Digidexo.com

hull i hjertet symptomer voksne

Tegn og symptomer på atrieseptumdefekt som voksen

Atrieseptumdefekt (ASD) er i utgangspunktet et hull i hjertet. Denne tilstanden er til stede ved fødselen, men kan forbli udiagnostisert inntil en person er godt inn i voksenlivet. I noen tilfeller, lukker et lite hull på egen hånd i spedbarnsalder. Men hvis en person kommer til voksenlivet før feilen er funnet, er vanligvis feilen større. Når symptomene begynner å oppstå, er åpen hjertekirurgi vanligvis nødvendig å reparere skaden. Det er vanligvis utvikling av symptomer som voksen som fører til oppdagelsen av ASD.

Hjerteproblemer

De viktigste tegn og symptomer på en ASD er hjerteproblemer. Disse problemene varierer fra person til person. Små defekter vanligvis ikke forårsaker noen symptomer. Men større atrial septal defekter gjør. Et symptom på en mulig ASD er bilyder. Dette er en "susende lyd som kan høres gjennom et stetoskop" rapporterer Mayo Clinic i sin artikkel "atrieseptumdefekt." Heart hjertebank kan også forekomme. Arytmier er også et mulig tegn. Med arytmier, hjertet slår uregelmessig. The American Heart Association sier at hjertesvikt kan være et tegn på ASD. Hvis defekten er blitt uoppdaget i mange år, er det sannsynligvis skade på hjertet. I noen tilfeller kan skaden være omfattende.

Lungeproblemer

Hoved lunge symptom på en mulig ASD er kortpustethet. Dette kan være spesielt merkbart mens du trener eller delta i andre aktiviteter, rapporterer Mayo Clinic. Å ha mange lungeinfeksjoner i løpet av årene er et annet tegn. Ifølge Mayo Clinic, er pulmonal hypertensjon et annet tegn på en atrial septumdefekt. Med en udiagnostisert ASD "økt blodstrøm til lungene øker blodtrykk i lungearteriene", og dette er pulmonal hypertensjon. I sjeldne tilfeller, folk med langsiktig pulmonal hypertensjon utvikle irreversibel lungeskade. Denne tilstanden kalles Eisenmenger syndrom.

Andre symptomer og tegn

Fatigue er et vanlig symptom på de med ASD. En person blir lei etter noen aktivitet, uansett hvor mild. The Mayo Clinic sier at hevelse i magen, hender og føtter og en blålig farge på huden er også tegn på en atrieseptumdefekt. Besvimelse er et annet tegn på ASD, melder American Heart Association. Selv et slag kan være et tegn på en atrieseptumdefekt, ifølge Mayo Clinic.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Øresmerter hos voksne

Øresmerter hos voksne er ikke så vanlig som øresmerter hos barn. Hvis en voksen gjør opplevelsen øresmerter, behandlinger og symptomer assosiert med hans øresmerter ligner på behandlinger og symptomer for barn. Mye av øresmerter voksne har stammer fra store høyder. Det kan ofte bli løst ved å gjøre noe enkelt som å gjespe eller tyggegummi. Men voksne også kan noen ganger ha ørebetennelser som forårsaker smerte.

Symptomer

En voksen som har øresmerter kan ha en indre øret infeksjon. I tillegg til en øreverk, det er andre symptomer voksne føler når de har en indre øret infeksjon. En feber på mer enn 100 grader C, en følelse av at øret er blokkert, dempet hørsel, svimmelhet og en midlertidig tap av hørsel er alle symptomer på at en voksen kan ha en indre øret infeksjon som forårsaker øresmerter.

Årsaker

Voksne som har svakt immunforsvar er mer sannsynlig å ha øresmerter fordi ørebetennelser ofte begynne med virusinfeksjoner som forkjølelse. Likeledes, en voksen som er mindre eller som har fysiske utviklingsspørsmål som får ham til å ikke vokse til full størrelse er mer sannsynlig å ha øre problemer fordi Eustachian rør i ørene er smalere og kortere enn Eustachian rør av større voksne. Dette øker sannsynligheten for fluid å bli fanget inn i øret, og bidrar til en infeksjon og smerte i øret.

Risikofaktorer

Ørebetennelser og øresmerter er mer vanlig blant alle aldersgrupper i høst og vinter. Hvis du har problemer med sesongmessige allergier, kan du være mer sannsynlig å utvikle en ørebetennelse fordi bihulene er overbelastet. Race har også en effekt på hvem som får ørebetennelse. De av indiansk avstamning og intuits fra Alaska eller Canada er mer utsatt for å få ørebetennelser enn andre raser.

Behandlinger

Over-the-counter medisiner kan hjelpe voksne så vel som barn får noen lindring fra smertene. Legemidler med paracetamol eller ibuprofen kan være nyttig. Voksne kan ta Advil, men i sjeldne tilfeller kan det føre til en farlig lidelse hos barn, kjent som Stevens 'Johnson syndrom, i henhold til Holistisk Pediatric Association. En varm kompress plassert over øret, som er vondt kan også gi lindring. I de fleste tilfeller er det ikke mye annet som kan gjøres. Alvorlige tilfeller av øresmerter kunne kreve drenering øret; men dette er ikke vanlig hos voksne.

Forebygging / løsning

Voksne som er utsatt for øresmerter kan være lurt å bruke noen over-the-counter decongestants eller et legemiddel som brukes til behandling av allergi. Disse elementene kan være effektive fordi de bidra til å rydde opp noen overbelastning som du kan ha på grunn av allergi. Jo mindre lunger du har, jo mindre sannsynlig er det å ha indre øret smerte.

Tegn og symptomer på Hypotyreose i Women

Når du har en lite aktiv eller svak skjoldbrusk tilstanden kalles hypotyreose. Det motsatte tilstanden er hypertyreose, når skjoldbruskkjertelen arbeider for raskt. Hypotyreose kan slå til når som helst, men menopausale kvinner er mer utsatt. En svak skjoldbruskkjertelen kan manifestere seg på mange måter, ifølge Mayo Clinic.

Fatigue

Tretthet kan være en av de første tegnene du vil legge merke til om du har hypotyreose. Du kan legge merke til at du ikke lenger kan tåle kulde og har utviklet en ekstrem følsomhet for kulde. Du kan finne du er forstoppet og ansiktet har fått oppblåst. Hypotyreose kan også gjøre huden tørr og blek.

Treg Thyroid and Its Signs

Stoffskiftet bremser når skjoldbruskkjertelen er underactive og kan føre til vektøkning. Du kan også legge merke til stemmen din har blitt hes og at du opplever ømme muskler og ledd som verke og svelle.

Andre symptomer

Menstruasjonen kan bli tyngre, og du kan oppleve muskelsvakhet. Noen individer merke håret og negler har blitt sprø. Depresjon er noen ganger et resultat av hypotyreose.

Slow i Utvikling

Dine symptomer kan utvikles så sakte og gradvis at du ikke kan koble prikkene først. Hvis tilstanden ikke er anerkjent og behandlet, kan symptomene bli verre. Hvis skjoldbruskkjertelen blir stadig stimulert til å frigi mer hormoner, kan dette resultere i en struma, som er en forstørret skjoldbruskkjertelen og kan være synlig eksternt. Hypotyreose kan også påvirke deg kognitivt. Du kan begynne å glemme ting, og kan ikke være så rask på føttene som du en gang var.

Myxedema

Et ekstremt tilfelle av hypotyreose kalles myxedema. Denne tilstanden kan være livstruende. Symptomer på myxedema inkluderer redusert kroppstemperatur og pust, lavt blodtrykk, manglende respons, og i et worst-case scenario, koma.

Barn

Når et barn eller tenåring utvikler hypotyreose kan det resultere i forsinket pubertet, dårlig mental utvikling, stunting av vekst og forsinket utvikling av permanente tenner i tillegg til symptomer voksne opplevelse.

Årsaker

Hormone.org forklarer at hypotyreose kan kobles til andre forhold, for eksempel når hypofysen ikke gjør nok TSH, som er skjoldbrusk stimulerende hormon. Hvis du blir behandlet for hypertyreose (for mye skjoldkjertelhormon) og gjennomgå en operasjon eller radioaktivt jod behandling, kan dette resultere i hypotyreose.

Visse sykdommer og medisiner kan påvirke skjoldbruskkjertelen og det kan være noe problem med skjoldbruskkjertelen selv.

Det er ikke uvanlig for en kvinne å utvikle hypotyreose etter at hun har født. Når dette skjer, er det referert til som post-partum tyreoiditt. Det er forårsaket av betennelse i skjoldbruskkjertelen. Disse kvinnene vil oppleve de samme tegn og symptomer.

Jo eldre du er, jo mer sannsynlig kan du oppleve hypotyreose. Kvinner som er eldre enn 50 bør regelmessig screenes for skjoldbruskkjertelen mangel.

Hva er årsakene til PFO Migrene?

Et hull i hjertet (patent foramen ovale, eller PFO) kan utløse migrene. Selv om det er tegn på en link, trengs mer forskning før kirurgi er anbefalt som en migrene behandling.

Hva er PFO

PFO er et hull i veggen som skiller høyre og venstre hjertekamrene. Blod fra høyre kammer vandrer til lungene, plukker opp oksygenet, går til venstre kammer og ut i kroppen. Med PFO, kan blod fra de to kamrene blandes, slik at unoxygenated blod sirkulere og "sulte" organer.

Årsak

Alle babyer har PFO, men det vanligvis stenger før fødselen. Rundt 20 prosent av voksne har PFO, nesten alle uten symptomer eller problemer. Færre enn 1 prosent trenger korrigerende kirurgi.

Migrene

Migrene er en alvorlig hodepine ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Migrene kan vare fra fire timer til fire dager.

PFO og migrene

PFO kan utløse migrene ved å tillate blod med tilstrekkelig oksygen til å nå hjernen.

Link

Studier funnet en høyere prevalens av PFO hos personer med migrene enn de uten. Også, migrene redusert etter PFO ble kirurgisk korrigert. Non-migrene ikke redusere.

Forsiktig

PFO kirurgi er ikke anbefalt som migrene behandling. Forskning pågår.

Årsaker til en racing hjerte hos barn

Årsaker til en racing hjerte hos barn


En racing hjerte, eller takykardi, kan føles som en flagrende i brystet eller en galopperende hjerte. Andre symptomer som brystsmerter eller svimmelhet, kan eller ikke kan være til stede og episoder kan vare noen minutter eller over en time.

Hjerteproblemer

Strukturelle problemer i hjertet kan innebære ventiler, muskelvev, eller elektriske baner. Forhold som Wolff-Parkinson-White syndrom, mitralklaffprolaps, supraventrikulære eller ventrikkeltakykardi, eller medfødte problemer som et hull i hjertet kan også forårsake racing hjerte symptomer.

Andre betingelser

Andre forhold som ikke er direkte relatert til hjertet kan fortsatt påvirke hjertefrekvensen. Disse inkluderer høyt blodtrykk, hypertyreoidisme, og en ubalanse av elektrolytter som kan påvirke den elektriske funksjon av hjertet.

Stoffer

Koffein og kaldt medisiner kan føre til en racing hjerte. Mens mindre sannsynlighet for å være aktuelt for barn, kan andre stoffer som alkohol, kokain, tobakk og slankepiller også påvirke hjertefrekvensen.

Symptomer

Symptomer på en racing hjerte inkluderer svært rask puls, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, blir tungpustet, og brystsmerter. Noen barn kan ha en rask puls uten flere symptomer eller ubehag.

Advarsel

Hvis et barn opplever en rask puls kontakte lege omgående. Ring 911 eller gå til legevakten hvis brystsmerter, pustevansker eller tap av bevissthet oppstår.

Septumdefekt i babyer

Septumdefekt i babyer


Det er skremmende å høre at barnet ditt har blitt diagnostisert med en septumdefekt, særlig fordi disse problemene involverer hjerte abnormiteter. Men de fleste septumdefekter forårsaker ingen store problemer i spedbarn og på grunn av sine tidlige deteksjon priser, er vanligvis korrigeres før alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Typer

Septumdefekter, også kalt "hull i hjertet," kan være enten atrial eller ventrikkel og henviser til ett eller flere hull i hjertets septal vegg. Dette er medfødte hjertefeil, betyr at de er til stede ved fødselen og dannet mens barnet var en voksende fosteret. Det er ingen kjent måte å hindre en septumdefekt, så mødre som fulgte sunn livsstil under svangerskapet bør ikke være bekymret for at deres atferd kan ha bidratt til babyen deres problem.

Atrial septumdefekter

En atrieseptumdefekt (ASD) oppstår når det er et hull i veggen som skiller de to øverste hjertekamrene, atriene. En ASD er et resultat av feil hjerte utvikling i fosterstadiet, selv om en eksakte årsaken er ukjent i 95 prosent av hjertefeil. I andre tilfeller kan feilen skyldes en virusinfeksjon, genetikk, andre medisinske tilstander eller visse legemidler.

ASD symptomer og behandling

De fleste babyer med en ASD har ingen symptomer, men de med alvorlige tilfeller kan vise dårlig vekst, lav appetitt, tretthet, kortpustethet eller lungeproblemer. En ubehandlet ASD kan til slutt føre til uregelmessig hjerterytme, hjerneslag og pulmonal hypertensjon, men vanligvis ikke før i voksen alder. En lege kan være i stand til å høre et hjerte knurrer under en ordinær eksamen og vil bestille flere tester for å diagnostisere problemet. Små ASDer ofte nære på egen hånd, krever ingen inngrep. Større hull kan kreve hjertekateterisering eller åpen hjertekirurgi.

Ventrikkelseptumdefekter

En ventrikkelseptumdefekt (VSD) refererer til et hull i veggen som skiller de to nederste hjertekamrene, ventriklene. A VSD former mens en baby er fortsatt in utero og kan skyldes genetiske problemer, selv om årsaken er som regel ukjent. Spedbarn med små hull kan oppleve noen symptomer mens større hull kan føre til rask pust, langsom vektøkning og tretthet, svette eller gråt under fôring. En VSD er vanligvis funnet under en rutinemessig sjekk opp i de første ukene av en baby liv fordi defekt fører til en særegen hjerte knurrer at en lege kan høre.

VSD Komplikasjoner og behandling

En ubehandlet VSD kan til slutt føre til et forstørret hjerte, pulmonal hypertensjon, eller infeksjon av den indre overflaten av hjertet kalles endokarditt. Et lite hull kan lukkes av seg selv eller kan forbli åpen, men trenger ingen behandling og skape ingen helseproblemer. Hjertekirurgi og hjertekateterisering er behandlingstilbud for mer alvorlige VSD. Behandlingen er vanligvis gjøres i de tre første månedene av livet til å minske risikoen for ytterligere komplikasjoner.

Patent foramen ovale Diagnose

Foramen ovale (fo-RA-mun o-dalen) er assosiert med hjertet. Oppstår som en normal del av vår anatomi, går det til å fungere lenge før fødselen for å holde blodet sirkulerer på riktig måte. Jobben sin, men er midlertidig. Hvis foramen ovale opphører ikke sin funksjon etter fødselen, blir det en patent (åpen) foramen ovale eller "hull i hjertet."

Hjertefunksjon

Hjertet har fire kammer, to øvre (atrier) og to nederste (ventriklene). En septum (muskulære veggen) deler hjerte i høyre og venstre side. Den atrial septum skiller de øverste kammer. Den ventrikulære septum skiller de to nedre kammer. Oksygenfattig blod fra kroppen kommer inn i høyre forkammer, som pumper den til høyre ventrikkel. Høyre ventrikkel sender blod til lungene hvor den plukker opp oksygen og returnerer den til venstre atrium, som pumper den til venstre ventrikkel. Den venstre ventrikkel og deretter pumper oksygenrikt blod tilbake inn i legemet.

Prenatal hjertefunksjon

Siden vi ikke puste før fødselen, sender navlestreng oksygenrikt blod til høyre atrium. Prenatal hjerte har en liten klaff-aktig åpning i veggen mellom høyre og venstre atrium --- foramen ovale. Blood reiser direkte fra høyre til venstre atrium, hoppe lungene, og deretter inn i venstre hjertekammer, som sender det ut i kroppen. Når lungefunksjonen begynner, trykket i venstre atrium tvinger foramen ovale lukket. Hvis den ikke lukkes, blir det en patent foramen ovale (PFO).

Symptomer

Ifølge MayoClinic.org, én av fire mennesker har PFO. Mange vil aldri innse det siden det er vanligvis ingen tilknyttede tegn eller symptomer. En nyfødt med PFO kan ha cyanose (blåaktig) når gråt eller anstrengende. MayoClinic.com rapporterer imidlertid at et spedbarn med cyanose og patent foramen ovale vanligvis har andre hjertefeil. I disse tilfellene kan det PFO faktisk være nødvendig siden det gir en ufullkommen, men alternativ rute for blodet å sirkulere.

Komplikasjoner

PFO ikke vanligvis skape komplikasjoner, men kan være en risikofaktor for hjerneslag. Leger teoretisere at ørsmå klumper av blod, som typisk lodge i lungene og oppløses, kan reise gjennom PFO og deretter ut av hjertet til hjernen. MayoClinic.com rapporter, er imidlertid mangelfulle at bevis for dette. PFO kan være en link til migrene med aura. Cleveland Clinic, og bemerker migrenepasienter noen ganger bedre med PFO nedleggelse, anbefaler videre forskning om dette.

Diagnose og behandling

PFO er vanligvis en tilfeldig funn på ekkokardiogram, en prosedyre leger bruker for å vurdere hjertefunksjon. Behandling med aspirin eller Coumadin tynner ut blodet og kan redusere risikoen for slag. Leger kan beslutte å lukke PFO hos pasienter med historie uforklarlig slag eller ødeleggende migrene. Kirurgisk reparasjon ved å åpne hjertet og sy den PFO shut er et alternativ. Leger bruker også hjertekateterisering for å plassere en enhet som tetter hullet. I denne prosedyren, tråder legen en lang, tynn slange som bærer lukkeanordningen gjennom venene fra lysken til hjertet.

Arv og hjerteproblemer

Arv og hjerteproblemer


Det finnes mange typer hjertesykdom, noen forårsaket av livsstil valg, noen forårsaket av virus eller bakterieinfeksjoner og andre forårsaket av arvelige problemer. Det er viktig å forstå de ulike typer av arvelige hjertesykdommer og symptomer på disse sykdommene, slik at du kan ta forebyggende tiltak. Du kan behandle arvelige hjerteproblemer med livsstilsendringer, kirurgiske prosedyrer eller medikamenter som kan bidra til å forhindre en alvorlig koronar hendelse som et hjerteinfarkt.

Om hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner over hele verden. Betegnelsen "hjertesykdom" beskriver en rekke tilstander som påvirker eller skade hjerte eller til blodårene. En arvelig hjertesykdom kan være en fysisk hjertefeil du er født med, eller en genetisk forårsaket manglende evne til å produsere viktige enzymer.

Høy Kolesterol

Kolesterol kan føre til åreforkalkning, som er en skadelig oppbygging av plakk i de store arteriene i ditt hjerte. Mens aterosklerose kan skyldes dårlig kosthold og mangel på mosjon, kan arvelige faktorer også føre til denne tilstanden. Personer med familiær hyperkolesterolemi kan lide av problemer med kolesterol på grunn av muterte gener. Personer med denne genetiske mutasjonen kan være nødvendig å ta medisiner for å senke kolesterolet, selv samtidig opprettholde et sunt kosthold og livsstil.

Uregelmessig hjerterytme

Noen arvelige hjertesykdommer føre til en uregelmessig hjerterytme, noen ganger referert til som et hjerte bilyd. Lang QT og dette syndromet er begge eksempler på denne typen arvelig lidelse. Ifølge Heartgenes nettsted, forårsaker Long QT "en elektrisk forstyrrelse til hjertets rytme", mens Brugada fører ventriklene av hjertet til å slå for fort. Begge forholdene er alvorlige og kan også føre til plutselig død.

Fysiske hjertefeil

Folk kan fødes med fysiske defekter i strukturen av hjertet. Disse arvelige forhold, også kjent som medfødt hjertesykdom, kan inneholde ting som et hull i hjertet som holder den virker som den skal. En annen type hjertesykdom som kan være tilstede ved fødselen er en kardiomyopati. Cardiomyopathies bære problemer med hjertet muskler fortykkelse eller svekkelse, noe som gjør musklene i stand til å pumpe blod riktig.

Forebygging / løsning

Det er viktig å oppdage enhver type av hjertesykdommer så tidlig som mulig. Leger kan kjøre genetiske screeningtester og tester på din hjertefunksjon for å finne ut om du har noen arvelige hjerteproblemer. Noen behandlinger som du kan bruke til å ta opp dine hjerteproblemer er kolesterol kontroll medisiner, kirurgiske prosedyrer for å reparere feil og sunne livsstilsvalg. Opprettholde en sunn vekt og en diett lav på kolesterol, kombinert med regelmessig mosjon, er viktig for å håndtere eventuelle hjerteproblem.

Cardiac Murmur i radiografi

Cardiac Murmur i radiografi


Radiografi er en medisinsk teknikk som innebærer bruken av røntgen for å vise de indre organer. I noen tilfeller kan røntgen av brystet hjelpe en lege å oppdage og forklare tilstedeværelsen av bilyder.

Symptomer

Bilyder er unormale lyder som følger hjerteslagene syklus. I tilfelle av uskyldige bilyder, er det ingen andre symptomer bortsett fra disse lydene. I mer alvorlige tilfeller, brystsmerter, svimmelhet, kortpustethet og forstørret nakke årer kan følge bilyder.

Årsaker

Hvis bilyder er unormale, kan legene bruke røntgen å oppdage hull i hjertet, hjerteklaff unormalt eller forstørret hjertemusklene. Noen av disse forholdene kan føre til bilyder.

Behandling

Etter gjennomgang av røntgenbilder, kan legene behandle tilstanden med kirurgi eller medikamenter. Kirurgiske alternativer varierer fra patching et hull i ditt hjerte til å utvide trange blodårer med en stent.

Hvordan Definer Stroke CVA

Hvordan Definer Stroke CVA


En helsearbeider definerer om et slag eller en CVA (cerebrovaskulære hendelser) har oppstått. Dessverre er det umulig uten postmortem obduksjon for leger å teste direkte nerve celledød som oppstår når blod til hjernen avbrytes, slik at de må stole på tegn, symptomer, fysisk undersøkelse og diagnostiske tester. Ring 911 så raskt som mulig, fordi slaglengde er den tredje ledende dødsårsak. I 2005, 143 579 mennesker døde av slag i USA, ifølge American Heart Association.

Bruksanvisning

Forstå Typer Stroke

•  Ta kontakt med en lærebok i medisin eller lese elektroniske læremidler som tilbys av American Heart Association eller American Academy of Neurology.

Skille mellom de tre typer hjerneslag: iskemisk, blødende og embolisk. Alt kan føre til dårlig funksjon av hjernen, forårsaker vanskeligheter med å bevege seg, se og snakke; hodepine; svimmelhet; eller forvirring.

Forstå at hjerneinfarkt er et tegn på hjernevevet som er døende på grunn av mangel på næringsstoffer og oksygen i blodet. Denne type slag innebærer en hindring, og kan behandles med blodfortynnende, som aspirin og blodpropp-busting narkotika. I motsetning til dette er hemoragisk slag grunn av blødning og ikke er behandlet med disse medikamenter.

Skill slag fra andre reversible, men alvorlige forhold, som for eksempel TIA, der lignende symptomer forsvinner i løpet av 24 timer eller mindre.

Lær om andre forhold, for eksempel Bells parese, multippel sklerose og migrene, med lignende symptomer som slag, men ulik behandling.

Forstå diagnostiske tester for Stroke

Spør legen din om CT-resultater, som avgjør om slaget skyldes blødning eller blødning i hjernen, for eksempel fra en lekker aneurisme, som ikke kan behandles med blodfortynnende. Mindre presserende, kan en MR avgjøre om en iskemisk hjerneslag har oppstått.

Spør legen din om resultatene av echocardiograms og Doppler ultralyd av sirkulasjonssystemet. Innsnevring av blodårene til hjernen, kan hull i hjertet og blodpropper som brytes av og lodge i hjernen føre til hjerneslag.

Sjekk pulsen din til å avgjøre om en uregelmessighet som kalles atrieflimmer, diagnostisert på et hjerte monitor eller elektrokardiogram, kan behandles for å forebygge hjerneslag.

Be legen din om risiko og fordeler ved invasive tester som spinalpunksjon og angiografi å diagnostisere et slag eller blødning cerebral aneurisme.

Se etter nye Tegn og symptomer på hjerneslag

Smile eller puff kinnene dine mens du ser i et speil. Se nøye på linjene som danner mellom nesen og kinnene når du smiler. Sammenligne ditt smil med et gammelt bilde, eller be venner eller familie om ditt utseende ligner på før. Avgjøre om begge sider ser det samme; hvis ikke, så indikerer dette svakhet, som kan være et slag.

Hold begge hendene ut som om du holder en pizza-boksen. Enhver ny ulikhet i styrke kan være et tegn på hjerneslag.

Speak noen få setninger og stat hvilken dag det er, hva ditt siste måltid var og hvem du er. Eventuelle nye problemer å snakke eller forvirring kan være et tegn på et slag.

Tips og advarsler

  • Ignorerer tegn på hjerneslag kan føre til permanent svakhet, tap av syn eller lammelser. Handle raskt og ringe 911 hvis du tror noen er å få slag.
  • Forstå at selv om hjerneslag er definert som en nevrologisk problem som varer mer enn 24 timer, må behandlingene gis innen de første fire og en halv time for å være effektiv; se en lege eller ringe 911 umiddelbart.

Cardiac astma behandling

Cardiac astma har noen veldig like egenskaper til lunge astma, men tydeligvis er det noen forskjeller. Cardiac astma er en komplikasjon assosiert med hjertesvikt som får pasienten til å hvese og å ha smerter i brystet.

Årsaker

Cardiac astma er forårsaket av hjertet ikke pumping fullstendig. Hvis hjertet ikke pumper så vel som det skal være, kan væske bygge opp i lungene og til slutt føre til tungpustethet og brystsmerter.

Symptomer

Symptomer på hjerte astma imitere lunge astma. De inkluderer, men er ikke begrenset til, hoste, tungpustethet og brystsmerter. Andre symptomer er kortpustethet, rask pust, høyt blodtrykk og økt hjerterytme.

Kirurgi

Noen ganger hjerte astma er forårsaket av et hull i hjertet, eller hvis en hjerteklaff ikke fungerer som den skal. Ofte vil leger anbefaler kirurgi for å rette opp dette problemet.

Medisinering

Leger vil ofte fore vann piller for å redusere fluid i lungene. I tillegg vil medisiner være foreskrevet for å hjelpe hjertet musklene pumpe med mer effektivitet. Hvis de er i stand til å kontrollere hjertesvikt, vil tungpustethet opphøre. Dersom en pasient ikke responderer godt på disse behandlingene han kan være foreskrevet kortikosteroider. Hvis behandlingen er effektiv, vil tungpustethet løse etter noen timer.

Hvem er mottakelig

Primært, hjerte astma rammer eldre mennesker som har hjerte for svake til å pumpe på sin fulle kapasitet. Fluid akkumuleres i lungene. Denne væsken fører til kortpustethet, tungpustethet og brystsmerter.

Kirurgiske Cures for migrene

Kirurgiske Cures for migrene


Selv om det er flere teorier om hva som forårsaker migrene, nøyaktig hvorfor du får dem er ukjent. Som et resultat, er behandling i stor grad en prøving og feiling affære. Men for noen mennesker med migrene, til mindre hjerteoperasjon reparere en liten åpning kan være den beste behandling, særlig hvis de har også en mindre hjerteproblem.

Funksjon

Ifølge University of Kentucky, noen mennesker får migrene på grunn av komplikasjoner fra et hull i hjertet som normalt stenger under fødselen. Operasjonen stenger nettopp dette hullet.

Identifikasjon

Folk som er kandidater for kirurgi må ha både patent foramen ovale (PFO) og migrene. Noen ganger folk bare oppdager at de har en PFO etter et slag. Etter åpen hjertekirurgi for å korrigere PFO, kan medisiner gis.

Betydning

Det er ikke helt klart om eller hvorfor en PFO forårsaker migrene, selv om det ikke disponere en person å ha et hjerneslag.

Historie

Ifølge NationMaster.com, observasjoner av hull i gamle Maya hodeskaller tyder på at trepanning ble brukt for tilstander som migrene. Trepanning borer et lite hull i skallen og er ikke en kirurgisk metode som brukes i dag.

Misforståelse

I 2001 ble det fremsatt påstander om av en plastisk kirurg som en kombinasjon av plastisk kirurgi og Botox-injeksjoner i ansiktet kunne kurere migrene. Dette er imidlertid en svært eksperimentell praksis ikke anbefalt av FDA eller nevrologer

Acyanotic hjertesykdom

Acyanotic hjertesykdom


Acyanotic hjertesykdom er en sirkulasjons problem som er medfødt. Det er atypisk for de fleste medfødte hjertefeil i at det ikke føre til at pasienten til å presentere med blå hud eller negler, og dermed begrepet "acyanotic", "ikke blir blå." Hva dette betyr er at det er nok oksygen i blodet til å opprettholde normal funksjon; imidlertid kan cyanose (blå hud og negler på grunn av mangel på oksygen) forekommer senere i livet. En av bekymringene i acyanotic pasienter er at tilstanden kan føre til høyre ventrikkel svikt eller andre komplikasjoner som følge av den økte belastning som er plassert på hjertet.

Patent ductus arteriosus (PDA)

Når barnet er i mors liv), det er en sammenheng mellom barnets aorta og morens lungearterien. Det er denne forbindelsen som gjør det mulig for moren til å levere oksygen til fosteret. Ved fødselen er det vanligvis endringer i hormonnivået som gjør at denne forbindelsen å lukke. Dersom disse endringene ikke oppstår, kan den nyfødte ender opp med for mye blod i lungene, noe som kan føre til hjertesvikt. Behandlingsmetodologier inkluderer lukke PDA (patent ductus arteriosus) via kirurgi eller hjerte kauterisering.

Ventrikkelseptumdefekt (VSD)

VSD (ventrikkelseptumdefekt) er den vanligste formen for acyanotic hjertesykdom og er ofte klassifisert som et "hull i hjertet", som indikerer en liten åpning i septum (vegg) mellom venstre og høyre hjertekamrene. Den er karakterisert ved oksygenrikt blod som blir tvunget inn i den høyre side av hjertet, utenom lungene. Ifølge American Heart Association, er kirurgisk lukking liten VDSS ikke nødvendig, som oftest hullet lukkes opp på egen hånd. Imidlertid, dersom hullet er stort, er det best å lukke perforeringen før pasienten fyller to, og dermed eliminere utvidelse eller ytterligere belastning på hjertet.

Stenose

Stenosis er karakterisert ved en innsnevring i vener, arterier eller ventiler i hjertet. De tre vanligste typene er lunge, aorta og coarctation. Pulmonalstenose er en innsnevring av ventilen som gjør at blodstrømmen fra hjertet til lungene og forårsake høyre ventrikkel jobbe hardere for å distribuere blod. Aortastenose er når aortaventilen i hjertet er smalere, noe som skaper stor risiko for infeksjon i ventilen (endocartidis). Coarctation stenosis er når aorta blir hindret eller "klemt" på en eller annen måte, som hindrer adekvat blodtilførsel til den nedre halvdel av kroppen, og øker blodtrykket. Alle disse stenoser kan håndteres enten med kirurgi eller ved bruk av en ballong for å åpne obstruksjon.

Hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS)

I HLHS (hypoplastisk venstre hjertesyndrom), er venstre side av hjertet ikke er tilstrekkelig utviklet. Engasjement omfatter venstre ventrikkel og mitralklaffen og aorta og ventil. På grunn av en åpning i de to øverste hjertekamrene, må blodet strømme gjennom en åpning som kalles en atrieseptumdefekt. Dette betyr at oksygenrikt blod lekker tilbake til høyre side av hjertet, hvor det blir sirkulert på nytt. (Se PDA ovenfor.) Denne feilen er vanligvis dødelig. Det finnes kirurgiske prosedyrer som kan avlaste press på hjertet, men til dags dato er det ingen kur.

Atrioventrikulær septumdefekt (AVSD)

Med AVSD (atrioventrikulær septumdefekt), oppstår et stort hull i septum som skiller de nedre hjertekamrene fra øvre. Videre påvirker hjertet, er at de to ventiler som skiller de øvre og nedre kammere er utformet som en ventil, forårsaker oksygenrikt blod fra venstre side av hjertet til å strømme inn i det høyre og det sirkulerende blod i lungene. Dette fører til at hjertet til å arbeide overtid og muligens bli forstørret. Kirurgi er vanligvis gjort i barndom for å skille de to ventiler og lukke hullet.

Prenatal behandling av pulmonal stenose

Prenatal behandling av pulmonal stenose


Omtrent 36 000 barn blir født hvert år med medfødte hjerteproblemer. Dette er strukturelle problemer i hjertet som er til stede ved fødselen og nr 1 dødsårsak fra fødselsskader i det første året av livet.

Pulmonalstenose, innsnevring av lunge ventilen, er bare ett av de mange medfødte hjertefeil, som kan inkludere hull i hjertet, mangel på hjertekamrene eller ventilproblemer. Ventilen regulerer blodstrømmen fra hjertets høyre hjertekammer til lungene.

Effekter

Når lunge ventilen smalner, har høyre ventrikkel for å pumpe vanskeligere å få blod forbi blokkeringen. Hjertet må arbeide hardere, noe som kan forårsake skade over tid. For et foster, kan blokkeringen hindre normal utvikling av høyre ventrikkel, noe som kan føre til unormal hjertefunksjon etter fødselen.

Diagnose

Pulmonalstenose kan identifiseres i utero hjelp fetal ekkokardiografi, ultralydteknologi som fotograferer hjerte. Ekkokardiogram tillater vurdering av hjertet vev uregelmessigheter, inkludert ventil unormalt eller skade.

Løsninger

Pulmonalstenose kan korrigeres i utero ved hjelp av state-of-the-vitenskap kirurgiske teknikker. I en fremgangsmåte, blir et ballongkateter ført gjennom morens magen og inn i barnets drue-størrelse hjerte ved hjelp av en nål og deretter oppblåst for å forstørre den hindret pulmonalklaff. Leger stole på sonograms å sikre kirurgisk nøyaktighet mens i utero.

Historie

I 1978, Dr. Michael Harrison utførte den første fosterkirurgi på Fetal Treatment Center i San Francisco. Det var en åpen fosteret kirurgi, noe som betyr mors mage ble åpnet via snitt og fosteret ble deretter operert. Hans metoder har bedret seg over mer enn to tiår som resulterer i bildeveiledet kirurgiske teknikker som brukes i dag.

Betraktninger

Noen medfødte hjertefeil kan repareres etter fødselen. Imidlertid kan de mest alvorlige defekter, slik som lunge-stenose, ikke være festbar eller kan kreve en rekke åpen hjerte operasjoner etter fødselen. Selv med kirurgi, kan medfødte hjertefeil fortsatt resultere i unormal sirkulasjon.

Ting som vil endre en ekkokardiogram Resultat

Ting som vil endre en ekkokardiogram Resultat


En ekkokardiogram bruker ultralyd bølger for å produsere et bilde av hjertemuskelen og hjertets ventiler for diagnostiske formål. Det er en av de mest brukte tester for å diagnostisere sykdommer og forstyrrelser i hjertet. Den ultralyd viser den form, bevegelse og størrelsen på hjertet og dens ventiler; Det illustrerer også blodstrømmen gjennom hjertet. På grunn av sine illustrerende egenskaper, er en ekkokardiogram spesielt effektiv avdekt fysiske hjerte abnormiteter som andre tester ikke kan fange.

Mitralklaffprolaps

Mitralklaffprolaps oppstår når mitralklaffen fungerer ikke skikkelig. Ifølge Medic8, styrer mitral ventilblodstrømmen mellom de to kamrene på venstre side av hjertet: venstre atrium, og den venstre ventrikkel. En velfungerende mitralklaffen gjør at blodet å strømme fra venstre atrium til venstre ventrikkel, men ikke den andre veien. I en funksjonsfeil mitralklaff, klaffene av ventilen er diskett. Denne floppiness kan sees på ekkokardiogram, og kan av og til forårsake blod å lekke feil vei gjennom ventilen, noe som kan føre til hjertebank, kortpustethet eller brystsmerter.

Forstørret hjerte

En ekkokardiogram er utmerket for å diagnostisere en forstørret hjerte. Den normale størrelsen på et menneskehjerte er omtrent på størrelse med en knyttneve, og enhver økning i størrelse utover det kan være grunn til bekymring. Ifølge American Heart Association, refererer hypertrofi til utvidelse av et organ på grunn av en økning i cellestørrelse, noe som kan være forårsaket av en fortykkelse av hjertemuskelen pga økt arbeidsmengde. Dette kan resultere fra hjertesykdom eller høyt blodtrykk. Echocardiograms kan også detektere forstørrede ventrikler eller en utvidelse av hjertet på grunn av skader som får muskelen til å svekke.

Hole in the Heart

Et hull i hjertet er en medfødt hjertefeil som kan endre den normale blodstrømmen gjennom hjertet. Noen babyer født med et hull i skilleveggen, som hindrer blanding av blod mellom de to sidene av hjertet, eller i et hjertekammer. Et hull i hjertet kan forårsake oksygenrikt blod til å blande seg med oksygen-fattig blod, og føre til at oksygenrikt blod som skal pumpes gjennom lungene for annen gang. Et hjerte bilyd kan indikere et hull i hjertet, og videre testing med en ekkokardiogram kan bestemme antall, alvorlighetsgrad og plassering av eventuelle hull.

Fetal Alcohol Treatment

Å bli forelder er et ansvar som begynner i øyeblikket en mor finner ut at hun er gravid. Alkoholforbruk under svangerskapet kan produsere føtalt alkoholsyndrom, noe som resulterer i livslange problemer for barnet og et liv i utvidet omsorgs for foreldrene. Det finnes ingen behandling for føtalt alkoholsyndrom i seg selv, bare for dens komplikasjoner.

Definisjon

En mor som drikker under svangerskapet risikerer utsette henne fosteret til alkohol, noe som kan føre til føtalt alkoholsyndrom. De langsiktige effektene av denne medisinske tilstanden omfatter fysiske misdannelser og psykiske problemer som kan føre til atferdsproblemer. Disse effektene er irreversible for det meste. Men hvis tilstanden er fanget tidlig nok, kan en lege kunne anbefale behandlinger som kan hjelpe foreldre til å bedre kontrollere sine barns atferd og la barnet en sjanse til en produktivt liv.

Hjerte

Noen tilfeller av føtalt alkoholsyndrom føre til misdannelser i hjerte. Disse feilene, alt fra mindre utviklede arterier til hull i hjertet, påvirke hjertets evne til å levere oksygen-beriket blod til organer i kroppen. Kirurgi kan ofte løse disse feilene, men i noen tilfeller kirurgi utgjør en for stor trussel mot barnet. I disse tilfeller vil barnets livsstilen må endres for å imøtekomme hjertefeil.

Brain Damage

Varierende grader av hjerneskader ofte forekommer som et resultat av føtalt alkoholsyndrom. Hvis hjerneskader blir oppdaget tidlig nok, kan legen henvise foreldrene til utviklings spesialister som vil hjelpe foreldre og barn, som arbeider sammen for å utvikle barnets evner til beste evne.

Fødselskomplikasjoner

Føtalt alkoholsyndrom kan streiken før foreldrene selv har en sjanse til å finne ut om deres barn blir påvirket av det. Syndromet kan resultere i en spontanabort eller at barnet blir dødfødt. Det kan også resultere i for tidlig fødsel. Avhengig av hvor tidlig fødsel er, kan dette resultere i en annen serie av fødselsskader og utviklingsmessige problemer.

Forebygging

Forhindre føtalt alkoholsyndrom er viktig fordi mange av resultatene av denne tilstanden, for eksempel hjerneskader, er uhelbredelig. Å effektivt hindre føtalt alkoholsyndrom, må moren søke hjelp umiddelbart når hun oppdager at hun er gravid. En alkoholisert mor, eller en mor med alkoholholdige tendenser, bør begynne en alkoholisme programmet overvåkes av hennes lege.

Fetal Ekkokardiografi og hjertesykdom

Fetal Ekkokardiografi og hjertesykdom


Ingenting er mer skremmende for en gravid mor enn å høre eller tro at det kan være noe galt med babyen sin. Men hvis hjertesykdom eller fosterets hjerte abnormiteter er vanlig i familien din, kan fetal ekkokardiografi gi deg fred i sinnet.

Hva er et foster ekkokardiogram?

Et foster ekkokardiogram er en test utført på en gravid kvinne av en spesialist for å vurdere et foster 'hjerte. Under et foster ekkokardiogram, vil en fosterhjertespesialist utføre en detaljert ultralyd av babyens hjerte til å oppdage om blodet sirkulerer gjennom hjertet på riktig måte. Spesialisten vil vurdere om hjertet slår på en riktig hastighet, enten det er å slå i takt, om det synes å være noen svakheter i vegger eller andre områder av hjertet, og om ventilene fungerer som de skal.

Hvorfor trenger du en Fetal Echocariogram?

Hvis din familie har en historie med medfødt hjertesykdom, har du insulinavhengig type 1 diabetes, eller barnet ble utsatt for narkotika, for eksempel anti-epileptiske medisiner, tidlig i svangerskapet, kan legen anbefale fetal ekkokardiografi.

Legen kan også anbefale en foster ekkokardiogram dersom andre tester eller evalueringer komme tilbake unormal. Hvis du har en unormal fostervannsprøve test eller legen oppdager hva synes å være en abnormitet mens du lytter til babyens hjerte på en rutinemessig eksamen eller ultralyd, kan han bestille en foster ekkokardiogram.

En foster ekkokardiogram kan også bestilles dersom avvik er funnet i en eller flere av fosterets 'andre organer, som lungene.

Hva kan et foster ekkokardiogram Identifiser?

En fosterkardiogrammet kan identifisere medfødt hjertesykdom, rytmeforstyrrelser, hjertefunksjon problemer, og andre hjertestrukturproblemer. Men noen mindre hjertefeil, som små hull i hjertet og mild ventilfeil, er ikke ofte funnet under svangerskapskontroll, og andre hjertefeil eller problemer ikke vises før etter at babyen er født.

Når Are Fetal Echocardiograms Gitt?

Foster ekkokardiogram testene er vanligvis gitt til kvinner mellom 14 og 18 ukers svangerskap eller senere, avhengig av når hjertet unormalt er funnet. Fosterultralyder, som ekkokardiogram, kan gis enten transvaginalt eller bruke bilde gjennom magen.

Hvorfor Fetal Echocardiograms er bra

Selv om ikke alle fosterets hjertefeil kan behandles, kan mange være hvis de er oppdaget tidlig nok. Fremskritt i moderne medisin tilbyr et bredt spekter av virkemidler til hjerte abnormiteter, inkludert åpen hjertekirurgi på nyfødte. Selv om en baby foster ekkokardiogram kommer tilbake med unormalt, betyr det ikke at problemet ikke kan løses. Diskutere eventuelle funn med legen din.

Den Antibiotika Law for Dental Cleaning

Den Antibiotika Law for Dental Cleaning


Den forrige lov om antibiotikaprofylakse for dental cleanings brukes på pasienter med mulig risiko for å få smittsomme endokarditt (IE) på grunn av ulike helsetilstander. Den nåværende loven gjelder bare for pasienter som mest sannsynlig til å lide de mest alvorlige konsekvenser hvis infeksjon oppstår.

Årsaken til endringene i loven

Ifølge American Heart Association, risikoen for kortsiktig antibiotika dekning for tannbehandling, for eksempel rengjøring og utdrag, overstiger fordelene for de fleste dental pasienter som tar antibiotika som et forebyggende tiltak. Risikoer inkluderer fatale allergiske reaksjoner og IE bakterier blir resistente mot antibiotika. Alvoret av risikofaktorer og det faktum at det er ingen bevis for at antibiotikaprofylakse fungerer, blir bedt om endringen i loven. US National Library of Medicine rapporterer at smittsomme endokarditt oppstår når bakterier eller sopp infisere slimhinnen i hjertekamrene og hjerteklaffer.

Tilstander som krever antibiotikaprofylakse

De pasienter som får antibiotika dekning under den nåværende loven omfatter de med kunstige hjerteklaffer, en tidligere IE-infeksjon, medfødte hjertesykdommer, medfødt hjertesykdom, pasienter som har shunter eller proteser, mangler følgende kirurgiske reparasjoner og pasienter med hjertetransplantasjoner som viser hjerteklaffproblemer .

Forhold som ikke lenger trenger antibiotikaprofylakse

Ifølge American Heart Association, forhold som ikke lenger trenger kortsiktig antibiotika dekning inkluderer mitralklaffen prolaps, revmatisk hjertesykdom, bicuspid ventil sykdom og forkalket aortastenose. Spesifikke medfødte hjertefeil som ikke lenger trenger antibiotikaprofylakse inkluderer atrial septal defekter og ventrikkelseptumdefekter. Septumdefekter er hull i hjertet som forårsaker unormal blodstrøm. Hypertrofisk kardiomyopati, en medfødt defekt karakterisert av en fortykket hjertemuskel, heller ikke lenger krever antibiotika dekning.

Non Cyanotisk hjertesykdom

Når du er diagnostisert med ikke-cyanotisk hjertesykdom, er du i hovedsak lider av medfødt hjertesykdom som mangler egenskap av cyanose, som er en blålig misfarging av huden. Men ikke-cyanotisk hjertesykdom er ikke en eneste betingelse; det er faktisk en gruppering av sykdommer som påvirker hjertet. Men de fleste av disse lidelsene er ikke alltid opplagt på tidspunktet for fødselen, og det kan ta år for hjertefeil å gjøre sin tilstedeværelse kjent, hvis i det hele tatt.

Septumdefekter

To av de vanligste ikke-cyanotisk hjertesykdommer er en ventrikkelseptumdefekt eller en atrieseptumdefekt. Med disse forholdene, er du i utgangspunktet er født med et hull i hjertet ditt. Mer ofte referert til som enten VSD eller ASD, plasseringen av hullet dikterer ofte om du lider av en eller annen defekt, det være seg de nedre eller øvre hjertekamrene, henholdsvis. For det meste er dette slags at defekten ikke er problematisk for et barn, særlig når de er forholdsvis liten.

I mange tilfeller vil hullet faktisk helbrede eller i nærheten av seg selv. Dersom mangelen er mer betydelig, kan medisinsk intervensjon være nødvendig å lukke unormal åpning manuelt.

Patent ductus arteriosus

En annen mulig årsak til ikke-cyanotisk hjertesykdom er en defekt som kalles patent ductus arteriosus. Og mye som septumdefekter, finner denne tilstanden en unormal åpning som er til stede på tidspunktet for fødselen. Men i stedet for denne åpningen påvirker veggene eller kamre av hjertet ditt, det er faktisk plassert mellom de store blodårene til hjertet. Avhengig av størrelsen og alvorligheten av tilstanden, kan denne åpning lukkes av seg selv eller trenger en operasjon for å forsegle den.

Stenose

Det er også mulig å lide av ikke-cyanotisk hjertesykdom som et resultat av stenose, som er mer eller mindre en innsnevring av et blodkar. Med denne feilen, er det vanligvis isolert til enten aortaklaffen eller lunge ventilen i ditt hjerte. I begge tilfeller gjør ventilen åpnes ikke som det skal normalt, forårsaker en endring i blodstrømmen til eller bort fra ditt hjerte. Og mye som de andre mangler, kan tilstanden rette opp selv eller trenger medisinsk intervensjon for å åpne blokkering.

Aortic coarctation

Noen ganger er en diagnose av ikke-cyanotisk hjertesykdom på grunn av en coarctation aorta, som er i siste instans en innsnevring langs aorta. Selv om denne feilen ikke er faktisk finnes i hjertet, men den store arterien til dette organet, er det fortsatt betraktet som en form for hjertesykdom. Og i motsetning til de andre ikke-Cyanotiske defekter, en aortisk coarctation krever vanligvis medisinsk intervensjon for å enten åpne eller fjerne den avsmalede seksjonen av blodkaret.

Pute Defect

Non-cyanotisk hjertesykdom kan også omfatte noe kjent som en endokardiale pute defekt. Med denne tilstanden, hjertet faktisk mangler en vegg mellom to av sine kamre, enten ventriklene eller atrial. I hovedsak betraktes som en annen form for et hull i sentrum, krever denne tilstanden bygging av en vegg mellom disse kamre som mangler denne ved fødselen.