endring som bør gjøres er å redusere karbohydrater du forbruker. Ikke kutt ut karbohydrater helt, men spiser karbohydrater som er hele korn. Unngå bearbeidede karbohydrater som pasta, ris og brød som ikke er laget av hel hvete. Ved å spise, pare noen karbohydrater med et protein. Proteiner finnes i kjøtt, nøtter, eller melkeprodukter, eller i en blanding av korn og belgfrukter.

Diet for Adrenal Funksjon: Foods Unngå

Det er noen matvarer og stoffer som bør unngås for å sikre positiv adrenal funksjon, inkludert koffein, trans-og mettet fett, sjokolade, bearbeidet mat og junk food.

Diet for Adrenal Funksjon: Foods å legge

Ditt kosthold bør være full av grønnsaker. I tillegg er det ofte nyttig å ta salt hver dag. Konsumere omtrent en åttendedel av en teskje på stigende og også en halv time før den laveste energi tid på dagen. Saltet bør tilsettes til et glass vann. Jo bedre salter for å bruke er havsalt eller Celtic salt. Pass også på å ha fett til hvert måltid. Velg sunne oljer som oliven, safflower eller nøtter.

Arbeid med legen din

Endre kosthold, øker sjansene for latter, praktisere avslapping, trene og få nok søvn er alle måter å løse adrenal utmattelse. Hvis du tror dette kan være et problem for deg, vil disse livsstilsendringer gi deg lindring.

Alkohol og Adrenal Fatigue

Mange fagfolk mener at binyretretthet og hypoglykemi kan gå hånd i hånd med alkoholmisbruk og rusmisbruk. Binyretretthet kan øke cravings at mange mennesker har for misbrukte stoffet.

Identifikasjon

Binyretretthet er et syndrom der binyrene fungerer, men ikke på et optimalt nivå. Denne tilstanden kan vises etter stressende situasjoner, og gjentatte infeksjoner. Binyretretthet kan gjøre dagligdagse aktiviteter vanskelig, og folk som lider av denne tilstanden kan bruke kaffe og cola for energi til å gjøre det gjennom dagen.

Symptomer

Noen av symptomene på binyretretthet kan bli redusert sexlyst, menstruasjons endringer, blodsukker ustabiliteter, lav energi, nedsatt kardiovaskulær funksjon, forstyrret søvnmønster og humørsvingninger.

Alkohol

Mange ganger når kroppen er ute karbohydrater, alkohol eller andre stimulerende midler, er det på grunn av kroppens behov for rask energi. Men med overdreven bruk av disse stoffene, binyrene blir utmattet.

Teorier / Spekulasjoner

Alkohol er et karbohydrat som er mer raffinert enn hvitt sukker. Dette betyr at den produserer en rask serie av energi. Men etter inntak av alkohol, går kroppens blodsukker opp og ned. Alkohol kan være en midlertidig erstatning for kroppens desperat behov for energi, men alkohol plasserer en ekstra etterspørsel på adrenal system resulterer i binyretretthet.

Betraktninger

Alkohol og sentralstimulerende midler kan maskere symptomene på binyretretthet. Leger anbefaler ikke de som lider av binyretretthet å konsumere noen alkoholholdige drikkevarer. Dette kan forverre adrenal symptomer. Legene tror at binyretretthet kan ha en viktig betydning for alkoholavhengighet.

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Adrenal Fatigue Syndrome ifølge Jigsaw helse påvirker nesten 80% av alle amerikanere på et tidspunkt i livet. I ekstreme tilfeller syndromet kan også påvirke barn. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av en svikt i binyrene til å produsere nødvendige hormoner. Denne feilen kan da føre til et tap av energi og generell tretthet. Hvis du tror at barnet ditt kan være lider Adrenal Fatigue Syndrome er det flere diagnostiske verktøy du kan implementere.

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Se etter en samlet "trøtt" tilstand tidlig på morgenen og mellom klokken 15:00 og 17:00 Dette er de typiske dokumenterte tider da syndromet ser ut til å "tømme" de fleste av de som er berørt. Også hvis barnet ditt blir lei rundt 21:00 eller 22:00, men kjemper trang til å sove, kunne hun opplever bivirkninger av syndromet.

Se om barnet føler seg svak eller svimmel når hun reiser seg fra sittende ned eller legge ned posisjon.

Finn ut om barnet ditt har en tendens til å ønske sukkerholdig eller salt mat når hun virker sløv eller søvnig. Ifølge Dr. Lam hvis barnet ditt Begjær "salt, fet, og høy protein mat som kjøtt og ost," hun kan ha oppstått bivirkninger av Adrenal Fatigue Syndrome.

Se etter tegn på et svekket immunsystem. Ifølge kvinner til kvinner magazine en "dårlig immunforsvar" kan bety syndromet er til stede.

Kontroller for en intoleranse for kulde som også kan være et tegn på Adrenal Fatigue Syndrome, spesielt kombinert med andre symptomer som er oppført på denne siden.

Kontroller for en konstant tilstand av nervøsitet. Også om høyere enn normale nivåer av stress. Mens stress er vanligvis finnes i voksne pasienter kan det også bli diagnostisert hos barn. Ifølge kvinner til kvinner denne "nervøsitet" kan inkludere "skjelvende når du er i et høyt trykk eller nervepirrende situasjoner."

Rådfør deg med en lege hvis mer enn ett symptom vises. Selv om disse er de viktigste symptomene legen din kan være i stand til å diagnostisere nærmere andre symptomer som bare en profesjonell vil oppdage.

Hint

  • Hvis barnet ditt har en generell følelse av lethargic stemninger og hun har en tendens til å bli syk i lange perioder av gangen, opplever svimmelhet eller trenger en "boost" av energi fra mat å komme seg gjennom dagen bør du oppsøke lege for en full diagnose.

Hvordan Test for Adrenal Knuter

Hvordan Test for Adrenal Knuter


Binyre knuter, også kalt messer, klumper eller incidentalomas, er vanlig og som regel godartet. Knuter finnes på binyrene på toppen av nyrene, dypt inne i ryggen. Innvendige imaging tester vil avdekke adrenal knuter, som ikke er palperes på grunn av deres plassering i kroppen.

Hvordan Test for Adrenal Knuter

Skaff lege. Oppdagelsen av de fleste adrenal knuter oppstår uhell når en CT eller MR er utført av en annen medisinsk problem. En lege må referere en pasient for disse testene.

Ta kontakt med din lege for regelmessige kontroller og når du har helsemessige problemer. Du er mer sannsynlig å finne ut tilstedeværelse av nodule, som ofte er asymptomatisk, hvis du gjør dette.

Dokument noen symptomer. Mens de fleste knuter er asymptomatiske, kan du ta med noen symptomer på adrenal problemer med legen din oppmerksomhet. Ifølge American Cancer Society, symptomene varierer på grunn av binyrene 'rekke livsviktige funksjoner. Symptomene varierer fra vektøkning og høyt blodtrykk til overdreven ansikts hår på kvinner.

Følg gjennom med CT scan, MR eller ultralyd hvis legen din ber om en av disse prosedyrene. Dette er den viktigste måten å identifisere knuter.

opplyse deg om knuter hvis du er diagnostisert med denne tilstanden. En nodule mindre enn tre centimeter sannsynlig er godartet. Det finnes et høyere risiko med knuter 3 til 6 centimeter og må følges opp. Kirurgi kan være nødvendig for knuter større enn 6 centimeter, viser høye nivåer av hormoner eller økende.

Hint

  • Ifølge Dr. Rhoda cobin på Power of Prevention, 8 til 10 prosent av oss har adrenal knuter uten selv å realisere den. Husk at de fleste er godartet eller lett behandles. Utdanne deg selv å administrere din angst rundt denne diagnosen.

Newborn Adrenal syndrom

Newborn Adrenal syndrom


En nyfødt med adrenal syndrom, også kjent som adrenogenital syndrom eller medfødt adrenal hyperplasi, kan vises sunn ved fødselen, men kan utvikle symptomer på binyrebarksvikt, som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Betydning

Barn som fødes med medfødte adrenal hyperplasi mangler et enzym som kreves i binyrene for å gjøre kortisol og aldosteron, som forlater kroppen for å produsere mer androgen, som er en hannkjønnshormonet. Omtrent 1 av 10.000 til 18.000 babyer er født med medfødt adrenal hyperplasi, ifølge Medline Plus.

Symptomer i Girls

En jente født med adrenal syndrom vil ha kvinnelige indre organer, men kan ha kjønnsorganene som ser både mannlige og kvinnelige, som ofte vises flere mannlige. Som hun aldre, kan hun oppleve ansiktshår vekst, unormal eller fravær av menstruasjon, og dypere stemmen hennes i puberteten.

Symptomer hos gutter

Ved fødselen, gutter med adrenal syndrom er visuelt asymptomatisk, men kan begynne puberteten så tidlig som alder 2 år. De skal utvikle maskuline egenskaper tidlig og kan være høye som barn, men anses kort når de når voksen alder.

Advarsel

Nyfødte som lider av alvorlig medfødt adrenal hyperplasi kan oppleve binyrebarksvikt fra en mangel på salt, noe som kan føre til døden innen 1 til 6 uker etter fødselen hvis den forblir ubehandlet, bemerker Medline Plus. Tegn på binyrebarksvikt inkluderer dehydrering, elektrolyttforandringer, oppkast og hjertearytmi.

Diagnose og behandling

En prenatal test, kalt chorionic villus prøvetaking, bør gjennomføres hvis foreldrene har en familie historie av tilstanden. En nyfødt screening test, som består av en heelstick blodprøve, er tilgjengelige for å teste for kongenital adrenal hyperplasi ved fødselen. Behandlingen består av daglig steroidbehandling for å gå tilbake hormonnivået til det normale.

Hvordan finne en Adrenal Fatigue Doctor

Etter å ha lest denne artikkelen vil du være rustet til å forske, intervju og plukke en binyretretthet legen gjennom bruk av sunn fornuft og noen grunnleggende verktøy.

Hvordan finne en Adrenal Fatigue Doctor

Finne en Adrenal Fatigue Doctor

Det første skrittet for å finne en Adrenal Fatigue Doctor er å se gjennom din i-nettverk lege liste gjennom din forsikring carrier. Det er viktig å plukke noen som håndterer revmatoid artritt eller Addisons sykdom. Disse legene generelt håndtere immune lidelser: binyretretthet er ofte en immunsykdom.

Det andre trinnet, etter at du mottar en liste av revmatoid artritt leger, er å utforske hver av dem på nettet eller gjennom telefonsamtaler hvis mulig. Mange leger er notert på Internett gjennom ulike medisinske faglige foreninger som American Medical Association med vurderinger fra pasienter. Det er viktig å finne en lege med en god gjennomgang.

Etter å ha undersøkt hver lege, innskrenke listen til to eller tre som høres bra ut, basert på sine vurderinger. Kontroller at du ringer hvert kontor for å sette opp en avtale. Husk å finne en god Adrenal Fatigue Doctor er ikke bare om forskning og vurderinger, det handler om å intervjue hver lege for å sørge for at de passer dine behov og vil gi den type omsorg du ønsker.

Klargjør for legebesøk ved å forske binyretretthet, dens symptomer, diagnose og prognose, mulige behandlinger og bivirkninger forbundet med vanlig brukte medisiner. Utarbeide en liste med spørsmål knyttet til alle disse relaterte elementer og ta den med deg på ditt første avtaler.

På hver avtale spør resepsjonisten og stav i pre-screening om hvordan de håndterer avtale satt opp, resepter, henvisninger og prøve bestillinger. Det er viktig at din Adrenal Fatigue legens ansatte er like god som legen. Husk å stille dine spørsmål og få tilfredsstillende svar. Sørg for at du vurderer hver lege basert på deres første konsultasjon og svarene de gir. Etter at du har fullført hvert intervju deretter bestemme hvilken lege som er best.

Hint

  • Ikke vær redd for å si ifra! Plukke legen din riktig vil bare styrke din omsorg! Ikke vær redd for å gå ut: Hvis du føler at legen ikke er bra, så avreise. Du er ikke pålagt å bo.
  • Husk å se etter grader fra akkrediterte universiteter eller høgskoler. Sørg for at legen er en del av en privat praksis (sin egen) eller en helseinstitusjon.

Adrenal Fatigue & Neck Pain

Binyretretthet, mens diskutert oftest av ernæringseksperter er fortsatt ikke en faktisk medisinsk begrep. De fleste leger vil ikke tilby en slik diagnose, men symptomene på binyretretthet synes å være utbredt blant de som har tilstanden.

Funksjoner

Normalt en ernæringsfysiolog vil diagnostisere binyretretthet eller utmattelse. Testing for dette er ved spytt test der hormonet kortisol er kontrollert og forskjellige tider på dagen. Når kortisolnivået er for lavt hele dagen, indikerer dette binyretretthet.

Symptomer

Symptomer på binyretretthet inkluderer utmattelse, nakkesmerter, ryggsmerter, salt og søt cravings, overdreven sult, senket immunforsvar, og lysfølsomhet.

Behandling

Binyretretthet er vellykket behandlet med naturlige urte stoffer. Populære valg er rhodiola som kan hjelpe i stressende situasjoner, Cordyceps for sin antioksidant effekt, og lakris rot siden det hjelper balanse og støtte binyrene funksjoner. Et kosthold bestående av frisk frukt og grønnsaker sammen med moderat trening strekking av nakkemusklene er også nyttig.

Betydning

Det ser ut til binyretretthet er ofte forårsaket av en stressende eller følelsesmessig hendelse i ens liv. Kvinner ser ut til å bli påvirket av adrenal utmattelse enn menn.

Betraktninger

Personer som lider av binyretretthet går ofte til legen sin først som kan kjøre flere blodprøver, som ikke vil indikere binyretretthet. Mange ganger pasienten er igjen ikke vite hvorfor de føler seg dårlig, men ernæringseksperter kan være ganske nyttig i behandling av denne tilstanden.

Advarsel

Det er viktig å utelukke andre alvorlige forhold ved å ha fullstendig blod utført arbeid.

Adrenal Fatigue Recovery

Adrenal utmattelse eller tretthet kan føre til en betydelig mengde reduksjon i livskvaliteten din. Det er ingen instantantcure, men det er mange skritt du kan ta for å initiere og fremme restitusjon fra denne tilstanden. Hvis du forplikte seg til disse endringene i livsstil, vil du gradvis føle deg bedre, men det kan ta opptil et år å føle den fulle effekten. Heldigvis er disse trinnene er enkle endringer som kan forbedre ikke bare din adrenal funksjon, men også din generelle helse fungerer.

.

Binyrene

Binyrene er plassert over nyrene. De er små, men mektige, og er ansvarlig for utsetting av mer enn 50 hormoner. Hvis disse kjertlene ikke fungerer på optimalt nivå, kan adrenal utmattelse eller tretthet forekomme.

Noen symptomer

Symptomer på adrenal utmattelse omfatte manglende evne til å gå ned i vekt, salt cravings, søvnløshet, glemsomhet, nedsatt sexlyst, og redusert evne til å håndtere stress. Et annet identifikasjonsmerke er tilstedeværelsen av et klart mønster av energinivået blir lavt (til samme tid hver dag). Noen eller alle av disse symptomene kan være til stede. Alltid konsultere med en lege fordi disse symptomene kan være forårsaket av andre forhold. Arbeid med en lege som anerkjenner at adrenal utmattelse er et syndrom.

Livsstilsendringer

Ikke bli tatt på av påstander som tyder umiddelbar helbredelse. Men det er noen tiltak som vil bringe langsiktig lettelse. Den første er å redusere stress i livet ditt. Lær avslapping ferdigheter som meditasjon, systematisk muskelavslapping eller dyp pust. Evaluer din tid og identifisere områder som du kan kutte for å få mer tid til å dekomprimere. Finn en rådgiver eller en venn til å jobbe med deg på å utvikle ferdigheter i dette området. Ler ofte, siden dette øvelser binyrene. Få nok søvn og sove i slutten når du kan. Ta regelmessig mini-bryter hver dag. Ikke hopp over måltider og legge proteinrik snacks. Alle disse endringene kan forbedre effektiviteten i binyrene.

Diett endringer

Konsumere karbohydrater som er hele korn og redusere vesentlig de som er behandlet. Når du spiser et karbohydrat, legge til et protein å spise med det. Proteiner finnes i nøtter, melkeprodukter og kjøtt eller i en kombinasjon av belgfrukter og korn. Øk mengden av grønnsaker du spiser. Ha sunt fett til hvert måltid i form av oljer som oliven, safflower eller nøtter. Legg havsalt (1/8 ts. I 8 oz. Av vann minst i am og før laveste energi tid). Unngå koffein, trans-og mettet fett, sjokolade, bearbeidet mat og junk food.

Kosttilskudd

Noen kosttilskudd som kan hjelpe med binyretretthet er magnesium og kalsium. Vitaminer for å legge til ditt daglige inntak inkluderer B, C og E. Det kan være lurt å prøve lakris rot ekstrakt som en del av ditt daglige kosthold, så er det noen forslag som dette hjelper med tilstanden. Som med eventuelle endringer i ditt daglige inntak eller livsstil, være i kommunikasjon med din medisinske leverandøren.

Tester for Adrenal Fatigue

Binyretretthet er en tilstand som oppstår når binyrene jobber på en sub-par nivå. Dette er ikke alltid anerkjent av leger som et syndrom, men det blir stadig mer anerkjent i th medisinske fellesskapet. Hvis du tror du har binyretretthet, sørg for å søke medisinsk intervensjon fra en utøver som er godt bevandret i dette området.

Binyrene

Binyrene er to små kjertler som sitter over nyrene. Disse kjertlene er svært nødvendig for optimal helse, fordi de skiller ut mer enn 50 hormoner. Disse hormonene er involvert i noen av kroppens prosesser, inkludert energiproduksjon, fettlagring og balansering elektrolytt. Hormonet kortisol er et av de stoffer som utskilles av binyrer. Cortisol er aktiv i å opprettholde immunsystemet, normalisere blodsukkernivåer, og regulering av blodtrykket.

Symptomer på binyretretthet

Symptomer på binyretretthet er mange. En vesentlig er at det er en tydelig energimønster. Hvis du er som regel trøtt om morgenen og føler meg ikke helt våken før etter lunsj og deretter ha en annen lav 02:00-04:00 på ettermiddagen, er du viser en binyretretthet mønster. Noen andre symptomer er salt cravings, manglende evne til å gå ned i vekt, vektøkning, økt blodsukker når stresset, depresjon, glemsomhet og muskelsvakhet.

Tester for Adrenal Fatigue

Det er en spytt test som måler kortisol og andre hormonnivåer i løpet av dagen. Denne testen er ikke en del av normal medisinsk testing, men Verdens helseorganisasjon og National Institute of Health har anerkjent denne testen som et alternativ i helsevurderinger. Denne prøven er svært enkel, da det bare omfatter spytter inn i et testrør. Dette gjøres fire ganger om dagen, og da rørene er sendt til den opprinnelige laboratorie for resultater. Du kan be legen din for denne testen, men hvis ikke er tilgjengelig, kan du bestille dine egne tester på nettet.

Andre tester

Noen andre tester som leger bruker er ikke spesifikke adrenal tester, men kan bidra til å fylle i vurderingen bildet. For eksempel vil noen leger bestille en AM kortisol test eller mål på skjoldbruskkjertelen, som noen ganger hypotyreose kan påvirke adrenal funksjon).

Andre tegn

Det er en gruppe av selvtester som også kan gjøres for å begynne å utforske hvis binyretretthet er ditt problem. Den ene heter Ragland er skiltet. Ta blodtrykket mens du sitter ned og så stå opp og ta det igjen. Den øverste nummeret burde ha hevet 8 til 10 mm. Hvis det falt, kan du ha denne tilstanden. En annen rask test er å trykke over nyre og se om det er smerter. Smerte kan forventes hvis du har adrenal problemer. En tredje egenevaluering er å se i et speil og lys med lommelykt inn din elev. Din elev bør trekke seg sammen. Hvis det forblir den samme eller utvider, kan dette også støtte en diagnose av binyretretthet.

Advarsler

Disse testene er måter å begynne å klargjøre hva som skjer i kroppen din. De bør ikke brukes uten å rådføre deg med lege. Hun vil være i stand til å jobbe med deg for å bekrefte diagnosen og hjelpe til med behandling planlegging og alternativer.

Raw Diet for Adrenal Fatigue & Candida

Binyretretthet er hovedsakelig anerkjent av den alternative helsefeltet som en tilstand hvor kjertlene ikke produserer nok hormoner. Candida er en sopp som finnes i kroppen; imidlertid en overvekst fører til en rekke problemer. Begge forholdene deler mange av de samme symptomene som trøtthet, muskelsvakhet og fordøyelsesproblemer. Kosthold og ernæring er et viktig element ved behandling av disse forholdene. Finn ut hva rå mat diett er best for herding binyretretthet og candida.

Årsaker til Adrenal Fatigue og Candida

Et dårlig kosthold kan forverre eller forårsake problemene som provoserer candida og binyretretthet. Candida er en gjærsopp som trives i sukkerholdige miljøer. Mat som sopp, raffinert sukker, bearbeidet mat, bakevarer, meieriprodukter, syltet mat og eddik gjør at candida å overpopulate fordøyelsen og endetarmskanalen. Sukker, mye fett matvarer, meieriprodukter og stress også undertrykke immunsystemet. Stress er en av de viktigste komponentene i adrenal tretthet. Binyrene produserer hormoner som hjelper kroppen takle stress. Hvis personen undergår langvarig stress, produksjonshastigheten av disse hormonene avtar. En person kan være å spise en dårlig diett for å takle stress og vind opp med binyretretthet og oppmuntre veksten av candida. Rå mat er blottet for mange av de matvarer som reduserer immunforsvaret helse. Mange mennesker på diett avtale med både veksten av candida og stress som mat steder på kroppen sin.

Raw Foods Diet

En rå mat diett er blottet for meieriprodukter og animalske proteiner. Troen bak dietten er at oppvarming av mat utover 116 F ødelegger næringsrike enzymer i frukt, grønnsaker og nøtter. Enzymer er viktige for kroppen, fordi de hjelper til fordøyelsen. Ved å hindre enzymene i å bli ødelagt, matvarer har en høyere næringsverdi. Dietten består av spirer, frukt, grønnsaker, korn, hav grønnsaker og nøtter. De med en overvekst av candida finne denne dietten nyttig, fordi det er gratis for de fleste av de matvarer som hjelper gjær vokse. Binyretretthet pasienter vedta denne dietten, fordi den ikke inkluderer de matvarer som demper immunsystemet og føre til mer stress.

Ting å spise

Start morgenen med en mutter smoothie. Suge en kopp mandler i vann over natten i kjøleskapet, slik at de vil spire. Spirende lar mandel å delvis spire, som er tenkt å øke sin næringsverdi. Bland sammen mandelmelk, spiret mandler, vanilje fra en vaniljestang og is. I tillegg må en grønnsak drink med tomater, gulrøtter, selleri, en dash av Tabasco og sellerisalt. Til lunsj måltid, lage din egen veggisburgere forhånd. Å lage din burger, satt en dehydrator for 105 grader. Følg linken for oppskriften funnet i referanser. Flip din burgere etter fire timer og ta ut etter fem timer. Lag en rask lunsj ved å lage en salat av nøtter, frø, salat, grønnsaker og kaldpresset olivenolje med Braggs aminosyrer. Andre hovedrett ideer inkluderer blande strimler av squash med pesto eller stuffing jalapenos med guacamole. Eksperimenter med disse oppskriftene å finne noen som oppfyller dine behov for å redusere candida og øke binyrene.

Lettelse for Adrenal Fatigue

Binyretretthet er en tilstand der binyrene er overarbeidet og produsere mindre hormoner enn kroppen trenger. Disse kjertlene, som er plassert på toppen av nyrene, mottar meldinger fra hypotalamus i hjernen, og sender ut signaler i løpet av en følelsesmessig topp eller nadir å hjelpe systemet håndtere. Binyrene produserer tre særlig viktige hormoner blant 50-pluss hormoner de skiller ut: adrenalin (adrenalin), noradrenalin og kortisol.

Årsaker og symptomer på binyretretthet

Ifølge All About Livet Utfordringer oppstår binyretretthet når binyrene ikke produserer nok hormoner for å hjelpe kroppen med å takle stress i en gitt situasjon. Resultatet er en følelse av utmattelse, manglende interesse, frustrasjon, nervøsitet, irritabilitet, søvnløshet, nedsatt immunitet mot sykdom, sterkt redusert sexlyst, hodepine og allergier.

I de fleste tilfeller er binyretretthet vanskelig å diagnostisere, i henhold til prosjektet klar. Når menn og kvinner går gjennom viktige faser og utviklingen i deres personlige og profesjonelle liv, er sjansen for binyretretthet er høyere.

Behandlinger

Tenk behandlinger som antidepressiva og hormontilskudd, som kan bidra til å stimulere binyrene til å produsere flere hormoner. Hydrokortison eller syntetiske kortison steroider kan være foreskrevet for å bidra til å øke hormonnivået i blodet til å avverge binyretretthet, ifølge Project AWARE. Vitamin C og E tilskudd kan også bli anbefalt å bidra til å øke energinivået og unngå tretthet.

Liesyle Endringer

Å gjøre små endringer i livsstil kan være den beste langsiktige kur for binyretretthet, ifølge Natural Way. Rådgivning rettet mot å takle stress og utvikle et positivt syn er grunnlaget for å behandle tilstanden. Project AWARE sier latter er også kjent for å nøytralisere de fleste av de negative effektene av binyretretthet ved å heve det parasympatiske tilførselen til binyrene. I tillegg er en diett bestående av mat som er høy på energigivende kosttilskudd slike vitaminer og karbohydrater kan hjelpe. Forbruker bestemte matvarer, inkludert fisk, olivenolje, fiber og valnøtt kan også gå en lang vei i å hjelpe bli kvitt tilstanden som karbohydrater kan motvirke effektene av utarmet adrenal hormon nivåer.

Hvordan å bekjempe kronisk tretthet og Adrenal Fatigue

Kronisk utmattelsessyndrom er en lidelse der du føler deg ekstrem utmattelse som ikke blir bedre med hvile. Det er ingen kjent årsak, men det er tegn som er knyttet til syndromet. Binyretretthet, også kjent som binyreinsuffisiens eller hypocortisolism, er en lidelse der binyrene ikke produserer nok kortisol og aldosteron. Begge lidelser kan bekjempes ved å kjenne symptomer og behandlingstilbud, og innlemme endringer i livsstil.

Hvordan å bekjempe kronisk tretthet og Adrenal Fatigue

Kjemp Chronic Fatigue & Adrenal Fatigue

•  Kjenn symptomene. Hvis du lider av kronisk utmattelsessyndrom, kan symptomene komme og gå med frekvens, men uten en identifiserbar mønster. Du kan oppleve åtte offisielle symptomer som tretthet, sår hals, muskelsmerter, og hukommelsestap, eller føler smerte som beveger seg fra ledd til ledd uten betennelse eller rødhet og smerter i lymfeknutene i armhulene eller halsen, som er forstørret . Hodepine, ekstrem utmattelse som varer i mer enn 24 timer etter mental eller fysisk trening, og oppfriskende søvn er andre symptomer.

Med adrenal insuffisiens, for eksempel Addisons sykdom, symptomer opptrer over flere måneder. Du kan oppleve mørkere hud, vekttap med redusert appetitt, muskelsmerter, irritabilitet, og lavt blodtrykk. Dessuten kan du føle muskelsvakhet, svak, eller leddsmerter. Du kan også kreve salt. I en binyresvikt, vil du også oppleve lavt blodtrykk, kraftig oppkast og diaré. I tillegg kan du føle smerter i ben, mage, eller nedre del av ryggen. Du kan miste bevisstheten eller har et høyt kaliumnivå.

Unn din trøtthet. Med binyreinsuffisiens, må du erstatte de hormoner som kroppen ikke produserer. Dermed kan legen forskrive en daglig dose av kortikosteroider eller fludrocortisones å erstatte aldosteron. Dessverre, er det ingen spesifikk behandling for kronisk tretthetssyndrom. Imidlertid kan legen din hjelpe deg å bekjempe kronisk utmattelsessyndrom via symptomlindring. For eksempel kan du ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og paracetamol for å behandle smerte. Hvis du har lavt blodtrykk, kan du få foreskrevet atenolol eller Fludrocortisone medikamenter for å øke blodtrykket. Andre medisiner, for eksempel klonazepam, kan lindre huden ømhet og svimmelhet.

Endre din livsstil. Prøv å få nok søvn. Trene regelmessig. Du bør starte med langsomme øvelser som gåing, sykling eller vannaerobic. Stretching og avspenningsøvelser kan bidra til å bekjempe symptomer. I tillegg spiser et balansert kosthold, begrense inntak av koffein, og drikke rikelig med væske. Legen kan anbefale at du unngår overdreven psykologisk og fysisk stress, og moderat daglig aktivitet for å bekjempe kronisk utmattelsessyndrom. Eller legen din kan foreslå en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi med gradvis, jevn trening. Denne kombinasjonen kan bidra til å forbedre dine symptomer.

Adrenal Fatigue

Adrenal Fatigue


Binyrene, som ligger i magen over nyrene, regulere stress i menneskekroppen. Når kroppen støter en nødssituasjon, binyrene frigjøre hormoner, slik som adrenalin, som gjør kroppen til å reagere tilsvarende. Du har kanskje møtt denne reaksjonen, som kalles "fight or flight" respons, hvis du har støtt på fare, frykt eller sjokk. Binyretretthet er den kontroversielle ideen om at binyrene kan bli slitt ut, noe som skaper sykdom, hvis kontinuerlig over stimulert.

Funksjoner

Tilhengere av "binyretretthet" teorien holder at binyrene kan være over arbeidet i noen individer, og derfor bli "trøtt" og ute av stand til å produsere nok hormoner. Dette kan føre til lave hormonnivåer som klinisk testing er ikke sensitive nok til å identifisere. Disse symptomene er ekstrem utmattelse som ikke lindres av søvn, cravings for salt eller søt mat, økt energi etter 18:00 og depresjon.

Identifikasjon

Binyretretthet anses som "subklinisk", det vil si ikke oppdages av blodprøver for å måle binyrefunksjon. Dette er et syndrom, sier talsmenn, som i øyeblikket ikke anerkjent av tradisjonell medisin. Som en konsekvens er det ingen aksepterte retningslinjer for å diagnostisere adrenal tretthet. Identifikasjon av syndromet er basert på symptomene.

Betraktninger

Binyreinsuffisiens er en akseptert klinisk diagnose som er gjort basert på binyrene funksjonstester. Binyretretthet anses av noen å være en mildere form for binyreinsuffisiens og er derfor antatt å bli ignorert av mange klinikere. Personer med binyreinsuffisiens lider av lavt blodsukker, vekttap, svimmelhet, muskelsmerter og tretthet.

Forebygging / løsning

Personer mistenkt for å ha binyretretthet rådes til å gjøre endringer i kostholdet og livsstilen for å bekjempe syndromet. En reduksjon i inntaket av enkle karbohydrater, er elimineringen av alkohol i dietten og reduksjon av stress alt foreslått å forbedre adrenal funksjon. De fleste naturlig helse utøvere anbefaler også en rekke urter, tilskudd og / eller vitaminer for å bekjempe sykdommen, selv om noen utøvere er enige om type eller mengde kosttilskudd som bør tas.

Expert Insight

Forskning utført på pasienter med primær fibromyalgi har funnet at de med fibromyalgi har også lavere fungerende binyrene et stort flertall av tiden. Denne forskningen tyder på at enkeltpersoner blir behandlet av alternative utøvere for binyretretthet faktisk kan ha fibromyalgi, en sykdom som ofte er vanskelig å diagnostisere. Forskning på sammenhengen mellom adrenal funksjon og sykdommer som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom pågår.

Om hjem rettsmidler for adrenal utmattelse

Designet for å hjelpe kroppen håndtere stress, de små binyrene har en stor jobb å gjøre. Ifølge enkelte helsepersonell, kronisk stress og dårlig kostvaner skatte kjertlene, som fører til "adrenal utmattelse" eller "binyretretthet". Tegn på adrenal mangel kan inkludere slapphet, dårlig konsentrasjon, svimmelhet, mat cravings og lavt blodtrykk. Mens ekstrem binyreinsuffisiens (en medisinsk tilstand som kalles Addisons sykdom) behandles med medisinsk foreskrevet hormoner, alternative helse utøvere ofte anbefaler naturlig rettsmidler for adrenal utmattelse.

Teorier

Teorien bak adrenal utmattelse er enkel: kjertlene er bedre rustet til å håndtere kort og sporadisk belastning --- "fight-or-flight" respons --- enn kronisk stress av moderne liv. Christiane Northrup, MD, tyder på at hyppig stress og overstimulering fører til at binyrene å frigjøre hormoner for ofte, til slutt utmattende dem og fører til en rekke helsemessige woes (se Ressurser).

Kostanbefalinger

Hjem rettsmidler for adrenal utmattelse inkluderer å spise regelmessige små måltider og en balansert diett høy i hele korn, grønnsaker og sunne oljer. Stimulerende stoffer som koffein og sukker bør unngås fordi de legger ekstra byrder på binyrene (Marcelle Pick, OB / GYN NP, WomentoWomen.com).

Supplement Anbefalinger

En daglig multi-vitamin kan bidra til å motvirke symptomene forbundet med adrenal uttømming. Nærmere bestemt, vitamin C, vitamin B, vitamin E og magnesium --- samt urter lakris og sibirsk ginseng --- er tenkt å redusere binyretretthet.

Stress Management

For å unngå ytterligere skjerpende symptomer assosiert med adrenal utmattelse, redusere stress ved å ta pauser på jobb, trene yoga eller meditere.

Ufrivillig barnløshet

Over-the-counter hormoner som DHEA er ofte angitt for binyretretthet (Pick, Northrup). Men ta disse bare under veiledning av en kvalifisert utøver som det er viktig å få en høy kvalitet supplement og for å ha hormonnivået testet.

Betraktninger

Selv adrenal utmattelse er et populært tema i naturlig helse, er det ingen medisinsk konsensus om dens gyldighet som en diagnose. Mayo Clinic endokrinolog Todd B. Nippoldt, MD, sier at den medisinske termen "binyreinsuffisiens" refererer til utilstrekkelig hormonproduksjon på grunn av underliggende sykdom; teorien om at kronisk stress fører til lav binyrefunksjon er klinisk bevist (se Ressurser).

Low Adrenal Kortisol Symptomer

Lav adrenal kortisol har en utstrakt virkning på kroppen. Kortisol er produsert av binyrebarken. Dette viktig hormon hjelper til å regulere blodtrykk, og blodsukkernivået, bidrar til å regulere forholdet mellom salt og vann i kroppen, hjelper å opprettholde energinivået og har en anti-inflammatorisk effekt i hele kroppen også. Når legemet mister sin evne til å produsere nok kortisol oppstår sykdommen kalt Addisons sykdom.

Årsak

De fleste tilfeller av Addisons sykdom er forårsaket av en autoimmun sykdom der kroppens immunsystem ødelegger binyrebarken. Det er der kortisol produseres. Kreft, tuberkulose og genetiske problemer kan også føre til lav adrenal kortisol produksjon. Polyendrocrine sykdom, eller problemer med flere enn en endokrin kjertel, kan også være forbundet med Addisons sykdom.

Generelle symptomer

På grunn av problemene som regulerer blodtrykket og blodsukkernivået, kan en person med Addisons sykdom føle seg svak, trøtt og svimmel når de står opp etter sittende eller liggende. Avhengig av hvilken årsak til ødeleggelse av binyrebarken, kan symptomene gradvis utvikle seg over en lang tidsperiode. Depresjon og irritabilitet kan også være et symptom på Addisons sykdom.

Effektene av stress

Kortisol er et viktig hormon som trengs i tider med stress. Noen symptomer kan utvikles etter en tid med stress, når kroppen trenger normalt kortisol til å svare. En person med Addisons sykdom, når stresset, kan ha symptomer på tap av matlyst, oppkast, kvalme eller diaré. De kan også gå ned i vekt, bli dehydrert eller har verkende muskler. Kulde intoleranse kan også forekomme under en stressende tid. På grunn av feilregulering av blodsukker, kan personen med Addisons også blitt hypoglycemic.

Hudforandringer

Et annet viktig symptom assosiert med lave adrenal kortisolnivåer er pigmentforandringer i huden. Flekker av mørk hud, som kan etterligne tanning, kan utvikle hvor som helst på kroppen. En ledetråd til denne mørke pigmentering er at de mørke flekker oppstår på steder som ikke er utsatt for sollys. Selv folk med naturlig mørk hud kan ha disse lappene, selv om det kan være vanskeligere å skjelne pigmenterte flekker. I tillegg til patcher, kan svart freckling oppstå i ansiktet eller overkroppen. En mørk misfarging kan danne rundt slimhinne veikryss som lepper, brystvorter eller kjønns regioner. Misfarging kan forekomme på albuer, hudfolder eller på arr.

Binyrebarksvikt

Når Addisons sykdom er ukjent eller ikke behandles, kan alvorlige helsemessige konsekvenser oppstår. En binyrebarksvikt kan oppstå hvis kroppen gjennomgår alvorlig stress som traumatisk skade, kirurgi eller alvorlig infeksjon. Symptomer på en binyrebarksvikt inkluderer svært lavt blodtrykk, alvorlige magesmerter, alvorlig svakhet, nyresvikt, tap av bevissthet eller støt. Dette er en svært alvorlig medisinsk situasjon og død kan bli resultatet hvis det ikke er anerkjent og raskt behandlet.

Cure for adrenal utmattelse

Adrenal utmattelse, eller binyretretthet, er vanskelig å diagnostisere, men det er anslått at de fleste voksne lider av noen form for tilstanden. Det oppstår når binyrene ikke fungere fullstendig. Behandlinger som kan hjelpe inkludere en bestemt type diett, urtemedisiner og næringstilskudd. Stress er en stor årsaken til tretthet, som er en dårlig diett og koffein, blant andre.

Hva det er

Adrenal utmattelse kalles også hypoadrenia og er preget av en mangel i hvordan binyrene fungere. Binyrene er plassert på toppen av nyrene. Disse trekant-formet organer består av to deler: cortex, som gjør kortison og medulla, som utskiller adrenalin. Cortex hjelpemidler også i å opprettholde kroppens salt og vannbalansen, og bidrar til å regulere blodsukkeret.

Adrenal utmattelse er forårsaket av stress, inkludert emosjonell, fysisk eller psykisk; mangel på søvn; dårlig kosthold; alkoholforbruk og røyking; koffein; anstrengelse; å spise for mye sukker; og noen giftstoffer. Addisons sykdom er den mest alvorlige formen og den eneste betingelsen av binyretretthet vanligvis gjenkjent.

Symptomer

Commons symptomene er for lang eller kontinuerlige tretthet, sukker og salt krav, ingen energi, mangel på libido, manglende evne til å håndtere stress, svimmelhet, dårlig hukommelse, lav kroppstemperatur og et svekket immunsystem. Personer med adrenal utmattelse også kan være hypoglycemic og har allergi og leddgikt. Kvinner kan lide av økt PMS og overgangsalder symptomer. Mer energi i kveldstimene, fordøyelsesproblemer og lavt blodtrykk er andre symptomer.

Behandling

Det er ingen testing for å fastslå adrenal tretthet, men det er tester som kan bidra til å bestemme muligheten for konsumpsjon. Hormoner for å undersøke er DHEA og kortisol; begge er utskilt som en reaksjon på kronisk stress. Adrenalin og nonadrenaline også skilles ut i korte støt. Dette er et problem hvis de fremstilles kontinuerlig, forårsaker angst og søvnløshet, blant andre symptomer.

Hvis du mistenker at du har binyretretthet, redusere stress. Prøv meditasjon, et varmt bad, en massasje eller aromaterapi. Fokuser på positive tanker. Få litt sollys. Trening.

En diett med hele korn karbohydrater, proteiner og sunne oljer, som olivenolje og linfrø, vil hjelpe. Spis måltider regelmessig, tygge maten godt og spise med 10 AM med en annen måltid ved lunsjtid. Inkluder fiber i de fleste måltider. Unngå hydrogenert fett, koffein, sjokolade, hvite karbohydrater og junk food. Spis mye grønnsaker. Det kan hjelpe å legge litt salt i kostholdet, spesielt minst en halv time før dagens laveste energipoeng. Prøv havsalt eller Celtic salt. Personer som lider av binyretretthet trenger mer protein enn karbohydrater.

Kosttilskudd kan også hjelpe. Prøv å legge til vitamin C, vitamin E og vitamin B-komplekset. Niacin, B-6, magnesium citrate og patothenic syre er også bra å prøve.

Herbal rettsmidler inkluderer lakris, maca, Siberian eller koreansk ginseng og ashwagandha. Lakris, hvis de brukes over tid, kan øke blodtrykket, noe som er ønskelig med adrenal utmattelse.

Hormonbehandling kan hjelpe, men bare under en lege omsorg.