Digidexo.com

Hyppig vannlatning og hårtap

Håravfall Statistisk informasjon

Håravfall Statistisk informasjon


Ifølge Familydoctor.org, kan midlertidig eller permanent hårtap skje av flere årsaker. Hårtap kan være reversibel, avhengig av årsaken. Millioner av mennesker i USA lider av noen form for hårtap.

Likestillingsstatistikk

Ifølge Håravfall Learning Center, ca 35 millioner menn og 21 millioner kvinner i USA lider av hårtap som av desember 2009.

Sannsynlighet

Den Håravfall Learning Center bemerker at 40 prosent av menn lider iøynefallende håravfall ved 35 år; 65 prosent av 60 år.

Grunner

Androgenetic alopecia - også kjent som mannlig mønster skallethet - er en hyppig årsak til hårtap. Videre psykologiske faktorer som stress og angst, hormonelle problemer, hodebunnen betennelse og lokal traumer - som trange cornrows - kan føre til hårtap.

Kreft Link

Ifølge American Cancer Society, døde 294 120 menn og 271 530 kvinner av kreft i USA i 2008 Kreftpasienter noen ganger gjennomgå visse kjemoterapi og strålebehandling behandlinger, som kan føre til hårtap.

Behandling

Se en lege hvis du merker at du mister håret ditt, slik at han kan utføre en medisinsk vurdering for å fastslå hvorfor hårtap som skjer. Over-the-counter behandlinger er tilgjengelige for å behandle hårtap.

Blære Stone Symptomer

Hyppige urinveisinfeksjoner, kan en forstørret prostata eller nerveskader i den omkringliggende regionen føre til krystalliserte mineraler, eller steiner, forming i blæren. Selv om ikke alle blærestein gi symptomer, kan de som gjør være ganske merkbar, og bør behandles før de fører til mer alvorlige komplikasjoner.

Smertefull vannlating

Noen steiner kan blokkere strømmen av urin eller forsterke veggene i blæren, som fører til smertefull vannlating eller problemer mens urinering.

Endringer i Urin

Blæresten kan forårsake andre urinrelaterte symptomer som inkontinens, så vel som blod eller mørk urin. Slike symptomer krever øyeblikkelig legehjelp.

Smerte for menn

Størrelsen og strukturen av blæren stein kan føre til varierende grader av smertefulle symptomer. Menn med store og skarpe steiner kan oppleve uutholdelige smerter eller ømhet i penis.

Magesmerter

Både menn og kvinner kan også utvikle utbredt smerter i hele nedre mageregionen.

Hyppig vannlatning Oppfordrer

Noen mennesker med blærestein kan merke en økning i urinating drifter, med hyppige episoder vanligvis oppstår om natten.

Demodex Mites hos mennesker

Demodex refererer til en tilstand i varmblodige dyr som er forårsaket av en midd kjent som den demodectic skabb midd. Midd ansvarlig for å forårsake demodex bor i hårsekkene av alle varmblodige dyr i verden, inkludert mennesker, og manifesterer når immunsystemet er undertrykt. Demodex kan finnes i alle deler av verden, i alle klima hvor pattedyr er funnet.

Kjennetegn

Demodex midd er blant de minste leddyr kjent mann. De voksne måle rundt .3mm å .4mm i lengde og har en segmentert, langstrakt kroppsform. Den demodex midd er dekket med forankring skalaer som holder den godt festet til sin vertens håret sjakter og overlever ved å spise hudceller og oljer som akkumuleres i hårsekkene. Disse feilene er lysfølsomt, og selv om de har muligheten til å forlate hårsekken, de vanligvis ikke før natta.

Hva er årsaken til en infeksjon

Aktive Demodex infeksjoner vil vanligvis manifest som kløende, rød, irritert hud. Folliklene vil forstørre på grunn av irritasjon og bli infisert. Det er på dette punktet at håret vil begynne å falle ut. Som en reaksjon på irritasjon, vil huden produsere mer talg, olje som smører huden, noe som i sin tur vil stimulere reproduksjon av Demodex midd. Demodex kan reprodusere og modnes i en svært kort tid, vanligvis i to uker eller mindre, noe som skaper et angrep svært raskt.

Symptomer

Merkbare symptomer på demodex infeksjon er hyppige rødhet, hårtap, støt, og kløe i bestemte områder av huden, spesielt rundt hårsekkene. Mange hudlidelser kan spores tilbake til aktive Demodex infeksjoner som acne rosacea.

Diagnose

Diagnose av Demodex hos mennesker oppnås ved å foreta flere avskraping av huden og viser under et mikroskop. Midd selv kan sees på lysbildet, når det bestemmes om de er i live og aktive eller ikke. Hvis det er levende midd, vil behandlingen ensue, inntil to påfølgende avskraping avslører ingen midd eller ingen live midd.

Behandling

Behandlingsalternativene består av flere aktuelle insektmidler og noen systemiske legemidler. Avhengig av alvorligheten av infeksjonen, kan behandlingen ikke bli indikert det hele tatt, mens i mer alvorlige tilfeller, er topiske anvendelser av metronidazol, og den orale anvendelse av antibiotika for å forhindre at sekundære bakterieinfeksjoner vanligvis angitt.

Hva er årsakene til Infant hyppig vannlating?

Hyppig vannlating hos et spedbarn, eller frekvens, kan føre til at du går gjennom flere bleier i timen. Frekvens resultater fra en rekke forhold, hvorav de fleste barnelege kan enkelt behandle hvis fanget tidlig nok.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner ofte føre til hyppig vannlating hos barn i alle aldre, inkludert spedbarn. Imidlertid kan urinveisinfeksjoner eksistere uten dette symptomet og kreve behandling av antibiotika.

Nedsatt tubulær acidose

Renal tubulær acidose oppstår når ditt barns nyrer kan ikke riktig kast syre. I sin tur, disse feilfungerende nyrer forårsake frekvens. Du bør behandle denne tilstanden alvorlig.

Vulvovaginitis

Irritasjon i vaginalområdet, og ved åpningen av uretra kan føre til hyppig vannlating. Sjampo og såper ofte ha denne effekten på spedbarn.

Misforståelse

Ikke forveksle hyppighet med polyuri. Frekvens betyr vannlatning oftere enn vanlig, samtidig som polyuri refererer til et større volum av urin på en gang.

Advarsel

En profesjonell kan enkelt behandle de fleste årsakene til spedbarn frekvens, så det er viktig ikke å ignorere symptomene. La barnet ditt gå ubehandlet i en tilstand som urinveisinfeksjon kan føre til permanent skade nyrene hennes.

Hva er årsakene til Hyppige gjær infeksjoner?

Hyppige gjær infeksjoner kan bety mer enn irritasjon og ulempe. Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket av alvorlige forhold.

Hva er en gjær infeksjon?

Vaginal gjær infeksjoner hos kvinner er forårsaket av en overvekst av gjærsopp som kalles Candida albicans. Mens gjær er alltid til stede i skjeden, en overvekst av denne gjær resulterer i en infeksjon.

Gjær infeksjoner kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet å ta medisiner som antibiotika eller p-piller, hormonelle endringer, iført trange klær, eller selv å spise mye sukker.

Symptomene på en vaginal gjær infeksjon inkluderer irritasjon, kløe og brenning av vaginal området, utflod og smerter under samleie eller ved vannlatning.

De fleste kvinner vil oppleve en gjær infeksjon på et tidspunkt i løpet av livet. Imidlertid kan hyppige gjær infeksjoner signal andre forhold eller problemer som trenger behandling.

Årsaker

Hyppige gjær infeksjoner kan være forårsaket ved å innføre kjemikalier eller gjenstander inn i skjeden som stimulere veksten av sopp. Dette inkluderer hyppig skylling, daglig bruk av produkter som feminine deodorant spray og badeprodukter som er i utvidet kontakt med skjeden (boble bad, badesalt), og utvidet bruk av pads og tamponger. For å unngå hyppige gjær infeksjoner forårsaket av disse faktorene, unngå bruk av Douches, spray og boble bad, og ved bruk av pads og tamponger, endre dem ofte.

Og samtidig unngå de faktorene som forårsaker vaginal gjær infeksjoner vil ofte hindre dem for de fleste kvinner, hyppige gjær infeksjoner som ikke kan forebygges er ofte et resultat av medisinske tilstander.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som demper immunsystemet kan føre til hyppige gjær infeksjoner. Blant disse forholdene er:

Graviditet
GO
Diabetes mellitus
GO
HIV / AIDS
Kreft blir behandlet med immun-undertrykkende narkotika.

Hvis du har hyppige vaginal gjær infeksjoner, snakk med legen din om eventuelle andre medisinske tilstander som du kan ha som kan være årsaken.

Tilbakevendende Vulvovaginal Candidainfeksjon (RVVC)

Hvis du opplever hyppige gjær infeksjoner, se din lege eller helsepersonell. Dine hyppige gjær infeksjoner kan være tilbakevendende vulvovaginal candidiasis. Selv RVVC er oftest et problem for kvinner med sykdommer som demper immunsystemet, kan RVVC også forekomme hos ellers friske kvinner.

RVVC er ofte behandlet med en soppdrepende medisiner som brukes for en varighet på inntil seks måneder.

Response

Mange kvinner som opplever symptomer assosiert med gjær infeksjoner behandle seg selv ved hjelp av over-the-counter medisiner. Men hvis du opplever symptomer på gjær infeksjoner ofte, kan du være forverre problemet ved å bruke disse produktene, eller at du ikke har en gjær infeksjon, men heller en annen, potensielt farlig vaginal infeksjon.

Se din lege eller helsepersonell hvis du ofte opplever symptomer på gjær infeksjoner for å utelukke andre tilstander.

Hva er årsakene til hårtap hos en 12-år gammel jente?

Det finnes en rekke mulige årsaker til hårtap i en 12-år gammel jente. Noen av grunnene er helserelatert, mens andre kan være mer vanskelig å fastslå. Finne årsaken er første skritt i behandling og gjenopprette hårvekst.

Ringorm

Ringorm, også kjent som tinea capitis, kan føre til ekstrem kløe og røde nupper på hårsekkene. En sopp påvirker skalp, forårsaker håret til slutt bryte seg helt av.

Stress

Stress til systemet kan føre til at hårsekkene blir inaktive, og håret røtter faller ut. Kjent som telogen effluvium, kan tilstanden oppstå på grunn av følelsesmessige nød, høy feber, ernæringsmessige mangler, kirurgi eller metabolske forandringer.

Alopecia

Alopecia oppstår når immunsystemet angriper hårsekkene, noe som resulterer i glatte, runde flekker og en stopper for hårvekst. Risikofaktorer inkluderer å ha et familiemedlem som også har hatt tilstanden.

Trichotillomania

Denne psykisk lidelse fører til en person til å trekke ut håret fra hodebunnen og andre steder på kroppen, forårsaker merkbare bare flekker. Det kan ligne på en vane eller en avhengighet, og vanligvis krever hjelp fra en terapeut eller mental helse profesjonell.

Slanking

Dårlig ernæring kan føre til hårtap hos preteen jenter. Spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi kan bidra til tap av hår på grunn av kroppen ikke får nok vitaminer, proteiner og andre næringsstoffer.

Overdreven Styling

Hyppige kjemiske behandlinger, hårfarge, bleiking eller perms kan få håret til å bryte av eller faller ut. Noen styling verktøy som daglig flat stryking eller elastisk hestehale holdere også føre til at håret brekker og tap.

Hårtap skyldes Dying håret

Hårtap skyldes Dying håret


Hver gang du farger håret ditt, skade du det til en viss grad. Noen ganger er skaden minimal, knapt merkbart. Andre ganger, håret kommer ut i store biter. Selv om du ikke kan helt unngå skade, kan du minimere den.

Årsaker

Hårtap oppstår av flere grunner når du farger håret ditt. Hvis fargeblandingen er for sterk eller forblir på håret for lenge, kan håret gå i oppløsning. Dette gjelder spesielt når det går lettere. Sammenhengende fargebehandlinger og altfor hyppige fargestoffer kan også føre til hårtap.

Minimal

Minimal håravfall under fargelegging er vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Du har minimal hårtap hvis du finner en liten mengde hår i vasken, men kan ikke fortelle hvor håret kom fra på hodet. Denne typen hårtap er generelle og jevn. Du vil ikke se noen hårløse flekker eller åpenbare brudd med denne vanligste typen hårtap.

Medium

Medium hårtap innebærer små, alvorlig skadet deler av håret. I tilfelle av mellom hårtap, kan deler av håret falle ut, men resten av håret forblir intakt.

Alvorlig

Alvorlig skade involverer store deler av mangler hår, endret håret tekstur, og i noen tilfeller bare flekker. Når du berører håret, det føles som bomull, og det går i oppløsning under styling.

Behandling

Behandlingsalternativene spenner fra condition behandlinger for å fullføre fjerningen av skadet hår. Du kan reversere hårtap hvis du tar de riktige skritt for å rette det opp. Hår kutt, profesjonelle condition behandlinger, daglige protein spray og bruke de riktige produktene hjemme vil bidra til å reversere hårtap overtid.

Grunner for sprøtt hår og hårtap

Grunner for sprøtt hår og hårtap


Sprøtt hår og synlig hårtap er frustrerende, spesielt når du ikke vet årsaken. Sprøtt hår som bryter av etter en tomme eller to av vekst er ofte forårsaket av en arvelig lidelse som bare kan diagnostiseres av lege. Dreven hår Shedding skyldes hormonelle endringer, kosttilskudd mangler, feil hårpleie og / eller en sykdom i hodebunnen.

Arvelige forhold

Flere genetiske forhold foreligger som er årsaken sprøtt hår og håravfall. Trichothiodystrophy er ervervet fra et recessivt gen fra hver av foreldrene og resulterer i sparsom, sprøtt hår fordi håret ikke kan absorbere svovel. Pili torti er en sjelden, arvelig sykdom i huden som fører til at håret til å bryte av nær roten gi pasienter utseendet skallethet. Øyevipper og øyenbryn håret ofte faller ut også. Monilethrix er lik pili torti i at det er en autosomal dominant lidelse som gjør håret så sprøtt at det bryter ut i nærheten av hodebunnen. Personer født med løs-anagen syndrom har hår som vokser løst i hårsekken slik at det er lett å gre ut av roten.

Hair Styling

I et forsøk på å gjøre rett hår krøllete, kinky håret rett og mørkt hår lys, mange mennesker utsetter håret for sterke kjemikalier som for eksempel ammonium tioglykolat, hydrogenperoksid og natriumhydroksid. En svekket håret og sprøtt hår ofte oppstår når forbrukere gjelder disse kjemikaliene uten å konsultere en lisensiert kosmetolog. Ifølge Dr. Robert Schwartz, hyppig bruk av hårfarger, spesielt, kan føre til ervervet trichorrhexis nodosa. Trichorrhexis nodosa vises som noder langs håret der brudd og hårtap forekommer. Tight pyntebånd og hår veve bonding lim irritasjon er to ekstra styling uhell som forårsaker hårtap langs tempelet og kantene av hodebunnen.

Kosttilskudd mangel

Visse næringsstoffer er ansvarlig for å opprettholde et sunt hår. Mangler i disse kosttilskudd ofte føre til at håret til å kaste i store mengder fører til alopecia eller dramatisk hår tynning og håravfall. Nødvendige næringsstoffer inkluderer protein, jod og biotin. Protein kan suppleres med magert kjøtt og / eller meieriproduktforbruket. Jod-beriket salter kan supplere en jod-mangelfullt kosthold og biotin er naturligvis tilgjengelig i eggeplommer.

Diverse sykdommer

Ifølge Dr. Seymour Weaver, III, er det noen forhold ikke har kosttilskudd attributter, men er et resultat av infeksjoner, rusmisbruk eller psykiske lidelser. Trichotillomaniacs har en besettende lidelse som tvinger dem til å trekke håret ut ved roten. Ringorm er en vanlig sopp sykdom som resulterer i tørre skjellende flekker i hele hodebunnen som fører til at håret til å falle ut. Sarkoidose inflames hodebunnen og fører til at håret til å falle ut. Metastatisk brystkreft kan føre til fast flekker i hodebunnen der håret faller outs.

Graviditet og hyppig vannlating

Graviditet og hyppig vannlating


En av de første symptomene på at mange kvinner legger merke til før du oppdager en graviditet er den økte hyppigheten av turer på do. Hyppig vannlating er et vanlig symptom som vanligvis forekommer i hele svangerskapet, men det er visse skritt som kan tas for å holde dette symptomet under kontroll.

Livmor Vekst

Økt vannlating kan begynne så tidlig som en til to uker etter unnfangelsen. Dette er på grunn av posisjonen av blæren og mengden av trykk livmor steder på det som det utvider seg. Livmor ekspansjon under svangerskapet er rask og med hver vekstspurten, er mer press legges på blæren forårsaker en følelse av at det haster og frekvens.

Nyrer

Under graviditet, er nyrene jobber overtid for å holde kroppen klar av overskytende avfall. I tillegg beholder kropps flere fluider under svangerskapet. Dette kan føre til et økt behov for å urinere gjennom hele svangerskapet.

Behandling

Koffein bør unngås under graviditet, da det kan ha en vanndrivende effekt forårsaker mer hyppige turer på do. Andre nyttige tips er: Kegel øvelser; redusere væskeinntak senere på kvelden før sengetid; iført et bind og alltid tømme blæren ved vannlatning. Lent fremover etter urinering kan bidra til å tømme blæren helt.

Komplikasjoner

En endring i frekvens kan også indikere andre problemer som for eksempel en urinveisinfeksjon eller svangerskapsdiabetes senere i svangerskapet. Begge spørsmål krever utredning og behandling av medisinske fagfolk. Fordi det kan være vanskelig å fastslå forskjellen i endring i urin vaner forårsaket av graviditet eller annen sak, varsle lege til eventuelle endringer i urineringsvaner under svangerskapet.

Risiko

Økt frekvens i vannlating på grunn av graviditet er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og er mer en plage for den vordende kvinne enn noe annet. Men hvis økt frekvens skyldes en urinveisinfeksjon (UVI), er rask behandling nødvendig. En ubehandlet UVI kan føre til en nyre infeksjon, noe som kan føre til for tidlig fødsel og lav fødselsvekt.

Betraktninger

Mens det kan være best å redusere væskeinntaket nær sengetid for å unngå midt på natten turer til badet, sørge for at væskeinntaket er likevel tilstrekkelig. Dehydrering i svangerskapet kan føre til tidlig fødsel eller abort.

Hva er årsakene til hyppig vannlating med hydroklortiazid?

Forhold Behandlet

Leger foreskrive hydroklortiazid å redusere væskeretensjon og lavere blodtrykk. Begge disse forholdene ofte følger hjertesykdom og dårlig sirkulasjon. Stoffet øker mengden av væske som utskilles gjennom urinering, som fører til den ønskede effekten av hyppige turer på do for de som tar medisinen. Som kroppen kvitter seg med overflødig vann, blodvolum og trykket avtar, som gjør hevelse fra vann oppbevaring.

Restriksjoner

De som tar hydroklortiazid vil bli gitt kosten forholdsregler for å redusere sitt inntak av natrium og øke deres kalium forbruk. Når kombinert, disse dietthensyn hindrer legemet fra å holde på vann, noe som øker volumet av blodet og blodtrykket øker. Vannretensjon også resulterer i ødem, hevelse i ekstremiteter som føtter og hender.

Pasienter må informere sine leger alle helsemessige forhold og medisiner de tar. De med nyresykdom kanskje ikke kvalifiserer til å ta hydroklortiazid som økningen i vannlating kan overtax nyrene. Interaksjoner mellom hydroklortiazid og andre legemidler har blitt dokumentert, og tar andre medisiner kan hindre hydroklortiazid fungerer som den skal.

Overflødig Urinering og bivirkninger

Hydroklortiazid bare øker frekvensen av urinering i noen uker, avhengig av hvor raskt kroppen kvitter seg med overflødig væske. Bivirkninger fra mineral ubalanser bør rapporteres til legen, spesielt hvis vedvarende eller alvorlig. Pasienter bør se etter muskelkramper eller svakhet, ekstrem tørste, overflødig tretthet, kvalme eller oppkast, diaré, hodepine, tap av appetitt eller hårtap.

Hvordan behandle hårtap under graviditeten

Hvordan behandle hårtap under graviditeten


Mens noen kvinner opplever sunnere enn normalt hår under svangerskapet, det er de som lider av hårtap. Mens graviditetsrelatert håravfall er mest sannsynlig et resultat av varierende hormonnivåer og er helt normalt, kan det være pinlig og stressende for en kvinne. Men det er skritt du kan ta for å behandle hårtap i løpet av svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Hvis du opplever hårtap, er det mest sannsynlig et resultat av varierende østrogen nivå. Legen din kan være i stand til å sjekke hormonnivået, og om nødvendig, foreskrive ekstra vitamin eller mineraltilskudd. I det minste, kan hun berolige deg at noen Håravfall er normalt.

Reduser angst. Stress spiller en stor rolle i kroppens generelle helse, inkludert helsen til håret ditt. Feeling stresset faktisk kan øke mengden av hår tap.

Spis godt. Graviditetsrelatert hårtap kan være et symptom på en diett mangelfull i essensielle vitaminer og næringsstoffer. Pass på at du spiser en godt balansert kosthold, med masse frukt og grønnsaker, og tar noen vitamin kosttilskudd legen har forskrevet.

Unngå hyppige hår vasker, og avstå fra over-styling håret ditt. Du kan selv ønsker å vurdere en kort stil før minst 6 måneder etter fødsel, når østrogennivået tilbake til normal og håravfall er minimert.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med legen din før du tar noen vitamin og mineraltilskudd under svangerskapet.
  • En unormal mengde Hårtap kan være et resultat av en skjoldbrusk lidelse. Sørg for å snakke med legen din hvis du fortsatt er bekymret.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Årsaker til hyppig Migrene

Å ha hyppige migrene kan sette en demper på din evne til å fungere på jobb, hjemme og på skolen, og få deg til å bli irritabel og kort lunte. Årsakene til hyppige migrene varierer for hver person og inkluderer visse miljøforhold, personlige vaner og hormonelle endringer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til hyppige migrene.

PMS

Hvis din migrene oppstår vanligvis i dagene før mensen, kan de være forårsaket av hormonsvingninger som følge premenstural syndrom (PMS).

Koffein

Drikke koffein kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du er en tung kaffe eller brus drikker.

Alkohol

Regelmessig drikker alkohol kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du drikker øl eller rødvin.

Kunstig søtstoff

Hvis du spiser mat med kunstige søtningsmidler, spesielt aspartam, kan det hende du har hyppige migrene.

Hoppe over måltider

Regelmessig hoppe over måltider på grunn av en travel timeplan eller en spiseforstyrrelse kan føre til hyppige migrene.

Været

Hvis du bor på et sted med hyppige værforandringer, for eksempel ved kysten eller i fjellet, kan du oppleve hyppige migrene på grunn av endringer i barometertrykk.

Stress

Stress på jobb, hjemme eller på skolen kan føre til at du har hyppige migrene, spesielt hvis du ikke får nok søvn.

Hva er årsakene til hyppig Honking tørr hoste?

En hyppig tørr hoste kan være irriterende og holde deg fra å få en god natts søvn. Symptomer på en hyppig, honking tørr hoste kan behandles med hjem rettsmidler som varm te og honning; over-the-counter pastiller, spray, sirup eller reseptbelagte medisiner. Årsakene til en hyppig honking tørrhoste er infeksjoner og allergier.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen samt støv og kjæledyr dander allergier kan føre til at du har en hyppig tørrhoste.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som kan føre til at du har en hyppig honking tørr hoste, særlig under eller etter trening.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler en hyppig, honking tørr hoste i flere uker, selv etter de andre symptomene har forsvunnet.

GERD

Hvis hyppige, tuting tørr hoste er ledsaget av en dårlig smak i munnen og halsbrann, kan det være forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Kikhoste

Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en smittsom sykdom som kan føre til en hyppig honking tørr hoste. Du kan forebygge smitte ved å bli vaksinert mot den.

Røyking

Hvis du er en røyker, kan kjemikalier i tobakk irritere munnen, lungene og halsen, og føre til at du har en hyppig honking tørr hoste.

Hva Medisin forårsaker hårtap?

Folk tenker ofte på medisinsk hårtap som en bivirkning av kjemoterapi behandling for kreftpasienter. Men mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner føre til hårtap når de brukes i en lengre periode. Medisiner du tar for langsiktige medisinske tilstander, som for eksempel ADHD, diabetes og hjertesykdom, og kortsiktige medisinske tilstander, som for eksempel sesongmessige allergier, kan føre til hårtap.

ADHD Medisinering

Medikamenter som benyttes for ADHD, slik som Adderal og klonidin, føre til at håret synlig tynne når de brukes over en periode på flere år. Medisiner som brukes til å behandle ADHD ofte forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, som gradvis fører fra sprøtt hår til håravfall.

Diabetes medisiner

Medisiner som brukes for å kontrollere blodsukkeret hos diabetikere kan føre til at håret blir sprø. Over tid vil det sprøtt hår forårsaket av blodsukker medisiner til slutt faller fra hodet. Håret faller fra hodebunnen vil først føre til usammenhengende skallethet fulgt til slutt av total skallethet hos menn og kvinner.

Allergi medisiner

Allergi medisiner er vanligvis tatt på en etter behov i løpet av våren og høsten. Selv om disse medikamentene er vanligvis brukes kort sikt, er noen Shedding av håret for å bli forventet. Fordi allergi medisiner er vanligvis brukes kort sikt, er håravfall som regel en mindre bekymring.

Anti-depressiva

Folk som er på anti-depressiva, som Zoloft og Prozac, ofte opplever skallethet. Mye som medisiner som brukes til å behandle ADHD, medisiner som brukes til å behandle depresjon kompromisser blodtilførselen til hodebunnen og hjernen, noe som fører til håravfall.

Menopause behandlinger i Women

Menopause behandlinger, for eksempel hormonerstatnings, føre til hårtap, fordi nivåene av hormoner i overgangsalderen kvinner er i en konstant tilstand av forandring. Under og etter overgangsalderen, kan hormonene også føre til at håret til å utvikle på steder hvor kvinner vanligvis ikke ville se håret slik som i ansiktet. For å bekjempe håravfall og hår vekst problemer under og etter overgangsalderen, bør kvinner rådføre seg med lege om vitaminer som fremmer sunn hårvekst.

Hjerte og kolesterol medisiner

Fordi hjerte-og kolesterolmedisiner arbeide for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet og blodårene, sirkulasjonen av blod til og fra hodebunnen er ofte kompromittert, noe som fører til tynt hår og skallethet. Legen kan anbefale å øke mengder av visse vitaminer i kosten.

Klimaendringer med medisinsk indusert Håravfall

Når du tar visse medisiner, nivåer av næringsstoffer og vitaminer fra maten du spiser er ofte dårlig absorberes og brukes av kroppen. Når begynner behandling ved hjelp av medisiner for ADHD, diabetes, allergier og andre forhold som er omtalt her, kan det være lurt å diskutere potensialet for hårtap med legen din. Legen kan anbefale visse vitamin og mineraltilskudd du kan ta for å forhindre håravfall mens du bruker disse medikamentene.

Årsaker til hyppig Nosebleeds

Årsaker til hyppig Nosebleeds


Innsiden av nesen er foret med vev som inneholder hundrevis av små blodkar. Disse blodårene er skjøre og lett for å blø, noe som gjør en neseblødning en vanlig tilstand. Mesteparten av tiden, neseblod er ingenting å bekymre seg for og stoppe raskt etter de starter. Men kan neseblod som oppstår mer enn en gang i uken være tegn på en mer alvorlig helsetilstand, så de bør overvåkes nøye.

Tørr luft

Tørr luft er den vanligste årsaken til neseblod. Eksponering for tørr luft fører til neseslimhinnen tørke ut. Dette skaper crusty buildup i nesen, som klør. Når du skraper eller plukke på denne skorpen, irriterer det slimhinnen i nesen, som kan blø. Hvis dine hyppige neseblod oppstår i hovedsak i vinter når du kjører varmen, er det sannsynligvis på grunn av tørr luft. Vurdere å investere i en luftfukter for å løse problemet.

Forkjølelse og infeksjoner

Noen ganger folk med forkjølelse, bihulebetennelse eller andre virus som påvirker nesegangene opplever neseblod. Når forkjølelse eller virus, skaper legemet ekstra slim i respons til den kalde, og dette irriterer slimhinnen i nesen. Når du blåser nesen gjentatte ganger, kan dette føre til blødning. Selvfølgelig er vinteren ofte tenkt som "kalde og influensasesongen", så kombinasjonen av kaldt symptomer og den tørre luften vil gjøre en neseblødning enda mer sannsynlig.

Allergier

Personer med allergi er ofte foreskrevet antihistaminer og slimhinneavsvellende midler til å hjelpe dem med å håndtere sin stadig rennende, tett nese. Mens disse medikamentene kan gjøre underverker på allergisymptomer, kan de også bidra til hyppige neseblod, ifølge Nemours, en stor barns helse organisasjon. Medikamentene som ikke bare tørker ut mye slim, men de kan også tørke ut neseslimhinnen, slik at nesen mer utsatt for blødning, spesielt hvis pasienten blåse sin nese ofte etter at medikamentet slites av.

Nesehulen Shape

Formen av nesehulen kan også føre til hyppige neseblod. En merkelig septum er en tilstand karakterisert ved at skilleveggen mellom de to neseganger (septum) ikke er i nøyaktig midt i nesen. Ifølge American Academy of Øre, dersom avviket er alvorlig, vil bihulene på den ene siden av nesen har problemer med å renne ut igjen, som fører til gjentatte problemer med bihulebetennelse, tett nese og neseblod. En merkelig septum kan repareres kirurgisk.

Alvorlige årsaker

De fleste årsaker til hyppig neseblod er små og behandles. Men hvis du opplever dem på en jevnlig basis, bør du oppsøke lege fordi de kan indikere en mer alvorlig medisinsk problem. The Mayo Clinic sier at hyppige neseblod kan være tegn på blødningsforstyrrelser eller leukemi, spesielt når ledsaget av hyppige uforklarlige blåmerker. Arvelig hemoragisk telangiectasia, en genetisk lidelse som skaper blodkar unormalt, kan også føre til hyppige neseblod. Disse forholdene krever medisinsk diagnose og intervensjon.

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Årsaker til hyppig vannlating hos barn

Det kan være frustrerende når din tidligere toalett-trent barnet begynner å ha hyppig vannlating og urin ulykker. Hyppig vannlating hos barn kan føre til inkontinens i løpet av dagen eller over natten, og kan forårsake forlegenhet og sosial tilbaketrekning i barnet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Center for Diabetes, Digestive og nyre sykdommer, årsaker til hyppig vannlating hos barn inkluderer livsstilsfaktorer og blære lidelser.

Slow Development

Utvikling av et barns evne til å holde urin i kan oppstå langsomt og kan føre til hyppig vannlating, særlig om natten mens hun sover.

Kapasitet

Barn har mindre blærekapasitet enn voksne gjør, og er ikke i stand til å holde så mye urin så lenge som en voksen kan.

Følelser

Hvis barnet opplever følelsesmessig stress eller angst, hyppig vannlating og urin ulykker kan forekomme, noe som og kan resultere i enda mer angst.

Vaner

Drikke en stor mengde vann, juice eller koffeinholdige brus kan føre til at barnet å produsere en overdreven mengde urin, spesielt på natta.

Infeksjoner

Hyppig vannlating kan være forårsaket av blære eller urinveisinfeksjoner. Disse typer infeksjoner er mer vanlig hos jenter som følge av spredning av vaginal bakterier til urinveiene.

Blæreforstyrrelser

Strukturelle problemer av blæren, nyrene eller urinveiene, samt blæreirritasjon på grunn av allergiske reaksjoner på matvarer eller medisiner, kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Hyppig urinering hos barn

Problemet med hyppig vannlating hos barn kan være noe vanskelig å diagnostisere. Det er flere mulige årsaker til denne tilstanden. Noen tilfeller er ikke alvorlig og kan korrigeres med lite problemer. Andre tilfeller kan indikere mer alvorlig underliggende helsemessige problemer som vil kreve ytterligere undersøkelser av en kvalifisert medisinsk faglig, for eksempel en barnelege eller urolog. I noen tilfeller med hyppig vannlating hos barn, kan det være symptomer på diabetes tilstede som vil nødvendiggjøre en mer spesifikk diagnostisk undersøkelse av problemet.

Symptomer

Et barn vil tisse oftere enn voksne. Et barns blære er mindre og de har en tendens til å behandle væsker raskere enn voksne. Imidlertid er et barn som føler behov for å urinere mellom 10 til 30 ganger om dagen som oppviser symptomer på hyppig vannlating. Barn som har å urinere ofte om natten, eller som sengevætere, kan også være vist tegn på hyppig vannlating. Polyuri, en tilstand som fører til store mengder av urin, er et annet problem, men det kan være en relativ symptom.

Årsaker

Et barns blære er relativt liten i størrelse. Men hans væskeinntak kan ofte være høy, spesielt hvis han er veldig aktiv. Ifølge National Center for diabetes, Digestive og nyre sykdommer, drikker store mengder vann eller andre drikkevarer kan føre til hyppig vannlating, noe som ofte kan skje mens han sover. Urinveisinfeksjoner kan også være en årsak og rammer oftere jenter, selv om gutter kan bli påvirket. Lidelser i urinblæren og nyrene også kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Mer alvorlige årsaker

En av de mer utbredte årsaker til hyppig vannlating hos barn som er mer alvorlig i naturen er inntreden av diabetes mellitus. Denne tilstand, som oftest bare kalt diabetes, er en tilstand hvor kroppen ikke produserer nok insulin, eller ikke korrekt reagerer på insulin. Følgelig, er absorpsjon av glukose i nyrene berørt, noe som resulterer i mer hyppig vannlating. Diabetes er til stede i nesten 24 millioner amerikanere, ifølge American Diabetes Association.

Diagnose

Tilbakevendende symptomer på hyppig vannlating vil kreve en medisinsk undersøkelse av en lege eller barnelege. Dette vil inkludere en fysisk eksamen og urinanalyse for å angi mulige årsaker til tilstanden. Den urinanalyse kan indikere tilstedeværelse av en urinveisinfeksjon, spesielt hvis urinen er uklar, og det er smerte forbundet med vannlating. Uregelmessigheter av insulin eller glukosenivå i urinen også vil bli detektert, og vil være sannsynlige indikasjoner for diabetes mellitus.

Behandling

Ifølge Karyn W. Collins, MD og Anna P. Lincoln, MD i de mindre alvorlige tilfeller av hyppig vannlating hos barn, vil ingen medisinsk behandling være nødvendig. Mer nøye overvåking og regulering av væskeinntak kan være nødvendig, og i mange tilfeller vil barnet vokse tilstanden. Urinveisinfeksjoner vil trolig kreve kurs av antibiotika før infeksjonen går unna. I de tilfeller hvor hyppig vannlating er et symptom på utbruddet av diabetes mellitus, en behandling som omfatter insulinterapi kan være nødvendig.

Hva er årsakene til hyppig vannlating?

Hva er årsakene til hyppig vannlating?


Den plutselige trang til å urinere normalt oppstår fra irritasjon til blæren. Dette irritasjon kommer fra ulike kilder som medisinske tilstander eller medisiner blir tatt. Når blæren føles trykk eller irritasjon, spasmer utvikle seg, øker behovet for og hyppigheten av urinering. Innsnevring ned årsakene til hyppig vannlating vil hjelpe finne din sak og gjør det mulig å jobbe mot en løsning.

Medisinske tilstander

En forstørret prostata - eller en infeksjon i prostata - kan føre til hyppig vannlating hos menn. Som prostata utvides, skyver den mot blæren, noe som resulterer i et behov for å urinere. Blære infeksjoner hos menn og kvinner resultere i smertefulle oppfordrer til å urinere, noen ganger med bare dråper urin kommer ut av blæren. Aktiv blærer forårsake spasmer som lidende føler behov for å urinere ofte. Sjekk med legen din hvis hyppig vannlating forstyrrer ditt daglige liv.

Stress

Psykiske tilstander som stress og angst kan utløse behovet for å urinere ofte. Kroppen reagerer på stress ved å stramme musklene i nakke, skuldre og selv blæren. Når blæren føles disse påkjenninger, blir behovet for å urinere krevende og ubønnhørlig.

Caffiene

Koffein er en naturlig vanndrivende som fjerner vann fra kroppen. Drikker store mengder kaffe og te som inneholder koffein kan bidra til hyppigheten av urinering.

Medisiner

Visse medisiner kan bidra til presserende vannlating. Kontroller beholderen eller litteratur ledsagende medisin for å bestemme om hyppig vannlating er en bivirkning. Diuretika forårsake presserende vannlating hos folk som medisin røyter unødvendig vann fra kroppen. Spør legen din hvis du tror visse medisiner forårsaker hyppig vannlating. Legen din kan endre eller justere dosen av medisinen.