Digidexo.com

argumenter for vaksninger

Argumenter for Universal Healthcare

Argumenter for Universal Healthcare


En form for helse-dekning, gjør universelle helsetjenester enhver borger å motta helsetjenester som gis av regjeringen. Som i 2010, deler av Sør-Amerika, Canada, Vest-Europa og Russland gir borgerne universell helsetjenester, mens USA ikke gjør det, i henhold til Forsikrings Spesialister hjemmeside. Argumenter for praktisering av universelle helsetjenester insisterer på at universell medisinsk dekning vil forbedre livskvaliteten og lindre økonomiske belastninger.

Helsetjenester som en menneskerett

Mange hevder at det å ha tilgang til helsetjenester er en grunnleggende menneskerettighet som regjeringen er moralsk forpliktet til å gi. Ifølge American Medical Student Association nettside, forblir USA den eneste industrialisert nasjon uten universelle helsetjenester. Grunnen, AMSA hevder, er at i motsetning til andre land som har anerkjent helsevesenet som en grunnleggende rettighet, ser USA det som et privilegium siden bare de som har råd til det har det. FN vedtok Verdenserklæringen om menneskerettighetene i 1948, som slår fast at alle har rett til et liv som sikrer helse og trivsel ved hjelp av medisinsk behandling. Selv om USA undertegnet traktaten og oppfordret sin skapelse, har landet ikke klarte å gjenkjenne disse rettighetene, ifølge The Right to Health Care hjemmeside.

Forbedre Public Health

Universelle helsetjenester vil forbedre den generelle folkehelsen fordi de millioner av uforsikrede vil ha tilgang til helsetjenester. I USA alene, ble 46.3 millioner mennesker uforsikret i 2008, ifølge US Census Bureau. I 2007, USA, sammen med Ungarn og Slovakia, hadde den høyeste barnedødeligheten og rangert 23. i forventet levealder. Å være en av de mest industrialiserte landene i verden, mange føler finne denne statistikken uakseptabelt. American Medical Student Association nettside sier at de uforsikrede er 50% mindre sannsynlig enn den forsikrede å få forebyggende behandling og er sannsynlig å få medisinsk hjelp bare når tilstanden deres blir alvorlig. Når de gjør søke medisinsk behandling, blir de ekskludert fra visse tjenester fordi de mangler forsikring. Universelle helsetjenester vil oppfordre disse menneskene til å praktisere forebyggende medisin som celleprøver, prostata eksamener, mammografi, og blodtrykk og kolesterol sjekker, og dermed hindre kronisk sykdom og til slutt en bedre folkehelse.

Unngå unødvendige Konkurser

Med flere mennesker som praktiserer forebyggende medisin på grunn av universell helse er, folk unngå kostnadene ved lengre sykehusopphold og intensivbehandling er nødvendig for kroniske sykdommer. De stigende kostnadene til private helsetjenester i USA har ført til konkurs for millioner av amerikanere. Ifølge Ja Magazine nettside, har USA 1,5 millioner konkurser fylt per år, med halvparten blir forårsaket av medisinske regninger. Forsikringspremier økt 73 prosent mellom 2000 og 2005, hevder Ja Magazine, og endringer i helsepolitikk noen ganger la de som allerede søker medisinsk behandling med høyere regninger enn de kan betale. Uten universelle helsetjenester, enkeltpersoner som mister jobbene sine også miste sine helsetjenester dekning, gjør dem ute av stand til å betale legeregninger og muligens fører til konkurs.

Emosjonelle argumenter for Smoking

Emosjonelle argumenter for Smoking


Temaet for røyking er en som ofte blir heftig debattert. Mens anti-røyke talsmenn kontinuerlig kampanje for strengere lover mot røyking i interessen for folkehelsen, røykere forkjempere ofte presentere sine egne, noen ganger følelsesladede argumenter for å beskytte sine juridiske og personlige rettigheter til å røyke som de ønsker.

Konstitusjonelle argumenter

En av de største argumentene røykeforkjempere er knyttet til konstitusjonen av å begrense røyking rettigheter. Mens anti-røykere talsmenn sier at røyking bør unngås som et middel for å beskytte offentlig helse, mange røykere menneskerettighetsgrupper heftig hevde noe annet. Representanter for røykere menneskerettighetsgrupper som for eksempel røyke Lobby hevde at passerende lover for å hindre røyking gjør ingenting for å beskytte folkehelsen og bare krenker individets grunnlovsfestede rett til å bestemme hva de skal gjøre med sin egen kropp.

Antatte helsemessige fordeler

En annen ofte følelsesmessig, men likevel kontroversielt argument som brukes av røykere menneskerettighetsgrupper sentre på de antatte helsemessige fordeler av å røyke. Ifølge Forces, en online røyking rettigheter advocacy kilde, har røyking en rekke helsemessige fordeler som å forebygge røyking ville benekte. Noen av fordelene røyking gir visstnok inneholde en redusert risiko for Parkinsons sykdom, en reduksjon i tannkjøttsykdommer og reduserte tilfeller av brystkreft.

Emosjonelle effekter

Ifølge en ABC rapport om røyking, en ledende argument at røykere bruker når du blir spurt hvorfor de røyker er nivået av velvære og humør ekstrautstyr at røyking gir. Ifølge rapporten, røykere hevder at røyking reduserer stress og bidrar til å roe nervene i stressende situasjoner. Videre røykere rettigheter grupper som The Smokers Club hevder at begrenser røykere fra en aktivitet som de liker forstyrrer deres evne til å gjøre personlige valg.

Personlige rettigheter

Enda en ofte følelsesladet argument lagt frem av røykerne menneskerettighetsgrupper er at deres valg å røyke er like viktig som retten til ikke-røykerne ikke å røyke. Anti-røykere talsmenn hevder at ikke-røykere er tvunget til å puste i passiv røyking når røykerne lyse opp på offentlige steder. Mens røykere menneskerettighetsgrupper ikke nekte en ikke-røyker rett til å avstå fra å røyke, gjør de teller at det er opp til ikke-røykere å fjerne seg fra et miljø når noen er røyking hvis de frykter potensielle helseskader som følge av passiv røyke og at røykere er ikke ansvarlig for ofrene er gjort av ikke-røykere.

Argumenter for og imot av Pepper Spray

Det er mange valg for selvforsvar i disse dager. En-dødelige alternativ er pepperspray. Den viktigste ingrediensen er oleoresin chilipepper, eller OC, et sammensatt laget av varm cayenne pepper. Effekten av pepperspray er midlertidig blindhet og pustevansker, som kan vare opp til 90 minutter.

Pros

Det er mange argumenter for å bruke pepperspray. Det er en effektiv metode for staving av en angriper 8-20 meter unna, og kan gjengi dem forsvarsløse i minst 20 minutter, noe som gir deg god tid til å komme unna. Den er kompakt nok til å holde i en veske eller på en nøkkelring, og det er billig og allment tilgjengelig. Du trenger ikke noen opplæring for å bruke pepperspray og dens effekter er ikke permanent. Det er også et godt forsvar mot ondskapsfulle dyr.

Cons

Den største con mens du bruker pepperspray er vinden. Hvis du blir angrepet utendørs og det er en vindfull dag, er det en mulighet for at sprayen kan blåse tilbake i ansiktet. Den kommer også med en lås på avtrekkeren, noe som kan være vanskelig å engasjere seg, og det er alltid en sjanse for et uhellsutslipp. Det er restriksjoner i enkelte stater, og du har ikke lov til å ta det på et fly eller i bagasjen. Aerosol pepper spray kan også eksplodere i ekstremt varmt vær.

Fakta

Jalapenos, chiletpin, cayenne, og habanero chili peppers alle inneholder capsaicin, alkaloid som OC er utledet. Capsaicin er smak- og luktfritt, og det er så kraftig at selv da satt i vann, kan varmen fra det oppdages.

Pepperspray er nummer én valg av selvforsvar metoder for kvinner. Vanligvis vil pepperspray utløper etter tre til fire år fra kjøpsdato. Du bør erstatte det årlig fordi den mister sin styrke over tid.

Argumenter for og imot av Spinning Tannbørster til barn

Argumenter for og imot av Spinning Tannbørster til barn


Elektriske tannbørster har blitt brukt i mange år. I disse årene har de utviklet seg fra vanskelige, store tannbørster med stiv bust som gjorde mer skade enn tilfredsstillende resultater; til strømlinjeformede, kontrollerbare apparater som bidrar med daglige munnhygiene. Spinning tannbørster har vært vellykket i kamptannkjøttsykdom og tannråte. Selv om de er en ressurs, bruker mye omsorg når du bruker en spinnende tannbørste, spesielt for barn.

Utviklingen av Spinning, Elektriske eller Rotary tannbørster

Den elektriske tannbørsten gjort sin entré i amerikansk kultur i 1939. Dette var i et forsøk på å gi amerikanerne et verktøy som ville rense tennene bedre. Originale elektriske tannbørster var clunky og vanskelig å manøvrere. Børstene, stive og harde, ofte forårsaket komplikasjoner som tyggegummi lavkonjunktur og nerve død på grunn av varmen de legger ut når konsentrert på en tann. Over tid har de utviklet seg til å møte behovene til de tider. Små, håndholdte vidundre hjelpe folk med deres munnhygiene med mindre risiko. Det betyr ikke at det ikke er noen risiko. Feil bruk av hvilken som helst enhet skaper risiko.

Proffene for Spinning eller Rotary tannbørster i Voksne

Fordeler for voksne er reduksjonen av forekomsten av tannkjøttsykdom, som tannbørsten kan rengjøre under tannkjøttkanten bedre enn en vanlig tannbørste. I noen tilfeller kan børsten komme inn i periodontale lommer mot tennene, noe som minsker tartar oppbygning som ellers ville vokse der. En roterende børste kan fjerne flekken fra tennene mer effektivt enn en manuell tannbørste. I motsetning til de gamle stiv-børstet, roterende børster, de nyere spinne børster er kompatible med tannkjøttvevet, tunge og, selvfølgelig, tenner.

Ulemper for Spinning eller Rotary Tannbørster

Å ha en spinnende tannbørste fjerner ikke behovet for riktig tannpleie minst to ganger per år. Den roterende børsten fjerner ikke tartar allerede under tannkjøttet; den bare hjelper på å bremse utviklingen av mer. Gum og munn skade kan oppstå med feil bruk av spinning pensel. Børsten kan fjerne tyggegummi på nakken av tennene over tid dersom det er for mye fokus på dem. Dette skaper en tilstand kalt erosjon, og det utsetter den sensitive cementum under tannkjøttet. Dette kan føre til alvorlig følsomhet. I tillegg kan fokusering for mye tid på den ene tann forårsake friksjon, overoppheting av tannen til det punkt hvor nerven vil dø.

Proffene for Kids Bruke Roterende børster

Barn har fordeler at foreldrene sannsynligvis ikke har. Den roterende tannbørste ikke blitt et kjent ord før på 1990-tallet med Soniccare og Rotadent tannbørster. Spinning tannbørster, laget av Crest og andre tannkrem produsenter, er utformet slik at barna kan plukke dem opp rett på matbutikk med sin tannkrem. En praktisk fordel er at barn er nå bedre utdannet om bruk av tannbørster, og vare på tennene sine, og bli en del av diskusjonen ved å la dem få bruke av den utrolige spinne tannbørster.

Negativt for Kids Bruke Rotary tannbørster

Med argumenter, kommer alltid imot. Når det gjelder å spinne tannbørster, cons slå proffene, dessverre. Mens det ser ut til at dagens barn lærer raskere og er også effektiv, det er ikke nødvendigvis slik at når det gjelder å bruke et produkt som kan forårsake skade i munnen. Barn er beryktet for racing gjennom børsting så raskt som mulig. De trykker på hodet av børsten hardere mot tennene og tannkjøttet, tenker hvis de gjør det vanskeligere, kan det gjøres for kortere tid, la dem komme videre med sin dag raskere. Holde en spinnende børste til en tann for lenge årsaker friksjonsvarme som kan ødelegge nerven i det, nødvendiggjør en rotfylling. Bust presset mot tannkjøttet over og over igjen på feil sted og for lenge, fører til at tannkjøttet å trekke seg. Det kan også føre til smertefulle munnsår skapt av friksjon av børsten.

Argumenter for og imot av Kobber iuds

Argumenter for og imot av Kobber iuds


Kobber spiral er en intern prevensjon enhet som ligner på bokstaven T i utseende, med to kobberspoler som slipper partikler inn i livmoren for å hindre graviditet. Dette er en form for prevensjon som ikke er ofte valgt av kvinner til tross for sin brukervennlighet og effektivitet. Det finnes bivirkninger ved å bruke denne spiralen, men disse er vanligvis forbigående og alvorlige helserisikoen er svært sjeldne.

Slik fungerer det

Denne type iud fungerer som et prevensjonsmiddel ved å slippe et minimalt nivå av kobber for å hindre befruktning. Når kobberpartikler slippes ut i livmoren, de har en negativ effekt på sjansene for unnfangelse finner sted ved å redusere sperm effektivitet i å befrukte et egg og hindre sædcellene fra å få tilgang egglederne som inneholder egg. Kobber endrer også livmorslimhinnen for å unngå egg fra implanteres.

Pros

Kobber spiral er en av de mer praktiske og langvarige former for prevensjon, som det kan være alene en gang satt inn i opptil 10 år. Dette i motsetning til andre metoder som p-piller, som kvinner må huske å ta hver dag. Den kobber spiral er også en ekstremt effektiv prevensjonsmiddel, med færre enn 1 prosent av kvinnene å bli gravid i de første 12 måneder for å bruke enheten. Selv om kobber spiralen, en gang satt inn, kan vare i opp til ti år, det har også fordelen av å være raskt reversible. Hvis en kvinne ønsker å bli gravid eller har noen bivirkninger fra enheten, dens virkninger slites av i løpet av få dager etter fjerning. Det er også hurtigvirkende som prevensjonsmetode, slik det er fullt ut effektivt mindre enn en uke etter innsetting. Kobberet iud ikke forårsaker de hormonelle baserte bivirkninger som er forbundet med progesteron IUDen.

Cons

Selv om kobber IUD er en praktisk prevensjonsmiddel når den er montert, er det mindre fordelaktig å oppnå, noe som krever en resept og klinisk innsetting. For å stoppe effekten, må fjernes også utføres i et klinisk miljø. Utflod og uregelmessige blødninger kan oppstå med denne enheten til ulike tider i menstruasjonssyklusen, og perioder kan være mer smertefullt. Denne spiralen er ikke egnet for kvinner med kobber allergi. Én ulempe er at kobber spiralen ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer.

Associated helserisiko

Selv om det bare er en meget liten risiko for å utvikle store komplikasjoner ved bruk av kobber IUD, de eksisterer. Risikoer inkluderer potensielle problemer for mor og foster hvis en kvinner ikke blir gravid mens en spiral er montert og ikke har den fjernet umiddelbart. Det er også sjansen for fruktbarhet blir redusert i sjeldne tilfelle av en kvinne å utvikle en infeksjon i hennes reproduktive organer gjennom å ha enheten montert. Den vanligste risiko forbundet med kobber spiral er enheten blir utvist inn i skjeden. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, påvirker dette rundt 5 prosent av kvinnene som har enhet som er satt, og vanligvis oppstår i de første 12 månedene.

Argumenter for og imot av å vaksinere barn

Selv om de fleste foreldre velger å følge American Academy of Pediatrics 'Anbefalt vaksinasjonsskjema for sine barn, vaksiner er et kontroversielt aspekt av Pediatrics. Det anbefalte skjemaet har vokst til å omfatte flere og flere vaksiner. Noen foreldre bekymre seg for kortsiktige og langsiktige effekter. Det er viktige fordeler til vaksiner, men det er også farer og bekymringer som har ikke alltid tilstrekkelig undersøkt.

Historie

Den første vaksinasjon for menneskelig bruk var koppevaksinen, utviklet av Edward Jenner i 1798 Jenner oppdaget at å utsette noen til cowpox kunne beskytte dem fra den aktuelle sykdommen kopper. Nesten 100 år senere strategien ble tatt i bruk mot andre sykdommer, som begynner med rabies i 1885 Siden den gang har mange vaksiner blitt utviklet. I 1964 ble den rådgivende komité for Immunization Practices dannet for å gi råd Centers for Disease Control på vaksiner. Men som flere vaksiner ble anbefalt for publikum, ble det rapportert om bivirkninger. Bekymring over sikkerheten vokste. I 1986 National Childhood Vaccine Injury loven ble vedtatt, krever helse tilbydere å rapportere problemer på vaksinen skadevirkninger rapporteringssystem.

Funksjon

Vaksiner er ment å hindre en person fra å smittes av sykdommen. For de fleste vaksiner har vært effektive, i den grad at det siste tilfelle kopper i verden skjedde i 1977, og det siste tilfelle ville polio (kontrahert naturlig, ikke fra en levende vaksine) i USA i 1979 var derimot ingen vaksine fungerer i alle tilfeller. For eksempel, kikhoste og tuberkulose fortsette å være relativt vanlige sykdommer i USA, selv om deres vaksiner har vært i bruk siden 1920-tallet. Ifølge CDC var det mote enn 10.000 tilfeller av kikhoste og mer enn 13.000 tilfeller av tuberkulose i USA i 2007.

Betraktninger

De fleste foreldre følger anbefalte retningslinjer for å vaksinere sine barn. Men noen barneleger, som for eksempel Dr. William Sears, anbefaler alternative tidsplaner. Sears råder forsinke noen vaksiner og endre andre slik de er gitt en av gangen i stedet for å kombinere flere vaksiner i en enkelt dose. Dette gjør at babyer til mer fullt utvikle sitt immunforsvar før vaksiner er gitt. Den lar også foreldre til å enkelt finne ut hvilke vaksine forårsaket en reaksjon. Sears anbefaler også å unngå de nyeste vaksiner, noe som tyder på at foreldre vente til en vaksine har vært i bruk i noen år før administrere det til små barn.

Vaksiner er nødvendig for barnehage og skolegang, men dette er ikke en faktor i å velge en vaksine tidsplan. Ifølge National Vaccine Information Center, alle stater tillater medisinsk fritak fra vaksiner. Mange lar filosofisk eller religiøs unntak også.

Hvis et barns slektninger har en historie med reaksjoner på en bestemt vaksine, anbefaler CDC unngå at vaksine for barnet.

Når du endrer en vaksine tidsplan, vurdere risikoen for sykdommen det er ment å forhindre. For eksempel kan en mor viss av hennes negative hepatitt B status velger å unngå å gi sin nyfødte som vaksine ved fødselen. I USA, noen sykdommer, som for eksempel polio, er sjelden nok til at foreldrene kan velge ikke å gi den relaterte vaksine, men CDC fortsetter å anbefale den.

Misforståelse

Selv om det er litteratur som hevder at MMR (kusma, meslinger og røde hunder) vaksine forårsaker autisme, har studier ikke klarte å finne en direkte link. Imidlertid har enkelte amerikanske domstoler avgjort at en indirekte sammenheng eksisterer. For eksempel, i 2008, US Court of Federal Claims avgjort at MMR vaksine forverret ett barns forhåndsdefinert genetisk lidelse, som fører henne til å utvikle symptomer på autisme.

En annen misforståelse i anti-vaksine litteratur er troen på at vaksiner ikke forebygge sykdommer. Ifølge CDC poster, har satsene for vaksinerbare sykdommer redusert siden innføringen av sine vaksiner.

Fordeler

Vaksiner er effektivt for å forhindre sykdom. Det har imidlertid aldri vært en kontrollert studie som sammenlignet vaksinerte og uvaksinerte populasjoner av barn for å undersøke langsiktige effekter av vaksiner. En slik studie vil være vanskelig og kanskje uetisk, fordi de fleste leger mener det er galt ikke å vaksinere barn. Den nåværende metode for å studere sikkerheten av nye vaksiner - sammenligne populasjoner vaksinert med en eldre vaksine med dem som fikk den nye - er ikke en virkelig vitenskapelig praksis, fordi den mangler en kontrollgruppe. Striden om vaksiner kan være til nytte barn hvis den ber mer kontrollerte studier.

Argumenter for og imot av Roxinal Bruk mot pusteproblemer

Argumenter for og imot av Roxinal Bruk mot pusteproblemer


Roxinal er et legemiddel som inneholder morfinsulfat som dets primære bestanddel for å bekjempe kroniske smerter. Ifølge produsentens hjemmeside, hver milliliter Roxinol inneholder 20 mg morfinsulfat, som er klassifisert som et analgetikum narkotisk. Dette stoffet er effektivt for smertelindring, men har flere bivirkninger, som inkluderer potensiell avhengighet, tretthet, kortpustethet og allergiske reaksjoner som fører til hevelse i lepper, tunge og svelg.

Former Roxinal

Roxinal kan tas med eller uten mat og er tilgjengelig i en tablett-eller kapselform, så vel som i en væske, og en stikkpille skjema for de på puste eller foringsrørene. Siden denne medisinen kan være vanedannende, advarer produsentens hjemmeside at pasienter ikke skal brått slutte å ta denne medisinen, men heller sakte redusere dosen for å bedre takle symptomer på tilbaketrekning.

Dyspné

Dyspné er et medisinsk begrep som beskriver problemer med å puste. Mars 2011 utgaven av "Journal of Pain og Symptom Management" detaljert effekten av 10 mg per dag av morfin på denne tilstanden. Forskerne undersøkte 83 pasienter med kronisk obstruktiv lungesykdom og fant at 52 av dem responderte godt på medisinen, noe som lettet pusteproblemer. Undersøkelsen konkluderte med at en dose på 10 mg per dag er trygt og effektivt for behandling av COPD.

Morfin

Morfin virker ved å aktivere molekyler i hjernen, kalt opioidreseptorer. Kort fortalt blir morfinsulfat bindes til disse reseptorer og blokkerer overføringen av nerveceller forbundet med følelsen av smerte; Men blokkerer nerveimpulser også fører til pustevansker. En studie publisert i april 2011 utgaven av "Molecular Pain" undersøkt mulige mekanismer og deres effekt på nervecellene i ryggnerveknutene av isjiasnerven. Undersøkelsen viste at stoffet faktisk vil innsnevre nerver og derved hemme evnen til nerven til å passere på impulser til tilstøtende nerver, noe som effektivt lindrer smerte.

Bivirkninger

En studie publisert i april 2011 utgaven av "Knee Surgery, Sports Traumatology" i forhold relative nivåer av smerte med morfin forbruk og bevegelsesutslag hos pasienter som hadde en prosedyre som kalles total kneproteser, eller utskifting av kneet. I tillegg studien evaluert bivirkninger og komplikasjoner av morfin bruk for to år etter operasjonen. Studien benyttes to grupper av pasienter: en som avviklet bruk av morfin tre dager etter kirurgi, og en andre, der pasientene avsluttet bruk etter syv dager. Forskerne fant at den andre gruppen hadde lavere relative smertescore enn først etter to-års periode, og det var ingen signifikant forskjell i utfallet av prosedyrene eller i bivirkninger, inkludert pusteproblemer.

Hvordan veie argumenter for og imot Dr. Oz Diet

"Du: På en Diet" har blitt et populært valg for mange som er ute etter å gå ned i vekt, få sunn eller legge variasjon til menyen. Den er utviklet av Dr. Oz kosthold har mange fordeler, men kanskje ikke det beste valget for alle. Denne guiden vil hjelpe deg å veie fordeler og ulemper med Dr. Oz diett for deg selv.

Hvordan veie argumenter for og imot Dr. Oz Diet

•  Finn ut hvorfor du ønsker å følge Dr. Oz kosthold. The Dr. Oz kosthold er en livsstil kosthold. Du vil ikke miste vekt raskt på denne dietten. En av proffene fra Dr. Oz kosthold er at det er en plan som du kan bruke for resten av livet ditt. Mange diett planer som tillater deg å gå ned i vekt raskt er for alvorlig til å være på over en lengre periode. Øvelsen program kalt for i "You: On a Diet", Dr. Oz bok, er også en som er lett bærekraftig for den gjennomsnittlige person.

Bestem om målene for "You: On a Diet" er kompatible med dine mål. Hvis du har en sammenkomst eller ferie kommer opp i en måned og ønsker å miste 20 pounds, er Dr. Oz kosthold ikke for deg. Ved hjelp av Dr. Oz kosthold, vil du gå ned i vekt, men det vil være mye tregere. The Dr. Oz kosthold krever også en reell forpliktelse til bedre matvaner og valg. Hvis du bare ønsker å gå ned i vekt, og er ikke interessert i å endre dine spisevaner, er Dr. Oz kosthold sannsynligvis ikke det beste valget for deg.

3 omtale oppskrifter og mat lister for å avgjøre om de matvarer som kalles for er de som du liker. Ingen diett vil fungere hvis den inneholder matvarer som du ikke synes er tilfredsstillende. Hvis du tvinger deg selv til å kvele ned maten på diett foreskrevet av Dr. Oz, er det usannsynlig at du vil ha suksess på måltider. Hvis du vanligvis nyte mat anbefalt av Dr. Oz, så du øke dine sjanser for suksess på diett.

Skriv en prøve ukentlig meny og besøke butikken før du forplikter deg til dietten. En av ulempene med Dr. Oz kosthold er at det kan bli dyrt. Med den mengden av frisk frukt og grønnsaker som kalles for, samt slankere kutt av kjøtt og fisk, kan dagligvarer regningen øke dramatisk på Dr. Oz kosthold. Du kan redusere kostnadene forbundet med "You: på en diett" ved å kjøpe frukt og grønnsaker som er i sesong, og shopping for kjøtt og fisk når det er på salg. Legge til et vegetarisk måltid eller to hver uke er også en utmerket måte å redusere din ukentlige dagligvarer regningen. Reduser antall måltider du spiser på restauranter.

Lag en forpliktelse for en periode en måned. Dette gir kroppen din tid til å bli kjent med din nye spising og trening, og å begynne å se fordelene.

Hint

  • Forventer at det skal ta litt tid for diett for å bli andre natur. For best resultat, preplan måltider for den første måneden.
  • Ikke la skalaen styre livet ditt. Dr. Oz kosthold krever måle midjen i stedet for veiing selv. Når du forplikte seg til dietten, gå bort fra skalaen og holde målebåndet hendig.

Argumenter for og imot av kolloidalt sølv

Argumenter for og imot av kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er sammensatt av små sølv partikler suspendert i en væskebase. Denne forbindelsen er vanligvis brukes i produksjon av smykker, tannfyllingsmaterialer, sølvtøy og andre forbruksvarer. Nylig kolloidalt sølv produkter har blitt markedsført som kosttilskudd og er tilgjengelig i former som kan svelges, sprøytet, anvendt eller injisert. The Food and Drug Administration har undersøkt selskaper som har gjort udokumenterte helsepåstander om kolloidalt sølv supplement som de produserer eller markeds og har tatt rettslige skritt mot dem.

Vanlige bruksområder

Sølv har blitt brukt siden slutten av 1800-tallet for ulike medisinske anvendelser. En sølvnitratløsningen er pålagt ved lov i de fleste stater som en aktuell øyedråper for å hindre øyeinfeksjoner. Anvendelse av kolloidalt sølv som øyedråper kan bære lignende fordeler, men effektiviteten er ikke vurdert ved medisinsk testing. Kolloidalt sølv har også blitt brukt av noen individer som en antimikrobiell agent, men gjennom testing utført av FDA ble det bevist at kolloidalt sølv løsning ikke hadde noen effekt på vanlige mikroorganismer. Kolloidale kosttilskudd har også blitt annonsert som mineraltilskudd for å behandle gjær, spedalskhet, parasitter, virus og lungelidelser blant mange andre.

Bivirkninger

Ifølge Dr. Brent A. Bauer fra Mayo Clinic, kan bruk av kolloidalt sølv eller noen annen form for sølv over en lengre periode føre til en tilstand som kalles Argyria. Denne tilstanden fører til at huden fargeendringer som vil resultere i en blå-grå hyper-pigmentering. Inntak av kolloidalt sølv kan også føre til irreversibel nevrologisk toksisitet som kan føre til død eller en vedvarende vegetativ tilstand samt beslag, nyreskader, hudirritasjon og andre nevrologiske problemer. Kolloidalt sølv kan også samhandle med visse medisiner redusere eller forstyrrer stoffets effektivitet.

FDA Avgjørelser

I 1997, FDA utstedt en endelig avgjørelse på alle over-the-counter medisiner som inneholder kolloidalt sølv eller sølv salt som ingredienser. FDA har uttalt at ethvert produkt som inneholder disse ingrediensene ikke er allment anerkjent som sikker eller effektiv og misbranded dersom produktet sier noe annet. Dommen sier også at FDA er ikke kjent med noen vesentlig vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruk av kolloidalt sølv eller sølvsalt for behandling eller noen sykdom eller tilstand.

Generelle konklusjoner

Mens det er noen anekdotiske bevis for at kolloidalt sølv kosttilskudd i ulike former har hjulpet pasienter med infeksjon, diabetes og andre medisinske tilstander, FDA har avgjort at alle supplement som inneholder denne ingrediensen eller dets derivater ikke har vist seg effektive for behandling av disse tilstandene. Kolloidalt sølv har ikke funnet å ha noen positive effekter på andre områder som for eksempel sanitære forhold. Proffene av kolloidalt sølv er ikke-eksisterende - i hvert fall fra en testing ståsted - og konsekvensene er alvorlige. Enkeltpersoner anbefales å oppsøke lege med spørsmål om fordelene, bruker og bivirkninger av kosttilskudd og medisiner med denne ingrediensen for å foreta en informert beslutning.

Argumenter for og imot av Protein Shakes

Argumenter for og imot av Protein Shakes


Protein shakes virke som en enkel, lovende måte å få protein og hjelpe med slanking og bygge muskler. Mens protein shakes tilby noen fordeler, noen ulemper ofte oversett.

Pro: kontrollerte delene

Forberedt protein shakes kommer i pre-set porsjoner. Et individ drikking protein shakes reduserer sjansen for overspising mens få næringsstoffer og hindre sult.

Pro: god kilde til protein

Fordi de har en mye protein, disse rister gi ganske høy kvalitet ernæring som er bedre enn det som finnes i mange fast-food måltider, som ofte er alternativet for travle mennesker.

Pro: Enkel

Et individ sparer tid og arbeid drikking protein shakes. Forberedelse er kort.

Con: dårlig ernærings Substitute

Ifølge Dr. Nancy Clark, den utviklet protein som finnes i protein shakes tilbud ingenting over naturlig proteinrik mat. Naturlige matvarer gir ofte mer godt balansert ernæring.

Con: Unødvendig

De fleste individer får nok protein ved å spise riktig. Dr. Martica Heaner og Dr. Clark forklare at idrettsutøvere trenger 0,8 til 1,7 gram protein per kilo kroppsvekt, eller 0,5 til 0,75 gram per kilo, noe som lett kan oppnås gjennom et naturlig kosthold.

Con: Fat

Dr. Heaner sier at inntak av ekstra protein fører til ekstra fett, ikke ekstra muskler, på grunn av de ekstra kaloriene.

Argumenter for og imot av erstatningsukkerprodukter

Argumenter for og imot av erstatningsukkerprodukter


Hvis du ønsker å kutte ut overflødig sukker og kalorier i kostholdet ditt, kan sukker erstatter være svaret. I de senere årene har sukker erstatter blitt stadig mer populært blant slankere og helsebevisste mennesker. Kunstig søtstoff har ikke de samme negative effektene på blodsukkeret som vanlig sukker har. Selv om de kan være et godt alternativ til sukker, erstatte sukker produkter har også sine ulemper.

Hva er sukker erstatter?

Sukkererstatninger er kunstige søtningsmidler som stammer fra naturlig forekommende kilder slik som planter eller sukkeret selv. Splenda (merkenavn for sucarlose), Equal, Truvia, aspartam, xylitol, stevia, malitol og agave nektar er alle eksempler på sukker erstatter. De er lav-fett, lav-kalori alternativer til sukker og kan anvendes i stedet for sukker i de fleste oppskrifter. Sukker erstatter brukes i sukkerfri tyggegummi, godteri, iskrem og andre sukkerfrie og "diett" mat.

Pros

Den store fordel med å bruke sukkererstatninger, er at de ikke har den samme effekt på kroppen som ekte sukker. Sukker fører til en topp i insulin nivåer som kan føre til vektøkning, tretthet, hodepine, dårlig fordøyelse, hormonelle endringer og humørsvingninger. Søtstoffer er et kalorifritt alternativ for de som ønsker å kontrollere sine karbohydratinntak eller leder sin vekt samtidig indulging i søtsaker. Sukker erstatter er ofte brukt av diabetikere. Sukker erstatter vil ikke bidra til tannproblemer som hulrom og tannråte.

Cons

Sukker erstatter er kjemikalier, ikke mat, som kan være en årsak til bekymring. Kritikere av kunstige søtningsmidler tror de kan forårsake sykdommer som kreft. Tidlige studier knyttet saccarhin til blærekreft i lab rotter, men det har ikke vært nok langsiktige studier til å støtte denne påstanden. I tillegg Aspartam og sukralose er blant en svært kort liste over søtstoffer som er godkjent av FDA. Resten kan bli godkjent i andre land, men ikke i USA og deres langsiktige effektene er ukjent. Søtningsmidler kan også ha en ubehagelig ettersmak.

Konklusjon

Siden det ikke har vært nok langsiktige studier på effekten av sukker erstatter, er det uklart om fordeler oppveier ulempene, eller vice versa. For de som er usikker på bruken av sukker og sukkererstatninger, er det noen alternativer til å bruke dem. Økende magre proteiner og sunt fett i kosten, spise frisk frukt, eliminere alkohol og indulging i bare små mengder av søte godbiter er gode måter å fjerne overflødig sukker og opprettholde god helse.

Argumenter for og imot av Dual handling rens

Dual handling rens er et naturlig produkt som brukes til å rense kroppen. På grunn av det høye protein-og fettforbruket i daglige diett, noen av de forbrukes maten ikke blir helt fjernet fra fordøyelsessystemet. Som et resultat av mennesker bære rundt overdreven mengde av slam inne i kolon. Betydningen av Dual handling rens er at det er et naturlig supplement stand til å fjerne store innskudd inn i tykktarmen. Dual handling rens er ofte brukt for vektreduksjon.

Funksjoner

Dual handling rens har to komponenter. En er legemet renser og den andre er kolon klart formel. Den viktigste funksjonen er å forbedre og forenkle fjerningen av menneskelig avfall uten å forårsake problemer som rennende avføring eller andre mageproblemer.

Pros

Dual handling rens bidrar til å fjerne og rense de akkumulerte giftstoffer fra kroppens organer. Det renser organer som lever og nyre ved å avgifte dem. Denne spesielle handlingen er oppnådd gjennom hele kroppen renser. Det hjelper også på vektreduksjon gjennom disse handlingene, og klarner huden også.

Kolon Rensing

Den andre av innholdsstoffene i Dual handling rens er kolon cleanser. Denne ingrediensen bidrar til å rense kolon av alle de giftige ansamlinger. Ofte kan tett opp kolon forårsake andre fordøyelsesproblemer. Den letter avføring og forbedrer fordøyelsen og passasje gjennom tarmen etter utskillelse. Dette produktet kan også bidra til å øke energinivået i kroppen.

Magesmerter og kramper

Dual handling rens inneholder naturlige ingredienser som finnes i avføringsmidler. Det er sjansene for at en bruker kan oppleve magesmerter og kramper. Selv om dette problemet er ikke veldig vanlig, enkeltpersoner reagerer på medisiner eller naturlige produkter som dual action rens annerledes.

Kvalme og oppblåsthet

Dual handling rens kan også gi kvalme. Denne tilstanden igjen er en del av problemene i forbindelse med avføringsmidler i sin alminnelighet. Enkelte personer kan også oppleve oppblåsthet og relaterte symptomer. Generelle kroppen svakhet kan også føre.

Argumenter for og imot av koffein

Argumenter for og imot av koffein


Koffein er den mest konsumert humørendrende stoffet i verden, ifølge Johns Hopkins Medical Center og andre kilder. Koffein kan gi deg en energi boost, men forbruket har negative effekter i tillegg.

Pro: Energi

Koffein mest åpenbare fordelen er at det kan gi økt energi og bedre humør. De som bare bruker koffein sjelden får en bedre løft enn de som forbruker regelmessig.

Con: De Jitters

Å drikke for mye koffein kan føre til at brukeren kan føle seg nervøs og kan forstyrre søvnen. Koffein, også i mindre doser, kan forverre symptomene hos de utsatt for angst eller panikkanfall.

Pro: Memory Boost

The Mayo Clinic rapporterer at ulike studier har vist at koffein kan midlertidig øke ytelsen på hukommelsesoppgaver. Lang sikt kan koffein forbruk bidra til å redusere risikoen for Parkinsons sykdom, Alzheimers og andre relaterte minne tap problemer.

Con: Koffein Uttak

Regelmessig inntak av flere porsjoner med koffein per dag kan føre til avhengighet. Når du slutte å bruke koffein, kan du oppleve hodepine, tretthet og irritabilitet for en dag eller to.

Pro: Antioksidanter

Antioksidanter som følger koffein i mange drinker, for eksempel grønn te og kaffe, er knyttet til helsefordeler. Disse antioksidanter kan bidra til å redusere betennelse i kroppen og minske risikoen for kreft og hjertesykdommer.

Con: fordøyelseskanal problemer

Koffein kan forårsake eller forverre fordøyelseskanal problemer som urolig mage og sure oppstøt.

Argumenter for og imot av Nasal tube fôring

Argumenter for og imot av Nasal tube fôring


Leger setter nasogastrisk (NG) rør gjennom nesen ned i magen. Leger bruker NG rør for å mate pasienter eller for å fjerne luft eller væske fra magen. NG tube fôring har fordeler og ulemper.

Pro

NG rør kan settes inn uten kirurgi, som tillater leger å sette dem raskt og med mindre risiko.

Cons

NG rør ofte irritere pasientens hals og nese og kan føre til at pasienter kneble. De øker også slim sekresjon og øke sjansene for bihulebetennelse. I tillegg kan NG sondeernæring forårsake en medisinsk nødsituasjon om røret ved et uhell kommer inn i lungene.

Betraktninger

Leger vanligvis velge NG rør når pasienter trenger sondeernæring for en kort tid. Pasienter som trenger langvarig sondeernæring vanligvis bruker gastronomy sondeernæring, som omfatter et rør kirurgisk plassert i magen.

Argumenter for og imot for Meal Replacement Barer

Argumenter for og imot for Meal Replacement Barer


Måltid erstatning barer er et alternativ for mennesker som prøver å gå ned i vekt og de som er ute etter en enkel, pre-pakket måltid når de er kort tid eller på farten. Mens de fleste barer er spioneringen som å være sunn, bør du alltid sjekke ernæringsmessige etiketten for å hjelpe veie fordeler og ulemper med hva du spiser.

Pros: Convenience

Måltid barer er en fin måte å spise når du er på farten eller på kort tid. Du kan spise barer som en erstatning for frokost, lunsj eller middag eller som snacks hvis det er lavt i kalorier. Ernæringseksperter foreslår å holde erstatning barer med deg, spesielt når du reiser, slik at du kan ha et sunt mat-alternativet uansett hvor du er, og særlig når du befinner deg på et sted der du ikke kan finne andre sunne matalternativer.

Pros: Hunger Avslutnings

Studier viser at måltid erstatning barer vanligvis avverge sult i tre timer, mens måltid erstatning vibrering bare holde folk full for ca en time. Tygging tørrstoff hjelper signal til hjernen din at du faktisk spiser. Drikker en shake sender ikke de samme signalene, slik at du forblir sulten selv når du drikker samme mengde kalorier. Barer som inneholder 250 kalorier eller mindre er gode kalorifattig frokost eller lunsj alternativer.

Pros: Forhåndsbestemte kaloriverdi

En av grunnene til måltid erstatning barer arbeidet er at folk har en tendens til å undervurdere hvor mye kalorier av typisk mat de spiser. Undervurdering selv 250 kalorier om dagen kan føre til 1 pund av fett gevinst i to uker fordi 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo fett. Spise måltid erstatning barer tar gjetting ut av å bestemme hvor mange kalorier du spiser slik at du kan holde deg på sporet med kostholdet ditt.

Pros: Næringsverdi

Mange barer er høy i protein, anti-oksidanter, vitaminer og mineraler samtidig som den begrenser mengden av sukker og fett. Spise en pre-pakket bar kan hjelpe deg å få mer av de næringsstoffene du trenger enn et måltid du kan ha forberedt for deg selv hjemme. Forskjellige barer er også laget for å skreddersy til spesielle ernæringsmessige behov, inkludert høyt protein barer for folk prøver å bygge muskler, karbohydrat barer for folk på jakt etter en energi boost og lav-kalori barer for folk prøver å gå ned i vekt.

Cons: Næringsverdi

Mange merker av måltid erstatning barer har så mye sukker og andre tilsetningsstoffer som de er i hovedsak sjokolade barer. Les den ernæringsmessige etiketten på bar og se etter store mengder fiber og protein, lave mengder mettet fett, og mindre enn 35 prosent av kaloriene fra sukker.

Ulemper: Pris

Kvalitet måltid erstatning barer kan være dyrt. Hvis du bruker barer som en erstatning for en faktisk måltid, kan en $ 3 bar virke rimelig, men hvis du bruker disse barene som en snack alternativ, kan det bli dyrt i det lange løp. Se etter online avtaler eller prøve å kjøpe bulk pakker av barer motsetning til å kjøpe enkeltstolper.

Argumenter for og imot av colonic vanning

Colonic vanning innebærer å plassere vann inn i tykktarmen for det formål å fjerne den av avfall. Colonics blir brukt av folk som kan være uregelmessig eller som et forebyggende tiltak mot gastrointestinale lidelser, for eksempel diverticulosis, forstoppelse eller tykktarmskreft. Fordeler inkluderer en grundig rensing av tykktarmen, som kan forbedre fordøyelsen og hastighet vekttap for en dieter. Risikoer inkluderer en avhengighet colonics eller manglende evne til å ha normale daglige avføring. De fleste bruker colonics bare sporadisk og generelt de ikke regnes vanedannende.

Identifikasjon

Colonic vanning er normalt utføres av en lisensiert kolon terapeut, sykepleier eller yrkesfaglig sykepleier i en klinikk. En session innebærer en klient ligger nede på en behandlingsbenk. Et rør settes inn i åpningen i tykktarmen og fylt med filtrert vann. Innholdet blir også ekstrahert med vakuum virkning av den spesielle maskin. Behandlinger kan koste i størrelsesorden $ 70 til $ 110 for en time-lang behandling.

Funksjon

Colonic vanning er utviklet for å fjerne avfall fra tykktarmen på en svært grundig måte. For god helse, er det ideelt å ha to til tre daglige avføring. Hvis dette ikke er tilfelle, kan colonics hjelpe gjenopprette denne prisen for avgiftning, sammen med en høy-fiber diett, regelmessig mosjon og andre endringer i livsstil.

Time Frame

Noen mennesker velger å ha colonic behandlinger som en del av en vekt-tap programmet. De kan gå til et spa for colonics og forbli på en juice raskt å miste vekt raskere. Andre mennesker har colonics bare hvis de opplever uregelmessigheter eller føler at de ikke oppnår minst én avføring daglig på egenhånd. Sist, noen mennesker har colonics som et forebyggende tiltak mot flere alvorlige helseproblemer, og kan få colonics bare en gang i måneden eller sjeldnere.

Fordeler

Colonic vanning fjerner avfall fra tykktarmen som kan ha vært der en stund. Manglende evne til å flytte tarmer kan føre til vektøkning og ubehag. Colonics kan bidra til å forbedre fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer fra matvarer. Folk rapporterer ofte følelsen "lettere" etter en colonic.

Misforståelse

Det er en misforståelse å tro at colonics ikke er anvendelige. Mens colonics ikke kan være riktig for alle, med mindre du har minst ett daglig avføring per dag, er du ikke avgift tilstrekkelig. Det er mulig å misbruke colonics eller få dem for ofte, og skaper en avhengighet av dem. Men dette er ikke normen, og de fleste bruker colonic vanning kun etter behov.

Argumenter for og imot av Prozac

Legen din har beskrevet din Prozac, hva blir det neste? Gjør din forskning og se om den anti-depressant er riktig for deg.

Prozac hos barn?

Prozac vanligvis ikke brukes til barn, som Prozac kan øke selvmordstanker. Faktisk FDA kreves produsenten å sette "kan føre til selvmordstanker hos barn yngre enn 25" på flasken. Ulike medisinske tidsskrifter og studier har vist at økningen i selvmordstanker av barn i overkant av 20 prosent, mens de falt 20 prosent hos voksne.

Fysiske bivirkninger

Bivirkningene av Prozac er ganske vanlig. Noen kan lide svimmelhet, kvalme eller hodepine, mens andre kan oppleve diaré eller en rask puls. Men normalt etter at pasienten først foreskrevet Prozac (forhåpentligvis ved å gradvis bygge stoffet inn i pasientens system), etter en uke eller så, mange av disse bivirkningene vil forsvinne.

Seksuell appetitt

Prozac kan redusere ens appetitt på sex. Imidlertid er denne bivirkningen svært vanlig med alle anti-depressiva. Wellbutrin er kjent for å være mindre besværlig i libido avdelingen.

Stoppe Prozac

Nedtrapping noen anti-depressant er den sikreste og mest lege-rådet måten å stoppe en resept. Men det er ikke alltid så lett. Prozac er ikke weened ut av kroppen så hurtig som de fleste andre stoffer, og kan føre til en konstant hodepine.

Prozac er ikke det eneste svaret

Hvis du er deprimert, er det viktig å arbeide med legen din. Men stoffet vil ikke løse alle problemene. Det er viktig å jobbe med en terapeut for å virkelig finne ut hva som forårsaker din depresjon, og hvis det er ikke bare en kjemisk ubalanse.

Hvordan veie argumenter for og imot av HMR Diet

HMR Diet, eller Health Administrasjonsressurser Diet, er en mye brukt vekttap programmet og sunn livsstil plan. Mange enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt slå raskt til dette systemet, fordi den kombinerer vitenskapelig forskning og medisinsk råd for å hjelpe deg å miste vekt. Lær fordeler og ulemper av HMR kosthold slik at du kan decideif denne planen er riktig for deg.

Hvordan veie argumenter for og imot av HMR Diet

Hvis du vil ha legehjelp og personlig faglige råd, kunne HMR Diet være bra for deg. Du kan delta på forelesninger og planlegge avtaler ved HMR-vennlig medisinske sentre eller sykehus for å hjelpe til med din vekt-tap mål.

En av ulempene med HMR Diet er prisen for å delta i sine programmer, som holdes på medisinske sentre. Programmene er ofte vert på eksklusive profesjonelle sentre, så vær klar over dette før du registrerer deg for det alternativet.

HMR Diet lar sine dieters å spise mer enn gjøre mange dietter. Hvis du elsker å spise og ønsker ikke å sulte deg selv når kosten, er dette en god diett som hjelper deg til å føle deg mett lenger.

HMR selger produkter som hovedretter, protein barer og rister som du kan legge til grønnsaker og frukt. De ofte smaker bedre enn andre diettprogrammer 'produkter, og la allsidighet innen måltider.

HMR Diet matvarer er ikke nødvendigvis billig. En con å kjøpe deres produkter er mangelen på alternativer. Du må kjøpe dem direkte gjennom selskapet, i motsetning til andre diett programmer, som selger sine matvarer på engros-lager og matbutikker.

Hvis du trett av soya protein, kan denne dietten ikke være for deg. HMR diettprodukter er høy i soya, og du kan gå lei med ditt valg av matvarer.

Hint

  • Alltid spise regelmessige måltider og unngå "yo-yo" slanking. Sulter deg selv vil ikke bidra til sunn vekttap.
  • Alltid konsultere legen din før du endrer kostholdet ditt drastisk.

Argumenter for og imot av Destillert hvit eddik for internt bruk

Argumenter for og imot av Destillert hvit eddik for internt bruk


Når du tenker på eddik, har du en tendens til å fokusere på de mest vanlige bruker, som er pickling og for salat dressing. Forbruker hvit destillert eddik har mange bruksområder, hvorav mange kan være gunstig for helsen. Mens destillert eddik er naturlig og svært allsidig, er det noen ulemper å konsumere det også.

Typer

Det finnes flere typer eddik. Noen vanlige typer er eple cider eddik, balsamicoeddik og rødvinseddik. Destillert eddik er også kjent som hvit eddik eller hvit destillert eddik.

Funksjon

Hvit destillert eddik brukes i matvarer som for eksempel majones og ketchup. Det er også brukt til rengjøring. Fordi den har en høy surhet nivå, er det som vanligvis benyttes til rensing og desinfisering. Andre vanlige bruksområder inkluderer å få ut støtende lukt, vaskerom omsorg og plen vedlikehold.

Fordeler

I tillegg til rengjøring, er hvit destillert eddik som vanligvis brukes på grunn av sin helsemessige fordeler. Ifølge Eddik Institute, eddik kan inntas for å avlaste sår hals og kan blandes med vann for å danne en blanding som skal brukes i en fordamper. Dampene er innånding og sies å avlaste brystet lunger.

Ulemper

Mens hvit destillert eddik kan være svært gunstig, velger mange å innta andre typer eddik fordi hvit eddik har en veldig sterk smak og en sterk lukt.

Å bli en surrogatmor: argumenter for og imot

Å bli en surrogatmor: argumenter for og imot


Surrogacy gir foreldre som kanskje ikke har mulighet til å ha en baby på grunn av infertilitet eller andre biologiske eller medisinske grunner en sjanse til å tenke sine egne biologiske barn uten å gå gjennom noen ganger utmattende prosessen med ufruktbarhet behandlinger. Men som med alle gode ting, det er fordeler og ulemper som bør vurderes hvis leie eller bli en surrogatmor.

Pros

Å bli en surrogatmor er en stor beslutning som ikke bør tas lett på. Ta deg tid til å vurdere både fordeler og ulemper med surrogacy før du tar en endelig beslutning. Hvis du bestemmer deg for å bli en surrogatmor du skal gi nytt liv en sjanse og gi et par en sjanse til en familie. Surrogacy tar bort behovet for en potensiell mor å måtte tåle år med ufruktbarhet behandlinger og gjør det mulig for barnet å være biologisk knyttet til de nye foreldrene, i motsetning til et adoptivbarn.

Cons

En potensiell surrogatmor må gå gjennom et batteri av medisinske tester og behandlinger som ikke nødvendigvis lett på henne. Disse inkluderer fruktbarhet tester, hormonbehandlinger og fertilitetsbehandling. De må også gå gjennom psykologiske screenings og medisinske eksamener som tester for seksuelt overførbare sykdommer. Det er også spørsmålet om å gi opp barnet etter å ha båret ham i ni måneder. Dette kan være vanskelig for kvinnen som nettopp har født, og kan føre til problemer med varetekt. Kostnaden for å få en surrogatmor er også ekstremt dyrt, ofte koster oppover på $ 100.000.

Typer Surrogacy

To separate typer surrogacy eksistere som har fordeler og ulemper. Den tradisjonelle formen for surrogacy er der surrogatmor donerer hennes egne egg og er derfor biologisk knyttet til barnet. Deri ligger den pro og con. Være relatert til babyen gir surrogat mor mer buy-in for graviditet, men også gir henne noen juridisk utfordring til barnet bør hun bestemmer hun ønsker å beholde barnet. Den andre typen surrogacy kalles en svangerskapsbatch som betyr at moren bare bærer barnet men egg og sæd er begge donert.

Juridisk Enkel

Seks stater tillater surrogati i noen form mens 11 helt forby praksisen. De andre 34 land ikke har en klar lov om bøkene for surrogacy. I utgangspunktet hva dette betyr er at hvis du bestemmer deg for å ansette en surrogat i en av de 34 statene da du setter deg opp for en juridisk kamp bør surrogatmor ikke ønsker å gi opp chid hun har gjennomført. De seks landene som tillater surrogacy er Arkansas, California, Illinois, Massachusetts, New Jersey og Washington