Digidexo.com

nattlysolje og psoriasis

Oljer som brukes til behandling av psoriasis

Psoriasis er ikke bare en misforstått hud tilstand, men også en ofte feildiagnostisert hud tilstand. Leger noen ganger feilaktig diagnostisere psoriasis som eksem i stedet. Når en diagnose av psoriasis er gjort, noen pasienter velge å behandle huden sin naturlig, heller enn ved hjelp av steroidkremer og andre medisiner som ofte ledsages av uønskede bivirkninger. Oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes til å behandle eksem også.

Typer psoriasis

Det finnes flere former for psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttat psoriasis, pustuløs psoriasis, invers psoriasis, og erytrodermisk psoriasis. De oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes på de fleste former for psoriasis, med unntak av erytrodermisk psoriasis, en potensielt alvorlig form for psoriasis.

Husk at psoriasis er ikke smittsom. Hvis du har psoriasis, dine familiemedlemmer eller andre personer du kommer i nær kontakt med er ikke i fare for å "fange" psoriasis. Imidlertid er psoriasis arvet, slik at andre familiemedlemmer kan bli påvirket på grunn av den genetiske komponenten av denne sykdommen.

Nattlysolje og psoriasis

Nattlysolje er en av de beste oljer som brukes til behandling av psoriasis, og mange personer rapporterer suksess med dette naturlige behandling. Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, noe som kan bidra til å lindre psoriasis. Kjøp nattlysolje eller bryte åpne et par kapsler og gni oljen direkte på psoriasis patcher. Du kan også sette et par spiseskjeer av nattlysolje inn ditt bad.

Vitamin-E Olje og psoriasis

Vitamin-E olje er en annen nyttig naturlig middel som brukes til å behandle psoriasis. Vitamin-E olje kan bidra til å lindre rødhet og kløe forbundet med psoriasis. Det er liten eller ingen fare for overdosering ved anvendelse av et fettløselig vitamin topisk. Vitamin-E olje kan også legges til rennende badevannet.

Tea tree olje og psoriasis

Tea tree olje er en nyttig olje for behandling av psoriasis. Du kan bruke en liten mengde direkte til psoriasis patcher, men vær forsiktig med hodebunnen psoriasis. Tea tree olje er veldig sterk. Av denne grunn bør du være forsiktig når du bruker tea tree olje på hodebunnen psoriasis. Også, hvis du foretrekker det, fortynne tea tree olje med en transportør olje som olivenolje før du bruker til huden din. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av hår produkter som inneholder tea tree olje. Se etter tea tree olje sjampo og balsam for å legge til behandling tilnærming.

Betraktninger

Det eneste problem som oppstår ved anvendelse av olje på huden er en av bekvemmelighet. Oljer er rotete og kan lett ødelegge klærne dine. Påfør olje til huden din før sengetid, og så vaske det av i morgen for å unngå denne ulempen. Husk at det er svært lite bevis og støtte fra konvensjonell medisin for å oppmuntre naturlig rettsmidler for behandling av psoriasis. Imidlertid er det vanligvis liten risiko siden de fleste naturlige behandlinger, spesielt når de påføres topisk, er meget mild.

Se etter oljer som brukes til å behandle psoriasis på naturlig mat butikker, eksklusive dagligvarebutikker eller på nettet. Eteriske oljer kan være dyrt. Mengden av arealet av huden din påvirkes av psoriasis vil avgjøre hvor mye olje du trenger. Prøv en olje om gangen og gi minst to uker før de bestemmer om resultatene er gode. Hvis du finner en olje fungerer godt, så kan du vurdere å kjøpe i bulk på nettet for ekstra besparelser.

Herbal Behandling for Psoriasis artritt

Psoriasis artritt er en smertefull og noen ganger ødeleggende form for leddgikt. Personer som har psoriasis har høy risiko for å pådra psoriasisartritt. Symptomene er smertefulle og hevelse ledd. Det kan ramme alle deler av kroppen din, ifølge Mayo Clinic. Psoriasis og psoriasisartritt har fakkel-ups og perioder med remisjon. Herbal rettsmidler samt kosttilskudd tiltak kan bidra til å lindre mange av de smertefulle symptomer. Til dags dato er det ingen kur for alle forholdene.

Alternatives

Helsepersonell generelt forskrive ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen. Mange kosttilskudd og urter kan brukes sammen med disse over-the-counter narkotika. Glucosamine and chondroitin har blitt funnet nyttig for smertelindring og stivhet. Fiskeoljekapsler brukes til å lindre smerten med sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Dietary Tiltak

Spise en diett høy i anti-inflammatoriske matvarer for psoriasisartritt kan lette smerter og stivhet. Spis mye fisk som laks, tunfisk og sardiner som er høy i omega-3 fettsyrer og masse ferske råvarer og hele korn fiber. Mange matvarer forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel meieriprodukter, sukker, soya, egg, sitrusfrukter, skalldyr, alkohol og koffein. Prøv disse matvarene en om gangen for å se om du har en negativ reaksjon. Natt skygge grønnsaker kan også opprette en allergisk reaksjon for leddgikt pasienter, som er poteter, tomater, aubergine og paprika.

Urter

Svart cohosh er kjent som en kraftig middel, og kan være nyttig i behandling av leddgikt. Det kan også forbedre fordøyelsessystemet og øke appetitten. Selleri frø brukes som en anti-inflammatorisk og kan redusere svelling. Feverfew har blitt brukt til å behandle smertefulle migrene og vil bidra til å lindre noen av de smertefulle symptomer. Bogbean er også en behandling som brukes for psoriasisartritt som stimulerer fordøyelsessystemet. Sjekk med din helse profesjonell før du tar urter og kosttilskudd for å sikre at de ikke skaper en reaksjon med noen reseptbelagte legemidler du kan ta.

Kinesiske urter

Kinesisk medisin, som er basert på energiflyten i kroppen, inneholder urter, meditasjon, massasje og accupuncture. Noen av de aktuelle urter er nattlysolje, tea tree olje, emu olje og capsaicin, som en ingrediens som finnes i Cayenne Peppers. På nettsiden psoriasis.org noen personer med psoriasisartritt som hadde accupuncture behandlinger funnet noen smertelindring.

Kosttilskudd for guttate Psoriasis

Guttate psoriasis kommer ofte plutselig, ifølge National Psoriasis Foundation (NPF). Denne typen tar sitt navn fra det latinske ordet for dråpe. De karakteristiske lille røde "drop-lignende" flekker på huden avvike fra sølvhvite skjell med regelmessig plakkpsoriasis. Men kosthold kosttilskudd for deres behandling er de samme.

Strep Throat

NPF sier at forhold som kan forårsake guttate psoriasis inkluderer et anfall av strep hals eller medikamenter som antimalariamidler og betablokkere.

Kosttilskudd

Psoriasispasienter bruker en rekke kosttilskudd for å behandle psoriasis, sier NPF. De omfatter nattlysolje, melk tistel og oregano olje, som alle adresse lever rensing og blod rensing, ifølge Dr. John Pagano, forfatter av "Healing Psoriasis:. The Natural Alternative"

Enzymer

"The Psoriasis Cure" forfatteren Lisa Levan anbefaler enzymer i kapselform for å hjelpe fordøye mat, spesielt protein. Hun sier bakterier handlinger på delvis fordøyd protein i tarmen. Dette skaper giftig "polyaminene", som har forbindelser med psoriasis.

Advarsel

NPF advarer om at urtemedisiner, men stadig mer mainstream, kan samhandle farlig med medisiner. For eksempel kan over-the-counter anti-beroligende johannesurt senke nivået av psoriasis reseptbelagte medisiner blod, ciklosporin.

Antibiotika

Dr. Pagano sier at han alltid spør pasienter som rapporterer guttate psoriasis etter strep hals om psoriasis dukket opp før eller etter at de tok antibiotika for halsbetennelse. Han sier at linken er noe å vurdere.

Holistiske behandlinger for psoriasis

Det finnes en rekke hudsykdommer som påvirker mennesker i alle aldre. Disse spenner fra mild utslett til acne. Hudsykdommer kan forverres av allergi og hygiene. De kan også bli påvirket av genetisk predisposisjon. En hud tilstand som antas å ha genetiske koblinger er psoriasis. Tradisjonelt har psoriasis blitt behandlet med steroider, samt andre medisinske kremer, lotions og salver. Noen ganger er disse tradisjonelle metoder for behandling ikke fungerer for en person, slik at de kan oppsøke mer holistiske behandlingsmetoder.

Hva er Psoriasis?

Psoriasis er en ikke-smittsom autoimmun sykdom som forårsaker hudceller til å dø og bygge opp langt raskere enn normalt. Huden blir veldig tørr, rød og kløende, og kan også blø. Scale-lignende flekker på huden er et vanlig symptom. Mer enn syv millioner mennesker i USA lider av tilstanden, som inkluderer fem undergrupper: plakk, guttate, pustulært erytrodermisk og inverse.

Lysbehandling

Lysbehandling er en helhetlig behandling for psoriasis som kan gis både i et legekontor og den enkeltes hjem. Denne behandlingen virker ved å utsette den enkeltes hud for ultrafiolett lys som forårsaker de berørte hudceller til å slutte å vokse så fort. Det må gjøres på en tidsplan akkurat som tar medisiner og vanligvis er dekket av forsikringen. Ved hjelp av denne behandlingen hjemme krever kjøp av lysbehandling utstyr.

Kosttilskudd

Kosthold er nært knyttet til styrken og effektiviteten av immunsystemet. Tar kosttilskudd dermed kan forbedre psoriasis symptomer, selv om ytelsene ikke er bevist vitenskapelig. Kosttilskudd som har blitt brukt for psoriasis inkluderer oregano olje, melk tistel, Max-EPA fiskeolje og nattlysolje.

Saltvann Baths

Saltvann bad brukes til å behandle psoriasis, fordi de effektivt desinfisere den berørte huden og gir enkel peeling av problemområder.

Aloe

Selv om mange salver har blitt brukt for psoriasis behandling, en salve som er helt naturlig er aloe. Salven kommer fra aloe planten, som er kjent for sin evne til å lindre og fukte huden. En person med psoriasis kan klippe av en liten bit av aloe blad og gni saften direkte på hans eller hennes hud.

Betraktninger

Uansett hva helhetlig behandling brukes til psoriasis, bør en person ta kontakt med hans eller hennes lege før under behandlingen. Dette er fordi noen holistiske behandlinger (f.eks kosttilskudd) kan påvirke effektiviteten eller farer knyttet til andre medisiner, eller kan påvirke andre aspekter av ens helse på måter som legen må være klar.

Naturopathic Behandling av psoriasis

Naturopathic Behandling av psoriasis


Målet med naturmedisin er å "ikke skade" ved å holde bivirkninger til et minimum og unngå undertrykkelse av symptomer, ved hjelp av naturens egne helbredende krefter i stedet for kraftige stoffer. Psoriasis, med sine skjellende sølv plakater på albuer, knær og hodebunnen, kan vise seg å være spesielt vanskelig å behandle med tradisjonell medisin. Naturopathic behandlinger prøve å identifisere og behandle eventuelle årsaker til helse ubalanse som gjør den enkelte utsatt for psoriasis i første omgang.

Diett

Mange naturopathic utøvere tror den største medvirkende faktor i psoriasis er kosthold. Matallergier og matintoleranser kan være en del av dette, men dårlig spise generelt er problemet. Ting å fjerne fra kostholdet ditt i en periode på flere uker som en test omfatter all hvete, kjøtt og dagbok med unntak av vanlig yoghurt, hvis tolerert. Unngå kunstige søtningsmidler, men Aspartam spesielt. Foods å inkludere i overflod i kostholdet ditt er friske (helst økologisk) frukt og grønnsaker og fet fisk som makrell, laks, sardiner og sild. Du kan også inkludere bønner og nøtter, unntatt peanøtter som har mer mugg og er de mest allergifremkallende.

Kosttilskudd

Supplere med en daglig spiseskje linfrø, raps eller kaldpresset extra virgin olivenolje eller ta kapsler med essensielle fettsyrer som inkluderer agurkurt, nattlysolje og fiskeoljer. Andre kosttilskudd som kan hjelpe er vitamin A (10.000 IE tre ganger om dagen i seks dager), vitamin B-komplekset, vitamin D, spirulina (en alge rik på mikromineraler), sink, vitamin C, selen og fordøyelsesenzymer, alle i moderate doser. Melk tistel urte te eller melk tistel kapsler er nyttig for å fremme sunn leverfunksjon, som kan komme psoriasis lider.

Skin Care

Mange naturopaths mener naturlig sollys er en gunstig behandling for psoriasis, spesielt tidligere i dag, før solen blir for varmt, men eksponeringen må ikke overstige 5 til 30 minutter for å unngå hudskader. Kremer og lotions kan være nyttig, med en av de beste og mest rimelig å være vaselin eller en lignende vaselin produktet. Fukt den berørte huden to til tre ganger om dagen og bruke vaselin over området på toppen av huden for å forsegle i fuktighet. Kremer eller gels som kan kontrollere kløe inkluderer aloe vera, calendula juice eller fløte og capsaicin krem ​​fra Cayenne Peppers. Du kan også gni friske ryllik juice på de berørte områdene, eller legge til et par dråper av ryllik essensielle oljer i badevannet. Bruk varm komprimerer inneholder sitronsaft eller flytende myse for å myke opp det herdede skalaer. Hvis du har psoriasis i hodebunnen, prøve å bruke en klor shower filter.

Andre livsstil endringer

Alkohol og røyking både gjøre symptomene verre. Fedme kan også bidra til symptomer, som tilstanden øker den generelle kroppslige betennelser. Unngå overdreven stress og prøv meditasjon og yoga for å hjelpe slappe av.

Hvordan lage Psoriasis Cream

Hvordan lage Psoriasis Cream


Psoriasis krem ​​består vanligvis av syntetiske ingredienser, som kan forårsake hudirritasjon, og kan også føre til mer alvorlige bivirkninger. Det er imidlertid mulig å lage din egen psoriasis krem ​​fra naturlige oljer som vil trenge inn og helbrede, uten bruk av skadelige ingredienser. Bruk denne enkle metoden for å lage din egen hjemmelagde psoriasis krem.

Bruksanvisning

•  Smelt to teskjeer shea smør i en glasspanne, om mulig, over lav temperatur. Varm forsiktig, bare til smøret er helt smeltet, men ikke koke eller brenne. Fjern fra varmen. Shea smør vil berolige og hydrat områder betent med psoriasis.

Legg til to spiseskjeer aprikoskjerneolje, to spiseskjeer nattlysolje, to ts jojobaolje, og ½ teskje vitamin E olje. Rør til å kombinere. Dette er grunnlaget for din psoriasis krem.

Tilsett 10 dråper eterisk olje og røre å kombinere. Blandingen skal fortykkes lett, og begynner å danne en krem ​​psoriasis. Eteriske oljer kan trenge gjennom huden, og lånte sine helbredende egenskaper til områder rammet av psoriasis, så velg deretter. (Se tips nedenfor for forslag.)

Overfør blandingen til en glassbadet eller krukke. Etikett med innhold og dato. Den psoriasis krem ​​bør holde i opptil to måneder, hvis den plasseres på et kjølig og tørt sted. Kast etter denne perioden, hvis det ikke har vært brukt.

Påfør psoriasis krem direkte til de berørte områdene. Gjenta denne behandlingen flere ganger per dag for best resultat. Fortsatt bruk vil gi merkbare resultater, men det kan ta dager til uker - avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand.

Tips og advarsler

  • Lavendel, tea tree, sandeltre, eller geranium essensielle oljer kan erstatte bruk i psoriasis krem.
  • Finne mange av oljene du trenger på naturlig helse butikker i ditt område, eller bestille dem på nettet fra en pålitelig forhandler.
  • Dette psoriasis krem ​​vil ikke være en tradisjonell "krem" som du vet det, men vil tykne litt når shea smør begynner å kjøle.

Kosthold for hodebunnen Psoriasis

Hvis du lider av psoriasis i hodebunnen, kan du dra nytte av en lav-protein diett. Overflødig protein forbruk setter en belastning på nyrer - organer som renser blodet for giftstoffer. Begrense mengden av protein i din daglige matforsyning kan bidra til å balansere kroppens metabolisme og gjenopprette vitale aminosyrer, som bidrar til å holde huden sunn.

Proteiner

Spis høy kvalitet, komplette proteiner, slik som hvitt kjøtt, fjærkre, egg og fisk. Unngå rødt kjøtt helt, og begrense inntak av protein til to porsjoner om dagen. En skikkelig servering størrelse av protein er omtrent på størrelse med håndflaten din. Begrens lav kvalitet eller ufullstendige protein porsjoner - inkludert korn, ris, pasta, bønner og brød - til to porsjoner om dagen.

Fett og sukker

Spis mer sunn, flerumettet fett, blant annet olivenolje, majones, bomullsfrø olje og safflower olje. Øk kaloriinntaket ved å inkludere sukker, syltetøy, gelé og harde drops hele dagen og spise frukt som er dynket i sirup.

Grønnsaker og frukt

Spise flere porsjoner med grønne, bladrike grønnsaker hver dag. Salater toppet med agurk, spirer, tomater, brokkoli, løk, paprika, gulrøtter og selleri vil bidra til å fylle deg opp uten overtaxing nyrene. Inkluder rå frukt som epler, appelsiner, pærer og rosiner som mellommåltider og salat toppers.

Kosttilskudd og Teas

Ta en fiskeolje supplement før leggetid hver kveld for å øke Omega 3 fettsyrer og bidra til å gjenopprette essensielle oljer i huden din. Snakk med legen din om fordelene ved å ta en daglig sink og L-lysin supplement. Drikk to glass nattlysolje eller Sassafras te hver dag.

Hvordan lindre Psoriasis Symptomer

Psoriasis er en av de mest vanlige hudsykdommer, er beskrevet som en kronisk, ikke-smittsom autoimmun sykdom som påvirker hud og ledd. Pasienter som oftest oppleve irritasjon, inkludert røde betente områder av huden rundt negler og tånegler, men kan også bli påvirket på andre områder. Selv om alvorlighetsgraden av psoriasis varierer fra tilfelle til tilfelle, er det alltid ubeleilig å si det mildt. Du kan finne deg selv engstelig eller selvbevisst som du prøver å dekke slike berørte områdene. Enten du eller noen du er nær opplever en mild eller alvorlig tilfelle av psoriasis - her er noen tips om hvordan du behandler den.

Bruksanvisning

•  Tro det eller ei, det hjelper ikke å stress. Selvfølgelig er det lettere sagt enn gjort, men det er antydet at psoriasis er forverret av stress. Sørg for å få tid til å gjøre ting som roer deg, som meditasjon, yoga, avspenningsøvelser. Du kan finne deg selv engstelig eller selvbevisst som du prøver å dekke et slikt psoriasis, men husk at generelt, folk er ikke bevisst om andres problemer, så prøv å gjøre ting for å hjelpe deg å ta kanten av. Når noe begynner å bry deg, prøv å slutte å tenke på det før du kan vurdere slike emner i en nivå-minded måte.

Sørg for huden din er å få sunne mengder soleksponering, som bidrar til å redusere påvirker av psoriasis. Imidlertid er det også foreslått at du unngå solen fra klokken 10 til 14:00, da dette er når solens stråler har mest skadelig potensial.

I tillegg til det legen forskriver, prøve over-the-counter medisiner. Psoriasis behandlinger kan forsøke å behandle tilstanden lokalt ved direkte søknad til huden eller systematisk gjennom muntlig tatt medisiner. Prøv vanlige produkter som bading med havregryn eller Dødehavet salt. Det er også viktig å fukte huden din regelmessig (selv for folk som ikke har psoriasis). Foreslåtte muntlige rettsmidler inkluderer: Vitaminene A og B, sink og haibrusk.

Unngå å vaske huden din for mye. Med noen hudsykdom, er en av de vanligste misforståelsene at du bør vaske huden din så mye som mulig. Men såper vanligvis inneholder ingredienser som vil over tørr hud hvis det blir brukt for ofte. Det er også lurt, når du tørker huden med et håndkle eller vaske tøy, for å utslette lett i stedet for å gni.

Husk at psoriasis er en tilstand som du bør prøve å ta på seg så lite foreskrevet behandling som mulig. Prøv ting i små eller moderate doser for å starte og legge til mer etter behov. Målet, som med de fleste forhold, er å behandle psoriasis med minst mulig for bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Forslag til behandling produkter inkluderer: anthralin, salisylsyre, kortisonkremer, Epsom salter, Dødehavet salter, tjærebaserte shampo, aloe vera gel, jojobaolje, vitamin A og B, naturlige vegetabilske oljer, linfrøolje, nattlysolje, beta- karoten, sink (gluconate pastiller), hai brusk, alkoholfritt ekstrakt av goldenseal urt.
  • Unngå rødt kjøtt og meieriprodukter.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk konsultasjon med din egen lege.

Plant Enzymer og psoriasis

Plant Enzymer og psoriasis


Naturlig rettsmidler har vært et fast innslag av asiatiske og indianske kulturer siden sin begynnelse. Leger ofte innlemme dem i behandlinger. Forskere oppdager elementer i dem som forklarer hvorfor de fungerer. Studier tyder på personer som lider av psoriasis kan få lindring med enzym terapi. Enzyme terapi har også vist seg å hjelpe en lang liste av plager inkludert fordøyelsesproblemer, hudproblemer, kramper, hodepine, kviser, diabetes, søvnløshet og ulike typer betennelser.

Psoriasis

The American Heritage Science Dictionary definerer psoriasis som "en kronisk, inflammatorisk hudsykdom der gjentakende rødlige flekker, ofte dekket med sølvfargede skjell, vises spesielt på knær, albue, hodebunn og bagasjerommet .... (Det er) ikke-smittsom og er arvelig. "
Psoriasis varierer i alvorlighetsgrad, størrelse, utbredelse og steder. I kroniske tilfeller kan psoriasis dekke en persons hele kroppen.
Ifølge nettstedet Natural Cures For Psoriasis, er mer enn 125 millioner mennesker verden over og 5 millioner i USA plaget med hudsykdom. Barn som har foreldre med psoriasis er rundt 60 prosent større sannsynlighet for å utvikle det selv.

Plant Enzymer

I sin naturlige tilstand, maten inneholder enzymer, vitaminer og mineraler. De enzymer som finnes i rå mat er i andelen for riktig fordøyelse. Matlaging, pasteurisering og hermetisering ødelegge alle enzymer som var til stede i maten.
De fire gruppene av plante enzymer er proteaser, amylaser, lipaser og cellulaser. Proteaser arbeide for å bryte opp proteinkjeder til enkle aminosyrer. Amylaser redusere sukkere og noen karbohydrater til sukrose, laktose og maltose. Lipaser bryte ned fett eller triglycerider i separate fettsyrer og glycerol. Cellulaser arbeide for å fordøye de spesifikke karbohydrat obligasjoner som finnes i fiber.

Diett

Ifølge Alternativ medisin Terapi nettside, mens kostholdet ditt trenger ikke å inkludere 100 prosent rå mat, kroppen ikke kan produsere enzymer som cellulase. Uten enzymer, kan ikke kroppen produsere kjemikalier som er nødvendige for å starte fordøyelsen og mat blir liggende igjen i kroppen. De resterende mat omdannes til giftstoffer og beveger seg til leveren for avrusning. Denne prosessen kan føre til overforbruk av leveren, og til slutt føre til giftstoffer i tykktarmen.
Pre-pakket mat faktisk kan blokkere enzymer som er nødvendige for kroppen å være sunn.
Psoriasis forverres når for mange fettmolekylene er til stede i immunsystemet. Spise mat som nøtter og rå grønnsaker kan blokkere fettmolekyler fra å være i stand til å danne. Det er viktig å unngå mat med høyt triglyserider.

Andre Aids

Natural Cures For Psoriasis nettside sier at urte produkter som aloe vera, trollhassel, emu olje, neem olje, jojoba, mahonie aquifolium, capsaicum, tea tree olje og nattlysolje berolige symptomer.
Nettstedet sier også at riktige mengder av kosttilskudd som melk tistel, burdock, gul dock, terreng drue, sarsparilla og rødkløver er kjent for å forbedre symptomer på psoriasis. Kontakt lege før du legger noen kosttilskudd, da de kan komme i konflikt med noen reseptbelagte medisiner.

Gjennombrudd

Enzymer er så avgjørende for behandling av psoriasis som en behandling laget av den East Indian kloden tistel representerer en av de største gjennombrudd.
The Food and Drug Administration (FDA) tillates Piramal Life Science Ltd i India for å begynne en ny klinisk studie på sin psoriasis behandling, tinefcon, i mai 2010. Tinefcon består av delvis rensede planteekstrakter. Tinefcon er laget fra Øst-indisk kloden tistel og en Cdk-4-hemmer.

Hvordan å behandle psoriasis Naturligvis

Hvordan å behandle psoriasis Naturligvis


Bare fordi du har blitt diagnostisert med psoriasis betyr ikke at du må stole på legemidler. Du kan behandle psoriasis naturlig med mange enkle endringer i livsstil. Les videre for å lære hvordan du får en naturlig behandling for denne tilstanden.

Bruksanvisning

•  Påfør en sinkkrem daglig til berørte områdene. Prøv naturlig bleie salve. Les etiketten før du kjøper. Du vil oppdage at sunn merker liste sinkoksid som den første og noen ganger eneste ingrediens.

Ta sink kosttilskudd muntlig til å behandle psoriasis naturlig. Sinkmangel utløser psoriasis i mange individer.

Få din vitamin D-nivåer testet fordi lave nivåer av dette viktige hormonet kan utløse psoriasis. Ta vitamin D-tilskudd hvis nivåene er lave. Sjekk med legen din for å finne ut riktig dosering.

Unngå langvarig eksponering for varmt vann under bad tid. Varmt vann kan forverre mange hudsykdommer. Dette er spesielt viktig i vintermånedene.

Expose ansikt, armer og ben for direkte sollys i minst tjue minutter daglig. Dette hjelper til med vitamin D produksjon.

Bytt til allergi-fri vaskemiddel da enkelte kjemikalier og dufter kan forverre huden. Barn vaskemiddel er et godt valg.

Ta nattlysolje kosttilskudd gjennom munnen eller bryte åpne en kapsel og gni væske på psoriasis områder. Dobbeltsjekke med legen din først siden nattlysolje er ikke egnet for personer som tar visse medisiner.

Besøk en naturopathic lege som vil vurdere din tilstand helhetlig og arbeide sammen med familien din lege til å forfølge muligheter for behandling og forårsaker at konvensjonell medisin ofte ignorerer.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med lege før du tar noen over-the-counter kosttilskudd eller gjøre store kosthold endringer

Hvordan bli kvitt Psoriasis & excema

Psoriasis og eksem er hudsykdommer som vises som tykk, tørr, flassende, sprekker, røde flekker av hud på ulike deler av kroppen. Psoriasis er ansett som et immunsystem sykdom, og stammer fra en arvelig gen. Det ser vanligvis mellom alderen 15 og 35. Eksem kan dukke opp når som helst alder og rammer begge kjønn. Det antas at det kan være en arvelig tilstand. Hvis eksemet er kronisk, kan overdreven skrape føre til at huden å bli smittet, noe som kan føre oser og betennelse. Verken tilstanden er smittsom. Det er et par ting som enkeltpersoner kan gjøre for å bli kvitt den ubehagelige symptomer assosiert med disse hudsykdommer.

Bruksanvisning

Psoriasis

•  Hold huden fuktig daglig for å bidra til å helbrede huden og redusere psoriasis symptomer. Noen kremer kan dekkes, eller tildekket, med plastfolie eller bomull sokker for ekstra fuktighet oppbevaring. Rådfør deg med en lege før du prøver dette med medisinske produkter.

Bruk salisylsyre direkte på berørte huden. Salisylsyre bidrar mykgjøre huden ved å fjerne det ytre lag av hudceller for å fjerne de skalaer som forårsakes av denne tilstanden. Ikke la salisylsyre på for lenge eller det vil brenne huden. Salisylsyre kan fås på apoteket. Les individuelle pakker for spesifikke behandlingsvarighet og instruksjoner.

Prøv anti-klø produkter som Calamine lotion, kamfer, mentol, eller hydrokortison. Disse kan være nyttig for å redusere kløe, men de har også blitt kjent for å gjøre tørrhet og irritasjon verre.

Sug i et bad som inneholder en kopp havregryn, Epsom eller havsalt i 15 minutter, deretter umiddelbart fukte eller olje på huden for å berolige og mykgjøre huden.

Tenk lysterapi (lysbehandling), som utsetter huden til spesialisert lys som etterligner naturlig sollys. Denne terapi bidrar til å tilbakestille kroppens rytmer og hormoner, og balanserer ut uregelmessigheter, slik som immunsystemet uregelmessighet som bevirker psoriasis. Disse behandlingene varer vanligvis ca 30 til 45 minutter og kan gjøres hjemme med en spesialisert lysterapi lampe eller på et legekontor.

Visse matvarer og kosttilskudd, slik som fiskeoljer, melk tistel, nattlysolje, vitamin D, vitamin A, soyanøtter, tyttebær og sjokolade, bidrar til å styrke immunforsvaret og redusere psoriasis symptomer.

Lavere stressnivå, drikke alkohol i moderate mengder, og begrense soleksponering å unngå å utløse symptomer. Også holde huden ren og fuktig.

Eksem

Unngå sur mat, som kan utløse symptomer. Å spise bitter mat og legge gurkemeie til mat, eller bruke det direkte på huden, anbefales å lindre symptomene.

9. Påfør en vill mandel juice, linolje og lime juice blanding; en Karanja frø og sitronsaft blanding; eller en blanding av én del sesamolje, en del gurkemeie og 16 deler Arka til huden. Du kan også koke banyon treet skallet og drikke den eller bruke den til huden. Disse vil bidra til å lindre kløe og tørrhet i huden.

Unngå ekstreme klimaendringer, parfymerte såper, varmt vannbad, ull klær, sterke vaskemidler, sur mat og trange klær hvis mulig. Husk å ikke lage riper i eksem.

Overdreven stress, allergiske reaksjoner, hormonsvingninger og graviditet kan utløse eksem symptomer.

Urter for Psoriasis

Psoriasis er en arvelig hud tilstand preget av betennelse, kløe, rødhet, tørrhet og skjellende flekker i huden. Det finnes ingen kur for psoriasis, men flere behandlinger kan holde symptomene i sjakk. En rute til lindring er bruken av medisinske urter. Fuktighetsgivende og immun-støttende urter som aloe vera, nattlysolje, calendula, neem og melk tistel inneholde egenskaper som kan berolige huden din og holde psoriasis utbrudd oppstår.

Aloe Vera

Aloe vera er stor for fuktighetsgivende og beroligende på huden, noe som gjør det til et felles urte behandling for psoriasis. For å bruke frisk aloe vera hjemme, bare kutte åpne noen blader frisk fra anlegget og gni massen over din psoriasis patcher og lesjoner. Du kan gjenta denne behandlingen flere ganger om dagen for å holde huden sunn. Aloe vera gel eller lotion er også et alternativ for behandling av psoriasis. Hvis du bruker en av disse produktene, sørg for at den inneholder 100% aloe vera og viser ikke noen form for alkohol som en ingrediens. Alkohol kan være svært tørking til sensitiv hud.

Nattlysolje

Nattlysolje brukes både muntlig og topically å lindre psoriasis symptomer. Nattlysolje inneholder høye nivåer av gamma-linolensyre, en fettsyre som holder huden sunn. Ta en nattlysolje supplement gjennom munnen til bidra til å øke nivåene av denne fettsyren i kroppen din. Når den brukes lokalt, kan nattlysolje hjelpe reparasjon og fukte huden din samtidig redusere betennelse.

Calendula

Calendula essensielle oljen kan brukes topically å behandle psoriasis. Calendula inneholder antioksidanter som beskytter huden din og hindre smitte. Det reduserer betennelser, øker blodsirkulasjonen, og regenererer cellene i de dypere lag av huden din til å fremme helbredelse.

Neem

Bladene av neem anlegget har antiseptisk og mykgjørende egenskaper som gjør det flott for å holde huden sunn og drepe bakterier på hudens overflate. Du kan bruke neem i skjemaet olje eller pulver for å fukte huden, berolige kløe, øke immunitet og kjempe hudinfeksjoner. Neem er også tilgjengelig i te eller kapselform for å hjelpe øke immunsystem fra innsiden og ut.

Milk Thistle

Melk tistel kan bekjempe symptomer på psoriasis ved å hemme aktiveringen av T-celler i kroppen din. Aktiv T-celler kan være en medvirkende faktor i psoriasis. Du kan ta melk tistel muntlig i tillegg form eller bruke den lokalt i form av et utdrag.

Kosttilskudd for å kurere psoriasis

Psoriasis er en kronisk tilstand av huden som påvirker levetiden til hudceller. Det er en sykdom i immunsystemet som fører til tykke, røde og skjellende flekker for å danne på overflaten av huden. Psoriasis kan skje på en hvilken som helst del av kroppen, og kan noen ganger være forbundet med hjertesykdom, diabetes eller depresjon. Psoriasis kan utløses av medisiner, stress og andre hudsykdommer.

Tradisjonelle medisinske behandlinger for psoriasis

Tradisjonelle medisinske behandlinger for psoriasis inkluderer lysterapi, muntlig medisiner og aktuelle medisiner. Disse behandlinger kan bli tatt alene eller i kombinasjon avhengig av symptomene og i hvilken utstrekning pasienten lider av psoriasis. Mens andre behandlinger, som kosttilskudd kan brukes ved behandling av psoriasis, se en lege først er sterkt anbefalt, som tilstanden hvis ofte forbundet med andre alvorlige helseproblemer.

Kosttilskudd for psoriasis

Dessverre, herde psoriasis ikke er en mulighet. Det er en kronisk tilstand som kan oppstå gjentatte ganger gjennom hele pasientens liv. Imidlertid er det noen behandlingsmuligheter som er nyttige for å lindre noen av symptomene ved psoriasis. Fiskeoljekapsler som inneholder omega-3 fettsyrer kan redusere betennelsen i forbindelse med psoriasis. Ta tre gram eller mindre av fiskeolje daglig for å redusere betennelse.

Er noen ganger brukt nattlysolje for behandling av psoriasis. Oljen ekstraheres fra frøene, og deretter plassert i kapsler. Til behandling av psoriasis, del 4-8 g nattlysolje inn i flere små doser og ta i løpet av dagen.

Milk Thistle er en annen behandling mange mennesker har funnet nyttig i behandling for psoriasis. Ta melk tistel kapsler i doser på 160-600 mg som flere små doser i løpet av dagen; husk å sjekke flasken og type supplement for riktig dosering informasjon.

Shark brusk kosttilskudd har vist seg å bidra til å redusere betennelse fra psoriasis. Innkjøps haibrusk pulver eller kapsler og ta 200 til 2000 mg per kilo kroppsvekt fordelt på to til tre ganger daglig for å behandle psoriasis.

Syntetiske former av vitamin A som kalles retinols er også nyttige i behandling av psoriasis. (Aktuelt programmer er også tilgjengelig.) Doser varierer mye i forhold til alder, kjønn og tilstand. Følg nøye dosering retninger på etiketten, som for mye vitamin A kan være giftig og farlig.

Herbal aktuelle programmer

Psoriasispasienter har funnet ut at olje av oregano kan hjelpe kontroll flareups. Å behandle psoriasis med oregano olje, gjelder ett femtinitti dråper til det berørte området og gni forsiktig inn i huden. Bruk med måte, og gjelder kun et tynt lag på huden overflate.

Aloe vera gel fra en flaske eller fersk fra en plante kan også arbeide med kortikosteroider for å forbedre sine positive effekter. Klem noen dråper aloe på det berørte området alene eller sammen med steroid krem ​​for å øke hastigheten helbredelse.

Salt Bath for psoriasis behandling

Hippokrates, regnes som far til medisin, oppdaget de mange fordelene med saltvann ved å observere effektene sjøvann hadde på skadde fisker hender. Saltvann reduserer risikoen for infeksjon, bidrar til å redusere smerte, forynger cellene, gir mineral absorpsjon og hjelper utvise giftstoffer gjennom huden. Psoriasis behandling med saltvann bad hjelper eksfoliere den tykke, flassende hud karakteristisk for psoriasis og lindrer kløe og irritasjon. Tar en helbredende saltbad minst en gang i uken vil også bidra til å rense porene, avgifte kroppen, helbrede hud og på lang sikt redusere utbrudd av psoriasis.

Ingredienser

Salt bad kan være så enkelt som å legge noen kopper hav salter eller Epsom salter til badevannet, men får kreativ med dine oppskrifter forbedrer enjoy og terapeutiske fordelene ved badekaret. De fleste bath salt oppskrifter inkluderer salt, så vel som en duft og et fargestoff. Velg mat-grade farge for badesalt hvis du bestemmer deg for å legge til farge, røring bare noen få dråper på på tidspunktet inn i blandingen til du når ønsket farge. Det er også forhåndsfargede salter tilgjengelig. Enten du velger pre-fargede salter eller vanlig salt, husk at ikke alle salter er skapt like. Epsom salter er trolig det rimeligste alternativet, og blir rost for sine terapeutiske egenskaper; imidlertid sjøsalt - spesielt Dødehavet salter - har høyere innhold av mineraler og er ansett som den mest potente alternativet. For behandling av psoriasis, er det best å legge duft selv i stedet for å velge pre-duftende salter, som kommersielle dufter ofte inneholder kjemikalier som kan irritere huden din tilstand.

Du kan legge til essensielle oljer som gir både duft og terapeutiske fordeler til dine salter. For eksempel bidrar bergamot redusere plakk sak ved psoriasis. Calendula, kamille, trollhassel, nattlysolje og sandeltre kan redusere betennelse. Geranium og jasmin berolige tørre flekker. Melissa og lavendel rolig irritasjon og kløe. For flasser, kan du prøve tea tree eller calendula, og agurkurt og gulrot kan både bidra til å redusere arrdannelse forårsaket av psoriasis. Eteriske oljer har meget potente egenskaper, og bør ikke brukes uten å vurdere mulige bivirkninger eller hudreaksjoner. Det er en god idé å konsultere en profesjonell i butikken hvor du kjøper dine oljer for å bestemme mengder, kombinasjoner og anvendelser av dine olje valg.

Blanding

Legge farge til sjø salter er et valgfritt trinn som forbedrer presentasjonen av lagrede salter. Color bør legges med måte for å endre fargen på salt, men bør ikke legges i mengder som endrer fargen på badevannet. Tre til fem dråper konditorfarge for hver kopp salt bør være nok til å legge en fin farge og lage en vakker presentasjon. Hvis du velger å legge essensielle oljer å pre-blandede badesalt, sørg for å oppbevare dem vekk fra lys og i beholdere med tett lokk, som de helbredende fordelene av oljer vil forringe med eksponering for sol og luft. Hvis du velger å ikke legge farge eller du velger å ikke forblande dine bath salt oppskrifter, bare legge 1-3 kopper de valgte salter til varmt vann, tilsette eteriske oljer som anbefalt.

Tips

Husk at eteriske oljer skadet når de utsettes for ekstreme temperaturer, så badevannet skal være varm, men ikke varmt. Salt har samme virkning, uavhengig av vanntemperaturen. Hvis du ønsker en varmere bad, begynne med bare salt og legge essensielle oljer som vannet kjøler. Ta minst 15 eller 20 minutter for å nyte salt bad, som det tar tid for kroppen å absorbere de helbredende mineraler i salter og for kroppen å frigjøre giftstoffer i vannet. Å høste langsiktige fordeler, bør et saltvannsbad tas minst en gang i uken, eller opp til tre ganger i uken for mer alvorlige former for psoriasis eller under utbrudd. Eksperimentere med ulike eteriske oljer, velge oljer eller kombinasjoner av oljer som passer dine spesifikke symptomer. Skjem bort huden din etter bad i tillegg. Alltid forsiktig klapp huden tørr i stedet for å bruke skrubbe bevegelser med håndkle. Huden mister fuktighet raskt etter badet, så gjelder et lett lag med fuktighetskrem eller medisinert krem ​​etterpå for å hjelpe huden din å beholde den beroligende og helbredende fordeler.

Alternativ hodebunnen Psoriasis

Psoriasis er en kronisk, inflammatorisk, ikke-smittsom hudsykdom som rammer 7,5 millioner amerikanere, som er 2,2 prosent av befolkningen, ifølge National Psoriasis Foundation. Minst halvparten av psoriasispasienter har det på hodebunnen sin, sier NPF. Om lag 40 prosent av amerikanske voksne bruker noen form for komplementær og alternativ medisin, sier stiftelsen. Det advarer om at de kan samhandle med foreskrevet behandling.

Diagnose

Først fastslå at hodebunnen tilstanden er psoriasis og ikke seboreisk eksem (kalles flass når i hodebunnen), som er veldig lik. NPF nettsted sier hodebunnen psoriasis vises pulveraktig og sølv, mens seboreisk eksem flak er gulaktig og fettete. En hudlege diagnose kan kreve en hud biopsi. Hodebunnen psoriasis kan være svært mild, med svak, fine skalering, eller svært alvorlig med tykk plakett over hele hodebunnen. Det kan gå mot pannen, nedover nakken og rundt ørene, sier NPF.

Alternatives

Homeopati og naturmedisin har sin plass sammen med tradisjonell kinesisk medisin i behandling av psoriasis i hodebunnen, sier NPF. Pasienter rapporterer suksess med homeopatiske behandlinger for psoriasis, inkludert svovel og nikkel, i doser for lave til å forårsake bivirkninger. Naturopaths fremme den helbredende kraften i naturen og lete etter årsaken i stedet for å behandle symptomene på psoriasis i hodebunnen.

NPF sier psoriasispasienter har funnet noen suksess med følgende urte aktuelle programmer: aloe, eple cider eddik, capsaicin fra cayennepepper, emu olje, nattlysolje, havre og tea tree olje. Disse, og medisinske sjampoer som inneholder disse ingrediensene, kan bidra til å kontrollere hodebunnen psoriasis. Melk tistel, for leveren rensing, og oregano olje er to muntlig ingeurtemedisiner NPF sier kan forbedre hodebunnen psoriasis.

Noen naturmidler kan samhandle dårlig med medisiner, advarer Psoriasis Foundation, som siterer johannesurt. Denne populære stemning enhancer kan senke nivået av ciklosporin blodet, et stoff som undertrykker immunforsvaret og er effektiv på psoriasis. Noen naturmidler kan ikke brukes under graviditet. Oppsøke helsevesenet profesjonell hvis du er usikker på effekten av din kombinasjon.

Yoga kan hjelpe hodebunnen psoriasis ved å redusere stress som kan føre til fakkel-ups. Massasje terapi har samme effekt, redusere stress og minske sjansen for flare-ups.

Diett

Kosthold er en stor del av psoriasis kontroll, og mye litteratur forfekter en diett eller en annen. NPF anbefaler å prøve ulike matvarer, men advarer en hodebunnen psoriasis pasientens rettsmiddel kan ikke være en annens. "Det er absolutt ingen skade i å utforske hvordan kosthold påvirker din psoriasis, så lenge din generelle helse ikke er i fare," sier NPF nettside. Eliminere hvete produkter fungerer for noen, for andre er det eliminering av rødt kjøtt og fet mat. Noen folk legger merke til deres hodebunnen psoriasis blusser opp etter å ha drukket alkohol. Tilsetning av fiskeolje, i form av supplement til dietten kan forbedre hodebunnen psoriasis. Max-EPA fiskeolje supplement har brakt mild til moderat bedring, sier NPF.

Herbal behandlinger for psoriasis

Fem til seks millioner amerikanere avtale med psoriasis hver dag. Psoriasis er en ikke-smittsom hud tilstand i hvilken syklus av huden cellelivet er akselerert. Gjennomsnittlig livssyklus hudceller fra fødsel til død er 25 til 30 dager, mens med psoriasis lider, er det 3-4 dager. Dette akselerert hud cellevekst forårsaker røde, irriterte flekker av hud med sølvfargede, flassende skalaer. Psoriasis er en kronisk tilstand som kan komme og gå, og en rekke reseptbelagte behandlinger er tilgjengelige. Noen ganger, skjønt, urter for psoriasis kan være mer beroligende og gunstig.

Interne urte-behandlinger for å vurdere

Årsaken til psoriasis er ukjent, selv om det er to skoler med tanke. Det ene er ideen om at denne huden er en autoimmun reaksjon på ytre stressfaktorer; og to, psoriasis er forårsaket av kroppens manglende evne til adekvat å filtrere toksiner ut av blodet. Noen urte kosttilskudd kan styrke immunforsvaret, samt boost funksjon av leveren - kroppens primære organet for å filtrere giftstoffer ut av blodet. Det er viktig å rådføre seg med en lege først før du prøver noen urte rettsmidler for å sikre at de ikke ville forstyrre noen andre aktuelle medisiner eller helsemessige forhold.

Melk tistel kan bli funnet i supplement form og er et godt valg for å beskytte immunforsvaret samt leverfunksjon. Nattlysolje og lakris rot tas som et supplement både bekjempe hud betennelse og kløe. Pau d'arco bark, burdock, rødkløver og bupluerum roten er flere immunitet og leverfunksjons boosters og kan finnes i spesielle urte te blander eller tinkturer.

Ekstern Herbal Applications

Noen aktuelle urte programmer gir ikke bare beroligende lettelse, men også langvarig helbredende egenskaper. Gotu kola kan finnes i en rekke former, men salver eller salver med denne urten tjene psoriasis beste. Dette urtemedisin, når det påføres direkte berørte huden, bremser akselerasjonen av hud celle vekst samt redusere betennelse og kløe. Kremer med Oregon drue påberope samme healing, beroligende svar.

Salver eller kremer med hud helbredende urter som calendula, lavendel, tea tree olje, johannesurt og nattlysolje er gunstig. Hvis urte hud produkter med disse ingrediensene ikke kan bli funnet, kan hjemmelaget rettsmidler gjøres ved hjelp av aloe vera gel, carrier olje som grapeseed eller olivenolje og en eller flere av disse essensielle oljer. Det er viktig å teste aktuell urtemedisin på en liten oppdatering av "normal" hud for følsomhet som en forholdsregel før bruk for psoriasisrammede områder. Mens urter er ikke en kur mot psoriasis, kan de gjøre leve med denne huden mer utholdelig.

Slik Care for psoriasis

Slik Care for psoriasis


Psoriasis er en kronisk hudsykdom som kjennetegnes av betente lesjoner og sølvhvite skjell. Det kan se ut i bare noen få isolerte flekker, eller kan være utbredt over hele kroppen, og synes mest typcially hos personer i alderen 15 til 35.

Bruksanvisning

•  Få noen solen. Naturlig sollys har vist seg å forbedre sigificantly, eller klar, psoriasis. Få vanlige daglige doser, men holde dem korte og unngå solen fra kl 10 til 14:00, da stråler er sterkest.

Legg over-the-counter tjære løsninger, badeolje, havregryn, Epsom salter og Dødehavet salter til din bad. Alle disse vil bidra til å mykgjøre huden.

Bruk fuktighetskremer etter bading og periodevis i løpet av dagen. Disse kan ikke fjerne psoriasis, men vil bidra til å redusere kløe og beholde fuktigheten i huden.

Prøv å bruke aloe vera gel, jojobaolje, vitamin E olje eller naturlige vegetabilske oljer som fuktighetskremer. De er en naturlig og relativt billig måte å fukte huden.

Ta linfrø olje eller nattlysolje i henhold til instruksjonene på etiketten. De leverer essensielle fettsyrer som er viktige for huden og forhindrer tørrhet.

Ta naturlig beta-karoten, 25.000 IE per dag. Det bidrar til å beskytte huden vev.

Ta sink, fortrinnsvis i form av sinkglukonat pastiller, for maksimal absorpsjon. Ikke overstige 50 mg per dag.

Prøv hai brusk. Ta en g per 15 kg kroppsvekt. Dele det inn i tre doser i døgnet. Shark brusk har vært kjent for å stoppe spredningen av psoriasis, men du må gi det 2 til 3 måneder for å se resultater.

Ta vitaminene A (10.000 IU daglig) og E (400-1200 IU daglig).

Ta Vitamin C (2000 til 5000 mg daglig) i doser. Det er nødvendig for immunsystemets funksjon, og for dannelse av kollagen og hudvev.

Brush skalerer lett med en loofah, deretter bruke et alkoholfritt ekstrakt av urten goldenseal. Dette vil bidra til å redusere betennelse og hevelse.

Hold oversikt over dine utbrudd. Psoriasis vanligvis blusser opp, og deretter blir bedre. Skriv ned hva du gjorde, spise, eller hva som skjer i livet ditt på det tidspunktet en blusse opp. Triggers å blusse-ups inkluderer stress, spenninger, sykdom, solbrenthet, visse legemidler og alkohol.

Redusere eller eliminere rødt kjøtt og meieriprodukter. De inneholder arakidonsyre, et stoff som kan føre til betennelse og i sin tur gjøre din psoriasis lesjoner hoven og rød.

Tips og advarsler

  • Det finnes en rekke aktuelle og muntlig medisiner som brukes nå til å behandle psoriasis. Ultrafiolett terapi er også ofte brukt. Noen har gitt gode resultater, men mange behandlinger har mulige bivirkninger og kan forårsake problemer etter lang tid bruk. Diskutere mulige behandlingsformer nøye med legen din. Ta kontakt med National Psoriasis Foundation for oppdateringer på nye og mindre giftige behandlinger.
  • Ikke bruk betakaroten hvis du har diabetes.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller bekymringer, bør du kontakte lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik unngår du at Psoriasis

Psoriasis rammer mange mennesker, men det finnes måter å hindre psoriasis. Ofte ganger du har ingen kontroll over hvorvidt du ende opp med psoriasis, spesielt hvis foreldrene dine lider av psoriasis. Men det finnes effektive måter å bidra til å redusere sjansene for psoriasis.

Bruksanvisning

•  Sørg for å ha et kosthold som inneholder alle vitaminer kroppen din trenger. Jeg foreslår at du tar en multi-vitamin som gir vitamin A, B, C, D, E og sink.

Legg matvarene i kostholdet ditt som er naturlig høy i svovel, ville to gode eksempler inkluderer løk og hvitløk, som er ganske enkelt å legge til din diett. Du kan også vurdere å ta en hvitløk supplement.

Ta nattlysolje og Borage Oil i supplerende form daglig. Disse to kosttilskudd som har vist seg å bidra til å forhindre psoriasis og forbedre hudens kvalitet, inkluderer nattlysolje og borage. Begge kan bli funnet i olje kapsler og kosttilskudd.

Finn måter å håndtere stress. Mange mennesker tror at stress påvirker huden din, inkludert sjansene for å utvikle psoriasis. Prøv å finne sunne måter å håndtere stress som meditasjon eller yoga. Andre finner at det hjelper å øve pusteteknikker, og noen foretrekker å se en hypnoterapeut.

Følg et riktig kosthold. Mange leger tror at årsaken til at så mange mennesker får psoriasis er på grunn av deres mangel på et riktig kosthold. Prøv å unngå bearbeidet mat og hold deg til naturlig baserte matvarer.

Natural Cures for psoriasis av Nail

Psoriasis av neglen forårsaker vanligvis groper eller linjer, hvite områder og misfarging som ser ut som en dråpe blod eller olje under neglen eller tånegl. Fortykkelse av huden under neglen kan føre til at neglen for å løsne eller smuldre.

Naturlige behandlinger

Psoriasis er en sykdom vanskelig å forstå. Behandling som fungerer for én person kan ikke fungere for en annen. Hjem rettsmidler for spiker psoriasis inkluderer vann terapi, mosjon, bruk av støtte splinter, varme og kalde behandlinger og endringer i kosthold og klima. Common-sense tiltak omfatter å holde neglene trimmet og fjerne overflødig hud, noe som vil hindre rubbing og minimere risikoen for infeksjon. Soaking og fuktighetsgivende hjelp, det samme gjør iført komfortable sko for å unngå trykk og friksjon. Et mykningsmiddel, slik som salisylsyre, kan anvendes etter bading, da skalaene er myknet og kan fjernes ved å gni med en ren klut. De anti-sopp og antibakterielle egenskaper av olivenolje og tea tree olje er også gunstig. Bland like deler av olivenolje eller tea tree olje og vaselin for å fukte etter bading.

Dead Sea Salt, vann og sol

Bruken av Dead Sea salt har blitt kjent for å redusere virkningene av psoriasis. Pasienter som har blitt behandlet ved Dødehavet Health Resort i Israel har hatt imponerende resultater, med 60 prosent rapporterer total remisjon og 36 prosent rapporterer betydelig forbedring. Hudleger anbefaler Bokek Dead Sea Salt bad for pasienter med psoriasis, eksem og andre hudsykdommer.
Sollys er fordelaktig, så lenge eksponeringen er daglig. Kombinert Dead Sea salt bading og eksponering for sollys har vist seg å være et effektivt kortvarig middel. Milde og nonimpact øvelser - spesielt sykling, tai chi og svømming i oppvarmet vann - er også terapeutisk fordi de øker blodgjennomstrømningen.

Andre behandlinger

Herbal system-rensing produkter som bog bønne, guaiacum, klaseormedrue, selleri frø, mjødurt, ryllik, jamaicansk hund surt, vendelrot, pasjonsblomst og paprika er gunstig. Herbalists har brukt disse i mange år til å behandle leddgikt. Andre planter som kan være gunstig inkluderer burdock, melk tistel, gul dock, rødkløver, terreng drue og sarsparilla.
Aloe vera har vist seg å være effektive, som har neem olje, emu olje, jojoba, produkter som inneholder havre derivater, trollhassel, tea tree olje, capsaicin og nattlysolje, på grunn av sine fuktighetsgivende egenskaper.
Andre naturlige behandlinger som kan være gunstig inkluderer akupunktur, ayurveda, homøopati, UV-lys terapi, massasje, meditasjon og avslapping og hypnose.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.