Digidexo.com

sigaretter inneholde bensin

Hvordan Sigaretter Årsak Mouth kreft?

Hvordan Sigaretter Årsak Mouth kreft?

Munn Kreft og Tobakk

Ifølge American Cancer Society, er det ca 30 000 nye tilfeller og 8000 døde av munnen kreft hvert år. Munnen kreft, også kjent som orale kreftformer, inkluderer kreft i leppe, tunge, spyttkjertler, gulvet i munnen, mesopharynx, og hypopharynx. Alle typer tobakksbruk har vært show å assosiere med høyere risiko for munn kreft og er anslått å føre mer enn 90 prosent av oral kreft hos menn og 60% av oral kreft hos kvinner.

Sigaretter inneholder mange Kreftfremkallende

Sigaretter inneholder mange kreftfremkallende stoffer (karsinogener). Disse inkluderer, tjære, arsen, benzen, kadmium, formaldehyd og polonium-210. Tjære, den brune rester som flekker røyker tenner og fingre er en samling av faste partikler. Risikoen for oral kreft øker med hvor lenge en person har begynt å røyke og hvor ofte han eller hun røyker en dag.

Kreftfremkallende mutasjoner av celler i munnen

Langvarig eksponering for kreftfremkallende stoffer i sigaretter endre normale funksjoner av onkogener og tumorsuppressorgener i orale vev. Disse endringene vil føre til ukontrollert cellevekst og utbruddet av oral forstadier til kreft.

Den første fasen av kreft

Leukoplakia eller erythroplaki er også kjent som muntlig precancers. Leukoplaki er et hvitt område (se figuren nedenfor) og erythroplaki er et rødt område i munnen. Begge, hvis den forblir ubehandlet, vil utvikle seg til kreft. For eksempel, i gjennomsnitt tar det erythroplaki 10 år til å bli kreft.

Vite om du har Oral Cancer

Tegn og symptomer på kreft i munnhulen inkluderer vedvarende munnen eller leppe sår, vedvarende hvit eller rød lapp (es) i munnen, uvanlig langvarig sår hals, en klump i munnen, svelg eller tunge, vanskeligheter med å svelge eller tygge og stemme endringer.

Tidlig gjenkjennings er nøkkelen

Det bør understrekes at munnen kreft lar seg behandle hvis det oppdages tidlig. Men siden de fleste munnen kreft går undetected for lang tid, er overlevelsesraten lav: kun 48 prosent overlever fem år etter diagnose. Dette er svært uheldig da en enkel og smertefri undersøkelse av munnen kan føre til tidlig påvisning av kreft i munnen. Så hvis du er en storrøykere, be din tannlege eller fastlege til eksamen munnen regelmessig. Behandling av munnkreft består for det meste av operasjonen etter av strålebehandling.

Oral kreft kan forebygges.

For å redusere risikoen for munnkreft, unngå enhver form for tobakksprodukter, inkludert sigaretter, rør, sigarer, tygger eller snuffs. Tobakk sammen med tung alkoholbruk er en sterk risikofaktor for munn kreft, så drikk med måte, hvis du må. Eksponering for sol kan føre til leppe kreft, så bruk leppepomade som inneholder solkrem. Bruker mye frukt og grønnsaker i kosten for å redusere de samlede kreftrisiko.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer


Fritt fører til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Sigarettrøyking relaterte dødsfall står for en av fem dødsfall årlig blant amerikanerne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens mange sigar røykere ikke inhalerer røyken, inneholder sigarer like mange giftige kjemikalier som sigaretter inneholder. Ifølge National Cancer Institute, kan en premie sigar inneholde så mye tobakk som en pakke sigaretter. Til tross for de syke effektene av røyking, prøver å slutte og bor tobakksfritt forblir vanskelig på grunn av tobakksavhengighet.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

•  Lag en avslutt-smoking plan. Din plan bør inneholde utarbeide et støttesystem som venner og familie. Opprett en journal og skrive ned de triggere som gjør at du ønsker å røyke, som kan inkludere alkoholforbruk eller stress. Skriv ned grunnene du vil slutte.

Sett en dato i kalenderen for å slutte å røyke og holde seg til den datoen. Planlegg en dato tett på din kalender, i stedet for lengre unna. Vente til siste dag i måneden kan gjøre du ombestemmer deg om å slutte.

distrahere deg fra å røyke og atferd som vanligvis går med den. Endre rutine kan hjelpe distrahere deg fra trangen til å røyke. Gå en tur eller trener kan være et sunnere alternativ.

Prøv nikotinerstatnings medisiner, som inkluderer nikotintyggegummi, nikotin pastiller eller nikotinplaster. Hvis over-the-counter metoder ikke fungerer, ta kontakt med legen din om reseptbelagte medisiner, for eksempel bupropion eller vareniklin.

Fjern eventuelle gjenværende sigaretter eller sigarer i ditt hjem. Bli kvitt askebegre. Forlate tyggegummi eller hard candy rundt huset for å erstatte de cravings.

Koble med en mental helse profesjonell hvis du føler andre alternativer har mislyktes. Ringe en støttetelefon for å komme deg gjennom en craving.

Hint

  • Abstinenssymptomer kan vare noen uker. Husk at symptomene er bare midlertidig.
  • Unngå venner eller familie som røyker rundt deg.
  • Unngå røyking på dagen at du avslutter.
  • Ikke gi inn dine krav. Dette vil tillate deg å begrunne hvorfor du tror du bør røyke.
  • Unngå kaffe og alkohol når slutte å røyke.

Hva er de mest vanedannende kjemikalier i sigaretter?

Hva er de mest vanedannende kjemikalier i sigaretter?


Opprette et bånd mellom New World nybyggere og indianere, tobakk var ikke en tidlig kilde til avhengighet. Brukes til å trekke ut infeksjon og vokst som en banedekkvekst, tobakk var en primær kilde til organiske plantevernmidler. Siden borgerkrigen, tobakk effekt på hjertet og nervesystemet økt fokus og lettet stress. Nikotin fortsetter å opprettholde kontroll over røykere til tross for århundrer med avhengighet og misbruk.

Sigarett Ingredienser

Det finnes mange varianter av sigaretter og sigarer, men de alle inneholder tjære, tobakk, karbonmonoksid og ammoniakk. I tillegg til nikotin, sigarett kjemiske additiver inkluderer etylacetat, vann, sakkarose, invert sukker og maissirup med høyt fruktoseinnhold. Avhengig av merke og produsent, kan sigaretter også inneholde propylenglykol, glyserol, lakris ekstrakt, kakao og kakaoprodukter, carob bønne ekstrakt, naturlige og kunstige smaker, i henhold til sigarettprodusenten Phillip Morris. Menthol og ikke-mentol sigaretter har lignende mengder av nikotin. Filtre ikke redusere mengden av inhalert nikotin, fordi de små lufthull som er plassert i filtre for å redusere effekten av nikotin er dekket av røkeren fingre.

Nikotin

Inneholder ca 0,002 gram av nikotin, en pakke med 20 sigaretter gir ca 0,71 gram nikotin per dag. Røykere inhalerer tilsvarende 16 pounds i året av denne tilvenningen substans. Nikotin øker hjertefrekvensen ved flom blodet med karbonmonoksid. Den laster også blodårer og lunger med tjære. Den vanedannende kvalitet av nikotin fører til at kroppen begjærer fortsatt adrenalinkick. En tilstand av økt bevissthet resultatene fra aktivering av hjernen er glede. Stimulering og avslapping oppstå som en persons hjertefrekvens øker og lungene hennes fylles med karbonmonoksid. Til slutt, røykere krever de addicting effektene av nikotin for å våkne, sovne, konsentrere seg, håndtere stress, sosialisere og regulere fordøyelsessystemet.

Sukker

Sukker er en vanlig bestanddel i tobakkprodukter. Sigaretter inneholder om lag 20 prosent sukker, enten som høy fruktose mais sirup, lakris, kakao eller carob. Siden produsentene ikke gi eksakte ingrediens målinger, 20 sigaretter per dag legger minst 3 pounds av sukker inntas gjennom tobakksrøyk hvert år. Effektene av 3 pounds av ekstra sukker per år til en person med diabetes kan være betydelig. Sukker øker den søte smaken i sigaretter og sigarer, noe som gjør dem mer spiselig.

Tilbaketrekking

Når en person prøver å slutte, mister han tilgang til hjertet-racing og blod-pumping påvirker av nikotin. Uten et sunt alternativ, for eksempel trening, vil nervesystemet fortsette å kreve disse spennende og beroligende effekten fra nikotin effekt på nervesystemet.

Sigarett tilbaketrekking kan føre til symptomer på irritabilitet, mangel på konsentrasjon, søvnforstyrrelser, økt appetitt og cravings for tobakk. Nikotin er svært vanedannende, derfor røykere er ofte mislykket i sine første forsøk på å slutte. Det finnes effektive behandlinger, men å hjelpe røykere håndtere disse abstinenssymptomer og forbedre sin suksess på å slutte å røyke.

Komplikasjoner fra år med tobakksbruk kan føre til alvorlige medisinske tilstander som varer utover trekning, for eksempel hjertesykdom, emfysem, kronisk bronkitt og en rekke kreftformer.

Hvordan kjøpe Nikotin-Free Sigaretter

Hvordan kjøpe Nikotin-Free Sigaretter


For røykere som prøver å slutte, nikotin-free sigaretter, også kjent som urte sigaretter, presentere et sunt alternativ til vanlige sigaretter. I motsetning til vanlige sigaretter, som inneholder tobakk og nikotin, nikotinfrie sigaretter inneholder en blanding av urter for å hjelpe røykere å slutte deres fysiske avhengighet til stoffet. Når du vet hvordan du skal kjøpe nikotinfrie sigaretter, kan du vurdere å slutte å røyke.

Merker

Populære merkene av nikotinfrie sigaretter vanligvis markedsføre sine produkter som "urte sigaretter." Disse merkene inkluderer Ecstasy, Honeyrose, Smokin 'Joes og Magic sigaretter, blant mange andre. Urter som inngår i disse sigarettene kan inneholde mynte, pasjonsblomst og mer.

Forhandlere

Du kan kjøpe nikotinfrie sigaretter fra mange nettbutikker, som for eksempel nikotin gratis sigaretter. Imidlertid har mange tobakks og enda noen helsekostbutikker begynt å bære minst ett eller to merker av urte sigaretter. Mens kjøpe i person kan være dyrere, vil du ikke å gi ditt kredittkortnummer på nettet og risikere å bli lurt fra online-forhandlere.

Pris

Nikotin-free sigaretter koster ofte mindre enn vanlige sigaretter, men dette vil variere fra stat på grunn av ulike skatter pålagt tobakksvarer. Generelt, forvente å betale rundt $ 5 per pakke, som i 2010.

Hvordan virker sigarett røyking forårsake kreft?

Om sigaretter og kreft

Sigarettrøyking er den fremste dødsårsaken i USA i dag. Det er årsaken til 30% av alle kreftformer. En type kreft forårsaket av røyking, lungekreft, er en av de mest dødelige typer det er. Ikke bare røyke sigaretter forårsake kreft, det er også ansvarlig for sykdom og sykdom relatert til andre systemer i kroppen, inkludert sirkulasjonssystemet. Røyke sigaretter kan skade de nær en røyker, inkludert det ufødte barnet til en gravid røyker.

Forskjellige typer sigaretter og kreft

Å få kreft fra røyking ikke kan unngås ved å røyke lette sigaretter, håndrullede sigaretter, eller færre vanlige sigaretter. Folk som røyker light sigaretter er mer sannsynlig å røyke flere sigaretter. Dette er gjort for å få den samme mengden av nikotin i færre vanlige sigaretter. Menthol sigaretter og sigaretter markedsføres som naturlig er også like farlig om ikke farligere enn vanlige sigaretter. Dette skyldes det faktum at røyken blir holdt i lengre tid, og inhalert dypere, slik at de skadelige røk til å gjøre mer skade.

Hva er i sigaretter som forårsaker kreft?

Hva gjør røyking forårsake kreft er ingredienser som er kjent som kreftfremkallende. Kreftfremkallende bokstavelig talt betyr "kreftfremkallende." Sigaretter inneholder også nikotin, men dette er ikke hva som forårsaker kreft. Nikotin er stoffet i sigaretter som man blir hekta på. De andre sigarett ingredienser er det som gjør det dødelig. Tjære er en av de mange kreftfremkallende stoffer som finnes i sigaretter. Tar inneholder over 4.000 kjemikalier. Over 60 av disse kjemikaliene er kjente kreftfremkallende, som alle er dødelige. På listen over kreftfremkallende i sigaretter er:
Cyanide: Giftig til hjernen og hjertet.
Benzen: Brukes til å lage plast og gummi.
Formaldehyd: Brukes til å bevare døde kropper og kroppsdeler.
Metanol: Wood alkohol.
Ammoniakk: Brukes som et rengjøringsmiddel og å gjødsle avlinger.
Acetylen: Brukes til drivstoff sveise fakler.

Hvordan Karsinogener forårsake kreft

Når en sigarett er tent, alle kjemikalier i det reagerer med hverandre på en slik måte som endrer måten en frisk celle oppfører seg. Friske celler vokse, lage nye celler og deretter dø. Celler vokse raskere i løpet av barndommen, men denne prosessen bremser ned etter den tid vi nå vokser opp. Da er de fleste cellene i kroppen har gjort bare for å ta plassen til de som dør. Men karsinogener påvirker cellens DNA, forårsaker skader som fører til at cellene til å oppføre seg annerledes. Den skadede DNA i kreftceller er ikke fast og forårsaker cellene til å vokse og foreta nye celler på en måte som ikke er ordnet og sunn, men ute av kontroll. De skadede celler få nye skadede og usunne celler som kan spres over hele kroppen som forårsaker død og sykdom.

Typer av Herbal Sigaretter

Typer av Herbal Sigaretter


Som tobakksrøykere ansikt presset på to fronter --- et folkehelse ramaskrik og klatretobakksavgifter --- er urte sigaretter stadig i popularitet. Noen er solgt i roll-din-egen løs blad variasjon, mens andre er pre-laget sigaretter. Deres påståtte helsemessige fordeler er tvilsom, men de kan avlaste en røyker samvittighet og i mange tilfeller sin lommebok.

Psyko Sigaretter

Visse røyke produkter folkemunne kjent som "Spice" sigaretter inneholder ingredienser som etterligner virkningen av THC, den viktigste psykoaktive ingrediensen i marihuana. Selv om de til hensikt å oppnå disse effektene gjennom en urte blanding, er deres primære aktive ingredienser kjent som syntetiske cannabinoider. Spice sigaretter selges i røyk butikker under betegnelser som K2, Spice og Black Magic. Disse produktene er lovlige i henhold til føderal lov i USA, men noen stater har forbudt dem. De er ikke avslørt av tradisjonelle narkotika tester.

En lege skrive for Napa Valley Registeret advarer om at disse produktene kan være betydelig mer potent enn marihuana selv, så røykere ofte finne seg selv under effektene mye større enn hva som var forventet.

Addiction Reduksjon Sigaretter

Noen urte sigaretter markedsføres som sluttet fritt verktøy. De filippinske merker Stop-a-Habit og Herbala er laget av en blanding av 36 asiatiske, afrikanske og søramerikanske planter. Firmaets grunnlegger fortalte Phillipine Daily Inquirer i 2008 at overføring av en vane å røyke til de mindre skadelige urte sigaretter kan være et første skritt mot å slutte å røyke helt. I tillegg, sa han, de kan indusere avslappet søvn og lindre mage problemer eller sår hals.

Ifølge en BBC News rapport, skjønt, har Universitetet i Wien fant at disse "vegetabilsk-baserte" sigaretter selv kan være skadelig, på grunn av karbonmonoksid og tjære at røykere svelges.

Flavored Herbal Sigaretter

Urte sigaretter kommer i en rekke varianter, blant annet mentol-flavored at sigaretter er ofte solgt. Siden flavored (tobakk) sigaretter ble forbudt i 2009 i USA, flavored urte sigaretter gi røykere et alternativ. Urte sigaretter markedsføres som sluttet fritt verktøy inkluderer hint av pasjonsblomst, vill salat og marshmallow. Andre har en mer jordnær, grønne smaken, etterligne smaken av marihuana.

Cigar Smoke Vs. Sigarett

Sigarer og sigaretter er lik i tthat de begge inneholder tobakk, men det er flere forskjeller. Enten du velger å røyke sigaretter eller sigarer, det er alvorlig helserisiko for begge alternativer, inkludert lunge og kreft i munnhulen, samt tap av tenner og periodontal sykdom.

Tobakk Content

Størrelsen på en sigar er mye større enn for en sigarett, og det tar lengre tid å røyke. En gjennomsnittlig sigar er tykk, med en omkrets på omtrent en tomme, og er ca 5 inches i lengde (sigarer kan gjøres lengre eller mindre bred). Det tar omtrent en time å røyke en sigar, mens en sigarett kan røykes i løpet av minutter. Mens mange sigarer forskjellige med hensyn til tobakk innhold, er den gjennomsnittlige sigar omtrent tobakk tilsvarer i underkant av en enkelt pakke sigaretter.

Nicotene innhold

Den nicotene i en sigarett er ca 10 mg, mens noen av sigarer kan inneholde 100 til 200 mg av nicotene. Nicotene er den mest avgjørende element i de aktive ingrediensene i kjemikalier som finnes i tobakk og er anerkjent som en av de mest konsumert vanedannende stoffer.

Innånding

Selv om sigarer inneholde mer nicotene og tobakk, sigar røykere er ikke i like stor risiko for lungekreft som sigarett røykere. Årsaken er at sigarer ikke blir inhalert i lungene, som er sigaretter. I stedet blir sigarer røkt gjennom munnen, og røken er utåndet tilbake i luften.

Sigaretter og kreftrisiko

Ifølge American Lung Association, sigarett røykere utgjør 87 prosent av tilfellene av lungekreft. Sigarett røykere er også seks ganger mer sannsynlig enn ikke-røykere for å utvikle noen form for kreft i munnhulen i løpet av sin levetid. En sigarett inneholder 60 kreftfremkallende (kreft forårsaker) elementer.

Sigarer og kreftrisiko

Sigar røykere representerer en mye redusert risiko for lungekreft, men er like sannsynlig å utvikle kreft i munnhulen som en sigarett røyker. Fordi sigarer ta lengre tid å brenne, er risikoen for passiv røyking eksponering større for en sigar røyker enn en sigarett røyker.

Informasjon om Herbal Sigaretter

Informasjon om Herbal Sigaretter


Mens tobakk er den mest kjente sigarett filler, er det flere alternativer som er tilgjengelige for de som er mer helsebevisste, eller prøver å slutte å røyke tobakk. De fleste av disse alternative inneholde ett eller flere urter i blandingen.

Typer

Det finnes mange typer urte sigaretter på markedet som inneholder ulike røkbare urter. Cornsilk, sitrongress, rose, mynte og kanel er alle vanlige deler av urte sigarett blandinger. De fleste urte sigaretter inneholder urter uten psykoaktive egenskaper; imidlertid noen urte sigaretter ikke inneholder lovlige stoffer som er mildt psykoaktive.

Helse

Det er mye spekulasjoner om hvor sunt urte sigaretter er. Røyking noe er vanligvis skadelig på noen måte til de røyker helse. Karbonmonoksid, karbondioksid, aske, og tjære inn i lungene og forårsake skade. Men urte sigaretter er mye mindre skadelig enn tobakk sigaretter, og noen urter faktisk har noen positive helseeffekter når røkt - mullein, for eksempel, er antatt å helbrede lungene mot skader forårsaket av tobakksrøyk.

Merker

Det finnes mange forskjellige merker av urte sigaretter, for eksempel ARKOPHARMA, Guocao, Han Cao, Herbal Gold, Honeyrose, Jambi, Nirdosh, NosmoQ, Quism og Smoke Free.

Bruksområder

Urte sigaretter har flere bruksområder. For noen, de er en tobakk alternativ. Folk som ikke ønsker å bli avhengige av nikotin røyk urte sigaretter. Urte sigaretter er også brukt som en tobakks slutte hjelpemiddel; røyker overganger fra tobakk sigaretter til urte sigaretter og til slutt avsluttes urte sigaretter. Urte sigaretter brukes også til tider av de som søker å oppnå de positive effektene av røyken fra visse urter.

Juridiske Buds

Ikke forveksle de såkalte "Legal Buds" som ligner på urte sigaretter. Juridiske Buds inneholder syntetisert cannibinoid analoger, som betyr at de har kjemikalier som kan få deg høyt, men er ikke naturlig og ikke er veldig sunt. De er i en helt annen kategori enn urte sigaretter.

Er Herbal sigaretter farlig?

Urte sigaretter inneholder ingredienser som nellik, mais silke, bananskall, ugress og andre ingredienser. Mange varianter av urte sigaretter er importert fra India og Sørøst-Asia og solgt til naturlig helse butikker og online. Røykere tror at disse sigaretter er et bedre alternativ til vanlige sigaretter med kirurgen generelle advarsler på etiketten. Men urte sigaretter er like farlig som vanlige sigaretter.

Villedende reklame

The Federal Trade Commission nylig avgjort med naturlige sigarett selskaper som Santa Fe Natural Tobacco Company for villedende reklame. FTC funnet at selskapene løy til forbrukerne med sine påstander om at deres sigaretter ikke inneholder tilsetningsstoffer eller utgjør noen helserisiko. Selskapene ble tvunget til å legge til helseadvarsler til sine pakker.

Nikotin

En studie utført av National Institute on Drug Abuse utført Research Program i Baltimore fant at fedd sigaretter, bidis og additive frie sigaretter meldingen om det samme om av nikotin som standard sigaretter.

Ingredienser

Urte sigaretter som ikke inneholder nikotin bruke andre farlige bestanddeler som for eksempel tjære og karbonmonoksid.

Clove Sigaretter

The National Institute on Drug Abuse sier at fedd urte sigaretter er farlig ved forbrenning. Kjemikaliene som produseres ved forbrenning øker Røykere risiko for luftveislidelser av lungebetennelse, bronkitt og lungebetennelse.

Bidis

Disse sigaretter appellere til unge røykere på grunn av godteri-lignende smaker som vanilje, sjokolade og frukt. Tendu bladene brukes til å pakke inn bidis ikke brenner lett, forårsaker røykere å innhalere flere kreftfremkallende forbindelser og giftstoffer i lungene.

Additive-Free sigaretter

Additiv-fri, urte sigaretter bruke hel-blad tobakk. The National Institute on Drug Abuse sier at mange røykere velger disse sigaretter i stedet for standard merkevarer. Undersøkelser viser imidlertid at plasma-nikotinnivåer er høyere og de høye nikotinnivåer forblir i kroppen lenger.

Helserisiko for Clove Sigaretter

Fedd sigaretter, også kjent som kreteks, består av omtrent 70 prosent tobakk, mens resten består av nellik, olje og tilsetningsstoffer. Dette fører noen mennesker til å anta at de er et tryggere alternativ til tradisjonelle sigaretter, men det er ikke tilfelle. Fedd sigaretter levere mer nikotin og andre sterke kjemikalier enn sine vanlige kolleger.

Kreft

Clove sigaretter inneholder tobakk, noe som betyr at det kan potensielt forårsake kreft, på tross av de eksotiske smaker. Ifølge American Cancer Society, er risikoen ikke bare begrenset til lungene, som andre organer kan bli påvirket. Munn, svelg, spiserør og selv bukspyttkjertelen er alle sårbare. Men av lungekreft dødsfall, er røyking tilskrives ni av ti dødsfall.

Astma

Regelmessig tobakk kan føre til astma eller irritere eksisterende tilfeller. Fedd sigaretter utgjør en ekstra fare ved at nellik og kjemikalier i forbindelse med det har også vært knyttet til flere typer astma. Denne tilstanden er preget av tungpustethet, kortpustethet og tetthet i brystet.

KOLS

Kronisk obstruktiv lungesykdom, bedre kjent som emfysem, er forårsaket hovedsakelig av røyking. Den har en annen mildere form, kronisk bronkitt. Symptomene ligner på astma, men også er tretthet, langsiktig hoste med slim og hyppige luftveisinfeksjoner. Det finnes ingen kur for denne sykdommen, men det er nesten 100 prosent forebygges ved å ikke røyke.

Karbonmonoksid

Karbonmonoksid er et farlig kjemikalie som er til stede i vanlig tobakksrøyk, men det er funnet å være enda mer utbredt i fedd sigaretter. Karbonmonoksid reduserer blodets evne til å frakte oksygen, som er en grunn til at røykere har en tendens til å få mer utmattet enn ikke-røykere. Dessuten er hjertet tvunget til å jobbe hardere for å levere den nødvendige oksygen, som er taxing over tid.

Skadelig effekt av å røyke sigaretter

Røyke sigaretter en gang ble akseptert som en del av en trendy livsstil. Men med den forskningen og resultatene av de siste tiårene, er det blitt kjent at de negative effektene av røyking er mye farligere enn en gang trodde.

Tjære

Sigaretter inneholder tjære (et teppe begrep som refererer til de giftige kjemikalier i sigaretten), som blir inhalert gjennom røyken. Etter lengre tids eksponering, har tjære strøk innsiden av en persons lunger og blitt funnet å forårsake kreft.

Hjertesykdom

Inhalere røyken er også inhaling karbonmonoksid, et farlig stoff som øker en persons hjertefrekvens og er dødelig i store nok mengder. Langvarig eksponering for dette stoffer plasserer en belastning på hjertet, constricts blodkar og kan resultere i hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Mangel på oksygen

Røyking krever kroppen din til å omdirigere oksygen det tar i. Dette gjør kroppen jobbe hardere for å forsyne muskler og vev med nødvendig oksygen og kan også bidra til å føre til hjerteinfarkt eller slag.

Bronkitt og emfysem

Røyking gjør oss mer utsatt for bronkitt og emfysem. I tillegg til den ekstra belastningen dette setter på hele kroppen, både kan være dødelig.

Røyking, graviditet og barn

Kvinner som røyker under svangerskapet - eller som er utsatt for passiv røyking - sette sitt ufødte barn i fare for tidlig fødsel, lav fødselsvekt og selv spontan abort. Røyking rundt barn øker risikoen for krybbedød.

Kreft

Lungekreft er den første kreft som kommer til hjernen i forbindelse med røyking. Imidlertid har røyking også blitt funnet å forårsake munn, hals, spiserør, blære, mage, nyre og bukspyttkjertel kreft. Alle er organer må takle kjemikalier inhalert i røyken.

Hva er en elektrisk sigarett?

Elektroniske sigaretter funnet popularitet i Europa i 2004, og til slutt ble introdusert til det amerikanske markedet i 2009. Kalt "den røyk mindre sigarett," elektroniske sigaretter tilbyr et sunnere alternativ til røyking.

Historie

Elektroniske sigaretter ble oppfunnet av Hon Lik, en Beijing-basert oppfinner. I 2004, hans produkt funnet økende popularitet i Asia og Europa. I begynnelsen av 2009, elektroniske sigaretter kom på markedet i USA, og har fått utrolig popularitet.

Formål

Elektroniske sigaretter inneholder ingen tobakk og kan røykes hvor som helst. De fungerer som et sunnere, tryggere alternativ til tradisjonelle tobakk sigaretter som de inneholder mindre kjemikalier og kreftfremkallende og har ingen av risikoen ved passiv røyking.

Funksjoner

Elektroniske sigaretter kjøres på batteristrøm. Batteriet varmer opp filteret, som inneholder nikotin, og skaper en damp som inhaleres av røkeren. Elektroniske sigaretter er inhalert akkurat som en vanlig sigarett, men de har ikke de kjemikaliene som finnes i tobakk sigaretter. Forskjellige smaker kan kjøpes for å fylle filtrene med, blant annet mynte, vanilje, heggen og originale tobakk.

Typer

Mens alle elektroniske sigaretter fungerer på samme, det er forskjellige typer. Noen kan plugges direkte inn i en USB-port eller en lighter for å lade, mens andre kommer med separate ladere. Det en rekke elektroniske sigarett selskaper, inkludert NJoy og røyking overalt.

Fordeler

Siden elektroniske sigaretter inneholder ingen av kjemikalier og kreftfremkallende av tobakk sigaretter, har de ikke samme helserisiko. Røykere også vil nyte de elektroniske sigaretter 'mangel på lukt og det faktum at de ikke flekker tenner. De er praktisk fordi de kan røykes hvor som helst.

Innhold av sigaretter

Innhold av sigaretter


Tobakk er ikke den eneste komponent i en sigarett. Tobakksprodusenter legge mer enn 4000 kjemikalier til sigaretter å forbedre smaken eller gi sigaretter andre egenskaper. Mer enn 60 av disse kjemikaliene er oppført som et kreftfremkallende (kreft forårsaker forbindelser). Nyere lovgivning vil tvinge tobakksprodusenter å gi informasjon om alle kjemiske og tilsetningsstoff til sigaretter.

Kreftfremkallende

Nikotin er avhengighetsskapende stoff som finnes i tobakk. Det er en av de mest vanedannende legemidler i verden, og en liten dose kan ofte felle noen inn i et liv med røyking. Sigaretter inneholder også kreftfremkallende forbindelser som kalles kreftfremkallende. Noen typer kreftfremkallende funnet i sigaretter omfatter uretan, toluidin, nitrosaminer og benzo (a) pyren. Hver gang en røyker tenner en sigarett, utsetter hun seg til potensielt dødelige sykdomsfremkallende kjemikalier.

Metaller

Inntak av visse metaller kan føre til en lang rekke sykdommer og sykdommer. Sigaretter er vist å inneholde bly, noe som er spesielt farlig for barn og kan føre til høyt blodtrykk og nerve lidelser hos voksne. Kobber er også funnet i sigaretter og kan forårsake nyresykdom. Kvikksølv funnet i sigaretter er svært farlig, forårsaker alvorlige psykiske problemer som påvirker humør, atferd og minne. Aluminium er også funnet i sigaretter, og med høy nok eksponering, kan forårsake svake muskler og kronisk hoste.

Andre skadelige kjemikalier

Et bredt utvalg av andre kjemikalier er funnet i sigaretter. Disse kjemikaliene påvirker nesten alle store organer og systemer i kroppen. Løsemiddelet aceton er ansvarlig for nevrologiske problemer og hodepine. Kronisk eksponering for ammoniakk kan permanent skade slimhinnene. Kjente giftstoff, så som arsen og hydrogencyanid, er også funnet i sigaretter. Karbonmonoksid, ofte referert til fra bileksos, er også produsert fra røyke sigaretter. Formaldehyd, som brukes til å oppbevare vev, er en annen komponent av sigaretter.

Kosttilskudd for sigarett-røykerne

Kosttilskudd for sigarett-røykerne


Sigaretter inneholder mer enn 4000 kjemikalier, inkludert nikotin. Minst 43 av disse stoffene er kjent for å forårsake kreft hos mennesker. Mens tobakk har blitt brukt som en humør-manipulerer stoff i århundrer, er det farlig for helsen din. Sigaretter er en faktor i om lag 17 prosent av alle amerikanske dødsfall årlig, i henhold til "Resept for Natural Healing." På grunn av de skadelige effektene av røyking, kan kosttilskudd med vitaminer og urter bidra til å redusere noen av de skadelige effektene. Sjekk med legen din før du tar noen kosttilskudd.

Kosttilskudd

Selv om den beste måten å unngå skader er å slutte å røyke, den "Resept for Natural Healing" antyder følgende tillegg til å bidra til å lindre sannsynlige røykerelaterte mangler mens du arbeider for å slutte. De kan også hjelpe hvis du ikke kan unngå passiv røyking. Koenzym Q10 hjelper oksygentilførsel til hjernen og beskytter hjertet vev. Oxy-5000 Forte fra American biologiske er en kraftig antioksidant som ødelegger frie radikaler som finnes i røyk. Pycnogenol eller druekjerneekstrakt beskytter og reparerer lungene. Vitamin B kompleks, ekstra B-12 og folsyre øker energi og er nødvendig for røde blodceller dannes. Vitamin C beskytter mot celleskader og er drastisk utarmet av røyking. Vitamin E er en viktig antioksidant som beskytter celler og organer fra røykskader. Sjekk med legen din før du tar vitaminer.

Urte kosttilskudd

"Resept for Natural Healing" anbefaler urter for visse grunner. Burdock rot og rød kløver kampen giftstoffer ved å rense blodet. Cayenne gjør luftveisceller mindre sensitiv til irritanter i røyk. Hvis du tenker på å slutte, urter kattemynte, humle, lobelia, skullcap og Valerian rot redusere abstinenssymptomer fra nikotin. Melk tistel og løvetann rot beskytte leveren fra giftstoffer. Ginger forårsaker svette, der noen av de inntatte giftstoffer kan frigis. Glatte alm lindrer hoste og lunge lunger. Sjekk med legen din før du tar urter.

Annen nyttig Nutrition

"Resept for Natural Healing" anbefaler disse matvarene til å ernære kroppen: asparges, brokkoli, rosenkål, kål, blomkål, spinat, søtpoteter og neper, hvorav de fleste er cruciferous grønnsaker som kan beskytte mot kreft. Gule og dyp-oransje grønnsaker som gulrøtter, gresskar, squash og yams inneholder beta-karoten, som hjelper immunforsvaret. Epler, bær, paranøtter, honningmelon, kirsebær, druer, belgfrukter og plommer er gode kilder til antioksidanter for å bekjempe frie radikaler i sigarettrøyk. Løk og hvitløk også øke immunitet. Fersk gulrot juice med sin høye karoten innhold kan være forebyggende for lungekreft. Eliminere junk food, bearbeidet raffinert mat, mettet fett, salt, sukker og hvitt mel for å redusere risikoen for hjertesykdom og fedme.

Studier

UCLA kreftforskere publisert en studie i tidsskriftet "Cancer" i 2008 viser røykerne som spiser tre porsjoner med frukt og grønnsaker per dag og drikker grønn eller svart te kan få beskyttelse mot lungekreft. Forskerne analyserte kost historie av 558 personer med lungekreft og 837 mennesker uten den. Flavonoider i jordbær, grønn og svart te, rosenkål, epler, bønner, løk og epler var spesielt viktig. En annen studie utført av Bruno et al. fra Linus Pauling Institute i 2006 fant at tilsetning av vitamin C til dietten redusert forsvinningen av vitamin E, som er akselerert i sigarettrøykere på grunn av økt oksidativt stress.

Negative effekter av sigarett røyke

Røyke sigaretter påvirker nesten alle aspekter av en røyker liv. Hver indre organ påvirkes av røyking. Mange av effektene av røyking er minst delvis reversible hvis de røyker slutter å røyke. For eksempel, i løpet av første dag av å sparke en vane, er risikoen for hjertesykdom og hjerneslag redusert som en direkte følge av økningen i oksygen og reduksjon av karbondioksid. Men disse effektene øker bare minutter etter å ta en puff.

Luftveisproblemer

Røyking påvirker hjertet og lungene. Mens noen av effektene er reversible, er dette bare tilfelle hvis du slutter å røyke før skaden er svært dårlig. Med hver inhalering av sigarettrøyk, slimhinnen i bronkiene blir irritert. Dette fører dem til å produsere slim. Dette slim deretter fører til kronisk hoste. Det kan også føre til astmalignende symptomer i en ikke-astmatisk. KOLS er en annen komplikasjon forårsaket av røyking. Med disse effektene på lungene, turgåing eller annen aktivitet kan bli svært vanskelig.

Kreft

Sigaretter inneholder tilsetningsstoffer som er kjent for kreftfremkallende, noe som betyr at de er kjent for å forårsake kreft. Disse kreftfremkall inkluderer formaldehyd og hydrokarbon. Lungekreft, munn kreft og strupekreft er de tre mest utbredte kreftformer som har en direkte link til røyking. I noen tilfeller kan kreften ikke bli fanget inntil det punkt hvor det er botemiddel.

Sirkulasjonssystemet Problemer

Når du røyker, sigarett røyk erstatte oksygen i kroppen. Dette betyr at mindre oksygen får hjertet. Dette kan føre til en uregelmessig hjerterytme og andre komplikasjoner. Kjemikalier i sigaretter også sette plakk. Ettersom dette plakk bygger seg opp, er risikoen for å få hjerteinfarkt øker fordi blodtilførselen til hjertet er begrenset.

Sosiale virkningene

De negative effektene av røyking er ikke begrenset til bare helserelaterte spørsmål. Sigarettrøyking fører også til visse sosiale effekter. Som folk blir mer helsebevisste, er røyking blitt et tabu. Passiv røyking farer, samt den ubehagelige lukten av sigarettrøyk, er medvirkende faktorer til det sosiale stigma.

Effekt på Eiendeler

Sigarettrøyk påvirker husholdningenes eiendeler. Glass på speil, vinduer og møbler vil bli disig når de utsettes for sigarettrøyk i en lengre periode. Klut møbler, tepper og andre elementer med porøse overflater absorbere sigarettrøyk, som fører til at elementer for å holde røyk lukten. Denne lukten vil bli bedervet som tiden går.

Fordelene av elektroniske sigaretter

Fordelene av elektroniske sigaretter


Elektroniske sigaretter, også kalt e-sigaretter, er batteridrevne enheter designet for å brukes akkurat som vanlige sigaretter. Deres drift er basert på forstøvning av en flytende oppløsning av nikotin som gir brukeren følelsen av å røyke en vanlig sigarett. Til tross for at den amerikanske Food and Drug Administration er forsiktige om de skadelige effektene av slike enheter på brukernes helse, e-sigaretter har en rekke fordeler sammenlignet med sine konvensjonelle kolleger.

Et sunnere alternativ

Fordi elektroniske sigaretter inneholder kun nikotin og en rekke smaksforsterkende stoffer, virkningene på en røyker helse er mindre alvorlige. Arsen, tjære, aceton, formaldehyd, karbonmonoksid og andre kreftfremkallende stoffer er i vanlige sigaretter. I tillegg, med den elektroniske sigaretten du ikke trenger å bekymre deg for gule tenner og fingre.

Fordeler for passive røykere

Røyk slippes ut av en elektronisk sigarett er bare en damp som raskt forsvinner i løse luften, og etterlater ingen lukt og farlige stoffer. Passiv røyking er umulig når du bruker disse typer sigaretter, slik at du kan røyke sosialt uten å tenke på effekter på dine venner og slektninger '- spesielt barnas - helse. Videre unngår du skyer av røyk konvensjonelle sigaretter permisjon, noe som kan ødelegge en sosial anledning atmosfære.

Trygt å bruke og oppbevare

Du trenger ingen lightere å røyke en e-sigarett, og enheten er egnet til å bare plassere i lommen når du bruker den. Ingen askebegre er nødvendig, enten fordi røyking enhetene ikke er brent, slik aske bak. Elektroniske sigaretter ikke har faktiske flammer, bare et rødt lys som slår seg på ved hver puff. Dette betyr at det ikke er noen fare for å starte en brann ved et uhell.

Lavere kostnader

Elektroniske sigaretter er mindre kostbart enn sine konvensjonelle kolleger i det lange løp, som vist i den elektroniske sammenligning sigarett pris av E-sigarett Shop. I tillegg skatt på tobakk gjelder ikke for e-sigaretter, noe som betyr potensielle øker på konvensjonelle sigaretter 'pris påvirker ikke brukere av e-sigaretter. Lightere, fyrstikker og tennvæske røykere trenger å kjøpe jevnlig er ubrukelig til e-sigaretter brukere; det eneste de trenger å bytte, er patronen.

Nikotin nivåer i amerikanske sigaretter

Nikotin nivåer i amerikanske sigaretter


Sigaretter inneholder vanedannende kjemiske nikotin. The American Cancer Society forklarer at hvert drag av nikotin fører til at hjernen til å produsere et lite utbrudd av adrenalin. Sigarett produsenter kan manipulere nikotin nivåer for å produsere jevne og lette varianter.

Standarder

Ifølge UCLA forskere, nikotin nivåer for vanlige amerikanske sigarettmerker varierte mellom 1,2 og 1,4 i 2008. Lys sigaretter inneholdt mellom 0,6 til 1 mg og de-nicotinized sigaretter inneholdt 0,05 mg.

Historie

Nikotin nivåer i moderne sigaretter er høyere enn de produsert for flere tiår siden. Mellom 1998 og 2005, nikotin nivåer i amerikanske sigaretter økte i gjennomsnitt 1,6 prosent per år, ifølge Harvard University forskere.

Betydning

Centers for Disease Control og Prevention (CDC) rapporterer at 46.600.000 amerikanere røkt sigaretter i 2009. Hvert år, mer enn 5 millioner mennesker i USA dør av sykdommer forårsaket av røyking. Økende nivåer av nikotin øke frekvensen av avhengighet og gjøre slutte vanskeligere.

Advarsel tegn på sigaretter

Advarsel tegn på sigaretter


Det er ingen hemmelighet at røyking sigaretter kan føre til en rekke helsemessige komplikasjoner, inkludert lungekreft og fødselsskader. I mange land er sigarett selskaper pålagt å bære advarsler om effekten av røyking. Disse meldingene varierer i leveransen. Canadiske sigarett pakker bære eksplisitte bilder av mennesker som lider av sykdommer forårsaket av røyking. I USA, bære sigarett pakker skrevet advarsler, skjønt begynner i 2012 amerikanske pakker vil bli pålagt å bære grafikk også.

"Røyking fører til lungekreft, hjertesykdom, emfysem, og kan komplisere svangerskapet." Mange studier støtter bevis på at røyking forårsaker disse komplikasjoner, inkludert en studie utført i 2006 av National Cancer Institute om lungekreft og røyking. Røyking kan også føre til spontan abort, og kan føre til problemer med fosteret morkaken.

"Røykeslutt nå reduserer alvorlig risiko for helsen din." Virkningene av å slutte å røyke begynner nesten umiddelbart, inkludert forbedret blodsirkulasjon, senket blodtrykket, og pust, smaker og lukter som normalt igjen.

"Røyking av gravide kvinner kan føre til fosterskader, for tidlig fødsel, og lav fødselsvekt." Sigaretter inneholder over 1000 forskjellige kjemikalier som kan være skadelig for en voksen, mye mer for et ufødt barn. Disse kjemikaliene inneholder karbonmonoksid og nikotin, og også er bly og nikkel som spor kjemikalier. Karbonmonoksyd og nikotin er antatt å gjøre det mest mulig skade av alle kjemikalier, som karbonmonoksyd reduserer mengden av oksygen som føres til fosteret, og nikotin kan skade hjertet og nervesystemet hos et foster.

"Sigarettrøyk inneholder karbonmonoksid." Karbonmonoksid er en klar, luktfri gass. Når oksygen kommer inn i kroppen, binder den seg til blodceller for å kunne bæres i hjertet og i hele kroppen. Imidlertid karbonmonoksyd bindes til blodlegemer mye bedre enn oksygen gjør. Resultatet er mindre oksygen blir fraktet til hjertet og hele kroppen din. Hjertet har så å jobbe hardere for å sørge for at nok oksygen sirkulerer. Til slutt denne mangel på oksygen kan føre til hjerte- og karsykdommer og hjerteinfarkt.

Farene ved tenåringer røyke sigaretter

Farene ved tenåringer røyke sigaretter


Ifølge US Surgeon General, sigaretter og andre former for tobakk er svært vanedannende. Nikotin stimulerer en person sentrale nervesystemet, forårsaker en feel-good effekt. Stimulering er kortvarig og personen føler seg deprimert og trøtt etter at følelsen forsvinner. Dette fører personen til å søke mer nikotin.

Ifølge AntiDrug.com, har 28 prosent av den amerikanske befolkningen (12 år og oppover) brukt et tobakksprodukt minst en gang i måneden. En studie av Center for Disease Control (CDC) viser at 80 prosent av røykere begynte å røyke før fylte 18. Rundt 90 prosent begynte å røyke før 21.

Teen røyking bidragsytere er lav sosioøkonomisk status, ser foreldrene røyker, mangel på støtte fra foreldrene, og lav selvfølelse. Selv for tenåringer som bare har vært røyke en kort tid, er nikotinavhengighet svært vanskelig å overvinne.

Langsiktige farene

Sigaretter inneholder høye nivåer av nikotin. I tillegg inneholder de et dusin gasser, inkludert karbonmonoksid og tjære. Denne eksponeringen øker sjansen for å utvikle lungekreft, emfysem, kronisk hoste og andre luftveislidelser. Karbonmonoksid i røyk øker brukerens sjanser for å utvikle flere kardiovaskulære sykdommer, for eksempel hjertesykdom.

Oppførsel

Ifølge CDC, ca 3900 tenåringer under 18 år prøve å røyke hver dag. Av dem tenåringer, vil ca 1500 blitt faste røykere. Studien fant også at tenåringer som røyker er mer sannsynlig å engasjere seg i risikofylt atferd enn de som ikke røyker. Tenåringer kan vise en tendens til vold og høyrisiko seksuell atferd. Teen røykere er også mer sannsynlig å bruke narkotika og alkohol. Forskning tyder på tenåringer som røyker er mer sannsynlig å prøve marihuana.

Utseende

Røyking reduserer en ungdoms utholdenhet, noe som kan gjøre personen vises sliten eller kjøre ned. I tillegg, røyking forårsaker dårlig ånde og gule tenner og farget negler. Røyken får på klær og i håret, noe som gjør den personen lukter dårlig. Røyking øker også sjansene for tidlig rynker.

Expense

Ikke bare er røyking dårlig for en tenåring helse, er det dårlig for lommeboken. Røyking er en dyr vane. Ifølge CDC, bare kjøpe en pakke sigaretter om dagen koster ca $ 1000 i året.

Smokeless sigarett tips

Smokeless sigarett tips


Det kan være svært vanskelig for de avhengige av tobakk å slutte å røyke. Smokeless sigaretter er batteridrevne enheter som produserer damp som smaker litt som tobakksrøyk. Smokeless sigaretter ble oppfunnet for å tillate folk å ha mange av de opplevelser av å røyke en sigarett - inkludert tobakk smak - uten de negative og avhengighetsskapende effekter av nikotin.

Flamme

Det hjelper å forstå hvordan smokeless sigaretter funksjon før du forsøker å bruke dem. Disse elektroniske sigaretter er 100 prosent fri for røyk, og som et resultat trenger ikke flammer. Når du blåse på en smokeless sigaretter, en damp skjemaer som ligner en røyksky.

Set-Up

Smokeless sigaretter inkluderer flere komponenter: varme atomizer, batteri og refill patron. Patronen er der det oppvarmede væsken blir omdannet til damp.

Bivirkninger

En vanlig bivirkning du kan oppleve etter bytte fra standard sigaretter til smokeless sigaretter er følelsen litt syk (et resultat av redusert giftstoffer i kroppen din). Dette er fordi vanlige sigaretter inneholder mange kjemikalier som plutselig fravær kan bringe på ulike kortvarige abstinenssymptomer som sår hals, hodepine og tretthet.

Merker

Det kan være nyttig å være klar over de ulike populære merkene av smokeless sigaretter tilgjengelig på markedet, før du gjør ditt valg. Noen felles smokeless sigarett merkevarer inkluderer GreenSmoke, Prado, Pure, Delite, NJOY, Aeros, Firelight, Crown 7, Gamucci og inlife.