Digidexo.com

prolaps thorax

Symptomer på Thoracic prolaps

Den torakale regionen av ryggraden består av 12 ryggvirvler som drives fra området mellom skulderbladene til sentrum av den nedre del av ryggen. En thorax prolaps er når en av platene i denne regionen stikker ut mellom to ryggvirvler og begynner å legge press på en eller flere nerver som stråler til forskjellige deler av kroppen.

Enkel Pain

Den primære symptom brukt til utgangspunktet diagnostisere en thorax prolaps er smerter som stråler fra ryggen. Det er mest vanlig for smerten å ligge i øvre del av ryggen regionen, men i noen tilfeller smerte kan også stråle ned en enkelt nerverot i en ekstremitet. Den vanligste ekstremitet påvirkes enten er en av armene, avhengig av hvilken side av ryggsmerter har opprinnelse fra. Smerten fra thorax prolaps normalt forsterkes når pasienten hoster eller nyser.

Komplikasjoner

I noen tilfeller kan den utstrålende smerte som er antatt å være fra en thorax prolaps avvikle utstrålende til brystet eller hvor som helst i det øvre område av magen på forsiden av kroppen. Hvis dette skjer, kan legen din bestille en rekke tester for å finne ut om det er en thorax prolaps eller en tilstand av hjertet, lungene eller fordøyelsessystemet. Flere andre tester kan utføres for å fastslå om det er noen annen muskulær skade i tillegg. Dette er alt for å avgjøre om tilstanden er virkelig en thorax prolaps eller en annen tilstand som gir de samme smertefulle symptomer som brystprolaps.

Leg og Arm Prikking

Fordi thorax ryggraden går fra undersiden av halsen til midten av den nedre del av ryggen, er det mulig at en hvilken som helst av de ekstremiteter langs denne bane kan bli påvirket. En av de mer vanlige symptomer på en nedre del av ryggen thorax prolaps er en prikkende følelse i den ene eller begge ben. Den følelsen kan være lokalisert til en del av benet, eller det kan utstråle ned i benet inn i ankelen. Over tid, kan følelsen bli til en følelse av nummenhet i ben, som er en indikasjon på at tilstanden har avansert til en alvorlig stadium. Den samme type av følelse kan vises i en eller begge av armene, avhengig av hvor prolaps er plassert på ryggraden.

Lyske smerter

Fordi thorax ryggraden dekker et så stort område og involverer så mange forskjellige nerveender, er det mulig for virkningene å merkes nesten hvor som helst mellom armene og anklene. Et område som påvirkes vanligvis er lysken. Pasienten kan begynne å oppleve en prikking eller brennende følelse i nerveender i lysken, og dette kan stråle ned begge sider av lysken og inn på innsiden av lårene.

Spasmer

I mer alvorlige tilfeller av thorax prolaps, kan nervene som kontrollerer beinet aktivitet være klemt til et punkt der pasienten kan av og til oppleve kramper i leggen på tilfeldige øyeblikk. Dette er et tegn på at nerveskader blir alvorlig, og et symptom som dette bør føre til at pasienten til å søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Mitro Valve Prolaps Treatment

Mitralklaffprolaps er en tilstand av hjertet som kan føre til en rekke symptomer og problemer. Ikke alle tilfeller av mitralklaffprolaps er farlig eller alvorlig. I de fleste tilfeller, gjør syndrom produserer ikke noen symptomer.

Identifikasjon

Mitralklaffprolaps (MVP) er en defekt i mitralklaffen hvor ventil prolapses når den åpnes, lukkes deretter. Noen ganger ventilen kan forårsake regurigitation inn i atriet. Mitralklaffprolaps er oftest sett hos kvinner; hyppigst hos kvinner i slutten av tenårene til tyveårene.

Behandling med medisiner

En form for behandling for MVP er betablokkere, som bidrar til å bremse hjertet når det blir rask. Betablokkere også hjelpe med hjertebank og uregelmessige hjerteslag.

Behandlinger for Oppgulp

Behandlinger for oppstøt kommer i form av diuretika, vasodilatorer og antikoagulantia. Hvis medisiner ikke hjelper tilstanden, kan det være nødvendig å kirurgisk reparere mitralklaffen.

Øke Fluids

Tilstrekkelig væskeinntak kan redusere symptomer assosiert med MVP, som svimmelhet, svakhet og ørhet.

Diet

Personer med mitro ventil prolaps bør redusere sitt sukkerinntak. Dårlig kosthold kan forverre MVP symptomer.

Mucosal Prolaps Surgery Vs. Nonsurgery

Slimhinne prolaps (delvis prolaps) er en tilstand preget av unormal forskyvning av slimhinnen foring veggen av endetarmen. Både kirurgiske og kirurgiske metoder er tilgjengelige for å behandle denne lidelsen.

Fakta

Slimhinne prolaps er en form for et større syndrom kalt rektal prolaps, ifølge Quest Diagnostics. Det forekommer hyppigst hos barn under 2 år.

Initial Treatment

Initial prolaps behandling krever manuelt retur slimhinnen (mucosa) tilbake gjennom anus til sin rette plass, melder Medline Plus.

Nonsurgical Treatment

Quest Diagnostics bemerker at de fleste tilfeller av slimhinne prolaps hos barn bedre uten behandling. Hos voksne tilfeller der slimhinne prolaps resultatene fra forstoppelse og avføring belastning, kan effektive nonsurgical lettelse kommer fra å bytte til en diett høyere i fiber.

Kirurgi

Tilfeller av slimhinnene prolaps som ikke responderer på endringer i kostholdet vanligvis krever kirurgi, rapporterer Quest Diagnostics. Kirurgiske teknikker innbefatter å feste endetarmen til den nedre ende av ryggraden eller musklene i bekkenbunnen, så vel som å fjerne ikke-støttede deler av tykktarmen.

Utfall

Medline Plus bemerker at en prolaps vanligvis ikke gjenta seg etter behandling adresserer sine underliggende årsaker.

Symptomer på Mitro Valve Prolaps

Når kroppen mangler riktig blodstrøm vil det vanligvis reagerer på en eller annen måte, og skaper synlige symptomer på et problem. Med mitralklaffprolaps, er det mulig å ha stand og opplever ingen symptomer, men når mitralklaffprolaps bestemmer seg for å skape symptomer de er svært vanskelig å gå glipp av.

Identifikasjon

Mitral ventiler hindrer blodet i å renne bakover i ventriklene rundt hjertet. Mitralklaffprolaps er når mitral ventilene ikke lenger er i stand til å hindre tilbakestrømning av blod, fordi de har blitt fortykket på grunn av overdreven proteiner i systemet. Når disse ventilene tykkere de utvider, eller prolaps, og er ikke i stand til å fullstendig hindre blodet i å renne bakover gjennom ventriklene. Denne utvidelsen er det som er kjent som mitralklaffprolaps.

Vanlige symptomer

De fleste symptomene er følte i brystet og involvere hjerteaktivitet. Mange rapporterer følelsen uregelmessige hjerteslag kalt hjertebank, og andre rapporterer generelt og smertefull brystsmerter. Andre symptomer inkluderer uforklarlig angst og migrene hodepine.

Fatigue

Når hjertet opplever blodet flyter bakover, kan det bety at muskler og organer ikke får det oksygenet de trenger for å fungere skikkelig og komme seg etter trening. Derfor tretthet er et vanlig symptom. Når personer med mitralklaffprolaps er aktive, har de en tendens til å oppleve lengre utmatting på grunn av den reduserte strøm av oksygen.

Kortpustethet

Symptomer på mitralklaffprolaps vanligvis starter ut på en nesten ubetydelig og umerkelig nivå, og gradvis utvikle seg til en mer fremtredende tilstand. Et symptom er kortpustethet eller svimmelhet på grunn av mangel på skikkelig blodtilførsel. Når mitralklaffprolaps blir stadig mer merkbar, kan pustebesvær og svimmelhet oppstå selv når personen ligger nede.

Angst

I noen tilfeller er symptomene på mitralklaffen prolaps kan synes å være mentale forhold. Noen av symptomene er alvorlige og uforklarlig angst, utbruddet av panikkanfall, og bouts med depresjon for tilsynelatende uten grunn. Det antas at mangel på oksygen til forskjellige organer gjelder også for lunger og hjerne. I mange tilfeller er disse forholdene er meget komplisert i sin opprinnelse, i andre tilfeller kan en person føler angst fordi deres systemet mangler oksygen og hjertet hastigheter opp for å prøve å opprettholde det nødvendige nivå av oksygen.

Blære Prolaps komplikasjoner Symptomer

Blære prolaps er en ganske sjelden tilstand som involverer blæren faktisk presser ut fra kroppen gjennom vagina. Det kan skje i ulike grader, men som noen kvinner blir eldre og bekkenmusklene svekkes, kan blæren henge ned fra sin tradisjonelle spot og presse mot skjedeveggen før det faktisk går ned i skjeden. Dette kan være smertefullt og føre til mange problemer i urin og reproduktive helse.

Grader av Blære Prolaps

Det finnes flere grader av blæren prolaps. Det er faktisk fire forskjellige "karakterer" av tilstanden som avgjør dens alvorlighetsgrad. Den første grad innebærer blæren såvidt skyve inn i vagina. På dette stadiet er det mange kvinner ikke engang merke til at de har et problem. Den andre grad - når blæren går ned helt til vaginalåpningen - er mer alvorlig. Den tredje grad oppstår når blæren faktisk har skjøvet ut av vagina, og den fjerde grad skjer når hele blæren befinner seg utenfor vagina. Dette er den mest alvorlige formen for blæren prolaps og ofte skjer i forbindelse med livmor prolaps.

Årsaker til Blærefremfall

Denne tilstanden kan være forårsaket av en rekke faktorer. Imidlertid er fødsel en av de mest vanlige årsaker. Etter fødselen kan svekke skjedeveggen, kan dette av og til føre til at blæren til å "falle" ned i vagina. Imidlertid kan overgangsalderen også føre til prolaps. Dette er på grunn av et fall i østrogen i kroppen; østrogen holder bekken musklene sterke, holder blæren på plass. Overdrevet straining under avføring eller ved løfting kan også svekke bekkenbunnsmuskulaturen og forårsake blæren til prolaps.

Første tegn på prolaps av blæren

De fleste kvinner som lider av denne tilstand først legge merke til utseendet av nytt vev i vagina som ikke var der før. Denne nye vevet vil ofte føle seg som en ball og kan blø, noe som er en umiddelbar tegn på at de bør søke lege.

Pain

Smerter i bekkenet og nedre del av magen er vanlig blant kvinner med urinblæren prolaps. Den nedre del av ryggen kan også føles stram eller smertefullt, og samleie kan føre til blødninger eller være svært smertefullt.

Urinering Problemer

Blære prolaps kan føre til mange urinveisproblemer også. Noen kvinner kan ha problemer med å tømme blæren helt, mens andre kan lide inkontinens når de anstrenge seg, nyse eller hoste. Blære-infeksjoner er også vanlig, siden blæren ofte ikke ugyldiggjøre seg helt, forårsaker en opphopning av bakterier.

Blære Prolaps og bekkensmerter

Veggene av skjeden støtte blæren, livmoren og andre organer. Ofte etter fødsel musklene i skjeden kan rive og stretch. Dette kan føre til en prolaps blæren. Når dette skjer, faller blæren ut av sin normale stilling i magen, og kan føre til ubehag.

Risikofaktorer

De vanligste årsakene til blæren prolaps er fødsel og overgangsalder. Under menopause østrogennivået faller, og kan føre til at veggene svekkes. Kvinner som tidligere har hatt barn og går gjennom overgangsalder er i størst risiko.

Symptomer

Urinlekkasje er et vanlig symptom på en droppet blæren, som kan være forårsaket fra hoster, ler og annen aktivitet som kan føre til press på magen. Det er vanlig å føle trykk, og hvis noen blærevevet blir eksponert gjennom vaginalåpningen, kan det bli rå og smertefull. Du kan også oppleve smerter under samleie.

Diagnose

Å diagnostisere blæren prolaps, kreves en vaginal eksamen. Legen din kan be deg om å presse eller hoste for å få en bedre titt på alvorlighetsgraden av prolaps.

Behandling

Den minst invasiv behandling gjør Kegel øvelser, men det er bare for milde tilfeller. Et annet alternativ er å ha en lege setter inn et pessar som hjelper holde opp vaginal veggene. Kirurgi kan være nødvendig i mer alvorlige tilfeller. Kirurgi kan utføres ved hjelp av en mindre invasiv metode som kalles laparoskopi.

Forebygging

Det enkleste du kan gjøre for å hindre blærefremfall gjør Kegel øvelser. Kvinner som ikke har fått barn, men kan gå gjennom overgangsalder ville best nytte av dette.

Hvor ofte bør du bruke Østrogen Cream for Prolaps?

Oversikt

Østrogen Cream Treatment

Bekken orgel prolaps hos kvinner, inkludert urethral prolaps, blære prolaps og vaginal prolaps, kan ofte behandles lokalt med østrogen krem. WebMD forklarer at anvendelsen av østrogen krem ​​"har en potent effekt lokalt" og "kan være svært nyttig i å lindre urin symptomer" i tilfeller av prolapsed blæren. EmpowHER forklarer at østrogen krem ​​kan "hjelpe prolaps retract og forbedre vaginal helse." Spesifikke indikasjoner for bruksfrekvens bør gis av helsepersonell.

Potensielle bivirkninger

Bruken av østrogen kremer kan føre til en rekke potensielle bivirkninger, inkludert hjerteinfarkt, blodpropp, brystkreft, livmorkreft, kreft i eggstokkene, slag, demens og galleblæresykdom. Selv om disse bivirkningene er sjeldne, er det mulig å utvikle alvorlige medisinske tilstander mens behandling bekken orgel prolaps med østrogen krem.

Bottom Line

Som med noen medisinsk behandling, er det viktig å diskutere bruken av østrogen krem ​​og de potensielle bivirkninger med helsepersonell. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å behandle prolaps med kirurgi, i hvilket tilfelle østrogen krem ​​vil ikke effektivt helbrede eller behandle tilstanden.

Hvordan diagnostisere rektal prolaps

Hvordan diagnostisere rektal prolaps


Rektal prolaps er en utvekst av rectumslimhinnen gjennom anus. Det er mest vanlig hos barn under 4 år, men er sjelden i industrialiserte land på grunn av forbedret ernæring og hygiene. Rektal prolaps bør vurderes et symptom og ikke en sykdom. Ditt primære mål ved diagnostisering av denne tilstanden bør være å bestemme dens underliggende årsaken. Her ser du hvordan.

Hvordan diagnostisere rektal prolaps

•  Skaff pasientens sykehistorie. Den vanligste årsaken til rektal prolaps er overdreven anstrengelse fra forstoppelse. Andre årsaker inkluderer langvarig sitting på toalettet eller kirurgi for å rette opp en ugjennomtrengelig anus.

Spørre om spesifikke forhold knyttet til rektal prolaps. Disse inkluderer en medfødt forstørret tykktarm, cystisk fibrose, Ehlers-Danlos syndrom, Hirschsprung sykdom, parasittinfeksjoner, lungebetennelse, polypper og endetarms svulster.

Gjennomføre en fysisk undersøkelse med pasienten i en huk posisjon for å se etter en gjentakelse. De fleste endetarms prolapses løse før medisinsk behandling er søkt, slik at pasienten er vanligvis asymptomatisk.

Skille en rektal prolaps fra en prolaps av en invaginasjon. En rektal prolaps er plomme og strekker seg ikke helt rundt anus. En tarminvaginasjon presenterer som en rød masse som lar en finger som skal sendes mellom anal veggen og utstående masse.

Bruk laboratoriestudier for å se etter årsaker til rektal prolaps. Cystisk fibrose bør alltid mistenkes først som 11 til 23 prosent av disse pasientene har rektal prolaps. Denne tilstanden er også assosiert med infeksjoner av Giardia, Entamoeba histolytica, Escherichia coli 0157: H7, Salmonella, Shigella og Trichuris.

Hemorrhoid Prolaps Treatment

Hemorrhoid Prolaps Treatment


Ifølge World Organization of Public Health, over 10 millioner mennesker lider av en form for hemoroider. Prolaps hemorroider er klassifisert som klasse fire og anses irreducible. Åreknuter, ofte referert til som prolaps hemoroider oppstår når vev som inneholder blodkar stikker fra anus, også referert til som thrombosed ekstern hemorrhoid. Tromboserte eksterne hemorroider er mer vanlig hos ellers friske voksne.

Symptomer

Personer med prolaps hemorroider kan oppleve ekstremt smertefull hevelse, samt lyse rødt blod på toalettpapir eller i toalettet. En ekstern klump rundt anus min være til stede.

Årsaker

Flere faktorer kan bidra til utbruddet av prolaps hemorroider. Forstoppelse, straining under avføring, kolitt, trichuriasis, cystisk fibrose, og graviditet er kjent mulige årsaker.

Diagnose

Diagnose metoder omfatter sigmoidoskopi, barium klyster, rektal undersøkelse og anorektalt manometry. Fordi det er likheter i symptomer mellom prolapsed hemorroider og endetarmskreft, perianal hematom, anal fissur fistel og abscess, min andre tester brukes for diagnose

Behandling

Behandlingen kan omfatte mucosal striper eller ligering Baron, et mindre inngrep og foretrukket metode for behandling. Et elastisk bånd er knyttet rundt den ytre hemoroide. Blodgjennomstrømningen er så oppbrukt og avføring blir mindre smertefull.
Sclerotherapy er en prosedyre som brukes til å krympe hemorroider. Medisinering er sprøytet inn i blodårene innenfor hemorrhoid, forårsaker venen å redusere.
En mer invasiv prosedyre er kirurgisk restaurering å fjerne hemorroider, ofte referert til som hemorrhoidectomy. Hemorrhoidectomy er en kirurgisk prosedyre som brukes for å fjerne hemorrhoid. Dette benyttes som en siste utvei, som det er ansett for å være svært smertefullt under utvinning.
I alvorlige tilfeller kan restaurering av endetarmen, anus eller sphincter være nødvendig.

Risiko

Visse faktorer assosiert med alder, før rektal kirurgi, svake muskler, kronisk forstoppelse, og anstreng kan bidra til utbruddet av prolaps hemorroider.

Prognose

Prolaps hemorrhoid er en kronisk tilstand. I de fleste tilfeller, med anbefaling fra en lege, kronisk prolaps hemorroider kan styres.

Forebygging

En endring i kosthold, og unngå straining under avføring kan bidra til å hindre hemorroider. I tillegg min en mild krakk mykner bli anbefalt av legen din.

Sykepleie diagnoser for rektal prolaps

En rektal prolaps oppstår når vevet i rektum rager ut gjennom anus. Det kan føre til ubehag og pinlig fekal inkontinens, og kan kreve kirurgi for å korrigere. Sykepleie diagnoser behandler både fysiske og psykiske bekymringer knyttet til denne tilstanden.

Symptomer

Den viktigste tegn på en rektal prolaps er en rød masse stikker ut fra anus, spesielt etter avføring. Blødning fra anus eller blod i avføringen kan også føre.

Årsaker

Utdanne pasienten om årsakene kan bidra til å forhindre fremtidige tilbakefall eller gi dem en følelse av makt over tilstanden. Årsaker kan være forstoppelse, skader, cystisk fibrose og Barnemark infeksjon.

Fysiske Risks

Rektal prolaps kan føre til forstoppelse og underernæring eller dårlig opptak av næringsstoffer. Diagnoser av fysisk risiko kan inkludere "risiko for forstoppelse" eller "risiko for ubalansert ernæring."

Psykologiske Risks

På grunn av muligheten for fekal inkontinens, kan denne tilstanden føre til lav selvfølelse eller følelser eller maktesløshet. En mulig diagnose kan være "risiko for situasjons lav selvfølelse knyttet til ukontrollerte avføring."

Behandling

Varm komprimerer er vanligvis plassert mot massen til å skyve den inn igjen. En pedagogisk diagnose, for eksempel "beredskap for forbedret forvaltning av terapeutisk regime" kan gjøre det mulig for pasienten å behandle tilstanden selv.

Øvelse for prolaps i nakkeregionen

En herniated platen er en svulmende eller sprukket plate mellom ryggvirvlene. Herniated plater er mest vanlig i nedre del av ryggen, men kan forekomme i nakkeregionen, forårsaker smerte, immobilitet og nummenhet eller svakhet i armene dine. Hvis du opplever smerter fra en herniated plate i halsen, kan du bidra til å lindre symptomer med nakkeøvelser.

Stretching

Stretching du halsen bidrar til å lindre noe av smerten og immobilitet av nakken din. Gjør disse øvelsene sakte og ikke tvinge halsen forbi det punktet av smerte. Avhengig av plasseringen av prolaps, kan du være i stand til å gjøre enkelte strekninger lettere enn andre.

Bøy hodet forover og bakover ser, ned til tærne og opp til himmelen. Deretter begynne å bevege hodet mot den ene skulderen og deretter den andre, prøver å berøre øret til skulderen. Snu hodet til venstre og høyre, prøver å trekke haken over skulderen på hver side. Drei hodet til venstre og høyre, men ikke prøv deg rotere hodet i en hel halv-sirkel fra foran til bak og foran igjen. Dette kan forverre din smerte og symptomer. Husk å ikke holde pusten mens du strekker musklene. Breathing gir musklene oksygen, noe som bringer næringsstoffer og fremme helbredelse.

Dynamic Lumbar stabiliseringsøvelser

Når du gjenvinne mobilitet du kan begynne dynamiske stabiliseringsøvelser som angitt av legen din eller fysioterapeut. Disse øvelsene er laget for å hjelpe deg med å justere og korrigere din holdning til å redusere stress på herniated plate. De vil også forbedre fleksibiliteten i ryggen og din generelle tilbake helse.

Disse øvelsene koordinere mageøvelser med ryggøvelser for å balansere din ryggrad og holdning. Mageøvelser inkluderer crunches og vekslende ben heiser. Rygg øvelser inkluderer menneske positur og bekken tilter.

Du en også gjøre motstand øvelser med halsen ved å gjennomføre samme serie av strekninger, men å bruke hendene som teller-motstand.

Crunches er lik sit-ups bortsett fra at du bare heve deg selv halvveis til toppen. Pass på at knærne er bøyd. Leg heiser er best gjøres på en øvelse ball. Sitt på ballen og heve hvert ben parallelt med gulvet. Den supermann positur er der du ligger på magen og løfte begge armer og ben opp som om du flyr. Den bekken tilt starter med deg liggende på ryggen med knærne opp, deretter løfte hoftene oppover.

Aerobic aktivitet

Det er viktig å være aktiv når du arbeider med en herniated plate i halsen. Det kan være vanskelig å gjøre normale aktiviteter som løping eller aerobic, men du bør kunne gjør noen gange, sykling, svømming eller arbeid på elliptiske maskiner. Du ønsker å finne en aktivitet som er lav effekt og øker ikke smerten som ligger i halsen.

Hvis smertene har forlatt deg på sengeleie for noen tid, sjekk med legen din for å sikre at du er i stand til å starte en aerobic program. Start forsiktig på et moderat tempo for bare fem til ti minutter, og jobbe deg opp til 30 til 40 minutter. Dette vil bidra til å holde det samlede kroppen i god stand og samtidig øke sirkulasjon og mobilitet i halsen.

Thorax og Astma

Thorax og Astma


Astma er en sykdom som har mange ukjente områder. Det er flere teorier rundt aspekter som årsakene, årsaken til triggere og enda noen teorier om hvordan du finner ut de tidlige tegnene. Men en betydelig karakteristisk at astmasyke er kjent for å dele er en anomali i thorax.

Definisjon av Thorax

Thorax er et område av kroppen, ikke en spesiell kroppsdel. Det er brystkassen som inkluderer ribbeina, ryggraden, lunger, hjerte, sternum og membran.

Astma Connection

Leger har lagt merke til at astmatikere har en brystkassen som utvider større enn det normalt bør på den ene siden eller over hele brystkasse. Resultatet er et tønneformet bryst. Denne tilstand fører også til brystet til å stige og falle mindre enn vanlig under normal pusting.

Årsaker

Den grunne pust at mange astmatikere bruker for å "få igjen pusten" fører til at musklene er festet til ribbeina (interkostal muskler) til å bli forstørret fra overdreven bruk. Normal pusting avhengig tungt på membranen muskler. Using de intercostals forårsaker brystkassen til hyperexpand.

Blære Prolaps Treatment

Lider av en blære prolaps eller cystocele kan være svært ubehagelig eller smertefullt. Det er mange behandlingstilbud tilgjengelig, fra hormontilskudd til kirurgi; disse kan gjøre håndteringen av prolaps mer håndterlig, og kirurgi kan reposisjonere blæren helt.

Definisjon

En prolaps av blæren også går under navn cystocele og refererer seg til en situasjon hvor blæren faller ned inn i vagina. Det kan være nesten umulig å oppdage i mindre saker, eller det kan faktisk skyve helt ut av skjeden i alvorlige funn. Blære prolaps er vanligvis forårsaket av overdreven strai fra fødsel eller tunge løft. Som du alder, hormoner som er ansvarlig for å holde vaginal veggen tonet er oppbrukte. Et svakt punkt i denne veggen kan føre til en prolaps.

Hormoner

Hormoner er noen ganger foreskrevet som behandling for en prolapsed blæren. Spesielt er østrogen som brukes til å legge til styrke og tone i skjedeveggen og bekkenbunnsmuskulaturen, som ofte mister sin tone som du blir eldre. Etter anstrengelse under fødsel, kan denne veggen også strekke utover sin naturlige elastisitet, forårsaker skade og svakhet og gjør en østrogen supplement viktig å reparere.

Pessar

Dersom blæren har falt inn i vagina og forårsaker smerte, er et pessar noen ganger brukt. Et pessar er et apparat som settes inn i skjeden, og brukes til å holde blæren på sin rette plass. Du kan være foreskrevet et pessar at du kan fjerne og rense deg selv eller en som bare legen kan ta ut.

Kegel øvelser

Hvis du har en mild prolaps, kan Kegel øvelser verker i å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Disse øvelsene innebære kontrahering og avslappende bekkenbunnsmusklene flere ganger for flere sett hver dag. Hvis du aldri har gjort disse øvelsene før, en god måte å fortelle hvis du gjør dem riktig er å prøve å stoppe flyten ved vannlatning. Musklene du brukte til å stenge av strømmen er den samme som du bør trekke seg sammen og slappe av. Du kan gjøre disse øvelsene hvor som helst og når som helst for å tone skjeden.

Kirurgi

I avanserte tilfeller, er kirurgi foreskrevet for å behandle blære prolapses. Kirurgi involverer å lage et innsnitt i veggen av vagina og presser blæren tilbake til sin rette plass. Deretter blir skjeden forsterket og gjort sterkere, slik at prolaps ikke skjer igjen. Du kan vanligvis gå tilbake til et normalt liv etter seks uker med utvinning, men anstrengende eller tunge løft bør unngås for å hindre en re-forekomst.

Elektriske pulser

I noen tilfeller kan elektrisk stimulering brukes til å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. En liten sonde settes inn i skjeden, og påføres veggen. Enheten legger ut elektriske strømmer som gjør musklene kontrakt. Dette bidrar til å styrke vagina, fraråder ytterligere prolaps og kan arbeide for å reversere noen av skadene forårsaket av en mindre prolaps.

Micro Valve Prolaps Symptomer

Micro Valve Prolaps Symptomer


Det har blitt anslått at om lag 60 prosent av personer diagnostisert med mitralklaffprolaps ikke har noen merkbare symptomer. Faktisk, mange blir overrasket når de blir fortalt av sin lege at de har MVP.

MVP symptomer på grunn av Valve regurgitasjon

De resterende 40 prosent er sannsynlig å oppleve symptomer som er forårsaket av en mer alvorlig forekomst av mitralklaffen oppstøt --- blodet lekker tilbake gjennom ventilen etter at hjertet pumper.

Symptomer på mitralklaffprolaps kan omfatte:

Racing eller uregelmessig hjerterytme svimmelhet eller ørhet Kortpustethet Fatigue - utilstrekkelig blodoksygentilførsel til musklene som arbeider under trenings Hjertebank Sharp smerter i brystet Angst, panikkanfall og depresjon knyttet til ubalanser i det autonome nervesystemet migrene Sjeldne slag hos unge pasienter

Årsak til mitralklaffprolaps stor grad ukjent

Det har blitt oppdaget gjennom vitenskapelige undersøkelser og forskning at de med MVP har en tendens til å passe til en bestemt medisinsk profil. For eksempel, kroppene deres er lang og mager, de har rette ryggen og de har ubalanse i det autonome nervesystemet.

Det er også kjent at mitralklaffprolaps er arvet og ofte går i familier. Imidlertid, dens årsaker er stort sett ukjent, annet enn det oppstår når anordningen mitral - klaffene og akkorder som styrer åpning og lukking av ventilen - tykner, forstørres og forlenges på grunn av en unormal dannelse av kollagen. Det er denne ekstra vev som bevirker at ventilen floppen bakover, eller i prolaps, inn i venstre atrium etter hver hjerte sammentrekning.

Echocardiograms Bekreft MVP Diagnose

Mitralklaffprolaps er vanligvis oppdaget under en fysisk undersøkelse når pasienter informere lege om symptomer eller tilstander de opplever som er karakteristiske for MVP.

Hvis MVP er mistenkt, kan en ekkokardiogram som genererer ultralydavbildning av hjertet anbefales. Det kan bidra til å fastslå hvor alvorlig prolaps er og hvor mye oppstøt oppstår, som begge påvirker i hvilken grad en pasient opplever symptomer.

Holter og event-skjermer er også noen ganger brukt til å påvise arytmier og hjertebank.

Lite behandling for MVP

Mens symptomer kan være foruroligende og utfordrende, er mitralklaffprolaps ikke en livstruende tilstand. I de fleste tilfeller, behandling eller livsstilsendringer ikke er nødvendig.

Selv om det ikke ment å behandle MVP selv, leger har de siste forskrevet antibiotika til pasienter med mitralklaffprolaps som gjennomgår medisinsk og dental prosedyrer der bakterier kan komme inn i blodbanen. Dette er gjort for å hindre endokarditt, en ventil infeksjon som er sjelden, men en potensielt alvorlig komplikasjon.

The American Heart Association nylig endret denne anbefalingen å inkludere bare pasienter som har gjennomgått hjerteklaff eller annen erstatning kirurgi.

MVP Pasientene har vanligvis god prognose

Når de har akseptert diagnose og lært å leve med noen symptomer, vil de fleste mennesker med mitralklaffprolaps føre relativt normale liv, og bør ikke forvente å gjennomgå noen spesiell behandling. En rutinemessig eksamen og en og annen ekkokardiogram bør være alt som er nødvendig for å overvåke den.

Hva er en vaginal Prolaps?

Ifølge University of Washington Department of Urology, beskriver vaginal prolaps en svakhet i vaginal vegger som gjør at bekkenorganer for å falle inn i skjeden.

Symptomer

Kvinner som har vaginal prolaps ofte opplever press eller tetthet i skjeden, smertefulle samleier eller magesmerter.

Årsaker

Vaginal prolaps kan være forårsaket av vaginal fødsel hvis en kvinne har en lang arbeidskraft, fødsler av multipler eller føder en stor baby. Det kan også være forårsaket av overgangsalder og aldring.

Testing

En gynekolog eller fastlegen kan diagnostisere vaginal prolaps gjennom en fysisk eksamen. Det kan også bli bekreftet gjennom laboratorietester eller medisinsk bildebehandling, men det er ikke ofte nødvendig.

Behandling

Leger behandle vaginal prolaps gjennom kirurgi eller ved å bruke et pessar. Kirurgi brukes til å reparere vaginal defekt som er årsak til prolaps og en pessar er nonsurgical enhet som støtter prolapsed del av vagina.

Komplikasjoner

Vaginal prolaps kan føre til flere problemer, inkludert blære infeksjoner, nyreskader eller sår.

Thorax ryggraden Skader og behandling

Thorax ryggraden er plassert i den øvre del av ryggen, som strekker seg fra undersiden av halsen til rundt bunnen av brystkassen. Det er flere vanlige årsaker til ryggskader og muligheter for behandling.

Årsaker

Thorax ryggraden skader kan være forårsaket av traumer, skader, belastning eller dårlig kroppsholdning. Øvre ryggsmerter er vanlig for de som ikke har en ergonomisk kontormiljø, men arbeid ved datamaskinen i løpet av dagen.

Symptomer

En skade på thorax ryggraden området kan føre til lammelse av underkroppen, smerte som reiser inn i bena, nummenhet og kribling, svakhet i musklene og endringer i reflekser, ifølge Maryland Spine Center.

Typer

Abnormiteter i thorax ryggraden er oppdaget ved hjelp av røntgen og MR avbildning for å se etter brudd, forvridning, osteoporose av ryggraden, bløtvev skader, nerve anslags og andre problemer.

Behandling

En lege vil ofte kreve hvile etter en thorax ryggraden skade, spesielt hvis smertene er alvorlig. Smertestillende medikamenter og anti-inflammatoriske er ofte foreskrevet.

Fysioterapi

Fysioterapi, inkludert strekninger og trening, er ofte foreskrevet for thorax ryggskader. Økende styrke i magemusklene kan forhindre ryggskader og forbedre styrke og stabilitet. En fysioterapeut kan også gjennomgå mulige årsaker, som for eksempel dårlig holdning eller løfte feil.

Kirurgi

Hvis smertene ikke avtar, kan en lege foreslå epidural steroidinjeksjoner hvor steroider er injisert i nervene rundt ryggmargen.

Noen thorax ryggraden skader behandles gjennom kirurgi, noe som kan innebære å fjerne herniated eller sprukket plate.

Hvordan man skal håndtere Cord Prolaps

Cord prolaps oppstår under fødselen når ledningen går forut for barnet og barnets hode legger press på ledningen. Følgelig blir barnet ikke lenger får næringsstoffer og oksygen fra moren. Babyens hjerteslag bremser ned. Cord prolaps er en svært sjelden hendelse, som forekommer en gang i hver 500-1000 childbirths.

Bruksanvisning

Ring 911 for akutt medisinsk hjelp umiddelbart hvis du merker ledningen stikker ut fra skjeden. Cord prolaps kan også oppdages gjennom overvåking av babyens hjerteslag. Dessverre, noen ganger er det ingen måte å bekrefte ledningen prolaps før det er for sent.

Mens du venter på medisinsk hjelp, være på alle fire med hodet ned og hofter opp for å slippe trykket fra ledningen.

Rush inn på sykehuset. Spør noen andre til å kjøre. Ligg i baksetet med baken opp.

Prøv å være rolige. Pust slik at barnet får nok oksygen.

I tilfeller vil C-delen brukes til å levere snor prolaps babyer. Be legen om å prøve vaginal fødsel først, hvis mulig. Leveransen skal skje raskt, muligens med hjelp av tang eller vakuum extractor.

Hvordan er en prolaps i Øvre Neck diagnostisert?

Gi Medical History

Planlegge en avtale med enten fastlegen din eller en ortopedisk spesialist for å starte den diagnostiske prosessen for en øvre hals (cervical) herniated plate. Når legen ber om en fullstendig medisinsk historie, beskrive eventuelle nakkesmerter du har opplevd. Opplever nakkesmerter i tillegg til smerte som strekker seg dypt inn i skulder eller smerter som stråler ut i armene vil indikere til legen din at du muligens har utviklet en herniated plate i øvre nakke. Beskriv eventuelle nylige skader som kan ha forårsaket prolaps. Forklare eventuelle forekomster av arm svakhet og prikking, samt hvis smertene er verre når du sitter eller står, liggende eller bøyd, turgåing, nysing, hoste eller ler. Dette vil hjelpe legen din bestemme at roten årsaken til nakkesmerter kan være en herniated plate.

Gjennomgå Physical Examination

Etter å ha fått din medisinske historie, legen din vil begynne en fysisk undersøkelse for å finne kilden, årsak og alvorlighetsgrad av smerte. For å finne ut om dette er en herniated plate i øvre nakke, vil armene bli manipulert til å teste for omfanget av bevegelse, muskelstyrke og reflekser, følelse og nerve funksjon. En undersøkelse av ryggraden i nakken kan også indikere en nedgang i krumning av ryggraden. Betennelse i spinal nerve kan øke når det påføres trykk til ryggraden i det cervikale område. Unormale reflekser kan bidra til å diagnostisere den spesifikke plasseringen av prolaps.

Diagnostisk testing

Dersom sykehistorie og fysisk undersøkelse indikerer sannsynligheten for en skiveprolaps i øvre nakke, vil legen bestille en MR (magnetisk resonans) test for å bekrefte det eksakte plate som er skadet. MR vil tillate legen din for å se den myke rygg vev og fastslå graden av skade og plasseringen. Etter nærmere detaljer er gjort tilgjengelig av MRI, en offisiell diagnose av en øvre nakke herniated plate kan utstedes og riktig løpet av behandlingen bestemmes.

Hvordan å behandle livmor prolaps

Hvordan å behandle livmor prolaps


Livmor prolaps er en medisinsk tilstand som følge av svekkelse av muskler og leddbånd i kvinnens bekkenregionen. Når diagnosen av en lege etter en bekken eksamen, er det flere måter å behandle livmor prolaps. Noen av de behandlinger må bli administrert av en lege, mens andre kan utføres rutinemessig av pasienten. Les videre for å lære hvordan å behandle livmor prolaps.

Bruksanvisning

En styrke bekkenbunnsmusklene med Kegel-øvelser, som innebærer naturlig Tensing og avslappende vaginal området. I utgangspunktet er denne oppgaven innebærer å simulere bevegelsen av holde tilbake urin. Holde musklene stramme i noen sekunder og slipp. Gjenta 10 ganger.

Ta kontakt med legen din for å se om han mener en pessar er nødvendig. Dette er en sirkulær enhet som er satt inn under bunnen av livmoren, å holde livmoren på plass.

Gjennomgå risiko og fordeler ved å ta østrogenbehandling (ERT). ERT kan avta ytterligere svekkelse av bekkenmusklene, sparer pasienten fra videre drastisk behandling.

Tenk kirurgiske behandlinger. Livmoren kan holdes på plass av en kirurgisk implantert slynge, noe som gjør det umulig for livmoren å prolaps. Et annet alternativ er kirurgisk fjerning av livmoren gjennom en prosedyre som kalles en hysterektomi.

Gå ned i vekt, hvis det er mulig. Sørg for å følge et sunt kosthold og trene regelmessig. Enhver vektøkning kan gjøre prolaps forverres.

Øv riktig løfteteknikk. Løfte feil kan sette overflødig belastning på bekkenmuskulaturen, noe som resulterer i prolaps.

Tips og advarsler

  • Hvis seriøst vurderer å ta østrogenbehandling, sørg for å diskutere risikoen ved å ta østrogen med legen din. Sørg for at fordelene vil oppveie risikoen.

Rettsmidler for prolaps Blære

Rettsmidler for prolaps Blære


En prolapsed blæren (cystocele) oppstår først og fremst hos kvinner når veggene i skjeden, som holder blæren i sin normale posisjon, svekkes. Blæren har ikke tilstrekkelig støtte og glipper fra sin korrekte stilling. Behandling varierer fra muskel øvelser til kirurgi.

Kegel øvelser

For milde tilfeller av en prolapsed blæren, kan legen foreslå at-home Kegel øvelser. Kegels er et bekken øvelse brukes til å styrke musklene som kontrollerer strømmen av urin. Regelmessige Kegel øvelser kan styrke musklene i skjedeveggen, og brukes til å behandle urininkontinens.

For å utføre en Kegel, sitte på gulvet og presse sammen musklene som brukes til å stoppe tisser. Hvis din rumpe strammer men ikke urinrøret eller anus, det blir gjort feil. Hold musklene stramme i tre sekunder, og slipp for tre. Gjenta 15 til 20 ganger 3 ganger om dagen. Disse øvelsene er bare effektivt når det gjøres på en jevnlig basis.

Østrogen Therapy

Vanligvis henvist til postmenopausale kvinner, kan østrogen injeksjoner hjelpe i styrking av muskel tone.

Vagitorier

Vagitorier er enheter en lege kan sette inn i skjeden for å holde de svekkede muskler på plass. De kan være laget av gummi, plast eller silikon, og er utstyrt med lege for å minimalisere ubehag.

Kirurgi

Kun brukt i de mest ekstreme tilfeller, kirurgi pinnen og gjenoppretter støtte til blæren. Dette oppnås gjennom innsetting av masker i fremre og bakre skjedeveggen.