Digidexo.com

pemfigoid i hodebunn

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn


En kløe i hodebunnen kan drive deg gal. Mens kløe kan være intense, skrape hodet hele tiden i det offentlige er en sosial faux pas. Siden en rekke forhold kan forårsake kløende hodebunn, bestemme kilden til kløe er det første skrittet for å kurere det. Forhold som mindre som flass eller så alvorlig som en autoimmun sykdom som lupus kan forårsake en kløende hodebunn. Flass, medisinsk betegnes seboreisk eksem, er den vanligste årsaken til kløende hodebunn, i henhold til Better Medicine nettsiden.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

•  Undersøk hodebunnen. Hvis problemet er så opplagt som flass eller en parasitt infeksjon som hodelus, kan du behandle problemet med over-the-counter medisiner. Hvis du ikke kan visualisere hodebunnen godt, spør en god venn til å ta en titt. Sjekk for hud rødhet, betennelse, akne eller andre utslett som kan forklare kløe.

Unn en åpenbar årsak. For flass, prøv medisinert sjampo laget for å behandle tilstanden. Hvis du finner parasitter eller egg kalt nits festet til håret ditt, kan du prøve en over-the-counter hodelus medisiner, vaske alle sengetøy, håndklær og klær i varmt vann som når 128,3 Fahrenheit og plassere elementer som ikke kan rengjøres i plast forseglet poser for to uker, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler.

Påfør dine detektiv ferdigheter hvis årsaken til kløende hodebunn er ikke opplagt. Hvis du nylig har byttet til en ny kroppsvask, hårspray, gel eller sjampo, kan det nye produktet være årsaken en allergisk reaksjon. Slutt å bruke et produkt som kan være årsaken til kløe.

Velg sjampo og balsam for tørt hår, hvis du ikke kan se en åpenbar årsak til din kløende hodebunn. Skyll håret to ganger for å sørge for at du har fjernet alle rester som kan irritere hodebunnen. Ikke tørk håret på høye innstillinger eller bruke varme valser, hvis mulig. Hvis kløen er alvorlig, prøve kalde omslag på hodebunnen for å berolige kløe.

Gå til legen din og få ham ta en titt, hvis enkle tiltakene ikke rydde opp i kløe eller du merker en uvanlig utslett på hodebunnen din. Du kunne ha psoriasis, en autoimmun hudsykdom som fører til fortykket hud lesjoner som kan vises på hodebunnen. Du kan også ha discoid lupus erythematosus, en autoimmun lidelse som fører til hodebunnen lesjoner.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass


Tørr hodebunn og flass er irriterende hode forhold som mange mennesker må forholde seg til på et tidspunkt i livet. Tørr hodebunn forårsaker konstant kløe og flassing, som kan hindre deg fra å nyte noen av dine favoritt frisyrer på grunn av en konstant frykt for flassing. Bortsett fra de produktene du kan kjøpe på et apotek, finnes det effektive måter du kan ta vare på tørr hodebunn og flass med noen vanlige husholdningsartikler.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

•  Drikk mye vann. Bor hydrert er en av de enkleste måtene å ta vare på og forebygge tørr hodebunn. Vann gir næring til hodebunnen og skaper ny hud, som absorberer fukt bedre og flak mindre. Drikke minst 64 oz. vann hver dag, begynner med et glass vann om morgenen før du spiser noe mat.

Unn hodebunnen med frisk sitron en gang i måneden. Skjær en sitron i seks skiver og gni sitron inn i hodebunnen. Gni kraftig i en sirkulær bevegelse for å løfte opp tørket huden mens fuktighetsgivende hodebunnen med sitronsaft. Tillat sitron til å suge inn i huden og håret i 30 minutter før du skyller.

Unn håret med olivenolje en gang i måneden. Varm opp en kopp olivenolje i 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Påfør varm olje til hodebunnen og gni i sirkelbevegelser over hele hodebunnen overflaten. Tillat olivenolje til å suge inn i hodebunnen i 30 minutter før du skyller. Fjerne olivenolje fra håret ditt krever flere vasker, så bruk et syrefritt sjampo og balsam for å fjerne olivenolje mens hindre ytterligere skade på hodebunnen.

Kjøp en flass shampoo for å behandle håret ditt. Denorex, Selsun Blå og hode og skuldre er noen merker som tilbyr en linje av produkter laget spesielt for behandling av tørr hodebunn og flass. Styrken i sjampo avhenger av alvorlighetsgraden av din tørr hodebunn. For ekstremt tørr hodebunn, kjøpe en ekstra styrke behandling sjampo. Bruk en flass shampoo for å behandle håret to ganger per uke, eller som anvist av lege.

Oppsøk lege for ekstremt tørr hodebunn eller flass. Hvis hjem rettsmidler og flass sjampo ikke fungerer, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din. Psoriasis, dermatomyositt og seboreisk eksem er noen forhold som har symptomer som ligner på tørr hodebunn som krever medisinering. Å ha liten eller ingen resultater med hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter kan være en indikasjon på at du trenger reseptbelagte medisiner.

Årsaker til sår hodebunn

Årsaker til sår hodebunn


Sårhet i hodebunnen kan være forårsaket av en rekke tilstander og sykdommer. En enkel spenningshodepine kan gjøre hodebunnen føles ubehagelig. Av og til, en sopp som ringorm eller parasitter som hodelus føre til at hodebunnen til å bli sår. Sjelden, er hodebunnen sårhet forårsaket av kroniske tilstander, sykdommer eller autoimmune sykdommer.

Muskelkontraksjon Hodepine

Muskelkontraksjon hodepine er forårsaket av stress og spenning. Kronisk hodepine på grunn av muskel sammentrekning kan føre til hodebunnen for å føle sår, selv til det punktet hvor det gjør vondt å gre eller børste ens hår. Muskelkontraksjon hodepine avtar vanligvis etter pasientenes stress er lette.

Tinea capitis (Ringorm)

Tinea capitis er en smittsom soppinfeksjon ofte kalles ringorm i hodebunnen. Personer med mindre hodebunnen skader, dårlig hygiene eller konstant våte scalps er i faresonen for å pådra denne infeksjonen. Symptomer kan inkludere bare flekker; kløe, pussfylte sår; betente lesjoner; og små, sorte prikker. Leger bruker anti-fungal medisiner til å behandle ringorm.

Hodelus

Hodelus er vingeløse parasitter som lever i håret og mate ut av små mengder av vertens blod. Lus bitt kan forårsake kløe og hodebunn sårhet. Hodelus er mest vanlig blant barn 3 til 12 år gamle. Symptomer inkluderer skrape; humper og sår på hode og nakke; og lus egg festet til håret. Over-the-counter, rids lus-drapet sjampo i hodebunnen av disse smertefulle parasitter.

Giant Cell arteritt

Denne tilstanden, relatert til polymyalgia rheumatica, fører til betente blodårer i hodebunnen, hode og nakke. Denne betennelsen fører til hevelse og ømhet på grunn av overdimensjonerte celler blokkerer de tynne blodårene i overkroppen, spesielt arteriene i tempelområdet på hver side av hodet. Bortsett fra sårhet, symptomer er tretthet, feber og dårlig matlyst. Leger bruker ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroid medisin for å behandle kjempecellearteritt.

Pemfigus

Pemfigus er et paraplybegrep for en gruppe av autoimmune sykdommer som forårsaker smertefulle blemmer i hodebunnen, hud og slimhinner. Pemphigus forårsaker hudceller for å skille fra hverandre og fluid fyller de atskilte områder for å gjøre blemmer. Det finnes flere typer av denne sykdommen, hver med sine egne symptomer og diagnose. Leger bruker immundempende og antibiotika for å behandle pemfigus.

Lupus

Kutan lupus erythematosus er en form for lupus begrenset til betennelse i hud og hodebunn. Symptomet oftest observert er en hevet, avrundet, smertefulle utslett i hodebunnen, ansiktet og halsen. Andre lupus symptomer inkluderer verkende, hovne ledd; sår; anemi; og langvarig feber. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men de vet at det innebærer en kombinasjon av arvelig trekk, miljø og hormoner. Leger behandle lupus med anti-inflammatoriske medisiner.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som fører til flekker av betent, kløende eller sår hud dekket med sølvfargede skjell. Psoriasis oppstår ofte i hodebunnen, knær og albuer, men det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Leger behandler psoriasis med aktuell krem, lysterapi og systemaimmunterapi medisiner.

Tørr hodebunn hos barn

Tørr hodebunn hos barn er vanligvis ikke et tegn på noe alvorlig, men det kan være frustrerende og utfordrende å rydde opp. Fastsettelse av en behandling avhenger av den underliggende tilstand eller årsak. Gransker symptomer kan bistå med å velge riktig løsning for å eliminere tørr hodebunn hos barn.

Tinea Capitis

Det er fem former for soppinfeksjon, eller tinea capitis, som kan være årsaken til tørr skjellende hodebunn hos barn. Usammenhengende områder av hårtap med tørrhet kan være ringorm. En skraping av området er nødvendig for diagnose. Ringorm er ofte behandlet med oral medisin. Hvis det er betente knuter rundt hårsekkene, eller skalere med utflod, kan disse også være tegn på tinea capitis.

Cradle Cap

Seboreisk eksem, eller vugge cap, er en annen vanlig årsak til tørr hodebunn hos barn. Det er vanligvis funnet i barn etter fødselen, men er ikke uvanlig at opptil 12 måneder etter fødsel. Cradle cap vil ofte klare uten behandling, men olje, kan vaselin eller hydrokortison krem ​​brukes til berørte områder i flere timer. For eldre barn, kan flass shampoo være nyttig. Snakk med legen din dersom vugge cap sprer seg til andre områder av barnets kropp.

Eksem

Atopisk dermatitt, eksem, eller kan også være grunnen til tørr hodebunn hos barn. Det kan føre til et barns hode å være kløende eller ubehagelig. Eldre barn kan ha tørre kløende utslett som finnes i andre områder av kroppen.

Psoriasis

Psoriasis er tykke sølvfargede skjell i hodebunnen. Når berørte områdene blir ripete, kan de blø. Kontakt legen din hvis du føler hodebunnen psoriasis kan være årsaken til barnets tørr hodebunn. En over-the-counter sjampo som inneholder steinkulltjære kan anbefales.

Skabb

Skabb kan også være den skyldige av tørr og ekstremt kløende hodebunn hos barn. Skabb er veldig små midd som graver seg inn i toppen døde hudlaget spiser død hud celleavfall. Skabb kan hjemsøke spedbarn så vel som barn og voksne. Vanligvis vil utslett finnes i hele kroppen når det er en angrep av skabb. Følg legens anvisninger for behandling og sørg for å behandle alle familiemedlemmer fra topp til tå.

Tørr hodebunn

Tørr hodebunn eller flass, kan være på grunn av endring i sesongen, tørr luft, allergisk reaksjon og mangel på fuktighet av kroppen. Endre sjampo eller hår produkter med barn kan føre til en tørr hodebunn. Under kaldere månedene, luften er tørketrommel, forårsaker scalps å tørke ut og bli kløende. Ofte vaske og pleie håret når barn opplever tørr hodebunn og holde dem hydrert. Hvis tørr hodebunn ikke forsvinner i løpet av tre uker, kan du kontakte en lege.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Hvis du merker at pjokk klødde seg i hodet ofte, lurer du kanskje på hvordan du skal behandle alvorlig tørr hodebunn hos barn. Mens noen få enkle trinn kan lindre din pjokk alvorlig tørr hodebunn, bør du være oppmerksom på at kløende hodebunn kan være et symptom på en bestemt tilstand. I en FamilyResource.com artikkelen "Årsaker til hodebunnen Itch," Dr. Michael Araco lister opp flere mulige årsaker til kløende hodebunn inkludert kontakteksem, psoriasis, hodelus, stress, eksem, tinea og selv lupus. Men før du ringer barnelege, følger noen skritt for å prøve å behandle barnet ditt sin alvorlig tørr hodebunn.

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Unngå vaske barnas hår for ofte. For behandling av barnas hodebunn, Dr. Jim av AskDrSears.com anbefaler vaske håret hver fem til syv dager.

Vask barnas hår med mild shampoo (helst baby shampoo eller fuktighetsgivende shampoo). Påfør en kvart stor skvett av shampoo og gni forsiktig inn i håret og hodebunnen.

Børst pjokk hodebunn forsiktig med en myk tannbørste. Vær nøye med å løsne noen flak eller skitt. Skyll grundig.

Gjenta sjampo og børsting prosessen på nytt. Skyll helt.

tilstand pjokk hår og hodebunn. Bruk en kvart stor skvett av fuktighetsgivende balsam, forsiktig gni det inn i barnas hår og hodebunn. La virke i ca tre minutter og skyll grundig.

Ring ditt barns barnelege hvis alvorlig tørr hodebunn ikke rydde opp. Dr. Jim anbefaler å konsultere lege hvis du merker tegn på infeksjon eller spredning utslett.

Hjem rettsmidler for Toddler tørr hodebunn i vinter

Hjem rettsmidler for Toddler tørr hodebunn i vinter


Småbarn kan utvikle tørr hodebunn i vintermånedene. Denne tilstanden vanligvis ikke krever noen spesiell behandling og vil typisk løser seg i tid. Bekymrede omsorgspersoner kan ta kontakt med en barnelege hvis tilstanden er spesielt belastende.

Hårvask

Vask den pjokk håret sjeldnere. Dr. Sears anbefaler å bare vaske en pjokk hår hver 5 til 7 dager. Vaske håret tillater sjeldnere hodebunnen naturlige oljer for å samle og myke hodebunnen, noe som reduserer flass. Vaske en pjokk håret hver dag kan faktisk føre til tørr hodebunn.

Behandlinger

Pleiere kan bli fristet til å bruke babyolje eller olivenolje i barnas hår. Imidlertid forklarer Dr. Sears at disse oljene kan ytterligere irritere hodebunnen. Hvis oljer brukes, bør de være grundig vasket ut av barnas hår etter noen få minutter for å hindre irritasjon.

Flass

Ifølge baby Center, er flass sjelden i småbarn. Men hvis omsorgsmistenker sin smårolling har flass, kan de prøve hjem rettsmidler. Det kan hjelpe å pusse den pjokk håret før du vasker det. Dessuten er det nyttig å vaske håret daglig med mild sjampo for å fjerne overflødig flak. Dersom tilstanden ikke blir bedre eller om den forverres, bør en barnelege konsulteres. En resept shampoo salisylsyre kan være nødvendig å rydde opp tilstanden. Medicated shampoos er vanligvis bare brukt to ganger hver uke.

Flass Hodebunn i Kids

Flass Hodebunn i Kids


Barn kan utvikle en rekke flassende hud forhold på deres hodebunnen. Å ha en flassende hodebunn garanterer et besøk til barnets lege for å sikre at han ikke har utviklet en hud tilstand som kan føre til en infeksjon. Legen din kan undersøke ditt barns hodebunnen og stille en diagnose før behandling av den.

Cradle Cap

Spedbarn og småbarn kan utvikle en tykk skorpedannelse på sine scalps kjent som vugge cap, eller infantil seboreisk eksem. Utskillelsen av hormoner fra deg til barnet ditt før fødselen kan føre til vugge cap, bemerker Mayo Clinic. En annen mulig faktor omfatter utvikling av gjær som dannes i sebum, noe som resulterer i flassende skalaer. Cradle cap ser ut som flass og vil lett flasse av når riper.

Tinea Capitis

Ringorm som oppstår på barnets hodebunnen vises som skjellende flekker som kan klø. Du kan også legge merke flekker av ødelagt hår på berørte områder. Infeksjoner utvikle vanlig blant barn i skolealder. Forårsaket av sopp som dermatofytter, sprer ringorm gjennom kontakt med smittede personer, fra dyr som er infisert med ringorm eller ved å berøre forurensede gjenstander. Ringorm kan forårsake kerion, noe som resulterer i hevelser som tapper, sier Mayo Clinic.

Skalp Psoriasis

Hodebunnen psoriasis kan føre til en lett flassing til en tykk skorpedannelse rundt barnets hodebunn. Hudens tilstand kan også utvide på barnets panne og rundt hennes hals og ører. I motsetning til vugge cap, som vises gulaktig, vil hodebunnen psoriasis vises som en pulver flassing. Hvis barnet ditt har psoriasis i hodebunnen, kan hun også lider av tilstanden på andre områder av kroppen hennes, inkludert hennes albuer, knær eller hender.

Skabb

Selv om skabb ofte påvirker menneskelig hud, kan barna bli smittet på sine scalps. Skabb, forårsaket av midd Sarcoptes scabiei, resultater fra hud-til-hud kontakt. Barn kan utvikle hudens tilstand gjennom barnehager. Skabb rammer barn under tre år, noe som resulterer i skalering og en kløende hodebunn som blir verre om natten.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

Hvordan å fukte en Baby hodebunn


En babyens huden er mye mer sensitiv enn den for en voksen person, og krever mer oppmerksomhet også. Kommersielle sjampo og kremer kan gi irritasjon og legge til problemer som vugge cap eller eksem. Ved hjelp av naturlige sjampoer, oljer og kremer kan bidra til å gjenopprette fuktigheten på babyens sensitiv hodebunn og forhindre ytterligere irritasjon. Bruk av disse naturlige oljer, sjampo og kremer under bad tid kan bidra til å lindre ubehag og holde babyens hodebunnen sunn.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

til babyolje til vannet under bad tid for å hjelpe åpne porer og tillate hodebunnen til å puste. Hell en teskje babyolje inn i et stort bad eller en halv teskje for et mindre bad, og hell forsiktig oljeholdig vann på babyens hodebunn. Sakte massere hodebunnen, og la oljeholdig vann å sitte i ca fem minutter, deretter forsiktig vaske det av med sjampo og fjerne lunkent vann. Velg en babyolje som er naturlig og duft-free for å hindre ytterligere irritasjon.

Bruk en mild, luktfri, fuktighetsgivende baby shampoo som er fri for fargestoffer og sulfater. Sjampoer som bruker naturlige ingredienser som kamille og planteekstrakt kan hjelpe lindre tørr hodebunn og fukte den. Hell en halv teskje på hendene, og massere forsiktig sjampo inn i babyens hodebunnen med fingrene. Skyll sjampo av med rent lunkent vann, og forsiktig klapp håret med et mykt håndkle for å tørke den.

Masser en lukt-og dye-gratis baby lotion eller hodebunn salve på babyens hode. Disse kremer og salver er spesielt laget for sensitiv hud problemer og gi den fuktighet som trengs for å pleie babyens hodebunnen. Fargestoffer og kremer salver uten parfyme og også bidra til å forhindre ytterligere irritasjon og hudinfeksjon oppstår. Disse kremer og salver kan stå på babyens hodebunnen over natten eller til bad tid fordi de ikke vil irritere babyens sensitiv hud.

Påfør en organisk extra virgin olivenolje til naturlig fukte babyens hodebunnen. Økologisk extra virgin olivenolje er lav i syre og kan hjelpe hydrat tørr babyhud. Hell en halv teskje olivenolje i håndflaten din, og gni det sammen med begge hender. Arbeid forsiktig olivenolje i babyens hodebunnen, og la den sitte i en time. Vask olivenolje unna med sjampo og lunkent vann, deretter forsiktig klapp tørr med et mykt håndkle.

Kløende hodebunn syndrom

Kløende hodebunn syndrom har nylig blitt anerkjent som en tilstand i seg selv av hudleger. Hvis det er identifiserbare endringer i hodebunnen og håret, og deretter diagnosen er meget enkel. Hvis det ikke er det, så diagnosen kan være vanskelig.

Hair

De livsstadier av håret er tenkt å være en av årsakene til kløende hodebunn syndrom. Hår tre livsstadier er vekstfase, hvilefase, og den fallende fase. Det er antatt at en kjemisk kalt neuropeptide, som naturligvis fører til kløe, forårsaker kløende hodebunn syndrom.

Andre årsaker

Kløende hodebunn syndrom kan også skyldes irritasjon av sensoriske nerveender forårsaket av dårlig sirkulasjon i hodebunnen. En annen mulig årsak til kløende hodebunn syndrom kan være at pasienten er allergisk mot sjampo og balsam som hun bruker.

Kvinner

Det har blitt rapportert at kvinner kan også utvikle kløende hodebunn syndrom som en bivirkning av p-piller de bruker.

Betraktninger

Noen eksperter sier at hvis ingen direkte årsak kan være funnet for kløende hodebunn syndrom enn det kan være på grunn av ekstrem angst eller manisk depresjon.

Forebygging / løsning

For å unngå kløende hodebunn syndrom, bør du holde deg unna harde sjampo og veldig varmt vann. Regelmessige skalp massasje og hodebunnen øvelser også bidra til å forebygge kløende hodebunn syndrom.

Kløende hodebunn hos barn

Kløende hodebunn hos barn er en vanlig tilstand og kan være noe medisinsk til noe enkelt. Bestemme alvorlighetsgraden av kløende hodebunn vil hjelpe deg å avgjøre om det er noe å være bekymret.

Vanlige årsaker

Vanlige årsaker til kløende hodebunn hos barn er flass, eksem, seboreisk eksem og psoriasis. Hvis disse er den skyldige, enn hver har sin egen rettsmiddel vanligvis uten resept nødvendig.

Lus

Hvis du mistenker at lus er årsaken til ditt barns kløende hodebunn enn en visuell inspeksjon er nødvendig. Lus er svært små parasitter som vil føre til ekstrem kløe, og de må fjernes med en kjemisk-basert løsning kjøpes over disk.

Allergisk reaksjon

Hvis du har endret sjampo eller andre hårprodukter nylig, kan ditt barns kløende hodebunn være forårsaket av en allergisk reaksjon på det nye produktet.

Uncleanliness

Urenslighet i hodebunnen er den vanligste årsaken til kløende hodebunn hos barn, også kjent som seboreisk eksem. Denne tilstanden er en opphopning på hodebunnen av oljen som produseres naturlig i huden. Seboreisk dermatitt kan reduseres ved hjelp av en medisinert sjampo for å redusere produksjonen av oljen.

Potensiell sykdom

Dersom barnets kløende hodebunn vedvarer, og hun har også feber, bør du oppsøke lege for å teste barn for vannkopper eller andre smittsomme sykdommer. Vannkopper vil påvirke hodebunnen og til slutt dekke hele kroppen.

Rettsmidler for Itchy Sår hodebunn Fra Alopecia

Alopecia er den medisinske termen for et tap av hår, vanligvis fra hodet. De plaget oftere refererer til, er som skallethet. Hårtap kan være rask eller gradvis, men blir bare lagt merke til når en betydelig mengde hår klarer å erstatte det som har gått tapt. For å gjøre vondt verre, er alopecia ofte ledsaget av kløende hodebunn og sår, øm hud i det berørte området. For å lindre disse symptomene, noen rettsmidler anbefaler å bruke en eller alle av følgende oljer til hodebunnen, naturlig redusere betennelser og ubehag mens avtagende trangen til å klø.

Neem

Neem olje er hentet fra de modne bladene på neem treet, en eviggrønn som er ofte funnet i India. Oljen gir næring og lindrer tørr hud, og kjemikalier innen olje redusere betennelse, kløe og irritasjon. Med vanlige applikasjoner, kan de som lider av alopecia selv se gjenvekst av hår fra tidligere skadede follikler. Neem olje er meget sterk, og bør fortynnes ved å blande en teskje av Neem inn i en teskje av en mild transportør olje, for eksempel olivenolje eller mandelolje før påføring på huden. Etter fortynning søke direkte til det berørte området med fingertuppene, masserer forsiktig til all oljen er absorbert. Vent i 15 minutter og deretter svamp området med varmt vann for å fjerne overflateoljer.

Alternativt kan 15 til 20 dråper av neem olje bli lagt til en til to spiseskjeer med shampoo for en enkel daglig program.

Lavendel

Lavendel olje kan gi en beroligende, aromatisk løsning på smertefulle, kløende hodebunn. Den essensielle olje av denne hagen favoritt har naturlig antibiotika og anti-inflammatoriske egenskaper, som kan ha stor nytte alopecia pasienter. Bare bland 10 dråper lavendel eterisk olje i ½ kopp varmt vann. Briskly blande de to, og raskt bruke løsningen til det berørte området, som den naturlige tendensen er for stoffene å skille. La den stå på i 15 minutter og deretter sjampo det unna.

Rosemary

Ikke bare gjør rosmarin olje lukte stor, fukter det og bidrar til å reparere skadet hud. I tillegg øker det sirkulasjon på applikasjonsstedet, noe som bidrar til å stimulere svak hårsekkene, styrke hårvekst. For å forsterke effekten, kombinere rosmarin olje med lavendel olje, blande fem dråper av hver i vanlig sjampo. Prøv å hakke opp en teskje av tørket rosmarin hvis du ikke har rosmarin olje på hånden. Hell en kopp kokende vann over urtene og la blandingen sitte i 10 minutter. Sil urter fra vannet og bruke "tea" på kløende hud.

Tea Tree

En av naturens mest effektive soppdrepende, antiseptisk, anti-inflammatoriske aktuelle behandlinger, tea tree olje er kjent for sine gode, helbredende egenskaper. Den analgetiske effekten reduserer smerte på applikasjonsstedet og duften er forfriskende og woodsy. For å bruke tea tree olje til å behandle hodebunnen, enten kombinere 1 ts. av tea tree olje med 1 ss. av avocado eller mandelolje og bearbeid det på det berørte området med en bomullsdott, eller blande 10 dråper i en liten mengde sjampo og bruke den til å vaske håret.

Hvordan behandle Tynning Hair & tørr hodebunn med sjampo

Hvordan behandle Tynning Hair & tørr hodebunn med sjampo


Tynt hår og tørr hodebunn, på grunn av genetikk samt sterke hårprodukter, er felles for både menn og kvinner. Mens muntlig og aktuell medisinering er det beste alternativet for å hindre utviklingen av hår tynning, kan du også bruke jevning sjampo funnet på ditt lokale apotek eller stoff butikken for å hjelpe til med fuktighetsgivende hodebunnen. Maggie Greenwood-Robinson, forfatter av "Hair Savers for kvinner," sier kommersiell jevning sjampo som brukes i kombinasjon med andre hår behandlinger som inneholder milde ingredienser, redusere ytterligere håravfall.

Hvordan behandle Tynning Hair & tørr hodebunn med sjampo

Klem en kvart stor mengde sjampo i hånden din, og masser produktet gjennom håret og på hodebunnen din. Masser hodebunnen i 30 sekunder for å fremme hodebunnen sirkulasjon, ifølge Greenwood-Robinson.

Skyll sjampo ut av håret ditt, og mette håret med balsam. Klimaanlegg gi håret med fuktighet, men unngå fuktighetsgivende balsam hvis du har fint hår som det vil veie håret ned.

Blot håret tørt med et håndkle. Ikke gni håret for å tørke den, som rubbing irriterer hodebunnen og kan forverre håret tynning.

Sett din føningen til varme omgivelser, og forsiktig blåse tørke håret. Greenwood-Robinson sier vått hår kan lett brytes, og bør være delvis tørt før du grer det. The Mayo Clinic hevder at å tillate håret lufttørke reduserer håravfall.

Hint

  • Shampoo håret hver dag hvis håret ditt er fet, så fett hår tiltrekker seg smuss og veier håret ned.
  • Påfør en leave-in conditioner til håret for å gi håret ekstra kroppen.

Sunn hodebunn Diet

Hodebunnen er området under vår hår som bestemmer helsen vår hodebunn og hår som vokser fra den. Vanlige hodebunnen problemene omfatter skallethet og flass. Vårt kosthold spiller en viktig rolle i hodebunnen helse hvor et sunt kosthold kan forebygge vanlige hodebunnen problemer og vokse sterkt, vakkert hår.

Velge en diett for en sunn hodebunn

En frisk hodebunn trenger proteiner og vitaminene A, B, C, jern og sink. Maten du spiser for en sunn hodebunn vil også bidra til sunt hår. Velger å inkludere en helhetlig kosthold rikt på frukt og grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt, fisk og fjærfe.

Mens skallethet er generelt knyttet til arvelige, en mangel på jern, sink, B7 (biotin) eller protein kan føre til tap av hår. Vær også oppmerksom på at overdreven vitamin A inntak kan også føre til hårtap. Mange matvarer inneholder flere vitaminer så velger selv en utvalgt gruppe av matvarer kan dekke de næringsstoffene som trengs for en sunn hodebunn. Gode ​​kilder til jern inkluderer rødt kjøtt, bønner og grønne bladgrønnsaker. For sink inntak velge magert kjøtt og kalkun, kikerter, mandler og ingefær rot. Eggeplommer og lever inneholder biotin. Til slutt, for protein, velg magert kjøtt, bønner og nøtter.

For behandling av drandruff, kan en diett rik på sink og essensielle fettsyrer hindre en flaky hodebunnen. Konsumere 1 til 2 ts. av linfrø olje en dag eller fiskeolje kosttilskudd. Andre vitaminer som trengs for en tørr hodebunn er B3 (niacin), biotin og B6. Mat som inneholder disse vitaminene inkluderer rødt kjøtt, kylling, kalkun, laks, lever, meieriprodukter, egg, mandler, frø, hvete produkter, banan, gulrøtter og grønne bladgrønnsaker. Også prøve å eliminere varme væsker, krydret mat og alkohol til å behandle drandruff.

Diet Remedy for tørr hodebunn

En tørr hodebunn kan ha en rekke årsaker, blant annet kaldt vær, dårlig ernæring og utilstrekkelig rensing. Diet rettsmidler som inneholder vitaminer og fett kan forebygge tørr hodebunn og relaterte plager som flass, ifølge Mayo Clinic. Hvis du allerede har tørr hodebunn, sørg for at du får nok sink og B, E, C og K-vitaminer, samt sunt fett.

Fatty Acids

Kontroller at du har omega-3 fettsyrer, som gir hodebunnen med oljer, i kostholdet ditt. Laks og annen fisk som tunfisk inneholder omega-3 fettsyrer. Prøv å spise fisk minst to ganger i uken for optimal ernæring, ifølge American Heart Association. Hvis du ikke liker fisk, ta omega-3 tilskudd eller en til to spiseskjeer av bakken linfrø. Avocado er en annen kilde til essensielle fettsyrer.

Protein

Proteinkilder som egg, nøtter og kjøtt inneholder viktige mineraler og vitaminer for hodebunnen helse. I tillegg til protein, paranøtter har selen, som bidrar til å hindre tørr hodebunn. Vitamin E finnes i hasselnøtter og peanøtter, og B-vitaminer finnes i proteinkilder inkludert tunfisk, egg og kalkun.

Grønnsaker

Mange vitaminer i mørkegrønne bladgrønnsaker, inkludert C, K og A, er naturlig rettsmidler for tørr hodebunn. Disse grønnsakene også kalsium og jern. Ideelle grønnsaker er grønne grønnsaker, romanosalat, spinat og brokkoli. For å sikre at du får de riktige næringsstoffene, prøv å ha minst en halv kopp av mørke bladgrønnsaker en gang om dagen.

Hvordan bli kvitt tørr hodebunn i en Hurry

Hvordan bli kvitt tørr hodebunn i en Hurry


En tørr, kløende hodebunn kan være ubehagelig og pinlig. Overflaten av hodebunnen inneholder tallrike oljekjertler og hårsekker, noe som gjør det spesielt utsatt for tørking, irritasjon og soppinfeksjoner. Flere miljø og medisinske tilstander kan forårsake tørr hodebunn, alt fra soppinfeksjoner tørke vær og håret-vask frekvens. Mens enkelte hjem rettsmidler vil sooth en tørr hodebunn forårsaket av tørr hud, besøker hudlege er den eneste måten å finne den nøyaktige årsaken og for å finne riktig behandling.

Bruksanvisning

•  Plasser en luftfukter i nærheten av sengen. Sentrale luft og varme zaps fuktighet fra huden din, inkludert hodebunnen. Legge fuktighet til luften bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen i hodebunnen og huden.

Vask håret med kaldt eller romtemperert vann. Varmt vann trekker til seg fuktighet fra hodebunnen, la det tett og tørt.

Substitute baby shampoo for din vanlige merkevare. For enkeltpersoner som viser ingen tegn til flass, baby shampoo tilbyr en lindrende, milde alternativ for en altfor tørr, sensitiv hodebunn.

Vask håret annenhver dag. Redusere hodebunnen eksponering for sjampo og balsam lar huden din gjenopprette og helbrede.

Tips og advarsler

  • Slutt å bruke noen nylig kjøpt hår styling produkter, som for eksempel hårspray, gel og mousse. Parfymer og ingredienser i disse produktene kan tørke hodebunnen. Selv om du ikke er allergisk, bruker disse produktene daglig, mens lider av tørr hodebunn vil bare forverre tilstanden din.
  • Unngå riper. Tørr hodebunn klør som tørr hud, men skrape vil bare irritere din tilstand, forlater hodebunnen smertelig sensitive.
  • Prøv ulike kombinasjoner av tørr hodebunn behandlinger for å bestemme den mest effektive for deg.
  • Oppsøk lege hvis tørr hodebunn ikke blir bedre i løpet av noen uker for å bruke de ovennevnte forslagene.

Butikk-kjøpte rettsmidler for tørr hodebunn

Butikk-kjøpte rettsmidler for tørr hodebunn


En tørr hodebunn kan føre til flassende flass i håret ditt, noe som er både pinlig og ubehagelig. Hovedårsaken til tørr hodebunn skyldes en mangel på fuktighet på hodebunnen i seg selv. Denne fukten kan erstattes ved hjelp av anti-flass sjampo, som kan kjøpes på drugstores, skjønnhet butikker og enda noen dagligvarebutikker.

Garnier Fructis Fortifying Anti-Dandruff Shampoo

Garnier fructis gjør en anti-flass shampo som er formulert med vitaminer B3 og B6, og har fruktose, glukose og fruktsyrer, som har vist seg å gjøre håret fem ganger sterkere i henhold til Garnier.com. Den styrkende anti-flass shampo ikke bare tilfører fuktighet til hodebunnen, det gjør også håret selv fyldigere og tyngre som man bruker sjampo over en tidsperiode. I motsetning til andre sjampoer som kur tørr hodebunn, har Garnier Fructis shampoo en attraktiv duft, som gjør det morsomt å bruke jevnlig.

Head & Shoulders Intensive Treatment Shampoo

Head & Shoulders er en effektiv tørr hodebunn og flass kurer for håret, og det bør brukes av personer som har alvorlig flass og tørr hodebunn problemer. Head & Shoulders bruker en mild formel som tilfører store mengder fuktighet til hodebunnen, slik at håret til å svare. Når du bruker denne sjampo, tar det vanligvis et par måneder før den tørre hodebunnen er helt borte, men for de som har lidd med tilstanden, det er vel verdt ventetiden. Imidlertid er lukten av hode og skuldre ikke som fersk eller fruktig som andre tørr skalp sjampo.

Aveda Hodebunnen Fordeler Balansering Shampoo

Aveda gjør high-end skjønnhetsprodukter, såper og dufter. Den Aveda Hodebunnen Fordeler Balancing Shampoo er laget for folk som ønsker å fortsette å bruke sine Aveda produkter, men også ønsker å kvitte seg med en tørr hodebunn og flass. Sjampoen er utformet for å avlaste kløe, og det også lukter bedre da de fleste av de andre sjampoer av dets natur. Denne tørr-skalp shampoo er også ideelt for de som har utrolig fet røttene på håret sitt, slik at folk kan gå en dag eller to mellom hver vask. Men Aveda Hodebunnen Fordeler Balansering Shampoo er relativt dyrt, å være to til tre ganger så mye som sine konkurrerende anti-flass sjampo.

Hvordan bli kvitt tørr, flassende hodebunn Bruke Coconut Milk

Hvordan bli kvitt tørr, flassende hodebunn Bruke Coconut Milk


Bruk av kokosmelk i å bli kvitt tørr flassende hodebunn, og opprettholde skinnende, sunt hår, er et år gammel skjønnhet hemmelig praktisert av kvinner i tropiske land. Den rike oljeinnhold i kokosnøtter fukter hodebunnen og forbedrer den generelle helsen til, selv med ett program. Dette hjemme bøte for behandling av tørr hodebunn er svært effektiv; du bør gi det en sjanse.

Bruksanvisning

Plasser kokosmelk i en mellomstor kjele. Varm det opp over svak varme i 10 minutter. Rør av og til. Må ikke koke.

•  Overfør den oppvarmede væske i en bolle. Test temperaturen. Pass på at det er varmt nok, men ikke for varmt. Du ønsker ikke å brenne hodebunnen når du bruker den på.

Drape håndkle over skulderen din.

Gre håret til å massere hodebunnen og å fjerne eventuelle hår floker.

Dypp fingrene i bollen. Med fuktede fingre, bruke kokosmelk inn i håret og hodebunnen. Gjenta til ditt hår og hodebunn er våt.

Masser hodebunnen forsiktig med fingrene eller en bred-tannet kam. Gjør dette i ca 15 minutter.

Dekk håret med en dusjhette i minst en time.

Shampoo håret to ganger for å fjerne oljen, og skyll grundig. La det tørke.

Tips og advarsler

  • Hvis du har ekstremt tørr hodebunn, gjøre dette minst to ganger i måneden. Det vil forbedre hodebunnen helse betraktelig.

Hva ville en hudlege Bruk for Overdreven tørr hodebunn?

Hva ville en hudlege Bruk for Overdreven tørr hodebunn?


Mens kommersielle behandlinger for tørr hodebunn er tilgjengelige i supermarkeder og apoteker, bør personer med alvorlig tørr hodebunn konsultere en hudlege for å få riktig diagnose og behandling.

Flass og psoriasis

Flass er en vanlig form for tørr hodebunn tilstand preget av kløe og flassing av huden. Psoriasis, en annen hud tilstand som fører til tørr hodebunn, utvikler seg når overflødige hudceller produseres i hodebunnen som fører til kløe og sårhet.

Følsomhet

Personer som er under alvorlig stress er mer utsatt for å utvikle tørr hodebunn fordi høye nivåer av stress kan svekke immunforsvaret. I tillegg kan personer som ikke klarer å opprettholde tilstrekkelig kosttilskudd, vitamin og næringsinnhold utvikle et svekket immunforsvar og er mer sannsynlig å utvikle tørr hodebunn.

Over-the-counter behandlinger

En hudlege kan først anbefale behandling for tørr hodebunn med en kommersielt tilgjengelig medisinert sjampo. Sinkpyrition og ketokonazol sjampo inneholder en antibakteriell og soppdrepende middel som behandler flass og andre hudsykdommer og kan redusere sopp i hodebunnen.

Reseptbelagte medisiner

Soppdrepende medisiner kan tas for å eliminere soppen som forårsaker en persons tørr hodebunn tilstand. Steroid medisiner kan også anvendes for å behandle infeksjoner og arbeid ved å eliminere rødhet og kløe forbundet med tørr hodebunn.

Naturlige behandlinger

En hudlege kan også anbefale naturlige behandlinger, inkludert kosttilskudd og endringer i livsstil, for å behandle tørr hodebunn; disse endringene i livsstil kan inkludere å spise en balansert diett og stress management teknikker.

Hvordan få en ren hodebunn

Hodebunnen er huden, og det er viktig for god hår helse å sørge for at hodebunnen er ren. Hodebunnen er en barriere som holder mikroorganismer og bakterier ut av våre organer. Oljene hodebunnen produserer kan endre tekstur og utseende på håret ditt. En ren, sunn hodebunn er glatt, myk og beholder fuktighet på samme måte som huden på kroppen din ville.

Tilstanden til hodebunnen påvirkes av ting som for eksempel endringer i hormoner, stress og kosthold. Akkurat som ditt ansikts hudfarge påvirkes av endringer i kroppen, er hodebunnen påvirkes av disse endringene, også.

Skin er klassifisert som normal, fet og tørr. Avhengig av din hudtype, må du velge en passende sjampo.

Bruksanvisning

For normalt hår og hodebunn, bruk en mild, enkel rensing sjampo. Fukt håret med varmt vann, påfør sjampo og massere hodebunnen forsiktig å rense. Skyll sjampo helt ut av håret for å forhindre at noen rester oppbygning på hodebunnen.

For fett hår og hodebunn, kan du bruke en sjampo med en snerpende additiv eller en laget spesielt for fett hår. Våt håret med varmt vann, påfør sjampo, masserer forsiktig. Skyll håret helt, gjenta påføring av sjampo, skyll igjen.

For tørt hår og hodebunn, kan du bruke en fuktighetsgivende shampoo daglig. Våt håret med varmt vann, påfør sjampo, skyll. Bruk av en fuktighetsgivende balsam vil gi hodebunnen ekstra fordeler.

Tips og advarsler

  • Dersom du har spesielle skalp forhold som flass, seborreisk dermatis og psoriasis, bør du vurdere å se en hudlege for reseptbelagte sjampo og medisiner.