Digidexo.com

Hvordan fjerne herpes hjemme

Hvordan å behandle gingivitt hjemme

Hvordan å behandle gingivitt hjemme


Gingivitt er betennelse i tannkjøttet så det forårsaker blødninger. Det er forårsaket av dårlig munnhygiene. Selv om det ikke er en alvorlig sykdom, kan det føre til periodontitt som kan føre til tap av tenner eller bein ødeleggelse. Dette er ganske smertefullt. Derfor bør bli behandlet gingivitt tidlig. Noen av symptomene er smertefulle tannkjøtt, blødning, dårlig ånde, etc. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å behandle gingivitt hjemme.

Bruksanvisning

•  Å behandle hevelse i munnen, gurgle morgen og kveld varmt saltvann. Du kan også gni tannkjøttet med fedd olje og bare holde et fedd i munnen. Ved hjelp av en munnvann med antibakterielle egenskaper vil redusere hevelse i tannkjøttet forårsaket av gingivitt.

Mouthwashes eller tannkrem som inneholder salvie olje, mentol, peppermynte olje, eller kamille vil hjelpe behandle gingivitt.

Spis mat som har lav mettet fett, høy i fiber og vitamin C. Dette inkluderer frisk frukt og grønnsaker. Prøv å ikke spise mat med for mye sukker og hvitt mel.

Hint

 • Hvis du mistenker at din gingivitt blir verre, gå til tannlegen. Tannlegen vil rense tennene og tannkjøttet og fjerne plakk og hjelpe deg å behandle den.

Hvordan fjerne nyrestein

Nyrestein, ifølge Mayo Clinic, er mineral og saltavleiringer som danner steinlignende gjenstander i urinveiene. Nyrestein kan bli ganske store og kan være smertefullt, men i de fleste tilfeller medisinsk behandling ikke er nødvendig. Selv om de fleste nyrestein passere naturlig, er nødvendig smertelindring for mange. En rekke medisinske og hjem rettsmidler kan samtidig øke hastigheten nyrestein avgang fra kroppen og håndtere smerte.

Hvordan fjerne nyrestein

Hvordan fjerne nyrestein

•  Ta kontakt med en lege før du tar noen løpet av handlingen. Din lege vil undersøke deg og hjelpe til å finne den riktige løpet av behandling for å behandle nyrestein sykdom.

Drikk rikelig med vann - dette er vanligvis den mest anbefalte løpet av handlingen for hjem behandlinger, rapporterer Mayo Clinic. Dette spyler systemet og utvanner mengden av mineraler innskudd som danner nyrestein. Dette kan også fremskynde nyrestein blir utvist fra kroppen. Eksperter anbefaler forbruker minst 2,5 liter vann daglig.

Reduser inntak av natrium, kutte ned på antacida som inneholder kalsium, og begrense mengden pasta som du forbruker. Hver av disse kan bidra til nyrestein eller kan forverre en eksisterende tilstand.

gjennomgå en ekstrakorporal showet bølge lithotripsy (ESWL), som kan bidra til å fjerne nyrestein ved sprengning dem i mindre biter. Den ESWL sender en trykkbølge inn i kroppen, noe som bidrar til å bryte opp og oppløse nyrestein. Du vil være i stand til å skille ut de gjenværende fragmenter av nyrestein gjennom urinen, melder St. Josephs Hospital.

Å ha en perkutan nephrolithotomy utføres er et alternativ hvis ESWL er ikke nok til å ødelegge store nyrestein. Ifølge Urology kanal, vil et lite innsnitt gjøres, rett ovenfor nyre, og et lite instrument som kalles en nephroscope vil fjerne stein direkte.

Nyrestein kan tidvis bli sittende fast i ureter, som betyr å gjennomgår en ureteroscopic steinfjerning, sier Mayo Clinic. Et instrument er satt inn i urinleder og en liten ultralydbølge sprenger steinen forårsaker blokkering.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Hvordan Soothe herpes sår

Blemmer og sår i forbindelse med herpes kan være smertefullt. Enten du har herpes simplex eller herpes zoster, må du ikke klø eller ta på området. Det er noen måter du kan lindre smerten som du føler når du har et utbrudd. Lær hvordan å berolige herpes sår, slik at du ikke risikerer sjansen for kløe og spre viruset til andre områder av kroppen eller til noen andre.

Hvordan Soothe herpes sår

•  Bruk løse klær når du har et utbrudd. Dette gjelder spesielt for genital herpes og helvetesild. Du vil ikke ha noe å gni på blemmer eller åpne sår.

Bruk bomullsundertøy hvis du har genital herpes. Bomull er å foretrekke for enhver kvinne, men menn bør prøve å bruke bomullsbukser også.

Hold områdene rundt utbruddet ren og tørr. Ikke bruk et håndkle til å tørke av området, men heller tørk og vask håndkle etter hver bruk.

Kjør lunkent badevann hvis du har genital herpes og suge i badekaret for en tid. Dette vil berolige herpes sår. Hvis du har hatt smertefull vannlating, kan det være lurt å urinere i det beroligende lunkent vann før du får ut. Så ta en dusj for å vaske.

Bruk en vaskeklut med kaldt eller lunkent vann til å gjelde for utbruddet. Dette vil fungere for alle herpes sår. Sørg for å vaske vaskeklut før du bruker den igjen.

Bruk Motrin, Advil eller Tylenol for smerte. Dette vil lindre smerten for en tid. Du kan også bruke alle forementioned skritt med dette trinnet for å lindre smerten.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Herpes er en viral infeksjon som kan påvirke den orale området, i hvilket tilfelle det kalles herpes labialis, eller underlivet, der den kalles genital herpes. I begge tilfeller, de tilgjengelige behandlingstilbud er like. Herpes symptomer består av blemmer eller sår som kan være smertefulle eller forårsaker kløe. Siden herpes er ikke kureres, rettsmidler fokusere på å lindre smerte eller forkorte varigheten av utbrudd, som, når venstre ubehandlet, vanligvis vedvare i ca en uke.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Hvordan hjelpe Herpes Pain

•  Se en helsepersonell for en nøyaktig diagnose. Selv om du kanskje tror du har herpes basert på dine symptomer, er det lett å feildiagnostisere selv, spesielt siden andre forhold kan sterkt ligne herpes. En profesjonell med massevis av erfaring i hud sykdommer kan evaluere dine lesjoner med mer sikkerhet. Du ønsker ikke å administrere upassende behandling og forårsake tilstanden din til å vare lenger eller bli verre. Hudleger, gynekologer, urologer og allmennleger vanligvis se nok herpes tilfeller å diagnostisere tilstanden trygt.

Practice grunnleggende sårbehandling. De lesjoner av en herpes infeksjon er, tross alt, små åpne sår. Holde dem rene og tørre vil hjelpe dem til å gro raskere og hjelpe deg å unngå sekundære infeksjoner forårsaket av bakterier inn sårene. Unngå å ta på sårene, og holde seg borte fra tettsittende klær som kan irritere dem.

Prøv alternative løsninger. For den gjennomsnittlige voksen, er herpes ikke en livstruende tilstand, men bare en irriterende til tider smertefull en. Det er akseptabelt å eksperimentere for å se hva som fungerer og hva som ikke virker. Sibirsk ginseng, sink, aloe, lysin og echinacea blir noen ganger brukt i herpes behandling for sin sårhelende eller immun-boosting egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center.

Ta et anti-viralt medikament. Hvis du ønsker en sterkere terapi, acyclovir, Valacyclovir og famciclovir er de viktigste alternativene. De kan slå tilbake symptomer og hjelpe deg å gjenopprette fra et utbrudd raskere. Hvis tatt hver dag, kan de også redusere hyppigheten av utbrudd. Du trenger en resept for disse medikamentene.

styrke ditt immunsystem ved å ta en daglig multivitamin-og mineraltilskudd. Undersøke andre kosttilskudd som bygger opp immunforsvaret, slik som vitamin C.

Hint

 • Herpes kan være smittsom selv mellom utbrudd, når ingen sår er til stede.
 • Noen naturmidler kan ha bivirkninger, så det er viktig å diskutere bruken med legen din.

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?


Nu-Skin er faktisk stemplet som New-Skin flytende bandasje. New-Skin er en av de mange merker av flytende bandasje på markedet. Produktet er utviklet for å beskytte små sår, kutt og skrubbsår fra elementene knyttet til dagliglivet. Det er vanntett og kan anvendes som et beskyttelsesmiddel før dusjing eller bading. En av de vanligste spørsmålene om bruk av flytende bandasjer er hvordan å fjerne bandasjen etter påføring. Fordi de fleste flytende bandasjer er laget for å slites av over tid, å finne instruksjoner om hvordan du fjerner bandasjen før wearoff punktet kan være en utfordring.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott rikelig med mineralolje.

Påfør mineralolje til hele overflaten av det behandlede området med ny-folie. La området for å sitte i minst 1 minutt.

Skyll vaskeklut og bruke såpe. Arbeid såpen opp i et skum og lett skrubb bandasjert område med små, sirkulære bevegelser. Skyll godt og tørk.

Gjenta trinn 1 til 3 til det ikke er rester av New-Skin.

Tips og advarsler

 • Forsøk aldri å bruke et flytende plaster på et sår som kan kreve masker eller legehjelp.

Hvordan behandle BV hjemme

Bakteriell vaginose (BV) er en treatable medisinsk tilstand som enkelte kvinner, spesielt under deres reproduktive år, utvikle seg når den naturlige balansen av "gode" bakterier (lactobacill) outnumbers de dårlige bakterier (anaerobe) til stede i skjeden. Selv om noen kvinner opplever ingen symptomer i det hele tatt, andre rapporterer vaginal kløe, smertefull vannlating, smerter under samleie, tynn eller grå utflod eller illeluktende vaginal lukt. Å ha ubeskyttet sex, skylling og intrauterin enhet (spiral) bruker for prevensjon sted kvinner har høyere risiko for å utvikle BV. Heldigvis, med riktig forebygging og medisiner fra legen din, kan du raskt gjenopprette hjemme fra BV.

Hvordan behandle BV hjemme

•  Ta medisinen som foreskrevet av legen din, selv om symptomene dine gå bort på egenhånd. De fleste medisiner som brukes for vellykket behandling av BV (muntlig piller og kremer) krever fem til syv dager bruk.

Bruk mild, ikke-deodorant såper når bading. Skyll ytre kjønnsorganene med mye vann for å fjerne såperester. Pat-tørke vaginal regionen før dressing for å forhindre irritasjon og betennelse mens du healing.

Bruk unscented tamponger eller pads hvis du menstruerer. Duft-free, dye-fri feminine hygieneprodukter vil bidra til å minimere ytterligere vaginal irritasjon.

Hint

 • For å unngå mageproblemer, kvalme og magesmerter, ikke drikke alkohol mens du bruker medisiner for å behandle BV.
 • Ikke skylle. Skylling vil ikke rydde opp en vaginal infeksjon, faktisk, forstyrrer den normale organismer som finnes i skjeden, noe som gjør deg mer utsatt for fremtidige infeksjoner.
 • Bruk alltid latex kondomer når engasjerende i samleie. Kondomer vil hjelpe deg å unngå seksuelt overførbare infeksjoner.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

Å ha en øyenvippe i øyet kan være ekstremt irriterende, spesielt for et barn. Denne irriterende er vanligvis ufarlige. Å vite hvordan du best kan fjerne fremmed partikkel kan holde den ufarlig og unngå unødvendige skader til det delikate øyeområdet. En viktig ting å huske er at du prøver å bruke fingrene til å fjerne en øyen har potensial til å gjøre mer skade enn godt.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

•  Oppmuntre barnet til å blinke et par ganger og la selve øyet fjerne øyenvippe. Noen ganger vil klemme øyet lukket tett for et øyeblikk oppmuntre sprekker som kan spyle fremmede partikler ut av øyet.

Dra forsiktig i øvre øyelokk ut over nedre øyelokk. Dette kan noen ganger føre til de nederste vippene for å fjerne rogue øyevipper fra innsiden av det øvre øyelokket. Vær sikker på at du vasker hendene før du prøver denne fremgangsmåten.

•  Skyll øynene med lunkent vann. Har barnet holde hans / hennes hode over vasken med de berørte øyet vendt ned. Hvis det er et lite barn, kan ved hjelp av en annen voksen være nødvendig for å minimalisere sprelle. Trekk forsiktig ut den nedre delen av øyelokket og skyll med vann til øyevipper er fjernet.

Ta kontakt med en barnelege hvis disse metodene ikke fjerner øyenvippe. Hvis barnelegen ber om å se barnet, dekker det berørte øyet med gasbind før han / hun kan bli sett. Dette fraråder rubbing, som kan ripe opp hornhinner.

Hint

 • Ikke prøv å fjerne øyenvippe direkte fra øyeeplet ved hjelp av fingrene. Denne direkte kontakten har potensial til å forårsake hornhinnen riper eller alvorlig personskade.

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn


Herpes Simplex En eller HSV1 er kjent som herpes i munnen, og det er enten kontrakt med sex eller ved å komme i kontakt med andre slimhinner av noen som har dette viruset. Det finnes ingen kur for herpes siden den er forårsaket av et virus; Imidlertid vil denne artikkelen lære deg hvordan å behandle hsv1.

Hvordan behandle Herpes av lepper og munn

•  Identifiser hva som kan være årsaken til dine outbreaks.Outbreaks under HSV1 er nesten uunngåelig. Du kan imidlertid gjøre ting for å finne ut hva som forårsaker dine utbrudd og minimere dem. Noen ting som kan utløse en hsv1 utbrudd er: sykdom, stress, dårlig kosthold, å ha for mye sex og overdreven soling. Hvis du legger merke til en ting som forårsaker utbrudd mer enn andre, anbefales det at du eliminere eller minimere hva du gjør for å føre dem.

Ta antivirale medisiner. Tar antivirale medisiner er et godt skritt i å lede et bedre liv med noen herpes virus, og det er en god måte å redusere risikoen for spredning av virus hvis du er gift. Det er mange antivirale medisiner tilgjengelig fra mange farmasøytiske selskaper og bare legen kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Det anbefales at du diskuterer behandlingstilbud godt med legen din før de bestemmer seg for en.

Øv en sunn livsstil. Siden ikke en hel masse som kan gjøres for å behandle hsv1 utbrudd, er det viktig å praktisere en sunn livsstil. Praktisere en sunn livsstil inkluderer: spise sunt, administrere diabetes eller annen kronisk sykdom nøye og administrere alle andre områder av livet ditt, inkludert ditt sexliv. Hvis du trenger tips om livsstil management (noen mennesker trenger for å administrere livsstiler litt annerledes enn andre), anbefales det at du snakker med legen din slik at han eller hun kan hjelpe deg.

Hint

 • Det er viktig at du tar godt vare på deg selv om du har herpes eller andre kroniske virus, slik at du har en bedre sjanse til å holde den under kontroll.

Hvordan behandle Herpes Simplex

Hvordan behandle Herpes Simplex


En kald sår kalles herpes simplex type en. Det er motstandsdyktig mot kroppens indre immunsystem. En kald sår vises, typisk et sted rundt munnen, når viruset er utsatt for fukt, varme forhold. Den kalde sår er relatert til seksuelt overfør herpes virus, som kalles herpes simplex type to. Det finnes en rekke måter å behandle herpes simplex virus når den dukker opp.

Hvordan behandle Herpes Simplex

•  Slapp av og ta deg tid til å bremse ned. Stress kan bringe på herpes simplex manifestasjoner, slik at folk som er utsatt for forkjølelsessår spesielt sårbare når de blir stresset.

Se en lege for en resept av en anti-viral medisin. Det finnes en rekke medisiner som har vist seg pålitelig i å bli kvitt de stygge forkjølelsessår og kan bidra til å undertrykke gjentakelse av et annet utbrudd. Når barn blir behandlet med medisiner, kan det bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av utbrudd som voksne. Medisinen må tas oralt, som aktuelle salver ikke hjelper.

Unngå kontakt med en person som er å ha et utbrudd eller utslett. Herpes simplex to er en seksuelt overført sykdom, som kan overføres til og med når det ikke er noen ytre av den.

Prøv akupunktur for lindring fra en kald sår. Den gamle healing metoden innebærer små nåler som sitter fast til poeng i kroppen din. Akupunktøren finner kilden til stress eller av den fysiske ubalansen som forårsaker forkjølelsessår og forsiktig setter nåler i det punktet.

Ta 125 mg aspirin hver dag. Dette har vist seg å være nyttig for omtrent halvparten av folk som prøver dette hjemme rette.

Hvordan er Herpes Spread?

Innledning

Herpes er en svært smittsom og uhelbredelig sykdom som resulterer i røde, smertefulle pus fylte blemmer. Det er to typer av sykdommen. Herpes type 1 forårsaker vanligvis forkjølelsessår rundt munnen. Herpes type 2 fører stort sett genital sår. Begge typer kan lett spres ved direkte kontakt når en smittet person har et åpent sår. Men herpes kan også spres når det er ingen tegn på infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er det mange som ikke vet at de har herpes, fordi det er ofte ingen symptomer.

Hvordan den sprer seg

En person som vet han har herpes bør avsløre denne informasjonen til familie og venner. På grunn av forskjeller i immunsystemet, og ikke alle som er utsatt for herpes virus kontrakter sykdommen. Når herpes blemmer bryte og slam pus, er viruset mest smittsom. Kyssing og berøring noen med forkjølelsessår vil spre sykdommen. Også hvis en person har et forkjølelsessår og utfører oralsex, kan dette gi sin partner genital herpes. Dele personlige elementer, for eksempel håndklær, barberhøvler, leppestift eller sigaretter, med infiserte mennesker øker sjansene for å få munnsår. Noen drikker av samme kopp, flaske eller container som en smittet person bruker, og dette kan også spre viruset. Det er også mulig å avtale herpes ved å bruke samme bestikk. Genital herpes smitter gjennom ubeskyttet seksuell kontakt. Ifølge CDC, har millioner av mennesker hadde genital HSV infeksjon.

Andre måter å spre herpes

Renslighet bidrar til å redusere spredningen av herpes. Vaske hendene ofte er viktig for å redusere sjansene for smitte. CDC uttaler at "virus dør raskt utenfor kroppen", men det kan fremdeles være spredt gjennom kontakt. Ikke vaske hendene grundig etter eksponering eller mulig eksponering for viruset kan spre herpes. Mangel på renhet kan spres herpes fra en lokasjon til en annen del av kroppen. Dette er vanligvis hvordan folk får herpes på fingrene, i deres øyne, og på andre områder. Herpes kan også inngås ved fødselen. Herpes-Coldsores.com (se Ressurser) sier, "En mor kan passere viruset til barnet sitt under svangerskapet eller ved fødselen."

Hvordan unngå Herpes Zoster

Hvis du vet hvordan du kan unngå herpes zoster, kan du leve uten et utbrudd --- noensinne. Herpes zoster er også kjent som helvetesild. Det påvirker folk som kontakter varicella viruset som er årsaken til vannkopper. Når du har viruset, bor det i nerveceller i nervesystemet og huden. Selv om du har viruset for livet (det kan bo latent i kroppen uten å forårsake symptomer), er det mulig å se symptomer bare én gang hvis du tar skikkelig vare på deg selv.

Hvordan unngå Herpes Zoster

Hvis du aldri har hatt vannkopper, unngå kontakt med alle som er syk med en aktiv sak. Du kan kontrakten varicella viruset som forårsaker helvetesild hvis du blir utsatt for noen som har vannkopper.

Tilsvarende, hvis du aldri har hatt vannkopper, unngå kontakt med noen som har en herpes zoster utbrudd. Folk som aldri har hatt varicella viruset som barn i form av vannkopper kan ta kontakt med virus hvis de berører blemme av en person med helvetesild.

Hvis du har hatt vannkopper, holde immunforsvaret sunt. Du må få nok hvile, spise et sunt kosthold, får moderate mengder trening og redusere stress i livet ditt. Dag-til-dag stress kan føre til at sovende virus varicella å bli aktive.

unngå skade eller solbrenthet på huden. Enhver skade på huden kan utløse sovende varicella viruset. Overeksponering for solen ikke bare kan øke risikoen for hudkreft, kan det utløse utbruddet av herpes zoster hvis viruset er latent i kroppen.

Hint

 • Hvis du kontakter herpes zoster, bør du søke legehjelp.
 • Herpes zoster kan være dødelig hvis en sekundær hud problem er til stede og du ikke er under en lege omsorg. Helvetesild er ikke smittsom per se, men varicella viruset er.

Hvordan å nummen herpes sår

Under tøffe værforhold, stress, sykdom eller hormonelle ubalanser, kan en smertefull, rød kul form rundt munnen eller på leppene. Disse støt er vanligvis kjent som forkjølelsessår, herpes simplex virus type 1 og avtar vanligvis i løpet av 8 til 10 dager etter den innledende fasen av sårhet eller kløe rundt det berørte området. I løpet av livsløpet til utbruddet, kan du oppleve sårhet på eller rundt området mens kroppen din er opptatt bekjempelse av viruset. Smertefulle symptomer kan reduseres ved å bruke hjemme rettsmidler eller medisiner.

Hvordan å nummen herpes sår

Først er det viktig å rense området. Å holde området rent hindrer skadelige bakterier fra å komme inn i sår. Før du søker medisinering, er det anbefalt å vaske sår med varmt vann. Unngå å bruke såpe som det kan irritere sår.

Påfør aktuell krem til sår. Aktuelt lidokain eller benzylalkohol hastigheter opp helbredelsesprosessen, og gir midlertidig lindring ved lammende sår. De fleste medisiner krever at du bruke krem ​​til sår 4 til 5 ganger daglig. Disse aktuelle kremer kan kjøpes uten resept på de fleste apoteker.

•  Bruk av varme eller kulde terapi. En varm oppvarming puten eller kalde omslag kan redusere smerte og nummen området, ifølge John W. Hill, forfatter av "Naturlige behandlinger for genital herpes, forkjølelsessår og helvetesild." Suge en vaskeklut i varmt vann, vri overflødig vann, og la den hvile på kalde sår i 10 minutter eller til det ikke lenger er varm. Kalde kompresser bør ikke stå på huden i mer enn 10 minutter, da hudirritasjon kan oppstå, ifølge Hill.

Bruk en muntlig antiseptisk. Salver som inneholder camphorated fenol hjelp i lindrende kaldt sår smerte og kløe ved numbing området. Medisinen hindrer også smitte når de brukes daglig. Rengjør det berørte området, etterfulgt av bruk av antiseptisk salve på den kalde sår 1 til 3 ganger daglig. Slutte å bruke hvis sår forverres eller forblir etter 7 dager med konsekvent bruk.

Gå til legen din. Legen din kan forskrive piller eller potent aktuell medisinering til nummen din herpes sår og redusere risikoen for fremtidige utbrudd.

Hint

 • Ikke berør, klemme eller plukke på herpes sår som du kan ytterligere forverre utbruddet. Unngå kontakt med andre (kyssing eller andre orale metoder for overføring) siden de såre signaler den tilstanden på sitt mest smittsom.

Hvordan kontrollere Herpes

Genital herpes er en tilstand som vanligvis er forårsaket av infeksjon med HSV-2-virus (herpes simplex virus-2), men noen ganger også forårsaket av HSV-1. Det er et tilbakevendende tilstand, noe som betyr at smittede mennesker har en tendens til å ha flere utbrudd, men noen mennesker smittet med viruset har ingen utbrudd i det hele tatt. Genital herpes styres i stor grad ved bruk av antivirale midler; din narkotika diett bestemmes i stor grad av deg som individ påvirket av viruset.

Hvordan kontrollere Herpes

Oppsøke medisinsk behandling hvis du tror du har kontrakt HSV-2. Symptomer omfatter smerter, kløe eller prikking i området der utslett vil utvikle - kjønnsorganer, lår, sete eller anus. Dette utslett er rød og har blemmer, som til slutt skorpe over og helbrede, samt mulig smertefull vannlating. Ifølge Mayo Clinic, andre symptomer på en første utbruddet er hodepine og andre smerter og smerter, feber og hovne lymfekjertler i lysken. Bare en lege kan diagnostisere noen med genital herpes og anbefale riktig behandling.

Ta antivirale medikamenter som anbefalt av legen din. Disse medisiner, inkludert acyclovir, Valacyclovir og famciclovir mål HSV-2, bidrar til å forkorte og utbrudd og redusere dens effekter. The Mayo Clinic rapporterer at personer som har sjeldne utbrudd generelt ta antivirale medisiner bare under et utbrudd.

Diskuter daglig undertrykkende behandling med legen din. Denne behandling, som et antiviralt medikament tas daglig, hjelper mennesker med hyppige utbrudd symptomer sjeldnere. Ifølge Mayo Clinic og GlaxoSmithKline, produsenten av det antivirale medikament Valtrex, hjelper denne behandlingen også redusere sjansene for å overføre viruset til andre.

Administrer utbrudd med enkle trinn i hjemmet. Selv om det ikke er laget spesielt for å behandle eller kurere tilstanden, kan disse trinnene hastighet helbredelse. GlaxoSmithKline anbefaler å sørge for at sår og rene og tørre, som du løstsittende klær for ikke å irritere sår og bruke kjøleelementer for å gi lindring.

Oppretthold en generell sunn livsstil. GlaxoSmithKline rapporterer at personer med god allmenntilstand kan ha færre utbrudd, og anbefaler å ta positive skritt som å sove nok, spise sunt, unngå alkohol og andre rusmidler, trene samt minimere stress.

Hint

 • Alltid velge sikrere sex praksis for å beskytte deg og andre mot seksuelt overførbare sykdommer, inkludert genital herpes. Selv om kondomer er en effektiv barriere, være oppmerksom på at genital herpes kan spres gjennom kontakt med hud som en kondom ikke dekker.
 • Ikke bruk behandlinger som ikke er anbefalt av en lege å behandle genital herpes. Ikke-godkjente eller hjemme behandlinger kan faktisk forsinke tiden det tar for sårene å gro.
 • Ingen medisiner eller annen behandling kan kurere genital herpes.
 • Ikke ha sex når du har et utbrudd eller i løpet av prodromal fase (kløe eller prikking før et utbrudd skjer).

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

Hvordan behandle Herpes Eye Disease


Postherpetisk øyesykdom kan være en alvorlig og smertefull tilstand som oppstår hos personer smittet med herpes virus. Når du har fått et herpes øyesykdom diagnose fra legen din, kan du begynne å gå over behandlingstilbud. De to formene for postherpetisk øyesykdom er herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt.

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

•  Diskuter form av postherpetisk øyesykdom som du har med din lege og det beste løpet av behandlingen. Herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt blir ofte behandlet annerledes.

Ta antivirale medisiner for herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt. Disse er vanligvis foreskrevet i pilleform eller gitt som øyedråper.

•  Reduser trykket i øyet ved anvendelse av kortikosteroider. Siden smerte kan være forårsaket av herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitis, kan kortikosteroider redusere trykket som oppstår i den infiserte øyet.

Finn ut om eleven dilatasjon. Noen leger vil strekke en persons øye som en form for behandling for postherpetisk øyesykdom. Det er ment for å bidra til å redusere trykket i øyet.

Bruk medisin for hele behandlingsforløpet. Stopper når du er asymptomatiske fører vanligvis en tilbakefall av sykdommen.

Hint

 • Du vil sannsynligvis nødt til å gå inn for å følge opp avtaler mens får behandlet for postherpetisk øyesykdom. Legen vil ønske å se hvordan du reagerer på medisiner.
 • Antibiotika er ikke en effektiv behandling av herpetisk øyensykdom. Dette er fordi tilstanden er forårsaket av et virus.

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser


Polykarbonat linser er foretrukket av idrettsutøvere og ved foreldre til små barn fordi de er designet for å ikke knuse når de får et slag. I stedet polykarbonat linser er konstruert for å knekke i et spindelvev mønster for å hindre skår fra den skadede linsen fra skade øyet. Polykarbonat linser er også lettere i vekt enn tradisjonelle glass linser, kan koste omtrent det samme, tilbudet UV øyebeskyttelse og være belagt for å hindre riper. Men uansett hvor forsiktig du er, kan av og til selv belagte linser få riper.

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

•  Sjekk garantien. Noen polykarbonat linser kommer med en garanti som vil reparere eller erstatte ripete linser uten kostnader. Imidlertid kan garantien bli annullert hvis du forsøker å fjerne riper selv.

Klem en krone størrelse mengde vanlig tannkrem på en ren, myk bomullsklut. Gni tannpasta på ripete overflaten av polykarbonat linse i en sirkulær bevegelse for ti til tjue sekunder.

Fukt en ren, myk bomullsklut i kaldt vann. Gni den våte kluten over linsen for å fjerne alt av tannkrem.

Tørk av linsen med en tørr, ren, myk bomullsklut. Undersøke objektivet for å avgjøre om grunnen har blitt fullstendig fjernet. Dype riper eller flere riper kan kreve denne prosedyren gjentas. Hvis denne metoden ikke gir tilfredsstillende resultater videre til trinn fem.

Bruk av voks fra en sort voks kina markør til hele overflaten av begge sider av linsen. Umiddelbart tørke voksen av med en ren, myk bomullsklut. Buff linsene med en unsoiled del av kluten.

Hint

 • Avhengig av resept og belegg alternativer, og alvorlighetsgraden av riper, kan det være mer kostnadseffektivt å bare erstatte linsen. Kontakt din optiker før du tar en beslutning om å reparere eller erstatte linsen.
 • Polykarbonat linser er konstruert til strenge spesifikasjoner. Forsøk på å reparere ripete linser hjemme kan fungere godt, men det er alltid mulighet for at hjem metoder kan skade linsene videre. Hvis linsene er belagt, vil disse metodene sannsynlig fjerne eller skade belegget.

Hvordan fjerne vann i øret

Hvordan fjerne vann i øret


Etter en lang dag på stranden eller bassenget, kan ørene bli tett med vann. Det er viktig å fjerne denne væsken fra ørene fordi fuktighet kan føre til bakterievekst. I sin tur, kan denne bakterien føre til en infeksjon kalt svømmer øre. Å drenere vannet fra øret, kan du bruke hjemme behandlinger som isopropanol. Hvis du utvikler en ørebetennelse, men vil du ha å oppsøke lege for antibiotikabehandling.

Hvordan fjerne vann i øret

•  Tøm ut ørene etter bading. Når du kommer ut av vannet, tilt hodet til den ene siden og rist det forsiktig. Bøy hodet til den andre siden og rist den igjen. Dette bør fjerne det meste av vannet fra ørene.

Bruk en hårføner. Sett tørketrommel på laveste innstilling og hold den minst 6 inches fra øret. Føn hvert øre i ca 20 sekunder.

Plasser rubbing alkohol inn i ørene. Hvis du fortsatt har vann fast i ørene, bruke rubbing alkohol for å tørke ut væsken. Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret vendt oppover. Deretter bruker en medisin dropper å sette 4 til 5 dråper rensevæske inn i øret.

La rubbing alkohol for å reise ned øregangen. Trekk på øreflippen og gjespe å la rensevæske spredt over hele kanalen. Hold hodet på skrå i minst 30 sekunder.

Drain øret. Snu hodet over slik at den berørte øret vender nå bakken. Bruk et håndkle til å fange noen rensevæske som kommer ut.

Hint

 • Ikke stikk fremmedlegemer som Bobby pins, bomullspinner eller nøkler i øret. Disse objektene kan forårsake skade på øret.

Hvordan fjerne fremmedlegemer fra ørene

Et fremmedlegeme i øret kan føre til smerter og skader på trommehinnen. Objekter ofte seg fast i øret når et lite barn stikker noe inn i øret hans, eller når et insekt kommer inn i øregangen. Noen fremmedlegemer i øret kan fjernes hjemme, men en lege bør fjerne gjenstander stakk dypt i øret.

Hvordan fjerne fremmedlegemer fra ørene

Fjerne et objekt

•  Se i øret. Hvis objektet stikker ut og synes lett å fjerne, ta den ut med fingrene eller en pinsett (referanse 1).

Bruk tyngdekraften til din fordel hvis objektet ikke er klart synlig. Har personen vippe hodet til siden og rist den forsiktig for å se om objektet faller ut (Referanser 1 og 2).

Oppsøk lege hvis objektet ikke kommer ut, eller hvis du ikke er helt sikker på at hele objektet ble fjernet (Referanse 1).

Fjerne et insekt

Ikke plasser fingrene eller andre gjenstander inn i øret; Dette kan føre til at insekt å svi, ifølge US National Library of Medicine (Referanse 1).

Vri hodet slik at øret vender opp, og vente å se om insekt kommer ut (Referanse 1).

Bruk olje å kvele insekt hvis den ikke kommer ut av seg selv. Hell varm mineralolje, olivenolje eller babyolje inn i øret. Som du helle oljen, rette ørekanalen ved å trekke i øreflippen tilbake og opp for en voksen, eller tilbake og ned for et barn, ifølge Mayo Clinic (Henvisning 2). Vippe hodet for å tappe oljen på en vaskeklut. Hvis insekt kommer ut, bør du oppsøke lege for å sørge for at det ikke er noen deler igjen i øret (Referanse 1).

Oppsøk lege hvis du ikke kan få insekt ut av øret (Referanse 1).

Hint

 • Ikke plasser olje i øret hvis du mistenker en sprukket trommehinne. Symptomer kan være smerter, blødninger og utflod (Referanse 2).
 • Grip aldri inne i øregangen med pinsett, bomullspinner eller andre gjenstander. Stikker gjenstander inn i ørekanalen kan presse fremmedlegemet dypere inn til øret eller sprekke trommehinnen (Referanse 1).
 • Ikke bruk olje til å fjerne noe annet enn et insekt. Andre gjenstander kan svelle og bli mer vanskelig å fjerne etter at olje er strømmet inn i øret (Referanse 1).
 • Hvis smerte, utflod, hørselstap eller andre øret symptomene fortsetter etter at objektet er fjernet, kontakt lege (Referanse 2).

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Hvordan behandle kolitt hjemme

Hvordan behandle kolitt hjemme


Kolitt, eller betennelse i tykktarmen cam forårsake unormal og vanskelig avføring, forstoppelse, og blodig bæsj. Det finnes måter å behandle kolitt hjemme og denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør det.

Hvordan behandle kolitt hjemme

Å spise disse matvarene vil være svært nyttig for deg i behandling av ulcerøs kolitt: modne bananer og ris. Disse har alle et lavt fiberinnhold som vil være veldig beroligende for kolitt. Også de fungerer like lett fordøyelig avføringsmiddel.

Noen av de svært nyttige drikker er kjernemelk (1 kopp per dag), vann av en øm kokos, og 1 ts av kyllinglår blad juice med honning. Alle disse er beroligende for kolon og vil fungere som medisin for kolitt.

Klyster er også stor for kolitt. Noen av de mer effektive klyster er varmt vann klyster, hvete gress klyster (etter et varmt vann klyster), og Buttermilk klyster.

Spis dampede grønnsaker, ris og cottage cheese. Disse er sikker og lett fordøyes. Unngå sukker, krydder, fett, og alkoholholdige drikkevarer.

Hvile er veldig viktig i helbredelsesprosessen. Få nok søvn og hvile.

Hint

 • Noen sa at Omega-3 tilskudd hjalp mye.