Digidexo.com

resirkulering av vann til vanning

Fordeler og ulemper for resirkulering av vann

Fordeler og ulemper for resirkulering av vann


Resirkulert vann er avløpsvann som har gjennomgått en delvis fremgangsmåte for behandling og rensing. I stedet for å føres tilbake til vannsystemet, hvor den vil fordampe og gå gjennom ytterligere naturlig rensning, men blir resirkulert vann avledes direkte til bruk, for eksempel for vanning avlinger. Denne praksisen har klare fordeler, så vel som betydelige ulemper.

Kostnad

En av de største fordelene med resirkulering vann er dens lave kostnader sammenlignet med behandling, foredling og forbruk av "nye" vann. Fordi kommunene kan bruke den lokalt, er det heller ingen behov for å transportere resirkulert vann, legge mindre belastning på infrastruktur og offentlige tjenester.

Bevaring

Fordi resirkulert vann settes direkte tilbake i bruk, lagrer prosessvann som ellers ville gå tapt gjennom avrenning eller forurensning. Resirkulering vann sparer også drikkevann for allmennheten siden næringer som jordbruk og industri kan dra nytte av den rimelige resirkulert vann til å vanne felt eller forsynings fabrikker med vann for produksjonsprosesser.

Vanning

Resirkulert vann har flere fordeler for landbruket. Fordi det har vært gjennom en mindre grundig behandling prosess enn å drikke vann, inneholder resirkulert vann høyere mengder av visse kjemikalier, blant annet nitrogen, som kan hjelpe gjødsle plantene. Dette gjør resirkulert vann bedre for vanning avlinger enn vann fra springen, som har klor eller fluor lagt som kan være skadelig for planter.

Helserisiko

En av de viktigste ulempene med resirkulert vann er den potensielle helserisikoen av bakterier det kan inneholde. Resirkulert vann kan inneholde E. coli eller andre skadelige bakterier, som fraktes til hvor vannet blir endelig brukt. I tilfelle av vanning felt, øker dette sannsynligheten for et utbrudd av matbåren sykdom.

Offentlig Perception

Det er et generelt negativ offentlig oppfatning som omgir bruk av resirkulert vann. Til tross for at dette vannet blir behandlet, og det meste trygt kan dens status som ikke-drikkbart skape feilaktig oppfatning at all resirkulert vann blir forurenset eller farlig. Av denne grunn kan innbyggerne være tilbakeholdne med å godkjenne en borgerlig prosjekt som omhandler resirkulert vann, til tross for de mulige fordeler.

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?


Tørre øyne kan være et resultat av interne årsaker (aldring og medisiner), eksterne årsaker (tørr varme eller vind) eller en kombinasjon av begge. Iført kontaktlinser kan også føre til tørrhet. For å bøte på øynene kan fuktighet tilføres til øyet i form av kunstige tårer. Fuktighet kan tilsettes til omgivelsene ved hjelp av en luftfukter. En bolle med vann i et rom er ikke sannsynlig å legge en betydelig mengde av fuktighet for å bedre symptomene.

Legge fuktighet til luften

Ifølge Minnesota blå flamme Gas Association, er det tre vanlige typer luftfuktere som tilfører fuktighet til luften. Med en fordamper luftfukter, vann fordampet ut av en radiator. Dette er ikke en effektiv måte å fukte et rom. Et rom luftfukter er en bærbar enhet som setter en damp av vann inn i et rom. Den tredje typen er et helt hus luftfukter som dispergerer vanndamp sammen med varme gjennom oppvarmingssystemet. Legge til en bolle med vann til et rom som er mest lik en fordamper system. Plassering av vann i nærheten av en vifte eller radiator vil bedre fordampning, men ved anvendelse av en bærbar eller hele huset luftfukter vil gi bedre resultater med en høyere grad av fuktighet i luften.

Andre måter å lindre tørre øyne

Det finnes andre måter å avlaste tørre øyne uavhengige å tilsette fuktighet til omgivelsene. Ved hjelp av kunstige tårer eller en smør øyedråper vil umiddelbart forbedre tørrhet i øynene. Specialized øyedråper som Restasis arbeid for å gjenoppleve tørrhet ved å øke tåreproduksjon slik at tårene smøre øynene. Tåreplugger kan plasseres i tårekanalene med en øyelege for å holde tårene fra raskt drenering. Iført solbriller mens utenfor kan holde vind og miljøfaktorer fra videre tørking øynene. Å drikke en tilstrekkelig mengde vann kan holde øynene fuktig som dehydrering forverrer tørre øyne.

Luftfukter Safety

United State Environmental Protection Agency anbefaler følge alle produsentens anvisninger for luftfuktere for å redusere veksten av bakterier og mugg som kan næret av stående vann. Luftfuktere bør rengjøres og desinfiseres regelmessig. Med destillert vann kan bidra til å holde en luftfukter fra å få mineral oppbygging som gjør at bakterier og mugg å vokse.

Kullsyreholdig vann Vs. Flat Vann til friske nyrer

Kullsyreholdig vann Vs. Flat Vann til friske nyrer


Å drikke kullsyreholdig vann faktisk vil føre til mer press blir satt på nyrene, ifølge nettstedet Carbonated Seltzer Water. Nyrene, mindre enn en halvkilo i vekt hver, er allerede ansvarlig for å filtrere blodet, konvertere vitamin D, og ​​kontrollere kroppens væske og konsentrasjonsnivåer. Og hvis de noen gang mislykkes, kan en person dø. Derfor drikker flatt vann er et bedre alternativ for din generelle helse.

Historie

Engelskmannen Joseph Priestley oppfunnet kullsyreholdig vann i 1767, ifølge Absolute Astronomi. Men han var ikke prøver å lage kullsyreholdig vann til konsum - han prøvde å drepe mus. Etter å realisere sin concoction smakte godt, delte han den med venner. Svenske kjemiprofessor Torbern Bergman, men håpet å høste helsemessige fordeler av sprudlende kildevann da han opprettet en ny kullsyreholdig vann prosessen i 1771.

Funksjon

Nyrene trenger rikelig med vann for å fungere optimalt som et filter for kroppens væske og blod, skylle ut giftstoffer som bygges opp samt utføre andre viktige funksjoner. De nyrer også bidra til å opprettholde kroppens riktig pH balanse. Men kullsyreholdig vann ikke har den samme gunstige forhold med riktig nyre funksjon som flatt vann gjør.

Betydning

Vanlig vann og kullsyreholdig vann påvirker nyrefunksjonen annerledes. Flat vannverk for å hjelpe nyrene i ridding overskuddsmineraler og oppløste stoffer fra kroppen. Men karbonert vann kompliserer prosessen. Den legger karbondioksidgass til kroppen og dens prosesser. Menneskekroppen er ikke laget for å operere ved bruk av karbondioksid i en hvilken som helst måte, men gjennom pusteprosessen.

Forskjeller

Karbondioksid funnet i kullsyreholdig vann gjør det surere enn å drikke flatt vann; som kan påvirke nyre-funksjonen. Jo høyere syrlig innhold i kullsyreholdig vann gjør nyrene må jobbe hardere for å opprettholde riktig pH balanse i kroppen. Flat vannet ikke inneholder karbondioksydgass, slik at det ikke er så surt. Heller ikke plassere den lufttrykket på nyrene.

Advarsel

Kullsyreholdig vann kan ikke hjelpe nyrene i deres viktigste funksjon: å eliminere avfall fra kroppen. Derfor kan drikkevann bare kullsyreholdig vann ha en alvorlig effekt på nyrene, så vel som total kropps helse.

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke


Den gjennomsnittlige forbruker i et utviklet land har mange forskjellige alternativer når det gjelder drikkevann. Det finnes dusinvis av flaske vann selskaper, et mangfold av vannfilter merkenavn, og offentlig vann systemer på tvers av de fleste befolkede områder. For de som leter etter et annet alternativ, kan destillert vann gir vann i en av sine reneste form, men dette kan ikke alltid være ønskelig.

Samling

I motsetning til mange andre typer drikkevann, er destillert vann blottet for de fleste tilsetningsstoffer eller ujevnheter. Dette resultatet er oppnådd ved å slå flytende vann til damp, deretter tilbake til flytende form igjen til konsum, etterlater de fleste partikler, mineraler, og med noen kjemikalier og bakterier. En rekke hjem systemer kan utføre denne destillasjon prosessen ganske raskt, churning ut destillert vann i løpet av minutter. Andre typer drikkevann vanligvis samle vann fra naturlige kropper eller tilførsel på bakken, etter som det er behandlet som en væske inntil trygt for menneskelig konsum. Dette kan blant annet legge kjemikalier som klor, som med offentlig vannsystem.

Sikkerhet

Destillert vann talsmenn foretrekker denne typen drikkevann fordi det hjelper kan øke vann sikkerhet. Ved å fjerne ukjente partikler, kjemikalier og bakterier, Distillers sikre en potensielt tryggere og renere form for H20. Noen kan også bruke destillert vann for å fjerne spesielt additiver som ble lagt til andre typer av drikkevann, som med klor ofte finnes i offentlig vann. Likevel har de fleste andre typer offentlig drikkevann blitt ansett som trygge for konsum, herunder flasker, våren og offentlig vann. Visse myndigheter selv mener enkelte typer vann tilsetningsstoffer er bra for helsen, og offentlig vann leverandører ofte ofte med vilje legge fluor for å beskytte den offentlige tannhelse.

Kostnad

Hjem vann destillasjon systemer kan være kostbart i form av penger og tid. Disse systemene varierer i pris fra et par hundre dollar til mye mer. I tillegg må hvert system som skal rengjøres regelmessig for å unngå oppbygging av alle de urenheter som vann etterlater seg. Og destillert vann drinkers må få vann fra et sted, som gjør enhver destillasjon koste en utgift på toppen for å av hva den gjennomsnittlige person bruker på drikkevann.

Smak

Mange har blitt vant til smaken av vann med visse tilsetningsstoffer. Offentlige vann drinkers kan komme til å forvente smaken av klor, og kildevann drinkers vanligvis nyte smaken av den spesielle blanding av mineraler som finnes i deres favoritt slags vann. Destillert vann har en av de mest dempede smak av en hvilken som helst type vann nettopp fordi den har få eller ingen additiver, som kan være mindre ønskelige enn andre typer vann. Men for purist, kunne lite eller ingen smak likevel være ønskelig.

Hvor å Endre Vann til en In-Home Oxygen Unit

Hvor å Endre Vann til en In-Home Oxygen Unit


I hjemmet ekstra oksygen er foreskrevet av en lege for å forbedre kroppens evne til å levere oksygen til blodet. I hjemmet oksygen leveres gjennom en konsentrator som filtrerer oksygen fra luften i rommet og lagrer den i et reservoar. Ekstra oksygen kan brukes på kort sikt etter et kirurgisk inngrep eller sykdom, eller lang sikt med sykdomstilstander som påvirker luftveiene. Du kan bruke det på heltid eller bare under bestemte aktiviteter eller visse tider av døgnet. Avfukting oksygen enheter tilsett vann til oksygen som den er levert og redusere tørrhet i nesen.

Bruksanvisning

•  Skift vann i luftfukteren hver dag. Løsne vannflaske fra konsentrator og hell ut det brukte vannet.

Vask vannflaske med varmt vann og mild oppvaskmiddel. Skyll grundig for å fjerne alle såperester.

Fyll vannflasken til det angitte fyllingsnivå med destillert eller sterilt vann. Ikke bruk vann fra springen som den inneholder mineraler som kan føre til oppbygging innen konsentratoren.

Re-feste vannflaske til konsentrator og gjenoppta bruken.

Hva er vann til injeksjonsvæske?

Hva er vann til injeksjonsvæske?


Sterilt vann til injeksjon, er USP en steril, bakteriefritt, oppløst stoff-fri utarbeidelse av destillert vann for injeksjon. Den brukes som et sterilt løsningsmiddel eller fortynningsmiddel bærer for stoffer eller oppløsninger som er egnet for intravenøs eller intramuskulær administrering. I denne søknaden, gir det vann til hydrering og medikamenttilførselen til pasienten. Apoteket vanligvis introduserer disse tilsetningsstoffene og relabels beholderen for pasienten søknad.

Identifikasjon

Vann til injeksjonsvæske er en klar, fargeløs, luktfri væske kjemisk utpekt som H2O. Det er så ren som vann kan behandles. Sterilt vann for injeksjon er et fortynningsmiddel eller oppløsningsmiddel egnet for pasient anvendelser etter først å ha blitt gjort isotonisk ved tilsetning av et egnet oppløsningsmateriale. PH-verdien er rettet mot 5,5 (5,0 til 7,0 område).

Sterilt vann til injeksjon inneholder ingen bakteriostat, antimikrobielle middel eller tilsatt buffer og er kun ment for enkeltdose injeksjon etter blanding med en passende oppløst stoff eller løsning. Når mindre mengder er nødvendig, er den ubrukte delen forkastet. Den leveres i hetteglass, flasker, fleksible og plastbeholdere i områdene 50-2000 milliliter. Topprommet i beholderen er et vakuum når i glasset for å lette tilsetningen av stoffene.

Betydning

Når administreres intravenøst ​​som et redskap for narkotika, vann til injeksjonsvæske gir en kilde til vann for parenteral væske påfyll etter riktig osmolaritet er oppnådd. Osmolariteten av løsningen bestemmer retningen av vannstrømmen inn i eller ut av cellen. I normale kropps situasjoner er oppløst stoff konsentrasjon innenfor og utenfor cellen isotonisk.

Virkningsmekanismer

Osmotiske effekter er fysiologisk viktig siden biologiske eller cellulære membraner så som røde blodceller oppfører seg på en lignende måte som en semi-permeabel membran. Når røde blodlegemer utsettes for en oppløsning av høyere osmotisk trykk, vil de krympe som vannet passerer gjennom deres semi-permeabel membran i et forsøk på å redusere det kjemiske potensial gradient mellom de to. Å skaffe et effektivt osmotisk trykk med tilsetningsstoffer i oppløsningen er betegnet tonisiteten av løsningen. Tonisitet angår passasje av vann gjennom en semipermeabel membran. Løsninger som har samme tonisitet som blod er definert som isotonisk. De med lavere tonisitet kalles hypoton, og de høyere kalles hyperton.

Søknader

Sterilt vann for injeksjon er indikert for bruk som et oppløsningsmiddel eller fortynningsmiddel, bærer for parenteralt administrert medikamenter eller løsninger og som en kilde til vann for parenteral væskefylling etter egnede additiver er innført for å unngå tonisiteten av blodet. I noen tilfeller kan det brukes som et kylling eller skyllemiddel, men isotoniske oppløsninger egnet til området av eksponering foretrekkes hvis det er tilgjengelig.

Forholdsregler og advarsler

Når den brukes til intravenøs bruk, må løsninger bli justert for isotonisiteten, vanligvis av en utdannet farmasøyt eller tekniker. På grunn av dens potensial for å bli tatt for en beholder med Dextrose 5% for injeksjon eller Saline 5% for Injection, vann til injeksjons containere er vanligvis holdes unna pasient gulv og vanlige stockrooms.

Mulige bivirkninger kan omfatte febril reaksjon, infeksjon på injeksjonsstedet, venetrombose eller flebitt strekker seg fra injeksjonsstedet, bloduttredelse, og hypervolemi.

Naturlige måter å Rens Lake vann til drikke

Fotturer og camping i villmarken er en fin måte å nyte en ferie i naturen, og mange mennesker pakke alt fra soveposer til myggspray som de hodet ut for å nyte en helg eller så på elva, bass fiske på en innsjø dypt i fjellene eller når jakt. Dessverre, mange glemmer å ta med vann-rensing tabletter eller flaskevann til drikke, og må stole på naturlige metoder for å rense innsjøen vann til matlaging eller drikke.

Koke

Kok lake vann i en metall potten eller beholder til å sterilisere og rense. Aldri drikke noe vann fra innsjøer, bekker eller elver, uansett hvor fjernt. I dag, forurensning og andre organismer og kjemikalier har klart å finne veien inn i selv de mest avsidesliggende områder, forlater vann utrygt for drikking og matlaging uten risiko for bakterier. Ta med vann til en full koke, og la det koke i minst 10 til 15 minutter. Hvis vannet er spesielt skyet eller gjørmete, øke kokende tid til ca 30 minutter. Sil eller tillate sediment å bosette til bunnen av kjelen eller gryte før du heller.

Filtrering

Filtrere vann, samt koke det å rense. Å filtrere vann, hell væsken gjennom en artikkel av klær som en ryggsekk eller tett vevd skjorte for å bidra til å fjerne søle og partikler av silt fra vannet. En skogsarbeider Trikset er å lage en provisorisk filtrering bag ved hjelp av et par jeans eller annen tungvekter materiale. Bind den nederste enden av en buksebenet med et skinn snor, hyssing eller skolisse. Plasser et par inches av ren, hvit sand fra vannkanten til bunnen av buksebenet. Dette vil virke som et filter gjennom hvilket vannet vannet vil strømme, filtrere ut silt grus og små biter av sand. Plasser en gryte eller metallbeholder under buksebenet å fange filtrert vann som skal renses.

Bygge en Solar Still

Lag en solenergi fortsatt med noen praktiske elementer funnet på de fleste campingplasser. Alt du trenger er en container og et lite ark av plast. En spade eller graving verktøyet og en plast slange, for eksempel en stor halm, vil fullføre de nødvendige verktøy. Et stykke plast kan tas med eller revet fra telt sovepose eller eller duken under teltduken. Prøv å gjøre det stykke plast minst 12 x 12 cm kvadrat, større hvis mulig. Din container kan være alt rent.

Grave et lite hull, gjerne i sandholdig jord, som ikke er vanskelig å finne rundt en innsjø. Grav et mindre hull for vann-fange container inne i større hull og plassere beholderen i hullet. Sett slangen eller halm i beholderen, og nådde til utsiden av hullet hvis mulig. En slange kan også festes fra hooking sugerør sammen, ved hjelp av en liten tube fra bilmotoren eller fra mat wrappers rullet inn i rør og plassert i hverandre.

Plasser plast ark inni større hull over vannbeholderen og plassere en liten stein over plast over vannbeholderen for å holde den fra å blåse bort. Plassere steiner rundt kanten av plast. Ingen fukt skal kunne flykte fra vannbeholderen. Plasser en knekk eller en knute i enden av slangen. Avhengig av vær, fuktighet og klima, vil fuktighet begynner å hope seg opp under ark av plast i løpet av få timer. Kontroller beholderen etter flere timer for en kilde til naturlig renset vann i hvilket som helst miljø.

Hva er fordelene med resirkulering av vann?

Hva er fordelene med resirkulering av vann?


Resirkulering vann fokuserer på bruk av avløpsvann som har blitt behandlet, renset, og resirkuleres som en kilde for vanning, industrielle prosesser, grunnvann og for ulike andre bruksområder. Avløpsvann er normalt resirkulert på behandlingstilbud og har mange fordeler som det kan gi.

Vann Sikkerhet

Resirkulert vann regnes som en verdifull ressurs. Det spiller en viktig rolle i vann sikkerhet gjennom bevaring av drikkevann (drikkevannskvalitet) vann. Når avløpsvann blir behandlet på et akseptabelt nivå, blir det et alternativ til naturlige vannforsyninger. Det er egnet for en rekke masse bruk, herunder vanning av jordbruksprodukter, beiteområder, hager og hageområder. Masse mengder av resirkulert vann kan også brukes for industrielle prosesser, samt bolig ikke-drikkbart (ikke drikkes) vannforsynings behov.

Miljøfordeler

En annen innsats av resirkulert vann er at det kan spare vann for miljøet. Bruke resirkulert vann bidrar til å opprettholde eller fylle vann i underjordiske bassenger. Resirkulert vann bidrar også til å opprettholde og forbedre våtmarker og andre viltets leveområder --- minske folks inntrenging i naturområder.

Hvis vannet blir resirkulert, minsker det sjansen for at forurenset avløpsvann vil ende opp i vannforekomster, som havet, elver eller innsjøer - hvor det potensielt kan skade dyrelivet.

Økonomiske fordeler

Ved hjelp av resirkulerte vann er kostnadseffektivt sammenlignet med ved hjelp av friskt vann i mange tilfeller. Bønder som bruker behandlet vann for sine vanning behov, for eksempel, vil betale mindre for å bruke resirkulert vann. I tørre årstider --- hvor vannforbruket er drastisk redusert --- kostnaden fordelene ved å bruke resirkulert vann blir svært fordelaktig.

Vann Recycling Vekst

Resirkulering vann har funnet sin plass som en levedyktig løsning for å øke vannforsynings krav. Resirkulering vannet fortsetter å vokse og vil uunngåelig spille en viktigere rolle i vannforsyningsbehov. Resirkulering vann, kombinert med vannforbruk, bidrar til å spare verdifulle vannressurser og håndtere dem på en mer effektiv og bærekraftig måte.

Betydningen av vann til livet

To deler hydrogen, en del oksygen - det er enkel, men utrolig viktig. Denne luktfrie, formløse, smakløst kjemisk forbindelse er viktig og grunnlinjen til alt i livet. Vann utgjør to tredjedeler av vår kroppsvekt. Den dekker også mer enn sytti prosent av den hele jorden. For å overleve, våre kropper og planeten trenger en tilstrekkelig mengde vann.

Religiøs betydning

I antikkens kultur og i mange religioner, er vann essensen av livet. Det har gitt folk med helbredende krefter og rensing. Det blir ofte sett på som en gave fra Gud eller gudene.

Betydning for Body

I kroppen blir hjernen består av nittifem prosent vann. Uten riktig mengde vann, kroppen blir dehydrert og kan ikke fungere. Anslagsvis syttifem prosent av amerikanerne er uvitende lider av kronisk dehydrering. Intens dehydrering kan føre til svart outs; kan imidlertid milde symptomer inkluderer sult, vanskeligheter med å fokusere og tretthet.

Vann er en viktig komponent i å gjøre den enkleste oppgave. Det danner basis for vår spytt; danner væske i leddene våre; regulerer vår kroppstemperatur; lindrer forstoppelse; forhindrer tørr hud; forhindrer tykktarm, blære og selv brystkreft; og regulerer våre lyster og metabolisme. De fleste mennesker ofte forveksler sult for dehydrering, noe som fører til unødvendig småspising.

Anbefalt

Det anbefales en person drikke minst halvparten av hans / hennes kroppsvekt i gram hver dag. For eksempel, hvis du veier 200 pounds, bør du drikke minst 100 gram vann.

Vann Betraktninger

Selv om jordens er dekket stort sett av vann, er kun en prosent (og krymping) drikkes. Før det øser ut fra springen, kommer naturlig løsemiddel i kontakt med mange ting, inkludert skadelige kjemikalier og miljøgifter. Mange byer bruker klor til å rense vann; men smaken er ikke så tiltalende. Ved hjelp av vannfiltre installert i springen eller andre filtrering systemer kan eliminere smak og rense vannet mer grundig.

Påminnelser

For år, til folk har blitt avhengige av plast flaske vann minne dem om å drikke sin daglige beløpet. Dag, er bruken av plastflaske farvann avtagende av mange grunner. Først, de er dyre. For det andre har ny forskning vist plast faktisk kan forurense vannet. For det tredje, av miljøhensyn, er det best å redusere vårt behov og bruk for plast.

I stedet, rustfritt stål flasker for vann er et perfekt alternativ. Selv om de kan være dyre i starten, vil de spare penger i det lange løp, er langt tryggere og mer miljøvennlig. Dessuten kan rustfritt stål holde vann kaldt inntil fem timer. Med den høye etterspørselen, rustfritt stål vannflasker nå kommer i en rekke farger, størrelser og utførelser.

Water Conservation

Dessverre, er mengden av drikkevann på jorden raskt avtagende. Det er viktig nå, mer enn noen gang, for å spare våre vann. Avkall vaske bilen av og til og vanning plenen. Husk å skru av kranen når du pusser tennene og vaske ansiktet. Hver lille handling hjelper og kan gjøre en enorm forskjell.

Viktigheten av vann til mennesker

Viktigheten av vann til mennesker


Ifølge Mayo Clinic, står vann i ca 60 prosent av kroppsvekten. Med dette sagt, de helsemessige fordelene av vann er mange. En utilstrekkelig inntak av vann kan føre til helseproblemer som dehydrering. Derfor er det viktig å drikke regelmessig og daglig bruker nok vann for å opprettholde generelle helse.

Daglig inntak av vann

Flere tilnærminger kan hjelpe deg å avgjøre om du tar i nok vann daglig. En vanlig tilnærming er "8x8" regelen som anbefaler å drikke en 8-unse glass vann åtte ganger om dagen. Mennesker mister vann gjennom vannlating, pust og svette. Drikkevann på en daglig basis hjelper erstatte tapt væske og kan avverge dehydrering. Vanlige tørste eller mørk gulaktig urin kan følge lav væskeinntak.

Økte energinivået

Dehydrering er en vanlig komplikasjon forbundet med lav vann eller væskeinntak. Når dehydrering oppstår, kan kroppens celler ikke fungere skikkelig. Dette i sin tur kan føre til fysisk og mental tretthet. Manglende evne til å tenke klart på grunn av dehydrering kan ha en innvirkning på arbeid ytelse eller produktivitet. Å holde kroppen hydrert med vann bidrar til friske celler og et høyere energinivå.

Vekt Fordeler

Regelmessig inntak av vann kan bidra til å administrere din vekt. Å drikke vann før du nyter et måltid kan bidra til å dempe appetitten, hvor du sannsynligvis til å ta inn færre kalorier, sier Self.com. I tillegg til en nedgang i appetitt, drikkevann hjelper kaste kroppen av lagret vann og reduserer væskeretensjon. Vann vekt kan legge til flere pounds til kroppen din vekt, og dette resulterer ofte fra en høy-natrium diett eller lavt væskeinntak.

Fordøyelsen Helse

Hyppig vanninntaket kan direkte påvirke tarm aktivitet og generelle fordøyelseskanal helse. Drikkevann ikke bare hydrater cellene i kroppen, holder vann også tarmen hydrert, og dette hjelper mykne avføring og avverger fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Tegn på forstoppelse inkluderer passerer hard avføring eller manglende evne til å passere avføring. Forstoppelse på grunn av lav-væskeinntak kan utløse andre problemer som mage oppblåsthet, flatulens og magesmerter.

Hvordan å drikke sitron vann til Balance pH-verdier

Hvordan å drikke sitron vann til Balance pH-verdier


En diett som er høy i bearbeidet mat og sukker fører til en ubalansert pH-nivå. Dette kan holde kroppen fra å fjerne giftstoffer, slik at det ærverdige for virus og bremse stoffskiftet. Sitron vann kan stabilisere pH-nivå og blodsukker, noe som hjelper kroppen din naturlig avgifte. Skjønt sitroner er ofte antatt å være sure, har de faktisk har en pH-verdi høyere enn syv, noe som betyr at de har en alkaliserende virkning på kroppen. Dette vil kansellere ut noe av det overskytende syre som er lagret i kroppen.

Hvordan å drikke sitron vann til Balance pH-verdier

•  Rengjør en sitron og skjær den i skiver.

Legg en skive sitron i et glass med vann. Juice en direkte inn i vannet. Du kan også legge til alle skivene i en mugge med vann og drikke det hele dagen.

Drikk seks til åtte glass vann med sitron per dag.

Test din spytt eller urin med en pH strimmel. Du kan hoste opp på en stripe eller urinere på én å finne ut hvor din pH-verdien er. Ideelt sett ønsker du en pH på syv. Det er bedre å ha et noe høyere antall i stedet for et noe lavere en. Dette skyldes virus, bakterier, mugg og sopp alle trives i et surt miljø. Husk at stressende hendelser i livet ditt kan påvirke resultatene dine så mye som et dårlig kosthold.

Hvor å Endre Hard Vann til Soft Water

Hvor å Endre Hard Vann til Soft Water


Det finnes måter du kan behandle dine hardt vann for å slå den inn i bløtt vann. Hardt vann har en høy konsentrat av oppløste mineraler, inkludert kalsium og magnesium. Mange folk drikker hardt vann og bruke det til matlaging og renhold, men mineraler kan bygge opp på inventar og hindre såpe og / eller vaskemiddel fra rengjøring riktig. Ulike typer systemer finnes for å myke opp vann, men du bør sørge for at du velger kan du myke opp vannet i den sunneste og mest miljøvennlige måte som mulig.

Bruksanvisning

Velg en vannanlegget. Salt-basert og ikke-salt basert vann balsam tillate deg å myke opp vannet ditt. Vannkondisjone montere på utsiden av vannrør, skiftende til hardt vann bløtt vann ved å skape et magnetisk felt. Denne prosessen endrer ioner i vannet, slik at de ikke forårsaker skala. Vann balsam hindre kalkdannelse, forbedre såpe effektivitet, beholde kalsium og øke varmeeffektiviteten.

Kjøp en vannanlegget. ClearwaterGMX, MagneTec og Vibrant Vann selge ikke-salt-baserte vann balsam online.

Installer vannanlegget. Hver balsam må installeres i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjoner. De fleste vann condition enheter klemme på utsiden av røret og trenger ikke å bli installert av en rørlegger eller annen spesialist. Vann balsam kan installeres på varmt og kaldt vann rør, kobber og plast vannrør og buet eller rett rør. Vannet begynner å mykne umiddelbart, og gjennom tid, vil de akkumulerte avsetninger i rørene begynne å gå i oppløsning.

Sukker Vann til leddsmerter

Personer som lider av akutt eller kronisk leddsmerter ofte prøve mange behandlinger for å redusere smerte. For noen er veien til å skaffe lettelse fylt med mange års kamp som påvirker alle aspekter av deres liv. Noen ganger kontinuerlig leddsmerter kan føre til en avhengighet av smertestillende medikamenter og en redusert livskvalitet.

Mange mennesker som ikke har funnet lettelse for felles skader, leddgikt eller ryggsmerter oppsøke alternative behandlinger. Sukker vann terapi eller mer spesifikt Prolotherapy er en ukonvensjonell prosess som kan være gunstig for felles smerter lider.

Prosedyre

Prolotherapy, består også kalt ligament rekonstruksjon av sprøyte dekstrose, en annen betegnelse for sukkervann, i leddbånd eller sener.

Den viktigste av fremgangsmåten er at dekstrose stimulerer veksten av bindevev ved å øke betennelse å tvinge mer blod til området. Den økte blodtilførselen utløser sener og leddbånd til å reparere seg selv.

Ny kollagen blir avsatt og som kollagen krymper, trekker det leddbånd- eller sene strammere. Felles er dermed sterkere.

Personen som utfører prosedyren kalles en Prolotherapist. Selve inngrepet kan være opp til 50 skudd under en avtale. Vanligvis 4-6 avtaler er nødvendig.

Årsaker

Behandlingen blir brukt til å skade leddbånd og sener fordi de er laget av kollagen. En sene er vev som festes muskelen til beinet. Det gjør at felles å bevege seg. Leddbånd koble ett bein til en annen. Det skaper strukturell stabilitet.

Når en person som stammer en sene eller et leddbånd forstuinger, er helbredelse vanskelig på grunn av en utilstrekkelig blodtilførsel. Sener og leddbånd forblir strukket, svekke felles og healing kan bli redusert eller stoppet.

Fordeler

Betennelsen skapt av injeksjon tenner healing. Den nye kollagen vekst er sterkere og tykkere enn vanlig vev. Den nye veksten kan være oppover på 40% sterkere.

Som sener og leddbånd vokse, er smerte eliminert. Smerte er forårsaket av periosteum, en vev som dekker bein og leddbånd, sener og leddbånd samt fascia.

Healing

Prolotherapy seg selv ikke helbrede felles. Dens hensikt er å stimulere gjenvekst. For effektiv behandling for å tillate kroppen til å helbrede seg selv, bør den som mottar Prolotherpy har et sterkt immunsystem til å generere kollagen vekst.

Andre faktorer som kan påvirke sterk kollagen regenerasjon er hormonelle problemer eller ernæringsmessig utilstrekkelighet.

Konklusjoner

Selv Prolotherapy er en ikke-konvensjonell behandling, det er noen bevis for at det er gunstig. Ifølge Prolotherapy nettside, er case-studier av effektiv behandling for mobilitet og smerte på ryggmargsskader, kneskader, hoftesmerter, kjeveleddet og til og med migrene.

Hvis du foretrekker holistisk medisin eller ikke-tradisjonelle, mindre invasive behandlinger eller har allerede prøvd tradisjonelle tilnærminger til felles smertelindring uten å lykkes, kan Prolotherapy være en lyd alternativ.

Hvordan Test din Vann til Arsen

Hvordan Test din Vann til Arsen


Arsen forekommer naturlig i stein og jord på mange områder. Arsen kommer inn i brønnvann når vannet strømmer gjennom underjordiske bergarter inneholdende arsen og deretter arsen oppløses langsomt i vannet. Folk drikker vann med forhøyede arsen nivåer i mange år har større risiko for enkelte former for kreft og andre helseeffekter. Hvis du er bekymret for arsen i drikkevann, gjennomføre din egen test ved hjelp av en test kit. Kjøpe en på en lokal jernvarehandel eller på nettet.

Bruksanvisning

Følg alle produsentens anvisninger nøye. Åpne test kit; de fleste settene inneholder to reagenvolumer hetteglass og en større test flaske.

Slipp ut store test flasken. Sett lokket til side; ikke ta på innsiden av hetten. Skyll prøveflaske med noen av test vann, deretter fylles til merket.

•  Tilsett innholdet i reagensflasken 1 til testflaske.

til innholdet i ampullen reagens 2 til testflaske; umiddelbart gjenerobre testen flasken, og fest lokket.

forsiktig virvel --- ikke rist --- testen flaske sju ganger. Hvis blir våt på innsiden av test korken, vil prøven være ugyldig. Innstill testflaske side, ved romtemperatur, i 30 minutter.

Fjern forsiktig hetten fra prøveflaske, og lese resultatene. Sammenligne fargen på innsiden av lokket til guiden som fulgte med testsettet. Hvis fargen på innsiden av hetten er brun eller gulaktig brun, kan arsen nivåer i testvannet være på usunne nivåer.

Tips og advarsler

 • Kontakt det lokale vannet kraftselskap til å be om en rapport om arsenikk i vannet. Offentlige vannsystemer må overvåke for arsen.
 • Arsen er ikke absorberes gjennom huden. Eksponering fra hudkontakt alene, slik som bading eller oppvasken i Arsenikk- forurenset vann, er usannsynlig å forårsake helseproblemer.
 • Etter testen, spyle innholdet i Testampullen ned i toalettet og vaske hendene.
 • Testen kit vil bare fortelle deg om arsen nivåer i vannet ditt er under eller over hva Environmental Protection Agency anser trygt for langsiktig forbruk. Det vil ikke fortelle deg den absolutte konsentrasjonen av arsen i vannet ditt. Kontakt det lokale vannet kraftselskap eller folkehelse kontoret om retesting fra en kontrakt laboratorium.

Hvordan koke vann til medisinske urter

Mange folk ikke innser at når du forbereder vann for medisinske urter, er det visse forholdsregler du må ta. Først bør du alltid bruke destillert eller renset vann for å redusere mengden av kjemikalier og mulige farlige interaksjoner med urter. Du bør også unngå å bruke en aluminium vannkoker, da det kan utløse andre kjemiske reaksjoner og endre de medisinske egenskapene til dine urter. Når observere advarsler som disse, men kokende vann for medisinske urter er en veldig kort og enkel oppgave.

Bruksanvisning

Fyll vannkoker med romtemperert destillert eller renset vann. Ikke bruk en aluminiumskoker som det kan frigi kjemikalier i vannet.

Sett den fulle vannkoker på komfyren og sett på lokket. Bruk riktig brenner for størrelsen av kjelen.

Skru varmen til høy og la det varme. Når kjelen begynner å plystre, er vannet koker.

La vannet nå en full koke i flere minutter for å eliminere eventuelle mulige organismer eller bakterier. Det er da klar til bruk.

Tips og advarsler

 • Ikke fyll kjelen hele veien opp, eller når det begynner å koke, vil det tvinge lokket opp og søl.
 • Hvis du ikke har en vannkoker, kan du også bruke en vanlig gryte.
 • Enten du bruker en kjele eller en pott, å holde lokket på vil fremskynde prosessen.
 • Bruk alltid varme hansker eller en hot pad å håndtere varm te vannkoker.
 • Ikke berør brenneren mens den er på.

Hvordan legger jeg Bleach til Vann til Store for et jordskjelv?

I tilfelle av et jordskjelv, eller faktisk noen naturkatastrofe, grunnleggende elementer som rent vann, mat og husly blitt akutt. Hvis du bor i et jordskjelv utsatt område, eller bare ønsker å være forberedt på det er forsvarlig å holde et lager av vann og andre nødvendig bare i tilfelle. Legge blekemiddel til vannet kloreres det, og dette kan gjøres før lagring, eller i tilfelle en nødsituasjon blekemiddel kan legges til vann for å rense det kjemisk før konsum.

Bruksanvisning

Fyll gallon beholdere med vann. Hvis temperaturer dukkert under frysepunktet, la et par inches på toppen for å tillate utvidelse.

Legg åtte dråper klor --- administreres med øyet dropper --- til hver gallon av vann; bruke 16 dråper hvis vannet er grumsete. Bland blekemiddel i. Bare bleke inneholdende natriumhypokloritt som aktiv bestanddel kan anvendes. Duft eller blekemiddel med såper lagt er uakseptabelt.

•  La vannet stå i 30 minutter. Smell vannet. Hvis det lukter av klor da cap og butikk. Hvis den ikke gjør det, legge til en annen 16 dråper blekemiddel per gallon og vente en ytterligere 30 minutter før du gjentar lukten test. Lagre hvis det lukter klor. For nødssituasjoner, hvis vannet ikke lukter klor etter den andre tillegg forkaste vannet og finne en ny vannkilde.

Tips og advarsler

 • Butikk-kjøpte vann kan lagres uåpnet i opptil seks måneder i hjemmet.
 • Ikke overskrid dosering av blekemiddel per gallon som skissert; det kan føre til sykdom.

Den beste måten å Filter Pond vann til drikke

Som enhver kilde til vann, kan vannet i dammen inneholde et bredt spekter av forurensninger med negative helseeffekter. PCB, pesticider, parasitter, tungmetaller, protozoer, bakterier og virus kan gjøre veien inn dam vannforsyning. Lage dam vann tryggere for drikkevann ved hjelp av ett eller flere metoder.

Metoder

Vann filtrering systemer er et godt første skritt for å rense dammen vann fordi de fjerner protozoer og bakterier. Bærbare vann filtre er tilgjengelig for salg. Noen krever at du å pumpe vann fra kilden inn i container, men andre bare krever tyngdekraften til å fungere. Filtre med porestørrelse virkningsgrad på mindre enn 0,4 mikron som er mest effektive for å fjerne skadelige giftstoffer.

Vannrensing tabletter gi et annet godt alternativ. Disse tablettene bruke jod eller andre kjemikalier for å drepe skadelige bakterier. Dessverre har de ikke smake veldig bra. De har også en begrenset holdbarhet. Kryss av i boksen eller informasjon som fulgte med noen tabletter du ønsker å kjøpe eller tidligere har fått til å sørge for at du bruker dem før de utløper.

Selv om det sjeldent brukt, betyr klor flytende blekemiddel har evne til å drepe bakterier og virus, men ikke skadelige kjemikalier, radioaktive partikler eller alle protozoer, i vann i dammen. Bare legg 8 dråper 5,25 prosent eller 6 prosent styrke flytende blekemiddel per gallon av varmt, klart vann (grumsete vann krever dobbelt så mye), vente en time eller lengre og drikke vannet hvis det er en svak klor duft. Hvis ikke, legger samme mengde blekemiddel og vente en time. Husk at klor har andre skadelige virkninger på kroppen så bruk denne metoden kun i nødssituasjoner.

Etter filtrering eller rensing av dammen vann, kok den for å fjerne eventuelle gjenværende giftstoffer. Koke vannet grundig i minst 10 minutter. Selv om koking dreper protozoer, virus og bakterier, betyr det nøytralisere skadelige kjemikalier eller radioaktive partikler. For å forbedre smaken av kokt vann, røre det å legge til oksygen tilbake igjen. Legge litt salt, pulverisert drink mikser eller vitamin C øker også smaken, som kan helle vannet fra en (ren, steril) beholder til en annen. Vann som har blitt kokt skal konsumeres i løpet av 24 timer.

Hva skyldes behandlet vann til Blast ut av kranen?

Hva skyldes behandlet vann til Blast ut av kranen?


Vann sprengningsarbeid ut av et hjem er kranen skjer ikke på grunn av "behandlet" vann. Flere årsaker eksisterer og er lett fast. East Bay MUD, vannet leverandør for East Bay-regionen i San Francisco, opprettholder vanntrykket mellom 30-130 pounds per kvadrattomme (PSI), avhengig av kundens høyde i fordelingssonen. De fleste offentlige vanndistribusjonssystemer består av lagertanker, distribusjonspumper, distribusjonssoner og mottar regelmessig vedlikehold for å sikre press konsistens og funksjonalitet.

Vanntrykk

"Sprengning" vann er forårsaket av flere ting. En slik sak har vanntrykk satt for høyt for hjemmet eller bedriften. Vanntrykk blir ansvaret hus eller utleier etter tjenesten krysset, der det er lett å justere. Angi justering til 60 PSIS ifølge standard anbefalinger. En vann-reduksjonsventil montert på service forbindelse tillater denne justeringen. Justere ventilen ved å vri den mot klokken for å redusere trykket og med klokken for å øke den.

Vann Hammer

En vanlig foreteelse med distribusjonssystemer er et arrangement som heter "vann hammer." En vannslag er en trykkbølge som brått kutter, å sende en hydraulisk sjokkbølge tilbake gjennom systemet, som oppstår når et ødelagt rør eller åpen hydrant støt vann med høy hastighet og deretter plutselig blir tvunget i en annen retning når den er avstengt . Det samme skjer i et hjem når en kran er avstengt raskt, på en mye mindre skala. Høres dette gjør inkludere klingende, banging eller banke. Vann kan sprute, spytte og sprenge ut av kranen til tider som disse hvis i bruk. Nyere boliger installert med vann avledere vil ikke oppleve dette fenomenet med mindre arrestors blir oversvømt, men eldre boliger uten arrestors vil.

Regelmessig vedlikehold

En del av regelmessig vedlikehold av et vann distribusjonssystem inkluderer tidvis blåser ut vann gjennom vann hydranter eller andre steder. Periodisk vedlikehold innebærer lukking og åpning ventiler langs hele distribusjonssystemet for å sikre at ventilene være opererbar, som også virker til å holde vannkvaliteten høy og renser rørene samtidig. Vannslag kan resultere i disse scenariene, sender bølger inn i systemet. Ødelagte rør legge luft inn i et system, som trenger å blåse ut etter reparasjonen er fullført. Dette fører til sputtering, spytting og sprengnings vann på disse tider.

Distribution System

En offentlig fordelingssystem innebærer en komplisert matrise av vannledninger, distribusjonspumper, lagertanker og en vann forvaltningsplan som avtegner distribusjonssoner. Som utstyret blir eldre, kontinuerlige forbedringer og oppgraderinger oppstå på disse systemene. På grunn av land topografi, er trykkpumper strategisk plassert for å sikre lik systemtrykk og effektiv vannlevering. I hjertet av hver fordeling sone, en stor vanntank huser ofte en million eller flere liter vann i store boligområder. East Bay MUD sier, "Vannmengde bestemmes i hovedsak av størrelsen på kundens tjeneste tilkobling og vanntrykk på den tilkoblingen."

The Effect of Mindre opptak av vann til Urea

The Effect of Mindre opptak av vann til Urea


Proteiner og nukleinsyrer er viktige molekyler som inneholder nitrogen. Når disse molekylene brytes ned, produserer kroppen et nitrogenholdig avfallsprodukt kalt urea. Urea er filtrert fra blodet av nyrene og utvist fra kroppen gjennom urinering.

Betydning

Selv om nyrene er svært effektiv i å fjerne urea og overflødig salt fra blodet, er en viss mengde vann tap uunngåelig. Når du føler deg varm, vil kroppen din også prøve å kjøle seg selv ved å skille svette fra kjertler i huden din. Hvis vann tapt gjennom svette, pust og vannlating ikke blir erstattet, kan du etter hvert begynner å lide av dehydrering, en tilstand hvor kroppen har mindre vann enn den trenger for sine normale funksjoner.

Funksjon

Når du blir dehydrert, en region av hjernen som kalles hypothalamus øker mengden av antidiuretisk hormon (ADH) i blodet ved å utløse frigjøring av ADH fra hypofysen. ADH virker på nyrene å redusere frekvensen av urinproduksjonen og for å gjøre urinen mer konsentrert. Siden kroppen din har ikke lenger vannet den trenger for å fjerne urea fra blodet, blodureanitrogen (BUN) nivået begynner å stige.

Effekter

Mens et øket nivå av urea i blod er karakteristisk for dehydrering og utilstrekkelig væskeopptak, er det ikke i og for seg livstruende. Det er andre mulige komplikasjoner av alvorlig dehydrering som organsvikt og sjokk som kan til slutt føre til døden.

Hvordan Test Vann til Acid hjemme

Hvordan Test Vann til Acid hjemme


Alle væsker - inkludert vann - har en karakteristisk for å være sur, nøytral eller alkalisk (base). Disse nivåene er målt ved standard pH tallsystemet, gjennom spesialiserte papirer kalt pH-teststrimler. Stripene endre til forskjellige nyanser av farger når prøven er surt, nøytralt eller alkalisk. Siden ulike fremstillingsmetoder anvendes for slike strimler, er et fargesammenligningskart inkludert på test-strip flaske eller skrives ut på en innsats i pakken. Bruken av pH-strips er den minst kostbare måten å måle vann pH hjemme.

Bruksanvisning

•  Kjør en liten mengde vann i en ren, lufttørket glass kopp eller container. Bare en tomme eller to av vann er nødvendig, for eksempel testing krever bare en eller to dråper av vann.

Skyll ut eventuelle urenheter i pipetten ved å stikke spissen av pipetten i vannet. Klem på toppen for å tillate en liten mengde vann inn i spissen av pipetten og deretter presse vannet ut i en vask.

Senk spissen av pipetten i vannet igjen og opptak et lite beløp.

Hold en ny pH-papir strimmel mellom tommelen og pekefingeren, som holder strimmel bare ved kantene, slik at strimmelen ikke måler pH-verdien av huden. Klemme en eller to dråper av vann på pH strimmelen, og tillate at vannet som skal absorberes helt. Gi stripen ca 30 sekunder for å endre farger.

Hold fuktet strimmelen ved siden av farge gradient kartet som fulgte med settet og sammenligne fargen på stripen, på jakt etter den samme identisk farge på gradient diagrammet. Hvis fargen indikerer en avlesning mellom 1 og 6 pH-verdi, er den vannprøve surt. Jo lavere tall, jo mer surt vannprøven. Hvis fargen sammenlignes med pH 7, vannet er nøytralt med en lik balanse mellom syre og alkaliske. Hvis fargen sammenlignes med en av de nyanser mellom 8 og 14 pH-verdien, er vannprøven alkalisk (det motsatte av sure) med det høyeste antall som er alkaliteten.

Tips og advarsler

 • Ikke dypp en strimmel inn i prøven; Dette kan føre til at prøven å bli forurenset, noe som resulterer i en unøyaktig avlesning. Bruk alltid en ren pipette å droppe en eller to dråper prøven på teststrimmelen.