Digidexo.com

formange sovetabletter

Årsaker til kronisk migrene hodepine

Årsaker til kronisk migrene hodepine


Migrene er en fellesbetegnelse som kan gjelde for alle alvorlig hodepine som forårsaker følsomhet for lys og lyd. Kronisk migrene er en lidelse som fører til smerter i kraniet på grunn av økt fartøy og kapillærene; vanlig hodepine smerte er forårsaket av blodkar innsnevring. Smerten forbundet med kronisk migrene er ofte beskrevet som bankende, ensidig smerte, konsentrert på den ene siden av hodet. Selv om de ulike typer migrene lider under mer enn 30 millioner amerikanere har en rekke årsaker, forstå de mulige risikofaktorer går langt i å hjelpe migrene forebygging.

Migrene og Aura

Migrene med aura og migrene uten aura er de to mest utbredte kategorier av migrene. "Aura" refererer til en nevrologisk fenomen som forekommer i ca 30 minutter før intens migrene smerte. Auras kan inkludere skimrende hallusinasjoner, synstap, talevansker og svimmelhet. Bortsett fra aura, klassisk migrene symptomer inkluderer intens hodepine smerte, lysfølsomhet, kvalme og oppkast. Hodepine frie migrene er en sjelden form for migrene som forårsaker aura fenomen uten de andre klassiske migrene symptomer.

Andre typer migrene

Migrene av andre typer er klassifisert av forskjeller i symptomer. Abdominal migrene er indikert med magesmerter uten en klar fordøyelses eller gastrointestinal årsak eller lidelse. En basilaris arterie migrene fører til forstyrrelser i basilaris arterie som forsyner hjernen med oksygenrikt blod; symptomer inkluderer talevansker, svekket motorisk evne og svimmelhet. Carotidynia kan føre til hevelse som ligger rundt halsen er arteria carotis og produsere intense smerter i de nedre regioner av ansiktet, inkludert kjeven eller nakke. Oftalmoplegisk migrene smerte er konsentrert i øynene og kan produsere oppkast og synsnerven lammelser. Status migrene gir smerter i perioder som varer lenger enn 72 timer.

Hormoner

På grunn av den rollen østrogen spiller i migrene, kvinner har større risiko for å oppleve migrene symptomer enn menn. Svingninger i østrogennivået forårsaket av menstruasjonssyklusen kan øke forekomsten av migrene symptomer. Medisiner som påvirker hormonelle nivåer, for eksempel p-piller, kan føre til østrogennivået å svinge. Graviditet, overgangsalder og månedlige perioder ser størst forekomst av migrene symptomer hos kvinner. Ifølge MAGNUM, oppstår de fleste svangerskapsrelaterte migrene symptomer i første trimester av svangerskapet.

Genetikk

Migrene er genetisk basert, noe som betyr at familiehistorie er en viktig risikofaktor i å oppleve migrene. Ifølge MAGNUM, nær 38 millioner amerikanere har en genetisk tilbøyelighet til å lære mer migrene symptomer. Hvis en av foreldrene av en person lider av migrene, har den enkelte en 50 prosent sjanse for å oppleve migrene. At risikoen er ikke oppblåst av psykologiske eller miljømessige årsaker.

Andre årsaker

Stress fra karriere eller familieliv kan øke forekomsten av migrene symptomer. Overdreven sensoriske stimuli, spesielt visuelle eller auditiv (lyd), kan utløse migrene. Visse matvarer, for eksempel øl, rødvin, sjokolade, koffein og alderen oster kan øke en persons mottakelighet for migrene. Fasting eller generell underernæring kan også bidra til migrene. Andre årsaker er barometer endringer i miljøet, endringer i søvnmønster og visse medisiner.

Behandlinger

Legemidler foreskrevet for å lindre migrene faller inn i to kategorier: smertestillende medisiner og forebyggende medisiner. Smertestillende medikamenter inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), triptaner, anti-kvalme medisiner og sovetabletter. Disse stoffene blir brukt under et migreneanfall og tar sikte på å hemme symptomer som allerede finnes. Forebyggende medisiner inkluderer kardiovaskulære medikamenter, antidepressiva, anti-beslag medisiner og Botox. Disse stoffene kan bidra til å hemme forekomsten av migrene symptomer hos personer med risiko for hodepine.

Komplikasjoner

Migrene behandlinger forårsake en rekke bivirkninger. NSAIDs tatt for migrene lettelse kan forårsake magesmerter, blødninger og sår. Som kroppen bygger opp motstand mot de smertestillende medisiner, en tilstand som kalles "rebound hodepine" kan forekomme, der smertestillende medisiner selv kan utløse migrene symptomer. De som bruker høye doser av medisiner mer enn ni dager ut i måneden er i faresonen. Triptaner og visse antidepressiva kan føre til serotonin-syndrom, et overskudd av serotonin som produseres i kroppen. Denne komplikasjonen kan føre til skjelving, diaré, feber, muskelstivhet og kramper, og det kan være dødelig hvis ubehandlet.

Årsaker til Adult Inkontinens

Inkontinens er en tilstand der blæren ikke kan holde urin i riktig og lekkasje kan utvikle seg. Dette er vanligvis på grunn av bekkenbunnsmuskulaturen som ikke trekke seg sammen ordentlig. En rekke ting kan føre til at dette skal skje.

Infeksjon

Urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier som får inne i urinrøret og blæren. Dette kan føre til inkontinens.

Graviditet

Bekkenbunnsmuskulaturen kan ende opp med å bli svak når en kvinne er gravid, noe som kan føre til at blæren ikke fungere skikkelig.

Betennelse

En tilstand som kalles interstitiell cystitt, som er kjennetegnet ved veggene av blæren bli betent, kan føre til inkontinens.

Prostata

Forskjellige prostata forhold kan føre til inkontinens. Noen av disse inkluderer en forstørret prostata, betennelse og prostatakreft.

Piller

Ulike medisiner kan også føre til inkontinens er at de kan forstyrre tilfredsstillende blærefunksjon. Noen eksempler kan være diuretika og sovetabletter.

Forbruk

Overdreven alkoholbruk kan fylle blæren raskt samtidig endre tankene dine, slik at du ikke anerkjenner behovet for å urinere.

Hvordan avlaste Snorking

Snorking oppstår når luftstrømmen gjennom nesen og munnen er blokkert. Hindringen fører til at vevet i luftveiene til å gnisse mot hverandre og vibrere. University of California, San Francisco anslår at så mange som 15 prosent av befolkningen snorker. Flere menn enn kvinner snorker, og forekomsten av snorking øker med alderen, ifølge National Institutes of Health. Forstørrede mandler eller adenoids, nesepolypper, en merkelig septum, allergier og fedme er andre risikofaktorer for snorking. Heldigvis finnes det mange måter å lindre snorking, noen som kan prøves hjemme.

Hvordan avlaste Snorking

Hvordan avlaste Snorking

•  Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller fete. Å være overvektig forverrer snorking og øker risikoen for søvnapné, ifølge University of California, San Francisco.

sove på din side, og unngå å ligge på ryggen i sengen. National Institutes of Health anbefaler side-sleeping å hindre de myke vev i halsen fra avslappende og dermed holde luftveiene åpne og lindre snorking.

•  Heve hodet på senga ved hjelp av puter plassert under madrassen eller ved å plassere de to front seng bena på blokker. Dette oppmuntrer kjeven og tungen til å gå videre, forebygge luftveisobstruksjon.

Prøv en nasal strimler eller nesespray under søvn. Når bihulene eller nesegangene er overbelastet, blir innånding vanskeligere. Dette kan føre til snorking. Nasal strimler og decongestants er tilgjengelig på de fleste apotek og dagligvarebutikker.

Unngå røyking, passiv røyking eksponering, og sovetabletter. Alle disse kan øke snorking, ifølge University of California, San Francisco.

Ikke drikk alkohol i flere timer før du går til sengs. The Mayo Clinic sier at alkohol slapper av musklene i halsen og svekker kroppens evne til å forsvare seg mot luftveisobstruksjon.

bli testet for søvnapné, og starte behandling så snart som mulig hvis du er diagnostisert med tilstanden. Snorking er ofte forbundet med søvnapné, en potensielt alvorlig tilstand som oppstår når hals vev hindrer luftveiene, stopper å puste.

Bruk en kontinuerlig positivt luftveistrykk maske mens du sover. En CPAP maske tvinger luft gjennom luftveiene, holder det åpent for å lindre snorking og obstruktiv søvnapné.

gjennomgå et kirurgisk inngrep for å lindre snorking. Et antall kirurgiske prosedyrer er tilgjengelige, avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av snorking. De fleste involverer manipulering eller kapping av visse områder av de øvre luftveiene, slik som tungen, svelg, nese eller kjeve.

Besøk en otolaryngologist, som er en kirurg som har spesialisert seg på øre, nese og hals, for laser kirurgi. Laser kirurgi er tidkrevende, og vanligvis innebærer fire eller fem polikliniske besøk. Under operasjonen, er en laser rettet inn i halsen for å fjerne overflødig vev.

Spør legen din om somnoplasty, en prosedyre som bruker lav intensitet mikrobølgeovn til å brenne bort en del av den bløte ganen. Somnoplasty, også kalt radiofrekvens vev ablasjon, er vanligvis utføres på poliklinisk basis under generell anestesi.

Bruk en tann hjelpemiddel for å lindre snorking. Gå til tannlegen for å ha en tannbeskyttelsen er satt til munnen for å holde kjeven i en mer fremre posisjon. Dental enheter kan også brukes til å trekke tungen ut, slik at mer plass for luftveiene og muliggjør lettere å puste. Du må kontrolleres på nytt om hvert halvår for å sikre at din tannlege enheten passer fortsatt riktig, ifølge Mayo Clinic.

Hint

 • Ifølge Mayo Clinic, synge og spille et instrument som kalles en didgeridoo kan lindre snorking i noen tilfeller.

Hvordan å bruke oksygen at Night

Hvordan å bruke oksygen at Night


Pasienter med visse medisinske tilstander som kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) kan dra nytte av langvarig oksygenbehandling. Det kan bidra til å forhindre hjertesvikt, øke levetiden og forbedre din livskvalitet. Noen mennesker kan kreve uavbrutt oksygenbehandling, men andre vil bare trenger det under visse tider, for eksempel under trening, mens på et fly eller om natten. Dine oksygennivået naturlig falle over natten som pusten din bremser. Ved hjelp av oksygenbehandling bare om natten krever minimal endring i din daglige rutine.

Hvordan å bruke oksygen at Night

•  Unngå å ta sovetabletter eller andre beroligende midler før sengetid; også unngå å konsumere alkohol. Ved hjelp av disse stoffene med oksygen om natten kan føre til grunne pust. Hvis du for tiden tar medisiner nær sengetid, snakk med legen din om en trygg doseringsplan.

•  Pakk slangen som ligger over ørene i et stykke gasbind. Tape den for å feste gasbind. Dette bidrar til å hindre ørene fra gnagsår.

Fukt en vannbasert fuktighetskrem i neseborene og på leppene for å hindre uttørking.

Slå oksygen tank til riktig innstilling. Bruk kun innstillingen legen har foreskrevet. Hvis du føler deg som om du får for lite eller for mye oksygen, konsultere legen din før du endrer innstillingen.

Hold fingrene til de ledende delene av nesekateter for å sjekke for luftstrømmen.

Sett nesekateter forsiktig inn i nesen.

Drape slangen over ørene og skyv kobling til haken. Hvis de ledende delene føles som om de kan gli ut, bruke et stykke tape over hvert rør for å feste den til kinnet.

Plasser oksygen tank i nærheten av sengen, men i et område der du ikke vil støte på det i løpet av natten. Stødig den mot en vegg, hvis mulig.

Hint

 • Kontrollere nivået av oksygen før hver bruk. Bestill mer godt før du går tom.
 • Vask nesekateter med rengjøringsmiddel og vann to ganger ukentlig og erstatte dem en til to ganger i måneden.
 • Oksygen er meget brannfarlig. Plasser aldri oksygen tank nær direkte varmekilder og ikke røyke i nærheten av det eller mens du bruker den.

Symptomer på sovepille Overdose

Symptomer på sovepille Overdose


Når den brukes som anvist, sovepiller er trygge og effektive. Imidlertid, å ta for mange sovetabletter kan forårsake en rekke bivirkninger, og i noen tilfeller død. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle søvnforstyrrelser, inkludert Ambien og Lunesta. Folk som har en historie med narkotikamisbruk bør vurdere å ta over-the-counter alternativer som Benadryl eller Unisom. Når man tar alle typer av sove pillen, er det viktig å bare ta så mange sovetabletter som angitt på emballasjen eller resept merking. Følge instruksjonene på pakken vil hjelpe deg å unngå en overdose.

Kvalme

Kvalme er ett tegn av en sovepille overdose. Kvalme er preget av følelser av sykdom, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast. Hvis du opplever kvalme mens du tar sovepiller, sørg for å drikke ekstra væske som det vil bidra til å lindre følelser av kvalme. En annen lettelse alternativ er å be legen din om en anti-brekkmiddel, som er et stoff som brukes til å lindre kvalme.

Døsighet

En overdose sovepiller kan føre til alvorlig døsighet. I de fleste tilfeller vil de følelser av døsighet avta noen få timer etter at medisinen er tatt. Men hvis du har varig døsighet fra å ta sovetabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart. Unngå bruk av tunge maskiner, kjøring, og viktige beslutninger under påvirkning av sovepiller hvis det er mulig.

Forstoppelse

Sovepiller kan føre til forstoppelse hvis for mange blir tatt. Hvis forstoppelse oppstår mens du tar sovepiller, bruk av avføring myknere og avføringsmidler er effektive lettelse alternativer. I tillegg vil drikke rikelig med væske også bidra til å lindre forstoppelse. Den forstoppelse vil avta når de sovepiller har vært fullt metaboliseres av kroppen.

Delirium

En overdose sovepiller kan føre til utvikling av delirium i brukeren. Delirium er preget av uklar tenkning, problemer med hukommelse, og i mer ekstreme tilfeller hallusinasjoner. Hvis du opplever delirium fra overdoser på sovepiller, kontakt legen din umiddelbart. I de fleste tilfeller vil delirium avta fra å ta kun antall sovepiller i doseringsanvisningen.

Skjelvinger og Beslag

En sovepille overdose kan også ha visuelle tegn, for eksempel skjelvinger og kramper. Intensiteten av de rystelser eller beslag vil være avhengig av hvor mange sovetabletter ble tatt. Hvis noen rystelser eller krampeanfall oppstår fra en overdose sovetabletter, må du kontakte legen din umiddelbart. Dersom anfallene er alvorlig, kan det å kontakte ambulanse være nødvendig.

Micardis Plus bivirkninger

The American Heart Association rapporterer at en av tre voksne i USA har hypertensjon eller høyt blodtrykk. Skjønt det i mange tilfeller er årsaken til hypertensjon er ukjent, er det en rekke medikamenter tilgjengelig for å bidra til å senke blodtrykket. Et slikt medikament er Micardis Plus, også kalt Micardis HCT. Til tross for dens effektivitet, er det ikke for alle, som det presenterer flere risiko for komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

Omtrent åtte prosent av Micardis Plus-brukere rapporterer økt forekomst av øvre luftveisinfeksjoner, noe som gjør disse de vanligste bivirkningene av stoffet. Svimmelhet og bihulebetennelse er også vanlig, forekommer hos minst 4 prosent av brukerne. Rundt 3 prosent av folk som tar det opplever tretthet og diaré.

Andre bivirkninger

Micardis Plus har også potensiale til å forårsake en rekke andre brysomme men ikke farlige bivirkninger. Noen pasienter opplever gastrointestinale bivirkninger fra stoffet, som kvalme, gass, hemorroider, tørr munn, mage influensa, oppkast, irritasjon av mageslimhinnen og sure oppstøt. Nervesystemet og psykiatriske effekter som impotens, økt svetting, angst, depresjon og angst, samt en generell følelse av ubehag, er også mulig samtidig å ta Micardis Plus.

Legemiddelinteraksjoner

Det er noen medisiner som produserer uønskede bivirkninger når det brukes sammen med Micardis Plus. Fordi stoffet reduserer blodtrykket ditt nivå, bør du være forsiktig med å blande det med andre legemidler som senker blodtrykket, da dette kan føre til en alvorlig sak for hypotensjon. Eksempler på medikamenter for å unngå å inkludere narkotika, sovetabletter og beroligende midler, antiepileptika og anti-angst medisiner.

Micardis Plus kan føre til en nedgang i kaliumnivå i blodet når kombinert med kortikosteroid narkotika. Over tid kan dette føre til en tilstand som kalles hypokalemi, som kan påvirke funksjonen til ditt hjerte og nerver. I tillegg, ved å kombinere litium og Micardis Plus utgjør en risiko for et giftig oppbygging av litium i kroppen din.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har Micardis Plus potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Alvorlige kardiovaskulære bivirkninger oppstå i sjeldne tilfeller, inkludert tilbakeholdelse av fluid under huden og farlig hjertebank. Micardis Plus øker også blodsukkernivået, utløser utviklingen av type 2-diabetes hos pasienter med risiko for sykdommen. Andre mulige alvorlige bivirkninger er forhøyet kolesterolnivå, astma, unormalt syn, leddgikt og gikt.

Betraktninger

Micardis Plus kan forårsake lav fødselsvekt og fosterdød og bør unngås under graviditet. I tillegg er det ikke brukt i barn. Hvis du har nedsatt leverfunksjon på grunn av sykdom eller sykdom, bør du ikke ta stoffet på grunn av økt risiko for leversvikt. Pasienter med lupus ofte opplever en økning i symptomer på sin lidelse mens du tar Micardis Plus.

Bivirkninger av Natrilix

Millioner av mennesker lider av høyt blodtrykk, eller høyt blodtrykk. Hvis venstre ubehandlet, har hypertensjon kan skade blodårene dine, svekke nyrene og påvirke hukommelsen. Det øker også risikoen for hjertesvikt og aneurismer. Natrilix aktive ingrediensen er Indapamide, som er klassifisert som et vanndrivende. Men Natrilix bidrar til å senke blodtrykket ved forårsaker blodårene til å utvide, redusere trykket inne i blodårene.

Vanlige bivirkninger

Når du tar Natrilix, kan du oppleve en urolig mage, diaré, svimmelhet, nervøsitet, søvnproblemer, ryggsmerter, hodepine eller en rennende nese.

Mindre vanlige bivirkninger

Du kan oppleve oppkast, munntørrhet, forstoppelse, magekramper, tap av appetitt, dårlig fordøyelse, kløe, utslett, elveblest, tretthet, svimmelhet, depresjon, nervøsitet, angst, dobbeltsyn, irritabilitet eller en generell følelse av svakhet og tretthet.

Legemiddelinteraksjoner

Fordi Natrilix reduserer blodtrykket, ikke bruk den med andre legemidler som også lavere blodtrykk, da dette kan føre til en farlig sak for hypotensjon. Eksempler på medikamenter for å unngå å inkludere narkotika, sovetabletter og beroligende midler, antiepileptika og anti-angst medisiner. Når det kombineres med kortikosteroider, kan Natrilix føre til en nedgang i kaliumnivået i blodet ditt. Over tid kan dette føre til hypokalemi, som kan skade det kardiovaskulære systemet. Ved hjelp av diuretika, ACE-hemmere eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og Tylenol med Natrilix kan skade nyrene.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, kan Natrilix øke blodsukkernivået, utløser utvikling av Type 2 diabetes hos pasienter med risiko for sykdommen. Det kan også føre til hjertebank eller uregelmessig hjerterytme.
I sjeldne tilfeller forårsaker Natrilix utvikling av Stevens-Johnson syndrom, en alvorlig hudinfeksjon som krever akutt medisinsk behandling. Selv om sjeldne, kan Natrilix forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter. Uten legehjelp, utvikler reaksjonen ofte til mer farlige symptomer som hevelse i lepper og hals eller pustevansker.

Betraktninger

Natrilix kan forårsake fosterskader lav fødselsvekt og. Ikke ta det hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Natrilix kan forverre symptomene på visse medisinske tilstander, som for eksempel gikt, hyperparatyreoidisme og lupus. På grunn av sine bivirkninger, bør pasienter med lever-eller hjertesykdommer, blodsykdommer eller svekkelse av hjernen forårsaket av leversykdom ikke ta medisiner.

Hva er de helsemessige fordelene av vitamin B5?

Vitamin B5, eller pantotensyre, er kjent som anti-stress-vitamin. Det kreves av alle planter og dyr som en del av koenzym A (CoA), et enzym som er nødvendig for over 70 kroppsfunksjoner, inklusive stressrespons, og omdannelsen av glukose til energi. Selv om det er til stede i hver celle, er det funnet i mye høyere beløp i binyrene fordi så mye energi som kreves for å produsere adrenalin hormoner. Vitamin B5, sammen med L-karnitin (en aminosyre), er viktig for brenning av fettstoffer. Vitamin B5 er avgjørende for å opprettholde balansen i adrenal hormoner og er involvert i produksjonen av røde blodceller.

Mangel Signs

En mangel på vitamin B5 kan forårsake prikking i hender eller føtter, hodepine, søvnløshet, tretthet, grånende hår, håravfall eller fordøyelsesproblemer. Langvarig mangel på dette vitaminet er assosiert med astma, for tidlig aldring, kronisk eller tilbakevendende infeksjoner, allergier, kroniske tørr munn, leddgikt, forkalkede ledd eller brusk og hudlidelser.

Årsaker til mangel

Vitamin B5 er vannløselig slik at det ikke vanligvis forblir i kroppen i mer enn 4-6 timer. Som et resultat, må vitamin B5 være kontinuerlig tilgjengelig gjennom kosten eller kosttilskudd. Faktorer som kan bidra til mangel på vitamin B5 inkludere fysisk eller følelsesmessig stress, vanlig kaffe eller koffein forbruk, alkohol, infeksjon, revmatisk leddgikt, sulfa narkotika, sovetabletter, insektmidler og østrogen.

Mangelfull mat

Det er anslått at eldre amerikanere bare forbruker om lag 33 prosent av sine vitamin B5 krav. Dette kan i stor grad på grunn av det faktum at vitamin B5 er mangelfull i typisk amerikansk diett. Matlaging og fresing prosesser ødelegge 37-74 prosent av vitamin B5, mister frysing 37-57 prosent, og hermetisering mister 46-78 prosent. (Se Referanser 1.)

Anbefalt inntak

Tar 500 milligram av vitamin B5 tre ganger per dag, sammen med vitamin C og E, og magnesium kan forbedre utseendet på hud, hår og negler, og gi kroppen med mer energi, minske arbeidsmengden av binyrene. Ved å forbedre adrenal funksjon, forbedrer vitamin B5 kroppens evne til å takle stress og hindre utmattelse og infeksjon. (Se referanser 3.)

Mat Kilder

Gode ​​kilder til vitamin B5 inkluderer ølgjær, egg, nyre, lever, sopp, nøtter, saltvannsfisk, hel rug og hele hvete korn. (Se Referanser 2.)

Atarax og trykk i øyet

Atarax og trykk i øyet


Atarax (Roerig), Anxanil (Econo Med), og Aril (Pfizer) er noen av merkenavn for generisk legemiddel hydroxyzine. Leger foreskrive dette stoffet for å lette nervøsitet og spenning som ofte oppstår med psykiske eller stemningslidelser. En lege kan også anbefale den til å behandle allergier, eller forebygge reisesyke, kvalme eller oppkast, eller alle tre.

Hydroxyzine (Atarax) Histamin Blocker

Histamin fremkaller symptomer nysing og rennende nese, så vel som elveblest på huden. Atarax er en type antihistamin som hemmer virkningen av histaminer. Hydroxyzine er et korttidsbehandling for nervøsitet og spenninger som kan oppstå med psykiske eller stemningslidelser som angst og demens. Det reduserer aktivitet i det sentrale nervesystemet, og resulterer i forhindring av hevelse og kløe under en allergisk reaksjon.

Funksjonen til Atarax

Altarax kan brukes et beroligende middel for å behandle angst og spenning. Det er også brukt i kombinasjon med andre medikamenter som er gitt for anestesi. I alminnelig bruk, kan den kontrollere kvalme, reisesyke og oppkast. Noen ganger stoffet kan brukes for å behandle allergiske hudreaksjoner som utslett og dermatitt. Andre effekter inkluderer beroligende og smertelindring som spiller inn når det angår andre naturlige stoffer som acetylkolin og serotonin og visse deler av hjernen.

Trykk i øyet og Atarax

Atarax kan være foreskrevet for ulike allergier og tørre øyne. En viktig bivirkning av Atarax er en økning i øyet fluidtrykket, som kan indusere glaukom. Atarax viser antikolinerge effekter ved å blokkere virkningen av acetylkolin, som er et signalstoff i nervesystemet. På grunn av dens virkninger på dette stoffet, kan Atarax forverre virkningene av glaukom. Du legger kanskje merke tåkesyn, som er en vanlig bivirkning av medisinen, men ikke tegn på en økning i trykk i øyet.

Grønn stær er en øyentilstand hvor fluidets trykk inne i øyeeplet stiger på grunn av bremset væske drenering fra øyet. Du vil ikke føle noen endring i øyeeplet seg selv, noe som gjør glaukom enda mer lumske eller subtil. Hvis tilstanden går ubehandlet, kan det skade synsnerven og til slutt føre til blindhet. Atarax kan føre til en svak økning i trykket i øyet, og bør derfor brukes med forsiktighet av alle med glaukom.

Bivirkninger

Bivirkninger av Atarax kan påvirke din tenkning eller reaksjonstid ved å gjøre deg døsig. Vær spesielt forsiktig hvis du betjene maskiner eller kjøre eller gjøre noe annet som krever at du være våken og våken. Alkohol kan øke dets bivirkninger. Andre bivirkninger er forstørret prostata og urinveisproblemer, sedasjon og en økning av epileptiske anfall. Kontakt lege umiddelbart og slutte å bruke Atarax hvis du har problemer med å puste; hvis ditt ansikt, lepper, tunge eller svelg swell; eller hvis du opplever forvirring, skjelvinger eller ukontrollert risting.

Mindre alvorlige bivirkninger kan være svimmelhet, tåkesyn, døsighet eller hodepine. Du kan rapportere bivirkninger til FDA og få mer informasjon om stoffet ved å ringe 1-800-FDA-1088.

Atarax Dosering

Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du kan; men hvis det er nesten tid for din neste dose, vente til da, og hoppe over den glemte dosen. Aldri ta ekstra medisin for å gjøre opp for den du savnet.

Hvis du tror du overdosert, søke legebehandling umiddelbart. Overdose symptomer kan omfatte tretthet, kvalme, oppkast og ørhet.

Sørg for at din lege vet om eventuelle andre legemidler du tar, for eksempel forkjølelse eller allergi medisiner, beroligende midler, narkotiske smertestillende medikamenter, sovetabletter, muskel relaxers og medisiner for beslag, depresjon eller angst. Ikke glem alle over-the-counter medisiner som vitaminer, mineraler og urteprodukter.

Effekter av hostemedisin misbruk

Dekstrometorfan (DXM) hostesaft er en av de mest misbrukte over-the-counter narkotika i USA, særlig blant unge mennesker. Hoste medisin misbruk innebærer å ta mye mer enn den foreslåtte dose for å oppleve effekten av DXM rus. Dette kan ha en rekke skadelige effekter både på kort og lang sikt.

Dekstrometorfan (DXM)

Dekstrometorfan (DXM) er den aktive ingrediensen i over-the-counter hoste medisiner som Robitussin eller NyQuil. Det er et antitussive eller hoste, og blir brukt i moderne hoste-siruper på grunn av sin forholdsvis lav forekomst av bivirkninger når det tas i korrekt dose. Den erstattet kodein fosfat, et opiat derivat med potensial for avhengighet. DXM var tilgjengelig over-the-counter på 60-tallet og 70-tallet som Romilar, men ble trukket fra hyllene på grunn av misbruk. Omsider DXM ble en ingrediens i moderne hostesaft.

Effekter

Innenfor anbefalt dose, undertrykker DXM hoste på grunn av luftveissykdom eller miljø irritasjon uten å forårsake interferens med det sentrale nervesystemet. Men ved høye "rekreasjons" doser, DXM fungerer som en dissosiativ, like i effekt til dyret beroligende ketamin. A dissosiative blokkerer signaler i hjernen, som setter brukeren i en drømmeaktig "ut-av-kroppen" tilstand, og kan også forårsake hallusinasjoner. Dissosiative medikamenter kan også påvirke sentralnervesystemet og forårsake en potensielt dødelig reaksjon med sentrale nervesystemet depressiva (alkohol, anti-angst medisiner, smertestillende medikamenter, sovetabletter).

Farene ved misbruk

Misbruk av DXM er farlig, spesielt hvis produktet inneholder dxm er en multi-symptom medikament inneholdende flere aktive ingredienser. Et eksempel er NyQuil, som inneholder acetaminofen, den aktive ingrediensen i Tylenol. Tar nok av et slikt produkt å indusere dissosiative effekter av DXM kan føre til en potensielt dødelig overdose av paracetamol eller lignende smertestillende midler. Også, som nevnt før, kan kombinasjonen av høye doser av DXM med alkohol eller andre beroligende midler resultere i en farlig bremset puls, og tar DXM med amfetamin eller kokain kan føre til en farlig akselerert hjertefrekvens.

Long Term Effekter

DXM kan være vanedannende hvis misbrukt ofte. Langsiktige brukere har også rapportert problemer som spenner fra urinveisproblemer til vanskeligheter som kortsiktig hukommelsestap og mental forvirring og konsentrasjonsvansker. Leverskader kan også skyldes langsiktig bruk.

Behandling

For tilfeldige brukere, er umiddelbar seponering av enhver og alle DXM bruk anbefales. Hvis du eller noen du kjenner har en avhengighet til DXM, er et rehabiliteringsprogram det beste alternativet. Bare fordi DXM er teknisk en juridisk narkotika betyr ikke at det ikke er farlig og potensielt avhengighetsskapende. En DXM problem er ikke forskjellig fra alle andre narkotikaproblem.

Informasjon Om Beroligende

Depressiva kommer i både lovlige og ulovlige varianter. Som mange medisiner, kan de hjelpe folk eller kan bli misbrukt. Når misbrukt, kan de bli vanedannende. En vanlig, ikke-foreskrevne og ukontrollert dempende stoff er alkohol. Tar en medisinsk depressant med alkohol kan farlig øke effekten av depressivt.
Selv om mange andre illegale rusmidler er produsert i ulovlige laboratorier - crack hus og PCP laboratorier, for eksempel - depressiva vanligvis ikke er. I stedet blir de stjålet, hentet fra andre land eller på annen måte viderekoblet fra rettskilder i gaten.

Depressiva

Depressiva er tatt for å bremse ned det sentrale nervesystemet. De er tilgjengelige i pille, pulver eller flytende form. En resept er vanligst i pille-eller kapselform. Men de avhengige og tar stoffet ulovlig kan ta beroligende intravenøst ​​eller ved å røyke eller sniffet dem. Folk misbruker depressiva er ofte tar dem til å redusere sine hemninger og "chill out."
En person misbruker depressiva kan vise tegn på sløret tale, døsighet, forvirring og nedsatt koordinasjon, og har dårlig konsentrasjon. Hans puls vil bli bremset og hans blodtrykket senkes.
To av de eldste, fortsatt foreskrevet depressiva er kor hydrat og paraldehyde. To andre grupper, barbiturater og benzodiazepiner, har dominert salget av beroligende midler - inkludert de som selges lovlig som resepter og de som selges ulovlig på narkotikamarkedet.

Barbiturater

Denne klassen av depressant er vanlig foreskrevet for søvnløshet og angst. Barbiturater har vært i bruk siden tidlig på 1900-tallet, og var den mest populære typen depressant for første halvdel av det 20. århundre. De har blitt foreskrevet som beroligende midler, anestetika, hypnotika og antiepileptika. I dag er omtrent et dusin barbiturater fortsatt foreskrevet, men bare står for rundt 10 prosent av dempende resepter. Noen medisiner inkluderer amytal, Nembutal og fenobarbital - som også brukes i astmamedisinen Tedral.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner ble opprinnelig markedsført i 1960. De er foreskrevet for å indusere søvn, lindre angst, forebygge anfall, produsere sedasjon og lindre muskelkramper. I høye doser, benzodiazepiner fungere som hypnotika; i moderate doser, de fungerer som anxiolytika (medikamenter som produserer et anti-angst effekt); i lave doser, opptrer de som beroligende midler. Omtrent 15 medikamenter som tilhører klassen benzodiazepiner er tilgjengelige i USA. Omtrent en annen 20 benzodiazepiner er tilgjengelige i andre land.
Valium og Xanax, to vanlige resepter i USA, er benzodiazepiner. Stoffene virker ved å forsterke virkningene av GABA, en naturlig forekommende kjemisk i kroppen. Andre benzodiazepiner, som brukes som antiepileptika, inkluderer Clorazepate, diazepam og klonazepam (merkenavn Klonopin).

Farlige Sedatives

To sedativa ulovlig i USA er Flunitrazepam (kjent som Rohypnol) og GHB (gamma hydroxybutryate acid). Flunitrazepam (et benzodiazepin klasse av narkotika) og GHB er begge knyttet til forbrytelser av seksuelle overgrep. Som sådan, er de omtalt som date-voldtekt narkotika. En av Rohypnol effekter er anterograd amnesi, noe som betyr at korttidsminnet, eller mer spesifikt de hendelsene som inntreffer mens Rohypnol er i systemet, vil gå tapt.

Gatenavn for Beroligende

Når depressiva selges på gaten, enten av den lovlig eller ulovlig variasjon, de kan bli henvist til i slang. Noen uttrykk som har vært eller fortsatt er i bruk inkluderer mothaker, trankere, phennies, godteri, downers, R2, røde, røde fugler, gule, gul-jakker, Roche, tau, roofies, roofinol, rophies, glem-me-piller, sovetabletter, tooies og meksikansk Valium.
Sniffestoffer kan kalles whippets. Alkohol har sin egen liste over slang, inkludert sprit, Hooch, glans, rotgut, brannvann, fnise juice, juice, saus, harde ting, junkst, brygger og fe.

Rusmisbruk programmer nærheten Mishawaka, Indiana

Rusmisbruk programmer nærheten Mishawaka, Indiana


Rusmisbruk sentre behandle voksne, unge voksne, og i noen tilfeller, barn som har en avhengighet til stoffer som spenner fra metamfetamin og narkotika til over-the-counter medisiner som kosthold og sovetabletter. Rusmisbruk sentre også behandle mennesker for alkoholisme. Flere programmer og rådgivningstjenester er tilgjengelig i eller i nærheten av South Bend, Indiana.

Otis R. Bowen Center for Human Services

Otis R. Bowen Center for Human Services med steder i Columbia City, Fort Wayne, Huntington, Wabash, Albion, Syracuse, Plymouth og Warszawa, og har mange steder for pasienter bekvemmelighet. Senteret har en innleggelse avdeling samt polikliniske tjenester. Fakultetet-til-pasient-forhold i innleggelse avdelingen er 5 til 1. innleggelse anlegget tilbyr detox tjenester samt in-house rådgivning for rusmisbruk. Senterets intensive polikliniske programmer er laget for mange forskjellige aldersgrupper, inkludert unge voksne, tenåringer og voksne, og inkluderer en earl- intervensjonsprogram.

Otis R. Bowen Center for Human Services
850 North Harrison St.
Warsaw, IN
574-267-7169
bowencenter.org

Fire fylke Counseling Center

Rusmisbruk tjenester som tilbys på Four fylke Counseling Center i Lafayette, Indiana, i nærheten av Mishawaka og behandler folk i alle aldre. Senteret gir rus og psykiske helseprogrammer for barn, par, familier og voksne, og tilbyr både døgnbehandling og polikliniske tjenester. The Four fylke Counseling Center aksepterer de fleste forsikring og gir en glidende skala til folk som trenger rusmisbruk rådgivning som ikke har forsikring.

Fire fylke Counseling Center
1015 Michigan Avenue
Lafayette, IN
574-722-5151
fourcounty.org

St. Joseph Hospital

Som en del av den lutherske helsenett i Fort Wayne, Indiana, St. Joseph Hospital sin voksen psykisk helsevern avdeling tilbyr rusmiddel programmer nærheten Mishawaka. Mental helse programmet tilbyr ikke bare rusmisbruk rådgivning men også programmer på følgende områder som kan følge med rusmisbruk: suicidale og morderiske tanker, fobier, hallusinasjoner og vrangforestillinger tenkning, depresjon og angst eller panikkanfall. Den rusmisbruk programmet gir pasienter med rundt-the-clock hjelp, en avgiftning program, medisinsk evaluering for å diagnostisere eventuelle underliggende problemer, utslipp planlegging, individ, gruppe og familie terapitimer, og tilgang til eksperter på mental helse.

St. Joseph Hospital
700 Broadway
Fort Wayne, IN 46802
260-425-3000
stjoehospital.com/Services/Behavioral%20Health/Pages/Adult%20Mental%20Health%20Services.aspx

Vanlige årsaker til halsbrann

Halsbrann er en av de vanligste medisinske plager i dag, som påvirker millioner av mennesker rundt om i landet. Det resulterer når mat eller væske i magen tilbake opp i spiserøret (spiserøret). Den sure innholdet i mageinnholdet irritere slimhinnen i spiserøret, forårsaker en brennende følelse i brystet. Forstå årsakene til halsbrann er et første skritt for å hindre det.

Mat

Det finnes en rekke matvarer som forårsaker halsbrann. Disse omfatter matvarer som er sure for eksempel sitrusfrukter og juice, samt tomater og tomatprodukter. Andre matvarer som forårsaker halsbrann er løk og hvitløk, syltet og krydret mat som chili, karri og pizza, samt fet eller stekte retter. Overspising eller spiser fort kan også resultere i denne tilstanden.

Hiatal brokk

Når en hiatal brokk utvikler, ofte fører det til halsbrann. Denne tilstand er et resultat av den oppadgående fremspring av den øvre delen av magen fra bukhulen inn i brysthulen. Denne forstyrrelsen svekker magen ventil, noe som gjør det lettere å for mageinnholdet å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Koffein

Koffeinholdige drikker som kaffe (både koffeinfri og vanlig), kan te og cola-drikker utløse halsbrann. Koffein innholdet i sjokolade og mints kan også føre til denne tilstanden. Kaffe og sjokolade-flavored matvarer inneholder koffein, som kan føre til halsbrann når det spises. Kullsyreholdige drikker som brus og vørterøl kan også forårsake halsbrann.

Medisiner

Halsbrann kan være forårsaket av en rekke forskjellige medikamenter, så vel. Disse inkluderer smertestillende midler som aspirin og ibuprofen, trisykliske antidepressiva, beroligende midler for angst og søvnløshet, hypertensjon narkotika som betablokkere og kalsiumkanalblokkere, samt sovetabletter som Xanax og Valium.

Alkohol

Drukket alkoholholdige drikker kan utløse halsbrann ved irriterer spiserøret og halsen. Det beroliger også magen ventil som er ved krysset mellom spiserøret og magesekken, som er designet for å holde mat og væske i magen. Rødvin er en av de mest kjente alkoholholdige drikker for å forårsake halsbrann.

Tobakk

Den nikotin i tobakk kan forårsake og forverre halsbrann ved å forårsake mage ventil til funksjonsfeil, noe som kan tillate at mageinnholdet til tilbakestrømning i spiserøret. Nikotin senker også produksjonsnivået av spytt, mens økende surhet i magen, noe som bidrar til halsbrann.

Hvordan naturligvis behandle Sleep Apnea

Hvordan naturligvis behandle Sleep Apnea


Søvnapné refererer til et avbrudd i en persons puste mens de sover. Det er vanligvis forårsaket når vevet på baksiden av halsen stenger, forårsaker en person til å slutte å puste. Dette kan skje mange ganger i natt. Hvis venstre ubehandlet, kan søvnapné føre til mer alvorlige problemer, men det er flere naturlige måter å behandle det før du slår til mer drastiske tiltak. I alle fall, se din lege dersom du tror du kan være lider med denne potensielt livstruende tilstand.

Bruksanvisning

Endre din sovestilling. Liggende på ryggen har en tendens til å føre til mer problemer enn å sove på magen eller ideelt sett på din side.

Hev hodet ditt mens du sover. Bruk puter eller en seng kile for å gjøre det mindre sannsynlig at luftveiene vil stenge på grunn av tyngdekraften.

Avslutt drikke alkohol, røyking og sovetabletter. Disse vanene er kjent for å være medvirkende faktorer til søvnapné, og eliminering har blitt sett å være gunstig. Uten disse stoffene, musklene er bedre i stand til å slappe av, bosette seg og lukke riktig.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Vekttap har vært kjent for å kurere søvnapné i noen tilfeller på grunn av de fysiske endringene som kan resultere i luftveiene ikke lenger blir fysisk sperret mens du ligger nede.

Tren regelmessig. Regelmessig mosjon ikke bare kan bidra til å lindre søvnapné, men også kan bidra til å bedre søvnkvalitet og helse generelt.

Tips og advarsler

 • Uansett tilstand, er det virkelig vanskelig å gå galt med å opprettholde en ideell vekt, trene regelmessig og spise riktig.
 • Medisiner kan være en viktig medvirkende faktor til apnea, men avvikle reseptbelagte medisiner bare med tilsyn av lege.
 • Decongestants kan være nyttig, men bør kun tas i en begrenset tidsperiode.

I hvilket stadium av Sleep Does Snorking oppstår?

I hvilket stadium av Sleep Does Snorking oppstår?


Snorking er ikke bare en irriterende vane. Hvis snorking er hyppig og høyt, kan det forstyrre snorer søvn syklus og forårsake hukommelsesproblemer, depresjon eller utallige andre fysiske og psykiske lidelser. Det selv kan være et tegn på søvnapné, en alvorlig søvnforstyrrelse. Snorking kan oppstå under forskjellige stadier av søvn.

Sleep Stages

En person går gjennom flere stadier av søvn. Under hvert trinn, er hans kropp på et annet stadium av velvære. I alfa til theta overgangen scenen, som er den første fasen av søvnen, begynner han å føle seg døsig og begynner å miste bevisstheten om verden utenfor. I det andre trinn av søvn, oppstår sigma bølger og kroppen begynner å undertrykke muskeltonus. I deltaet søvn, det tredje stadiet, har han nesten ingen muskeltonus. I raske øyebevegelser (REM) søvn, musklene er fortsatt veldig atonisk, noe som resulterer i den sovende manglende evne til å bevege seg, antakelig for å eliminere muligheten for skader under livaktige drømmer.

Forekomst

"Snorking er ofte tyngste under dyp søvn. Under REM-søvn, scenen når drømmer oppstår, snorking kan forsvinne eller vokse uregelmessig," ifølge en 1982 artikkel i en "Electroencephalography og klinisk nevrofysiologi" supplement.

Ikke alle snorker i dyp søvn, skjønt, og snorkere kan ikke være i dyp søvn. Snorking endringer gjennom stadier av søvn. Det er mer sannsynlig når snorer kropp er mer avslappet enn vanlig. Snorking i første og andre søvnstadier er ofte et tegn på et problem mer alvorlig enn snorking, som for eksempel søvnapné.

Årsaker

Snorking resultater fra en partiell restriksjon i luftveiene, enten fra fjæren falle inn i halsen eller på sidene av halsen tegning innover. Den snorking lyd er vibrasjoner i tungen og drøvelen som luft passerer gjennom. Ifølge en artikkel på The Ohio State University Medical Center nettside, "Det er anslått at 45 prosent av alle voksne snorke av og til, og 25 prosent vanligvis snorke." Flere faktorer øke sjansene en person snorker, inkludert dårlig tone av hals musklene, overvekt, inntak av alkohol eller hjelp til å sovne, en bihulebetennelse eller blokkering og en lang drøvel eller gane.

Forebygging

Snorking bør ikke ignoreres eller bare tolerert. Edward Bixler, en psykiatri professor ved Pennsylvania State University Milton S. Hershey Medical Center, uttalte i en Pennsylvania State University nettside artikkelen at "Snorking er den mildere form for pusteforstyrrelser under søvn (SDB). Det er en delvis begrensning av luftveiene, og apnea er en fullstendig begrensning. "

For å hindre mild snorking, antyder The Ohio State University Medical Center trene og spise et riktig kosthold samt implementere andre aspekter for en sunn liv; vekttap; Ikke ta beroligende midler, sovetabletter eller antihistaminer før du sover; ikke drikke alkoholholdige drikkevarer innenfor minst fire timer med søvn; ikke spise "tunge måltider" innen tre timer for å gå til sengs; stikker til en fastsatt plan for å sove; sove på en side; og heve sengens hodegjerde ca 4 inches.

Hvordan Unn Mild Altitude Sykdom

Hvordan Unn Mild Altitude Sykdom


Mild høyde sykdom er ofte oppleves på høyder over 8000 meter. Unn umiddelbart, og ikke stige inntil symptomene bedres.

Bruksanvisning

•  Vurdere for mild høyde sykdom (se "Hvordan vurdere Altitude Sykdom"); Hvis du har mistanke om det, behandle med følgende trinn. (Hvis du har mistanke om alvorlig høyde sykdom, se "Hvordan å behandle alvorlig Altitude Sykdom.")

Hydrate godt, spesielt med muntlig rehydrering salter eller utvannet sportsdrikke. Urin skal være klar og innholdsrik.

Har personen øvelsen lett, og slutte aktiviteter hvis symptomene forverres.

Administrer aspirin, paracetamol eller ibuprofen å behandle hodepine.

Administrer acetazolamid (kjent under merkenavnet Diamox) bare hvis personen ikke er allergisk mot sulfa narkotika. Kontakt lege.

Unngå alkohol, koffein og røyking.

Unngå medisiner med beroligende midler i dem, slik som sovetabletter, kaldt medisiner og antihistaminer.

Ikke stige videre inntil symptomene bedres. Stige hvis symptomene ikke bedrer seg i to dager, eller hvis tilstanden forskudd til alvorlig høyde sykdom.

Tips og advarsler

 • Altitude sykdom kan drepe. Behandle tilfeller av mild høyde sykdom umiddelbart for å hindre at de utvikler seg til alvorlig høyde sykdom.
 • Stige umiddelbart og raskt hvis noen av de tegn og symptomer på alvorlig høyde sykdom er til stede.
 • Personer med høyde sykdom lider av svekket dømmekraft og trenger andre til å vurdere deres tilstand og ta avgjørelser for dem. Vær spesielt forsiktig hvis den plagede personen er en lege, guide eller har mer opplæring eller erfaring enn du gjør - stoler på din egen dømmekraft, ikke hennes.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan redusere Snorking

Hvordan redusere Snorking


En flerårig årsaken til krangling og kniste for samboere, kan snorking være et reelt problem. Vev vibrerende i en delvis blokkert luftveiene er vanligvis å klandre. Snorke-induserende blokkering kommer ofte fra avslappede muskler på baksiden av halsen, eller tett nese passasjer er brakt videre av en forkjølelse eller allergi.

Bruksanvisning

•  Ikke drikk alkohol før du går til sengs. Det kan øke muskelavslapning, noe som kan gjøre Snorking mer sannsynlig.

Unngå muskelavslappende og sovetabletter.

Sy eller tape en tennisball til baksiden av din pyjamas eller T-skjorte. Snorkere er mer sannsynlig å snorke når du ligger på ryggen. Ballen vil gjøre denne posisjonen ubehagelig og tvinge deg til å rulle over på din side.

For å unngå snorking mens du ligger på ryggen, heve overkroppen 30 grader ved hjelp av en skum kile.

Snakk med legen din om å ta et antihistamin hvis din Snorking er forårsaket av en forkjølelse eller allergi.

Gi opp røyking. Eksperter mener røyking forstyrrer søvn og øker sannsynligheten for snorking.

Gå ned i vekt; Dette bidrar til å redusere størrelsen av ganen.

Tilby dine partner øreplugger hvis din Snorking holder ham eller henne våken.

Se en tannlege for å få informasjon om en anti-Snorking dental enhet, som hindrer underkjeven fra å falle tilbake mens du sover.

Snakk med en øre, nese og hals spesialist for mulig operasjon eller behandling. Det finnes en rekke teknikker som kan bidra til å redusere snorking.

Tips og advarsler

 • Heavy snorking kan være et symptom på søvnapné, en søvnforstyrrelse som har vært knyttet til alvorlige helseproblemer. Hvis du snorker tungt og ofte føler sliten eller trøtt til tross sover hele natten, bør du oppsøke lege.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvorfor er depressiva vanedannende?

Hvorfor er depressiva vanedannende?


Depressiva er noen substans, naturlig eller kjemisk, som presser evnene til sentralnervesystemet til å samarbeide riktig. Ifølge US Drug Enforcement Agency, kan bruk av beroligende midler forårsake tretthet, sløvhet, og i høye nok doser, beruselse.

Typer

Den mest brukte depressant i USA er alkohol, ifølge den nasjonale undersøkelsen om narkotikabruk og helse. Andre vanlige misbrukte depressiva inkluderer benzodiazapines, barbiturater og sovetabletter (for eksempel heroin eller OxyContin).

Eufori

En av de vanligste årsaken til depressant avhengighet er følelsen av eufori som kan oppstå ved bruk. For eksempel, når en bruker tar heroin, det er raskt omdannet til morfin. Den moprhine er da i stand til å binde seg til opiatreseptorer, forårsaker en intens lystbetont euforisk rush.

Pain Reduction

Mange downers også fungere som bedøvelse eller smertestillende midler. Dette gjør medikamenter som OxyContin, til populære legemidler for overgrep på grunn av sine evner nummen smerte.

Hemming

De med tillit problemer (enten ekte eller oppfattes) kan også slå til downers å hjelpe overvinne hemming. Ifølge angstlidelse Association of America, er dette mest populære blant de som misbruker alkohol. Dette gjør downer psykologisk avhengighetsskapende, med den rusavhengige bruker stoffet for å kurere angst eller stress.

Farene

Fordi downers er sentrale nervesystemet depressiva, kan de også være ganske dødelig, og lett å overdose på. Jo flere CNS-depressiva som er innført i blodstrømmen, jo mer vil de ha en innvirkning på driften av kroppen. Funksjoner som pust og puls avhenger av CNS for å fungere korrekt. Hvis frekvensen av disse funksjonene falle for lavt, kan døden inntreffer.

Hvordan Fight Kronisk søvnløshet

Hvordan Fight Kronisk søvnløshet


Du har kronisk søvnløshet hvis du sover dårlig de fleste netter for en måned eller mer. Det kan være forårsaket av stress, angst, depresjon, sykdom, smerte, medisiner, søvnforstyrrelser og søvn dårlige vaner.

Bruksanvisning

Opprette gode vaner

•  Etablere et vanlig timeplan. Gå til sengs og stå opp til samme tid hver dag, selv i helgene.

Ikke drikk kaffe eller andre koffeinholdige drikker etter kl.

Tren regelmessig, men ikke rett før sengetid.

Avstå fra røyking; Nikotin er et sentralstimulerende.

Bruk sengen kun til sex og søvn. Å spise eller arbeide i sengen kan gjøre at du forbinder det med andre enn søvn aktiviteter.

Begrens søvnen din ved å begrense tiden du tilbringer i sengen til den faktiske mengden tid som du sover. Hvis du lå i sengen i åtte timer, og bare sove fem, begrense din tid i sengen til fem timer. Gradvis øke dette tallet med 15 eller 30-minutters intervaller.

Stå opp på samme tid hver morgen, uansett hvor dårlig du sov. Dette vil hjelpe kroppen din komme inn i en rutine.

Lær avspenningsteknikker, som for eksempel yoga eller meditasjon.

Hold soverommet mørkt, behagelig og rolig og snu ansiktet på døgnet rundt for å minimere angst om å sovne.

Ved hjelp Sovepiller

Bruk bare som foreskrevet. Ikke ta mer enn foreskrevet dose.

Sovepiller er vanligvis bare brukes som en kortsiktig behandling. De bør ikke tas for mer enn tre uker, fordi de kan forverre søvnløshet og føre til avhengighet.

La legen vite om sovepiller forårsake dagtid grogginess.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å holde en søvn dagbok for å identifisere et bestemt problem som er lett korrigeres. En søvndagbok holder en oversikt over rutinemessige aktiviteter og søvn, for eksempel stress, mosjon, naps, koffein forbrukes og mengden og kvaliteten på søvn.
 • Korttidsvirkende sovepiller er bra hvis du har problemer med å sovne.
 • Langtidsvirkende sovetabletter er mer egnet for deg hvis du har problemer med å sove.
 • Sovepiller er ikke en erstatning for gode søvnvaner.
 • Ikke drikk alkohol når du tar sovetabletter.
 • Ikke kjør etter at du har tatt sovepiller eller hvis du groggy om morgenen etter å ha tatt sovetabletter.
 • Mange legemidler, både reseptbelagte og over disk, kan føre til søvnløshet som en bivirkning. Sjekk med legen din eller en farmasøyt.
 • Kontakt lege hvis søvnløshet forblir kronisk og endring søvnvaner ikke blir bedre søvn.

Bedtime Snacks Det hjelpe deg å sove

Bedtime Snacks Det hjelpe deg å sove


Over 70 prosent av amerikanerne har søvnproblemer, ifølge WebMD. Snarere enn å ta sovetabletter for å hjelpe deg å sove, det er snacks du kan spise før sengetid som vil hjelpe deg drive i drømmeland uten ekstra bivirkningene som følger med søvn hjelpere. Snacks som inneholder karbohydrater eller proteiner hjelpe frigjøring tryptofan, noe som er en naturlig søvn-induserende aminosyre i hjernen. Her er noen tryptofan-induserende snack ideer for å komme i gang.

Karbohydrater

Karbohydrater kan hjelpe indusere søvnighet i mange individer. Dette er fordi karbohydrater fremme frigivelse av tryptofan i hjernen og høye karbohydrater kan slippe mer insulin i blodet gjør flere tryptofan absorberes av hjernen. Prøv snacks som hele korn frokostblanding og melk, havregryn og rosin cookies eller peanøttsmør sandwich.

Dairy

Meieriprodukter har et høyt innhold av protein, som også bidrar til frigjøring av tryptofan i hjernen. Før sengetid, har et varmt glass melk, en stokk med ost, cottage cheese eller pudding. Husk at meieriprodukter kan være høy i fett, så ikke spise en stor mengde meieriprodukter rett før sengetid. Bruk mindre porsjoner og magre alternativer hvis mulig.

Frukt

Frukt gjør inneholder en høy mengde sukker, men noen frukter inneholder andre næringsstoffer for å hjelpe deg å sove bedre om natten. Bananer, for eksempel, inneholder både serotonin og melatonin som er naturlige søvn-indusere. Moreller er en annen god frukt for å hjelpe deg å sove. Siden kirsebær har serotonin-frigjørende karbohydrater de kan hjelpe slappe av tankene dine til å la deg å sove bedre. Drikk et glass kirsebær juice før sengetid hvis du ikke har noen friske kirsebær hjemme, men at den er usøtet.

Proteiner

Protein har vært en mangeårig bidragsyter til utgivelsen av tryptofan i hjernen. Å spise en liten snack som inneholder store mengder protein kan hjelpe deg til å føle deg søvnig. Prøv en håndfull nøtter (mandler, cashewnøtter eller hasselnøtter), bønner, hardkokt egg eller en skive kalkunkjøtt.

Snacks å unngå

Hvis du er i humør for en seng-tid snack, kan visse snacks reversere påvirker av søvnighet med andre snacks du spiser. Ting som inneholder store mengder sukker, koffein, krydder, fett eller alkohol kan hindre den naturlige søvndyssende natur annet snacks. Unngå ting som kaffe, sjokolade, alkohol, fet mat og varme eller krydret mat.