Digidexo.com

hvordan dempe hetetokter

Hvordan lindre hetetokter

Hetetokter kan være den mest plagsomme symptom på overgangsalder. De trenger ikke å ta unna kvaliteten på livet ditt, og det er ingen grunn til at de kan hindre deg fra å gjøre de tingene som du elsker. Her er hvordan du kan lindre disse hetetokter.

Bruksanvisning

Hvordan lindre hetetokter

Konsumere matvarer som inneholder soya. Noen deilig seg å prøve er tofu, soyabønner og mange typer veggisburgere.

Bruk bomull klær i sommer, og holde en liten vifte hendig. (Hetetokter er ofte verre i varmt vær.)

Ta 20 mg til 60 mg av klaseormedrue tre ganger om dagen

4 Sett i hyppig trening, spesielt rask gange.

Snakk med legen din om å motta hormonbehandling. Før du begynner slik behandling, men sørg for at du vet alle risikoer, samt fordelene, av hormon erstatning terapi.

Ta minimum 400 IE vitamin E per dag.

Tips og advarsler

 • Får en ny mening på noen behandling eller diagnose.
 • Ikke få panikk hvis du har en varm flash. Holde rolig, og gjøre ditt beste for å ta vare på deg selv.

Hvordan unngå hetetokter Natural Way

Hetetokter er generelt beskrevet som opplever fysisk og følelsesmessig drenering sammen med hodepine, kvalme, søvnløshet, svetting og rødhet på brystet, halsen og ansiktet. For å hindre eller redusere hot flash flare ups, er det en rekke naturlige løsninger som du kan utforske å effektivt bekjempe symptomene.

Bruksanvisning

•  Pust dypt og sakte når du føler at en hot flash kommer på. Prøv å utvide brystkasse som du puster å utløse parasympatiske nervesystemet funksjoner og bidra til å regulere normal kroppstemperatur. Også, dyp pusting er et flott for lindrende stress, som også utløser hetetokter.

Spis akkurat den rette mengden mat. Fordøye store mengder mat på en gang øker kroppstemperaturen. Til kvinner som er på deres menopausal alder, ofte resulterer dette til hot flash fakkel-ups. Det ville være bedre å spise mindre og hyppigere måltider i løpet av dagen.

Spis riktig type mat for å unngå å snuble din hot flash knappen. Vær på vakt mot å spise mat som vanligvis utløser anfallene. Varm og krydret mat, samt varm drikke og alkohol er vanlige flash beslutningstakere.

Drikk vann. For alle som er utsatt for å få hetetokter, bor hydrert er avgjørende for kroppens kjølesystem. Drukket opp 48 gram vann i løpet av dagen vil hindre kroppen fra overoppheting.

Slutte å røyke. Tobakk er en av de kjente utløsere av hetetokter. I tillegg til å røyke tobakk sigaretter, er det også viktig å holde seg borte fra å bruke rør eller skråtobakk.

Oppbevares kjølig. Under varme og fuktige årstider, gi opp dine dyner for flere lag med lys dekker å holde deg kjølig. Skru ned termostaten, åpne vinduene og sette ditt hjem ventilasjonsanlegget til å fungere.

Unngå bor utendørs under varme og fuktige årstider. Avkall turer til badestamp. Nøkkelen til naturlig unngå hetetokter fra å komme er ved å bo på kule spots, noe som hindrer kroppen i å varme opp.

Bruk klær med lag og fukttransporterende. For eksempel kan du bruke en lys singlet over en bluse. Dette bør tillate deg å slippe bluse i tilfelle kroppen din plutselig begynner overoppheting. Det er nye stoffer som kan transporterer ut svette vekk fra huden og etterlater den kjølig og tørt.

Ta en yoga klasse for å håndtere stress. Stress vil alltid være en del av livet ditt. Men for å unngå hetetokter, må du lære hvordan du kan redusere stress. Mange kvinner har gjort det ved å gjøre meditasjon, yoga og andre avspenningsteknikker. Får regelmessig massasje er også nyttig i denne forbindelse.

Øvelse daglig. Trening er den sunneste måten å øke aktivitetsnivået, som tilfeldigvis har en positiv effekt i å unngå omtrent alt som utløser hetetokter.

Tips og advarsler

 • Hetetokter begynner vanligvis før en kvinne har sluttet å ha menstruasjon og stoppe et par måneder etter at perioden har stoppet. En vanligvis milde og sjeldne hot flash angrep kan lett bli løst ved hjelp av en vifte og et glass kaldt vann eller juice. Koffein og slankepiller ble også funnet å forårsake hot flash flare ups.

Hvordan identifisere hetetokter

Hvordan identifisere hetetokter


I mange kvinner, utvikle hetetokter betyr overgangen til overgangsalder. Men kan hormonelle svingninger forårsaket av graviditet eller enda kjemoterapeutiske medikamenter forårsake hetetokter. Hypothalamus, som ligger på bunnen av hjernen din, bidrar til å holde kroppstemperaturen regulert. Hvis hypothalamus får en blandet signal grunn av utelatte østrogennivå, reagerer kroppen din ved å utvikle ubehagelige symptomer. Mens noen kvinner kan tolerere hetetokter, kan søvnforstyrrelser og depresjon være et resultat av nighttime hetetokter, indikerer Mayo Clinic. Hvis hetetokter forstyrre livet ditt, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan identifisere hetetokter

gjenkjenne indikatorer på en varm flash kommer på. The University of Iowa Health Care bemerker at hetetokter utvikle seg som en varmende følelse i brystet som vandrer til hodet. Mildt press kan også bli følt i hodet under en varm flash.

Merknad hvis du begynner å svette oftere enn vanlig. Kroppen din reagerer på hetetokter ved å produsere mer svette i et forsøk på å kjøle deg ned.

Undersøk kroppen din etter tegn på flushing, som kan følge med hetetokter. Flekkete røde flekker vises på øvre bryst og ansikt.

Observer når du opplever dine symptomer og hvor lenge de varer. Hetetokter kan vare så lenge som 10 minutter, ifølge National Institute on Aging. Hetetokter kan også forekomme flere ganger om dagen eller noen få ganger i uken.

Kontroller for andre tegn på hetetokter. Føler kjølig etter en varm flash passerer er en vanlig følelse. Andre tilhørende hot flash tegn er følelsen kvalm, har en racing hjerteslag og svimmelhet.

Hint

 • Holde kjølig kan hjelpe deg med å unngå å utløse hetetokter.
 • Unngå koffeinholdige drikker, kan krydret mat og alkohol hindre hetetokter.

Hvordan dempe appetitten naturlig

Hvordan dempe appetitten naturlig


For å dempe appetitten, tar det ikke en resept eller en over skranke medisinering. Det er mange ting du kan gjøre for å dempe appetitten naturlig. De fleste av disse kommer ned til mat og drikke og de gangene der de forbrukes. Det er naturlige elementer som alle har hjemme, som kan brukes til appetitt undertrykkelse.

Hvordan dempe appetitten naturlig

•  Innføre rikelig med fiber i kostholdet ditt. Bruk fiber for å gjøre deg til å føle full, slik at du spiser mindre. Ta fiber i noen form før et måltid, for forbruke mindre, og få de beste vekttap effekter. Spis fiberrik mat som snacks hvis du vil ha noe i mellom måltidene.

Bruk linfrø i matlagingen. Dra nytte av sin høye fiberinnholdet å gjøre hvert måltid mer mettende. Bruke lin måltid i bakemikser eller slipe dine egne linfrø som en salat topping.

Øk vanninntaket hver dag. Drikk vann før måltider og når du er sulten for å redusere appetitten.

Få mer mosjon. Bruke trening for å øke endorfiner som avverge sult.

Drikk kaffe eller te - begge er kjent for å være appetittdempende midler. Drikke dem før eller under et måltid for å hjelpe deg å føle deg mett raskere.

Spis salater ofte. Bruk høy fiber og vanninnhold av salater å gi deg appetitt undertrykkelse kraften i begge samtidig.

Spis alt sakte for å gi din appetitt tid til å fange opp med mat kroppen din har allerede spist. Tygg sakte og fortsette å drikke vann under måltidet.

Hvordan stoppe hetetokter og vektøkning hos kvinner

Som de blir eldre, kvinner klager om to saker mer enn andre: hetetokter og vektøkning. Disse menopause symptomer er blant de mest rystende og ubehagelig, signaliserer "change of life" i en alarmerende måte. Heldigvis finnes det manys måter å håndtere hetetokter og vektøkning.

Hvordan stoppe hetetokter og vektøkning hos kvinner

holde seg kjølig, er det ikke bare et tankesett. Ta med en liten, bærbar fan til kontoret. Installer en over sengen. Kle seg i lag, slik at du kan ta av en bluse eller genser hvis du føler deg ukomfortabel. Drikk iste i stedet for varmt, hvitvin i stedet for rødt, og spise mild i stedet for krydret mat. Hold deg hydrert.

Øvelse hver dag. Hvis du ikke har tid til å komme til gym, kan du prøve å finne alternative måter å få aktiv. Når du begynner å føle deg sulten, ta en tur rundt på kontoret eller nabolaget. Bruke trapper hver dag i stedet for heisen. På dagtid, parkere lenger bort fra inngangen til jobben eller butikken. Mens du ser på TV om kvelden, praktisere din favoritt yoga trekk eller enkle strekninger. Dette vil hjelpe deg å unngå vektøkning; tynnere kvinner har mindre alvorlige hetetokter.

Endre ditt kosthold. Spis mindre, mer hyppige måltider gjennom dagen. Kutte ned på fet ost og kremer, samt rødt kjøtt, og velg mer frukt og grønnsaker. Dette vil redusere sultfølelse så vel som redusere virkningene av hetetokter.

slutte å røyke. Kvinner som røyker har en vanskeligere tid å miste vekt som kommer med overgangsalderen. De pleier også å klage mer om hetetokter. I tillegg, kvinner som sluttet å røyke ofte sover bedre og lider færre humørsvingninger.

Snakk med legen din. Det er flere medisiner og hormon terapi som kan redusere alvorlighetsgraden av hetetokter og kontrollere vektøkning. Legen din bør være i stand til å fortelle deg om hva du opplever er normalt eller noe av interesse.

Hint

 • Prøv meditasjon. Puste dypt, spesielt om natten etter en ubehagelig hot flash vekker deg, høres enkelt ut, men det fungerer godt.
 • Vær tålmodig med deg selv, vil hetetokter gå unna i tide.
 • Andre symptomer på overgangsalder inkluderer søvnløse netter, endringer i menstruasjon, humørsvingninger, og vaginal tørrhet.

Hvordan takle hetetokter

En dukkert i produksjonen av kvinnelige hormoner i overgangsalderen fører til at hypothalamus i hjernen vår, temperaturen regulator av kroppen vår, til å gå ut av balanse. Denne ubalansen fører til at blodkarene seg sammen og utvide seg i en ulovlig måte å generere en oppvarmet, flush følelse på huden som kalles hetetokter. Her er måter å takle hetetokter i overgangsalderen.

Hvordan takle hetetokter

En trening i minst 30 minutter hver dag for å øke endorfin nivåer i blodet. Dette hormonet er naturlig redusert i systemet i overgangsalderen. Øvelse begrenser også hyppighet og varighet av hetetokter.

Kjole i pustende materialer som bomull å spre varmen og la luftsirkulasjon på hudoverflaten. Bruk bomullslaken på senga mens du sover. Øk vanninntaket for å kjøle ned kroppen.

redusere inntaket av mat og krydret varme drikker som har en tendens til å øke kroppstemperatur. Husk å supplere din diett med vitamin E, B og C sammen med magnesium, som disse viktige næringsstoffer går tapt på grunn av overdreven svetting.

slappe kroppen din med dype pusteøvelser for å forebygge stress stimulert hyperventilering. Bruk aromatiske dufter og eteriske oljer som lavendel, ylang ylang, vanilje, rose og salvie å roe sansene.

Oppbevares kjølig ved å kjøre AC og vifte. Bruk fuktige kluter ofte i løpet av dagen for å fukte huden din.

Hint

 • Kutt ned på røyking og inntak av koffein og alkoholholdige drikker som disse utløse hetetokter.
 • Ikke ta vitamin E tilskudd mer enn 200 IE hvis du har en historie med hypertensjon.

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer


Hetetokter kan være forårsaket av en rekke hormonelle tilstander; men de er som oftest oppleves av kvinner i overgangsalderen. Ifølge Mayo Clinic, tre av fire kvinner opplever hetetokter som de går gjennom overgangsalderen. Hetetokter er preget av en bølge av varme som går gjennom kroppen din, slik at du tømmes og svett. De kan skje når som helst på dagen eller natten, og samtidig ikke farlig, de kan være ubehagelig og vanskelig å håndtere. Isposer kan gi en viss lindring ved kjøling og kontrollerende kroppstemperaturen.

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

•  Plasser kjøleelementer i fryseren i minst to timer før bruk. Prøv å ha flere isposer på hånden slik at du kan sirkulere pakker fra bruk til fryseren og tilbake igjen.

•  Pakk ispose i et håndkle for å beskytte huden mot kulde.

•  Plasser håndkle-innpakket ispose på pannen eller bak i nakken din. Disse områdene kan hjelpe til å avkjøle hele kroppen raskt.

Hold en ispose i en liten camping kjøligere ved siden av sengen hvis du har en tendens til å oppleve nattesvette eller nattlig hetetokter. Bare ta pakken ut av kulere og gjelder for din panne ved første tegn på overoppheting.

Sett ispose i fryseren når hot flash passerer eller etter at pakken er tint.

Hvordan dempe suget

Hvordan dempe suget


Cravings for visse matvarer kan være et resultat av en hormonell ubalanse, dårlig ernæring, fysiologiske årsaker eller psykologiske behov. Noen ganger kroppen får sine signaler blandes, men i de fleste tilfeller suget kommer fra en kombinasjon av listen ovenfor. Stoffskiftet vil balansere ut når den er gitt riktig ernæringsmessig støtte. Følgende er noen tips for å hjelpe dempe suget.

Hvordan dempe suget

•  Spis mindre måltider og snacks flere ganger om dagen. Gi kroppen mer ernæringsmessig støtte ved å spise hver tredje time.

Drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert. Vann vil også gi deg en full følelse og hjelpe deg å skille reell sult fra en unødvendig craving.

Endre tankesett ved å distrahere deg selv fra en craving. Cravings noen ganger kommer fra kjedsomhet, så velger å gjøre en annen aktivitet og suget kan passere.

Vent ut en craving. Hvis du er hydrert og har prøvd å distrahere deg selv, må du vente i 15 minutter eller så. En ekte craving vil ikke gå bort, slik at du kan deretter tilfredsstille suget med et sunt valg.

på lager i kjøleskapet med sunne snacks og pakke noen av disse hvis du skal være borte fra hjemmet. Frukt, korn og grønnsaker er gode snacks valg å gi trivsel og energi.

bryte gamle vaner og starte nye sunne vaner. Noen ganger suget kommer fra en rutine, ikke et legitimt behov for en bestemt mat.

Få blodsukkernivået sjekkes av helsepersonell. Noen cravings kommer fra en ubalanse som når "behandlet" med feil mat kan forverre tilstanden og cravings.

Hint

 • Trene regelmessig. Hvis suget er legitim, vil du ikke føle deg som trener eller har energi, men hvis det er en psykologisk trang, vil du føle deg bedre nesten umiddelbart etter en treningsøkt.
 • Legge kosttilskudd kan bidra til å dempe noen cravings hvis kroppen din er at du trenger ekstra ernæring.
 • Plukk ferske matvarer enn bearbeidet mat som inneholder mye sukker, fett, salt og kunstige smaker.

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater


Vektøkning forårsaket av overspising kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Det øker risikoen for å utvikle diabetes, koronar hjertesykdom, hjerneslag og visse typer kreft, ifølge Weight Control Information Network. Du kan dempe postmeal sultfølelse som gjør at du nå for at ekstra porsjon ved å velge komplekse karbohydrater enn usunn, raffinerte karbohydrater, unngå sukkerholdig snacks, spise måltider sakte, og arbeider med trøstespising.

Hvordan dempe sult etter spise karbohydrater

•  Spis en diett rik på komplekse karbohydrater. Matvarer som brun ris og hele korn gi verdifull ernæring og deres fiberinnholdet gjør at du vil føle deg mettere lenger.

Unngå junk food og sukkerholdig snacks. Enkle karbohydrater - vanligvis høy-fett eller sukkerholdig mat - Release glukose i blodet raskt, forårsaker blod-sukker nivåer for å svinge dramatisk. Dette skaper en ond sirkel av karbohydrat cravings.

Spis tre balanserte måltider om dagen med to eller tre sunne snacks i mellom. Spise regelmessig bidrar til å kontrollere sultfølelsen og regulere blodsukkernivået. Nekte kroppen din kaloriene den trenger for å fungere effektivt betyr at du er mer sannsynlig å overstadig spise for å tilfredsstille dine krav.

ta kanten av sult ved å drikke et glass filtrert vann en halv time før du spiser eller starte måltidet med en salat. Spise en stor grønn salat i begynnelsen av et måltid forbedrer følelser av fylde, ifølge en studie ved Laboratorium for studier av menneskelig inntatt oppførsel ved Pennsylvania State University, som sitert av University of Wisconsin Extension.

Spis måltidet sakte og tygge maten godt. Tygge hver munnfull 25 til 50 ganger før du svelger kick-starter fordøyelsesprosessen slik at kroppen er mer sannsynlig å føle fyldigere raskere. Betalende oppmerksomhet til måltidet og nyter hver munnfull - heller enn å spise klippe mens du gjør en annen aktivitet - vil du føle deg mer fornøyd. La det være minst 15 til 20 minutter å spise et måltid.

Vent 15 til 30 minutter før nå for en ny porsjon når du fortsatt er sulten etter et måltid. Dette gir maten du har spist tid å nå magen og bli absorbert av kroppen din. Sjansen er kroppen din vil gjenkjenne du har konsumert nok kalorier og din sult vil avta.

Ta en krom supplement. Regelmessig inntak av krom picolinate bidrar til å regulere blodsukkeret og modulere matinntak hos personer med karbohydrat cravings, ifølge en studie ved Pennington Biomedical Research Center ved Louisiana State University.

Hvordan kontrollere hetetokter

Omtrent 80 prosent av alle kvinner opplever hetetokter når de går gjennom overgangsalderen. Noen kvinner begynner opplever hetetokter når de er perimenopausal, dette er den perioden i livet ditt like før overgangsalderen begynner. Hetetokter er en følelse av varme gjennom overkroppen og ansiktet. Hetetokter kan også være ledsaget av svette, rød flekkete hud og en rask hjerterytme.

Hvordan kontrollere hetetokter

En trening i minst 30 minutter tre ganger i uken. Studier har funnet at kvinner som trener regelmessig opplevelsen mindre hetetokter.

Ta en klaseormedrue supplement daglig. Dette kan bli funnet i de fleste naturlige matbutikker. Klaseormedrue er en urt som brukes i Europa til å behandle hetetokter. Studier har funnet noen bivirkninger fra klaseormedrue hvis du bruker den i seks måneder eller mindre. Det har ikke vært noen studier på lengre bruk av urten.

Legg soya og rødkløver til kosthold. Begge disse er gode kilder til isoflavoner, en plante avledet stoff som ligner på østrogen laget av kroppen. På grunn av den østrogenlignende effekt av isoflavoner, men det er en viss bekymring for at forbruket av dem kan øke risikoen for kreft. Hvis du har kjempet kreft i det siste, snakk med legen din før du øker isoflavoner i kostholdet ditt.

Kle seg i lag. Som du varme opp, fjerne ekstra klær for å hjelpe kroppen kjøle ned. Av samme grunn, bruke flere tynne tepper på sengen i stedet for en tung en. Utebod i tepper når du blir varm.

Drikk et glass kaldt vann for å avkjøle kroppen din når en hot flash treff. Hold en termos med kaldt vann i nærheten av sengen om natten for natten hetetokter, som noen ganger kalles nattesvette.

Hint

 • Snakk med legen din hvis du har en hard tid å kontrollere hetetokter. Østrogen og progesteron terapi kan brukes til å hjelpe deg gjennom hetetokter. Lave nivåer av antidepressiva er også noen ganger brukt for hot flash kontroll.
 • Alkohol, koffein, varm mat og drikke, og krydret mat kan bringe på hetetokter. Unngå disse produktene helt eller begrense mengden som du forbruker.

Hvordan dempe suget for Fet mat

Hvordan dempe suget for Fet mat


Hurtigmat, pakket mat og annen fet mat er like vanedannende som sukkerholdig snacks. Enten cravings skyldes et forsøk på å forbedre kostholdet, senke kolesterol eller en graviditet, er ønsket om fettrik mat så mye fysisk som det er psykologisk.

Hvordan dempe suget for Fet mat

•  Få nok sunt fett i kostholdet ditt. Når kroppen din trenger fett for å fungere, kan det ikke tyde forskjellen mellom godt og dårlig fett, så du må ta avgjørelsen på egen hånd å velge kokos, avokado, olivenolje og andre sunne fett i stedet for dype stekt mat, pakket snacks og annen fet mat.

holde blodsukkernivået jevnt og stødig hele dagen for å unngå sterke cravings når energien er lav. Fordi de fleste fet mat er også høy i karbohydrater, kan kroppen din ønsker dem i et forsøk på å øke din energi. Dempe suget ved å spise tre fulle måltider og to eller tre sunne snacks hver dag.

Ta et B-vitamin kompleks supplement, som B-vitaminer er ofte mangler i gjennomsnittlig kosthold. B-vitaminer er avgjørende for vedlikehold energi som de bidrar til å forbrenne karbohydrater og sukker. Sørge for at du får din B-vitaminer hver dag kan bidra til å dempe suget etter fet mat høy i karbohydrater. Velg et B-kompleks vitamin som inneholder 10 til 25 mg av hver vitamin.

skjære ned på koffein, da økning av energieffekter blodsukkernivået på en lignende måte til karbohydrater og sukker. Det er viktig å unngå energi rush og påfølgende krakket, som det øyeblikket når energien faller er når cravings for fet mat ta over. Bytt ut kaffe eller energidrikker med grønn te som er høy i antioksidanter, og tilbyr en mild energi boost og er tenkt å bidra til å dempe en rekke mat cravings.

Ta en time out når du føler suget kommer på. Fordi cravings for fet mat og junk mat er ofte måter å mate følelser, tar et øyeblikk å snakke med en venn, skrive i en journal, ta en tur eller gjøre noe annen form for trening eller bare distrahere tankene dine kan tillate den følelsesmessige behov for å passere og i sin tur dempe den fysiske craving.

Hvordan dempe suget på en Raw Food Diet

Hvordan dempe suget på en Raw Food Diet


En rå mat diett, enten midlertidig eller en del av en langsiktig endring, er en fin måte å øke din helse og rense kroppen din. Men etter en levetid på å spise kokt mat, er det vanlig å oppleve en rekke krav. Med litt viljestyrke og noen kreative ideer, kan du dempe dine krav og lykkes på kostholdet ditt.

Hvordan dempe suget på en Raw Food Diet

•  Spis nok rå mat hver dag for å møte dine caloric behov. Nummer én grunn til at folk opplever cravings på en rå mat diett er at de rett og slett ikke spiser nok. Du bør spise tre fulle måltider hver dag med to eller tre snacks i mellom.

Varm opp noen rå suppe når du er ute varm mat. Forbered en suppe og deretter spise den på komfyren i et vannbad. Hold et termometer i suppen og sørg for at den ikke overstiger 105 grader Fahrenheit. På denne måten kan du nyte en varm bolle med suppe uten å gå fra rå til kokt.

Curb cravings for søtsaker på en rå mat diett ved å tilfredsstille ditt ønske med rå søtsaker. Det finnes mange oppskrifter tilgjengelig for rå mat brownies, iskrem og andre dessert matvarer. Mange ganger en skål med frukt med litt honning er like tilfredsstillende som din favoritt candy bar.

Kjøp en food dehydrator hvis rå mat diett er langsiktig eller noe du har tenkt på å gjøre ofte. En food dehydrator kan du forberede brød, kjeks, pizza og andre normalt varmretter uten faktisk tilberede mat. Fordi cravings på en rå mat diett er ofte så enkelt som et stykke pizza eller noe crunchy, er en dehydrator en fin måte å spise noen av dine gamle favoritter uten å bryte din diett.

Få de næringsstoffene kroppen din trenger, som mangel på fett og / eller protein er nok til å forårsake sterke cravings for matvarer ikke tillatt på en rå mat diett. Pass på at du inkluderer sunne oljer, avokado, kokos og andre matvarer som inneholder fett i ditt daglige kosthold. I tillegg, ernæringsmessige gjær, spiret bønner og nøtter hjelpe deg å få protein kroppen din trenger og dempe suget for kjøtt og andre proteinkilder.

Hvordan dempe høyfrekvent støy

Hvordan dempe høyfrekvent støy


Høyfrekvente lyder er ofte irriterende og kommer fra et bredt spekter av områder. En TV slått på i neste rom kan sende ut en høyfrekvent lyd gjennom vegger, selv om det er på mute. En følsom øret kan plukke opp de høye-pitched lyder, som ofte fører til en ubehagelig ringelyd. Heldigvis finnes det måter å dempe lydene for å minimere eller eliminere høyfrekvent støy.

Hvordan dempe høyfrekvent støy

•  Sett på støydempende hodetelefoner. Mens mange hodesett som er designet for å blokkere ut bakgrunnsstøy og lar lytte til musikk, selv iført hodetelefoner uten musikk kan dempe høyfrekvente lyder.

Sett musiker ørepropper i ørene. Ifølge Boston Children Hospital, er musiker ørepropper laget for den enkelte øret og er utformet for å redusere lyder og jevne ut frekvenser. Formålet med ørepropper er å beskytte det indre øret mot skade, samtidig som normal lyd å passere inn i øret. Det demper og jevner ut høyfrekvente lyder samtidig som talte ord, musikk eller lignende lyder inn i øret.

Tre lydisolerte rom. Stryke demper støy, spesielt i tilfelle av høy-frekvensstøy. Lydisolering er i utgangspunktet legge til elementer i rommet, slik at lydene ikke reise utenfor rommet. Putting tunge gummimatter og tepper inn i et rom for å hindre lyd fra å reise nedover eller legge lydisolering løpere til dørene er effektive lydisolering metoder. Høyfrekvente lyder er ofte vanskelig å høre og resultere i en ringelyd når plukket opp av det menneskelige øret. Siden den høyfrekvente lyd er de knapt oppfattes lyder, og legger i noen lydisolering vil bidra til å minimere eller eliminere høyfrekvent støy.

Hvordan redusere hetetokter og kald svette, kvinner og overgangsalder

Hvordan redusere hetetokter og kald svette, kvinner og overgangsalder


Reversere tegn på aldring ved å fylle kroppene våre med det vi mangler. Resveratrol og Granateple er måten å naturlig behandle symptomer på overgangsalder, eller hva noen kan kalle: "The Change Of Life"
Når kroppen vår bremser ned eller stopper produksjonen av østrogen. Vårt system blir ubalansert. (For Menn Lesere) ... Litt som å prøve å starte opp en motor som er nesten tom for bensin. Så som våre kropper, varmer den opp og kjøler vei ned igjen og igjen 24 timer .. en dag hele dagen en all night long! Som etter en gang våre hjerter begynner å overta arbeid som kan føre til hjertebank og brystsmerter! For ikke å nevne den rastløshet og søvnløse netter, og humørsvingninger! Lav libido og hukommelsestap, tretthet og bare følelsen av ikke å være ansvarlig for din egen kropp
lenger!
Nedenfor vil jeg fortelle deg trinn for trinn hva jeg gjorde for å stoppe mine hetetokter ved hjelp av et sikkert helt naturlig, billig løsning!

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på:
Vennligst sjekk med din lege eller apotek før du starter noen plan.
Avhengig av din medisinske historie, og hvilke typer medisiner som du er på, Blanding eller legge kosttilskudd kan drastisk endre effekten der reseptbelagte legemidler fungerer.

hvor du kan kjøpe:
Jeg gikk på nettet til: http://www.TheVitaminShoppe.com! Men du kan besøke en lokal GNC i ditt område! Det er så mange merker å velge mellom ,, det kommer også i pille og flytende former. Jeg kjøpte, 250 mg .. kapsler av Resveratrol Maks Av: Cellular Helse Technologies og 200 mg .. kapsler av Pomegranate Extract med 40% Ellaginsyre Av: Solaray. Selv om 100 mg .. er foreslått for kvinner med menopause symptomer.

Følg anvisningene:
Ta som anvist, tar jeg en av hver gang om dagen, i morgen med vann og et måltid, passer det inn i min liker stilen lett! Velge kapsler tillater meg også å bære dem i vesken min i en mindre container.
Drikk rikelig med vann hele dagen, holde en vannflaske med deg. Å drikke 6 til 8 glass vann vil også bidrar til å regulere kroppstemperaturen all daylong!

Moderat Øvelse:
Få ned på gulvet og gjøre enkelte strekninger, vil dette bidra til å øke fleksibilitet og varme opp ledd og muskler! Dette bidrar også til å forebygge skader på ledd og leksjoner til sjansen for muskelskader.
Trening er nøkkelen til å avsløre noen av stress forbundet med overgangsalderen.
Gå til et godt tempo i 15 minutter ut og 15 minutter tilbake til utgangspunktet, som vil gi deg en full 30 minutter trening for dagen.
Eller Sett I pod på i ditt hjem og bare danse til musikk i 30 min! Jeg kaller det DBD som betyr dans før middag; Trening kan være morsomt!

Monitor selv:
Hold notater, i begynnelsen endringene er subtile, men av den fjerde dagen vil du begynne å føle seg mer og mer som deg selv, men bedre!
Test Studier har vist:
Resveratrol - bidrar til å fremme sunn aldring, Enhanced Antioxidant & Cardiovascular Protector, Enhanced Cellular Integrity!
Granateple - Er den eneste frukten som produserer store mengder av sin egen Østrogen, som i test studier har vist at det er kjemiske sammensetning er svært lik vår egen !.
Ja det er andre måter å få østrogen, men jeg gir deg enkle instruksjoner til raskt, sikkerhet, naturlig og rimelig redusere eller stoppe de forferdelige bivirkninger av menopause mens sakker aldringsprosessen en gang for alle.

Tips og advarsler

 • Få råd fra din lege før du starter
 • Ta som anvist
 • 100 mg. av Pomegranate er foreslått for kvinner som arbeider med overgangsalder symptomer.
 • Sørg for at du deler denne linken med noen du kjenner!
 • Noen spotting eller blødning kan være forbundet med å ta Pomegranate Supplement hvis dette påløper må du kanskje forordninger doseringen.
 • Full Ministration kan returnere.
 • Iron kosttilskudd kan være nødvendig.

Hvordan balansere hetetokter

Hetetokter er et symptom på at mange kvinner lider av for en rekke årsaker, mange ganger på grunn av utbruddet av overgangsalder. Mens det er ingen kur for hetetokter, kan de ofte styres med medisinering, kosthold, urtetilskudd og ved å unngå miljøgifter.

Diett

Visse matvarer som utløser en økning i nivåene av østrogen produksjon kan være mer sannsynlig å få deg til å være utsatt for hetetokter. Behandlet og hermetisert kjøtt er eksempler på matvarer injisert med hormoner og bør unngås. Disse, sammen med noen melkeprodukter, kan føre til østrogennivået å stige. Enkle sukker og mat og drikke med høy fruktose mais sirup vil også øke østrogennivået.

Unngå koffein og alkoholholdige drikkevarer som de tømme kroppen for nødvendige B-vitaminer som beskytter leveren. Regulering hormoner er en av de mange funksjonene i leveren, og hvis den ikke klarer å fjerne dem gjennom gallen eller urin, kan en ansamling av østrogen i vevet resultere. En ineffektiv leveren kan føre til smertefull menstruasjon, hetetokter, cyster og andre uønskede bivirkninger. B-vitaminer som B-12 og folsyre hjelper leveren til å fungere ordentlig, samt forebygge sykdommer.

Få Testet

Hormonelle ubalanser kan være en primær årsak til hetetokter. Se en endokrinolog eller et hormon spesialist for å kjøre tester. Skjoldbrusk og binyrene samt eggstokkene bør arbeide i harmoni for å produsere riktig mengde av østrogen og projesterone. Ved ganske enkelt å vite om det er en ubalanse, kan legen din foreskrive den riktige formen for behandling. Ofte kan du få blodtrykket medisiner, lavdose østrogen, eller plasseres på hormonbehandling.

Trening

Øvelse tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler og kontrollere hetetokter er en av dem. Det bidrar til å stabilhumørsvingninger, lindre menopausale symptomer og øke følelsen av velvære. Ifølge Mayo Clinic, bør du få minst en halv time med moderat intensitet fysisk aktivitet hver dag. Dette kan omfatte turgåing, jogging, dansing, svømming, sirkeltrening eller sykling. Noen foreløpige undersøkelser viser at yoga er effektiv på å redusere hetetokter i overgangsalderen kvinner.

Urter og kosttilskudd

Visse planteøstrogen kalt fytoøstrogener kan bidra til å lindre hetetokter. Soyamelk, tofu og andre soyabaserte produkter kan hjelpe lindre symptomer på overgangsalder. Linfrø produkter som olje og bakken linfrø er også nyttig ved kontroll av hetetokter.

En av de mest populære kosttilskudd i USA er klaseormedrue. Ifølge EMedicineHealth.com, har noen studier vist klaseormedrue kan redusere hetetokter, men dette er ikke endelig og det har ennå ikke bestemt hva langsiktige fordeler eller ulemper kan oppstå ved bruk av klaseormedrue.

Hvordan å kurere hetetokter naturlig

En naturlig måte å vinne hetetokter

Bruksanvisning

•  Unngå mat som gjør hetetokter verre. Krydret mat, sukkerholdige matvarer koffein, sjokolade og alkohol kan alle øke alvorlighetsgraden av hetetokter.

Lytt til musikk eller ta opp yoga. Begge vil slappe av og roe ned nervene og hetetokter

Lær selvhypnose for å hjelpe deg å slappe av og redusere alvorlighetsgraden av hetetokter. De fleste bokhandlere inneholde en hypnose-delen, eller er det også mange hypnose nedlastinger tilgjengelig på internett

Ta hyllebær for hetetokter. Herbalists ofte foreskrive 25-50 dråper hyllebær skjær flere ganger om dagen for å lindre hetetokter.

Bruk kjølig bomull klær. Det kan også nyttig å ha på lag, slik at du kan kaste klærne raskt.

Vær romantisk, studier sier at kvinner som har sex minst en gang i uken vanligvis har færre hetetokter.

Tips og advarsler

 • Du kan laste ned en hypnose tape fra hypnosisdownloads for rundt 12,50
 • Bruken av soya for hetetokter fortsatt kontroversielt, som studier er motstridende. Inntil mer forskning er gjort, er det trygt anbefaling 2-4 porsjoner i uken, spesielt hvis det er en historie av brystkreft.

Hvordan å behandle hetetokter uten hormoner

For mange kvinner, hetetokter er en vanlig, og uvelkomne, en del av overgangsalderen. The Mayo Clinic sier at om lag tre fjerdedeler av alle kvinner opplever hetetokter i overgangsalderen. De kan oppstå når som helst, forårsaker betydelig svette og ubehag. For kvinner som ikke kan ta hormoner, eller som ønsker å behandle sine hetetokter naturlig, er det en rekke ikke-hormonelle behandlingstilbud tilgjengelig.

Bruksanvisning

•  Identifiser hva som utløser hetetokter, og deretter unngå disse triggere så mye som mulig. Noen kvinner opplever at visse ting, for eksempel krydret mat, alkohol, stress eller temperaturendringer, bringe på hetetokter. Holde en oversikt over når dine hetetokter oppstå i forhold til kosthold, følelser og aktiviteter kan hjelpe.

Drikk isvann eller annen kald drikke når en hot flash begynner. Dette vil bidra til å redusere kroppstemperaturen og unngå dehydrering forårsaket av svette.

Kjole i naturlige stoffer, og slitasje lag i kaldt vær. Iført lag gjør det mulig å fjerne noen klær når en hot flash begynner.

Ta et kjølig bad eller dusj for å redusere symptomene. Kjølig dusj er spesielt gunstig hvis du lider av hetetokter snart etter å ha gått til sengs om kvelden, en felles tid for mange kvinner.

Supplement med klaseormedrue eller vitamin E. The Mayo Clinic sier at klaseormedrue er mye brukt i Europa for behandling av hetetokter i overgangsalderen.

Prøv akupunktur behandlinger. Noen kvinner rapporterer en reduksjon i intensitet og frekvens av hetetokter følgende akupunktur, mens andre rapporterer ingen forbedring.

Spør legen din om ikke-hormonelle medisiner for å behandle hetetokter. Blodtrykket medisiner og noen antidepressiva kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter hos noen kvinner.

Tips og advarsler

 • Soya og rødkløver kosttilskudd kan gi lindring for noen kvinner, men disse kosttilskudd kan øke østrogennivået, og potensielt øke risikoen for brystkreft. Snakk med legen din før du bruker disse kosttilskudd hvis du har en personlig eller familie historie av brystkreft.

Hvordan eliminere hetetokter i overgangsalderen

Menopause er ikke en sykdom eller tilstand som kan kureres, men en naturlig, normal og universell del av aldringsprosessen for hver kvinne. Det oppstår vanligvis i alderen 45 og 55. Menopause markerer slutten på fruktbarhet og er definert som oppstår 12 måneder etter en kvinnes siste menstruasjon. Det er noen ganger kalt "change of life" fordi en rekke endringer skje i en kvinnes kropp i løpet av denne tiden at resultere i en rekke symptomer, inkludert ubehagelig hetetokter. Slike blinker kan elimineres, men med noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Dokumenter hetetokter. Gjøre oppmerksom på når de begynner og slutter, alvorlighetsgraden av hot flash, miljøet du var i da den hot flash begynte, og om du var involvert i aktiviteter som kan ha utløst den hot flash.

Planlegge en avtale med helsepersonell. Del dine notater om dine hot flash erfaringer med ham eller henne. Gi en komplett medisinsk historie. Gjennomgå en grundig fysisk undersøkelse for å utelukke mulige årsaker til andre enn overgangsalder hetetokter.

diskutere behandling med legen din en gang all medisinsk bakgrunnsinformasjon har blitt innhentet. Vurdere endringer i livsstil, kosttilskudd og over-the-counter medisiner, men innser at selv om disse kan bidra til å kontrollere omfanget av hetetokter, er det ingen kliniske bevis for å vise at de kan eliminere dem.

Diskuter behandlingstilbud med ikke-hormonelle reseptbelagte medisiner. Erkjenner at det er ingen ikke-hormonelle reseptbelagt legemiddel som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av hetetokter. Imidlertid har enkelte antidepressiva, høyt blodtrykk medisiner og epilepsi narkotika vært effektiv i å redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av hetetokter hos noen kvinner som ikke kan, eller foretrekker å ikke, gjennomgå hormonbehandling.

Diskuter behandling med hormonbehandling. Ifølge Mayo Clinic og den nordamerikanske Menopause Society, forblir systemisk østrogenbehandling den mest effektive alternativet for behandling av hetetokter, og det er den eneste terapi for å få godkjenning fra både FDA og Health Canada for behandling av hetetokter. Imidlertid har enkelte risikoer vært forbundet med bruken, slik at du og legen din vil trenge for å diskutere hva som er best for deg.

Hvordan behandle hetetokter

Hetetokter er et symptom på perimenopause og overgangsalder og forekommer i om lag 80 prosent av kvinner i overgangsalderen. De kan være mild eller alvorlig. Noen kvinner har litt problemer med dem, men for andre, de avbryte søvn og kan være vanskelig å forholde seg til i personlige og arbeidssituasjoner. Hetetokter kan oppstå for bare en kort periode under utbruddet av overgangsalder, eller de kan vare i mange år. Det er noen vanlige behandlingstilbud tilgjengelig for å hjelpe deg å håndtere hetetokter.

Bruksanvisning

Forstå hetetokter og utløsere

•  Lær hva hetetokter er. Det er noen spekulasjoner om at hetetokter er forårsaket av endringer i sirkulasjon; imidlertid er den eksakte årsaken fortsatt ukjent. Disse symptomene oppstår når blodårene i ansiktet og halsen utvider seg for å kjøle. Kroppen kan også svette for å bidra til å bringe ned temperaturen. En hot flash skaper opplevelser av følelsen varm eller veldig varmt, og de kan eller ikke kan være ledsaget av svette og en rød rødme i ansiktet og på halsen. Noen ganger kan en rask hjerterytme eller frysninger kan også forekomme.

Unngå mat utløser. Som med mange medisinske tilstander, er det første trinnet i behandlingen tar skritt for å hindre at symptomer oppstår så mye som mulig. Noen vanlige triggere for å unngå er: røyking, alkohol, krydret mat, koffein, stramme klær og uovervåkede stress.

Gjør hva du kan for å hindre hetetokter. Bor borte fra varme rom, badstuer og varm dusj kan hjelpe. Prøv å holde soverommet temperaturen kjøligere og bruke lettere vekt ark og nightgowns. Regelmessig mosjon og en samlet sunt kosthold vil også bidra til å holde deg sterk og sunn, noe som vil bidra med alle dine menopausale symptomer.

Medisiner og naturlig rettsmidler

Snakk med legen din om medisiner som kan hjelpe. Hvis hetetokter er alvorlig forstyrre livet ditt og sove, kan du dra nytte av en kortvarig løpet av hormonbehandling. Mange av symptomene på overgangsalder, inkludert hetetokter, oppstå som kroppen har mindre østrogen og noen ganger progesteron tilgjengelig.

Bruk av et medikament inneholdende en eller begge av disse hormonene kan bidra til å lette symptomene. Men på grunn av alvorlige bivirkninger, disse medikamentene bør ikke tas for mer enn fem år. Det er flere andre reseptbelagte medisiner som kan brukes avhengig av symptomer og helse historie.

Eksperimenter med urte / naturpreparater. Det er påstander om at noen naturlig og urte rettsmidler kan hjelpe deg med å administrere dine hetetokter. Til dags dato, de fleste av disse har ikke blitt fullt ut testet eller undersøkt for å bevise sin effektivitet. Hvis du bestemmer deg for å prøve dem, må du fortelle legen din og farmasøyter fordi de kan samhandle med andre medisiner du kan ta. Selv om urter anses naturlig, kan de likevel være giftig, og noen er dødelig hvis tatt feil.

Noen av de mest populære naturmidler inkluderer mat med høyt soya (disse matvarene inneholder planteøstrogen), klaseormedrue, nattlysolje og linfrø. Disse naturmidler kan ha bivirkninger av magesmerter, kvalme og diaré.

Stress Management og Yoga

Prøv en stress management teknikk. Siden stress bidrar til mange sykdommer og kan gjøre symptomene verre, å ha en daglig praksis å redusere stress kan hjelpe hetetokter og din generelle helse. Å ha en hot flash kan være opprivende og stressende. Tar tid å lære å roe kroppen når du føler en varm flash skjer kan redusere dens alvorlighetsgrad. En helt grunnleggende praksis er dypt puste med magen.

Ta langsomme, dype åndedrag. Ta en langsom pusten dypt inn gjennom nesen, og la magen vokse. Dette gjør at diafragma muskelen til å slippe ned og lungene til å utvide. Deretter gjør en treg dypt pust ut gjennom nesen, og la magen slappe innover. Dette flytter membranen muskel opp og presser luften ut av lungene.

Fortsett å puste langsomt og dypt, og la hjernen din til å holde fokus på pusten. Prøv i 15 minutter per dag. Ettersom dette blir lettere, kan du prøve å puste når du føler en varm flash begynner å skje.

Prøv en modifisert yoga inversjon. Yoga inversjoner kan også være nyttig i å håndtere hetetokter. Snu kroppen bidrar til å roe nervesystemet, og det gir dine sirkulasjons og immunsystemet en sjanse til å hvile og ikke trenger å pumpe opp mot tyngdekraften. Typisk inversjon positurer som headstands og skulder stands kan være farlig hvis de ikke blir gjort riktig. Deres praksis kan også føre til kroniske nakke og skuldersmerter. Imidlertid kan en modifisert inversjon gi samme nytte som samtidig er tryggere.

Ligg på gulvet på ryggen med knærne bøyd og føttene på gulvet. Løft hoftene opp, og skyv en tykk pute eller haug av tepper etter baken. (Ikke sitte på pute og deretter legge tilbake fordi det kan skade ryggen din.) Ta med knærne i brystet, og løft føttene rett opp. Knærne trenger ikke å være rette. Juster puten slik at bena er tippet tilbake, og du føler ikke at du må holde dem opp.

meditere og slappe av. Bo her for noen få minutter, og ta lange og sakte dype åndedrag. Kombiner dette med å puste meditasjon for dobbel nytte.

Tips og advarsler

 • Alltid snakke med legen din om noen ny øvelse eller kosttilskudd endringer du gjør.
 • La din lege eller phramacist vet om noen urte medisiner du tar for å unngå farlige interaksjoner.

Hvordan stoppe hetetokter naturlig med frukt

Hvordan stoppe hetetokter naturlig med frukt


Kvinner går gjennom overgangsalder opplever ofte hetetokter, som kan være ubehagelig og pinlig. Noen kvinner opplever en rekke symptomer som svetting, rask hjerterytme, svimmelhet, rødhet i ansiktet og kvalme. Å bidra til å motvirke de foruroligende effektene av hetetokter, kan du lage dine egne spesialiserte drink laget for å redusere forekomsten av hetetokter og redusere omfanget av hetetokter. Tre Fat Chicks på en diett, et vekttap forum, rapporterer at de bioflavonoider i sitrusfrukter har phytoestrogenic egenskaper som bidrar til å redusere hetetokter. Spise mer av disse fruktene kan kan redusere hetetokter.

Bruksanvisning

Kjølt Citrus Frukt

•  Fjern skinn av noen sitrusfrukter du bruker til å lage fruktsalat. Fjern skall av vannmelon med en stor kniv. Skrell bananen og ta kjøttet av banan.

Skill appelsiner, sitroner, lime og grapefrukt. Seksjon hvert stykke frukt i halvdeler. § hver sitrusfrukter til hvert stykke frukt separeres i en hver seksjon. Skjær vannmelon i fire-tommers seksjoner. Skjær bananen i sirkulære bite-size biter. Plasser sitrusfrukter i en bolle. Plasser bananer og vannmelon i separate boller. Plasser disse boller ut til siden.

Place to delene av sitrusfrukter på et skjærebrett. Skjær hver del i halvdeler. Fortsett å kutte frukten før de er på størrelse med bit-størrelse biter. Plasser disse tilbake i bollen.

Skjær vannmelon seksjoner i biter størrelse biter. Plasser disse biter i bollen.

Hell ferskpresset appelsin juice over alle de bite-size biter av frukt. Syren i denne juicen holder frukten blir brun; juicen også gir deg en ekstra dose av vitamin C.

6. Spis frukt eller plassere frukt i kjøleskapet og serveres avkjølt. Bruk fargerike tannpirkere for å legge til en ekstra dash av farge til fruktsalat.

Fruit Smoothie

Skrell appelsin, lime og sitron. Fjern det ytre kjerne av den lille vannmelon. Bruk et skjærebrett for å kutte vannmelon og sitrusfrukter i biter størrelse biter. Skrell bananen og skjær den i små biter. Plasser banan biter inne i bollen med de andre frukt biter og legg det til side.

Plasser alle fruktbiter i en blender. Stikk innom 3-5 isbiter. Hvis du vil ha mer av en slushy konsistens, kan du bruke flere isbiter.

Hell en kopp appelsinjuice inne i blender. Blande frukt, appelsinjuice og isbiter sammen. Når elementene er godt blandet, hell blandingen i en kopp eller glass.

Tips og advarsler

 • Fox News melder at bananer er en utmerket kilde til vitamin B. Vitamin B er nyttig i lindre hetetokter.
 • Bananer inneholder også kalium. Colorado State University rapporterer at kalium bidrar til å opprettholde væskebalansen i kroppen. Den ekstra kalium hjelper kroppen fylle seg selv fra et tap av vann forårsaket av svette under hetetokter.